Az Orbánfóbiás

2010/12/07. - írta: Modor Tibi

Én tudom. Tudom, hogy mit akar. Olvastam A Könyvet. Ott azonnal megvilágosult előttem minden, hogy ez az egész miről szól. Hogy addig az orromnál fogva vezettek engem.

Ez egy nagyon éles eszű, tehetséges gyerek volt az elején. Igazi nagy reménység... aki nem átallott gyújtó hangú beszédet tartani akkor, amikor még azt se tudtuk, hogy mi lesz másnap. Amikor talán az életét is kockáztatta. Akiben aztán a Parlamentben is volt annyi csibészség, hogy pimaszul odapörköljön a dzsentri urak tompora alá! Aki kitartott a saját elvei mellett, és nem átmeneti érdekek mentén politizált.

 

 

És akkor történt valami. Magához hívatta, az ágyához, tudod. A Walt Disney előtt. És ott valami történt. És aztán megnyerte, persze nem is nyerte meg igazándiból. A magyarok többsége valójában ellene szavazott, de hát ilyen igazságtalan ez a választási rendszer.

Ti ezt nem érthetitek, még nagyon fiatalok vagytok: ti ezt nem éltétek meg akkor és ott. És én csak konyítok hozzá valamicskét - ebből írtam a szakdolgozatomat annó.

Tudod, mi nagyon szurkoltunk akkoriban Neki. Hittünk abban, hogy ez kell nekünk. Egy olyasvalaki, aki még tiszta múlttal rendelkezik, aki friss és új. És csalódnunk kellett. Egy olyan világot akartak ezek a fiatalok visszahozni, amit nagyanyáink is legfeljebb rémálmukban látnak viszont. Egyház, hadkötelezettség, sovinizmus, arrogancia, gőg - és közben arcátlan lopások. Már ezerkilencszáznyolcvan napja nem tudjuk, kicsoda Caba Horvat és Pija Semirovic... és ellenzékben is csakis az árokásás, az aknamunka. Tudod, egy ellenzéknek az a dolga, hogy kellő kritikával, de konstruktív ellensúlyként működjön. Együtt dolgozzon! De ezeknek semmi se volt drága. Az országot áldozták fel ezért a győzelemért, Amerika is beintett nekik! A világ persona non gratája lett zsebdiktátorunk. Senki nem fogadja már.

Abban a Doktor Úr könyvében ott volt az igazság. Az apja verte, kínozta. Kisnövésű - tehát kisebbségi komplexusokkal küszködik. Meg kell figyelni, hogy mindegyik diktátor 150 centi alatt volt! Ugye, hogy úgy? A seregben rendszeresen jelentett a bajtársairól. KISZ-titkár volt. Tudod, akit a múlt rendszer - az "Átkos" nevelt föl, taníttatott külföldön ingyen, az csak ne pofázzon! Ha lett volna vér a pucájában, akkor azt mondta volna, hogy "kedves kommunisták, nem kérek az oktatásotokból!". De persze semelyik nem tette, akkor nem volt neki büdös! Persze, belülről bomlasztották a rendszert, mi? 

Falusi, vidéki, ráadásul disznóvágó, szaros-gumicsizmás czingaró. Láttam interjút a környékibeli cigányokkal. Azok mondták, hogy hát az apja volt a vajda, az ő vezérük!! Szerinted ez nem elég? Milyen bizonyíték kell még? A feleségének az apja meg a másik fővajda volt ott a Tiszánál, ott basáskodott nálunk a környéken, még ismertük is őket személyesen, távolról! Ott laktak a cigánytelepen, mindenki tudja. Csak szerencséjükre mindketten ilyen világosabbra sikerültek, csak ezért nem látszik rajtuk annyira.

De már tizenéves korában is egy hatalmas törést okozott neki az, amikor megtudta, hogy soha nem lehet az USA elnöke. Mert ahhoz oda kell születni. És azt ő már soha nem fogja tudni kiheverni és jóvátenni... és ezért gyűlöl mindenkit. Gyűlöli az amerikaiakat, gyűlöli Magyarországot, és azt, aki nála magasabb. És ezért bosszút áll mindenkin, akit csak ér. Mert ez már bosszúpolitika, ami a legveszélyesebb - más nem vezérli, csak a megtorlás kielégíthetetlen vágya. Addig nem fog nyugodni, amíg nem számol le ellenfeleivel. Rációt itt már ne keress.

Hurkatöltő, cigány, szőlőbányász kertitörpe. Ráadásul sssidó is, olyan családi összefonódások vannak itt. Persze nem mintha bajom lenne a zsidókkal, csak tudod, mindig ezek a legnagyobb nácik. Mint a Hitler is. Egy félheréjű osztrákmorva szobafestő volt, aki ráadásul az is apai vagy anyai ágon, most nem tudom, de zsidó is volt meg impotens. Ezért utálta őket annyira, tudod. Meg buzi is volt, azért üldözte a buherokat is. Mondjuk az SA tele volt velük, de azokat el is intézte később a Hosszú Kristályok Éjszakáján.

Ő pedig - éjszakánként pedig tényleg simogatja a Koronát, felpróbálgatja, pózol vele. Bátyám legjobb barátjának a sógora koronaőr: ha nem tőle hallom, sose hiszem el. Azt hittem, csak egy rossz vicc. Pedig igaz. Azon ügyködik, hogy új alkotmányt adjon nekünk. Alkotmányos monarchiát akar, királyságot. És ő lenne az uralkodó. Erről álmodik. Hogy majd közfelkiáltással megválasszuk a Duna jegén.

De tudod, nem ez a legszomorúbb. Hanem hogy ez egy szánnivaló, beteg ember. Ott lenne a helye, amit most újranyitottak, tudod. 2002-ben, amikor teljesen jogosan és tiszta körülmények között, népítélettel hatalmasat bukott, akkor szétverte a dolgozószobáját, mesélték. Apránként fogta a berendezést, és mindent módszeresen ripityára tört. Utána évekig kezelték Svejcban mániákus depresszióval. Ezért nem járt be a Parlamentbe utána. Nyílt titok. Mint ahogy az is köztudott és nem is titok, hogy veri a feleségét. Én láttam saját szeműleg. Egy kiállításmegnyitón történt. Odahajolt hozzá az asszony, hogy mondjon valamit - egy csodás, kis kedves, takaros teremtés - és ő visszakézből egy hatalmasat lebaszott neki; ököllel. Olyat, hogy a nő ott vérbefagyva elfeküdt a földön. Mindenki szeme láttára. Dőlt a vér belőle, sokadszorra kellett plasztikázni és szegecselni az arcát. Platinával! Tudod, vannak ilyen titkok - amikor az a kinemmondomanevét médiás személyiség, szóval azt bevitték az ügyeletre, mert össze kellett varrni neki ott hátul, tudod. A HÖK-alelnökünk nagyapja műtötte saját kezűleg.  Csak kurva sok pénzt kaptak, hogy a pofa lapos maradjon. Szóval sajnos ez egy ilyen világ, EBK, azaz erősebb kutya boldogul.

És sajnos ez az ember náci. Egy közönséges fasiszta. Nem akarok itt hangulatkelteni, de csak úgy játszásibúl összevetettem a Drittes Reich és az ő gazdaságpolitikáját, döbbenetesek a "véletlen" egybeesések. Gazdaság gyökeres megreformálása, felpörgetése. Családok támogatása. Oktatási rendszer megreformálása, mindennapos testnevelés. Keleti külpolitika felülvizsgálata. Rendteremtés. Koincidencia? Döntsd el te. Egyszerű maoista, bolsevik program ez, Ho-Si-Minh-városban tapsolnának neki. Ütemesen. De én nem mondtam semmit... 

De most már nincs mit tenni. Megvan az új bajnok. Bajnokot fog csinálni a kedvenc csapatából azonnal. Korábban is majdnem bajnokot csinált belőle, de most tényleg össze fog jönni. Csak akkor még másoknak szurkolt, a liláknak. Lefejezi az összes minisztérium vezetését, és a saját frissdiplomás családját ülteti be - 19 éves átlagéletkorral. Mert mindig vannak, akik egyenlőbbek. De hát diktatúrában élünk, és bizony nagyon is igazzá látszik válni az orwelli jóslat. Minden, amit az Orákulum jósolt, valóra vált. Ráadásul azzal az uszító Balázzsal is jóban van. Alig hittük, hogy egyszer ez is eljöhet még...

Leminősítés, bóvli kategória: köszönjük szépen. Junk. Ezek nyolc hónap alatt  módszeresen leromboltak mindent, amit az elődök az elmúlt nyolc évben, verejtékes munkával felépítettek. Most nehogy azt hidd, hogy eszempés vagyok, dehogyis. De ezek után lassan visszasírom őket, még ha nem is voltak hibátlanok. De félnem legalább nem kellett - nem a Belvárosban lakom ugyanis. Költségvetési Tanács megsemmisítése, einstandolás, médiatörvény, a blogokat is be fogják tiltani - ez szabályos diktatúra. De én nem adom nekik a magánnyugdíjamat, mert az az enyém. Megtartom. Ahogy az adómat, a cafeteriámat is. Megdolgoztam érte. Nem nyúlhat hozzá senki. Az életem árán is megvédem, és mindenkit erre biztatok.

De kész, kimenekítem az összes vagyonomat külföldre, ahol biztonságban lesz. És megyek utána. Viszem a családomat is. Örökre. Sajnálhatjátok majd. 

Hiába kapjátok külföldről a középső ujjakat lassan már mindenhonnan. Mert a magyar az egy ilyen nép. Hülye, senkiházi. Ezeknek Kádár kell meg Cár atyuska.


Főnököm, jó lesz ez így, vagy varázsoljunk még hozzá egy flekknyit? Stílus rendben, vagy legyen itt-ott kicsit kevésbé direkt? Ha beugrik még valami suttogó propagandás téma, ne kímélj! ;-)) Honorról számla mehet?

Címkék: politika magyar
265 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Maisie MacKenzie 2010.12.07. 15:18:17

@Csülök:

Ja, de az már más kategória.

Id. Lencsés István 2010.12.07. 15:18:27

@igényes: Értéknövelő, hogy a keresztény világban egy miniszterelnök családjának sem sikerült "Télapó" napján családostól ajándékot kapnia a "Mikulástól" a Vatikánban, miközben országát leminősítették és a tönk szélén áll.

2010.12.07. 15:19:47

@hunocska: A Sclecker szar, én csak akkor megyek oda, ha végképp nincs más.
A DM meg a Rossmann elvislehető, Budikowski meg nálunk még nincsen, bár érdekes lenne Budi feliratú táskákkal járkálni a városban.

Id. Lencsés István 2010.12.07. 15:20:37

@gyvy: Lehet, hogy orbán viktor felajánlja az ajándékokat a mozgáskorlátozott gyermekek részére, akik nem tudtak a családdal elutazni. Ezt értékelném.

Hurri Kán 2010.12.07. 15:20:51

Orbán állítólag már a kollégiumban is lopott a szobatársaitól. Erről valaki tud valamit ;) ?

2010.12.07. 15:22:57

@Rowar Atkinson: én egyszer szavaztam a Dávid Ibolyára is (csak rá lehetett meg egy kocsira) most mit csináljak?

Csak azokra a Fideszesekre vagyok hajlandó szavazni, akiket nem ismerek, mert azokból még lehet talán valami.

Szigi. · http://depechemode.blog.hu 2010.12.07. 15:24:16

@gyvy: Ezt nem hallottam, viszont egyik haverom saját szemével látta, hogy már a koleszban felállt egy székre és karlengetett, még most is összeszorul a demokrata gyomrom :D:D:D

Hurri Kán 2010.12.07. 15:27:54

@Szigi.:
Ez durva... És az ott lévők nem akadályozták meg. Akkor ők sem demokraták. :)

Id. Lencsés István 2010.12.07. 15:28:12

@Frengi: Kedves Frengi azok még nem születtek meg, akikre szavazhatnál (FIDESZ), Orbán is leállt már látod. Visszavitte a Pápának az óvszereket is, pedig erősen narancsillatúak voltak.

Nem a FIDESZ minden szavazójával van baj, ezt jól tudod, a megtévesztett ember nem bünöző, csak megtévesztették. Én szeretem az embereket, sajnos Orbán felosztotta őket.

Id. Lencsés István 2010.12.07. 15:31:51

@gyvy: Ne haragudj, nem lehet azt mondani, hogy orbán lopott volna a kollégiumi szobatársaitól. Esetleg hitte, hogy az övé, vagy kölcsönvette, elfeledte vissza adni. Ő még soha nem hazudott, mondjuk az írottt és elketronikus sajtó ezt nem támasztja alá, de a hazugság fogalma az más az ő értelmezesében, te pedig becsületes ember vagy. Egyébként inkább a fingó versenyekről, meg recska versenyekről hallottam.

Rowar Atkinson 2010.12.07. 15:31:54

@Frengi: @hunocska: És az az mszp-s megszületet már, akire szavazhatsz?Szerintem még meg sem fogant...

Én is egy megtévesztett vagyok, de vállalom:)

Szigi. · http://depechemode.blog.hu 2010.12.07. 15:32:48

@gyvy: Ők gyorsan becsomagoltak a bőröndjeikbe :D:D:D

Id. Lencsés István 2010.12.07. 15:35:00

@Rowar Atkinson: Nem tudom én sem, Keresni kellene egy becsületes emberekből álló csapatot. Én javasolnám a PÁV-ot.

Hurri Kán 2010.12.07. 15:35:50

@Szigi.:
Értem! Ezért tart itt ez az ország hogy már mindenki náci itt.

Ne röhögj, tudom hogy most azt csinálod, bebizonyítom.

Hitler náci volt. Hitler szerette a nőket.

Szereted a nőket = náci vagy.

Be van bizonyítva, ne vitatkozzá' nincsen értelme :D

stratez 2010.12.07. 15:35:58

Nem rossz, nem rossz, de azért a két héttel ezelőtti nagy szoci dzsemborin, azok, akik felállva tépkedték magukon a felsőruházatukat, mikor Fletó diszkréten és a pártja iránt érzett alázatból szándékosan késve érkezett, nos ezek idősebb bácsik, nénik bármikor kiráznak egy ilyet a kisujjukból. Még éjjel álmukból ébresztve is.

Maisie MacKenzie 2010.12.07. 15:36:00

@gyvy:

"Orbán állítólag már a kollégiumban is lopott a szobatársaitól."

Tényleg volt kollégiumi lopás!

Csak egy másik miniszterelnök szerepel a sztoriban:

Gyurcsányt egyszer meglátogatta az alkoholista, gárdista apja a koleszában és elcsórta az öltönyét, hogy eligya.

Balance Of Power 2010.12.07. 15:38:33

@stratez: Amikor rockkoncertes volt a hangulat? "Felvesszuk a kesztyut! Fel-vesz-szuk! Fel-vesz-szuk!" :)))))

"Tokaj himvesszeje" egyebkent Szekhelyi Jozsef dumaja volt vmi beszedben.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2010.12.07. 15:39:04

megjegyzem, amit itt toltok, az már a kifejezetten erre szakosodott indexajánlós oldalakon is unalmas. látszik is, egy sima nyelvtani kérdés 600+ kommentet gerjesztett, ez meg címlappal is csak 180-200-at:)

írjon már valaki egy posztot a modoros macskákról vagy akármiről... pfej:)

2010.12.07. 15:40:23

@Rowar Atkinson: Én soha nem szavaztam az MSZMP-re akkor sem amikor ők voltak egyedül a Hazafias Népfront jelöltjeként. Én voltam az a bizonyos 1% aki nem szavazott.

Nem hinném, hogy önként valaha is szavaznék rájuk, ha kényszerrel sem szavaztam.

De hát a krumlisfuszulykát sem szeretem, bár mások szerint jó étel az.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2010.12.07. 15:41:47

@Frengi: olyanról nem is hallottam, krumplis bab? receptet ide nekem azonnal:)

Kivlov 2010.12.07. 15:56:59

„…fehérvári c*g*nyp*r*szt*k sose lesztek bajnokok…”

Motorpenis 2010.12.07. 16:00:28

Nem volt nehéz dolga a poszt írójának, csak át kellett másolnia, amit az index fórumon olvashat.

Érdemes hallgatni Drágajóbolgárúr műsorát is, ott nagyon megy az orbánozás a nyuggereknek. Az egyik nagyon "világosan" levezette, hogy Orbánék a Horthy-rendszer restaurációjára készülnek. Meg, hogy Orbán egy "Hitler-típusú" (szó szerint így) pártot hozott létre. Meg amíg ellenzékben voltak, addig Orbánék tehettek mindenről; most, hogy kormányon vannak, megint ők a hibásak.

Az orbánfóbiás méltó párja a szilaj magyar, aki mindenhol összeesküvést szagol (meg akarják ölni magyarokat), és minden szart megvesz, ha elmondják róla, hogy magyar világszabadalom.

Továbbá érdemes volna írni a magát "örök ellenzéki"-nek titulálóról, aki soha nem ragaszkodik az előző évi álláspontjához, lényeg, hogy szidni lehessen valakit, abban nincs kockázat, vagy felelősség.

Szigi. · http://depechemode.blog.hu 2010.12.07. 16:04:09

@Motorpenis: Asszem Vágó István nyilatkozta azt, hogy 2002 és 2010 között is a Fidesz kormányzott, ebből is látszik, hogy a nagy tárgyi tudás nem feltétlenül párosul politikai éleslátással :D

moophlander 2010.12.07. 16:06:55

'89-'90 ben azt hittem 10-15 év alatt elsorvadnak a dilettáns, ingyenélő kádárfattyak! Hát ezt benéztem! Köszönhetően a budapesti agyhalottaknak és zsidrákfüggőknek, még most is itt verik a nyálukat! Egymás elvtársai, vegyétek tudomásul, hogy az eddigi életetek TÉVEDÉS volt!

Hurri Kán 2010.12.07. 16:11:24

@Szigi.:
Hát persze, csak akkor éppen a háttérből! Épp ebben a kaméleon-viselkedésben rejlik a legnagyobb veszélyességük! :)

behin 2010.12.07. 16:19:21

Attól, mert farkast kiáltoztok, még lehet az akár farkas is. Az üldözési mánia kialakulhat olyannál is akit üldöznek.

2010.12.07. 16:27:51

@vészmadár (pica pica): igen, a konzulátuson rájuk is lehetett szavazni

Chiacig (törölt) 2010.12.07. 16:31:05

Az egyik legjobb poszt a blog történetében. Ha így ömlesztve nem is hallottam ezt a sok baromságot mind az elmúlt évtizedben, az kurva héccencség, hogy külön-külön a jó részét igen.

Az elvakult fidesznyikek egyszerűen nem tudnak eleget komcsizni és gyurcsányozni ahhoz, hogy felvegyék a versenyt modorosságban az öklendező prolikkal meg a magukból kikelve cigányozó európéer antifasiszta vadliberálisokkal.

2010.12.07. 16:31:26

@moophlander: Bármit előbb elhisznek, de azt hogy TÉVEDÉS, na ezt a legnehezebb tudomásul venni.

Ahogyan egy mezőőr ismerősöm mondaná: mert azt hiszi magáról, hogy nála van a tudja.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.12.07. 16:34:21

@Szigi.:

Itt vagyok, hogy nyalom azt a búbánatos hangodat! Biztosan rólam beszélsz, pendejo?

Balance Of Power 2010.12.07. 16:36:49

@Motorpenis: Modoros "mindegyiketutalomegyiksejobbmintamasik"? Apam mindig felidegesiti magat azon, ha ezt mondom neki, hogy egyik se jobb ("mert a bolsevikok igy meg ugy"); azzal viszont egyetert, amikor azt mondom, hogy a sajat eletem alakulasa erdekel elsosorban.

Az mindenesetre valoban aggaszto, hogy ertelmes emberekbol is valhat orbanfobias. Igaz, a zsigeri gyulolet feszultseglevezeto es energiat ad.

2010.12.07. 16:38:01

Na tessék, a párttámogatás visszaállításában de kurvára nagy az egyetértés.

Szigi. · http://depechemode.blog.hu 2010.12.07. 16:40:47

@El Topo (Sgt. Elias): Rólad bizony :) de már mások is hiányoltak :)

El Topo (Sgt. Elias) 2010.12.07. 16:48:08

@Szigi.:

Tetszik. Valóban jellemzőnek találom. Mondjuk hogy magamra ismertem volna az természetesen a legkevésbé sem igaz, hasonló elképzeléseim sincsenek.
Na és azt hol láttad, te kis Cyberholmes, hogy én a legelső bejegyzéstől a jobboldalt gyaláznám?

Goompah 2010.12.07. 17:06:11

@gyvy:

"Orbán állítólag már a kollégiumban is lopott a szobatársaitól. Erről valaki tud valamit ;) ?"

Persze! A nyugdíjas nagymamám pénztárcáját is ő lopta el, amikor látogatóban volt nálam a koleszban. Már akkor is a nyugdíjakra utazott.

De már az óvodában is ő lopkodta a többi gyerek nyalókáját.

2010.12.07. 17:19:19

@Goompah: csak nem a klasszikus kabátlopási ügy?:)

2010.12.07. 17:32:32

Kimaradt:

1, „Patás”
2, „cigányhitler”
3, nemcsak Svájcban, hanem Bécsben és Debrecenben is kezelték a 2002-es választási vereség miatti idegösszeroppanással
4, párizsi ingatlanjai és egy kis zempléni vadászkastélya van

Bölcs Ész 2012 (törölt) 2010.12.07. 17:34:39

szintén:

Orbán = Hitler v. Rákosi v. Kádár v. Castro v. Chavez v. Musollini v. Horthy.

Bölcs Ész 2012 (törölt) 2010.12.07. 17:43:21

ill. az orbánfóbiás előre tudja, hogy v. fél év, vagy 2011 tavasz v. 2012 v. 2013 v. 2014-ben megfognak bukni Orbánék. : )

Puskatus 2010.12.07. 17:55:05

Kedves Bölcs Ész!

Ez a négy tavasz igazán semmiség ahhoz képest, hogy Viktor hívei Gyurcsányt és kurmányát minden hétfőn bukni látták. :P

szellőláb 2010.12.07. 17:56:28

A polkorrektség kedvéért (meg hát talán később ez még jó pont lehet) szeretném javasolni, hogy legyen itt egy Gyurcsányfóbiás poszt is. Vagy legalább énekeljük el együtt a himluszt.

Bölcs Ész 2012 (törölt) 2010.12.07. 18:12:58

@Puskatus: itt arról van szó, hogy az általam említett emberfajta szereti magát utólag igazolni, „hogy ő tudta előre”. : PPP

Goompah 2010.12.07. 18:14:51

@Hadrian77: Tényleg, a kabátot is ellopta! ;)

Incesztus volt már?

Ron iz Dumbledore 2010.12.07. 18:16:58

@Goompah: Hát asszony nem sokat látni a nagyobbik lányával megy mindenhova

Goompah 2010.12.07. 18:23:06

De az is lehet, hogy asszonyt befalazta a zempléni vadászkastélyba.

Augustin 2010.12.07. 18:24:18

Minden mondat telitalálat! Szórol szóra ezeket hallottam maszopszavazóktól évek óta, csak nem így összeszedve. Nekem is van olyan ballib ismerősöm, aki bőszen cigányozik Orbánnal kapcsolatban. Az ilyet eléggé fel lehet idegesíteni azzal, ha megkérezzük, hogy raszista-e.

Augustin 2010.12.07. 18:25:15

@Frengi: Ez az avatárod aranyosabb, mint a régi!

Goompah 2010.12.07. 18:28:13

@Augustin: Azért sikerült itt pár újat is összehozni. Szerénységem tiltja, hogy utaljak az általam felvetett pedofília- és incesztusvádra.

Ron iz Dumbledore 2010.12.07. 18:36:26

Váltás a külügyben:

az erdélyi martonyi helyett jön az erdélyi német

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.12.07. 18:38:52

Végre valaki leírta az igazságot! Örülök, ez kell ennek a hülye magyar népnek, hogy tisztán lássa: a vesztébe rohan.

Példásan összeollózott, következetlen fröcsögés!
5* :)

Augustin 2010.12.07. 18:40:05

@Goompah: Tényleg! Ezért elismerésem. Én még addig sem jutottam el, hogy ráfogjam, hogy igazából homoszexuális, ami nem negatív, de ha Hitler is állítólag az volt...

duma key 2010.12.07. 18:51:35

@Bölcs Ész: Esetleg be lehet vetni még Alekszandr Lukasenkót, Evo Moralest, sőt Robert Mugabét.

2010.12.07. 19:07:50

@Augustin: Kössz. Pedig nem lettem a két kép között fiatalabb.

2010.12.07. 19:20:12

Én azt tapasztalom, hogy ez az állandó politizálás ez olyan Kelet-európai dolog.

A minap megismerkedtem egy román ápolónővel a kórházban. A második mondat után már szidta Romániát, a kormányt, a kancsal kalózt, a politikusokat, meg a korrupciót.

Én meg egyfolytában győzködtem, hogy Románia szép ország, hogy sokat fejlődött, sok új autópálya épült, az emberek kedvesek, és vendégszeretők.

Mit lehet erre mondani, hogy igen, igazad van nyustyu, egyébként meg Edélyt vissza. Hát mit mondjak, már már kínos volt, a németek nincsenek ehhez szokva.

Hogy hogy jön ez ide? Hogy ő is csak kancsal matróznak nevezte a miniszterelnököt.

Goompah 2010.12.07. 19:27:15

@Frengi: Ennyit számít egy mosoly.

lárvalányhaj 2010.12.07. 19:30:21

@Augustin:

Az MSZP-szavazók nagy része rasszista, főleg az idősebb korosztályban.

nyílméregbéka 2010.12.07. 19:39:10

Tök jó poszt; minden mondatát hallottam már innen-onnan. Ez nem is kellett megírni,csak diktafonnal járni-kelni egy hétig :-P
Idővel kéne a párja is, a Gyurcsány-fóbiás - kábé ugyanez, csak fordítva. Mindkét fajtából van kollégám, szépen bólogatok a monológjukra, baj csak akkor van, ha ketten egyszerre vannak jelen.

peaso 2010.12.07. 20:11:56

hosszú kristályok éjszakája...nagyon tetszett, egy kettő talán stilisztikailag kilóg, de mindegyik valós a maga közegében. Örülnék, ha én tudnék ilyet.

Augustin 2010.12.07. 20:37:53

Az kimaradt, hogy újabban már nem Hitler, hanem Rákosi-hasonmás.

Donna Anna · http://operahumor.blog.hu/ 2010.12.07. 21:10:55

@Tidal Wave: És azt a megszakított műsort sohasem adták le később! Rohadt mérges voltam.

Viszont már kurva unalmas, hogy mindig csak a balos modorost baszogatjátok, ha nem lesz hamarosan modoros fideszes is, akkor ez egy jobbos blog.

2010.12.07. 21:11:13

Szerintem minden német politikus úgy beszél mint Hitler.

A múlkor végig szenvedtem a közvetítést a Bundestagból, Frau Merkel kivételével mindegyik pont úgy kiabál, gesztikulál, mint a Führer.
Persze Merkelt sem kell félteni, kicsit ugyan beszédhibás, de ez nem zavarja, ha fel kell emelni a hangját.

Egyébként sokan mondták már hogy hasonlítok rá, de sosem tudom hogy ezt szabad-e bóknak vennem.

2010.12.07. 21:12:26

@Donna Anna: a modoros jobbikos kimeríthetetlen kincses bánya.

Goompah 2010.12.07. 21:37:17

@Frengi: Ne vedd bóknak.

Ha Merkel beszédhibás, akkor Kohl mi volt? Mindkét fülemet hegyeznem kellett, ha meg akartam érteni, amit mondott, pedig amúgy nincs gondom az élő német nyelv megértésével.

zanzibári lány 2010.12.07. 21:47:51

@Szocio Pata (kikvogymukblog):

Hírbe hozták Nagy-Kálózy Eszterrel.

Más: véletlen nem tudja valaki, hogy Orbán hány centi magas?

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2010.12.07. 23:00:48

@Donna Anna: mindig? Ajánlom olvasásra (innen természetesen) az Életünk legszebb napját, a Párthatározót, az Etnolányt, a Politikai elemzőt + vörös rongyokba öltözött bűnös város, szlovák rendszám, ezeknek egy fillért sem, stb.

Persze nem mintha nagyon erőlködni akarnék itt a kiegyensúlyozottság látszatáért, pláne rendelésre.

Ha ez mind nem elég, akkor tényleg csak a stílusos Piroslapot, az objektív Vincentet és az alapos Sárdobálót tudom ajánlani. Konkrétan a Piroslapon ma pont egy erősen Modoros-szerű, humoros poszt jelent meg. Jó volt :)

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2010.12.07. 23:03:00

@Donna Anna: + a Kelet felé fordulva. Nem is volt olyan régen.

Blogger Géza 2010.12.07. 23:18:05

@Tatu Monk: Á, egy percet sem. :)

Huszonvalahány éves munkaviszonya van tudtommal, de a sötétbal szerint nyilván egy pártot, frakciót vagy kormányt vezetni az nem munka, csak egy céget, múzeumot vagy autót. :) Vagy az sem, csak a bányász meg a kohász, az dolgozik. :)

Blogger Géza 2010.12.07. 23:28:36

@zanzibári lány: Miért, el akarod csábítani, és azon gondolkodsz, vegyél-e magassarkút? Elég vicces lenne, ha történelemkönyvek aszerint ítélnének meg egy politikust, hány centi volt, talán inkább azt kéne nézni, mit ért el, hogyan fejlődött az ország amíg ő vezette.

Szerintem Sárközynél szemmel láthatóan magasabb, indulj ki ebből, így talán belőheted.

Illetve Gyurcsány állítása szerint 191 cm, abból meg számolhatsz visszafelé, ha egymás mellett látod őket. Mert most ő attól jó miniszterelnök volt, hogy 191 cm-re nőtt?

Mike36 2010.12.08. 00:07:15

@Szigi.: ugyanezek az emberek még Gyurcsányt szidták ugyanilyen elánnal, ne aggódj

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2010.12.08. 08:05:37

@Blogger Géza: nem politikai témaként: nem letagadható tény, hogy az átlagosnál alacsonyabb férfiak gyakran túlkompenzálnak, így agresszív, frusztrált, törtető kis hörcsöggé válnak. Nem mind, csak sok. Amúgy pont most olvastam arról egy cikket, hogy Napóleon sem volt alacsony, teljesen megfelelt az akkori átlagmagasságnak, épp csak a testőrei között tűnt kicsit alacsonynak:)

blur7 2010.12.08. 10:02:19

@lárvalányhaj:
Valóban. És azért csak az idősebbek, mert a fiatalok újabban már a Jobbikra szavaznak. Az egyik ilyen - korábban MSZP-re szavazó - fiatal ismerősöm pár napja kifogásolta, hogy cigány a miniszterelnökünk. Majd felvetette a cigányok gettóba zárásának ötletét. Annyira megdöbbentem, hogy vissza sem tudtam kérdezni, zsidóként (aki keresztény is, tanult bőven hittant, etikát, történelmet, szociológiát, valamint az emberi jogokról), miként hiányozhat belöle ennyire az empátia.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2010.12.08. 12:43:58

@blur7: nem ennyire egyszerű és szimpla a válasz, tudhatnád, főleg akkor, ha ennyi mindent tanultál. Részben ott van az, hogy a perifériára sodródott embereket a szélsőségek mindig is beszippantották, mert ott egy közösséghez tartozónak érezhetik végre maguknak. Másfelől, tény és való, hogy a cigányság elég sokat tett és tesz azért, hogy az embernek egy idő után már ne akarjanak differenciálni.
Nyilvánvalóan mindenki tudja, hogy szemantikailag igaz, hogy nem mind lop vagy hazudik vagy veszi el a mobiltelefonod, de baromi sokan belefáradtak abba, hogy kiszűrjék a kevés normálist. Plusz széles rétegek bújnak el a cigány kártya kijátszása mögé, élvezik a nekik kijáró engedményeket és különjuttatásokat, majd rasszizmust kiáltva kibújnak a felelősség alól.

Én olyan középiskolában tanítok, ahol 60% fölött vana cigány tanulók aránya, és eléggé bentről ismerem a napi problémáikat. Igazad van, empátia IS kellene, de kellene egy szándék is a változásra, másik oldalról.

blur7 2010.12.08. 13:45:01

@vészmadár (pica pica):
Talán még sohasem fordult elő, hogy valamiben ennyire egyetértenénk.
Az ismerősöm tanulta a felsoroltakat (amúgy én is). Hasonló iskolába jártam, mint amilyenben dolgozol. Szóval csak igazat tudok adni neked. (Raboltak ki, és loptak is tőlem, tehát érintett is vagyok a kérdésben.)
Az döbbentett meg, hogy az ismereősöm az enyémmel szinte teljesen megegyező szociokulturális háttérrel mennyire másként látja a helyzetet.

GERI87 2010.12.08. 15:39:48

@Frengi: Talán azért politizálnak jobban errefelé mert nem működik jól a politika:)
Németbe meg lehet nincs miről nagyon panaszkodni...

@Augustin:

Hitler aszexuális volt.
Nem vonzódott szexuálisan egyik nemhez sem..legalábbis most ezt gyanítják.

GERI87 2010.12.08. 15:46:40

@Frengi:
hiába, a német vér:)

A nagy nemzetközi meghunyászkodás mellett azért szerintem ma is szívesen pofánvernék a franciákat..:D

egyszer volt:
"-de..aaa...osztrákok nem németek.."
"-azt csak úgy mondják"
:D

GERI87 2010.12.08. 15:59:00

@blur7:

Betennélek egy vidéki szakmunkásképzőbe 1 hétre:)
Utánna lehet te is gettosítanál..:)

Hiába ismeri valaki a történelmet meg tudja hogy a népirtósdinak sosem lesz jó vége....azért nehéz ám befogadónak lenni meg toleránsnak ha tudod hogy bármikor belédköthet az utcán, soha nem dolgozott és nem is fog, és sokszor szószerint szarral meszeltek nálunk..

Szerintem MO-on az embereknek már türelme, az államnak meg pénze és szándéka nincs rá hogy valamit komolyan is tegyen..

"baromi sokan belefáradtak abba, hogy kiszűrjék a kevés normálist"

Na ja. Sose tudhatod hogy a kezét nyújtja vagy a kést..
A végén már inkább a késből indulsz ki..

lárvalányhaj 2010.12.08. 16:05:17

@blur7:

Nekem idősebb, ámde nem zsidó ismerősöm van, aki a múlt rendszerben párttitkár volt, most MSZP-s, és azzal szokott felvágni, hogy 10 000 ember közül 9999-ről arcra megmondja, hogy zsidó. Cigányozás is befigyel persze. Egyébként az összes Orbán-fóbiás toposzt hallottam már a szájából, cigányhitlertől a feleségverésig bezárólag. Ja és otthon Gyurcsány összes műve megvan, a képe bekeretezve stb. És az a durva, hogy egy máskülönben intelligens, olvasott, művészi hajlamokkal rendelkező emberről van szó.
Szóval az én számomra elég röhejes, amikor az MSZP felvilágosult, nyugatos stb. pártnak próbálja pozicionálni magát, miközben a tagság kb. ugyanazokat az előítéleteket tolja, mint a jobbikosok vagy a Fidesz-szimpatizánsok jobb széle, csak nem öntik le az Igaz Magyar Szívű Magyar Ember Vagyok-típusú giccses ömlengéssel.

lárvalányhaj 2010.12.08. 16:10:11

@Mitya Ivanov:

Azért 2010-re sok olyan embernek is elege lett az MSZP-ből, akik máskülönben nem lelkesedtek soha a Fideszért.

2010.12.08. 16:13:25

@GERI87: Pofán azt azért nem, de figyelnek rájuk, meg az angolokra is. Minden jó amit azok csinálnak. Ha valami francia, vagy angol az azonnal bejön.

Egyszer megkérdezték tőlem, hogy maguknál nem melegítik fel a zsemlét?
- Nem, mi frisset veszünk, mint a franciák.
Na ez ütött.

2010.12.08. 16:16:17

@lárvalányhaj: a tagsággal mindig baj van, nem lehet őket 4 évig kezelni, de akkor meg kellenek, mert kivel töltenék meg a sport csarnokot,meg ki gyűjtene nekik cédulát.

Meg miért lenne egyik párt tagsága különb mint a másik, azok is csak magyarok.

2010.12.08. 16:23:19

@vészmadár (pica pica): igen állítólag Hitler, Stalin, Napoleon.

Horn Gyula is alacsony, (egyszer meghívtak a szocikhoz, és bemutattak neki (mekkora megtiszteltetésnek kellett venni!) Még nálam is alacsonyabb.

Putin? Na ő még Merkelnek is csak a válláig ért.

Magas diktátorokat nem is tudnék mondani. Pinochet sem volt magas.

Talán Castro?

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2010.12.08. 17:34:58

@Frengi: sőt! Madonna, Tom Cruise, Dustin Hoffmann, Roman Polanski, Renée Zellweger, Angus Young, Prince, Stallone, Maradona - mind alacsonyak, és azért lettek azzá, amik, amilyenek.

Fapuma (törölt) 2010.12.08. 18:12:48

Most ezzel nem tudok mit kezdeni> "Orbán Viktor nem engedte, hogy a honvédelmi tárcához tartozó kórházból három év után hazaküldjék Horn Gyulát." Csak álcázza magát, ugye?

2010.12.08. 18:13:57

@Modor Tibi: Nem bízom az alacsony politikusokban.

Bár, ha meg gondolom a szadi tele volt 2 méteres szép fiúkkal, és mire mentek vele?

2010.12.08. 18:15:16

@Fapuma: gesztusnak jó, és nem kerül semmibe, legalább is neki nem. Ügyes,

Celtic 2010.12.13. 16:19:30

Hosszú Kristályok Éjszakáján:

Baj van, de en ezen rohogtem a legnagyobbat :)

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2010.12.23. 12:08:53

Nem tudom, ismeritek-e, szerintem a mufaj igazi klasszikusa:

"Íme ökörpöröly moderált beszólása, a rasszista "cigány Szaddam" kifejezést mellőzve:

Mindig megdöbbenek, hogy egyes szellemi fogyatékos bolsevikok nem értik meg, hogy Magyarország egy bolhafasz a világtérképen. Katonailag, politikailag, gazdaságilag. A világ 100. legnagyobb cégének éves árbevétele körül van Magyarország teljes éves költségvetése. Nyersanyagban, gazdasági fejlettségben, szellemiekben elmaradott ország vagyunk, legalábbis régiónkban.
Most van egy őrült, önjelölt bolsevik pártvezérünk, aki alig nagyobb a bolhafasznál, de úgy viselkedik, mintha az ótvaros qrva anyja szarta volna ki a világegyetemet.
A valós visszajelzések teljes hiányát, mentális és pszichés sérültségének mértékét jelzi, hogy ez az elmebeteg Viktor azt se tudja, hogy mi történik.
Megszokta, hogy a családját nyugodtan végigverheti, a pártjában korlátlan hatalommal bír, mindig úgy történik, ahogy ő akarja. Most nem érti a világ reakcióit. Totális pszichés roncs vezeti az országot, csak nem meri senki megmondani neki.
Persze, bolsevik pártban ez mind megszokott. Mert kíváncsi lennék, hány olyan európai vagy észak-amerikai párt van, ahol 20 éve ugyanaz a "pártfőtitkár", a miniszterelnök-jelölt, nyerés esetén a miniszterelnök. Főleg úgy, hogy mögötte van két csúnya bukás.
Azt is megnézném, hogy kultúrállamban lehet-e a legnagyobb ellenzéki pártnak olyan vezére, aki 3 évig be se teszi a lábát Parlamentbe. Persze ismert, hogy Viktornak nagyon komoly pszichés és mentális problémái voltak a vereség után, jelentős időt töltött külföldi pszichiátriai magánintézetekben -ahogy a milliárdosok és a filmsztárok szoktak, bár lehet, hogy azt hitték rá, hogy ő a cigányprímás-, de akkor is. Ilyen csak egy bolsevik viccpártban eshet meg.
Vagy az is nevetséges, hogy egy felelős politikus hisztizve különvonuljon az EU-ba való tagfelvételkor, mikor összejönnek Európa legjelentősebb politikusai, mikor az ország életében egy sorsdöntő lépésre kerül sor.
Persze Viktornak, mint minden beteg és torz lelkű diktátornak csak a fény és a dicsőség kell. Szerveztek is neki dögivel közönségtalálkozókat, ahol csak a hívei léphettek fel, nehogy már megzavarják amúgy is sérülékeny lelkivilágát.
3 éves roadshow, persze az adófizetők pénzén.
Szóval most egy ilyen elmebeteg mondja, hogy "bízzunk benne", mikor az egész világ kétkedve és borzongással nézi az ámokfutását. A sok bolsevik prolinak pedig tetszik, nem ért semmit, de örül, hogy mentálisan torzult vezére ellentmond a "nagyoknak". A vesztes, buta. lecsúszott, kulturálatlan magyar lélek örül. Viktorot mesebeli királyfinak látja, aki érte is harcol, azonosul a vezérrel. Tart ez egészen addig, ameddig van mit ennie. Mert Viktor és köre összelopta már azt a pár százmilliárdot, amiből bármikor elélhetnek a baráti Észak-Koreában, esetleg Dél-Amerikában.
De a bolsevik csőcselékük itt marad, eddig se volt sikeres, de az ország bukása után még zabálni se jut nekik.
A másik aggasztó dolog, Viktor olyan sok diktátorhoz és torz lelkű diktátorhoz hasonlóan kisebbrendűségi érzésben szenved, ennek következtében nem bírja elviselni a nála okosabbakat, kiemelkedőbb tehetségeket. Ennek következtében messze a legsilányabb szellemi képességű kormányt sikerült létrehoznia -pedig azt hittem, hogy "ájemlampertmónika" után ez lehetetlen-.
Nyomorult ország, nyomorult "vezérrel". Minden adott, hogy tovább csússzunk lefelé a lejtőn.
De legalább egy kis ideig jó lesz Viktor bajtárs-pajtás-elvtárs-kartárs Úrnak. Mert kit érdekel az ország jövője, ha a vezér kicsit boldog lehet?
Egyébként nekem meggyőződésem, hogy a XX. század legtorzabb államfője Viktor. Ha Rákosi és Kádár helyében ő lett volna, akkor a vörös khmerekhez hasonló mértékű népirtás zajlott volna le.
Szerencsénkre ma nem azok az idők járnak, így talán nem irt ki tömegeket, csak tönkreteszi őket. Gondolom a FIDESZ és holdudvaruk bőszen shortol. Ők mindenképpen jól jönnek ki a 4 évből, de mi fizetjük az árát"

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2010.12.23. 12:35:45

@altoid: na ez gyönyörű. Az ilyeneket csupán arra kötelezném, hogy fedjék fel kilétüket, ha már személyeskedik. Semmi börtön meg büntetés, csak vállalja.
süti beállítások módosítása