Az Orbánfóbiás

2010/12/07. - írta: Modor Tibi

Én tudom. Tudom, hogy mit akar. Olvastam A Könyvet. Ott azonnal megvilágosult előttem minden, hogy ez az egész miről szól. Hogy addig az orromnál fogva vezettek engem.

Ez egy nagyon éles eszű, tehetséges gyerek volt az elején. Igazi nagy reménység... aki nem átallott gyújtó hangú beszédet tartani akkor, amikor még azt se tudtuk, hogy mi lesz másnap. Amikor talán az életét is kockáztatta. Akiben aztán a Parlamentben is volt annyi csibészség, hogy pimaszul odapörköljön a dzsentri urak tompora alá! Aki kitartott a saját elvei mellett, és nem átmeneti érdekek mentén politizált.

 

 

És akkor történt valami. Magához hívatta, az ágyához, tudod. A Walt Disney előtt. És ott valami történt. És aztán megnyerte, persze nem is nyerte meg igazándiból. A magyarok többsége valójában ellene szavazott, de hát ilyen igazságtalan ez a választási rendszer.

Ti ezt nem érthetitek, még nagyon fiatalok vagytok: ti ezt nem éltétek meg akkor és ott. És én csak konyítok hozzá valamicskét - ebből írtam a szakdolgozatomat annó.

Tudod, mi nagyon szurkoltunk akkoriban Neki. Hittünk abban, hogy ez kell nekünk. Egy olyasvalaki, aki még tiszta múlttal rendelkezik, aki friss és új. És csalódnunk kellett. Egy olyan világot akartak ezek a fiatalok visszahozni, amit nagyanyáink is legfeljebb rémálmukban látnak viszont. Egyház, hadkötelezettség, sovinizmus, arrogancia, gőg - és közben arcátlan lopások. Már ezerkilencszáznyolcvan napja nem tudjuk, kicsoda Caba Horvat és Pija Semirovic... és ellenzékben is csakis az árokásás, az aknamunka. Tudod, egy ellenzéknek az a dolga, hogy kellő kritikával, de konstruktív ellensúlyként működjön. Együtt dolgozzon! De ezeknek semmi se volt drága. Az országot áldozták fel ezért a győzelemért, Amerika is beintett nekik! A világ persona non gratája lett zsebdiktátorunk. Senki nem fogadja már.

Abban a Doktor Úr könyvében ott volt az igazság. Az apja verte, kínozta. Kisnövésű - tehát kisebbségi komplexusokkal küszködik. Meg kell figyelni, hogy mindegyik diktátor 150 centi alatt volt! Ugye, hogy úgy? A seregben rendszeresen jelentett a bajtársairól. KISZ-titkár volt. Tudod, akit a múlt rendszer - az "Átkos" nevelt föl, taníttatott külföldön ingyen, az csak ne pofázzon! Ha lett volna vér a pucájában, akkor azt mondta volna, hogy "kedves kommunisták, nem kérek az oktatásotokból!". De persze semelyik nem tette, akkor nem volt neki büdös! Persze, belülről bomlasztották a rendszert, mi? 

Falusi, vidéki, ráadásul disznóvágó, szaros-gumicsizmás czingaró. Láttam interjút a környékibeli cigányokkal. Azok mondták, hogy hát az apja volt a vajda, az ő vezérük!! Szerinted ez nem elég? Milyen bizonyíték kell még? A feleségének az apja meg a másik fővajda volt ott a Tiszánál, ott basáskodott nálunk a környéken, még ismertük is őket személyesen, távolról! Ott laktak a cigánytelepen, mindenki tudja. Csak szerencséjükre mindketten ilyen világosabbra sikerültek, csak ezért nem látszik rajtuk annyira.

De már tizenéves korában is egy hatalmas törést okozott neki az, amikor megtudta, hogy soha nem lehet az USA elnöke. Mert ahhoz oda kell születni. És azt ő már soha nem fogja tudni kiheverni és jóvátenni... és ezért gyűlöl mindenkit. Gyűlöli az amerikaiakat, gyűlöli Magyarországot, és azt, aki nála magasabb. És ezért bosszút áll mindenkin, akit csak ér. Mert ez már bosszúpolitika, ami a legveszélyesebb - más nem vezérli, csak a megtorlás kielégíthetetlen vágya. Addig nem fog nyugodni, amíg nem számol le ellenfeleivel. Rációt itt már ne keress.

Hurkatöltő, cigány, szőlőbányász kertitörpe. Ráadásul sssidó is, olyan családi összefonódások vannak itt. Persze nem mintha bajom lenne a zsidókkal, csak tudod, mindig ezek a legnagyobb nácik. Mint a Hitler is. Egy félheréjű osztrákmorva szobafestő volt, aki ráadásul az is apai vagy anyai ágon, most nem tudom, de zsidó is volt meg impotens. Ezért utálta őket annyira, tudod. Meg buzi is volt, azért üldözte a buherokat is. Mondjuk az SA tele volt velük, de azokat el is intézte később a Hosszú Kristályok Éjszakáján.

Ő pedig - éjszakánként pedig tényleg simogatja a Koronát, felpróbálgatja, pózol vele. Bátyám legjobb barátjának a sógora koronaőr: ha nem tőle hallom, sose hiszem el. Azt hittem, csak egy rossz vicc. Pedig igaz. Azon ügyködik, hogy új alkotmányt adjon nekünk. Alkotmányos monarchiát akar, királyságot. És ő lenne az uralkodó. Erről álmodik. Hogy majd közfelkiáltással megválasszuk a Duna jegén.

De tudod, nem ez a legszomorúbb. Hanem hogy ez egy szánnivaló, beteg ember. Ott lenne a helye, amit most újranyitottak, tudod. 2002-ben, amikor teljesen jogosan és tiszta körülmények között, népítélettel hatalmasat bukott, akkor szétverte a dolgozószobáját, mesélték. Apránként fogta a berendezést, és mindent módszeresen ripityára tört. Utána évekig kezelték Svejcban mániákus depresszióval. Ezért nem járt be a Parlamentbe utána. Nyílt titok. Mint ahogy az is köztudott és nem is titok, hogy veri a feleségét. Én láttam saját szeműleg. Egy kiállításmegnyitón történt. Odahajolt hozzá az asszony, hogy mondjon valamit - egy csodás, kis kedves, takaros teremtés - és ő visszakézből egy hatalmasat lebaszott neki; ököllel. Olyat, hogy a nő ott vérbefagyva elfeküdt a földön. Mindenki szeme láttára. Dőlt a vér belőle, sokadszorra kellett plasztikázni és szegecselni az arcát. Platinával! Tudod, vannak ilyen titkok - amikor az a kinemmondomanevét médiás személyiség, szóval azt bevitték az ügyeletre, mert össze kellett varrni neki ott hátul, tudod. A HÖK-alelnökünk nagyapja műtötte saját kezűleg.  Csak kurva sok pénzt kaptak, hogy a pofa lapos maradjon. Szóval sajnos ez egy ilyen világ, EBK, azaz erősebb kutya boldogul.

És sajnos ez az ember náci. Egy közönséges fasiszta. Nem akarok itt hangulatkelteni, de csak úgy játszásibúl összevetettem a Drittes Reich és az ő gazdaságpolitikáját, döbbenetesek a "véletlen" egybeesések. Gazdaság gyökeres megreformálása, felpörgetése. Családok támogatása. Oktatási rendszer megreformálása, mindennapos testnevelés. Keleti külpolitika felülvizsgálata. Rendteremtés. Koincidencia? Döntsd el te. Egyszerű maoista, bolsevik program ez, Ho-Si-Minh-városban tapsolnának neki. Ütemesen. De én nem mondtam semmit... 

De most már nincs mit tenni. Megvan az új bajnok. Bajnokot fog csinálni a kedvenc csapatából azonnal. Korábban is majdnem bajnokot csinált belőle, de most tényleg össze fog jönni. Csak akkor még másoknak szurkolt, a liláknak. Lefejezi az összes minisztérium vezetését, és a saját frissdiplomás családját ülteti be - 19 éves átlagéletkorral. Mert mindig vannak, akik egyenlőbbek. De hát diktatúrában élünk, és bizony nagyon is igazzá látszik válni az orwelli jóslat. Minden, amit az Orákulum jósolt, valóra vált. Ráadásul azzal az uszító Balázzsal is jóban van. Alig hittük, hogy egyszer ez is eljöhet még...

Leminősítés, bóvli kategória: köszönjük szépen. Junk. Ezek nyolc hónap alatt  módszeresen leromboltak mindent, amit az elődök az elmúlt nyolc évben, verejtékes munkával felépítettek. Most nehogy azt hidd, hogy eszempés vagyok, dehogyis. De ezek után lassan visszasírom őket, még ha nem is voltak hibátlanok. De félnem legalább nem kellett - nem a Belvárosban lakom ugyanis. Költségvetési Tanács megsemmisítése, einstandolás, médiatörvény, a blogokat is be fogják tiltani - ez szabályos diktatúra. De én nem adom nekik a magánnyugdíjamat, mert az az enyém. Megtartom. Ahogy az adómat, a cafeteriámat is. Megdolgoztam érte. Nem nyúlhat hozzá senki. Az életem árán is megvédem, és mindenkit erre biztatok.

De kész, kimenekítem az összes vagyonomat külföldre, ahol biztonságban lesz. És megyek utána. Viszem a családomat is. Örökre. Sajnálhatjátok majd. 

Hiába kapjátok külföldről a középső ujjakat lassan már mindenhonnan. Mert a magyar az egy ilyen nép. Hülye, senkiházi. Ezeknek Kádár kell meg Cár atyuska.


Főnököm, jó lesz ez így, vagy varázsoljunk még hozzá egy flekknyit? Stílus rendben, vagy legyen itt-ott kicsit kevésbé direkt? Ha beugrik még valami suttogó propagandás téma, ne kímélj! ;-)) Honorról számla mehet?

Címkék: politika magyar
265 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2010.12.07. 07:18:32

Futball kimaradt. A felcsúti maradona/törpenyilasi és társai szintén standard duma ezekben a körökben.
Az orbanofób szövegeknek az a máűsodik legnagyobb baja, hogy a fele hazugság. A legnagyobb meg az, hogy nem tudni melyik fele.

Der Beste 2010.12.07. 08:00:48

Az utolsó mondat kivételével ez elég gyenge lett.

Orbán esetében elég csak egymás mellé tenni az ellenzékben s a kormányon mondott szavait például népszavazás vagy AB témakörben, nem kellenek a magasságára tett célzások.

Nehéz megemésztenem, hogy kedvenc Videotonomat a rendszer csapatává tette.

2010.12.07. 08:15:22

Esetleg az orbánbányák, a "gazdagokat támogatja", valamint a "3 gyerekes adókedvezményt is maga miatt csinálta, mer ilyen szapora fajta" is szerepelhetett volna.:)

Grat Tibi, az a legjellemzőbb orbángyűlölő sablonok szép válogatása! A "megválasszuk"-ért külön pont!

De hogy mi lesz itt, hamarosan!

2010.12.07. 08:15:25

Hiány pótló volt.

Bár én nem kedvelem túlságosan, de azt is utálom, amikor névtelen senkik Orsósoznak.
A Fletót, meg a Drazsét épp úgy utálom.

Mert lehet nem egyetérteni bármelyikkel, de ilyen szintre lemenni csak hát bármennyire hülyék is, én itt vagyok, a 600.senki, ezek meg azért csak megcsinálták magukat valahogy, tehát annyira még sem hülyék.

Nadiposzi (törölt) 2010.12.07. 08:25:40

Hej, ha Végh Anti bácsi a tényfeltárás mágusa ezt megírhatta volna! Bár Kende mester alapműve sem gyenge. Tele van ilyenekkel: "Közismert dolog volt...
...többektől hallani ... , faluszerte köztudott.. "
És ezután sorolja a szikár tényeket az építőtáborban partiba vágott csajokról, a vérvonalban levő vonyóról, etc.
Ritka fárasztó ezt a szőlőbányás agymenést hallgatni.
A Kurcsány - MOTIM - elzabrált zsidó villa - Apró klán vonal sokkal szórakoztatóbb.

Nadiposzi (törölt) 2010.12.07. 08:28:27

@Brother Love:
Most írd ki magad, mert ha ez címlapra kerül, vagy a Mandiner ajánlójába, akkor több lesz itt a troll hamarosan, mint a Király visszatér-ben.

2010.12.07. 09:00:25

@Nadiposzi: Inkább nem is írok semmit, ilyen témánál még törzskommentelők is hajlamosak lehetnek elveszíteni józan ítélőképességüket - már ha volt egyáltalán.

Hadrian77 2010.12.07. 09:02:29

Azt nem írja le persze, hogy református létére a pápához járkál meg kezet csókol neki:)

@Nadiposzi: lesz itt nemsokára olyan közelharc a trollokkal mint Sztálingrádban volt.:)

Mitya Ivanov 2010.12.07. 09:04:42

jaj de jó, már nagyon kellett egy ilyen. Főleg most, amikor a Zorbán a magánnyugdíjakat ellopja és odaadja a Fideszotonnak, meg majd ebből veszi meg a fradit.

Styxx 2010.12.07. 09:06:01

@Professor Pizka:
Futball kimaradt? És a vidis rész?
Ami kimaradt az UFO-k és a Moszad, de akkor már konteo lenne. Annak se rossz.
@Nadiposzi:
Egy blogketrec vagy Mandiner ajánlós kommentcunami engem is érdekelne.

Mitya Ivanov 2010.12.07. 09:08:33

Az ATV interkatív betelefonálós műsorainak áporodott konyak és formalin szagú leheletét érzem a poszton. Meg Dési János idegrángásait is, Avar János okoskodásait, Mészáros Tamás bölcselkedő elfogult baromságait, és Bánó András musterjeit és masterjeit.

noirp 2010.12.07. 09:12:21

168 Óra, random szám 2002 és 2010 közt. Viszket tőle az agyhártyám.

Nadiposzi (törölt) 2010.12.07. 09:13:59

Még valami kimaradt: a külföldi tanulmányai. (Soros ösztöndíj volt, ha jól tudom). Nos, az öreg kommenisták ezt hajlamosak egy kicsit félreérteni:
Ja, nagy volt a pofája fiam, hogy így a kommunista bűnök, meg ruszkik haza! A nagy rendszerváltó! A forradalmár! Aztán amikor ennek a rendszernek a pénzén külföldön tanult a fiatalúr! Akkor jó volt a szocializmus?! Hogy tanulhatott külföldön, az imperialistáknál, mi? Ez is egy semmi szar ember, odaszarik, ahonnan enni kapott."

2010.12.07. 09:17:53

Némi hiányérzetet okoz nekem, bár kétségkívül nehezen lehetett volna beilleszteni a kemény jobberek orbángyűlölő fordulatait, pedig ebből is akad bőven. Ez inkább olyan "drágaaranyosbolgárúr" jellegű.
Mert ugyebár zsidóbérenc, országkiárusító, stb. stb. is tud lenni...

Kedvelem a szellemes beceneveket is: Bányásztörpe, Minidúcse, Zsebhitler, Orsós, etc.

No de télleg befejezem, mielőtt valami barom elkezd leoltani, hogy a "Viktoromat" akarom védeni, stb.

Nadiposzi (törölt) 2010.12.07. 09:20:52

@noirp:
Ne viccelj, az a gondolkodó emberek lapja. A poszt inkább a Vasárnapi Újság, drága Bolgár úr random betelefonálója. A 168 óra ugyanez az áporodott sötétség, csak kicsit szebben csomagolva, több a hangsúly az alkotmányos korlátok tagadása - tekintély uralom - diktatúra - cipők a Duna parton - gondolat meneten. (Vö: Barna eső, náci veszély, lopakodó fasizmus).
Ez olyan, mint jobboldalon összevetni Pozsonyi Bucót (Demokrata) és egy Borókait (HV)

Mitya Ivanov 2010.12.07. 09:22:12

@Brother Love: szerintem direkt ilyen mézesmázas.
Nagyon sokat utazom tömegközlekedéssel, és sokszor hallom azt a dumát, hogy "én bíztam bennük, meg szavaztam rájuk, de csalódtam" meg eljátszották a bizalmamat". Ezek a szövegek nagyon álságosak, mert sosem szavazott rájuk, mindig cigányozta Orbánt, szőlőbányázott, csak játssza az eszét, mert nem akar az egykori 2/3-ból kimaradni.

A jobbos Orbángyűlölő teljesen más műfaj szerintem.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2010.12.07. 09:25:41

@Nadiposzi: sztem abban troll nem sok volt, ott inkább az orkok hemzsegtek:)

ez az a émakör mellesleg, amihez én nem tudok mit hozzászólni:)

Hurri Kán 2010.12.07. 09:29:46

A tokaji szőlő az smafu? Az már szart sem ér :DDD?

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2010.12.07. 09:40:25

Orbánnak szőlőbányái vannak, abból termeli ki az aranyat egy kisméretű ámde annál hatékonyabb bobcat típusú exkavátorral.

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2010.12.07. 09:45:37

Köszkösz :) mielőtt bárki hiányolna bármit is a posztból, olvassa át még egyszer.

májkifiam 2010.12.07. 09:58:51

ja kb. minden benne van a posztban amit hiányolnak belőle, ti kis nácik =)

Mike36 2010.12.07. 10:00:00

hm, egy pár bekezdéssel talán még egyet is értek, de vannak nagyon elszálltak
ugyanakkor tényleg azt gondolom, hogy a magyarok - nem csak most - mindig fejjel mentek a falnak, ezt hívták kuruc virtusnak
a megtakarításokat meg egyértelműen menekítjük ki külföldre, mert ha a manyup pénz elfogyott, az lesz a következő amit a komcsik államosítanak. egy valamire jó egyébként a jelenlegi helyzet: mindenki megtanulja, hogy csak magára számíthat

SzocsO 2010.12.07. 10:03:30

"Magához hívatta ... tudod, a Walt Disney előtt"
b****g, kurvajó :D

Styxx 2010.12.07. 10:07:44

@Modor Tibi:
De valami titkos kulcs alapján kell, hogy benne legyenek az UFO-k meg a Moszad is:-)

Mike36 2010.12.07. 10:08:46

@Mitya Ivanov: annyira álságosak, hogy igazak. van aki élt, és szavazott 98-ban, és igen, sokan azért szavaztak rájuk, mert fiatalok, újak. ehhez képest már akkor is komcsik voltak. még jó hogy sokan csalódtak bennük.

az hogy autoriter az is igaz, nézd már meg hogy épül fel a pártja, lehet-e benne bárkinek önálló gondolata

a "ruszkik haza"-ról az a véleményem, hogy akkor már mentek maguktól, olyan ez mintha kiállnék hajnalban, hogy: kelj fel Nap! és aztán mindenki azt gondolná, én irányítom a napot

végül: a kapitalizmus a magántulajdonra épül, ahol meg mindent be kell adni a közösbe, az bizony kommunizmus. ahol csak egy párt van, és mindenről egy párt dönt, az egypártrendszer
ahol a párthűség számít és nem a szaktudás az kommunizmus, bármennyire is mosdatjátok a szerecsent

Boorisz (törölt) 2010.12.07. 10:09:37

A realitás keveredik a fantáziával. :D Szerintem mindenki ismer ilyen embert. :D

sTormy 2010.12.07. 10:10:11

Namost én igen utálom a Mestert, egyetlen emberfajta tud nála is jobban irritálni: ez a kötöttkardigános-micisapkás fóbiás, aki először amiatt siránkozik, hogy rasszistanáci, aztán meg azért, mert cigány.

2010.12.07. 10:10:19

Országimázs, Ezüsthajó, Kaya Ibrahim...rendszeresen visszatérő butakomcsi panelek, így együtt felsorolva. Mondjuk most minimum 4 évig jön az új muníció, amit puffogtathatnak a Gyurcsány-árvák :)

Mike36 2010.12.07. 10:13:14

@imperial: ügyes, csakhogy az a baj, hogy atyáid a vérkomcsik, nem akik Ibrahimot emlegetik

Maisie MacKenzie 2010.12.07. 10:13:58

"Erről álmodik. Hogy majd közfelkiáltással megválaSSZuk a Duna jegén."

Miért az aláhúzás? Óhajtó mód, nem? Inkább felkiálltójel kellett volna.

Maestro 2010.12.07. 10:15:54

a kulcsmondat: "Ezek nyolc hónap alatt módszeresen leromboltak mindent, amit az elődök az elmúlt nyolc évben, verejtékes munkával felépítettek"

Italo Balbo 2010.12.07. 10:16:02

@imperial: Kész szerencse, hogy a Fidesz-hívők okosabbak és ők nem puffogtatnak hasonlókat a Gyurcsányról. Vagy ha mégis (Sukoró), akkor az szent igaz, mindenki megmondhatja ;)

Mitya Ivanov 2010.12.07. 10:18:17

@Mike36: nem 98 ról beszéltem, hanem 2010 ről.

2010.12.07. 10:29:08

Én azért utálom az Orbánt, mert egyszer kölcsön adtam egy fidesz rendezvényre a helyiségünket, mert jött nekik a pártelnök(94-ben). Igen ám, de akkor kellene terítő is, mert így olyan sivár, na jó, otthonról 2 db fehér damasztabrosz kikölcsönözve (de nem az Orbán miatt, hanem mert kedveltem a renegát pártigazgatót).

(Hívtak engem is, de kihagytam, így most megírhatom, hogy hogyan nem találkoztam Orbán Viktorral.)

Mondanom sem kell, hogy másnap anyám keményített damaszt abroszai úsztak a vörösborban.

Akkor azt gondoltam, hogy nem tudnak ezek pártot szervezni, mert nem ismerik a népeket, mi a szadinál kizárólag csak is fehérbort szolgáltunk fel, jobb megelőzni a bajt alapon.

Ma már belátom, hogy tévedtem, nekik volt igazuk,mert ez a jó szervezés,mi mulatunk, de a romokat másoknak kell eltakarítani.

purga · http://horrormirror.blog.hu 2010.12.07. 10:30:07

tökéletes.

a nagymamám szóról szóra ezeket szajkózza nekem már évek óta!!! ráadásul most még rosszabb, hogy megint miniszterelnök lett és ezekkel az intézkedésekkel csak adja a lovat az ilyen emberek alá.

amúgy ő még hozzá teszi, hogy teljesen olyan, mint Hitler, a beszédei is ő rá emlékeztetik.

Szigi. · http://depechemode.blog.hu 2010.12.07. 10:30:21

Abszolút hiánypótló, grat! Talán annyi a híja, hogy szinte szenvtelen volt, nem jött át az az arcot eltorzító gyűlölet, ahogy a kommancs nyanyák meg a kocsmapultot támasztó hőbörgő proletárok beszélnek róla.

Lehetett volna még írni a félelmükben a bőröndöt folyton az ágy alatt tartó szerencsétlenekről, meg persze a mostani nyugdíjtémában jajveszékelő egybitesekről is. Hálás téma, kíváncsi vagyok a kommentelőkre :)

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2010.12.07. 10:32:04

@derelye vágó: ahhoz elég átfutni a címlapos blogok 80%-át. Bégető birkanyáj, éljen a mi bölcs vezérünk, stb. Eleve most nagyon eredetinek képzeli magát mindenki, hogy A tanút idézi lépten-nyomon.

brumicica 2010.12.07. 10:36:35

Csak a történelmi hitelesség kedvéért: a kristályéjszaka (Kristallnacht) máskor volt, az SA-t a "hosszú kések éjszakáján" likvidálták.

Blogger Géza 2010.12.07. 10:37:54

@Frengi: A kettő nem teljesen ugyanaz, ugyanis a Fletó Gyurcsánynak régebben KISZ-es körökben használt beceneve volt mindenféle sértő szándék nélkül, ellenben Orbánt soha nem hívták Orsósnak, és ez utóbbi egyértelműen sértő szándékú és rasszista felhangú.

Dr. derelye vágó · http://www.freeworldgroup.com/games6/gameindex/castlewars.htm 2010.12.07. 10:39:43

@Modor Tibi: nehéz eldönteni, hogy a Gyurcsány vagy az Orbán hívők sötétebbek

johevi 2010.12.07. 10:41:58

"Ezek nyolc hónap alatt leromboltak mindent, amit az elődök az elmúlt nyolc évben, verejtékes munkával felépítettek."

NEM. Ezek tovább rombolják azt, amit előtte mindenki lerombolt, és ezzel bebizonyították, hogy semmivel sem másabbak.

2010.12.07. 10:42:07

@Szigi.:

Párszor már javasoltam ilyen bőröndös vejmárirettegőnek, hogy pofázás helyett akár indulhat is Orosz Jozefina után. Most bejött mellé a megtakarításával külföldre menekülő sivalkodó. Érdekes, egyik sem indult még el. Vagy a vonatról neteznek...

2010.12.07. 10:42:26

@Blogger Géza: annak jogos a Fletót Fletónak hivni aki együtt volt vele KISZ körökben.

De aki nem őrzött vele együtt libát annak talán mégsem.

Blogger Géza 2010.12.07. 10:46:10

Ja és hiányzik a kedvencem, a "soha nem dolgozott."

Mitya Ivanov 2010.12.07. 10:47:23

@Frengi: de az egyik pejoratív, a másik nem. Ha GYF-et Fletónak , vagy Draskovicsot Drazsénak hívom, akkor nem minősítek, de ha Orbánt Orsósnak, akkor azt sugallom, hogy cigány, és megvetem, lenézem őt és én meg rasszista vagyok. Érted....

csi szi 2010.12.07. 10:49:04

@Mitya Ivanov: '98-ban is a nagyjából ugyanez volt a standard duma. Ahogy a poszt 90%-a íródhatott volna 10 éve is.

pPanni 2010.12.07. 10:54:20

@Frengi: bármilyen buliba/rendezvényre bármit viszel, számítani kell rá, hogy történik baleset. Általában nem direkt szoktak szétlocsolni italokat. Ezért nem is szabad ilyen helyre a szép holmit vinni barátságból. (úgy értem, ha catering céged van, akkor meg az amortizációt bekalkulálod az árba)

Nadiposzi (törölt) 2010.12.07. 10:54:50

A 2006-os választások előtt a kórházban végighallgathattam egy izgatott nénit, aki a fentebbi panelok körül pörögve szidta a polgári oldalt, majd kirakta az aduászt: ha ezek nyernek, akkor ő többet nem műveli meg a kertjét. Nem fog kapálni, majd ezeknek, na, azt leshetik. Inkább rohadjon ki minden, verje fel a gaz, de ezeknek ő nem dolgozik. De nem ám.

Blogger Géza 2010.12.07. 10:55:16

@Frengi: Ez nem így működik, pl Kokót is kevesen hívják Kovács Istvánnak, pedig valószínűleg kevesen őriztek vele libát. Ha egy illető híres lesz, bekerül a köztudatba, (nem sértő) beceneve gyakran egy szélesebb közönség által is használt lesz. Lehet még sorolni példákat: Puskás Öcsi, Bocsi, Bem apó stb. Ez nagyon különbözik attól, hogy kitalálok egy hamis nevet neki és azt terjesztem, hogy úgy hívták.

csi szi 2010.12.07. 10:55:49

Látom volt már itt, aki komoly politikai vitát akar itt folytatni, meg olyan is, aki már anyázik, egyiknek sem itt a helye. Persze a címlap miatt úgysem ússzátok meg. :(

silmarillion 2010.12.07. 11:06:23

No de kérem és a tokaji borvidék ellopása?!!!!
Ez pedig még Székhelyi művészúrnak is szemet szúrt!!!

Dr. derelye vágó · http://www.freeworldgroup.com/games6/gameindex/castlewars.htm 2010.12.07. 11:06:45

@csi szi: oh jaj mi lesz most az akol melegével?
ez a címlaptól való rettegés nagy divat lett a blogokon, elég szánalmas

MagyarZizzi (törölt) 2010.12.07. 11:11:50

Kimaradt, hogy az ördöggel cimborál, ezt a múltkor hallottam a metrón egy nénitől, aki esküdözött, hogy látta a tévében, ahogy Orbán Viktor háta mögött megjelent a Sátán. De ezt a koronapróbálgatósat még nem hallottam, köszönet érte! Ha nem itt olvasom, hát el sem hiszem... :D

dr. Wilbur Swain 2010.12.07. 11:15:02

szőlőbányák kimaradtak, de egyébként telitalálat :D

KFV · http://korosfeltunesiviszketegseg.blog.hu/ 2010.12.07. 11:19:35

Az írás kurvajó, de végeredményben nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek... :(

sTormy 2010.12.07. 11:20:57

@MagyarZizzi: Nade ha az ördöggel cimborál, Gyurcsány meg maga az ördög (mert ilyen is volt), akkor... akkor...

totyizselé 2010.12.07. 11:23:10

Én a modoros politikus- és politikagyűlölő vagyok. Aki szerint mindegyik korrupt, hatalommániás geci. Kivéve, akik csak lavírozgatnak a biztos megélhetés érdekében. Azok csak korruptak. Aki meg akar cáfolni, mutasson olyat, aki azzal törődik, hogy nekünk jobb legyen!
Anyósomék örülnek a fidesznek, azt hiszik, most majd minden fasza lesz, előbb utóbb... Biztos...

www.youtube.com/watch?v=OJFEjN18ebI

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2010.12.07. 11:23:50

@Mitya Ivanov: érdekes a pszichológiája ennek: szval Orsósnak hívni valakit sérti az érzéseidet, mert ugye lecigányozzák, azaz alantasabb fajtának tekintik azaz megsértik. no de, kérdem én, ezek szerint cigánynak lenni alsóbbrendű létforma? Már szerinted. Mert ha nem, akkor feltételezni, hogy cigány, nem sértő.

Jah, amúgy teljesen értem, amit mondasz, csak a rohadt formális logika szopatja a népet.

Hurri Kán 2010.12.07. 11:26:17

@noirp:
Mint tudjuk az Index minden autentikus és megalapozott hírek forrásának alfája és omegája.

Kezeljük helyén a dolgot.

MágnesPeti 2010.12.07. 11:27:15

@Frengi: Ezt en sem ertem. Hogyan engedheti meg maganak valaki, hogy ezt a gyermekkori becenevet hasznalja, hiszen mar akkor sem ferhetett Gyurcsany Ur kozelebe, nemhogy most!
En ott voltam a rendezvenyen! Szerintem az abrosz nem vorosboros lett, azt hiszem a bemutatott emberaldozat kivereztetesekor koszoltuk ossze!

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2010.12.07. 11:29:21

@vészmadár (pica pica): hát az, illetve alantasabbnak tekinti a társadalom túlnyomó többsége. Természetesen érted te, miről van szó. Ugyanez - hogy a szerencsétlen MSZP-t is védjem kicsit - amikor szocialista politikusokat üvegszeműznek meg púposoznak. A Púpos kicsengése nem ugyanaz, mint a Vityáé mondjuk. Pedig a púpos emberek semmivel nem alantasabbak, mind az épek.

Hal Stanton 2010.12.07. 11:29:41

Nekem a nevetése szimpatikus.

fitball 2010.12.07. 11:31:32

MI ez? Szánalmas egy firkálmány Valakiket a lárpurlár gyűlölet hajt ! Persze a 800000es volt Mszmp tagok utodai Ennyien vannak.És felejtenek Pedig gyarapodik a börtönválogatott!!

noirp 2010.12.07. 11:32:25

@fitball: Te drága, megnézted, milyen blog ez itt?

scsaba1 2010.12.07. 11:32:57

@Brother Love:

Pedig pont a józan ítélőképességét elvesztett törzskommentelő a legjobb.

Meg a távolságtartó: "Nagyon jó írás, telitalálat, 10 pont" majd sietve a kompenzáció: "bár én nem vagyok Orbán-fan, én mondjuk utálom őket"

atila68 (törölt) 2010.12.07. 11:38:23

A kapcsolat.hu oldalon nagyságrenddel jobbakat olvasni.

Dr.Traktor 2010.12.07. 11:39:02

szerintem meg túl hosszú ahhoz képest milyen gyenge.

Hepciás 2010.12.07. 11:39:30

@scsaba1:
Nekem hiányoznak a jó öreg trollok.

Hepciás 2010.12.07. 11:40:13

@Hepciás:
Huhh, az előző kommentem lehet, hogy elkapkodtam:-)

Hurri Kán 2010.12.07. 11:41:53

@Hepciás:
Legyél nyugodt én is az vagyok. Nincs még vége a napnak :)

Szigi. · http://depechemode.blog.hu 2010.12.07. 11:52:32

Én El Topo-t várom már, vagy esetleg magára ismert és azért nem ír? :D
Nehéz olyan témát találni, aminél nem kezd a legelső bejegyzéstől a magyar jobboldal gyalázásába :D

fitball 2010.12.07. 11:56:50

Ami igaz igaz! Alig várjuk hogy befagyjon a duna hogy kikiáltsuk Viktort királynak de előtte még usztatni kell egy kicsit a koronát!

ÁkiBáki (törölt) 2010.12.07. 12:00:37

Kristály éjszaka:1938
Hosszú kések éjszakája: 1934.

Egyébként jó a poszt:-)

migueldiez 2010.12.07. 12:01:08

A legforrób gratulációm a Walt Disney-ért, sírtam.
:)
Nem hinném el, hogy vannak, akik ilyen dózisban nyomatják,
de egyszer a 40-es buszon előttem ült egy arc, hihetetlen, milyen dumákkal osztotta a Fideszt. Az egyetlen, ami megmaradt a monológjából, hogy az útba eső, budaörsi - jellemzően sváb falu, és ezt csak a név miatt mondom - "Adler" nevű panzióra mormogta el "Nézd meg, már egy panziót is összelopott magának"
- ti. az Áder. És nem viccelt.

migueldiez 2010.12.07. 12:05:09

A "Duna jegén" poén, meg szerencsére tíz-tizenkét éve ugyanolyan szellemes/ eredeti / friss,
legutóbb a Fácsén láttam, kommentként, ahol van ez a - tiltakozásként - fehér profilképes akció van.

Mitya Ivanov 2010.12.07. 12:05:39

@vészmadár (pica pica):

"no de, kérdem én, ezek szerint cigánynak lenni alsóbbrendű létforma? Már szerinted. Mert ha nem, akkor feltételezni, hogy cigány, nem sértő."
még szerencse hogy nem a formállogika irányítja az életet. Mert mit is kezdene a formállogika azzal, hogy ha valaki saját magán kívül egy másik egyént is ismer? Azaz, ha látom, hogy valaki habzó szájjal orsósozik, akkor az bizony dehonesztálóan használja ezt, és valószínű, hogy sértő szándékkal cigányozik, de nem csak OV esetében, hanem a kocsmában a haverekkel mondjuk Horvát Aladárra is, vagy Kolompár Orbánra, vagy Gáspátr Győzőre is ezt mondja.

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2010.12.07. 12:13:47

@ÁkiBáki: beleraktam a szőlőbányákat, és lett hosszú kristályok éjszakája is, hogy örüljetek :)

Szigi. · http://depechemode.blog.hu 2010.12.07. 12:14:55

Kb. 1 hónapja egy idősödő pasas és egy elhanyagolt külsejű, Népszabadságot olvasó középkorú nő beszédbe elegyedett. Volt a buszon egy degenerált, aki magában beszélt, és ezen kezdtek el beszélgetni. A beszélgetés kb. így hangzott (mindezt tömött buszon, kb. mellettem):

Nő: Hát, régen nem volt ilyen, az is biztos!
Férfi: Hát igen, azóta szétverték az egészségügyet!
Nő: Igen! Én egy ennyit, egy fikarcnyit nem bízom az államban! (arctorzulás indul, itt már lehetett tudni, mi jön).
Férfi: Igen, az emberek idegesek, feszültek.
Nő: Erről is az a mocskos rohadék Orbán tehet! Ellopja a nyugdíjunkat, hogy tudjon nyaralgatni! Gyűlölöm őt, mint a sssszzzzzart! (köp egyet a földre). A rohadt cigány kurva anyját! (szájhabzás beindult, és szabályos rohamot kapott).
Aztán később lehiggadt, és beletemetkezett a Népszabadságjába.
Helló, magyar baloldali szavazók! :D

Mitya Ivanov 2010.12.07. 12:16:39

@Modor Tibi: meg a "nemtaggyűlés" is klasszik

Leonard Zelig 2010.12.07. 12:17:47

Báncsák a Viktort, Marika csinájj már valamit.

Ron iz Dumbledore 2010.12.07. 12:18:30

Van itt egy önbizalomtól túlfűtött, felkapaszkodott kis ember, aki szinte korlátlan felhatalmazást kapott arra, hogy azt tegyen, amit csak akar. Ez az ember felismerte, hogy ha kellően ostoba és/vagy elvakított hátteret mozgat maga mögött, tényleg mindent megtehet.
Például saját szívének kedves embereket, cégeket, formációkat kedvére tömhet ki pénzzel - másokat akár romlásba is dönthet.
Céltudat, energia nem hiányzott, a pénz-, és hataloméhség hegyeket mozgat meg. A befolyás így nőttön nőtt.
Kellett tovább az is, hogy álljon a háta mögött egy nagyhatalmú bankvezér, akinek a szava minimum parancs - de leginkább ítélet.
Nem bizonyított tény, de ez a bankvezér segíthetett emberünknek olyan bizniszekben is, melybe beleroppanhat a politikai elit - ha egyszer kiderülnek.
A korlátlan felhatalmazású kis ember, amikor már tényleg mindent megtehetett, veszedelmes pilótajátékba fogott "a zemberek", a vállalatok, a befektetők pénzével. Nem túlzás így fogalmazni: az érintettek jövőjének felélésbe kezdett.
Persze a kis ember tudja, hogy ebből őrületes bukta lehet, ezért van neki úgynevezett "kettős könyvelése". Egy a valóságról, egy pedig parasztvakítás céljára.
A valódi azért, hogy fillérre pontosan tudja, ki mit, mennyit köszönhet neki, illetve ki mivel tartozik ezért.
A parasztvakítós meg azért, hogy ne akadjon, aki szemére vetheti: veszedelmes hazárdjáték folyik. Őnekik kell a maszlag.
Persze a kis ember tudja, hogy ki mindenkivel keveredett bűnös üzelmekbe, ki mindenki tud, sejt valamit a róla. Azt is, hogy üzletbarátai mikor és hol sértették meg a BTK-t. Ő mindenről tud. Némelyekkel kölcsönösen fogják egymást.
Amikor pedig kiderül, hogy a nagyívű ígéretek tökéletesen betarthatatlanok, elkerülhetetlen a bukás, az általa kimódolt machinációkkal kitömött zsebű barátok "elszállnak" a piramisjátékból - pánikba esik.
Hogy az általa okozott hatalmas hiányt befoltozza, hozzá kell nyúlnia a máséhoz - ne mondjam: ellopnia a "zemberek" jövőnek szánt befektetéseit. A pénzt egy semmire sem jó, és tökéletesen hamis papírral helyettesítve. Mondjuk így: fedezetlen váltóval élni föl reménybeli megtakarításaikat, hozamaikat. Megsarcolva a nagy és gazdag cégeket, gondolván azoknak úgysem fáj semmi.
Látszólag nincs ezzel semmi baj, hiszen a kis embernek, úgy tűnik, van hatalma ahhoz, hogy akire ő rámutat, azt az ügyészség nyomban vegzálni kezdje. (Meghurcolja, bíróság elé citálja - sebaj ha jogerős fölmentés születik is, majd egyszer...) A szívének kedves bűnzsák viszont érinthetetlen, neve bearanyozódik, hatóság a közelébe nem férkőzhet.
Nem látszom tán jogtudatlannak, ha úgy vélem, hogy a kis ember pár év múlva súlyos vasban tölti majd jogerős ítéletének hosszú éveit. Csatlósainak, kedvezményezettjeinek egy része zsíros pénzeken ülve külföldről röhög rajta, egy másik része osztozik vele a rabság keserű kenyerén.
Amúgy - szigorúan szerintem - a kis ember hintába ültette a hatalmas bankvezért is, aki megdöbbent, miféle álnok kígyót melengetett a keblén, de már késő. Hamarosan neki is a szabadságáért kell harcolnia - a maga sajátos módszereivel.
Aki most képes azt hinni, hogy Orbánról, a költségvetésről vagy a manyupról beszéltem, azt azonnal feljelentem Szalai Annamáriánál!
Itt a Kulcsár ügyről volt szó...

Hurri Kán 2010.12.07. 12:18:51

@Szigi.:
Á, azok biztos álruhás fideszes provokátorok voltak. Hogy beszédbe elegyednek a tömegekkel aztán csinálnak hangulatjelentést. Aki rosszul beszél azt éjjel begyűjtik. Mert ez fog következni. Látszik hogy nem vagy naprakész :)

Alamio 2010.12.07. 12:21:13

Kihagytátok az álértelmiségi alkotmányozót:
"Atoriter ez, csak a FIDESZ pártfelépítést kell megnézni. Innen világlik ki, hogy a gondolkodása nem demokrata. Igazából egypártrendszerű berendezkedést akartak 2002 óta, amikor nem fogadták el a Népakaratot. Pedig az szent. Alkotmányozni is lehetne, de nem így, hübelebalázs módjára. Szentkoronatan, ejnye... És hol vannak az egyeztetések? Elméletileg jogot végzett nem? Kicsit meg kéne állnia a fiúnak fújni egyet, mert ez a tolvajtempó nem lesz jó. Nagy levegő, és körülnézés. Belőlem csak az aggodalom beszél, tudod. Fontos, hogy törvényes, alkotmányos, rendezett országban éljünk…" etc, és a végtelenségig tudja mondani.

Szigi. · http://depechemode.blog.hu 2010.12.07. 12:22:54

@gyvy: Igazad lehet! Mindig elfelejtem, hogy félni kell :D:D:D

AZATYAURISTEN 2010.12.07. 12:30:34

Agymosason voltam, bentfekvessel. Ambulanciasan nem vallaltak. Most megint mehetek...:D

Hurri Kán 2010.12.07. 12:31:07

@Szigi.:
Kicsit szedd má' össze magad bmeg :)

Szigi. · http://depechemode.blog.hu 2010.12.07. 12:32:26

@gyvy: Már várom, hogy idén melyik influenzától kell félnem Viktor miatt? Volt már sertés, madár, most mi lesz? Az én tippem a Kecske :)

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2010.12.07. 12:35:14

ezt nem is értem
van egyáltalán olyan index olvasó, aki nem orbánfóbiás?

hisz mindenki tuggya, hogy patálya van

ÁkiBáki (törölt) 2010.12.07. 12:39:00

@Modor Tibi: na így már mindjárt más, rendben:-)

pazola 2010.12.07. 12:39:18

Jo, jo, de a svejcet javitsatok ki Ausztriara, hogy ne csak komolytalan dolgok legyenek benne ;)

Goompah 2010.12.07. 12:46:31

@wmiki: Meg loboncos farka, nem? :P

kewcheg 2010.12.07. 12:47:34

Nagyon jó, de az kimaradt, hogy unokanővérem másodunokatestvérének a kollégája látta hogy patás.Télleg, szabályos kecskepatája van,és volt aki hallotta, hogy panelproli kisnyugdíjasokat is eszik néha vacsorára.Artikulálatlanul üvöltve kergeti a nyuggereket teliholdkor a panelok körül, ahová először lecsalja őket azzal hogy finom rizseslecsó lesz mindjárt.Meg lényegében nincs az a dolog, amit meg ne tenne, ez olyan...:)))

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2010.12.07. 12:48:01

...és bányákat vesz az ellopott nyugdíjpénzből

minket mszp/szdsz szavazókat nem ver át!

Goompah 2010.12.07. 12:48:50

@Modor Tibi:

"eleraktam a szőlőbányákat, és lett hosszú kristályok éjszakája is, hogy örüljetek :)"

Eddig OK, de légy már kicsit kreatív, tégy valamit saját kútfőből is (saját kitalációt) az össznépi kincshez.

Goompah 2010.12.07. 12:50:38

@kewcheg:

Kiskorú lányokat nem szokott megrontani? Vagy durvább kivitelben kisfiúkat?

Nem is értem, eddig hogy maradhatott ki a pedofíliavád. Vagy én vagyok rendkívül kreatív?

GERI87 2010.12.07. 12:53:16

"Már ezerkilencszáznyolcvan napja nem tudjuk, kicsoda Caba Horvat és Pija Semirovic..."

Én csak 10 perce nem...

"És megyek utána. Viszem a családomat is. Örökre. Sajnálhatjátok majd. "

Én aztán nem...még gy hülyével kevesebb:)

"magyar az egy ilyen nép. Hülye, senkiházi. Ezeknek Kádár kell meg Cár atyuska."

Általában minden reményvesztett, kiábrándult, dühös, depressziós formában lévő nép arra vágyik..

csak sajnos nálunk ez alapállapot nem elő-elő törő rosszullét:)

Nadiposzi (törölt) 2010.12.07. 12:53:28

@Ron iz Dumbledore:
A frászt hoztad rám, majdnem azt hittem, Gréczy Zsolt vagy álnéven.

Wittorio1980 2010.12.07. 12:54:36

építkezés? az elmúl nyolc évben? aha. jólllvann pistike, ülj le egyes.

Szocio Pata (kikvogymukblog) 2010.12.07. 12:56:50

Hát ez hatalmas volt! Főleg az eleje. Mint egy magyar Darth Vader sztori. "Éles eszű, tehetséges gyerek". "Joda mester az ágyához hívatta". De ő nem hallgatott rá és a rossz oldalra állt.
Tényleg, nem lehet, hogy Orbán Antall József fia?

kewcheg 2010.12.07. 12:59:26

@Goompah: ..lényegében minden kitelik tőle, ez olyan, csak rá kell nézni..:))))

sTormy 2010.12.07. 12:59:52

@Wittorio1980: Szövegértés, humorérzék, paródia felismerése olvasás után? Három egyes, leülhetsz.

Hadrian77 2010.12.07. 13:01:45

Mindig kíváncsi voltam milyen lehet a Putyini Oroszország belülről, most már kezdem sejteni...:)

Szocio Pata (kikvogymukblog) 2010.12.07. 13:05:05

Félredugós sztorikat csak én hallottam? Légyott elfüggönyözött állami autóban híres színésznőkkel?

Hadrian77 2010.12.07. 13:09:25

@Szocio Pata (kikvogymukblog): én csak feleségverőset meg szekrénybe zárósat hallottam.

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2010.12.07. 13:17:37

@Goompah: tettem eleget, a többi már csak pénzért vagyok hajlandó megtenni, szótagszám-alapon. Bocseszka.

@Szocio Pata (kikvogymukblog): :DDD

GERI87 2010.12.07. 13:29:31

@Mike36:

"ahol csak egy párt van, és mindenről egy párt dönt, az egypártrendszer"

Szerintem nálunk mindegy..

HA egy párt van az azért szar mert azt csinál amit akar...

HA meg több, akkor meg nem tudnak együttműködni és egymást fúrják...

Nálunk a többség nem vágyott különösebben a demokráciára....(Aki meg nagyon vágyott rá az elhúzott innen már korábban..) csakhát jött egy helyzet...és "trendi" lett a demokrácia.

Mint a kistestvér akinek amúgy eszébe nem jutott hogy csokit akar enni, amíg a bátyja nem kapott és akkor már ő is akar..

Az orbánfóbiásoknak meg a fletofóbiásoknak azzal van bajuk hogy ha nem az ő pártjuk van "egyedül".

Mindegyiknek cáratyuska kell...csak a saját cáratyuskájuk.:)

nincs itt semmiféle alkotmány meg demokrácia féltés..

"9 millió kommunistával nem lehet a demokráciát építeni"

Pitypalatty úrfi · http://proletarokkozt.blog.hu 2010.12.07. 13:33:34

Nem, az Orbánfóbiások NEM ilyenek. Ők mindig is tudták. Legalábbis akiket én ismerek.

totyizselé 2010.12.07. 13:33:46

Amúgy demokráciának, azaz a többség dönt elvének nagyjából az ovisok közt, a homokozóban van értelme.
Mindig felbaszom az agyam, ha a szent és sérthetetlen demokrácia intézménye szóba kerül.

helci 2010.12.07. 13:34:22

Kolbásztöltés? Tőgypörkölt? Különféle vallásúnak keresztelt gyerekek? Nemtaggyűlés? Szerző reménytelenül lemaradva kullog a Bauer-Vásárhelyi-Debreczeni szeánszok törzsközönségének nyomában.

Krazy Kutter 2010.12.07. 13:36:23

el topo, merre vagy, cic-cic?

Jenyei 2010.12.07. 13:37:27

Aki szó szerint hányingert kapott, amikor a Kende-féle könyvbe beleolvasott, annyira undorítónak találta a könyvet, de arra azért pl. kíváncsi lenne, hogy hol rejtőzik Kaya Ibrahim, az hová álljon?

GERI87 2010.12.07. 13:40:53

@Blogger Géza: jaj tényleg:D

Soha nem dolgozott..."ez a kis fiatal, ez a kis egyetemista"
(bezzeg a Brezsnyev..vagy hova akar kilyukadni hogy mi a jobb?)

Ez kb azok szájából jöhet akik szerint az egyetlen munkavégzés a fizikai munka mindenki más csak burzsuj osztályidegen munkáskizsákmányoló:D

"egy szöget nem tud beütni a falba":)

GERI87 2010.12.07. 13:44:37

@Nadiposzi: Engem egy papi talált meg az utcán: "gyerekek ez a SZDSZ egy rohadt zsidó párt.."

őőő..csókolom..háá.jaja nemtom..:)

Egyszer bejátszom ha egy ilyen elkezd nekem bőszen zsidózni azt mondom az vagyok...kiváncsi vagyok mit szól hozzá, megnézném a fejét:)

migueldiez 2010.12.07. 13:47:53

Igen, ez egy kedvelt vonatkoztatási pont,
a gyerekek neve, kvázi az éppen aktuális trendek szerint.
Mondjuk mindenesetre érdekes egy tendencia... :)

Maisie MacKenzie 2010.12.07. 13:51:17

@GERI87:

"ha egy ilyen elkezd nekem bőszen zsidózni azt mondom az vagyok...kiváncsi vagyok mit szól hozzá, megnézném a fejét:)"

Feltesz egy-két kérdést és tuti, hogy lebuksz. :-)

Maisie MacKenzie 2010.12.07. 13:54:28

@helci:

"Különféle VALLÁSúnak KERESZTelt gyerekek?"

Ja, ez egy magas labda, de igazából egy a vallás, tudod, ahol keresztelnek, ez meg a kereszténység, a felekezetek mások, de ez már nem probléma.

sTormy 2010.12.07. 13:56:11

@GERI87: Én megpróbáltam, és megütöttek. Igaz, nem papi volt.

duma key 2010.12.07. 13:59:41

Ismerek egy bácsit, aki a lakásajtaja mellett egy kis Orbángyűlölet-kiállítást alakított ki magának (kitette oda azt a Story magazinos címlapot OV-vel és a nejével, alatta "Szomjas György: Könnyű testi sértés" felirat - vicces utalás a feleségverős sztorira, ugye (a fószer hangtechnikus volt filmgyárban, vagy vmi ilyesmi)), vagy pl. a sertésinfluenza-pánik idején jókora "Kismamagyilkos Fidesz!!!" tacepao díszelgett a villanyóraszekrényén :)

2010.12.07. 14:00:35

Sajnos, ezt sokan nem viccből mondják. A fénykép alapján egyik felmenője sem kisebbségi - ő is csak csúnyácska, de nem c.
A Walt Disney-t megmagyaráznátok énnaívságomnak?

2010.12.07. 14:02:06

@migueldiez: a Ráhel erdélyi reformátusok körében kedvelt keresztnév.

Hadrian77 2010.12.07. 14:04:04

@tálca nélküli miniszter: Walt Disney összeállítás ment épp, mikor megszakították Antall József halálhírével.

Nadiposzi (törölt) 2010.12.07. 14:11:08

Pali bácsi, a kályhás a 3. szomszédunk volt. Tiszta buggyant volt az Öreg. Felvértezte magát az 50-es évek tábláival. Táblabuzi volt. A bejárati ajta felett zománcozott felírat díszelget: Belépéskor kérjük mutassa fel párttag könyvét. Vagy: Belépés csak igaz kommunistáknak. Termelj többet, jobban élsz!
Ilyenek. És a durva, hogy ezek nem amolyan hausgemacht tacepaok voltak, hanem rendes, kb. 15 x 40 cm-es kis fém táblák, sarkaikon 4 lyukkal, zománcfestékkel nyomott szabvány betűkkel.
Isten nyugosztalja. Fajtája tovább él.

duma key 2010.12.07. 14:12:30

@migueldiez: Hát igen, az első két gyerekét még Iványi Gábor Engels-imitátor eszempés metodista (szóval nem is református) lelkész keresztelte, ha jól tudom :)

Tidal Wave 2010.12.07. 14:15:24

Ez szerintem szenzációsra sikeredett. Fel van sorolva majdnem az összes OPNI töltelék balliberális hecczsurnaliszta által hangoztatott baromság az elmúlt 15 évből. Már csak Tokaj "hímvesszeje" hiányzik, ahogy egy szadeszos köcsög mondta 5-6 éve, a többi meg ott röhögött.

De ezért jó most így év vége felé visszatekinteni 2010-re, mert idén végre nem jöttek be ezek a dumák, nem történt meg az, aminek 2002-ben sem szabadott volna

Pitypalatty úrfi · http://proletarokkozt.blog.hu 2010.12.07. 14:15:56

@wmiki: Nézd, ha te valakit védesz, azzal csak besározod :D

Pitypalatty úrfi · http://proletarokkozt.blog.hu 2010.12.07. 14:16:56

@Tidal Wave: "Már csak Tokaj "hímvesszeje" hiányzik"

Még szép, hogy röhögtek :DD

Id. Lencsés István 2010.12.07. 14:28:49

Szeretném megnézni az aktuális munkanélküliek számát a KSH oldalán, de nem tudom. Van ötlet, miként juthatok adatokhoz? Ezt a KSH-t is együtt fizetjük, mi adófizetők, de akkor ez csak az orbánnak van, vagy kinek?

Tidal Wave 2010.12.07. 14:30:51

@tálca nélküli miniszter: A Walt Disney Délután a 90-es évek elején néhány évig ment vasárnap déluténonként (Dagobert bácsi, Balu a medve, stb.), átalában három részből állt.

1993. decemberében (ha jól emlékszem 12-e volt), Antall József egy vasárnap délután éppen akkor hunyt el, amikor ez a műsor ment a köztévében (akkor még nem volt kereskedelmi tv). A műsort természetesen megszakították, hogy közöljék a halálhírét (sok kisgyerek ekkor sírva fakadt, mert vége lett a mesedélutánnak). A ballib legendáriumban ez is szerepel, hogy Antall magához hívatta Orbánt, és ez pont akkor történt, erre utalhat a "Walt Disney előtt".

Id. Lencsés István 2010.12.07. 14:31:54

Na, mi lesz itt még, ha orbán félévet ámokfuthat?

Angela Merkel német kancellár megtorpedózta a közös európai kötvény létrehozásának az ötletét, mert nem akarta, hogy német adófizetők legyenek felelősök minden második eurózónabeli kormány adósságáért.

mréveiller 2010.12.07. 14:32:38

egy pár kimaradt: sose dolgozott, cigány, veri a feleségét, csalja a feleségét, führer/duce sőt egyesek szerint ő maga az ördög

sTormy 2010.12.07. 14:33:59

@M.Trezeguet: Ennek azért a nagy része benne van.

Hurri Kán 2010.12.07. 14:34:30

Az hogy Napóleon az volt már?

Id. Lencsés István 2010.12.07. 14:37:28

Azt hiszem a Schlecker kivonulásával, már elérte az Orbán kormány a 8 hónap alatt a 100 000. friss munkanélkülit biztosan hozó díját.

1 000 000 új munkahely volt igérve.

kamarti 2010.12.07. 14:42:36

tehát akkor ezek közül egyiknek sincs semmi alapja, igaz?
tehát lehet felhőtlenül kacagni az orbánfóbiás bérrettegőkön?
persze amíg vannak olyanok, akiket a „a rövid távú leminősítések hosszú távon felminősítésekké válnak majd” magyarázatok kielégítenek... (vagy akiknek nem cseng ismerősen ez a már 30-35 éve is elég cinkes duma), addig nem is tudom, min csodálkozom
hát, további jó szórakozást, pajtik!

Maisie MacKenzie 2010.12.07. 14:43:20

@Tidal Wave:

"sok kisgyerek ekkor sírva fakadt,"

Volt hasonló 2006 őszén is: Mekk Elek helyett mások remeklését mutatta a közszolgálati.

GERI87 2010.12.07. 14:43:31

@Maisie MacKenzie:

Á nem tudja ő hogy mit hogyan:D

Hurri Kán 2010.12.07. 14:43:42

@hunocska:
Biztos a Schlecker azért ment tönkre mert Orbán titkos, a pártköztpont k-vonalán kiadott utasításában azt parancsolta a szimpatizánsainak, hogy aki igaz magyar ember az nem fürdik ezért esett vissza a kereslet a szappanra meg a tusfürdőre és ez pecsételte meg a Schlecker sorsát.

Egyébként a Drogerie Markt is a magyar piacról való kivonulást fontolgatja.

2010.12.07. 14:44:00

@hunocska: kivonul a schlecker? Nem mondod?

A nyáron itt is tüntettek a Sclecker dolgozók, mert agy csomó üzlet bezárt, gondolom nem a magyar filiálék miatt aggódtak.

Anton Schlecker fejlesztheti tovább a csomagküldő szolgálatát, én is tőlük rendelem a kontaktlencséimet.

(Bár soha nem értettem, miért kell egy kontaktlencsét 3 cipősdoboz méretű kartonba csomagolni, lehet, hogy e miatt mentek tönkre. Bezzeg a Lensway olyan kicsi dobozba csomagolja, hogy azt be lehet dobni a postaládába)

Judea · http://roleplay.blog.hu 2010.12.07. 14:45:12

Én például jogot formálok a saját elfogultságom megtartására. Nem igazán érdekel, hogy az egyes politikusok becézése, fikázása milyen elveket sért. Ha valaki nem tetszik akkor úgy fogom becézni, ahogy nekem tetszik. A poszt jó, bár nem olvastam és nem is érdekel. :)

Parmezanidész · http://bemorgo.blog.hu 2010.12.07. 14:47:22

Imádom ezeket a mítoszokat Orbánról... cigány, veri a feleségét, elmeosztályon kezelték a választási vereség után...

Az a gáz, hogy értelmes ismerőseim is elhiszik ezeket.

Id. Lencsés István 2010.12.07. 14:50:21

Sajnos nagy bajban van viktor, kár volt ez a "Télapó" ünnepség a Vatikánban. A vámnál kiesett orbán csomagjából egy virgács. Semjén szólt neki, hogy baj van a vámnál, viktor nem halotta rendesen a gyerekzsivajtól, és sajnos visszakérdezett a ...vámnál? Anikó meghalotta. Volt gebasz. Ráhel, meg kért ajándékba egy zsinagógát, de nagyobbat mint a Ratzinger bácsié. Viktor gyorsan megigérte, de kioktatta a kicsit, nem zsinagógát kapsz, hanem a Mátyás templom lesz a tiéd. Ráhel kérlelte apukáját, hogy a vicces bácsit a szakácsot azonnal küldje át a Sándor palotából.

Id. Lencsés István 2010.12.07. 14:53:04

@Frengi: Pedig 50%-os árréssel dolgoznak, úgyhogy megérte volna nekik, hogy maradjanak. Egyébként szerintem tudják, hogy Magyarországon csak a FIDESZ fog mosakodni.

Id. Lencsés István 2010.12.07. 14:54:34

@Parmezanidész: @Frengi: Pedig 50%-os árréssel dolgoznak, úgyhogy megérte volna nekik, hogy maradjanak. Egyébként szerintem tudják, hogy Magyarországon csak a FIDESZ fog mosakodni.

Lényeg, hogy Orbánék nem cáfolják ezt a feleség verést. Érdekes!

Fapuma (törölt) 2010.12.07. 14:57:43

Tibikém, most kell a csúcson abbahagyni. Ettől jobb nem lehet, b+. Ez olyan kiváLLó, de olyan, hogy csak na! Összeszedtél mindent ami csak számít, irj be egy nagy ötöst az ellenőrződbe és hozd ki aláírni. PontoSS diagnózis, kérlek. Nagyon jó, hogy a nagyszerű, arcrángásairól ismert Kende Doktor Urat is beleszőtted.

2010.12.07. 14:58:42

@Judea: politikusokat a becenevükön emlegetni über modoros.Valahogy azt sugallja mintha ismernéd óvodás korra óta.

Egyszer valaki Csurka Pistázott nekem.
-Ismeri? jaj nagy rajongója vagyok (az írói munkásságának, meg annak ami annak a része)adja át üdvözletem.

Kiderült, hogy még csak soha nem is találkoztak.
(Én csak egyszer amikor a ronggyá olvasott Létezés technikákat dedikáltattam.)

Id. Lencsés István 2010.12.07. 14:58:53

@gyvy: Megértem a DM-et is, miért ne vonulna ki Magyarországról? Mennyi mocsok van és bűz, de az óriási pénzekből nem vásárolnak a 2/3-ék. Nincs igényük rá, vagy pedig a tehetősebbje (16%) külföldön fürdik. Orbán hozzá van szokva a heti egy fűrdéshez.

Id. Lencsés István 2010.12.07. 15:00:48

@Parmezanidész: cigány, vagy ördög veri a feleségét, ez nem mindegy?

Tatu Monk 2010.12.07. 15:05:51

@Blogger Géza: valóban kiválóan illeszkedne ide.
amúgy meg miért, dolgozott valaha?

Rowar Atkinson 2010.12.07. 15:09:05

Esetleg még:

Én régen a fideszre szavaztam, de nagyon megbántam. A komcsikat ugyanúgy utálom, de ezek már rosszabbak azoknál, most éppen lopják a magánnyugdíjpénztári megtakarításomar. Ti is rá fogtok jönni, hogy nem jön el a tejjel-mézzel folyó Kánaán, amit az Orsós megígért. Pfiij

phaszfej2 2010.12.07. 15:09:05

Aki ezt a szar blogot írja, fingja sincs a modoros szó jelentéséről. Rettenetes nagy tévúton jár.

Csülök 2010.12.07. 15:10:22

Nekem jól kifejlett Orbán fóbiám van, de a felsoroltakhoz nem sok köze van...

Hurri Kán 2010.12.07. 15:11:43

@hunocska:
Ez egy nagyon fontos dolog. A vagyonbevallásában feltétlenül fel kell majd tüntetni.

igényes 2010.12.07. 15:14:24

@gyvy: @hunocska: Szerintem, ezt elsikálják valahogy. Az ékszeres dobozokból ítélve, nem lehet több mint 2-300 000 forint/fő, gondolom Anikó nagyobb értéket kaphatott.

Hurri Kán 2010.12.07. 15:17:43

@igényes:
de amit nem ő kapott személyesen azt gondolom nem kell. Hacsak el nem ajándékozza.

Maisie MacKenzie 2010.12.07. 15:18:17

@Csülök:

Ja, de az már más kategória.

Id. Lencsés István 2010.12.07. 15:18:27

@igényes: Értéknövelő, hogy a keresztény világban egy miniszterelnök családjának sem sikerült "Télapó" napján családostól ajándékot kapnia a "Mikulástól" a Vatikánban, miközben országát leminősítették és a tönk szélén áll.

2010.12.07. 15:19:47

@hunocska: A Sclecker szar, én csak akkor megyek oda, ha végképp nincs más.
A DM meg a Rossmann elvislehető, Budikowski meg nálunk még nincsen, bár érdekes lenne Budi feliratú táskákkal járkálni a városban.

Id. Lencsés István 2010.12.07. 15:20:37

@gyvy: Lehet, hogy orbán viktor felajánlja az ajándékokat a mozgáskorlátozott gyermekek részére, akik nem tudtak a családdal elutazni. Ezt értékelném.

Hurri Kán 2010.12.07. 15:20:51

Orbán állítólag már a kollégiumban is lopott a szobatársaitól. Erről valaki tud valamit ;) ?

2010.12.07. 15:22:57

@Rowar Atkinson: én egyszer szavaztam a Dávid Ibolyára is (csak rá lehetett meg egy kocsira) most mit csináljak?

Csak azokra a Fideszesekre vagyok hajlandó szavazni, akiket nem ismerek, mert azokból még lehet talán valami.

Szigi. · http://depechemode.blog.hu 2010.12.07. 15:24:16

@gyvy: Ezt nem hallottam, viszont egyik haverom saját szemével látta, hogy már a koleszban felállt egy székre és karlengetett, még most is összeszorul a demokrata gyomrom :D:D:D

Hurri Kán 2010.12.07. 15:27:54

@Szigi.:
Ez durva... És az ott lévők nem akadályozták meg. Akkor ők sem demokraták. :)

Id. Lencsés István 2010.12.07. 15:28:12

@Frengi: Kedves Frengi azok még nem születtek meg, akikre szavazhatnál (FIDESZ), Orbán is leállt már látod. Visszavitte a Pápának az óvszereket is, pedig erősen narancsillatúak voltak.

Nem a FIDESZ minden szavazójával van baj, ezt jól tudod, a megtévesztett ember nem bünöző, csak megtévesztették. Én szeretem az embereket, sajnos Orbán felosztotta őket.

Id. Lencsés István 2010.12.07. 15:31:51

@gyvy: Ne haragudj, nem lehet azt mondani, hogy orbán lopott volna a kollégiumi szobatársaitól. Esetleg hitte, hogy az övé, vagy kölcsönvette, elfeledte vissza adni. Ő még soha nem hazudott, mondjuk az írottt és elketronikus sajtó ezt nem támasztja alá, de a hazugság fogalma az más az ő értelmezesében, te pedig becsületes ember vagy. Egyébként inkább a fingó versenyekről, meg recska versenyekről hallottam.

Rowar Atkinson 2010.12.07. 15:31:54

@Frengi: @hunocska: És az az mszp-s megszületet már, akire szavazhatsz?Szerintem még meg sem fogant...

Én is egy megtévesztett vagyok, de vállalom:)

Szigi. · http://depechemode.blog.hu 2010.12.07. 15:32:48

@gyvy: Ők gyorsan becsomagoltak a bőröndjeikbe :D:D:D

Id. Lencsés István 2010.12.07. 15:35:00

@Rowar Atkinson: Nem tudom én sem, Keresni kellene egy becsületes emberekből álló csapatot. Én javasolnám a PÁV-ot.

Hurri Kán 2010.12.07. 15:35:50

@Szigi.:
Értem! Ezért tart itt ez az ország hogy már mindenki náci itt.

Ne röhögj, tudom hogy most azt csinálod, bebizonyítom.

Hitler náci volt. Hitler szerette a nőket.

Szereted a nőket = náci vagy.

Be van bizonyítva, ne vitatkozzá' nincsen értelme :D

stratez 2010.12.07. 15:35:58

Nem rossz, nem rossz, de azért a két héttel ezelőtti nagy szoci dzsemborin, azok, akik felállva tépkedték magukon a felsőruházatukat, mikor Fletó diszkréten és a pártja iránt érzett alázatból szándékosan késve érkezett, nos ezek idősebb bácsik, nénik bármikor kiráznak egy ilyet a kisujjukból. Még éjjel álmukból ébresztve is.

Maisie MacKenzie 2010.12.07. 15:36:00

@gyvy:

"Orbán állítólag már a kollégiumban is lopott a szobatársaitól."

Tényleg volt kollégiumi lopás!

Csak egy másik miniszterelnök szerepel a sztoriban:

Gyurcsányt egyszer meglátogatta az alkoholista, gárdista apja a koleszában és elcsórta az öltönyét, hogy eligya.

Balance Of Power 2010.12.07. 15:38:33

@stratez: Amikor rockkoncertes volt a hangulat? "Felvesszuk a kesztyut! Fel-vesz-szuk! Fel-vesz-szuk!" :)))))

"Tokaj himvesszeje" egyebkent Szekhelyi Jozsef dumaja volt vmi beszedben.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2010.12.07. 15:39:04

megjegyzem, amit itt toltok, az már a kifejezetten erre szakosodott indexajánlós oldalakon is unalmas. látszik is, egy sima nyelvtani kérdés 600+ kommentet gerjesztett, ez meg címlappal is csak 180-200-at:)

írjon már valaki egy posztot a modoros macskákról vagy akármiről... pfej:)

2010.12.07. 15:40:23

@Rowar Atkinson: Én soha nem szavaztam az MSZMP-re akkor sem amikor ők voltak egyedül a Hazafias Népfront jelöltjeként. Én voltam az a bizonyos 1% aki nem szavazott.

Nem hinném, hogy önként valaha is szavaznék rájuk, ha kényszerrel sem szavaztam.

De hát a krumlisfuszulykát sem szeretem, bár mások szerint jó étel az.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2010.12.07. 15:41:47

@Frengi: olyanról nem is hallottam, krumplis bab? receptet ide nekem azonnal:)

Kivlov 2010.12.07. 15:56:59

„…fehérvári c*g*nyp*r*szt*k sose lesztek bajnokok…”

Motorpenis 2010.12.07. 16:00:28

Nem volt nehéz dolga a poszt írójának, csak át kellett másolnia, amit az index fórumon olvashat.

Érdemes hallgatni Drágajóbolgárúr műsorát is, ott nagyon megy az orbánozás a nyuggereknek. Az egyik nagyon "világosan" levezette, hogy Orbánék a Horthy-rendszer restaurációjára készülnek. Meg, hogy Orbán egy "Hitler-típusú" (szó szerint így) pártot hozott létre. Meg amíg ellenzékben voltak, addig Orbánék tehettek mindenről; most, hogy kormányon vannak, megint ők a hibásak.

Az orbánfóbiás méltó párja a szilaj magyar, aki mindenhol összeesküvést szagol (meg akarják ölni magyarokat), és minden szart megvesz, ha elmondják róla, hogy magyar világszabadalom.

Továbbá érdemes volna írni a magát "örök ellenzéki"-nek titulálóról, aki soha nem ragaszkodik az előző évi álláspontjához, lényeg, hogy szidni lehessen valakit, abban nincs kockázat, vagy felelősség.

Szigi. · http://depechemode.blog.hu 2010.12.07. 16:04:09

@Motorpenis: Asszem Vágó István nyilatkozta azt, hogy 2002 és 2010 között is a Fidesz kormányzott, ebből is látszik, hogy a nagy tárgyi tudás nem feltétlenül párosul politikai éleslátással :D

moophlander 2010.12.07. 16:06:55

'89-'90 ben azt hittem 10-15 év alatt elsorvadnak a dilettáns, ingyenélő kádárfattyak! Hát ezt benéztem! Köszönhetően a budapesti agyhalottaknak és zsidrákfüggőknek, még most is itt verik a nyálukat! Egymás elvtársai, vegyétek tudomásul, hogy az eddigi életetek TÉVEDÉS volt!

Hurri Kán 2010.12.07. 16:11:24

@Szigi.:
Hát persze, csak akkor éppen a háttérből! Épp ebben a kaméleon-viselkedésben rejlik a legnagyobb veszélyességük! :)

behin 2010.12.07. 16:19:21

Attól, mert farkast kiáltoztok, még lehet az akár farkas is. Az üldözési mánia kialakulhat olyannál is akit üldöznek.

2010.12.07. 16:27:51

@vészmadár (pica pica): igen, a konzulátuson rájuk is lehetett szavazni

Chiacig (törölt) 2010.12.07. 16:31:05

Az egyik legjobb poszt a blog történetében. Ha így ömlesztve nem is hallottam ezt a sok baromságot mind az elmúlt évtizedben, az kurva héccencség, hogy külön-külön a jó részét igen.

Az elvakult fidesznyikek egyszerűen nem tudnak eleget komcsizni és gyurcsányozni ahhoz, hogy felvegyék a versenyt modorosságban az öklendező prolikkal meg a magukból kikelve cigányozó európéer antifasiszta vadliberálisokkal.

2010.12.07. 16:31:26

@moophlander: Bármit előbb elhisznek, de azt hogy TÉVEDÉS, na ezt a legnehezebb tudomásul venni.

Ahogyan egy mezőőr ismerősöm mondaná: mert azt hiszi magáról, hogy nála van a tudja.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.12.07. 16:34:21

@Szigi.:

Itt vagyok, hogy nyalom azt a búbánatos hangodat! Biztosan rólam beszélsz, pendejo?

Balance Of Power 2010.12.07. 16:36:49

@Motorpenis: Modoros "mindegyiketutalomegyiksejobbmintamasik"? Apam mindig felidegesiti magat azon, ha ezt mondom neki, hogy egyik se jobb ("mert a bolsevikok igy meg ugy"); azzal viszont egyetert, amikor azt mondom, hogy a sajat eletem alakulasa erdekel elsosorban.

Az mindenesetre valoban aggaszto, hogy ertelmes emberekbol is valhat orbanfobias. Igaz, a zsigeri gyulolet feszultseglevezeto es energiat ad.

Hadrian77 2010.12.07. 16:38:01

Na tessék, a párttámogatás visszaállításában de kurvára nagy az egyetértés.

Szigi. · http://depechemode.blog.hu 2010.12.07. 16:40:47

@El Topo (Sgt. Elias): Rólad bizony :) de már mások is hiányoltak :)

El Topo (Sgt. Elias) 2010.12.07. 16:48:08

@Szigi.:

Tetszik. Valóban jellemzőnek találom. Mondjuk hogy magamra ismertem volna az természetesen a legkevésbé sem igaz, hasonló elképzeléseim sincsenek.
Na és azt hol láttad, te kis Cyberholmes, hogy én a legelső bejegyzéstől a jobboldalt gyaláznám?

Goompah 2010.12.07. 17:06:11

@gyvy:

"Orbán állítólag már a kollégiumban is lopott a szobatársaitól. Erről valaki tud valamit ;) ?"

Persze! A nyugdíjas nagymamám pénztárcáját is ő lopta el, amikor látogatóban volt nálam a koleszban. Már akkor is a nyugdíjakra utazott.

De már az óvodában is ő lopkodta a többi gyerek nyalókáját.

Hadrian77 2010.12.07. 17:19:19

@Goompah: csak nem a klasszikus kabátlopási ügy?:)

2010.12.07. 17:32:32

Kimaradt:

1, „Patás”
2, „cigányhitler”
3, nemcsak Svájcban, hanem Bécsben és Debrecenben is kezelték a 2002-es választási vereség miatti idegösszeroppanással
4, párizsi ingatlanjai és egy kis zempléni vadászkastélya van

Bölcs Ész 2012 (törölt) 2010.12.07. 17:34:39

szintén:

Orbán = Hitler v. Rákosi v. Kádár v. Castro v. Chavez v. Musollini v. Horthy.

Bölcs Ész 2012 (törölt) 2010.12.07. 17:43:21

ill. az orbánfóbiás előre tudja, hogy v. fél év, vagy 2011 tavasz v. 2012 v. 2013 v. 2014-ben megfognak bukni Orbánék. : )

Puskatus 2010.12.07. 17:55:05

Kedves Bölcs Ész!

Ez a négy tavasz igazán semmiség ahhoz képest, hogy Viktor hívei Gyurcsányt és kurmányát minden hétfőn bukni látták. :P

szellőláb 2010.12.07. 17:56:28

A polkorrektség kedvéért (meg hát talán később ez még jó pont lehet) szeretném javasolni, hogy legyen itt egy Gyurcsányfóbiás poszt is. Vagy legalább énekeljük el együtt a himluszt.

Bölcs Ész 2012 (törölt) 2010.12.07. 18:12:58

@Puskatus: itt arról van szó, hogy az általam említett emberfajta szereti magát utólag igazolni, „hogy ő tudta előre”. : PPP

Goompah 2010.12.07. 18:14:51

@Hadrian77: Tényleg, a kabátot is ellopta! ;)

Incesztus volt már?

Ron iz Dumbledore 2010.12.07. 18:16:58

@Goompah: Hát asszony nem sokat látni a nagyobbik lányával megy mindenhova

Goompah 2010.12.07. 18:23:06

De az is lehet, hogy asszonyt befalazta a zempléni vadászkastélyba.

Augustin 2010.12.07. 18:24:18

Minden mondat telitalálat! Szórol szóra ezeket hallottam maszopszavazóktól évek óta, csak nem így összeszedve. Nekem is van olyan ballib ismerősöm, aki bőszen cigányozik Orbánnal kapcsolatban. Az ilyet eléggé fel lehet idegesíteni azzal, ha megkérezzük, hogy raszista-e.

Augustin 2010.12.07. 18:25:15

@Frengi: Ez az avatárod aranyosabb, mint a régi!

Goompah 2010.12.07. 18:28:13

@Augustin: Azért sikerült itt pár újat is összehozni. Szerénységem tiltja, hogy utaljak az általam felvetett pedofília- és incesztusvádra.

Ron iz Dumbledore 2010.12.07. 18:36:26

Váltás a külügyben:

az erdélyi martonyi helyett jön az erdélyi német

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.12.07. 18:38:52

Végre valaki leírta az igazságot! Örülök, ez kell ennek a hülye magyar népnek, hogy tisztán lássa: a vesztébe rohan.

Példásan összeollózott, következetlen fröcsögés!
5* :)

Augustin 2010.12.07. 18:40:05

@Goompah: Tényleg! Ezért elismerésem. Én még addig sem jutottam el, hogy ráfogjam, hogy igazából homoszexuális, ami nem negatív, de ha Hitler is állítólag az volt...

duma key 2010.12.07. 18:51:35

@Bölcs Ész: Esetleg be lehet vetni még Alekszandr Lukasenkót, Evo Moralest, sőt Robert Mugabét.

2010.12.07. 19:07:50

@Augustin: Kössz. Pedig nem lettem a két kép között fiatalabb.

2010.12.07. 19:20:12

Én azt tapasztalom, hogy ez az állandó politizálás ez olyan Kelet-európai dolog.

A minap megismerkedtem egy román ápolónővel a kórházban. A második mondat után már szidta Romániát, a kormányt, a kancsal kalózt, a politikusokat, meg a korrupciót.

Én meg egyfolytában győzködtem, hogy Románia szép ország, hogy sokat fejlődött, sok új autópálya épült, az emberek kedvesek, és vendégszeretők.

Mit lehet erre mondani, hogy igen, igazad van nyustyu, egyébként meg Edélyt vissza. Hát mit mondjak, már már kínos volt, a németek nincsenek ehhez szokva.

Hogy hogy jön ez ide? Hogy ő is csak kancsal matróznak nevezte a miniszterelnököt.

Goompah 2010.12.07. 19:27:15

@Frengi: Ennyit számít egy mosoly.

lárvalányhaj 2010.12.07. 19:30:21

@Augustin:

Az MSZP-szavazók nagy része rasszista, főleg az idősebb korosztályban.

nyílméregbéka 2010.12.07. 19:39:10

Tök jó poszt; minden mondatát hallottam már innen-onnan. Ez nem is kellett megírni,csak diktafonnal járni-kelni egy hétig :-P
Idővel kéne a párja is, a Gyurcsány-fóbiás - kábé ugyanez, csak fordítva. Mindkét fajtából van kollégám, szépen bólogatok a monológjukra, baj csak akkor van, ha ketten egyszerre vannak jelen.

peaso 2010.12.07. 20:11:56

hosszú kristályok éjszakája...nagyon tetszett, egy kettő talán stilisztikailag kilóg, de mindegyik valós a maga közegében. Örülnék, ha én tudnék ilyet.

Augustin 2010.12.07. 20:37:53

Az kimaradt, hogy újabban már nem Hitler, hanem Rákosi-hasonmás.

Donna Anna · http://operahumor.blog.hu/ 2010.12.07. 21:10:55

@Tidal Wave: És azt a megszakított műsort sohasem adták le később! Rohadt mérges voltam.

Viszont már kurva unalmas, hogy mindig csak a balos modorost baszogatjátok, ha nem lesz hamarosan modoros fideszes is, akkor ez egy jobbos blog.

2010.12.07. 21:11:13

Szerintem minden német politikus úgy beszél mint Hitler.

A múlkor végig szenvedtem a közvetítést a Bundestagból, Frau Merkel kivételével mindegyik pont úgy kiabál, gesztikulál, mint a Führer.
Persze Merkelt sem kell félteni, kicsit ugyan beszédhibás, de ez nem zavarja, ha fel kell emelni a hangját.

Egyébként sokan mondták már hogy hasonlítok rá, de sosem tudom hogy ezt szabad-e bóknak vennem.

2010.12.07. 21:12:26

@Donna Anna: a modoros jobbikos kimeríthetetlen kincses bánya.

Goompah 2010.12.07. 21:37:17

@Frengi: Ne vedd bóknak.

Ha Merkel beszédhibás, akkor Kohl mi volt? Mindkét fülemet hegyeznem kellett, ha meg akartam érteni, amit mondott, pedig amúgy nincs gondom az élő német nyelv megértésével.

zanzibári lány 2010.12.07. 21:47:51

@Szocio Pata (kikvogymukblog):

Hírbe hozták Nagy-Kálózy Eszterrel.

Más: véletlen nem tudja valaki, hogy Orbán hány centi magas?

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2010.12.07. 23:00:48

@Donna Anna: mindig? Ajánlom olvasásra (innen természetesen) az Életünk legszebb napját, a Párthatározót, az Etnolányt, a Politikai elemzőt + vörös rongyokba öltözött bűnös város, szlovák rendszám, ezeknek egy fillért sem, stb.

Persze nem mintha nagyon erőlködni akarnék itt a kiegyensúlyozottság látszatáért, pláne rendelésre.

Ha ez mind nem elég, akkor tényleg csak a stílusos Piroslapot, az objektív Vincentet és az alapos Sárdobálót tudom ajánlani. Konkrétan a Piroslapon ma pont egy erősen Modoros-szerű, humoros poszt jelent meg. Jó volt :)

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2010.12.07. 23:03:00

@Donna Anna: + a Kelet felé fordulva. Nem is volt olyan régen.

Blogger Géza 2010.12.07. 23:18:05

@Tatu Monk: Á, egy percet sem. :)

Huszonvalahány éves munkaviszonya van tudtommal, de a sötétbal szerint nyilván egy pártot, frakciót vagy kormányt vezetni az nem munka, csak egy céget, múzeumot vagy autót. :) Vagy az sem, csak a bányász meg a kohász, az dolgozik. :)

Blogger Géza 2010.12.07. 23:28:36

@zanzibári lány: Miért, el akarod csábítani, és azon gondolkodsz, vegyél-e magassarkút? Elég vicces lenne, ha történelemkönyvek aszerint ítélnének meg egy politikust, hány centi volt, talán inkább azt kéne nézni, mit ért el, hogyan fejlődött az ország amíg ő vezette.

Szerintem Sárközynél szemmel láthatóan magasabb, indulj ki ebből, így talán belőheted.

Illetve Gyurcsány állítása szerint 191 cm, abból meg számolhatsz visszafelé, ha egymás mellett látod őket. Mert most ő attól jó miniszterelnök volt, hogy 191 cm-re nőtt?

Mike36 2010.12.08. 00:07:15

@Szigi.: ugyanezek az emberek még Gyurcsányt szidták ugyanilyen elánnal, ne aggódj

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2010.12.08. 08:05:37

@Blogger Géza: nem politikai témaként: nem letagadható tény, hogy az átlagosnál alacsonyabb férfiak gyakran túlkompenzálnak, így agresszív, frusztrált, törtető kis hörcsöggé válnak. Nem mind, csak sok. Amúgy pont most olvastam arról egy cikket, hogy Napóleon sem volt alacsony, teljesen megfelelt az akkori átlagmagasságnak, épp csak a testőrei között tűnt kicsit alacsonynak:)

blur7 2010.12.08. 10:02:19

@lárvalányhaj:
Valóban. És azért csak az idősebbek, mert a fiatalok újabban már a Jobbikra szavaznak. Az egyik ilyen - korábban MSZP-re szavazó - fiatal ismerősöm pár napja kifogásolta, hogy cigány a miniszterelnökünk. Majd felvetette a cigányok gettóba zárásának ötletét. Annyira megdöbbentem, hogy vissza sem tudtam kérdezni, zsidóként (aki keresztény is, tanult bőven hittant, etikát, történelmet, szociológiát, valamint az emberi jogokról), miként hiányozhat belöle ennyire az empátia.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2010.12.08. 12:43:58

@blur7: nem ennyire egyszerű és szimpla a válasz, tudhatnád, főleg akkor, ha ennyi mindent tanultál. Részben ott van az, hogy a perifériára sodródott embereket a szélsőségek mindig is beszippantották, mert ott egy közösséghez tartozónak érezhetik végre maguknak. Másfelől, tény és való, hogy a cigányság elég sokat tett és tesz azért, hogy az embernek egy idő után már ne akarjanak differenciálni.
Nyilvánvalóan mindenki tudja, hogy szemantikailag igaz, hogy nem mind lop vagy hazudik vagy veszi el a mobiltelefonod, de baromi sokan belefáradtak abba, hogy kiszűrjék a kevés normálist. Plusz széles rétegek bújnak el a cigány kártya kijátszása mögé, élvezik a nekik kijáró engedményeket és különjuttatásokat, majd rasszizmust kiáltva kibújnak a felelősség alól.

Én olyan középiskolában tanítok, ahol 60% fölött vana cigány tanulók aránya, és eléggé bentről ismerem a napi problémáikat. Igazad van, empátia IS kellene, de kellene egy szándék is a változásra, másik oldalról.

blur7 2010.12.08. 13:45:01

@vészmadár (pica pica):
Talán még sohasem fordult elő, hogy valamiben ennyire egyetértenénk.
Az ismerősöm tanulta a felsoroltakat (amúgy én is). Hasonló iskolába jártam, mint amilyenben dolgozol. Szóval csak igazat tudok adni neked. (Raboltak ki, és loptak is tőlem, tehát érintett is vagyok a kérdésben.)
Az döbbentett meg, hogy az ismereősöm az enyémmel szinte teljesen megegyező szociokulturális háttérrel mennyire másként látja a helyzetet.

GERI87 2010.12.08. 15:39:48

@Frengi: Talán azért politizálnak jobban errefelé mert nem működik jól a politika:)
Németbe meg lehet nincs miről nagyon panaszkodni...

@Augustin:

Hitler aszexuális volt.
Nem vonzódott szexuálisan egyik nemhez sem..legalábbis most ezt gyanítják.

GERI87 2010.12.08. 15:46:40

@Frengi:
hiába, a német vér:)

A nagy nemzetközi meghunyászkodás mellett azért szerintem ma is szívesen pofánvernék a franciákat..:D

egyszer volt:
"-de..aaa...osztrákok nem németek.."
"-azt csak úgy mondják"
:D

GERI87 2010.12.08. 15:59:00

@blur7:

Betennélek egy vidéki szakmunkásképzőbe 1 hétre:)
Utánna lehet te is gettosítanál..:)

Hiába ismeri valaki a történelmet meg tudja hogy a népirtósdinak sosem lesz jó vége....azért nehéz ám befogadónak lenni meg toleránsnak ha tudod hogy bármikor belédköthet az utcán, soha nem dolgozott és nem is fog, és sokszor szószerint szarral meszeltek nálunk..

Szerintem MO-on az embereknek már türelme, az államnak meg pénze és szándéka nincs rá hogy valamit komolyan is tegyen..

"baromi sokan belefáradtak abba, hogy kiszűrjék a kevés normálist"

Na ja. Sose tudhatod hogy a kezét nyújtja vagy a kést..
A végén már inkább a késből indulsz ki..

lárvalányhaj 2010.12.08. 16:05:17

@blur7:

Nekem idősebb, ámde nem zsidó ismerősöm van, aki a múlt rendszerben párttitkár volt, most MSZP-s, és azzal szokott felvágni, hogy 10 000 ember közül 9999-ről arcra megmondja, hogy zsidó. Cigányozás is befigyel persze. Egyébként az összes Orbán-fóbiás toposzt hallottam már a szájából, cigányhitlertől a feleségverésig bezárólag. Ja és otthon Gyurcsány összes műve megvan, a képe bekeretezve stb. És az a durva, hogy egy máskülönben intelligens, olvasott, művészi hajlamokkal rendelkező emberről van szó.
Szóval az én számomra elég röhejes, amikor az MSZP felvilágosult, nyugatos stb. pártnak próbálja pozicionálni magát, miközben a tagság kb. ugyanazokat az előítéleteket tolja, mint a jobbikosok vagy a Fidesz-szimpatizánsok jobb széle, csak nem öntik le az Igaz Magyar Szívű Magyar Ember Vagyok-típusú giccses ömlengéssel.

lárvalányhaj 2010.12.08. 16:10:11

@Mitya Ivanov:

Azért 2010-re sok olyan embernek is elege lett az MSZP-ből, akik máskülönben nem lelkesedtek soha a Fideszért.

2010.12.08. 16:13:25

@GERI87: Pofán azt azért nem, de figyelnek rájuk, meg az angolokra is. Minden jó amit azok csinálnak. Ha valami francia, vagy angol az azonnal bejön.

Egyszer megkérdezték tőlem, hogy maguknál nem melegítik fel a zsemlét?
- Nem, mi frisset veszünk, mint a franciák.
Na ez ütött.

2010.12.08. 16:16:17

@lárvalányhaj: a tagsággal mindig baj van, nem lehet őket 4 évig kezelni, de akkor meg kellenek, mert kivel töltenék meg a sport csarnokot,meg ki gyűjtene nekik cédulát.

Meg miért lenne egyik párt tagsága különb mint a másik, azok is csak magyarok.

2010.12.08. 16:23:19

@vészmadár (pica pica): igen állítólag Hitler, Stalin, Napoleon.

Horn Gyula is alacsony, (egyszer meghívtak a szocikhoz, és bemutattak neki (mekkora megtiszteltetésnek kellett venni!) Még nálam is alacsonyabb.

Putin? Na ő még Merkelnek is csak a válláig ért.

Magas diktátorokat nem is tudnék mondani. Pinochet sem volt magas.

Talán Castro?

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2010.12.08. 17:34:58

@Frengi: sőt! Madonna, Tom Cruise, Dustin Hoffmann, Roman Polanski, Renée Zellweger, Angus Young, Prince, Stallone, Maradona - mind alacsonyak, és azért lettek azzá, amik, amilyenek.

Fapuma (törölt) 2010.12.08. 18:12:48

Most ezzel nem tudok mit kezdeni> "Orbán Viktor nem engedte, hogy a honvédelmi tárcához tartozó kórházból három év után hazaküldjék Horn Gyulát." Csak álcázza magát, ugye?

2010.12.08. 18:13:57

@Modor Tibi: Nem bízom az alacsony politikusokban.

Bár, ha meg gondolom a szadi tele volt 2 méteres szép fiúkkal, és mire mentek vele?

2010.12.08. 18:15:16

@Fapuma: gesztusnak jó, és nem kerül semmibe, legalább is neki nem. Ügyes,

Celtic 2010.12.13. 16:19:30

Hosszú Kristályok Éjszakáján:

Baj van, de en ezen rohogtem a legnagyobbat :)

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2010.12.23. 12:08:53

Nem tudom, ismeritek-e, szerintem a mufaj igazi klasszikusa:

"Íme ökörpöröly moderált beszólása, a rasszista "cigány Szaddam" kifejezést mellőzve:

Mindig megdöbbenek, hogy egyes szellemi fogyatékos bolsevikok nem értik meg, hogy Magyarország egy bolhafasz a világtérképen. Katonailag, politikailag, gazdaságilag. A világ 100. legnagyobb cégének éves árbevétele körül van Magyarország teljes éves költségvetése. Nyersanyagban, gazdasági fejlettségben, szellemiekben elmaradott ország vagyunk, legalábbis régiónkban.
Most van egy őrült, önjelölt bolsevik pártvezérünk, aki alig nagyobb a bolhafasznál, de úgy viselkedik, mintha az ótvaros qrva anyja szarta volna ki a világegyetemet.
A valós visszajelzések teljes hiányát, mentális és pszichés sérültségének mértékét jelzi, hogy ez az elmebeteg Viktor azt se tudja, hogy mi történik.
Megszokta, hogy a családját nyugodtan végigverheti, a pártjában korlátlan hatalommal bír, mindig úgy történik, ahogy ő akarja. Most nem érti a világ reakcióit. Totális pszichés roncs vezeti az országot, csak nem meri senki megmondani neki.
Persze, bolsevik pártban ez mind megszokott. Mert kíváncsi lennék, hány olyan európai vagy észak-amerikai párt van, ahol 20 éve ugyanaz a "pártfőtitkár", a miniszterelnök-jelölt, nyerés esetén a miniszterelnök. Főleg úgy, hogy mögötte van két csúnya bukás.
Azt is megnézném, hogy kultúrállamban lehet-e a legnagyobb ellenzéki pártnak olyan vezére, aki 3 évig be se teszi a lábát Parlamentbe. Persze ismert, hogy Viktornak nagyon komoly pszichés és mentális problémái voltak a vereség után, jelentős időt töltött külföldi pszichiátriai magánintézetekben -ahogy a milliárdosok és a filmsztárok szoktak, bár lehet, hogy azt hitték rá, hogy ő a cigányprímás-, de akkor is. Ilyen csak egy bolsevik viccpártban eshet meg.
Vagy az is nevetséges, hogy egy felelős politikus hisztizve különvonuljon az EU-ba való tagfelvételkor, mikor összejönnek Európa legjelentősebb politikusai, mikor az ország életében egy sorsdöntő lépésre kerül sor.
Persze Viktornak, mint minden beteg és torz lelkű diktátornak csak a fény és a dicsőség kell. Szerveztek is neki dögivel közönségtalálkozókat, ahol csak a hívei léphettek fel, nehogy már megzavarják amúgy is sérülékeny lelkivilágát.
3 éves roadshow, persze az adófizetők pénzén.
Szóval most egy ilyen elmebeteg mondja, hogy "bízzunk benne", mikor az egész világ kétkedve és borzongással nézi az ámokfutását. A sok bolsevik prolinak pedig tetszik, nem ért semmit, de örül, hogy mentálisan torzult vezére ellentmond a "nagyoknak". A vesztes, buta. lecsúszott, kulturálatlan magyar lélek örül. Viktorot mesebeli királyfinak látja, aki érte is harcol, azonosul a vezérrel. Tart ez egészen addig, ameddig van mit ennie. Mert Viktor és köre összelopta már azt a pár százmilliárdot, amiből bármikor elélhetnek a baráti Észak-Koreában, esetleg Dél-Amerikában.
De a bolsevik csőcselékük itt marad, eddig se volt sikeres, de az ország bukása után még zabálni se jut nekik.
A másik aggasztó dolog, Viktor olyan sok diktátorhoz és torz lelkű diktátorhoz hasonlóan kisebbrendűségi érzésben szenved, ennek következtében nem bírja elviselni a nála okosabbakat, kiemelkedőbb tehetségeket. Ennek következtében messze a legsilányabb szellemi képességű kormányt sikerült létrehoznia -pedig azt hittem, hogy "ájemlampertmónika" után ez lehetetlen-.
Nyomorult ország, nyomorult "vezérrel". Minden adott, hogy tovább csússzunk lefelé a lejtőn.
De legalább egy kis ideig jó lesz Viktor bajtárs-pajtás-elvtárs-kartárs Úrnak. Mert kit érdekel az ország jövője, ha a vezér kicsit boldog lehet?
Egyébként nekem meggyőződésem, hogy a XX. század legtorzabb államfője Viktor. Ha Rákosi és Kádár helyében ő lett volna, akkor a vörös khmerekhez hasonló mértékű népirtás zajlott volna le.
Szerencsénkre ma nem azok az idők járnak, így talán nem irt ki tömegeket, csak tönkreteszi őket. Gondolom a FIDESZ és holdudvaruk bőszen shortol. Ők mindenképpen jól jönnek ki a 4 évből, de mi fizetjük az árát"

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2010.12.23. 12:35:45

@altoid: na ez gyönyörű. Az ilyeneket csupán arra kötelezném, hogy fedjék fel kilétüket, ha már személyeskedik. Semmi börtön meg büntetés, csak vállalja.
süti beállítások módosítása