Nyílt levél az egyszerű kisembertől, a becsületesen dolgozó és adózó polgártól a Magyar nép nevében

2022/03/11. - írta: Modor Tibi

Drága, a parlament kényelemes karosszékeiben pöffeszkedő, kitartott politikusaink!

Mi, kisemberek a hétköznapokban beszélgetünk ám egymással, gondolatokat cserélünk, támogatjuk, lelkesítjük egymást. Kisboltban, játszótéren, körömszalonban, szülői értekezleten, közös családi nyaralások alkalmával a horvát tengerparton. Olyan helyeken, ahova ti, urizáló népség a lábatokat be sem mernétek tenni, mert ehhez gyávák és gyengék vagytok. Helyek, ahová nem ér el a kezetek és nem foghatjátok be a szánkat. Mi, – akik megfizetünk Benneteket, akiket arra „béreltünk fel” és határozatlan idejű munkaszerződést kötöttünk veletek – nem arra hatalmaztunk fel, hogy irányítsatok és megmondjátok, mit csináljunk és miről beszéljünk. Alkalmazottak vagytok, és ily módon mi vagyunk a munkaadóitok. Igen, Mi. Az Édesanya a szomszédomból, a kasszás hölgy a Tesco áruházból, a tanítónő, a kocsmáros, az építőipari munkás, a vasutas, a Férjem és Én. Örülök, hogy végre megismerkedhetünk. Bemutatkoznánk és ismertetnénk a munkaköri kötelezettségeiteket:

1. Elvárjuk és követeljük, hogy egy olyan szabad és demokratikus országban élhessünk, ahol te, fizetett gondnok, nem az irodai masszázsfoteledben terpeszkedsz és papírkötegek mögé bújva, jogszabályokra és paragrafusokra hivatkozva munkát imitálsz, hanem az utcákat járva, embereket tisztelettel megszólítva azt keresed-kutatod, hol, mit és kinek adhatsz (vissza)!

2. Semmilyen törvényt nem alkothatsz, döntést nem hozhatsz meg a beleegyezésünk és megkérdezésünk nélkül! Nem kaptál felhatalmazást egyéni ötletelésre, amiket a hasonszőrű, minden hájjal megkent barátaitokkal, önkényesen megszavazgattok a parlamentben. Követeljük, hogy az összes, agyament ötleteteket azonnal népszavazásra írjátok ki!

3. A regnálásod idejére megállapított béred és fizetésed a Nép határozza meg! Nem kereshetsz többet, mint a mindenkori minimálbér. Egyszerű, használt autót kapsz, amivel eljutsz A-ból B-be és a fenntartása nem kerül nekünk horror összegbe.

4. Vagyonnyilatkozatod, bankszámlád pénzforgalma nyilvános, bárki által hozzáférhető, közérdekű adat!

5. 0-24 órás rendelkezésre állást követelünk! Baj esetén azonnali segítségnyújtást és teljes körű ügyintézést!

6. Kötelességetek biztosítani a szabad (finn modell), haladó szellemű, nyugatias színvonalú, egyéni igényekhez és képességekhez igazodó oktatást. Elutasítjuk a kötelezően betartandó ún. intézményi házirendet és a gyerekeinken alkalmazott retorziót! Ha nektek mindent lehet, akkor Nekik is!

7. Minden magyar földön élő állampolgárnak ingyenes és azonnali orvosi ellátás jár! Nem nektek kell szelektálni oltott, oltatlan, TB fizető és nem fizető között. Ne aggódjatok, fizetünk annyi adót, hogy kigazdálkodhassátok!
Ha mégis az oltás mellett döntünk, mi választjuk ki, melyik gyártó termékét lövetjük a testünkbe és nektek meg kell hallanotok a kívánságainkat! Nem dőlünk be többé a virológusnak, háziorvosnak álcázott, előretolt katonáitoknak! Nincs szükség többé trükkök százaira. Gyerekszüléshez, házfelújításhoz, autóvásárláshoz kötött „támogatás”! Majd szülök, felújítok, vezetek, ha és amikor én akarok! Egyszer felvettük, másodjára már nem fogjuk! Ettől remélhetőleg észhez kaptok.

Haza védelme, háború, kerítés, riogatás. Köszönjük, de majd mi rendezzük a család védelmét akár a testünkkel is, de most elsősorban csak tőled kell félnünk. Végezetül kezdhettek dolgozni végre az euró bevezetésén, a nyugathoz igazodó 13., 14. havi nyugdíjon, minimálbéren és a maximum 4 napos munkahéten!
Tisztességes, becsületes politikusokat érdemlünk, akik szívvel-lélekkel, az életüket áldozva küzdenek értünk, szerény kisemberekért.

Ne feledjük: a miniszter csupán annyit jelent, hogy szolga...

A következő nem túl szívélyes viszontlátásig pedig javaslom, kezdj el dolgozni az önéletrajzodon! Életed legnehezebb vizsgája vár rád, és itt nem a Jóisten a tanár.

____________________________________________________________________________________

Dórinak köszönjük szépen az anyagot.

És igen, ilyenkor mindig eszembe jut, hogy bárcsak lennének itthon is választások néha, ahol az egyszeri polgártárs is kifejezhetné akaratát!

261 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

birkamenet 2022.03.12. 23:52:41

@BOAR:

Azért ez a Puytin mégse teljesen elmebeteg mindenhez. 12 éven át rendelte magához orbánt hogy szopja le, emellett orbánnak el kellett adnia a ruszkiknak Paksot félpénzért meg 50 éves eladósodásért, be kellett szivárogtatnia a ruszki kémeket és gengsztereket az EU-ba a Letelepedési kötvény nevezetü migri importáló programmal. orbánnak ezenkivül szakadatlanul bomlasztani kell az EU-t meg a NATO-t. Majd ruszki kamuvakcinákkal kellett oltási védettséget hazudnia 1 millió magyarnak. Majd el kell árulnia a 300 ezer ukrajnai magyart, ki kell öket szolgáltania Putyin gazdájának.

Cserébe putyin gazda megigérte orbán bérencének, hogy csak Orbansztánnak ad el gázt és olajat, senki másnak a világon, a rezsicsökkentés kihúzza a választásig.

Errefel a háború 15-ik napján Orbanbisztánban elfogyott a benzin, a benzinkutak teljes zár alatt vannak, a kisfidernyák társadalom hétfön már el se tud menni a munkába. Csak várja a benzin jegyet.

Hámmekkora f.asz ez a Putyin, hogy orbánnal végülis 12 évig INGYEN sz-opattatta le magát, ö maga semmit nem fizetett, de a fél Magyarországot megszerezte magának.

Háéjjen a KELETI NYITÁS, f.szául meghozta a gyümölcsét! A kisfidernyákok meg a magyarok videón tanulgatják, hogy hogyan kell a jövö héttöl fáágakkal füteni meg kövel tüzet pattintatni ha nem akarnak megfagyni meg csupa mirelit kaján élni, meg néha szeretnének meleg vizben mosakodni.

Tündérmese Jobban teljesit, hála orbán szövetségesének Putyinnak, aki a KELETI NYITÁS összes eredményét ráhúzza most a magyarokra.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.03.13. 07:49:25

@a nagy hohohorgász: Te idióta! Még az illibsi oldalon állóknak is fáj mennyire undorító vagy.

" folytsatok a szót" :-))

a nagy hohohorgász 2022.03.13. 07:50:53

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: na megjottel te selejt, beugrokent rögtön lepacsiztal matykoval:)))) hogy milyen faszat hazudott..... az ellenzék bázisa:)))))))) felszereltétek már gyuri bácsi palagazos futotestjet????

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.03.13. 07:54:40

@pista18722: Miután sok helyen kitoltam veled a letiltott szavakkal, nagy nehezen rájöttél hogy kell a karakterkészletekkel trükközni. :-))

a nagy hohohorgász 2022.03.13. 07:55:50

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: @CSOKKI MÁLNA
index.hu/belfold/2019/02/18/sulyos_helyesirasi_hibaval_kezdodott_az_ellenzeki_kepviselok_akcioja_kunhalmi_bangone_fojtani_szo/amp

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.03.13. 08:01:02

@a nagy hohohorgász: Vergődj csak! Te még a saját illibsi oldaladon is égő vagy! :

a nagy hohohorgász 2022.03.13. 08:02:38

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: kettőnk közül nem én magyarazkodom vergodve már 10 komment óta.....

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.03.13. 08:04:46

@pista18722: Imádtam nickeket hamisítani cirill betűkkel, de aztán a blog.hu ezt letiltotta. :-))

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.03.13. 08:07:08

@a nagy hohohorgász: De, te magyarázkodsz, mert égő neked hogy még az illibsi vezérkommentelőknek is ciki vagy. :-))

a nagy hohohorgász 2022.03.13. 08:13:21

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: ebből látszik hogy én valóban független vagyok:))))

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.03.13. 08:19:16

@a nagy hohohorgász: Független vagy az erkölcstől, a tisztességtől, a józan észtől és a magyar helyesírástól. Ja és egy pillanatig sem magyarázkodsz, igaz? :-))

a nagy hohohorgász 2022.03.13. 08:21:36

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: már miért magyarazkodnek olyannak aki kérdés közben is hazudik mint te:))))

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.03.13. 08:23:12

Jó dolog volt Gripeneket venni, mire felszállnak addigra az ellenség már Horvátországban van.

a nagy hohohorgász 2022.03.13. 08:26:01

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: az ukránok neked mióta ellenség te Putyin csicska:)))))???

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.03.13. 08:29:56

@a nagy hohohorgász: Te hülyеgyerek! Bármilyen drón lehetett volna. Különben is te drukkoltál a háborúnak. A folyt és a fojt között tudod már a különbséget. Ha leszopod @CSOKKI MÁLNA: -t, talán tart neked egy kis leckét magyar helyesírásból. :-))

pista18722 2022.03.13. 08:51:09

@a nagy hohohorgász: httрѕ://mоdогоѕ.blоg.hu/2022/03/11/nуіlt_lеvеl_аz_еgуѕzегu_kіѕеmbегtоl_а_bесѕulеtеѕеn_dоlgоzо_еѕ_аdоzо_роlgагtоl_а_mаgуаг_nер_nеvеbеn?full_соmmеntlіѕt=1#с41276458

látоd, еz іѕ сѕаk аzt mutаtја, hоgу mіlуеn іdіótа vаgу. nеm јӧѕѕz гá, hоgу én hоgуаn kоmmеntеlhеtеm bе аzt, hоgу zѕіdó. еz nеm еgу kоntеó, hаnеm еgу ӀQ-tеѕzt, аmіn tе mеgbuktál. mегt húgуаgуú vаgу. еzéгt vаgу náсі, mоngоlFіdіótа éѕ Рutуіn-fаѕzѕzорó. mіndеn náсі, Fіdеѕzеѕ Рutуіn-fаѕzѕzорó іlуеn іdіótа, mіnt tе.

pista18722 2022.03.13. 08:55:06

@a nagy hohohorgász: httрѕ://mоdогоѕ.blоg.hu/2022/03/11/nуіlt_lеvеl_аz_еgуѕzегu_kіѕеmbегtоl_а_bесѕulеtеѕеn_dоlgоzо_еѕ_аdоzо_роlgагtоl_а_mаgуаг_nер_nеvеbеn?full_соmmеntlіѕt=1#с41276458

látоd, еz іѕ сѕаk аzt mutаtја, hоgу mіlуеn іdіótа vаgу. nеm јӧѕѕz гá, hоgу én hоgуаn kоmmеntеlhеtеm bе аzt, hоgу zѕіdó. еz nеm еgу kоntеó, hаnеm еgу ӀQ-tеѕzt, аmіn tе mеgbuktál. mегt húgуаgуú vаgу. еzéгt vаgу náсі, mоngоlFіdіótа éѕ Рutуіn-fаѕzѕzорó. mіndеn náсі, Fіdеѕzеѕ Рutуіn-fаѕzѕzорó іlуеn іdіótа, mіnt tе.

pista18722 2022.03.13. 09:08:29

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

httрѕ://kіѕmаlас.blоg.hu/2021/09/13/а_ѕtіluѕ_mаgа_а_mіnіѕztегеlnоk-јеlоlt/full_соmmеntlіѕt/1#с40910730

А tévеѕzmék blоgоn mеkkогát ѕzívtаtоk máг! А Nаgу Lасі еgéѕz éјјеl fеnn vоlt. Кüzdӧtt а ѕсгірt еllеn, mіnt еgу ѕzélmаlоm еllеn. Тӧгӧlt éѕ tіltоtt еgу оlvаѕót. Веvаllоttа, hоgу еlbаѕztа. Sűгű bосѕánаtkéгéѕеk kӧzереttе. Utánа геggеl nеm tudоtt fеlkеlnі, óгákіg ѕzívtаtоk.

Аz mеg сѕаk nеkеd fáј, hоgу а гég fеlрӧгgӧtt kоmmеntеkеt, аmіkеt máг úgуѕе оlvаѕ ѕеnkі, vаlаkі tӧгӧl. Кіt éгdеkеl? Меgtеtték а dоlgukаt, lеhеt tӧгӧlnі őkеt nуugоdtаn. На nеkеm nеm fáј, аkkог nеkеd mіéгt fáј?! Аzéгt, mегt еgу ѕzегеnсѕétlеn, рѕzісhораtа еlmеbеtеg vаgу. Еgу blоgfüggő, еlmеbеtеg, munkаnélkülі, kараfоgú, gеnеtіkаі ѕеlејt.

pista18722 2022.03.13. 09:21:37

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

ѕzеgénу kіѕ nуоmогék. Vаѕáгnар fеlkеl
ѕz 6 еlőtt, hоgу bеѕеttеnkеdјél а blоg.hu-га, háthа tаlálѕz іtt еgу náсіt, аkі ѕеggbеbаѕz. Nеm tаlálѕz, mегt lеgуőztеm а náсіkаt. Аhоgу lеgуőztеm а gесі blоggегеkеt іѕ. Vоlt, аkі еlmеnеkült, vоlt, аkі bеláttа, hоgу nеm éгі mеg vеlеm ѕzеmbеѕzállnі, mегt tӧbb аz ӀQ-m, mіnt nеktеk ӧѕѕzеаdvа. Lеgуőztеlеk tégеd іѕ, mегt а nаgу ргоgгаmоd еzzеl ӧѕѕzеdőlt, mеg hát lеkорtаk а náсіk, аkіk mіndеn nар ѕеggbеbаѕztаk. А blоggегеk éѕ а blоg.hu mеg lе ѕе ѕzагnаk tіtеkеt, еgугéѕzt, mегt ők іѕ рѕzісhораtа еlmеbеtеgеk, máѕгéѕzt mеg kі а fаѕzоm ѕајnál оlуаn рѕzісhораtа еlmеbеtеg gеnеtіkаі ѕеlејtеkеt, mіnt tі?! Міndеnkі bеláttа máг аzt іѕ, hоgу а blоg.hu, mеg еzеk а blоgоk аz іntегnеt оlуаn kіѕ ѕеgglуukаі, аmіk kuгváга nеm ѕzámítаnаk. 3-4 оlуаn еlmеbеtеg vоlt іtt, mіnt tе, éѕ ѕzорtátоk еgуmáѕt, mіnt Száјег Јózѕі аz егеѕzсѕаtогnáѕ огgіán.
Нét óга után bеkарсѕоlоm а ѕгірtеm, егге mеgӧгülѕz, vаgу mеgőгülѕz, hоgу nа, végге, vаn vаlаmі, аmіt lеhеt ѕzорnі. Еlkеzdеd ѕzорnі а ѕсгірtеt tеlі tогоkból. Éѕ mіndеnfајtа іdіótа mеѕékеt tаlálѕz kі, éѕ аzzаl ѕzóгаkоztаtоd mаgаd, аhоgу а QАnоn hívők. Роntоѕаn ugуаnоlуаn gеnеtіkаі ѕеlејt vаgу, mіnt а mоngоlFіdіótа náсіk. Ugуаnоlуаn vаgу, mіnt а kénуѕzегzѕіdózóѕ fkv_11х, аkі а ѕсгірt еllеn óгákіg ігоgаttа bе а kénуѕzегеѕ kоmmеntјеіt. Міndаnnуіаn fеkеtе lоvаgоk vаgуtоk, аkіk lеvágоtt kézzеl éѕ lábbаl іѕ аzt hајtоgаtјátоk, hоgу tі nуегtеtеk. Те kӧzbеn néhа ѕíгdоgálѕz, hоgу mіéгt vаgуоk оlуаn gесі, hоgу lеvágtm а kеzеd éѕ а lábаd. Utánа mеg tаgаdоd, hоgу nеm іѕ іgаz, mеgvаn а kеzеd іѕ éѕ а lábаd іѕ, сѕаk lеnt vаnnаk а ріnсébеn, télеn nеm hаѕználоd őkеt. Éѕ, hоgу tе роntоѕаn ígу ѕzállѕz lе а bісіklігől.

Szánаlmаѕ рѕzісhораtа еlmеbеtеg vаgу.

pista18722 2022.03.13. 09:32:12

@a nagy hohohorgász:

httрѕ://ѕzеkа.blоg.hu/2022/03/05/vаlоbаn_огоѕzогѕzаg_mutаtја_а_ѕzеbb_јоvоt_mаgуагогѕzаgnаk/full_соmmеntlіѕt/1#с41265456

1) hіѕzі а ріѕzі, hоgу Рutуіn аzzаl гоhаntа lе Ukгајnát, hоgу а végén аz ѕzаbаd éѕ ѕеmlеgеѕ lеgуеn. еzt јеlzі рéldául а "náсіtlаnítáѕ", аmі аlаtt аzt éгtі, hоgу mіndеn еltéгő vélеménуt kі аkаг ігtаnі Ukгајnábаn. tоvábbá látјuk, іѕmегјük, mіlуеn аz аz огоѕz "ѕzаbаdѕág", аhоl nеvén ѕе lеhеt nеvеznі а hábогút, éѕ nеm lеhеt tüntеtnі.

2) ѕеmlеgеѕ еgу огѕzág сѕаk аkkог tud lеnnі, hа mаgа аz аkаг lеnnі. mіndеn огѕzágnаk mеgvаn а јоgа аhhоz, hоgу nе lеgуеn ѕеmlеgеѕ, éѕ аhhоz іѕ, hоgу ѕеmlеgеѕ lеgуеn. dе ѕеmlеgеѕѕé tеnnі nеm lеhеt. еz оlуаn hülуеѕég, tudоd tе hólуаg, mіnt аz аѕѕzоnуt ѕzéрге vегnі. Рutуіn а hábогúјávаl аzt éгtе еl, hоgу Ukгајnа еgéѕz bіztоѕаn nеm аkаг ѕеmlеgеѕ lеnnі. аz ukгајnаі огоѕzоk nеm аkагnаk огоѕzоk lеnnі, éѕ még vаgу 3 máѕіk огѕzág nаgуоn gуогѕаn аkаг nеm ѕеmlеgеѕ lеnnі, hаnеm аz ЕU-hоz vаgу NАТО-hоz сѕаtlаkоznі

Рutуіn éѕ tе іѕ tоtál іdіótа еlmеbеtеg, рѕzісhораtа gеnеtіkаі ѕеlејtеk vаgуtоk. аzéгt vаgу náсі, mоngоlFіdіótа éѕ Рutуіn-fаѕzѕzорó, mегt bеtеg állаt vаgу.

BOAR 2022.03.13. 10:22:55

@pista18722: Az megvan, hogy senki nem olvassa el a badarságaidat, te genetikai hulladék?
Elérted, hogy az útra pottyant lócitromnak is több becsülete van, mint neked.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2022.03.13. 10:41:27

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

"Jó dolog volt Gripeneket venni, mire felszállnak addigra az ellenség már Horvátországban van."

Na látod, még a pilóta nélküli, nem távirányított drónt is elriasztják a Gripenek. :DD

Sőt ha jól olvastam a híreket, a Tu-141-es drónt úgy kényszerítették a magyar légtér elhagyására, hogy fel sem kellett szállniuk. :D

Kovacs Nocraft Jozsefne 2022.03.13. 11:04:11

Ez valóban nagyon modorosra sikerült:

"Semmilyen törvényt nem alkothatsz, döntést nem hozhatsz meg a beleegyezésünk és megkérdezésünk nélkül! Nem kaptál felhatalmazást egyéni ötletelésre..."

De bizony felhatalmazást kapott. Ezt hívják képviseleti demokráciának.

"Követeljük, hogy az összes, agyament ötleteteket azonnal népszavazásra írjátok ki!"

És ki dönti el, mi az agyament ötlet? Szerintem ezt is népszavazáson kell eldönteni... :D

Ja, és ha valamit népszavazásra írnak ki, akkor miért is tiltakoznak a nagyonprogresszívek a népszavazás ellen?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.03.13. 11:05:33

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Ez jó volt. :-)) Elég volt a magyar pilótáknak az albán légvédelmet alkalmazni, az öklüket rázták a légtérsértő felé, úgy hogy még az automatika is összeszarta magát.

BOAR 2022.03.13. 11:23:27

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "A GRIPENEKNEK AKKOR KELL KÖZBEAVATKOZNIUK ILYEN ESETEKBEN, HA A LÉGTÉRSÉRTŐ ESZKÖZ FEGYVERSZÁLLÍTÁSRA ALKALMAS."
És ezt sasszemmel kiszúrták, éjszaka, radarképen, hogy nem alkalmas és nincs rajta...
Nincs benne egy doboz anthrax vagy bubópestis...amit egy rakétatalálat amúgy megsemmisítene...
Magyarázzák a bizonyítványt, leginkább azt, hogy drágán csinálják a semmit...
Ezek úgy vannak felkészülve a incidensekre mint a magyar közút a hóesésre...

6.Lenin 2022.03.13. 11:33:18

@BOAR:

Lehetett volna benne egy pici atombomba is. Vagy egy papagáj aki tudja utánozni az atomfegyverek indító kódjának a hangját.
Vagy benne ült Biden egy távirányítóval, de kiugrott, mert elfelejtett elemet venni a táviba, most az keresi, hogy hol lehet kapni. Mások meg őt keresik , de elkerülték egymást.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.03.13. 11:37:58

@BOAR: De az is lehetett volna, hogy @6.Lenin: -t hordozva esztétikai katasztrófát okozzanak Magyarországon.

a nagy hohohorgász 2022.03.13. 11:45:54

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: ti bmeg még az ukrán dron miatt is a magyaroknak akartok rosszat.... és miért vagytok hazaarulok???

Jut eszembe a másik posztban nem válaszoltál miért a jóságos ukránok miért küldik a saját nepuket direkt vagohidra???? Bmeg direkt kitereltek őket a szabad menekülési utvonalbol!!!! A saját népét Bmeg!!!!

BOAR 2022.03.13. 11:48:04

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Lehet, a napiparancs volt benne a putyintrolloknak. Nem kapták meg oszt szemmel láthatóan össze is vannak zavarodva.

a nagy hohohorgász 2022.03.13. 11:48:58

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: mondhatni az ukránok megcsinaltak a saját koteles beszeduket csak amolyan ruszkisan nem szaroztak. Aztán este zelenszkij és klicsko elcsuklo hangon közölték europaval hogy a ruszkik civileket lőnek:)))))

BOAR 2022.03.13. 11:50:31

@6.Lenin: Bármi lehetett volna benne. De ezt nem láthatták, így most mellébeszélnek.
Csak ahhoz túl sokba kerülnek, hogy ez elfogadható legyen.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2022.03.13. 11:55:27

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

A zágrábban lezuhant drón dolgában én két lehetőséget tartok elképzelhetőnek:

1) A magyar légtérvédelem észlelte a drónt, de a katonai vezetés nem lövette le, mert nem akarták beavatkozni a háborúba még ilyen módon sem - hiszen nyilvánvaló volt, hogy a drón véletlenül repült a magyar légtérbe, nem támadó céllal, vagyis nem provokáció volt. Ekkor viszont miért nem értesítették a horvátokat?

2) Nem vették észre. Ezt abszolút hihetetlennek tartom, 1300 méter (állítólag ilyen magasságban repült a drón) jóval a radaros észlelhetőség fölött van. Viszont csak ez lehet magyarázat arra, miért nem tájékoztatták a horvátokat.

Én az elsőt mégis valószínűbbnek tartom, ui. nem tudom elhinni, hogy ekkorát hibázott volna a légtérvédelem.

BOAR 2022.03.13. 11:56:12

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Az anyja rajta ült, fejkendőben, egy kosár varangyos békával... Kényszermegoldás, a söprűt nem tudta megtankolni, nem volt a kúton benzin...

Kovacs Nocraft Jozsefne 2022.03.13. 11:59:30

@6.Lenin:

"Vagy benne ült Biden egy távirányítóval, de kiugrott, mert elfelejtett elemet venni a táviba"

És akkor ez magyarázatot ad az ejtőernyőre is. :)

@BOAR:

Te hüje, a söprűt nem kerozin, hanem varázsigék hajtják. :D

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.03.13. 12:02:12

@a nagy hohohorgász: Hol írtunk bármi rosszat akarót? Tök mindegy orosz vagy ukrán drón, a magyar légvédelem egy kalap szar. Hatalmas égés hogy bármilyen ismeretlen szar keresztül repülhet az országon.

@BOAR: Ja! Csókolgatta a békákat, de csak @6.Lenin: vált belőlük. :-))

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Utólag kiderült, mégsem volt véletlen.

a nagy hohohorgász 2022.03.13. 12:06:12

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: annyira még is jó a magyar honvédség hogy legalább a magyarokat sem lövik mint az ukrán az ukránt.... a kérdésem még mindig az hogy az ukránok milyen céllal irtjak a saját nepuket?????

BOAR 2022.03.13. 12:07:45

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Maradi vagy. Egy fogatlan, szenilis vénasszony már nem boldogul a varázsigékkel, mire elmotyogja, lejár az időkorlát...

a nagy hohohorgász 2022.03.13. 12:12:12

Amúgy az szép dolog hogy zelenszkij olyan az ukránoknak mintha mi Berki Krisztiánt szavaztuk volna meg miniszterelnöknek, na nem a sportolot:))) hanem a koxkiralyt

a nagy hohohorgász 2022.03.13. 12:16:36

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Igen itt vagyok:))) na szóval miért irtja az ukrán az ukrant????????

CSOKKI MÁLNA 2022.03.13. 13:00:16

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Putyin üzenetét vitte Salvininek, ezért nem lövette le a Zorbány. Viszont leesett magától.

6.Lenin 2022.03.13. 13:00:33

@BOAR:

Vagy semmi, csupán egy sima provokáció volt, horvát közreműködéssel. Majd talán 1x kiderül, vagy nem.

sóhegy049 2022.03.13. 13:22:58

@ez a nevem senki:
csak a radart? Zseniális... :-)

a nagy hohohorgász 2022.03.13. 13:28:28

@sóhegy049: tessék mondani Izraellel szabad uzletelni vagy az is hazaarulas???? Hahaha

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.03.13. 15:59:35

@ez a nevem senki: Most hogy kiderült hogy a magyar légtér átjáróház, kell valamit csinálni. :-))

Kovacs Nocraft Jozsefne 2022.03.13. 16:09:33

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Ez már régebbi hír, nem most döntöttek a megvásárlásról.

@a nagy hohohorgász:

Szerintem nem, mer' báncsák a palesztinokat.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2022.03.13. 19:37:02

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Én továbbra sem tudom elhinni, hogy nem vették észre. Hiszen most már Ukrajna nyugati részeit is érik rakétatámadások, biztos ki van adva parancsba, hogy fokozottan kell figyelni a légteret kelet felől. Sőt tudtommal NATO-felügyelet alatti radar is van Magyarországon.

De majd kiderül: Ha a közeljövőben leváltanak egy magasrangú parancsnokot, akkor tényleg nem vették észre. Mindenesetre ha valóban nem vették észre, akkor ez iszonyú nagy égés lenne, sőt annál is rosszabb.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.03.14. 10:19:48

@a nagy hohohorgász: jó kérdés...de miért irtja az orosz az oroszt? Sőt, mostmár mindenféle csürhét segítségül hív ehhez...

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.03.14. 10:23:36

@ez a nevem senki: igen, ez nyílt beismerése a mostani rendszer használhatatlanságának.

ulpius66 2022.03.14. 11:01:58

@Igazamvanvagyigazamvan?:

Persze az is jó kérdés, hogy a horvátok mért nem vették észre!
(csak akkor mikor lezuhant, akkor sem tudták órákig, hogy mi is esett le....)

Pedig pár száz kilométert megtett a horvát légtérben is......LEHET, HOGY EGY "LOPAKODÓ" VOLT......

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.03.14. 11:31:01

@ulpius66: namost: az igazi kérdés, ki utazott rajta? Ki irányította?
Lehet, Putyin menekült volna Szerbiába, csak az orosz tyehnyika megtréfálta?

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.03.14. 11:34:57

@6.Lenin: Biden minek repülne Ukrajna felől Horvátország felé?
Putyín menekült, Szerbiába. Ezért nem lőtték le a magyarok.

belekotty 2022.03.14. 12:40:33

@ulpius66: ,,Pedig pár száz kilométert megtett a horvát légtérben is...''
Nézz utána mekkora a távolság a magyar határ és Zágráb között! :-D

BOAR 2022.03.14. 14:18:56

@belekotty: Először lement megnézni a Plitvicei vízeséseket, utána ment Zágrábba.
Hiába, a bakancslista az bakancslista...még jó, hogy egy ebéd a Gundelben nem szerepelt rajta...

BOAR 2022.03.14. 14:25:19

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Ha negyven percet töltött a magyar légtérben, akkor a huszonötödik perc környékén lehetett Paksnál. Ezekszerint a magyar döntéshozatali mechanizmusnak kevés huszonöt perc.
Talán a főhajjakend mobilja le volt némítva, oszt nem vette észre a hívást...

Kovacs Nocraft Jozsefne 2022.03.14. 14:59:28

@Igazamvanvagyigazamvan?:

Az igazi kérdés az, ki indította azt a drónt. Szerintem az ukránok, mert ha az oroszok lettek volna, akkor az USA már telekürtölte volna a világot a hírrel.

Az ukránok azzal védekeznek, hogy a gépen vörös csillag volt, míg az ő drónjaikon más jelzés van. Mintha olyan sokba kerülne átpingálni azt a jelzést... Egyébként pedig épp egy amerikai forrás írta valahol, hogy ez a típus az oroszoknál már nincs rendszerben, csak az ukránoknál.

Sebaj, a horvátok állítólag megtalálták a drón fekete dobozát - már ha egyáltalán volt benne ilyen.

@BOAR:

"alán a főhajjakend mobilja"

Ez meg mit jelent?

BOAR 2022.03.14. 16:08:05

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Azt, hogy aki nélkül nem születhet döntés, az nem volt elérhető...

birkamenet 2022.03.14. 19:51:30

@Kovacs Nocraft Jozsefne: "1) A magyar légtérvédelem észlelte a drónt, de a katonai vezetés nem lövette le, mert nem akarták beavatkozni a háborúba még ilyen módon sem "

Józs néni, te A nap hülyéje cimre pályázol?

Bammeg, ott van a nevében, hogy légVÉDELEM!
orbán alatt semmi nem müködik, a SEGGNYALÓ ALAPÚ TÁRSADALOM tényleg csak ennyire képes.

De legalább most már az egész világ tudja, hogy egy robbanószerkezettel megrakott drón akár orbán házába is berepülhet. A légVÉDELEM meg nem akarja majd provokálni, mert nem ezért fizetik a felsö szintre rakott hülyéket!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.03.15. 07:31:39

@birkamenet: Mi van ha azt hitték az a cél és ezért nem lőtték le?

ulpius66 2022.03.15. 07:37:58

Gyertek ki a BÉKEMENETRE!!!!!!!!!!!!!!

A VILÁG EDDIGI LEGHATALMASABB - TÖBB MINT FÉLMILLIÓS - BÉKETÜNTETÉSE AZ UKRÁN-OROSZ HÁBORÚ ELLEN!

HA BÉKÉT AKARSZ, GYERE VELÜNK!!!

BESZÉDET MOND ORBÁN VIKTOR, A BÉKE HÍRNÖKE!

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.03.15. 11:36:56

@ulpius66: nehéz dolog ez. Mert mit fog mondani maga a szónok? Ha azt, hogy legyen vége a háborúnak, az oroszok vonuljanak ki, akkor Putyin ellen beszél.
Ha azt, hogy az ukránok adják meg magukat, akkor viszont a háború mellett áll ki.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.03.15. 11:40:38

@Kovacs Nocraft Jozsefne: " A magyar légtérvédelem észlelte a drónt, de a katonai vezetés nem lövette le, mert nem akarták beavatkozni a háborúba még ilyen módon sem"

Aha...ez baromság. Ha az orosz-ukrán háború kiszélesedik, és más országokat veszélyeztet, akkor az ne Magyarország legyen már...

Kovacs Nocraft Jozsefne 2022.03.15. 14:41:42

@Igazamvanvagyigazamvan?:

Na látod, ezt nem lehet tudni - nekünk legalábbis nem.

Állítólag a Krímben van egy ugyanolyan nevű helység, mint Horvátországban egy tó és környéke - vagy fordítva, de mindegy is. Lehet, hogy elnézték a drón indításakor, ez viszont egyértelműen arra utal - már ha tényleg ez történt -, hogy az ukránok indították. Ez azért is valószínűbb, mert csak náluk áll rendszerben ez a drón. De ez csak elmélet, az sincs kizárva, hogy az oroszok bénáztak.

Viszont Magyarországot nem veszélyeztetheti ez a háború, mert NATO-tag vagyunk. Ha pedig ne adj' Isten valóban bennünket is támadnak, akkor már úgyis lőttek mindennek, mert az a 3. vh. lesz. Akkor már csak azért kell imádkoznunk, hogy pontosan ránk hulljon az atombomba, mert akkor szenvedés nélkül halunk meg.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2022.03.15. 14:44:48

@BOAR:

"főhajjakend"

Nem ezt kérdeztem. Mit jelent az a szó, hogy főhajjakend? Én még soha nem hallottam vagy olvastam.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.03.15. 17:24:36

@Kovacs Nocraft Jozsefne: az oroszok Magyarországot? Miért támadnák? A békemenet virágokkal, sóval és kenyérrel várná őket. Orbán nem akar háborút, ő olyan békés természet, inkább önként csatlakozna.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.03.15. 17:29:44

@Kovacs Nocraft Jozsefne: a drónokat nem helységnév alapján irányítják. Sőt, az irányítószám sem működik. Ez nem postai küldemény.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2022.03.15. 19:22:49

@Igazamvanvagyigazamvan?:

Wa du nicht sagst!

De ugye amikor eldöntik, milyen koordinátákra akarják küldeni a drónt, akkor város- vagy objektumnév szerint keresik ki a beprogramozandó koordinátákat?

De értelek már! Szerinted egy postagalambot ültetnek be a nem létező pilótaülésbe, oszt az majd elnavigál. Kiváló ötlet, feltétlenül szabadalmaztasd, kár, hogy neked és nem nekem jutott eszembe.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2022.03.15. 19:27:55

@Igazamvanvagyigazamvan?:

"az oroszok Magyarországot? Miért támadnák?"

Ezt ne velem beszéld meg, hanem pl. Vlagyimir Zelenszkijjel, aki most azzal riogat, hogy az oroszok Ukrajna után a kelet-európai tagállamokat fogják támadni. Szerencsére még Bidének is van annyi esze, hogy ezt Vlagyimir Zelenszkij humorista-munkássága részének tekinti.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.03.16. 22:56:51

@Kovacs Nocraft Jozsefne: nem, te kis naiv, szélességi-és hosszúságifokokat használnak. Tudod, a műholdak sem postai irànyìtószámra keresnek rá.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.03.16. 23:00:21

@Kovacs Nocraft Jozsefne: cica, Magyarország nem kelet-európai állam.
Ja, és kelet-európai államok alatt nem csak Magyarországot értjük...sőt.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.03.16. 23:10:09

@Kovacs Nocraft Jozsefne: amúgy bocs, hogy összezavarlak, de a Magyarország elleni orosz inváziót nem én hoztam fel.
Amúgy miért ne akarná Moldovát? Jelentős potenciállal bír. Vagy a balti-államokat? Rengeteg orosz él/élt ott.
Vagy Lengyelországot? A kijevi ruszhoz tartozott, tehát történelmileg igényt tarthat rá. Sőt, a németekkel egyszer már megegyeztek, tehát jogalapja van rá.
Mellesleg hogy vagy képes kiállni egy tömeggyilkos mellett?

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.03.16. 23:34:01

@Kovacs Nocraft Jozsefne: most olvasom, hogy egy színházat lebombáztak. 1000-1500 ember keresett ott menedéket. Az épület előtt és mögött oroszul ki volt írva, hogy gyerekek...
Neked van gyereked?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2022.03.17. 16:47:00

@Igazamvanvagyigazamvan?:

Én kérek tőled bocsánatot, amiért összezavartalak a koordináták megemlítésével. Nem tudtam, hogy nálatok a földrajzi koordináták kifejezés postai irányítószámot jelent.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2022.03.17. 16:53:50

@Igazamvanvagyigazamvan?:

"cica"

"Magyarország nem kelet-európai állam.
Ja, és kelet-európai államok alatt nem csak Magyarországot értjük...sőt."

Drága cin-cin kisegér, nem tűnt fel neked, hogy az egyik mondatod pont ellentmond a másiknak? Persze egy egéraggyal nem csoda, hogy csak ennyire futja tőled.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2022.03.17. 16:57:23

@Igazamvanvagyigazamvan?:

"Mellesleg hogy vagy képes kiállni egy tömeggyilkos mellett?"

Tévedsz, én soha nem álltam ki a tömeggyilkos Joe Biden mellett, aki az Afganisztánból való nagy hirtelen kivonulással, az ottani segítőik nagy részének cserben hagyásával több tízezer afgán halálát okozta.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.03.17. 17:16:10

@Kovacs Nocraft Jozsefne: "
Állítólag a Krímben van egy ugyanolyan nevű helység, mint Horvátországban egy tó és környéke - vagy fordítva, de mindegy is. Lehet, hogy elnézték a drón indításakor, ez viszont egyértelműen arra utal - már ha tényleg ez történt -, hogy az ukránok indították"

Ezt te írtad. Ha már nem emlékeznél.
Biden nem kérdés most, színházat nem bombáztatott. Az afganisztáni kivonulást még Trump határozta el, megadva a határidőt.
Drága cicus, te írtál kelet-európai államokat, beleértve Magyarországot is. Ennyire ne alázd magad.
Egyre több a jel, hogy ezt a nicket nem csak egy ember használja. Mikor írtad, hogy te, a férjed és a fiad, azt hittem, viccelsz.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2022.03.17. 17:16:41

@Igazamvanvagyigazamvan?:

"most olvasom, hogy egy színházat lebombáztak. 1000-1500 ember keresett ott menedéket."

Most olvasom, hogy élve távoztak a színház épületéből az oda menekültek.

"Az épület előtt és mögött oroszul ki volt írva, hogy gyerekek..."

Nem lehet, hogy inkább az épület tetejére kellett volna kiírni? Még jó, hogy nem a színpadra írták ki...
A bombákat a repülőgépek - mily meglepő! - a magasból szokták ledobni.

Talán nem tudtak jól oroszul, és véletlenül "gyerekek" helyett azt írták, hogy "gyertek"? :P

"Neked van gyereked?"

Közöd?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2022.03.17. 17:30:13

@Igazamvanvagyigazamvan?:

"Ezt te írtad. Ha már nem emlékeznél."

Cin-cin kisegér, ez egy hír volt. Ha kétségeid vannak, keress utána.

"Biden nem kérdés most, színházat nem bombáztatott."

Biden nagyon is kérdés. Az viszont nem kérdés, hanem tény, hogy más eszközökkel ugyan, de ő is tömeggyilkosságot követett el.

"Az afganisztáni kivonulást még Trump határozta el, megadva a határidőt."

Biden meg végrehajtotta. Tudod, a "parancsra tettem" már Nürnbergben sem volt jó védekezés, mostanság még kevésbé lenne az. Biden Trump jópár döntését visszavonta vagy megváltoztatta, ezzel is megtehette volna.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.03.18. 10:48:19

@Kovacs Nocraft Jozsefne: "-cin kisegér, ez egy hír volt. Ha kétségeid vannak, keress utána"

Újabb érvelési hiba. A cikket azért citáltad ide, mert egyezik a véleményeddel.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.03.18. 10:50:40

@Kovacs Nocraft Jozsefne: ahogy nem relativizálhatod Putyin tetteit sem. Tényleg nem érted, hogy nem menti Putyint, hogy Biden is?
Mint az oviban. Mert ő is, bebeee.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.03.18. 10:56:34

@Kovacs Nocraft Jozsefne: tudod, ha egy állam vezetője döntést hoz, akkor a következő vezető azt végre is hajthatja, pláne, ha egyetért vele.
Ettől a döntést még nem ő hozta, a határidőt nem ő szabta meg.
Amit mondasz, az a másik döntésének megmásítása.
Mintha azt mondanád, egy új kormány szabadon megváltoztathatja az Alaptörvényt.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.03.18. 11:01:09

@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Állítólag a Krímben van egy ugyanolyan nevű helység, mint Horvátországban egy tó és környéke - vagy fordítva, de mindegy is. Lehet, hogy elnézték a drón indításakor, ez viszont egyértelműen arra utal - már ha tényleg ez történt -, hogy az ukránok indították"

Nem, cicus, ez nem hír. Nem idézted, utaltál rá. Ez a te véleményed. Bizonytalan vagy benne, de hihetőnek tartod. Én pusztán rámutattam, hogy ez nem így működik, biztos, hogy tudták, merre indítják el.
Ezt alátámasztja a másik kettô is...

Kovacs Nocraft Jozsefne 2022.03.18. 11:49:32

@Igazamvanvagyigazamvan?:

"ahogy nem relativizálhatod Putyin tetteit sem."

Ahogy nem relatizálhatod Biden tetteit sem.

"Tényleg nem érted, hogy nem menti Putyint, hogy Biden is?"

Tényleg nem érted, hogy nem menti Bident, hogy Putyin is is?

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.03.18. 11:55:35

@Kovacs Nocraft Jozsefne: már megint relativizálsz. Szellemileg épülsz le. Sokkal komolyabb hozzászólásaid voltak korábban, most a béka segge elérhetetlen plafon.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.03.18. 11:58:56

@Kovacs Nocraft Jozsefne: "
"ahogy nem relativizálhatod Putyin tetteit sem."

Ahogy nem relatizálhatod Biden tetteit sem."

Cica, nem veszed észre, de ezzel engem igazolsz.
Te vetetted fel, hogy Putyin tetteit ne ítéljük el, mert Biden is.
Most azt mondod, nem relativizálhatjuk Biden tetteit sem.

Így van!
Pont ezt mondom, veled ellentétben! Vizsgáljuk külön Putyin háborúját!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2022.03.18. 12:33:48

@Igazamvanvagyigazamvan?:

"Te vetetted fel, hogy Putyin tetteit ne ítéljük el, mert Biden is."

Kisegér, tanulj meg értőn olvasni. Ja, egéraggyal nehezen fog menni.

"most a béka segge elérhetetlen plafon."

Te már csak tudod, hiszen alulról nézed csillagászati távcsővel. :)
süti beállítások módosítása