Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az ÖKM-be beleverős, pattanásos kamaszfiú (18+)

2014/02/22. - írta: Modor Tibi

Ha még nem múltál el harmincöt éves, ha nő vagy és/vagy gyenge idegzetű, kérlek, ne olvass tovább!

.

.

.

.

.

.

Ha már ettél, ha rosszullétre hajlamos vagy, akkor se olvass tovább.

.

.

.

.

.

.

Mi szóltunk.

.

.

.

.

.

.

Ja, és nem rólunk van itt szó, hanem úgy általában másokról, a szerző és a szerkesztőség kivétel. Az ÁSÉS Brigád már megírta, igazából róluk szól.

Tudjuk, hogy milyen anyuka kisfia az ő szeme fénye, és ő biztos nem tenne olyat, hiszen becsülettel, szeretetben nevelte fel, őszinte és időszerű felvilágosítással - de sajnos az a helyzet, hogy a biológia kemény dolog, és minden egészséges kisfiú egy ocsmány, kéjsóvár féreggé változik olyan tizenegy-két éves kora környékén. Sőt: ha egészséges, akkor az is marad örök életére. A kedves, gyermekszerű lényből ilyen idomtalan izé lesz: egyre csúnyább, kelésesebb bőrrel, zsíros mitesszerekkel, repedtfazék-hanggal, megnyúlt testtel: és olyan libidóval, hogy ahhoz képest egy kasztrálatlan hímtacskó is gusztusosabb, ahogy az ülőgarnitúrát, a kispárnákat és a családtagok lábát hegesztgeti. Vad gondolat: milyen lenne már, hogy kamaszfiunk ne szenvedjen annyit, kasztráltatnánk? Tuti lenyugodna ő is, teljesen emberséges megoldás lenne, koncentrálhatna rendesen a tanulmányaira - a szaporodást, verekedést meg a szegényemberekre bíznánk? Bocsánat, elkalandoztam.

 

Természetesen minden újszülöttnél, csecsemőnél megszokott jelenség az állandóan szivárgó testnedvek és azok eltakarításának művészete: az anyukák rutinszerűen beszélik meg, hogy éppen hova kakil a kicsi Bendegúz - és az sem kelt megütközést, ha a pici Hanna arcüregében megrekedt taknyát arra a porszívóra erősített izével szippantják le nap mint nap, de még a később kihullott, véres-húscafatos tejfogakról is szeretnek közeli felvételeket készíteni és azokat közszemlére tenni.

Ezzel szemben sajnos nem vált a társadalmilag elfogadott traccspartik szereplőjévé az, hogy kicsi kamaszfiunk zsebkendőbe, az alsógatyájába - vagy esetleg a nővére törölközőjébe szereti-e verni bőséges, csirizes élvnedveit. Esetleg haverokat is áthív-e, hogy a közös filmnézés csoportos faszverésbe torkolljon? 

Pedig a kamaszkor egyik hatalmas dilemmája ez. Szerencsés helyre született tizenéves fiúknak saját, kulcsra zárható szobája van saját számítógéppel (régebben akár videóval, tévével, pornóújság-gyűjteménnyel), míg a csóróbb kiscsávóknak jut a közös gyerekszoba (esetleg a nagyival, szülőkkel közös nappali), a tökéletesen nulla privátszféra, a paplan alatt, lélegzetvisszafojtva kivert kukik, leheletfinoman zörgő, ágy mögé rejtett papírzsebkendők. Kollégiumi szobákban már a látszatra se nagyon adnak: emeletes ágy, oldalra fordulva falra ejakulálás. Szobatársak megszokták, unottan kommentálgatják a társak csattintását - 1-2 visszafogottabb arc azért diszkréten elvonul a klotyóra, kezében egy köteg szexújsággal (Pornoheft!).

Kőkemény dolgokat tapasztal az ember elsőkézből: tizenévesen kölcsönös szőrösödés- és fasznövekedési vizsgálat. Különórák, szakkörök helyett "elhanyagolt" (persze irigyelt), gazdag szülők gyerekénél pornófilm-nézés, sóvárgás, ÖKM, Cica Magazin, Amatőr. Nagyon perverz arcoknál Bizarr, Erósz. Elmondások alapján is kevés kreatívabb lény van, mint a kanos tizenéves: ahova csak lehet, bedugja. Havernál két összetolt ágyat nézegetünk, mondom, oda akár be is lehetne dugni. Kiábrándít: á, nagyon dörzsöl, nem jó. Másik gyerek játékbabát fúrt ki magának, majd képes volt reggel 6-kor kelni, hogy a nulladik órán tesiző lányokat meglesse az öltözőablakon keresztül, és arra verje. Korán érő fiataloknál összebeszélés, hogy másnapra hozzon mindenki üvegcsében mintát, csak úgy. Még nem ivarérett osztálytársak kellemetlenül érzik magukat (nekem már volt magömlésem, de pont most nem). Borzasztó technikák megbeszélése: egyik gyerek, ha nem bírná sokáig, dédnagymuterjára gondol, ahogy a kertben kapál. Később, aktív-sikeres nőzések alkalmával is megtartja ezt a tuti módszert. Többi tipp: szorítsd el a tövénél, a makk alatt, hagyd abba 1-1 percre, egészen tantrikus szintekre fogsz így kerülni, stb. Csúnya meglepetés éri őket (meg Anyát, amikor pólót kell mosni). Igazi féreg csávó meséli: otthon állva ráveri a parkettára, megvárja, hogy megszáradjon - majd cipővel megtöri és berugdossa a szoba sarkába. Muter biztos feltakarítja majd.

Ínséges idők: másik haversrác első élvezése a Füles Magazinra történt, jól bele, a közepébe. Jónőt mindig adtak hozzá persze. Másik gyerek olyat mesél, hogy bögrébe meg a lavórba (!) csattintotta! Visszafogott szülőknél maximum "ízléses, szép" szexfilmek voltak találhatók, Faludy-fordítások meg Playboy magazin, esetleg Mr. Kacsa - minden számban egy szőrös, bajszos bácsival, egy szál lógó faszban. Ha sikerült valahogy megúszni a vidéki rokonlátogatásokat, akkor miénk volt a lakás 1-1 napra, de jó volt! Ilyenkor vette kezdetét a lázas szexfilm-keresés. Ha pornó nincs, a szex is jó! Videokazetták gondos áttúrása, filmek vége után sok-sok perccel néha RTL- SAT1- vagy Pro 7-maradványok. Jó gagyik voltak. Ha fanszőrzet-villanást láttunk, máris remegősre pauzéztuk, aztán arra próbáltunk valamit csiszolni. A meztelen női altest ilyenkor még ritka látvány volt, mint a fehér holló: szabályosan vadászni kellett még a pornófilmekben is az értékelhető másodperceket. Ha nincs más, marad a Mephisto vagy az Angyali üdvözlet, és annak 1-1 ruhátlan nőt/kislányt sejtető kockája. Elmélázó tekintet: volt idő, amikor két csöcsre is ki tudtuk verni...

Ha a szülő mégis hazajött hirtelen, tuti nem tűnt fel neki, hogy a nappali ajtaja csukva, gyerek vörös fejjel, éppen betűrt pólóban babrálja a videót (a VHS kiadása ilyenkor óráknak tűnt). Úgy kell neki, minek jött haza! A gyereknek is jár egy kis élvezet. Meg hát tudjuk: ha egy kancsóba mindennap vizet töltünk, akkor az egy idő múlva magától is túlcsordul. Üríteni kell tehát, tervszerűen - ez biológiai alapszükséglet, elmagyarázta a szexológus úr is.

Pornósztár volt őnagysága ("az első magyar forró szexfilm!"), na ilyet még nem láttunk. Hihetetlennek tűnt, de igaz: havergyerek sikoltozva röhög, amikor meglátja, hogy ez tényleg belenyal a pinába, ráadásul még szét is húzza. Tehát igazak a pletykák, tényleg van ilyen. Ez valami borzasztóan undorító, de mégis tök jó lehet. Teresa Orlowski, Foxy Lady, Beate Uhse Filmverleih - némettanulmányok kezdőrúgása, örökre beég (jetzt kommst du ganz tief herein). Zieh' dein Dirndl aus (magyar fordítás: Tiroli szex, ahogy a The Evil Dead = Az erdő szelleme). ÖKM-ben úttörőszex: a jó úttörő ahol tud, dug. Az első számot még az osztrák kollégák szerkesztették, bájos félreütésekkel. 

Nyolcadik környékén előkerül egy-két osztálytárs, aki valahogy dugott már nőt. Osztálykirándulásokon, összejöveteleken kérjük, hogy meséljen, meséljen még! El se tudjuk képzelni, hogy az vajon milyen lehet. Meg smárolni milyen lehet. Ő mesél, a legapróbb részletekig, így dugta be, úgy várt benne 1-2 percet, stb. Sajnos mára kiderült, hogy nagy része kamu volt, de élvezeti értékét tekintve akkor is hibátlan. Pedig az egyik elvetemült faszkalap még le is rajzolta nekünk, ha esetleg fantázia hiányában lettünk volna (nem voltunk).

Legjobb pornóújság-lelőhely: Nyugati pu. metróállomás (már pont nem Marx tér), a mostani Westend felőli kijárat. 199 Ft-ért óriási választék: Diáklányok, Amatőr (Pinaráma-rovat), Tutti Frutti Party. A társaságban mindig van egy-két bátrabb gyerek, aki megveszi mindenkinek az anyagot (kotont, filmet, újságot, bármit):

-Jó napot kívánok, egy Diáklányokat kérek szépen.

-Édes öcsém, neked inkább a diáklányokat kéne már kúrogatnod. Na parancsolj, melyik érdekel? Ez egy betiltott rész, nézd csak... ez a kiscsaj még állítólag nincs tizennyolc éves... (kacsint)

 

Aranykor: amikor a kalózdekóderrel befogott, némileg csíkozott HBO-n beindulnak a jobbnál jobb (rendszerint Magyarországon forgatott) pornófilmek. Henry Shane magánélete (fagyott gomb, Draghixa), Mathilde illata, Drakula (Ron Jeremy), Babe Watch... a VHS-re felvett anyagok innentől kézről kézre jártak (ahogy a gyanúsan összeragadt, kartonosra keményedett újságok is), lassan már húsz éve van nálam is haver faterjától (beleegyezése nélkül) kölcsönvett Félénk vagyok, de dugni akarok c. magyar hőskorbeli Kovipornó - és tuti az én Diáklány magazinjaimnak a nagy része is valami másik gyereknél lehet. Ki tudja. Sok kellemes percet szerezhetett másoknak.

Vajon a lányok verziója milyen lehet? Feltehetően jóval unalmasabb. Hiszen nekik nincs is igazán igényük az ilyesmire, nem is ilyen disznók.

 

Ma meg, harminc fölött?

Ma már csak elnézően megmosolyogjuk ezeket az emlékeket, amikor csak vágytunk a nőre! 

Hiszen van korlátlan szélessáv, xhamster, youjizz - és amit csak akarunk. Most már mobilon is. Az élet szép.

 

75 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NewInsights 2014.02.22. 19:57:15

Azt a mindenit, szóról szóra! És igen, ma milyen egyszerű már, anno meg turkálni a szekrényben a ruhák mögött, és gondosan visszatekerni a kazit, ott ahol állt. Vagy a padláson szexújságot keresni, és felnőtt fejjel rájönni, hogy Kiszel Tündére matyiztál!

gúnyolódó közös képviselő 2014.02.22. 20:07:30

Az otthoni könyvespolcon levő orvosi könyvek, festményalbumok biztos, hogy csöcsnél, pinánál nyíltak elsőre

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2014.02.22. 20:09:10

@gúnyolódó közös képviselő: Amikor először megkaparintottuk a kétkötetes Országh-féle angolszótárt, és bizony benne volt a "fasz" meg az összes többi, ami az egykötetesben nem kapott helyet...

Zserbózombi 2014.02.22. 21:24:11

De! A lányok is figyelemmel kísérték nevelőapjuk ágyneműtartóba rejtett ÖKM-gyűjteményét, csak utána nem ragadt. :P

zzmouth peangp 2014.02.22. 21:54:54

Akkoriban még a faszverésnek is meg volt a romantikája.

Mitya Ivanov 2014.02.22. 22:34:09

én még mindig reménykedem abban, hogy annakidején anyám nem rakta össze, hogy miért vannak összeszáradt zsebkendők az ágyam mögött.
Abban viszont egészen biztos vagyok, hogy faterom pontosan tudta, hogy péntek este 11 kor miért megyek ki Sat1-et és RTL nézni. Néha a zsepiket is otthagytam a földön, ezeket másnap valaki mindig odarakta az íróasztalomra.

Püspök utcai gombaszedő · http://valogatott.blog.hu 2014.02.23. 09:21:34

Én csak annyit mondanék, hogy null-null-eins, acht-null-neun, fünf-sechs-drei, vier mal die Null.

BigPi 2014.02.23. 09:22:00

Nem az a borzasztó ahogy mi megéltük a fejlődés ezen szakaszát, hanem az ahogy ezt a mostani szülök, vagy is mi és kortársaink, megélik a saját gyerekük esetén.
Mikor felvettem rokonnak, barátnak, hogy a gyereke már abban a korban van, hogy érdekelheti a szex, akkor felháborodnak. Egy fajta prűdség jelent meg, vagy az a hit, hogy az ő gyerekük még 14-15 évesen is, csak egy ártatlan gyermek, ennél fiatalabb esetén, pedig a feltételezése is beteges-pedofil gondolat.

rolldog 2014.02.23. 09:22:21

a Privat volt meg kemeny ujsag full amator csajokkal. Osztalytarsam unokahuga rendszeresen kuldott be magarol kepeket ugyhogy kulonos feelengje volt matyizni ra. Hat igen, a fatertol elcsort VHS videora torteno kozos farokveresnek a haverokkal is megvolt a maga romantikus baja foleg amikor utana a span furdoszobaja elott vartunk a sorunkra, hogy kirazhassuk valahova. Nem irigyelem a mai xhamsteres generaciot. Meg vezetekes telefonja sem volt senkinek nemhogy mobil vagy porno mobilon.

En meg a regi nemet Otto katalogus fehernemu szekciojara csapattam ki rendszeresen :)

Trónkövetelő 2014.02.23. 09:22:38

Mi harmincasok még mindig reménykedünk...
Csodálatos emberek vagyunk, ki állja a tekintetünket akár egy percig is :)
www.youtube.com/watch?v=nLsXJitaiVo

id. Modor Tibor 2014.02.23. 09:22:50

Tibikém, csalódtam benned. Azt hittem, azért tudsz olyan jól németül, mert nyaranta lángossütőként dolgoztál a Balcsin...

Trónkövetelő 2014.02.23. 09:23:01

A mega sound systemért egy csillagos pirospont jár. Fölé :)
Másrészt az én lúzerségemről Ray Charles számot írhatna, de ezt most hagyjuk :)

DennisMoore 2014.02.23. 09:23:07

A Cica magazin király volt.Azóta is megmozdul valami, ha, friss ofszet nyomás szagot érzek...

bunk0 2014.02.23. 10:12:13

igen, valóban így volt
abba meg már bele sem merek gondolni hogy manapság mi mehet, hiszen az interneten sokkal könnyebben, kockázatmentesebben lehet beszerezni sokkal bestiálisabb pornót mint amit a sarki újságárusnál valaha lehetett

Tyeplica 2014.02.23. 11:50:59

Megasound System - sokaknak Isten!

2014.02.23. 12:48:22

Negyvenesek felcsillanó emléke a Tollasbál magazin, német pornó magyar alámondással. Unott, monoton hang: "Ez az, nagyon jó. Szopjál még, ribanc!"
Hosszas konzultációk a legmegfelelőbb műpina megalkotásáról. Mi a jobb? Kifúr vekni kivajazva (kezdetleges) vagy egy nagyobb darab hús (karaj vagy felsál) késsel bemetszve-felszúrva. Igényesebbek ez utóbbit meleg vízben testhőmérsékletűre fűthették. Urban legend: a Módos Peti faterja nagy pecás, mindig hordja haza a halat és a Módos egyszer szájbakúrt egy pontyot! Nem igaz, de tuti, az egy állat!
Pletykák, legendák: a dagadt Márti állítólag kiveri, ha nagyon megdumálod. Tuti így van, már meg is kúrta egy buszsöfőr.
Meghökkentő gyűjtemények haverok faterjánál: a fotoamatőr fater kifotózott egy csomó pornómagazint, fekete-fehér képeket csinált belőle, több száz darab.
A Bukowszky bátyja a Fotexnél melózik, egyszer házi pornóképeket hívtak elő, magának is csinált egy sorozatot.
Ne csak szárazon verd, várj, adok a muter testápolójából! Faszt, babaolajjal jobb.
Módszerek, vegyszerek, vizuális ingerek lázas kutatása. Akkor még megvolt az önálló, kreatív felfedezések öröme! Ma már mindent készen kapnak, nem is tudnak semmit ezek a fiatalok!

2014.02.23. 15:38:19

Az újságosnál: Egy Diáklányok és egy RTV részletes lesz és az újságos diszkréten belerakja a RTV részletes közé a "kincset"!!!!! :D :D :D :D :D

Burgermeister 2014.02.23. 15:38:36

@rolldog: Egyszer az egyik privátban felismertük a lakótelepi házaspárt..:) Onnan vettük le azután, hogy miért olyan nagy az ismerősi körük!!! :)

Burgermeister 2014.02.23. 15:38:54

Legjobb pornóújság-lelőhely: Nyugati pu. metróállomás (már pont nem Marx tér), a mostani Westend felőli kijárat. 199 Ft-ért óriási választék: Diáklányok, Amatőr (Pinaráma-rovat), Tutti Frutti Party. A társaságban mindig van egy-két bátrabb gyerek, aki megveszi mindenkinek az anyagot (kotont, filmet, újságot, bármit)
---------------------

Való igaz!!!!

Trónkövetelő 2014.02.23. 15:46:10

@Burgermeister:
A Tutti-Fruttiban, vagy valamelyikben lehetett szopást nyerni, amit aztán megnézhettél a következő számban :)

Trónkövetelő 2014.02.23. 15:46:38

Hej, én a garázsban tartottam a rendkívül értékes magángyűjteményemet, de sajnos, amikor felújították a szüleim, odalett. Gondolom, pár munkásnak okoztam pár kellemes percet...
Meg a Spéci magazin, az kemény volt, meglehetősen eklektikus tartalommal, polipszex, szkatofília, mindez békésen megfért teljesen normális dugásokkal. Meg egy korábbi posztban felmerült a videoklipre történő "szerelembe esés", ez is elmaradhatatlan eleme volt a prenetespornó előtti világnak :)
Még egy fontos mérföldkő az életemben: a Fény utcában, a piaccal szemben volt egy VICO kölcsönző, onnan hordtam inkognitóban, hamis életkort megadva a jobbnál jobb Sandra Iron filmeket. Eléggé fejletlen gyerek voltam, biztos látta a kölcsönző, hogy kiskorú vagyok, dehát megértette, hogy a bimbózó vágyaknak nem lehet parancsolni. Viszont a csávó Miépes volt, mindig kedélyes zsydózás fogadott a kölcsönzőben, és a filmeket MIÉPES ZACSKÓBAN adta oda!

Csiribáh 2014.02.23. 16:22:19

Magamra ismertem egy-két részen:D

itchap 2014.02.23. 17:03:27

Hát ez tényleg rohadtul így volt. És Commodore 64-re volt egy játék, ahol a joysticket kellett fel le mozgatni és akkor a lány is fel le mozgott. Ennyi volt, de az az élmény... :DD Amikor nem volt újság, vagy film, akkor egy könyv lapjaira rajzoltuk le a nemi aktust szépen kockánként, aztán pörgettük a lapokat és mozgott!

Dekatlon 2014.02.23. 17:03:40

Káma Szutra, Illatos kert, felvilágosító füzetek. De nagyon ínséges időkben a Deltára is...

Neked ugatok nem a házat őrzöm 2014.02.23. 17:03:59

Egy alkalommal a fiammal (akkor 16-17)utaztam valahová. indulás előtt vásároltam újságot, hát ahogy kell.Neked Mit vegyek? Na valami 3 betűs illusztrált fővárosi lapot kért. Miután megkapta, fogta a kis tatyóját és indult felszállni, én meg a kis kofferommal szerencsétlenkedtem. Hát eldurrant az agyam: Kisfiam, akinek ennyi esze van, hogy hagyja az anyját cipekedni, annak Dörmögő Dömötört való nem ilyen újság, hogy hogy hoci szépen ide, még van annyi időm, hogy kicseréljem.

Nem kellett többet bőröndöt nyihelni.

[c] 2014.02.23. 17:13:11

A poszt amúgy megerősített ama meggyőződésemben, hogy nem akarok fiúgyereket :)

[c] 2014.02.23. 17:13:20

@BigPi: Hasonló az alkoholtól való megszállott rettegés. Egyszer egy női fórumon próbáltam vitatkozni egy csapatnyi anyukával, akik váltig állították, hogy a 16-17 éves gyerekük soha még egy kortyot se! - onnan indult a dolog, hogy az egyik fórumozó felháborodott, hogy az osztálykiránduláson a tanárok tudtával megihatnak a kölkek 1-1 üveg sört.

Jóléti Dán Kekszesdoboz 2014.02.23. 17:46:45

@itchap: nekem még van ilyen pörgetős blokkom. Apa hozta a munkahelyről, amikor látta hogy mi lett belőle csak legyintett. Aztán eltette és nemrég felnőttkoromban odaadta. Jót nevettünk.

Trónkövetelő 2014.02.23. 17:56:47

Bravo magazin szerelem-szex-boldogság rovata megvan? Mi 14-15 évesen rendszeresen összeültünk, és kitaláltunk valami idióta sztorit valamelyik osztálytársnőnkról, és az alkotást beküldtük a Bravo-magazinnak. Legnagyobb döbbenetünkre az egyik legdurvább sztorinkat le is hozták!

itchap 2014.02.23. 18:47:39

@Sal Colman: Dejó! :))) kár hogy az enyém már nincs meg. Pedig volt egy pár fasza kis "film" ;)

[c] 2014.02.23. 19:06:56

@Trónkövetelő: Mi kb. ugyanezt csináltuk, lányként.

Burgermeister 2014.02.23. 19:17:39

A speci sokkal durvább volt. Volt egy koleszos arc aki mindig mindent megvett ebben a témában....ismerősek a lapok.:) De a legjobb az volt, amikor a koliban vasárnap este mindenki elmondta, hogy mit művelt a 7végén....és abban bizony voltak elég meredek és durva dolgok. :)

TetraB 2014.02.23. 19:44:02

a cikken és a kommenteken külön is besírtam. egyrészt a röhögéstől, másrészt a nosztalgikus érzésektől.
volt egy felnőtteknek való szex felvilágosító könyvecske, háromféle pár kefélgetett benne, és már ott is elmagyarázták, hogy az igaz szerelemre alapozott szex a legjobb. ez persze minket nem érdekelt. ezt a könyvet a könyvesboltban vettem meg, kb. többnapi rákészülés után.
azt mondtam, szüleimnek kell ajándékba. ejha, egy felvilágosult család, gondolhatta a könyvesboltos, de ne legyünk persze naivak, hogy igazából mit gondolt.
akkor még nem volt full HD pornó, csak a Junoszty TV és 11-kor a német adók. bunker pokrócból, fénykibocsátás ellenőrzés.
és hajaj az MTV-n (nem a magyar királyi) klipjein is volt annyi énekesnő, ami simán kielégítette (sic) a nagy igényeinket.

Trónkövetelő 2014.02.23. 20:05:41

@tea fan:
Mindig öröm azzal szembesülni, hogy ti nők ugyanolyan alávaló férgek vagytok, mint mi férfiak :)

Obszerváló 2014.02.23. 21:32:07

És minden egészséges kislány egy önző, pénzéhes kurva lesz olyan tizenhat-nyolc éves kora körül. Én erre sem lennék büszke.

Trónkövetelő 2014.02.23. 21:52:39

@Obszerváló:
Tehát akkor maradnak a 15-13 éves leányok, nekünk 30-as férfiaknak. Szép kilátások ;)

[c] 2014.02.23. 21:52:44

@Trónkövetelő: Nálunk ez nem konkrét személyekkel volt kapcsolatos, ezért csak kb.

Tapmancs 2014.02.23. 21:52:52

@itchap: Baszki, megvan. Ahol konkrétan csak a lényeg látszott, ugye? Annyira szar volt a grafika (+fekete-fehér TV) hogy vagy 5 percig nem esett le mit látok (kb 10 éves voltam). A felismerés pillanatáig azt hittem hogy egy kutya száját látom kinagyítva amint kinyitja-becsukja. És a farok volt a nyelve. :D

Az evolúció megfordítója... vissza a fára! (törölt 2014.02.24. 07:16:57

Fúú, ez annyira teli találat. Én akár Otto vagy Quelle katalógus fehérneműs részére is képes voltam.

Volt osztálytárs, aki csak Bizarr magazint vett, kutya, ló, ilyenek indították be.

Iskolai papírgyűjtési versenyen mindig összejött egy vastag köteg pornólap a leadott újságpapírok közül, nagy örömünkre.

Privát Szex Club, Tutti Frutti Party, ÖKM, Cica magazin, fóliába csomagolva árusítva, friss nyomdaszag, aztán meg összeragadtak a lapok pár hét alatt.

Diáklányok jelentik c. NSZK sorozat Sat1 vagy RTL-en, nem emlékszem már. Hogy vártam, amikor lehetőségem volt nézni.

Meg az HBO-n a Drakula, Ron Jeremy-vel. Na azt fel kellett venni videora és rongyosra nézni a kazettát.

Ma meg pina van elég, otthon is vár egy, plusz pornó egy kattintásra a neten. Régen azért még meg kellett küzdeni az ingerekért is.

i_d 2014.02.24. 07:17:00

épp nemrég akadt kezembe egy emlékbe elrakott TFP és haveromnak lőttem belőle 3 fotót bemutatandó milyen is volt a gyerekkorom.
kepfeltoltes.hu/140223/1474921_547289408688837_1595355624_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
kepfeltoltes.hu/140223/1483771_547289448688833_1033749313_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
és a bónusz kép: annak aki a 2000 környékén forgatta a TFP-ket, gondolom mond valamit az hogy attila pécs.., gyöngyi zalakaros 130 as cicivel, és szaros palacsinta. ja és az első teljes poresz amit láttam, egy videótékából lopott, hozzám 3 emberen keresztül kölcsönkapott halálra kefélve című alkotás volt, ahol a pornoszínésznő túladagolta magát, meghalt, de a filmet le kellett forgatni..

purga · http://horrormirror.blog.hu 2014.02.24. 14:53:44

Vetkőzös póker modellek képeivel DOS-ban? Minnél többet nyertél, annál pucérabbak voltak a lányok. Volt motiváció bőven a győzelemhez:)

Nekem a Morbid magazin volt ínséges időkre. Szüleim azt hitték, hogy olyan, mint a Kretén és nem törődtek vele. Aztán egy nap apám belealpozott... hát, nem örült.

Ernoke 2014.02.24. 18:01:58

"Vad gondolat: milyen lenne már, hogy kamaszfiunk ne szenvedjen annyit, kasztráltatnánk? Tuti lenyugodna ő is, teljesen emberséges megoldás lenne, koncentrálhatna rendesen a tanulmányaira - a szaporodást, verekedést meg a szegényemberekre bíznánk?"
ez a rész pedig egyszerűen hibátlan, tökéletes, nem találok szavakat.:D:D:D

Ernoke 2014.02.24. 18:02:14

@Trónkövetelő: igazából mi ennyire nem voltunk azok, bár nyilván csak a magam nevében beszélhetek.:)
nagyalakú floppyn terjesztett pajzán Toldi, Hamupipőke meg ilyenek voltak, meg pornóképek is, ott volt minden, kutya meg 50 centis fasz (azt hittük, teljesen igazi). meg körbeadott füzetbe írogatás, h ki mit képzelt el. de a konkrét fantáziákat azért nem osztottuk meg ilyen plasztikusan egymással, mint ti.:D

zzmouth peangp 2014.02.24. 20:02:42

A papír alapú recskázásnak ráadásul meg van az az előnye az elektronikussal szemben, hogy amíg a jobbik kezeddel maszturbálsz, a másikkal tudsz lapozni. Ha internetre vered ki akkor mindig el kell engedned a bránert amikor az egérrel kattingatsz, mert ahhoz is az ügyesebbik kezed kell.
Én nem tudom persze, csak mondták...:D

Trónkövetelő 2014.02.24. 20:02:44

Nekem nagymamámnál a fürdőszobában volt a klozet meg a mosógép is, és a mosógéphez ott volt a mosógép használati utasítása, aminek a címlapján volt egy jó nő :) Azért szerintem kevesen vannak, akik egy mosógép használati utasítására verték... De volt a dolognak egy tagadhatatlan praktikuma: nem kellett becsempészni magammal semmit, ha éppen rámtört a dolog :)
@Az evolúció megfordítója... vissza a fára!:
Quelle alap, de voltak egyéb kincsesbányák: Nők Lapja, Reform magazin, Európa magazin, Kiskegyed, IPM, Bravo, és a Mai Nap is tartalmazott izgis dolgokat. Sőt a Mai Napnak talán a szombati vagy a vasárnapi száma tartalmazott valami szexrovatot, lehetett nézegetni valami 5X3-as képen fekete-fehérben pucér csöcsű nőket.
@i_d:
Ó igen, Attila Pécsről, "így leszoplak", mellé egy kép egy szakállas csávóról, szopás közben. Nem is tudja a csávó, hogy kultikon lett. Meg az ígéretes, hibás helyesírású filmajánlók: "A fekete feleség baszó", "Lesby lányok kutyával", "Tyúkdugás", "Öreg ember nem vén fasz"

i_d 2014.02.25. 08:06:05

@Trónkövetelő: kepfeltoltes.hu/view/140223/1488485_547289462022165_776399589_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

a kultikon :D
a mosógép használati utasítás üt.
nekünk meg ha ügyesen kézihangoltunk a tv-n, akkor a privát gold bejött negatívban. kicsit misztikus volt... tesóm álmodott tőle olyat, hogy kék nőt kefélt.

kacsa232 2014.02.25. 17:42:47

Én az első ÖKM-ért egy pillangókést adtam:)))) kb 12 voltam és az osztálytársam a bátyától elcsórta a késért cserébe:))(+még kaptam érte egy 7 kg-os egykezes súlyzót is)

Trónkövetelő 2014.02.26. 07:14:00

@i_d:
Istenem, de jó volt Attilát újra látni, fiatalodtam vagy 14 évet :)
@kacsa232:
Kellett is az a súlyzó, az ÖKM-től aránytalanul megerősödött volna a másik kezed, a másik sem maradhatott satnya :)

kacsa232 2014.02.26. 12:05:35

@Trónkövetelő: az tutti!:)) Aszem "Kéj és bűn Tirolban" volt a címe a legjobb történetnek benn. A síelő csajokat reszelték keményen. Lehet, még a padláson meg van valahol:)

MAXELL birkaman buzizó \\http.birkafing.org 2014.02.28. 23:52:43

Én egy szőrös, bajszos bolgár férfiakat felvonultató meleg magazin képeire onanizáltam életemben először.

Trónkövetelő 2014.03.01. 13:33:53

@Ernoke:
Az lehet, hogy igazi volt, feltéve, hogy Long Dong Silvert ábrázolta ;)

Trónkövetelő 2014.03.01. 13:34:03

@zzmouth peangp:
Én balkezes vagyok, és mindig is jobb kézzel baszkuráltam az egeret, úgyhogy nekem nem probléma... ööö mármint úgy értem annak a nagyon távoli rokonomnak nem probléma, aki szintén balkezes és ezt elmondta nekem a nagypapám temetésén...

Trónkövetelő 2014.03.01. 13:34:07

@maxell az okoskodó birka:
Ez teljesen érthető ;)
@Narancskommunista:
A férfiak 100%-a csak azért akar nagyobb faszt, hogy le tudja szopni magát, ezt eddig is mindenki tudta.

pocaklakó minimanó 2014.03.01. 13:34:12

Lám, akinek akkor volt pénze újságokra, számítógépes játékokra meg videókra, annak nem kellett kreatívnak lennie. A szegény csórók meg kénytelenek voltak élőben ismerkedni a lányokkal, ha valami izgalomra vágytak. Nem is tudom, ki járt rosszabbul. :)

szliper 2014.03.01. 17:59:36

Tükörrel smárolás megvolt?

Celtic 2014.03.03. 22:41:16

Azert azon elgondolkodok, mennyire perverz, ha valakinek (nekem) meg igy 40+ evesen is felall ezekre. Nem a beltartalomra, hanem pl. a boriton a logora vagy hasonlora.

Amikor vegre bejottek ezek is Magyarorszagra es nemcsak a Tollasbal/Szinesz-Ujsagiro Magazin volt, mekkora elmeny volt. Van is valahol egy ilyen ujsagom, cimere mar nem emlekszem, de az impresszumra igen:

Fuggetlen Demokratikus Magyar sexy magazin.

nyikk 2014.03.25. 16:19:58

Még ennyi perverz disznót:))

Count di Luna 2014.04.01. 10:22:17

Az Angyali Üdvözletben mi volt szexi? Éva jó, ha tíz megvan benne...

Na látjátok, ezért jó nőnek lenni. Nincs bizonyíték, és utána kb. két perccel már unott fejjel ülhetsz, mintha mi sem történt volna.

Bicepsz Elek 2014.04.26. 10:11:20

Azert a tehetosebbeket elvitte a nagybacsi qrvazni.
Kivancsi vagyok a noi oldalra!!! Titokban megvett mudakok? (Anno 1996(?) ket oreg nocit lattam azt venni, de lehet fiatalok is vettek..

Antal Baráth 2015.05.19. 10:54:41

@rolldog: azok a nők nekem is mind megvoltak!

Law enforcer 2015.12.05. 23:15:42

-Sexy, Cica magazinok. Rejtekhely :a dupla kezettás magnó elemtartójába voltak összetekerve. Vagy a szekrény legalján ruhák alatt. Anyám egyszer rendbetette a szekrényt, "fiam ezeket a szemeteket meg tüntesd el" volt a megalázó ítélet.
-Vhs kazetta, mindig vissza kellett tekerni másodpercre pontosan . Liftes ajtajú videónk volt néha nem akarta kiadni a kazit :) Muter váratlan ellenőrzésre hazaugrott a munkahelyről (ebédszünetem van, elugrottam boltba nincs itthon semmi kaja) míg beállt az udvarba kocsival videószerelés konyhakéssel, 10 másodperc alatt, rohadt RAKS kazetta nem akar kijönni. Feszült pillanatok, nem vette észre, sietett vissza melózni.
-VHS: kék lagúna , a 10 céves Brooke Shields szőrös nunija kikockázva. A videó csak 1-2 percig maradt pause utána képkockát kellett váltani, különben elindult a film.
-VHS-en német rajzfilmpornó megtekintése, a hét törpe "bumszen, bumszen" felkiáltással fűrészeli Hókefélkét.
- IM, Bravo kék madár jeligére , Veres Pali bácsi meg Lux Elvira válaszol... Egy barátom ismerősének beletört a lecsókolbász terhes lehet -e és hasonló cikkek kielemzése haverokkal.
-Trafikból innenonnan 10 Ft-ért kártyanaptár méretű képek cserélgetése a tesiöltözőben, erősen szőrös és láthatóan nagyon élvezős harcsabajszú Bayerjäger méretes szerszámmal, szigorúan fekete-fehérben.
-C64 korszak, vetkőzőspóker, vonalakból meg karakterekből leporellóra kinyomtatott félmeztelen maszat. csak 1 méterről látszik mit ábrázol.
-Német Quelle magazin megvolt, kerestem a félig áttetsző melltartókat, izgi volt.
-Fater határidőnaplójában beragasztott kártyanaptár valami olajos testű pucér bula, vadvirágcsokorral. Kártyanaptár cserebere egyébként rulez!
-Osztálytársak rendszeres (tutikamu)élménybeszámolója "- hallod, dunaparton zsiguliban négyen nyomtuk, Andikának olyan a csöcse mint a laposlángos, de látszik hogy nem ma kezdte" ... :)
-Minden létező könyv ismerete, amiben cici vagy nuni képe látható. Illatoskert , Anangaranga, Káma Szútra, Az asszony és a szerelem, és társai helyének pontos ismerete a könyvespolcon. Óvatosan visszatenni, ha kicsit poros volt a polc nehogy árulkodó csíkok maradjanak.
-Katonaságban a Zászlósunk szabadsága idején irodája kinyitása, tudván hogy tengernyi pornóújságja van. Tényleg volt, fél napig csak recskázás a Tollasbál, ÁdámÉva meg ilyen szarokra (-ba) :) (hamár úgysem az enyém). Nehéz a dolga a katonának.

Így első körben ezek jutottak eszembe.

Jazzzer 2015.12.10. 16:45:44

Egy mai tini életének minden percéről digitális HD videó/fotó van és akkor csinál szexvideót, amikor csak akar. Nekünk igen csak össze kellett szedni a bátorságot, hogy bevigyünk egy tekercs diát hármasszexről az Ofotértba előhívatni. Úgy öltöztünk hozzá, mint egy trafikrabló. :)

Senior Lópici Gáspár 2017.09.24. 12:10:54

Bocs, a Pornósztár volt őnagysága egy regény. Szerzője egy magyar férfi. A Copyright Szabó László névre szól a belső oldalon. (Igen, megvan! - de az enyém nem ragad. Vigyáztam rá.)
Megfilmesítve nem lett - legalábbis ez a regény nem.

Senior Lópici Gáspár 2017.09.24. 12:37:06

Szomszéd srác bevonulása után laktanyaisten lett, mert a cégem tördelte a címben említett ÖKM, az Inside és 69 magazint a kezdetektől egészen 2007-ig.
A saját mintapéldányainkat - rajta a Szerkesztőségi példány stemplivel - mindig neki adtuk át. Ő pedig kikölcsönözte(!) a bakáknak.
Akkoriban zajlott az átállás VHS-ről VCD/DVD-re és megkaptuk, hogy adjuk el a magyar magazinban az osztrák készleten maradt VHS videókat.
Naná, hogy kerítettünk belőle az m....-i helyőrség kantinjába is jó vegyes összeállításban. Arrafelé nemigen volt elfoglalva senki a haza védelmével, amíg minden videót kívülről nem tudott.
Állítólag külön vetítés volt a legénységnek a kultúrban, és külön a tiszteknek - ez utóbbiak nőket is vittek magukkal...
A végén már amolyan "Önök kérték" lett a dologból, mert a kiskatonák üzentek, hogy milyen csajokat látnának szívesen a magyar ÖKM verzióban. Mivel az osztrák laptestvér kéthetente jelent meg mi pedig havonta, ezért a magyar verzió mindig két osztrák lap legjobb írásaiból állt össze. Ilyenkor óvatosan beválogattuk a magyar kiskatonák kérését a m....i laktanyából. Hármasszex, három pasi egy csaj, aztán fordítva, stb...
Soha nem felejtem el, hogy mekkora öröm volt, amikor végre sikerült betenni egy "rendelt" csajtípust. Vörös, göndör, szemüveges és kismellű legyen - na ezt az egyik tiszt kérte, mert nem hitte el, hogy a szomszéd srác el tudja intézni.
Persze rámentünk a dologra és hamarosan került is az archívumból egy ilyen csajszi a hozzávaló cikkel.
Előre megüzentük, hogy hányas oldalon kezdődik majd a cikk.
A szomszéd srác pedig a laktanya királya lett. Állandóan hazaengedték hétvégére mert vagy magazint, vagy új VHS kazit vitt a laktanyába az eltávozás után. Úgy tudom, hogy mikor leszerelt, komoly búcsúztatót rendeztek neki, mert a laktanya szexuális élete a szürkeségbe süllyedt vissza nélküle...

Senior Lópici Gáspár 2017.09.24. 12:44:01

@i_d: Attila az ÖKM-ben is hirdetett, a vezetékneve S-sel kezdődött. Nagyon forró volt szegény és ebből akart megélni.
Állandó vívódást jelentett neki a melegsége és a megélhetése. Ha a meleg érzület győzött benne, akkor ingyen is leszopta a jelentkező pasikat ahogyan ő írta minden hirdetésében "bő nyállal."
Amúgy meg némi ellenszolgáltatásért térdelt csak a kuncsaft elé.

Flowey 2022.04.26. 18:25:15

Jó olvasni a szép emlékeket :D Igaz én szerintem valamivel fiatalabb korosztály vagyok, de még nekem is egy Mix magazin "akt" rovata volt az első, ahol ezt művészetnek adták el és volt interjú is az akkor Olaszországban élő magyar nőcivel, aki ott előadta, hogy az anyja is támogatta ezen útvonalán, meg ilyesmik. A második pedig valami gagyi gyúrós lap szintén "művészinek" szánk aktoldala volt. Aztán a 2004-2010 között nagyot futó magazinokból volt néhány, amit "inkónyítóban" vettem a szomszéd városban, átfésült hajjal, napszemüvegben, grimaszolva, hogy ne ismerjenek fel. Persze a köcsög kasszás ismerte a szülőket és szépen vissza is mondta mindig...

Videó terén pedig a Viva TV, MCM, MTV klippek, meg ilyen táncolós műsorok (strandon) meg pár rajzfilm-epizód (igen, ez kissé perverz) elégséges volt. Aztán 2008-tól felfelé a szemcsés indavideo - dailymotion kombó, ami nem volt durva amúgy, csak vetkőzkések, fotózások meg enyhe cuccok. Egyik se elérhető, csak a letöltött fájljaim között, a "Nosztalgiamappában" 2009 körüli módosítási dátumokkal, még a Real Playerrel leszedve.
süti beállítások módosítása