Ezért ne kezdj a Tinderen liberális, ellenzéki nővel

2024/03/18. - írta: Modor Tibi

Megint haverünk küldte a posztot - hogy ki lehet az, fogalmunk sincs, de újra Szemmelversz Ignácra gyanakszunk, mert már szinte bántó az a személyes sértettség, ami a betűkből árad. Józsi és Tibi nevében is mondhatjuk, hogy elég gáz ez az egész és elhatárolódunk, hiszen létezik JÓ Enber és ROSSZ Enber, és sajnos csak a megosztó kormánypropaganda miatt ásódtak az árkok nő, férfi, ellenzéki és kormánypárti között. Na jó, utóbbiak tényleg rosszak.

Haverünk egy sértett ember, és a kishölgynek valószínűsíthetően kutyája is volt.

Szóval ezért ne kezdj liberális, ellenzéki nővel. Se.

Ugye elsőként mondhatnánk, hogy miért kezdünk velük mi - de mindenki tudja, hogy az internetes párkeresés az egy 185 centi alatti fideszes fiúnak legalább annyira reménytelen, mint egy magyar ellenzékinek Orbánék bukását várni 2024 Magyarországán. Így hát, ami és aki jön, azt el kell fogadni. Most nézem, hogy ez amúgy a való világban is így van: a nő választ, mi meg hagyjuk magunkat.

Meg hát lássuk be - a Tinderen és klónjain hiába túlreprezentált a túlkompenzáló "neofita-pesti" ellenzéki nő, akik egyből kizárják a fideszeseket és a bunkókat, az alacsonyakat, meg szavakban lenézik és gyűlölik a kockás hasukat mutogató tahó BMW-seket, a végén mégiscsak rádöbbennek, hogy a balliberális oldalon nincs sok "Igazi Férfi", aki majd beköti, vagy akár csak hazacipeli neki a mosogatógépet. Meg hát a kockhahas és az izmos férfi mégiscsak szép, de általában fasiszta is - tehát ha esetleg ellenzéki lenne a Pasyka, akkor se momentumos, DK-s meg hasonló, hanem még nácibb.

Azért jó a 40 fölötti nő, mert az már tanult az életből, bölcs lett, odaadóbb, hálásabb, okosabb!

Szóval mi pont fidesznácik ÉS szanaszét szálkásított gyönyörű férfiak vagyunk, most mi van? Hát persze, hogy mégiscsak kivételt tesz velünk A Liberális Nő. És persze jól kezdődik minden, hiszen biológiai felépítésüket tekintve tökéletesen megegyeznek a kormánypárti nőkkel, jó ízük van (kivéve, ha pl. dagadtak meg ilyesmi), mi pedig természetünknél fogva toleránsak vagyunk, nem világnézet szerint válogatunk. A pillangók meg a flúgcojgok verdesnek a hasban, ajkuk áramütést hordoz, szóval tök jó minden.

Egy baj van velük (na jó, sok): az ellenzéki, liberális nő benned Orbán Viktort és a NER-t látja, és minden tettével, nem-tettével úgy gondolja, hogy azzal rajtad keresztül a rendszert fogja támadni. És támadja is, rajtad keresztül áll bosszút a Fidesz-KDNP-n és a toxikus maszkulinitáson, szóltunk előre.

Vívódik persze kurvára, mert ilyen korrektül még senki nem elégítette ki - vagy legalábbis jó rég, de az is náci volt -, de közben ott buzog benne az a frusztráció, amit egy normális átlagember el se tud képzelni, vagy talán csak 2006 őszén látta a tévében meg a kurcinfón. Ugye mi meccsre járunk, sörözünk, óbégatunk, kirándulunk, kurva nagy súlyokat emelgetünk meg küzdősportolunk, mamát és rokonokat látogatunk, napozunk, dolgozunk, fejlődünk, jól keresünk - legyen akárki is kormányon. Ezek meg hiába keresnek milliókat a multiknál, mégse boldogok, hiszen nincs Európai Ügyészség meg Magyar-Zay Gábor a miniszterelnöki székben.

Nem tudják befogni a pofájukat. Hazaérkezik, néznél vele valami filmet, vagy esetleg kicsit kanos vagy, és élvezkednél, az meg szikrázó szemekkel újságolja számonkérő hangnemben, hogy mit mondott megint az Orbán a tévében, milyen az Európa-bajnok infláció, és hogy hogyan vagy te képes ezzel MÉG MINDIG AZONOSULNI, és megint kezdődik a véget nem érő szájtépés, ahol ő téged márpedig sarokba fog szorítani, elhatárolódásra akar kényszeríteni, meg akar téríteni, meg akar győzni, le akar győzni. Te meg vonogatod a vállad, hogy jó, hát ez van, majd lehet másra szavazni, de a végén már tényleg belátod akár azt is, hogy ennél már a Gyurcsány is tényleg jobb volt, csak hagyjál már békén, meg kicsit masszírozd már meg a golyóimat.

De nem, sajnos nem. 

Hiszen ha úgy gondolnád, hogy a liberális nő - aki imádja a Pride-ot meg a hozzá kapcsolódó, szabad szerelmes eszméket - végtelenül híve a felszabadult perverzkedéseknek, ez a tolerancia és nyitottság mindig csak másokra vonatkozik.

Ahogy Szecsör asszony fogalmazott, hogy a kommunisták mindig kifogynak a mások pénzéből, úgy a liberális nők a nap végén mindig kifogynak a mások seggéből. 

Az ellenzéki-liberális nő továbbra is vívódik, hiszen jókat élvezkedik meg tetszik neki a csávó, de másfelől gyűlöli, megveti, szégyelli, saját képére akarja formálni, de persze leginkább szexjátékként használja (kell Chad és Tyrone, ugye), és ezt nem is annyira titkolja. Bár mit ne mondjak, ez így mégiscsak jobb, mintha azt jelezné, hogy emberileg meg lelkileg annyira jók vagyunk, de sajnos rosszul teljesítünk az ágyban... 

-Gyűlöllek, gyűlöllek, eressz el... bár furcsán vonzódom hozzád!

 

Szóval mint tudjuk, a toleranciának is van vége, és annak pont ott van vége, ahol az ő véleményének is. Tehát mindent elnéz és tiszteletben tart, csak értsen vele egyet, és bukjon már végre az 0rbán. És a téged és a véleményedet is tiszteletben tartja, csak azt szeretné kérni, hogy tagadd meg választott pártodat, és legyél minimum semleges, mert ő nem az.

De ő mindenképpen megtette a lépéseket: adott neked időben figyelmeztetést és időt is, hogy megváltozz, másképp gondolkozz, máshol dolgozz, máshova költözz, máshogy öltözködj, máshogy hordd a hajad, máshogy viselkedj, másokkal barátkozz - teljesen korrekt, asszertív és igazságos volt. A te hibád és a te dolgod, ha ezeknek a feltételeknek ennyi idő alatt se tudtál megfelelni.

Meg kell ismerni egymás világnézetét természetesen, fontos a párbeszéd; tehát te eljársz vele színházba, kontemporári kiállításokra meg ismerkedni az aktivista haverjaival (ami után újra és újraszámonkér, hogy hogy mondhattad a barátai előtt EZT meg AZT, de ha nem, akkor meg miért hazudsz és miért vagy gyáva), de ő elvből nem fog veled megnézni semmiféle rákaykálmános filmet, amiben bántják az Árpi vagy Feri bácsikat, vagy akár az ő adója került bele. Mint tudjuk, ezeknek az adója pont mindig olyasmibe kerül, amit ők nem szeretnek - a mi, fideszes adónk pedig pont a színházakra megy. Ilyen az élet!

Na mindegy. Ő szólt, jelezte! Te pedig nem változtál, maradtál jobbos (illetve dehogyis, pont, hogy oroszbarát pedofil bolsevik, ami amúgy jó dolog, és a Moszkva tér nekem mindig MOCKBA tér marad), úgyhogy duzzogva hazaköltözik a kutyájához.

A tinderes nő nem sokat változott az utóbbi években: a 185+ továbbra is hódít, a fideszeseket mindenki utálja, a jóga, a pilates, hegymászás örök - ugyanakkor idén mintha kevesebb ingyenszerelőt keresnének, bejött a bachata (bocs, ha mindig is itt volt), önismeret, terápia, a poliamória (ez mondjuk érdekelne, hogy milyen felállásban képzelik) és most már tényleg mindenkinek a második anyanyelve a SZARKAZMUS. Tehát nagypofájú, bunkó geci, ahol az egyirányú gunyorosság a megengedett.

Mert a liberális nő erős nő, akinek vannak elvei és tartása, és így legalább majd elmondhatja a coachának, terapeutájának és a haverjainak is, hogy milyen karakánul kisétált megint és újra - és hogy legközelebb már biztos sikerülni fog, ebből is tanult.

Úgyhogy mindenki kezdjen jobbos nővel, az majd biztos más lesz! ;-))

 

8 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2024.03.19. 06:28:22

én csak annyit fűznék hozzá, hogy nőnap a dobozi utcában.

gigabursch 2024.03.19. 11:52:04

Érdeklődve kérdem, hogy hol van a poén?

Amúgy a mai liberanális nő egy buzinak is alkalmatlan eLMeBeTeQ roncs.

Tompahawk · https://rohadtkunyho.blog.hu 2024.03.19. 13:55:44

Fájdalmas azonosulás volt. Tépelődő, önigazoló, kompromisszumra is képesnek mutatkozó tétova, a még felvállalható bunkóság határait tűnődve kereső embertárs. Tudja, hogy tagadásban él de akarja, hogy ez jó legyen neki. Egyszerre bánatos, ítélkező és filozofikus, de önvizsgálatra is képes és nem csúszik át a nárcisztikus, öntelt melldöngetésbe. Finoman rajzolt villanás a villamoson szemben búslakodó figura agyából.

Kardos doktor 2024.03.21. 22:28:31

Egy Béladombra szültek
de õk is kibéláztak
Nincs Bélám,
Nincs helyem
Csak a fejem, hogy a Bélába verjem
Én Bélább leszek, mint a Béla
Ha eszembe jut a Béla,
Mint a kerék, meg a Béla
Meg a mindenható Béla
Meg a Bélám, aki sohase nedves
De hozzám mindig Béla
Bevesz, mint egy Bélát
Én meg beleeresztem a Bélát
Mert õ a Bélám, aki ha elkap elbéláz egybõl
Nálam van mióta meglépett a Béláéktól
Ez nem New York, nem Bélangeles
De ha belemész jobb ha tudod mi lesz
Nappal a Béla, éjjel az utca
A Béla árusok összes cucca
A stukker a Béla kezében
Egy másik Béla kereszttüzében
Nem lennék a helyedben
mikor Béla lesz a fejedben!

Milgauss 2024.04.03. 16:48:40

Hát Nemzeti Érzelműként hogyan randizzon az ember...?

Szekrényszagú néni 2024.04.13. 09:47:40

Ignácnak nyilvánvalóan kicsi a pöcse és a kutyás jobber tramplik sem állnak vele szóba, azért írogat ilyeneket.

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2024.04.15. 14:36:52

@Szekrényszagú néni: mekkora a kicsi? Ezt sajnos nem írja ki senki, csak a 185 centis magasságot :((
süti beállítások módosítása