A Korrekt Ember

2010/02/04. - írta: Modor Tibi

-Na mit stresszelsz már megint? Nyugalom, a hosszú élet ritka!

-Te, már sokadszorra fogadom meg, hogy nem olvasok híreket meg semmit, de nem bírom ki. Tiszta ideg vagyok.

-Mer mér is?

-Ezek a paraszt dohányosok. A város tiszta cigarettacsikk, az étteremben pofámba fújják a füstöt, meg se kérdezik, hogy rágyújthatnak-e, a buszra úgy szállnak fel, hogy lebasszák a dekket a földre, és mindent bent eresztenek ki, tovább is van, mondjam még?

-Hát igen, sajnos ilyenek is vannak. Jómagam és környezetem viszont szerencsére a korrekt dohányosok közé tartozunk. Nemdohányzó jelenlétében nem gyújtunk rá soha. Ez az első és legfontosabb szabály. Az utcán pedig soha nem dobjuk el a csikket. Zsebhamutartót hordunk magunknál, szépen kinyitjuk, beleszórunk mindent, összepattintjuk, szevasz. És arról is vannak már tanulmányok, hogy a dohányosok higiénikusabbak a nemdohányoknál, mert gyakrabban mosnak kezet vagy tisztálkodnak a cigiszag miatt.

-Aha, értem. Hát ti vagytok az üdítő kivételek. De az autósok! Beszarok. A zebrán már csak futólépésben merek átmenni, mert elbasznak, még a gázra jobban is rálépnek a parasztok. Kanyarodó kocsiknál még durvább: ott még rád is dudálnak, ha sétálva merészelsz átkelni. Utolsó férgek.

-Bizony, az én életemet is megkeresítik az ilyen vezetők. Szerencsére egyre többen vagyunk, akik javítják a közlekedési morált. Én már ha csak azt látom, hogy valaki az út szélén áll, már akkor lassítok és jelzek neki, hogy átkelhet. Gondosan ügyelve arra, hogy szemből ne jöjjön senki, vagy ne előzzenek közben. A zebra pedig szent dolog - azért nem szabad azt a hőbörgő kisebbséget összemosni a bunkókkal. Fejlődünk, hálisten. Én igyekszem környezettudatosan is használni az autót: hétköznap P&R, és bérlettel utazom tovább Békásról - hosszabb kirándulásokkor pedig ott van a tetőcsomagtartón a két bringa, és nem félünk kerekezni sem.

-Dicséretes.

-Megnyugodtál?

-Nem maradéktalanul. Túl sokat olvastam. Vannak ezek a kvados barmok, akik az erőkben ralliznak - persze nem feltétlenül télen. Olvastam, hogy milyen károkat okoznak.

-Ne is mondd. Sajnos minden jaszkari hülyegyerek hozzáfér már a quadokhoz, és miattuk alakult ki ez a fals kép bennetek. Mi is sokat járunk pár haverral, és biztosíthatlak, hogy ez egy gyönyörű időtöltés - és igenis lehet úgy űzni, hogy a természetben ne tegyél komolyabb kárt. Nem beszélve arról, hogy rengeteg helyre máshogy nem is lehet eljutni a terep viszontagságai miatt: az erdészeknek is számtalan alkalommal besegítettünk már vadmentésben, mindenben. Ne tévesszük össze a tahókat a mértéktartó quadosokkal!

-Na, ilyen is van tehát. Erdészek. Meg a vadászok. Na azokra rendeznék hajtóvadászatot egy napra... így is folyton csak röhögök, ha vadászbalesetekről olvasok! Meg a sok rabsic, pusztítanak ezek mindent.

-Ne legyél demagóg, te is megeszed a szarvaspörit, nemdebár? Dedebár. A vadászat pedig igenis egy gyönyörű sport, a természetben. És nehogy azt hidd, hogy az egész az öldöklésről szól, meg hogy csak puff, és ott van a vad, dehogyis. Mindenhez érteni kell: az erdő növény- és állatvilágához, az évszakokhoz, napszakokhoz, a szakszerű elejtési technikákhoz, a feldolgozási technikákhoz, a kutyák idomításához, mindenhez. Mi csakis engedéllyel, a vadásztársaság keretein belül vadászunk, tilalmi időn kívül természetesen, minden szabály betartása mellett - ezzel az élővilág egészséges egyensúlyát is fenntartva.

-Az igen! Bárcsak mindenki ilyen korrekt volna. Gondolom, a testépítést is csak természetes módszerekkel űzöd.

-Persze. Mindig vannak, akik nem tiszta eszközökkel edzenek, de én csakis naturál módon csinálom. Nem éri meg csalni - hosszú távon visszaüt. Én amondó vagyok, nem szabad kizsákmányolni a testünket. És az erőmmel se élek vissza, ha kötekednek, akkor is  inkább bölcsen félreállok. Így tanultuk az összes küzdősportnál.

58 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szalacsi_Dezső 2010.02.04. 13:09:59

De most akkor kettőjük közül melyik a korrekt csávó?

MakoG 2010.02.04. 13:13:37

Jó bazmeg, de a budit mindig kikeféled szarás után?

malackarosszarc 2010.02.04. 13:18:07

Mind látens baltás-gyilkos

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2010.02.04. 13:22:00

"ez az első és legfontosabb szabály" :)) vezetésben ugyanilyen faszkalap udvariasjópofaúr vagyok, fossak sünt, amúgy ez a karakter a modorosság archetípusa baszki! sőt, a definícióból az "erőltetetten megnyerőnek tűnni próbáló" igazán illik rá.

Styxx 2010.02.04. 13:23:20

@MakoG:
Persze. Sőt, otthon mindig a Kriston Andrea intimtorna módszerével kullantok ( www.intimtorna.hu/ )
nem kolbászt, hanem sok kis szaloncukorkát, hogy formában tartsam a gyűrűsizmom, prosztatám. De vendégségben, mintha csak a baromfibontó üzemben szippantaná ki a belsőségeket az ipari kompresszor,olyan gyorsan kinyomom a csavaros csokifagyit, hogy megkíméljem házigazdáimat a kellemetlen szageffektusoktól.
Háromszor olyan hosszat vécékefélek, mint nagydolgozom. Mindig van nálam zsebiambipur, anélkül át se lépem a küszöbömet. Aranyapám, nekem azért könyörögnek, hogy másnál vécézzek, mert tisztább, frisebb, üdébb utánam mint előttem, én is mélyen megvetem a vécécsíkozó típusokat:-)

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2010.02.04. 13:24:53

@malackarosszarc: látensbaltás alap. Miután tegnap rájöttem, hogy képzelt barátom, Ignác, a zsiráfnak öltözött lisztérzékeny kisfiú igazából létezik, azt hiszem, minden bennem van. Az udvariasság virága a baltás gyilok, ahogy a nyelvi műveletlenségé a nacionalizmus (Fr), vagy az egyenruhában iskolába járásé a termelő használtbugyi-vásárlás és a serpenyőbe fosás (Jp). Minden lufi kipukkad egyszer.

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2010.02.04. 13:26:30

@Styxx: vendégségbe viszel-e váltópapucsot, hogy csak miattad ne kelljen külön takarítani, és mondod-e a "kérsz kávét?"-ra, hogy "csak ha van lefőzve!"? :)))

Styxx 2010.02.04. 13:26:36

@nosferato:
Ja, társasutazásnál "álomszomszéd". Annyiszor elnézéstkér, hogy két órán belül azt kívánod, inkább fetrengene az üléseden a saját hányásában:-)

Styxx 2010.02.04. 13:29:21

@nosferato:
:-)))
csak azért megtanultam saját magam leszopni, hogy swingerpartin mindenki lássa, minden pillantban mennyire up to date turhamentes vagyok:-)

Frucsasz 2010.02.04. 13:32:48

Ez aztán a multifunkcionális ember. (Dohányos létére is) biciklizik, quadozik, vadászik, testépít... Az ilyen "bármiről is van szó, én értek hozzá, én rálátok, én tapasztalt vagyko a témában" típustól feláll a szőr a hátamon.

raoul_duke 2010.02.04. 13:40:55

Szerintem még az is lehet, hogy ezek mormonok!

virágelvtárs 2010.02.04. 13:48:27

Kár, hogy emberünk már nincs köztünk.
Tegnap olvastam, hogy a kanyarban, a zebrán kvaddal átment rajta egy kigyúrt, teletömegnövelőzött szarvas, mert ki se látott a szélvédőn a dohányfüsttől.
Szóval olyan, hogy Korrekt Ember, már nem is van.

IndaMuncher 2010.02.04. 13:57:39

Amúgy meg a "korrekt" miért szinonímája a rendes, becsületesnek a magyarban, mikor eredetileg nem is azt jelenti. Mióta jött ez be a magyarba? Én ezt mindig is kicsit nyelvi modorosságnak gondoltam. Javítsatok ki ha nem jól tudok valamit.

Blackrock (törölt) 2010.02.04. 14:01:51

A korrekt ember pöcsére nőjön köröm!

Styxx 2010.02.04. 14:04:35

@virágelvtárs:
:-))) 10 pontos, gr.
Kilencvenes évek elején Friderikusz műsorbanmagyar pornósok és házatársaik szeepeltek.

Klasszul össze volt vágva, hogy mondjuk pornós csaj, kiretusált képek a forgatásról, "civil" férje kalauz, kezeli a jegyeket a vonaton.

Ha jól emlékszem, pontosan a kaller pasit kérdezték, hogy mégis hogyan érinti őt, hogy a pornós csávó tömi a feleségét. Mire ő:
- Nincs ezzel gond, Bangó Zoliban egy nagyon korrekt embert ismertem meg!
Hónapokig, d emivel így megmaradt, lehet, hogy évekig azzal oltrottuk egymást:
- Korrekt ember, mint Bangó Zoli!

Mitya Ivanov 2010.02.04. 14:10:56

- meg azok a futbalisták, ott fetrengenek, eljátszák a nagyhalált aztán felveszik nula teljesítményért a miliókat

- á ne gondold, nálunk minimálbéren van mindenki, edzések után még vállalok korrepetálást matekból és filozófiából. A mi csapatunk olyan, hogy igyekszunk példát mutatni, ha be is csúszik egy szabálytalanság, először mi nyujtunk kezet a földönfekvőnek. Ha nyerünk, ha veszítünk, akkor is mi hívjuk meg az ellenfelet egy kólára.

- és nem is beszélve a megélhetési politikusokról.....

- ugyan hagyd már. Biztos van ilyen is, de mi a képviselő testületi üléseket edzések és korrepetálások után tartjuk, hajnali kettőig. Önként lemondtunk a tiszteletdíjról is, mert mi belülről látjuk, hogy az önkormányzat szegény mint a templom egere. A szűkösség miatt nagyon összetartóak vagyunk, segítjük egymást, és az ülések nagyon konstruktívak, és soha nem engedjük befurakodni közénk a pártpolitikát.
- de legalább a segélyért sorbanálló, dolgozni nem akaró "kisssebségieket" és megélhetési romákat hagy sziggyam
- na látod ebben igazad van, múltkor is megyek edzésre és a segélyosztás után a játékgé.................

afromagyar · http://afromagyar.blog.hu/ 2010.02.04. 14:14:00

volt egy ismeros csaj, egyszer nalam volt vendegsegben, es megkerdezte, bejohet-e a szobaba egy pohar vizzel. Mondtam neki, csak akkor, ha nem morzsazik...
O meg a legyet is inkabb kihajtotta a szobabol, minthogy lefujta volna.

Mitya Ivanov 2010.02.04. 14:14:09

@raoul_duke: ja tegnap a south parkban is benne voltak.

Ernoke 2010.02.04. 14:31:16

kicsit én vagyok a Korrekt Ember, de csak azért, mert ha nem igyekeznék mindig Korrekt Ember lenni, egy paraszt idegbeteg agresszív geci lennék. az mégiscsak rosszabb, szerintem.:D

Daniel Murphy 2010.02.04. 14:49:20

Abszolút korrekt írás, magamra is ismertem kicsinyég :-). Meg ez tökre tetszett, hogy így a végére összemosódott minden terület, szeretem, amikor egy poszt végén ilyen szürreális hangulat uralkodik el (legdurvább ilyen a leszokó dohányos volt :D).

migueldiez 2010.02.04. 14:50:27

Odavág. Irigylésre méltó emberek az ilyenek.
Ez a technika, ahogy meg a K. E. "kifogja a lovat a vitorlájából" hihetetlenul frusztráló - hadd lehessen már politikailag inkorrekten is akár, másokat teli szájjal szidni néha. :)
(Egyébként nem nagyon szoktam vadászokkal beszélgetni; ez tényleg visszatérö érv, hogy "fenntartjuk vele az élővilág egészséges egyensúlyát"?
Mindenesetre komolyan hangzik, jobb mint azt mondani, hogy "Egyszeruen szeretunk állatokat ölni")

migueldiez 2010.02.04. 14:54:30

Ez a PR parkoló meg ilyen tudományos-fantasztikus filmes kategória Budapesten, olyat nem nagyon látni;
illetve valamelyik autósblogon mutattak erre egy kisérletet, valami sima leaszfaltozott kultelki cucc volt, valahol egy HÉV-megálló mellett.

Styxx 2010.02.04. 14:58:00

@Ernoke: @Daniel Murphy: @migueldiez:
Igen, valahol a Korrekt Emberkedés a létező legfinomabb baszogatás. (néha én is szeretem űzni) A beszélgetőtárs már cigányozna/zsidózna/nácizna/komancsozna.

Picit OFF, de annyira nem, szeintem Jézus is ilyen finoman szopatta a tanítványait. Megmosta a lábait,
a hajával megtörölte, mert tudta, hogy nélküle no name kis lúzerek, akire a kutya se emlékezne.

Ugyan (még:-)) nem vagyok vallásalapító, meg jó rég óta nincs is olyan hosszú hajam, úgyhogy én kevébé látványosan űzöm ezt a perverz hobbit. Pl valakinek felkínálom az első ülést, aki hálálkodik, közben meg magamban kiröhögöm.

lmntn 2010.02.04. 15:05:00

bassza meg, ez én vagyok....
Habár én mindig úgy fejtem ki a véleményemet, hogy mást ne bántsak meg, mert hát ugye a korrektség, meg minden ... :))))

Olgicsq 2010.02.04. 15:23:59

igy-igy.
meg a kajas korrekt ember:
Te mit eszel? KAKAÓSCSIGAAAA? Te tudtad, hogy egy 100g kakaóscsigában 750g cukor van, plusz a feher lisz, a sok fehér méreg. Én soha, de soha nem ennék ilyent. A gyereknek is mindig en csinalom a tízórait, nem adok nekik zsebpénzt, Persze, hogy elbassza csokira. Teljes kiőrlésű zsemle, bio margarinkrém, bio kolbász, bioparadicsom. Nem vesszük meg ezt a sok szar felesleges szénhidrátbombát, mindig együtt főzünk otthon.

Styxx 2010.02.04. 15:24:32

@lmntn:
De hát ez benne a legszebb. A másik már tűkön ől, hogy le JBQA-zhasson valamit úgy kiadósan, t emeg csak frusztrálod.

Mintha kiállna ellened boxolni, te pedig elkezdenéd a ringet méricskélni és közben még párszor arra is megkéred udvariasan, hogy tartsa már a mérőszalag végét:-)

Mitya Ivanov 2010.02.04. 15:25:57

@Olgicsq: ez mem a korrekt ember leírása, ez inkább a modoros-biomániás-egészségmániás turbóanyukáé vagy atomapukáé.

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2010.02.04. 15:42:46

@lmntn: a rohadt grefitisek, letörném a kezüket - nem, inkább levágnám! Ez nem művészet, ez rongálás.

-Igenigen. A taggelés az valóban rongálás, azokat mi is megvetjük. A graffiti viszont művészet, megnézném, ki csinálná utánunk. Természetesen csak a Bogdáni útra járunk, a kijelölt helyekre festeni.

Motorpenis 2010.02.04. 15:44:33

Jaj, de rühellem a Korrekt Ember típusát! És az ilyen mindig békében van a világgal, folyton ő a kivétel, és azzal, jön, hogy "én és a barátnőim/barátaim nem ilyenek vagyunk". Tele a világ ilyen kivételes Korrekt Emberekkel, aztán mégis tele vannak az utak ámokfutókkal, az erdők orvvadászokkal, stb. Persze mindegyik kivételnek hiszi magát és társaságát.

Motorpenis 2010.02.04. 15:47:58

@Olgicsq: "Angol tudósok kimutatták, hogy a bioélelmiszereket fogyasztó családok körében gyakoribbak a válások és a házastársak szexuális hűtlensége. Egy felmérésből kiderült az is, hogy a bioélelmiszereken tartott gyerekek körében meghatszorozódott a skizofrénia kialakulásának valószínűsége a gyorséttermi menüt fogyasztó kortársaikhoz viszonyítva."

m4rc11 (törölt) · http://vilagrol.blog.hu 2010.02.04. 15:58:13

Nyilván, aki ennyire büszkélkedik azzal, hogy milyen korrekt, az elég gyanús. Ennek ellenére szögezzük le: az azért díjazandó, ha valaki tényleg így él (és nem csak a szavaiban normális).

Olgicsq 2010.02.04. 16:06:35

@Mitya Ivanov: anyukakat gyakan hallok egymasra licitalni gyereknevelesi korrektsegben. Nem is ertem honnan jon ez a sok fent emlitett parasztdohanyos, meg jaszkari (?).

Ernoke 2010.02.04. 16:08:39

@m4rc11: aki büszkélkedik vele, az nem az, meg kell próbálni a gyakorlatba átültetni. merthogy ugye a másik választás az, ha azt cselekszed, amit szeretnél, magyarán torz fejjel agyonverni a picsába mindenkit, aki meglökött a villamoson vagy átment előtted a zebrán. korrektnek lenni mégiscsak egészségesebb és a közjót is szolgálja.:D

greggrant 2010.02.04. 16:22:20

- Te, engem úgy fel tudnak baszni a Korrekt Emberek! Okoskodnak folyton...
- Igen-igen, ha valakinek csak a szája nagy, hogy fényezze magát és korrektnek tűnjön minden esetben, az tényleg dühítő tud lenni. De én valóban Korrekt vagyok. Ha én mondok valamit, akkor az úgy is van, nem csak dobálózom a szavakkal, hanem tartom is magam az elveimhez.

MakoG 2010.02.04. 16:30:38

@Styxx: Ez majdnem olyan jó lett, mint az idegen helyen szarás.

migueldiez 2010.02.04. 17:04:26

Még az egász poszt szerintem ez beleillene az egykori Kretén Magazin "Iiigen?! Na maj´jól bemosok egyet" rovat koncepciójába is.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2010.02.04. 17:07:45

emígy se jó, amúgy se jó.
legyen mindenki paraszt, oszt kísz!

zebraakcio · http://zebraakcio.blog.hu 2010.02.04. 17:46:56

Némá, ez az autozzblog, a cigiblog meg a belsosegblog esszenciája.
De ott aztán mindenki nagyon professzionálisan ért is hozzá.
Egyébként eddig akárhány emberrel beszéltem, mind megáll a zebránál. Akkor kiket jelentünk fel hetente?!

bolomba (törölt) 2010.02.04. 18:28:57

szamomara a Korrekt Ember sokszor egy kameleon, aki ha belepsz a szobaba es felkacsolod a lampat epp az anyadat dugja. aktus elotte viszont ugy hivjak tiszteletes.

1kutya 2010.02.04. 20:19:44

hehe... üt!
a korrekt erdészt/vadászt vállalom:D

lr 2010.02.04. 21:51:37

Hmm...már a korrektség is modoros?

Nem félsz Tibikém, hogy a saját farkatokba fogtok harapni, literally? ;P

Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár 2010.02.04. 22:03:19

A "kigyógyult" dohányos, alkesz, szerencsejátékos, hóembertoszó is ilyen hittérítőbe oltott korrekt ember. Alázva osztja az észt bűnben fetrengő ex-sorstársainak.
Mottója: "Régebben voltak hibáim, huhú, de még mennyire, mára azonban tökéletessé váltam."
-Légyszíves ne fújd az arcomba a füstöt. Tudod, hogy 19 évig bagóztam. Eddigi életem során többet cigiztem, mint nem tiZZZenkilenc évet a harmincötből. Huhú, ha belegondolok, hogy a nézhet ki a tüdőm! Nem azért, lekopogom, de tavaly nem látott semmit a röntgen. Lehet, hogy tisztult már valamennyit. Miután valaki abbahagyja a dohányzást, évente 1,2 %-al csökken az esélye annak, hogy szívinfarktusban fog meghalni. Nem mindegy ám, hogy látom felnőni Zsófit és Ákit, vagy csak a síromhoz járhatnak. Már, ha egyáltalán kijárnak. Május elsején lesz második éve, hogy letettem a bűzrudat. Azóta is mindenkit arra biztatok, ne engedje, hogy egy nyomorult koporsószög uralkodjon rajta, ne hagyja, hogy a rohadt cigi ossza be az idejét, érted?
-Jóvanmá, el is nyomom.
-Nos, nem rólad van szó, te talán nem is szívsz még annyit. De klépzeld el, mióta leszoktam, simán futok föl, akár háromszor is a Számvitelre. Régen meg, áh, ne is beszéljünk róla. Már a másodikon meg kellett állnom lihegni, úgy fogtam az oldalam, mint valami nyugger, érted. Tudod, mibe került ez nekem? Kiszámoltam, 19 év alatt egy Focust vehettünk volna. Kápéért. Istenem, ha az a pénz most itt lenne!
-Ahum. Azért a Picasso is jól húz, nem azt mondtad?
-Csak az a baj, hogy az se a sajátom, hanem céges. Tudod, hogy van ez. Az embernek ég a képéről a bőr, ha hazafelé betér az Auchanba. Igaz, hogy csak két kilÓméter plusz, de akkor is. Jobban szeretem én a tiszta dolgokat. Mint az a baleset is. Jobbról jött belém az az állat, nem látta, hogy letáblázott főúton jövök? Mindegy, aláírta a cég meg egy hónapig szopatott a javítással.
-Akkor kaptad ezt, nem?
-ja, de igen. Az még a Vectra volt, bocsi. Még bagóztam. tudod, én is észrevehettem volna, hogy jön, mint a meszes. Kiszúrhattam volna, hogy nem fog megállni, de biztos valami bagódolog kötött le. Tudod, hamusűrítés, meg ilyesmik.
-Főúton, Százzal? Bammeg, nem kispályáztál!
-Lehet, hogy nem az volt, csak már kitört rajtam a nikotinéhség. öngyújtót kerestem, vagy benzinkutat sasoltam, ahol lehetne bagót venni. Legalább kétszeres áron. Dehát akkor megérte. A bagósoknak soha, semmi sem drága, ezt hidd el! Az a baleset fordulópont volt az életemben. Utána 43 nappal döntöttem el, hogy végleg leszokom. 152 nap múlva meg is tettem önerőből. Tapasz, meg pszichológus, meg ilyesmik nélkül. Egyszerűen nem vettem többet. Soha többet. És hidd el, akárkivel találkozom, csak azt mondhatom, igenis megváltozott az életem, mióta széttörtem a nikotin béklyóit. Tudod, otthon is más a helyzet, Linda is észrevette a változást, érted, a vérerek, meg minden. Így az utcán nézve az embereket, az a két porbafingó is,jó ha tízévesek és máris lóg a pofájukból a bagó. Tíz év múlva meg az én, izé, a mi tébénkből fizetik a tüdőkezeléseit. Na nem azért, de az a piros ruhás nő is... Képzeld el, befűzöd, felviszed ide a Koronába, és olyan érzés megcsókolni, mintha hamutartóba dugnád a nyelved. Pfúj! Szegény Linda mit szenvedhetett! De sohasem mondta! Ez is baj ám, hogy soha, senki nem mondja el a bagósoknak, milyen undorítóak. Persze, nem rólad beszélek, úgy általában, vili? Hát, mellettem is kemény lehetett a Bio-Zsuzsinak! Emlékszel még rá? Tuti, hogy a füstszag miatt mondott fel. Néha olyan szenvedő arccal nézett rám, amikor kiugrottam egy kicsit. Mert, tudod te is, a kétóránkénti szünet sem elég. Ki kell sliccolni, valami hazugsággal. KELL! Érted? Hazugság, lopás. Honnan lesz egy kölyöknek cigije? Lopja otthon. Vagy a pénzt rá. Ne nézz így, én is loptam. Tizenhárom évesen már Tigrist szívtam. Szerencsére sikerült megszabadulnom. Egy időben meg ráálltam a lájtra. Az mekkora baromság, Öregem. Jó is, hogy betiltották. Sok szerencsétlen, velem az élen, bevettük, hogy egészségesebb, mint a teljes izűnek hazudott kártánybánya.
-Figy! A Zsuzska szülni ment. Fent vannak a képek az ikreiről.
-Ja, hát igen. Biztosan szép, egészséges gyerMekei vannak. Az ő életmódjával! Bárcsak jóvá tehetném azt a sok cigibűzös leheletet!
-Az egyik, azt hiszem, talán Blanka vagy Bianca. Szegénykém, lisztérzékeny.
-Nem is csodálom! Szegény Zsuzsa, összezárva terhesen egy bagóssal. Tudtad, hogy a tüdőrákos esetek 38,2 %-át a passzív dohányzás okozza? Te, mi van, Neked habzik a szád! Úúúristen, csak nem szííívrohamod van?
-BM! Csak nem gyújtottál rá odabent is?
-Néha, hidd el, nem sok hiányzott hozzá

Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár 2010.02.04. 22:07:28

Ajaj! A nagyeposz összekeveredett. helyesen.

-Nem is csodálom! Szegény Zsuzsa, összezárva terhesen egy bagóssal. Tudtad, hogy a tüdőrákos esetek 38,2 %-át a passzív dohányzás okozza?
-BM! Csak nem gyújtottál rá odabent is?
-Néha, hidd el, nem sok hiányzott hozzá
-Te, mi van veled? Rosszul vagy? Neked habzik a szád! Úúúristen, csak nem szííívrohamod van?

Olgicsq 2010.02.05. 13:40:07

@Fée Verte: Ez nagyon jo kiegeszites, passzol az eredeti bejegyzeshez. Grat.

AZATYAURISTEN 2010.02.05. 14:23:59

@Olgicsq: mint korrekt ember szeretnelek itt es most kijavitani:) a bio meg nem jelenti azt, hogy egeszseges, mert jobb egy sima mezei vaj, mint az a biomargarin, peldaul, a margarinban sok telitett lancu zsirsav van, igy kevesbe kepes megkötni a szabad radikalokat. (tudok, mi?:)) Minden, ami mesterseges, kevesbe jo a termeszetes elelmiszerekhez kepest. Az ilyen korrekt emberek veszik aztan a bio barnacukrot, ami aztan semmiben sem jobb a sima cukornal, az is kristalycukor. Meg a biokolbaszt:D Annak meg mi ertelme? Ugyanez all a light cigikre...gyengebb, de többet szivok belöle :D Egyszoval, el van baszva sokminden :D

AZATYAURISTEN 2010.02.05. 14:45:36

@nosferato: sokakat ismerek, akik csak akkor kernek kavet! Ilyenkor azt kell mondani, hogy nincsen lefözve es a dolog kenyelmesen el van intezve:) A legtakarekosabb vendegek ezek, mert ha megkinalod öket kajaval, azt fogjak mondani, csak ha nem gond, es mivel az, nincs kaja es kesz. Te magad meg telezabalod es jol bebaszol, ilyenkor meg a hajadat is önkent fogjak a wc-n hanyaskor es megkerdezik tavozaskor, ugye nem ebresztettek fel hangoskodasukkal a gyerekeket...majd a kocsi ajtajat is csak a kanyar utan csukjak be...egyelöre ennyi:D

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2010.02.07. 08:44:52

@AZATYAURISTEN: "a kocsi ajtajat is csak a kanyar utan csukjak be" :))))) anya az ölében fogja az elcsomagolt maradékot, vagy a tálat, amiben a süteményt hozták, és csak azért nem esik ki a nyitott ajtón a kanyarban, mert már induláskor kicsit rárántott a biztonsági övre. Nagyon figyelmesek :)

AZATYAURISTEN 2010.02.07. 19:18:21

@nosferato: "mert már induláskor kicsit rárántott a biztonsági övre" :D es olyan gyorsan valtja a figura a sebessget, hogy nem nyomja be a kuplungot sem (öcsem abban nyugodt Budapesten igy vezette a ceges verdat evekig, a keze mozgasat szinte nem is lehetett latni, mintha automata valtos lett volna az a nyamvadt Fabia :)), nehogy kiloccsanjon az a leves a hamis tupperwarebol:) mert azert haza vittek am belöle, nehogy tönkremenjen, csak azert! mert hat kar volna erte...na meg ha nem gond...basszki! :DD

Vágási Matyi 2010.02.08. 21:53:16

Én is átengedek fűt-fát a zebrán, de csak azért, mert engem kurva ritkán engedtek át!

És modoros szarházi is vagyok, mert ha szóbajön, akkor hangoztatom, meg düllesztem a mellet, ahogy kell! :D Ugyanez igaz az öv bekötésére is.

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2010.02.09. 07:51:38

@Vágási Matyi: és SIKK-esen indulsz-e? Faszom tudja, mi az, de internet szt: "sebesség, irányjelző, körültekintés, kézifék", azt már nem tudom felidézni, mi lehet az a pillanat, amikor az irányjelző és a kéfifék egyszerre szerepelnek tényezőként. Talán erőltetetten szabályos rendőri üldözés, vagy parkolás a Gábor Áron utcában.

AZATYAURISTEN 2010.02.09. 09:46:26

@nosferato: mi van abban a Gabor Aron utcaban? Az a XV-ben van, nem? Vagy ott is van? Valami elnök hely lett belöle? Csak mert nagyszüleim ott laktak gyerekkoromban es miutan az utca masik oldalat kitelepitettek panelba, lett behuzva az M3 az ablakok ala.

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2010.02.09. 14:55:33

@AZATYAURISTEN: II. kerület egyik meredek utcája, aminél van meredekebb is, ezen viszont átjár az egész város, pl. én, ha Óbudáról pillanatok alatt akarok a hegy túloldalán lenni. Télen úgy mennek a zöld lámpánál a kocsik, hogy adnak az előzőnek 40 méter egérutat, hogy megnézzék, meg tud-e állni a lejtő végén, aztán mehet a következő. Gondolom parkolásnál kellemes kézifékezés van.
süti beállítások módosítása