Olvasói rovat - Modoros öngyilkos merénylő

2009/12/10. - írta: Modor Tibi

 

A Nyelvtannáci meg a szóbelis poszt után újra itt van köreinkben (blogja tanúsága szerint) gruftisan halálváró Styxx, aki egyre merészebb megoldásokkal lepi meg a Modoros olvasóközönségét, köztük engem is.

 

A MODOROS ÖNGYILKOS MERÉNYLŐ

 

Ez a poszt ugyan provokatív, de nem Al-Kaida propagandaanyag. Bár forró a pite, de egy Modorosblog-olvasónak nyilván evidens, hogy most is csupán a görbe tükör domborít. Nincs értelme cenzorért kiáltani. A karakterek spekulatívak, kizárólag a képzelet szüleményei. Ha valaki „szakmai” szempontból szeretné kritizálni, annak semmi akadálya, csak készüljön fel arra, hogy netán sötét öltönyös, napszemüveges urak keresik fel és udvariasan, ám ellenvetést nem tűrően, tesznek fel néhány kérdést.

 


Metroszexuális Dzsihád-huszár

 

A londoni East End egyik helyi menő csávója, Májki gyerek újra Mohamednek szólítatja magát, mióta az essex- blond Dzsesszika ejtette valami ricsmondi kékvérű pöcs miatt. Többé nem Chelsea-drukker, hanem arsenalos - mint állítólag maga Osama is -, és dupla adag zselével lövi be a D-Day előtt a séróját, hátha olyan mázlista módjára pattan le a feje a detonációtól, hogy a Szíenenen meg az Al Dzsazirán is leadják bréking nyúzba.

 

No future in Gaza street

 

Ha a hetvenes évek angol proli szubkultúrájában tengődne, akkor őspunk bandában tépné a húrokat, és lepukkadt pubok bűzös klotyóiban szúrná magát. A XXI. század elején a zsúfolt nyugati parti palesztin gettóban munkanélküliként lézengve még a tíz kiskorú tesóját nagy nehezen etető anyját se tudja lenyúlni, hogy legalább hetente egyszer egy nyomorult ekit vegyen. Neki tényleg nincs sok vesztenivalója. Könnyű befűzni, hogy majd szüzek cirógatják a Paradicsomban, és az akció előtt legalább egy tisztességes vacsorát is kap - meg annyi Coca-Colát ihat, amennyi belefér.

 

Büdös szájú simlis

 

Ápolatlan, pattanásos, előnytelen külsejű, hízelkedő bétahím. Már kiskamaszként is azért segített a szomszéd Mrs. Punjabinak a tescós szatyrokat felcipelni a lakásba, hogy a lépcsőzéskor kukkolhassa a szári alatt ringó asszonyosodó tőgyeket, és a guszta muszlim MILF friss élményére azon melegében recskázhasson egy kiadósat. A Medresben az igazhitű diáktársai között fennen hirdeti, hogy akkor ő az egyik kiválasztott, aki a Magasságos Allah katonájaként mártírhalálra készül. Az akció előtti hetekben az iszlám jog szerint két-három spanjának a húgát is feleségül veszi, mert egy mártírnak ugye nem lehet nemet mondani (ha meg valamelyik netán háborogna, akkor elkezdi pedzegetni, mártírjelöltként neki nem nagy kunszt elintézni a Mollahnál, hogy visszavonják a nagybátyja kebab sütödéjének a Certificate of halal food-ját*). Az akció előtt pár nappal „derül ki”, hogy allergiás a plasztikbombára, és így „kénytelen” a helyettesnek kijelölt cseremártírnak átengedni a Dzsihád-halál nyújtotta megdicsőülés lehetőségét.

 

Certificate of halal food * - igazolás arról, hogy a vendéglátóipari egységben felhasznált élelmiszerhez az iszlám szabályainak megfelelően ölték le a vágóállatokat. Hasonló, mint zsidóknál a kóser étel tanúsítványa. London legtöbb kerületében egy kebabos halal food certification nélkül gyakorlatilag lehúzhatja a rolót.

Muszáj-Herkules

 

A családi tradíció olykor teher. Lett légyen az többgenerációs szatócsbolt, ügyvédi iroda, vagy akár sport-, netán színészdinasztia. Fekete bárány bárhol előfordulhat. Nehéz pechesebb figurát elképzelni, mint egy sokoldalú, a világra nyitott, kreatív bejrúti siita meleg srácot, akit a Yale-en, vagy a berlini Humboldton távoktatásban ösztöndíjjal felvennének kulturális antropológiára, a spanja meg át tudná csempészni a libanoni-izraeli zöld határon (valójában homoksárga) hogy egy underground tel-avivi melegklubban DJ Pink Hussein művésznéven pakolhassa a bakeliteket, csak ebben az esetben a családja ünnepélyesen kitagadná, és az első adandó alkalommal egy Hummer féltengellyel veretnék agyon. Úgyhogy inkább konformista módon beadja a derekát, és a Szent Háborúnak már két mártír fiút ajándékozó, a libanoni parlament Hezbollah frakciójában képviselőasszony édesanyja büszkeségére, a testére erősített robbanóanyaggal száll fel a kijelölt távolsági buszra, hogy magát és lehetőleg minél több utastársát a levegőbe repítse.

 

Rokonszakma – Egyetemi ámokfutó

 

Mint valami alkoholmentes Bukowski, fanatikus iszlám hit nélkül is lehet öngyilkossággal végződő sorozatgyilkolászásba fogni. Szörnyű kimondani, de lássuk be, ha valaki ki akarja nyírni magát és kellőképpen beteg elme, akkor elképzelhető, hogy eljátszik a gondolattal: Ha veszik a fejsze, akkor vesszen a nyele is. Durranjon minél nagyobbat, ne tűnjek el nyomtalanul, ha híres nem is, legalább legyek hírhedt! Olyasmi ez, mint, a bloggerek egy részénél az ismertség mámorító élménye, ha az Index-ajánlóba kikerülnek. És sajnos már az Atlanti-óceánon sem kell átkelni, ha testközelből vágyunk ilyen élményre, elég Európa jövőbeni kulturális fővárosát megcélozni.



Az a legszomorúbb, hogy ezek az arcok is lehetnének ugyanolyan szeretnivaló, a légynek sem ártó lúzerek, mint akik hétvégén a Panóban vodkahellel csapatják szét az agyukat, csak valahol valami nagyon szétcsúszott.

 

Abszurd, és szórakoztató. Modoros? Kevésbé :-))

Címkék: politika olvasói
88 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

El Topo (Sgt. Elias) 2009.12.10. 07:19:14

Az a baj, hogy ez kurva kevéssé vicces.
Értem én, értem persze, hogy modoros a palesztin Tv reggeli gyerekműsorát vezető, frissen végzett óvónő fejű, bambiszemű lányka, amikor plasztikkal és szögekkel megpakolt táskával a buszmegálló felé veszi az útját. Csak nem vicces, mert azon kívül, hogy ő maga véres cafatokta robban, még magával visz két 18 éves körüli magavnyikot is.
És ez még a szerencsés kimenetel volt.

Szalacsi_Dezső 2009.12.10. 07:37:27

Zohanról is lehetzne írni:
Modoros Moszad ügynök, meleg zsidó fiú, aki azért szereti a pinasent, meg mamelét!
Vagy ott van az ellenfele Fanti, aki szintén látens buzi és ráadásul körül is van metélve, amit nagyon szégyell, ezért zsigerből utálja a bibsiket.

El Topo (Sgt. Elias) 2009.12.10. 08:15:15

Ez bazmeg ha kikerül a főoldalra, lesz itt olyan zsidrákozás, arabozás, nácizás, hogy aládúcolhatjuk a bányát, geci!
Jönnek a mindenféle oldali agytrösztök. 1000 hozzászólásig meg sem állunk.
Styxx pedig tűnődjön már el rajta, miért jó az neki, ha fatvát mond ki rá valamelyik szakállas vén geci, aztán bújkálhat mint Rushdi.

Blackrock (törölt) 2009.12.10. 08:44:56

@El Topo (Sgt. Elias): Na Topo, erre írjon az ember valami frappánsat...

Tibikém, kinek az ötlete volt ez? Ez kijön az Index címlapra, most csekkolom, hogy az egész tetű szélsőjobb ezen fog csámcsogni.

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.12.10. 08:52:23

szerintem meg, gecire a tetves kommancsok fognak támadni, érted ... :DDDD

én inkább azt mondom, hogy bukowski-t nem kellett volna belekeverni ...

VALÓBAN
(True)

Lorca egyik
legjobb sora:
"agónia, mindig
csak agónia..."

gondolj erre mikor
megölsz egy csótányt
vagy
borotválkozáshoz emeled
a pengét

vagy mikor fölébredsz reggel
hogy arcába nézz
a
napnak.

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2009.12.10. 08:59:03

@Blackrock: Styxx pár írását végigfutva azért mindjárt más a leányzó fekvése. A fiatalurat a szokásosnál jobban foglalkoztatja a Halál mint olyan, és ebben az esetben is a humoros oldaláról próbálja megközelíteni ezt a kellemetlen témát.

A poszt persze ettől még maradhat értelmezhetetlen a rutinos Modoros-olvasónak.

De remélem, hamarosan jön a szerző maga, és megmagyarázza :)

Blackrock (törölt) 2009.12.10. 09:37:39

@ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget: bocs, nem ismerek "gecire tetves kommancsokat"...szerintem te sem.

@Modor Tibi: én aztán tényleg nem vagyok egy halvérű, vaskalapos forma, de abban tényleg semmi modorosat vagy szórakoztatót nem látok, hogy valaki ilyen-olyan okból felrobbantja magát (meg másokat is).

Mindegy Tibikém, te vagy a góré.:)

Mitya Ivanov 2009.12.10. 09:37:51

ez egy tipizálás akart lenni, és lett is. Csak a téma kényes. Én is hiányolom a telavivi melegklubot felrobbantó ortodox zsidóra hajazó típus megemlítését.

Balfake 2009.12.10. 09:38:26

Sztem ezeket a beteg barmokat az zavarja a legjobban, ha viccet csinálnak belőlük. Jó volt.

Alapvető élelmiszer 2009.12.10. 09:42:07

Erről csak egy vicces anekdota jut eszembe:
"Két amerikai beszélget hétfő este a sör mellett egy klubban.
- Te, Joe, hétvégén rettentően szar kedvem volt, mióta elhagyott Jane. Már komolyan ott tartottam, hogy öngyilkos leszek. Szombat este aztán erőt vettem magamon és fölhívtam egy lelkisegély szolgálatot, ahol elpanaszoltam a problémámat egy az angolt közel-keleti akcentussal beszélőnek. A vonal másik végén nagyon izgatottak lettek és megkérdezték, tudok-e teherautót vezetni"
:)

Naumov 2009.12.10. 09:53:55

Hát ez megint kicsit kilóg a blogról, tekintve hogy a cikkek nagy részével ellentétben itt valószínűleg elég kevesen kapnak majd a homlokukhoz, hogy vazze nekem is van ilyen ismerősöm. Ezzel együtt még lehetne jó is, ha legalább vicces lenne. De nem az.

Styxx 2009.12.10. 10:02:53

@El Topo (Sgt. Elias): @Szalacsi Dezső:@Mitya Ivanov: @Balfake: @Modor Tibi: @Blackrock:

Hi, régen rossz, ha a szerzőnek kell magyarázni a tákolmányát, de megpróbálom, előre is bocs, ha modoros leszek:-)

Egyrészt felrobbantani magadat és másokat szörnyű, másrészt ha nem lenne hírértéke, max. ilyen "betegesen" vicces szatíraként hoznák le a médiumok, kevesebben vállalnák be.

Amennyire lehet, apolitikusnak szántam. Békaperspektíva, a kisember nézőpontja. Valahol ugyanolyan egyszerű, lúzeridióták, mint a panel garázsban flexel gázpalackot buherákó szomszéd Sanyi bá' vagy a 300-al youtubra kamerázó kawasakis Ricsi, meg a panelt magára robbantó alkesz Jani, aki ilyen elegáncsosan bosszulja meg Jolin, hogy beadta a válást.

Csakhogy az ő hülyeségük játszótere a fanatizált vallás és a politika. Mert így alakult.

Abban Mityának meg Szalacsi Bruce Dezsőnek igaza van, hogy szabhattam volna politikailag korrektebbre. Pajeszos-palesztinokat sorozatgyilkolós ortodox zsidó baromarc is beleférhetett volna.

El Topo (Sgt. Elias) 2009.12.10. 10:07:17

@Styxx:

Jóvan faszikám, azér föl ne robbantsd magad!
Értettem én, csak Vonhinten Helgus valahogy közelebb áll a szívemhez, érted hogy mondom.

Styxx 2009.12.10. 10:11:04

@El Topo (Sgt. Elias):
Huhh, megnyugodtam, pedig már már toltam a termoszba a nitroglicerint:-). Vonhinten Helgust én is puszilom, de üzenem neki, ha mégis befizet a szentföldi körutazásra, kössön egy mindent lefedő utasbiztosítást, ha érted hogy mondom.

Blackrock (törölt) 2009.12.10. 10:31:25

@Styxx:Vágom ezt a "southparkos" iróniát a sorok közt, csak nekem nem jön át a mondanivaló. Biztos bennem van a hiba. Szerintem van amiből lehet viccet csinálni és van amiből szintén lehet, csak nem érdemes.

Addig okés, hogy a vallási fanatizmust karikírozzuk, de, hogy egy önmagát és másokat felrobbantó merénylőben mi a poénos, azt nem tudom.

De persze ez szubjektív dolog, mások vagyunk, máson röhögünk.

De azt hiszem, én is maradnék inkább a Vonhinten cicus kalandjainál.

El Topo (Sgt. Elias) 2009.12.10. 10:31:49

@Styxx:

Tedd le azt a termoszt, gecó, mert olyat baszok a kezedre, hogy ha szaros is: bekapod!

Kasszamot barkácsolsz-e már?

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.12.10. 10:34:02

@Blackrock: én bocs ...
és igen, igazad van, mert nem ismerek a maszop-ból senkit se ... ...
de tényleg :DDDDDDD

Blackrock (törölt) 2009.12.10. 10:43:56

@ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget: akkor meg mi a fasznak kommancsozol, ecsém? Csak szólok, kibaszott unalmasak vagytok.

Mitya Ivanov 2009.12.10. 10:56:07

@Blackrock: gecire tetves kommancs nincs, csak tetves komancs

Balance Of Power 2009.12.10. 10:56:59

Azert ez a "halal" food athallas is eleg durva...

A muszlim merenylok az egy dolog, mert ok tenyleg egyszeru lelkek legtobben, az IRA-sok meg az ETA-sok sokkal druvabbak, mert ok raadasul a nyugatikent, a nyugati civilizacioban csinaltak ugyanezt, olyan temak miatt, amik kb. 100 eve nem erdekelnek mar senkit. A RAF-rol meg aztan nem is beszelve. Ezekrol mindig az "azt se tudjak, mit csinaljanak jodolgukban" jut eszembe, mig a muszlimoknak a kemenyebb helyeken tenyleg szar.

Styxx 2009.12.10. 11:08:28

@Balance Of Power:
"A RAF-rol meg aztan nem is beszelve. Ezekrol mindig az "azt se tudjak, mit csinaljanak jodolgukban" jut eszembe"
Ja, láttad a Baader Meinhof csoportot? Na abban is a főkolompos csávó egy az egyben az ilyen divat terrorista alafahím figura volt. Annyiban nem értek egyet veled, hogy a muszlim merénylők között is akad azért "jó dolgomban nem tudok mit tenni" arc. Pl. maga Bin Laden. Szaudi milliomos hercegi család sarja. De a 9/11-es " önkéntes pilóták" között is akadt Németországban egyetemistáskodó, jó sok pénzzel kitömött kis elkényesztetettke.

aribeth 2009.12.10. 11:10:34

@Balance Of Power:
"Ezekrol mindig az "azt se tudjak, mit csinaljanak jodolgukban" jut eszembe, mig a muszlimoknak a kemenyebb helyeken tenyleg szar."

Ez így igaz, de kiegészíteném még azzal, hogy a putriból szalajtott agymosott merénylőket pénzelő és irányító urak közül sokan az "azt se tudom, merre szórjam a dollármilliárdjaim, az aranyozott klotyópapír, a harminc luxuskurva, az ötven csodaautó, a saját telek a Holdon, a tizenöt dubai-i sziget és az űrsikló kipipálva, mi hiányzik még az életemből - á, megvan, küzdök a mocskos nyugat ellen!" típusba tartoznak.

El Topo (Sgt. Elias) 2009.12.10. 11:19:22

@aribeth:

Azám. Arafatnak a tisztelt neje őnagysága Párizsban kurta el a dollármilliókat, miközben maga Javszer a mukatából rinyált és további támogatásokat követelt.

medvedr 2009.12.10. 11:22:29

@Styxx: Az a baj ezzel az írással, hogy nem olyan típus(oka)t hoz, aki közel van hozzánk. Ha mellettünk él, akkor is rejtőzködik ,csak lelki rokonainak nyílik meg. Nem találjuk ismerőseink közt, illetve magunkban a rokon modorosságot, ezért csak úgy érdekes mint a média által feldobott közhely. Az irónia igy is érződik, de nem eléggé. Abban egyetértünk, ha ezeket a faszokat kiröhögik, akkor kevésbé vonzó mártírnak lenni.
Zsidó-e vagyok ?

El Topo (Sgt. Elias) 2009.12.10. 11:25:11

Mondjuk az egyetlen jó ezekben az öngyilkos merénylő faszokban, hogy igen nagy eséllyel csak saját magukat intézik el, már akkor, mikor megpróbálják összeberhelni a francos kis bombácskájukat.
Há istenem, nem kimondottan mérnökök.

Zorita 2009.12.10. 11:26:38

@medvedr: tényleg nem kifejezetten egy szervesen kárpát-medencei téma. néha lehet látni egy-egy ilyen arcot a Bertalan Lajos utcánál, de hát annyira nem játszadoznak akkor sem az idegeimmel :)

Blackrock (törölt) 2009.12.10. 11:27:05

@Styxx: Bennem ezekkel a muszlim/iszlám terroristákkal kapcsolatban mindíg a következő kérdések fogalmazódnak meg.

-Az ürge amint teheti elhúz otthonról, a kecskéktől, meg a sivatagi viskótól. Hova megy? Hát a mocskos nyugatra. Itt jól él, hamburgert zabál,kólát iszik, diszkóba jár, kúrja a nyugati csajokat, szívja a kokót, netezik, itt tanul, jobb esetben még saját vállalkozása is van. Minden, amit otthon nincs, vagy nem tehet meg. Közben meg hirdeti az igét, hogy majd jön Allah és lesöpri a bűnös, aljas nyugatot. De persze vissza már semmi pénzért nem menne...

-Az öngyilok merénylők közül meg senki nem kérdezi meg, hogy; mollah, te miért nem kötözöl c4-et magadra, hiszen akkor te is jöhetnél velem a Paradicsomba a hurik közé?

Mitya Ivanov 2009.12.10. 11:33:17

@Blackrock: tudtam, hogy nem vágod, hogy kommancs és komancs, indián törzs, nem cigányra gondoltam, nem kéne annyira paranoiásnak lenni

El Topo (Sgt. Elias) 2009.12.10. 11:37:58

@Blackrock:

Ide a rozsdást, hogy a mullahnak van erre patent válasza.

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.12.10. 11:38:04

:DDDDDDD

( amúgy politikai abszinens vok )

:DDDDDDD

Styxx 2009.12.10. 11:38:09

@medvedr: szegről-végről mind zsidók vagyunk (még a muszlim barátaink is), az eggyel korábban hatályos pápa is megmondta, hogy "az idősebb testvéreink"

Tényleg, az a körSMS megvolt, II. János Pál (Isten nyugosztalja) halálának másnapján?
"FELTÁMADT A PÁPA! VASAS-PÁPA 0-6"

@Blackrock:

Igen, mint a viccben is mondják. Délelőtt köveket dobál az USA nagykövetségére, majd rohan haza megnézni a mail boxát, hátha kihúzták az USA Green lotteryn a bevándorlási igényét.

Styxx 2009.12.10. 11:42:19

@El Topo (Sgt. Elias):
A Mullah válasza:
El Topo fiam, hidd el, az én áldozatom sokkal nagyobb, mint a tiéd. Te már holnap ott hempereghetsz a paradicsomban Miss Ofra Haza és barátnői ölében, nekem meg itt kell mártírkodnom a páncélozott Bentley hátsó ülésén utazva és beszedni az adományokat a következő akcióra.

terasz9 · http://www.teremibalazs.hu 2009.12.10. 11:45:08

Nemtom, nekem ez nem tetszett.
Most mondhatnám rá, hogy "életidegen", de az rém borzasztó szójáték lenne ebben a helyzetben.

Úgyhogy inkább azt mondom: az írás stílusa nekem nem jön be, a támaválasztással egyetemben.

El Topo (Sgt. Elias) 2009.12.10. 11:52:20

@Styxx:

Mondjuk nekem ilyet nem mondana, mert eleve nem kerülök mullahokkal olyan nexusba, hogy ez fölmerülhessen.
Pedig Ofra Hazaval összefutnék a paradicsomban.

Blackrock (törölt) 2009.12.10. 11:55:20

@Mitya Ivanov: nincs nekem semmi bajom a kommancsozással, csak egy kicsit unalmas már.:) Ahogy az Író egy hőse mondta vala: tiszteljük mások elmebaját (egy ideig).:)

@El Topo (Sgt. Elias): Ofrának szerintem már bajsza van.

greggrant 2009.12.10. 11:55:28

úgy látom, nem vagyok egyedül azzal, hogy ez nekem nem tetszett. Esetleg a blogparodia.blog.hu -ra jó lett volna, de ide nem.

El Topo (Sgt. Elias) 2009.12.10. 11:55:29

Mondjuk a zsidók némelyike veszélyesebb arc szerintem, mint egy önrobbantó arab.
Olvasom, hogy a haszidok megszüntették Williamsburg-ben a kerékpársávot, mert zavarta őket a nem előírásos ruhában bringázó csajok látványa.
Most erre mit lehet mondani?

El Topo (Sgt. Elias) 2009.12.10. 11:58:14

@Blackrock:

Ofra már vagy tíz éve a paradicsomban tartózkodik, ott meg senkinek sincs bajsza.
De attól tartok, hogy őt még kissé bajuszosan is bevállalnám.

Blackrock (törölt) 2009.12.10. 11:58:21

@El Topo (Sgt. Elias): erre mondta Einstein, hogy két dolog van, ami végtelen:
- az univerzum
- és az emberi hülyeség

Balance Of Power 2009.12.10. 12:02:38

@Styxx: Valoban, ez igaz. Az valahol a maga modjan meg vicces is, hogy Uljanov meg Castro is unatkozo gazdag hulyegyerekkent kezdte.

@El Topo (Sgt. Elias): Arafat nem a testoreivel buzult? Ezt Pacepa, Caeusescu dobbantott biztonsagi fonoke irta visszaemlekezeseiben. Persze felesege attol meg lehetett.

El Topo (Sgt. Elias) 2009.12.10. 12:06:09

@Blackrock:

Na de baszod, feltételezem, hogy a csajok még Williamsburg-ben sem kerekeztek csupasz sunettával. Mi zavarhatta őket ENNYIRE?

El Topo (Sgt. Elias) 2009.12.10. 12:07:03

@Blackrock:

Mondom, majdnem tíz éve. Te merre jártál?:D

Balance Of Power 2009.12.10. 12:07:13

@El Topo (Sgt. Elias): Ra konkretan nem emlekszem, hogy nezett ki, de az arab nok nekem is bejonnek. Egyiptomban lattam szerintem a vilag legszebb lanyait.
Es a parocskak estenkent a Nilus-parton setalgatnak kezenfogva, mert egyikukhoz sem mehetnek fel. Amugy is mondjak, hogy azert hulyulnek meg az arabok, mert nem szexelhetnek. Meg egy csomo minden mast se lehet, volt is multkor errol egy vicceskeso email, es a konkluzio az volt, hogy "te is ongyilkos akarnal lenni hasonlo helyzetben".

El Topo (Sgt. Elias) 2009.12.10. 12:08:05

@Balance Of Power:

Pontosan ez volt a helyzet. A feleség párizsban a milliókkal, Arafat meg a mukatában a délceg, bajuszos bádigárdokkal.

El Topo (Sgt. Elias) 2009.12.10. 12:10:13

@Balance Of Power:

Ofra Haza konkrétan annyira nem volt arab. Jemeni zsidó családból származott, Tel Avivban született.

Zorita 2009.12.10. 12:18:53

@Balance Of Power: már hogyne szexelnének :) arra való a tisztátalan európai nő

Styxx 2009.12.10. 12:19:32

@El Topo (Sgt. Elias):

@Balance Of Power:

Ja, ezt a buzulós Arafat sztorit sponsored by Nioai & Elena Ceau én is hallottam.
Nam tudom, full hetero vagyok, de amúgy elég toleráns, viszont ahogy kinézett a csávó, hát nem tom' ha egy kiéhezett főbuzi lennék, akkor se nagyon kezdtem volna vele.
Vagy lehet, hogy azért volt mindig az abrosz a fején, hogy ne kelljen zsákot keresni, ha netán meg akarná valaki tömni anélkül, hogy elhányná magát?:-)

Styxx 2009.12.10. 12:20:30

@Zzz_:
lásd dubajozó modoros celeb csajaink:-)

El Topo (Sgt. Elias) 2009.12.10. 12:34:08

@Styxx:

Hát a bádigárdokkal ilyen alá-fölé rendeltségi viszonyban lehetett, mint vezérigazgató úr a recepciós Mancikával.

Szalacsi_Dezső 2009.12.10. 12:38:54

@El Topo (Sgt. Elias):
És ráadásul Arafasz-né keresztény!

Szalacsi_Dezső 2009.12.10. 12:41:41

@Styxx: Ofra Haza zsidó volt, nem ?

Styxx 2009.12.10. 12:49:08

@Szalacsi Dezső:
Ööö, elkúrta a mullah, van ez így:-)

2009.12.10. 12:49:53

Ez poszt elmegy mint írói munkásásgod része, de sajnos valóság alapja a nullához közelít.

Jó lenne, ha a dolgok ilyen egyszerűek lennének, de az élet és a valóság ennél azért jobb dolgokra képes.

2009.12.10. 12:54:16

Az öngyilkos merénylő, a szekta tag, a drogfutár egy tőről fakad.

Mitya Ivanov 2009.12.10. 12:57:52

@Blackrock: ááááá, komancs bazmeg, nem tudom hányadik Winnetou film vagy sorozat, ahol a fehér gonmosz ember tetves komancsnak nevezi Tashunkót, Winnetou komancs barátját.

Styxx 2009.12.10. 13:02:28

@Frengi:
"A karakterek spekulatívak, kizárólag a képzelet szüleményei."A poszt harmadik mondata. Vagy arra számítottál, hogy a posztot a napokban Magyarországnak "ajándékozott" ex guantanamoi fogollyal íratták. Ilyen hard boiled beilleszkedési tréninget kap?

Kiképző tiszt:
- Most pedig megkezdjük az intenzív magyar nyelvlecké!
- Maga éjjel-nappal magyarul fog tanulni és 72 órán belül olyan posztot fog írni, amit Mr. Tibor Modor piacvezető modoros blogger kirak a blogjára!:-)

Balance Of Power 2009.12.10. 13:13:00

@Zzz_: Dubaiban lehet, hogy kapsz ilyet, de az atlag arab a putriban vagy a sivatag kozepen nemtom mikor talalkozik europai nokkel.

El Topo (Sgt. Elias) 2009.12.10. 13:17:49

Egyik modoros nőismerősöm időnként ellátogat a közel keletre a saját pénzén, hogy házhoz vigye az impozáns orrú, olivabőrű beduin csávóknak az európai puncit.

Zorita 2009.12.10. 13:22:14

@Balance Of Power: talán nemcsak ez a 2 véglet létezik az iszlám világban sem

vincere 2009.12.10. 13:22:51

@Szalacsi Dezső: épp most akartam megjegyezni. egyébként én se tudtam, mindig azt hittem, valami arab országból jött (annyi igazság van a dologban, h. jemeni zsidó családi háttere volt, de ő már Izraelben született)

Balance Of Power 2009.12.10. 13:29:20

@Zzz_: Nyilvan nem, de a szabalyok akkor is leteznek, ha vannak kiskapuk. Es azert egy fokkal komolyabban veszik ezeket, mint a keresztenyek a Tizparancsolatot.

Balance Of Power 2009.12.10. 13:30:29

Na, megtalaltam a fentebb emlitett vicceskedo emailt. Sarkitott persze, de kelloen modoros:

Az egész világ azt kérdezi, vajon az arab terroristák (nem azok, akik a világ más
részein élnek) miért vágynak olyan hevesen az öngyilkosságra.

_Elemezzük végig a helyzetet._

01. Tilos a házasság előtti nemi élet.
02. Nincsenek prostituáltak.
03. Tilosak a szeszesitalok.
04. Tilosak a bárok.
05. Tilos a tévé.
06. Tilos az internet.
07. Tilos a sport, a stadionok, az ünnepek stb.
08. Tilos a házasságtörés.
09. Tilos sertéshúst enni. (Gondoljunk csak a roston sült csülökre.)
10. Mindenfelé homok, és sehol egy terepjáró, hogy lehetne egy
kicsit szórakozni.
11. Ruhák helyett csuhák.
12. Csak jobb kézzel lehet enni, mert a ballal a segged törlöd.
13. Tilos a vécépapír, mintha az élet nem lenne enélkül is elég bonyolult.
14. Nem lehet borotválkozni.
15. Nem lehet zuhanyozni.
16. Tilos a külföldi zene.
17. Tilos a rádió.
18. A roston sült szamárhúsból készül, és tevetrágya ég alatta.
19. Az asszonyok zsákformájú ruhát hordanak, és mindig fátyol takarja őket.
20. Mások választanak neked feleséget.
21. A feleséged annyira be van csomagolva, hogy csak egy fél év után derül ki róla, hogy szakállas.
És ha valaki elég meggyőzően mondja el neked, hogy ha meghalsz, a Paradicsomba kerülsz, ahol meglesz mindened, amit a földön nem kaptál meg...

....hát a jó francba, most mondd, nem lennél öngyilkos Te is!!!???

Wagner Úr 2009.12.10. 13:38:33

@Blackrock: kurva vicces gyerek vagy, elkezdesz rugózni valamin ("majd ordít a szélsőjobb"), aztán másokat baszol le, hogy kommunistáznak.

egyébként miért ne lehetne viccelni bármivel: a dobogókői táltosokon keresztül, a zsidó telepeseken át, a csicska filctollas-bomberes szkinyókig.

open your mind :-)

terra incognita 2009.12.10. 13:39:16

hááát.. ez nem modoros, nem szórakoztató, őszintén szólva nem is értem én ezt kicsit sem. a posztoknak azért szokott valami valóságalapja lenni. de tudom, legalább ingyen volt:)

IndaMuncher 2009.12.10. 13:48:17

@Balance Of Power: Sztem inkább azokról van itt szó akik idejönnek pl tanulni, és mindenfélét művelnek csajokkal, csak azért hogy kiéljék magukat, de iylen tisztátlanokat nem vesznek el. Olvastam is nem egy iylen sztorit ahol pár hónap után bemondta a csávó a csajnak, hogy ő ilyen cédákat nem vesz el. Persze a picsa tudja mennyi volt az igazságtartalma de én elhittem.

Zorita 2009.12.10. 13:59:33

@F.house: én kénytelen vagyok elhinni, volt marokkói és török lakótársam, feltűnően hasonló mentalitással :)

IndaMuncher 2009.12.10. 14:12:03

@Zzz_: Nem tudom hogy irigykedjek rájuk vagy utáljam őket. Á tudom már... mindkettőt.

Szalacsi_Dezső 2009.12.10. 14:12:21

@El Topo (Sgt. Elias): "Egyik modoros nőismerősöm időnként ellátogat a közel keletre a saját pénzén, hogy házhoz vigye az impozáns orrú, olivabőrű beduin csávóknak az európai puncit."
Nemáá' :-)
és tök ingyé, MNK

El Topo (Sgt. Elias) 2009.12.10. 14:23:08

@Szalacsi Dezső:

Mi az hogy ingyé? Mondom, hogy a saját pénzén!

Szalacsi_Dezső 2009.12.10. 14:32:25

@El Topo (Sgt. Elias):
Tehát ő fizet!
Értem.
MNK visszavonva!

El Topo (Sgt. Elias) 2009.12.10. 14:39:14

@Szalacsi Dezső:

Hát a fasziknak talán nem fizet, annyira azér nem rossz csaj.

lr 2009.12.10. 20:35:23

Hát...a posztnál már csak a kommentek furcsábbak :)

Vágási Matyi 2009.12.10. 22:18:28

@Styxx: :D Tényleg ment körbe ilyen? Ez még durvább mint a viccben, tudod, 'Sátán vagyok'.

Styxx 2009.12.11. 00:36:52

@Vágási Matyi:
Ja, én simán kaptam anno olyan SMS-t. Ezt a Sátán viccet nem vágom, pls homályosíts fel.

Szalacsi_Dezső 2009.12.11. 07:22:23

@Styxx:
Az Ózd melletti kis falu neve Sáta.
Namost az ózdi pap kitette a templomajtóra a cédulát, hogyaszongya:
A mise elmarad mer' Sátán vagyok.

Ormótlan · http://bogaras.blog.hu 2009.12.11. 18:25:50

@Balance Of Power:
A túlzó dolgok mellett van benne nagy baromság is...
A WC papír használatával kapcsolatban a vallás ma már hivatalosan megengedi, de azért a 6. században még nem sok e célra készült tekercs állt az igazhitűek rendelkezésére... Náluk az volt az előírás, hogy erre a célra fenntartott KÖVET használtak, melyet egy szintén e célra kijelölt vizes edényben tartottak, majd a dolguk végeztével alapos kézmosás volt kötelező, amelynek edénye az előző edénytől elkülönítetten állt.
A mai _gazdag_ arabok olyan luxusklotyókat tartanak, hogy máshol hírét se látod... A bidé nagyon népszerű náluk, pont a szigorú higiénés előírások miatt.

Szalacsi_Dezső 2009.12.12. 12:01:41

@Ormótlan:
Ja és a kézlevágás is azért nagy büntetés, mert jobb kézzel esznek, ballal segget törölnek. Így ha levágják a jobb kezét a tolvajnak, az onnantól "szar ügy".
Vagy fordítva van, javítsatok ki!

Irgun 2009.12.14. 13:12:56

nah szerintem ez kirekesztő, raszista pista..és elegem van

killercsiga 2009.12.20. 04:58:42

Szerintem a figurák fullosan megvannak például a magyarok között is, csak "a mieink" az eltérő szocializáció miatt irigyelt (de belül szétesett) sikeremberek, vagy elcseszett lúzerek lesznek.

Ebből a bejegyzésből Wulffmorgenthalerék biztos rajzolnának szépeket. :P

Hasonmás 2010.04.20. 15:09:56

Ez egyrészt nem túl vicces, másrészt eléggé távol áll a mindennapjainktól...
süti beállítások módosítása