Olvasói rovat - A nők sunyi, gyenge, hazudozós lusta szarok

2012/05/24. - írta: Modor Tibi

Kedves Olvasóink!

A mai olvasói írás (Szemmelversz Ignác tollából) a női nem nagy tisztelőiként ismert szerkesztőséget mélységesen felháborította és ezúton is teljes mellszélességgel elhatárolódik tőle - ám a szólásszabadság nevében (szigorúan elrettentő, oktatási célból) érdemesnek találta közlésre.

Ismételjük: felháborító ez és nem is vicces. Egyeseknek ideje lenne elgondolkodniok...

 

FIGYELMEZTETÉS: Kérlek, ha még nem múltál el harminc éves és/vagy nő vagy, akkor ne olvass tovább! Tényleg ne.


 

Igaza van Hátasnak, társadalmi érdek a gyerekvállalás + keresőképtelen ilyenkor, el kell vhogy látni. + egyszer te is lehetsz nő (lásd Szecsődi Karcsi)!

De hogy vissza kell venni bazmeg, ő akart gyereket, ha én egyetemre akarok menni, vagy csak úgy utazgatnék a világban, de STIP-STOP majd jövök, akkor visszavesznek? És utána tényleg még 1x lehúzás céget, mindenféle munkavégzés nélkül (visszajövéskor 5 évnyi szabi egyben kivevés és kifizettetés azt is), tehát a többi fasz keresse meg neki a munkájával még az ingyenkört.

Tőlem úgy ment el szülni a csaj, hogy azt mondta, október közepéig lesz. Majd júliusban betelefonált tavaly, hogy már nem tud jönni, a héten se. Mindenbe beleszart, semmilyen megbeszéléshez nem tartotta magát, nem úriember, hiszen nem is ember, hanem nő. Előbb veszek fel egy tolószékes buzi cigán*t legközelebb, ez lehet 1 emberben is. Mondtam, hogy jó, akkor táppénz nyilván és küldök neki kisebb munkákat, amivel lehet 1 kis pénze zsebbe, hogy ne csak a táppénzből meg gyesből kelljen megélniük. Abból se csinált meg semmit, egybe beleharapott, aztán otthagyta a tányér szélén, mint a finnyás gyerek. Kész, kiesett a toll a kezéből, ROHADT KIBASZOTT LUSTA GECI OST*BA NŐK, imádják ezt, alig várják, hogy ne kelljen semmit csinálni, és utána 30 évig képesek lennének folytatni. Alattomos undorító faj ez. Még jó, hogy legalább azt eltitkoljuk előlük, hogy mi is tudunk szülni, és így kínokat élhetnek át.

Szóval asszem, bruttó 195 körüli fizetése volt, ami nem tűnik magasnak, amíg nem neked kell ezt 4-5-6 embernek kifizetni minden hónapban :) és asszem olyan +2-300e Ft-ba volt NEKEM, mire megszült, és eleve már a júliusi fizujáért se dolgozott annyit, amennyit megkapott. Hónapokig baszkodás állam, hogy ilyen-olyan táppénz harmadát, felét utaljam. Közben meg augusztus közepére le kellett volna adni valamit, ő 3 héttel előtte tűnt el, pedig 2 tök világos feladat maradt nála, a többit még a távozása előtt átvállaltam, nyilván azért, hogy rendesen legyen megcsinálva. Na a végén átvállalhattam az egészet... Heti 90 órát dolgoztam bazme*, mértem. Volt olyan hogy reggel 7-kor még bent dolgoztam, úgyhogy akkor már minek menjek haza, 1 alvás mínusz, azt se tudtam 1 hétig milyen nap van. Az ilyenek miatt amennyire a törvény engedi, takarodik el innen a kurva an*jába amikor visszajött, természetesen amit a jog biztosít neki, azt megkapja.

A szülés óta valóban nem kerül egy fillérbe se.

A nők sunyi, gyenge, hazudozós lusta szarok. Simán el tudom képzelni, hogy a szülés egyáltalán nem is fáj, csak összebeszéltek és úgy csinálnak, mintha - hátha így jobban lenyeljük, hogy helyettük kell rabszolgáskodni évekig, amíg vakarják a picsájukat és munkának állítják be azt, hogy azzal lehetnek napi 24 órát, akit szeretnek, meg a játszótéren okoskodhatnak a többi geci álla*nak, hogy ők ezt mennyire jól csinálják, apa meg eteti őket. A jézusos-istenes hazudozás után második legnagyobb gecizés az ez.

De annyira jó baszn* őket meg beléjük kenni a geci* meg visszatömködni kézzel a seggl*ukukba, a kurva i*tenit.

284 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

(C) Neel Armstrong (A) 2012.05.24. 20:52:11

@ktln8787:

Szegény szánalom, és rossz hírem van, ezt már nem növöd ki.:)

ktln8787 (törölt) 2012.05.24. 20:56:53

@(C) Neel Armstrong (A): Na irány a buzibár kisköcsög, már kezdelek unni. Ne irogasd tovább a zavarodott, agyament hülyeségeidet, nehogy anyukád a végén megtudja....xDDD

(C) Neel Armstrong (A) 2012.05.24. 20:58:53

@Dr.Bio74:

Legközelebb holnap este rendelek, hozd el a naplódat, aztán beszélgetünk.:)

Hímsoviniszta 2012.05.24. 21:00:42

Nem rossz poszt. Csak mellesleg jegyzem meg; a nők tényleg csak haverkodni járnak be a munkahelyükre. Egy nő kizárólag akkor dolgozik, ha a főnök is ott van, ő pedig nem a szeretője.

(C) Neel Armstrong (A) 2012.05.24. 21:05:10

@ktln8787:

Ilyen régen nem gyaktak meg?:)

Vagy magadba törted a kigyóuborkát?

Mert elég deprimáltnak tűnsz.

És mióta izgat ennyire ez a buzi téma, nemet akarsz váltani?

Nőből férfire, vagy fordítva?

zephyr 2012.05.24. 21:10:12

30 alatti vagyok. Nő. Egyedülálló. Magamat tartom el a saját fizetésemből. Elolvastam a cikket.
..És ilyenkor nagyon örülök, hogy nem Magyarországon élek. Mert nyugaton biza' ilyen cikk nem születhet(ett volna) meg. (Legalábbis abban az országban, ahol jelenleg élek.)

És most jöhenek a fikázó kommentek, plíz!

A Tyne folyó déli partja 2012.05.24. 21:10:55

én szeretném feltenni a kérdést a Modorosblog szerkesztőinek, hogy vajon igaz-e a sejtésem, hogy direkt keresnek idiótákat, hogy minden posztnál legyen egy aktuális marha?:))

Álmodója 2012.05.24. 21:14:34

De jó, én lehetek az első a barátaim közül, aki a ajánlhatja ezt a cikket a facebookon...kár hogy nő vagyok, aztán meg 37 éves és nincs gyerekem, furcsa lenne, ha ajánlanám... azt elismerem, hogy sok igazság van a földön...hát neki is igaza van, és a nőnek is igaza van, akit alkalmazott :) ez az élet

Styxx 2012.05.24. 21:19:34

@zephyr:
Ferlcsigáztál és a nyugattal megzavartál. Azt hittem, hogy Észak-Koreában élsz, ezért meglehetősen gyönge az internet-kapcsolatod, így nem láttad az oldaldobozt (benne linkekkel a további részletekkel)
"Témáink: modorosság és különféle nyelvi bravúrok, mesterkéltség, helyesírás, közhelyek, tipizálás, a társadalom és kasztjai.

Mielőtt elhamarkodottan hozzászólnál, olvasd el az első posztot , a modorosság definícióját és a Parainesist."
Kérlek, áruld el, melyik nyugati országban korlátozzák ilyen szinten a szólásszabadságot, hogy egy ilyen szatíra ott nem jelenhet meg?

Ha neked személy szerint nem tetszik, az nem érv, mivel esztétikai kérdés.

Intizar 2012.05.24. 21:21:10

Hát, korábban tényleg viccesebb volt, mi tagadás. És ne gyöjjenek nekem a blog önmeghatározásával. Azzal együtt és ahhoz képest volt viccesebb. Szarvilágot élünk, hiába.

ktln8787 (törölt) 2012.05.24. 21:21:44

@(C) Neel Armstrong (A): Sajnálom, hogyha elszomorítalak, de nekem kiegyensúlyozott párkapcsolatom van, ami neked valószínű soha nem lesz. Ha nem változol meg. Mert most egy egoista, hihetetetlenül ostoba, szűklátókörű ember vagy, aki nem képes megbecsülni a másikat.
Te hoztad elő a buzi témát, én csak a te saját szellemi szinteden próbáltam kommunikálni veled. Mert hiába hiszed magad baromi okosnak magad, az elejétől kedve megmutatkozott milyen hihetetlenül sötét vagy. Ajánlom, hogy sokat olvass, tanulj és járj nyitott szemmel és szívvel a világban, hátha rájössz, hogy a nők NEM ÉRNEK KEVESEBBET a férfiaktól. Sőt, ha lehet beszélgess a témáról az anyukáddal is vagy más nő nemű rokonaiddal. (Már ha vannak "nő nemű" rokonaid.:DD) Na, jó éjt.

(C) Neel Armstrong (A) 2012.05.24. 21:28:57

@ktln8787:

Ne erőlködj, mert egyrészt ostoba vagy és unalmas, másrészt meg aranyered lesz.

Rettenetesen betalálhattam, ha ennyire habzik a szád.:)

Még valami, a buzi témán te rugózol, a "kiegyensúlyott párkapcsolatod" meg freudi elszólás.

Szóval senki nem szerelmes beléd?:)

(C) Neel Armstrong (A) 2012.05.24. 21:35:18

@A Tyne folyó déli partja:

Nem is te lennél, ha nem jelentenél föl a "szerkesztőknél", vagy bárkinél, akit felsőbbségnek gondolsz.

Ezt csináltad már az óvodában is.:)

A meleg kapcsolatodban te lehetsz a "nő".:)

Martian (törölt) 2012.05.24. 21:37:51

"A nők sunyi, gyenge, hazudozós lusta szarok."

"Bezzeg a kőkemény, bőrszerkós Feri,
aki eres farkát az ánuszomba veri.."
:)

xenuka 2012.05.24. 21:38:21

A helyszín egy menő multicég Magyaroszágon.

Tavaly nyár elején felvettek 6-8 új embert.
Nagyon kellemes irodai környezet, elviselhető mennyiségű, jó munka és jó fizetés.

Vidékről Pestre költözött új kolléganő, azonnal megleli itt a nagyfaluban élete szerelmét.
(A hős egyből egy személyautót is ad neki, ne járjon már gyalog.) Néhány hónapos ismeretség után már terhes is lesz tőle az édes, és bizony most otthon figyel mert ott van már a kicsi baba is.
Talán egyszer össze is házasodnak, de minek, hiszen már megvan a pici.

Ezzel csak egy gond van:
Már két embert kirúgtak a cégtől az idén, mert nemzetközi válság van és nincs annyi pénze már a multinak sem.

De meglepő módon a két ember, két srác! Pedig a kollégák közel fele nő.

Egyik srácnak sem volt semmi gond a munkájával, mert senki nem annyira hülye, hogy egy ilyen tuti helyen ne hozza a minimumot, pláne ha simán teljesíthető.

De a babás anyuka és a többi hölgy természetesen "szent tehén".
Szóba sem került, hogy esetleg ott maradjon egy srác, aki termel és az alig 6 hónap munka után minimum egy évet otthon üdülő anyukáról mondjon le a cég.

Jó ez így?

orvlat 2012.05.24. 21:49:07

@(C) Neel Armstrong (A): Basszus maga a poszt nem a legjobb, de ennyi frenetikus kommentet (ld. széthekkelt norvég balos tábor):)))

(C) Neel Armstrong (A) 2012.05.24. 21:59:10

@xenuka:

Uram, gyöngyöt disznók elé? A felét sem érti a nagy többség, amit írt.

Úgy 200 éve kezdődött minden, amikor a hagyományos társadalmat, amely megfelelő szervezete volt a homo sapiens szükségletekielégítési mechanizmusának sok 10 ezer évig, kezdte felváltani az a borzalom, amiben most is élünk.

Egyik nagymamám sem dolgozott, amig a komcsik rá nem kényszerítették, és nagyon boldogok voltak a családjukkal.

A gyerekek, apám és édesanyám nevelve voltak, a kilincsek szidolozva, a befőttek eltéve, és nem rendeltek pizzát mobilon.

Érdekes módon, a Horthy-korszakban mindkét nagyapám keresett annyit, hogy el tudta tartani a családját.

A nők nagy többségének - hacsak nem professzorok és művészek -, semmi keresnivalójuk a munkahelyeken.

Ez alól természetesn a betegápolás és a pedagógia (mint ősi és nőkhez méltó tevékenység) kivétel, de az utóbbi csak alsóbb fokon.

A magyar Nobel-díjasokat pl. a fasori gimnáziumban nem nők tanították, hanem valódi tanárszemélyiségek.

Most bármelyik középiskola tablóját megnézve azt látjuk, hogy 17-18 éves fiúkat adott esetben huszonéves ribizlik "tanítanak". Ennyit is ér az.

A világ a végromlásba rohan, egy azonnali és radikális paradignmváltás talán segítene, de szerintem mindennel el vagyunk késve.

Amikor skandináv óvodákban nincsenek már kisfiúk és kislányok, csak nem nélküli egyedek, akkor nem nehéz elképzelni, mit hoz a jövő.

pocaklakó minimanó 2012.05.24. 22:13:48

A topicbeli beírásokat olvasgatva visszasírom Brendel PhD Aladdint. :)

Eperkeper 2012.05.24. 22:14:31

@mojoking77: nem is tudom ki az ostoba, ugyanis ha elolvastad volna az első posztot , a modorosság definícióját és a Parainesist, ahogy a blog leírásában is áll, akkor nem írtál volna ilyet. De persze nem olvastad el, és csak okoskodsz. Gratulálok. :)

Slipping_Beauty 2012.05.24. 22:17:14

Buzi-e vagy?
Amúgy a leírásban szereplő nő csak simán jellemhibás és nemtörődöm, meg beleszarós, de ez nem azért van mert nő. :D Nem hinném, hogy ne lenne ilyen férfiben is. :D amúgy a faszik közül is simán van aki kitartatja magát, pedig ők nem is tudnak szülni.

Elijah_Baley 2012.05.24. 22:21:16

@Slipping_Beauty: de, a kiemelt részben ott van, csak tagadjuk előletek.
hülye tyúk, olvasni se tucc...

Dr.Betépett felhasználó 2012.05.24. 22:25:55

@(C) Neel Armstrong
Hun marad az akolszagú kaftán meg az ánuszfelhő aranyom ??????,nem jó hogy újra látlak de kérlek változtass már nicket,nem szeretem,hogy ilyen különleges embereket aljasítasz le azzal,hogy a közelükbe férkőzöl,te szar.

xenuka 2012.05.24. 22:33:43

@(C) Neel Armstrong (A):
"Amikor skandináv óvodákban nincsenek már kisfiúk és kislányok, csak nem nélküli egyedek, akkor nem nehéz elképzelni, mit hoz a jövő."

ez a genom őrület?

zephyr 2012.05.24. 22:34:15

@Styxx: Olvastam a linkeket, de köszönöm, hogy felhívtad rájuk a figyelmemet. Igazán kedves tőled.

(C) Neel Armstrong (A) 2012.05.24. 22:37:54

@Dr.Betépett felhasználó:

Régi és mély komplexusokat őrzöl rólam magadban, de a te jellemeddel és gyönge képességeiddel ez természetes.

Az írásképed zavarodott lélekre vall. Gyorsan akarsz ütni és bosszút állni, erre utal, hogy nem hagysz ki betűhelyet a vessző előtt.

Ami nem változott, hogy bensőséges viszonyt ápolsz az emberi végtermékekkel (itt a fekáliával).

Végül, te ne változtass nicket, mert a hónapok óta lejárt és már akkor sem szellemes Dr. az elején hűen mutatja a szánalmas értelmi és ízlésbeli szintedet. Jobbulást!:)

norb76 2012.05.24. 22:45:40

Ha ez tényleg ígytörtént akkor tényleg a k.an.ba. 27/N
De nem minen nő ilyen ember!
Én az esküvőm előtti pénteken még 8-18ig dolgoztam vidáman megjegyzem, szülés előtt két héttel mentem, szerencsém volt, egészséges voltam, segített a férjem(norb76) aki mindíg embernek tekint, a fiam egy éves és múlt hónapban kezdtem újra, ugyanott dolgozni!

xenuka 2012.05.24. 22:48:32

Egy MUNKAADÓ számára egy terhes munkavállaló nő és a gyereke miért kellene hogy fontosabb legyen bármelyik másik munkavállalójánál és annak családjánál?

Az hogy terhes egy nő nem betegség és nem érdem, csak átmeneti állapot.

(C) Neel Armstrong (A) 2012.05.24. 22:50:50

@xenuka:

Már másutt is van rá példa.

Igazi férfiakat és nőket nem fognak nevelni, csak nem nélküli rabszolgákat és fogyasztókat.

És a világért sem gondolkodó egyedeket, ezért butítanak le mindent egy csimpánz szintjére.

Holnap érettségit kap, aki el tud olvasni egy nem túl bonyolult reklámszöveget és össze tud szorozni két háromjegyű számot valami ketyere segítségével.

A háttérhatalomnak nemzetekre sincs szüksége, sem nyelvekre, ez utóbbit a mobil- és web-english fogja felváltani.

bigthereal 2012.05.24. 22:51:10

@xenuka: nem, ez a kultúrális marxizmus, magyarul píszí...

a poszttal az a baj, hogy nem adja meg a nőknek a nekik kijáró tiszteletet, hiszem ők az emberiség fennmaradásának letétmenyesei, méhükben hordozzák a sok pocaklakót, akik az új világrend humanista erkölcsét magukévá téve, egy boldogabb világban élhetnek...

2012.05.24. 22:52:01

@(C) Neel Armstrong (A):

Te nem a Pozsonyi "Gecizők" Á. vagy véletlenül inkognitóban?
"Ami új, az rossz!" :)

Styxx 2012.05.24. 22:56:24

@zephyr:
Szívesen, viszont továbbra is érdekelne, hogy melyik országban élsz? Köszönettel:Styxx

Dr.Betépett felhasználó 2012.05.24. 22:56:32

@(C) Neel Armstrong (A): Cicus,mondták már hogy kezeltesd magad?Nem őrzök semmit rólad baba,annál többet Neil Armstrongról.A jellememmel,és a következtéseimmel semmi baj nincs.Az írásképemmel szintén semmi.Azért mertem megzavarni a nem létező lelki békédet,mert elmulasztottál írni az akolszagról,a kaftánról,és az ánuszfelhőről.(ami nemtommi ).ja meg a nyilonacskóval fedett putriról se csillagbogár.

(C) Neel Armstrong (A) 2012.05.24. 23:03:04

@Dr.Betépett felhasználó:

Így egy homár ír, vagy egy magáról sokat képzelő, de nagyon ostoba picsa. Férfi biztos nem.:)

Szánalom.

Dr.Betépett felhasználó 2012.05.24. 23:05:35

@(C) Neel Armstrong (A): Honnan tudod kisfijjú,hogy miként ír egy férfi????Na elég volt mára......Cshőőőő

(C) Neel Armstrong (A) 2012.05.24. 23:13:34

@Dr.Betépett felhasználó:

Le lettél oltva, ostoba, arcoskodó bringa.:)

Disznó Úr 2012.05.24. 23:17:53

Ajánlom Esther Vilar: Az idomított férfi c. könyvét.

Más: azt figyeltem meg, hogy a buta, hisztis stb. nők előszeretettel hivatkoznak "nőségükre" és jobban jellemzi őket az, hogy a világot a nemek harcaként definiálják magukban.

Az értelmes nőkre - kollégákra - egyébként szerintem nem elsősorban "nő"-ként tekint az ember, hanem mint egy másik emberre, akivel szót lehet érteni.

A buta nők állandó "ön-nőzése" a normális nők megítélését rontja.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2012.05.24. 23:20:17

@Disznó Úr: Ezek szerint az értemes nő szükségszerûen ronda.

zephyr 2012.05.24. 23:36:07

@Styxx: Hú, most jut eszembe, hogy én még a Parainesist is olvastam! :)
Amúgy meg ha valamire kíváncsi vagy, csak nem süllyedsz le odáig, hogy egy nőt kérdezel meg róla?
Ne haragudj, nem vagyunk egy szinten. Én oly magaslatokba nem érek föl, ahol a férfitársadalom osztja meg egymással pezsgő szellemi termékének legújabb csilámait... Inkább keress valaki mást, aki hozzád méltó.

eastern sugar 2012.05.24. 23:52:53

mi ez az okádék szemét, ami itt hömpölyög? ki a rák ez az armstrong? hogy bír valakiből ennyi szar kijönni? röviden ennyi a kérdés.
@Styxx: nem gondoltam, hogy olvasod pilatest...most kicsit égőn érzem magam...nem kicsit. :)

Styxx 2012.05.25. 00:00:11

@zephyr:
Félreértesz, én valójába egy uccsó pondró vagyok, aki sóvárogva néz fel a nőkre, mint Erőss Zsolt az aktuális nyolcezresére, de okés, akkor nézek mást, a "jó öreg cukit" úgy is itt van alattad:
@eastern sugar: Jaj, ne má, tudod, hogy imádlak, pöti narancshéj csöppet se von le Marie Curie-t alázó szellemi kvalitásaidból:-)

Disznó Úr 2012.05.25. 00:03:23

@Panther_V: Mint ahogyan az értelmes férfi is. Az emberek különben is kedvezőtlen külsejű, testszagú, büdösszájú lények :)

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2012.05.25. 00:13:34

@Disznó Úr: Ez valószínû, de szerintem ezt meg kéne szüntetni.

(C) Neel Armstrong (A) 2012.05.25. 00:20:14

@eastern sugar:

Easternsugarnak, százszorszépnek, szőkeboszinak, picibabának olyan ótvar repedések szokták magukat nevezni, akik naponta véresre maszturbálják a folyós és kitágult vaginájukat, mert senkinek nincs gusztusa meggyakni őket.:)

Az ilyen okádék ronda, gyapjas fejű, kenyér hátú, csámpás lábú, kampós orrú, táskás szemű kivénhedt némberek nagy előszeretettel mellékelnek magukról olyan fotókat, amelyen nem ők vannak.

Majd mivel magas nekik ez a poszt, mint tyúknak a farzseb, névtelenül nekitámadnak valakinek, aki kiveri náluk a biztosítékot azzal, hogy a kommentjében megidézett ostoba, sík gyökér, lusta és élősködő picsákban magára ismer.

Látod, bringa, ilyet én is tudok. Akarsz folytatást?:)

petrice 2012.05.25. 00:56:43

@Hímsoviniszta: Ott a pont
@(C) Neel Armstrong (A): meg ott

Ne dolgozzanak a nők, úgysem képesek normálisan, adjanak nekünk férfiaknak annyit, hogy legyen kalács a tejbe és ilyen probléma fel sem merül.

@ktln8787: Ezt a dumát majd akkor, mikor a hapsid épp visszatömködi kézzel a seggl*ukadba, a kurva i*tenit. :)

@bigthereal: TÖRTÉNELMI PILLANAT! Elhangzott a 'pocaklakó' szó egy modoros kommentben!

lárvalányhaj 2012.05.25. 01:32:50

Fiúkák, nem akartok Nőgyűlölő Pride-ot rendezni?

Prophet 2012.05.25. 01:47:55

@Dr.Betépett felhasználó: Szép nővel bárki tud, de egy csúnyához férfi kell. De a te szádból édes a keserű!

@(C) Neel Armstrong (A): Freud pedig azt mondta, minden kisfiú (férfi), és minden kislány (nő) az ellenkező nemű szülőt szeretné "birtokolni", míg az azonosra féltékeny, és azt megölné! Persze ő osztrák volt, ez mindent megmagyaráz, náluk ez teljen megszokott.

eastern sugar 2012.05.25. 05:57:48

@(C) Neel Armstrong (A): persze, nyugodtan folytasd, ha azt szeretnéd. a képen én vagyok, de nyilván az is undorító. különben meg tényleg ki a faszt érdekelsz. én csak azon csodálkozom, hogy ilyen szintű társalgás megy itt többszáz hozzászólásban. vagy ez már a paródiának a paródiája? csak mert itt tök jó viták voltak régen, de ha nem is, akkor se nyomták tele az öncélú szaraikkal ilyen unatkozó kis faszkalapok. az a velvet.

@Styxx: miféle narancshéj? na ne. erről egy szó nem esett, attól hogy az ember lusta és edzetlen, attól még nem szükségszerűen karfiolos. de igazából nem hiszem, hogy itt most bármilyen érdemi társalgást lehetne folytatni, amíg meg nem jelenik a következő poszt.

Szilard Kigyo 2012.05.25. 09:33:25

@Névtelen betelefonáló: sijj, kibasz*ttul unalmas lehet a blogod, ember.
De most komolyan, az elet nem habostorta, nem lehet orokke aranyos, kedves, cuki dolgokrol irni. Arra ott van a Velvet.

De te is valamiert itt vagy, es elolvastad, a sajat blogod javitgatasa helyett.

Na nem?

Egyebkent pedig c`est la vie - mondja a francia.

B-road · http://szetbaszazideg.blog.hu 2012.05.25. 09:58:38

@(C) Neel Armstrong (A):
Kicsit kezd leülni a vita, pedig ez a téma ennél többet érdemel. Úgyhogy adjuk meg a tiszteletet és:

Neil Armstrongnak is csak valami beképzelt asztronauták nevezik magukat, akik a férfiasnak hangzó nevet büszkén viselik, de az erős marokra történő utalás nyilvánvalóvá teszi, hogy a kedvenc hobbijuk a kézimunka.

mojoking77 2012.05.25. 11:05:42

@Eperkeper: En tudom. Sajnos TE draga. Feleslegesen alltal neki mosdatni magad.
Udvozlettel:

(C) Neel Armstrong (A) 2012.05.25. 12:08:20

@eastern sugar:

Rá vagy kattanva a pénisz és a fekália kocsis szótárbeli alakjára. Nem irigylem a pasidat, ha van, bár az ilyen acsargó és irritáló repedéseket minden valamirevaló férfi messziről elkerüli.

Régen nem gyakhattak meg rendesen, de kinek is lenne rá gusztusa. Nőben ritka az ilyen közönséges egyed, noha ez a stílus kezd köztük is általánossá válni.

Te vagy rá az eklatáns példa, hogy minden korábbi megállapításomnak alapja van.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.05.25. 12:42:16

@(C) Neel Armstrong (A): a gender-őrületnek nevezett dolog amúgy nem azt jelenti, hogy nem veszik észre, hogy valaki fiú vagy lány. A dolog lényege csak annyi, de úgy tűnik, ezt nehéz sokaknak feldolgozni, hogy talán mindazon dolgok, amelyeket férfi és női tulajdonságoknak gondoltunk sokáig, valójában nem férfi és női tulajdonságok, hanem az eltérő nevelésből adódó eltérések.

Példa: műszaki "érzék". Habár valószínűleg eleve van némi különbség a férfiak javára a műszaki érzék vonatkozásában (némi, hangsúlyozom), a tapasztalható JELENTŐS eltérés fő oka az, hogy a lányok műszaki nevelése közel zérus. Még egyszerűbben: nem igaz, hogy a lányok SOKKAL érzékenyebbek szociálisan, a fiúk meg SOKKAL jobbak a műszaki dolgokban, csak arról van szó, hogy a kislányok kezébe babákat adunk, hogy játsszon teázósat, a fiúk kezébe meg teherautót. A baba viszonylag szerény műszaki alapokat ad a lányok kezébe, ez belátható. Ezek után nem csoda, ha felnőtt korban egyszer csak az a tapasztalat, hogy jé, a férfiak ügyesebbek a fűnyírószerelésben. Aztakurva, na vajon mitől?

(C) Wernherr von Braun (C) 2012.05.25. 13:12:09

@vészmadár (pica pica):

Ha neked a babát a kezedbe adták, kislányként nem magad választottad a játékok közül, akkor valamilyen gyógypedagógiai intézetben töltötted az óvodás éveidet.

Ugyanez vonatkozik a fiúk esetében az autóra, a játékkardra, vagy bármilyen harci eszközre, játékpisztolyra, amihez a kisfiúk maguktól nyúlnak vagy gyártanak ilyet, senki "nem adja a kezükbe".

Csak a lényeget nem érted, de az első feltételezést megengedve ebben semmi meglepő nincs.:)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.05.25. 13:57:12

@(C) Wernherr von Braun (C): lehet, nem a legjobb példa volt, de a lényeget nem érinti a dolog: léteznek különbségek, amelyekre jól ráerősít a nevelés.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.05.25. 14:01:44

@(C) Wernherr von Braun (C): azért az érdekelne, hogy az elmúlt százezer évben ha egy először felülni képes kisfiú babához akart volna nyúlni, akkor hol lett volna erre lehetősége? vagy a te szüleid eleve kardot és babát is vettek neked, hogy válassz? Meglepődnél, hány lány megy oda az oviban a fiúkhoz az autókhoz, amilyet addig nem is látott, mert érdekli, és hány fiú a babákhoz, amilyet addig nem is látott, mert érdekli (egy gyereket MINDEN érdekel), és hány kapja meg, hogy Robika, játssz az autóval, az a neked való, vagy Dzsennike, az a fiúk játéka...

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.05.25. 14:19:11

egyébiránt nem tudom, van-e rajtam kívül bárki, aki figyelgeti a posztok címkézését, mindenesetre kérnék arra egy elfogadható magyarázatot, ez a poszt miért kapta meg az "irodalom" címkét?

(C) Wernherr von Braun (C) 2012.05.25. 14:19:18

@vészmadár (pica pica):

Ezek gyönge utánlövések, te is tudod, hogy nincs igazad.

Nem kísérletezem vele, hogy meggyőzzelek, nővel vitatkozni eleve reménytelen.:)

A természet és benne a homo sapiens elég jól el volt liberálisok és felforgató eszmék nélkül sok ezer (millió) évig.

Amióta a fent említett eszmerendszer teret nyert, a világ olyan lett, a milyennek most "élvezhetjük".

Keserű lesz az ébredés a század közepén, amikor a kizsigerelt bolygó "elfogy" alólunk.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.05.25. 14:23:51

@(C) Wernherr von Braun (C): nem vagyok nő, úgyhogy ne add fel, vitatkozz. Ellenben válaszolj: tehát te például kaptál fiús és lányos játékokat is anyádéktól, hogy válassz? (az a vicces, hogy a gender-pedagógiával én sem értek egyet, de ettől még érdemes végiggondolni, mint mindent, amit hallasz, mert lehetnek - ahogy számomra ennek is vannak - hasznosítható vonatkozásai).

(C) Wernherr von Braun (C) 2012.05.25. 14:38:38

@vészmadár (pica pica):

Ne haragudj, de korlátolt emberekkel nincs kedvem vitatkozni.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.05.25. 14:41:51

@(C) Wernherr von Braun (C): ez terelés, nem vagy te lány, édes öcsém, nem úgy sakkozunk, hogy ha nem tetszik a lépés, felborítjuk az asztalt:)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.05.25. 14:46:51

@(C) Wernherr von Braun (C): másfelől meg, miféle férfi teszi a HANGULATÁTÓL ("nincs kedvem") függővé a feladatai végrehajtását? ne okozz csalódást, öregem!

(C) Wernherr von Braun (C) 2012.05.25. 14:59:01

@vészmadár (pica pica):

Sokadszor futok bele a hozzád hasonló kullancsokba, de majd megunod.:)

Intizar 2012.05.25. 15:08:55

@vészmadár (pica pica): Szarka úr, mint egy másik blogon már kifejtettem, egyes embereknek VAN igazuk, és ezen semmi nem segít (érdekes módon ezek többnyire férfiak, csak hogy a genderproblémához is hozzászóljak).
Tananyag: youtu.be/uqh_kWyj_iM

negondolkozz!majdénmegmondom! 2012.05.25. 15:50:06

Haverom most hívott, hogy a bloggazda kitiltotta. Mekkora barom aki ilyet tesz? Pedig nem írt semmi különöset. Öcsém, fejbe leszel baszva hamarosan, ha szórakozol a kommentelőkkel!

HZ · http://nagyvilag.blog.hu 2012.05.25. 16:04:45

@(C) Neel Armstrong (A): Ezt nem értem. Leírod egy kommentben minden probléma okát, a feje tetejére állt társadalmat, ami úgy tűnik, szerinted sem a nők hibája, ez értelmes, függetlenül gondolkodó emberre vall. (Nem a nők felezték meg a reálbért az ötvenes években aljas okból, hogy építhessük a kommunizmust)
Előtte miért kellett olyan bejegyzéssel kezdeni, ami a legtöbb emberben bicskanyitást idéz elő? Anyázásra anyázás a válasz, a kulturált vita, emberek meggyőzése kizárva. Ez meggondolatlan, de függetlenül gondolkodó emberre vall.

HZ · http://nagyvilag.blog.hu 2012.05.25. 16:17:54

@vészmadár (pica pica): Nekem három kislányom van, sok autó is van otthon, nem játszanak velük. A szomszédban kislány, és egy kisfiú. Neki ott a nővére, de az én lányaim összes játéka is, és véletlenül sem Barbizik.
Fogócskázunk a lányokkal, és kb 3 éves kora óta öszönszerűen igyekszik megvédeni a lányokat a cápától, azaz tőlem: ő fut leghátul, és megfordul, hogy egy bottal elijesszen, vagy széket tol elém, hogy elessem benne.
A gender elméletet tényleg nem szabad komolyan venni, pont úgy működik mint a marxizmus, vagy egyéb asztalon gyártott elméletek.

(C) Wernherr von Braun (C) 2012.05.25. 16:39:58

@negondolkozz!majdénmegmondom!:

Aki egy poszt kapcsán a másként gondolkodót, az esetleg radikális ellenvéleményt megfogalmazót, kitiltja, elnémítja, kommentjeit visszamenőleg törli, az máris veszített.

Ezt nem értik a "toleranciájukról" és a "másság tiszteletéről" elhíresült hazátlan libsik.
Nincs más fegyverük, mert minden nyilvános vitában alulmaradnak.

De nem sokára a saját kezünkbe vesszük ezt az ezerszer kirabolt és meggyalázott hazánkat, Magyarországot.

Jön még kutyára dér.:)

(C) Wernherr von Braun (C) 2012.05.25. 16:46:37

@HZ:

Utólagos engedelmeddel, hogy a bicskát mi nyitogatja ki a zsebedben, arra nem lehetek állandóan tekintettel.:)

Hosszas magyarázkodás helyett feltennék egy kérdést,(mivel minden 1918-19-ben kezdődött).

Tessék mondani, a "fehér terror" előtt milyen színű terror volt?

Megvan? Na ugye.:)

optics 2012.05.25. 16:54:59

Csak a sört böfögő panelprolik nem látják a sablonos klisékkel üzemelő agyukkal, hogy Neil Armstrong nevű user milyen igazságokat mond.

De mit is várunk olyanoktól, akinek az a legnagyobb támadó védekezése, hogy "nagy az Isten állatkertje".

Az a ti bajotok, ha nem látjátok milyen intelligens csávó ez a Neil. És tényleg az.

Hordában támadtok valakire, aki szembemegy a sablonos, szánalmas bevett normáitokkal.

(C) Wernherr von Braun (C) 2012.05.25. 17:01:20

@optics:

Köszönöm, Uram!

Egy apró kiegészítés, a kitiltott nickem helyesen Neel Armstrong.:)

lárvalányhaj 2012.05.25. 17:05:29

@optics:

"szembemegy a sablonos, szánalmas bevett normáitokkal."

a mai világban már nem olyan nagy cucc melegnek lenni :)

[c] 2012.05.29. 21:18:37

@(C) Neel Armstrong (A): "Ha nem köcsög vagy, hanem nő, akkor meg nagyon betalálhattam."

Ez mekkora egy faszság. Ha most levezetem, hogy egy mikropéniszű, nyígós kis buzeráns vagy, és te tiltakozol, majd jól beszólok, hogy hű, biztos betaláltam, hehehe.

[c] 2012.05.29. 21:21:35

@(C) Wernherr von Braun (C): "Ha neked a babát a kezedbe adták, kislányként nem magad választottad a játékok közül, akkor valamilyen gyógypedagógiai intézetben töltötted az óvodás éveidet."

Ajjaj, írom a végrendeletemet, nem élet az élet így, nembabázó, ellenben kisautózó (de plüsskutyulizás azért megvót) szánalmas korcsként.

[c] 2012.05.29. 21:35:17

@xenuka: "Szóba sem került, hogy esetleg ott maradjon egy srác, aki termel és az alig 6 hónap munka után minimum egy évet otthon üdülő anyukáról mondjon le a cég."

Ezzel az üdülős dumával az a gáz, hogy ha a nő nem "üdül", akkor meg az a baj. Jól sosem jöhet ki a szituációból. Ha otthon van, lusta, pénzéhes kurva, ha dolgozik, karrierista kurva, nyuszika meg a sapkája.

Vagy szüljék a nők halomra a kis cuki adófizetőket, aminek az az ára, hogy néhány évig nem dolgoznak, vagy ne, de akkor ne jöjjön senki a fogyamagyar szöveggel.
Én nem kultiválom a sokéves kiesést, nagyon nem, de teljesen nem lehet "megúszni" az otthonlétet.

Ne aggódj, majd kirúgják őket is - gyes után. Indokot majd találnak. Az bárhol terem. Az átlagos munkavállaló érdekérvényesítő képessége pedig nem is létezik, úgyhogy...

A Tyne folyó déli partja 2012.05.29. 21:55:07

@tea fan: pedig tuti, hogy az. megdönthetetlen tény!:))

lárvalányhaj 2012.05.29. 21:58:00

@A Tyne folyó déli partja:

persze, az ilyen kis faszok azért sírnak ennyit, mert egy normális nő szóba sem áll velük.

csi szi 2012.05.29. 22:09:01

@lárvalányhaj: Hát ez is annyira tipikus női reakció, hogy... na nem is érdemes belemenni.

A Tyne folyó déli partja 2012.05.31. 19:12:59

@csi szi: tipikus női reakció egy tipikus lúzer férfi netes felvágására.

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2012.05.31. 19:30:02

A nők szeretik a mikropéniszt? Most megnézem gyorsan a google-ön hogy a "non-erected penis length" kritériumra mit dob ki a gép.

KürtiT (Tromb74) 2012.06.02. 10:50:12

@tea fan: "Te egy script vagy?"
:D :D :D
Leborulok nagyságod előtt. Ebben minden benne van, tömören, velősen.

KürtiT (Tromb74) 2012.06.02. 10:50:19

@tea fan: "Te egy script vagy?"
:D :D :D
Leborulok nagyságod előtt. Ebben minden benne van, tömören, velősen.

KürtiT (Tromb74) 2012.06.02. 11:13:50

@(C) Neel Armstrong (A):
Blogos munkásságodnak legalább két tanulsága biztosan van.
1. A mértéktelen önkielégítés talán mégis káros hatással van az agyműködésre.
2. Ingerek hatására egy maréknyi takony is képes a központi idegrendszer funkcióját korlátozott mértékben betölteni, de legalább kommentelni és tucatnyi nick-et létrehozni.

geil41 2012.06.02. 17:56:27

@KürtiT (Tromb74): Ezt úgy hívják, hogy trollkodás.
De látom mélyen érintett valamiért. Mondjuk a trollkodás egyik haszna épp ez, a provokáció. Neel trollként is több értelemről tett tanúságot, mint egyes reagálók, akiktől csak személyeskedésre futotta, lásd fent. Persze nem kell megvédeni, nem is szorul rá, csak úgy mondom.
Az átalad reagált hsz-ban pedig nincs semmi különös, tényszerű, csak míg a feminizmus mindezt győzelemnek tartja, az őskonzervatív nem. Egyéb szövegei is 100 éve semmi meglepetést nem keltettek volna, pl. egy Brenner (választott nicknevén "Csáth Géza") nevű morfinista orvos majd feleséggyilkos (aki a nejét csak "démoni kurvának" emlegette) szerint:
"A nők számára nem ajánlatosak a tudományok, mert ezek évezredes férfi munkálatok eredményei, valóságukban tehát számukra át nem érthetők, vagy ha igen: igazi haszon nélkül, mert a női elme képességei nem alkalmasak egy olyan szellemi lánc továbbszövésére, amin mindenütt férfiagyvelők dolgoztak. A női lélek nem alkot, hanem megért, nem okoskodik, hanem megérez, nem tud, hanem megsejt - mint több helyütt olvashatjuk."

KürtiT (Tromb74) 2012.06.03. 00:30:46

@geil41: Alapvetően nem az említett kommentjére reágaltam, csak éppen arra böktem rá.
A trollkodás haszna pedig a könnyen megszerezhető siker élménye. Ha már védhető, érvekkel is alátámasztható állitásokat nem sikerül összehozni, legalább némi trollkodással a bannolást ki lehet érdemelni. Ez ugye Neel értelmezésében az ellenfél gyalázatos tehetetlenségénék, megsemmisülésének bizonyítéka. Alacsony a léc, de legalább tutira átugorja.

Csáth Gézáról pedig azt gondolom, végül az ő elméje vált alkalmatlanná bármiféle feladat elvégzésére.

2012.06.03. 11:30:21

@KürtiT (Tromb74):

Arról nem is beszélve, hogy a hivatkozott komment rengeteg tárgyi tévedést tartalmaz: az, hogy a XIX. század első felében a nők nem dolgoznak, csak bizonyos jómódú osztályokra volt jellemző (ugyanúgy, mint ma), a parasztság, munkások, kispolgárság körében ugyanúgy dolgoztak ők is, mint a férfiak. Arra sincs semmi bizonyíték, csak egy előítélet, hogy a nők gyárilag alkalmatlanok lennének a reál dolgokhoz, de erről már volt szó.
A lángelme-inváziónak sem volt semmi köze ahhoz, hogy férfiak vagy nők a tanárok, egyszerűen akkoriban még genetikailag "belterjesebben" szaporodtak az emberek, emiatt több volt a szélsőség, sok volt a zseni, de velük együtt a fogyatékos is.

Végül Csáthra hivatkozni valóban megmosolyogtató, a korához képest is elmaradott nézetei voltak, ilyen alapon idézhetnénk tőle azt is, hogy az önkielégítés elsorvasztja az ágyéki idegfonatot (ugyanúgy nem igaz ez sem). Az meg, hogy 100 évvel ezelőtt mit lehetett leírni, nem indok a mai viselkedés alátámasztására (le lehetett írni elég sok olyat is, ami ma már pl. bűncselekménynek számítana).
Szóval rosszul csinálja.

A Tyne folyó déli partja 2012.06.03. 15:16:34

@tff: hm, az én őseim parasztok voltak, de a nagymamám mégis egész életében háztartásbeli volt. mondjuk, az apjának vendéglője volt, és a dédmama ott dolgozott. szóval, nem munkahelyen.

a lángelmék férfiakhoz meg: azt mindig elfelejtik, hogy a) régen a lányokat nem is nagyon taníttatták, így mégis hogy fejlődtek volna? azért voltak, hogy ellássák a családot, nem igazán mehettek tanulni.

b) mutasson nekem valaki egy zseni férfit, aki otthon a zseniskedés mellett még ellát pár gyereket, meg a párját, viszi a háztartást. úgy egy kicsit egyszerűbb, ha az embernek nincs ilyenre gondja, mert ellátja valaki a háttérből (a feleség.)

lárvalányhaj 2012.06.04. 08:42:43

@A Tyne folyó déli partja:

a férfiak évezredeken át kizárták a nőket minden értelmes tevékenységből, nem taníttatták őket stb., ezt pedig azzal ideologizálták meg, hogy a nők amúgy sem képesek semmi értelmes dologra, MERT a nagy tudósok és hadvezérek mindig is férfiak voltak.

aha.

KürtiT (Tromb74) 2012.06.04. 13:06:00

@lárvalányhaj: @A Tyne folyó déli partja:
Mélyen tisztelt és szeretett "modoros" hölgyeink, ne lovaljátok már bele magatokat jobban ebbe az osztály micsodába!
Itt több gavallér is szembeszállt a nőket pocskondiázó setét seregekkel, ti meg itt aszongyátok, "A FÉRFIAK" meg "Férfilogika". Most akkor ki van itt elnyomva? :D

vilagoskek 2012.08.22. 13:58:50

hát ez nagyon kemény :)

fakkya 2018.11.12. 11:10:04

@zephyr: biztos faszokat szopsz olaszban te ostoba állat
süti beállítások módosítása