2015 Top 5 legbunkóbb, ill. legnemesebb közéleti személyisége

2015/12/19. - írta: Modor Tibi

Közeleg az újabb év vége (talán megint elfelejtettünk szólni, de hétéves lett a blog október végén, hurrá!), ideje újra számot vetnünk szánalmas kis életünkkel és mindazzal, ami valóban foglalkoztat és befolyásol minket.

Az év Top 5 legelvetemültebb személyisége tehát:

  1. Kovács Ákos: nőgyalázó-nőbántalmazó. Már ezerszer mondtuk, hogy egy művész (ő) maradjon a kaptafánál, és soha, de soha ne próbáljon meg politizálni - illetve hogy mind az újságírás, mind a művészet eredendően ellenzéki műfajok (amikor mi vagyunk ellenzékben). Én a magam részéről hatalmas ákosos voltam 1988 (88!) óta, de most hatalmasat csalódtam benne, hogy hirtelen, a semmiből, a kékből színt vallt. Azonnal vissza is váltottam féláron mindkét koncertjegyemet, mától quimbys vagyok.
  2. Kövér László: középkori, feudális nőgyalázó, ld. eggyel feljebb. Benne is hatalmasat csalódtam, pedig normálisnak tűnt egészen idáig. Olyan, vállalhatatlan kijelentéseket tett, ami az iszlámmal egyenértékű (ami amúgy tök jó dolog, ha bejönnek). Nekem ne mondja meg senki, hogy mit csináljak, kotródjanak a hálószobámból és a méhemből (bár férfi vagyok). Eleddig fideszes voltam, de most megbántam.
  3. László Petra: megrugdosta, felrúgta, kigáncsolta a futballedző (ez most jó tulajdonság) édesapát a karonülő kis gyermekével. Amit elkövetett, arra nincsenek szavak.
  4. A magyar kormány: olyan magánjogi szerződésekbe avatkozott be, amire nem kapott tőlem felhatalmazást. Az, hogy egy versenyszférában tevékenykedő vállalat szerződést bont valakivel, mert az dohos, vérlázító eszméket vall, ahhoz szíve joga. De hogy a miáltalunk felhatalmazott, mindenkori magyar kormány csak úgy felbontsa egy szerződését és döntsön a MI pénzünkről, ha neki valami nem tetszik, az súlyos beavatkozás a Piac működésébe. Nem beszélve arról, hogy mostanában külföldön is a Budapest egyfajta sikeres, egzotikus márkanévvé avanzsálódott, de a Hungary olyan szinten lejáratódott, hogy inkább még mindig büszkén románnak vallom magam, és el is hiszik.
  5. Adolf Hitler: borzalmas, amit ez az ember művelt. Sajnos szelleme máig kísért, itt, Közép-Európában is. Tudjátok, milyen állampolgárként született? Nem? Osztrák-MAGYAR!

 

De hogy jobb szájízzel tegyük le az ölünket melegítő táblagépet, következzen az 5 legnemesebb közéleti személyiség listája!

  1. A Magyar Telekom: egyfajta misszió, amit ők itt folytatnak a Balkánon, Lukasenkó kedvenc testvérdemokráciájában. Százezernyi embernek adnak jól fizető munkát nemre való tekintet nélkül, támogatnak valóban nemes eszméket (Groupama Aréna világítása, ingyenwifi a menekülttábornak), és karakán, határozott, mégis középutas politikával mutatnak ajtót, ha valakiről kiderül, hogy tűrhetetlen nézetei vannak. Én eddig a Telenornál voltam, de viszem a teljes családot és a cégem többezer fős, flottás előfizetését. RESPECT és Hut ab, Telekom! Danke Euch!
  2. Prezi: nagyon fontos, hogy az emberek ne féljenek, még itt se. Merjék bátran, őszintén, nyilvánosan felvállalni, mit gondolnak és kik ők valójában, amennyiben a melegségről meg meghökkentő szexuális szokásokról van szó. Különösen cégeknél fontos ez, hogy képviseltessék magukat egy olyan politika- és érdekmentes felvonuláson; ahol a saját nemükhöz vonzódó ill. őket támogató emberek mellett, továbbá az őket nem támogató emberek ellen emberek verődnek össze évente egy-egy szép nyári délutánon.
  3. A magyar Starwars-rajongó: hát erre vártunk, feleym, már hány és hány éve... a csalódást okozó előzményfolytatástrilógia után végre egy vegytiszta, rajongóktól rajongóknak létrehozott  műalkotás, egy csodálatosan megkomponált Lucas-ökoszisztémában. Én, ahogy kifordultam a moziból, azonnal visszafordultam. SPOILER: még rengeteg rész lesz, merchandisinggal és csavarokkal. A srácoknak megvettük a csillagokháborújás rugdalózót, alig egyévesek, de nagyon élvezik, hogy ilyen jófej szüleik vannak! : -- ))
  4. A párizsi terrortámadások után francia trikolórba boruló magyar internet: első ökölszabály, hogy véleményedet, világnézetedet leginkább és a legtisztább, legegyénibb módon úgy tudod kinyilvánítani, ha egy automatizált scriptre kattintva átfested a profilképedet valamelyik nagyobb közösségi hálón. Lehet őket gúnyolni, hogy a világ többi részén naponta történik ilyesmi, csak most berittyentettek, hogy ez közel volt, van francia ismerősük, sőt: jártak is esetleg arra, önző módon eszükbe jutott, hogy ez akár velük is megtörténhetett volna - de ez mind negatív vádaskodás. Itt egyszerűen üzentünk a terroristáknak: Nem. Félünk. Én, ha terrorista lennék, és meglátnám az átszínezett profilképek millióit, nagyon elgondolkodnék azon, hogy mit tettem.
  5. A Veszprém kézilabdacsapata: na ŐK végre nyertek valamit. Most nem vágom pontosan, hogy mit, de nagyon fontos, hogy ők nem a tehetségtelen, állami milliárdokkal (a mi pénzünk) telepumpált, falábú, zselékirály focisták, hanem igazi férfiak, akik ebben a hatalmas ellenszélben is óriási hőstettet hajtottak végre azzal a győzelemmel, amit majd vissza kell keresnem, most nem jut az eszembe. A focit nem kéne erőltetni: ma is, ha meghallják, hogy Hungary, akkor is először is csuláznak egy hatalmasat a padlóra, hiszen kultúrnépeknél a magyar az már rég szitokszó, másodszor pedig felrikoltanak: "-Ah water polo, férfi handball?"

 

Jövőre hasonló jókat, aztán szilveszterkor ne igyatok túl sokat! ; -- ))

24 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyenge Idegzetű 2015.12.19. 11:54:26

Odabasz, mint mindig :)))

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2015.12.19. 12:01:05

Gusztustalan féreg vagy, és Bihari Vikut igenis hiányolom a legnemesebb ötből!

Nincs ingyen ebéd 2015.12.19. 12:12:49

Jó lett, bár az Ákos-Telekom ügyben várok még egy kimerítő, részletes útmutatást, hogy a nemnáci, liberális demokrata végülis mit mondjon, ha a pofájába vágják azt, hogy szólásszabadság. Ez eddig fordítva történt.

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2015.12.19. 12:25:16

Szerintem az elmúlt hetek eseményei picit _tematizálták_ a posztot. Vagy ez is a modorosság része? :D

Tudom, hogy kicsit megtörte volna a stílust, de az első ötből nekem kicsit hiányzik Angela Merkel, aki egy személyben tehető felelőssé Európa romba döntéséért és pusztulásáért. (Még szerencse, hogy itt van nekünk a Miniszterelnök Úr, aki újra Európa bástyájává tette Hazánkat, és vérprofi válságkezelésével megvédte a puhány nyugatiakat a terroristák áradatától.)

Rich.mond 2015.12.19. 12:49:01

Jááá, igen, az É-PÍÍÍ-TŐŐŐŐŐK!
Na azok tudnak! És megmutatták, hogy iránit-izlandit-spanyolt-svédet és nyomokban magyarokat tartalmazó közösség igenis lehet sikeres!!!
Nagy Laciról pedig példát vehetne minden melldöngető hisztis focista!

bircaman szerkesztő maxval · http://bircahang.org 2015.12.19. 13:36:35

Csodálkozom, hogy a fasiszta, emberevő, cigány Orbán nem került fel a listára, pedig őmiatta éhezik 10 magyarból 11.

Jóléti Dán Kekszesdoboz 2015.12.19. 19:27:08

Nem értek egyet Tibor már ne is haragudjál édes öregem, de szerintem összekevered a szezont a fazonnal.

sdani 2015.12.19. 19:27:11

Majdnem olyan jó, mint a cool lista. :D

2015.12.19. 20:30:00

Rájöttem! Tibi accountját feltörték.

Trónkövetelő 2015.12.20. 15:54:38

Ákosch mindig is gáz volt, éppúgy, mint Kisstibi. Egyszerűen be kéne tiltani mindkettőt, és éljenek segédmunkából. A régi elvtársak tudták, hogy mi a helyes metódus ezekkel az emberekkel.
Viszont hiányolom a Miniszterelnök Urat a listából. Meg fehér fajunk megmentőjét, Vlagyimir Vlagyimirovicsot!

Jóléti Dán Kekszesdoboz 2015.12.20. 21:08:04

@Trónkövetelő: Abszolút. Ákos egy gáztartály.

Afrika steht an der Elbe 2015.12.20. 23:40:44

Szerintem az év legzseniálisabb embere az a liberális, aki a helyszínen szívinfarktust kap Kövér Ákostól, de legalább a Keletiben velkám refügézik a feleségeit a kecskéivel összetévesztő háromdiplomás kvantumfizikusoknak.

Toadwart66 2015.12.21. 00:28:00

Nálam Farkas Flórián az abszolút nyerő. Lenyúlt egy rakás pénzt, a cigányságért közben semmit sem tett. Az egyik legstabilabb ember az Országgyűlésben. Ez ciki.

Hedley Lamarr 2015.12.21. 08:54:21

A Star Wars rajongók nevében adom közre felháborodásom a 2 éves gyermekem a GDP-t termeli a popcornfogyasztásával a nagyobb jót tartva tudatosan szem előtt máris jobban teljesít mint a klónhadsereg!
üdvözlettel, ifj. Kondorossy-Kiss Skywalker

villamos alóli kacaj nem mindig őszinte 2015.12.21. 11:40:55

Az év Top 5 legelvetemültebb személyisége tehát:
1. Lázárrogán Tóni
2. Kovácsdrkocsis Máté
3. Lsimonrétvári Bence
4. Tuzsonnémeth Szilárd
5. Peltznéselmeci Senátorasszony

♔bаtyu♔ 2015.12.21. 12:40:49

A jó srácok listájáról hiányzik az osztrák kormány és Merkel.

Cave Nick 2015.12.22. 08:44:16

@♔bаtyu♔: meg az új kanadai miniszterelnök

Cave Nick 2016.01.01. 10:22:18

@Jóléti Dán Kekszesdoboz: Egyen lapkasajt módra csomagolt csokoládét!

Jóléti Dán Kekszesdoboz 2016.01.03. 18:26:36

@Cave Nick: K I Z Á R Ó L A G a csokoládé szerelmeseinek!

Ernoke 2016.01.04. 17:32:20

igazán szólhattatok volna pár szót azokról a MENEKÜLTEKRŐL, akik még jelen állapotukban is SEGÍTENEK, ahol tudnak, bármiféle érdek és önző szempont nélkül, hogy legyen kitől tanulnia az acsarkodó magyarságnak.

Flowey 2022.04.26. 11:32:37

Jajj, de kis retro. Tényleg ekkor volt az az eset, ami után mindenki a Móricka/Morbid magazin szintjén lévő Csárlihebdóért volt oda meg "ő is csárli" lett, francia trikolorral.
süti beállítások módosítása