Kedves, az edzőtermet magadénak érző köcsög embertársam!

2014/06/09. - írta: Modor Tibi

Sajnos a sokadik paleós- böjtölős- vissza a természetbe-forradalom után újra megjelentek a termekben az önjelölt sportemberek, és miután sokadszorra hígítják az amúgy is problémás állagú látogatóközönséget, hirtelen még megmondani is nekiálltak. Hogy ez a zajos, agresszív, kártékony kisebbség ne mérgezze tovább túlzott mértékben a gymek hangulatát, azt hiszem, itt az ideje ismét lefektetni a gyúrótermi etikett alapjait: határozottan, de tisztelettel és megértéssel.

Idefigyeljetek a bácsira, ti rohadt kis buzi koncsiták!

 

  1. Ha már sokadszorra látom itt a ványadt, göthös kis testeteket, félve kérdem: tisztában vagytok egyáltalán azzal, hogy ti most hol vagytok? Léccike menjetek ki picit a bejárathoz még egyszer, és olvassátok el a feliratot. Látjátok ti azt ott, hogy crossfit-terem, súlyemelőklub, paleóközösség? Mert én nem. És azért nem, mert ez egy fitneszterem, testépítőknek. Bizonyára nagyon szépnek és vagánynak számítotok a hozzátok hasonló csicskák között, de ahogy én se megyek ellenreformálni egy kálvinista misére, úgy kérlek, ti se provokáljatok itt, mert megverlek Benneteket. Tessék szépen, szerényen tenni a dolgotokat, alázattal fejlődni, és úgy edzeni, mint minden normális ember. Ha annyira visszavágytok a természetbe, akkor csak tessék! Ez itt nem a természet, ez egy gyúróterem.
  2. A futógépet nem adom, hiába ácsingóztok rá. Menjetek és csináljatok valami mást, de ez most az enyém. Tudtok bármi olyan szabályról, hogy csak tíz percet szabad használni a gépet? Helyes a válasz: NINCS ilyen szabály. Jegyezzétek meg: a terem mindenkié, és ha nekem éppen úgy tartja kedvem, akkor negyven percet fogok powerwalkingozni némi emelkedővel. Semmi, de semmi közötök ahhoz, hogy éppen mit csinálok, és nekem mi a jó. Gondolom, kis észlények, abba soha nem gondoltatok bele, hogy egy órányi kiadós gyaloglással ezerszer több kalóriát égetek, mint ti némi futkározással. Ha nem tetszik, tessék kimenni szépen az utcára, a pusztára, a vadonba, a szigetre, ott lehet annyit futkorászni, amennyi jólesik.
  3. Kérlek, ne méregess még egyszer, ha én a "te" állomásodról szolgálom ki magam. Azért, mert te éppen a guggolóállványnál baszod a rezet már húsz perce, az nem jelenti automatikusan azt, hogy az a tiéd is lett. Ha úgy tartja kedvem, akkor én is odamegyek, és húzok párat, esetleg elviszek pár tárcsát. Érdekes, egyikre se láttam kiírva, hogy ez a huszonötös Ivanko-tárcsa ez bármelyik köcsöggyereké lenne. Ugye, milyen misztikus? Úgyse használtad volna, el se bírod. Vagy ha mégis, hát majd hozol máshonnan, túl fogod élni, kisbarátom. Ha úgy gondoltad, hogy azáltal, hogy te belépőt váltottál ide, azzal majd neked is ugyanolyan előjogaid lesznek, mint nekem, akkor tévedsz. Egyrészt gyengébb vagy, másrészt pedig a tulaj a haverom. Örülj, hogy nem rugdoslak félre.
  4. A sovány az nem szép és a sovány az nem erős. Tudom, hogy most az idézőjeles "szálkás" a divat, de ettől még úgy leverem a pici, ötvenkilós, nyamvadt testedet, mint a szart. Nem véletlen, hogy már az ókori görögöknél is az izmos volt a férfiideál, hiszen beküldesz egy ilyen magadfajta kis földigilisztát az arénába gladiátornak, maximum ropogtatni lettél volna jó az oroszlánoknak. Tehát ha másért nem, akkor a kinézetemért és a koromért tisztelj, máskülönben könnyen lehet, hogy az ambulancia fog innen hazavinni egy kéthetes kitérővel, okos, kis dizájner-szemüveges arcodban egy olimpiai rúddal. Hidd el, nem éri meg a tiszteletlenség velem szemben!
  5. Rajtam te ne viccelődjél. A bronzbarna bőr az egészség, a tetoválás pedig a jó ízlés és a művészetre való affinitás jele ősidők óta. A nőket, ha úgy tartja kedvem, egymásra stócolom, és végigmártogatom őket görbe kukimmal. A tucatdiplomádra meg a kis szar rabszolgamunkádra én a helyedben nem lennék olyan büszke. És ahogy elnézem, nem csak a kocsim nagyobb, mint a tiéd. És most pusztulj innét bicepszezgetni, a bácsik gyors köröket szeretnének nyomni.
51 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2014.06.09. 13:13:09

ezek szerint a majomkodásnak alkategóriái is vannak?:)

Trónkövetelő 2014.06.09. 13:13:15

És mi van azokkal az emberekkel - akik minden konditeremben megtalálhatóak, kortól, edzettség fokától, kigyúrtság mértékétől függetlenül - akik bármilyen tetszőleges eszközön ráterítve otthagyják a teleizzadt, gombás törülközőiket, mintegy "foglalva" a cuccot, mert ugyan a másfél óra alatt 3x6-ot nyom bele, de ha odamennék, elállítanám, és akkor ő meg állíthatná vissza, és az szörnyű lenne, elfáradna bele.

Cave Nick 2014.06.09. 14:52:20

Konditeremben a legtöbbet elhangzó mondat: bocsi, DOLGOZOL azon a gépen?

2014.06.09. 14:52:33

6. Nem, nem szállhatsz be, kisköcsög! Egyrészt a franc se fog közvetlenül utánad ráülni a gépre, másrészt eszemben nincs utánad pakolászni, állítgatni a súlyokat, végül a nyilván túl hosszú, telefonkaparászással töltött pihenőid kizökkentenének a ritmusból. Egyébként sem haverkodom.
7. Ne érdekeljen téged, hogy ez a gyakorlat "mire megy", te mondjuk semmire nem mennél vele, tíz évig kellene edzened, hogy úgy nézz ki, mint az átlagember. Egyébként sem haverkodom, ne szólj hozzám.
8. A vicces gyúróspólóid nagyon gázak, csíragyerek, ne jópofizz a sporttal, mert szájba váglak.
9. Ez edzőterem, nem buziparádé. A cicanacit, feszülős, papagájszínű felsőket és citromsárga Niko-ot viseld a Capellában, kecsege. Ha Arnoldnak jó volt egy fehér atléta és egy tróger short, neked sem kell itt divatbemutatót tartanod, ha már ide evett a fene.
10. Igen, koxolok buzikám, de te ha száz évig lőnéd magad növekedésivel, inzulinnal, tesztoval, mindennel, akkor is csak egy teleszart búvárruha maradnál, úgyhogy kuss. Én sem kérdeztem, milyen végbéltágító zsírt használtok a buzi kis spanoddal.

tisztapista 2014.06.09. 15:52:31

Takarodjál a 20 kiló feletti kézisulyzóktol, csicska, mer' menten lehasítok egy deszkát a lambériáról, oszt úgy váglak hátba, hogy egyből szálkás leszel!

Taxomükke (UK) 2014.06.09. 15:52:40

Menjetek a faszomba vagont kirakni, csak a buzik gyúrnak.

Trónkövetelő 2014.06.09. 15:53:24

@Brother Love:
A 6.-os pont igen gyakori. Súlyosabb formája a különböző tárgyakkal jelölt birtokviszonyok: a fekpadon, vagy bármin elhelyezett törülköző, papucs, vizespalack stb. "Ne vedd el, mindjárt megyek vissza, mindjárt végzek, nyugi!" Aztán telefonálgat 20 perceket, meg a szolis csajokat bámulja.
De ennek a műfajnak a császárát semmi nem múlhatja felül: a jógázó/tai-csiző gyúróst. A csávó bejön, belenyom 2-őt, utána tíz percig szuszog, a kezével jógamozdulatokat végez, törökülésben felül a fekpadra, a csakráit, energiaáramlásait szabályozza, majd amikor ezek már tökéletesek, visszadől és nyom megint kettőt-hármat. Aznap azt az eszközt már nem használja senki, mert estig eljógázgat. Másrészt senki nem mer szólni neki, mert akkora, mint egy ház, ebben az esetben inkább új terem keresésén kell gondolkozni.

tisztapista 2014.06.09. 16:08:26

@Taxomükke: Cementet pakoltunk vagonból melós barátaimmal, amikor az egyik megemlítette:

"A munka nem nevel szép testet"

2014.06.09. 17:05:47

@Taxomükke: Már megbocsáss, de az igaz férfiak követ törnek a kőfejtőben, húszkilós Népszava-kalapáccsal, napi 12 órában, 900 kalórián. Tehát vagont kirakni is csupán úri passzió.

hixx 2014.06.09. 17:05:51

Tibikém, két sorozat között nem a fekpadon ülve kellene posztot írni, 'csög!

2014.06.09. 17:31:32

Amúgy ezek után pedig szeretném már látni végre Tibit, ahogy kettőnyegyvenbe olyan mélyet guggol, hogy kiesik a segge lyukán.

Trónkövetelő 2014.06.09. 19:15:43

@Brother Love:
Ne felejtsük ki azt a nem egészen mellékes körülményt, hogy ezek a hétvégi kingkongok természetesen rokkantkártyával parkolnak a terem előtt (a fő indok többnyire gerincsérv)

Hipok Rita 2014.06.09. 19:15:50

"megverlek Benneteket" Ez kész! :D

shwarcz bácsi 2014.06.09. 21:44:07

A guggolokereten megis mit "huzol" ??

shwarcz bácsi 2014.06.09. 21:44:10

Had kerdezzem mar meg, a guggolo keretnel, megis mit "huzol" ???

esefe 2014.06.10. 06:23:26

Ez gondolom egy vicc. Ha nem, az nagyon szomorú és nem csak azért mert tele van ellentmondással (pld.: te addig sétálsz a futópadon, amíg akarsz, de ő nem használhatja a guggolóállványt amíg szeretné, mert te elviszel onnan dolgokat), hanem mert rendkívül primitív.

Leslie04 2014.06.10. 06:23:40

A cikk a tipikus izomagyu kopasz allatokrol szol, es feltehetoen egy olyan is irta, aki husz kilo fux van a nyakaban, BMW X6-ossal parkol a mozgasserult parkoloban, hamis mozgasserult igazolvannyal, es ket ertelmes mondatot nem tud kiejteni a szajan, mert az agyszovete helyen is izom van...Viszont nagyon menonek gondol mindent erobol elintezni. Probalnad ezt meg ittkint izomagyukam! Ugy hajitananak ki a konditerembol, hogy a taknyodon csusznal az oceanig!

Kapitány_1 2014.06.10. 06:23:44

Elsőre nehéz volt megérteni, h ez irónia vagy tényleg komolyan gondolja és ennyire suttyó paraszt...:)

tavolirokon2 2014.06.10. 06:24:08

Sosem gondoltam volna, hogy ilyen kemeny vilag a "fitnesszterem", mikor olyan kis finom, feminim neve van. Mondjuk akkor sem tudnek megkulonbozttetni egy fitnessztermet egy krosszfitteremtol, ha az eletem mulna rajta. Sot, az utobbi szoosszetetelt most hallom eloszor.

Legionare de Frace 2014.06.10. 15:59:41

Ha ez nem valami vicc, akkor egy kicsit kevesebb szteroidot kéne enned, aztán talán könnyebben elviselnéd a többi embert te szarházi. A fitnesszterem a félresikerült gondolataiddal ellentétben az egészségről szól!!! Ha ilyen kőkemény vagy, el kellett volna jönnöd velünk a Kuvaiti vagy mondjuk a Jugó háborúba, de egy ilyen szarházi gondolom sose volt katona. Szivesen megmutatnám neked mi az, hogy keméynek lenni, de még az is felesleges volna, mert fel sem fognád mi történt, olyan gyorsan beleznélek ki a 83 kilómmal. Khjaaa... és mióta hazajöttem, jógázok is... ;)

Jóléti Dán Kekszesdoboz 2014.06.10. 15:59:50

én lefogadom hogy "a" Tibi szántszándékkal froclizza a gyúrósokat, pedig szerintem nem kéne mert úgy könnyűhogy a monitor mögül beszólogat de alap nélkül ez kevés

horisani 2014.06.10. 18:36:09

Általában pont az ekkora vadbarmok pofáznak bele, hogy hogyan végzem a gyakorlatot, mintha tudná, hogy mit akarok csinálni.
Az edzőteremben nem csak test építeni lehet, hanem súlyzós edzéseket végezni. Abból meg van vagy ezer féle.
Én nem dolgozom nagy súlyokkal és nem is vagyok több 75 kilónál, de ezeknek az észlényeknek a 90% százalékát biztosan leverném, ha én is annyira primitív lennék mint ők.

Trónkövetelő 2014.06.10. 20:23:45

@Legionare de Frace:
Látom sikerült beregisztrálni, és románul beírni a "légiós" szót.
Hiába, Magyarországon minden kocsmában van legalább egy exlégiós, délszláv háborús, vietnami háborús stb-stb veterán, hiszen annyi háborút vívtunk, amennyinél csak az itteni kemény emberek száma a nagyobb. Szerencsére a környező népek gondolnak a 10-20 év múlva a magyar kocsmákat látogató közönségre is, akkor majd Ukrajnára fognak hivatkozni az akkori fröccsrambók.

Jóléti Dán Kekszesdoboz 2014.06.11. 06:33:59

@Trónkövetelő: A legjobb az amikor a sebeiket mutogatják. Meg olyan fényképeket, amelyeken csak kurvanagy jóindulattal lehet azt mondani hogy ő az. Én direkt másvalakire szoktam mutatni, akkor besértődnek.

Sikamlós Jim DiGriz 2014.06.12. 22:41:24

@bikmakk: "you weren't there, man, you weren't there!" :D

Taxomükke (UK) 2014.06.12. 22:41:26

@Brother Love: A követ nappal töri az ember, aztán elmegy éjszaka vagont kirakni, nem edzőteremben buziskodik.

VikingWarrior 2014.06.12. 22:42:35

Ezt most ne úgy olvasd, hogy a Vikingwarrior írja, mert nem én vagyok az eredeti szerkesztő, csupán az én böngészőmben is belogolt a felhsaználo, más pedig nincs, így erről írok.
először csak az utolso 2 mondatot olvastam a cikkből, elég is volt, kiikszeltem. egyből az jött le, hogy te ez az átlag alatti kis nyomorult lehetsz, aki edzés közben a nem vagyok buzi, muszáj, háború, ain't nothing but a peanut, meg lightweight baby szlogeneket és szálloigéket ordibálod, mert attol majd jobban fog pörögni az edzés. lehet tévedek. ami biztos, hogy:
most pörög e körül egy kis eszmecsere egy facebook csoportban, és úgy gondoltam tényleg beleolvasok, és arra következtetésre jutottam, hogy te egy eszméletlen nyomorék, hatalmas fasszopo lehetsz. nem elég, hogy konkrétan írsz egy cikket azzal a címmel, hogy az edzőtermet magadénak érző köcsög, és konkrétan ez alapján te vagy az, aki magadénak érzed a kurva KONDItermet ahova eljársz, mert gondolom normális termet még életedben nem láttál, csak olyat, ahova ugye bérletet kell váltani, hogy ott edzhess, de még akkora tagnak is érzed magad, hogy élből lenézel akárkit, mert ő gyengébb, meg neked a tulaj a haverod. MEKKORA EMBER VAGY, GECI!!! te aztán tudhatsz valamit! erős vagy? miből gondolod paszuly? 20-as tárcsákra vered magad, de te erős vagy. remek.
hsaználsz futogépet, meg te sétálsz? baszott hardcore, illik a nyelvezethez, + mellé elképzelem milyen erős vagy. hihetetlen összkép. hiányolom a papucsot. mondjuk lehet rajtad van, mikor kicsit jobban magadénak érzed a termet, meg a tulajbarátod is ott van. baszod a kaloriaégetést, fikázod a "szálkás" testet, de jomagad azzal vagy megbaszva, hogy mennyi kaloriát égetsz a futopadon, meg, hogy hogy levered a kis 50 kilos gilisztákat, meg az O'''''''KORI GÖRÖGÖK :DDDddd ember :D valaki keltsen fel, vagy ne egyél több metamfetamint.
hogy jön össze az edzés és a küzdősport? értem ezt az alatt, hogy miért akarnál te megküzdeni egy olyan emberrel, aki elmegy a terembe, és súlyokat emelget. szerintem ő pont nem K1 vagy MMA edzésen van, tehát leszarja a bunyot, többre tartja a felszínt, hogy ugye hogy néz ki, mert talán azzal majd beilleszkedhet a társadalom valamelyik szintjére. Mondjuk ugyan ezt teszed te is, mert nem nézek ki többet belőled, mint egy utolso nyomorékbol, aki amellett, hogy nárcisztikus hajlamai által jelentkező szükségleteit elégíti ki egy KONDIteremben, ennek még hangot is adsz, nem is akármilyen formában egy internetes oldalon, ahol látom, megannyi hardgainer barátod van, mert úgy nyalják a faszodat 2 csúnya szo olvastán, hogy lazán elférnének egy o'görög bordélyban.
hihetetlen, hogy tudsz írni, de mégis olyan értelmi szinten állsz, mint egy 5 éves kisgyerek, aki az oviban magának érzi a homokozot, és saját törvénykönyvet hoz létre, amit publikál is, de amúgy mindenki telibeszarik.
minden esetre gratulálok ehhez a szenzácios "cikkhez", bár, még mindig nem sikerült elolvasnom a teljes tartalmát, kétlem, hogy ez valaha meg fog történni.
nagyon sajnálom, hogy növeltem a blogodat olvasok számát, nem volt szándékomban, nem is nagyon érdemelsz olvasokat, de ez ilyen sajnos, az ambivalencia ideologiája mindenre, még a takonyra is kiterjed sajnos. van, aki eltávolítani, van, aki fogyasztani szereti.

Trónkövetelő 2014.06.12. 22:42:50

@Sal Colman:
Olyan is van, aki a vietnami háborúban szolgált. A csávó tényleg járt Vietnamban, de az 1980-as években, vmi KGST-kiküldetésben, de aztán kitalálta, hogy ő bizony harcolt ott, ráadásul amerikai oldalon. Egyszer elesett részegen, eltörte a lábát, azóta sántít. Ebből az lett, hogy azért sántít, mert vietnami háborúban rászállt a lábára egy helikopter :D
Egy másik csávó meg a francia idegenlégióban "szolgált", és azt mondta, hogy ott volt, amikor a légió bevette Nairobit! Pedig ott egyszer körbevették, neki csak egy pisztolya volt, de mindenkit lelőtt fél másodperc alatt, mint Clint Eastwood a westernfilmekben! Ott dülöngélt a bárszéken, miközben mutatta, hogy lőtt le mindenkit. Aztán megsértődött ránk, amiért kiröhögtük :)

CheTamás · http://rascasse-f1.blog.hu 2014.06.12. 22:42:53

@Legionare de Frace: "AZ ISTEN VERJE MEG GUMP! MAGA ISTENVERTE LÁNGÉSZ! ENNÉL KITŰNŐBB VÁLASZT MÉG NEM HALLOTTAM SOHA! MAGÁNAK LEGALÁBB 160 AZ ISTENVERTE IQ-JA! MAGA EGY ISTENVERTE TEHETSÉG GUMP KÖZLEGÉNY!"

Trónkövetelő 2014.06.13. 12:26:09

@VikingWarrior:
A hónap kommentje. Végre valaki megmondta a frankót ennek a tapló orángután Tibinek! Holnap lemegyek a terembe meggypiros Lecoq pólómban, és össze-vissza állítgatom a súlyokat, és miközben két kalmopirinnel fekvőzöm, a terem túlsó végében kardiózó Tibinek átordítok, hogy segítsen kinyomni! Majd adok én neki!

Jóléti Dán Kekszesdoboz 2014.06.13. 20:17:32

@Trónkövetelő: Nem rossz kezdés, de attól tartok hogy a kutyás posztot nehéz lesz felülmúlni. A légiós csóka se szállt be a ringbe, csak beszólt.

Szandeeekahh · http://twod.blog.hu/ 2014.06.13. 20:47:28

@Trónkövetelő: nekem lengyel főnemesekkel vannak tapasztalataim, ezt a háborús veterán csoportot nem ismerem. lehet túl elitistának, és kevéssé erőkultusz-pártinak tűnök, más okot nem tudok elképzelni

2014.06.13. 20:47:31

@Trónkövetelő: A háború után Horvátországban Pazinban jártunk. Ültünk egy piachoz közeli kisvárosban egy kocsma teraszán. A másik asztalnál ült egy fickó, jó negyvenes, katonaruhában, előtte sör, körülötte 5-6 ember, civilek,70 és 16 között, hallgatták szájtátva.
Persze nem értettem mit mond, de nem is kellett. Ki tudtam találni.

Trónkövetelő 2014.06.14. 14:02:47

@Szandeeekahh:
@Frengi:
Azok, akikről korábban szólottam, kb. annyi csatát láttak mint én :) Sőt, még annyit se, mert én végigjátszottam a battlefield 2-3-4-et :)
Lengyel főnemeseket én is ismerek, de azok speciel tényleg azok, itt élnek Magyarországon, teljesen átlagos életvitelt folytatnak. Tulajdonképpen már nem is igazi lengyel főnemesek, inkább lengyel arisztokrata származású magyar értelmiségiek. Igazából nem is nagyon tudja senki, hogy valójában milyen "egzotikus" származásuk van, én is csak azért, mert a rokonaim. És ők nem is viccesek, inkább unalmasak, ellentétben a kocsmai háborús hősökkel, akikből minden kocsmára jut egy, nem horváthban, hanem itt Budapesten :)

Suni dékán 2014.06.14. 14:02:49

@VikingWarrior: Ha ezt gondatlanul követted el-az nagyon jó!

Ha szándékosan-akkor is jó!

Kommentkirályunk van!

Jóléti Dán Kekszesdoboz 2014.06.16. 20:29:00

Tibi írhatnál erről a rohadtul idegesítő szar vébéről egy vérlázítóan bicskanyitogató trollmágnes etűdöt.

MAXELL birkaman buzizó \\http.birkafing.org 2014.06.17. 22:06:37

A bolgár netszférában is van egy epét hányó edző, Drugs Sheepy néven osztja az észt, mindenkit birkának néz.

Kérdezel valamit tök normálisan, erre „ez” ordenáré stílusban megmondja a frankót. A legdurvább, hogy egy csomóan még a védelmére is kelnek.

bodybuilding.blog.hu/2014/06/11/1_milliot_bukott_a_ceg_az_edzo_miatt#comments

superjani 2015.07.31. 13:04:16

1. A terem nem azért van hogy kiskirálykodjunk hanem hogy edzünk benne. Ha valaki súlyemelést gyakorol vagy köredzést csinál had csinálja. Nem csak az a edzésmódszer jó amit te csinálsz. Az hogy téged ez provokál az ok arra hogy elmenj egy orvoshoz a saját érdekedben. Amúgy közlöm hogy a corssfitt sokkal férfiasabb mint a hobbikondi nem is beszélve arról hogy célravezetőbb is.
2. Leszólod a corssifittereket de te futópadon futsz mint egy dagadt nő. Nem hiszem hogy aki funkcionálisan edz elvenné tőled a padot futkározz csak rajta ajánlanám a lépcsőgépet festesd be a tulajjal az egyiket babarózsaszínre hogy teljes legyen a kép.
3. szolgáld ki magad bár egy teremben nem hiszem hogy vannak előjogok. Egyébként egy erőedzést végző ember nagyobb erővel bír mint egy kondis. Lehet hogy könnyebben elbírom a húszas tárcsát mint te a 110 kilóddal.
4/1. A kigyúrt óriás nevetségesen néz ki a társadalomban. A színpadon egy szubjektív szépségben gyönyörű de a világ nem a testépítő színpad. Egyetlen testépítő sem azért edz hogy szép legyen a közembereknek.
Amúgy aki erőedz és küzdő sportol az meg 60 kilósan beleállítja a törött kezedet a hátadba lehetsz te bármekkora király egy konditeremben a harchoz nem elég a limiterő sőt... Bár ettől annyira nem kell félned egy ilyen komplexusos retardált inkább sajnálatot vált ki a férfiakból és nem haragot smile hangulatjel Az ókori görögök meg nem testépítők hanem harcosok és katonák voltak. Gondolom megnézted a 300 mindkét részét és onnan tanultad a történelmet. Ne hidd hogy meglepődtem.
4/2.
A 110 kilóddal úgy nézel ki mint egy rakás szerencsétlenség a testépítőnek akarja képzelni magát holott csak egy balfasz. A korodért akkor lehetne tisztelni ha eszed és bölcsességed is lenne mellé. Egyébként férfiasabb sportot nem igen ismerhetsz lehet hogy nem egy olyannal kéne kötözködnöd aki küzdő sportol vagy harcművészetet tanul. Mint mondtam ha kiharcolsz egy pofont nem valószínű hogy a másik fél jár rosszabbul.
5. Ha úgy érzed hogy mindenki viccelődik rajtad az kisebbségi komplexus beteges megnyilvánulása. A nőkkel kapcsolatban meg gondolom esténként depressziós vagy mert a buta pléhalfahím stílusod egyetlen nőnek még a buta ribancoknak sem jön át...
A gerontofóbiád oka pedig az hogy a szikár sportos srácok minden korosztályú nőnek bejönnek a nagy fizikumot meg nem tartják vonzónak de te erőlteted mert olyan egyszerű vagy hogy nem tudsz alapvető információkat egymás mellé tenni.
Az meg hogy a diplomásokra irigykedsz még nevetségesebb. Talán a diploma nem kulcs a pénzügyi sikerekhez előbbre lehet vele jutni mint a hobbikondi túlzásba viteléhez. Ennyi idősen egy versenyen sem voltál miből gondolod hogy bármit is bizonyítasz vele a kiszámítható péniszméret problémáidon kívül? A szteroidoktól csak rontasz a sajt helyzeteden minthogy javítanál vele még ha semmi károsodásod nem lesz akkor is. A kocsiddal kompenzálni beteg egyenesen fénylő óriástranszparenssel mutat rá hogy mennyi probléma van a magánéletedben amit ilyen szánalmas módon próbálsz kompenzálni.

Trónkövetelő 2015.07.31. 23:22:09

@superjani:
Látom sikerült regisztrálni.
Szerintem a poszt nagyon helyesen látja a dolgokat. Két módon lehetséges elérni, hogy a környéken mi legyünk a legkeményebb csávók:
1. keményen edzeni, betartani a diétán, akár kokszolni is, hogy jó erősek és nagyok legyünk
2. mindenki mást megakadályozni abban, hogy ezt utánunk megcsinálja. Ezért meg kell félemlíteni a nálunk kisebbeket a teremben, nehogy nagyobbra nőjenek mint mi.
Az pedig, hogy egy képzelt mad max világban semmire nem mennénk a felfújt izmainkkal, rohadtul nem érv. Igen, nem mennénk semmire sem a soha el nem jövő mad max világban, a kőkorban sem tudtunk volna mamutot elejteni, az I. világháborúban a srapnyél cafatokra tépett volna, ez mind igaz. De itt és most ez a mi világunk, itt mi uralkodunk!

Jóléti Dán Kekszesdoboz 2015.08.01. 11:17:47

@Trónkövetelő: Tökéletesen igaz minden szavad! Az a fontos hogy nagyok és erősek legyünk hogy a sok csíra becsicskuljon szvsz.

Trónkövetelő 2015.08.01. 12:56:38

@Jóléti Dán Kekszesdoboz:
Felraknál rá még 1-1 ötös tárcsát? Nem akarok most innen felkelni, belenyomok most csúcsba párat, aztán váltjuk egymást <3

Jóléti Dán Kekszesdoboz 2015.08.17. 13:14:36

@Trónkövetelő: Uh, nem bírom felemelni vazz. Becsicskultam.

pison · http://pison.blog.hu 2017.08.31. 12:49:32

@Legionare de Frace: Ojat bebaszok hogy kiperegnek a fogaid te kamu légiós fasz

Mitya Ivanov 2017.09.06. 11:41:09

nyáron sorversenyen vettem részt a gyerekeim iskolájában. A szülők is beálltak, és az egyik gyerek apja, egy bizonyos szakágban országos bajnok, világbajnoki ezüst érmes, európa bajnok versenyző (úgyse árulom el, ki volt az) is beállt, de csak hosszas unszolásra. A sorverseny ment a maga útján, gyerekek és szülők vegyesen, aztán kb 20 perc intenzív futkorászás után emberünk vénás keringése lassan összeomlott, a lábán, halántékán majd szétrobbantak az erek, zihált izzadt és lefeküdt egy padra, mert nem bírta tovább.
Nagyon kínos volt.
Ennyit az edzőtermek népéről
süti beállítások módosítása