Olvasói rovat - A vad fideszes

2012/01/19. - írta: Kurtz ezredes

Hácsé barátunk remek írással örvendeztetett meg minket, aminek ráadásul számtalan törzsolvasó is rettenetesen örülni fog. A túlságos elpofátlanodás megelőzésére nem győzzük leszögezni, hogy továbbra is IMÁDJUK Miniszterelnök Urat, a ti pártotokat ellenben – nevezzék azt KMP-nek, MKP-nak, MDP-nek, MSZMP-nek, MSZP-nek, SZDSZ-nek vagy LMP-nek, nem is beszélve a különféle Európai Parlamenti Zöld/Liberálisokról – változatlanul engesztelhetetlenül utáljuk.


 

Te hülye vagy, ha nem úgy gondolod, mint ő, nem lehetsz normális, ha egy leheletnyit is eltér a véleményed az övétől. De szerinte úgy gondolod, ahogyan ő, mert minden mondata, amit darál neked a napi politikáról, azt feltételezi, hogy szerinted is csak a Fidesz. Amikor egy fél mondattal, vagy egy kérdéssel elárulod, hogy neked egyáltalán nem csak a Fidesz, akkor természetesen nagyon hülye vagy. Vak vagy, aki nem itt él, csak testben. Példákat hoz a történelemből, majd példákat hoz az elmúltnyolcévből. Nekem elhiheted, a bátyám történelem szakon végzett, csak most épp hajléktalan. Nem az ő hibája! Hangját felviszi, nem hagy időt, lehetőséget a válaszra, mert mindig neki van igaza, mint a Fidesznek. Te kussolj és térj meg, különben nem leszel a barátja a vad fideszesnek.

Viktor nála szent. Vitrinben tárol róla fotót. Vagy egy magasztaló könyvet. Kettőt. Igazi államférfi. Nem lett volna szabad kiengedni a hatalmat a kezéből 2002-ben, akkor ma már mi lennénk az új Svájc. – suttogja áhítattal.

A vad fideszes érti a Fidesz logikáját. Csak várd ki a végét, majd meglátod. Lesznek itt még vadabb dolgok is, mert mindennek megvan az értelme. A médiatörvény túl lágy lett, még mindig ocsmányul támadják itthon a miniszterelnök urat. Ezeket a blogokat kéne valahogy jól megregulázni. – mondja hátradőlve.

Neki még Szíjjártó Péter is szimpatikus. Stramm gyerek, érti a feladatát. Nagy jövő áll előtte. Miért? Csak a dolgát végzi, és azt kitűnően. Megmondja, amit meg kell mondania. Megbízható ember. S van neki egyfajta fiatalos, hogyismondjam, kisfiús kisugárzása, ami jót tesz a megítélésének. – magyarázza.

A folyamatos támadásokról is megvan a véleménye. Mi? Milyen lapok? Liberális neobolsevik zsidó összeesküvők írják. Mutass egy cikket egy mérvadó jobbos, vagy közép újságból, amelyik elmarasztalja Viktort. Ki kell állnunk az igazunkért, ha újra nagyok akarunk lenni. Viktornak igaza van. Az unióban folyamatosan elmarasztalnak minden államot, meg leminősítenek, ez is csak a liberális neobolsevik zsidó propagandának köszönhető, hogy velünk ennyit foglalkoznak. Ezek el akarják foglalni Magyarországot, be akarják darálni, hát még mindig nem látod, mire megy ki a játék? Ha nem fogunk össze, nekünk végünk. Ezért kell a nemzeti összefogás, ezért, azért az új alkotmány, az alaptörvény, ezért, hát még mindig nem érted? Háború zajlik! Magyar vagy te egyáltalán? – ordítja a fejedbe, majd lehiggad és kifújja az orrát.

Ha megmutatsz neki egy négy-öt-tíz évvel ezelőtti linket, videót, cikket, fotót, bármit, amin épp azt mondja egy fideszes politikus, hogy mondjon le az MSZP, mert 300 Ft lett a benzin, vagy 250 az euró, vagy bármi ilyesmi, az manipuláció, hazugság, összeesküvés, lejárató kampány. De leginkább igazuk volt, mert ha akkor lemondott volna Gyurcsány/Horn/Bajnai/Medgyessy, akkor ma már csak 150 Ft lenne egy liter benzin, természetesen a 15 éve kormányzó Fidesznek köszönhetően. De így mit vársz? Szarból nehéz várat építeni. És folyamatosan gáncsolják őket. Már egész Európa is. Még hogy Viktátor. Egy erőskezű, határozott vezető, akitől berezelt egész Európa. Félhetnek is, most jön a java! – mondja újra felemelve a hangját, majd hozzáteszi: a Jobbik már túl durva, szélsőségesek, csak azért hozták őket létre, hogy gyengítsék a Fidesz - mondja bólogatva, de azért ő maga többet zsidózik, mint az összes jobbikos együttvéve.

A vad fideszes polgárnak képzeli magát. Eseményeken vesz részt, ha meghallja a fideszes hívószót. Ez annyit jelent, hogy eloldalog az önkormányzathoz, ha meghívnak egy jobber újságírót, hátha van ingyen bor és pogácsa. A kultúra nála odáig terjed, hogy egyszer elsétált a helyi Wass Albert mellszoborig, majd vissza. Magyar Hírlapot, Nemzetet vesz nagyritkán, de nem olvassa egyiket se, csak a címeket, már attól kielégül. A Népszabadság szennylap, az ATV hitgyülis zsidó neobolsevik képződmény. Kálmán Olga meg egy baszatlan picsa, aki mindig a mieinkkel genyózik. Láttad a liBajnai interjút? Ez az Olga, kérlek szépen, állítom, szerelmes lett a Gordonba, olyan áhítattal bámult rá. – elemzi nagy szakértelemmel az interjút.

A vad fideszes posztol a Facebookon is. Ha véletlenül megjelenik egy cikk arról, hogy egy dél-afrikai állam magasztalja az új alaptörvényünket, alkotmányunkat, Schmitt Pálunkat, akkor azért odabiggyeszti, hogy „Kedves ismerőseim, ez a cikk elkerülte a figyelmeteket”. A két lájk (ebből egy önlájk) jelzi is két hét múlva, hogy ez mekkora revans volt.

A vad fideszes belül már fájlalja a kurva drága benzint, de azért hazafiságból még havonta eljár tankolni kétezer forintért. Szerinte természetesen ezért is Gyurcsány a hibás, meg mondjuk még Horn Gyula. Anyázza is őket szaporán, amint „leemelték a zsidók a pénzt a kártyájáról.”

A vad fideszes buzdít a kormány melletti tüntetésre, de ő maga semmi ilyenen nem vesz részt, legfeljebb a Hír TV képernyője előtt gajdol befröccsözve, ha megy a közvetítés. Az igazat megvallva még szavazni sem volt soha, épp nem ért rá, másnapos volt, vagy valami ilyesmi, de a lényeg az, hogy ő az igazi hazafi, ő magyar, és dögöljenek meg a mocskos tetű kommunisták. Hajrá magyarok! - még az anyósát is így köszönti, aki még úgy tudja, Kádár van hatalmon.

A vad fideszes csak igazán a demokrata. De csak akkor fog teljesen lehiggadni, ha végleg bedarálják, eltörlik az MSZP-t és a többi zsidóbérenc, neobolsevik pártot, tagjaikat bebörtönzik, felakasztják. Akkor jön el a jó világ. Mert ez egy háború, a magyarok harca, érted már? – kérdi mélyen a szemedbe nézve.

A többit kommentben olvashatjuk a vad fideszes és vad nem fideszes olvasóktól.
 

118 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dobozoló · http://dobozolo.blog.hu 2012.01.19. 20:49:23

még a 2006-os választásokkor kommenteltem néhányat egy ilyen politikai fórumon (sem előtte, sem azóta), el is ment a kedvem tőle hamar, mert egy ilyen fanatik fideszes úgy osztott le, hogy közben Tisztelt [Teljes_Név]-nak szólított és végig magázott és nagyon tisztelettudóan írt. ja a regisztrált neve valami asdfg volt, szóval nem egy valós név. blöe.

KürtiT (Tromb74) 2012.01.19. 20:52:57

Nekem ez a poszt olyan, mintha libsiből, komcsiból, jobberből, fidesznyikből lenne összegyúrva. Egyáltalán nem rossz, de valahogy hiányzik belőle a fűszer. Na mindegy, talán majd a kommentelők feldobják kicsit.

Szandeeekahh · http://twod.blog.hu/ 2012.01.19. 21:09:33

Basszameg, nekem van ilyen ismerősöm, csak ő emeszpés/gyurcsányista, nyilván most nagy lehet a dilemma, hogy melyiknek legyen a vérfanatikusa.

"A vad fideszes posztol a Facebookon is. Ha véletlenül megjelenik egy cikk arról, hogy egy dél-afrikai állam magasztalja az új alaptörvényünket, alkotmányunkat, Schmitt Pálunkat, akkor azért odabiggyeszti, hogy „Kedves ismerőseim, ez a cikk elkerülte a figyelmeteket”. A két lájk (ebből egy önlájk) jelzi is két hét múlva, hogy ez mekkora revans volt." Az önlájk, valami félelmetesen találó erre az állatfajra :D

csi szi 2012.01.19. 21:10:14

Hát nemtom, családomban van "vad" fideszes de nem nagyon illik rá a poszt. Egy Szíjjártó pl. még nekik is inkább kicsit/nagyon ciki, mint stramm gyerek. Igazából nem is a fideszért rajonganak (Orbánért, mondjuk esetleg igen, de az egész fideszért nem igazán), hanem a másik oldalt gyűlölik tiszta szívből.
Ismerőseim közül pedig mindig is inkább a ballib beállítottságúak voltak azok, akik kéretlenül-kérdezetlenül tukmálták a véleményüket, ill. feltételezték mindig alapból, hogy az ő oldalukon vagyok (mint minden szerintük "normális ember"). De mondjuk fővárosi vagyok, ez árnyalja a képet kicsit.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2012.01.19. 21:39:59

Szerintem itt az a fő gond, hogy nem érdekük sem az ország felemekedése és rendberakása, mert két dolog adódik ebből. Kiderül és még jobban látszik a ballibek kormányzása és a polgári oldal kormányzása közötti külömbség. Másodszor mivel a társadalom is érzékelve a külömbséget nem jut eszébe a jelenlegi kormányt leváltani és ezáltal esetleges nyolc év után még kissebb az esélyük arra, hogy visszafoedithatnák azokat a változásokat amit az új alaptörvény és egyébb szerkezeti strukturális változásokat visszaforditság s ezáltal már nem tudják az országot gyarmatként odadobni a "baráti" támogató pénzpiaci és befektetői lobbi csoportoknak.

Erre minden józan ember számitott és már kétség sem vol felőle miután az EU elnökségünk kezdetekor beinduló egyetemes össztámadás beindult és azóta is folyamatosan tart belföldön a külömböző akciókon(charta, 4K, szolidaritás, millások, egyes szakszervezetek, stb), na, hogy DK Böszméről már ne is beszéljünk.

Elég bánatukra eddig nem sok eredménnyel. Nem is titkolva többhelyen megmondták, hogy beinditják a nemzetközi akciókat is. Na most ennek látjuk a végkifejletét.

Ha ezt pokerarccal és nyugodtan, csak az ország kormányzására és az elindult uton minden kapkodás nálkül mennek az uton és tartják az írányt, akkor ez is el fog ülni, mivel eljőn mindenkinél az igazság pillanata és azok az internacionalista barátok is fontolora fogják venni, hogy meddig éri meg arcvesztés nélkül a "magyarországi" barátai szekerét tolni.

Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok!

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2012.01.19. 21:54:46

@csi szi: elég csak körbenézni a fészbukkon mostanában. Szeretnék több ilyen arcot az ismerőseim között, mint a posztban szereplő öreg. Talán vidékre kéne költöznöm.

@altoid: buliból jössz? ;))

[c] 2012.01.19. 22:01:11

@csi szi: Nálam ez pont fordítva van.

mrbateman 2012.01.19. 22:04:33

@altoid: öööö???...De!
Direkt írtad olyanra, h. semmit se lehessen érteni?
Vigyázz!!! Figyellek ám!!

renz 2012.01.19. 22:41:32

Az antifideszes tudja a legjobban, hogy mit gondol és milyen egyáltalán a fideszes. Egészen vicces az internetes politizálásocska. Így, inkább csak becézve, mert leginkább megmosolyogtató, mint amikor a gyerekek felnőtteset játszanak. Isten ments, hogy okoskodjak, egy szóval sem fogom támogatni egyik oldalt sem. Én nem értek hozzá! :)

Merlot 2012.01.19. 22:56:09

@Takony_fősámán: Magadhoz illő nicket választottál. :D

KömKel · http://komkel.blog.hu/ 2012.01.19. 22:59:54

ööö... miért van az, hogy aki foggal-körömmel védi Orbánt, annak annyi köze van a helyesiráshoz, mint SP-nek?
Komolyan érdekelne.
(mert kénytelen vagyok azt feltételezni, hogy a vérjobberek aluliskolázottak népes táborába tartoznak)

Merlot 2012.01.19. 23:01:18

@Frengi: "nyugdíjas klubbhoz is volt már szerencsém, kivágott képekkel teleragosztott konyhaszekrény is meg volt."

Ahogy elnézem a tündöklő arcodat, ma te is megvoltál valakinek. :)))

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2012.01.19. 23:17:41

@Kőmíves Kelemen:
Azt esetleg megfigyelted már, hogy a Miniszterelnök Úr személye iránt feltétlen gyűlölettel viseltetők közt kik találhatók meg mintegy 95%-os arányban? Olyanokra gondolok, akik napi 3-5 posztot tolnak ki facebookon a témáról, és több mainstrem blogba is bekommentelnek, ne adj Isten írják.

KürtiT (Tromb74) 2012.01.19. 23:17:50

@Modor Tibi: @mrbateman: Nekem csak az elírások tűntek fel első olvasatra. Aztán másodszorra már az is, hogy nem én vagyok hülye, ennek tényleg semmi értelme.
Altoidunk csapott egy görbe estét. :)

2012.01.19. 23:26:43

@altoid: "Ha ezt pokerarccal és nyugodtan, csak az ország kormányzására és az elindult uton minden kapkodás nálkül mennek az uton és tartják az írányt, "

Te merre jártál az elmúlt két évben?
Kapkodás nélkül, nyugodtan, irány...

2012.01.19. 23:28:47

@Öblös: Gratulálok, Ügyesen összefoglaltad! Éppen erről szól a cikk!

tucano 2012.01.19. 23:45:38

Pedig a Fideszt is simán megvezetik karvalyék. Míg a pénzen marakodnak, már régen elkezdődött a valódi háború az UTOLSÓ erőforrásokért. Csak nekünk van annyi vizünk és földünk, hogy túléljük a kataklizmát. Bezzeg a bibeszek tudnak számolni, látják hogy a zöldhasút nem lehet megenni, ezért készítik elő a terepet, meg viszik kamionszámra a jó vizet, nekünk meg maradjon a műtrágyával szennyezett, hogy ne tudjunk miatta szaporodni. Orbán velük van, ezek fizették az egyetemét is. De 1-2 embert még megmenthetünk közülük, mert közel már az óra, végre odacsapunk és megint a miénk lesz minden. Máriával, meg szívcsakrával ne gyere, az csak a hülyék mankója, de amíg nem fogadja el mindenki a SZENTKORONA hatalmát, addig is legyen mibe kapaszkodnia a sok szerencsétlen megtévedt magyarnak. Mondjuk ők legalább ébredeznek.

Jakab Andor 2012.01.19. 23:48:21

Nyilvános feljelentés

Ezt a nemzeti hatóságnak írom, hogy kérem kivizsgálni ezt az oldalt. Bevallom, hogy régebben én is írtam médiába de akkor még megvolt a tisztesség és ez a mocskolódás már minden határon túlmegy.

Remélem, hogy mások is feljelentenek benneteket ti patkányok, mert tudjátok meg, hogy sokan vagyunk.

Ami itt megy, az már minden határon túl tesz.

Ráaádásul a kiskorú gyerekem is olvashatja és olyan szavak vannak benne, ami nem szép.

Nektek meg annyit tudok hozzátani hogy tanulhatnátok egy kis jómodort, ha már így hívnak.

én régen még olvastalak benneteket, amikor nagy ritkán valami igazat is irtatok, és akkor az tetszett, de most 1 olvasóval kevesebb.

Azt aztán leshetetitek, mikor jövök ide többet.

Geci kurva anytátokat, azt.

KürtiT (Tromb74) 2012.01.20. 00:03:30

@Jakab Andor: A nyílt levél jobb lenne címnek, amúgy nem rossz. :)

Nem Penny hajója 2012.01.20. 00:05:01

Schmitt Pál szememben egy hős személy.
Orbán Viktor pedig a legdrágább nekem a világon.

Jakab Andor 2012.01.20. 00:09:42

@KürtiT (Tromb74): látjátok megmondtam, hogy számíthattok egy pár feljelentésre bőven mert nem kell lebecsülni bennünket . Régebben még jó volt ez az oldal, de a színvonal ezzel a bloggal végképp a béke se*gge alatt. Gratulálok.

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2012.01.20. 00:13:43

@Jakab Andor: most már tényleg nem hiszem el, hogy te vagy a Bede.

KürtiT (Tromb74) 2012.01.20. 00:16:12

@Jakab Andor: Ugye nem Altoiddal buliztatok együtt?

Jakab Andor 2012.01.20. 00:24:24

@Modor Tibi: jól van akkor majd meglátjuk mit szól a nemzeti hatóság, hogy nyilvánosan zsidónak tituláltál.

Jakab Andor 2012.01.20. 00:27:02

@KürtiT (Tromb74): ja vele zúztunk már kárpátián

Nati Walter 2012.01.20. 00:31:48

Feriékröl is irsz egy blogbejegyzést? :-D

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2012.01.20. 00:33:59

@Jakab Andor: mi..? Nem mondod, hogy Te voltál az az Angyal bárban.. :-))

Brushy 2012.01.20. 00:45:17

Modor Tibi is már csak ilyet tud írni, erről is az elmúlt nyolc év tehet! Aki magáénak vallja az igazi európai, polgári, civil és legfőképpen demokratikus értékeket, az tudja hogy hol vannak az igazi értékek!

Jakab Andor 2012.01.20. 00:49:07

@Modor Tibi: Nem süllyedek le ti kis libsi szintetekre.

Dr. jegeket_bérleteket 2012.01.20. 01:21:42

Annyi volna az észrevételem, hogy szerintem a posztban idézett vad Fideszes sosem említené Bajnait - még egészen bizalmas beszélgetésben sem - a keresztnevén, Gordonként!! Vagy ha mégis, akkor az már nem is igazi Viktor-fan.

komplikato 2012.01.20. 02:26:31

@jegeket_bérleteket: Jut eszembe, nem tudja valaki mennyit fizetnek manapság egy-egy jó anti-Bajnai posztért a blogokon? :)

borzzz 2012.01.20. 03:09:04

@altoid: A poszt sem rossz, de a tiéd, amit a zsenikre jellemző szerénységgel eccerű kommentként vezettél elő, annyira király, hogy a posztolónak fel kellene ajánlania a helycserét. Remélem, olvashatunk máshol is.
(PS. csaxólok, hogy legújabban a Többség nagy kezdőbetűvel irandó)

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2012.01.20. 06:32:21

@altoid: Jaj, bocsika gyerekek! Az a helyzet, hogy az előző kommentemből kifelejtettem az idézőjeleket. Egy mandineres hozzászólást kopipészteltem, remélem nem ezen fog elcsúszni a disszertációm! :S

KayaIbrahim 2012.01.20. 07:03:52

Reszkessetek nácik! Igen, most, hogy kiderült nem tagadom, hogy nekünk magyarország kell. Megszüntetjük!
Én speciel a Rottenbiller utcát viszem. Ott akasztjuk a jobbikos nácikat!
Jeruzsálem így akarja és így is lesz!

Nadiposzi (törölt) 2012.01.20. 07:43:17

@altoid:
Túl sok mandinert olvasol, vigyázz, még megárt.

nyuszy 2012.01.20. 07:46:00

@Kőmíves Kelemen:
Ez nekem is feltűnt már. Az igazi jobboldali beállítottságúak képtelenek úgy leírni egy mondatot, hogy komolyan lehessen venni. Persze erről a bolsevik zsidók tehetnek, akik tönkretették az oktatást.

SPU 2012.01.20. 07:55:34

Gyurcsány takarodj!

(A posztot nem olvastam, mert hosszú, ezért is választottam e rövid és mégis frappáns hozzászólást, mely bárhová, bármikor - jelentős közösségi haszon reményében - beilleszthető.)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.01.20. 07:56:18

szar érzés lehet úgy blogolni, hogy a reklámszerződés miatt egy csimpánznál intelligensebb lény számára tök átlátszóan érdektelen, ám nyilvánvalóan kattogásgeneráló trollmágnes posztot kell kiizzadni a bidébe.

hácsé meg egyre kevésbé esélyes arra, hogy a hat (vagy már hét?) könyve valamelyikét olvassam... nem mintha ez zavarná, gondolom.

2012.01.20. 08:06:14

@Merlot: Sajnos nincs igazad, de azért bóknak veszem.

SPU 2012.01.20. 08:13:03

Schmitt Pál for president!

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2012.01.20. 08:24:18

gyér poszt

sokkal egyszerűbb, frappánsabb és mulatságosabb lett volna egy best of mandiner-kommentek összeállítás :)

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2012.01.20. 08:35:50

@Jakab Andor: jók a kommentjeid. Szerintem érdemes lenne megpróbálkoznod egy saját bloggal is.

@vészmadár (pica pica): nincs semmiféle reklámszerződés, drágám. Csak azért mondom, mert egyre gyakrabban olvasok ilyet, hogy kell a kattintás meg a pénz stb. stb.

tintamin 2012.01.20. 08:44:49

Jakab Andor for president!
Ezért különdíj: "Geci kurva anytátokat, azt. "

Egyébként a posztoló kihagyta a "keresztyéni értékrend"-et.

tucano-nak is köszönet, rég röhögtem ilyen jót, csak így tovább.

Hofiért kiált a kor.

Ernoke 2012.01.20. 08:49:20

@KürtiT (Tromb74): nekem első olvasatra az tűnt fel, h ezeket valami fórum hozzászólásai közül másolta. egyébként semmi különös nincs bennük, nagyon sokan fogalmaznak ennyire értelmetlenül írásban még akkor is, ha amúgy beszédben értelmesek. mondjuk ezek pont nem olyanok szerintem.:D

Aztek68 2012.01.20. 08:51:33

Szerintem a poszt írójának politikusnak kellene mennie, és a parlamentben ki is élhetné "anyázós" hajlamait.:-)))

Biztosan vannak ilyen fideszesek, de ez igaz minden pártra.

Ezek a posztok meg semmire nem jók, csak a napi pankráció-igény kielégítésére. Azért jó, hogy vannak emberek, akiknek ilyesmire is van ideje.:-))

Trollmágnes...ez jó:-)) Ez tényleg az...

gyz 2012.01.20. 08:55:51

@.Pierre Bezuhov.: igen, gyakorlatilag teljesen lefedi a mandi kommentelő törzsközönségét. :)

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2012.01.20. 09:13:37

igen, hörgés és fogak csattogtatása? Trollháború! WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

MACISAJT 2012.01.20. 09:15:39

"Milyen lapok? Liberális neobolsevik zsidó összeesküvők írják."

Hazug Hal vagyok, uram. De ez nem igaz.

:)

egerészölyv 2012.01.20. 09:41:38

Nézzük, mit nyilatkozik a kérdésben egy echte szélsőjobb, őskeresztény szar, Kertész Ákos:

- a magyarság genetikai szolgalélek, moslékzabáló disznó!

(Bartus, egy másik: úgy van, éljen!)

- nincs olyan érvényes mondat, hogy a magyarság genetikai szolgalélek!

(Bartus, egy másik: úgy van, éljen!)

- az a mondat érvényesen úgy hangzik, hogy a magyarság genetikai szolgalélek!

(Bartus, egy másik: úgy van, éljen!)

egerészölyv 2012.01.20. 09:44:36

@Nadiposzi: bizony, jobbak a népszavák - aki répadarabkák közt szeret úszni.

egerészölyv 2012.01.20. 09:47:22

@Jakab Andor: hagyd, Andor, belefulladni őket saját misererés mocskukba...

bőrmók 2012.01.20. 09:48:19

@egerészölyv: Részlet egy kiadatlan Katona József színműből?

Winston Smith 2012.01.20. 09:53:33

"Az igazat megvallva még szavazni sem volt soha, épp nem ért rá, másnapos volt, vagy valami ilyesmi, de a lényeg az, hogy ő az igazi hazafi, ő magyar, és dögöljenek meg a mocskos tetű kommunisták."

Na ez az a rész, ami általában nem igaz. Akiket én ismerek, az a szavazás napján reggel 9-ig leszavaz, és utána egész nap a hasonló pártállásúnak gondolt szomszédokat, kollégákat, rokonokat cseszteti, hogy voltak-e már szavazni, mert ugye most az egész ország sorsa forog kockán.

Rosszabb esetben ő fuvarozza a lefizetett cigányokat szavazni.

mrbateman 2012.01.20. 09:56:27

@Modor Tibi: forum.portfolio.hu/topic.php?t=17399
Nagy ember lettél! Aztán viseld magad emberül!

Felháborító, h. itt már mindenki palizál...kiváncsi leszek mivel jön majd ez a libsi szarszivattyú, h. a modoros blog is törzsanyag, ténymegállapításokat tartalmaz?! Phejj! Szégyenlem, h. magyar vagyok!

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2012.01.20. 09:58:22

@egerészölyv: meg ez a mocsokláda Soprontól Záhonyig? Ne bántsuk már szerencsétleneket, Miniszterelnök Úr olyan gondolatdiktatúrát vezetett be itthon, hogy már csak a halk jajkiáltások szűrődnek ki a határon.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.01.20. 10:21:36

@Modor Tibi: édesem, akkor nem maradt mentséged, pedig én akartam segíteni:)

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2012.01.20. 10:26:04

@vészmadár (pica pica): hát ez olyan, hogy az olvasói-/vendégposztokat szerkesztjük-kirakjuk - valakinek azok tetszenek jobban. Azokért nem vállalok felelősséget, ezért is Olvasói rovat.

Én a sajátjaimat szeretem igazán, de mindennapra nem jut. De ez már így megy pár éve :)

Édy, aki Endre 2012.01.20. 10:31:27

Tudtamtudtammindigis, hogy ezt a modorost csak az összeesküvések tartják életben. Nem veszitek észre, hogy ez egy romatopic igazából? Ott van a címében is benne, hogy: "...a_vad_fideszes#MORE..."

bőrmók 2012.01.20. 10:36:39

@Modor Tibi: :) nyald csak a seggét a furcsány fegyencednek. Mintha ő nem lett volna diktátor. 8 évnyi regnálása alatt tudod hányan lettek öngyilkosok ebben az Országban?

KürtiT (Tromb74) 2012.01.20. 10:56:19

@vészmadár (pica pica): Az a helyzet, hogy még a trollokat is a törzsolvasóknak kell eljátszani, pedig ha jól látom, blogketrecben a poszt.
Talán ha az ezredes eltekintett volna a bevezetőtől...

charlie sheen 2012.01.20. 11:12:52

@tea fan: Igen, és ez méltatlan egy smittista-orbánista "hazafihoz" lol

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2012.01.20. 11:47:52

@KürtiT (Tromb74):
Elnézéseteket kérem, de pontosan ezért lettem én kijelölve erre a nemes feladatra. Ha eltekintettünk volna ettől, most is itt őrjöngenétek, és dobálnátok reszelt almával a gondozókat, mint a Cohn-Bendit féle csimpánzfalka.

pixeltoki 2012.01.20. 11:56:17

@Takony_fősámán:
Év szándékos önártalom
1990 4 133
1991 3 993
1992 4 000
1993 3 694
1994 3 625
1995 3 369
1996 3 438
1997 3 214
1998 3 247
1999 3 328
2000 3 269
2001 2 979
2002 2 843
2003 2 801
2004 2 742
2005 2 621
2006 2 461
2007 2 450
2008 2 477
2009 2 461
2010 2 492

KürtiT (Tromb74) 2012.01.20. 12:02:11

@Kurtz ezredes: Ilyen hosszú ismeretség után elszomorít, hogy ezt gondolod rólunk.
Ennél azért komolyabb felütés kell, hogy kihozza belőlünk a habzószájú vérliberálist. Úgy tűnik, kicsit túl paráztad a dolgot.

Mitya Ivanov 2012.01.20. 12:10:41

a vad fideszes ilyen:
orojan.blog.hu/

és nem olyan, mint amit ez a Kurszk nevű gennycsomó idehányt

mrbateman 2012.01.20. 12:10:42

@pixeltoki: zseniális! kormányzati teljesítményt mérni az öngyilkossági statisztikákkal...ebből írom majd a doktorimat szoc-on (persze ezt a blogot nem említem, mert ez része az egyetemse tudáskincsnek)

Valahogy ezt még össze kell fésülni a lélegeztetőgéppel, mint a szociálpolitikai/jóléti teljesítmény egyezményes mértékegységével.

Mitya Ivanov 2012.01.20. 12:13:37

@mrbateman:
ki ne felejtsd az abortuszok számát sem, az is fontos mérőszám

KürtiT (Tromb74) 2012.01.20. 12:15:24

@Mitya Ivanov: Vegyétek már észre, hogy a poszt nem Kurtz bűne :D

mrbateman 2012.01.20. 12:26:31

@Mitya Ivanov: az túl elcsépelt, viszont a háztáji szárnyasállomány korrelációs együtthatójára kiváncsi leszek.

A hipotézisemet mindenesetre be fogom bizonyítani ezt garantálom. Minden oldal ajánlatát várom arra vonatkozóan, h. melyik oldalnak kedvezzen a hipotézis! Címem: bateman@yadvashem.hu

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2012.01.20. 12:26:59

@KürtiT (Tromb74): mondd el nekik nyugodtan, hogy én írtam.

panelburzsuj 2012.01.20. 12:43:42

@pixeltoki:

Na ja.

De amíg az előző évezredben magánokok miatt gyilkolták magukat, a 21. században már Gyurcsány és Orbán a főfő kiváltó.

Csak a statisztikusok is le vannak fizetve. Azért nem nyilvános ez a tudás.

KürtiT (Tromb74) 2012.01.20. 12:50:22

@Modor Tibi: Szerintem már mindenkinek leesett. Tudjuk, hogy valójában HCS is te vagy. Tucatnyi felhasználó bőrébe bújtál már bele. Így próbálod maximalizálni a kattintásokat, zsírosodsz a bevételből, közben meg jót röhögsz a markodba.

Fapuma (törölt) 2012.01.20. 13:32:39

Én szimplán csak aggodom a demokráciáért. Teszem ezt éjjel és nappal, hóban és napsütésben. Hiányolom a kisgyermekeket mentő, elaléló szóvivőket elkapó és vasúti szerencsétlenség után sírvafakadó nagyformátumú, európeer prime minister képét, aki képes szembeszállni a patás ördöggel, akit még Washington sem fogad.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2012.01.20. 13:46:10

@Fapuma: Igen, ez egy igazi fideszes toposz: aki nem szereti Orbánt (vagy akár csak bármelyik intézkedését) az törvényszerűen Gyurcsány-rajongó. Vezérnek lennie KELL, úgyhogy vagy az egyik, vagy a másik - harmadik út nincs.

bőrmók 2012.01.20. 13:47:55

@pixeltoki: jó, lehet itt statisztikákkal dobálózni, de azt kell látni, hogy az emberek nem akarnak abból, amit az elmúlt 8 év kormányzása jelentett számukra.

bőrmók 2012.01.20. 13:55:34

@panelburzsuj: meg egyébként is kilóg a lóláb, a zsidók mindig számokkal meg adatokkal akarják megvezetni a népet.

tarackos 2012.01.20. 14:15:41

Hát, a netes trollokra stimmel az összeállítás. Elég kevés nadroid ismerősöm van. Az értelmesebbje már egy éve is a száját húzgálta, a kevésbé értelmesebbje meg átment zsidózásba és magyarázza a megmagyarázhatatlant.

Megjegyzem a másik oldalon is meg van ez a sablon, nem is nagyon különbözik ettől. Ez a bűne a politikai, gazdaság, értemiségi elitnek, hagyta idáig butulni a közbeszédet. Igénytelen kocsmai prolistílus megy '98 óta...

szopacs 2012.01.20. 14:34:26

Igen is éljen Viktor! Az Ő szellemiségével nevelem a gyermekeim.Ősi vérünk újra éled.A sok elnyomás után ujra szabadok lehetünk.A sok ártó reklámtáblák helyett végre egy igazi Magyar arc fog reánk nézni.
Bajtársaim, igaz magyarok előre az új és megújulni akaró nemzetünkért! Harcra fel! ELŐRE!!

combo 2012.01.20. 15:05:13

A poszttoló megdolgozott a bögréért.

fonó 2012.01.20. 15:10:12

Ismerek ilyet. Jellemző ahogy a NEMZET TOLLÁT felmentik minden piti blama után, de még a tolvajlás hazudozás után is!!! Akármilyen eszelős de a miénk. Nem véletlen h nem POLGÁR-nak tartják magukat hanem zembereknek.

fonó 2012.01.20. 15:14:37

Béna szabadságharcosok kunyerálnak pénzt az elnyomótól, Orbán a kipaterolt IMFnél. Legyen a szellemi vezér a szívcsakrás Pataky Attila zálogházas, Smidtt pál, Bencsik. A jóarcú csillagszemű magyar csuklyás hazafiak molotovval.

fonó 2012.01.20. 15:21:05

Ismerek ballib beállitottságuakat de ők kritikusak voltak, jó humorral kezelték a 8 évet végig, nem véletlen a választási vereség sem, csak hitből nem támogatták. Lehet szerencsés vagyok mert önálló, tehetséges, saját teljesítményére is büszke emberek vesznek körül. Nem az az egyetlen teljesítményük hogy magyarnak születtek.

charlie sheen 2012.01.20. 18:15:38

Szerintem a magyar társadalomban elharapózó orbánizmus és a józan ész körülbelül úgy viszonyul egymáshoz, mint a divat és a jó ízlés.
Akinek jó ízlése van, az nem huny szemet a visszásságok felett és főleg nem nyal be elvtelenül, csontig a fideszmaffiának. De sajnos van igény a szolgaiságra ebben az országban....

666E 2012.01.20. 18:50:36

Emlékszem amikor megnyerte a kétharmaddal, nem csak egyszer mondta (ami így lehetne akár elszólás is), hanem többször kijelentette, hogy "Ez a győzelem történelmi jelentősége az államalapítással ér fel."
Szerintem ha István király élne, felnégyelné.
Amúgy nem szavaztam elkerülve ezáltal a 4 évig tartó megbélyegzést.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2012.01.20. 23:42:45

@Jakab Andor:

Ez zseni, benne van minden, művészet, humor, és az elfojtott indulat, amit mindenki elmondana ezeknek, ha merne. Mondjuk az ész hiányzik.

@Modor Tibi:

Jómodor, hát ez volt a blog csúcspontja szerintem, kár, hogy nem én találtam ki. Andort a Modorosba!

narmer 2012.01.21. 08:32:07

@jegeket_bérleteket: Azért a pontosság kedévéért, azt a kedves embert: Bajnai György Gordonnak hívják.Csak apuka annyi disznóságot csinált Baja környékén, hogy Bécsbe távozott, Gyurika meg hirtelen Gordonka lett.

petrice 2012.01.21. 11:27:01

Nincs párt, akivel kicsit is azonosulni lehetne, vadfideszesnek vagy vadakárminek lenni egyforma ultragáz, nem is értem emberek hogy képesek rá.

zaturek 2012.01.21. 12:09:22

Jöhetne már egy új Brian, aki elmondaná az embereknek: Nektek nem kell követni senkit sem! Nektek önállóan kell gondolkoznotok! Ti mind egyéniségek vagytok!

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2012.01.21. 13:10:42

@altoid: neeem, dehogyis. Általában szeretik a rendes, európai értelemben vett konzervatív jobbosokat is, pl. Dávid Ibolyát, Kósa Lajost (mondjuk már nem), Mellár Tamást. Sokan hisznek a mai napig Bokrosban, Kupa Mihályban (aki 2002-re vállalható politikus lett), szóval nem mind gyurcsányista meg szanyista.

@fonó: az biztos is. Pl. narancsos buktát faltak a Köztársaság téren, tök jó :) volt legalább önkritikájuk, de hát a nép az ilyen... :(

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2012.01.21. 14:17:52

@Dachstein: tetszik :)

@Modor Tibi: A biciklisfutár LMP-seket kifelejtetted (bár lehet, hogy már nem is léteznek). Persze a végkövetkeztetés lejött így is: egy a tábor, egy a zászló, a Nemzet nem lehet ellenzékben! Hazánk nem rés, hanem erős bástya!

combo 2012.01.21. 16:44:48

Fidesz: Viktor, Viktor! (Zsolozsma Rákay Philippel, HírTV)
MSZP: VOR-öltönyös átvedlett marxista-leninisták. Szürkébbek, mint Lengyel László kardigánja.
Jobbik: Még tanulgatják az angol vécé használatát. Elnök: Zázrivecz Gábor
LMP: Szabó Tímea jó nő. Mást nem sikerült kiderítenem erről az alakulatról.

Ezzel felsoroltam a baloldali pártjainkat.

wirth6 2012.01.24. 01:02:03

@Ágy Alatt Fekvő Kíváncsi Légy (Möff CAT): Pedig milyen jó kis kommentfolyam volt, erre idejön politizálni.

pixeltoki 2012.01.25. 09:02:50

@mrbateman: nem voltam itthon, ezért nem válaszoltam, ki méri abban, olvastál tőlem ilyet?

próbáld értelmezni a fórumot, erre írtam tényeket:

@Modor Tibi: :) nyald csak a seggét a furcsány fegyencednek. Mintha ő nem lett volna diktátor. 8 évnyi regnálása alatt tudod hányan lettek öngyilkosok ebben az Országban?

Daenerys 2012.01.29. 20:36:40

Nálam az ilyen nagyjából két mondatig jut, mielőtt pofán baszom. Kivéve, ha öreg néni, akkor bólogatok és sürgősen lelépek.
süti beállítások módosítása