A Humor Harold

2012/01/17. - írta: Kurtz ezredes

Hősünk a viccmesélő-sztorizó tettleges verziója. Szűkös agykapacitását nem megjegyezhetetlen nyuszikás-agresszív kismalacos történetekre, hanem fergeteges, aprólékosan kidolgozott és precízen végrehajtott egyedi mókákra fordítja. Ő volt az, aki általánosban buborékot szívott az uzsonnás celofánján, és a fejeden durrantotta ki. Ő volt az, aki másfél év után is viccesnek találta a keresztneveden való „Füty-Imre, Kapd-Bea, Olcsó-Áron” viccelődéseket. Ő volt az, aki páros lábbal ugrott rá az üres gyümölcsleves dobozra, vagy a teli iskolatejre. Ő volt az, aki leckeírás helyett fél életét a diliboltban töltötte, hogy ott viccesebbnél viccesebb fingópárnákkal, csatornaszag-sprékkel, viszketőporokkal, takonylabdákkal kényeztesse beteges fantáziáját. Ő volt az is, aki összes zsebpénzét ezekre költötte, hogy módszeresen tudja alád rakni, rád fújni/szórni/dobni. A sokadszori ismétlések pedig nem szegték kedvét, ha a poénokon való hahotázásról volt szó.

Ez az ember még mindig itt van köztünk. Felnőtt. Ez természetesen csak annyit jelent, hogy múlt héten volt harminc éves, viszont csak azért nem dobálja még mindig az alsósokat gesztenyével szünetben az iskolaudvaron, mert sajnos már nem jár oda. Fantáziája ellenben nem csitul, sőt, viccesebb, mint valaha! Eltelt bő másfél évtized, ami alatt magába szívta kedvenc humoristái valamennyi apró szakmai fogását. Hajnalban kelt, kocsival ment melózni, nehogy elmulasszon egyetlen Bumerángot is. Munka közben netes ökörségekkel folytatta. Öt-nyolc évvel szezonjuk után Torgyán-remix, Szalacsi-Polgárjenő, mamahelyénmarad, star wars kid. Majdnem-vonatgázolós youtubevideók, amiket bulikban is volt oly kegyes megosztani velünk. Hülyülés. Kollégák ugratása. A napra a koronát az izgatottan várt Kész Átverés Show tette fel.

Az internet és blogoszféra hazai fejlődésével élete kétdimenzióssá változott. Annyit kapott már a cyberspace-től, hogy ideje adnia is. Kezdetben hozzászól, beleköt, poénosan leolt, viccelődik. Utána elhatározza, hogy blogot indít, hiszen ekkora felgyülemlett tudást kár parlagon hagyni. Kell már végre egy igazán egyedi oldal. A hirdetők lévén esetleg még egy kis pénzt is kereshet. Lám, mekkora olvasottsága van az olyan gecire vicces, ámde egyszersmind elgondolkodtató oldalaknak, mint a Hírcsárda meg a képek alá vicces mondatokat író izék, ráadásul még tök jól élnek is belőle. Hús-vér életében semmit sem változott kiskori kretén énjéhez képest. Valóságos két lábon járó sitcom. Fingós-böfögős showderklub-poénok. Papírgalacsinnal dobálja a szomszéd íróasztalt, esetleg a régi szép idők emlékére még a rotringot is felhasználja vetőcsőnek.

Élete legnagyobb poénja lenne, ha nénikéjének hetvenedik születésnapján az ünnepelt képébe nyomhatná a cukrászdából rendelt tortát. Ehhez természetesen már nincs meg a kellő bátorság. Nem is beszélve az olyan imádott történetekről, mint a leveses kondérba hugyozó szakács, vagy a 10-féle ondót tartalmazó keletis gyros. Valamit ezekkel az aberrációkkal is kell kezdeni, így barátunk a legpofátlanabb és leglelkesebb kommentelő, akivel valaha is megvert minket a sors keze. Anonim, vagy félanonim nickjein érthetően bátor, és kitiltásig nem nyugszik. Kötözködik, szurkál, beszól, irritál, amíg csak lehet. Az ügyesebbje szemtelenül kikutatja azokat a blogokat, ahol a jámbor és túlságosan humanista bloggerek idegenkednek a moderációtól. Itt aztán mehet, ami a csövön kifér.

Ezen felbátorodva a facebook-profiljával is igyekszik az őrületbe kergetni ismerőseit, azoknak oldalán kiosztani számára vadidegen embereket. Jópofizni, oktatni, beszólogatni, majd a közös ismerős nyilvános, vagy privát számonkérő üzeneteire értetlenkedni, hogy micsoda dolog nem érteni a tréfát. Ez az egész csak móka volt ugye, hehe :P

82 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.01.17. 07:46:14

ugye a csatornaszag-spray csak kitaláció, ugye ugye?

Nadiposzi (törölt) 2012.01.17. 07:48:41

@vészmadár (pica pica):
Nem, mi egyszer befújtuk vele a kollégiumban a nevelőtanár székét a tanulóban. Mentségünkre legyen mondva, h. 14-15 évesek voltunk.

oldalazó gnóm 2012.01.17. 08:27:06

Nem először, de hosszú idő után végre valami rólam is szól. A posztban leírtakon kívül azzal súlyosbítom a helyzetet, hogy a tanulmányi/egyéb teljesítményembe nem lehet belekötni :D

mrbateman 2012.01.17. 08:42:06

Na látod Kurt Zé, tudsz te ha akarsz! Nem csak mindég az a kurva politika!

"Akit az Istenek szeretnek,
örökre meghagyják gyereknek."

Valahol szeretem és irigylem ezeket az embereket, de megőrülnék, ha a családba kerülne, közvetlen munkatársam lenne. 5-10 percere vissza tudnak vinni a gondtalan gyerekkorba, de fél óra már halálos dózis belőlük.
Feleségem nagyanyjának öccse volt ez a típus az elbeszélések alapján, hírhedt zsivány a járásban. A 40-es években nem voltak még ilyen iparosított technológiákkal előállított termékek (fingópárna, szarspray, takonylabda) ezért a saját szájába dugott 3 kölyökegeret és halottnak mutatta magát, majd mikor édesanyja rátalált és keltegette, akkor halálhörgés kíséretében kieresztette a szájából. Ártalmatlan siklót kislányok blúzába dobni, békákat szalmaszállal a seggükön át levegővel felfújni, majd rájuktaposni (állítólag nagyot szól)...később, ahogy elérte a posztban jelzett életkort a módszerek finomodtak, de lelkében a tűz megmaradt.

Styxx 2012.01.17. 08:53:55

@mrbateman:
Azért jó, hogy van internet, most már csak a szájbertérbe, mennek az ilyen gyilkos poénok és nem élesbe. Tízből kilencszer városi legenda, de egyszer meg igaz a gyári mókamesterek ökörködése, amikoris kompresszorral tolnak sürített levegőt valamelyik kollégájuk bélrendszerébe, modorosan a popsinyílásán keresztül. Ez a móka néha halálos csattanóval végződik. Meg nem tudom, hogy a posztíró hallott-e már olyan réteghumor blogról, ahol nemzeteket, vallásokat, stb figuráznak ki, taléált gyűlölt ellenségeink a címe, vagy ilyesmi. Képzeljük el, ha a negyvenes években toltak volna ilyet, hját rögtön kitör egy világháború. Berija meg Goebbels nem a kifinomult humorérzékükről voltak híresek.

Lenry 2012.01.17. 09:09:15

ők azok, akiknek minden nap április 1?
utálom április elsejét. humortalan viccek és erőltetett poénok...
tényleg van, akinek ez kell?

Dzsoni Kráncs 2012.01.17. 09:10:52

Ilyen jó viccnek számított még általánosban a "Tudsz úgy menni,mint a pingvin?",majd amikor szétálló lábfejjel megpróbáltál totyogni jött a tökönrúgás,továbbfejlesztett változata volt az "Ismered a bagoly-viccet?"ilyenkor a pöcsönrúgott bagolymód huhogott,az efféle mókák oda vezettek,hogy egy idő után bármilyen,"ismered?"-el vagy "tudod-e?" szócskával kezdődő kérdésre térgyrogyasztás,pöcsfogás volt a válasz.

2012.01.17. 09:23:23

@mrbateman: "saját szájába dugott 3 kölyökegeret és halottnak mutatta magát, majd mikor édesanyja rátalált és keltegette, akkor halálhörgés kíséretében kieresztette a szájából."

Ez egyszerűen csodálatos, aki ilyen viccet kitalál és kivitelez, csak jó ember lehet!

Donjon 2012.01.17. 09:23:38

@Dzsoni Kráncs: Meg a védd a makkot! mozgalom.

mrbateman 2012.01.17. 09:39:15

@Brother Love: Na ja! Most gondold el mit érezhetett szegény mutter, háború, fater a fronton, egyedül a gyerekekkel, csóróság, max 4 elemi...erre ez az idióta viccelődik.

Amúgy tényleg ütős poén...akkor még nem volt mozi (a tematikája is más volt), meg net, tehát valószínűleg saját fejlesztés.

2012.01.17. 09:39:31

A vicces bunyós-ütögetős megvan? Valaha sportolt (nem küzdősportot) ezért meggyőződése, hogy még ma is afféle keménytökű- és öklű vagány-féleség.
Kézfogáskor rádmozdul, beijeszt, magát a kézfogást is roppant testi erejének bemutatására szolgáló alkalomnak fogja fel, de lehet, hogy kézfejedet hozzácsapja a felrántott térdéhez. Vállba, esetleg gyomorba bokszol, hátbavág.
Ha nehezményezed, "Mi van töki, ilyen puhány vagy?" felkiáltással rögtön megismétli az ütögetést. Kihív ujjszkanderre, de csak azért, mert szadista és szeret fájdalmat okozni - ha véleletlenül kikap, ínhüvelygyulladásra hivatkozik, de revansot már nem követel.
A legváratlanabb pillanatokban dupla nelsonba fog, se szép szó, se anyázás nem segít. Szívesen mutat be youtube-ról ellesett önvédelmi fogásokat mindaddig, míg az egykori ifibajnok cslgáncsozó kolléga meg nem alázza, ekkor erről leszokik.(Iskoláskorában még szívesen vetett gáncsot, vagy csak simán felrúgott.)
Ha előtte haladsz, a felemelt sarkadba rúg, majd jót röhög botladozásodon, számára nincs nagyobb öröm, ha valakit még megetethet a húzós (vagy orosz) szkander trükkel.
Iskolában általában egy alapos veréssel le lehetett szoktatni erről, felnőtt esetében is szükséges, hogy legalább egyszer bevigyél neki egy komolyabb gyomrost, esetleg egy vesést, hogy leszokjon rólad.

KürtiT (Tromb74) 2012.01.17. 09:41:12

Ennek a típusnak Johnny Crunch személyében állított emléket a filmművészet (Ford Fairlane).

Minden - egészséges ember számára érthetetlen - "poénon", mémen jól szórakozik, lelkesen terjeszti is ezeket. Munkássága nélkül nem ismerhetnénk az olyan gyöngyszemeket, mint a nefürdjéle!, bikicsunáj, avízbűlveszikiazoxigént stb.

@Brother Love: Fingik egyet a kollégája öltözőszekrényébe, majd gyorsan becsukja.
Papírfecnit ragaszt az optikai egér aljára.
A bögrét az asztallaphoz ragasztja.
Meglazítja a sószóró kupakját.
gyufafejet bütyköl a cigibe.

2012.01.17. 10:01:56

@KürtiT (Tromb74): Ez utóbbi is egy alaptípus, de ő - lássuk be - kifinomultabb, nem pusztán a (vélt) testi erejére alapozza humorát.
Természetesen a számítógép önmagában kimeríthetetlen forrása a humornak, kezdve az egyszerű "kihúzzuk a billenytűzetet"-től, a kidolgozottabb, vicces szoftverek által foganatosított poénokon át (kezelhetetlen egér, stb.) a billenytűzetbe szórt, meglocsolt, napos asztalon hagyott (és így hétfő reggelre kikelt) búzaszemekig...

mrbateman 2012.01.17. 10:33:29

@Brother Love: de ez nem a móka-miki! amit te írsz az inkább a wannabe öblös, aki vélt testi fölényével próbál rangot szerezni (öblössé válni)!

ez az aki kézfogásnál a másik kezével a válladat veregeti, amjd hanyagul lecsúsztatja markát a felkarodra és tapogat, majd megjegyzésket tesz, na ennek a mókamiki alfaja az eredményt ellentétesen értékeli és a nyüzügét "na mi van látom gyúsrz!" felkiáltással alázza, a gyurmázóst meg "Azt hittem van is rajtad valami, de ezek szerint csak a dzsekid ilyen deltás!" formulával kedveskedik. Persze közben a képedtől 15 centire bizalmaskodik és röhög.

2012.01.17. 10:37:41

Akár iskolában, akár munkahelyen, ha feltűnt ilyen ember, azt nálunk gyorsan elintézték és nem mert poénkodni:)
Van most egy kollégám, aki szeretne hülye vicceket mesélni, de mindig ugyan azokat, amikor elkezdené gyorsan unott pofát vágunk és másról kezdünk el beszélni, ő meg kizökken és nem folytatja:)

Magyarnaba 2012.01.17. 11:23:00

Sajnos ismerem a típust, de szerencsére utoljára egy egyetemi bulin találkoztam vele, ahol azzal szórakozott, hogy fel-fellökdöste a söröskorsó alját, miközben ittam. Egymás után hússzor megcsinálta, mint egy autista, de amikor a csajomnak kellett lefognia, akkor végre megláttam a félelmet a szemében és nyugodtan ihattam.

2012.01.17. 11:44:31

@mrbateman: Valóban, mindenképpen utalnom kellett volna az öblös vonásokra, illetve a reménybeli öblös állapotára.
Mindazonáltal az ütögetős-bunyós Humor Herold nem feltétlenül öblös-jellegű, csak simán egy idegesítő bunkó.
Volt egy ilyen kollégám, egy időben mindig egy hatalmas hátbavágással "üdvözölt", hozzá egy harsány "Na mi van, gyúrós?" felkiáltással.
Egyszer osztán tiszta erőből hátbabasztam ököllel, ezután megsértődött és leszokott róla. Más módszer a szabadulásra nincs.

mrbateman 2012.01.17. 11:53:48

@Brother Love: Ó igen ez lesz az! a gyúrós-t, jól megnyomja gyúúúúróóóóós-ra...erre azért is van szükség, mert már 5 méterről elkezd üvölteni, annak meg ki kell tartani a kézfogásig.

KürtiT (Tromb74) 2012.01.17. 12:09:34

@Brother Love: Tényleg ez az egyetlen hatásos módszer. Gimiben volt egy ilyen fasz, aki állandóan keménykedett. Egyáltalán nem értettem az okát, mert képtelen volt felmászni a kötélen, nagy nehezen tudott csak összehozni 5db fekvőtámaszt.
Ilyen gyerekhájjal volt borítva az egész teste. nem tudott tisztességesen futni, nem mert leugrani a toronyból a sportuszodában. Mindig szkanderozni akart, de ez annyira volt megeröltető, mint egy kamaszlánnyal. Folyamatosan kamu-kung fu mozdulatokkal piszkált minket.
Egyszer az egyik szünetben odajött, hogy befeszít (vicces gyerek volt), én meg vágjam gyomron. Ilyen udvarias kérésre én nem tudtam nemet mondani, megtettem. Persze azonnal összecsuklott, mint egy rozoga nyugágy.
Nagyjából két hétig hanyagolta az izmozást, de utána kezdődött minden előről.
Egyszerűen senkinek nem volt szíve hülyére verni, annyira számított kihívásnak.

mrs.starkey 2012.01.17. 12:17:27

én ezt az embert ki nem állhatom.

2012.01.17. 12:17:50

@mrbateman: Egyébként megfigyelhető ennél a típusnál (meg másoknál is), hogy egyfajta, soha be nem vallott kisebbrendűségi komplexust próbálnak feldolgozni a náluknál magasabb, jobb megjelenésűvel szemben. Ennek ideális alanya a gyúúúúrós, hiszen az önmagában valamiféle karikatúra.
A bátrabbja ütöget, csapkod, lapogat ezzel jelezve a külvilágnak, hogy "Nem félek én ám ettől a meláktól, amekkora vagy, akkorát esel!".
Az óvatosabbja visszatérően ostromol - lehetőleg számos fültanú előtt - okosságaival, illetve tanulságos történeteivel: "A proteintől impotens leszel.", vagy "Egy ismerősöm is gyúrt, de a sok gyógyszertől visszanőtt a pöcse, a heréi felhúzódtak a mandulái helyébe és kinőtt a melluszonya, de már 18 éve vastüdőben van...".
A legkifinomultabb észérvekkel támad: "Semmi állóképességed, nem tudnál lefutni 10 km-t." vagy "Apám, egy thaiboxos secperc alatt leütne.". (Mitha valaha is vágytam volna/akarnék futkározni vagy verekedni...)

Richard Lenoir 2012.01.17. 12:20:26

És van az az ember, aki mindig az idióta szóvicceivel meg rosszabb abszurd humorba hajló faviccekkel jön, ami nem vicces, de legalább fárasztó.
Az ilyet meg tudnám ütni.

(ez is milyen modorosság: "Mi van, te vagy itt a Humor Harold?")

- SunDisc - 2012.01.17. 12:47:15

Az ilyenekről csak annyit, hogy mind-mind utálják a Monty Pythont. Mert _az_ hülyeség.

Kérdezzétek meg bármelyik ilyet.

mrbateman 2012.01.17. 13:16:55

@Brother Love: de tudod miért? azért mert merev és statikus vagy! rendben fejleszd csak az izmaidat, bár tök egészségtelen és felesleges, de te tudod...de akkor már ne a gépeken szenvedj nagy súllyal alacsony szériában, hanem menj el szertornázni, használd a saját súlyodat, fekvőtámasz, kötélmászás, húzóccckodás, tolóccckodás, stb...vagy hamár mindenképpen súlyzózól, akkor kis súllyal sokat csinálj...mondjuk 5 kilós kézi súlyzóval 100-at 100-at bicepszre, vagy fekvőtámaszból egyben 50-et, de percen belül, pörgősen. Na azzal lehet növelni az állóképességet, arról nem beszélve, h. az izmaid is keményebbek és formásabbak lesznek, nem leszel annyira felvizesedve.
Na ez Csaba haverom, az elméleti sportoló, aki nyomatja nekem - pedig én nem is gyúrok a reggeli fekvőkön kívül, ami nem is látszik - pedig én sem viszem túlzásba ezt a sport dolgot.
Téged az őrületbe kergetne!

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.01.17. 13:51:50

@mrbateman: hát nem tudom, ez még relatíve békés ahhoz a kollégához képest, aki OLYAN orbánviktorfan ÉS fizika-matematika szakos humorherold, AKIT hetente elvisznek az ufók... és el is meséli.

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2012.01.17. 13:55:15

@- SunDisc -: Szentigaz! És rákontráznak valami sosem hallott szemét vidéki müvházakban haknizó szocreál rettenettel, majd amikor kiderül hogy senki még csak hasonlót sem ismer kézlegyintéssel elintézik és követelik hogy most már hallgassunk valami "igényes" zenét. Jobb nem tudni mit értenek ez alatt.

2012.01.17. 14:08:18

@mrbateman: az ilyenekkel nem lehet mit kezdeni, mert legkevésbé a tényektől zavartatják magukat. Íme egy teljesen átlagos felvetés, Csaba haverod szellemi társától, aki engem kínoz rendszeresen: Minek ez a sok izom? Semmi értelme!

Az ám, végülis a dugásnak sincs _értelme_, csak jól esik, meg szeretem csinálni, ennyi motiváció elég az izomfejlesztéshez is.

Valójában persze egy súlyosan frusztrált, testképzavaros pszichopata vagyok, aki bizonytalanságát, önnön értéktelenségének, sikertelen életének tudatát a külvilág felé mutatott fenyegtő külsővel akarja kompenzálni.

mrbateman 2012.01.17. 14:23:30

@Brother Love: "Minek ez a sok izom? Semmi értelme!"

Ez egyébként igaz!

Kérem, városi használatra nekem úúúúntig elég ez az egy literes 3 hengeres Suzuki személygépkocsi!
továbbá
A női hüvely az anatómiai (esetleg kiemelve, h. az orvosi anatómiai) szakkönyvek szerint mintegy 6 cm hosszú, illetve mély, így a 10 cm-t meghaladó péniszhosszúság ábszolúte indokolatlan.
valamint
Nem kell nekem balatoni nyaraló, arra az egy hétre kimegyünk a gyerekekkel a strandra, hosszabb távra egyszerűen képtelen vagyok elszabadulni.

Na ezekben a közös, h. ami nincs/elérhetetlen az hülyeség!

Amúgy ez a gyúrás téma - csak köztünk legyen mondva - te is tudod, h. baromság...mi értelme van egy csomó izzadt, büdös férfit nézni, kerülgetni egy zárt térben...hacsak nem vagy...na szóval érted. Félre ne érts, nem baj! Vannak nekem buzi barátaim, illetve ismerek egy-két ilyen embert, na jó mondjuk max haverom...egyébként van azok között is rendes ember! Vigyázz, ha tagadod az gyanús!:-)))))

2012.01.17. 14:47:39

@mrbateman: Semmi gond ezzel, kinek-kinek mi jön be. Szerintem esztétikus, szép látvány egy arányos, kidolgozott izmos férfitest.
Ebbe igenis beletartozik az, hogy a fej lényegesen kisebb legyen, mint a váll izomzata, a combátmérő min. 1.5-szerese legyen a deréknak, míg a mellkas duplája. A hüvelykujjnyi vénák, keresztcsíkozott farizom szintén a klasszikus férfiszépség elengedhetetlen jegyei, 50 cm alatti karátmérő esetén maximum fiúkról, de nem férfiakról beszélhetünk.
Te csak _irigykedsz_, mert biztos valami beesett mellkasú, pálcakarú, girhes kis pöcs vagy.

Dzsoni Kráncs 2012.01.17. 14:53:14

@KürtiT (Tromb74): "Mondom itt a poénokat anyátokról,pedig csőd az élete és csak törpék dugják!"

mrbateman 2012.01.17. 15:05:25

@Brother Love: Biztosíthatlak, h. erről szó sincsen. Én már ötödikesként (volt valami hülye szabály, h. alsósként nem mehetünk be a kondiba)fekve belenyomtam a 100 kilóba, míg 70-el szériáztam, illetve 120-al gugoltam, de ez nem érdem, mert a combom mindég is erős volt, ez egy szerencsés adottság. Mindég is született erős voltam, mai napig úgy cserélek kereket, h. meglazítom a csvarokat, egyik kezemmel tartom, kicsit megemelem a kocsiszekrényt, a másikkal meg cserélem az odakészített abronycsot.
Én nem vagyok ilyen kis gyúrós, felfújt, csecsemőtápszertől felvizesedett kondipatkány, aki nagynak nagy, de nem tud megemelni egy cementeszsákot sem. Persze te csak toljad fecsivel a román sertésinzulint, meg minden szart, ha neked megéri, h. nem áll fel, meg amúgyis akkora a péló, mint egy serdületlen gyereknek.
Mindenesetre látom telibetaláltam...nagyon sokat fantáziálgatsz az arányos kidolgozott férfitestekről. Theee, te szteroidos műmájjer!

2012.01.17. 15:16:53

@mrbateman: Te akkor láttál először konditermet, amikor kőműves segédmunkásként rád bízták a vakolat leverést a helyi ál. isk. tornatermében, abban a porfészekben, ahol nyomorgsz (persze ez is meghaladta a képességeidet).
Az, hogy nem vitted többre, mint hogy cementes és sitteszsákokat cipeljél, nyilván magadnak köszönheted, erről én nem tehetek, talán TANULNI, IGYEKEZNI, DOL-GOZ-NI kellett volna, nem a sarki becsületsüllyestőben hencegni (nem létező) erőddel.
Elhiszem, hogy a kricsmi alkoholista, lepukkant mezőnyében első helyen végeztél a szkanderversenyen (talán még a fogatlan, csontsovány kocsmatündér is lecumanntott ingyen a teljesítményedért), de azért ne hidd, hogy ez teljesítmény. Én akkor emelek súlyokat, amikor jól esik, de neked állandóan cipekedni KELL, mert ennyit tudsz, ennyihez értesz. Majd ha 30 évesen gerincsérvvel nyögsz a lelakott kockaházadban, gondolj arra, hogy én a legjobb szilikonos macákat gyömöszölöm, a cucokkról meg szemmel láthatóan fogalmad nincs, a sertésnek nincsen is inzulinja, én már rég IGF-1-et nyomok, annak meg semmi mellékhatása - ha éppen érdekel, még nőtt is a farkam tőle - nem mintha szükség lett volna rá.

2012.01.17. 15:32:40

@mrbateman: @Brother Love: seggeteket hogy törlitek ki ilyen túlfejlett izomzattal?

mrbateman 2012.01.17. 15:37:33

@Brother Love: Hogy beszélsz te a feleségemről? a tied fogatlan baszki!
Idefigyelj te nagyonhülye,a sertést azért kell inzulinozni, mert nincs neki és így nem is hízna, ezért lövik, h. te tudjál mit zabálni...bár gondolom csak párolt csirkemellet eszel rizzsel, még reggelire is. De neked nem kell minden szart magadbanyomnod, amit az öltözőben rádtukmálnak...ismerem a te fajtádat, elsején lementél - újévi fogadalomként - a ropi karjaiddal, azt 17-én már eredményt akarsz, ténferegsz egy félórát, bemelegítesz, csetlesz-botlasz a gépek között, de utána nyújtani már hülye vagy...majd hazamész, aztán a 25-ös karjaiddal feszítesz a tükör előtt, meg kenegeted magad barnítókrémmel, azt a csajodat meg irányítgatod, h. hoygan világítson rád a zseblámpával, h. a legelőnyösebben nézzél ki (már amennyiben ez esetedben lehetséges).

Azt meg, h. jól menő építési vállalkozó vagyok, azt soha nem titkoltam, bármit kell bontani a megyében, engem hívnak, illetve szólnak az embereim, h. akció van és megyek magamtól, hívni sem kell! De nekem nem büdös a munka, beállok az EMBEREIM közé bármikor...ők nem szeretik, mert én kemény tempót diktálok magammal szemben is!

jan 2012.01.17. 15:53:56

Csak a jegyzőkönyv kedvéért, hogy ugye eredetileg "herold", a "Harold" verzió félreértés, ill. szándékosan humoroskodó írásmód.

Ernoke 2012.01.17. 15:58:09

@Dzsoni Kráncs: ezen most felnyihogtam, pedig itt ül mellettem a kérdezőember ifjúpolitikusnő rém, és sasol:D:D:D

@Brother Love: a pasim apja ennek a pszichopata alfaja, ő késsel-légpuskával művelte a hasonló poénkodást. az sem tántorította el, amikor egyszer csípőtől mellkasig felhasították a saját késével, mikor poénból ment szombat este verekedni. mondjuk mostmár gyengül az oroszlán, a meglepetésszerű fingmeggyújtás lett a kedvence mások kínzása helyett.:D

2012.01.17. 16:01:59

@mrbateman: Kisfiam! Az, hogy építési vállalkozó vagy (értsd: suttyó segédmunkásból felkaszkodott adócsaló kontár), egyrészt nyilván nem igaz, hiszen akkor nem a monitor előtt lopnád a napot, másrészt semmi köze a témához. Az embereid - ha elfogadjuk, hogy vannak - meg gondolom, 4-5 román cigány, akiket egy garázsban tartasz bezárva, éhbéren. Azt elhiszem, hogy nem szeretik, ha közéjük mégy, hiszen főnöki tevékenységed nyilván kimerül a megrendelővel történő, intimpistás jópofizásban, illetve a románok feletti basáskodásban.
Amúgy Vörös Zolival toljuk együtt az edzést (keress rá, te hülye, nyilván fingod nincs, kicsoda), úgyhogy sejtheted, hogy MINDENBŐL csak a legjobbakat nyomjuk, tuti beszerzőnk van.
Persze neked, aki még mindig azt hiszi, az egy kúra, hogy Sportrobit, vágóhídról lopott szójaport kell enni és napi 10 szem Nerobolt szedni fél évig, hiába is beszélnék.Elárultad magadat a sertés-témával is: te vagy az az idióta, akinek nincs pénze egy rendes proteinre, ezért inkább lótápot turmixol az idősotthonból lopott roboráló tápszerrel, mert azt hiszi, az ütős. Egyszer akartál egy tápkieg boltban vásárolni, de amikor _kreatív_ monohidrátot kértél, kinevetettek és máig sem érted, hogy miért.
Az, hogy a tezsvíreid lájkolják a félmeztelen, gagyi szamurájkardos fotóidat a fészen, még nem jelent semmit.

mrbateman 2012.01.17. 16:02:34

@Ernoke: Nyugtass meg, h. az alma kibaszottul messze esett attól a bizonoys fától! Igazán kár lenne érted!

Da Real Knee Grow 2012.01.17. 16:07:06

áhááhháá fingspré meg tejesdobozra ugrás a világ két legjobb dolga...leszámítva a fingsprés tejesdobozos szexet.

de Florentia 2012.01.17. 16:17:08

@Brother Love: eddig azt hittem, hogy vmi irónia náci vagy, de nem. Olyan meggyőződéssel adod elő magad, hogy azt nem lehet megjátszani...
btw rólad még nem készült elég poszt itten?

Ernoke 2012.01.17. 16:33:31

@mrbateman: benne van a rossz vér, de nyugi, sokkal enyhébb változat.:)

webmestar 2012.01.17. 16:38:54

-Mit ültet a kémikus a kertjébe???
-Sulfát!

max val, a bircaman · http://hurramilliomosleszek.co.nr/ 2012.01.17. 16:41:11

Az én kedvenc történetem ismerősöm ismerősével esett meg. Orvostanhallgató volt az illető, s az évfolyamon volt egy nagyon vicces hallgató.

A legnagyobb dobása az volt, hogy bement anatómia gyakorlat előtt a helyszínre, előhúzott három hullát, székre, asztalhoz ültette őket, kártyalapokat tett eléjük, majd meztelenre vetkőzött, bekente magát valami hullaszínű festékkel, s beült mozdulatlanul negyediknek az asztalhoz.

Amikor megjött a csoport, nem mozgott. A csoporttársak meg látták, hogy valaki elővett 4 hullát és viccesen asztalhoz ültette őket. Éppen mér gondolkodtak vajon ki lehet az egész mögött, amikor a havet megmozdította a kezét és megszólalt: "megadom, s emelek még hússzal".

A csoport egy része sikítva rohant ki a teremből, a többi meg a földre esett a röhögéstől.

Eredetileg 3 évre akarták kizárni az egyetemről, végül a rektor jóindulatú volt, s csak egy évre tiltották ki.

Twoshed 2012.01.17. 16:47:30

@Brother Love: "Kézfogáskor rádmozdul, beijeszt, magát a kézfogást is roppant testi erejének bemutatására szolgáló alkalomnak fogja fel, de lehet, hogy kézfejedet hozzácsapja a felrántott térdéhez."

Jaja, gyerekkoromban mindig kifogtam fater hasonlóan "vicceskedő" munkatársait, óhogy mennyire utáltam őket :)
De az Univerzum kiegyenlíti a számlát: egyszer aztán idősebb koromban is bemutattak egy ilyennek. Sajnos(?) én akkor nem tudtam, hogy ő viccből csinálja a beijesztést és ki lettem vágva a koncertről... Neki meg be kellett menni az ügyeletre, mert furcsa szögben állt az orra, és nem akart elállni a vérzése :P Igazából az egészet csak azért sajnálom, mert a főzenekart nem láthattam végig :) Közös haverunk szerint azóta "friss ismerősökkel" nem poénkodik az ürge :)

Haloperidol 2012.01.17. 17:14:53

@max val, a bircaman:

Tuti fake a sztori...
Aki volt mar boncteremben, az pontosan tudja, hogy ilyet nem lehet csinalni. (Es nem azert mert a rektor bacsi megharagszik.)

[c] 2012.01.17. 17:36:39

@max val, a bircaman: Hasonló - urban legend jellegű - történet a szegedi(?) orvostanhallgatóké, akik szereztek egy levágott kezet, az udvaron dolgozó gondnoknak lekiáltottak az emeletről, hogy: "Józsi bá, nincs szüksége egy segítő kézre?", majd az igenlő válaszra ledobták.

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2012.01.17. 17:37:50

@Brother Love: rég találkoztam ezzel a fajtával, valahogy nem sajnálom, mert kibaszottul idegesítenek az ilyen emberek. Ha visszarúgsz vagy rájuk ordítasz kajakra besértődnek és elkönyvelnek pszichopatának.

évuska 2012.01.17. 17:49:55

Hát ez szép párbaj volt, Bate, Brother!

venszivar 2012.01.17. 17:55:14

@mrbateman: az az "ember" nem zsivány volt, hanem gyagyás, félkegyelmű !

A zsivány "nevet" másfajtáknak adták ! :):D a környezete s ő maga persze örült, hogy nagy zsiványnak tartották....
talán, mert nem akarták szembesíteni, hogy hisz ez nemnóóóóóórmáliiis. :):D Manapság legfinomabb megszólítása, csak egyszerűen, egy hülye.

Thresher 2012.01.17. 18:02:12

A viccmesélős haver, aki van olyan kedves, hogy nem csak elmondja amiket már mi is rég hallottunk a Szeszélyes Évszakokban, hanem még el is játssza azokat. Az nyugdíjas viccek így körülbelül 2-szer hosszabbak.

KürtiT (Tromb74) 2012.01.17. 18:02:31

@mrbateman: @Brother Love:
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Like!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

2012.01.17. 18:48:23

@de Florentia: Én is szeretlek téged.
Természetesen több posztban jelen vagyok - mint mindenki.

NDT · http://nemdomi.blog.hu 2012.01.17. 18:56:53

Alakítsuk meg a bateman-brotherlove fanclubbot.

fzoli415 2012.01.17. 19:11:12

@mrbateman: ez a kérdezz-felelek kolosszális volt!!

"beállok az EMBEREIM közé bármikor..."
Ja, beugrott: bár hol, bár mikor, támokat a blokod? ;)
agyiszint.hu/bypost/2010/04/22/_helyi_kiss_csibesz

combo 2012.01.17. 19:21:55

@Brother Love: Te egy felfújt szar vagy. Ismerem én a fajtátokat, két emeletet lépcsőztök, aztán már szuszogtok, bazmeg, szuszogtok. A klotyón meg nyögdécseltek, mert a sok koksztól már a pisilés is alig megy. A szteroidtúladagolás miatt lassan már a parkolóórába is beleköttök, ez tudod, kiba röhejes. De ha egy Fadromát kell elhúzni foggal, akkor mindig illedelmesen átadjátok a helyet a hozzám hasonló szálkás izomzatú, mokány embereknek. Tudod, nekem 100 hold földem van, ahol dolgozni is kell ám, nem unalmamban kondizgatni anyuci pénzéből, szóval combo papánál kifejlődött a természetes izomzat és erő is van, kiskomám.

@mrbateman: Ja tudom, te vagy a mackó. Nagy szerencsétek van, hogy a XXI. században már tudnak olyan felsőket fröccsönteni, melyek a térlátásban nem bővelkedő nők számára azt a képzetet keltik, hogy izmos a felsőtested.

kzolika 2012.01.17. 19:28:50

"vagy a 10-féle ondót tartalmazó keletis gyros."

Erről csak annyit, hogy a Szeráj, mint cég számlavezető fiókjának vezetője egyszer járt abban a lakásban, ahol a Szeráj alkalmazottak laktak. Mind a 37-en a teljes 80 nm-en. Azzal a lendülettel tiltotta meg a családjának, hogy a Szerájban egyenek valaha is. Ez alapján abban a gyrosban még nem akarva is lehet akármi is.

cameleo 2012.01.17. 19:46:41

@Ernoke:

"késsel-légpuskával művelte a hasonló poénkodás" cigóktól mégis mit vársz???!

AzHofi 2012.01.17. 20:06:12

Én egyszer egy ilyen fingspray poén után tiszta erőből pofán vertem az elkövetőt, aztán két hétig azon nevetgéltem, hogy nincs foga. Vicces voltam? :-)

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2012.01.17. 20:49:48

Egyszer egy hülyegyerek nekiállt mindig vízzel fröcskölni és közben gurgulázva röhögni, hogy de ez csak víz, ez csak víz!

Nagy humorában kigáncsoltam, majd módszeresen, csigolyánként törtem el a gerincét picike kalapáccsal, a maradékot pedig a bátonyi pitbullkutyákkol falattam fel. Nem vicceskedett többet.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2012.01.17. 20:56:03

@Modor Tibi:
Én olyan mesét hallottam, hogy egyszer egy kismalac, aki nagyon félt a farkastól, a farkascsalád összes napilapját telesivította azzal, hogy itt vannak a farkasok. Aztán végül kiderült, hogy ő maga a legnagyobb farkas.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.01.17. 21:31:30

@Kurtz ezredes: nézd, én nem értem az ilyen kifacsart analógiákat, tehát ki a farbával: ki a buzi kettőtök közül?:)

combo 2012.01.17. 21:43:54

@vészmadár (pica pica): Szerintem itt a globaloböllér komprádor pénzszivattyúról lehet szó. Vagy csak teszt, hogy népes társaságunkból ki mire asszociál. (Én a Barkasra.)

mrbateman 2012.01.17. 21:57:49

@combo: öööö...pina?

bár, ha azt veszem, h. "ő maga a legnagyobb farkas"...de az biztos, h. a baszásról van szó.

bikmakk · http://srbija.blog.hu 2012.01.17. 22:14:33

@max val, a bircaman:
Ez ott sántít, hogy egy merev hullának nem lehet behajlítani az ízületeit, de amúgy sincs izomtónusuk, ezért még a székről is lefordulnának. Másrészt egy boncteremben nem nagyon van 4 szék.

mrbateman 2012.01.17. 22:23:18

@bikmakk: viszont a hullaszínű festék az nagyon jó! Én a kültéri verziójával festettem le a kaput...haláli lett!

combo 2012.01.17. 22:27:22

@bikmakk: Igen, vannak anti Humor Heroldok is, akik egy jó sztori után benyögik, hogy "fake a sztori, mert a gázkazánban van termomágnes". Ők azok, akik Hadházi villanykörtés (szvsz szar) sztorija alá youtubeon bekommentelik, hogy kamu, mert a szocializmusban indul, de a végén már e-mailt emleget. Ők azok, akik filmnézés közben megjegyzik, hogy a szereplőn ez nem igazi szemüveg, mert nem törik meg benne az arcél. Stb.

Thresher 2012.01.17. 22:48:24

@combo: Aztán ott vannak a segéd Humor Heroldok is, akik miután észreveszik hogy valaki tovább lát a könyökénél, és meg tud különböztetni egy viccesnek tűnő helyzetet egy "haverom mesélte"-féle beetetős sztoritól, akkor dünnyögnek egy sort arról hogy semmit se kell komolyan venni, hiszen poén.

KürtiT (Tromb74) 2012.01.17. 23:30:45

@Thresher: Azokról se feledkezzünk meg, akik a legnagyobb blődségekhez is szívesen aszisztálnak, hiszen szerintük a sztorinak csak szórakoztatónak kell lennie, hitelesnek nem.
Ők azok, akik a történet végén benyőgik, hogy ezt már ők is hallották, tehát tutira igaz.
@Kurtz ezredes: Testképzavar? Vagy azt akarod mondani, hogy ha a malac valójában farkas, akkor már a szalmából épített kunyhó se gáz?

combo 2012.01.17. 23:49:02

@KürtiT (Tromb74): "Ők azok, akik a történet végén benyőgik, hogy ezt már ők is hallották, tehát tutira igaz."

Én voltam az egyik hulla, baszod. Biológiai csoda történt, ugyanis 1 évvel a klinikai halál beállta után még sikerült újraéleszteniök.

Egyébként a Szociológiai Szemelvények Nagykönyve szerint az anti Humor Heroldok saját ezüstösen fénylő intelligenciájukat fitogtatják elsősorban, nem poéngyilkosok.

KürtiT (Tromb74) 2012.01.17. 23:54:07

@combo:
"- engem gyíkká változtatott!
- Gíkká?
- ...már elmúlt"

"Egyébként a Szociológiai Szemelvények Nagykönyve szerint az anti Humor Heroldok saját ezüstösen fénylő intelligenciájukat fitogtatják elsősorban, nem poéngyilkosok."

Ez így igaz.

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2012.01.18. 00:17:59

@- SunDisc -: a Monty Pythonnal az a baj, hogy bántóan elcsépelt. A modoros jóarc attól érzi magát szellemesnek, ha idézgethet tőlük, ráadásul kritika nélkül benyeli tőlük az egészet Terry Gilliam agymenéseivel együtt.

Thresher 2012.01.18. 00:41:33

@combo: "Egyébként a Szociológiai Szemelvények Nagykönyve szerint az anti Humor Heroldok saját ezüstösen fénylő intelligenciájukat fitogtatják elsősorban, nem poéngyilkosok."

A "nagyapám megivott egy liter betont és szobrot szart" történeteknél nem kell nagy intelligencia, de aki előjön a sóder-cement tökéletes arányával, azt valóban fültövön kell rúgni.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.01.18. 07:52:54

@combo: jegyezzük meg, hogy azért valahol jogos. Érdekes dolog, hogy könyvnél alapkövetelmény a történet koherenciája, azaz ha az elején megalkottuk a Csaták Öreg Istene Kovácsolta Kettétörhetetlen Légiósszablya mítoszát, akkor az a szablya nem törhet el egy nyúlsütő nyárs faragása közben a 3. fejezetben, mert minimum egy Tengerek Rettenetes Fejedelmének Vérével Viselős Intergalaktikus Orkzivatar kelljen hozzá, nah.

Ehhez képest filmen simán benyeljük, hogy a csillió birodalmi váltó (alias daktari) ellenértékű, hiperkiképzett klónhadsereg 3 századnyi katonáját botokkal leveri 12 darab szeméremszőrzetbe mártott kertitörpe.

Ernoke 2012.01.18. 08:43:25

@cameleo: fehér tőzsgyökeres magyar cigóktól...?:)

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2012.01.18. 13:49:54

am ondó vagyok, gyrost csak őstermelőtől.

na de azt meg tudja-e mondani valaki, hogy a humor harold melyik évszázad populáris kultúrájából származik? plusz pont a pontos évért és a névért.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.01.18. 14:08:50

@Bachterman: sztem az amúgy herold vagy herald, és a címerek ismeretéért és (például szegytől pöcsig felhasított, fejetlen hulla esetén) ez alapján az azonosításért (is) felelős tudor volt.

ii@_ 2012.01.18. 18:29:06

@Bachterman: szerintem Harold Lloyd, némafilmsztár után. www.youtube.com/watch?v=shdzRq4BYWk

hajdul (törölt) · http://hajdulaszlo.wordpress.com/ 2012.01.19. 09:23:07

@jan: Harold Lloyd komikus egyik filmjének címe (vagy egy sorozatnak?) volt a címe a Humor Harold. Vasárnap délutánonként mentek ezek a kis sorozatok (Buster Keaton, Harold Lloyd, Stan és Pan stb)
süti beállítások módosítása