Olvasói (Dívány) rovat - A frusztrált omegahím

2010/09/03. - írta: Modor Tibi

Kedves Tibor!

A pozitív visszhangra való tekéntettel ezúton küldök egy újabb szösszenetet, olyan témáról, ami már jó ideje piszkálja a csőrömet.

Tengermély tisztelettel,

lárvalányhaj

Ímé tehát:

 

 


 

A frusztrált omegahím



A frusztrált omegahím legfontosabb előfordulási helye a férfi/nő kapcsolatokkal foglalkozó blogok és fórumok, de ha olyan poszt jelenik meg a Modoroson, ami tartalmazza a 'szingli', 'olaszpasi', 'salsa', 'PUA' vagy az 'aranyos srác' hívószót, máris frusztrálthím-hordák öntik el jelen blog hasábjait, készen arra, hogy hangot adjanak feldúltságuknak, és megosszák élettapasztalataikat.

A frusztrált omegahím legfontosabb jellemzője, hogy senki sem akar vele dugni, és ezért frusztrált és dühös. Nagyon frusztrált és nagyon dühös. És erről másoknak is tudniuk kell, méghozzá azonnal.

A frusztrált omegahím nem volt mindig frusztrált, sem pedig omega. Szerencsétlensége legfőbb oka, hogy Magyarországra született. Aki nem tudná, annak máris elmondja, hogy a madjarpitsák sátáni, vérszopó succubusok, akik szörnyen el vannak ám szállva maguktól. Lenőtt a hajuk, hájas a seggük, végtelenül önzőek, és egyébként is büdös ribancok, de követelőzni.... azt tudnak ám! Legyél legalább 180 centis, 30 éves hejjespasi, minima kalkula 300 000 HUF nettó jövedelemmel, egyébként csak csicskának vagy jó, meg arra, hogy white partykba fuvarozd a puccos kis seggét.

Ez alól egy kivétel van: a külföldipaseeeek. Nem baj, ha a 160 centit se éred el, nem baj, ha anyáddal laksz, és már egy fél éve nincs munkád; ha történetesen digónak vagy szőröshátú görög bunkónak születtél, a madjarpitsa olvad, mint a télifagyi, és már dobja is szét a lábát, mintha kéne. Nem véletlen hát, hogy most már turistabuszok hozzák ide az ingyen muffra éhes belgákat, de a frusztrált omegahímtől azt is megtudhatjuk, hogy hány nyelven szinonimája a "magyar nő" kifejezés a kurvának. Ha várunk egy órát, a frusztrált omegahímek valamelyike a "Merjünk cigányok lenni" című Matula-posztot is belinkeli, majd kórusban méltatják a nevezett cikk mély értelmű, ugyanakkor tűpontos meglátásait.

A fenti leírásból azt hihetnénk, hogy a frusztrált omegahím holmi szétgyúrt, agresszív állat, aki magas apatitkristály-tartalmú, vicsorgó állkapcsával tartja rettegésben a környezetét. A valóságban viszont vékonydongájú (vagy pufi - de nem pufi doctus, hanem pufi natus*), enyhén kopaszodó forma, aki kínai pólót vagy kockás inget visel, és összerezzen, hogyha rákiabálnak. Anyagi erőforrásai sokszor korlátozottak; mondanom sem kell, hogy lúzerségét is ezzel magyarázza, egyszersmind filippikákat dörögve az anyagias ribik ellen. A legtöbbször még tanul, ez esetben még nem röppent ki a családi fészekből. Ha már végzett, akkor túlnyomórészt műszaki vonalon mozog; ha nem jön össze a diploma, akkor szórakoztatóelektronikával vagy informatikával foglalkozó kiskereskedelmi egységekben lel otthonra, mint értékesítő (ahol is nagy hasznát veszi remek kommunikációs készségeinek).

Ha csajozni próbál, a frusztrált omegahím az Aranyos Srác stratégiáival támad. (Természetesen nem minden Aranyos Srác frusztrált omegahím is egyben.) A csajok figyelmét tehát az érzékenysége és a belső értékei felé tereli. Külseje (vélt) fogyatékosságaival fájdalmasan tisztában van, ugyanakkor szilárd meggyőződése, hogy jobb fej, JOBB EMBER, és, nem utolsósorban, OKOSABB, mint a többi hím. Azért is gondolhatja így, mert többnyire diplomás, méghozzá egy olyan egyetemen szerzett másztert, amit neked, kedves Olvasó, esélyed sem lenne elvégezni. Nem ritka jelenség továbbá, hogy omegahímünk a csajospasis blogok mellett autós, kütyüs, netán politikai blogon is osztja az észt, nagyjából hasonló vitakultúrával, mint az előbbieken.

Esszém hátralévő részében arra vállalkozom, hogy tételmondatokba szedem a frusztrált omegahím delúzióit, mintegy szembeállítva őket a szomorú, sivár valósággal.

1) "Bár nem vagyok olyan menő, mint a hejjespasi, cserébe viszont sokkal jobb fej vagyok, és a lelkem is nemesebb."

Ez természetesen hazugság. A frusztrált omegahím ugyanúgy semmibe veszi a nőket, mint az alfahím. Hogyha megnézzük arctalanul elkövetett internetes megnyilvánulásait, erről mi magunk is meggyőződhetünk, hiszen a tiszta szívű embereknek nem az a fő ismérve, hogy órákat töltenek a gép előtt, habzó szájjal MNK-zva. Ha megtehetné, a frusztrált omegahím ugyanolyan féreg lenne, mint a menőpasik, és elsősorban az fáj neki, hogy nem teheti meg.

2) "Engem elsősorban a lányok belseje érdekel, nem pedig a csomagolás."

A valóság: a frusztrált omegahím pontosan ugyanazokat a nőket szeretné megdugni, mint az alfahím, csak sajna szóba sem állnak vele. Ezért, mintegy önigazolásként, olyan mondatokat pufogtat, hogy "A csúnyácska lányok lelke sokkal szebb, értékesebb, mint a tökéletes testű szépségeké". Vegyük észre ugyanakkor, hogy ez a mondat valójában azt jelenti, hogy: "Lehetsz te akármilyen kedves, okos és jófej, de ha torz a fejed, akkor ez senkit sem érdekel. Én viszont mégis téged választalak, mert azok a nők, akik igazából érdekelnek, nagy ívben prátolnak a fejemre."

3) "A lányok _azért_ nem állnak velem szóba, _mert_ érzékeny lelkű vagyok."

Ökörszar. A valóságban azért menekül tőle élő és holt, mert kilométerekről lerí róla, hogy ez csak egy felvett szerep. Fogcsikorgatva próbálja eljátszani a Kedves Srác szerepét, de a maszk alatt átsejlik a frusztrált, dühös lúzer torz ábrázatJa. Teljesen nyilvánvaló, hogy csak azért fotózza végig a bulit, hogy az unalmas hétfő estéin jól kicsattinthassa a képekre, és azt is mindenki tudja, hogyha gyenge értékelést kap a netrandis profiljára, kikúrja az ablakon a tasztatúrát. Ha a csajozási kísérlet balul üt ki, aljas, sunyi módon bosszút áll. A nyílt konfrontációt viszont kerüli, különösen akkor, ha nála erősebbekkel kell konfrontálódnia.

A frusztrált omegahím előtt többféle jövőkép áll. A legtöbben, szerencsére, kinövik a dolgot (legalábbis szeretném ezt hinni). Ráébrednek premisszáik tarthatatlanságára, és újult erővel csobbannak a csajozás híves óceánjába.

Akadnak aztán olyanok, akik ugyan nem növik ki, de végül összeszednek egy hasonlóan nyomorult csajt. Természetesen ez is afféle szükségmegoldás, szívük szerint ugyanis mást (másokat) dugnának, de azok meg velük nem akarnak, etcetera. Eleinte reménykednek, hogy idővel akad jobb is, de nem. Bár szexuális életet már évek óta nem élnek (ami, végül is, érthető), a csaj addig rágja a fülét, amíg be nem adja a derekát, és nem veszi végre feleségül. A csaj ezután sem lesz elviselhető(bb), de elválni nem lehet, mert ott van a jelzálog, a gyerekek, és különben sem tudja, hogyan kell összecsomagolni. A jövőben a kis család megtapasztalhatja "A pokol: a másik ember" aforizma mély igazságtartalmát.

A harmadik lehetőség az, hogy még a nyomorult csajok is kinevetik, ez esetben trollkodnak orrvérzésig, amíg külön oldalt nem nyitnak nekik az Encyclopedia Dramaticán.

Természetesen azt se zárjuk ki, hogy összejönnek egy normális nővel, aki mellett végre maguk mögött hagyhatják az érzelmi pubertáskort, de ekkora mákjuk úgysincs.

*A pufi natus az, aki gyerekkora óta dagi, és azóta is a kortárs csoport tréfáinak céltáblája, ennek köszönhetően tele van komplexussal. A pufi doctus ellenben az, aki népszerű srác, mi több, hejjespasi volt, csak később elhízott. Na, nála nyoma sincs komplexusoknak, ellenkezőleg, élvezi nagyobb űrtartalmát és hangerejét, valamint nagyobb az arca, mint valaha. (Vö. Öblös)
 

358 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Motorpenis 2010.09.03. 06:22:32

Gondolom, az index fórumának hozzászólóit használtad mintának, nem?

Mondjuk a külföldipaseee bekezdés az igaz.

Néma Bob · http://kriptid.blog.hu/ 2010.09.03. 07:14:42

lárvalányhaj.

Ezért kapsz egy nagy puszit a hasadra.
Egyszerűen könnyeztem rajta, miközben magamra ismertem.
Hi-hi.
Emlékszek a régi kollégista önmagamra, amikor ugyanezzel a taktikával próbáltam a velem egy kolleszban lévő csajokat befüzni.
/Minden volt, aranyossrácozás, versírás, aztán miután nem jött össze, akkor madárpitsázás/.
De már jól vagyok.
Elkezdtem önmagam adni....
Vagyis nem mozdultam rá az olyan csajokra, akik a pénzre buknak, meg ilyesmi, meg látszik rajtuk, hogy lufifejű kis ribik.
Bár van egy aki előttem esett szerelembe egy bunkóval, de hát....
Akkor nőttem ki ebből.
/Látom hivatkoztál az én digos posztomra. Köszönöm a megtiszteltetést/.

További sok és jó posztot;)

2010.09.03. 07:41:26

Nagyon jól meg lett csinálva ez a kis poszt, nem sajnáltad a billenytyűzetet.
(Modor tibinek mondom: ez dícséret részemről)

El Topo (Sgt. Elias) 2010.09.03. 08:02:13

Jihhhhááááá! És kimaradt az "értékellek mint embert" blog említése.:D
Jó poszt! Nagyon jó!

Nadiposzi (törölt) 2010.09.03. 08:08:07

Ez telibe talált, ismertem ilyet. Végzős egyetemistaként a legnagyobb nyüge az volt, hogy az 5 év alatt mégcsak egy puszit sem kapott a benőtt miteszeres, borostás pofijára. De az érvrendszer, az ideológia az megvolt. (A nők csak a pénzt nézik, meg a kigyúrt, agresszív állatokra buknak, az intelligens, művelt, érzékeny lelkű srácokat semmibe veszik, etc.)
Órák hosszat ült az egyetemen késődélután/este az internet kezdemény előtt, playmate-eket elemezve, majd kiselőadást tartott: hogyan párosulhat ennyi tökéletes szépség, báj és kellem - már-már költészet! - ily feslett romlottsággal, hisz pénzért mutogatja magát a kurva.
Dizájn: Harry Potter séró, kockás flanel ing a hónaljig felhúzott, öv nélkül hordott farmerbe tűrve. Fehér zokni, kínai Adios.

Pokember - a seggemből, mint minden rendes Póknak 2010.09.03. 08:20:10

Én is erősen magamra ismertem, persze merem remélni, hogy nem ENNYIRE voltam durva.:-)
Csatlakozva az előttem szólóhoz: a külföldipasees rész tényleg igaz.:-)

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2010.09.03. 08:26:00

A poszt nagyon jo, azt hiszem a frusztralt omegahim tipusat mindenki ismeri. Azonban a "madjarpitsa" es "kulfoldipaseee" is letezo jelensegek!

Nekem is volt olyan idoszakom, amikor majdnem omegahimme valtam (frusztralt az voltam rendesen!) pedig sem pufi nem vagyok, sem csoro. Mondjuk en sokaig magamban kerestem a hibat, mert valami oka csak kell hogy legyen, hogy egy nonek sem vagyok eleg jo...

Aztan kimentem kulfoldre, es meglepetessel tapasztaltam, hogy buknak ram a csajok! Semmit sem csinaltam maskepp, ugyanaz voltam, mint azelott, csak epp en voltam a "kulfoldipaseee". Es nem a penzemre buktak, mert gazdag orszagba mentem, nekik tobb volt... Mitobb, pont azok a tulajdonsagaim tetszettek nekik, amik miatt otthon lepattintottak.

Vegul (barataimmal egyutt) a kovetkezo tanulsagokat vontuk le:

1. Sok magyar lany tenyleg irrealisan nagyigenyu
2. Senki sem profeta a sajat hazajaban

2010.09.03. 08:28:51

Anyukám és barátnői időnként bemutattak ilyen alakoknak,bezzeg a Micuka fia, milyen rendes fiú, jól tanul, két nyelven beszél, vállalati ösztöndijas, már meg van neki a munkája egy vidéki kisvárosban, ahol lakást is ígértek neki. Szabadidejében nyelvet tanít, hogy kiegésítse az ösztöndíját.
Én ahelyett, hogy két kézzel kaptam volna a Micuka fia után, hosszúhajú, bőrdzsekis nyikhajokkal, huligánokkal rémes koncertekre jártam.Vagy házibulikon tea-gracidin kombóval váltottam meg a világot.
(oh boldog 70-es évek)

Az eredmény: a hosszúhajú nyikhajok ma már ugyan olyan pocakosak, és pont úgy kopaszodnak mint a Micuka fia. A különbeség az hogy a feltalálási helyük valami lakótelepi kocsma. Ellenben Micuka fia utólsó éveben elvett valami jellegtelen tanárjelöltet.Megkapták a vállalati lakást, Micuka autót is vett nekik, amivel egy európai körútra utaztak,és dobbantotak.
Micuka fia most egy multinak a vezérigazgatója, és mega gazdag.

Néha megfordul a fejemben, hogy mégis csak anyámra kellett volna hallgatni.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2010.09.03. 08:32:08

@Frengi: Kamaszlanykent a dolog teljesen ertheto. A baj az, hogy mostanaban sok huszas, harmincas lany is a diszhimekre bukik.

2010.09.03. 08:38:03

@altoid: pedig hülyék, mert ezek a 30-as omegahímek, bár nem néznek ki jól, némelyik agyilag sincs ott egészen, viszont fenomenálisak az ágyban.
Én - ötven körül már meg tudom ezt a tulajdonságot becsülni - igaz nem nekem kell velük társaságban megjelenni.

Kis ráfordítással egy okos nő jó pasit tudna belőlük csinálni, mert a ruhatárat lecserélni csak pénz kérdés, de a potencia, az sajnos csak romlani fog.

A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél · http://www.planetside.blog.hu 2010.09.03. 08:38:38

@Frengi: Ez most olyan volt, mint Mézgáné Paula elhaló sóhaja Hufnágel Pistiről! :)

El Topo (Sgt. Elias) 2010.09.03. 08:38:54

Mondjuk annak idején én is voltam ilyen frusztrált omegahím (továbbiakban FOH). Bár legalább agresszív nem voltam hozzá. Nem tudom, most hogy megy ez, de anno a FOH-k általában csoportosan voltak megtalálhatóak, és szomorúan kummogtak bele a sörükbe, miközben a csajok olyan arcok után sóhajtoztak, akik nemcsak analfabéták voltak, de általában verték is őket.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2010.09.03. 08:47:48

@El Topo (Sgt. Elias): Ugy latszik ma omegahimek coming-out napja van ;)

A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél · http://www.planetside.blog.hu 2010.09.03. 08:53:53

@altoid: apropo coming out...

A tegnapi leszbikus poszttal párhuzamosan: mekkora az esélye annak, hogy a FOH-ből meleg faszi lesz?

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2010.09.03. 08:55:04

@altoid: hát... én azt hiszem egy különleges, csak a Déli-Shetland szigeteken honos alfaj voltam a könyvmolyságommal (if there is any word like that). Amikor először felszedett egy csaj, első dolga volt ruhákat vásárolni nekem, pedig igazán jó pamut pólóim voltak. Anyukám kivasalta őket hétvégén és én mindig olyan sorrendben felvettem őket, ahogy a szekrényben voltak. Namost ez a csaj vett nekem inget, másik farmert, meg ilyenek. Én meg nem értettem, hogy ha már egyszer neki tetszettem amúgy is (nem, viszont értettem mikor latinul beszélt)akkor minek. Úgyis levetkőzünk. Szóval így kezdődött az én hétköznapi öltözködésem. (
Öltönyöm addig is volt. Több, mint farmerom) Aztán mivé lett a világ... a csaj már sehol, volt helyette több másik, mind öltöztetni akart, és amikor ezt a kommentet írom világoskék vasalt ingben, krémszínű nadrágban és barna bőrcipőben vagyok, mint az összes többi mitugrász itt a környéken. Pólóban és piros adidas rövidgatyában jobb volt. Csak úgy meg nem jöttek a csajok. Megbassza a kurvaélet.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2010.09.03. 08:55:37

@A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél: Nem sok. Epp azert frusztralt, mert not akar, de nem kaphat. Ha meleg lenne, jobbak lennenek az eselyei.

Mitya Ivanov 2010.09.03. 08:56:29

baromi jó poszt
egybenm felnyitotta a szememet, hogy annakidején milyen lelki motivációk miatt éltem úgy, ahogy, mondtam azokat, amiket mondtam. Most még nem merem egyértelműen kijelenteni, hogy frusztrált omegahím voltam, de még pár foglalkozás, és sikerülni fog. Mára valahol a görög ABC közepén járok.

Styxx 2010.09.03. 08:57:45

"Teljesen nyilvánvaló, hogy csak azért fotózza végig a bulit, hogy az unalmas hétfő estéin jól kicsattinthassa a képekre,":-))))))
És a másik típus, aki (boldog?) kapcsolatban él és a buliban a dögös csajjal valami 200% aszexuális témáról társalog, mondjuk a könyvelési szabályok módosításáról, de közben bőszen memorizálja a dekoltázs minden egyes ringását, hogy ha hazaér, IQ-ból kicsattanthassa:-)

Egyébként a poszt bántóan diszkriminatív. Mi az, hogy csak Madzsarisztánban született faszi, lehet frusztrált omegahím? (Topo 10 pontos rövidítésével: FOH)

És a határon túl születettek? B+, még Trianonról is én tehetek? Na, ilyenek vagytok ti magyar csajok!

Egy FOH-ságtól is megfosztott, érinthetetlen, kaszton kívüli pária

FOHSTALANSÁG!

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2010.09.03. 08:59:06

@Professor Pizka: Hat ja, ez van... Vagy frusztralt, vagy papucs... Lehet, hogy a kopaszfuchszosoknak van igazuk?

Ernoke 2010.09.03. 08:59:48

a frusztrált omegahím alapvető jellemzője, h kapcsolatban kb. növényként vegetál, egyetlen önálló gondolata, javaslata, megnyilvánulása nincsen. ha azonban bármilyen konfliktus akad (pl. a nő szóvá meri tenni, h miatta majdnem lekésték a vonatot), kétféleképpen reagál: vagy dacosan elfordított fejjel jár-kél napokig (!), és nem szól a nőhöz, vagy ha rosszabb napja van, bántalmaz (cigaretta elnyomása a nőn, fejbevágás kísérlete üveggel, stb.) az utóbbit simán kihozza belőle az is, ha részeg, olyankor hisztérikusan üvöltözik és zokog is egyben, h őt mér nem szeretik a nők.

undorító féreg embertípus, nőnek a közelébe sem lenne szabad engedni. szerencsére a nők önvédelmi reflexe elég jól működik, ezért ezeknek a selejteknek a génjei kihalásra vannak ítélve.:D

scsaba1 2010.09.03. 09:01:05

@altoid: Ha már a buzis posztnál senki nem kámingáutolt...

Egyébként kitűnő, remekbe szabott modoros poszt.
_Kimaradt_, hogy a magyarpitsák úgy öltöznek és úgy festik magukat, mint egy balkáni kurva. (Persze azért az egyik veséjét is odaadná, ha egy ilyen "balkáni kurva" pörögne a farkán.)

@Frengi:
Erre azért mérget ne vegyél, mert ha a FOH kovipornón szocializálódott, akkor szerinte egy aktus végén a seggből ki-szájba be befejezés teljesen rendben van...

scsaba1 2010.09.03. 09:03:33

@Ernoke:

Baszki... Milyen fickóid voltak neked? Illetve remélem, hogy nem E/1-es tapasztalat.

scsaba1 2010.09.03. 09:05:00

@Styxx:

Jólvanmá' te szegény kis utasiárpi...:)

Styxx 2010.09.03. 09:10:57

@scsaba1:
:-))) a következő népmesémbe viszont beszövöm ezt az eposzi toposzt:
"(Persze azért az egyik veséjét is odaadná, ha egy ilyen "balkáni kurva" pörögne a farkán.)"

Styxx 2010.09.03. 09:13:09

@scsaba1:
"szerinte egy aktus végén a seggből ki-szájba be befejezés teljesen rendben van..."

Hát persze, hogy rendben van, hiszen mindig elégedetten nyögnek és repetát követelnek. Szövegértelmezés!

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2010.09.03. 09:15:32

@altoid: ez van. az ember azért veri egész nap az asztalt meg fenyegetőzik a bíróság elnökétől kezdve a főügyészen át mindenkivel, hogy aztán hazamenjen és közöljék vele, miért kéne néha határozottabbnak lennie :-)

Ernoke 2010.09.03. 09:16:06

@scsaba1: E/1 tapasztalat, igen. persze elsősorban az én hülyeségem volt, mert sajnálatból ránézni sem lenne szabad senkire, nemhogy küldetést felvállalni, h majd én megjavítom a lelkét szegénynek...

egyébként problémák nemcsak a FOH-kkal vannak, hanem a magukat Jó Embernek gondolókkal is. ők azért kerülendők, mert szintén konfliktushelyzetben nem fogják bevállalni, h a másik fél haragudjon rájuk, hanem a rövidtávú Jó Emberség látszatának fenntartása érdekében sunnyognak, hazudoznak. amiből persze később még nagyobb harag lesz, de akkor lehet értetlenkedni és pszichó picsázni az őrjöngő nőt, tehát ők továbbra is Makulátlanok maradnak.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.09.03. 09:25:26

@altoid:

Ja.
Topo vagyok és omegahím, 15 éve nem néztem nőre.:)

Úgyegyébként az omegahímségemete két lépcsőben sikerült leküzdeni. Az első az volt, hogy egy ízben úgy döntöttem, hogy fosok az egészre. Nem járok egy társaságba más omegahímekkel, és a csajok is bekaphatják. Ugrásszerűen növekedett a nők irányomban tanúsított érdeklődése.
A második pedig: amikor hosszas omegahím lét után lett nőm. Onnantól kezdve meg aztán el is felejthettem az egészet.

lárvalányhaj 2010.09.03. 09:32:54

@Ernoke:

Az univerzum egyik vastörvénye, hogy aki lúzernek néz ki, az az esetek 90%-ában az is. :P

lárvalányhaj 2010.09.03. 09:39:05

@Frengi:

És aki átalakítja a pasit, az a Kikupálós Lány. Erről is figyel már egy szösszenet a fiókban :)

Persze vannak emberek, akiknél elég a ruhákat lecserélni, de sajnos sokszor ez a jéghegy csúcsa.

Ernoke 2010.09.03. 09:40:54

@lárvalányhaj: az volt az ő baja, h nagyon jóképű volt, és ez ugye elaltatja az ember éberségét kis időre.:)

Kacagó gerle · http://hobbitippek.blog.hu/ 2010.09.03. 09:41:24

@lárvalányhaj:
ez után a poszt után..

belédszerettem lárvalányhaj :):)

lárvalányhaj 2010.09.03. 09:41:55

@altoid:

Szerintem ennek az az oka, hogy később nőnek fel az emberek. Az a csajozós-pasizós szemlélet, ami régen főleg a kamaszkorra korlátozódott, most már kitolódott harminc éves korig (jó esetben).

Styxx 2010.09.03. 09:47:46

@Frengi: @lárvalányhaj:
"És aki átalakítja a pasit, az a Kikupálós Lány. Erről is figyel már egy szösszenet a fiókban :)"
Borítékolom, hogy itt kitérsz az Átbaszott Fejű Kikupálós Lányra.
Kikupálja, pátyolgatja, friss szénával megeteti, erre a FOH jellemű exFOH ejti és odaadja a fél veséjét az első szembejövő balkánira sminkelt, faékegyszerű kurvának.

lárvalányhaj 2010.09.03. 09:48:08

@Ernoke:

Kiegészítések a fenti, igen helytálló meglátásokhoz:
- Párkapcsolatban alap, hogy a FOH a legkisebb kritikán is besérül, még akkor is, ha az ember kínos precizitással alkalmazza a Gordon-tréningen tanultakat.
- A FOH maga is képtelen kritikai visszajelzésre. Ha problémája van, nem képes beszélni róla, csak nyel-nyel-nyel, aztán egy ponton elszakad a bugyigumi, és rád zúditja indulatai szennyes árját, vagy közli, hogy akkor ő most szakít.

lárvalányhaj 2010.09.03. 09:49:26

@Styxx:

Alapvető. Az átbaszottság a Kikupálós Lány ontológiai struktúrájának integráns része, mondhatni már-már létmódja.

2010.09.03. 09:53:18

Egy kis vigasztalás a sok FOH-nak.

A szívdöglesztő, lányok kedvence pasik is sírnak néha egy lány után. Csak azt nem látja más mint az anyukájuk.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.09.03. 09:54:33

@Frengi:

De ez megszűnt nálam 13 éves kor után.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2010.09.03. 10:00:40

@El Topo (Sgt. Elias): Ez teljesen igy van. Ha az omegahimnek vegul valahogy megis lesz noje, hirtelen kapos lesz a tobbi XX kromoszomas embertarsunknal is. Ahogy apam mondja: "megerzik rajta a pinaszagot"

cd-r 2010.09.03. 10:02:07

a bullshit szó tükörfordításáért plusz pont jár !

bagolybagoly 2010.09.03. 10:03:31

A poszt még a viszonylag lightosabb FOH-okról szól. A hardcore FOH banda az soha semmilyen körülmények között nem kedves egyetlen lánnyal sem, nem nézni annak a "belsejét", mert az ő minden nyomoráért a galád nők, és ezen belül pedig a gusztustalan madjar pitschak a felelősek.

kIára 2010.09.03. 10:05:06

     lárvalányhaj, ez valóban sokpontos

@lárvalányhaj: még azzal is ki lehet egészíteni, hogy fórumokon és blogokon a FOH vagy szerelmet vall a csípős billentyűzetű, az avatár vagy profilkép alapján jónőnek gondolt ’bloggerinának’, vagy elkezdi madjarpitsázni – rosszabb esetben nem a felületen, hanem a profiloldalon kikurkászott e-mailcímre küldi meglehetősen zavaros, recskaszünetekkel tűzdelt udvarlását.
     Illetve és nemkülönben a FOH kedves trollmondata: „mikor voltál utoljára igazán megdugva”, „baszatlan fapina”, „szopd le a posztolót, ha már ennyire véded ezt a szar írását”, „neked sem ártana egy alapos kéményseprés”, „análba jöhet? :D :D”, „én meg az ilyen némberektől undorodom”, „imádom amikor az ilyen hülye picsák, mondják meg a tutit”, „mert aztán hrita, klára, ernoke, lárvalányhaj stb. olyan okos”, „képet!” stb.

Styxx 2010.09.03. 10:20:29

@kIára:
:-))))
Eléggé saját tapasztalat-szagúnak tűnik.
Viszont akkor blogegzisztencialista perspektívából:
A FOH és a troll hogyan korrelál egymással?
Rovar-bogár effektus:
Minden FOH troll, de nem minden troll FOH?

Heller Ágnes, Pokol Béla, Babarczy Eszter, Szomjas Oázis, valaki?

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2010.09.03. 10:20:45

Valojaban ket fajta omegahim-tipus letezik:

1. Aki tenyleg luzer es alkalmatlan a parkabcsolatra (Ernoke exe)

2. Aki nem az, csak rossz a marketingje (Micuka fia)

A baj az, hogy nem mindig egyszeru oket megkulonboztetni, es keves lany veszi a faradtsagot.

cd-r 2010.09.03. 10:21:34

@altoid: ez teljesen így van. sztem minden férfi megfigyelte már, hogy az utcán is sokkal jobban megbámulják a csajok, ha egy nővel van, mint ha egyedül. egyből felébrednek a vetélytársi ösztönök bennük, méregetik a csajt is, vajon mit eszik ezen, én jobb vagyok, vagy mégsem? :) mókás dolgok ezek, rengeteget lehet derülni a nők közötti folyamatos rivalizáláson.

lárvalányhaj 2010.09.03. 10:21:39

@kIára:

Az a vicces, hogy már kezdettől fogva _levágós_, hogy a blogodon bőszen kommentelő, csöcsös képeket követelő FOH élőben kábé meg se merne szólítani.

lárvalányhaj 2010.09.03. 10:27:47

@altoid:

Ez sajons így van :(

Bár megjegyezném, hogy aki meg veszi a fáradságot, hogy megkülönböztesse őket, az is 10-ből 9 esetben az igazi lúzerbe fut bele, és az ilyen körökben legalább annyit sérül, mintha valami nagyarcú menősráccal hozta volna össze a Hezúsz.

lárvalányhaj 2010.09.03. 10:28:41

Egyébként nanáhogy köszönöm a sok pozitív fídbekket, beleértve a hasznos kiegészítéseket is :)

Sz.Lacc · http://fusslaci.blog.hu/ 2010.09.03. 10:35:23

@lárvalányhaj: Gordon-tréning az milyen? Hangos fuck off felkiáltás, és egy félig átsütött sztékkel jól orrnyergenb@szod? :-)

2010.09.03. 10:37:06

@cd-r: Hát persze: az első gondolat, hogy ez a pasi tudhat valamit.
És elindul a vezér hangya: talán tele van lével? Vagy egy isten az ágyban? Csak kell lenni valaminek, amért ez a (vetélytársról nem szivesen mond az ember ilyenmit, de még is csak) jó nőnek kell.
És a kíváncsiság: Juditnak is hiába mondták, hogy azt az atót nem kinyitni.

baby bee (törölt) 2010.09.03. 10:38:30

@lárvalányhaj: A FOH általánosságban véve is kibírhatatlanul sértődős, és nevetségesen, kicsinyesen rosszindulatú.
Saját sztori: randiztam egy FOH-hal, aki kb. 15 cm-rel alacsonyabb volt, mint amit a reglapján állított magáról. Amikor ezek után óvatosan közöltem vele, hogy nem annyira aktuális a dolog (miért nem vágtam az arcába, hogy miért?), elkezdett ocsmány módon szidni a társkereső oldalakon, de még kb. 1 évvel az ominózus eset után is...

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2010.09.03. 10:45:57

@lárvalányhaj: Az altalaban jo indikator, hogy a srac amugy (a csajozason kivul) sikeres e az eletben, vannak-e (viszonylag normalis) baratai, csaladjaval jol kijon-e, ilyesmi. Ha az egyeduli komoly problemaja a nohiany, valoszinuleg erdemes vele beprobalkozni.

2010.09.03. 10:46:49

@Levéltáros: De jó anyádnak!

Csak hallgatod órákon át, hogy a fiad szidja az exét. Bármit tesz vagy csinál az ember, neki arról eszébe jut, hogy a Lola(az Orsi, a Rékat stb) ezt is milyen szarul csinálta.
Hogy milyen szemét, és milyen aljasul viselkedett, meg hogy megérdemelné hogy....stb.

Nos, az elsőnél bele estem abba a csapdába, hogy igen, milyen egy utólsó cafka, és nem is lehet az a nő normális aki az én fiamat képes otthagyni, és igen, és bólogattam, hogy a gyereknek mennyire igaza van.

Két hét múlva kibékültek, azóta is együtt vannak. Én meg égek minden találkozáskor, hogy vajon a hülye gyerek mit mondott abból vissza a csajnak, amit én mondtam róla.

ii@_ 2010.09.03. 11:09:22

Nobel-díjat lárvalányhajnak a "pufi natus" és "pufi doctus" kategorizálásért!

ii@_ 2010.09.03. 11:11:47

Nobel-díjat lárvalányhajnak a "pufi natus" és "pufi doctus" kategorizálásért!

Balance Of Power 2010.09.03. 11:12:45

@Frengi: Foleg ha a megbamulo frusztralt szingli. Es erre nagy az esely, figyelembe veve hogy mennyi fiatal no van "fuggetlen" statuszban.
Attol plane kivannak, ha esetleg interakcioba is kerulnek egy nemfuggetlen pasival, mondjuk buliban dumalva es az illeto jo fej is. Ha esetleg a par mindket tagja jelen van es erzodik az osszhang koztuk, az is igen frusztralo lehet, felnagyitja a "nekem meg senkim sincs"-erzest.

De amugy a poszt targyat kepezo omegahimek veszelyesek is tudnak lenni, az amokfutok is gyakran ezek kozul kerulnek ki.

lárvalányhaj 2010.09.03. 11:14:36

@baby bee:

Ne feledd, hogy a FOH nem kényszerült volna rá arra, hogy hazudjon, ha nincsenek azok az aljas madjarpitsák, akik 180 centi alatt szóba se állnak veled. :P :D

ii@_ 2010.09.03. 11:14:39

Persze azért nem kettőt....

lárvalányhaj 2010.09.03. 11:18:05

@altoid:

Ez alapvető iránytűnek jó, én is szoktam alkalmazni, bár _megjegyezném_, hogy attól még lehet valaki frusztrált és kicsinyes a magánéletben, hogy sikeres a munkahelyén.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2010.09.03. 11:20:32

@lárvalányhaj: Na ja, ezert mondtam a baratokat/csaladot is.

Styxx 2010.09.03. 11:26:54

Egy FOH fohásza

Oh, Uram!

Add meg, hogy az emberek felismerjék, lustasággal párosult kevés tehetségem valójában zsenialitásom stigmája!

A sok-sok elmélkedéstől ami a derakamon kijegesesedett nem úszógumi, hanem meditatív-oldalhasizom!

Gyönyörű, hiperintelligens nőket szeretnék, akár párhuzamosan többet is, mert megérdemlem!

Kötetlen, sok, de igényes utazással járó állást kérek. Magas egzisztenciát biztostó javadalmazással, mondjuk valami tanácsadói. Igen, tanácsadói, az jó lesz!

Köszönöm Uram, hogy meghallgattál.

Ánem

lárvalányhaj 2010.09.03. 11:27:51

@Balance Of Power:

"De amugy a poszt targyat kepezo omegahimek veszelyesek is tudnak lenni, az amokfutok is gyakran ezek kozul kerulnek ki."

Pontosan, sőt, megjegyezném, hogy - összhangban @Ernoke tapasztalataival - a bántalmazók is sokszor közülük kerülnek ki. Vagyis a munkahelyén, meg úgy általában bárhol a nagyvilágban szanaszét szívatott FOH hazamegy, és az őt egyedül elviselni képes párján vezeti le a fölös feszkót.

2010.09.03. 11:30:45

Az omega-hím azért frusztrált, mert rondának született – az szar dolog, ha vki emiatt nem talál párt. Pláne úgy, ha a _madjarpitsák_ mindig kihangsúlyozzák a belső értékeket. : ) Az meg ugye külön téma/poszt, hogy csak ezért miért bunkók vele a nők. Ez utóbbi inkább mást minősít...

De azok a kommentek is érdekesek, melyek részben megerősítik, hogy ebben az országban a tahó nők aránya nagyon magas. : )

Ok-okozatot összekeverni, ajjaj. : )

2010.09.03. 11:37:54

Másik probléma, hogy a poszt tele van elcsépelt/erőltetett közhellyel/előítélettel, mint pl., minden informatikus kockaingben jár és szűz stb. (azért szűz, mert ronda, ez utóbbi miatt egy nőnek se jön be - ez ilyen egyszerű). : )

Ernoke 2010.09.03. 11:38:16

@Bölcs Ész: ez nem igaz. az én omegahímem feltűnően szép volt. és feltűnően nagy seggfej.

2010.09.03. 11:40:41

@lárvalányhaj: miért látom úgy, hogy hozzászólásaidból/posztodból vmi rosszindulat/rossz tapasztalat/kárörvendés + uszítás érződik? : )

bagolybagoly 2010.09.03. 11:41:50

@Bölcs Ész: Igazából a párkapcsolati piacon mindenki kész árut vesz. Senki nem kíváncsi rá, hogy mitől lett valaki FOH. Ahogy téged se érdekelne, hogy egy túlsúlyos lány mitől, hogyan, miért hízott el. Egyszerűen lesertéseznéd, és hagynád a fenébe.

cd-r 2010.09.03. 11:42:58

@Bölcs Ész: tévedsz, ha azt hiszed, hogy minden omega-hím ronda. nem egyet ismerek, aki elég jó kiállású gyerek, jól is öltözik, viszont végtelenül bátortalan, nem képes kezdeményezni a nőknél, ezért vagy nincs csaja, vagy rosszabbat fog ki, mint amilyen lehetne neki.

2010.09.03. 11:44:15

A poszt mestermunka!

A FOH egy fontos ismervét még kiemelném, azon túl, hogy szerintük minden jó nő pénzleső, ostoba, üresfejű ribanc, aki csakis és kizárólag gazdag pasasokkal áll szóba, képtelenek elhinni (és ennek hangot is adnak), ha valakinek jő nője van (ez uigyebár nem feltétlenül egy nejlonribanc) és ezt a kapcsolatot nem a pénz tartja össze.
Elképzelhetetlen számukra, hogy egy jó nő a pénzén kívül bármit is vonzónak találjon egy férfiban. Olyan nincs. Ha jó nőt látnak egy férfival, az a pénz miatt van, punktum. (Fel sem merül pl., hogy ma már azért bőven akad olyan nő, aki saját egzisztenciával, magas jövedelemmel bír és kifejezetten nem akarja, hogy egy férfi eltartsa...)

S valóban: előszeretettel hangsúlyozzák saját belső értékeiket, illetve időnként az áldozat szerepében tetszelegnek (mindenkiben csalódtam, ha őszinte vagy, mindenki csak átver, kihasznál, stb.).

2010.09.03. 11:44:24

@Ernoke: akkor vmi kurva nagy fogalomzavarotok van. : ) „feltünően szép” fickók segge általában ki van nyalva, de ez pl. lehet egy emós kis buzi is, amire azért a _macsó_ nem illik. : )

külföldi tanulmányok szerint meg a párkapcsolati bántalmazások meg elsősorban egzisztenciálisan rendezett, középosztálybeli fickóktól jönnek, nem vmi elgyötört arctól. vhol megrekedtetek a Disney-világban. : )

2010.09.03. 11:49:59

Na akkor kezdem a _madjarpitsa_ szídásával : ) volt vmi olasz plasztikai nők versenye, amit egy kiházasodott magyar nő nyert meg. ő azt mondta, hogy olaszországban nem sokra tartja a közvélemény a magyar nőket... ez utóbbin érdemes elgondolkodni, hogy miért. biztos ez is a _FOH_-ok miatt van. : )

A másik érdekes dolog, amit a posztoló leír, hogy mi a _FOH_-ok véleménye a _madjarpitsáról_. Na most ezek a vélemények megtalálhatóak korábbi modoros posztOKban. : DDDD

A hülyék meg nem értik itt és csak bólogatnak az egészhez, hogy ez miért és kire bizonyíték/ciki. : DDDD

2010.09.03. 11:51:21

@bagolybagoly: túlsúlyos lány azért hízott el, mert többet evett, mint mozgott, ez ilyen egyszerű. _FOH_ meg szimplán csak rondának született, vagy csak nem elég jó senkinek. : )

2010.09.03. 11:53:15

@Brother Love: „(mindenkiben csalódtam, ha őszinte vagy, mindenki csak átver, kihasznál, stb.). ”

sztem ezek itt fent inkább női szövegek. : )

Hepciás 2010.09.03. 11:54:45

@Bölcs Ész:
jól hozod ezt a provokatőr figurát,respect, de ha mégis komolyan tolod, akkor eléggé SeggfeLy of the year-daj esélyes vagy. Győzd már meg Ernokét, aki egy kifejezetten szép FOH példánnyal szívott, hogy olyan pedig nincs is:-)

cd-r 2010.09.03. 11:55:04

@Bölcs Ész: semmi gond azzal, hogy magadra ismertél és egyetértek, a poszt hihetetlenül negatív,lekicsinylő hangnemben íródott,ami gondolom irritál téged, mert ha jól körülnézünk, a férfiak jelentős hányadában ott lakozik az omega-hím, talán a felsővezetők és a chippendale fiúk kivételek ez alól, azaz egyfajta férfigyűlölő felhang is érezhető, de hát ki nem szarja le, a megfigyelések jók, mégha túl sarkosak és egyoldalúak is. buli van, take it easy :DD

2010.09.03. 11:55:25

@lárvalányhaj: erről van szó, nem kell feltétlenül vmi hibás, rosszindulatú sztereótípia.

2010.09.03. 11:58:32

@Hepciás: értem, akkor most logika alapján a nők minden fickóval szívóznak (akik ettől frusztráltak lesznek - miért, ettől vidámnak kellene lenniük, vagy mi?), akár csodaszépek (mint pl. Ernoke exe), akár ronda-kocka FOH-ok. : )

Ernoke 2010.09.03. 11:59:39

@Bölcs Ész: nincs ebben semmi fogalomzavar, a csávó vékony volt, szép arcú, jól öltözködött. külföldi tanulmány sincsen, személyes tapasztalat van. még szerencse, h a jó reakcióidőm miatt nem hordom az arcomon a kis féreg nyomait egy életen át.

ha szeretnéd, elmesélek egy történetet a legnagyobb FHO-ról, akivel életemben találkoztam. szóval, ez az FHO azt gondolta magáról, h a külseje miatt nem kell a nőknek (nagyon jóképű volt ő is, de neki a "nő" kategóriát Carmen Electra is csak részben fedte le, mert őt is csak valami 7/10-esre pontozta a skáláján. az átlagos nőt nem tekintette nőnek, a rondákat emellé ocsmány módon zaklatta, savazta). szóval, ez a csávó elment kurvázni. aztán előadott egy olyan történetet, h mindenben neki van igaza, mert _a nem előnyös külseje miatt_ (mégegyszer ismétlem: a srác jóképű volt és ápolt, az én ízlésemnek túl metroszex, de ez itt lényegtelen) a nő kidobatta a stricijével a lakásból, mielőtt még történt volna valami.

később kiderült az igazság, mert valaki más is elment ugyanahhoz a kurvához, és megkérdezte a történtekről. az volt a lényeg, h a csaj kicsit paranoiás volt, mert nem olyan régen vki majdnem elvágta a torkát, ezért valószínűleg hajlamos volt túlreagálni a kuncsaftok megmozdulásait. de amiért kidobatta a srácot, az az volt, h a srác nem volt hajlandó levetkőzni, és amikor a csaj kezdte volna oldani, hozzányúlt, a csávó megragadta a karját és ellökte magától. ezért nem kellett ő a kurvának sem.:D

ennyit szegény, szerencsétlen, rondaságuk miatt zaklatott FHO-król.

2010.09.03. 11:59:50

@Bölcs Ész: Jól mondod, inkább, jellemzően, azonban gyakran spoánkodnak így a FOH-ok is. Hiszen a nők csak a külsőségekre, a pénzre buknak, nem értékelik az ő finom lelküket, nagy tudásukat. Egy ideig persze bíznak, majd idővel csalódnak...

Ahelyett, hogy némi öltözködés, ápoltság (ez nyilván nem feltétlenül az Armani pólót és a beretvált zacsit jelenti - bár ez utóbbi nyalatása jóval kellemesebb), egy kis figyelmesség, jó modor (tehát nem nyálas-nyájas, puszilkodós-lapogatós intimpistás jópifizás) és némi konditerem.

Ennél egyszerűbb-könnyebb faszverve sopánkodni, madárpitsázni...

2010.09.03. 12:02:41

@cd-r: itt a kommentek közt nagyon sokan magukra ismertek. : )

„a poszt hihetetlenül negatív,lekicsinylő hangnemben íródott”

naná, nincs benne az a könnyedség és szellemesség, ami a korábbi modoros posztokat jellemezte, mintha csak vmi bosszúállás lenne. : ) azért a moderatúra meghúzhatna egy szintet, mert ez erőltetett volt, tele féligazsággal.

„a férfiak jelentős hányadában ott lakozik az omega-hím,”

na ez most vmi somamamagésás világbölcsesség volt. van még ilyen tőled? : )

„azaz egyfajta férfigyűlölő felhang is érezhető, de hát ki nem szarja le, a megfigyelések jók, mégha túl sarkosak és egyoldalúak is. buli van, take it easy :DD ”

na az a durva, hogy így egy enyhe uszításnak is lehet venni. : )

bajor gizella 2010.09.03. 12:02:48

a legutóbbi ilyen FOH haverom azt hiszem ide a modorosra is tett fel képeket amiket egy ronda értelmiségit alakító filmemből szedett össze.természetesen bajor gizella mocskos ribanc tagekkel látta el, csak a tisztánlátás végett:)körülbelül az összes, általam látogatott oldalon megjelent, és képekkel illusztrálva lökte ki magából az ordenáré trágár dumát. azóta sem sikerült rájönnöm hogy mivel bántottam meg ennyire, kérdésemre nem válaszol.

Amanda Lear 2010.09.03. 12:03:19

Namost egyet kell értsek a post író kollegínával - csillagos ötös! (tanár vagyok)

Azt hiszem, ideje volt kicsit helyre tenni a fröcsögő férfitrollokat - tisztelet a kivételnek, meg akinek nem inge...

És hát sajnos be kell látni, h a magyar pasikkal valami tényleg nagyon nincs rendben, súlyos ön értékelési zavarokkal küzködnek!! Volt magyar pasim (nem vagyok leszbikus, mielőtt bárki azt hinné), de a nyomába se érhetnek az angol meg az ausztrál vőlegényemnek. Sajnos beléjük is több figyelmesség meg előzékenység szorult, mint bármelyik felfuvalkodott férfiba itthon.

Látszik, hogy elkapattuk őket & nem tudnak jó dolgukban mihez kezdeni :DD

cd-r 2010.09.03. 12:06:01

@Brother Love: "puszilkodós-lapogatós intimpistás " hahhhahh, ez jó.

cd-r 2010.09.03. 12:07:58

@Bölcs Ész: pihenjél már, na ki is lépek, semmi kedvem egy tőrőlmetszett omegahímmel szájkaratézni. erősítsd csak tovább a posztban írt sztereotípiákat. bye

Püspök utcai gombaszedő · http://valogatott.blog.hu 2010.09.03. 12:14:36

@Brother Love:
"...és némi konditerem.

Ennél egyszerűbb-könnyebb faszverve sopánkodni, madárpitsázni"

De ha konditerem nem is, legalább váltott kézzel.

IndaMuncher 2010.09.03. 12:16:45

@Amanda Lear: Hát ja, "egy olasz pasi fenekén még a farmer is jobban áll mint a slampos magyarokon."

Megjött a női oldal nemde? :)

Zerstörer 2010.09.03. 12:21:04

@Amanda Lear: két vőlegényed van? Te aztán nem szarral gurigázol.
Ostoba ribanc :)

bajor gizella 2010.09.03. 12:21:35

amúgy a bölcsész FOH külön posztot érdemel, teljesen más mint a műszaki FOH, mert a műszakis legalább érti hogy amivel ő foglalatoskodik, az a nők 99%át kurvára hidegen hagyja, míg a bölcsész FOH-nak az eltűnt idők nyomában a kedvenc könyve, kicsit emósabb alkat mert hát neki van szive, ilyen ábrándozó tekintettel néz a nők után, misztifikálja azokat. gyűlöli a bőrjakós kalapos filmesztéta srácokat, akik csak úgy leakasztanak gyönyörű szőke lányokat szelíd szemekkel, mert neki is olyan kéne minimum, csakhát a tyúkmell az probléma ilyenkor, és ha magára gondol csak pete doherty marad példaértékű
sikertelen marad örökre, és csak akkor lesz csaja ha valaki felszedi. sajnálatból.

ellenszenvesfigura 2010.09.03. 12:22:11

@Amanda Lear: „kuss picsába, pofádat befogod, a te dolgod a szülés!”

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2010.09.03. 12:23:23

@Bölcs Ész: általában minden posztról kiderül, hogy éppen a legszarabb. A mait nő írta, más a stílusa - úgy is kell olvasni.

Moderatúra az nincs :)

2010.09.03. 12:27:07

@cd-r: Ez az a típus, aki meg van győződve róla, hogy ellenállhatatlanul kedves és vonzó, minden nő odavan érte, de legalábbis kedveli. Nyájaskodó-affektáló hát sziiijjjjaaaaa köszönés után puszi-puszi, közben gyengéden a nő vállára (merészebbek derekára, csípőjére) helyezik egyik vagy mindkét kezüket. Élénken érdeklődnek a hölgy hogyléte felől (Hátmivanveled?), majd elsütnek néhány bóknak vélt elécsépelt otrombaságot. Miközben a hölgy megjelenéséről, idomairól ódákat zengenek, ezt újabb taperolási alkalomként értékelik. A "Milyen jól lefogytál!" felkiáltás újabb ok egy csípő- vagy fenékérintésre, de képesek akár az új frizurát is érintgetni. A kellemes parfümillat elég ok arra, hogy a nő nyakába hajolva szaglásszon, az új gyűrű szemrevételezéséhez természetesen kezébe veszi a nő kezét. (Fölösleges mondani, az esetek többségében szó nincs új frizuráról, gyűrűről, parfümről - hiszen mindezeket csak taperolási ürügyként fedezi fel.)

Püspök utcai gombaszedő · http://valogatott.blog.hu 2010.09.03. 12:28:10

Bevallom, én is jobban szeretem a rávezetős posztokat, mint a direktbe megmagyarázósokat, de már hozzászoktam, hogy az én érzékeny lelkemet senki nem veszi figyelembe.

scsaba1 2010.09.03. 12:31:18

@Bölcs Ész:

Ombre, szerintem ne csinálj hülyét magadból. A hülyehaljonmeg posztnál kifejezetten kedveltem a kommentjeidet. Előbb-utóbb lesz egy olyan poszt, amiben az ember magára ismer, és akkor természetesen az lesz a legszarabb poszt, amiből hiányzik a könnyedség, a szellem, a kellem...
Kicsit vitriolosra sikerült, de ennyi.

2010.09.03. 12:31:38

@Amanda Lear: Két vőlegény odabasz... Bár szerintem ha a jó modorú férfiakra akarsz példát, talán nem feltétlenül a lófejűeket kellene példaként emlegetni.
Valamennyien találkoztunk már angol turistákkal, az itt legénybúcsúzó, visszafogottan kedves, szolid, figyelmes angol fiatalokról nem is beszélve.

Ernoke 2010.09.03. 12:36:25

FHO helyett természetesen FOH van mindenütt, ahol kell.

Amanda Lear pedig egy fikanick, meg kell nézni a maradék 2 hozzászólását is.

lárvalányhaj 2010.09.03. 12:39:08

@bajor gizella:

az a tapasztalatom, hogy a hímnemű bölcsészek vagy Aranyos Srácok (szélsőséges esetben FOH-k), vagy nőcsábászok. Minél idősebbek lesznek, annál nagyobbra nyílik az olló.

bajor gizella 2010.09.03. 12:44:58

@lárvalányhaj:
szerintem szakonként változik a FOH-aranyos srác összetétel. pl nyelvszakokon sosincs aranyos srác. ott FOH-ok vannak,ez jellemző a többi magas pontszámos szakra is, pl kommunikáció, vagy keleti nyelvek. itt nem találsz te aranyos srácot. míg mondjuk egy szerényebb magyaros jóeséllyel lesz aranyos srác, mert hamar ráébred, hgoy az egész évfolyamban ő, meg még 3 nálánál jobb külsejű faszi van, szóval jobb lesz ügyeskedni a lányok kegyiért, hátha összejön.
mert a FOH olyan a kezdetekben mint az aranyos srác. tehát sose tudhatod hogy mit húzol, csak miután megbántod akarattal, vagy akaratodon kívül. ott dől el minden. az aranyos sárc két napig nem veszi fel a telefont, majd bejelentkezik egy na mizujssal, és elfelejt mindent, a FOH meg elterjeszti rólad hogy szar az oráltechnikád, és lassú is.

lárvalányhaj 2010.09.03. 12:48:34

@cd-r:

Sőt, van egy csomó kopaszodó/kockásinges/pufi/stb. srác, akik sikeresek a nők körében, vagy legalábbis nincsenek komoly gondjaik. Mondjuk ők nem is madjarpitsáznak a szakítóson :P

Sz.Lacc · http://fusslaci.blog.hu/ 2010.09.03. 12:49:25

@Brother Love: és mindezt milyen jó látni, amikor a te nődet tapizza egy ilyen gyökér... Persze néha jól szórakozok, mikor kedvesem mindezt elutasítva hozzám lép inkább. Ilyenkor nagyon gyorsan sietnie kell persze.
Ehh, jó a poszt, és a kommentek, mert már idegesítem magam felfele. :-)

2010.09.03. 12:51:20

@scsaba1: az a gond a poszttal, hogy az életben látott, már torz prekoncepcióit (kb. szűz/pattanásos/zsíroshajú stb. = informatikus) összemossa egy virtuális világ(net) utóbbi időben megszaporodott fórum/blog (jogos?) kommentjeivel, véleményeivel kritikáival.

hozzátenném: NEM vagyok informatikus, NEM vagyok szűz, csak vezetéshez van szemüvegem, NINCS kockás ingem és naponta szoktam fürdeni. : )

2010.09.03. 12:53:14

@cd-r: gyáva. na ez az igázan omega-hímség. : P ha meg nem tünt volna fel, a sztereotípiákat épp te erősítetted. : P

2010.09.03. 12:55:40

@Sz.Lacc: A konditeremben volt egy ilyen gyökér, aki folyton a feleségemnél próbálkozott. Szóltam neki, hogy tolja odébb a biciklit, azóta másokat boldogít.
Érdekes, hogy úgy tűnik: akad nő, aki vevő erre. Nem tudom, hogy egyszerűen túl jól nevelt, hogy elküldje a véres picsába, vagy szerencsétlen tényleg csak így és ennyi gyengédséget kap(ott) életében... :(((

Sz.Lacc · http://fusslaci.blog.hu/ 2010.09.03. 12:57:55

@Bölcs Ész: nem értem amit írsz, mert valaki vagy:
1. sértve érzi magát, hisz részben (vagy egészben) megfelel az általad felvázolt prekoncepciónak (ami így ugye nem is pre!)
2. Van önértékelése, és tudja magáról hogy attól még, hogy infómókus, még nem zsíros a haja, sőt magas, vékony, sportol, és csaja is van! :-)

2010.09.03. 12:58:14

@Bölcs Ész: Te figyelj, ez nem egy objektív felméréseken nyugvó, tudományos felmérés!
Parodisztikus, következésképp túlzó, savazós, laza iromány.
Ha túl komolyan veszed, akkor arra gondolok, hogy rólad szól - még ha nem is így van valójában.

2010.09.03. 12:58:42

Látszik, a fenti kommentekből, hogy az ijúi tapasztalatlanság szól belőletek.

Egy FOH-nak meg van az az előnye, hogy bármikor elvihető(mert soha nem járnak senkivel), és nem kéretik magukat szűzlány módjára, valamit szexuális életükben elég nagy házagok mutatkoznak ahhoz, hogy visszautasítanának egy kóbor numerát csak úgy.

2010.09.03. 12:59:11

@lárvalányhaj: „Sőt, van egy csomó kopaszodó/kockásinges/pufi/stb. srác, akik sikeresek a nők körében,”

az _ilyenek_ hogyan _sikeresek_ a nők körében? talonba kúrják a nőket? vagy csak azok rosszabb napjaiban megnevetettik? nem mindegy. : DDDDD jetit/bigfootot/ufót láttál? : DDDD

egyébként te mennyire vagy _pufi_? ; ) és mennyire jól öltözködsz? ; )

„vagy legalábbis nincsenek komoly gondjaik. Mondjuk ők nem is madjarpitsáznak a szakítóson :P ”

ezt meg honnét tudod így biztosra?!?!?! : DDDDDD

„Mondjuk ők nem is madjarpitsáznak a szakítóson :P”

nagyon helyes ez a sok kritika. szedjék már össze magukat végre a nők. : PPPPPPPP

Püspök utcai gombaszedő · http://valogatott.blog.hu 2010.09.03. 12:59:27

@Bölcs Ész: Egyébként az megvan, hogy mi az "omega hím" definíciója?

2010.09.03. 13:01:03

@Frengi: nem mondanám, hogy a _FOH_-ok olyan „nőverő” fajták lennének, többség örül, hogy vmi nőhőz jut, de házasságban általában papucsok, tehát kuss van nekik, de a szorgalmukat/illedelmességüket biztosan kihasználja a felesége. : )

Sz.Lacc · http://fusslaci.blog.hu/ 2010.09.03. 13:01:35

@Brother Love: Jahh, ismerős. Sajnos van tapasztalat, hogy b.nőnek ez bejött. (sokáig nem voltunk együtt) De van, aki ennyire naív, és tényleg azt hiszi, hogy ez csak a közvetlen beszélgetésről szól. Ilyenkor egy értelmes, normál hangú beszélgetés általában célravezető, és többet nem fordul elő. Ez a jobbik eset. :-)

2010.09.03. 13:03:54

@Püspök utcai gombaszedő: ezt most tőlem kérdezed?!?!?! : ) 1. olvasd vissza az eredeti posztot, akkor megtudod lárvalányhaj értelmezését. 2. én értelmezésem szerint: genetikai reprodukcióban csökkent/hátul járó férfi, vagy mi. : ) 3. a te rossz prekoncepcióid alapján vmi képlékeny/felszínes/ellentmondó veretes faszság. : )

2010.09.03. 13:04:47

@Brother Love: Vannak ilyen pasik, akik mindig olyannokkal próbálkoznak ahol nincs esély. Ezek teljesen ártalmatlanok, mert valójában nem akarnak dugni - lehet nem is tudnak.

Ajánlom figyelmedbe Hammingway: Hódolat svájcnak című novelláját. Ott a pasi gondosan felméri a helyet, és csak azután kezdi ostromolni a pultos csajt, miután meggyőződött arról, hogy egy numera realizálására semmi esély.

2010.09.03. 13:05:48

@Frengi: Ez olyan, mint hogy egy barátnő párból - ha az egyik sokkal csúnyább - érdemesebb arra hajtani, hiszen a szép barátnő mellett neki eleve kevesebb siker jut, a kanok 90% a szép körül nyüzsög, stb., így esélyeink sokkal jobbak.
Ha az ember a csunyát (amelynek mértéke, mint tudjuk sörmennyiség-függő) viszi el, úgy egyfelől ez önigazolás is számára, másfelől némi törlesztés a barátnő felé. Tapasztalatom szerint mellőzöttségét oldó férfipartnereit viszont igen gyakran kimagasló orális képességekkel, esetleg "azt csinálsz velem amit akarsz" attitűddel jutalmazza...

Ernoke 2010.09.03. 13:05:57

@Bölcs Ész: én eddig csak az FOH-ktől kaptam komoly retorziókat olyan gonoszságért pl., h szakítottam vele, még véletlenül sem a nőfaló, bevallottan önzőgeci macsóktól. nem sajnálom őket, kártékonyak, önmagukat piedesztálra helyezve jogosnak érzik vélt sérelmeikért fizikailag és lelkileg terrorizálni a nőket. ilyen torz valakiket minek védeni...?

2010.09.03. 13:07:09

@Ernoke: grat, 1 (azaz egy) emberből vmi elég rossz átalánosítást vontál le... a zavaros történeted meg inkább téged minősít, hogy seggfejekkel állsz össze, már ha igaz legalább a fele amit ide leírtál. : |

2010.09.03. 13:09:14

@Néma Bob: igen gyors jellemfejlődés lehet, amikor vki egy elutasított romantikus versírás után _madjarpitsázik_. ezt a történet szemed előtt játszódott le? : )

Ernoke 2010.09.03. 13:12:09

@Bölcs Ész: nem egy, sok, 10 év alatt összegyűlt tapasztalatról van szó, ebből csak a legdurvábbat írtam le. szerencsére mostmár felismerem és elkerülöm őket (jól tudják magukat álcázni egyébként), meg már nem is aktuális ez az egész kérdés.
egyébként pedig biztosan egyszerűbb kifele osztani az észt ahelyett, h elgondolkoznál: beteg elméjű emberekről írt posztot miért tudsz magadra vonatkoztatni vajon...?:(

Sz.Lacc · http://fusslaci.blog.hu/ 2010.09.03. 13:12:44

@Ernoke: innen már csak egy ugrás, hogy a blog.hu-n kikiáltson téged "Bölcs Ész", egy reped sarkú rossz k.-nak. Mert ugye általánosítasz, zavaros a történeted (ergo nem igaz), és egy riherongy vagy, mert seggfejekell álltál össze.
Bölcs Ész: gratulálok, meg van az első FOH-unk!
:-)

2010.09.03. 13:13:04

@Ernoke: értem. akkor tartalmas világképedben gonosz, lelkiterroros FOH-ok vannak és önzőgeci macsók. : ) ha az első csoport nem jött be, akkor kirpróbálod most a másodikat? : ) meg azt is el kellene végre döntened, hogy most egy(1) FOH, vagy min. egy féltucat szívatott meg. : )

Ernoke 2010.09.03. 13:16:15

@Bölcs Ész: sehol nem írtam, h ebből állna a világképem, meg h csak 1 ilyen eset volt, magadat minősíted azzal, ha ezt olvasod ki a mondandómból. nem baj, legalább szépen bújik ki a szög a zsákból.:)

2010.09.03. 13:17:47

@Ernoke: a kérdés továbbra is áll, hogy akkor most gonosz FOH-ok után jönnek az önzőgeci macsók? : )))

„beteg elméjű emberekről írt posztot miért tudsz magadra vonatkoztatni vajon...?:(”

sztem ez csak a te feltételezésed. ha meg beteg elmét akarsz látni, akkor mindenképpen keresd meg a tükröt- az eddigi írásaid alapján elég gyenge az emberismereted : DDD

itt már mindenki össze-vissza faszságokat beszél egy szimplán szerencsétlen lúzer típusról. kezdem azt hinni, hogy én már az omegán túl és kívül vagyok, szinte mán természetfeletti lény. : )

2010.09.03. 13:19:11

@Ernoke: „sehol nem írtam, h ebből állna a világképem, meg h csak 1 ilyen eset volt,” de, olvasd vissza magad. mikor szóltak, akkor javítottál.

„nem baj, legalább szépen bújik ki a szög a zsákból.:) ”

persze idiótákkal szemben mindig kezd viszketni a tenyerem, kérdéseimre meg nem válaszolsz. : )

2010.09.03. 13:23:09

@Sz.Lacc: igyekszem nagyjábúl mindenkinek válaszolni. : )

3. pont: esetleg nem bírom a hülye okoskodást, akár férfi, akár nő az illető, az megfordult a fejedben? 1 pont hidegen hagy, 2-es meg megint hülyeség?

Styxx 2010.09.03. 13:24:48

Nyílt pályázati felhívás:

Lárvalányhaj, mert ezt fainul megírta, vagy pl. Professzor Piszka, mert velem ellentétben büntetőzik, vagy bárki más, akár Modor Tibi, egész tehetséges a srác:-)

Megírhatná a Turbo FOH-ot.

Milyen a Turbo-FOH? Nem képes elfogadni, hogy anya lepattintotta és zaklat. A rögeszméi rabja, olykor a végletekig.

index.hu/bulvar/2010/09/02/eletfogytiglani_borton_a_lanyat_meggyilkolo_magyar_irakinak/

2010.09.03. 13:25:52

@Brother Love: „ápoltság”

ezt annyit hallom már, hogy már komolyan azt hiszem, hogy a egyes nők annyira igénytelenek, hogy nem alapvető elvárás, csak később, mert korábban vmi büdös fickójuk volt. : DDD (2 ilyen történet kb. 50-ből)

Ernoke 2010.09.03. 13:26:37

@Bölcs Ész: visszaolvastam, de sehol nem látom, amiket írsz, h szóltak, aztán javítottam a nem tudom mit...
ja, h az A Kérdés, h "jönnek az önzőgeci macsók"... egy normál lelkivilágú emberrel vagyok most együtt, ennyi, de nem értem, ennek mi köze a témához.
egyébként jó hétvégét neked, részemről ennyi volt ez a vergődés, amit te vitának hiszel.:)

2010.09.03. 13:28:16

@Styxx: inkább azt kellene megírni egy modoros posztban, amit ezek a PUA (nőcsábász) tanfolyamok nyomnak (a neten) kb. „... további pénzért/pontokért újabb 10 tuti nőfelszedő tippet árulunk el.” olyan MLM-tvshop stílusban. : )

2010.09.03. 13:30:36

@Ernoke: „egy normál lelkivilágú emberrel vagyok most együtt, ennyi, de nem értem, ennek mi köze a témához.”

hála a jó égnek. ez öröm és bódottság. : ) de miért nem a _normális pasival_ kezdted? : )

„egyébként jó hétvégét neked, részemről ennyi volt ez a vergődés, amit te vitának hiszel.:) ”

te kezdtél el siránkozni vmi hülyeséggel itt. csá! : )

Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke 2010.09.03. 13:31:31

lárvalányhaj, gratula. Az önérzetes 30-as trendipicsákról mikor lesz poszt? :)

2010.09.03. 13:35:54

@Styxx: a szezont a fazonnal keverni. : ) egyesek elmondása alapján a FOH-nak soha nem lesz nője. aztán mások meg azt mondják itt, hogy belőlük lesznek a feleség/gyerekverők/gyilkosok... ellentmondás senkit sem zavar, mert ez már fikció és el kellene dönteni, hogy most a valóságról beszélünk, vagy csak „lazán viccelődünk itt”.

a kettő metszete a frusztráltság semmi más, de utóbbinak bármi alapja is lehet, anyagi/agyi/társadalmi/egzisztenciális stb. hogy durva tragédia legyen belőle.

2010.09.03. 13:37:31

@Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke: na azzal tele van a padlás, az egy külön blog, vmi jófej csajszi írogatja, szellemes és találó. : )

2010.09.03. 13:39:01

most olvasva _Ernoke_-t (nő???), akkor 10 évíg csak FOH-ok kúrogatták?!?!? na ez az ultralúzerség. : )

2010.09.03. 13:40:01

@Püspök utcai gombaszedő: ez aztán a cáfolat, akkor a te értelmezésed a helyes. : DDD

IndaMuncher 2010.09.03. 13:40:36

@Bölcs Ész: Sajnos a magyar marketingesek azt is elbaszták, bár az mlm-hez semmi köze, egyszerűen csak el van bagatellizálva és balfasz emberek terjesztik.

A Mystery Method c. könyv ami alapnak számít a témában és sokan építenek rá, viszont ajánlott olvasmány az AFC-knek (average frustrated chap/átlagos frusztrált csávó) és talán a FOH-oknak is.
De persze szigorúan ingyenesen torrentről.

2010.09.03. 13:40:54

@Modor Tibi: hol van itt rosszindulatú okoskodó nő poszt? : )

2010.09.03. 13:43:38

@F.house: most akkor a FOH-os csávó nem ugyanaz, mint az AFCs, vagy mi? : )

igen, asszem az amerikai Fast Seduction a 70-es években született, a Mystery Method meg 5 éves, de az egész most érkezett el hozzánk. most már csak kurva ronda fickókat akarok látni az utcán kurva jó nőkkel. : )

Püspök utcai gombaszedő · http://valogatott.blog.hu 2010.09.03. 13:44:13

Egyébként elsőre nem tudtam hova tenni a posztot, vajon csak úgy nagyjából fed le egy nagyobb területet, vagy van, akit telibetalál.

Örömmel látom, hogy az utóbbi.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2010.09.03. 13:44:38

@Bölcs Ész: az aki nem volt alfahím (ettől még nem kell omegának lenni) az óvodás csoportjában, az alattomos geci lesz. Tapasztalatból tudom, mert én is alattomos vagyok és gonosz, ha munkáról van szó :-)

Püspök utcai gombaszedő · http://valogatott.blog.hu 2010.09.03. 13:45:03

@Bölcs Ész: Nem cáfolat volt, pusztán egy ténymegállapítás.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2010.09.03. 13:48:55

@Styxx: professor p ma ingatlanozik, tegnap munkajogozott, jövő héten nyaral :-)

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2010.09.03. 13:51:58

@Styxx: különben is, ez a színtiszta műanyaglakat-szindróma. Több emberen, előre kitervelten, aljas indokból, ez nem FOH, ez egy őrült.

lárvalányhaj 2010.09.03. 13:53:38

@Bölcs Ész:

A poszt alapvetően nem arról szólt, hogy "az alacsony/kopasz/informatikus pasikat nem szeretik a nők", hanem arról, hogy milyen tréfás ellentmondások feszülnek egyes embereknél aközött, _amit_ mondanak ("aranyos, kedves, jó fej, intelligens, megértő vagyok"), és aközött, _ahogy_ mondják (permanens sértődöttség, agresszív, frusztrált, okoskodó hangnem).
A kopaszodást stb. nem azért írtam bele a posztba, mert azt akartam sugallni, hogy a FOH emiatt nem tud becsajozni, hanem azért, mert a FOH ezt a problémát óriásivá növeszti föl, és olyan komplexusokat alakít ki, amik már tényleg taszítják a nőket. (Nem maguk a komplexusok, hanem az emiatt kialakult viselkedés.) De, mint ahogy Ernoke példája is mutatja, ilyen komplexusok akkor is kialakulhatnak, ha az illető amúgy jól néz ki.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2010.09.03. 13:54:16

@Bölcs Ész: majd legközelebb dobok egy emailt, hogy merre sétálunk a csajommal

standup 2010.09.03. 13:56:45

Gondolom ez a fórum volt a legfőbb anyaggyűjtő hely :)
forum.index.hu/Article/showArticle?t=9063241&la=103138929

Gyakorlatilag betűről betűre a posztban leírtakat hozzák :)

lárvalányhaj 2010.09.03. 14:02:06

@Styxx:

A modoros zaklató :D Ez nagyot ütne :)

Ha modoros zaklatót nem is, de olyan példányt ismerek, aki állandóan telefonon hívogatta _szíve_hölgyét_ (aki rá se hederített persze), és utána arról panaszkodott, hogy mennyi pénzt lehúzott róla az aljas madjarpitsa :D

2010.09.03. 14:04:29

@lárvalányhaj: „és olyan komplexusokat alakít ki, amik már tényleg taszítják a nőket.”

a feleségverők komplexusos figurák, de viszont az írod, hogy meg azok taszítják a nőket, ergó így nem is lehet nőjük...

szóval gondold ezt végíg - újra, mert ellentmondás. : )

2010.09.03. 14:05:07

@lárvalányhaj: van ez fordítva is. : )))

cd-r 2010.09.03. 14:07:41

@Bölcs Ész: figy, én próbáltalak rávezetni csak, hogy hagyd abba ezt a szánalmas puffogást és ne jársd magad le még jobban, vágod, férfiúi szolidaritásból. erre nekem rontasz, nyilvánvaló, hogy ezek után nem fogok "vitatkozni" veled. legyen igazad, legyél te a legbölcsebb ész.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2010.09.03. 14:08:53

@lárvalányhaj: végig kell csinálni pár válópert, na ott ezeknek a patológiás esetei vannak. A legriasztóbb, hogy ezek többnyire "rendes emberek", dolgoznak, autójuk van, nem szarnak az utcára, szavaznak valami pártra, oszt közben meg betegesen próbálják őrületbe kergetni az asszonyt/embert.

2010.09.03. 14:11:55

a poszt címét újraolvasva, végül is a 2 legfrusztrálóbb dolgok a világon a szegénység és a rondaság... frusztrált fickókat/nőket/embereket végül is e 2 tulajdonság környékén kell keresni. most meg ne kezdjünk el okoskodni, meg képmutatóak lenni, hogy így is lehet vki boldog stb... ez 2 olyan dolog, amiért az emberek boldogtalanok szoktak lenni.

gazdagnak és szépnek lenni viszont jó.

aki teheti, próbálja ki. : )

lárvalányhaj 2010.09.03. 14:12:24

@Bölcs Ész:

Attól még, hogy valaki nem vonzó a nők számára, még találkozhat olyannal, aki vonzódik hozzá.

Másrészt, nem írtam, hogy minden feleségverő FOH, de az biztos, hogy az általam megismert FOH-k nagy részében rengeteg agresszió volt (a passzív agresszió is agresszió!).

2010.09.03. 14:12:30

@cd-r: ezt már nagyjából írtad 1x. kérem monnyon le és kapcsojja ki. : P

a_fater 2010.09.03. 14:16:01

"Teljesen nyilvánvaló, hogy csak azért fotózza végig a bulit, hogy az unalmas hétfő estéin jól kicsattinthassa a képekre" atyaég :-))))))

Eléggé elvetemült alak vagyok nagy fantáziával megáldva, de ez még eszembe se jutott :D

Viszont, ha ilyen coming out van, én meg nem értem, miért nem lettem ilyen, pedig egyetemen nem nagyon akartak összejönni a dolgok. Azt hiszem, a titok az volt, hoyg ettől még nem adtam "lejebb" a szintent, ha kikosaraznak, "legalább legyen az egy helyes, értelmes, szexi lány, aki kikosaraz" alapon.

Aztán úgy alakult, hogy jártam egy nagyon szép és okos lánnyal. Szerinte én voltam a Kedves Srác, mármint olyan, aki tényleg olyan, és nem a megjátszós fajta.

Most meg, függetlenként, érdekes módon elkezdett az egész nem érdekelni, és amióta nem érdekel, azóta meg alfásodom vagy nem tudom mi van, de jönnek a jobbnál jobb nők. Szóval asszem, az omegák ott rontják el, hogy állandóan ezzel foglalkoznak. abba is hagypm az írást mielőtt omegásodni kezdek :-)

2010.09.03. 14:17:29

@lárvalányhaj: „Attól még, hogy valaki nem vonzó a nők számára, még találkozhat olyannal, aki vonzódik hozzá.”

na ez az a fajta mamagésás okoskodás. te szimplán csak arányokról beszélsz. leírom magyarul, hogy most miről írtál: „Vki bejön minden 5. nőnek, vki meg csak minden ezrediknek”. teeee....

„(a passzív agresszió is agresszió!). ”

hú, hát az inkább női dolog, nekik mond. : )

de hogy még FOH-ot se tudsz kezelni, meg ellenségesen hozzáállni, akkor lehet, hogy reakció se lesz habostorta. : ]

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2010.09.03. 14:17:40

@Bölcs Ész: Ha csak a gazdagok es szepek talalnanak part, nem lennenk 7 milliardnyian. A lenyeg az, hogy mindenki magahoz illo part keressen, es ne azt amit a filmekben lat. Az FOH (meg a Frusztralt Szingli No - FSZH?) mindketten itt kurjak el a dolgot.

2010.09.03. 14:20:24

@Brother Love: Így igaz. Volt egy barátunk (nyugodjék békében) minden bevetésre "A csúnyábbikat vállalom" jelszóval indult.

2010.09.03. 14:24:18

@altoid: „A lenyeg az, hogy mindenki magahoz illo part keressen, es ne azt amit a filmekben lat. Az FOH (meg a Frusztralt Szingli No - FSZH?) mindketten itt kurjak el a dolgot. ”

sztem _FOH_ nem keress semmilyen nőt. ugyanis mindegyik leszarja (mármint a nők a FOH-os fickót. : )

yenoee 2010.09.03. 14:24:27

@Bölcs Ész: öcsém, Sz. Lacc fél órával előtted megjósolta ezt a hozzászólásodat.

cd-r 2010.09.03. 14:24:46

@Bölcs Ész: de látom nem fogtad fel :P

2010.09.03. 14:25:20

szóval a FOH-s fickó is elkel, csak legyen szorgalmas, illedelmés és engedelmes. de annak meg olyan felesége is lesz. : |

2010.09.03. 14:26:39

@cd-r: egyszer már elbúcsuztál, vagy nem? : PPPP

2010.09.03. 14:28:23

@Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke:ebből a fajtáből van minden korosztályban, ha hallanád néha milyen igényei vannak a 60-1-2 körüli barátnőimnek. Egyszer egy ilyennek az orra alá dugtam a 7x nagyítású (görbe)sminktükrömet, ha már az olvasószemüvegét nem teszi fel ha a tükörbe néz.

2010.09.03. 14:31:00

@yenoee: most viszont szopsz, mert nem minősítettem, csak egy tényt írtam le („10 éven át kurogatták”, de nem mondtam riherongynak...) rossz váteszek vagytok. : )

Püspök utcai gombaszedő · http://valogatott.blog.hu 2010.09.03. 14:31:48

@Bölcs Ész: Igen, szóval van még esélyed. De kezdetnek már az is megfelel, ha nem rugózol annyit a témán.

2010.09.03. 14:32:29

@Frengi: „ha hallanád néha milyen igényei vannak a 60-1-2 körüli barátnőimnek.”

igen, ez egy bukott társadalom, amely az abszurdot és a hiábavalóságot piedesztálra emeli. : (

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2010.09.03. 14:33:08

@Bölcs Ész: Ha pedig lusta, bunko es sertodott, akkor semmilyen nem lesz :/

cd-r 2010.09.03. 14:33:17

@Bölcs Ész: nagyon úgy fest, rád férne egy kiadós kúrás hombre. ne sajnáld rá az a 10ezret, hidd el, megtérül. :) és a mi életünk is könnyebb lesz, egy kisimult arcú, barátságos bölcs ész kommentjeit olvasgatva.

Püspök utcai gombaszedő · http://valogatott.blog.hu 2010.09.03. 14:33:45

@Bölcs Ész: A másik tanácsom, hogy szokj le a hazudozásról.

"na ez az ultralúzerség. "
"mert nem minősítettem, csak egy tényt írtam le"

2010.09.03. 14:37:27

@Püspök utcai gombaszedő: „Igen, szóval van még esélyed”
most engem konkrétan az érdekel, hogy mikor és merre leszel világszép barátnőddel kurva ronda fickóként (bérelt hostess-szel és lottóöttössel nem ér.)

„De kezdetnek már az is megfelel, ha nem rugózol annyit a témán.”

zavar? vagy beszéljünk arról, ami kizárólagosan csak téged érdekel? vagy én is vegyem fel az itteni sztereótípiákat erősítő erőltetett emberismeretet és debil jópofizást, csak hogy bekerüljek a hasonszőrű plebsbe?

csak hogy nevén nevezzük a dolgokat. ; )

2010.09.03. 14:38:12

@altoid: valószínűleg. miért, nagyon szeretnél egyet? : )

2010.09.03. 14:40:07

@cd-r: hogy már 1x elbúcsúztál? : ) te az a figura vagy, ami az előző posztban volt, aki előre tud mindent, még a lottóöttöst is, „Tudtam, hogy...” : )

2010.09.03. 14:41:47

@Püspök utcai gombaszedő: „"na ez az ultralúzerség. "
"mert nem minősítettem, csak egy tényt írtam le" ”

mert az Sz.Lacc azt írta, hogy kinevezem majd a net riherongyának. amint látod, ilyet nem tettem. vagy nálad az ultralúzerség ezt jelenti? : )

cd-r 2010.09.03. 14:43:19

@Bölcs Ész: el vagy tévedve barátom, szerintem rossz kommentre reagálsz, semmi ilyesmit nem írtam. ;) de te majd úgyis bebizonyítod, hogy de igenis én ezt írtam. :( szomorú sorsok.

váj mí 2010.09.03. 14:43:50

Te Bölcs Ész gyerek, te. Nem az a gáz, hogy magadra ismertél ebben a posztban (megesik), hanem az, hogy -amint lárvalányhaj is megjegyzi-, az indukált kisebbségi komplexusod által felszínre törő viselkedésed kurvára taszító. Férfinek, nőnek egyaránt. Látogass el a piroslampa.hu-ra, hívj fel onnan egy szolgáltatót, hidd el, nagy megkönnyebbülés lesz az. Neked is, nekünk is.

a_fater 2010.09.03. 14:44:44

@cd-r: Hú láttátok azt a fos Kozsó műsort? egnap kapcsoltam oda, és úgy voltam vele, mint a csaj a Stiop Shop 2-ben a szamár show-val: "ez undorító, de muszáj néznem"

Négy nő egymás basztatásával van elfoglalva, de olyan szinten, hogy már az én lelkemnek is fájt és még ez sikerember Kozsó (aki gondolom csak a pénzért csinálja) is elszörnyed.

Lányok, uyge mind ilyenek vagytok? Sőt, többségében ugye nem? Csak találkoztam ezzel a jelenséggel az életben is.

Püspök utcai gombaszedő · http://valogatott.blog.hu 2010.09.03. 14:45:42

@Bölcs Ész: Két dolog zavar mindössze: egyfelől, hogy ugyanazokat a baromságokat ismétled iszonyatos terjedelemben, mintha elsőre nem értettük volna meg. De, értettük. Akkor is baromság, akárhányszor ismétled el.

Másfelől meg az, hogy bár nyilvánvalóan telibetalált téged a poszt, sem beismerni nem vagy hajlandó, sem csendbenmaradni, ez a két lehetséges módja van a méltóságod megőrzésére. És egyszerűen rossz nézni, ahogy valaki ennyire megalázza saját magát, mint te.

2010.09.03. 14:56:47

@Püspök utcai gombaszedő: no hát akkor kezdheted is értelmezni.

„egyfelől, hogy ugyanazokat a baromságokat ismétled iszonyatos terjedelemben, mintha elsőre nem értettük volna meg.”

valószínűleg azért, mert harmadszorra se értettétek meg. : ) és a cáfolatok se nagyon voltak a „baromságokra”...

de azért, hogy vkit szellemileg minősítettem (mert 10 éven át idiótákat engedett az ágyába) összekeverni azzal, hogy erkölcsileg minősítettem és ezt az egészet az én hazudozásomnak minősíteni, az azért pofátlanság és vitaképtelenség egyben.

értem, az meg csak szellemes, laza vicc volt részedről, hogy megnézhetlek téged párban. : DDD

a_fater 2010.09.03. 15:04:28

Na akkor, jöjjön Petri György verse, amelyet mintha egy frusztrált omegahím írt volna:

K.M. szerelmes éneke

Miért nem szeretnek engem a nők?
Gyuri, mondd meg nekem, miért nem szeret egyik
lepedékes nyelvű, pállott picsájú
lankadt kurva sem?
Imáimba foglalnám a nevüket,
lihegnék, mint egy trubadur,
kacagnék, mint egy bajazzó,
elvenném feleségül (le van szarva!),
miért nem szeretnek engem a nők,
ezek a tetves kis pinamancik,
én áhitattal ejtem ki a retkes nevüket
minden fogmosás előtt,
és most otthagyott ez a Margit is,
miért? mer' mondtam neki,
mikor a múltkor bőgni kezdett,
hogy fújja már ki (a szemét)
vagy hagyja abba,
én nem bírom a tocsogós csajokat
(az anyja halt meg neki vagy kije),
há' most mi rosszat mondtam neki,
hogy menjen a kurvaannyába,
mert én most dolgozom és utálom,
ahogy a szőrök recsegnek az orrában,
amikor levegőt vesz,
és ettől nem hallom a konczsuzsát
gépelés közben.
Erre elment.
Ezek a szar kurvák, öregem,
mindentől felhúzzák az orrukat.
Ez az Enikő meg ---
hát nem igaz!
Én szeretem
a nőket, meg nem vagyok prűd meg minden...
de háromszor láttam,
és nem le akart smárolni egy kapualjban?
Így ahogy mondom:
nyelvespuszit akart
adni. Belelógatta azt a ronda nagy
piros nyelvét a számba.
A meztelen számba. És nem hord nyelvtartót sem.
Hát megmondtam neki,
hogy álljon meg a menet,
előbb lakás és egzisztencia,
aztán akarjon puszizkodni. De akkor se velem,
mert engem nem így neveltek.
(Pedig szerettem volna,
ha megkéri a kezem, nagyon snájdig lány volt),
de hiába, nálam első az elv:
mindent a szemnek,
semmit annak a ronda folyós kezének
- le akart tapizni! hát ezt neki!
Mért nincs egy rendes nő? Aki nincs.
Ezek mind vannak: szelelnek, párolognak,
szaguk van. Akkor is nő a hajuk,
amikor gépelek. Pedig csak azt kérem. hogy ne.
Ez a legkevesebb.
Én tökéletesen tudok alkalmazkodni,
mosok lábat, tisztán tartom a teflon,
perfekt agglegény vagyok, valószínűleg
az a baj, hogy túlságosan tisztelem
ezt a sok riherongyot.

Néma Bob · http://kriptid.blog.hu/ 2010.09.03. 15:05:43

@Bölcs Ész:

Tudod pár hónap volt, amig ezt csináltam, aztán rájöttem, hogy semmi értelme.

Neked is hasznos lenne.

Relayer 2010.09.03. 15:07:47

Érdekes poszt, én például ronda vagyok ugyan és a rengeteg pofára esés után mondhatni, hogy frusztrált is, de legalább is kicsit kétségbeesett és csüggedt (alapból is amolyan melankólikus alkat), de sosem agresszív, és gyorsan észreveszem magam, ha valami sansztalan: az elutasítás első apró jele után messzire elkerülöm a csajt (bármily hihetetlen, még csak nem is szupermodellekre bukom), még csak az hiányozna, hogy erőszakos zaklatónak is elkönyveljenek - az ilyen posztok csak megerősítenek abban, hogy jól teszem. Elvégre, ha esetleg találkozom valakivel, akinek bejövök, az csak nem fog menekülni előlem... A lényeg: Magányos vagyok, de tiszteletben tartom mások döntését, és a légynek se tudnék ártani, nem hogy arra pazarolni az energiám, hogy másoknak keresztbe tegyek...

Tisztelettel,
egy bölcsészhallgató...

kIára 2010.09.03. 15:12:28

Lányok, ha majd egyszer lesz ’blogtali’, ugye azért szóba állunk Bölcs Ész barátunkkal?

@Bölcs Ész: előre szólok, hogy zöld szemem van és vörös hajam – remélem nem ijedsz meg.
Oké, nem ómegázlak, legyél csak béta- vagy gammahím (mondja a céda).

Styxx 2010.09.03. 15:18:26

@a_fater:
űberjó ez a vers

@Bölcs Ész:
kell a hülye a buliba, amíg nem üt a pia, engem kifejezetten elszórakoztatsz, ebben meg:
"vagy én is vegyem fel az itteni sztereótípiákat erősítő erőltetett emberismeretet és debil jópofizást, csak hogy bekerüljek a hasonszőrű plebsbe?"

van némi igazság, elismerem, én néha(?) ilyen vagyok

@Relayer:
:-)))
10 pontos!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.09.03. 15:49:31

Kiváló írás!
Szokásom az ilyeneknek mélyen a szemébe bámulni. Jó sokáig. Míg zavarba nem jönnek, és le nem hull az álarcuk. Legalább onnantól nyiste az ostoba fellengzős lózungjaiknak.

2010.09.03. 15:52:12

@Relayer: na ebben több értelem volt, mint a többi képmutató/sunyi/rosszindulatú szövegelésben.

2010.09.03. 15:53:01

@Néma Bob: magyarul meghunyászkodtál és hagytad, hogy mégtöbben belédtöröljék a lábukat. : )

Styxx 2010.09.03. 15:54:15

@Bölcs Ész:
nem mondod, hog ynem vettedészre, egy kommentes fikanick, aki téged ekéz. B+, imádlak!:-)

2010.09.03. 15:55:20

@neccharisnyás útonálló: „Szokásom az ilyeneknek mélyen a szemébe bámulni. Jó sokáig. Míg zavarba nem jönnek, és le nem hull az álarcuk. Legalább onnantól nyiste az ostoba fellengzős lózungjaiknak. ”

na ezt volt egy ostoba fellengzős lózung. bár te szerintem a „műmájer”/„papírmacsó”-ról beszélsz. : ) de még így is kötve hiszem. és amikor a te szemedbe néznek mélyen, akkor mi van? mikor és mitől szarnál be leginkább, amitől lehullna az „álarcod”? : )

2010.09.03. 15:56:57

@Styxx: ja, ez neked buli? : ) vagy csak alkohollal tudod magad jól érezni.

„az emberek ezért járnak szórakozni, mert unatkoznak”.

2010.09.03. 15:58:13

@kIára: nem kell szóbaállni, bukake lesz. : )

a_fater 2010.09.03. 15:59:55

Vannak posztok, amelyek nagyon megosztóra sikerednek, meg olyanok is, ahol a sértett csoport (pl. gasztrobloggerek) tömegesen kommentelnek harcias hangnemben.

De olyat, hogy van egy ember, aki szembemegy az árral, és mindenkibe beleköt, akibe lehet, még nem láttam :-)

Bölcs Ész, hajrá! Egyedül is képes vagy felfuttatni a modorosblogot, szerintem a tótawések is hamarosan mind átjönnek kommentelni :)

Püspök utcai gombaszedő · http://valogatott.blog.hu 2010.09.03. 16:00:24

@Styxx: Talán mert a legtöbben nem a világot megváltani járnak ide. Amikor komoly pszichológiai (ős olykor pszichiátriai) tanulmányokat akarok olvasni, nem ide jövök.

2010.09.03. 16:02:05

@Styxx: úgy látszik más se. : ) de van benne megfogadni való része és azt se nekem. : P

lefordítom: az a mondanivalója, hogy „jobb, ha meghúzod magad, mert ha elégedetlenkedsz, akkor közveszélyes, aggresszív elemnek fogunk tekinteni.”

ez meg vhol a bolsevik diktatúrákra emlékeztet... ; )

érted?

2010.09.03. 16:02:34

@Püspök utcai gombaszedő: erre is keres egy linket egy pontszámmal. : )

2010.09.03. 16:07:07

@a_fater: „De olyat, hogy van egy ember, aki szembemegy az árral,”

jaj de jó, mondjuk többszázezren ugyanazt a faszságot, többmilliárd légy úgysem tévedhet...

„és mindenkibe beleköt, akibe lehet, még nem láttam :-)”

miért hol éltél idáig, hogy ez annyira újszerű? meghúnyászkodó csicskák gyülekezetében? : )

ha megcsak most kötötték be az internetet hozzátok, akkor megsúgom: egyre több az elégedetlen hang, ami az árral szemben megy, szokj hozzá.

vincere 2010.09.03. 16:08:59

tetszik a poszt témája is, a stílusa is, és a kommentek is - legalábbis az első 50, a többit majd este elolvasom.
végre nem mi vagyunk terítéken :)

bajor gizella 2010.09.03. 16:13:22

@a_fater:
én ezt pont fordítva látom. mindenki neki ír, mintha ő kellene meggyőzni arról hogy amiről szó van, az egy létező jelenség.

bagolybagoly 2010.09.03. 16:15:14

-Jaj, de szemétség, hogy télen olyan hideg van, utálom.
-Akkor öltözz fel melegen!
- Vagy költözz az Egyenlítő közelébe!
-Ti mind hülyék vagytok, fogalmatok sincs róla, hogy télen hideg van, és akkor is nekem van igazam, és nem hunyászkodom meg sem télikabáttal, sem repülőjeggyel. Hülye plebsz!

Relayer 2010.09.03. 16:16:12

@Styxx: nem talált. Sajnos 100% valódi. Sok igazság van egyébként abban, amiket Bölcs Ész ír, de vele ellentétben én nem próbálok meg széllel szemben pisálni, még itt névtelenül se.

Az alapvetésem, hogy mindenki szabadon választ olyan párt, amilyet akar, másfelől az előzőből természetesen adódik, hogy senki sem akar bármilyen jött-menttel összeállni, vagy olyannal, akinek a feje/teste taszíja őt, mivel nincs kényszer. Aztán vagy megtalálja a párját, vagy egyedül marad, de az ő döntése lesz.

Nyilvánvaló, hogy fölösleges szélmalomharcot vívni. És mindezt nem kifejezetten előnyös arcú pasiként mondom. Ha nem kellek, így jártam, ettől még nincs jogom akarata ellenére beleszólnom más életébe, a nem az nem, kalap-kabát, viszontnemlátás. Innen indulok ki. Sose ugrom veszett fejsze nyele után, ennyi.

Nem vagyok nyomulós típus, ha valakivel kölcsönös a vonzerő, akkor nem is kell különösképpen nyomulósnak lenni. Tapasztalatból beszélek, abból még nagyon-nagyon ritkán lett bármi, hogy én akartam, szinte mindig engem csíptek fel a csajok (nyugi, az ilyen esetek száma is még mindig csak egy számjegyű).

2010.09.03. 16:16:33

@bajor gizella: nem kell meggyőzni, a jelenség létezik csak nem úgy és nem azért, ahogy ők gondolják. és a következményét még ennek az egésznek mégcsak fel sem mérték. : |

ill. voltak itt olyan kommentek (kevés), ami azért megkérdőjelezte a poszt bizonyos részeit.

kIára 2010.09.03. 16:16:55

@Bölcs Ész:
így legyen lottóötösöm

2010.09.03. 16:23:46

@Relayer: elfogadhatot a rendszert, belenyugodhatsz, beletörődhetsz, csak nem kerülhetsz ki belőle. az is természetes, hogy nem erőszakolhatod rá magadat a másikra. de ha így is teszel, akkor is lesznek olyan arcok, akik a fentebbi lárvalányhajas prekoncepciók alapján próbálnak lekezelni és átnézni rajtad, még ha semmi rosszat nem is tettél nekik. na kb. ilyen figurák feltételezik rólad persze csak a hátad mögött), hogy látens sorozatgyilkos vagy. ez a söpredék nem sok mindent tett le az asztalra, hogy erkölcsileg ítélkezzen. : )

utolsó bekezdésed is teljesen rendben van.

Relayer 2010.09.03. 16:23:55

@Bölcs Ész: viszont elégedetlenkedéssel sem mész semmire. A folyók nem fognak visszafele folyni. Senki sem akar olyan párt magának, akitől viszolyog (bármilyen dimenzióban), még én sem, pedig én aztán tényleg nem nagyon válogathatok. Inkább kitartok. :P

Relayer 2010.09.03. 16:26:57

@Bölcs Ész: inkább nem keresem a bajt, elég sok fiatal nő van Pesten ahhoz, hogy néha becsajozzak, még én is.

Püspök utcai gombaszedő · http://valogatott.blog.hu 2010.09.03. 16:27:10

Tibi, remélem, jegyzetelsz bőszen. "Bolsevik diktatúra", "Többmilliárd légy nem tévedhet", "vagy csak alkohollal tudod magad jól érezni", ezek a frázisok még jól jöhetnek valamikor.

No meg az obligát: xkcd.com/610/

2010.09.03. 16:28:35

@Relayer: „viszont elégedetlenkedéssel sem mész semmire. A folyók nem fognak visszafele folyni. Senki sem akar olyan párt magának, akitől viszolyog (bármilyen dimenzióban), ”

na azért az nem ugyanaz, hogy a folyók visszafelé follyanak. : ) bár a helyzet eléggé szürreális/abszurd. : )

„még én sem, pedig én aztán tényleg nem nagyon válogathatok. Inkább kitartok. :P ”

micsoda egy elkényeztetett, pofátlan válogatós fickó vagy te, így sohasem lesz barátnőd! várod, hogy a sült galamb a szádba repüljön, tessék menni udvarolni, bókolni a finomlelkű magyar lányoknak, nekik ez jááár... ;P

2010.09.03. 16:30:16

@Püspök utcai gombaszedő: hú, az a kép pont rólad készült. : )

de nem baj, szenvtelen, sallangmentes leereszkedésért majd hozzád fordulok, Mester. : PPP

k.g. (törölt) 2010.09.03. 16:31:01

juj, ez fájdalmasan hangzik így leírva, sztem nem is voltam ennyire gáz :D én szerencsére magam gyógyultam ki ebből egyetemista koromban, bár öltözködés/divat/stílus-szempontból az első csajomig várni kellett a megváltásra :D

2010.09.03. 16:34:43

@bagolybagoly: ez vhol rossz hasonlat, mert az hogy hideg, az nem feltétlenül rossz, könnyen megoldható (kabátot veszel), míg az eredetivel az a probléma, hogy nem nagyon megoldható, „fogadd el, hogy ez a (rossz) van, törődje bele, ne szólj ellene”.

Motorpenis 2010.09.03. 16:41:03

Az omegahímek ideologizálása kb. olyan, mint a nők picsogása.

A nők ugye hogyan picsognak?
"a ronda nők azért nem találnak párt, mert a férfiak csak a külsőt nézik, a belsőt nem"
"a szép nők azért nem találnak párt, mert túl szépek, és a férfiak inkább a könnyebben kapható szürkéket hajtják"
"az okos nők azért nem találnak párt, mert a férfiak nem szeretik az okos nőket"

Mivel olyan nő nincs, aki okos, szép, és a lelkileg is rendben van, ezért a mai nők TELJESEN egyedül vannak és magányosak.

Szerintem különben nincs omegahím, illetve ez csak átmeneti állapot. Vannak, akik csak később találják meg helyüket a világban.
Továbbá: az omegahímeknek sem kell elkeseredniük, hiszen nem biztos, hogy veszítenek azzal, hogy nincs nőjük. Ne akarjanak "sikeresek" lenni a nőknél, mert a nők zöme úgyis hihetetlenül unalmas és idegesítő hosszú távon.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2010.09.03. 16:41:16

@Bölcs Ész: De eppenhogy jo hasonlat. Az omegahim statusbol is ki lehet torni (lasd Topo, vagy akar _szerenysegem_), csak nem azzal a hozzaallassal, amit a poszt kifiguraz. (Es amit nehany kommentedben mi is felfedezni velunk...)

bagolybagoly 2010.09.03. 16:41:30

@Bölcs Ész: Szerintem pedig a magyarországi időjárást sem lehet megváltoztatni, csak jobban érezni magad kabátban. Ahogy a FOH sem tudja megváltoztatni az egész társadalmat, viszont találhat olyan közösséget, ahová normális viselkedéssel be tud illeszkedni. Kétségtelenül ez több erőfeszítést igényel, mint kiadni 10 ezer forintot egy kabátra, viszont akkor is, továbbra is fenntartom, hogy megoldható.

Motorpenis 2010.09.03. 16:48:09

@váj mí: Jaj, b+, ha tudnád, mit jelent a "kisebbségi omplexus"....

Meg ez a baromság a piroslampa.hu-val és a megkönnyebbüléssel-te nem tudtad, hogy a szexuális ösztön nem minden, és hogy a szex hiánya kisebb jelentőségű, mit azt a birka átlag gondolja?

Püspök utcai gombaszedő · http://valogatott.blog.hu 2010.09.03. 16:50:02

@Bölcs Ész: Én nem képzelem azt magamról, hogy az árral szemben úszok.

Motorpenis 2010.09.03. 16:53:10

@Bölcs Ész: Az omegahím sorsa ugyanaz, mint a szárazbaráté---->ha ügyes, és az életére, előrejutására koncentrál, 30 felett normális élete/karrierje lesz (nem kell nagy dolgokra gondolni), kiszámítható, biztonságos jövővel. Talán megtanul öltözködni is, meg ellátja önmagát. És akkor mi történik? Bekerül a második körbe: a vele egykorú nők, akik korábban lepattintották, kezdik majd észrevenni. Na persze ebben sok öröm nincs, hiszen ezek a nők hirtelen azért "komolyodnak" meg, mert megjelennek a felesleges kilók és a ráncok, csökken piaci értékük. Többjük már túl van a váláson, és x számú kölök is van. Innentől az omegahímnek nincs sok dolga, halomra dughatja ezeket a képmutató tyúkokat, aztán leléphet. De a gyereknek vinni csokit!

Püspök utcai gombaszedő · http://valogatott.blog.hu 2010.09.03. 16:53:51

@Motorpenis: Teljesen igazad van. Az omagákba egyrészt mindenki belerúg (ezért omegák), de azért még kevésbé rugalmas fajoknál is bőven van átjárás, az emberek között meg főleg.

Másrészt viszont szükség van rájuk. A legtöbb közbülső feláldozható, de olyan nem lehet, hogy nincs, akibe mindenki belerúghat.

2010.09.03. 16:54:55

@Püspök utcai gombaszedő: jó, akkor te a szarral együtt úszol. : ))))

┌П┐(•_•)┌П┐

2010.09.03. 16:58:09

@Püspök utcai gombaszedő: most attól lesznek omegák, hogy beléjük rúgnak, vagy azért rúgnak beléjük, mert omegák...? ; )

már írtam korábban, hogy először egy értelmes, logikus ok-okozatot kellene felállítani, mert ez idáig csak olyan, hogy a nyuszin van sapka, vagy nincs sapka.

2010.09.03. 17:00:08

@altoid: jó, akkor mond meg az omagehímeknek, hogy a hízelgős-ömlengős-simulékony-foskompromisszumkötős a tuti. : )

2010.09.03. 17:02:19

@Motorpenis: most akkor szerintem egy és ugyanazon dolgokról beszéltek már, amiről már lehettek korábban posztok:

omegahím=AFCs=szárazbarát=szarpasi=lúzer=balfasz stb.

mert ezek színonímák. : ) de lehet szörszállhasogatni.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2010.09.03. 17:05:44

@Bölcs Ész: Te csak vegletekben tudsz gondolkodni?

Püspök utcai gombaszedő · http://valogatott.blog.hu 2010.09.03. 17:06:27

@Bölcs Ész: Attól lesznek omegák, mert így definiáltuk az omegát és kész. Az omega példány a ranglétra legalsó fokát elfoglaló egyed.

Az nem érdekes, hogy milyen okból kerültek pont ők az omega helyzetbe, az az érdekes, hogy mindig kell legyen valaki, ez egy olyan poszt, ami nem maradhat betültetlenül. Van, aki elfogadja és van, aki nem, de ez nem számít, csak amit mások gondolnak róla.

Motorpenis 2010.09.03. 17:11:27

Nem volt türelmem végigolvasni az összes hozzászólást, de volt olyan kommentelő, aki leírta, hogy "nekem sohasem voltak gondjaim a nőkkel, mindig volt csajom", meg hasonlók? Volt ilyen? Aki nagy nyugalommal osztja az észt az omegának, sejtelmesnek próbál látszani, igyekszik azt a látszatot kelteni, hogy ő "sikeresnek" született?

Csak azért kérdezem, mert róluk meg ki szokott derülni, hogy hazudnak/szárazbarátok/vészfaszok, illetve úgy "sikeresek", hogy összeállnak mindenféle retekkel, és "retek" alatt nem csak a bűnronda nőket értem, hanem az egyéb nívótlan nőket is.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2010.09.03. 17:14:09

És én még azt hittem hogy ez a BölcsÉsz-féle balfasz ez kihalt a 2000-es évek elején.

Don PUA (törölt) 2010.09.03. 17:30:37

@Motorpenis: 10/10. : DDDD

szórul-szóra nem mondott itt senki se ilyet. : ) dehát erre írtam én itt, hogy képmutatás van, ami inkább kedélyes-laza-leereszkedő stílussal palástolás.

bajor gizella 2010.09.03. 17:41:23

Itt nem a ronda férfiak lettek csak úgy szimplán legyalulva (ami egyébként tény, mármint a szöveg nagyon kritikus, már-már gonoszkodó néhol) hanem azok a férfiak akik a nem túl előnyös külsejüket úgy kompenzálják, hogy folyamatosan szidják a nőket.

Püspök utcai gombaszedő · http://valogatott.blog.hu 2010.09.03. 17:55:09

@bajor gizella: És mielőtt a neves logista és kauzológus belekötne, természetesen nem szemtől szembe, hanem férfitársaságban vagy fórumokon. Esetleg blogkommentekben.

lárvalányhaj 2010.09.03. 17:55:46

@Bölcs Ész:

Senki sem mondja, hogy az omegáknak bele kell törődniük a helyzetükbe. Minden helyzeten lehet változtatni, és ez a szociális státusra, meg a csajozási skillekre is igaz. De ehhez föl kell ismerni az illetőnek, hogy azért viselkednek így vele az emberek, mert _ő_ az, aki rosszul csinál valamit, és fokozatosan megvizsgálni, hogy mi az, ami nem megy.
Az omegahím viszont nem ezt teszi, hanem vagdalkozik össze-vissza, másokra mutogat, és úgy állítja be, hogy mindenki más felelős az ő nyomoráért, csak ő nem.

bajor gizella 2010.09.03. 18:11:54

@Püspök utcai gombaszedő: ezzel a feltevéssel kapcsolatban egy kis saját tapasztalat. jön a jogász az első randira, öltönyben nyakkendőben, húsz szál vörös rózsával délután ötkor. hátrazselézett haj, annyira nem rossz külső, és mikor letárgyaltuk a randit a házibulin, tök jófejnek tűnt.
beülünk egy általa nívósnak, általam plázabüfének nevezett helyre, ahol tökéletes rálátás nyílik a westend harmadik emeletének női kínálatára. és akkor nekikezd. hogy ez mekkora picsa, hogy az úristen de ronda. hogy ez hogy mer emberek közé menni, hogy úristen ennek fel van töltve a szája. ennek meg a csöcse mű. ülök ott, és próbálok bekapcsolódni ebbe a dologba, csak nem megy, mert nem értem. mármint hogy az első randevún egy ilyennel indítani, mármint nálamnál sokkal szebbtestű, magasabb, csinosabb nőket vegzálni, és leszólogatni ordenáré módon mindenképpen kérdéseket hagy maga után. persze lehet hogy ezzel akarta megmutatni hogy neki nem ezek jönnek be, de akkor ugye miért mentünk oda, ahol ilyenek tartózkodnak sokan egy helyen, és egyátalán totál értelmetlenné vált az egész beszélgetés. mikor finoman terelni kezdtem a beszélgetést, egyszerűen becsődölt a tag, még a pincérlányra is tett egy megjegyzést. mikor kérdeztem hogy miért csinálja ezt, azt sem tudta miről beszélek, és nekem támadt, a végén az lett hogy örüljek hogy eljött.:)
pedig nem vagyok alapvetően bunkó ember, mivel én magamat mindig a nagy átlaghoz hasonlónak tartottam, mind észben mind külsőben, ezért nem adtam okot a bizonygatásra soha senkinek. ez volt azt hiszem az egyetlen olyan alkalom amikor egy szia minden nélkül távoztam a tett helyszínéről, mert hirtelen a nyalipali rózsás don huanból egy erőszakos bunkó paraszt lett.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2010.09.03. 18:15:42

@bajor gizella: ez a hol randizzunk ez maga a csőd. Én Pesten az utcákon szoktam csellengeni, néha valami töröknél kaját venni, meg különféle lepukkant helyeken üldögélni.
A nők szoktattak rá az étteremre is. Mikor van otthon ennivaló. Sose fogom megérteni ezt a kibaszott világot.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2010.09.03. 18:19:51

@bajor gizella: Na ez azert forditva is elofordul... Hallgattam en mar elso randin csajtol, hogy minden ferfi mekkora szemet diszno, meg a multkori baratja is hogy atbaszta...

Styxx 2010.09.03. 18:25:38

@Relayer:
Akkor nálam 100% mellé ment, bocs, amúgy tetszik az önkritikus őszinteséged.

@Bölcs Ész:
Figyelj, szerintem egy nagyon értelmes, a fixa ideáihoz (kinek nincsenek?) talán túl konokul ragaszkodó pasi vagy. Csomó dolgot erről a modoros.blog törzskommentelői közösségről is nyilván jól látsz. Persze, hogy mi is eléggé izmosan torzítunk, valahol ez az egész modoros a tipizálós kifigurázásról szól. ami viszont szerintem példaértékű a blog.hu-s nagy blogok világában, hogy kifejezetten önkritikus csapat vagyunk.
@lárvalányhaj:
Ezzel a tanácsával egyetértek, picit vedd lazábban a dolgokat Öreg Bölcsész. a Tökéletes Nőt (férfit, travit, birkát stb:-)) hidd el, senki se találja meg, és ez mégsem jelenti azt, hogy az utolsó ótvar-szutyadékkal kellene összekötnöd az életed.

bajor gizella 2010.09.03. 18:32:01

@Professor Pizka:
hát a jó helyszínválasztáshoz érzék kell, a férjemnek sincs egyátalán, az első tizenhuszon randinkat az utcán töltöttük csellengve, meg néha valami lepusztult lacikonyhán, ha már nagyon esett az eső, vagy netán a jég:)sőt egyszer a király utcánál úgy elkapott bennünket a zivatar, hogy ott a hársfa utca környékén lévő játszótér kutyaól nagyságú házikójában ültünk ketten plussz az ő labradorja meg az én uszkárom majdnem egy órát. tulajdonképpen ott dőlt el minden ha így belegondolok.
van akivel lehet ilyet csinálni, én minden baromságra vevő voltam mindig, de ha már felajánlja hogy üljünk be valahova, akkor az ne a város legótvarabb plázája legyen. de persze ez is olyan dolog, hogy ha szimpatikus a másik, akkor egyből felejtős a hely, közlöm hogy na menjünk át máshova, sétáljunk nem tudom, szóval nem ezen állt vagy bukott a dolog, mellékszál, csak nem értettem a miértjét annak, hogy bemegyek egy általam válaszott helyre, és ott minenkit körbehurrogok, és magamat szórakoztatom, miközben a partnerem egy olyan koktélt iszik, ami mögül nem látszik ki a feje.

Der Beste 2010.09.03. 18:36:32

Sok igazság van a posztban, de még dolgozni kellene rajta, árnyalni kellene a képet.

lárvalányhaj 2010.09.03. 18:39:12

@Relayer:

Ez a poszt egyértelműen nem rólad/neked szól, a kommented alapján tök jó fejnek tűnsz, és ez a lényeg. A külső fontosságát pedig szerintem eléggé túlértékelik a férfiak saját maguknál. Egy csomó, finoman szólva kevéssé előnyös külsejű srácot ismerek, akinek van barátnője, méghozzá egész csinos. Olyan srácokat is ismerek, akik jóképűek, mégis egy csomó nehézségük van a csajoknál.

Sin' Dorei (törölt) 2010.09.03. 18:46:24

Kemény a poszt,jól megírt, talán csak azt hiányolom, hogy a fohnak mindig kifinomult ízlése van, soha nem hajlandó behódolni az aktuális trendnek, mert ő - Egyéniség.
Ő valójában a klasszikus - fel nem ismert és meg nem értett - Nagybetűs Ideál. Mindenki más hülye magyarbideskurva,akkor is, ha nem lány.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2010.09.03. 18:51:11

@bajor gizella: na igen,aki szerint nem jó program a MOM parktól elsétálni a Kálvin térre, az menjen a fenébe :-)

bajor gizella 2010.09.03. 19:02:30

áh, margit-hídtól a kopaszi gátig,felváltva budai és pesti oldalon, a borárosnál egy gyors hambi az aluljáróban, majd visszafelé a rádayn ki a körútra, és úgy haza a liszt ferenc térre.mivel nagy volt a sár a gáton, gyors átöltözés után vágtázva a cirkó-gejzírbe, mindegy mi megy, ha nem jó ott a szinbád is. este haza gyalog, a nagymező utca felé a csirkefogóban egy csirkés zsömle savanyúsággal, majonézzel.

bajor gizella 2010.09.03. 19:09:00

még jó hogy nem említettem hogy útközben egy fagyit is kaptam. gondoltam túl nagy parasztvakítás lenne. nem akartam irigységet kelteni, még a végén lebuknék hogy szorosan markolom az isten lábát:)

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2010.09.03. 19:35:20

@bajor gizella: na ez volt még nehezen tanulható. Ha valaki fagyit akar enni, akkor szájával szavakat formálva azt mondja: fagyizzunk. Nem pedig az én "figyelmességemre" apellálva várja, hogy én most találjam ki, hogy cipőbolt-kirakat, fokhagymás-sajtos-tejfölös lángos vagy csokifagyi aznapi álmai netovábbja.

Relayer 2010.09.03. 19:57:20

@lárvalányhaj: kösz, igyekszem. :)

Lehet, hogy túlbecsülöm, mások is mondták már...

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2010.09.03. 20:25:27

@Professor Pizka: A sikeres ferfi alapveto kelleke a jol fejlett telepatia

váj mí 2010.09.03. 21:03:25

@Motorpenis: Akkor én most itt belegázoltam .. Afene...
Ja nem, perszehogynem, de azért te is vidámabban kezded a napot egy kiadós dugással a hátad mögött ;)

lárvalányhaj 2010.09.03. 21:09:12

@váj mí:

Az a vicces, hogy általában a férfiak szoktak baszatlanpicsázni, közben meg őket kábé egymilliószor jobban megviseli a szex hiánya :P
(Motorpenis, ez most nem rád vonatkozott :) )

váj mí 2010.09.03. 21:13:16

@lárvalányhaj: Miközben a nők bölcsen mosolyognak... hiába, na, tudunk valamit ;)

bajor gizella 2010.09.03. 22:57:04

@Professor Pizka:
a többszörösen használt múlt idő miatt arra tudok gondolni hogy már nincsenek ilyen gondjaid, viszont tanulságul a többieknek mondom, hogy az átlag nő nem szereti a kajaügyet firtatni, mert ciki enni a randin. eleve senki se szereti a falánk csajokat, kivéve a pufik, akik mellett kész dolce vita az élet a habzsidőzsi csajoknak. viszont a filigrán, szépvállú lányok úgy tudják, illetve akarják megtartni ezt a látszatot, hogy sosem esznek, de állandóan pisilniük kell:)
amikor színműs voltam, csak kedden és pénteken tudtam randizni, azt is csak táncedzés után. három és fél óra intenzív kínzás után. az első gondolatom mindig valami fél liternél nagyobb méretű szénsavmentes akármi volt, a másik meg valami húskészítmény, akár nyersen is.
harmadik alkalom után a gyerek nyíltan rákérdezett hogy mondd, te mindig ilyen kajás vagy? hát égtem mint a rongy, magyarázhattam hogy bocs ember, most égettem el 1500 kalóriát, mindjárt felfordulok, akkor is olyan izés érzetem volt, hogy ilyet magyarázni kelljen. mondta hogy imádja nézni ahogy eszem, mit finomkodjunk zabálok, és hogy tök jó, de nem mostam le többet ezt a zabagép imidzset magamról.
szóval fionán kívül a csajok igyekeznek kivárni amíg a fiú ajánl fel valami ehetőt, szóval ne disznótorozzatok be egy egésznapos program elött:)éhes nőtársaim nevében is köszi.
jah és fokhagymástejfölös lángost csak minimum lánykérés után lehet ajánlgatni szerintem:)

vincere 2010.09.03. 23:15:24

@kIára: én most épp nem érzem így, mert lefárasztott a kommentjeinek a végigolvasása...

Prophet 2010.09.04. 01:03:14

A frusztráció érthető, dugni végül is jó dolog:)

Intizar 2010.09.04. 08:34:51

@Professor Pizka: Őrűtt az a nő, aki vasalt ingre szoktatja a pasast. Mert hát ki vasalja azt, kérdem én!

Intizar 2010.09.04. 08:42:11

@cd-r: Dehogy tükör. A bullnak épp az a lényege, hogy nem ox. Vagyis hogy van neki olyanja, ami a másiknak nincsen.

kIára 2010.09.04. 11:05:40

@Bölcs Ész:
Másodszorra sem érted – a poszthoz fűzött első kiegészítésem után ’előre borítékolni’ lehetett, hogy lesz egy tipikus FOH beszólás a „nagy faszom van, ráverem a pofádra” stílusban.

kIára 2010.09.04. 11:07:21

Közeben alakulgat egy elméletem az ómegahímség kialakulásának mikéntjéről.
   Az lehet a fő ok, hogy a férfiak körében nagyon ritka az igazi alfahím (klára csak egyet ismert az eddigi harminc és egynéhány éve alatt). Így az történik, hogy még egy igazi irl-, vagy virtuális férfifalkában sincs alfa, sőt még a béta is ritka, az egyszerűen „jó pasi”-típus is maximum gammahím. Tehát nincs egy olyan ürge sem, ami egy átlagos nőből kiváltaná (Klárából biztosan nem) az instant kefélési kényszert.
   Szóval ott a sok delta-, éta-, mű-, és omikronhím. Ezek falkában azonnal ómegásodnak, és hátsó sorból nyomják a „sunáználak” dumát (pont mint az állványokról leszólogató munkások).
   Az igazi alfából is könnyen lesz ómega szimplán azért, mert a magamfajta ’magányos szinglipicsákat’ valójában hidegen hagyják a vezérürük.

Urbán Gorilla (törölt) 2010.09.04. 11:44:02

Szerintem ez a poszt kicsit eröltetett. Az az igazság, hogy valószínűleg azért mondom ezt, mert nem szoktam olyan blogokat olvasgatni, amelyekben az ilyenek irogatnak. Szerintem, ha valaki jól ismeri a frusztrált omegahím típust, ismeri a hátulütőit, és képes róla mindenre kiterjedő jellemrajzot írni, vagy a jellemrajzon hangosan felröhögni, hogy "tényleg így van muhahahaha", azzal már nem stimmel valami, mert az túl sokat lóg ott, ahol ezek tevékenykednek. Kicsit olyan, mintha valaki arról írna posztot, hogy "A modoros buzibárpincér".

szellőláb 2010.09.04. 11:45:51

@kIára: Jó lesz ez, csak csiszolgass még rajta! A másik oldalról, meg az abc közpéről, egyet értek veled. Azt hiszem, kevesebb csalódás érne egy nagy rakás embert, ha valami ilyen hozzáállással közelítene a kérdéshez.
Na most már lehet engem is trollozni.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2010.09.04. 12:09:44

@bajor gizella: Na igen, a lányok nem esznek, kizárólag száraz fehérbort isznak, nincsen ánuszuk, tehát ott semmi nem távozik. Sosincs szájszaguk, nem éreznek fájdalmat. Nálam szakmai ártalom (ne finomkodjunk: paranoia) a Sherlock Holmes betegség, megjegyzem mi hol volt letéve, mielőtt kimentem a szobából (nagyon rendetlen ember másképp nem marad életben)milyen vastag volt a wc-papír guriga, az előszobában kiakasztott kutyapóráz vajon mekkora kutyát sejtet, milyen márkájú gumi van az autón, milyen könyvek a polcon, stb...
Ilyen betegség is tud azonban vidám perceket okozni, amikor a csaj kislisszol a fürdőszobába (ex post facto vagy a priori, tökmindegy) és kis idővel később én is. A mosdóról eltűnt a fogkrémpötty, ami reggel még ott volt, a budipapírból annyi letépve, hogy elefánt kitörli annyival, viszont az ülőke letörölgetve, a mosógép nyitva volt, most le van zárva, és a csaptelep nemhogy nem csöpög, hanem valaki budipapírral letörölgette a rajta levő vízcseppeket. Enyhe parfümillat, nyilván mert a budifrissítő hangos, mikor fújják.
Tájkép csata, izé egy kilenc perces "kézmosás" után :-)

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2010.09.04. 12:10:39

@Intizar: hosszú legényéveim alatt úgy kikupálódtam, hogy gyorsabban vasalok inget a legtöbb nőnél :-(

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2010.09.04. 12:11:37

@kIára: ne bántsuk a bukkakét, a legvidámabb filmes téma, amit valaha kitaláltak :-)

bajor gizella 2010.09.04. 12:12:30

@kIára:
carrie bradshaw megirigyelné ezt a pedáns levezetést:)
de csak hogy a dívány rovat magyar vonulta is bizonyítani tudjon, íme egy kis schaffer erzsébet féle ontogenezis így a végére.

én azt hiszem, hogy hamrincasban is legalább annyi az omegahím mint a huszas szériában, csak a nőknek már pár év eltetltével mindegy lesz. az egyre magasodó elvárásaik csak fejben tornyosulnak, a valóságban meg egyre jobban belehúz az ember lánya, és hajlik a kompromisszumokra arra a 6-7 évre míg el nem válik. utána megint érdekes módon tömeges omegahímekről adnak tudósítást,a frissen elvált felszabadult aszzonyok, és aki nem lesz leszbikus annak marad annak megfejtése hogy a negyvenes-ötvenes korosztályban gyakorlatilag ki nem az? és persze mikor már beláthatóan közeledünk a loreállal nem éppen kezelhető dekoltázsráncokhoz, és könnyes szemmel kérdezgetjük tinédzser lányunktól hogy szerinte égő e nekünk a tűzvörös blúz, akkor megint kikopnak az alfahímek, és ha szerencsénk van, be kell érjük annyival, hogy választottunk hajlandó fogászati bevatkozásokat végeztetni magán időnként, és nem foltokban, hanem egyenletesen kopaszodik.
a szomrú valóságot persze lehet ideologizálni, meg haragudni magunkra amiért öregszünk,vagy mert kivárásos alapon megmaradunk amellett akit alfa béta vagy mittoménminek hittünk annó, de a ráncokon, a beletörődés mellé járó évi egyhét félpanzión és sosem hordott béna selyemsálon nem fog változtatni semmi. marad a legyintés melyben az irigységgel vegyes lesajnálás keveredik némi keserű cinikussággal azon nőtársaink felé, akik számára az omegahím kategóriája megrökítésre érdemes egyátalán.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2010.09.04. 12:12:57

@kIára: ó, ha nem kéne hétvégén is dolgoznom, erről most egy olyan ransburgjenőt írnék nemi szerepileg, hogy a fal adná a másikat :-)

bajor gizella 2010.09.04. 12:21:11

@Professor Pizka:
rémálmaim netovábbja egy ilyen detektív jellegű férfi volt. 7 év alatt belerázódtam, de a gyakorlat kb még mindig ugyanaz:)

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2010.09.04. 12:29:25

@bajor gizella: a nők előbb-utóbb megszokják, főleg, hogy Mr. Mesterdetektív a legritkább esetben találja a lakáskulcsot és a szemüveget és ilyenkor törlesztenek. :-)
Konkrétan ügyfelet viszont már fagyasztottam le azzal, hogy megmondtam milyen kutyái vannak. Egy másikat meg azzal, hogy megmondtam, hogy két nappal a legutóbbi találkozásunk óta megcsináltatta a szemüvegének lelazult csavarját. Azt hiszem, afféle csodabogárnak néznek...

bajor gizella 2010.09.04. 12:34:28

a férjem csak simán benne van az enyhe Asperger- szindrómás spektrumban, és zenész:)

666E 2010.09.04. 12:42:09

Nem tudom, hogy ennyi kommentből valaki már írta-e, de a PUFI DOCTUS-ok gyakorlatilag kivétel nélkül mind körszakállat viselnek (némely betegesen ügyel a vékony, de éles vonalvezetésre).

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2010.09.04. 12:43:44

@bajor gizella: namost én még nem vettem el a nőmet, úgyhogy te kizárásos alapon nem az asszony van. Különben is, ő fodrászhoz ment, ellenőriztem :-)

bajor gizella 2010.09.04. 12:54:24

illetve járok, de úgy teszek mintha a természet loknikkal és tökéletes eséssel alkotta volna meg a hajkoronámat, tehát nem árulom el neki. mondjuk egyből tudja a hajlakk szagáról, de gondolom ez egyértelmű:)

Motorpenis 2010.09.04. 12:58:47

@Professor Pizka: Pedig a nők valójában többet beszélnek a szarásról, mint a férfiak, nem vicc! Maximum elnevezik "székelés"-nek. Napi téma nőknél négyszemközt, többszemközt, Nők Lapjában. Nagyon rajta vannak ezeken az anális témákon.

Motorpenis 2010.09.04. 13:01:40

@kIára: Te azért vagy magányos, mert szép vagy, okos és határozott, nem? És az ilyentől félnek a férfiak, ugye?

Motorpenis 2010.09.04. 13:02:49

@váj mí: Én a napot egy hatalmas, csobogós vizeléssel kezdem. Isteni tud lenni! Nem cserélném el egy reggeli, szájszagú dugásra.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2010.09.04. 13:27:02

@Motorpenis: én pisilek, kezet mosok, majd fogat is, aztán bemegyek és úgy de úgy lerendezem az asszonyt hogy csak na :-)

lárvalányhaj 2010.09.04. 13:58:42

@bajor gizella:

Tök jó fej lehet a férjed :) Sherlock Holmes-t mindig is istenítettem :)

lárvalányhaj 2010.09.04. 13:59:09

@lárvalányhaj:

(ez persze a professzor úrra is vonatkozik :) )

lárvalányhaj 2010.09.04. 14:12:35

@kIára:

szerintem az az oka a FOH-jelenségnek, hogy úgy érzik, hogy túl sok elvárás nehezedik rájuk, amiknek nem tudnak megfelelni, és ez állandósult önbizalomproblémákhoz vezet. a férfiakra egyébként is sok elvárás nehezedik, ami nem csoda, mert az egész férfitársadalom az egymással való versengésről meg a rangsorokról szól. szerintem nem ártana lazábban venniük ezeket a dolgokat, mert szerintem sokan ennek sokkal nagyobb jelentőséget tulajdonítanak, mint amekkora jelentősége valójában van. (arról nem is beszélve, hogy ha lazábban kezelnék a dolgokat, akkor jól teljesíteni is könnyebb lenne.)

váj mí 2010.09.04. 14:38:05

@Motorpenis: Nade a vizelés és a szarás után, fogmosás és kávé között, milyen tud esni egy kiadós dugás? És a napod csak azután kezdődik, hogy kilépsz a házból ;)

kIára 2010.09.04. 16:33:07

@Motorpenis:
Tudod, hogy éppen most miért vagyok magányos?
Egy baszott mosógép miatt.

    Az történt ugyanis, hogy elromlott a mosógépem. A ’párom’ nagy gálánsan kikereste a kisokosból az ingyenesen kiszálló szerelőt, aki bontott, felmért, diagnosztizált és árajánlatot tett. Közben hazaértem, és a távozó szerelőbácsinak annyit mondtam, hogy „oké, átgondolom, hogy szerelés legyen vagy csere”. (Tudni kell, hogy a motor maga alá szart, és azt kellett cserélni. A bácsi szerint motor 10k, szerelés és kiszállás 9k, tehát 19 ezer lesz [számla nélkül], ha este mosni akarok) Másnap átnéztem pár műszakiboltot, a megfelelő motor megtalálása és megvásárlása után otthon saját kezemmel lecseréltem (két nyavalyás csavar, és bizbasz drótozás), majd visszacsavaroztam a gépet a helyére. Majd szóltam a szerelőnek, hogy új gép mellett döntöttem.
    Szegény pasim képtelen volt feldolgozni, hogy saját kézzel és lényegesen kevesebbért vásárolt motorral megjavítottam Bertát (ez a mosógépem neve, a modorfaktor befigyel) – lelépett: beletapostam a nemistudommilyen hiúságába. (Gondolom, ezek fényében annyi képzelt elvárást feltételezett rólam, hogy a megfelelni vágyás helyett lelépett).

kIára 2010.09.04. 16:39:03

Még egy dolog a fórumokban és blogokban fejemhez vágott magányossághoz.
Párszor leírtam (még ebben a blogban is), hogy a húszas éveimben meglehetősen promiszkuus életet éltem, és talán az egyetlen vagyok, aki bevallottam, hogy jóideig nyitott kapcsolatban éltem nem is két, hanem három pasival. Kefélésügyileg sosem voltam magányos. Most sem.
Csak még nem találtam meg azt a szenvedélyes csellistát, aki mellet boldogan élnék, míg kapa, nagyharang.

lárvalányhaj 2010.09.04. 17:32:06

@kIára:

Ez így tök rendben van, csak egy olyan társadalomban, ahol az a fő konvenció, hogy csak az számít embernek, aki kapcsolatban van, még akkor is, hogyha az aktuális társát nem bírja elviselni, ez nem fog osztatlan megértésre találni az emberek között. (Egyébiránt neked van igazad, szerintem.)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.09.04. 18:09:56

@kIára: Akolmeleg vs. ballonkabátos egyedek. Az élet sok terén előjön ez.

vincere 2010.09.04. 19:33:52

@kIára: ez durva... még a szakítósba is beillene :) de nem akarok viccelni ezzel

A Tyne folyó déli partja 2010.09.04. 19:52:12

@Motorpenis: hát, a határozottságtól szoktak...legalábbis az exemnek nem nagyon szokott tetszeni, hogy -akármiről is van szó - van véleményem, és a döntéseimet is az befolyásolja,és nem az, amit ő gondol, javasol.

lárvalányhaj 2010.09.04. 20:19:40

@Animacs (a Tyne folyó déli partja):

meg ha kicsit is határozottabb vagy, mint amit a férfiak megszoktak (például van önálló véleményed, és azt ki is mondod, időnként akár keresetlen stílusban is), akkor a férfiak egyes csoportja számára mindenképpen erőszakos/törtető/nőietlen/emancipunci/femináci/baszatlan stb. leszel.

killercsiga 2010.09.04. 21:11:17

Milyen gyanúsan sokan kommentelték, hogy "Hát én is ilyen voltam, de szerencsére már..."

Hát én is ilyen voltam, de szerencsére már kinőttem. :D

A Tyne folyó déli partja 2010.09.04. 23:11:08

@lárvalányhaj: nem mondom keresetlen stílusban. csak nem értem, miét kéne valamire helyeselnem, amivel nem értek egyet, pl. (erre azt mondta valaki -férfi - hogy mondjam már, hogy egyetértek vele, neki csak a látszat fontos, mert férfi:) de nem értettem, így nem mondtam.

a másik meg, hogy ez inkább abból következik, hogy kissé túlságosan hozzászoktam az önállósághoz, (értsd több időt voltam egyedül - jóval- mint valakivel mellettem, így megszoktam, hogy nekem kell elintéznem a dolgokat, és én döntök abban, hogy milyen biciklit vegyek, vagy polcot a szobába, stb., sőt, még ahhoz se kérek engedélyt, ha el akarok menni egy programra..) és úgy látszik, ez zavarja a következő jelentkezőket...

múvemáccsó 2010.09.04. 23:22:09

ismerősöm ugyanilyen frusztrált és kurva ronda,kopaszodó (volt és most is az).
megütötte a lottóötöst és összejött egy tök normális plusz bomba modell csajjal.
hát nem nem elbaszta a hülyéje...
rávetítette a saját frusztrációit, kiabált vele, csaj gyorsan meg is szabadult tőle: 1 hétre rá már talált is magának egy 10000x jobb palit, ismerősöm meg a fogát szívja, hogy a "kurvája' és azóta egyedül puffog a facebook előtt, hogy a "kurva"milyen gyorsan túllépett rajta...

lárvalányhaj 2010.09.05. 00:30:40

@Animacs (a Tyne folyó déli partja):

A megjegyzésem nem feltétlenül rád vonatkozott, inkább csak általános jellegű hozzáfűzés volt :)

"erre azt mondta valaki -férfi - hogy mondjam már, hogy egyetértek vele, neki csak a látszat fontos, mert férfi:)"

Pfff... erre inkább nem is mondok semmit.

"én döntök abban, hogy milyen biciklit vegyek, vagy polcot a szobába, stb., sőt, még ahhoz se kérek engedélyt, ha el akarok menni egy programra"

Ha egy fedél alatt laktok, akkor oké, hogy pöttyet meglepődik, hogyha beállít egy csomó munkás az új szekrénysorral, de ha nem, akkor nem fér a fejembe, hogy mégis milyen alapon szól bele. (A többit meg pláne nem értem.)

A Tyne folyó déli partja 2010.09.05. 12:28:04

@lárvalányhaj: tudom, csak kiegészítettem.

nem laktunk egy fedél alatt. az volt, hogy ő konkrétan lakásfelújításokkal foglalkozott, mielőtt összejöttünk. én nem sokkal vettem lakást, még a berendezés, alakítás stádiumban volt (most se teljes, de már lakható. akkor is az volt már, csak még hiányzott egy-két dolog). és mivel előtte ugye ezzel foglalkozott, adott tanácsokat. de nekem nem mindegyik jött be, mert mondjuk az én életformám nem olyan, vagy az a szekrény azon a helyen zavart volna, nem tetszett, akármi. ez viszont nem tetszett neki,hogy miért nem fogadom meg az összes tanácsát. (látszólag nem volt megbántva, de aztán kiderült, hogy dehogynem.)
külön program őt annyira nem zavarta, hanem az elődjét, aki elvárta volna, hoy mondjak le eddig számomra rendszeres programokról, mert őt nem érdekli. értsd, akkor én se menjek. na ne...

2010.09.05. 18:21:06

Asszem, a magyarságnak is van frusztrált omegahím énje: sumér-szkíta-hun hívők.

lárvalányhaj 2010.09.05. 20:48:35

@Űrlény Lajos:

A vezérük pedig Novák Előd, aki a képen az omegahímek egyenruháját viseli:

m.blog.hu/ko/konzervatorium/image/2_novakelod_1.jpg

lárvalányhaj 2010.09.05. 22:08:35

@Animacs (a Tyne folyó déli partja):

Az első pasinak örülnie kellett volna, h egyáltalán kikéred a véleményét :) Az utóbbi meg WTF. Habár ilyesmivel nőknél is lehet találkozni. A férjem egyik barátját az új _asszonyka_ egyáltalán sehová se engedi el egyedül. Ott is ez a poliszi, hogyha anyu nem ér rá, akkor apu se menjen sehova.

A Tyne folyó déli partja 2010.09.05. 23:14:00

@lárvalányhaj: az első szerintem pont azért lett ilyen, mert az ő előzőjével pont ez volt a felállás. asszony beleszólt mindenbe. gondolom, rajtam akarta kiélni az ő elnyomását:)
meg eleve eléggé határozatlan volt, akinek fogni kellett mindenben a kezét, tudod, pl. nem érzi jól magát a munkahelyen keressÜNK neki új munkát. vagy, pl. elköltöztünk az ő szülővárosából az enyémbe, akkor hónapok múlva is kísérgessem mindenhova. amikor én elköltöztem idegen városba, vettem egy térképet, aztán mentem egyedül bárhova. ő meg hónapok múlva sse volt rá képes. (a tizedakkora városban, egyébként.)
meg eleve az a típus volt, aki úgy gondotla, hogy mndent kizárólag együtt lehet csinálni. volt olyan, hogy elvoltunk valahol, egy szórakozóhelyen, és én nagyon nem akartam ott lenni, untam. és egyszerűen nem bírta felfogni, hogy nem az a bajom, hogy ő elment szórakozni (legjobb barátjával), hanem, hogy NEKEM minek kell ott lennem, mikor halálra unom magam...ő ezt úgy értelmezte, hogy én nem hagyom, hogy ő bulizzon, én azt akarnám, hoy velem legyen, ne a haverjával. pedig nem az votl a bajom,hanem hogy minek kell nekem is ott lennem. én otthon simán elfoglalta volna magam, míg ő szórakozik. de nem értette.

Bruklinka (törölt) 2010.09.06. 00:47:02

omegahím
alfahím
penészvirág
bombanő
intelligens
buta
szegény
gazdag
tehetséges
tehetségtelen
jámbor
arrogáns
jóságos
gonosz

blah blah blah

mindenki valamilyen szinten kapcsolatban van, mindenkivel

Void Bunkoid 2010.09.13. 09:57:57

@Motorpenis: a baj az, hogy az omegahímek - mivel kimaradtak a betonkemény tinicsöcsmarkolászásból tizenéves korukban - harminc-iksz évesen, már öltönyben-ingben a pultot dupla dzsoni-jéggel támasztva IS legtöbbször a kislányokra akarnak rámenni, nem a korukbeli már párkiló-párráncos, de még gusztusos nőkre.

lárvalányhaj 2010.09.13. 11:08:17

@Motorpenis:

"Na persze ebben sok öröm nincs, hiszen ezek a nők hirtelen azért "komolyodnak" meg, mert megjelennek a felesleges kilók és a ráncok, csökken piaci értékük."

Azért a nők többsége nem úgy gondolkodik, mint a férfiak, hogy rá kell ugorni az összes szembejövő ellenkező neműre, és csak akkor állni le vele, amikor már az ivarszerveink nem működnek az előírásos módon.

sickbump 2010.09.17. 14:01:26

Magam is hasonló cipőben járok, és nem egyszerű egyedül kikecmeregni belőle. Pár hasznos apróságot találtam, ami segít elfogadhatóbbá tenni ezt a létet:
1. Törekedni kifejleszteni a kedvességet mások felé. Ez azért tűnik nehéznek, mert az omega-létet olyan súlyú visszamaradottságként élem meg, mintha tolószékes lennék, vagy egyéb gyógyíthatlan betegségben szenvednék, csak épp az én hendikeppem nem olyan szembetűnő, mint az említett hátrányok. Tehát nem számíthatok együttérzésre, csak a blogbejegyzésben és a hozzászólások nagy részében is olvasható leereszkedő hozzáállásra. Pedig távolról sem olyan nehéz az életem, csak a társadalmi visszautasítottság érzése sugallja. Ezért a legjobb út, ha követem azokat, akik testileg is valami nyomorúság miatt szenvednek, türelmesebbek és kedvesebbek a környezetük irányába.
2. Apró célok lassú, türelmes megvalósítása, ha kell harmincadszori elbukás után is újra és újra nekirugaszkodva. Kézügyesség, hangszerismeret, vagy akár egy nyelv értésének tökéletesítése. Natus-ként erre rájön a kötelező testmozgás, bármi áron.
3. Kevesebb "morbid önmegfigyelés", ahogy a Taxisofőr szintén omega főszereplője is megfogalmazta. Naplót folyamatosan vezetni, a gondolatok tisztázására, rendszerezésére.
Talán egy nap én is elmondhatom, hogy "...de szerencsére elmúlt". Szorítsatok! :)

Celtic 2010.09.19. 18:26:41

@Amanda Lear: De ugy nem magyartanar? Konyorgom...
"kuzkodnek", "on ertekelesi"

Celtic 2010.09.19. 19:03:35

@kIára: Huh, zold haj es piros szem, vagyis forditva, zavarban vagyok....oooo...nem talalkozhatnank? Elore szolok, kockas ingben jarok, kover is vagyok, informatikus is, de hatha...

Hmm, most igy belegondolva, nem is akarsz Te igazan talalkozni velem...

Najo, dontottem, baszd meg a vorhenyes hajad es a kontaktlencsedet, bunkoczi madjar pitsa!

Celtic 2010.09.19. 19:43:02

Es ha mar igy hozta a sors, egyebek mellett be kell vallanom, hogy ezt a natus-doctus kifejezest sem ertettem, de szerencsere google kollega kisegitett, igy mar ertem. Hat igen, nem keves erofeszitesbe kerult, mire a mostani sulyomat elertem, bezzeg, akiknek mar gyerMekkoruktol sikerul...

kIára 2010.09.20. 11:34:44

@Celtic:
Röhögni fogsz, ez pl. eléggé tipikus:
yfrog.com/7fszeretlekklarap

Volt egyszer egy filmes poszt, ahol mondhatni elloptam a show-t. Akkor annyi hasolnót kaptam, hogy három hónapra el is ment a kedvem mindenféle blog.hu-s kommenteléstől.

Celtic 2010.09.20. 21:37:34

@kIára: Nem tudom, mi a bajod vele, kedves, udvarias, aranyos, miazmas.
Egy igazi pááárti.

Bar mondjuk sose ertettem, aki forumokon, iwiw-en ismerekedik: arra vannak celhelyek (love.hu, randi*.hu meg mittomen, ket eve, amikor igazan osszekaptunk, regeltem, de aztan rajottem, hoyg nekem ugyse ir senki, ha en akarok, akkor fizetnem kell. Fizettem is egyszer, aztan meg idom se volt ra. Meg most sincs, persze.)

Mondjuk, annak idejen a (volt) baratnommel egy levelezolistan ismerkedtunk meg, de valahoyg sose volt az a szandek, hoyg "hubazmeg, ezzel a novel en meg akarok ismerkedni' hanem csak igy alakult.

Ja, omeganak omega, de nem frusztralt. Az emberi hulyeseg annal jobban duhit, parositva az utobbi 20 (meg az elotte levo 20) evvel, hogy ne a parkapcsolati sikertelensegen duhongjek. Biztos alacsony a tesztoszteron-szintem.

lárvalányhaj 2010.09.21. 07:32:56

@sickbump:

Szerintem pont az a baj, hogy kétségbe vagy esve. Ha van valami, ami taszítóan hat a másik nemre, az a kétségbeesettség.
Másrészt: próbáld meg megtalálni a helyed a világban, keress valami elfoglaltságot, amiben jó vagy, és önbizalmat ad. Egyik ismerősöm például mindig is ügyetlen volt a lányokkal, de amióta egyetemen tanít, a lányok szerelmes leveleket írnak neki a ZH-kon (tényleg, a saját szememmel láttam). Azért, mert jó abban, amit csinál, és mert a katedrán fel tud oldódni.

lárvalányhaj 2010.09.21. 07:47:58

@sickbump:

(Mondjuk erre az ismerősömre nem mondanám, hogy omegahím, egyrészt mert jófej, szemben a föntebb leírt embertípussal, másrészt mert tőle sose hallottam a fent összefoglalt szövegeket hangoztatni).

Egyébként lehet, hogy meg fog lepni, de azt tapasztaltam, hogy a csajok körében sikertelen pasiknál az is bejátszik a sikertelenségbe, hogy azt se veszik észre, hogyha egy csaj történetesen érdeklődni találna irántuk. Egyszerűen nem "veszik" a jeleket, például ha egy csaj nézi őket, vagy ha valami rendezvényen egy csaj odamegy hozzájuk, akkor nem vágják, hogy _azért_ megy oda, még akkor sem, ha a történés mellől éppen csak a piros nyíl hiányzik, ami mellé oda van írva, hogy "ez a csaj mindjárt rád ugrik, és megerőszakol". :D (Illetve inkább :((( -- tök sajnálom ezeket a srácokat, mert abban a hitben élnek, hogy ők senkinek se kellenek, pedig ez egyáltalán nem így van.)

Celtic 2010.09.21. 07:47:59

@lárvalányhaj: Namost en valahoyg egeszen mast tudok feltetelezni a ZH-n tanarnak szerelmes levelet iro lanyokrol, de biztos rosszmaju vagyok :)

lárvalányhaj 2010.09.21. 07:52:36

@Celtic:

Na jó, lehet, h ez nem a legszerencsésebb példa volt, de az utóbbi időben tényleg másképp állnak hozzá a lányok. Nemcsak az egyetemen, máshol is. Megnőtt az önbizalma, egész máshogy beszél, még a tartása is más.
Arra akartam kihegyezni a dolgot, hogy a vonzerő sok tekintetben a fejben dől el, és hogy az "omegaság" nem végleges és predesztinált állapot.

lárvalányhaj 2010.09.21. 07:55:26

@Celtic:

Az a nagy előnye a dolognak, hogy a társkeresőkön mindenki nagyon görcsös, és sokszor ilyen húspiac-jellege van a dolognak. Meg kb. ugyanaz az összetétele a társaságnak, mintha kimennél az utcára.
A fórumokon, blogokon meg jól behatárolt érdeklődésű _emberkék_ vannak, akikkel sokszor hasonló témák iránt érdeklődtök.

lárvalányhaj 2010.09.21. 07:58:15

@Celtic:

Persze hazabeszélek, mert a férjemmel is hasonló módon ismerkedtünk meg. Bár itt senki se hajtott rá senkire, egyszerűen csak elkezdtünk levelezni, és pár levélváltás után kialakult valami :)

Celtic 2010.09.21. 08:11:07

@lárvalányhaj: Ez a korral is jar. De az teny, hoyg a korral altalaban (normalis esetben) jar tobb sikerelmeny is, ettol meg no az onbizalom.
Teszem azt, el tudta vegezni a kedvenc szakot az egyetemen, sot kesobb ott oktathat. Ez mar azert eleg erzelmi pluszt adhat ahhoz, hogy duplajara nojon az onbizalma es igen, ez meg is latszik.

Ertettem, mire akartad kihegyezni :) csak kicsit kekec voltam, bocs :)

Celtic 2010.09.21. 08:12:43

@lárvalányhaj: Hasonlo volt. Azzal a kulonbseggel, hoyg egyszer Pesten jartam egy tarsasaggal bulizni es akkor mar megbeszeltem ezzel a leankaval is egy talalkozot (valami konyvet vagy cd-t csereltunk). Es ez volt a gond, mert reszemrol ugyanugy baratsag maradt volna....

lárvalányhaj 2010.09.22. 02:10:31

@Celtic:

Naná :)
Meg ha valaki egyetemen tanít, akkor már nem csak egy vékonydongájú, szemüveges okostojás, hanem Tanár Úr :)

sickbump 2010.09.22. 10:10:24

@lárvalányhaj: Köszönöm a bátorítást, való igaz, hogy én sem veszem észre, ha közelednek, vagy ha mégis, akkor az adott pillanatban megrohan egy érzet-csomag, tömörítve az összes negatívumot, ami nincs rendben (a lakásom esztétikai hiányossága, a költségvetésem, melyből hirtelen képtelen lennék finanszírozni egy esetleges kapcsolatot, satöbbi, satöbbi). De majd jobban odafigyelek. :)

lárvalányhaj 2010.09.22. 10:23:08

@sickbump:

Nem lehet, hogy túlzott jelentőséget tulajdonítasz olyan dolgoknak, amik valójában egyáltalán nem olyan fontosak, mint hiszed?
Nekem már egy csomó pasim volt, de biztosíthatlak, hogy soha, egyetlenegyszer sem volt szempont a kiválasztásukban az, hogy hogy néz ki a lakásuk :) Sőt, képzeld, hogy a férjemnek a megismerkedésünkkor egyáltalán semmilyen lakása nem volt, konkrétan a szüleinél lakott. Én korábban megagáznak tartottam az ilyesmit, mert mindenféle előítéleteim voltak a 30 éves koruk fölött anyuval élő pasikkal kapcsolatban, de amikor megismerkedtem vele, maga a pasi annyira levett a lábamról, hogy egyáltalán nem érdekelt, hogy anyunál lakik-e vagy sem. (Ki is derült aztán, hogy akkor költözött haza, amikor a menyasszonyával szakítottak, és azért maradt otthon, hogy spóroljon egy saját lakásra, amit aztán közös erővel meg is vettünk.)

Ernoke 2010.09.22. 10:40:14

tegnap olvastam ezt:
elmondo.blog.hu/2010/09/21/magany_167

"A magas fokú érzékenység, a csökkent önszabályozó képesség és a félelem okozta torzult érzékelés eredményeképpen a krónikus magányban szenvedő emberek nem igazán képesek figyelembe venni vagy egyáltalán felfogni mások szempontjait. Hiába vannak társas készségeik (ezt több kísérlet igazolta), képtelenek bevetni őket. Előítéleteik miatt semleges vagy akár kifejezetten jóindulatú közeledéseket is ellenségesnek vélnek, miközben nem ismerik fel a hátsó szándékot, így könnyen manipulálhatók. A támadástól való állandó félelem arra ösztönzi őket, hogy másokra hárítsák a felelősséget. Időnként indulatkitöréseik vannak, máskor kétségbeesetten próbálnak a kedvében járni valakinek vagy mártírszerepben tetszelegnek."

szerintem ez elég jó leírása a problémának.

lárvalányhaj 2010.09.22. 10:42:54

@Ernoke:

Köszi ezt a linket, kevés helyen láttam ilyen jól leírni a problémát.

lárvalányhaj 2010.09.22. 10:51:44

@Ernoke:

"Az embergyerek fejletlen aggyal/idegrendszerrel születik, ami az első három életévben, a családban átélt tapasztalatok alapján alakul ki. Máskor nem tud kialakulni, és az, ahogy kialakult, a későbbiekben nem változtatható meg, írják. Ekkor tanulja meg a gyerek többek között, mi a kötődés, más szóval: a szeretet. A családban megtapasztalt kötődési minták örök lenyomatot hagynak az idegrendszerén, és ezt a mintát fogja keresni a társas kapcsolataiban. Más mintát nem tud kötődésként érzékelni."

Az a bajom a pszichológiai megközelítéssel, hogy sokszor úgy állítják be a dolgot, hogy amit az ember gyerekkorában tapasztal, az egy életre meghatározza az életét, és ezen nem is lehet változtatni.
Pedig ez tökre nem így van. Elég sok embert láttam már kikecmeregni ehhez hasonló élethelyzetből azért, mert felismerték a káros mintákat, és komoly erőfeszítéseket tettek annak megváltoztatására. Inkább ezt a fajta viselkedésmintát kéne erősíteni az emberekben, nem?

Ernoke 2010.09.22. 10:55:29

@sickbump: személyfüggő, h kinek mi számít. rettenetesen igénytelen, rendetlen (persze nem gondolom, h te ilyen vagy) ismerőseimnek van csinos, kedves barátnője. mert annak a lánynak pont nem ez számít, ezért elviseli. a költségvetést pedig teljesen felejtsd el: a mai világban nem a férfi dolga, h finanszírozzon bármit. ha egy lány nem ajánlja fel randi végén, h kifizeti a saját fogyasztását, az már gáz, óvakodni kell az ingyenélőktől.

a "csajozásról" mint olyanról pedig: a kommunikációs készségeket általában, csajozásfüggetlenül érdemes fejleszteni, mert később ettől lesz elsősorban nőd (pl. annak a felismerése, h kinek tetszel, csak ettől függ, és másokban érdeklődést kelteni magad iránt is csak így tudsz). érdemes tudatosan ismerkedni, neten is, és mindenhol figyelni az embereket, jelzéseket. gyakorlás után pedig ez nagyon jól be tud vésődni, egy idő után észre se veszed, h tanult dolgokat alkalmazol. saját tapasztalatok ezek mind. ha társaságban vagyok, szerintem senki nem mondaná meg rólam, h régen teljesen kommunikációképtelen, zárkózott, betegesen félénk vadember voltam. mert megtanultam az embereket.

Ernoke 2010.09.22. 11:03:28

@lárvalányhaj: igen, ki lehet és kell belőlük lépni. ezzel az a baj, h sok ember inkább tehetetlenül hátradől, mert lusta, és ilyenkor jönnek a "nekem ez soha nem jutott", "szerencséd van, de körülöttem soha nem voltak olyan emberek" típusú mentegetődzések. álláskeresésnél, munkánál természetesnek vesszük, h erőfeszítéssel és kellemetlenségekkel jár, az emberi kapcsolatok kiépítésénél és megtartásánál miért nem?

sickbump 2010.09.22. 11:06:58

Örülök, hogy ebbe az irányba terelődött a társalgás, mert a blogbejegyzésből és a hsz-ek nagy részéből az jött le, hogy az általános népbölcsesség úgy ítéli meg a problémát, mint kezelhetetlent, eleve bukásra ítélt törekvések csúfondáros meghíúsulását.
Köszönöm mindkettőtök jószándékát!

Ernoke 2010.09.22. 11:16:22

@sickbump: aki ebből kimászott, az tudja, h nem, a többit meg szard le.:) a poszt egyébként pont azokról szól, akik nem hajlandóak dolgozni és kikecmeregni, hanem hárítanak és homokba dugják a fejüket.

lárvalányhaj 2010.09.22. 11:22:20

@Ernoke:

"a kommunikációs készségeket általában, csajozásfüggetlenül érdemes fejleszteni, mert később ettől lesz elsősorban nőd (pl. annak a felismerése, h kinek tetszel, csak ettől függ, és másokban érdeklődést kelteni magad iránt is csak így tudsz). érdemes tudatosan ismerkedni, neten is, és mindenhol figyelni az embereket, jelzéseket. gyakorlás után pedig ez nagyon jól be tud vésődni, egy idő után észre se veszed, h tanult dolgokat alkalmazol. saját tapasztalatok ezek mind. ha társaságban vagyok, szerintem senki nem mondaná meg rólam, h régen teljesen kommunikációképtelen, zárkózott, betegesen félénk vadember voltam. mert megtanultam az embereket."

+1

sajnos én a "senki sem mondaná meg rólam"-résznél még nem tartok, de tény, hogy a kommunikációs készségek fejleszthetők.

lárvalányhaj 2010.09.22. 11:36:09

@Ernoke:

Szerintem azért nem, mert a legtöbb embernek ez (valamennyire) automatikusan megy, és ösztönből csapatják a dolgot. Akinek nincs problémája az ilyesmivel, az bele se gondol, hogy másoknak lehet*, akinek meg van, az meg sokszor fel se ismeri azt, hogy ezen lehet javítani, a másik csoportba tartozók pedig nem mondják meg nekik, mert ők se tudják, hogy ezen lehet javítani.
Persze az úgymond jól kommunikáló emberekre is ráférne némi tudatosság, különben nem végződne a házasságok fele válással.

*Ha egy társaságban nem smalltalkolsz, az emberek 80%-a azt gondolja rólad, hogy azért nem teszed, mert nem akarsz leereszkedni hozzájuk, és meg se fordul a fejükben, hogy csak simán rettegsz a szociális interakciótól, _mint olyantól_. Durva, de tényleg így van.

Celtic 2010.09.22. 11:48:01

@lárvalányhaj: En 35 eves koromig laktam szuleimmel. Akkor jott egy olyan no, aki rendelkezett sajat lakassal...Addig nem volt igazan felemelo 50 m2-en negyen elni, ocsemmel egy szobaban. Mondjuk, remenyem sem volt a kitoresre, az igaz. Most meg adjuk el a lakast es ugy tunik, vegre egyszer tenyleg _sajat_ lakasom lesz (meg ugy 50e havi torleszto a nyakamban, de elvileg 52 evesen mar tenyleg az enyem lesz a lakas...ha csak egy szoba-konyha is). Igazi magyar karrier.

Ernoke 2010.09.22. 12:02:40

@lárvalányhaj: az automatikusság sztem azt jelenti, h ők megtanulták ezt gyerek- és kamaszkorukban, és volt körülöttük társaság, ill. olyan család (a szülőknek vannak egymás felé szeretetmegnyilvánulásaik, találkoznak barátokkal stb.), ahol lehetett gyakorolni.

nálam is elő szokott még jönni az esetlenségem, ez főleg a külsőm, a hangom és a mozdulataim miatti félelmemből fakad, h taszítók, és ezért nevetségessé válok olyan dolgokkal, amik szebb embereknek jól állnak (már felküzdöttem magam átlagos kinézetig, de ez mélyen gyökeredzik). a mai napig nem tudok olyasmit csinálni, ahol fizikailag "meg kell jelenni" (tánc józan állapotban, karaoke, több emberhez "beszédet intézni" stb.) a beszélgetés az szellemibb dolog, abban egész jó lettem az idők folyamán (mikor régebben legyűrtem minden parámat, és próbálkoztam smalltalk-kal, annyira nem értettem hozzá, h minden alkalommal közröhej tárgya lettem).

a FOH-k fő baja az, h azt hiszik, ez a probléma csak őket érinti, és nem lehet megoldani, mert nem ők a felelősek érte, hanem a gonosz világ. pedig dehogynem. másrészt pedig el kell fogadni, h a közösségek kegyetlenül elbánnak azzal, aki más, ha nem akarjuk, h üssenek-rúgjanak, muszáj mimikrit felvenni. aztán kiderül később, h a mimikriben vannak értékes, hasznos dolgok is, és nem az ördögtől való minden, ami "a csordát" jellemzi.:)

lárvalányhaj 2010.09.22. 13:08:00

@Ernoke:

"nálam is elő szokott még jönni az esetlenségem, ez főleg a külsőm, a hangom és a mozdulataim miatti félelmemből fakad, h taszítók, és ezért nevetségessé válok olyan dolgokkal, amik szebb embereknek jól állnak"

Könnyen lehet, hogy semmi gond nincs a hangoddal és a mozdulataiddal, csak egyszerűen annyira szorongsz társas helyzetekben, hogy elkezdesz furán hangsúlyozni és gesztikulálni. Legalábbis nálam ez a helyzet; most már tudom kezelni, de korábban elég súlyos volt. (Például a szüleim nem egyszer nagyot néztek, hogy hogy van az, hogy otthon teljesen normálisan viselkedem, de ha odajön a szomszéd a kerítéshez, elkezdek úgy viselkedni, mint az Esőember :D )

Ami a külsőt illeti, én ugyan még nem láttam rólad fényképet, de szerintem ezt a dolgot is sokan túlértékelik. A szociális problémák a legjobb külsőt is leronthatják. Én például jól nézek ki, legalábbis felfelé lógok ki az átlagból, középiskolában mégis csúnyának láttam magam - a fiúk nem igazán dongtak körül (a többség nem bukik a szociálisan furcsa, okoskodó lányokra, a maradékot meg vlszg. én se vettem észre), és ebből levontam azt a következtetést, hogy ez biztos azért van, mert csúnya vagyok. Pedig nem. Aztán ahogy szociálisan fejlődtem, a pasik hozzáállása is megváltozott. Egyre többen vettek észre, én pedig észrevettem, hogy észrevesznek :)

lárvalányhaj 2010.09.22. 13:42:39

@Ernoke:

Egyébként megjegyzem, hogy pont azért osztom ekkora orcával az észt például ebben a kérdéskörben is. A saját példám mutatja a számomra, hogy egy csomó mindenben igenis lehet fejlődni, és kevés károsabb dolog van, mint az ölbe tett kézzel _történő_ nyavalygás, és a felelősség másokra hárítása.

blur7 2010.09.22. 14:05:39

@lárvalányhaj:
"Ha egy társaságban nem smalltalkolsz, az emberek 80%-a azt gondolja rólad, hogy azért nem teszed, mert nem akarsz leereszkedni hozzájuk"

Vagy azt gondolják, hogy olyan hülye vagy, aki még az időjárásról sem képes beszélgetni, mert annyira hülye.

Az egyetemen összefutottam egy ismerőssel (évfolyamtársak voltunk korábban egy másik szakon). Teljesen döbbenten kérdezte: "Te itt?" Őt korábban kirúgták, én elvégeztem ezt a szakot is. Ha tudná, hogy sikerült nekem, biztosan megállapítaná magában: minden hülyének sikerül manapság.

Így a két szak elvégzésével olyan helyzetbe kerültem, hogy akár mindkettőt gondolhatják rólam egyszerre. :D

Celtic 2010.09.22. 15:05:06

@blur7: En sem vagyok kepes tokismeretlenekkel csak ugy, barmirol dumalni. A rosszabb az, hoyg az is idegesit, ha valaki nekem probal csak uyg barmirol dumalni. A legrosszabb meg az, ha valaki a harmadik talalkozasunkkor elmondja ugyanazt, amit az elso es masodik alkalommal is elmondott es olyat kerdez, amit az elso es masodik alkalommal is kerdezett. Szabalyosan ideges leszek tole.

blur7 2010.09.22. 15:41:25

@Celtic:
Néha teljesen idegenekkkel is olyan jót tudok beszélgetni például a vonaton. De persze elég rosszul is sikerülhet az 1-2 óra kényszerű eggyütlét.

lárvalányhaj 2010.09.22. 17:23:56

@blur7:

Én sokszor járok külföldre vonattal, és nagyon kell vigyázni, mert előfordul, hogy "beszopsz" valami hasbeszélő útitársat (=lyukat beszél a hasadba), és nagyon nem mindegy, hogy a 7-8 órás út alatt folyamatosan kell-e dumálnod vagy sem. Úgyhogy védekező fegyverek egész arzenálját alakítottam ki. A védekezési stratégiám alapkövét a folyamatosan fejen tartott mp3-lejátszó és a kisebb könyvtárnyi szakirodalom alkotja. A laptopot, e-book olvasót stb. már meg sem említem :)

lárvalányhaj 2010.09.22. 17:34:39

@blur7:

Azért rólam ezt szerencsére nem szokták gondolni, mert ha lehetőségük van pár mondatnál többet beszélni velem, akkor látják, hogy az IQ-m pár ponttal bár, de
meghaladja a bűvös 79-es határt :D
De ja, előfordult már, hogy eléggé droid módon viselkedtem szociális helyzetekben.

@Ernoke:

A lúzerek másik kedvenc kifogása, hogy "azért nincsenek sikereim, mert én Becsületes Ember vagyok, nem vagyok hajlandó belemenni a sárdagasztásba, mint más emberek".

blur7 2010.09.22. 18:49:51

@lárvalányhaj:
Most látom, mennyire félreérthetően fogalmaztam.
Az "olyan hülye vagy" általános alany (vagy hogy nevezik) akart lenni. Kellemetlenül érzem most magam. Nehéz ez a nyelv. :)
Kifejezetten saját tapasztalatokon alapul a hozzászólásom, rólam hitték párszor. Aztán mióta kifejezetten magas homlokom, szemüvegem, szakállam van esetenként az ellenkezőjét feltételezik.
Az igazság a kettő között van, remélem nem félúton. :)

lárvalányhaj 2010.09.22. 19:19:14

@blur7:

Nem értettem félre, csak kiegészítettem a magam perspektívájával. Amúgy velem is volt pár ilyen szitu, de inkább gyerekkoromban. Bár ezt valahol meg is értem, mert elég elvarázsolt fejem volt (van :D ), meg időnként szerettem énekelgetni magamban, meg ilyenek :)

Madpapa 2011.07.01. 13:42:20

szarkasztikus, de jó....

Reactor 2016.10.30. 21:05:33

Hm. Eléggé ellentmondásos cikk. Nem mondom, hogy abszolút hülyeség, de szerintem a szerzőjével jól kibabrált valahol egy "ómegahím", és emígyen áll bosszút, vagy ilyesmi, de eléggé indulatból íródott...nem túl életszerű, hogy miközben a szerző ennyire szembemegy az általánosítással, ő maga is vastagon általánosít. Ahogy Bud Spencer (istennyugosztalja) mondta volt: "Ezt azért talán mégsem kellett volna..."
Helyenként eléggé kilóg a lóláb, hogy a szerző csak kötekedni akar egy jót, amikor egyidejűleg fikázza a vékony és a mackós testalkatot, tehát ha vékony, az a baj, ha meg nagydarab, akkor meg az...van sapka-nincs sapka?
Amúgy mi ez a hihetetlen utálat az informatika-mérnöki vonalon tanulókkal szemben? :D a mekis burgerforgató, vagy a földrajztanári szakma vonzóbb a nők szemében? Nem értem az összefüggést.

Noname Watanabe 2019.06.06. 14:19:19

És most már mozgalmuk is van, a frusztrált omegahímeket manapság inceleknek hívják.
süti beállítások módosítása