Olvasói rovat - Modoros metálinterjú

2010/08/29. - írta: Modor Tibi

Kedves Tibi!

Rendszeres olvasója vagyok a modorosblognak, és most úgy döntöttem, magam is billentyűzetet ragadok, és írok egy cikket. Mivel ilyen (modoros metálzenekar-interjú) még nem volt a honlapon, megpróbáltam magam írni egyet (mivel a Modoros malmai lassan őrölnek, a küldés pillanatában valószínűleg tényleg nem volt hasonló sem - M. Tibi). Amennyiben elnyeri a tetszésedet, meg eléri az oldal felülmúlhatatlan színvonalát <ha nem tűnt volna fel, ez nyalás akart lenni:)>, úgy kérlek tedd fel a honlapra, mert mert nagy örömet jelentene, ha viszontláthatnám soraimat a képernyőn.

A szövegről annyit, hogy a modorosságokat nem emeltem ki dőlt betűvel, mivel lényegében az egész szöveg komplett modorosság.

Üdvözlettel: Csikai Gábor.

Hogy stílusos legyek: "tetteim névvel vállalom, akármit szólsz, utam folytatom (Ossian)", úgyhogy nyugodtan kimehet a nevemmel.

 

 


Modoros metál-interjú

 

A magyar stable-metal színtér eddig sem szűkölködött tehetséges zenekarokban, gondoljunk csak a PRESIDENT OF THE MULES vagy HORRIBLE PROHIBITION sikereire. Ezen zenekarok közé robbant be a közelmúltban a fiatal alsórecsmegi együttes, a REARRANGE THE FURNITURE első albumával, a Death from Starvationnel. Azóta két év telt el, úgyhogy éppen ideje volt, hogy kollégánk, Tamási Joe leüljön beszélgetni az együttes frontemberével, Szacsával.

-Két esztendeje találkoztunk utoljára, még a Death from starvation album megjelenése kapcsán. Milyen volt annak az anyagnak a fogadtatása?

-Mind a szakma, mind pedig a közönség egyöntetűen jól fogadta a lemezt, szinte csak dícsérő visszajelzéseket kaptunk. Persze volt néhány emberke, aki lefikázta a dolgainkat, de irigy emberek - akik semmit nem tettek le az asztalra - mindig is voltak, mi pedig ezekkel sohasem törődtünk, mindig csak a saját utunkra koncentráltunk: arra, hogy miképp, merrefelé tudnánk még tovább fejlődni.

-A lemez megjelenése után hosszú turnéra indultatok. A koncerteken mennyire volt vevő a közönség a ti friss, egyedi stílusotokra?

-Hát igen, a lemez megjelenését követően elég rendesen végitúrtuk az országot (nevet). Szinte minden nagyobb városban fölbukkantunk: akármerre jártunk, a közönség reakciója igen pozitív volt irányunkban. Különösen jól sikerült a hazai pályán, Alsórecsmegen megtartott buli, ahol 200 fős fanatikus közönség előtt játszottunk, aztán utána hajnalig tartott az ereszd-el-a-hajamat. Egyébként a turné több helyszínén is rögzítettük a koncerteket, amelyből majd egy DVD-t szeretnénk összevágni és mintegy ajándékként hozzácsomagolni az várhatóan ősszel megjelenő új albumhoz.

-Mielőtt a jövőbeli terveitekről beszélnénk, még térjünk vissza egy kicsit a múltba. A DFS album megjelenése ugyanis jelentős változások álltak be a zenekar tagságát illetően, távozott például a dobos Jedi.

-Igen, Jedi barátunk kilépett a zenekarból, mert a családi életét és a munkáját nem tudta összeegyeztetni a zenekarral. Igen sajnáltuk ezt, hiszen ő már a zenekar alapítása óta nálunk püfölte a bőröket, de szerencsére barátsággal váltunk el egymástól, a koncertjeinken is rendszeresen fölbukkan. Ezúton is kívánok neki a civil élethez sok szerencsét és boldogságot.

-Említetted, hogy Jeditől barátsággal váltatok meg, ugyanez viszont nem mondható el Rütyi kilépéséről. A basszer távozása elég komoly botrányokkal járt, és zenekar honlapjának fórumán is csúnya szókarate alakult ki.

-Nos, igen, Rütyi távozása sajnos elég zajosra sikeredett, de ennek oka egyértelműen az ő hozzáállásában keresendő. Nem egy hirtelen döntés volt ez, ahogyan ő akarja beállítani, hanem egy lassú folyamat eredménye. Ő is velünk volt a kezdetektől, mikor még koszos pincékben kellett játszanunk, és az évek folyamán egyre több apró feszültség keletkezett közöttünk, ami lassan odáig vezetett, hogy már a zenekar, ez az összetartó kis csapat látta kárát. Végül közösen döntöttünk úgy, hogy megválunk Rütyitől, és ezt közöltük is vele az egyik próbán, mire ő dúlva-fúlva elrohant. Estére aztán telefirkálta az üzenőfalat a f***ságaival, amit persze mi sem hagyhattunk annyiban. De mindegy, ez már a múlt, mi magunkban lezártuk a dolgokat, az új felállásunk pedig erősebb, mint valaha.

-Ezek szerint a két új tag: Ninja és Böci jól beilleszkedett a csapatba!

-Ezzel kapcsolatban csak annyit, hogy a beilleszkedés szinte zökkenőmentesen ment, hiszen mindkettejükkel sikerült szinte azonnal egy hullámhosszra kerülni. Ninja esetében erre nagyon nagy szükség is volt, hisz mikor Jedi kilépett, csak két hét volt hátra a felsőrecsmegi rockfesztiválig, ahol mi voltunk egyik főzenekar, úgyhogy ezt a nagy lehetőséget nem akartuk elpackázni. Ninja ennek okán éjjel-nappal gyakorolt, és szerencsére hamar elsajátította a nóták alapjait. A bulin pedig hatalmasat alakított, a közönségünk is jól fogadta az új tagot, akin már akkor látszott, hogy új lüktetést, ritmust hozott a zenénkbe. Böci érkezése pedig ugyancsak hatalmas lökést jelentett a csapat számára, jellegzetes, egyedi stílusának köszönhetően teljesen átalakult a csapat arculata.

-Milyen dolgokat lehet tudni a friss arcokról, a szélesebb közönség honnan ismerheti őket?

-Sok újat nem hiszem, hogy tudnék mondani róluk a stable-metalban otthonosan mozgó rajongóknak, hiszen mindegyikük népszerű zenekarokban domborított. Csak a gyengébbek kedvéért (haha) mutatnám be őket. Ninja eddig a PETULANCE OF A CALM sorait erősítette, onnan sikerült őt átcsábítanunk a zenekarba, míg Böci az előttünk többször is előzenekaroskodó TREMBLING INQUISITORból érkezett, úgyhogy egyikük sem volt ismeretlen a számunkra.

-Úgy hírlik, az átalakult csapat hamarosan új lemezzel lepi meg hűséges rajongóit.

-Ez azért még eléggé a jövő zenéje, még csak formálódnak az új nóták, egyelőre ezerrel küldözgetjük egymásnak a témákat. Addig is, míg az új lemez elkészül, szeretnénk egy kis életjelet adni magunkról, mintegy ízelítő gyanánt az új lemezből. Ha minden jól megy, ez egy négyszámos EP lesz, a dobokat már föl is vettük Horváth Pici stúdiójában, a többi részt (gitárokat, éneket) pedig gitárosunk, Panda házistúdiójában tervezzük fölvenni, ami aztán visszakerül Picihez, aki az egészet készre keveri.

-Rajongóitok bizonyára nagyon várják ezt úz EP-t. Az új tagok mennyire folytak bele a nóták írásába?

-Szerencsére sikerült őket is bevonni a melóba, Böci például akkora riffeket hozott, hogy földig esett tőle az állunk, de Ninja is letette a névjegyét egy csodálatos lírai számmal. Az az igazság, hogy ez a vérfrissítés igen jót tett a bandának, szinte újraértelmeztük a stable-metal műfaját, amelyre a Symmetric Ejaculation EP tökéletes bizonyítékot fog szolgáltatni.

-Milyen lesz ez az friss anyag az első albumhoz viszonyítva, mennyit változott a zenekar az elmúlt két évben?

-Nem akarok szerénytelennek tűnni, igen erős anyagot sikerült összerakni a fiúkkal. Már az első lemezünk is ütős, durvulat zenét tartalmazott, de mind az EP mind pedig az új album számai rátesznek erre egy lapáttal. Olyan igazi tökös, arcletépős zene lesz, klasszikus stable-metal, hamisíthatatlan, összetéveszthetetlen REARRANGE THE FURNITURE ízekkel.

-Végezetül néhány kérdés a rajongók kedvéért. Mikor jelennek meg az üzletekben a friss anyagok, és idén merrefelé lehet elcsípni a zenekart?

-Az EP terveink szerint még a tavasszal kijön, úgyhogy már csak néhányat kell aludni addig az RTF-fanoknak, míg az album valamikor ősszel várható. Az EP-ről még annyit, hogy annak anyagával külföld felé is kacsingatunk, reméljük sikerül némi érdeklődést kelteni vele irántunk. A koncertekkel kapcsolatban pedig azt tudnám elmondani: nyáron fesztiválozunk ezerrel, minden nagyobb megmozduláson igyekszünk felbukkanni, ősszel pedig, a lemez megjelenése után turnéra indulunk a PRESIDENT OF THE MULES és a TREMBLING INQUISITOR társaságában, úgyhogy mindenképp azt lehet mondani: 2010 a REARRANGE THE FURNITURE éve lesz!!!

62 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Motorpenis 2010.08.29. 09:13:51

Nos, egy metálinterjú tényleg ilyen.

A világ legjobb interjúi különben az Akelával készültek, azokon mindig nagyokat lehetett röhögni. Itt egy klasszikus Pávcsival, néha újra elolvasom, annyira vicces:
nativeprideprod.gportal.hu/gindex.php?pg=24559667

yenoee 2010.08.29. 09:47:59

@Motorpenis: Ez tényleg nagyon nagy! :D

2010.08.29. 11:34:51

Tiszta Metal Hammer :D

peti papagáj 2010.08.29. 11:37:59

jó, hogy benne volt a "nóta" szó, az kötelező modorosság minden nem nóta jellegű zenénél

Hal Stanton 2010.08.29. 11:39:32

Rütyi: hangosan nevettem :)

migueldiez 2010.08.29. 11:46:18

Na, ez megkoronázta a vasárnap reggelem, már a címlapajánló berántott.
Minden sora ott van, a _lírai szám_ különösen,
illetve, miért van az, hogy az ilyen fesztiválok, midig valami tipikus, jellegzetes nevű istenhátamögötti porfészekben vannak?

Még az ilyen arcok külsejére, és egyéb jegyekre érdemes kitérni.
Az interjúztató, már ránézésre erős dohányos, -szlenblogos terminussal élve - mikiegér séró, de hosszú haj, hátul copfban,(vagy kopasz-hátul hosszú kombó), ás amúgy mindkét fél részéről - függetlenül attól, hogy milyen az eredeti hangszínük - ezt a nagyon reszelős hangot kell erőltetni (amit hosszú évek kemény, kitartó munkájával - gyakorlás, és dohányzás - érhettek el).

peti papagáj 2010.08.29. 11:52:46

nem tartozom ehhez a metál szubkultúrához, de régóta érdekel: akik benne vannak, azok öniróniából és viccből csinálják ezt az egészet? vagy tényleg elhiszik magukról, hogy ők conan a barbár?

a katona fehérben 2010.08.29. 11:53:58

Kurva jók a zenekarnevek, én a főszereplő "Rearrange The Furniture"-ön röhögtem fel :-)

lookout 2010.08.29. 11:55:44

Nem szívesen ismerem el, de ez zseniális :))

ShanklyGates 2010.08.29. 12:12:37

A basszer az nem 'bőgős' metálul?

Deadasfak 2010.08.29. 12:14:44

@Motorpenis: Aztakurva! Pávcsi mekkora király!:D

sebi77 2010.08.29. 12:18:02

@Motorpenis: Nagyon jó ez az Akela interjú. Ahogyan fokozatosan lehull a jólneveltség álcája és felszínre kerülnek a sérelmek. És kiderül hogy mindenki utált mindenkit. De főleg az Endrét!

Csorfab 2010.08.29. 12:28:20

stable-metal hát ezen beszartam :D:D:D

Loana 2010.08.29. 12:41:01

Egyetlen dologba tudok csak belekötni: a dvd-t nem "hozzácsomagolják az új albumhoz", hanem csakis "hozzápakolják az új anyaghoz". Egyébként tökéletes. :)

Parmezanidész · http://bemorgo.blog.hu 2010.08.29. 12:59:45

Sajnos annyira jó lett az interjú, hogy alig tudtam rajta nevetni, teljesen valósághű. De a Rearrange The Furniture tetszett :)

redriot77 2010.08.29. 13:09:54

"Symmetric Ejaculation EP"

:DDDDDD
Egyébként kurvajó az egész, érezni hogy sok MHH-t olvasott a szerző. :)))

Régen volt olyan rovat benne, hogy "Demonstráció". No, ide küldte be minden "alsórecsmegi" banda a kazettát, amire magnóval felvették a nótákat.

Ezekről írtak kritikákat az MHH-ban, nagyon jók voltak. A kora 90-es években. Kb. ilyenek:

"Ígéretes anyagot küldött be hozzánk az alsómocsoládi Sons Of Hate. A klasszikus heavy metalban utazó négyes elmondásuk szerint tavaly november óta próbál együtt, ezidő alatt született a kazettán hallható öt szerzemény. Ezek közül kiemelném a Fájdalom Lánya címűt: ebben igazi korai Accept jellegű riffelést hallhatunk, ami szép alapot biztosít Rézmáli Pisti ízes szólóihoz. Kár hogy Szapsz Norbi hangja még messze van Udo Dirkschneidertől, de kicsit több rutinnal a háta mögött többet is le tud majd tenni az asztalra, ebben biztos vagyok! A ritmusszekcióról már kevesebb jót tudnék elmondani: Fortics Bandi dobolása néhol botrányosan széteső, és hiányoznak a műfaj által megkövetelt díszítések, a bőgőt kezelő másik Rézmáli tesónak is még sokat kell ismerkednie a hangszerével."

stb stb., valahogy így :))) De szerettem én ezeket olvasgatni! :DD

1x1 2010.08.29. 13:17:25

Így 15 év után a kezembe került egy MH(aminek ifjú koromban rendszeres olvasója voltam) és az összes cikk pont erre a sablonra volt felhúzva :D Sajnos ott viszont nem viccből....Az újság felépítése és a cikkek tördelése sem változott semmit 15 éve....konkrétan elaludtam rajta.
De hiába, valami örök és elpusztíthatatlan :DD

bobbafet 2010.08.29. 13:29:10

A nevek és az albumcímek ott vannak...

Motorpenis 2010.08.29. 13:34:40

@Deadasfak:@sebi77:
Hát igen. Soha nem szerettem az Akelát, aztán elolvastam ezt az interjút valamikor tavaly és azóta nagyon bírom a zenéjüket.

"Leverek minden sapkááát, szarom le a kitüntetéést"

Motorpenis 2010.08.29. 13:36:54

Elő kellene már keresnem a régi Metal Hemmereket. Valamikor 2000 tájékán hagytam abba a vásárlásukat.

Micsoda lemezkritikák voltak benne! Modoros, cirkadalmas süketelések, de persze akkor nem tűnt fel.

persicsbalint 2010.08.29. 13:45:15

A civil élet kifejezésért külön köszönet a szerzőnek! Übermodor.

Lamorak · http://www.clusterone.hu 2010.08.29. 13:54:07

Rearrange the Furniture, komolyan csinálni kéne egy ilyen zenekart :)

csikai81 2010.08.29. 14:22:38

Huh, ezer bocs, meg két anyamedve, de most vettem észre, hogy Paksi mester sorait rosszul idéztem. Szóval helyesen: "Életem névvel vállalom..." Bár talán ez annyira nem nagy baki,hisz közismert, hogy ő is előszeretettel fogalmazza újra műveit. (Mármeghívó!)

Donna Anna · http://operahumor.blog.hu/ 2010.08.29. 14:49:54

Voltaképpen bármely banda így szokott nyilatkozni. Egy metálos hozzátenne olyanokat, hogy "Igazi Metált csak MI csinálunk, a többi bandát megesszük reggelire", "HAIL ODIN!!!", "IA IA CTHULHU FHTAGN!", "minden koncert után új dobszerkó kell, mert [dobos neve] szétveri".
Dalszövegek nagyjából az alábbi szavak tetszőleges sorrendű keveredéséből jönnek létre: sword, steel, battle, blood, enemy, METAL, axe, hammer, war, gods, KILL, slay, revenge, Valhalla, Odin, Thor, Loki, burn, rape, black, night, wolf, horse, RIIIIDE, glory, death, DEATH, fall, final stand, berserker, rage, spear, king, magic.

Jóvanna, azért szeretem őket. :D

Motorpenis 2010.08.29. 16:44:42

@Donna Anna: "sword, steel, battle, blood, enemy, METAL, axe, hammer, war, gods, KILL, slay, revenge, Valhalla, Odin, Thor, Loki, burn, rape, black, night, wolf, horse, RIIIIDE, glory, death, DEATH, fall, final stand, berserker, rage, spear, king, magic."

Várj, kitalálom! Virgin Steele?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.08.29. 16:47:45

Éjjen! Éjjen! Éjjen!!!!!
.....és most megyek, elolvasni. ;)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.08.29. 16:53:12

A Rütyi nevű basszeros kilépésének magyarázatánál beugrott egy hazai példa! :O
Kedves Gábor! Ez mestermunka! Az utolsó szóig tökéletes!

Celtic 2010.08.29. 17:36:09

@Motorpenis: Hat, se a post, se ez nemigen jott be nekem (vagy 20 eve kinottem a metalbol), de nem rossz a linkelt interjuban, hogy mennyire segg a kerdezo: "miert az MHV adta ki a lemezt?" Es hosszabbak a kerdesek, mint a valaszok, szamomra ez sem minndenapi :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.08.29. 18:06:13

@Motorpenis: Ez egy gyöngyszem! Azok a rövid, tömör lényegretörő válaszok! Pl.
-Milyen zenei háttérrel rendelkeztek a tagok?
-Xarral.
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2010.08.29. 20:09:36

a legjobb metál zeneszám név a black and decker - when steel meets concrete.

2010.08.29. 20:35:19

Atyaég, szerintem Gábor barátunk stikában a Metal Hammer újságírója. :-)

A metállemez-kritika is megérne egy misét, azaz inkább egy posztot...

A Tyne folyó déli partja 2010.08.29. 21:03:13

@Motorpenis: nekem a kevés szó keveredéséből álló számszövegekről a Manowar jutott az eszembe...bár szeerintem ők nem emlegetnek Odint. csak a motorokat, meg a heavy metált.

csikai81 2010.08.29. 21:13:40

@tff: Hát, ez nem talált, igazából a Metal Hammer Article&Interview Generator 3.6-ost alkalmaztam:)De komolyra fordítva a szót (tényleg, ezt a modoroságot is kihagytam, ejnye-ejnye), öt évfolyamnyi Hammer végigolvasása azért kihozza az emberből az állatot. Esetleg lemezkritikáról is lehet szó, még akad jópár felhasználható panel, ha egy-két héten belül elküldöm, akkor a "Modoros-blog malmait" ismerve, húsvétra föl is kerül.

Mitya Ivanov 2010.08.29. 21:58:20

azért az átjött, hogy Szacsa egy nagyon egyszerű lélek

Celtic 2010.08.29. 22:02:10

@Mitya Ivanov: Ja!
(Ez volt a valasza az egyik kerdesre. Idealis interjualany)

Der Beste 2010.08.29. 22:10:05

Ez egy Lukács Laci interjú, csak a nevek lettek kicserélve!

:)

Motorpenis 2010.08.30. 06:47:12

@Animacs (a Tyne folyó déli partja): De, a Manowar is elővette Odin-t, meg a nyolcvanas években is énekeltek róla.

A Manowar interjúk pl. fenségesek voltak. Elő kellene keresni néhányat a kilencvenes évek elejéről:akkor rendszerint elmondták, hogy ők az egyetlen metalzenekar a világon, illetve esténként nyolc nőt dugnak meg fejenként.

A Tyne folyó déli partja 2010.08.30. 13:23:02

@Motorpenis: lehet, annyira nem hallgattam őket sose (pont a hülye szövegek miatt. pech, mikor érti is az ember:) de itthon, meg a baráti körben közröhej tárgya volt a Manowar szövegek "értelme".

Mitya Ivanov 2010.08.30. 13:40:57

@Motorpenis:

"esténként nyolc nőt dugnak meg fejenként."

ha csak a fejüket dugják meg, az nem egy nagy teljesítmény.

a_fater 2010.08.30. 16:03:13

Nagyon jó írás, viszont kérem a szerzőt, ne haragudjon, de az az Akela-interjú még jobb :D

andrush 2010.08.30. 16:46:38

Bekopipésztelek majd egy Uzseka Norbert lemezkritikát, az mindenféle kiegészítés nélkül maga a modorosság.

Én amúgy soha nem értettem, hogy miért lesz egyből rajongó/fan az, aki meghallgat egy zenekart?

csikai81 2010.08.30. 17:48:29

@a_fater: Hát igen, én csak arra a kis időre próbáltam modoros lenni, amíg a cikket írtam, Pávcsinak viszont jó 25 éve volt rá, hogy kibontakoztassa képességeit. Ennyi gyakorlat után persze hogy behozhatatlan előnyre tesz szert.

ellenszenvesfigura 2010.08.30. 18:50:09

@andrush: U.N. csak a jéghegy csúcsa. Mindegyiknek megvan a maga szerepe: U.N. a széplelkű művészmetálos, L.L és Cs.L. a bőrdzsekis ősrokker, K.P. az oldalláncos modernmetálos, és (a kedvencem) M.P. az igazi nonkonformista, trú blekk/desz ember.

Asidotus 2010.08.30. 22:51:33

Kimaradt még:
Az új dalokban a dallamos részek még dallamosabbak lettek, a kemény részek meg még keményebbek ...

Mc_Fly 2010.08.30. 23:45:45

@ellenszenvesfigura: :D:D:D:D A felsoroltak közül talán eggyel-kettővel, ha köszönőviszonyban vagyok, de kb. tíz éve nézem, hogy melyik lemezre hányast adnak, és az alapján totálisan pontos jellemrajzok ezek.

80%-ban unalmas és drága az újság, de valahogy mindig hiányérzetem van, ha nincs meg a legújabb. Főleg most nem értem a birtoklási vágyamat, amikor már tele van számomra totál ismeretlen ergya-kór zenekarokkal a dallamos rockzene papjai helyett... biztos nosztalgia, meg azért tízből egy interjú tényleg leköt. 'Kedvesem' egyszer végiglapozta, és folyton felröhögött a képeken, "ezek mennyire keménynek akarnak már látszani" felkiáltás kíséretében (bár az egyiknél, talán Slayernél elismerte, hogy róluk el is hiszi)

a_fater 2010.08.31. 09:46:51

@csikai81: Azért ezt szerintem Te sem bánod :)

A "témához való nyúlás" viszont nagyon díjazandó, főleg, miután megnéztem a többi cikket a metál szubkultúráról, és szerintem Neked is lesz még itt keresnivalód :)

Gondolkodtál-e kiégett modoros posztdrogos / posztalkoholista világsztár interjún? Mert én igen, és Axl Rose meg James Hetfield egy-két nyilatkozata abszolút alkalmas is lenne, de nem sikerült még belőlük megalkotnom a Művet.

andrush 2010.08.31. 10:06:58

@ellenszenvesfigura: HK pedig a "mindenretizestadokamimagyarmetál"!!! Nekem ő volt a kedvencem mindig... És, hát ki ne hagyjuk Zubor Olyt (így hítták?), aki pedig csak death metált hallgatott, de az ő jóvoltából minden Ganxsta Zollee lemez tízpontos kritikát kapott hazánk No. 1. metállapjában:))))

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.08.31. 17:01:54

Ez telitalálat, a zenekarnevek, tagnevek és albumcímek pedig csúnyán büntetnek. :))

csikai81 2010.08.31. 20:03:43

@a_fater: Hááát, akad még egy-két ötletem, csak még gyűjtenem kell a feszkót. Ez a poszt is egyetlen leüléssel, szinte javítás nélkül született, mert annyira felhúztam magam, mikor a már emlegetett magazinban, ugyanabban számban a sokadik ugyanolyan interjút olvastam. Gyakorlatilag elég volt a kérdést elolvasnom, és már tudtam is mit fog válaszolni az alany. Úgy döntöttem, fölösleges megvennem az újságot, ha én is megtudom írni. Na, a következő ötlet kidolgozásához is hasonló dühre van szükségem.

Ormótlan · http://bogaras.blog.hu 2010.09.01. 00:39:27

Ez kurva jóóóó lett!
Jó sok évvel ezelőtt részese voltam a műfajnak, hát, ez az interjú azt a vonalat jelzi, amit tudatosan kerültem. :-) Lemez/demókritikát írni meg halál, főleg, ha nem választhatott az ember s olyanról is kellett, ami nagyon nem az esete, de nem húzhatta le csak azért, mert más műfajt szeret...
Mellébeszélés mesterfokon, ahogy a MH nagy öregjei is művelték (vagy még ma is?)

rettentó 2010.09.01. 13:04:23

Tényleg ilyen egy metálinterjú, olvastam pár ezret. Aztán, amikor már minden interjú második fele arról szólt, hogy valaki miért vált ki, leszoktam róla. Engem az "üzenet" érdekelt, hogy miről szólnak a számok, vagy az akelás sztorizás.

rettentó 2010.09.01. 15:20:56

A zárójeles (nevet) mindenféle interjúban übermodoros.

rettentó 2010.09.02. 09:04:43

Ha már Uzseka Norbert szóba került:
www.freeweb.hu/karmapolis/k4/ismerteto_un.html

"Természetesen voltak zseniális és kevésbé jól sikerült írásai is, most nem emelnék ki egyet sem, legyen elég annyi, Bierce-t nem azért olvas az ember, hogy jó kedve legyen tőle, viszont igazi csemege a sötét hangulatú irodalom kedvelői számára." :-)

Haloperidol 2010.09.06. 16:21:48

@Motorpenis: Nem, a helyes válasz a MANOWAR, minden idők legnagyobb metál bandája...
:DDD

Nha egy-egy rosszabb nap után benyomom a fülhallgatót a fülembe, és megyek haza (szigorúan GYALOG!!!) és egy-egy k...a jó metálinduló bömböl a fülembe, én meg elképzelem, ahogy lekaszabolok egy nagy karddal minden szembejövő kis szaros halandót!!!
JEEEHHH!!
:DDD

Mire hazaérek, már minden rendben van, és már az sem bánt, hogyha basztat a főnök ilyenkor...

Haloperidol 2010.09.06. 16:31:52

@Mitya Ivanov:

Pár évvel ezelőtt amikor a szigeten járt a Motörhead, akkor Mickey Dee-t interjúvolták meg arról, hogy hogy van Lemmy mester, mennyire nyomja még a szex&drog&R'n'R szentháromságot. Azt mondta, hogy Lemmy mester már régóta nem dug, inkább csak szoptani szeret. :-)
index.hu/kultur/showbiz/motor0715/

Lehet, hogy ahogyan öregszenek, a Manowarosok is így vannak vele.
:D
süti beállítások módosítása