Osztálykiránduláson - A puhatestű éjszaka

2010/06/17. - írta: Modor Tibi

-Hol van már megint ez a szerencsétlen Pulsay?

-Elég csúnyán fosik a bácskai ragutól, mondjuk ezzel nincs egyedül.

-Gyengék vagytok mind, lekvármatyik. Én jóllaktam csipsszel. Ószy.

-He?

-Add már oda az Őkáemet. Hoztál, nem?

-Persze. Hoztam párat Fater gyűjteményéből. Nem csinál belőle titkot, az egész fürdőszobát kitapétázta a posztereivel, a klotyó újságostartójában is mindig van 1-2 Cica magazin. Videón is vannak komoly darabok a gyűjteményében: Pornósztár volt Őnagysága, Félénk vagyok, de dugni akarok, Bangkoki kaland... kazettát persze nem hoztam.

Van itt minden, mint a búcsúban, gyerekek. ÖKM, Tutti Frutti Party. Ezt figyeld: "a jó úttörő ahol tud - dug". Ezt itt külön a magyar piacra csinálták. Aztán ez: "Edeltraut és Wolfram harmincas, vidám linzi pár. Hosszas tanakodás után döntöttek amellett, hogy kitárulkozzanak az ÖKM olvasóközönsége előtt, és beavassák őket legféltettebb hálószobatitkaikba." Fúj, ezt figyeld, öcsém. Alpesi táj, dirndli meg léderhózen, a ferenczjóska-bajszos Wolfrám meg hogy pingálja az Édeltraut arcát, böe. "Wolframnak kicsinyég hanyag az ecsetkezelése."

-Na lapozzunk.

-Ja, ugorgyunk. "Aki már járt Ázsiában, az tudja, hogy a távol-keleti hölgyekkel folytatott szex valami egészen misztikus élmény". Aha, nem semmi. Egy kínait én is kipróbálnék egyszer.

-És egy kínai nőt?

-Hahha. Vagy ez: "Olivia, a kenyai, ébenfekete szépség közkedvelt attrakciója a Gasthaus-Hofgut Sternennek. Elbűvölő, titokzatos mosolyával, hófehéren csillogó fogaival minden férfiszívet ellágyít - és ha mégsem: hát magához csalogatja őket ezekkel a tökéletes fekete kupolákkal". Ezt figyeld, ezt!

-De gusztustalan, bazmeg. Seggbe, most ez komoly? Böe, hiszen ott szarik... Na inkább add oda a Tuttifruttit. Ezt meg vidd vissza faterodnak. Na. "Ha Karcsi meglátogat, mindig hívom Vikit is. Karcsit megoszthatom, hisz' az enyém, az én unokatesóm. Karcsinak kötelező minden alkalommal a hatszori spriccelés". Ezek betegek. Hatszori? Na, megjöttél, Pulsi? Jobban vagy már, fosógalamb?

-Nem.

-Ezt nézd, miket hozott a náci haverod. Mondjuk neked mindegy, mert neked még úgyse szőrösödik a farkad.

-Nem, csak körülötte.

-Persze, de még ott sem! Na idess, olvasgatni is lehet ám. Komoly kis novellákat rittyentettek ide. A Nyelvzseni. Aztán Natasa, a szigorú úrnő. Na vedd át. Elmegyek gyorsan klozettra.

-Hát persze, klozettra. Sok sikert! "Rózsadombi villába keresnek engedelmes szobalányt... ...szólíts Natinak - mondta leereszkedően" - Hú, jönnek a csajok. Ezeket rakjátok el valahova.

-Jokó, van egy szál cigitek esetleg? ...mit nézegettek? Mi az? Szexújság, juj, de undorító , közönséges perverzek vagytok... de tényleg, nem is értem, mi tetszhet ebben bárkinek.

-Jaaa, nem a mienk, csak az Ószy hozta.

-Igen, az Ószy. Van cigi, tessék.

-Köszi.

A kubai-magyar vegyesházasságból született Cervantes Izolda büszkén forgatja kis pofazacskójában a mentolos füstöt. Szép, latinás arcát a pubertáskori pattanások még izgalmasabbá is teszik.

-Azt tudod, hogy mit jelent, ha valakinek az arcába fújod a füstöt?

-Nem én.

-Hát azt jelenti, hogy mandulavadászni szeretnél vele.

-Mit?

-Hát smárolni!

-Jajajaja. Aha. Hát már rég smároltam (soha).

-És ha eltaposod a cigicsikkét, akkor meg... Tényleg, üvegezünk akkor, benne vagytok?

-Hát, nem tudom. Neeem, nem lehet. Bár nem tudom, végülis...

-De komolyan, smaci, minden?

-Persze. Fiúknál kézfogás, és csak egyszer passzolhatsz.

Izolda, Vonhinten Helgus és Erőss Zsuzsika vannak jelen a lányok közül - Erőss anyuka már a tanári lakrészben pihen. Pulsay szégyenkezve somfordál vissza eközben, de nem mer beállni játszani. Ószy pörget, azonnal Helgusra mutat az üveg nyaka.

 

-Hát, akkor mi legyen?

-Ne, szerintem mégse. Vagy maradjunk a kölcsönös kézfogásnál.

-Jó.

-Játsszunk mást. Idézzünk szellemet.

-Hagyjatok már!

-Én nem merem. Haveromék mesélték, hogy a szomszédjukban a Jankó bácsi felkötötte magát a padláson. Aztán ők rá egy évre megidézték az öreget. És mondták, hogy "most adj nekünk jelet", és egy másodperccel később kurva nagy robajjal eldőlt a partvis. Szó szerint beszartak. A haveromnak még mindig ráng a szeme meg az arca néha. Inkább kártyázzunk!

-Mondjuk ilyenek tényleg vannak, nemcsak a Nulladik típusúban. Egyszer éjszaka engem is el akartak vinni az ufók. Csak arra lettem figyelmes félálomban, hogy leszáll felém egy nagy fényár, megragad, és hiába ellenkezem, lebénít, és elkezd felemelni.

-Neeee, de durva. Ez komoly?

-Az.

-És mit csináltak veled?

-Hát, nagyon erősen koncentráltam, szuggeráltam őket, hogy tegyenek vissza - ahogy Anyukám tanította az Agykontrollból, és akkor visszaeresztettek.

-Hagyjál már, hülyeség. Játsszunk inkább.

-Akkor barkochbázzunk!

-Faszság.

-Játsszunk maffiásat!

-Játssz te.

-Nézegessük tovább a pornóújságokat!

-Hülye, akkor mi kimegyünk!

-Akkor ti menjetek ki.

...

-Mi ez a kaszinózás? Az egész folyosó tőletek zeng, az Erőss anyuka se tud aludni! Nyomás, indíts mindenki a szobájába, hipp-hopp! Ez meg mi..?  Meg ez a cigiszag? EZ MEG MI..? Kié ez az ocsmányság? Ószy-Pulsay-Jokonicsy - ahogy visszaérkezünk, igazgatói pöcsétes intőknek lesznek a kisgazdái. A szüleiteknek meg szólva lesz, behívatjuk őket, az biztos! Hogy a rosseb álljon beléd. Jó atyád mint mérnökember valószínűleg keblére ölel a szekszújságaiddal együtt.

Csalódtam bennetek, Helgus, főleg benned. Azt hittem, hogy tizenkét éves fejjel egy kicsit több komolyságot meg érettséget várhatok el tőletek - de hát látom már, hogy tőletek csak erre az ordenáré stílusra futja. Destruktív fémzene, dohányfüst, undorító, közönséges, természetellenes erotikus magazinok... azt hiszitek, hogy ez a valóság, hogy ez az életben is így megy..? Hát ezek sokkal szebb dolgok annál, mint amiket itt EZEK csinálnak prömier plánban. Az újságokat most elviszem magammal a szobámba - biztos, ami biztos. Ahelyett, hogy valami ízléseset, szépet néznétek, mondjuk Playboyt vagy Erószt..! Nem is értitek.

Na jó éjszakát, otthon megnézhetitek magatokat.

-Jó éjszakát, Marika néni, csókolom, és nem úgy gondoltuk (ajtócsukás). Te köcsög kurva.

106 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rettentó 2010.06.17. 09:01:31

Kár, hogy nem te írod a magyar filmek forgatókönyvét, vagy legalább a párbeszédeket. Elkélne néhány valódi dialógus :-(

Jim 2010.06.17. 09:07:21

De azért Tibikém, a Tüskevárat úgy látom, te is csipázod he:)

Samott 2010.06.17. 09:11:37

Nekem csodalatos osztalyfonokom volt, este 8-kor elvonult, reggelig nem is lattuk. Cserebe mi se gyujtottuk fel a szallast. :)

balra 2010.06.17. 09:18:17

Pulsay sem a nagy szavak embere. Mondjuk egy gyilkos fosás után mindenki csak foghegyről vakkantgat.

scsaba1 2010.06.17. 09:19:39

De nagyon ott van nemzedéki élmény is. ÖKM, TFP, Pornósztár volt őnagysága (volt belőle könyv is). A '90-es évek legelején erre ment a recsi. Meg a jugoszláv Erotika magazinra. A softpornós Erato már akkor is gagyi volt.

Kicsit később volt egy csomó meseátdolgozás. Piroska és a farkalók, Hamupopóka stb...

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.06.17. 09:22:43

Mestermunka! Emlékezünk meg a fekete-fehér Spéciről is!

scsaba1 2010.06.17. 09:28:37

Azért arra kíváncsi lennék,hogy a tanári lakrész magányában az osztályfőnök vajon átnyálazta-e szexújságokat...

anonimus123 2010.06.17. 09:29:29

@El Topo (Sgt. Elias): A mérnökös nekem is elsőre feltűnt
Itt a szexújsággal viccesebben hangzik :D

scsaba1 2010.06.17. 09:30:48

@Kurtz ezredes:

Hú, az már tényleg perverz, saját gyűjteményben nem volt, egy haveromnál láttam. Volt abban minden animal, szado-mazo, pisi-kaki.

Sand Lover 2010.06.17. 09:34:08

Minket nem is vittek 12 évesen ottalvós kirándulásra.
Ilyen CKM és társai valszeg csak táborozáskor jöttek elő, Káptalanfüreden. De akkor még annyira ártatlan voltam, hogy amikor egy fiú azt mondta, hogy „este átjövök és jól megkeféllek benneteket” – arra gondoltam, mi nem tetszik neki a hajamon?! :)

scsaba1 2010.06.17. 09:43:51

@Morgan LeFay:
Nem CKM: ÖKM

A CKM az ilyen Playboy-koppintás életmódmagazin.

Az ÖKM meg ilyen osztrák vicces szexújság volt. Szóval abban volt dugás meg széthúzott pinák. Egyébként a cím valami betűszó az Ő az österreich, a többit meg nem tudom.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2010.06.17. 09:46:14

@scsaba1: a CKM az AXE Cool Cedar életérzés magazin.

"Ha be akarsz jönni a csajoknak akkor neked is kell egy Ericson XVYR 654-es a király úr csengőhangokkal"

"Naszóval, ha azt akarod hogy a csajnak is bejöjjön a kis mókád, akkor segítünk. Figyu, nézd meg ezt a képet aztán szextanárnőnk, Lucy Gecy elmagyarázza, hogy is kell köldök alatt figurázni a csajjal"

és hasonlók...

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2010.06.17. 09:47:23

@scsaba1:
Ökumenikus Keresztény Magazin
Önkielégítő Kiskatona Magazin

én ezt a kettőt tudtam :-)

El Topo (Sgt. Elias) 2010.06.17. 09:47:35

Amikor én fiatal voltam, még a SZÚR magazin volt a fülledt erotika csúcsa.:)

Pantone354 2010.06.17. 09:52:06

Österich Kulturisc Magazine :)

dzsíni 2010.06.17. 09:52:25

@Morgan LeFay: Én 12 évesen nem értettem, hogy mit akarnak a farkukon kiverni és miért. Azt gondoltam, h biztos vmi rúdhoz csapdossák viccből :D

Sand Lover 2010.06.17. 09:52:45

@scsaba1: Óh, bocsánat, szarvashiba volt. :)
„Österreichisches Kontakt Magazin igen az ÖKM társkereső újság volt.” – ezt dobta a gugli.
Azt hittem, Körper Magazin. :)

Sand Lover 2010.06.17. 09:54:22

@El Topo (Sgt. Elias): SZÚR – színész-újságíró rangadó...? :)

Rahsid 2010.06.17. 09:55:19

-Jó éjszakát, Marika néni, csókolom, és nem úgy gondoltuk (ajtócsukás). Te köcsög kurva.

Ez egy az egyben, maga az élet. :D

2010.06.17. 09:56:54

@scsaba1: Österreichische Kultur Magazin ;)

esef 2010.06.17. 09:57:11

Egyszer osztálykiránduláson egy éjjeli berúgás után reggel, halál másnaposan összefutottam az osztályfőnöknővel. Megkérdezte, hogy milyen bort ittunk. Erre halál kómásan mondtam neki, hogy én nem ittam bort, mert nem szeretem, söröztem inkább. Ott, akkor még mélyebbre ástam magam nála.
Szintén a kedves tanárnővel volt egy másik "összefutás", amikor tanulmányi táborban hajnalban, gatyában osontam vissza a szobámba. Rögtön levágta, hogy hol voltam és miért, azért is hallgathattam tőle egyet s mást...

El Topo (Sgt. Elias) 2010.06.17. 09:58:18

@Morgan LeFay:

Azaz.:) Azt hiszem évente egy volt belőle és olyankor kiadtak egy vastag, színes magazint, és abban volt egy-két hiányosabb öltözetű csajszi. Akkoriban arra lehetett racsnizni, vagy a fantáziánkra volt bízva.:)

scsaba1 2010.06.17. 10:07:56

@dzsíni:

Mi a nyolcadikos osztálykiránduláson a hálóteremben, sötétben rejszversenyt rendeztünk. A lényege az volt, hogy ki tudja hamarabb kiverni. Bemondásra ment a dolog.
Így visszagondolva ez már-már homoerotikus élménynek számít.

Sand Lover 2010.06.17. 10:09:17

@scsaba1: Azt hittem, a tényekre vagy kíváncsi. :)
Mivel forgatni nem szoktam, nem is tudom, mi van benne (pucér csajokon kívül).

purga · http://horrormirror.blog.hu 2010.06.17. 10:37:40

briliáns, visszarepültem az időben legalább 10 évet:) basszus, ez tényleg mindenhol így ment? :D

Andie 2010.06.17. 10:42:28

Azér emléxem, hogy mekkora lelki terror volt ez a csajok részéről, hogy mi fiúk, tizenpár évesen már mindenbe bedugtuk volna, ami mozog (sokan persze nem támasztottak ilyen kitételeket sem), akibe meg bele lehetett volna, az mintha nemis ezen a bolygón élne, fúúúúúj, perverzek, disznók, fujj, takarodjatok, stb...
Aztán meg pár év múlva, mikor öszintén elbeszélgettem néhány csajjal erről, kifejtették, hogy bizony ők is ott vonaglottak a kispárnával a lábuk között lámpaoltás után a priccsen.
Képmutató, kis hüje ribancok...

Sand Lover 2010.06.17. 10:50:07

@Andie: Az, hogy ivarérett vagy, nem jelenti azt hogy azonnal szexelni is óhajtanak veled a lányok
A ragyás, macskabajszú recskabajnokok nem a tini leányok ideálja.

Szocio Pata (kikvogymukblog) 2010.06.17. 10:50:16

A szalagavatóa táncpartnerem ÖKM címlapsztár volt. Mondjuk ezt Magyarországon nem hirdette, de egy osztálytárs, aki katonakorában megvette a lapot, lebuktatta. Bizony, kultikus magazin volt. Használtan (lerejszoltan) az újpalotai zöldségpiacon lehetett kapni. Kemény pornó, de tényleg nagyon leharcolt figurákkal "Edeltraut és Wolfram harmincas, vidám linzi pár. " ez tízpontos mondat, kifejezi a lap lényegét. Néha hányni lehetett a képektől.

Andie 2010.06.17. 10:53:25

@Morgan LeFay: Ezért irtam, hogy lelki terror volt részükről. Mert nekik - ha kellett is valaki egyáltalán - akkor a 4-5 évvel idősebb motoros, fejkendős, 3x bukott bunkók kellettek a térről.
Persze ma már ez is másként van, ahogy látom az utcán: kis éretlen, pejhedző bajszú tizenévesek lógnak, smárolnak gyerekszerü lánykákkal... Hát igy felnőtt fejjel persze már nembiztos, hogy ez frankó.
De az biztos, hogy iszonyat szar volt 15 éves koromig képről ismerni a puncit :)

JanDítě 2010.06.17. 10:55:07

Ökumenikus magazin, nem?

Penya666 2010.06.17. 10:56:00

@Andie:
Jaja ez mennyire igy volt! :)

Penya666 2010.06.17. 10:56:54

@Andie:
Jaja, meg apukak ÖKM gyujtemenye, miis mennyit neztuk, meg volt egy olyan is hogy Rammler. Azis nemet volt es hardcore. De mind2ben dagadt szoros nemet nok voltak, persze allt ra mint a covek akkoriban. Na meg a porno VHSek szinten ilyen nokkel meg bajszos jurgenekkel es hansokkal a foszerepben. Maig orzok ketto ilyen kazit:)

Szocio Pata (kikvogymukblog) 2010.06.17. 10:58:24

Ennek a hőskornak egy alapsztorija volt (valahol olvastam): nagymamapornó forgatás Budapesten 90-es évek eleje. Német producer, színész, operatőr és egy magyar tolmács. Jönnek be a tisztességgel megderesedett, világháborút megélt hölgyemények, a producer meg instruálni kezd, németül, folyamatosan, percekig. Erre a magyar tolmács egy mondatban tömöríti a lényeget: Szopjál nyanya!
Na ilyen egy igazi német tolmács, goethe nyelvében megragadja a tartalom lényegét.

scsaba1 2010.06.17. 10:58:27

@Szocio Pata (kikvogymukblog):

Ezen én is röhögtem vagy negyed órát, Tibby annyira jól fogta meg az ÖKM szellemiségét. Bajszos, sörpocakos Jörg, hirtelenszőke Heidi...

scsaba1 2010.06.17. 11:00:52

@Penya666:

Torrentre felkerült a Heidi Teil, le is töltöttem, alap...

Szocio Pata (kikvogymukblog) 2010.06.17. 11:03:22

@scsaba1: Ja, és a Jörg meg a Heidi, aki egy linz környéki bányatónál nudiztak, hogy, hogyhogynem kissé beizgultak, "diszkréten egy bokorba mentek" majd kúrtak egy olyan osztrákosat. A másik alapsztori az egyes szám első személyes, monológos szöveg volt ilyen harmincas nimfomán szinglikről, akik hajnali háromkor is át tudták csábítani Bélát, hogy "lefejjék" minimum háromszor. De ez Tutti Frutti volt, a magyar ÖKM

Rob67 2010.06.17. 11:09:20

Amikor én voltam ekkora (1980) akkor még a Playboy volt az erkölcsi fertő legalja...
Hérom fedetlen cickó egy borotválatlan szőke puncus.
Hát szó se róla, meg kellett dolgozni az élményekért és a tudásért, semmi sem jött készen :)
Jó buli volt.

Andie 2010.06.17. 11:09:57

@Penya666: Azám! Életem első pornófilmje! Haver szerezte (2x bukott, iszonyat jófej, nagydarab szuszogós állat :) ), suli után aki akar, menjünk, nincs otthon senki estig. Naná, hogy nyomultunk vagy 5-en!
Kazi be, play... iszonyat szar, kontraszthiányos, életlen német film, de akkor kit érdekelt? Ott vót Jürgen meg Claudia azt tolták bammeg. Szájba?? Aztakurva, ez eddig eszünkbe se jutott! Meg oda hátra? Oda is befér? És még tetszik is neki?
Ja, ja, ich komme! Spritzen!
Haver bazze úgy telibekapta a TV-t, hogy Claudiából vizi jeti lett, nem győzte takaritani :D

Fater szekrény tetején tartott kazettáinak megtalálása! Mikor nincsenek otthon, megnézése, de counteren pontosan megjegyzése, hol álltak eredetileg, és a végén (hacsak nem prompt hazaérkezés volt) visszatekerése! Persze utólag belegondolás, hogy fater lófaszt se figyelése ennek.
Szalag beszorulás! Óvatosan kiszedés, kézzel felcsévélés, reménykedés, hogy videó nem sérülés. Szalagbeszorulás, szülők hirtelen hazajövés! Izzadás mint 5 ló bazmeg, ajtó bezárás, alvás szinlelés, közben videó félig szétszedés, szalag kiszabaditás, tekerés (nem olyan!), vissza rejtekhelyre, videó véletlen bekapcsolva hagyás!
Mit néztél? - kérdezés!
Rambót!
Máskor meg a siettségben zsepi előhagyás! Este összeszáradva videó mellett megtalálás, égés...

Áh, szép idők is voltak :)

én"a"polgár 2010.06.17. 11:18:27

@El Topo (Sgt. Elias): Sztem Te a "TOLLASBÁL"-ra gondolsz. SZÚR eegyszer volt, ez igaz, de emlékeim szerint nem volt ezzel kapcsolatos kiadvány, pláne erotika nem. Pedig voltam párszor a Népstadionban a Szinész Újságíró Rangadón a '80s évek elején. De lehet igazad van, és csak hozzám nem jutott el, ha volt ilyen.

Penya666 2010.06.17. 11:20:53

@Andie:
A counter figyeles nekem is megvolt:)) Szerencsere a video nem ette meg a kazit. Meg is haltam volna helyben, foleg hogy faterom egy allat volt szerintem a fejemen torte volna ossze a videot ha ilyesmi tortenik...

gereben 2010.06.17. 11:21:37

ÖKM= Önkormányzati Magazin
ezt nem tudtátok???

2010.06.17. 11:22:42

Egy osztálytársam valahonnét kapott egy angol nyelvű újságot, és kölcsönadta valakinek hogy fordítsa le neki a szövegeket, szegényt nem csak a képek érdekelték. A srác este elkezdte fordítgatni, de az éjjeliszekrényen felejtette, másnap anyja egyből elkobozta.

Az iskolai papírgyűjtések alkalmával is érdemes volt kicsit piszmogni az újsághalmokkal, egész komoly újságokat lehetett guberálni:)

Andie 2010.06.17. 11:28:21

@Penya666: Áh, hálistennek nálunk nem volt ilyen fizikai megtorlás (szinte semmiért), szóval én inkább lelki/erkölcsi okokból fostam, hogy felfedezik. Bár igazából miért is? Egészséges, szexre kiváncsi fiatalok voltunk, semmi rosszat nem tettünk, nem drogoztunk, loptunk, stb.
Egyszer Muter megtalálta a havertól kapott újságot (nemtom mi lehetett), amit az ágy alatt tartottam, tüntetőleg az asztalomra tette, énmeg tüntetőleg vissza az ágy alá :)

De hogy ON is legyek, első live szexuális élményem 8.-ban a tesi óra előtt volt. A fiú és lány öltöző között volt a tusoló, persze senki nem használta, de volt 2 ajtó ami a lányöltözőbe nyilt (hogy ne a folyosón kelljen átjárniuk,ha tusolni akarnának). Persze a kulcslyukak gondosan be voltak gittelve éveken át, kivésni se lehetett. Viszont nyilászáró csere volt a suliban, és elfelejtették betömni az új kulcslyukakat :)
Mekkora tolongás volt már a tusolóban pár napig, míg egyszer a tesitanár (egy keményfejü agressziv állat) észre nem vette, azt a kulccsomóval jobb belátásra nem birt minket :)

lárvalányhaj 2010.06.17. 11:28:37

@Andie:

Milyen vidám, hogy a férfikollégák részletesen megosztják velünk recskázási élményeiket, különös tekintettel arra, hogy hova ment, és mennyi jött :)

El Topo (Sgt. Elias) 2010.06.17. 11:29:26

@Andie:

Ehh, lelki terror...
Nem is tudtad, milyen nyugtod van, míg az első szeletet meg nem kaptad a rózsaszín sütiből. Az emberek nem tudják megbecsülni a jódolgulat.

Penya666 2010.06.17. 11:33:33

Oh igen, papirgyujtesnel mindig kerultek elo ilyen ujsagok, aztan ment erte a bunyo hogy kie lesz

El Topo (Sgt. Elias) 2010.06.17. 11:41:27

@lárvalányhaj:

Egyszer a sminktükrön én is meséltem róla, Nyelvész Józsi máig reklamálja, hogy írtam róla külön posztot.:D

Andie 2010.06.17. 11:45:47

@lárvalányhaj: Hát ne mondd, hogy nem érdekel(t) ez a téma, még nőként is! Vagy ha tényleg nem, akkor igen prűd lehetsz :)
Mer egy dolog, hogy a nők (nagy része) ezt nem beszéle meg igy fennhangon, sőt, nyilvánosan kötelező rá fujjolni meg elitélni, de aztán egymásközt, meg Románában, Biancában, blogon, nőklapjában, picsatalálkozókon, stb milyen téma megy, hm? :)

El Topo: ezért mennek sokan anyácának meg apácának? Ha szüz maradok, egy csomó bosszúságtól megkimélem magam? :)
Tudod mit, inkább vállalom! :P

hottentotta 2010.06.17. 11:55:18

"Jó atyád mint mérnökember valószínűleg keblére ölel a szekszújságaiddal együtt."

Igenis, Kengyel tanárúr :DDD

Sand Lover 2010.06.17. 11:57:20

@Andie: „Vagy ha tényleg nem, akkor igen prűd lehetsz :)”
Engem sem érdekelnek az ürítkezési szokásaid.
Persze, lehet, hogy ez _neked_ prűdség, én inkább úgy fogalmaznék, hogy ízlés dolga.

2010.06.17. 12:00:26

@hottentotta: na de mit szól hozzá Sári? :)

Andie 2010.06.17. 12:02:43

@Morgan LeFay: Azthiszem rossz blogot olvasol.

2010.06.17. 12:09:45

bruhaha. annak idején a haverommal felszálltunk az osztálykirándulós buszra, ő meg elővette a táskájából a magazint, amit reggel vásárolt az útra. nejlonba volt csomagolva, az elején meg egy nő feszített (legalábbis azt hitte, mert melle volt...). kinyitotta az újságot:
első oldal: férfi
második oldal: két férfi
stb.
buziújságot vett =D én meg annyira röhögtem, hogy kaptam tőle egy jól irányzott balost.

noirp 2010.06.17. 12:09:55

(reggel valamiért nem bírtam belépni, na)

Az egészben a slusszpoén a leggyönyörűbb. "Az újságokat most elviszem magammal a szobámba - biztos, ami biztos. Ahelyett, hogy valami ízléseset, szépet néznétek, mondjuk Playboyt vagy Erószt..! Nem is értitek."
Isten áldja a haladó pedagógusokat :DDD Ha énnekem ilyen tanáraim lettek volna!! Úhú...:)))

paráznabillegető 2010.06.17. 12:16:56

alig egy évtizede...
egy őszi este kegyetlenül bebaszás, semmire sme emlékezés a végéről. másnap ébredés ÖKM újság mellett. miez, hogyez? hirtelen ár meglátása, és mégrosszabbul levés, hogy ilyen szart részegen ennyiért megvevés???

Sand Lover 2010.06.17. 12:16:58

@Andie: Nem lehet, hogy inkább te nem értettél valamit?

El Topo (Sgt. Elias) 2010.06.17. 12:30:40

@Morgan LeFay:

Nyugi, abban is lehet modoros poén.:)

2010.06.17. 12:37:58

@VulpesVulpes:
És nem adtátok oda a lányoknak legalább?:))

lárvalányhaj 2010.06.17. 12:46:05

@Andie:

Egy dolog a szexuál-erotikus témák (Fenék Tibi után szabadon, lol) kitárgyalása, és egy másik az, hogy a hímnemű kommentelők leírják, hogy milyen konzisztenciájú cucc jött ki a farkukból, és a képernyő mely sarkában landolt.

Egy zártkörű (egyébként nem szexszel, hanem inkább párkapcsolati kérdésekkel foglalkozó) levelezőlistán például az egyik listatárs minden részletre kiterjedő faszverési útmutatót tett közzé, amin mérnöki precizitással leírta, hogy mit milyen irányban kell húzogatni. A te kommented számomra kb. ugyanaz a kategória volt. Az oversharing minősített esete.

lárvalányhaj 2010.06.17. 12:51:18

@Andie:

Egy dolog a szexuál-erotikus témák (Fenék Tibi után szabadon, lol) kitárgyalása, és egy másik az, hogy a hímnemű kommentelők leírják, hogy milyen konzisztenciájú cucc jött ki a farkukból, és a képernyő mely sarkában landolt.

Egy zártkörű fórumon például az egyik topiktárs minden részletre kiterjedő faszverési útmutatót tett közzé, amin mérnöki precizitással leírta, hogy mit milyen irányban kell húzogatni. A te kommented számomra kb. ugyanaz a kategória volt.

lárvalányhaj 2010.06.17. 12:52:07

Bocs, ennyire nem volt fontos, h kétszer is közzétegyem a zinfót :P

El Topo (Sgt. Elias) 2010.06.17. 12:55:01

@lárvalányhaj:

Hmmm... még sosem használtam az oversharing kkifejezést. Pedig mennyire tömör és találó.

Noked-Lee 2010.06.17. 12:55:21

szép poszt, szép! :)
nekem az ökm kimaradt, de sosem felejtem el, mekkora királyság volt megvenni az első playboyt a címlapon...
>dobpergés<
pamela andersonnal!

serko_ 2010.06.17. 13:01:13

Csak részben tartozik ide, de a "Jóatyád, mint mérnökember kebelére ölel..." mondat egy az egyben a Tüskevár című regényből van.:D:D Persze a szekszújság kivételével, mert ott nem azért mondja István bá' Tutajosnak:D:D

serko_ 2010.06.17. 13:10:07

@PhonackTamás: Igaz, a matektanár, nem István bácsi. Régen volt már.

serko_ 2010.06.17. 13:12:47

@El Topo (Sgt. Elias): Viszont kívánom:) Olyan lelkesen osztottam meg felfedezésemet, hogy közben rosszul emlékeztem, no meg a kommenteket sem olvastam végig.

clfo 2010.06.17. 13:17:50

@lárvalányhaj: van erre egy találóbb angol kifejezés. "too much information" pulp fiction után szabadon :)

lárvalányhaj 2010.06.17. 13:30:45

@clfo:

Nekem jobban tetszik az oversharing, specifikusabb. :)

ikhounietvanvlees 2010.06.17. 13:43:31

@scsaba1: Ökumenikus Keresztény Magyarország
:D :D :D

ikhounietvanvlees 2010.06.17. 13:58:17

@Andie: egyszer összejöttem az egyik lánnyal az általános iskolai osztályból, igaz a ballagás után 12 évvel, és akkor mesélte, hogy nála mikor kezdődött a 'fürge-ujjak időszak'. 12 körül lehetett és majdnem minden este csinálta, de az igazi érdekesség az volt, hogy ő volt az egyik olyan lány az osztályban aki a legszerényebb volt, alig beszélt, és mindig a legjobban viselkedett. Nesze neked :D

A Tyne folyó déli partja 2010.06.17. 14:33:54

@ikhounietvanvlees: attól még érdekelhette, akármilyen szerény meg jólviselt volt. normális fejlődés:)
gondolod, a szerény lányok nem csinálják sose? legfeljebb nem osztják meg fűvel-fával:)

A Tyne folyó déli partja 2010.06.17. 14:36:13

@lárvalányhaj: én azon nem győzök csodálkozni, h. ezek szerint csoportosan csináltak, az összes haver előtt...
valahogy nekem nem hiányzik a közönség a szexuális életemhez:)

Patrick Bateman 2010.06.17. 14:36:13

Asszem, azé' ebbő' nem lesz mög a néccáz komment, noha a téma korántsem érdektelen, legalább egy komplett generáció némettudásának fundamentumai gyökereznek a Schulmädchen-Report Zwei-ban... (Schneller, Hans, noch schneller, tiefer... Ich komme, ich komme...)

Patrick Bateman 2010.06.17. 14:38:00

@Animacs: A szex csak az abban érintett tíz emberre tartozik.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.06.17. 14:39:58

@Patrick Bateman:

Plusz a teniszütőmintás frottírzokni Hanson! :) Az alap volt.

Fapuma (törölt) 2010.06.17. 15:30:30

Nagyon zsir, h ugy mondjam, megvan minden pillanata a kirandulasnak es az OKM vizslatasnak. Mondjuk Marika neni meglepodne, ha odakapcsolna 11 utan egy-ket OLYAN adora...

"Jó atyád mint mérnökember valószínűleg keblére ölel a szekszújságaiddal együtt.
" - ez bizony plagium a Tuskevarbol, csak ott a matek harmas miatt volt az oleles.

Fapuma (törölt) 2010.06.17. 15:44:02

Fasza, most latom minden vltmr amit irtam/akartam irni. Igy jar aki olyan balfasz h 4 idozonalval arrebb van.

East Coast Rulz 2010.06.17. 16:12:23

Vagany! A commentek meg sajat eletukre indultak! :)

Metál -e a bimetál? 2010.06.17. 16:18:35

az volt már hogy a tüskevárból van?

scsaba1 2010.06.17. 16:24:04

@VulpesVulpes:

Meg egyébként is volt ilyen újság, amiben minden volt. Hetero, bi, homo. A neve nem jut eszembe. Színes volt, az elején csajokkal (igaziakkal), de a közepén előfordult már némi buzulás is.

scsaba1 2010.06.17. 16:29:34

@paráznabillegető:

Főiskolai csoporttársam mesélte (nem kormolok, tényleg): éjszaka félrészegen buliból felizgulva hazajövés, nappaliban tévé bekapcsolás, tematikus csatornára váltás, térdig letolt nadrággal rejszolás, a vége előtt bealvás, reggel szülők megtalálás, ahogy térdig letolt gatyával ül a fotelben, miközben elszántan szorítja még akkor is a répát. Égés...

bajor gizella 2010.06.17. 17:06:01

aki ebben a "beszélgetésben" részt vett nőként az szégyellje magát. mert undorííítóóó.:)
kizárólag a gülcksrad, és azt is a nagymamámmal.

amúgy tudja valaki hogy mi lett később azokkal a szigorúan párosával működőképes csajokkal akik csúnyák voltak de jófejek, és a fiúk annyira befogadták őket hogy maradhattak a szeánszon, és ha nem is emelték az est izgalmi fokát de legalább láányok voltak?

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2010.06.17. 18:35:14

österreische kurtizan magazin. nálunk ez a rövidítés volt az elfogadott.

ifj. Farkas Gyula · http://kosbor.blog.hu 2010.06.17. 19:41:15

Kedves Kommentelők!

Mesélek én is vicceset az osztálykirándulásról. Garantálom, hogy ezt olvasván akkorát fogtok kacagni, hogy a fal adja a másikat!

Történt, hogy 9.-ben Hidegkútra mentünk osztálykirándulni. Egy este Mirellának (egy tonna-donna osztálytársnőmnek) ki kellett mennie szükségre. Az ám, csak hogy nem volt angol vécé a szálláson, csupán udvari budi. Mirellánk elemlámpát gyújtott, és piros csíkos pizsamájában kiballagott a kerti lakba. Sajnos a budiajtó kallantyúja nem funkcionált, így Mirella csak úgy rejthette el magát a kandi tekintetek elől, hogy a kilincsbe kapaszkodott. Minő szerencsétlenség, hogy az is elég labilis volt!!! Olyannyira, hogy egy szerencsétlen pillanatban a zárszerkezet kiszakadt a fából, és... Mirellánk egyenesen a pöcegödörbe pottyant!!! Fél óra küszködés és kétségbeesett kiáltozás után (amit valószínűleg nem hallottak a betintázott szobatársnők) sikerült kivánszorognia, és fél pár nyuszis mamuszában cuppogva visszabattyogott a szobájába. Nem lévén pótpizsamája, kénytelen volt Etelka ruhatárából kölcsönözni egy sötétbordó baby dollt. Szerencsétlenségét tovább fejelte a tény, hogy hurkáit bár beleerőltette a ruhadarabba, az angol selyemszövet mégsem bírta a terhelést, és hatalmas reccsenéssel szakadt szét terjedelmes hátsórészén. A reccsenésre felriadt Zólyomi Kriszti, aki azt hitte, kitört a harmadik világháború!!! Volt is nagy sikoltozás, sírás és hajtépés a lányok lakrészében! Hiába: hosszú haj, rövid ész!

Üdvözlettel:
ifj. Farkas Gyula
a BME mérnök-fizikus szakának V. éves hallgatója kondenzált anyagok fizikája szakirányon

ifj. Farkas Gyula · http://kosbor.blog.hu 2010.06.17. 19:41:47

Kedves Kommentelők!

Az se volt semmi, mikor kiközösítettek az osztálykiránduláson! kosbor.blog.hu/2008/09/29/kibabralas

Ti mit gondoltok, kedves Kommentelők, miért tették?

Üdvözlettel:
ifj. Farkas Gyula

nyílméregbéka 2010.06.17. 19:44:08

12 éves koromban voltam egyszer egy ilyen osztálykiránduláson, de akkor még olyan kicsi voltam, hogy azt sem tudtam például, mi az a sör.
Tíz évvel később mesélték el, hogy az egyik osztálytársnőnk ott _vesztette el_ egy osztálytársunkkal. Leesett az állam, mert én 12 évesen még csak tervezgettem, hogy most már le kellene szoknom a plüssmackómmal való alvásról, nemhogy... :-D

Fapuma (törölt) 2010.06.17. 20:01:47

@ifj. Farkas Gyula: faszom Gyula, meg mindig nem vegeztel? Ezert tart itt ez az orszag...

Herbert Putzenschramm 2010.06.18. 19:51:51

az Erósz az nem buzimagazin volt kéremalássan?

A kaszinózás kifejezés pedig modoros-különdíjat érdemel!

RoFä 2010.06.24. 09:49:20

"Jó atyád mint mérnökember valószínűleg keblére ölel a szekszújságaiddal együtt."

Váááááááuuuuhhh Tüskevár, Tüskevár!!!! :)))

Der ewige Fettsack ! 2010.07.19. 16:08:05

www.youtube.com/watch?v=Wbyr3tjLBZM

Sztem témába vág; a refrént szókincsfejlesztés gyanánt különösen figyelmetekbe ajánlom :))
süti beállítások módosítása