Olvasói rovat - Pellengér: Flyerz

2009/06/13. - írta: Modor Tibi

Kedves feleym!

Most, hogy a gyűlölt vizsgaidőszak az időközben szerzett érdemjegyektől is függetlenül a végéhez közeledik, újra egyre több saját írással is találkozhattok a már szokásossá vált olvasói szerzemények mellett. Aki valaha bármit beküldött, annak ezúton is szeretném nagyon megköszönni a fáradozásait - közös munkánknak köszönhetően lassan már tényleg BKV-figyelői magasságokba emelkedünk :-))

Mivel jelenleg is közel ötven (!!!) levél vár leközlésre, ezért mindenkitől fokozott türelmet szeretnék kérni, több hónapba is telhet, mire meg tudunk jelentetni bármit. Aki ötletet (kéne írni a modoros dzsúdóedzőről), rövid szövegeket küldött, annak még többet kell várni értelemszerűen - nem könnyű 1-1 ötletet kidolgozni, a rövid szövegeknek környezetet teremteni.

Ma Vérnyúl és Fufu agyrabecsült olvasónknak köszönhetjük a Feljelentő rovatot: a Flyerz programajánló magazin írásaiból szemezgetett.

A hét partija

Telt házak éjszakája vol. 4.

Összefoglalóinkból is kiderül, hogy vannak klubok, ahová biztosan mehetünk, ha telt házas, jó bulikat keresünk. Ezek Budapest top helyei. Míg legutóbbi számunkban a Studio vendégszámrekordjáról számoltunk be, múlt szombaton három partinak nem tudtunk ellenállni.

Nyitása óta szívünkbe költözött a White Angel, vállaljuk tehát, hogy elfogultak vagyunk a klubok szépségkirálynőjével kapcsolatban. Vitán felül álló tény, hogy rajongásunk nem alaptalan! Minden exkluzív klubesten találkozunk valami újdonsággal, szinte hihetetlen, hogy a rendezők még tovább képesek tökéletesíteni a szépséget, és fokozni a látványt. Szombaton egy pár új ékköves függőt kapott a Fehér Angyal két óriás méretű Swarowski-kristálycsillár formájában. Így több mint 4000 vendég táncolhatott pazar, gyémántcsiszolású fénytörésben. Buda szívében járva nem mehettünk el az r'n'b fellegvára mellett, ahol régi barátunk FAT pörgeti a lemezeket. A Dokk Café csillogó tükörgömbje, a lila ambient meghatározó színfoltja az éjszakának. Gourmet étlapjáról rendelésért kiáltott a kétszínű csokoládétorony, mely tökéletes harmóniában volt a zenével. Aki ezt a stílust kedveli, nem is választhatna magának jobb helyet! Ha vacsorázni szeretnél, nem árt asztalt foglalni, mert itt is éjfél után teltház fogad. Folytatva a parti-túrát, a vadnyugat felé vettük az irányt. Újbuda legnagyobb, érzékeket borzoló klubja ezen az estén is tematikus bulit ígért. A Sensation performerei és teljes személyzete a cowboyok kellékeit öltötték magukra, miközben Jován majd Whiteboy és Smith duettje fűtötte legjobb zenéivel a kedélyeket. Ezek a fiúk mindig kitalálnak valamit, hogy a kétezres törzsközönséget egzotikus, egyéjszakás kalandra vigyék legendás kultúrákba. Megjósolható, hogy most szombaton szintén teltházas vendégsereg követi ket a nagy orosz birodalomba. Ne feledd, április 4-én Russian Party a Club Sensationben!"

 

Utolsó oldal, white angel hirdetés:

"White Angel
clubofelegance

A világ egyik legszebb klubja, a hely, ahol minden bulin az ország legszebb hölgyeivel és a legmenőbb fiúkkal találkozol!

április 11. szombat

Miss Siva, DJ Flower, Soneec, Antonyi, Bárány Attila

&50 dancers

Díjtalan ruhatár!
Karda Beauty Szalon: díjtalan masszázs, smink, haj-design!

belépés hölgyeknek és uraknak éjfélig díjtalan, utána hölgyeknek 1000 ft, uraknak 1500 ft

A White Angel finoman kidolgozott szépsége, egyedülállóan kényelmes kiegészítő helyiségei (ruhatár, pihenőtermek, mosdók, stb) és személyzete, a világszínvonal felett biztosítják a kulturált szórakozás körülményeit. Sokan kérdezték, hogy ez a magas színvonal az italárakra is igaz-e? Nem!!! A budapesti modern tánczenés szórakozóhelyek átlagárai várnak!

18+ / face control / dress code: modern elegant / official after@coronita"

Józsival azonnal kedvet kaptunk mi is ezekhez a remek és igényes szórakozóhelyekhez a füstös-játékgépes talponállók után! Ráadásul április negyedikén mi lehet méltóbb megemlékezés, mint egy Russian party?

Gondoltam, utólag is hozzájárulok ehhez a valóban szép ünnephez: pár éve Berlinben volt szerencsém az alábbi plakátot lencsevégre kapni:

A Felszabadítás 60. évfordulóján - Köszönet a Vörös Hadseregnek!

Ekkor jöttem rá végérvényesen, hogy németnek lenni nem jó, és nem is lesz az.

34 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

shaft 2009.06.13. 14:13:04

átlag italárak.......... aha

2009.06.13. 15:05:20

az a Bárány Attila, aki végigordítozza és végigénekli borzasztó angolsággal a számokat? Jaj...

noirp 2009.06.13. 21:42:24

A stílus, édes istenem, tiszta egy Magyar Narancs...ajánlom_becses figyelmetekbe pl. az Étel, hordó rovatot :)

noirp 2009.06.13. 21:43:15

@shaft: hát kinek mi az átlag :) :P :)

Mc_Fly 2009.06.13. 22:36:01

ez a modern elegant dresscode, ez mennyire levágós, hogy mit jelent? Én ennyi alapján nem tudnék felöltözni szépen :D Meg sztem a féjszkontrollon is fennakadnék az elkínzott egyetemista fejemmel

LyukasBogrács 2009.06.14. 00:52:25

@Mc_Fly: Hát, hallottam olyat, hogy igényes partikon a bejáratnál a ruhádnak a címkéjét is megnézik, hogy biztosan márkás legyen...

shaft 2009.06.14. 05:53:17

nekem a 250-es borsodi :) már ameddig be nem zár a bőcsi zarándokhely :)

kardinálispinty 2009.06.14. 10:16:05

A Depeche Mode-os poszt kapcsán lettem csúnyán kioktatva, hogy mertbizony vegyük tudomásul, a rocknak és minden másnak vége, és a modern táncenére ropja mindenki, melynek őse ugye többek között a DM. Nah, nesze, itt az élő példa, mekkora érdeklődést vált ki egy modern táncos szórakozóhelyeket kifigurázó poszt: ez mérnöki zérus.

Részemről nem tudok különösebben hozzászólni, és ahogy az 5 kommentet olvasgattam, másnak sem igen van bennfentes infoja az ilyesmiről:)

Esetleg modoros Iron Maiden-rajongók (akinek a kocsiján Fear matrica van, kiegészítve: of the Dark:)

e_e 2009.06.14. 13:06:20

he? a poszt eppoly bizarr, mint az eddigi hozzaszolasok. (k.pinty, szerintem kicsit kevered a szezont a fazonnal, amennyiben /felteve, de meg nem engedve. huh, mit tegyek meg bele, hogy meg modorosabb legyen a komment/ az itt folvazolt szorakozohelynek semmilyen ertelemben (se zeneileg, se kulturalisan) NEM lehet elofutara a DM.
szal itt , a white angelben valoszinuleg nem chemical brotherst jatszanak, hanem mondjuk naksi es brunnert, annak meg mar mi koze a DM-hoz.

azer posztnak ez egy kicsit sovany, most elovegyunk barmilyen modoros kiadvanyt es idezzunk meg kiemeljunk belole? mingya hozom muter nok lapjajat, azt indulhat a rohogcseles.
egyebkent selkt-sa nem epp az a kommentelo, akit nemreg izekre szedtetek "feminista" megnyilvanulasai miatt (osanya poszt)? asszem, o ket nick-kel osztja, de lehet, h keverem vkivel, bocccccsika.
na puXA

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2009.06.14. 14:19:05

@kardinálispinty: @e_e: azért ma este olyan 6 körül nézzetek még vissza :))

kardinálispinty 2009.06.14. 14:33:34

@e_e: gondolom nyilvánvaló volt, nem az én zenei világom egyik sem, elnézésed, ha összekevertem két merőben különböző zenei stílust (igyekszem az irónia látszata nélkül ezt leírni)

Tibi: mi lesz este 6 után?:)

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2009.06.14. 15:11:07

@kardinálispinty: új cikk, bár ez sem saját, hanem olvasói.

Aztán jövő héten lesz ismét saját szerzemény, nem is egy szerintem :))

Vágási Matyi 2009.06.14. 15:23:01

Bed beach májusi nyitóbulijának plakátján meg ez virított büszkén: "NEW! Esővédett bejárat!". Alapból illene annak lennie szerintem.

White angel szezonzáró: "2009 tavaszán utoljára lehetek a Fehér Angyalod! Nyáron nem vagyok, de ősszel újra várlak a szépség és a hangulat templomában! I love you!" ahah

Ezek az erőltetett mondatok pont a célközönségre vannak szabva, megnézed a myvipet, és minden 12-2x évesnél ki vannak írkálva a megszokott helyekre a különféle kliséhalmazok, azonos stílusban, rettenet idézetekkel, minden szarral.
Képekhez felhányva a giccsparádék, meg kifelé mutatások, ahogy kell.
És, of korsz, az utolsó cigánygyereknél/random suttyónál is ott virít valami elbaszottul összevágott képnél a D&G logó, napszemüveg, újabban pénz a kézben/nyakláncon/körülötte bárhol. Megy a raj/rajozás/rajoskodás is keményen.


dress code: Felveszel egy durván mintákkal tarkított/I'M THE ONE feliratú/drágább(cK és tsai) márka nevét óriási betűkkel hírdető pólót, rádobsz egy sportzakót, hozzá bármilyen, lehetőleg hosszú nadrágot, és kb be is mehetsz. A sportzakó csak opció, nem követelmény, hiánya esetén játszik a tetszőleges hosszú nadrág is.

közönség, zene: Akik 3 éve még spigiboy-ra/spytheghost-ra/náksibrunner/egyéb handsup előadóra csapatták keményen a bankban/e-ben/random+1 átlag diszkóban, azok szép lassan átálltak erre a 'modern tánczenés' dologra, az utolsó kis faluig.
Myvip-en (nyilván iwiw-en is akad, nem is kevés) meg kinnvan mindnek különféle jelek között az electro/progressive/minimal, persze gyakran elírva vagy hiányosan. Különösen vicces, mikor a kedvenceihez véletlenül sem ilyen előadókat ír, hanem mondjuk spigibojt.

A csapból is folyó DJ-k (hamvaipizsi és tsai), rádiók (risefm) meg ontják magukból a szart, mintha muszáj volna.
Két, mondjuk minimal-nak (2007-ben electro-nak!) kikiáltott szám között nehéz kihallani a különbségeket, pedig a kevésbé populáris minimal szerzemények, melyek a rétegzenéket hallgatók körében népszerűek, valójában jóval kifinomultabbak...
A progressive mögül előszeretettel lemarad a house szó, mondjuk azzal mostanába nem dobálóznak, csak az I(L)MNML megy.

A szakértelmet, kifinomultságot, és igényességet a mainstream/tucat DJ-k a szettek végigpofázásával helyettesítik. Elszomorító, főleg annak fényében, hogy pl 5 éve a hamvai is tudott egész normális szetteket összehozni, bárányati meg keményen szidta a sellout-okat. Most meg?
Többen is előrukkoltak saját szerzeményekkel, íme egy példa:
www.youtube.com/watch?v=YsZQKtQaTbg
Egyedinek semmiképp nem nevezném...

Főleg ők tehetnek arról, hogy a közönségük olyan, amilyen, hiszen a bulizó/hallgató közönség 90%-a nem képes továbblátni az orránál, és csak azt képes befogadni amit elébasznak drága DJ-ink ezüsttálcán, önálló gondolkodásra, saját ízlésének alakítására nem képes. Vagyis ha tudja, hogy ő most x DJ buliján y stílusra bulizik (amit jól ki is ír myvip-re), tuti, hogy nem fog bármilyen ingyenes szettet letölteni hasonló stílusban mástól, vagy akár bármelyik webes zeneboltban belehallgatni egy számba. Azaz nem fejlődik, nem tágítja zenei ismereteit. Ezért marad tucat.

És bármilyen nagyobb rétegzenei rendezvényen, ami igazából nem neki szólna (fent említett okok miatt) foglalja a helyet a tényleges közönség elől. A bevétel meg ömlik befelé az illetékesekhez, ami pesten egész hajógyári+whiteangel+sensation+dokkcafémammut2+egyéb. Ha jól vagyok informálva, akkor ezek a helyek egy csoport irányítása alatt vannak.
Persze az összes sziget-csoportos rendezvényen is ott a helyük, akárcsak vidéken.
Szerencsére a kisebb klubokat pesten elkerülik, és vidéken is akad pár olyan rendezvény, ahova nem járnak.

Elég hosszú lett, de remélem a mondandóm átmegy.

Végezetül álljon itt (vagy a következő kommentekben) pár példa és ellenpélda, egyenesen a youtube-ról:

- Hogyan használjunk fel egy alapot kétszer:
www.youtube.com/watch?v=qmWupdb5AfI
www.youtube.com/watch?v=Ie7Dd63-JIA
(ezen kívül még 2 alias-szal rendelkezik, pryda néven egész normális dolgokat tud produkálni. Csak hát kell a pénz...)

Vágási Matyi 2009.06.14. 15:23:50

- Sellout (magyarok):
www.youtube.com/watch?v=XsgJTCsqLAY
www.youtube.com/watch?v=qpHEWaH7zQA
www.youtube.com/watch?v=pVcC6BP-Av0

(Szomorú, meg is lepődtem, mert eddig nem tudtam, hogy volt ilyen koprodukció, pedig kedvelem a zenéjüket. Pláne, hogy bárányék remixelhettek...
Kellett itt is a pénz... Mondjuk beatport.com-on nem büszkélkednek vele.)

Balfake 2009.06.14. 17:23:13

Van egy elméletem, hogy a közönség nem a zenei ízlését pallérozni jár ilyen helyekre, inkább inni, táncolni és a francia egzisztencializmusról beszélgetni a klotyón.

Meg mi az a face control? A rondákat nem engedik be?

hatja 2009.06.14. 19:59:27

ez az a budapest legigényesebb partija ami után vasárnap reggelente úgy néz ki a szentlélek tér mint egy román putri? és a fiúk lányok hófehér cuccban fekszenek a villamosmegállóban a szájukból meg bugyog a finomfőzelék?

inkább kifelé kéne az a face control.

e_e 2009.06.14. 21:57:14

@kardinálispinty:
ne viccelj, ugyan kerlek, hagyd el!:-D

2009.06.14. 23:02:28

A másik Tibornál olvastam:

"köszöntök szépen mindenkit, ideje hogy elhalkuljanak a fények, és elindítsuk ezt a fergeteges éjszakát egy klasszikussal, amit követően tovább folytatjuk időutazásunkat az örökzöldek tengerében. kultúrált szórakozást kívánok."

A retro-dj az tényleg egy külön postot is megérne. :D

kardinálispinty 2009.06.15. 01:48:50

én amolyan rockvonalról érkeztem, szval ha akarjátok, van 50 tucat metálos DJ-fikázó előítélet a tarsolyban:)

kezdve azzal, hogy minden, amiben nincs legalább 3 db Jackson Flying V gitár Marshall erősítőkkel, az egyneműen, differenciálás nélkül diszkózene:) (ebben kb. a Beatles-től a Simpli Red-en át Tiesto-ig mindenki benne van)

Ernoke 2009.06.15. 09:28:42

@____hews: nemtom, kinek a hibája, h több helyen megjelennek ezek, és foglalják a helyet a tényleges közönség elől, de én majdnem hasraestem, mikor normafa open air bulin mögöttem pont ilyen árenbísen öltözködő és viselkedő társaság állt sorba... óbégattak, pezsgőztek, és az egyik kislány visítva közölte, hogy ő aztán bármilyen buliba elmegy, múltkor is milyen jó volt _kamionosok és kurvák_ bulin a dokkban (vagy hol). fél 1 körül láttam őket utoljára, a zárt helyen fetrengtek a pultokon bebaszva, mindenki rajtuk röhögött a környéken.:D

csak azt nem tudom, hogy honnan a rákból szereznek ezek tudomást mondjuk pont egy ilyen partyról, és mitől eszi őket oda a fene...

Ernoke 2009.06.15. 09:30:07

@kardinálispinty: az ilyen zenéknek a modern elektronikus tánczenéhez kb. annyi közük van, mint lagzi lajcsinak a progresszív rock-hoz...

cd-r 2009.06.15. 10:49:04

@Ernoke: "az ilyen zenéknek a modern elektronikus tánczenéhez kb. annyi közük van, mint lagzi lajcsinak a progresszív rock-hoz... "

kb annyi
meg amit feljebb említett valaki hogy minden faludiszkóban minimal meg electro szól, az is ez a kategória kb
általában elég nagy káosz van a fejekben ezekkel a műfajmeghatározásokkal kapcsolatban, legtöbbször a tahó stadiontechnóra és trance-re is simán rásütik ezeket.

marcivagyok 2009.06.15. 11:34:20

Nos, csupán annyit, hogy én mindig is szerettem a minimal-t, de az már rétegzene.

Illetve én próbáltam ám bejutni ilyen bulikba, de nem sikerült. A sportcipő nem megfelelő öltözet, nem akartam "kötözködni" a 65 kilómmal, hogy mégis ezt fejtse már ki nekm.

Facecontrol azt jelenti, hogy mennyire tudsz akklimatizálódni a "benti közeghez"...legalábbis szerintem.

Anno, 10 éve én jártam a bankba, sőt e-clubba is.
Akkor is szar volt, csak mostmár másképp igénytelen.

IndaMuncher 2009.06.15. 11:36:12

A múlkor voltam bulizni, szörnyű, hogy a 90-es évekből is a legszarabb dolgokat képesek bulin játszani. A retro DJ-k tényleg nagyon gázosak. Nekem mindig a zenétől megy el a kedvem egy bulihelyen, (ha piálok meg méginkább nehezebben viselem) pláne mikor a zoltán erika megamix, és Bon Jovi-tól az It's my life jön... és éjjel 2-re már kész vagyok az idegtől.
A fentebb említett tematikus bulikból pedig nagyon kevés van.
A rock, vagy bármilyen koncertek meg csajozás szempontból szarok. (szerintem) Bár a korábbi rockerlányok poszt után még lehet van remény. :)

Ernoke 2009.06.15. 12:46:29

@F.house: ezért nem kell szar helyekre járni.:P nyáron épp elég jó buli van jó zenével, jó fej emberekkel, szerintem, senkinek nem hiányoznak az igénytelen retropartyk meg ilyesmik. a csajozási szempontról meg nem tudok nyilatkozni.:D

IndaMuncher 2009.06.15. 16:12:13

@Ernoke: NO SHIT??? Akkor mondj Fehérváron jó helyeket. :) Sajnos ritkán bulizok Budapesten.

IndaMuncher 2009.06.15. 16:13:00

@F.house: Nyíregyházán is ütősebb bulik vannak pl. :)

Ernoke 2009.06.15. 16:15:44

@F.house: sajnos bunkópestiként automatikusan bp-központú a gondolkozásom... nem ismerem székesfehérvárt. de ha ott nincs semmi jó, akkor részvétem, nem te vagy az első, akitől ezt hallom.

Vágási Matyi 2013.11.08. 14:45:26

Bed beach májusi nyitóbulijának plakátján meg ez virított büszkén: "NEW! Esővédett bejárat!". Alapból illene annak lennie szerintem.

White angel szezonzáró: "2009 tavaszán utoljára lehetek a Fehér Angyalod! Nyáron nem vagyok, de ősszel újra várlak a szépség és a hangulat templomában! I love you!" ahah

Ezek az erőltetett mondatok pont a célközönségre vannak szabva, megnézed a myvipet, és minden 12-2x évesnél ki vannak írkálva a megszokott helyekre a különféle kliséhalmazok, azonos stílusban, rettenet idézetekkel, minden szarral.
Képekhez felhányva a giccsparádék, meg kifelé mutatások, ahogy kell.
És, of korsz, az utolsó cigánygyereknél/random suttyónál is ott virít valami elbaszottul összevágott képnél a D&G logó, napszemüveg, újabban pénz a kézben/nyakláncon/körülötte bárhol. Megy a raj/rajozás/rajoskodás is keményen.


dress code: Felveszel egy durván mintákkal tarkított/I'M THE ONE feliratú/drágább(cK és tsai) márka nevét óriási betűkkel hírdető pólót, rádobsz egy sportzakót, hozzá bármilyen, lehetőleg hosszú nadrágot, és kb be is mehetsz. A sportzakó csak opció, nem követelmény, hiánya esetén játszik a tetszőleges hosszú nadrág is.

közönség, zene: Akik 3 éve még spigiboy-ra/spytheghost-ra/náksibrunner/egyéb handsup előadóra csapatták keményen a bankban/e-ben/random+1 átlag diszkóban, azok szép lassan átálltak erre a 'modern tánczenés' dologra, az utolsó kis faluig.
Myvip-en (nyilván iwiw-en is akad, nem is kevés) meg kinnvan mindnek különféle jelek között az electro/progressive/minimal, persze gyakran elírva vagy hiányosan. Különösen vicces, mikor a kedvenceihez véletlenül sem ilyen előadókat ír, hanem mondjuk spigibojt.

A csapból is folyó DJ-k (hamvaipizsi és tsai), rádiók (risefm) meg ontják magukból a szart, mintha muszáj volna.
Két, mondjuk minimal-nak (2007-ben electro-nak!) kikiáltott szám között nehéz kihallani a különbségeket, pedig a kevésbé populáris minimal szerzemények, melyek a rétegzenéket hallgatók körében népszerűek, valójában jóval kifinomultabbak...
A progressive mögül előszeretettel lemarad a house szó, mondjuk azzal mostanába nem dobálóznak, csak az I(L)MNML megy.

A szakértelmet, kifinomultságot, és igényességet a mainstream/tucat DJ-k a szettek végigpofázásával helyettesítik. Elszomorító, főleg annak fényében, hogy pl 5 éve a hamvai is tudott egész normális szetteket összehozni, bárányati meg keményen szidta a sellout-okat. Most meg?
Többen is előrukkoltak saját szerzeményekkel, íme egy példa:
www.youtube.com/watch?v=YsZQKtQaTbg
Egyedinek semmiképp nem nevezném...

Főleg ők tehetnek arról, hogy a közönségük olyan, amilyen, hiszen a bulizó/hallgató közönség 90%-a nem képes továbblátni az orránál, és csak azt képes befogadni amit elébasznak drága DJ-ink ezüsttálcán, önálló gondolkodásra, saját ízlésének alakítására nem képes. Vagyis ha tudja, hogy ő most x DJ buliján y stílusra bulizik (amit jól ki is ír myvip-re), tuti, hogy nem fog bármilyen ingyenes szettet letölteni hasonló stílusban mástól, vagy akár bármelyik webes zeneboltban belehallgatni egy számba. Azaz nem fejlődik, nem tágítja zenei ismereteit. Ezért marad tucat.

És bármilyen nagyobb rétegzenei rendezvényen, ami igazából nem neki szólna (fent említett okok miatt) foglalja a helyet a tényleges közönség elől. A bevétel meg ömlik befelé az illetékesekhez, ami pesten egész hajógyári+whiteangel+sensation+dokkcafémammut2+egyéb. Ha jól vagyok informálva, akkor ezek a helyek egy csoport irányítása alatt vannak.
Persze az összes sziget-csoportos rendezvényen is ott a helyük, akárcsak vidéken.
Szerencsére a kisebb klubokat pesten elkerülik, és vidéken is akad pár olyan rendezvény, ahova nem járnak.

Elég hosszú lett, de remélem a mondandóm átmegy.

Végezetül álljon itt pár példa és ellenpélda, egyenesen a youtube-ról.

- Hogyan használjunk fel egy alapot kétszer:
www.youtube.com/watch?v=qmWupdb5AfI
www.youtube.com/watch?v=Ie7Dd63-JIA
(ezen kívül még 2 alias-szal rendelkezik, pryda néven egész normális dolgokat tud produkálni. Csak hát kell a pénz...)

- Sellout (szintén magyarok):
www.youtube.com/watch?v=XsgJTCsqLAY
www.youtube.com/watch?v=qpHEWaH7zQA
www.youtube.com/watch?v=pVcC6BP-Av0
(Szomorú, meg is lepődtem, mert eddig nem tudtam, hogy volt ilyen koprodukció, pedig kedvelem a zenéjüket. Pláne, hogy bárányék remixelhettek...
Kellett itt is a pénz... Mondjuk beatport.com-on nem büszkélkednek vele.)

- Szerintem minőségiek:
www.youtube.com/watch?v=y6GNq23OsN4
www.youtube.com/watch?v=vMAn79PX2NU
www.youtube.com/watch?v=ABCt0fRumxQ
www.youtube.com/watch?v=cykLLpRhaVM
www.youtube.com/watch?v=KrjUBgfUiFQ

Üdv!
süti beállítások módosítása