Az aranyos srác - Újratöltve

2011/03/29. - írta: Modor Tibi

Ki az a Kanos Srác?

Nem megy ez az Aranyos Srác-figura, most mi legyen? - tűnődik a fiatalember. Megpróbált minden energiáját összeszedve figyelmes és aranyos lenni, tartózkodott minden perverz, szexista beszólástól, bármiféle zaklatástól - és nem kérkedett azzal sem, hogy alkalomadtán (mindennap) szívesen néz pornót. A Nő mindezt mégsem értékelte kellőképpen: elhajtotta, mint a magzatvizet - esetleg szárazbarátként számított rá továbbra is.

A Kanos Srác általában egy olyan késő tizen- kora huszonéves, akinél látszólag minden rendben van: vállalható, ápolt megjelenés, divatos ruhák, sportos test, jó humor, helyén levő ész. Ami mégis távol tartja tőle a nőket, az elsősorban a "gyanakvásspirál".

-Ez a Misi gyerek olyan kis helyes, jó segge van, igyekszik meg minden, de valami nincs rendben nála... amióta ismerem, nem volt még barátnője. Vajon miért..? Szóval inkább passzolom.

És persze lehet, hogy Misigyerekkel semmi baj nem lenne, de mivel nem rendelkezik megbízható referenciákkal, ezért inkább menekülnek előle. A nőknek meg amúgy is gyakran jobban kell az, ami a másé. Ő pedig egyre kanosabb. És ez a rosszabbik fele a dolognak: a fiatal szervezetben túltengő tesztoszteron. Már nem lehet nekik többé parancsolni, valahogy meg kell tőlük szabadulni, mert csak újra- és újratermelődnek - ahogy a német nyelv találóan fogalmaz: már a fülén jön ki.

Stratégiaváltás. Megmondták neki: le kell szólítani őket, udvarolni kell, mert a nő az nem fog magától odamenni. És ha azt mondja, hogy nem, akkor az azt jelenti, hogy igen. Ha azt mondja, hogy húzz el, akkor az azt jelenti, hogy gyere közelebb. Bizony apám, ne hagyd magad átverni! És fizess nekik kitartóan, kérd el a számukat, légy nagyvonalú, légy gavallér!

Nagy nehezen odamegy - az éjszaka középszerű táncoló királynője pedig a jótékony sötéttől és sminktől magát máris különlegesen szépnek tartva, a Kanos Srác természetellenes viselkedését látva nyeregben érzi magát. Jöhet az azonnali lepattintás, ingyenpialehetőség-kihasználás, esetleg slusszkulcshiány utáni hátat fordítás. 

 

Mi lesz a Kanos Srácból 30 környékén? 

Az Aranyos-Kanos Srác még mindig nem jut nőhöz, de nem adja fel. Anélkül, hogy tudatában lenne saját elképesztő modorosságának, kitartóan csinálja tovább. Ösztönösen vált ilyenné vajon - vagy az elvárások, a lánybarátoktól összeszedett viselkedésminták, tudatosan alkalmazott módszerek tették ilyenné? Huszas évei végére jellemzően kicsit lenyugszik - köszönhetően a természetes, és az egészségtelen életmóddal járó biológiai változásoknak.

 

Figyelmességek: névnapi, őszintének tűnő nőnapi köszöntők a közösségi portálokon (titokban privis válaszokban reménykedve), a cégnél nőnapi virágosztás megszervezése, lebonyolítása.

Kajafutárkodás: munkahelyen lusta lányok körbekérdezése időben, rendelések felvétele, menzáról visszatelefonálás, menü újbóli végigolvasása, ebéd (köztük leves) visszacipelése, szétosztása, pénznél: "á hagyd, majd ráér". Boltba menésnél ugyanez.

Szabadidő: sport sajnos egyre kevésbé, egyre inkább a gasztronómia és a sekélyes szabadidős tevékenységek felé fordul aranyos srácunk. Leginkább persze ínyencségek érdeklik: lédús rare steakek, tacos, sushi, espresso és hobbisommelier-kedés - másnap ugyanolyan fejfájástól szenvedve, mintha Éva vermutot ittak volna. Jó foci nézése (mégiscsak férfiről van szó), szurkolás nyugati csapatoknak (facebookos haverokkal fricskák oda-vissza) - esetleg salsa, hátha.

Egyre több lánybarátnő"maradjunk barátok", és ő komolyan vette. Majd csak leesik innen-onnan valami, vagy ki lehet használni egy gyenge pillanatot. "Szinte csak lánybarátaim vannak".

Furcsa szóhasználat, gesztusok: a lánybarátnőktől összeszedett, minden irónia nélkül használt pasi, habzsi-dőzsi, hellóka, hali, halihó, cuki, emberke, sali, gyümi, kajcsi, köszcsi, husi... 

És mit hozhat még a jövő? Már belegondolni se merek.

220 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ernoke 2011.03.30. 14:41:03

@vészmadár (pica pica): nem jól értetted, de meg se lepődök az értelmezéseden:P
amúgy ez a lakáscsinosítás nálunk is így van, neki hihetetlen érzéke van hozzá, nekem meg nagyon kevés. vita meg kb. a bent cigizésen szokott lenni, de azon nagy, mert nekem azonnal üvöltözhetnékem támad tőle.:D

KürtiT (Tromb74) 2011.03.30. 14:49:06

@Morgan LeFay: Mondhatjuk úgy is, hogy az aranyos fiúk pinát akarnak, de nő nélkül. Na ez nem nagyon kivitelezhető.

@vészmadár(pica pica): Áááá az ilyen döntéseket is együtt kell meghozni, kár hadakozni.

Nő: Drágám, milyenre fessük a nappalit?
Férfi: Szerintem a barna (random szín, ami eszedbe jut) tökéletes lenne.
Nő: Az nem túl sötét? Nekem a halvány libafos-zöld tetszene.
Férfi: Hát, nem is tudom. Tudod mit, legyen világos kiwi.
Nő: Ó, ez remek ötlet. Imádom az ízlésedet!

Férfi/nő el..
(A hálószoba felöl kéjes nyögdécselés hallatszik)

KürtiT (Tromb74) 2011.03.30. 14:58:30

@vészmadár (pica pica): Ja, és most nehogy azzal próbálozz, hogy a kiwi az egy madár :D

El Topo (Sgt. Elias) 2011.03.30. 15:24:45

@Tromb74:

Sajnálom, velem sem lehet lakberendezési, kérdésekről beszélgetni. Meg divatról sem. Amelyik nő ezt nem viseli el, annak savanyú.

KürtiT (Tromb74) 2011.03.30. 15:33:35

@El Topo (Sgt. Elias): Erre is van megoldás.

A legközelebbi olajcserénél te is kérdezz rá, melyik olajat válaszd. Nehogymá' egyedül kelljen döntened.

OFF(modoros?):
www.schmittify.com/
amikor a rosszindulat kreatívitással párosodik :)

Gaius Plinius Secundus 2011.03.30. 15:36:50

Az egy eleg komoly tevedes azert ahogy egyesek osszekeverik az aranyos sracot azzal aki manipulalja a noket. Megjegyzem pontosan azoknak a sracoknak nem szoktak gondjaik lenni a nokkel akik tudjak manipulalni oket (a feri verzioja a Femme Fatale-nak ugye). Azt allitani hogy az aranyos srac valami globalis eveken ativelo terv miatt csinalja azt amit csinal, eleg retardaltan hangzik. Igen valszeg azt remeli lefekszel vele, ezzel talan valami gond van? A van rajta sapka nincs rajta sapka esete, hiszen nem azert nem fekszel le vele mert felhiv hogy mit kersz ebedre baszod.

Es felesleges parhuzamot huzni a kozott hogy ki hogyan beszel a nokrol a hatuk mogott es milyen sikeruk van veluk. Nehany jokepu baratom olyanokat mond a nokrol hogy meg Alekosz is irigykedne. Persze nem a no elott kell mondani, de ha megis, egy szep pofi sok mindent megold a noknel (ahogy a ferfiak is elnezik ha hisztis a no, csak nezzen ki jol ugye). A nok a jokepu faszitol boknak veszik ami a masiktol sertes, ez szerintem sokszor elofordul.

Es azert megnezem hogy melyik no van itt, aki azert nem butorozna ossze az aranyos sraccal, mert igy vagy ugy viselkedik vagy nem viselkedik. Az igazsag az, hogy aranyos sracnak legritkabb esetben vannak olyan kulso, anyagi vagy belso kvalitasai amik miatt erdekes lehet egy nonek. Kb. mondhatjuk, hogy az idealis herceg feher lovon rendelkezne azokkal a kvalitasokkal amikkel az aranyos srac, de kell hozza a feher lo (a statusz), a fele kiralysag (a penz) meg jokepu meg mit tudom en mi.

Plus azt allitani hogy az aranyos srac az csak egy maz eleg serto es altalanosito. Aranyos srac ugy erzi, legalabb ugy nok kozelebe lehet, ha baratkent is, az is tobb mint a semmi. Bizonyara lanykent nincs ilyen gondod mert csak leparkolsz a club-ban es jonnek hordakent a ffiak.

Nem tudom mi van mostanaban ezzel az aranyos srac baszogatassal. Hacsak nem vagy David Duchovni fele figura akkor benned is van egy kis aranyos srac, ezt garantalom. En magam besorolhatnam ebbe a "nice guy" kategoriaba, de az az igazsag 70% az ismeroseimnek tenyleg igy kezeli a noket mint egy kisfiu. Es ez nincs osszefuggesben azzal, hogy kapcsolatban vannak vagy sem.

Remelhetoleg ez nem megint valami magyar rosszindulat hogy "ha nekem szar napom van neked is az van", mi van ha valaki aranyos srac, mert olyan a szemelyisege? Nemreg mondta valami kulfoldi ismerosom hogy a magyarok "wannabe southerners", es tenyleg. A sracok 80% azt hiszi a ferfiassag az valami ciganyvajda stilusban verni a mellunket stb. Nem gondolom hogy megjatszani azt hogy mekkora bunko kiraly paraszt vagy egy fokkal is jobb mint megjatszani hogy aranyos vagy. Tenyleg, egy cseppet sem.

KürtiT (Tromb74) 2011.03.30. 15:48:10

@Gaius Plinius Secundus: Nyugalom! Modorosság a másik oldalon is van elegendő, épp csak nem az a poszt témája.
Itt csak arról van szó, hogy a megfelelni vágyó, simulékony stratégiától nem lesznek nedvessek a női fehérnemük. Ez talán igazságtalan (egy frászt az), de ettől még igaz.

Sand Lover 2011.03.30. 16:09:24

@Gaius Plinius Secundus: „Nem gondolom hogy megjatszani azt hogy mekkora bunko kiraly paraszt vagy egy fokkal is jobb mint megjatszani hogy aranyos vagy.”
Lehet, hogy az őszintébb…? :)

jacks_colon (törölt) 2011.03.30. 16:17:13

Nekem van egy ismerosom, akire ez pontosan raillik. Az egesz csavo egy gondosan felepitett modorhegy, azzal az egyetlen cellal, hogy akadjanak man a nok. Azt nem veszi csak eszre, hogy a kurvanagy eroltetettseget mindenki latja rajta. Persze neha akadnak akiknek nem esik le mi van.

jacks_colon (törölt) 2011.03.30. 16:32:14

@Gaius Plinius Secundus: "Az igazsag az, hogy aranyos sracnak legritkabb esetben vannak olyan kulso, anyagi vagy belso kvalitasai amik miatt erdekes lehet egy nonek. Kb. mondhatjuk, hogy az idealis herceg feher lovon rendelkezne azokkal a kvalitasokkal amikkel az aranyos srac, de kell hozza a feher lo (a statusz), a fele kiralysag (a penz) meg jokepu meg mit tudom en mi."

Mintha csak az "aranyos srac" ismerosom gondolkodasat hallanam. O ugy gondolja, hogy a feher lo altalaban oda szokott szuletni egyesek ala, es mivel alaja nem szuletett, ezert neki aranyosnak, meg raj csavonak kell lennie.

En erre csak azt mondom, hogy arra ne legyen buszke senki, hogy hazugsaggal es szinjatekkal noket tud fogni maganak. Arra legyen valaki buszke, ha akkor tud, ha onmagat adja. Ennyi.

lárvalányhaj 2011.03.30. 16:39:20

@Gaius Plinius Secundus:

"Az igazsag az, hogy aranyos sracnak legritkabb esetben vannak olyan kulso, anyagi vagy belso kvalitasai amik miatt erdekes lehet egy nonek. Kb. mondhatjuk, hogy az idealis herceg feher lovon rendelkezne azokkal a kvalitasokkal amikkel az aranyos srac, de kell hozza a feher lo (a statusz), a fele kiralysag (a penz) meg jokepu meg mit tudom en mi."

Hát ez elég nagy hülyeség.

Az aranyos srác ismerőseim általában jól szituáltak, és nem is néznek ki rosszul. Az alapvető gondjuk az önbizalomhiány, és a behódoló (nem elég domináns) viselkedés.
Ha azt gondolod, h a te személyiséged nem elég vonzó és értékes, hanem külsőségekkel kell nőt fogni magadnak, akkor valszeg te is komoly önbizalomhiánnyal küzdesz.
Egyébként az a nő, aki csak a státus vagy a pénz miatt van veled, az annyit is ér...

KürtiT (Tromb74) 2011.03.30. 16:45:05

@lárvalányhaj: A fenébe is. Elkeserítő ilyen csiszolt elméjű nővel vitázni. Előtted még egy vérbeli macsó imitátor is ovisnak érzi magát. "Szihológiából" diplomáztál, vagy mi a titkod?

jacks_colon (törölt) 2011.03.30. 18:14:29

Aranyos srac: Nincs eleg onbizalma ahhoz, hogy vallalja onmagat a kivalasztott no (vagy altalaban a nok) elott, ezert nyalja a segget/segguket. Ez sajnos ram is igaz volt mar nagyon sok esetben.

Aranyos kanos srac: Tovabbra sincs onbizalma, ezert megjatssza, hogy van (ahelyett, hogy inkabb megdolgozna azert, hogy legyen). Eroltetett, affektalo a viselkedese, nagyzol es nagyon bekepzelt. Tud maganak fogni 1-2 egy ejszakas kalandot, amit utana fennhangon hirdet funek fanak, es ugy allitja be oket, hogy o csak dugni akart egyet. Sok no bedol nekik. A ferfiak viszont azonnal atlatnak rajta, es csak egy szanalmas idiotat latnak benne. Az ilyeneknek irtak a "hogyan szedjunk fel csajokat" tipusu konyveket.

A megoldas kurvara nem az, hogy valaki megfogadja a tanacsokat, es ugy csinal, ahogy az megfelelo, hanem az, hogy megprobal rajonni mitol nincs eleg onbizalma, es kikuszoboli a csorbat.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.30. 18:50:47

@bagolybagoly: Ó, tehát azok, akiket zsigerből vágok pofon. Gondolkodás nélkül. Mazochista állatok.

A Tyne folyó déli partja 2011.03.30. 20:47:54

@lárvalányhaj: plusz, hogy nem természetes. mindenki azt lesi, hogy na, mi lesz? pedig lehet, hogy ha normál társaságban lennének, tök jól eldumálgatnának, haverok lehetnének, vagy később akár ki is alakulhatna valamit. de itt meg eleve megy a húspiac.

A Tyne folyó déli partja 2011.03.30. 20:59:42

@Tromb74: na, ezt anyukám most adta nekem elő. hogy szerezzek már be valakit, hogy ilyenekhez ne kelljen szakembert hívni. mert nyilván minden férfi, kivétel nélkül meg tudja ezeket csinálni...

lárvalányhaj 2011.03.30. 21:23:59

@Animacs (a Tyne folyó déli partja):

nekem apukám is, és a férjem is műszaki antitálentum. utóbbi mondjuk legalább a windows 7-hez ért, de a szüleimnél mind a mai napig én adminolom a számítógépeket. persze ez részben azért van, mert a család bizonyos tagjai nem képesek megtanulni, hogy nem kell minden szarra rákattintani, ami kék, mert jó eséllyel vírus/spyware települ a gépre.

KürtiT (Tromb74) 2011.03.30. 22:47:38

@Animacs (a Tyne folyó déli partja): A férfiak többsége meg is tudja oldani az ilyen feladatok jó részét, csak hát mint elvárás furcsa.

Olyan, mintha egy nőnek azt mondanám, varrjál már nekem egy öltönyt, hiszen a varrás tipikusan női foglalatosság.
Persze beszegni a függönyt, vagy varrni egy öltönyt az nem éppen azonos kategória.
Hát a fékfolyadék utántöltése és a dugattyúgyűrű cseréje között is hasonló az összefüggés

Mc_Fly 2011.03.30. 23:28:23

@jacks_colon: "Tovabbra sincs onbizalma, ezert megjatssza, hogy van (ahelyett, hogy inkabb megdolgozna azert, hogy legyen)"

Ez egy érdekes dolog. Aktív aranyos srác-koromban évekig gondolkoztam rajta, hogy mi lehet a baj velem, amiért esélytelennek látszik, hogy valaki szexualizálni akarjon velem. És ez így eléggé a 22-es csapdája, hogyha feltételezzük, hogy csak a sikeres nőzéstől nőhet az önbizalom. Szerencsére nem csak attól: tapasztalatom szerint szinte bármilyen tevékenységben való kitűnőség okán megérezheti az ember, hogy ő is ér valamit, és onnantól van esély rá, hogy az aranyossrácság elmúlik, de legalábbis enyhül magától.

Mivel többé-kevésbé a leírt csoporthoz tartozom, lélekben legalábbis, én a nőgyűlöletüket is megértem. Gondoljunk csak bele: azt látod, hogy veled tényleg az égvilágon semmi baj nincs, de mondjuk nem vagy az átlagosnál jóképűbb/pénzesebb, vagy csak nem tudod olyan direktbe előadni magad, mert vagy nem vagy a szavak embere, vagy nem igazán találod meg nőkkel a közös hangot gyorsan, pedig nem vagy érzelmileg sivár, sőt. Azt tapasztalod, ezen hiányosságaid miatt le sem szarnak, ellenben sokkal alpáribb bunkó, önző állatokkal összejönnek, akkor nyilván egész más lesz a véleményed a nőkről úgy általában, mint annak, aki sikeres velük. Szinte törvényszerű, hogy sekélyes, opportunista társaságnak tartsd őket, de legalábbis nulla racionalitással rendelkező lényeknek.

Biztos, hogy női szemszögből biztos kellemetlen egy ilyen ember társasága. Ennek ellenére szerintem szomorú dolog, hogy valószínűleg nem volt mindig sunyi, megjátszós geci az udvarló, csak miután látta, hogy a valódi énje a kutyának nem kell.

bagolybagoly 2011.03.30. 23:29:17

@neccharisnyás útonálló: Jaj, ne bánts őket szegényeket. Erre trenírozzák őket.
Meg muszáj neki minden faszságot visszakérdezni, hogy milyen zsigerből, és hogy érted azt, hogy pofon.

jacks_colon (törölt) 2011.03.31. 04:43:40

@Mc_Fly: "...hogyha feltételezzük, hogy csak a sikeres nőzéstől nőhet az önbizalom..."
A sikeres nozestol megszerzett onbizalom addig tart, amig az illeto holgy meg nem unja, hogy a kanos-aranyos srac megjatssza magat, es ra nem jon, hogy hazugsagoknak dolt be. Es amikor a megszerzett holgy lepattan, a kanos srac ugyanott van mint elotte (ha nem lejjebb), csaj nelkul es onbizalom nelkul. Magas lorol lehet ugyanis nagyot esni.

Akinek ilyen gondja van, arra csak atmeneti kulso megoldas a no, de ettol meg a valodi problema nincs megoldva, csak tunetileg van kezelve.

jacks_colon (törölt) 2011.03.31. 04:57:21

@Mc_Fly: "...ezen hiányosságaid miatt le sem szarnak, ellenben sokkal alpáribb bunkó, önző állatokkal összejönnek..."

Sajnos lehet, hogy ezek az illetok alparinak, bunkonak es onzonek tunhetnek, de a hangsuly nem ezen van, hanem azon, hogy az a masik illeto nem a notol varja, hogy erezze magat valakinek. Es ez a lenyeg. Ha valaki alpari paraszt, de onmagat adja, az akkor is ertekesebb.
Persze a nok tobbsege siman bedol azoknak, akiknek ugyanugy nincs onbizalmuk, csak megjatsszak az alparit mert ugy hallottak, hogy authentikusabb alparinak TUNNI, mint aranyosnak (es ugye megint a kanos sracrol beszelunk). Es akkor szopnak ok is.
Erre mondtam, hogy a ferfiak tobbsege azonnal leveszi, ha valaki csak eljatssza a parasztot, de a nok kevesbe.

lárvalányhaj 2011.03.31. 06:32:56

@Mc_Fly:

"Azt tapasztalod, ezen hiányosságaid miatt le sem szarnak, ellenben sokkal alpáribb bunkó, önző állatokkal összejönnek, akkor nyilván egész más lesz a véleményed a nőkről úgy általában, mint annak, aki sikeres velük. Szinte törvényszerű, hogy sekélyes, opportunista társaságnak tartsd őket, de legalábbis nulla racionalitással rendelkező lényeknek."

Az emberek többsége felszínes, és ez a nőkre is vonatkozik. Ha nincs önbizalmad, vagy nem tudsz úgy tenni, mintha lenne, akkor a legtöbb ember semmibe fog venni. Az élet az egy ilyen játék.

Ahhoz sokat kell keresgélnie az embernek, hogy egy kevésbé "egységsugarú" embert találjon.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.03.31. 07:13:16

@lárvalányhaj: ezért (is) egyszerűbb egy sima, egységsugarú puncit keresni inkább. Beszélgetésre meg ott van a net.

Nadiposzi (törölt) 2011.03.31. 07:45:14

@vészmadár (pica pica):
Ejnye Pica Úr!
Ezért a kommentjéért nem dicsérné meg a párja, sőt, megkockáztatom, hogy rosszul esne neki.

lárvalányhaj 2011.03.31. 07:54:18

Az még hagyján, de mit csináljanak a nem-egységsugarú nők? Netán nekik is a puncik felé kellene orientálódni, vagy mi? :P

lárvalányhaj 2011.03.31. 08:08:38

Apropó, hogy hívják a hétköznapi, kissé beszűkült, nem túl intellektuális vérfarkast?
EgységsuGarou.

:P

jacks_colon (törölt) 2011.03.31. 08:27:58

@lárvalányhaj: Ha pedig nem akarod, hogy megsértődjön, akkor meg csak mondd rá, hogy szingularitás. Ha elég buta, még meg is köszöni.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.03.31. 08:32:59

@Nadiposzi: lehet. Bár elég sokszor utalok rá, hogy imádom a testét:) Mellesleg vele beszélgetni is lehet, bár nem feltétlenül szempont, de jó, hogy így van. Ez egy elég érdekes jellemfejlődés részemről. Eszter előtt 10 évig volt valakim, tulképp már a menyasszonyom volt. Okos, kedves, jó ember, akivel a szex volt majdhogynem az egyetlen gond, az is csak mennyiségi inkább. És kiderült, olyan a jellemem, hogy ez bőven elég is, én próbáltam de nem ment. Most van valaki, akivel a szex kiemelkedő, mennyiségileg és minőségileg, plusz jó ember, elég kedves, átlagos intellektusú, tudunk beszélgetni.

Kiderült, ezek a paraméterek mérhetően boldogabbá tesznek.

Ernoke 2011.03.31. 09:18:13

@Mc_Fly: "Azt tapasztalod, ezen hiányosságaid miatt le sem szarnak, ellenben sokkal alpáribb bunkó, önző állatokkal összejönnek"
aki alpári, bunkó állatnak tűnik, az kapcsolatban sokszor kedves, támogató és segítőkész. csak te ezt nem látod.

Nadiposzi (törölt) 2011.03.31. 09:34:35

Az Eszterek klassz csajok!
Visszatérő sorminta életemben ez név. (Szárazbarát - elsőcsaj - feleség - ő a 3.0, a boldogság edisön.)
És megfigyeltem, ha egy vonzó csaj kerül elő valahonnan, aki megmozdítja a mélyen eltemetett ragadozót, na az is tuti hogy Eszter.
A munkásszállón a szobatársam, a Vígmolnár az Évákkal volt így. Szövevényes élettörténetének folyamatos narrációja során ezért - hogy könnyeben követhessem - megszámozta őket, Évike I,II,III.
Hozsánna néktek Eszterek, hogy nem hagytátok kifejlődni belőlem a posztban leírt nyálkás omegahímet.

KürtiT (Tromb74) 2011.03.31. 09:56:22

@Nadiposzi: Ezt az Eszter hipotézist csak megerősíteni tudom :)

@Ernoke: Te már megint sarkítva fogalmazol. Aki alpári bunkónak tűnik, az a legtöbb esetben egy alpári bunkó. Az aranyossrác számára nem az jelenti a felemelkedést, hogy tajparasztá ápdételi magát (sokszor ezt némi alkohol elfogyasztása után automatikusan megteszi). Egyszerűen szert kell tennie némi önbizalomra, és a lazítani egy kicsit.

1szárazaranyosbalek 2011.03.31. 10:27:07

@Morgan LeFay: Én ezt a rejtett nőgyűlöletet magamban (amire nemrég jöttem rá csak), és minden ebből következő aranyoskodást úgy vezettem le magamban, hogy anyám nagyon domináns személyiség, mindig is utálta a nőket (mivel nem volt jó az anyjával a kapcsolata), én pedig úgy lettem idomítva, hogy engedelmeskedjek és megfeleljek minden elvárásnak.

A passzív-agresszivitás pedig folyamatos belső ellentmondásból fakad, melyet a ki nem nyilvánított dac és ellenszegülési vágy szült.

A klip alatti listából viszont csak az ínyencségek kedvelése talált be (ennek mi lehet az oka? Talán a 'különlegesség', mint állandó jelző elismerésének hajszolása iránti vágy?), a kommentek mélyütései után viszont már keresem a pisztolyom és/vagy a következő álcám.

Ernoke 2011.03.31. 10:38:00

@Tromb74: aki az eddigi életemben alpári bunkónak tűnt, arról sokszor kiderült később, h csak ugat, de nem harap: gyerekekkel, állatokkal természetesen tud viselkedni, barátainak segít, az ember mocsokságait elfogadja. de lehet én is alpári bunkó vagyok, és csak a rokonság teszi.:) nem lehet stílus alapján megítélni egy embert, na. persze ettől még lehet, h tényleg alpári bunkó, ezt nem is vitattam.

Ernoke 2011.03.31. 10:48:15

@1szárazaranyosbalek: a nyílt agresszió sokkal jobb, mint a rejtett. ha legközelebb indulatot érzel magadban, nyugodtan nyilvánítsd ki, ne foglalkozz azzal, h jogos vagy nem. minden ember tele van irigységgel és rosszindulattal, akinek fontos vagy, elfogad mindennel együtt. ha pedig kiadod magadból, egy idő után azt veszed észre, h egyre kevesebb és kevesebb van benned, türelmesebb leszel másokkal, és valóban korrekt tudsz lenni rejtett gyűlölet nélkül. nekem ez működött, azért mondom.

jacks_colon (törölt) 2011.03.31. 10:55:40

@Ernoke: En pedig ismerek olyat, aki eljatssza, hogy alpari bunko, foleg akkor, ha ugy latja, hogy veszelyben a gondosan felepitett imidzse. (Peldaul ha talalkozik valakivel, aki iskolazottabb, vagy gazdagabb onala.) Amikor pedig hasonlo valaszt kap az alpari bunkosagara, akkor rogton sajnaltatja magat mindenkinek (termeszetesen foleg a noknek), hogy pedig o olyan rendes, kedves es aranyos, es nem erti, hogy a masik miert nem kedveli ot. Aztan persze az lesz a vege, hogy mindenkit a masik illeto ellen fordit. Ez peldaul egy sunyi alpari bunko geci, es egyaltalan nem vagyok kivancsi arra, hogy mas helyzetben milyen lehetne.

lárvalányhaj 2011.03.31. 10:56:38

@1szárazaranyosbalek:

"Én ezt a rejtett nőgyűlöletet magamban (amire nemrég jöttem rá csak), és minden ebből következő aranyoskodást úgy vezettem le magamban, hogy anyám nagyon domináns személyiség, mindig is utálta a nőket (mivel nem volt jó az anyjával a kapcsolata), én pedig úgy lettem idomítva, hogy engedelmeskedjek és megfeleljek minden elvárásnak."

na, itt van a _az eb elhantolva_. Nemcsak az anya nőgyűlölete a kulcsfontosságú, hanem sokkal inkább az, h úgy lettél (a te szavaiddal élve) idomítva, hogy minden elvárásnak megfelelj. Na ez az, amiről le kell hasadni.

Valszeg ez vmi tipikus dolog lehet, mert nekem is volt olyan pasim, akinek nagyon domináns anyja volt, és ő is rendkívüli mértékben volt passzív-agresszív.

Sand Lover 2011.03.31. 11:08:39

@1szárazaranyosbalek: “Én ezt a rejtett nőgyűlöletet magamban (amire nemrég jöttem rá csak), és minden ebből következő aranyoskodást úgy vezettem le magamban, hogy anyám nagyon domináns személyiség, mindig is utálta a nőket (mivel nem volt jó az anyjával a kapcsolata), én pedig úgy lettem idomítva, hogy engedelmeskedjek és megfeleljek minden elvárásnak.”

Érdekes lehet anyukád hozzáállása a _saját_ nőiességéhez is.
Neked meg érdemes lenne leszakadni anyuról, mert nem leszel boldog ha engeded, hogy mindenben befolyásoljon. Meg kell húzni a határokat.

Lárvalányhaj
“Valszeg ez vmi tipikus dolog lehet, mert nekem is volt olyan pasim, akinek nagyon domináns anyja volt, és ő is rendkívüli mértékben volt passzív-agresszív.”
Csak egyetérteni tudok, nekem is volt ilyen pasim. Az anyja egyfolytában savazott a hátam mögött amúgy, a srác meg hozta a passzív-agresszív formulát. Magyarán: hagyta, hogy az anyja bántson, de én voltam agresszívnek kikiáltva.

lárvalányhaj 2011.03.31. 11:21:11

@Morgan LeFay:

Van egy további vidám színfoltja a passzív-agresszív arzenálnak. Ez az alattomos, apró, a külső szemlélő számára észrevehetetlen provokáció, aminek a célja a másik ember kikészítése. Utána pedig lehet mutogatni, hogy "ezzel a házsártos némberrel élek együtt".

KürtiT (Tromb74) 2011.03.31. 11:30:27

@Morgan LeFay: @lárvalányhaj: @Ernoke:
Anyucit bizony kordában kell tartani, ez az első lépés. Ez a nőknek vörös posztó. Ráadásul kb. 10 perc beszélgetés után kiszimatolják a tényállást, nem nagyon lehet színlelni.

Olyan is előfurdul néha, hogy aranyossrác összejön egy nála 10 évvel idősebb nővel. Boldogan élnek valamiféle sajátos kapcsolatban, sőt mindketten boldogan.

Sand Lover 2011.03.31. 11:33:29

@lárvalányhaj: „Utána pedig lehet mutogatni, hogy "ezzel a házsártos némberrel élek együtt".
Bizony-bizony. *bólogat*
És a végén még te is elhiszed magadról, hogy veled van a baj. Pedig nem.
Ha valaki gyűlölni akar, mindig talál indokot. Még akkor, is ha az a legabszurdabb.

El Topo (Sgt. Elias) 2011.03.31. 11:35:49

Hát...
aki házsártos némbernek tűnik, az többnyire házsártos némber.
:)

lárvalányhaj 2011.03.31. 11:38:10

@El Topo (Sgt. Elias):

Pedig voltak más kapcsolataim is, és ott nem voltak ilyen problémák. Persze lehet, hogy azért, mert időközben én is diplomatikusabb lettem. :)

KürtiT (Tromb74) 2011.03.31. 11:45:16

@lárvalányhaj: És ott van az igazság. Nyilván te is változtál, hasznodra.

Egyébként ezt a "tudomány" sárkánymirigynek nevezi. A kapcsolat valamely stádiumában elkezdi termelni a sárkány hormont, onnantól kezdve pedig elkezdődik az elsárkányosodás:)

El Topo (Sgt. Elias) 2011.03.31. 11:45:46

@lárvalányhaj:

Nekem is volt már ilyen kapcsolatom, meg olyan is. Házsártos nővel egy dolgot lehet tenni: minél hamarabb, minél messzebbre kell rúgni. Aztán a következő kapcsolatában vagy okosabb lesz, vagy nem, de akkor az már nem az én problémám.

Sand Lover 2011.03.31. 11:51:41

@El Topo (Sgt. Elias): Nem a házsártosságomra volt panasz, amúgy.
Egy féltékeny anyuka a leghajmeresztőbb vádakat is képes kitalálni. Úgyhogy a könnyebbik utat választottam és leléptem. Kb mint te a házsártos nők elől. :)

El Topo (Sgt. Elias) 2011.03.31. 12:01:18

@Morgan LeFay: Féltékeny anyuka szerencsétlen kisfia szintén az a kategória, akihez úgy kell állni, hogy más is odaférjen. Sőt, lehetőleg csak más.
Ismertem egy csajt, aki 32 éves korában már 14 (tizennégy!!!) éve járt anyuka picifiával, és várta, hogy mikor veszi már feleségül a pacák, és mikor csinálnak gyerekeket. Pali részéről a járás különben azt jelentette, hogy meló után, naponta-kétnaponta megjelent a csajnál, megette a nő főztjét, megdugta, kicsit nézte a tévét, aztán este tíz körül kövér gázzal távozott anyucihoz.

Ernoke 2011.03.31. 12:12:14

@jacks_colon: biztosan van ilyen is, nem mondtam, h aki köcsög, az automatikusan jófej, csak h nekem sok pozitív tapasztalatom volt bunkó stílusú emberekkel.

@El Topo (Sgt. Elias): ebben az esetben a csaj fejében is lehetett valami bibi, hogy ez neki így megfelelt 14 évig...

KürtiT (Tromb74) 2011.03.31. 12:14:58

@El Topo (Sgt. Elias): Ennél csak az a neccesebb, amikor összeköltöznek. Természetesen Anyucinál, a tetőtérben kialakított lakrészben v. a lakásból leválasztott szekcióban.
Persze az a csaj, aki belemegy ebbe megoldásba, az nagyon elkeseredett lehet, vagy végletesen naív.

szellőláb 2011.03.31. 13:04:52

Egy barátom szerint a sárkánymirigy kifejlődését már a nászéjszakán meg lehet akadályozni:
- amikor levetkőzöl, szórj minden ruhádat a földre, hogy tudja, ezután mindig így lesz;
- leakasztani neki két akkora sallert, hogy félre csavarodjon a feje, csak hogy tudja, ki az úr a háznál;
- az elhálás helyett a szeme láttára rárántani, hogy tudja, nincs szükséged rá.
Mielőtt bárki megbélyegezne, ezt csak idéztem :-)

Sand Lover 2011.03.31. 13:13:06

@szellőláb: Kétlem, hogy egy ilyen idiótához bárki is hozzámenne, de hát mindig történik baleset.
:)

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.03.31. 13:13:52

@Nadiposzi: Frász se érti, nekem is így van. Az összes nőmet Kicsimnek hívták. :-)
@1szárazaranyosbalek: na igen, az anyákat borzasztóan idomítani kell, az első néhány kapcsolat erre rá is megy.
@lárvalányhaj: elég munkás dolog megtalálni a várfal mögött az anyát vagy a barátnőt abban a nőben, akinek évek-évtizedek óta az életmódja része, hogy folyamatosan erőt mutat a férfiak előtt.
A házsártos némberről meg annyit, hogy teljesen igaz. Válóperekben látni, hogy ez hogy működik. A férfit egy dologgal lehet bántani, a dominancia megvonásával. A nőt ellenben számtalan más vonalon lehet zsigeri-ösztöni szinten bántani. Anyaszerep, háziasszonyszerep, szexuális szerep, stb. Egy kellően gonosz férfi többfrontos szekatúrával, egy kellően gyenge nőt ténylegesen házsártos, agresszív, hisztis idegronccsá tud változtatni. Az a legrosszabb, amikor ebbe az anyós is beszáll, mert a férfi nem tudja hol vannak a sebezhető pontok. (ha tudja, akkor őrült, és az asszonyt azonnal el kell költöztetni). Ha a nőben megvan a magyar nők nagy részét jellemző erős megfelelési kényszer, egyszerűen a húsleves minőségének kritizálásával tönkretehető. És van aki ezt meg is teszi.
@El Topo (Sgt. Elias): ja, van egy exem, aki hajszálra ugyanazt a kottát játssza az új fiújánál, mint nálam. Mégis boldogan élnek. Pedig mondom, a csaj egy milliméterrel sem lett kevésbé hisztis.

Sand Lover 2011.03.31. 13:22:17

@Professor Pizka: „egyszerűen a húsleves minőségének kritizálásával tönkretehető. És van aki ezt meg is teszi. “
Hú, erről tudnék mesélni. Sütöttem süteményt -> amint ezt megtudta, anyós is sütött, csak hogy tudjam, mi a különbség és hogy hol a helyem. Többet nem sütöttem semmit, ergo meghagytam neki a dicsfényt, hogy ő milyen szuperügyes -> nem vagyok elég házias, ugyemondtamédeskisfiam, hogy Morgannel nem leszel boldog.
Nyuszika meg az ő sapkája.:D

El Topo (Sgt. Elias) 2011.03.31. 13:27:34

@Professor Pizka: Mondjuk a hisztis nőnek is meglehet a maga bája, az igaz. Ha valaki az olyat szereti...

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.03.31. 13:29:21

@El Topo (Sgt. Elias): a csaj szép és viszonylag okos. Csak hisztis. Nagyon.

szellőláb 2011.03.31. 13:29:36

@Morgan LeFay: (Remélem,) nincs ember, aki ezt megtenné. Ez a megvilágosodás szerintem egy mámoros éjszakán, kocsma asztal mellett jött el: amikor alkesz barátunk felfedezni vélte, hol rontotta el a házasságát. És ha már rájött, tovább adta, hogy okuljon belőle az utókor.

El Topo (Sgt. Elias) 2011.03.31. 13:39:40

@Professor Pizka: Az a helyzet, hogy egy szép, és okos csaj, amíg fiatal, és tényleg nagyon szép, elhisztikézhet egy darabig, főleg, ha a hiszti után szenzációs a szex. De a szépség múlandó ám, és egy nem annyira szép, és nem annyira fiatal hisztérikának már egy béketűrőbb arc is hamar a kezébe adja a sporttáskáját.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.03.31. 13:40:43

@szellőláb: debreceni urban legend szól valami helyi érdekű amorózóról, aki már annyi nőt dugott meg, hogy egy idő után néha azt csinálta, hogy szobára vitte a nőt, amikor az levetkőzött, mondta neki, hogy jó, mostmár te is megvoltál öltözz fel tűnj el, hagyjál aludni.

szellőláb 2011.03.31. 13:41:53

@Professor Pizka: A húslevessel kapcsolatos elvárások ideje korán történő tisztázása a hosszú, boldog házasság egyik titka.

televanabatyum 2011.03.31. 13:43:39

A homo sapiensek eme táborára a már elszaladt, kiéletlen kamasz- és kora huszonéves kor, egy helyes lánnyal való találkozás, majd összebútorozás jellemzi. Jellemző még rá a vakság, mely önnön elfolytott és kitörni készülő pajzánsága és állandó más nőkkel való huncutkodási vágyának késői észlelését okozta, melyet megalapoz az vele évek óta összebútorozott állapotban található lányban eddig bujkáló, titokban beültetett Alien lény szép lassan történő kifejlődése.

KürtiT (Tromb74) 2011.03.31. 13:44:30

@Morgan LeFay: Ebben a háziassági versenyben csak a párod támogatásával tudsz győztesen kikerülni. Meg kell mondani a pasinak, hogy akkoris az én sütimet zabálod, ha fűrészpor ízű és kutyaszar szagú. :)

Szerencsére az én feleségem jobb sütiket süt, mint az anyám, így nem nehéz támogatni.

Anyuciknál ez a rivalizálási kényszer annyira zsigerből jön, hogy nem is tudják mindig kontrolálni. Sajnos a férfira marad a rendrakás nehéz feladata:)

szellőláb 2011.03.31. 13:52:20

@Professor Pizka: Na, ha legközelebb felétek járok, kivallatom a kollégákat, melyikük volt :-)

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.03.31. 13:53:48

@szellőláb: a fészkes ötker közepéből iratkozok, a debreceniséggel gyanúsítgatáson meg képse vagyok megsértődni ám :-)

Sand Lover 2011.03.31. 14:03:34

@Tromb74: „Meg kell mondani a pasinak, hogy akkoris az én sütimet zabálod, ha fűrészpor ízű és kutyaszar szagú. :)”
Házsárt v1.0 :)

szellőláb 2011.03.31. 14:06:51

@Professor Pizka: Mea culpa! Félre vezetett, a sok debreceni hivatkozás, meg hogy elég normálisnak tűnsz.
Pont, mint a debreceni kollégák.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.03.31. 14:37:29

46 km-mel még náluk is faszább gyerek vagyok :-)

El Topo (Sgt. Elias) 2011.03.31. 14:47:25

@Professor Pizka: Drága Istenem! Nyíregyháza? Mátészalka?

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.03.31. 15:00:30

@szellőláb: ó, az jó környék. Az országos politika fősodrában :-)

szellőláb 2011.03.31. 15:09:27

@Professor Pizka: Ha nem is a fősodorban, de a végeken is zajlik a zélet.

lárvalányhaj 2011.03.31. 15:29:44

@Professor Pizka:

"elég munkás dolog megtalálni a várfal mögött az anyát vagy a barátnőt abban a nőben, akinek évek-évtizedek óta az életmódja része, hogy folyamatosan erőt mutat a férfiak előtt."

Így van.

Időközben rájöttem arra, hogy amikor ez a típusú nő nem tűnik kedvesnek, vagy kritikus/kioktató hangnemet üt meg, az sokszor nem a rosszindulat miatt van, hanem egyszerűen ilyen, ezt szokta meg, és mindenkivel így kommunikál. Innentől már sokkal könnyebb kezelni, mert tudom, hogy nem személy szerint nekem szól a dolog, hanem kábé az egész világnak.
Nekem az a stratégia vált be, hogy nem mentem bele a dominanciaharcba, hanem meggyőztem az illetőt, hogy én egy kedves, bolondos, és *ártalmatlan* _leányzó_ vagyok, aki senkinek a pozíciójára nem jelent veszélyt.

Ha tényleges rosszindulat is van a képben, az már persze más tészta, de _ilyen még nem volt a praxisomban_.

Sand Lover 2011.03.31. 15:37:06

@lárvalányhaj: „egy kedves, bolondos, és *ártalmatlan* _leányzó_ vagyok, aki senkinek a pozíciójára nem jelent veszélyt.”
...nos, egészen addig vagy “ártalmatlan”, amíg fel nem merül az, hogy összeköltöztök a pasival, esetleg beszéltek a gyerekkérdésről stb. Tehát abban a pillanatban amikor anyu úgy érzi, hogy a dolgok komolyabbra fordultak mint egy “sima” együttjárás, potenciális gonosztevővé válsz. Onnantól kezdve a fejed tetejére is állhatsz, de sem szép nem lehetsz, sem okos.

Nadiposzi (törölt) 2011.03.31. 15:43:26

@Professor Pizka:
Én egyszer kibasztam egy tányér rizst az ablakon, csak úgy csörgött.
Szottyos volt.
Azóta megtanult rizst főzni.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.03.31. 15:47:24

@Morgan LeFay: az a kis ribanc (rüfke, vagy amit ebben a témakörben a legnagyobb gyűlölettel kimondva hallottam: az a kis KÁ) azt hiszi csak úgy elrabolja a fiacskámat :-)

jacks_colon (törölt) 2011.03.31. 15:51:34

@Nadiposzi: Csak meg ne mérgezze egyszer a halfejed vacsora elott. :)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.03.31. 16:07:42

@Nadiposzi: Azt is meséld el, hogy utána egy hónapig nem volt szex! :)

Nadiposzi (törölt) 2011.03.31. 16:17:40

@jacks_colon: @Köldökszösz (csodalampa):
A halat utálom.
Látjátok barátaim, ez egy tuti módszer, hogy megszabaduljatok az elalvás előtti gályázástól, sőt így egy egy idő után az esti fürdés nyűge is a múlté!
A házasélethez az Üllő Úti Fuck örökbecsűje:
www.youtube.com/watch?v=phYWLOotC7M

Zorita 2011.03.31. 16:45:42

@Nadiposzi: szííí, én ilyen sztorit pont fordítva hallottam, egy barátnőm anyukája mesélte, hogy amikor összeházasodtak a férjével, az első közös ebédkor az ifjú férj nagy boldogan asztalhoz ült, és várta, hogy jöjjön az ebéd. a kis feleség meg fogta a teli lábAst, és kibaszta a földre a tartalmát - "én nem a szolgád vagyok, hanem a feleséged!" - és nem is kellett nagyon kiszolgálni azóta sem.
ő az én példaképem! :D

Gaius Plinius Secundus 2011.03.31. 17:02:32

Egyebkent nyilvan foleg a "papucs" tipusba ferek bele mert hat kapcsolatban vagyok. Szoval "aranyos srac kapcsolatban" poszt lenne jo ram. Persze nem irom le hany ember hasznalja ki azt hogy en alapvetoen segitokesz vagyok, meg anyas dolgok sincsenek mogotte, egyszereuen en ezt tartom helyesnek.

Ja meg persze kulfoldon elek, ott kisse mashogy allnak hozza ehhez.

De most hirtelen eszembe jutott milyen poszt kene. Az "ertek a nokhoz mert volt 2 baratnom" cimu poszt, a "nagy noi megmondo", na ebbol aztan kurva sok van mindenhol manapsag. Meg a "beszelgettem egy lannyal a kocsmaban es ram mosolygott tehat ertek a nokhoz" :) Azt hiszem meg is fogom irni.

Ez a tipus egyebkent szerint pont az "aranyos srac" egyik altipusa, vagyis az aki nem azt jatsza meg, hogy kedves, hanem hogy bunko. A cikk le is irja kb. a "Mi lesz a Kanos Srácból 30 környékén? " cimu reszben, mikor jonnek a draga orak, meg hasonszoru tarsakkal a multibol a szivarozas, draga italok a klubbokban (minden not meg kell hivni persze), a folyamatos hangos ordibalas voros fejjel stb. Morrisson's 2 es hasonlo helyeken emlekeim szerint ez a tipus a leggyakoribb.

Gaius Plinius Secundus 2011.03.31. 17:14:27

@El Topo (Sgt. Elias):

altalaban a suba a subahoz elv itt is bevalik.

tehat a hazisarkany csak a hatalmas taho mellett erzi jol magat. Altalaban az emberek jol megtalaljak egymast es/vagy hasonulnak egy hazzassagban, most ezt itt rosszindulat nelkul mondom.

Bar a nagynenim es a ferje pont ennek az ellentete: a ferj a legkedvesebb ember akivel talalkozhatsz, a nagynenim pedig a hazisarkany prototipus. :) Es erdekes modon valamiert MINDENKI MASSAL gonosz csak, nem a ferjevel. Ugye a szerelem vagy nem tudom.

Nadiposzi (törölt) 2011.03.31. 17:24:36

A szomszéd asszony nálunk egy gigantoszaurusz. A férje behúzott vállal közlekedik, leszegett tekintettel. El van nyomva szegény. Olyan a faszi, hogy ha ráköszön egy alsós töki (mondjuk én, egykoron), hogy Csókolom, Pista bácsi, akkor ugrik egyet ijedtében.
Na, a ráadás az, hogy a felesége polgári, böcsületes neve: Sárkány Katalin. Nomen est omen.
Egyébként a nőszemély tényleg nagy dúvad, egyszer azon verte ki a palávert apámnak - én is ott voltam - hogy a macskánk át jár az Ő udvarukba, és letapossa a füvet.
Mire a Fater annyit mondott, hogy kedves Katikám, ha annak a szegény állatnak csak fele annyi esze lenne mint magának, akkor röpűni tudna, oszt nem tapodná a pázsitot.
Na, azt a szederjes, gutaütött arcot.
Hiába, az Öreg nagy mágus, volt kitől tanulnom.
@Zorita:
Szép kihívás lenne betörni egy ilyet, de ez már inkább ródeó, mint sétagalopp, szóval részvétem a férjnek.

A Tyne folyó déli partja 2011.03.31. 20:10:45

@Nadiposzi: na én ezt megcáfolom..a tesómat egy igencsak ugráltatja. az meg egy óriási papucs. mmár, a tesóm.

A Tyne folyó déli partja 2011.03.31. 20:21:50

@szellőláb: tisztázás: főzz magadnak:)
egyik exem mondta állandóan, hogy ő mennyire szeret főzni, én meg nem igazán, meg akkor még igencsak bizonytalan voltam (most se vagyok főzős, csak leszarom, egyszerűsítek mindent). na ő elvárta volna tőlem, hogy az ő szája íze szerint főzzek, de közben halálra kritizálta az elődömet, aki pedig tudott főzni...s folyton azzal jött, hogy "ugye anyu milyen jól főz?" . én meg rosszul lettem egy kanáltól, annyira zsíros volt minden anyuci főztje.

A Tyne folyó déli partja 2011.03.31. 20:34:03

@Zorita: igaza is volt. bár egyes férfiak meg lelkesen elismerik, hogy a nő nem a cselédjük, de azért mégiscsak elvárják, hogy kiszolgálja...(másik ex).

@Köldökszösz (csodalampa): meg kaja se...@Nadiposzi: ja, a macskák, mint tudjuk, amúgy is roppant súlyos állatok, hogy füvet tapossanak..

szellőláb 2011.03.31. 20:59:18

@Animacs (a Tyne folyó déli partja): Nana! Azért e nem ilyen egyszerű! Mert mi van, ha én jobban főzök? Akkor főzzek egész életemben? Annyi erővel mehettem volna szakácsnak, ugyebár. Meg kell tanulni, úgy főzni, ahogy én szeretem, és nincs konfliktus. (hamiskásan kacsint)

A Tyne folyó déli partja 2011.03.31. 21:06:07

@szellőláb: ha jobban főzöl, naná, akkor főzz te.
de én konkrétan leszarom, nekem jó lenne az űrhajóstabletta is. főzzön magának, aztán jól van, ehet, amit akar.

szellőláb 2011.03.31. 21:19:03

@Animacs (a Tyne folyó déli partja): Az űrhajós tablettára én is vevő lennék. Nem jól van az ember megszerkesztve. Ezzel a napi 3-4 kajálással marhára tele a púpom. A kígyók, krokodilok sokkal praktikusabbak.

NDT · http://nemdomi.blog.hu 2011.03.31. 22:10:52

@Gaius Plinius Secundus: lsd. Tenessee Williams: A vágy villamosa

Prophet 2011.04.02. 13:15:56

Ezt végig sem olvasom, már az első 5-ven komment lehúzott, pedig milyen szép idő van. Mondjuk az is igaz, hogy otthonról senkit nem lehet távbaszni. Kár, hogy nincs hús-turkáló, ahol a használt - de alaposan fertőtlenített - termékek közül lehetne válogatni. Szerda reggel nyolckor már sor állna a bejártanál, mert új árú érkezett:) De az is kimozdulás, szóval nincs különbség.

Spiritmonger 2011.04.04. 14:12:37

szerencsére van megoldás az aranyossrác-kanossrác problémára, csak némi pénzbe kerül

le kell varrni kb 20 kurvát egy 3 hónapon belül, leszarni az addig rajongott nőket, és csodák csodájára, a helyzet megváltozik

a kanossrác környezetében lévő nők hamar meglátják a változást, és ha nem is mindegyik, de legalább az egyik kellően kíváncsivá válik. ha erre a kanossrác törődéshiánnyal válaszol, akkor nyert ügye van, mert azok a nők, akik a rendes/aranyos srácokat nem veszik észre, gyárilag úgy vannak programozva, hogy nekik a bunkók, a rosszfiúk és a selejtek kellenek
ha a kanossrác ilyenkor észnél van, és nem romantikázik a nővel, aki edig leszarta, akkor jó útra térhet, miután elkapta, ott kell hagynia a nőt egy másik aranyos srácnak, aki soha nem kapja meg a hölgyet, ő meg egyre kapósabb lesz
onmagában a kurvázás nem elég, kell a saját magára való aktív odafigyelés, de megéri, a megváltozott attitűddel komoly esélye van arra, hogy előbb-utóbb normális nőt találjon

foolproof 2011.04.12. 22:26:40

Na most én már egy qrvanagy okosságot fogok írni. Én is voltam aranyossrác, zéró önértékeléssel. Aztán mikor belefáradtam az egészbe, szartam bele nagyívben a nőzésbe,nem barátkoztam többé velük, hirtelen kinyílt felém a csipája a XX kromoszómás humanoidoknak. Evvan. Én ott basztam el, hogy nem nagyon mentem bele olyan kapcsolatba, ahol nem voltam hundred%füliglecsó, azaz a bula ugyan benne lett vóna...Nincs visszajelzés a csajoktól->nem nő a mellény->egyre kevesebb csaj-> egyre kisebb mellény->kör bezárult.

Aranyossrácnak is csak csipát kéne nyitni, de aki még erre se képes...A dizsirinyapinákon túl is van ám élet, pláne Mo-n, ahol pl. 30-40-es bulák is kib*szott B40 Flying Fortress-ek, miközben elváltak v. apjok má' félig impotens...

Most boldog rabigában élek, de 1 percig nem fogom nem manipulálni a beleegyező nemet, illetve manipuláltatnak lenni általuk, ha neadjisten' újra kikerülnék a húspijacra. A nő azé, aki megműveli, ordas közhely, de igaz, ja és én is mindig csak annyira vagyok férfi, mint amennyire nő a potenciális nő(közhely#2, sorry.)

Just_blogging 2011.04.28. 12:42:19

Sziasztok!
Kismilliószor szóltam hozzá ehhez hasonló blogokhoz - mindig lehurrogtak, gondolom most sem lesz másképp.

Ilyen jellegű megírásokkal van néhány problémám:
1) Ha nem is minden esetben, de a mai világban a "jó fej" túlnyomó részben azt jelenti, hogy milyen lehetőségeket kapott az élettől. Sajnos nem egyszer láttam már, hogy iszonyú könnyű úgy jó fejnek lenni, hogy olyan lehetőségekbe született bele (nemcsak anyagi: nyugodt gyerekkori családi élet, stb.), amelyre más egész életében sem álmodhat. Ehhez tessék hozzá venni azt a marginalzálodó társadalmat, amelyben élünk.

2) Sajnos sokkal, de sokkal kevesebb ilyen jellegű írást lehet olvasni, amikor jó fej srác után látni lehet látni azokat a romokat, amelyeket maguk után hagynak. És a mai a magyar társadalom elnézi. Nem szeretnék konkrét eseteket írni (nehogy bárki is magára ismerhessen), de számos olyan esetet láttam, hogy a jó fej srác "kihasználja a lehetőségeit" - monjduk 20 és 30 között -, de amikor kellene adnia magából valamit: mondjuk családot alapít 30 körül, amely a lehetőségeiről való lemondás jelentene, akkor tovább áll. Persze van ellenpélda is, de túl sok ilyen esetet látok.

3) Saját példámon is tudom - de láttam máshol is - a mai magyar világban nagyon könnyen belekerülhet egy negatív spirálba, amelyből irgalmatlan nehéz kitörni. Ehhez társul egy olyanfokú társadalmi szolidaritást, amelyet már sokan kiveséztek. És sajnos nemkevés jó fej srácnál láttam azt, hogy nem képes másra, mint magát eladni, semmilyen értéket nem teremt. (pl.: 30 évesen nem dolgozik, nem tanul - de van jó barátnője és el tudja adni magát.)

"Mielőtt megbotránkoznál a kokainistán, gondolkodj el az okain is tán." - mondta volt Kosztolányi Dezső. Sajnos ezeket az írásokat -mégha görbe tükör is- veszélyesnek tartom, mert ha humor eszközével ugyan, de fekete báránynak festenek le egy olyan réteget, amelynek nagy része önhibán kívűl került oda ahová, és akikből némi jóindulat árán sokkal több is kihozható lenne, míg olyan esetek mellett mint amit 2)-ben kröülírtam, szó nélkül megyünk el. Eredmény:
- Demográfiai viszonyok
- Párkeresőn regisztrálok száma.

Kérek mindenkit, kezdjünk el végre gondolkodni. Nem kell félni, nem fog fájni!

UFF
süti beállítások módosítása