Utolsó kommentek:

Jude 2020.01.03. 20:06:13

@évuska: És a gyerekek hátának, gerincének mennyire egészséges a hordozás?

Bejegyzés: Modoros nőtípusok - Az ősanya

Jude 2020.01.03. 20:02:41

@borzAlom: Én is így nevettem, a családom pedig nem tudta, mi bajom.
nekem gerincbetegként nem igazán volt szimpatikus a hordozás, most pedig már nem kezdem el a hat és tizenegy éves gyerekeimmel. :-)

Bejegyzés: Modoros nőtípusok - Az ősanya

Jude 2020.01.03. 20:00:42

@Viveca Summers: Én is mindig felvettem őket, amikor sírtak, a kisebbik gyerekem (a lány), mégis csinált néhány utcai hisztit az évek során. Szerencsére nem sokat.
Biztos azért, mert nem vagyok ősanya.
Viszonyíthatod magad hozzám, és örülhetsz. Sikeres vagy.

Bejegyzés: Modoros nőtípusok - Az ősanya

Jude 2020.01.03. 19:57:35

@meronem: Én nagyon jól szórakoztam rajta kétgyerekes anyaként.

Bejegyzés: Modoros nőtípusok - Az ősanya

Celtic 2019.12.30. 13:06:54

"A két évvel ezelőtti összeállítás (jesszusom, hogy rohan az idő!)"

Milyen ketto ? TIZ !

Bejegyzés: És mit csináltok szilveszterkor? II. rész

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2019.12.12. 08:09:02

@ergerberger: nem vagyok homofób, mivel nem félek a buziktól. Sőt, kifejezetten irigylem és kedvelem is őket.

Így már nem is kellek?

Igen, és aki a legjobban gyűlöli a Fideszt, az valójában látens orbanista.

Bejegyzés: Képzeld el, hogy még a Párod kezét se foghatod meg az utcán!

ergerberger 2019.12.11. 10:43:28

@Modor Tibi: Hát azért nem mindet, de a homofób fröcsögő köcsögöktől mindig felizgulok, mert azok szoktak a legjobban szopni titokban teli torokból este a focipálya mögött, szóval a tiédet azért megcsinálnám, husi. Főleg ha nem veszed le hozzá a tüllszoknyádat.

Bejegyzés: Képzeld el, hogy még a Párod kezét se foghatod meg az utcán!

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2019.12.11. 08:11:53

@ergerberger: látom, te is szereted a Segget.

@lkuhn: szerintem nincs ebben gyűlöletbeszéd. Különben is a családon belüli SEX-ről szól, amivel nem ártunk senkinek.

Bejegyzés: Képzeld el, hogy még a Párod kezét se foghatod meg az utcán!

lkuhn 2019.11.26. 13:10:08

@ergerberger: Egyetértek. Mondanám, hogy a szerzőnek tutira nem volt még meleg ismerőse, de mivel multizik, ez kizárt. Fos, cinikus gyűlöletbeszéd.

Bejegyzés: Képzeld el, hogy még a Párod kezét se foghatod meg az utcán!

csorsza 2019.11.09. 20:25:25

Majd Feritek segít Gáborotoknak, mit és hol kell aláírnia. Minden nap karácsony lesz Feriteknek. Ezt a kis gyikot Zuglóban is a farkára húzta a maszop, és már itt is vazelinozzák az ánuszát erősen.
2006 reloaded a Városházán.
Idióták, nesztek.

Bejegyzés: Az én "Demszky-Budapest"-em

Örömhernyó 2019.10.29. 09:47:21

@Modor Tibi: Nem bánnám, ha Budapest kicsit mocskosabb lenne, ha én is fiatalodnék 20 évet, tudnám élvezni. Régen tényleg minden jobb volt!

Bejegyzés: Az én "Demszky-Budapest"-em

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2019.10.28. 08:10:39

@Örömhernyó: jó volt, jobb volt.

És most megint jobb lesz. Bízom Gáborban.

Bejegyzés: Az én "Demszky-Budapest"-em

Örömhernyó 2019.10.28. 01:46:43

@stim: Nem lett 850 ezerrel több dolgozó, hanem rengetegen kiestek mindenféle rendszerből, sehol nem regisztrálják őket. Statisztikákkal trükközés. A bűnözés csökkent, de ebben az is benne van, hogy folyamatosan átírják a jogszabályokat, ami 20 éve bűncselekmény volt, az ma értékhatárok tologatása miatt csak szabálysértés.
A magyar gazdaság helyzetét alapvetően az határozza meg, hogy Németországban hogy megy éppen az autóiparnak illetve milyen a világban a gazdasági helyzet. Ha jön egy újabb válság, akkor tökmindegy mit csinál a kormány, le fog gatyásodni mindenki.
Magyarországon semmi se épült már régen EU-s pénzek nélkül. Ha az EU támogatásoknál előírt közbeszerzési szabályok nem lennének, akkor mindent ellopnának. Pártfüggetlenül. Így is sikerül persze mindent túlárazni, de a fideszes fiúk sokkal rendszerszintűbben lopnak. Demszky idején nem volt NER, hanem minden kerületben minden hivatalnok, polgármester a saját szakállára dolgozott.
Demszky alatt egy foshalom volt a főváros, de én akkor csajoztam, voltam fiatal, szopattam újpalotai panelban egy csajt.

Mocskos volt a város, de így visszatekintve volt hangulata. Ma meg tényleg mindenütt kézműves sörözők, hipszter helyek, éttermek, amik elsősorban a koreai, kínai, ausztrál turistákra utaznak.
Budapest európaibb lett, eladhatóbb, főleg annak, aki egy kilúgozott helyen akar turistáskodni.

A közterek megújulása szép és jó, de azt is látni kell, hogy ez a legegyszerűbb dolog. Térkövezzünk le mindent! Túlárazva, haverokkal szerződve, mert az EU-s pénzeknek a seggére kell verni.

Bejegyzés: Az én "Demszky-Budapest"-em

bikmakk · http://srbija.blog.hu 2019.10.22. 14:11:13

"Aládúcolt házak, de göndör, nazális hangon visszhangzik a dohos gangon, hogy Miénk itt a tér, és nem a tiétek."

Ez a mondat önmagában remekmű. :)

Bejegyzés: Az én "Demszky-Budapest"-em

RTB 2019.10.14. 11:20:10

@stim:
galambszaros lángos
édes-savanyú patkány
dülledt szemű 9 kilós
pincsi szarik padkán

Bejegyzés: Az én "Demszky-Budapest"-em

RTB 2019.10.14. 11:08:47

@stim:

OFF:
neked is csak azt tudom mondani, hogy a kevesebb NER néha több. Az önjáró TArlósnak komoly idegrángást okozott a kampányban, hogy nem csinálhatja azt amit akar, hanem a fidesz kampánystáb és a NER média rángatja ide-oda, de leginkább sehova. Alkalmatlanozták Karácsonyt, nem engedték a vitát. Ide vezetett.

***
Egyébként meg nem azt mondták, hanem hogy menjetek a picsába.
Senkit nem érdekel, hogy a megyei közgyűlések mindegyikében Fideszes a többség. Ezt a választást a Fidesz elvesztette.

ON:
Modor Tibi gyűjtheti az anyagot az én karácsonyi Budapestem című megaposztjához, ingyen lakhatást kapó migráns hajléktalanokkal, romkocsmákkal, közösségi irodákkal, elektromos rollerekkel, belvárosi mérsékelt övi esőerdőkkel, és nagyon modern, európai progresszív városvezetéssel.

Bejegyzés: Az én "Demszky-Budapest"-em

stim 2019.10.14. 08:55:09

Az meberek döntő többsége vizuális de az olvasással, szövegértéssel gondjaik vannak. Egy infografikát kellett volna csinálni Tarlós munkájáról, hogy azok is megértsék akiknek a szövegértéssel is gondjaik vannak. Izomból sárdobálás helyett a teljesítményt kellett volna reklámozni. Az elvégzett munkát. A legtöbb kormánypárti oldalon lejött egy rövid, ömlesztett lista a 170 sikeres projektről amiben volt egy ilyen tétel. 50 köztér megújult. Bővebben?

Bejegyzés: Az én "Demszky-Budapest"-em

stim 2019.10.14. 08:46:11

MOST, a választások után készítsünk egy pillanatfelvételt Budapest állapotáról és leltárt a pénzügyi helyzetéről. Aztán 5 év múlva nézzük vissza, hogy legyen mire emlékezni. Nepersze aki az árvízvédelemben már most is korrupciót vél felfedezni az nyilván erre fog visszaemlékezni mert neki erre futja.

Én nem vagyok kampányszakember de szavazó igen. Azt láttam, hogy Tarlós többször szeretett volna előjönni azzal, hogy kérem szépen, hadd mondjam már el, hogy mit dolgoztam az elmúlt 9 évben de nyomták a negatív híreket ahelyett, hogy tudatosították volna az emberekben akár csinos kis drónfelvételekkel, hogy milyen lett a város. Hogy mennyi meló volt vele és mennyit változott. Az emberek jelentős része szerintem egyszerűen még most sincs képben, hogy Tarlós István mit tett ezért a városért. Különben rá szavaztak volna.

Az emberekről a korábbi munkájuk alapján lehet feltételezni, hogy mire képesek a jövőben. Ez Tarlósnak már rutinból ment volna. Karácsony Gergelyben nem érzem ezt a fajta képességet ami kellene ahhoz, hogy egy fővárost irányítson. Remélem idővel beletanul MERT NINCS MÁSIK 5 ÉVÜNK. Se ellenzékieknek se kormánypártiaknak. Egy Budapest van amihez felelősséggel kell hozzáállni. Kívánok neki erőt és kitartást, hajlíthatatlan szilárdságot, talpig becsületességet és vegye magát körül tisztességes emberekkel. Hogy ha majd 5 év múlva visszanézzük a mostani pillanatképet akkor azt láthassuk, hogy Budapestnek Karácsony Gergely javára vált. Ez egy olyan feladat amit lehet úgy is csinálni, hogy visszacsúszunk oda mint Demszky idejében amikor az entrópia nőtt vagy fejlődhet, csinosodhat, szépülhet, élhetőbbé válhat Budapest. Nem egy csettintésre de mindnennapos kemény munkával.

Sok a politikailag tájékozatlan, könnyen megvezethető ember. Megtisztelték a bizalmukkal az új főpolgármestert amit minden nap kitartó munkával újra és újra ki kell érdemelni. Sok sikert kívánok ennek a csodaszép Budapestnek a felvirágoztatásához. Kemény munka lesz. Nem a médiának kell bizonyítani, Tarlós sem a médiának dolgozott. Csak tette amit kellett és jobb lett a város. A budapestiekért kell dolgozni. Aztán 5 év múlva megnézzük. Nem akarok rosszat gondolni. Meglátjuk. Mert meg meg fogjuk látni.

Bejegyzés: Az én "Demszky-Budapest"-em

Csaba121 2019.10.13. 20:08:23

Ja, Taplós nem lop????

Ugye az illegálisan a Római-parti ártérre épített villákat, ahelyett, hogy lebontatta volna, KÖZPÉNZBŐL gátat akar építeni nekik, na azért mennyit kapott a villalakóktól??????

Megakadályozta a Liget lerombolását és beépítését??????? Ő csak egy orbánfaszszopó

stb. stb...

Bejegyzés: Az én "Demszky-Budapest"-em