Kotonosok és kotontalanok - miért nem tudunk végre békében egymással élni?

2021/12/12. - írta: Modor Tibi

Modern apartheid,

tökéletes üldöztetés, kirekesztés,

újkori sárga csillag.

Csak mostanában az óvszer az.

kotonos.png

Nem volt ez mindig így: ha a nemibetegségek valóban annyira ártalmasak lennének, akkor már rég kihalt volna a emberiség.

Ugye mondhatnám: 

Okkal van immunrendszerem. Ugyebár. És a természetes fogamzásgátló módszerek is egyidősek az emberiséggel...

Figyelj, tizen- és huszonéves ismerőseim vannak abortuszklinikán meg HPV-pozitív teszttel, pedig tablettával, kotonnal csinálták seggbe. Csak erről nem írnak a kormányzati meg a mainstream médiában. Figyelni kell a facebookos csoportokat, első kézből olyan történeteket hallasz, amit máshol nem.

Hogy kérdezd az orvosodat?

Egyrészt: azok nem értenek semmihez. Másrészt az orvosmaffia szerinted mit fog ajánlani? Hát még több gyógyszeripari terméket, mi mást. Szerinted mi másról szólna ez az egész?

ÜZLET.

Gátlástalanul, még csak a látszatra se adnak.

És átmossák a fiatalok agyát, és a kishölgy felhúzatja velem ezt a szart, már bele se élvezhetek rendesen. Ezzel ölik meg a belsőséges intimitást. Pedig tudhatnák, hogy egymás flóráját megszokni nem lehet egy zacskóval... szerinted ha felhúzom, akkor nem fertőződhetsz meg? 

Na, ugye.

Tessék, itt van egy nagyon értelmes osztrák orvosdoktor beszámolója: angolul van, de van hozzá magyar alámondás! Itt elmondja, hogy miért káros az egész kotonozás.

Én kotontalan maradok. És kérlek, kedves kotonos felebarátom, te is tartsd ezt tiszteletben, és ne akard felhúzatni velem. Te aztán magaddal azt csinálsz, amit akarsz, de engem és a gyerekeimet hagyd békén. És nem tűröm, hogy azért korlátozz a jogaimban, mert én úgy döntöttem, hogy nem vagyok hajlandó beavatkozni az immunrendszerem természetes mülködésébe.

8 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2021.12.12. 19:47:52

azt a videót megcsinálhattad volna, zoknibábokkal.

fundaluk 2021.12.13. 13:37:17

Így van ahogy leírtad pontosan. Bilgéc dugja fel magának a becsippezett kotonját.

Milgauss 2021.12.14. 09:45:03

Zseniális. Szerencsére, akikről szól, nem rendelkeznek kellő intelligenciával ahhoz, hogy triggerelődjenek, pedig ők állításuk szerint tudnak a sorok között olvasni!

Szakács Tanuló 2022.02.04. 12:45:13

Külön bónuszpont a "kishölgy"-ért! +1

Bandibacsi34 2022.02.05. 09:20:47

A Tibi mar varja a negyedik condomgumit is rahuzhassa magara...

Nyúlláb 2022.02.10. 19:52:36

Nem belsőséges, hanem bensőséges, te f@sz...

Milgauss 2022.02.11. 09:32:20

Csá Nyúl, még mindig nem érted a modoros blogot? Hadd ne kelljen már magyarázni.
süti beállítások módosítása