Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Régi idők sexe - Nagy magyar pornográfia (18+)

2015/07/19. - írta: Modor Tibi

Ha gyenge idegzetű, nőnemű, kiskorú, 30 év alatti, Tibi atya- Tékasztorik-, Demény- vagy Puzsér-rajongó, facebookos forradalmár ésvagy jogvédő vagy (tehát nem értékeled az ilyen ízléstelen humort), kérlek, nehogy elolvasd ezt.

Menj máshova, van neked tetsző anyag bőven.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

 

A modern ember hajlamos önnön narkisszoszi tükörképében addig tetszelegni, amíg a külvilág és a józan értékítélet teljesen megszűnik számára, és önmagával szerelembe esve felemészti a fortyogó önimádat gyilkos mocsara. Ugyebár: a mögöttünk lévő időszakok mind sötét középkorok vasszűzzel, máglyahalállal, templomi esküvővel és III/3-as aktákkal - míg a boldog 70-es évektől kezdve szabadon szárnyal a szerelem, és a korlátlan lehetőségek korát éljük.

Ükanyáinkra vásznat varrtak a nászéjszaka előtt, nehogy bűnbe essék? Szépanyáinkat kivetette magából a bigott-vallásos közösség - fürdőskurvaként megbélyegezve -, ha meg találta mosni ágyékát? Dédanyáink nem szerettek szájjal soha? Férfi férfivel utoljára az ókori Athénban hált, majd 1968-ig nagy szünet, és addig semmi?

Mese habbal, csakúgy, mint a ius primae noctis.

Hiszen amióta világ a világ, az ember találékony, és a vér nem válik vízzé, s ugyanígy kutyából sem lesz szalonka. Tiltással, elmebeteg szabályokkal nem lehet a humán DNS-t felülírni.

Mindannyian annyit gondolkoztunk, tépelődtünk már ezeken az álszent általános iskola óta, de valahogy nem mertük soha leírni, kimondani... pedig annyira kézenfekvő.

Szerintetek példának okáért a forróvérű, csupaszív Petőfi kihagyta volna, hogy Szendrey Júliával nyomasson egy hatalmas internal anal creampie-t? Amikor Arannyal levelezett, és meleg kézfogással, forró öleléssel incselkedtek, szerintetek nem teljesülhetett be régi vágya, hogy egy older sweet daddy bearrel, egy grandpával is kipróbálja - esetleg Tompa Mihállyal egy gay traint, hol ő lehetett volna a Lucky Pierre?

Történelmünk, irodalmáraink, hőseink maga a megvalósult pornó. Csak tudnunk kell a sorok között olvasni... hiszen elég csak belegondolni: mi mit tettünk volna a helyükben? Hát nem ugyanezeket? Minden, ami ma teljesen normálisnak és elfogadottnak számít, az - legyünk nyugodtak - 100-200, de 500 éve is teljesen normálisnak számított.

Hiszen mi értelme lehet az emberi életnek, ha nincs benne noisy cum farting, jó kis mature meg granny - netalántán egy kiadós enema meg ass smoothie?

Úgy hiszitek, hogy Léda vagy Csinszka a végzet asszonyaiként csak hanyattfeküdtek, mint a rossz, alakoskodó filmekben, és várták, hogy Ady Endre kicsit munkálkodik rajtuk? Nos, véleményem szerint korántsem. Hatalmas orgiák lehettek: threesome, gangbang, gaping diluted asshole, bukkake, DP, és az öreg Ady véleményem szerint nem vetette meg a felchinget vagy egy jó kis rimjobot sem - a vége felé esetleg Babitsot is bevehették mártogatni, ATM-ezgetni.

Bár Adyt nem is ez, vagy a későbbi párizsi elhajlások tették igazán perverzzé, hanem az, hogy olvasóival hált. Az bizony emberi gyengeség, és elítélendő. Visszaélés az erőfölénnyel. Hiszen, ki íróért-költőért rajong, nem lehet lelkileg egészséges asszony.

Mégis, mi lehet a galagonya ruhája, ami izzik? Mi lehet az a bújj-bújj, zöld ág? Kis kertemben uborka? Ó, végbelieknek, ifjú vitézeknek dicséretes serege! Tokaj szőlővesszein nektárt csepegtettél? Pengeti sarkantyúját? - Netán somolyogtatok némelyiken az iskolában? A hiba nem a ti készülékeitekben volt, megsúgom...

Gondoltátok, hogy az örök múzsák: Júlia, Flóra, Ilona, Anna mind megmaradtak a plátói és visszafogott szerelem talaján, és soha nem öltötték fel a fekete strap-ont, hogy Valentin napra valami merőben mással, valami flambojáns extravagánssal is meglepjék imádott művész-szeretőjüket? Úgy hittétek, hogy a latexruhák, az enyhe, szerelemmel átitatott fojtogatás, érzéki szadizmus is csak az 50 árnyalat óta létezik? Az oxigénhiány mámorában szerintetek a török hódoltság korában Tinódi Lantosék nem játszottak akasztgatóst, kínzókamrásdit - esetleg snuff pornót?

Én kétlem, hogy ezt kihagyták volna.

És akik kerek perec kimondták? Faludy? Ő más. Csak a szája járt a vénembernek, és írásban élte ki soha nem tapasztalt vágyait. Az igazi hősök azok, akik nem kérkedtek vele nyíltan.

Béke velük.

10 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Donjon 2015.07.19. 16:22:11

Hiánypótló. :) Szerencsére a kifejezések felét nem ismerem.

Hentes pékné módra 2015.07.19. 18:38:46

Azt hittem művelt vagyok pornóból, de kiderült, hogy nem :D
Mondjuk sok dologról gyanítható mi, és nem is vagyok rá kíváncsi... :)

Trónkövetelő 2015.07.19. 21:17:54

Szerintem Tibit otthagyta a nője egy hatalmas farkú néger kutyatulajdonosért. Once you go black, you'll never go back.
Tibi ott állt a csaj mellett, hiszen ő maga is benne volt a meleghségben, de aztán a jegyese, a menyasszonya olyan mértékben átadta magát a hatalmas fekete pénisznek, hogy onnantól kezdve csak gúnyolódott Tibi apró fehér péniszén, ez pedig összetörte főhősünket. Tibi mostantól kezdve csak a teremnek él, erősebb mindenkinél, de mi tudjuk, ó, mi tudjuk, hogy ezzel csak kompenzál :)

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2015.07.20. 16:06:44

turbó anál creampie melegszendvics olívával és mogyorókrémmel.

Mitya Ivanov 2015.07.20. 16:06:46

ehhez tényleg google translate kell. Az Arany Petőfi nexust már gimiben is véleményesnek tartottam.

Trónkövetelő 2015.07.21. 12:39:12

Szerintem kár a művészekre kihegyezni ezt a dolgot. Ferencjóska, mint minden, magára akkoriban adó, tisztességes férfiember, természetesen szifiliszes volt.
A Főméltóságú Kormányzó Úr különösen hírhedetten nagy természetű volt. Ennek fényében érdemes belegondolni abba, hogy egy ilyen ember mit csinálhatott a több hónapos hajóutakon, összezárva a sok kötélhúzástól, kúszás-mászástól acélos izmú, ruganyos testű, fonottkalács-hasizmú, alig pelyhedző állú tengerész-apródok között...
Rákosi pedig a méltán népszerű asian kategóriában nyomult. A felesége kinézete és az a tény, hogy sosem született gyermekük, felébresztik bennem a gyanút, hogy csak nem valami bevállalós, pimasz ladyboy volt?
Kádár elvtárs és Mariska néni pedig híresen elzárt, félrevonult életet éltek. Na ezek művelhették a legdurvább dolgokat mind közül.

Trónkövetelő 2015.07.21. 12:39:29

Azzal mélységesen egyetértek, hogy Faludy sztorijaiból köbgyököt kell vonni. Ha igaza lett volna, akkor nekem is százezer nőm lett volna, meg úgy általában mindenkinek, aki jobban néz ki nála, azaz a férfiak kb. 80%-ának.
@Mitya Ivanov:
A Diósy Ödön-Brüll Adél-Ady Endre cuckold trióról méltatlanul kevés szó esett. Pedig mit művelhettek ezek hármasban... Kétségkívül a bull Ady volt, de azért néha győzhetett nála is a kíváncsiság, egy kis szubmisszív szerep időnként :)
Meg a wikipédián érdemes megnézni Babits és Ady közös fotóját, szinte forr körülöttük a levegő.
Kosztolányi és Karinthy híres barátsága is rögtön más megvilágításba kerül. A híres "Nyald ki a seggem Karinthy" valójában egy jól sikerült rimjobra utal.
"Petőfi Sándor
gatyába' táncol"

Burgermeister 2016.03.26. 17:30:59

Sztem meg ATM, BDSM, DP, SWITCH, GH, DOGGING, Stb...

Flowey 2022.04.26. 17:22:55

A "Búj bújj zöldág" című gyerekvers(!) is a szexről szól. "Aranykapu", mi? Bent-maradt a "macska", mi?
süti beállítások módosítása