Az őszinte X Faktor

2014/12/06. - írta: Modor Tibi

-Latsee, hogy érzed magad az X Faktorban, találtál barátokat?

-Gecire szarul érzem magam, megtűröm magam körül ezeket a hitvány pajorokat meg téged is, de semmi több. Erőltetett kvóták vannak. Fiúbanda kell, külföldi kell, határon túli kell, zúzós-polgárpukkasztó vagányság nagyon kell. A ratyi ruháitoktól meg a személyzettől hánynom kell, az aprópénzért megvásárolt jogdíjas zenéket megvetem.

-Számodra mit jelent az X Faktor?

-Semmit. Tehetségtelen sorstársakkal majomkodni, mentorokkal buziskodni, szar számokat énekelgetni műveletlen, szegény embereknek. Szeretném, hogy soha ne legyen vége? Életem nagy lehetősége? Lófaszt.

-Nagyon tetszett a duettetek Marcsival. Szinte felforrt közöttetek a levegő. Esetleg bimbódzik is már némi kis románcocska? ;-) Milyen volt Marcsival együtt dolgozni? 

-Kurvára szar. Mosdatlan, dohányos, beképzelt, elkényeztetett nekemjár-ribanc. Sose raknám bele gyönyörű kukimat, sehova se. Nőt elvből nem ütök meg, de őt bármikor megütném.

-Szuperül állt neked a swinges téma. Gyakran hallgatsz amúgy swinget vagy jazzt?

-Soha. Gyűlölöm a zenét, főleg ezt a fajta zenét, amikor modorosan, vagányan, dzsesszesen próbálnak előadni eleve gáz rockslágereket.

-És miért adtad arra a fejedet, hogy az X Faktorba jelentkezz?

-Tanulni buta, dolgozni lusta és tehetségtelen vagyok - itt viszont némi ugrándozásért cserébe számomra soknak tűnő pénzt és némi olcsó tinipuncit várok. Kábé ennyi.

-Hát nagyon sajnálom, de neked kell hazamenned, Latsee. Zene!

-Most kéne bőgnöm meg ölelgetnem ezeket az edzőtermet sosem látott kis csicskákat? Mindjárt meglátjuk, ki megy haza. Itt a NAV.

Címkék: média egyperces
10 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2014.12.07. 09:21:33

latsee and yantsee sittin' on a tree
kay ay ess ess ay en gee.

Trónkövetelő 2014.12.07. 09:21:45

Én a Big Gunt az AC-villám-DC-ől szívesen elénekelném, ha a Svarci helyett a Miniszterelnök Úr járkálna a kocsik tetején.

Trónkövetelő 2014.12.07. 09:22:06

Én jártam olyan csajjal, aki részt vett az Xfaktorban. Azóta buzi vagyok :)

kukasmacska 2014.12.07. 13:14:38

A kérdezőnek finoman, de határozottan emlékeztetnie kellett volna Latsee-t, hogy a következő 99 évben a csatorna engedélye nélkül a Máramarosi Megyei TV-ben (éjszakai műsorsáv) sem szerepelhet, az a butaság meg eszébe se jusson, hogy átmegy a másik (kisebb, jelentéktelenebb, nem vetélytárs, de mégis) TV-hez főzőcskézni/valóságsózni/fejen pörögni búgócsigával.

Mukkancs 2014.12.07. 14:02:57

kukásmacska barátunk tökéletesen látja a dolgokat..az ilyen kiképzett sztárok a következőket csinálhatják..

Valóságsó,ments ki innen műsor,főzni-sütni természetesen a korábbi veszteseket vendégül látva, ahol már nyoma sincs a kiesést követő "kurva anyád" arckifejezésnek, mindenki őszintén nevet, és örül hogy megismerhették egymást, valamint lehet saját "ájszbákit tselendzs" videója is, és persze a régen volt elképesztően egyedi és vicces Hárlemsék faszság, amit a Fókusz/Aktív hasonló kvalitású műsorvezetője csak euforikus hangon tud felkonferálni.."Ha kíváncsi hogyan úszott delfinekkel Tutu a Sztár születik ifjú csillaga ne menjen sehová, rögtön jövünk.."

CheTamás · http://rascasse-f1.blog.hu 2014.12.10. 19:44:32

Thybee-nek igaza van, a Risingfaktor gáz. Hiába, már az igényes tömegkultúra se a régi. Bezzeg régen egy pontos labda után művészi átéléssel kértek nyolcéves gyerekek Roxette-et.

Száz Virtuózokat, ezeret!

Trónkövetelő 2014.12.11. 22:44:45

@CheTamás:
Régen Juhász Előd Zenebutikja előtt ült az egész ország minden vasárnap délelőtt tízkor, mert abban leadtak igazi nyugati videoklipeket, Enyát, Peter Gabrielt, Duran-Durant, Alphavillet, Michael Sembellót, A-hát, pedofiloknak a kiskorú Kylie Minogue-ot, Richard Claydermant, italodiszkót, ígényes popzenét!!!!!

CheTamás · http://rascasse-f1.blog.hu 2014.12.12. 22:30:39

@Trónkövetelő: És egy ország legyintett mosolyogva, amikor Komjáthy mestör Égő szabadkormánynak fordította a Judas Freewheel burningjét.

Risár Kléderman, ez övön aluli volt. :D

eulimen_ 2014.12.13. 23:03:52

One more drink, Latsee-kám? Az elejétől fogva éreztem, hogy Latsee tuképp Istenes Bence egy adag igazságszérum beadása után...
süti beállítások módosítása