Az őszinte randi

2012/06/11. - írta: Modor Tibi

-Imádok kirándulni, táncolni, jókat főzni, elmerengeni a világ dolgain, bámulni a felkelő napot - én, ha megkérdezem valakitől, hogy hogy van, azt nem formalitásból teszem, hanem tényleg érdekel. (...) A személyes találkozás többet mond ezer szónál.

Na itt álljunk meg, és képzeljünk el egy olyan szituációt, amikor a bevett szövegek helyett hihetőbbek, de fájdalmasabbak hangzanak el. Hiszen ki ne szeretné a kellemetlen, cukrászdás-kávézós, pohárforgatós (szubverbális üzenet!), unalmas hobbis-iskolás-munkahelyes monológok helyett az őszintét?

-Mindennél fontosabb számomra az őszinteség, a gerinc. Hogy a szemembe merjék mondani, hogy felvállalják a véleményüket. Talán ezt tartom a legfontosabbnak egy férfiban.

-Komolyan? Hát akkor vissza az egész, szóval pár szót magamról. Van diplomám, de csak a papír miatt csináltam, és levelezőn puskázgattam végig, a beadandókat általában egy az egyben átemeltem valami ismerőstől, aztán a leggagyibb szakirányt választottam. A lényeg az iskola neve meg a szak úgyis, a többit már nem nézi senki. Mindig gyűlöltem tanulni, és sajnos az eszem se vág úgy, ahogy kellene - már a makróra se jártam be, jegyzetelni felesleges lett volna, odafigyelni nem tudtam.

Meló? Nem nagyon szeretek melózni se, de azért a társaság jó, a pénz se rossz. Szerencsére elég hozzá jól tudni angolul, mert máshoz nagyon nem értek. Igaz, a többiek sem. Pár év múlva úgyis viszik Kínába az egész céget, nem mindegy? Bent pedig próbálok mindig évente váltani, így soha nem kell semmit megoldanom, a pénz is több, az elődeink hibáiért pedig nem mi felelünk.

Szóval mit várok egy párkapcsolattól? Hát őszintén szólva semmit. Az utolsó, amire vágynék, hogy tüchtig, egyszemélyes kis agglegénylakásomat bárkivel meg kelljen osztanom, az pedig nekem nem társ, aki folyamatosan belepofázik mindenbe, és cserébe nem tesz semmit. Persze a pénz jól jönne, mert elég magas a törlesztőm, de még csak az hiányzik, hogy utána bármilyen követeléssel lépjen fel velem szemben a csaj, érted. Jobb ez így. Na ja, hát a kúrelás az piszkosul hiányzik, de hát tegyük a szívünkre a kezünket: erre vágyik titkon mindenki, hát nem? Persze ezt felnőtt emberek módjára meg lehet beszélni előtte: szóval odavissza nyújtsunk megfelelő mennyiségű és minőségű szolgáltatást, mindhárom bejárat kapjon zöld utat, kotonról szó se lehet - nekem szabad legyen más nővel is zsákolni, de te viszont legyél hűséges. Ez szerintem így fair, és reális elvárás ebben a mai világban. A férfiak ugyanis biológiailag erre vannak kódolva, nem tehetünk róla. Amúgy meg erősödik a verseny úgyis, az igények egyre magasabbak.

Van egy jó kis egzisztenciám: saját lakás, autó, biztos és jól fizető állás, stabil baráti kör - hasonlókat várok el jövendőbelimtől is, főleg, hogy legyen hova hazamennie utána. Kinek hiányzik, hogy ebből bárki jól járjon, és az én barátaimra higgye, hogy azok az övéi is? Meg a haverok női az ő barátnői, persze. Szánalom, szóval tudjon mit kezdeni magával. Családom is van saját, másé nem érdekel, köszi. Ha haza akarsz menni hétvégére, csak nyugodtan, de valószínűleg pont nem fogok ráérni.

Rossz szokások, gyengeségek? Számtalan. Reggelente szeretek a bögre felvizezett kávémmal beülni a slozettra, és nyitott ajtónál szarni egy hatalmasat, közben a laptopomon gyúrós-motivációs videókat nézek. Nem nagyon szeretem a házimunkát, főleg a vasalást - na ebben pl. besegíthetnél. Rendkívül perverz, önző és mizantróp személyiség vagyok, olyan 3 óra után kibaszottul idegesít minden ember a környezetemben. Addig viszont - becsületemre váljék - egész jól viselem őket - főleg, ha érdekem fűződik ehhez. Hétvégenként szeretek 70 órán keresztül ki se mozdulni a lakásból, ágyban enni, nem fürdeni... mi még. Ilyesmik.

Naszóval ez volnék én, kicsit őrült, kicsit különleges, de egy csupaszív ember. Mi a véleményed?

-Hát ez kicsit túl őszinte volt, én nem így gondoltam az őszinteséget. De mindegy, ennél jobbat úgyse találtam az utóbbi három évben. Jó lesz.

-Akkor fizetek is, de csak most, első alkalommal. És csak, ha megígéred, hogy kúrunk... Bocs, egy kétszázasod van még esetleg? Legközelebb azért ne a legdrágábbat válaszd, ha szabad kérnem. Én is megdolgozok a pénzemért.

220 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

randomuser1 2012.06.12. 20:52:54

@lárvalányhaj: a házasság a legelőnytelenebb közösségi szerződés, ilyen helyzetben és se mernék veszekedni.
loosers.

lárvalányhaj 2012.06.12. 21:06:00

@Emmanuel Goldstein: nem előnytelen az, csak nem felelősségvállalásra képtelen, beszari gyernőtteknek való.

randomuser1 2012.06.12. 21:18:45

@lárvalányhaj: házassági szerződés mellett, esetleg elkerülhető egy anyagi csőd, de őszintén, mennyi elpnye van?
szerintem zero, egy történelmileg túlhaladott társadalmi konvenció, ennél még a cirkumcízió is hasznosabb.

A Tyne folyó déli partja 2012.06.12. 22:00:08

@Emmanuel Goldstein: ja, nyilván illatosítsa a kakiját is. anyám, mennyire egyszerű lelkek egyesek.

randomuser1 2012.06.12. 22:10:49

@A Tyne folyó déli partja: nálam kizáró ok ha hozzám jár űríteni. vannak dolgok, amik nem férnek bele egy normális meberi kapcsolatba, ezt a partnerem meg kell értse, különben sose alakul köztünk bizalom. minden kapcsolat két emberen, és a két ember hozzáállásán múlik.

A Tyne folyó déli partja 2012.06.12. 22:40:21

@Emmanuel Goldstein: te nem vagy komplett. szóval, ha nálad van, és pisilnie kell, akkor milyen alak már. szegény lány. előre sajnálom, akinek veled együtt kell élnie. fenntartasz egy másik lakást külön neki pisilési, stb. célokra? ritka sötét vagy te.

2012.06.12. 23:45:37

@Ernoke:

Az a cikk már elég régi, a mai kurvákról hitelesebb képet fest ez:
lifetilt.blog.hu/2011/05/09/bitch_air_a_kurva_jarat

És akkor még mindig nem beszéltünk azokról a nőkről, aki csak a megélhetés miatt vannak érdekkapcsolatban, érdekházasságban.

combo hadnagy 2012.06.13. 05:04:30

Mélyen tisztelt modoros Szerkesztőség!

Nem tudok elmenni rajtatok. Most akkor hímsoviniszták vagytok-é, vagypediglen feministák? Ez nagyon nem mindegy, ugyanis a gyengébbik nemről kialakult világnézeteteket fontos volna tudnom a megfelelő prekoncepcióm kialakítása végett.

Őszinte válaszotokban bízva, baráti öleléssel:
combo hadnagy

ui.: Az ideális randi olyan, hogy mindkét fél réges rég lenyomozott kutyát-macskát a másikról (a Facebook korában a nyomozás szó itt indokolatlan, nincs benne semmi izgalom, mint hajdanán), és eljátsszák a tudatlant.

2012.06.13. 07:45:09

@tff: Ez egy marhaság, urban legendekre, szófia beszédre épített kitaláció az egyetemista/diplomás kurvák tömegéről, akik így teremtik elő a pénzt a tanulmányaikra. No persze...
Bizonyára volt már ilyen is, de még olyan marha is, aki készpénznek veszi egy piroslámpa.net hirdetés szövegét: "Kulturált egytemista lány vár meghitt otthonában, stb."; mert kellemesebb számára a tudat, hogy nem egy tanulatlan, buta, kiszolgáltatott szabolcsi/ukrán/román proli/parasztpicsát dug meg pénzért...
A kurvák meg valószínűleg a lelkük mélyén vágynának egy kis megbecsülésre, ezért azután azt hazudozzák, hogy egyetemisták, stb., mert azzal, hogy szakmányban szopják napi 5-6 hóttidegen férfi faszát - szabadosság ide vagy oda, megbecsülést nehéz szerezni.

debrejo 2012.06.13. 08:23:36

@Emmanuel Goldstein: Tudományosan bizonyított tény hogy a nők egyáltalán nem kakilnak és rózsaillatút pukiznak, nem kell aggódnod amiatt hogy az aktuális partnered lefossa a fájánszot :)
Amúgy szerény tapasztalatom szerint az értelmes nőnek nem kell nizonyítania e téren, sokkal jobban ügyelnek az olyan apró dolgokra mint a vécé illatosítása, nem ül veled szembe terpesztve amikor épp intim helyen epilál, nem fog sört inni már a negyedik randin, fingva-böfögve nyugtázva a minőséget, mindezt az arcodba mosolyogva.
Ez inkább a férfiakra jellemző. Az értelmesebb nő mindig ad annyit magára hogy ilyenek ne történjenek meg vele. Mindig.

mrbateman 2012.06.13. 08:27:37

@Brother Love: egy volt kollegám egy IX. kerületi kishölgynél tett látogatást, kezdeti feszültségoldás keretében megtárgyalták ki mit csinál, valami gazdasági jellegű BGF-es hókuszpókuszra jár, hányadév, főbb tárgyak, stb...számvitel?, tényleg, és megy?...hát van egy két dolog amit nem ért, pl: időbeli elhatárolások, eredménykimutatás összeállítása, stb.
Na lényeg a lényeg az óra második fele korrepetálással telt!:-DD
Volt akkora madár, h. adott egy kamu mail címet, és ment az e-learning...aztán a köcsög elment Karácsony előtt 3 hét szabira, így a kislány félévi beadandóját (Fityfasz Kft. 2010-es üzleti éve - kb 25 gazdasági esemény - nyitástól beszámolóig)

Azóta már végzett a csaj, lehetséges, h. már felszopta magát valami minisztériumi háttérintézményben osztályvezető-helyettesig...a tehetség utat tör magának!

Ernoke 2012.06.13. 09:44:24

@Emmanuel Goldstein: minek vagy együtt olyan nőkkel, akik taszítanak téged fizikailag?
mert ha valaki szexuálisan vonzó, annak a mosdatlan, dezodorálatlan testszagát (izzadságszagát) szereti az ember, nem a vegyszerekkel elnyomottat. az illatosított síkosító pedig még gondolatnak is undorító.
a hozzászólásaidból számomra az derült ki, h a szexuális vonzalom vagy nem játszik szerepet a kapcsolataidban (tehát érdekből vagy együtt nőkkel), vagy pedig még nem találkoztál számodra szexuálisan vonzó nővel, ez esetben a sértés minden szándéka nélkül valószínűleg homoszexuális vagy, csak nem tudatosult még benned.

Keresztény szellemiségű luxuskurva 2012.06.13. 09:57:28

Én filmekről, írókról, zenékről szoktam hadoválni vég nélkül, teljesen őszintén, mert ezek lelkesítenek, mindennapi életem nem annyira. Biztos ettől is megy olyan jól.

Vision 2012.06.13. 11:11:38

@Keresztény szellemiségű luxuskurva:

"mert ha valaki szexuálisan vonzó, annak a mosdatlan, dezodorálatlan testszagát (izzadságszagát) szereti az ember"

Akkor szagolgassad B+, én viszont inkább a parfümillatú csajokat szeretem. Ha emiatt látens homár lennék, akkor vállalom.

Pan Modry 2012.06.13. 11:31:10

@Emmanuel Goldstein:

ilyet csak luzer menedzserek tesznek, komoly menedzsernek nem anyagi tetel egy call girl, meg a jobbik fajta sem.

Ernoke 2012.06.13. 11:45:43

@Vision: ok, te bírod a parfümöt, de nekem baromi érzékeny szaglásom van, úgyhogy elnézést, ha férfiakon zavar.

Vision 2012.06.13. 11:48:39

@Ernoke: Csakhogy te nőkről írtad. :)

2012.06.13. 12:10:47

@Ernoke: Finomítsuk már ezt annyira, hogy általában senki nem szereti direkt a megizzadt-bepállott testszagot, de basszus, ha valakivel együtt élek, akkor biz' tapasztalja az ember, hogy az néha megizzad, stb.
Furcsa egy férfifelfogás, akinek a nő valamiféle agyonszilikonozott-szolizott-tuningolt, fehérített segglyukú, punciplasztikázott, botoxolt humanoid, persze ez a furcsa hozzáállás mint az igényesség netovábbja magyaráztatik.

combo hadnagy 2012.06.13. 12:20:16

@Ernoke: "mert ha valaki szexuálisan vonzó, annak a mosdatlan, dezodorálatlan testszagát (izzadságszagát) szereti az ember, nem a vegyszerekkel elnyomottat."

Ööö, a parfümöt elvileg szexuális vonzalomra optimalizálják a gyártók. Nem tudom, hogy a tudományt (feromonok stb.) mennyire használják, de egy parfüm akkor "jó" (*), ha tetszik a férfiaknak. Természetesség? A melltartó sem egy természetes dolog, mégsem rossz az. Remélem érted, hogy mit akarok belőle kihozni, na.

(*) Na jó, 50-60 éves korban már az ázott kenyér szagot hivatott elfedni a nénikéken, jellemzően tömény vaníliaillattal (egyéb vizuális stílusjegyek: téglavörös haj, rózsaszín rúzs).

lárvalányhaj 2012.06.13. 12:51:12

@Emmanuel Goldstein:

egyszer valaki feljelent emiatt a gecibe, és akkor majd az ánuszod fog felejthetetlen tapasztalatokat szerezni a börtönben.

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2012.06.13. 12:58:33

Miről van szó? Párkapcsolat? Közösen fingás, szarás, baszás, hugyozás?

Ernoke 2012.06.13. 13:09:31

@Vision: ellenkező nemről konkrétabban. azt próbáltam gagyogni, h nem értem, ha valaki nem bírja az elvileg általa választott ellenkező nemű testszagát. pedig szexben az a fő izgalmi tényező, nem?

@Brother Love: a bepállottat nem, de ahhoz kb. 1 hetes mosdatlanság kell, h valakinek hajléktalanszaga legyen, vagy valami betegség. az izzadtat viszont nagyon is.:)

2012.06.13. 13:19:49

@Emmanuel Goldstein: Szép és frappáns, bár én egy picit másképp fogalmaztam volna (pontosabban más szórenddel), valahogy így:

"Minden kapcsolat két emberen és a két ember hozzáállásán múlik. Vannak dolgok, amik nem férnek bele egy normális meberi kapcsolatba, ezt a partneremnek meg kell értenie, különben sose alakul ki köztünk bizalom.
Nálam kizáró ok ha hozzám jár űríteni."

Így sokkal hatásosabb lett volna a trollkodásod, mert egy kiegyensúlyozott, empatikus, mértéktartó felvezető után, mintegy slusszpoénként (és a meglepetés erejével) jön a trágár tajparasztság.

Vision 2012.06.13. 14:15:06

@lárvalányhaj: Kis naiv beosztottakat reszelni nem bűncselekmény ám. :)

Celtic 2012.06.13. 16:23:08

@Styxx: Az a gond, hoyg en mar el tudom kepzelni...WC-n ul, tehat mihez kell a motivacio? Szarashoz. Akkor milyen video lehet, ami ehhez passzol....Foleg, ha valami masszat meg gyurnak is benne....

Celtic 2012.06.13. 17:43:15

@Somló November: Ja, de romantikusan, egymas kezet fogva. Mitnemondjak, igazan romantikus lehet a kozos wc-hasznalat - egyidoben.

randomuser1 2012.06.13. 18:02:11

@Brother Love: valóban, de nagyon kiakadtam erre az oktalan asszonyra, amint kiadtam a mérgem, békülékenyebb és melodramatikus hangot ütöttem meg, azt hiszem ez világos.egyébként úgy érzem ez kifejezetten jó, vulgaritásában is finomkodó terminus, emiatt remekül ideillik :)

Hicudzsi · http://spakli.blog.hu 2012.06.13. 18:13:49

Én megértem a szagérzékenyeket - én is az vagyok -, de basszus nem értem @Emmanuel Goldstein, hogy most mi van a wc-zéssel? Akkor nem is nálad szexeltek, mert mi van ha pisilnie kell utána? Vagy ha elindul a klotyó felé eléállsz és kidobod a sarki toitoihoz? :)

2012.06.13. 18:26:57

@lárvalányhaj:

Ez miért is számít bűncselekménynek? (Azt feltételezhetjük, hogy a gyakornok hölgy betöltötte a 14-et.)

Hicudzsi · http://spakli.blog.hu 2012.06.13. 18:40:28

@tff: Aha, szerintem ez már eléggé szexuális zaklatás (panda), hogyha felettes-beosztott viszony. Mert a felettes használhatja a "hatalmát" mondjuk beígér egy kirúgást.

2012.06.13. 18:47:10

@Hicudzsi:

Na igen, bár nekem úgy jött le, hogy a kiscsaj önként dobja be magát az érvényesülés érdekében.

Hicudzsi · http://spakli.blog.hu 2012.06.13. 18:57:13

@tff: Ejj, de ez akkor is veszélyes terep, mert nem lehet tudni, mennyi volt az önkéntesség és mennyi a zaklatás.

2012.06.13. 19:29:12

@Hicudzsi:

Inappropriate sexual contact? :)

Így már igaz, hogy veszélyes terep, de lárvalányhaj börtönbüntetésről beszélt. Egy "szexuális zaklatás" (ilyen tényállás egyébként nincs a Btk.-ban) lehet, hogy nem etikus, ellentétes a cég belső szabályzatával, lehet, hogy megalapozna egy polgári/munkaügyi pert, vagy egy EBH-eljárást a cégnek, de a bűncselekményektől szerintem messze van egy ilyen "fair deal", még ha a főnök ajánlja is fel.
Persze írnak ide jogászok, talán majd valaki nálam okosabb, ha érdekli a téma...

randomuser1 2012.06.13. 19:45:09

@Hicudzsi: szerintem te kicsit sok amerikai sorozatot néztél az ertéelklubon, az tolta el az realitásérzékedet a szürrealizmusig. ha egy vállalat az etikai kódexében nem köti ki h az alkalmazottak nem léphetnek szekszuális kapcsolatba egymással, akár a vezérigazgatóval is lefeküdhetek, ez a hazai juriszprudencia szerint semmiféle szabályba vagy törvénybe nem ütközik...

Hicudzsi · http://spakli.blog.hu 2012.06.13. 19:48:55

@Emmanuel Goldstein: Kár, hogy errefelé nincs rtlklub, de sebaj.

randomuser1 2012.06.13. 19:53:29

@Hicudzsi: műholdas. hol lax, a marson?

randomuser1 2012.06.13. 20:00:31

@Hicudzsi: fenébe, ott akartam nyaralót venni, h ne zavarjanak hétvégenként, erre kiderül h dugig van...

A Tyne folyó déli partja 2012.06.13. 20:00:52

@Vision: mert te parfümillatút kakálsz, és reggel felkelés után is parfümillatot árasztasz? meg persze sportolásnál is?

Hicudzsi · http://spakli.blog.hu 2012.06.13. 21:12:37

@Emmanuel Goldstein: Megértelek, engem a sok nyaraló szokott zavarni.

j.gabi 2012.06.14. 08:42:47

Egy barátomtól hallottam, hogy alkalmi ismeretség romantikus része közben a hölgy részéről ez a kívánalom hangzott el: "Szarj a mellemre!".
Nem tudta hirtelen lereagálni a dolgot.

mrbateman 2012.06.14. 09:30:22

@j.gabi: Hm, ez tényleg nagyon romantikus!:-D

és mi van, ha épp nem kell szarni, akkor már rögtön impotens az ember?!

j.gabi 2012.06.14. 10:37:56

@mrbateman: Szerintem, ha kellett is neki, akkor azonmód elmúlt volna.

Elijah_Baley 2012.06.14. 10:41:00

@Hicudzsi: engem a templomok, közintézmények, udvar- és családiházak is zavarnak, nem csak a nyaralók.

debrejo 2012.06.14. 11:07:02

@j.gabi: viccből szoktam én is ezt, illetve hasonlót a csajoknak mondani annó, fapofával, már ha bírtam:
"ha majd komoly lesz köztünk a dolog, rászarok a melledre és szétverem vietnámi strandpapuccsal".
Kár hogy nem dokumentáltam őket. Voltak érdekes reakciók, de aki vette a lapot annak nyert ügye volt :)

Elstron 2012.06.14. 12:52:50

@A Tyne folyó déli partja: Nem, de nem is állítom magamról, hogy ezekben a helyzetekben kellemes lenne az illatom. :)

2012.06.14. 16:13:06

Én a házastársak közös hálószobájával kapcsolatban Molnár Ferenccel értek egyet, bár a külön köntinenst egy kicsit soknak tartom, de a külön háló- és fürdőszoba alap.

pocaklakó minimanó 2012.06.14. 18:27:34

Nagyon fontos dolgok vannak egy párkapcsolatban. Mondtam is minap életem párjának, a KEDVESNEK, hogy: „Ha nem vagy mellettem, ha nem birtokolhatlak és érezhetlek a közelemben - úgy érzem, elveszítettelek.” ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥

A legfontosabb dolgokat a legnehezebb elmondani. Ha ezekről beszélsz, nevetségesnek érzed magad, hiszen szavakba öntve összezsugorodnak - amíg a fejedben vannak, határtalannak tűnnek, de kimondva jelentéktelenné válnak. Ám azt hiszem, többről van itt szó. A legfontosabb dolgok túl közel lapulnak ahhoz a helyhez, ahol a lelked legféltettebb titkai vannak eltemetve, irányjelzőként vezetnek a kincshez, amit az ellenségeid oly szívesen lopnának el. Ha mégis megpróbálsz beszélni róluk, a hallgatóságtól csak furcsálló tekinteteket kapsz cserébe, egyáltalán nem értenek meg, nem értik, miért olyan fontos ez neked, hogy közben majdnem sírva fakadsz. És szerintem ez a legrosszabb. Amikor a titok nem miattad marad titok, hanem mert nincs, aki megértsen. ♥ ♥☮☮☼ ☼❄❄☃☃✽✽✽✿✿✿❀❀❀ Nagyon fontos dolog, kérlek, jegyezd meg: Keresd meg azt az embert, aki mosolyt csal az arcodra, mert csak egyetlen mosoly kell ahhoz, hogy fantasztikussá tegyen egy rossz napot. Találd meg azt, akitől a szíved mosolyogni fog. Megtanultam, hogy várni a legnehezebb, és szeretnék hozzászokni, tudni, hogy velem van akkor is, ha nincs mellettem, mert ahol szeretet, ott nem számít, kinek van igaza. Egyetlenegy dolog számít: a szív szava. ♥ ♥☮☮☼ ☼❄❄☃☃✽✽✽✿✿✿❀❀❀ Amit el akarok mondani a szeretetről, nem az, amit érzek vagy gondolok, nem is az, amit máshol olvastam. Amit érdemes kimondani, az ott van a lelkünk mélyén. És ha valóban találkozni akarunk, csakis ott találkozhatunk, lelkünk legmélyén, mert ott összeérünk: az igazi találkozások ott történnek. ♥ ♥☮☮☼ ☼❄❄☃☃✽✽✽✿✿✿❀❀❀ A szeretet lényege az együtt. A veled. A velünk. A szeretetről beszélni egyedül nem lehet. ♥ ♥☮☮☼ ☼❄❄☃☃✽✽✽✿✿✿❀❀❀

Ui.: A mai napnál éppen nincs jobb. Élvezd a napsütést, fürödj a NYÁR FÉNYÉBEN, gondolkodj, SZERESS és vigyél véghez valamit! Bármit, a lényeg az, hogy érezd jól magad.

..... (¯`v´¯)♥
.......•.¸.•´
....¸.•´
... (
☻/
/▌♥♥
/ \ ♥♥

pocaklakó minimanó 2012.06.14. 19:08:40

@Frengi:

"...de a külön háló- és fürdőszoba alap."

Tíz panellakóból tizenegy ezt ajánlja. :)

Donjon 2012.06.14. 19:39:58

Én most vagyok túl egy kissé szenvedősre sikeredett ismerkedésen, ami végül hibernált állapotba került.
Mindketten 32 vagyunk, én férfi,elvált, 1 gyerekkel (gyerek az anyjánál), ő szintén túl van néhány komolyabb csalódáson.
A nagy távolság miatt csak párszor tudtunk élőben találkozni, de interneten,telefonon napi szinten tartottuk a kapcsolatot.
Viselkedése igen furcsa volt, hol lelkesedett, hol teljesen letargikus volt és beszélni sem akart velem.
Pl. egyik hétvégén felhívtam, de csak röviden beszéltem mert épp nem voltam olyan helyen, hogy sokáig beszéljünk. Ezért úgy megsértődött, hogy 2 napba került mire sikerült érdemben beszélni vele, akkor is ő kért bocsánatot, hogy hisztizett.
Múlt héten ő keresett meg amikor 2 napig nem hívtam mert munka miatt nem értem rá, hogy el vagyok veszve. (Mindketten sokat vagyunk otthon, én a beosztásom miatt, ő munkanélküli, így tényleg sokat trécseltünk)
Most oda jutottunk, hogy először töltöttünk egy napot együtt egy biciklitúra keretében, de finoman szólva nem volt a legkedvesebb. Mondjuk ez az időjárás miatt is. Ami miatt szintén bocsánatot kért, de most kitálalt. Eddig csak kerülgette a kérdéseimet nem kis bizonytalanságot okozva.
Elmondta a szokásos szöveget, hogy tőlem csak jót és szépet kapott, de nem tud férfival kapcsolatot létesíteni, mert nagyon komolyan csalódott korábban (pontos okot nem tudom, de kb. megcsalás szintű lehetett) és tudja, hogy rettenetesen sérült lelkileg és gyógyulnia kellene. Elmondta, hogy elege van a férfiakból. Nem lepett meg a dolog, az eddigi viselkedésével teljesen egybevág. Meg akar szakítani minden kapcsolatot velem arra hivatkozva, hogy csak bántana engem és szégyelli, hogy így bánt velem eddig is.
Én két dolgot mondtam erre, hogy nem biztos, hogy a kapcsolat megszakítása okos dolog és azt, hogy mindenképpen szakemberhez kellene fordulnia. Szerencsére ezen nem sértődött meg, sőt azt mondta elgondolkodik a javaslatomon.
Tisztában vagyok, hogy ezzel kimerítem a lúzerség minden tételét (szárazbarát, az aranyos srác,stb.), egyenlőre nem szívesen adom fel.
Ugyanakkor az ő javaslatára egy időre jegelem a kommunikációt. A nyáron mindenképp találkozunk és szerintem később rákérdezek, hogy elmegy-e pszichológushoz, leginkább az ő érdekében.
Továbbra is nyitott vagyok mások fele, találkozgatok másokkal is, de ha esélyét látom, hogy vele összejöjjek akkor megpróbálom újra.
Szerencsére még nem tartottam ott, hogy komolyan belegabalyodjak a lányba és sérüljek a visszautasítástól.
Mindezt azért mondtam el, hogy lássátok, hogy nem csak a férfi hülyeségei lehet oka egy kapcsolatnak, hanem egy nő is tud defektes lenni.
Most jöhetnek a kommentek, hogy mekkora vesztes vagyok.

pocaklakó minimanó 2012.06.14. 19:43:35

@Donjon:

"Most jöhetnek a kommentek, hogy mekkora vesztes vagyok."

Jó.

De biztos hallani akarod az őszintét?

Ezen a blogon vagy, ne feledd. :)

Donjon 2012.06.14. 19:44:57

@pocaklakó minimanó: Azért írtam ide a történetemet.

pocaklakó minimanó 2012.06.14. 19:46:56

@Donjon:

Vesztes vagy.

Ha már egyszer annyira kérted. :)

Donjon 2012.06.14. 19:49:50

@pocaklakó minimanó: Ez nem volt túl részletes. :) Egyéb építő kritika? "Pl.: Azért mert nem vagy szemétláda a nőkkel. Kettőt rúgnál beléjük mindjárt szeretnének.."

pocaklakó minimanó 2012.06.14. 19:53:41

Vesztes vagy, mert nem vagy azonnal szemétláda a nőkkel. Tudhatnád, ha bepatkányulsz és csupán egyet rúgsz beléjük, mindegyiket megkaphatnád. Hetet meg egy csapásra. :)

Donjon 2012.06.14. 20:02:32

@pocaklakó minimanó: Ha szemét lennék még szóba se állnának velem. Ez a tétel csak akkor igaz, ha jól nézel ki, én nem vagyok egy matyóhímzés, így marad a jófejség mint erény.

pocaklakó minimanó 2012.06.14. 20:18:21

@Donjon:

"...így marad a jófejség mint erény."

Keserves éveknek nézel elébe. :)

A Tyne folyó déli partja 2012.06.14. 21:04:31

@Elstron: nem is állítja senki. csak arról van szó, hogy elég szánalmasság nem elfogadni valakit, csak mert nincs mindig tiptop állapotban. hogy élsz valakivel így együtt? de még csak egy szimpla együtt alvás se lehetne így...

Donjon 2012.06.14. 21:14:08

@pocaklakó minimanó: A feleségemmel voltam szemét, de nem vezetett semmi jóra.

Elstron 2012.06.14. 22:42:33

@A Tyne folyó déli partja: Csakhogy marhára nem erről az esetről beszéltünk eddig, de mindegy. :)

Donjon 2012.06.14. 23:43:28

@i_d: Igen, jól látod. Kicsit én is a nagy mell csapdájába estem, de nem hagyom magam elvarázsolni.
Néha látok embereket akiknek a párválasztásában szinte csak ez a tényező játszott szerepet.

2012.06.15. 07:45:11

@pocaklakó minimanó: fiatalon persze még minden nagyon szép együtt panel-romantikázni, de pár év együtt élés után mégis csak eszükbe jut az ifjaknak egy kertvárosi lakás.

Nagyon érdekes volt: egyszer kényszerűségből egy ágyba kényszerültem az ex-szemmel. (évtizedek óta egyedül alszom).Teljes meglepetésként ért, hogy a mellettem fekvő test meleg, már mint hogy 36°-os hője van, egy 70kg-os Warmflasche.

Gondolom egy hideg hálószobában az együtt alvás jár ilyen előnyökkel, de kánikulában ennek ugyan ez a hátránya. (Mint ha egy elektrischebeteinlage fűtene melletted 2. fokozaton, amikor kinnt is meleg van).

Elijah_Baley 2012.06.15. 12:05:07

@pocaklakó minimanó: ez naggyon cuky! a priviponthu-n szoktam ilyen stílusgyakorlatokat olvasni, de a tied naon találó alkotás. a hejesírás kicsit sántít, mert látcik hogy már öreg vagy ehez, de ne ad fell, pár üveg bacardy brizer utánn menni fog!

j.gabi 2012.06.15. 12:31:39

@De gustibusaut bene, aut nihil: Én, hülye, erre megnéztem, hogy tényleg van-e ilyen. Pfööööjjjj...

Elijah_Baley 2012.06.15. 12:56:02

@j.gabi: jobb munkahelyeken a lakosság nyelvhasználatának (de)generációs mintái iránt érzéketlen vebszensz szűri valami mondvacsinált randi kategória miatt, de egyébiránt csudajó oldal. Mivel az alkotók jelentős mennyiségű és különböző minőségű képet is töltenek fel az adatlapokhoz, erős a gyanúm h ez nem unatkozó vebkettes bölcsészek heccblogja, hanem létező személyek aktív nyelvhasználati mintáit szolgáltató tárhely. ha most újra bölcsikaros lennék, valszleg ilyesmiből írnám a kandidátusimat.
egyébiránt jelentős esztétikai értéket képvisel a sok suna-pozitív fénykép is, már ezért is érdemes magányos óráimban vissza-visszalátogatnom az oldalra.

j.gabi 2012.06.15. 14:59:12

@De gustibusaut bene, aut nihil: Kedves egészségedre. Én ehhez már kicsit öreg vagyok. :-)

Celtic 2012.06.15. 23:13:06

Egyebkent, ha mar oszinteseg: ertekelni tudnam, ha a kaja csomagolasan rajta allna: "mi nem azert adjuk olcsobban, mert kevesebbet koltunk marketingre, nincs olyan nagy nevunk es olcsobb csomagolast hasznalunk, hanem mert a legolcsobb elelmiszeripari hulladekbol allitjuk elo Onnek az etelt".

Konkret pelda: havonta veszek egy doboz Iglo halrudacskat, nem olcso ( ez relativ), de ennyit igenyel a szervezetem. Legutoljara szamolgattam, hogyan tudnek a kiadasi oldalon faragni (sajnos nem vagyok kormanytag, igy a bevetelnoveles eszembe sem jut, egyszeru allampolgarkent a kiadast csokkentem), es lattam egy najlonzacskos halrudacskat, nem tudom, melyik ceg termeke, kb. 80%-os aron, kb masfelszer annyit. Na, ez nacceru, vegyuk meg. Mikor kibontom, megsutom, akkor jottem ra, miert olcso: kb. daralt olajos szardinia volt...Ugyanezt mar mas is eljatszotta, jo tiz eve imadtam a Saga sajttal toltott pulykamellett, de nem tudtam megvenni. Orommel lattam, hoyg masik ceg is piacra dobja. Oromom addig tartott, amig bele nem kostoltam, a szaraz feher pulykamell helyett valami daralt szurkes ize volt...Ejszaka meg jott fel a gyomorsav attol az izetol.

Na, ennyit az oszintesegrol, amit elvarnek. Ez mellett en is oszinte vagyok, ami annyi, hogy nem hazudok. Megbantani viszont nem akarok mast, igy ha kell, inkabb hallgatok, mint a szemebe mondjam - azt hiszem, egy hallgatas is lehet beszedes. Lsd pl. az "ugye nagy a fenekem ebben a nadragban" kerdest. Hazudok, ha nemet mondok, megbantom, ha igent, inkabb hallgatok. Ha eleg ertelmes, nem tesz fel legkozelebb ilyen provokativ kerdest...

Elijah_Baley 2012.06.15. 23:19:48

@Celtic: azé remélem, otthon minden rendben? ilyen plasztikusan eljutni a halrudacskáktól az asszony seggéig komoly válságra utal:)

Celtic 2012.06.15. 23:24:06

@De gustibusaut bene, aut nihil: Teljesen rendben, mar egy eve egyedul elek :)

Elijah_Baley 2012.06.15. 23:33:45

@Celtic: akkor jó, elégedetten konstatálhatom, mindketten kiegensúlyozott életmódot folytatunk, ha eccer péntek éjfél fele a modorosblogon diskurálunk :)

Elijah_Baley 2012.06.15. 23:47:46

@j.gabi: te olyan huszonéves lehecc, akkoriban nekem se jöttek be a tizenéves lányok, de ha vársz pár évtizedet, a helyzet radikálisan megváltozik!
üdvözlettel,
Gumbert Gumbert
:)

BRAAJEN 2012.06.16. 01:28:33

Ilyenek vagyunk mi, újmagyarok. Ilyen sírvaröhögősek! A régiek meg hisznek istenben. De mint az írás is mondja:" Segíts magadon, mert Istennek nincs ideje rád!"
A svájcifrank meg bebaszott. De nagyon!

Celtic 2012.06.16. 08:22:48

@De gustibusaut bene, aut nihil: Hat, hogy Pajort idezzem: "Igy negyven felett mit csinalhat az ember, hosszu az ejszaka".

2012.06.16. 17:36:25

Emberek, ez komoly?!

www.life.hu/szeress/szex/20120612-tanulj-madonnatol-11-ok-hogy-fiatalabb-pasival-szexelj.html

"Egy huszonéves pasi azonban szívesen végigveszi veled a Káma Szútra összes leckéjét, sőt, akár újabb pozitúrákat is kipróbál. Mindezt csak azért, hogy téged lenyűgözzön. De gyakran nemcsak a szexuális teljesítményével, hanem kisebb-nagyobb ajándékokkal is a kedvedben próbál járni - például verset szaval neked az ágyban, szerenádot ad, vagy egy saját készítésű ékszerrel lep meg, amelyben benne van a szíve-lelke is."

Csak éppen a huszonévesek már a netes pornón szocializálódtak, szóval ne lepődjön meg az idősebb hölgy, ha a szerenád után az ifjú hódoló a csokibarlangra pályázik, meg arcpakolós befejezésekben gondolkodik..

Kovács István Géza 2012.06.18. 17:58:32

Úgy látom, elég nagy szarban van a blog. Manapság már nem ritka a tíznapos posztszünet; most is már 1 hete nincs semmi. Úgy sejtem, most nem mondhatja Tibi, hogy 200 poszt vár a megjelenésre, és csak azért nincs gyakrabban, mert ő úgy gondolja.

sorica123 (törölt) 2012.06.18. 18:26:59

@Celtic: na, ezek a neszesemmi kaják... még a halassal akkor jól jártál, az legalább rossz ízű nem lehetett, meg igazi hal van benne, csak más fajta (nem tonhal). De az is bosszantó tud lenni. Viszont a kamu pulykacuccok... konkrétan fűrészpor, de még arra se strapálják magukat, hogy színre beálcázzák husinak.
A nagy-e a seggem a nadrágban-toposzhoz: vagy diplomatikus/berka módon rávágod, hogy "ááá, nagyszerűen nézel ki", akkor is, ha úgy áll a zasszonyon a ruha, mint kecskén a hálóing - vagy meghajtod az agyad, és nem rávágod, hogy "akkora, mint egy honvédségi lavór!" (antidiplomatikus), hanem elmondod, hogy miért nem áll mégse jól a cucc. Na ehhez nem szokott az embereknek humora lenni, és inkább ráhagyják a másikra a legnagyobb hülyeséget is, csak nehogy elértse és beszólásnak vegye.
@Kovács István Géza: ez a modorvadászat egy ideig működik és vicces, de egy idő után belefárad(hat) az ember, hogy mindent azon a szűrőn vizsgáljon meg, hogy modoros-e vagy sem. Mondjuk magamból indulok ki, nem tudnám úgy elképzelni magam, hogy egyetlen szempontom bármivel/kivel kapcsolatban, hogy modoros-e vagy sem. Mert azonnal befigyel a "modoros, de kit érdekel" kategória is.

Celtic 2012.06.18. 19:22:38

@sorica123: De, szornyu izu volt a hal is :) Csak utana neztem, milyen szep kekes-szurkes szine van a pepnek.
Az asszonynal meg a harmadik modszert valasztottam: hallgattam. Minthogy jelenleg egyedul elek, ez tanusitja, hogy nem voltam 100%-os....

Mas: orommel olvastam a hozzaszolasodat azon a Mamzel-forumon, majdnem virtualisan a keblemre oleltelek, aztan rajottem, hoyg nem fogom ott kiteregetni a virtualis ismeretsegi halomat :)

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2012.06.18. 19:43:33

@pocaklakó minimanó: uramatyám, a másodperc töredékéig vetettem pillantást arra a borzalmas ASCII grafikára és egy pillanatra megingott körülöttem a lét szilárdnak hitt izéje

sorica123 (törölt) 2012.06.18. 20:23:03

Szófosás egy-két-há...
@Celtic: blá... mert a bőrét meg mindent beledaráltak. Azé ez valahol pofátlanság, mert az olcsón eladott kvázi használhatatlan dolog is pénzbe került. Azaz fizettél egy bokánrúgásért, de rendesek. Meg lehet kérdezni háborút megélt néniket, hogy kb a rohadt krumplit is meg lehet ehetőre csinálni (na, ezt bajosan hiszem:///), szóval még csak a _szarból várat nem lehet_ tétel se igaz itt. Bár kaját amúgy se szarozunk le.
A Mamzel-blogon kifejtett trolltevékenységemért bocs mindenkitől, aki nem érti, mi a karimás túrósnak kell hozzászóljak, mikor ennyire bosszant, de már kétszer alászaladtam, hogy annyira felbosszantott, hogy beugattam. Ez nem őt minősíti, ez egy karakter, ilyen, kész. Engem meg irgalmatlanul bosszantanak bizonyos EKKORA fejjel előadott zsenialitásai, mert ezek az ő meglátásai, oszt kész. Hadd ne legyek már hülye/naiv liba/bunkó/gyakorlatiatlan örökegyetemista, amiért én nem ő vagyok. Meg mondjuk könnyű a vállaltan csámpásrozi Tékasztoris Vikibe belekötni, aki még tartja is a képét, hogy ide hamuzzá, mert még rá is játszik tíz kört a trampliságára. Ahogy, jegyzemmeg Mamzel erre az okos-szexis-penge cuccra, ami szintén egy - ezek szerint hozzá passzoló - szerep. Nem kell a tékás tyúknak az összes posztját szeretni, direkt elolvastam mindent mert volt egy-két, a maga nemében jó hülyeség benne - egy része hozta a szintet, a többi ugyanannak a perszeveráló továbbrágása volt, érezhetően kicsit olyan céllal, hogy kibeszélje magából a dolgot. Baj? Ha baj, nem az én bajom, max az, hogy birka módra végignyálaztam az összes posztot:)

pocaklakó minimanó 2012.06.19. 00:12:16

@De gustibusaut bene, aut nihil:

Pedig ha tudnád, mennyi munka fekszik ezekben a mély igazságokban.

pocaklakó minimanó 2012.06.19. 00:18:47

@De gustibusaut bene, aut nihil:

Próbálok írni, és újra: "Üzenetedben olyan kifejezést vagy linket használtál, ami tiltott. Fogalmazd át és küldd el újra!"

Nem lehetne egyszer készíteni egy listát?

j.gabi 2012.06.20. 14:20:52

@sorica123: Nagyon ráértem, elolvastam ezt a mamzel izét. Eleve már milyen név ez? Möszjő blog mikor lesz? Báááá!!!

Volt főnököm mondta: Kékgolyó utca lehet, bezzeg ha lógócsöcs utca is lenne, kitörne a botrány.

Ez a tékasztoris csaj valami hasonló lehet, mint Tibor (Izom), csak Tibornak jobb a stílusa. Egyik sem komoly, de az ezen való mamzel-rugózás tényleg fárasztó.

Ernoke 2012.06.20. 15:16:04

@j.gabi: én is beleolvastam a mamzelba.
namost a tékasztorik szerintem is egy igénytelen, sas-kabaré színvonalán mozgó okádék. a mamzel viszont kb. ugyanazt műveli, mint a tékasztorik, intellektuális(nak látszó) köntösbe bújtatva a primkó ostobaságát. lehet a vergődés rejtett motivációja az önreflexiótól való félelem volt.:D

Ernoke 2012.06.20. 15:31:07

@sorica123: "Ahogy, jegyzemmeg Mamzel erre az okos-szexis-penge cuccra, ami szintén egy - ezek szerint hozzá passzoló - szerep."
nyilván nem tudom, milyen szexis mamzel, lehet nagyon jó nő, de a bejegyzései hajmeresztően bugyuták, ilyen nők lapja café színvonal, coelho-szerű életbölcsességekkel tele.

sorica123 (törölt) 2012.06.20. 17:23:10

@j.gabi: a névvel semmi bajom, mindenki olyan idétlen névvel rohangászik, amilyennel akar, viszont ez a csaj bosszant.
@Ernoke: amit írtam róla, ja. Gyakorlatilag gyártja a posztokat, színvonal tökmindegy - váljék kedves egészségére, ha nem tetszik, szard má' le... hidd el, én se azt szoktam szakmányba olvasni. Se a Mamzelt, mer az meg csak szimplán bosszantó.
Mamzel-témához egy nagy büdös önreklámot hadd nyomjak el: vioricazatrigsorica123.freeblog.hu/archives/2012/05/11/Szerintem_hagyjuk/ - nem először bosszant fel úgy, hogy hozzászóljak, amit később meg is bánok, mert semmi értelme csak azért bekommentelni, hogy valakit szétoltsál a nyilvánvalóan saját egyedi szocvéleménye miatt. Na de ilyen vaslogikája van a nőnek, és e mellé adja elő magát egy penge kozmónőnek, aki csak úgy dobálja a népet szerteszét, mert senki se érhet fel hezza. Amúgy ez a típus nem szokott Coelhozni, vagy csak ritkább, az egy jámborabb csoport totemje. Akik amúgy ha megnyerték, hadd vigyék, Müller Péterrel egyetemben, nekem ezek az arcok továbbra is túl kenetesek.

Ernoke 2012.06.20. 17:35:19

@sorica123: nekem is az volt az egyik kedvencem tőle.:D (amúgy egyiket se olvasom nyilván, mamzelről most hallottam először.)
coelho csak a közhelyes paneljei miatt jutott eszembe róla.

Hicudzsi · http://spakli.blog.hu 2012.06.20. 20:50:53

Basszus a freeblog bekrepált megint, így nem tudom megnyitni a linkjeiteket. Pedig már kíváncsi vagyok, hogy mi van.

Plumper 2012.06.21. 11:11:42

a pasi legyen bankkártya, vibrátor, testőr, szerető...

váj mí 2012.06.21. 12:00:01

@Plumper: Pontosan. És nem árt, ha ért a házi- és ház körüli munkákhoz is ;)

Plumper 2012.06.21. 12:12:12

@váj mí: a nő akkor viszont legyen qrvajó és változatos az ágyban. Nyafogás, szerelmes sorozatok kliséi nélkül. A férfiembernek egyetlen fontos és erős ösztöne van: a vaginába élvezés.

paszto 2012.06.22. 13:01:12

Haha:) Kurva nagy:)

csi szi 2012.06.24. 17:44:57

@Plumper: @váj mí: Hajaj, van ilyen haverom, csúnya, kopasz, már pocakot is eresztett, de igazi medvedisznóember, szőrös mindenhol ahogy egy férfinek kell.
És amolyan Casanova, igaz csak a 35-50 közötti korosztályú hölgyek körében arat sikereket, elmondása szerint. Ágybeli teljesítményével nyilván nincs gond, és amolyan ezermester féle, reprezentálásra meg van hitelre vett nem felső kategóriás de kellően nagy szedán, meg van tűrhető kéró is.
Meg annyi lóvé is, hogy ki tudjon fizetni egy wellness hétvégét. :) (hehe, biztos kiderült ennyiből hogy valahol irigylem;))
süti beállítások módosítása