Aki mindig beéget

2012/04/11. - írta: Modor Tibi

Ismerjük, és annyira régóta ismerjük már! Nincs egyedül: már kisiskolás korban, a fokozatos szocializációval és társadalmi normák megszokásával egyre jobban feltűnik létezése és működése. Akit a szüleink nem szeretnek. Aki lent a játszótéren bazmegezik, köpköd - később nyíltan dohányzik, aki látogatóban büfög, faterodék előtt disznó vicceket mesél, hazatelefonáláskor a telefonfülke mellett harsányan óbégat, vicceseket szól be: "Tibike, igyál még egy vodkát, buli van, na!", aki folyamatos megnyilvánulásait képtelen az adott környezethez idomítani.

Aki hirtelen ötlettől vezérelve, heccből elkezd neked akárhol nőket felhajtani - "ott van a haverom, kicsit félénk, de nagyon bejössz neki", nem mintha bármi ilyen irányú szándékod vagy kérésed lett volna. Aki aztán a barátnőd-feleséged előtt kezdi előhozni régmúlt idők "spongya rá"-ügyeit. Aki nyilvános helyeken pofátlanul mutogat tetszőleges emberekre és röhögi ki őket hangosan - "nézd már a gyereket, hol a másik lába, höhhö, nézd már, nézd már, ott! Mér nem nézed má". Az utcán téged meglátva felüvölt, hogy mindenki odaforduljon: "MODOR-KURTZ TIBI!!! Ő a Modor-Kurtz Tibi, tudod, akiről már annyit meséltem, tudod, aki két gyerek után hagyta ott a feleségét és költözött össze azzal a jóravaló náci bloggergyerekkel, tudod!"

Aki az igazság bajnoka minden helyzetben: aki a közös éttermezés közben állandóan reklamál, parancsolgat, alázza a személyzetet, visszaküldi, kompenzáció reményében alkudozik, nem jattol és ezt szívesen meg is magyarázza mindenkinek. Még ha nem is kérik rá. Oldják meg!

Hiányzik belőle a szégyenérzet. Elképesztően link és gondatlan. Színházból, csoportos üdülésnél mindig miatta késel. Úgyis megvárnak! Még egy sör belefér itt, álljunk meg. Távolsági buszra felszállva, mögöttünk ötven emberrel már a sofőrhöz érve áll neki igazolványt, pénztárcát, aprót keresgélni - az érméket szétgurítja, az utazási célt nem tudja, átszállási lehetőségek és alternatív útirányok iránt érdeklődik, 10%-os kedvezmény reményében mutogatja különféle, őt szerinte arra jogosító okmányát. Nem, ilyenkor nem ismered - ki ez? Amúgy is mindent kérdezni és kérdeztetni akar. Útikönyv, tábla, térkép, internet nem játszik. Ott azt a gyereket kérdezd már meg, merre van a stadion. De baszki, még 500 méter egyenesen, itt van a térképen. Nem baj, akkor is kérdezd meg. Fékez, letekeri az ablakodat. Az elküld a másik irányba. Na ugye. Mégis egyenesen lett volna. Mindegy, mindig a helyieket kell megkérdezni. Ők ezeket jobban tudják. Ne, ne ebbe az étterembe menjünk, ez túl puccos. Örök bölcsesség, hogy mindenhol oda kell járni, ahova a helyiek mennek. Majd te fordítasz, te beszélsz nyelveket. A görög betűket nem tudod elolvasni? Mindegy, majd mutogatunk. Háp-háp, röf-röf, csip-csip.

Nyilvánosan és a saját hülyeségén túl, tudatosan is imád beégetni. Neki igazán nincs vesztenivalója. Neked még lehet. Beszólogatás, FELkóstolás, káromkodás, szükségtelen, humortalan politizálás és zsidózás. Ő nem egy gyáva féreg, meri vállalni mindenki előtt a véleményét. Gyáva népnek nincs hazája. Azért is vitte ő ilyen sokra.

És valahol neki is rang, hogy ismerhet. És annyira jóban van veled, hogy minden jelenlévőnek bizonyítania kell, hogy megvan a fingóviszony kettőtök között. Beszólogat, leszólogat, igazából mindent neki köszönhetsz, játékosan tockost osztogat, izmaidat/úszógumidat csipkedi, megpróbál sörért szalajtani. Hiszen ő ekkora nagy király, hogy neki még az italt is ez a híres sportoló/író/zenész gyerek hordja. Emlékszel, amikor hetedikben jól megvertelek? Nem a faszt nem. Háháhá. Áhh, te is egy köcsög kis buzi lettél, amióta felvitte az Isten a dolgodat. Azt hiszed, már különb vagy, mint mi. Andris! Két sört hozol még ide?

Kifüzetem persze, ha annyira akarod.

55 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

la paloma de la rosa 2012.04.11. 12:10:04

Basszus, Tibi, visszaállhatnál a reggel 6 órás rilízre.

suzy q 2012.04.11. 12:14:18

jézusom. én tényleg ismerek ilyet, gimis osztálytársam, kb. a fele illik rá.a másik fele meg az öblös.

Ernoke 2012.04.11. 12:28:08

ez nagyrészt apám, bár neki ez nem szándékos szerintem. az ő révén lettem többé-kevésbé immunis a vérciki emberekre, szerintem jócskán megemelte az ingerküszöbömet.:D
a pasim is hajlamos erre, de ő általában a túl merev, rigorózus embereket pécézi ki erre, mintegy nevelési célzattal.

belekotyogok 2012.04.11. 12:35:34

Így kompletten nem ismerek ilyet, de bekezdésenként vannak ilyenek a környezetemben.

Kicsit összeszorult a gyomrom. :)

Cicufer akartam lenni de már foglalt volt 2012.04.11. 12:35:49

ó igen, aki előadja a középiskolás beégéseinket, vagy az ÓVODÁST (persze erre ki emlékszik?

[c] 2012.04.11. 12:36:32

"tudod, aki két gyerek után hagyta ott a feleségét és költözött össze azzal a jóravaló náci bloggergyerekkel, tudod"

Mi van? Tibi összeköltözött Tomcattel? :)

Momina 2012.04.11. 12:59:00

Volt hasonló barátnőm. Hangsúlyozom volt! Csak lévén, hogy csaj, kicsit mások voltak a beégetési sémák. Étteremben júniusban valami parfét rendelt szezonális gyümölccsel, majd hangos reklamálással visszaküldte, hogy szólhattak volna, hogy eperrel van, mivel eperallergiás. Másik helyen visszaküldte az ásványvizet, mert nem elég langyos. A Fedélnélkült árusító szerencsétlent üvöltve zavarta el, hogy neki is kell az a 100 Ft, megdolgozott érte. Ha nem ad, nem ad, oké, de ne üvöltse le az Oktogon közepén. És még sorolhatnám... Gyorsan induló barátságunk gyors heppienddel zárult :)

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2012.04.11. 12:59:37

az ilyenek szoktak akkorát fütyülni az ujjukkal a szájukban hogy mindenki szégyenkezik helyette csak ő nem

2012.04.11. 13:05:42

@Somló November: én ujjak nélkül is tudok akkorát fütyülni.

comad 2012.04.11. 13:45:53

Az ilyen haverjaim miatt kezdtem el inni. Azóta is hálás vagyok érte.

2012.04.11. 14:06:25

Az éttermi beégetős sajnos előfordul a családban.
Érkezés nagy csindratdattával, majd elkezdődik a helycirkusz: Papa üljön ide, te oda, a kicsik amoda, Fánika ide, a baba oda, kérjünk pótszéket, az nincs, kérjük el a szomszéd asztaltól, kérjünk babaszéket (5 éves gyereknek), stb. Mindezt nagy hangon, szélesen gesztikulálva.
A rendelésnél órákig faggatja a pincért az étlapról, majd kéri a húslevest cérnametélttel és kijevi pulykamellet. Várakozás közben előadja: a jó házikosztnál nincs jobb, tulajdonképpen hülyeség étteremben enni. 5 perc után türelmetlenkedni kezd, sürgeti a pincért, értetlenkedik, hogy mi tart ennyi ideig. A gyerekek levesét fújja, kavargatja, mert forró, a sajátját visszaküldi, mert langyos. Kétpercenként zavar meg az "Ízlik?", "Finom?" és hasonló felesleges kérdésekkel, az evés befejeztével viszont rögvest távozna, mert szeretne már rágyújtani.
Ennél csak egy borzalmasabb van, az ún. családi ebédek, akár jeles napokon, akár csak úgy simán.

Styxx 2012.04.11. 14:09:49

@comad:
LoL
"Ő a Modor-Kurtz Tibi, tudod, akiről már annyit meséltem, tudod, aki két gyerek után hagyta ott a feleségét és költözött össze azzal a jóravaló náci bloggergyerekkel, tudod!"
Az évszázad coming outja :-)))
@tea fan:
A Kurtzra célozgat, merthogy az SA-imádata nyomán rábillogozódott ez a náciegyenruhás homár stigma (persze te tudod, de ha címlapos lesz, a beesőknek)

Sajnos felszedtem nem kevés kilót az elmúlt 10-15 évben, de azért még nem vagyok egy Kovács Kovi István alkat. Erreföl egy faszi, akit 20 éve nem láttam egy nosztalgiabulin 50 méterről rámordít: "Nagyobbak a csöcseid, mint a feleségemnek!"

Fapuma (törölt) 2012.04.11. 14:40:10

@Styxx: és tényleg? Képzeld az Empire State Buildingben a jegyszedő stírölte a mellizmomat legutóbb, ami annyira kellemetlen volt, hogy el sem tudod képzelni... Millió ember áll sorban, ő pedig meredt szemekkel (szerencsére csak szemmekkel, már ha érted mire gondolok) lesi a mellemet. A családom is észrevette, sokszor előkerül a téma.

Van ilyen ismerősöm, szerintem szinte mindenkinek van. Állandóan, a legkisebb poén kedvéért is képes bárkit, bármikor leégetni. Diploma osztón hangosan ordítva mondani, hogy "tudom mekkora pöcsöd, fürödtem már veled", az milyen már?

Styxx 2012.04.11. 14:44:15

@Fapuma:
Gondolta bombát akarsz becsempészni?
Gáz az ilyen és sajnos kivédhetetlen. felnőtt ember még sem verekszik, de még ha nem is lenne égő, mi van ha erősebb a beégetős?

Prophet 2012.04.11. 14:55:23

@Styxx: Küldenék is nekik egy kedves dalt! youtu.be/isK_AoMBwew

Ernoke 2012.04.11. 15:18:45

@Prophet: mostanában a kedvenc magyar együttesem a kovbojok:D

a beégetősre rászólni sem lehet, mert ugyanúgy ordítva kérdi tőled: "most mi bajod van? miért böködsz, idegrángásod van?"

jó lujza 2012.04.11. 15:53:51

Nagybátyám a fejével szét tudta ütni a görögdinnyét, a fogaival nyitotta a sört, és amikor együtt voltunk "szórakozni" családi körben, a zoknijából fizetett, de már amikor ott volt a pincér csak akkor vette elő a pénzt, nehogy ellopják. Mégis az volt a leginkább emlékezetes ahogy ugyanitt eljátszotta ahogy a 8. utasban megszületik a kis szörny (ő volt a szörny).

Alterra 2012.04.11. 16:24:44

Nekem a férjem ilyen. :-( "Beszólogat, leszólogat, igazából mindent neki köszönhetsz,..."
Sajnos csak a gyerekek születése után derült ki igazán.
Éttemi jelenetek mondjuk előtte is voltak, de nem voltam résen. Ajánlom minden tartós kapcsolatra készülőnek, figyeljen oda, hogy viselkedik a párja a pincérrel!

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.04.11. 16:31:13

Ez az a köcsög, aki előszeretettel basz oldalba, mikor ott van a feleséged/barátnőd, hogy "Látom, apám, szemed a pályán, milyen segge volt már annak a miniszoknyás kis picsának, mi? (rádkacsint) Hiába, a vér nem válik vízzé, látom én, megvan azért a vadászösztön!"

Intizar 2012.04.11. 16:34:22

@Alter E: És egyéb lelkes állatokkal. Macskával, kutyával, gyerekkel, útjában álló ajtóval, másik autóvezetővel, makrancoskodó gépszerkezetekkel. Árulkodó jelek mindenütt...

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2012.04.11. 16:39:12

ejnye gyerekek, nem bírjátok a jóféle _humort_? pedig csak viccel az _ember gyereke_.

azt szokták mondani, hogy csak egy dolog van, ami árnyékban is leéget, és az a gyerek. de most jöttem rá, hogy én is ilyen vagyok.

Bartush 2012.04.11. 17:34:51

@Brother Love: részvétem. Fojtsátok bele egy tányér levesbe úgy családilag. Anyósom szeret így intézkedni, szerencsére valaki mindig rászól, hogy nyugodjon meg, és fogja már be.

sdani 2012.04.11. 17:57:16

Az arc, aki a szüleid, barátnőd előtt kezdi ecsetelni, hogy basztatok be a múltkori bulin... amire te eddig úgy hivatkoztál, hogy "jóhangulatú baráti sörözés", és a kínos részletekkel inkább nem szándékoztad terhelni a hallgatóságot.

Mondjuk egyszer(?) én is voltam geci: haverokkal vizsgára készültük, és az egyik srácot, akit nagyon szigorúan fogtak a szülei még első évben, roppantul aggódtak a tanulmányi előmenetelért, felhívta az anyja, hogy hol van, és miért nem otthon készül a vizsgára. Erre előadja, hogy haverokkal tanul, mire én hangosan röhögtem egyet... :-D Szegény olyan lebaszást kapott. Dehát a szülőkkel meg kell értetni, hogy a gyereket ebben a korban már nem lehet olyan szoros pórázon fogni.

Hipok Rita 2012.04.11. 18:32:34

@Momina: Ez eszembe juttatta az én hasonló kaliberű ismerősömet (szintén hölgy az illető).
Legutolsó elmékezetes húzása, ami után végleg betelt a pohár: Ülünk egy kávéházban, éppen fizetnék. Erre barátnőnk hirtelen kikapja a tárcámat a kezemből, hogy akkor ő most tételesen megnézi, mennyi pénz van nálam, meg úgy általában mi van még benne. Neki is áll szépen kipakolni belőle az iratokat, bankkártyát stb., én meg rászólok, hogy azonnal fejezze be. Esze ágában sincs abbahagyni, sőt, a bosszúságomat látva szemlátomást jól szórakozik. Ezek után közlöm vele - miközben mindent visszaveszek tőle - hogy ez a fajta viselkedése már gyerekkorunkban sem volt vicces (akkor a szekrényeinket nyitogatta és azokba nézegetett be), nemhogy most. Neki pedig több sem kell, elkezd megvetően kioktatni, hogy mennyire nevetséges a viselkedésem, ugyan duguljak már el. Közben színpadiasan körülnéz, hogy a kávéházban tartózkodó minden ember látta/hallotta-e, micsoda szánalmas istencsapásával kénytelen ő itt egy asztalnál ülni.
Ennek már majdnem 10 éve, azóta hálistennek még véletlenül sem találkoztunk.

2012.04.11. 18:52:36

Nekem anyám volt ilyen.

Sokáig tűrtem, de amikor még negyven akárhány éves koromban is azzal jött, hogy emlékszel, amikor bepsiltél az iskolából hazafelé jövet? (3 gyerek és egy férj előtt persze.) na akkor kiakadtam.

Emlékszem b+, mert már akkor is elsőbb volt tintázni a barátnőkkel, mint sem hogy elém gyere, 1 óra gyalog volt az iskola, országúton, tél volt havas eső, majd szét fagytam, de nem mertem bemenni a bokrok közzé, mert féltem, már sötétedett, 6 éves voltam. Akadjál már le erről a sztoriról.

Anyám temtésére mentünk, az unokatesó vezetett, a 3 kölyök hátul, erre a baromagyú elkezte mesélni, hogy emlékszem Frengi, hogy anyád hogy megvert néha, stb. stb. nem részletezm, de ő részletezte.

A gyerekeben meghűlt a vér, mert nem szórakoztattam őket a gyerekkori horror történetekkel eddig.

A kicsi beszólt, hogy anya szerencséje az anyukádnak, hogy mehalt, mert most bebasznék neki egyet.

Bocs, hogy nem voltam humoromnál, csak úgy eszembe jutott.

vitamax 2012.04.11. 18:54:37

Lehet hogy most lenéztek ezért engem,de az ilyeneket
én pofán szoktam vágni,aztán szerencsére jöhet a sértödés.Onnan már nyugi van.

baby bee (törölt) 2012.04.11. 19:20:18

@Hipok Rita: húúú ez kemény. nem hittem h csajban is van ilyen de ezek szerint...

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2012.04.11. 19:29:15

@jó lujza: megnéztem volna ebben a sorrendben ahogy leírtad, de ez inkább az öblösre illő leírás.
A beégetős típus az szimplán gáz, nincs stílusa.

wannabebiker · wannabemotoros.blog.hu 2012.04.11. 19:36:37

de jó, hogy én nem találkozok ilyenekkel. Nagyon hamar arcon ütném.

Pan Modry 2012.04.11. 20:29:34

Modern alfaja a tipusnak amikor facebook on posztolja a hetvegi bor vagy sorturan keszitett, az alanyok szamara vallalhatatlan fotokat.

Belolem is kijott neha ez a tipus. Az egyik eset az volt amikor egyszer tb altal finanszirozott rendeloben voltam, es nem tartottak be az erkezesi sorrendet, mivel utalok varakozni es szabalyt szegni is egyben ezert kepes voltam leorditani az elem pofatlankodot es a novert meg kioktattam hogy itt nincsenek privilegiumok, legalabbis addig biztos nem amig en is varakozok. A vegen azt hittem hogy majd vizsgalatkor bunkok lesznek velem, de vegul akkora mar inkabb profinak probaltak mutatni magukat.

Nem tudom miert de ha amerikaban vagyok ott szokott olyan helyzet idonkent eloallni hogy olyan dolgokon kezdek kioktatoan es indulatosan vitatkozni amiket Europaban siman elengedek magam mellett, es valamiert ezen esetekben legtobbszor mexikoi kinezetu a masik fel, pedig amugy semmi bajom a mexikoiakkal.

Styxx 2012.04.11. 22:41:10

@Möff CAT a Torcsvúdos gyerek:
Ez az a köcsög, aki előszeretettel basz oldalba, mikor ott van a feleséged/barátnőd, hogy "Látom, apám, szemed a pályán, milyen segge volt már annak a miniszoknyás kis picsának, mi? (rádkacsint) Hiába, a vér nem válik vízzé, látom én, megvan azért a vadászösztön!"
Majd azzal tetézi, hogy: "Mekkora mákod volt, hogy a múltkor rádszóltam, vedd ki az óvszert a kesztyűtartóból." Egyébként nemrég egy standupos faszi sütötte el szerintem a jelenetben a legjobb poénját, hogy: Házaspárnak valami miatt csak óvszerrel lehetett, viszont amúgy sose használnak óvszert. A férj: Felhozom a kocsiból. Senki se röhögött. Szerintem a nézők felének kurvára nem volt vicces, a másik fele meg kurvára nem mert röhögni:-)

bikmakk · http://srbija.blog.hu 2012.04.11. 23:47:30

"aki két gyerek után hagyta ott a feleségét és költözött össze azzal a jóravaló náci bloggergyerekkel..."

ez most akkor coming out, vagy coming in? :)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.04.12. 08:25:43

ha családtag, akkor egy kicsit nehezebb (nekem is el kellett döntenem, inkább minden nap eszek És hallgatom műfaterom faszságait), vagy eljövök a csupasz seggemre otthonról, de békében leszek. Sejthető, melyiket választottam. Ha viszont csak úgymond ismerős, akkor nem értem, miért kellene egy ilyen faszjankóval egy légtérben maradni...

_UnderCover_ 2012.04.12. 10:22:29

Modor-Kurtz Tibi, tudod, aki két gyerek után hagyta ott a feleségét és költözött össze azzal a jóravaló náci bloggergyerekkel!"
FELRÖHÖGTEM :-)

lárvalányhaj 2012.04.12. 11:05:34

Na, én hasonló vagyok, bár nem direkt csinálom, csak simán nem tudok viselkedni :P
Kamaszként volt egy olyan defektem, hogy nem tudtam megállapítani, hogy a beszédhangomat a többiek mennyire hallják hangosnak; többször kiderült, hogy amikor azt hittem, hogy normál hangerővel beszélek, akkor tőlem zengett az egész helyiség :) Rendszeresen megesett, hogy valamelyik barátnőm suttogva magyarázta, hogy mennyire tetszik neki a Laci, én meg baromi hangosan elbődültem, hogy "Hú, tényleg bele vagy zúgva a Laci?", miközben a Laci ott állt tőlünk kb. 3 méterre. :)
Az is jellemző volt rám, hogy harsányan, látványosan léptem meg mások szeme láttára olyasmiket, ami az adott közösségben finoman szólva nem számított adekvát viselkedésnek. Ilyenkor aztán égett a feje mindenkinek, aki megjelent a társaságomban.

A másik "paraképességem" az, hogy hajlamos vagyok merő véletlenségből olyanokat beszólni a beszélgetőpartneremnek, amitől az illető vérig sértődik. Pl. egyszer az egyik barátnőmnek elkezdtem fejtegetni, hogy az egyik ismerősöm szülei mennyire kövérek, és ez milyen undorító. A barátnő erre csendesen megszólalt, hogy "figyu, az én szüleim is elég kövérek." Mire én: "jó, de azok az arcok tényleg _nagyon_ kövérek, teljesen torz és formátlan a testük, és ez szerintem kurvára visszataszító". Erre ő: "ööö, hát izé, az én szüleim is eléggé kövérek". Erre már tanácsosnak láttam témát váltani, de az a szomorú, hogy csak jóval később, órák múlva esett le, hogy mennyire sértő lehetett a viselkedésem.

jó lujza 2012.04.12. 11:24:17

@Somló November: Lehet, kiköpött Torrente volt így visszagondolva. :)

jó lujza 2012.04.12. 11:29:08

@Styxx: Ne már, most télleg nézzem meg a kocsit? :) Nem.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.04.12. 13:07:11

megjegyzem, én úgy olvastam a posztot, hogy végig azt hittem, a címe: aki mindig BÉGET. Olvassátok el ezzel az alapbeállítással, még viccesebb.

A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél · http://www.planetside.blog.hu 2012.04.12. 15:19:28

Az egyetemen egyesek néha bevették a paraszttablettát, de szobatársaim szerint én még kiskoromban beleestem a főzetbe, mint Obelix...

Kőtőkálmán 2012.04.12. 16:25:59

.és amikor a Szűcspeti,koszos-büdös zoknis lábát a konyhaasztalomon pihentetve, rápillantva az éppen belépő anyósomra, megkérdezte: Te Kálmán, ki ez a bige?
Rá is ment a házasság aztán.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2012.04.12. 18:28:26

@lárvalányhaj: az őszinteséggel általában magányos az ember.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.04.13. 07:27:56

@b̶̸͜͠à͜͡c̷̸͟͠h̴̢͠͏t̨͘͢͠e̶̕͞r̵̷̛ḿ̵̛͟͏a̵̸͞ń̸̶: ez néha igaz, néha meg nem: meglátásom szerint az ezt az elvet hangoztatók egy jelentős hányada amúgy ordas bunkó, semmi más, és hiperérzékeny ugyanakkor arra, ha neki szólnak be...

666E 2012.04.13. 19:40:19

én olyat ismertem akivel ha ketten vagytok még tök normális. viszont amint mások is vannak, azonnal átvált és azok előtt úgy fényezi magát, hogy téged ás alá. tipikusan az aki bárhogy is mondhat neked bármit amikor ketten vagytok, tuti, hogy maga elé ránt ha tüzet nyitnak.
nem szívesen futsz vele össze amikor egy másik társasággal vagy. először is ő vele ugye jobban vagy mint a többiekkel (ezt mindenki tudtára igyekszik adni), majd szinte egyenként mindenkinek elkezdi mesélni, hogy milyen régóta ismer és mindezt csak és kizárólag olyan sztorikkal igazolja amik rád nézve égők.
"de ne bassz má'fel, gimiben még a csajvécéből hoztam neked papírt amikor ott trónoltál fiú retyón és elfogyott, most meg nem kérsz nekem egy hamutálat?"
lehetőleg a kollégák előtt.

pocaklakó minimanó 2012.04.14. 02:43:31

"Aki az igazság bajnoka minden helyzetben: aki a közös éttermezés közben állandóan reklamál, parancsolgat, alázza a személyzetet, visszaküldi, kompenzáció reményében alkudozik, NEM JATTOL és ezt szívesen meg is magyarázza mindenkinek. Még ha nem is kérik rá. Oldják meg!"

A klasszikus... www.youtube.com/watch?v=IBclC7H1mn0&feature=fvst

KürtiT (Tromb74) 2012.04.14. 18:01:10

Hát ez egy jóféle figura, szerencsére megkímélt tőle a sors. Persze néhány vonása azért megtalálható pár figurában, akivel valamiféle kapcsolatban állok. A szégyenérzet az belőlem is teljesen hiányzik, ezért csak egyszerűen fárasztónak tartom őket, de a pofám nem ég miattuk.

Ennél sokkal érdekesebb, amint posztról-posztra kirajzolódnak Tibi személyiség jegyei. :D
Az rendben van, hogy kakifóbiája van, de az kicsit meglepett, hogy annyira komplexusos, hogy más miatt is képes kínosan érezni magát.
Kurtz ezredessel kibontakozó homoszexuális kapcsolata számomra eddig is nyílt titok volt, de azért szép, hogy végre felvállalták ;)

KürtiT (Tromb74) 2012.04.14. 18:16:28

@Styxx: Erre drága apósom - aki a fenti tulajdonságokból azért néhányat magáénak mondhat- szokta volt mondani, hogy hűséget fogadtam, de vakságot nem. höhö...

Előző kommentemet módosítva bevallom, egy dolgot mégis kínosnak tartok. Amikor valaki erőlködve próbál szerinte humorosnak tartott dolgokat előadni egy társaságban, aztán mindég körbenéz, hogy begyűjtse az elismeréseket. A stand-up comedy pont az ilyen arcoknak ad lehetőséget a kínlódásra. (Ettől még az óvszeres poén tényleg ül. :D)

Ritchard Börtön 2012.04.16. 23:45:31

Ilyen osztálytalálkozón is szokott lenni

[c] 2012.04.26. 00:05:30

@lárvalányhaj: Hehe. Dettó.
Már rájöttem, hogy nem szabad pl. olyanokat mondanom, hogy "micsoda lehangoló, szar hely ez a Xyz, hogy lehet itt létezni?", mert a beszélgetőpartneremről biztosan kiderül, hogy Xyz-ben lakik.

Archenemy 2012.05.04. 19:54:27

@tea fan: "micsoda lehangoló, szar hely ez a Xyz, hogy lehet itt létezni?", mert a beszélgetőpartneremről biztosan kiderül, hogy Xyz-ben lakik. "

Hajjaj, volt itt is...

susztertangó 2012.05.06. 20:41:05

Volt egy katonahaverom akivel egyszer beléptünk egy még ismeretlen kocsmába. Lányos zavarában azt bírta mondani jó hangosan:" Micsoda ócska lebuj ez." Annyira megdöbbenhettek, hogy túléltük.

Dezső bácsi 2012.05.15. 13:53:04

Jesszus..ez az egész modoros.hu grafomán, mizantróp,nyelvtannácik gyülekezete..Én sem vagyok 100-as, kötözködöm is rendesen, de ez ami az oldalon van félelmetes! Tényleg ennyi a másikban csak a hibát látó és kereső, betegagyú lény van köztünk?
süti beállítások módosítása