Olvasói rovat - Az örökifjú lolitarajongó

2012/01/16. - írta: Modor Tibi

Kedves Modor Tibi!

A blog egyik eddig passzív olvasója vagyok, de most "személyes indíttatásból" egy jelenséget én is megírtam: "az örökifjú lolita-rajongó".

Bővebben nem jellemezném ezt a típust, szerintem mindenki találkozott már vele: mind a megjelenése, mind a beszédstílusa korához képest túlságosan fiatalos, de inkább úgy mintha egy 80-as 90-es évekbeli huszonévest hallanánk. Néha jobban emlékszik a saját tinikorára mintsem a jelenhez kapcsolódna - még azt is megfigyeltem ezeken az egyedeken, hogy fanatikus Csillagok háborúja-rajongók.

Kissé modorosra sikerült ez a levél, de négy-öt bejegyzés elolvasásra erősen "fertőz".

Minden jót kívánok, gratulálok a bloghoz!

Miss Worcester

„Csak a fiatal csajok a jó csajok....” 

Hát idefigyejjé'  én megmondom az őszintét, nekem a fiatal csajok jönnek be, főiskolás ilyesmi, zsenge macska... hát figyeljél, itt vagyok 43 éves fiatal férfi most mér járjak én egy harmincas csajjal érted. Te az már mind lelki beteg, nyomoronc..sírnak-rínak ba'meg tehénednek... Jó tudod téged kedvellek, azér is vagyok őszinte, megváltoztál te is érted. Emlékszem 18 évesen még igazi jó bige voltál, de a nőknek harminc fölött annyi... érted, lejárnak mint a tartóstej.

Ismerek egy harminckét éves nőt érted találkozgattunk, jó már nem fiatal, de erőlködik, kondi szoli... szódával elmegy... eltelik egy fél év, és teljesen lerobbant az arca, de durván, ráncok faszomtudja... na érted ez nekem nem kell. Egy harmincas nő érted, elég egy rossz félév és bármikor lerobbanhat... A másik hogy tele vannak kölyökkel, na nekem ne hozzon ide rágcsálót idegen alomból, már érted mit mondok.  Akinek meg nincs kölyke, na az meg senkinek nem kellett, az ilyen nekem se kell...

A húgom is... öt évvel fiatalabb a faszija, na én mondtam is neki az esküvőn, hogy szerinted ez melletted marad?!

Az ilyennek mind anyakomplexusa van, ez nem természetes- tiszta beteg az a csávó  is... De azért mikor kivittem a sógort a gimi elé a térre érted, mentek vonultak a kis loliták, jó nem szólítom le őket, érted nem vagyok beteg, csak azért nem vagyok vak, na láttad volna a Pétert csak úgy jojózott a szeme...A húgomnak meg így-úgy...- nem lesz abból semmi, jön most a gyerek náluk, de hogy azt is ki fogja felnevelni... mer ezek úgy szétmennek, mint a szél.

Érted az a természetes hogy a férfi az idősebb, mint az ókorban vagy középkorban vagy mikor érted akkor a férfi 40-50 éves koráig magát építette, meg keresztes háború meg ilyenek csak utána jegyzett el egy tizenhat éves lányt, ez a jó házasság titka, tudod te is tanultad történelemből.

Te egy okos csaj vagy, bár szerintem nem vagy olyan okos mint képzeled, na tudod, csak húzlak na nehogy már besértődjél... na mindegy, lehet okos vagy de öreg mer egy harmincas nő már öreg érted, na okosnak meg öregnek itt vagyok én, na nehogy már a nő legyen az érted.

Meg cosmo Szexésnyújork meg nem tudom tiszta nagyiszex. A férfiak ettől hánynak- de a sok alkoholista véncsaj meg asziszi hogy így is van, Eat, pray, Love –  na osz' bőgnek a moziba, Julia Roberts - érted, akkor volt a fénykora, mikor először vettem kotont... na mindegy ezeknek mindent be lehet adni..

Meg hát te is, változtassál az öltözködéseden érted oké hogy értelmiségi csaj vagy, csak ne legyél tarisznyarák, boleró vagy nem tudom mi, ami most is rajtad van, mint egy amatőr bábos... vegyél inkább világoskék, rózsaszín  felsőt, ki a cickót, érted el kell adni magad a húspiacon...

Na meg a gyerektéma érted, hát az én gyerekemnek fiatal anyja legyen érted, 25 fölött úgy megy lefele egy nő mint lejtő, csontozat, hormonok minden érted innentől kezdve akármikor elmaradhat a Mikulás is, érted oszt game over gyerek nyista...

Ott a nagybátyám is érted még neked is rokonod tudod Szifó, na érted ő is elvált minden, de mér vált el? Mer jöttek a balhék odahaza, ötvenéves lett érted ő is meg az asszony is, na érted egy ötvenéves férfi baszod felvesz egy napszemüveget, egy Converse cipőt kimegy az utcára mit mondanak a középiskolás bigék, na nekem ez a faszi kell!

Érted legszebb férfikor, akkor kezdik egyáltalán számba venni... na a vénszatyor  meg már seholsincs érted.  Na  60 elmúlt de olyan női vannak! Érted megkapja a legjobb tizenéves ukrán ribiket, a múltkor kimegyek a tanyára, mer a válás után odaköltözött ki, na ott ül a kiscsaj, a vadászhaverja hozta neki Ukrajnából, tudod akinek kilőtték a félszemét na mondjad már... te az a csaj! Mekkora macska volt, az anyja hétszentségit, olyan ződ vót a szeme mint a fenyősampon, na érted és nem mutatnak rosszul az öreg mellett, csak aztán valamit elkapott tőle Szifó meg drogozott is a kiscsaj, és akkor kivágta - de miért érted mer ezeket a csajokat is elkényeztetik a férfiak érted jó dolgukban megveszenek ...

Meg a csajok is rábasznak érted mind azhiszi övé a világ húszévesen, na most te is, itt vagy te is még úgy jó tíz éve emlékszem nem is voltál annyira rossz, tényleg egy erős közepes, na akkor odaállok érted 34 éves kölyök voltam még akkor én is, de te mit mondtál volna nem sértődök meg tudom én, azt mondtad vóna, hogy nem kell, mer akkor még olálá jön a herceg fehér lovon, meg az egyetemista suttyó parasztgyerek loboncos hajjal, hogy korban hozzád illő...

Most meg má  tudod mi van, én megmondom őszintén érted, nem kamuzok mint a sok faszi aki kihasználja a kiégett vén spinéket... oszt löki nekik hogy így szép vagy úgy szép vagy, meg nem jó a mérleg... én megmondom szemedbe most meg te nem kellenél... - ez van, nem, ha kérdeznéd az mondanám: nem, köszi, - na de azér ne vedd magadra! Csak érted... Na most itt van nekem ez a főiskolás csaj, jó a szülei nem örülnek... igazából titokban találkoztunk, meg mostanában nem nagyon ér rá tudod felvételi minden... mondom neki ne tanuljál annyit bébi a bizonyítványt senki se kéri... de érted egy legalább igazi férfivel van - mondom neki hogy nem menjél egyetemre minek, de érted a barátnői telebeszélték, tudod vannak ilyen irigy rosszindulatú oldalkocsija, Anikó vagy Angéla hát valami ilyen prolinevű csaj... meg a szülei is basszus, hogy menjen gólyatáborba, meg gólyabál meg ilyen dedós faszomok, mondtam neki, ne menjél, semmi szükség rá te már egy érett 21 éves nő vagy, hogy ott bohóckodjál a gyerekek között – de csak elmegy...mondtam akkor veled megyek, de nem akarja azt mondja ide csak azok mehetnek akik odajárnak..csak nehogy érted azok a pattanásos szerencsétlen sunyi kölykök ott valamivel telebeszéjjék....”

130 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Midbár 2012.01.16. 07:11:45

A manapság divatos MILF-kultusz idején kicsit elavultnak érzem a cikket, viszont nagyon vicces.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.01.16. 07:23:28

egészen elképesztő.

Köztünk is van 11 év, de nem leszek modoros és nem elemzem pontonként, mi miért nem igaz rám, hehe.

2012.01.16. 07:44:09

A poszt tökéletes, pontosan hozza az ilyen típusú bunkó sablonjait, annyira tömény, hogy az utolsó egy-két bekezdés már próbára tett.
Egyetlen dolgot hiányolok - bár ez a monologizáló forma miatt megbocsájtható hiányosság - ezek a pasik (direkt nem írtam férfiakat) általában valami hihetetlenül előnytelen, elbaszott külsővel rendelkeznek, leginkább a csapott váll-kispocak-löttyedt segg-pálcaláb kombót hozzák, ha ugyan nem szimplán egy elhízott, teleszart zokni. Koruknál fogva megjelenik már a fülszőrzet, 4-5 cm-es szemöldök, korpa, permanens büdös száj, stb. - de éppen ilyen jól tudják osztani az észt.
No, persze az más.

Pan Modry 2012.01.16. 08:02:04

Emlekszem a tipusra.
Anno be is huztak egy-egy jo muffot. Volt olyan fajtaja aki gimnazistakra hajtott (helyi taxisofor v. barban pultos), illetve az egyetemen egy amolyan kivenhedt kozeposztalybeli rocker akinek nem volt gond az Old Mans-be kifizetni egy egy vacsit.

Ma persze azok a jo muffok mar korukbeli emberekkel vannak.

En mindig szanalmasnak tekintettem ezt, es bizony ma mar egy igazan jo milf sokkal nagyobb predanak szamit, mint egy fiatal pipi. :)))

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2012.01.16. 08:08:18

Az ilyenre a japán szakkifejezés: szukebe (vén perverz, kb.). A hentai mangák kedvelt főhőse a matrózruhás loliták mellett. Lefittyedt szájszéllel és csorgó nyállal szokták ábrázolni.

mrbateman 2012.01.16. 08:21:24

Fúbazdmeg ez itt lakik az utcában!:-) a foglalkozása pedig:...na mi az ő foglalkozása?...igen autósoktató, az 50-es, farmergatyás, trendipólós, buzisan fiataloshajú fajtából, és rohadjon meg egy 22 éves, tényleg jó csaja van.
Egy valami vígasztal: a tudat, h. szarul érzi magát, mert a nap 24 órájában gyötri a gondolat, h. a kiscsaj lecseréli egy keményebbre, illetve szorong, h. mennyi ideje van még az impotenciáig! Kompenzál, terel, leplez, de én pontosan tudom, h. szarik ő a gázolajárra, adókra, járulékokra...mert csak ez jár a fejében!:-)
(rohadjon meg az ilyen, most megyek és feljelentem a tanácson)

Pan Modry 2012.01.16. 08:22:16

Illetve ezek a tipusok akar generaciokon at beprokalkoznak...

Kezdik huszonevesen az akkori gimnazistaknak, es meg negyven+ evesen is ezt csinaljak. Vendegei a gimnaziumi budget-hez megfelelo kocsmaknak.
Peldat nem ismerek ra, de akar az is elofordulhat, hogy 20 kulonbseggel az anyunal es a lanyanal is beprobalkozott.

2012.01.16. 08:31:11

Látens pedofilia.

2012.01.16. 08:38:44

Nekem is van ilyen kollégám, bár ő így ezt sosem mondta ki, de így csinált mindent, csak a végén elvette az egyik 30 évvel fiatalabb tanítványát.

Mitya Ivanov 2012.01.16. 08:43:40

kicsit undorodom az ilyen embertől, volt valami feleségkeresős műsör még tavaly nyáron, talán a gangxta Zoli faterja lehet ilyen a valóságban, vagy valami hasonló.

2012.01.16. 09:03:05

@Mitya Ivanov: Zana Józsi bácsi, aki a Sasnál nyomja:)

2012.01.16. 09:08:18

Várom a hölgy hozzászólók véleményét, hogy egy hányattatott gyermekkor során kialakult súlyos komplexuson kívül mi vezethet egy fiatal, csinos nőt arra, hogy 25-30 évvel idősebb, ronda, nem gazdag, nem okos férfi mellett töltsön akár néhány napot is.
Szintén megoldásra vár még azon - egyébként nem is alapból buta - nők rejtélye, akik hosszú éveken keresztül nős férfival tartanak fenn viszonyt, de úgy hogy ettől szenvednek.

Dzsoni Kráncs 2012.01.16. 09:11:44

Erről jut eszembe,hogy nemrég a kezembe akadt egy magyar hajóorvos útleírása az 1800-as évek végéről,aki bejárta Afrikát és a Karib térséget,azt hiszem Libéria kapcsán írja:"Az itteni néger nők minden kellemnek és bájnak híján vannak,kivéve talán a 13-15 éves gyereklányokat,de hát a világ mely részén nem vonzóak az ilyen korú szüzek?"

mrbateman 2012.01.16. 09:17:23

@Brother Love: Szerintem nagyobb eséllyel indulnánk, ha mi ketten - egy rekesz sör mellett - nekimennénk valami régóta megoldásra váró matematikai problémának (unortodox megoldás születne az bizonyos)!:-)))

Azt, h. a nők mikor, mit, miért, hogyan gondolnak, az megfejthetetlen! Nem is biztos, h. gondolnak valamit...lehet, h. megérzés, légnyomásváltozás, a föld mágneses erőinek jelei, Cosmopolitan horoszkóp rovata alapján döntenek!

2012.01.16. 09:19:22

@mrbateman: sztochasztikus folyamatok modellezése:)

Vágási Matyi 2012.01.16. 09:20:20

Bizonyos esetekben: tarkopasz fej, nyáron rózsaszín póló felhajtott gallérral, tizenéves prémiumautó/Golf-osztályú cabrio, jobbaknak fiatalabb "vas", saját vállalkozás hozzá illő stricirokokó házzal.

Tevékenységi körök: autókereskedés, autóbontó, taxi, fémkereskedés, telefonbolt, szoli, éjjel-nappali, kocsma, használt ruha, zughitel, zaci, stb.

50 felett gondolom még kellemesebb jelenség.

2012.01.16. 09:27:53

@Dzsoni Kráncs: Csak nem Dr. Gáspár Ferenc: "A Föld Körül" c. hatkötetes örökbecsű műve?

Dzsoni Kráncs 2012.01.16. 09:32:23

@Brother Love: Mai szemmel azt mondanánk hímsoviniszta,rasszista köcsög,pedig korának tanult és világlátott embere volt.

Donjon 2012.01.16. 09:36:11

Van egy munkatársam aki hamarosan 30, de még mindig a 16-os lányok tetszenek neki. Viszont ő nem csajozik, talán soha nem volt barátnője. Jól halad a perverz tata fele.

mrbateman 2012.01.16. 09:53:53

@Donjon: "de még mindig a 16-os lányok tetszenek neki."

te én 33 vagyok, de én is így vagyok a kérdéssel...sőt 20 éve is a 16 körüli lányok tetszettek és 20 év múlva is ők fognak. Nincs ebben semmi furcsa, hiszen a rózsa is akkor a legszebb. amikor kipattan bimbós állapotából...ettől függetlenül azt is jó szagolgatni ami már lassan levirágzik (sőt illatra ezek az igazán értékesek)
Hiába, aki a virágot szereti rossz ember nem lehet!:-)

2012.01.16. 09:56:58

@mrbateman: jó, hogy ez a korosztály tetszik, de nekem nincs kedvem meg türelmem tanítgatni egy 16 évesnek a technikákat újra és újra.

Donjon 2012.01.16. 09:57:23

@mrbateman: Ok, rendben ez így van, de ha meggátol abban, hogy korban hozzádillő társat találj akkor kicsit gáz.
Úgy látom kissé gátlásos, úgy kompenzál, hogy szexuális zaklatással felérő poénokat ereget a nagymellű kolléganőnek.

Winston Smith 2012.01.16. 10:01:25

@mrbateman: :)

Kiváló, modorgyanús hozzászólás volt, a "savanyú a szőlő" kategóriából. :)

"szarul érzi magát, mert a nap 24 órájában gyötri a gondolat, h. a kiscsaj lecseréli egy keményebbre, illetve szorong, h. mennyi ideje van még az impotenciáig!"

Na ja, de per pillanat amíg a csaj nem cseréli és nem impotens a faszi, egy olyan nőt hegeszt, akit te is szívesen elvinnél, most azonnal, nem törődve vele hogy mi lesz majd egyszer ha elhagy meg ha impotens leszel.

Ez olyan, mint amikor a kedvenc nődet lenyúlja valaki más, és akkor azt mondod, hogy ábazmeg, nekem nem is kellene Marcsi, olyan alkata van, hogy 10 év múlva akkora segge lesz mint egy betonkeverő. (De MOST nincs akkora segge és te MOST szeretted volna levarrni...)

Na csá, megyek dolgozni, a főnök kért tőlem valami anyagot (neki se lennék a helyében, az állandó nagy stressz meg alig látja a gyerekeit a sok külföldi tárgyalás miatt, ennyit nem ér meg a fizetésben lévő különbség). :)

mrbateman 2012.01.16. 10:16:55

@Winston Smith: tökéletesen jól látod! azt a részét is, hogy vicc volt és azt a részét is, h. valahol véresen komoly!:-))

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.01.16. 10:18:13

@Frengi: nem akarnék tényleg mélyen belemenni, mert spec. tudom, hogy nem fogok tudni kijönni belőle sehogy jól, de azért megjegyezném, hogy egy feszes seggű, nagycsöcsű 22 évest döngetni kurvára nem pedofília, még látens sem, hehe.

Momina 2012.01.16. 10:23:01

Fenyősampon??? Mi az a fenyősampon?? /Amúgy a poszt jó is, találó is, a MILF-kultusz ellenére sem idejétmúlt szerintem./

2012.01.16. 10:27:17

@Momina: én spec. fenyő habfürdőre emlékezek a 80-as évekből, jó tömény fenyő illata volt és szép zöld színe:) Talán a szerző is erre gondolt:)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.01.16. 10:40:02

@Hadrian77: van egy olyan sejtésem (bár 16 évessel utoljára 16 évesen voltam), hogy nem biztos, hogy neked kellene őt tanítgatni, hehe.

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2012.01.16. 10:48:55

@Momina: sötétzöld csiríz, belelöttyinted a kádba és akkora habot vet mint a rosseb

Keresztény szellemiségű luxuskurva 2012.01.16. 10:51:35

Brit tudósok rájöttek: a férfiaknak (kvalitásaiktól függetlenül) általában a csinos, fiatal nők tetszenek, nem a randa öregasszonyok. Mik vannak!

2012.01.16. 10:52:55

@vészmadár (pica pica): nem hiszem, hogy egy 16 évesnek olyan kifinomult technikája lenne mint egy 5 évvel idősebbnek, hiába tudja mit kell csinálni:)

KürtiT (Tromb74) 2012.01.16. 11:01:44

Mindazonáltal szívesebben lennék negyvenes agglegény, mint harmincas hajadon.

A férfiakra igaz (természetesen én kivétel vagyok), hogy minnél fiatalabbat, minnél szebbet, minnél többször. Persze nőre, nem pedig leánygyermekre gondolok.

Házas emberként pedig csak annyit mondhatok... ISMÉTLEM, csak annyit mondhatok, hogy mindenkinek a saját korosztályából tanácsos párt választania. Tűréshatár +/- 10 év!?

Mert hát hogyan is néz ki egy negyvenes pasi mellett egy 21 éves dögös csitri?
Pont úgy, mint egy leégett gyár vagy egy ócska traktor mellett. Kurva jól.

sofaheads 2012.01.16. 11:03:46

@Brother Love: Ez az a két dolog, ami számomra nőként is rejtély... Engem kifejezetten taszított a gondolat, hogy 20-21 évesen még akárcsak tőlem 10 évvel idősebb férfivel is járjak. Volt pár barátnőm, akiket nem, ők 35-40 évesekkel kezdtek kapcsolatot. Én úgy vettem észre, hogy főleg a vélt anyagi biztonság tette vonzóvá ezeket a férfiakat, akik válófélben voltak vagy már el is váltak és volt 1-2 gyerekük, külsőleg pedig még átlagosnak se mondanám őket.

A második dologra pedig fogalmam sincs, hogy mi lehet a magyarázat. Talán a hülyeség?

sofaheads 2012.01.16. 11:28:14

@sofaheads: Nahát, semmi újat nem sikerült mondanom. Afene.

Donald Trump 2012.01.16. 12:07:37

@Hadrian77: hát elnézve a napiszaron, meg hasonló oldalakon a képeket, sok 16 évesnek már van néhány év tapasztalata.

Már alig várom, hogy megtalálják ezt a posztot a nőklapja cafés hölgyek! Csak hátra kell dőlni és frissíteni a hozzászólásokat.

ph34rb0t 2012.01.16. 12:11:24

@KürtiT (Tromb74): "csak annyit mondhatok, hogy mindenkinek a saját korosztályából tanácsos párt választania. Tűréshatár +/- 10 év!?"
mint minden másra, az xkcd erre is választ ad: xkcd.com/314/ :)

2012.01.16. 12:24:35

@ph34rb0t: Ez az AGE/2+7 nekem épp jónak tűnik. :)

eastern sugar 2012.01.16. 12:34:58

ciki vagy sem, engem is a 30+ korosztály érdekel, bár egyiknek sincs pénze azok közül, akikről szó volt/van :) de azért bepancsolnék egyet ennek az alaknak :) persze vannak más vélemények is, amikor 17 évesen összejöttem az akkor 25 éves csávómmal, anyám azt mondta, hogy nyilván valami baj lehet vele, ha velem akar járni :)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.01.16. 12:37:20

@eastern sugar: nem minden 30+-os egyforma, ugye (utalva a mai facebook-üzenetváltásunkra): rókája válogatja:)

(amúgy értékeld kérlek az igyekezetet, hogy ezt a mondást valahogy koherensen beépítsem egy neked szánt kommentbe, hát így sikerült...

marieklein 2012.01.16. 12:39:10

@Brother Love: igen, épp az jutott eszembe, hogy ennek a típusnak hiányzik (legalább) 1 frontfoga:-D

A Tyne folyó déli partja 2012.01.16. 12:46:29

@vészmadár (pica pica): na de azért van egy kis különbség a 11 (és ott is számít, hogy épp mikor*), meg a 30 év közt...

*már úgy értem, hogy nem mindegy, hogy mondjuk 14 és 25, (az egy gyerek és egy felnőtt), vagy 34 és 45 (ott már két felnőttről beszélünk).

dobozoló · http://dobozolo.blog.hu 2012.01.16. 12:51:05

tisztára megjelent a szemem előtt a pasas, tarka (lila-zöld-rikítórózsaszín) geometrikus mintás (alias hányásmintás) inge van, betűrve a bokáig érő szárú, kőmosott farmerba, elöl sportosan rövid, hátul hosszan elegáns frizu, és veszi a legújabb elektromos kütyüket, mobájl telefont, iPod-ot meg mittudomén, hogy áptudét maradjon. a barátnője egy 17 éves kis ribanc, akivel a kocsmában ismerkedtek meg (veszprémiek ha vannak közöttünk: a Metróban), ahova amúgy csak középiskolások, meg hozzá hasonló bájgúnárok járnak. a lányka osztálytársai tök irigyek rá, de furcsamód a suli-bulira nem hozza el a csávót, mert akkor kiderülne, hogy egy borostás, büdös szájú, elvált öreg fasz, nem olyan kis selymes pofijú, éppen serkenő szakállú férfiideál, mint a Gábor a XII. A-ból.

Démétér 2012.01.16. 13:10:02

@Donald Trump: Mint gyakorló nlc-s, szólok, hogy szerintem vicces a poszt :)

Érthető, ha egy férfinek - minden férfinek - a hamvas, feszes fiatal lányok tetszenek. Csak hát az van, hogy mindig szánalmas, aki olyan után folyatja a nyálát, akit nem, vagy csak pénzért kap meg. Ugyanide tartoznak a fiatal fiúkat kitartó-megfizető oszladozó nénik is, persze. Mert ez a típus valahogy sosem az élet császára, a gazdag, jó pozícióban dolgozó, nagy (céges) autós, elegáns közép- vagy felsővezető, mert annak hozzáillő társa van. (Vagy őt mutatja be.)

És akkor vallok: tizenkilenc évesen hulla szerelmes voltam a harminkilenc éves akkori szeretőmbe, és fel sem merült, hogy mennyi a pénze (nem volt sok).

2012.01.16. 13:13:05

@KürtiT (Tromb74): én a -10 +1 zónában mozgok:)

dobozoló · http://dobozolo.blog.hu 2012.01.16. 13:13:29

@vészmadár (pica pica): sajnos nekem negyvenes kiégett faszim _sem_ volt gimis koromban. úgyhogy én az irigyek táborát erősítettem, egy kis "de nekem ilyen pasi nem is kellene"-felhanggal. ;)

KürtiT (Tromb74) 2012.01.16. 13:15:47

@Démétér: Nagy bölcsesség, hogy a társadalmi pozició és a pénisz mérete/állaga között semmilyen összefüggés nem mutatható ki.
Az idösödő högyek pedig koruknál fogva birtokában vannak némi bölcsességnek.
Ők tudják, hogy pénzzel baszni nem lehet, de pénzért...

Démétér 2012.01.16. 13:28:42

@KürtiT (Tromb74): Kiváncsi lennék, hogy a pénisz mérete/állaga és a pedofil tendenciák között viszont kimutatható-e :) Nemigen hinném, hogy létezik publikált kutatás.

Jó, jó, nem kell sokadszor mondani: nem pedofília egy(sok) kamaszlányra vágyódni. De kissé furcsás egy középkorútól - az ember azt gondolná, hogy annak idején eleget kapott, akkor most már változnak az igények. De ha nem: nem.

Dzsoni Kráncs 2012.01.16. 13:32:23

Egy korombeli (30-as)nő már az első randin-nem is túl burkolt-érdeklődést mutat anyagi helyzetem,társadalmi előmenetelem,lakásom,kocsim márkája,kora iránt.Egy huszonpár évesnek pedig tetszik,hogy független vagyok,jó a humorom,jól táncolok,kedves vagyok és udvarias.
Ugyanez az én szemszögemből:inkább jól érzem magam egy fiatalabb,szórakoztató,csinos és intelligens lánnyal,mint hogy nyakamba vegyem egy korombeli, százszor kidobott és megalázott,a férfiakban már bízni nem tudó nő világfájdalmát.

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2012.01.16. 13:41:58

Hát igen. Ez a klasszikus példája, amikor igenis találkozik a kereslet és a kínálat.

Démétér 2012.01.16. 13:48:01

@Dzsoni Kráncs: És hát akkor ebből látszik - bocs - hogy akinek nem kényelmetlen a saját anyagi és társadalmi előmeneteléről, gépkocsijáról és üzleti pozíciójáról beszélgetni, annak nem szempont, hogy a huszas nőket mindez nem érdekli.
(Amúgy érdekli. A tizenévest nem érdekli.)

2012.01.16. 13:54:07

@vészmadár (pica pica): kinek milyen felhasználói élményre van igénye.

2012.01.16. 13:54:34

Szerinetm ez a "kemény húsú huszas" elég ritka kivétel, a fiatalok többsége (ha) vékony, mégis töttyedt-lottyadt, babahájas kispulyka (vagy anorexiaközeli ostobaenkó kurva), akit bárhol markolász az ember, mindenütt ugyanazt a tejeszacskó-érzést kapja...

mrs.starkey 2012.01.16. 14:02:45

@Brother Love: én azt szoktam felhozni mentségemnek ilyenkor, hogy középső gyerek vagyok. :)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.01.16. 14:03:25

@Dzsoni Kráncs: azt honnan tudod magadról, hogy jó a humorod és kedves vagy?

KürtiT (Tromb74) 2012.01.16. 14:13:39

@Démétér: Nem hiszem, hogy pénisz méret és pedofília között lenne érdemi összefüggés. Nem is nagyon érdekel.
Főleg azért, mert nem pedofíliáról értekezünk éppen. A látens pedofília meg akkora modorosság, mintha azt mondanánk, hogy aki a nála idősebb hölgyekre bukik az látens nekrofíl.

Ha a nőkre lenne bízva hol szabjuk meg a pedofília határát, valószínűleg mindenki a saját életkorát adná meg.
Sajnos ezt nagyon problémás megvalósítani, ezért el kell fogadni, hogy ez a serdületlen gyermekekhez való szexuális vonzódást jelenti.
A másik igazságtalanság, hogy a nők 18 éves kor felett nem csak szavazhatnak, de dughatnak is bárkivel. Ennek ők eleinte nagyon örülnek, később egyre kevésbé.
Mit kéne máshogy csinálni? Mi a javaslat?

2012.01.16. 14:16:18

@KürtiT (Tromb74): aki a nála idősebb hölgyekre bukik az gerontofil, van erre szép szabatos kifejezés kérem.

Démétér 2012.01.16. 14:21:26

@KürtiT (Tromb74): Miért gondolod, hogy szerintem bármit máshogy kellene csinálni? Dehogy kell. ("Látens pedofíliáról" sem írtam, de a modoros jelzőt ettől függetlenül vállalhatom is akár.)

Mulatok a posztban leírt figurákon. Kicsit szórakoztat az is, ahogy a férfiak - bár sokkal finomabb és kulturálatabb formában - védelmükbe veszik, akit amúgy nem is támadunk :)

A személyeskedésen túlmenően meg egyetértünk, szerintem is a serdületlen gyerek iránt érzett vonzalom a pedofília, és semmiképp sem a tizenhat éves kamaszlányok felé irányuló.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.01.16. 14:28:22

@mrs.starkey: én legnagyobb tesó vagyok, mondjuk eddig nem láttam, ennek milyen következményei vannak...

KürtiT (Tromb74) 2012.01.16. 14:31:37

@Démétér: Ebben nem kell egyetértenünk, nem mi döntjük el.
A látenst Frengi szokta emlegetni. Bár ő is törzskommentelő, így törvényszerűen modoros.
A férfiakat meg nem védjük, sőt. A helyzet sokkal kiábrándítóbb, mint ahogy a nők gondolnák.

@Brother Love: Szerintem te rosszul emlékszel... :D

2012.01.16. 14:36:06

@vészmadár (pica pica): hát persze, mert ezeknek még be lehet mesélni, hogy csak azért kicsi és puha, hogy neki ne fájjon

Démétér 2012.01.16. 14:39:24

@KürtiT (Tromb74): Viszont most már akkor jó lenne tudni, milyen is a helyzet :) Hadd tudjuk. Kibírjuk.

KürtiT (Tromb74) 2012.01.16. 14:51:22

@Démétér: Rémisztően egyszerű. A férfiak többsége a jóalakú és szép nőket kívánja, minden mást ebből kell levezetni.
Hogy kibe szerelmes és kit szeret, az már más kérdés persze.

666E 2012.01.16. 14:52:24

Ismerek egy nőt aki már 38 éves és esküszöm nektek úgy néz ki mint ha 26 lenne, de halál komolyan.
Nem szolizik, nem jár fitness terembe "kardiózni" meg ilyenek sőt, az a világos fehér bőre van, akin nem fog a nap és természetes barnás-vörös a haja. Olyan feszes a bőre az arcán, kezén, hogy hihetetlen. SOHA senki se találta el az életkorát, 6 év volt talán a legkevesebb amit tévedtek, de egy 9-10et a legtöbben hoznak. Amúgy elég jó bőr, de emiatt egészen kivételes, egyszerűen nem öregszik.

Démétér 2012.01.16. 14:55:20

@KürtiT (Tromb74): Ámen. Szerintem ezt mi is így tudtuk.

2012.01.16. 14:58:49

@ph34rb0t: Mikszáth szerint -50%+7 év az ideális kor, tehát egy 20 évesnek 17, a 40-esnel 27, az 50-esnek 32, de egy 60 éves érje be 37 évessel.

mrbateman 2012.01.16. 15:33:55

Mit tudtok ti az életről, elkényeztetett, városi zsúrpubik!?
Szép és fiatal lányokat kefélni nem teljesítmény, azt bárki meg tudja tenni...ellenben csúnya, dagadt öregasszonyokat, na igen ahhoz már igazi férfinak kell lenni. Következésképpen, a posztban szereplő típus buzi...vagy az lesz hamarosan, majd kiderül róla.

Amúgy rájöttem az idő nekünk férfiaknak dolgozik. Én a magam példáján tapasztaltam, h. 20 éves korom alatt a megkoitálandó nők halmazának értelmezési tartománya a 16-30 korosztályra szorítkozott...mára (33 év) ez kitolódott 16-45-ig és közelítünk az 50 felé. A dolog szépséghibája, h. mire 60 éves koromra a teljes magyar populációt potenciális partneremként szemlélhetném...nos addigra a statisztika szeint nem fog működni a műszer!

KürtiT (Tromb74) 2012.01.16. 15:45:16

@mrbateman: Nagyjából jól látod a probléma gyökerét. Ez is a világ igazságtalanságainak egyike. Az alsó határ nem változik, míg a felső egyre csak tolódik :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.01.16. 16:00:47

Ó, istenem, hány ilyen alak mászkál a világban! Én meg de frankón megszívtam, hogy nem nézek ki kivénhedt 40esnek, mint a korombéliek. Úgy kell lapáttal hajtani a sok nyomingert, mert jönnének, mint halálfejes lepke a rovarlámpára. :/

Egyébként jó a poszt. 1-2 dolog még mintha hiányozna belőle, de most nem rémlik, mi. Majd gondolkodok, hátha rájövök.

2012.01.16. 17:11:59

@Frengi:

Attól, hogy este otthonra jó a Microsoft is, még lehet, hogy délután egy másik gépen Linuxszal hasított ugyanaz a férfi.

2012.01.16. 17:42:15

Na fiúk, megmondom én nektek az őszintét:mi is a fiatal fiúkat szeretjük, na nem a húszas kölyköket, de a harmincasok már jöhetnek, na sajnos keves önként jelentkező akad, de azt a keveset nem hessintjük el. ugyan nem vagyunk ebben olyan válogatósak, nekünk nem az az érték ami a 30-as nőknek, nem számít a foglalkozás, mennyi pénze van, vagy hogy hogy öltözik, mert úgy sem akarunk megjelenni velük sehol, csak a teljesítmény számít, az meg a sík hülyéknél is meg van, nem beszálgetni akarunk velük, fogkefét ne hozzon, mert úgy sem maradhat reggelig, és utána még a számát is kitöröljük, sőt még az utcán sem ismerjük meg.
udvarolni, virágot hozni arra ottvannak a kedves 50-60 urak, azok úgy sem tudnak már mást.
Az ilyen látens pedofil lolita buzikon meg jót röhögünk, hagy higgye a marhája, hogy mekkora férfi, sokba van az nekik, ha más nem, kondi terem, soli,na meg az állandó stress, meg a kis kék tabletták.
A fiatal csajoknak is élni kell valamiből, a hülyékre meg meg mindig lehet számítani.

Erzsebet 2012.01.16. 18:16:42

@Igazad van Frengi. A középkorú hölgyeknek is külsőre a 30-as pasik jönnek be. Nézegettem képeket a hajdani jó pasikból, kopasz, pocakos öreg úr lett. A 40-es asszonyok közül is sok a jó nő. Nem kell hozzá szolárium, mini szoknya, elég a szolid elegancia. Régen is létezett ez a Lolita-szindróma: Az idősebb férfiakat a kislányos külső hozta lázba. Két ismerősömnek is volt már 30 évvel idősebb párja, aki trébb külsejű volt, mint az apjuk. Halottam, hogy a nem életük csapni való volt. Pénzért éltek ezekkel. Beletartozott még a háztartási cseléd és az ápolónő szerepkör is. Most már vége lett ezeknek a kapcsolatoknak. Az egyik lány egy kora beli helyes, fiatal srácot talált magának, született egy szép kisfiuk is. Ne reménykedjenek a vén emberek, ez a tanulság.

KürtiT (Tromb74) 2012.01.16. 18:27:45

@Frengi: :D Na végre, ez a beszéd! Látod, te fiatal korod ellenére is birtokában vagy a bölcseségnek.
+1

mrs.starkey 2012.01.16. 18:48:56

@vészmadár (pica pica): ebből is látszik, hogy a legnagyobb tesó vagy.

Donald Trump 2012.01.16. 19:33:06

@Frengi: szerintem is a legjobb férfikor a harmincas éveinek a közepe. Én már 20 évesen elhatároztam, hogy 32-35ig öregszem és ott hosszú évekig megállok. Majd annyi idősnek mondom magam, amennyit a helyzet megkíván.
Ha az 50%+7év szabályt nézzük, pont jó. 23-25 éves csajjal ha el lehet értelmesen beszélgetni bármiről, akkor az már működhet hosszútávon. Bár ott már kiesett az "én is láttam az összes twilight filmet" módszer:)
És ha ebben a korban jól néznek ki, akkor tindédzserként nem használták rongyosra, nem rohadt szét a bőre a szolitól és a sok sminktől.
Az egzisztenciális helyzetem meg inkább nekem számít mint a csajnak. Ha minden jól ment, nem kell feszélyezettnek lennem, hogy el tudom-e vinni egy jobb étterembe, vagy csak mekizünk egyet. Tudom a mekizés is lehet jó, de gimnazista és kora-egyetemista koromban nem volt választási lehetőségem.

A Tyne folyó déli partja 2012.01.16. 19:41:45

@sofaheads: annyi évesen engem is taszított, rohadt messzire éreztem tőlük magam (amúgy is jellemző volt rám mindig, hogy azt képzeltem, hogy ha valaki idősebb, akkor az már biztos érettebb is nálam, én meg gyerekesnek éreztem magam. ahogy öregszem, egyre kevésbé hiszem ezt...

KürtiT (Tromb74) 2012.01.16. 19:48:28

@Donald Trump: Jááááááááááj. A mekizést ugye nem programként gondoltad? Van egy olyan sanda gyanúm, hogy az IDEÁLIS férfi korig még van hátra néhány éved. :D

Donald Trump 2012.01.16. 19:51:43

@KürtiT (Tromb74): nyugi nem:) Az még a kora gimis kor volt, sőt általános vége inkább. Azelőtt nem volt meki ahol akkor laktam. De nyitás után egy jó ideig az volt ott a menő.

A Tyne folyó déli partja 2012.01.16. 19:58:51

@dobozoló: nana, a Metrót nem szidni. egyrészt, a fent leírt típusú emberkék nem is járnak oda, legalábbis, az én időmben rohadtul nem jártak, de mikor otthon voltam nyáron, és elnéztem arra, se láttam hasonló. csakis pont olyat, mint mikor én jártam anno. plusz, a saját bejáratú régi barátaimat, akik szintén régi barát koncertjére jöttek. velem együtt. mind törzsvendégek voltunk. b) én 21 és 28 közt jártam oda, szóval marhára nem tiniként. a többiek is korombeliek voltak, igaz, egyszer volt egy tanítványom, aki azt mondta, odajár, de soha nem láttam. kiderült, hogy ők (akik akkor tinikorosztály voltak, az én társaságom meg huszonéves), délutánonként jártak oda. mi meg éjszaka. @Dzsoni Kráncs: hát, én még sose kérdeztem meg egy randin se a másik fél anyagi helyzetét. de még később sem...van nekem is fizetésem, nem szorulok őrá. amúgy meg, inkább pont azért van oda jobban a fiatal csaj az idősebbért, mert a férfinak már megvan az, amire neki még- a koránál fogva- esélye se volt. lakás, állás, kocsi esetleg. de rosszabb esetben is, függetlenség. tinilánynak meg szülők beleszólnak még az életébe, nincs keresete, nincs saját lakása, kocsija, semmi. korabeli fiúknak persze szintén nincs. a harmincas nőnél meg már sanszos, hogy nem fog elájulni a fentiektől, mert ő is rendelkezhet ezekkel. valami mást is fel kéne mutatni...@666E: na és, az enyémet se találta el senkinek, már 22 évesen is 14nek hittek max. harmincévesen 22-nek, most utoljára, mikor előre figyelmeztettem az emberkét, hogy mondjon többet, mint amennyit hisz, 28-at mondott. ez volt két éve, akkor voltam 34.

666E 2012.01.16. 20:02:22

Fenéért nem tudok hozzászólni amikor nem is írok ide linket.

Donald Trump 2012.01.16. 20:11:14

@Donald Trump: ma már inkább én főzök valami különleges vacsorát. Sok nőnek már ez is nagy meglepetés, hogy férfi létemre tudok főzni. Akaratomon kívül hatással vannak rám a kajás blogok. Van akinek elég ha megtudja, hogy meg tudom úgy sütni a karácsonyi pulykát, hogy nem lesz száraz. És ettől ő sem lesz az. Már ha érted mire gondolok.

pincze 2012.01.16. 20:14:41

Kell tudni öregedni , 4-5 évet jelenthet a fiatalos gondolkodás ,fiatalos külső , de nem többet .

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2012.01.16. 20:28:34

Basszátokmeg, ennyi komplexust egy rakáson. Oké, én is egy két lábon járó pszichopatológia szemináriumjegyzet vagyok, de ennyi szabályt, törvényt, igazodást, hogy ki hogy mit kivel és mit néz meg és hova teszi és hova nem teszi és kinek nem, de kivel miért igen...

sofaheads 2012.01.16. 20:29:56

@A Tyne folyó déli partja: Igen, nekem is ez volt a problémám, hogy én nagyon távolinak éreztem a tőlem 5-10 évvel idősebbeket. Én is nagyon gyereknek éreztem magam egy akkor 30-on felüli férfihez képest. A kortársakkal könnyebben találtam közös témát, ami szerintem érthető.

Még az jutott eszembe a barátnőimmel kapcsolatban, hogy valószínűleg a kalandvágy miatt is bonyolódtak bele ilyen viszonyokba jóval idősebb pasival. Szóval anyagiak és kalandvágy szerintem a kulcsszó ebben az esetben.

Ez érdekes, engem is jóval fiatalabbnak gondolnak mindig, mint amennyi vagyok. Pár éve a személyimet mindig elkérték, ha lottót akartam venni és most sem mondanának többnek 22-nél. 5-tel több vagyok egyébként. Azért ez valahol jó. :))

Donald Trump 2012.01.16. 20:30:56

@Professor Pizka: disznóviccekkel operáló lolitarajongó mondaná most neked, hogy a kinek mit hova teszel, az egyértelmű.

Donald Trump 2012.01.16. 20:46:45

@sofaheads: próbáld meg egy ázsiai nő életkorát eltalálni! 15 és 45 közt egyformák. Aztán hirtelen olyanok lesznek mint egy kicsit pufi teréz anya, olyan a herezacskóbőrrel.
És akkor még nem szembesülünk azzal a problémával, hogy az a gyönyörű thai lány vajon pöccsel született-e!

KürtiT (Tromb74) 2012.01.16. 20:49:03

@Donald Trump: Én ezt a produkciót kacsával adtam elő karácsonykor. Egyébként egyet értek. Felesleges nagy házzal és drága verdával gyötrődni, amikor egyszerűbb dolgokkal is elérhető a kívánt hatás:)

Momina 2012.01.16. 20:51:36

@Hadrian77: @Blassius: Igen, a fenyőhabfürdő megvan, olyan zöld volt, hogy talán a ruhát is megfogta volna, ha mosáshoz használjuk. Nagy fehér flakonban volt, zöldes címkével, úgy nézett ki, most az olcsó mosószerek, és mellesleg olyan volt az illata is :) De fenyősampon nem volt. Vagy nem rémlik.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2012.01.16. 21:02:30

@Donald Trump: én kibaszott ideges vagyok, ha a nő a konyhában a lábasaimmal és a késeimmel babrál.

Donald Trump 2012.01.16. 21:10:11

@Professor Pizka: na az együtt főzést én sem bírom.
Éppen csak az utolsó mozzanatokra érkezzen meg a nő, hogy lássa tényleg én csináltam.
Utóbbi időben elkezdtem végigpróbálni Heston Blumenthal receptjeit. Normális nő nem is bírná idegekkel. 20-24 órás sütési idő a steaknek és utána még körbepirítani, egyben sült csirkét már előző nap elkezdeni, 6 óra sütés 60 fokon, lágytojás 45 perc főzéssel... Otthon még anyámat is kiakasztottam ezekkel. Amikor megkóstolták nagyon ízlett nekik, de mondta, csak akkor esznek megint ilyet, ha én megcsinálom.

2012.01.16. 21:11:10

Az első férjem egyszer azzal vígasztalta a közös gyerekünket, hogy az ő (mármint a gyereké) leendő felesége még csak most jár alsó tagozatba.
ezen jót röhögtem, mert a drága 6 évvel volt nálam fiatalabb, kár, hogy ezt a bölcsességet még nem tudta amikor rajta volt a sor.
A most hatályos feleség már 9 évvel fiatalabb mint ő, de az előző csak 5-tel volt, hát ez úgylátszik nála nem jött be.

A barátnőknél már lehet, hogy ez számítási mód, ennek ellenére a gyerek amikor egy buliban összefutot az apjával meg a nőjével, hát nem volt az apjára tul büszke, akármilyen jó csajjal feszített, nem fujta be a feleségnél, nekem mondta el, de láttam rajta megreccsent kissé, pedig nem is anyját csalta a kedves papa.

lárvalányhaj 2012.01.16. 21:14:35

@sofaheads: @Brother Love:

Én meg a kortársaimmal nem találtam a hangot. Az évfolyamtársaim között két típus volt megtalálható, a görcsös, komplexusokkal teli kisfiú, vagy a nagydumás, laza stílust erőltető wannabe skalpvadász (aki legbelül ugyanúgy görcsös, és ugyanúgy tele van komplexusokkal, csak jobban titkolja).
Mivel egyetemistaként én is tele voltam komplexusokkal, ezért úgy gondoltam, hogy egy olyan emberrel könnyebb lesz harmonikus párkapcsolatot kialakítani, aki túllépett ezen a problémákon, világos énképe, szilárd személyisége van. Meg aztán én is tele voltam bizonytalansággal, és egy ilyen kapcsolattól vártam a biztonságot.
Aztán rájöttem, hogy a lelki békét nem az _Igazi_ megtalálása hozza el, hanem akkor van nagyobb esély az _Igazi_ megtalálására, hogyha már megvan a lelki béke.

A Tyne folyó déli partja 2012.01.16. 21:25:41

@lárvalányhaj: én a kortársaimmal sem találtam hangot, idősebbekkel meg a fentiek miatt nem is próbálkoztam. eszembe se jutott, mivel ugye, azt hittem, érettebbek. ja, a fiatalabbakat is lenéztem, mert őket meg magamnál is éretlenebbnek hittem, és szerintem jogos is volt. mert most mondjuk egy 28 évest simán felnőttnek érzek, holott az 8 évvel fiatalabb nálam. de azért olyan 22 éves koromban egy 8 évvel fiatalabb igencsak más világban élt még, mint én. vagy mondhatnám azt is, mikor én már végeztem az egyetemmel, dolgoztam, és akkor a szórakozóhelyen ismerős ismerősének az ismerősének a barátnőivel beszélgettem, akik meg még középiskolába jártak. iszonyat távolinak éreztem őket, én már teljesen mással voltam akkor elfoglalva. ezért mondtam feljebb, hogy nem mindegy, hogy a nagy korkülönbségnél hány évesek a felek.

ja, van példám is a fentire. emberke 30 évesen még 16 évessel járt, semmi gondot nem látott benne...de azért arról beszélt, hogy a családalapítás. ki is röhögtem, hogy és a 16 éves korosztályban néz körül?
ugyanő ezután vagy előtt meg 32 évessel járt, az előző barátnőnél kétszer annyi időssel, ezt valahogy nem igazán tudom elképzelni, hogy ezek egyenértékű kapcsolatok tudtak lenni. totál máshol tart az életében egy 16, meg egy 32 éves.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2012.01.16. 21:26:10

@Donald Trump: nem véletlenül foglalkozott már a kortárs irodalom űrállomása, a Ráérünk blog már többször a dauer-gasztronómusokkal. Amelyik húst két-három óra alatt nem lehet jól megsütni, az pörköltnek való és punktum.

sorica123 (törölt) 2012.01.16. 21:41:29

@vészmadár (pica pica): 11 év nem nagy korkülönbség, max ha tizen- és huszonéves ember között van. Akkor viszont a huszonéves fél jó sansszal úgy fog viselkedni, mint a másik öreganyja/apja. Tapasztaltam ilyet, szerintem azóta őszülök.
Mondjuk eleve az egész korosztályparát azért utálom, mert két ember vagy összevaló, vagy nem. Ez lehet a korkülönbségtől, attól, hogy más érdekli a két embert, mások a rigolyáik, akármi. Ha pasasként ránézek a másikra, és azonnal az ugrik a fejemre, hogy egy mammer/liba, akkor kész, valami nem oké se velem, se a másikkal. Természetesen ezt tatter/kispöccsel is el lehet játszani egész nyugodtan. Ha rögtön a korát akarom megvizsgálni, gyanús, hogy nem értem az arcot.
@lárvalányhaj: ez az igazis mondat jó, ezt kéne ilyen coelhos idézetnek beálcázva szórni a nép fejére, hátha úgy elgondolkoznak rajta:) pont olyan formásra is van fogalmazva:)

Donald Trump 2012.01.16. 21:42:44

@Professor Pizka: gondolom a véletlen műve a te neved és ráérünk blog szerző nevének a megegyezése. Tetszik a finom gasztronómia írás!
Én azért vonzódom a kissé elborult, bonyolult receptekhez, mert papíron mérnök vagyok. Valahol le tud nyűgözni, hogy hány fokon és mennyi idő után hogy változik meg a fehérjék rendszere és hasonlók. De persze a végén legyen emberes mennyiség.

A Tyne folyó déli partja 2012.01.16. 21:43:51

@lárvalányhaj: "megtalálása hozza el, hanem akkor van nagyobb esély az _Igazi_ megtalálására, hogyha már megvan a lelki béke."

eh, amióta én tisztába jöttem magammal, folyton bevonzom a pipogyákat...a megfelelőt véletlenül sem.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.01.16. 21:44:05

Most őszintén, nem mindegy? :)
MILF vagy csitri, dugni jó!

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2012.01.16. 21:45:25

@Donald Trump: jó is az, csak én meg pont nem mérnök vagyok, hanem azt hiszem épp az ellenkezője :-)

2012.01.16. 22:16:27

@Professor Pizka: régen is az volt az alapelv, hogy a húsokat kis tűzön sokáig kell sütni. Sokkal jobb az ízük.

Momina 2012.01.16. 23:12:34

Nem kétlem, hogy lassú tűzön meg sokáig meg izé, hogy akkor zamatosabb lesz a hús. De ezek a praktikák nem hétköznapra, nem dolgozó embereknek valók, hanem ráérős hétvégékre, ünnepekre, meg főállású séfeknek. Amikor az ember lánya egy sietős szombaton nyolc karral, mint Síva hatfélét főz egyszerre a négy gázrózsán cserélgetve a fazekakat, mint egy zsonglőr, akkor erre nincs idő.

mojoking77 2012.01.17. 03:49:51

16? Ez komoly? Basszus, en is a harmincas eveim kozepen jarok, de 16? Itt valami nagyon nem stimmel nagyon sok ember fejeben (vagy meg csak a huszas eveiket tapossak).. Mi a faszrol beszelgetsz egy 16 evessel? Kezdve azzal, hogy a lanyod lehetne. Nem sracok, nojetek fel. Reg szanalmas, ha valaki gyerekekkel kavar. (Ne mondd azt, hogy a 16 eves mar nem gyerek. Csak a beteg almaidban nem). Egyszeruen nem tudok napirendre terni felette. Gondolom, ha majd megjelenik a 16 eves lanyotok 35 eves udvarloja, udvariasan leultetitek a nappaliban es jot beszelgettek egy pohar bor mellett, hisz te is igy gondolkodtal az o koraban...

2012.01.17. 07:51:36

Na szóval végre megmondom a frankót, mert látom, minden 30 feletti pasas meghülyült már itten.
Először is, nagyon nem mindegy, hogy milyen szándékkal közelítünk a kiszemelt nőhöz (egyéjszaka, laza kapcsolat, együttjárás, szerető, házasság, stb.). Eléggé nyilvánvaló, hogy mások a preferenciák minden esetben.
Másodszor, nincs olyan, hogy a fiatal az mind jó nő, a 30-40-es meg szükségszerűen rosszabb, mint ahogy egy 40-es is tud bénázni, meg egy 18 éves is lehet ötcsillagos fasztarisznya.
Értelmes férfi - pláne, ha már elmúlt 30 - céljainak függvényében végig tud futtatni egy szűrőn bárkit és ennek alapján dönt, ennyi.
Nehogy már megmagyarázza valaki, hogy egy 20 éves rángató-fogazó bénaság jobb, mint egy 40-es kardnyelőművész, basszátok meg!
A fiatal szerető leglényegesebb funkciója egyfelől az önigazolás a férfi részére: (mindegy, hogy miért) de kellek még egy fiatal pipinek, míg a külvilág előtt betölti-kipótolja a menő autó, drága karóra, kézzel varrott cipő szerepét.

évuska 2012.01.17. 11:28:42

@Hadrian77: ez akkor én volnék? Már nem vagyunk együtt, ő egy nálam is fiatalabbal, én egy nála is idősebbel. Egy olyannal, akit már 1970-ben is behívott a rendőrség, hogy meséljél nekünk a maoizmusról... :D

évuska 2012.01.17. 11:52:08

@Brother Love: Nekem erősen tönkretették gyerekként az önértékelésemet, nem tagadom, ez is ott van. Hányatott gyerekkor megvan. Igazán nem tudtak érdekelni a korombeli fiúk, és én sem őket (később láttam, hogy ezt szociokultúrája válogatja: más közegben nagyon jó csaj lehettem volna én is). Én el nem tudtam volna képzelni, hogy egy hozzám hasonló tapasztalatlannal fedezzem fel a dörgést, a fiatal fiúk nagyon automatikusak és önzők tudnak lenni. Az előző kommentemben az első, na, azt én sem tudom, de taán: intellektus és sárm. A mostani: az, hogy OKOS, érzékeny, és nyitottabb, mint a sok ájfont nyomogató harmincas. És van két szép közös gyerekünk is. Meg tandembiciklink. De te mondjuk eleve kizártad, hogy szép és okos és gazdag. Én nem.

évuska 2012.01.17. 12:09:54

@KürtiT (Tromb74): A (látens = nem meri bevallani, magának sem) pedofil nem is annyira a fiatalra, mint inkább a tilosra vágyódik.

Caenorhabditis elegans 2012.01.17. 12:36:36

Az ideális korkülönbségről: ha csak nem két statisztikai átlag alkotná a párt, nem a számokat érdemes nézni, hanem az általános állapotot, fizikailag és mentálisan is. Ami persze összefügg az életkorral, de csak abból nem levezethető. Mondhatnám mondjuk, hogy az ideális korkülönbség 5 év a pasi javára, illetve max 10, aztán eszembe jut ismerős, aki kora ötvenesen elvett egy huszonsok éves csajt (második házasság). Eltelt majdnem 30 év, továbbra is együtt vannak, a nő befordult öregasszonyként viselkedik, a pasi pedig aktív hatvanasként, max 70-nek néz ki. Az a hülye helyzet állt elő, hogy a pasinak lennének igényei, de a nő már öregnek érzi magát...

Én meg már x ideje nem tudok mit kezdeni (általánosságban) a korombeli, erős huszonéves srácokkal: nem lehet velük beszélgetni (mást teljesen lehet), felszínesek vagy tapasztalatlanok, nem nagyon gondolkodnak dolgokon. Ha érdekes társaságot keresek, 40 felett érdemes körülnéznem, és a párkapcsolat természetesen erről is szól. Ehhez képes bukfenc, hogy a férjem nálam öt évvel fiatalabb, ő meg a kivétel aki erősíti a szabályt...

A posztban szereplő csóka meg egy f@sz :)

lárvalányhaj 2012.01.17. 12:47:57

@évuska:

Azt mondjuk nem értem, h miért lenne kevésbé önző a huszonéves tanítványait sorra kefélgető professzor, mint a sunáznivaló csajokat hajtó huszonéves :P

évuska 2012.01.17. 14:58:52

Nem mondtam ilyet, és nem ismerem a huszonéves csajokat hajtó professzort.

Ernoke 2012.01.17. 15:35:14

@sofaheads: én a huszonéveseket már 20 évesen se nagyon kedveltem. mondjuk nyilván volt huszonévessel is kapcsolatom, de közben folyamatosan az idősebbekre vágytam, jó testű, erőteljes fellépésű 40-50 évesekre. ez a mániám azóta mérséklődött, a mostani pasim is velem egykorú, de így harmincon túl pláne nem bírok szexuális alanyként tekinteni egy huszonévesre, taszít a fiatalságuk. szóval ez nálam se nem anyagiak, se nem kalandvágy, hanem színtiszta szexuális preferencia.:)
a posztbélit pedig meg lehet érteni, ő valószínűleg ronda és hülye, és egy fiatalnál ez könnyebben takarható vetítéssel. az pedig egyáltalán nem biztos, h egy nő jobban néz ki 20 évesen, mint 30, én 10 éve fosadékul festettem, most meg sokkal jobban. (ok, a tüdőgyulladásom előttig, de ez pár hónap alatt visszacsinálható.:D)

évuska 2012.01.17. 15:48:40

Egyébként önző úgy is, nem azért. De komoly, együttélős kapcsolat mindkettő, amiről írtam.

évuska 2012.01.17. 16:06:25

Ami itt a nőket irritálja szerintem, az az, hogy a férfiak megtehetik, hogy állag, dekoráció-szempontból méregetik a nőket, hogy rivalizálnak, kinek van több, milyenebb, megtehetik, hogy a "tegnap volt a 18. szülinapom" művésznőket nézik kocsányon lógó szemekkel és ezt nem tilos hangoztatni sem, rajta poénkodni sem, nagyon rusnya megjegyzésekkel kifejezni sem. Ez ellenszenves és elidegenítő és csökkenti az emberlánya önbizalmát és kedvét a bármilyen férfiakhoz. Még akkor is, ha "a komoly kapcsolat persze más".

Tudom, miről beszélek, három bátyám van. A barátnőim meg végül sokszor rám haragudtak az ő bűneik miatt. Én meg közben nem tudtam mit kezdeni ezzel az egész nemiség-biznisszel, olyan szeretetéhes és kihasználható voltam, de nem volt senkim, és az talán még rosszabb. De voltam én is királynő, érzéki maximum, csupa idősebb férfi között, és akkor meg engem utált a sok tisztes feleség.

Erzsebet 2012.01.17. 17:10:51

A postban szereplő úrnak nem kellenek a más "rágcsálói". A házunkban is él egy 50-es taxis. Egyidőben egy huszonéves csajjal kavart. A nőnek volt egy bölcsődés, hisztis kislánya is. Ezek a férfi lányával és unokájával voltak egy idősek. A pasi már nem bírta a gyerek nyafogását. A fáradt öreg úr a csajjal is eljárogatott discóba. Egy barátnőm ott volt pultos. Halálra röhögte magát rajtuk. A fickó a gyors számoknál kifulladt, majdnem mentőt kellett hívni. Ezek már fáradtak, nem bírják úgy a pörgést, mint a 20-asok. Mindenki a maga korosztályával kell, hogy jól érezze magát. Sok fiatal nő lakás- és anyagiak hiányában áll össze öreg manusszal. Az ilyen alak a végén egyedül marad és szeretetház töltelék lesz belőle. Jó gyomruk van a mai nőknek.

A Tyne folyó déli partja 2012.01.17. 18:24:40

@mojoking77: én is ezt mondtam a 30as férfi, 16 éves kiscsaj kombóra. "de ő nem gyerek", jött (a férfitől) az ellenkezés. nem, a fenét nem.

Joe69 2012.01.17. 18:51:55

@Dzsoni Kráncs:
Tökéletesen így van. A 30-as szinglicsajok meg már fosnak a saját koruktól, ezt úgy kompenzálják túl, hogy huszonéves pasik után hajtanak. Aki idősebb náluk, vén fasz, nekik nem kell, akár korai 40-es is. Persze koppannak, és utána világfájdalom, mindenpasiszemét.

A korai huszonévesek csajok meg nemigen tudnak mit kezdeni a saját korosztályukban lévő srácokkal, zömében éretlen hülyegyerekek, pénzük, egzisztenciájuk nulla. Így aztán mennek a 40-50-es úriemberekre. Akiknek, ha van annyi eszük, hogy nem lesznek ész nélkül szerelmesek, továbbá a lehúzást is értelmes határok közt tartják, lehet pár jó évük.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2012.01.18. 13:02:38

a poszt modoros figurája akár torrente is lehetne.

Öblös · http://modoros.blog.hu/2009/05/12/az_oblos 2012.01.18. 22:11:42

@Bachterman: Neki olyan nagyon fiatal, kimondott lolitája nem volt. Ellenben a szemüveges fiatalemberek társaságában elég komoly hajlandóságot mutatott a közös rejszolásra.

[c] 2012.01.29. 13:33:26

@Brother Love: "...akik hosszú éveken keresztül nős férfival tartanak fenn viszonyt, de úgy hogy ettől szenvednek"

Ez számomra is rejtély, pedig nőből vagyok.
Olvasom az n+1-edik topiknyitó hozzászólást a zenelcén, hogy boldogtalan szegény, a felesége egy rusnya, frigid hárpia, nem is szexelnek már évek óta (jah, csak az illető szeretősége évei alatt is született még egy gyerek, de sebaj), de tudjátok, hogy van ez, nagyon szeret engem és megígérte, hogy elválik, de hát a gyerekek... meg az a nő sakkban tartja...
És nem értem; szoktam is kérdezni, hogy bazmeg, nem tűnik fel, hogy minden szeretőtartó, családos férfi pontosan ugyanezt mondja?

[c] 2012.01.29. 13:35:37

@Dzsoni Kráncs: A kettő nem zárja ki egymást.

[c] 2012.01.29. 13:42:15

@Démétér: Egyszer a konditeremben két igazi alfahím (izmos, barna test, olaszos, fekete, göndör hajfürtök az egyiknek, a másikra nem emlékszem) mellett izzadtam, hallottam a beszélgetésüket.
Arról beszélt az egyik, hogy este jelenése van egy elegáns vacsorán az idősebb "barátnőjével".
Mire a másik: "Igen, nekem is szoktak lenni idősebb hölgyek, akik _támogatnak_".

Daenerys 2012.01.29. 20:44:04

Én fiatal nő vagyok és korombeli pasikat férfiszámba se veszem, mondjuk a való életben nem is a pasik kellenek. Aki színész meg tetszik, mind idősebb. A legtöbb GoT fan Jon vagy Robb felett nyáladzik, nekem kb. Ser Jorahnál kezdődik a férfi. Jöhet még Jaime Lannister is.

Everest999 2012.01.31. 17:21:13

Rengeteg igazság van a cikkben, annak ellenére, hogy negatívan akarja beállítani ezt a típust. Én nem tudok haragudni ezekre a fazonokra. Sok nő lesajnálja a fiatalabb férfiakat mondván, hogy nincs pénze, meg egzisztenciája. Természetesen ezek a legjobb nők. :) Nem csoda, hogy van néhány fazon, aki nem akar rossz üzletet kötni egy életre, az az elvenni azt a nőt, akit a 20-25 éves kori szűkös lehetőségei megengednek. Inkább előtte egy kicsit kiépíti magát, hogy később jobb esélyekkel szállhasson harcba a húspiacon. Sajnos ez akár 20 évig is eltarthat a mostani viharos körülmények között. A siker lassú folyamat.

Everest999 2012.01.31. 17:37:55

@Démétér: Kedves Démétér!

Ott kezdődik, hogy az emberek 95%-ának nem akkora a fizetése, mint amennyit elégnek tartana. Másrészt gusztustalan, hogy valaki azonnal eszerint méri fel a másik embert, és aszerint lát benne jó partit, vagy nem. Mi ez, ha nem hideg számítás? Mi ez, ha nem a másik ember letárgyiasítása? Honnan tudnám, hogy az ilyen nő nem akarja elvinni a fél vagyonomat válás útján, ha megteheti?
Azonnal felmerül a kérdés, ugye, - hogy 10 évvel korábban én ugyanez az ember voltam, de pénzem nem volt - vajon akkor ez a nő rám sem nézett volna?
süti beállítások módosítása