Pellengér: 30 feletti nők egy fiatal férfi véleménye szerint

2011/04/22. - írta: Modor Tibi

 

Forrás: Facebook.

Ahogy öregszem, egyre inkább a 30 feletti nőket értékelem.

Csak néhány példa, hogy miért: Egy 30 feletti nő sosem ébreszt fel az éjszaka közepén, hogy megkérdezze: 'Mire gondolsz, drágám?' Fütyül rá, mire gondolsz. Ha egy 30 feletti nőnek nincs kedve ...meccset nézni veled, nem ül oda melléd nyavalyogni. Csinál helyette valami olyat, amihez kedve van. Általában valami sokkal értelmesebb dolgot.

Egy harmincon túli nő már elég jól ismeri önmagát ahhoz, hogy tudja, ki ő, mi ő, mit akar és kitől. Kevés olyan 30 feletti nő akad, akit érdekel, hogy mit gondolsz róla vagy arról, hogy mit teszel. A nőknek 30 felett tartása van. Ritkán fordul elő, hogy jelenetet rendeznének az operában vagy egy elegáns étterem kellős közepén. Na persze ha megérdemled, gondolkodás nélkül lelőnek, főleg ha esélyt látnak arra, hogy megúszhatják. Az idősebb nők nem bánnak szűkmarkúan a dicséretekkel, gyakran akkor sem, ha nem érdemled meg. Tudják, milyen érzés, amikor az ember nem kap elismerést. 30 felett egy nő elég magabiztos ahhoz, hogy bemutasson téged a barátnőinek. Egy fiatalabb nő gyakran még a legjobb barátnőjét is hanyagolja, ha partnere van, mert nem bízik meg a fickóban. Egy harmincon túli nőt abszolút nem érdekel, hogy tetszenek-e neked a barátnői, mert tudja, hogy azok sosem árulnák el őt.

A nők a korral természetfeletti képességekre tesznek szert. Egy 30 feletti nőnek sosem kell meggyónnod a bűneidet. Úgyis mindig tudja. Egy 30 feletti nőnek jól áll a tűzpiros rúzs. Ugyanez már nem mondható el a fiatal lányokról vagy a transzvesztitákról. Ha eltekintesz attól a néhány apró ránctól, egy 30 feletti nő sokkal szexisebb, mint fiatalabb nőtársai. Az idősebb nők egyenesek és őszinték. Azonnal a szemedbe mondják, hogy mocsok disznó vagy, ha úgy viselkedsz! Nem kell törnöd a fejed, hányadán is állsz velük. Igen, számtalan okból dicsőíthetjük a harmincon túli nőket.

Sajnos ezt fordítva már nem lehet elmondani. Minden ragyogó, okos, ápolt, szexis 30 feletti nőre jut egy kopaszodó, pocakos őskövület sárga nadrágban, aki bolondot csinál magából valami 22 éves kis pincérlánnyal az oldalán. Hölgyeim, elnézést kérek érte.

És minden olyan férfinak, aki azt mondja: 'Miért vegyek meg egy egész tehenet, amikor csak tejet akarok inni', üzenem, hogy változnak az idők. Manapság a nők 80%-a ellenzi a házasságot. Miért? Mert a nők is rájöttek, hogy nem érdemes megvenni egy egész disznót azért a kis kolbászért... Ha Te is ismersz legalább egy csodálatos 30-as nőt, akkor küldd el neki ezt a linket.

Hidd el, szerzel neki néhány boldog percet vele!

(És jó ha tudod, hogy szerintem TE is ilyen csodálatos nő vagy!)

 

48 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke 2011.04.22. 12:47:36

Első harmincas és ez az utolsó szóig így van :)

Szandeeekahh · http://twod.blog.hu/ 2011.04.22. 12:49:34

Sztem ez anyiar nem igaz. Harminc felet már indenki ösküvelt nemtom mit akarnak még azok ienkor. persze lehet értelmes meg midnen mer maj én is ien leszek mint most sztem én nem fogok változni XD

Jancsa Jani · http://burger.blog.hu 2011.04.22. 12:55:49

A)-megvan a gyerek, anyukat korabban megtoszta mar a fel varos, de aztan oosszeszedett valakit jo sok penzzel (akar kulfoldrol is), nem feltetlen ebben a sorrendben, és igy mar a gyerek is rendben
B)-nincs senki, wiwen/facsen jon ezermillio kep random rokonok kisgyerekeivel, akiknek már van C)-megy a folyamatos sírás, hogy "ezek a mai férfiak", mikozben nem veszi észre, hogy erősen csak ővele van a gond, mert egy b*sz(hat)atlan fap*na

Lillogical 2011.04.22. 13:04:34

@Szandeeekahh:
Ha "polgárpuki", akkor kurva jó hozzászólás:D
Ha nem... abba inkább nem szeretnék belegondolni

4TUN3 2011.04.22. 13:06:36

Már sikerült belefutnom ebbe a fácsén, többször is. Érdekes módon, minden megosztás harmincon túli nötöl érkezett.

Jancsa Jani · http://burger.blog.hu 2011.04.22. 13:12:44

@Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke: az már rég, azóta sem sikerült összerakni :P másrészt jó sok női munkatársam van, aztán bőven látok azért ilyeneket...

Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke 2011.04.22. 13:22:12

@Lillogical: megnéztem a blogját... remélem, polgárpuki :D amúgy jókat röhögtem, csak kicsit fakenek tűnik.

Szerintem amúgy van igazságtartalma, csak hiányzik belőle pár dolog. Ha tényleg nem akarok meccset nézni, de a pasim, társam, párom, kedvesem, (nem gívándd dörlenddő)nézze csak nyugodtan, nem fogok odahisztizni érte. Legfeljebb olvasok közben.

Nem érdekel tényleg, hogy mit pletyiznek rólam, munkahelyen azért nem, mert mindig azt mondom, hogy engem nem szeretni kell, velem együtt kell tudni dolgozni, éppen elég haver/barát van, akitől megkapom a szeretetet. Haveri körben meg általában megmondják, ha valami gond van, pont ezért, mert kellően érettek vagyunk ahhoz, hogy kezelni tudjuk akár a negatív de építő kritikát is.

A dícséreteket is szívesen osztom, mert a pasik egy része rohadtul önbizalomhiányos akár az emancipuncik, akár az anyai elnyomás miatt, és a legtöbb pasi rohadtul értékeli, ha nem csak a pénztárcát meg a dugattyút látod benne, hanem mást is és annak hangot is adsz.

Természetfeletti képességeink valóban nincsenek, de ilyenkorra már van annyi emberismeret, hogy egy viszonylag pontos szórással rájövök, hogy ki hazudik vagy sumákol és ki nem.

A fiatalabb csaj mindig szexisebb lesz, ez a mondat tényleg baromság. A ráncosságtól senki nem lesz szép, de a feszesebb fiatalabb test szexisebb, ez tény :) meg hát attól, hogy valaki harmincas, nem kéne elhanyagolnia magát, vannak krémek meg testedzés.

De az igaz, hogy kimondom, ha egy faszi disznó :) És a 22 éves pincérlány sem igaz a kopaszodó pasikra, ezt tényleg biztos valami előítéletes/átvert tyúk írta :D A kopaszodó gazdag faszik nem a pincérlányokat viszik :)

Mondjuk a tehenes és kolbászos hasonlat azért odaver :D és néha tényleg igaz... csak ez elfogadás kérdése. Ha valaki megelégszik egy olyannal is, akivel csak szex van, az is elfogadható, ha ezt mindkét fél így gondolja :)

égafater 2011.04.22. 13:31:29

hahaha!

hát ha nem futja jobbra, menjetek rá a harmincasokra, és magyarázzátok meg magatoknak is, mennyire jó a lógni kezdő mell, petyhüdt fenék, ráncok a szemsarokban, komoly(k)odó témák, babaproDZSekt, biológiai órával paráztatás...

én meg maradok a feszes fiatalságnál!

IndaMuncher 2011.04.22. 13:34:47

Ezt nem az erettnok.blog.hu-n olvastam?

Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke 2011.04.22. 13:49:32

@égafater: ne már, nem minden harmincasnak kezd lógni a melle :)

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.04.22. 13:54:40

@égafater: Ja, épp mondani akartam, hogy szerintem eltévesztettél egy X-et...

Nadiposzi (törölt) 2011.04.22. 14:02:54

@égafater:
Azoknál néha durva, néha makrancos, olykor lágyan becéző, ám imádnivalóan dolgos kis kezeidnél?

la paloma de la rosa 2011.04.22. 14:04:06

@égafater: Szerintem is egy X-et benéztél. Azért petyhüdt fenék 30 felett :D

A Tyne folyó déli partja 2011.04.22. 14:04:15

@égafater: te hányas vagy, 16? akkor megérthető, hogy hülyeségeket beszélsz.

666E 2011.04.22. 14:07:17

már túl vagyok a 25-ön, de eddig csak egy harminc feletti nővel volt dolgom szóval a vélemény lehet szubjektív. mindenesetre tényleg valahogy más világ. ő már túl volt az őrült korszakon, nem volt benne a birtoklási vagy bizonyítási vágy. gyakorlatilag alig vitáztunk, nála pl sose éreztem azt pár nap után, hogy most már kezd kicsit elegem lenni abból, hogy állandóan együtt vagyunk. az idő nyomaival meg semmi baj. nem volt lógó mell, max puhább. pozitív értelemben szólva emberibb, karakteresebb volt az egész ami miatt hosszabb idő után is izgalmasnak tűnt.

yenoee 2011.04.22. 14:10:39

"Minden ragyogó, okos, ápolt, szexis 30 feletti nőre jut egy kopaszodó, pocakos őskövület sárga nadrágban, aki bolondot csinál magából valami 22 éves kis pincérlánnyal az oldalán."

Kibaszottul korszerűtlen, kibaszottul régen megírt angol(szász) eredetiből fordítva.

Budai anyukák, ősanyák, aranyásók szevasztok!
:)

Zorita 2011.04.22. 14:12:34

ezt amikor először olvastam, ennél a résznél zavarodtam meg:
"Na persze ha megérdemled, gondolkodás nélkül lelőnek, főleg ha esélyt látnak arra, hogy megúszhatják."

amúgy tényleg tipikusan a 30 fölötti nők önáltatása, az tény. természetesen 30 évesként ezt a szöveget én ihlettem, hiszen sexibb vagyok, mint valaha, a férjem 18 éves, a szeretőm 81. :))

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.04.22. 14:17:19

@yenoee: Bridget Jones és a Születtett Szingli Feleségek a XII-dik kerületben, Yo!

A Tyne folyó déli partja 2011.04.22. 14:32:28

amúgy, hogy a cikkhez is hozzászóljak, szerintem a felsorolt dolgok rohadtul nem kor függvényei, hanem jóval inkább személyiségé.

Lillogical 2011.04.22. 14:37:05

@Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke:
Amúgy még azon gondolkodtam, hogy a cikk a harminc feletti nőkről szól, vagy a harminc feletti szingli nőkről?
Ha valaki éppen harminc feletti ősanya, azzal elveszti női mivoltát? Mármint ha otthon is Anyának meg Apának szólítják egymást a 'párjukkal'...:)
(persze pofámat befogom, aztán reménykedek, hogy majd amikor szülök, nem fogom anyáztatni magam az urammal)

necroticism 2011.04.22. 14:55:57

Höhöhö, aki találkozott már egynél több harmincon felüli nővel, tudja, hogy az idézett duma hülyeség.
Kb. arra polcra kell helyezni, ahol "a magyar nők a legszebbek", meg az igazi nős müllerpéter idézet van.

Asszem, ez valami gyenge nőszerzési kísérlet egy aranyos sráctól

Urban Gorilla · http://urbangorilla.blog.hu/ 2011.04.22. 14:56:36

Én nem nézem a nők korát, engem az értékek jobban érdekelnek, - és nem (elsősorban) külső értékekre gondolok. Találkoztam 30 feletti buta nővel és hisztissel, de 30 alattival is, akivel pld egy könyvről vagy színházról el tudtam beszélgetni.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2011.04.22. 15:12:40

méghogy harminc fölött öregek! talán kilencven fölött. addig középkorú, kapuzárásos, klimaxos, modoros faszokról és sunákról beszélhetünk.

Urban Gorilla · http://urbangorilla.blog.hu/ 2011.04.22. 15:15:20

Én ezt az egész modoros dolgot nem értem. Nem tudom sokszor eldönteni, hogy miért kell gúnyolódni emberi dolgokon. Attól, hogy sokan vagyunk, nem vagyunk egyformák, még nem jelenti azt, hogy aki máshogy csinál valamit, vagy másképpen gondolja, az modoros is. Mások más, sokféle gondolatán, életén, véleményln nevetni. Ez a mottó???

2011.04.22. 16:13:02

@necroticism:

"Asszem, ez valami gyenge nőszerzési kísérlet egy aranyos sráctól"

Adom, céges mailen tudok ilyet elképzelni aranyos/kanos sráctól a p2p-s Helgusnak. (Kár, hogy semmi nem lesz a dologból, mert Helgust épp egy kopaszodó, negyvenes, pocakos, "válófélben" lévő ügyvéd kezelgeti.)

égafater 2011.04.22. 16:14:06

na úgy látom bedobtam a kézigránátot a harmincasok közé :)

persze volt túlzás a hozzászólásomban, ugyanúgy mint a postban.

elnézést minden feszes melle és fenekű harmincas nőtől!

...azért a problémás hozzáállás viszont jellemző, főleg ha még nincs gyerek, akkor egy időzített (biológiai)bomba lehet.

2011.04.22. 17:29:18

Rám sajnos ez az egész csak 40 felett volt igaz, pedig sok kellemetlenségtől megkíméltam volna magam, ha már 30 után eljutok erre a szintre.

valaki idézett itt egy kommnetet, amit még az érett nők blogra írtam, azt a véleményemet most is fenntartom.

Celtic 2011.04.22. 21:19:19

@Lillogical: Sztem az volt :) Valahoyg nem tudom elkepzelni, hoyg valaki ilyet komolyan leirjon - ha megis, azt nem a modorosblogon teszi.

Alcanis Ivennil 2011.04.22. 22:00:40

Anyakomplexusos, elkényeztetett kis pöcsök. Soha nem kéne fiatalabb pasi. Nem vagyok senkinek a kibaszott anyapótléka.

Urban Gorilla · http://urbangorilla.blog.hu/ 2011.04.23. 00:35:47

@égafater:
Nem, nem dobtál be semmit, ne aggódj. Egyszerűen arról van szó, hogy sokan olvassák a modoros blogot, de "ideológiailag nem elég képzettek", és egy ilyen írás után elkezdik megfejteni, holott semmi mást nem kell csinálni, csak visítva röhögni az íráson, és a szerző stílusán, gondolkodásán, és elképesztő modorosságán. Ez lenne az ideális helyzet. De az emberek legtöbbje egy sztereotípiákat, kliséket és irritáló viselkedésformákat karikirozó, azon röhögő vagy éppen onkínzó módon agyvérzést kapó blogra idejön, és elkezd megfejteni, okoskodni, és írástudni. Innen indul a probléma. Az ilyen szövegekben teljesen másodlagos az, hogy maga a leírt információ az így vagy úgy igaz e. Itt a lényeg az, hogy ezt valaki leírta, és, ami mégsúlyosabb: komolyan gondolta, mert a felvilágosodás korát idéző fogalmazás erre utal, és ettől vicces. Vicces direktben, vicces mandínerben, vicces, mikor elépzeled magad előtt, ahogy lelkeden születik az írás, elképzeled az illető fejét, ahogy írja, a világképét, az önérzetét és sorolhatnám, és ettől ugy en bloc kapsz egy hasizomszaggató röhögőgörcsöt. Hogy maga az írás szavai igazak e, az teljesen "irreleváns" a téma szempontjából.

Nagy Ivó 2011.04.23. 23:05:51

Harmincas feleség, 19 éves szerető. De fordítva is jó... :D

Szalonnassy Albin urfi 2011.04.24. 00:57:50

Nem szokasom fikazni, de ez nagyon gyenge lett. Nagyon valoszinu h egy 30 feletti, becsapott es/vagy megkeseredett no irta.

A 'mocsok diszno' kifejezest eddig kizarolag noktol hallottam/olvastam. Szanalmasan kozepszeru un noklapjas szoosszetetel.

Ernoke 2011.04.24. 11:32:38

az egész kor-téma modoros faszság úgy, ahogy van. sztem a fenti szöveget egy szar genetikával megáldott, petyhüdni/ráncosodni kezdő harmincas nő írta, aki a korán kezdődő fizikai pusztulása mellé még hülye is.

Modor Timi 2011.04.24. 17:56:38

Máris kedvet kaptam egy "30 feletti férfiak egy fiatal nő véleménye szerint" poszt írásához. A nagy Ő, aki harmincon túl is még ott tart, hogy nem hajlandó feladni a már rég elmúlt legénységét. Mindezt csakis azért, hogy a szinte már mind házas régi haverokkal néha egy-két órára beülhessen egy kocsmába sörözni, természetesen csakis a kolléga gyermekének fürdetéséhez igazodva.

Spiritmonger 2011.04.25. 12:22:23

ahogy lassan 40 vagyok, úgy egyre inkább a fiatallányok tetszenek...ezt az írást valami baszatlan picsa írhatta...szép dolog a veteránautózás, de azért az új autó jobb

Modor Timi 2011.04.25. 21:21:28

@Spiritmonger:
Azért, mert valakinek van véleménye az egy "baszatlan picsa"? :-) Ebből is látszik, hogy ti pasik csakis a faszotokkal tudtok gondolkozni...
Vagy esetleg te egy kapuzárási pánik előtt álló kielégítetlen fasz vagy? :-)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.27. 01:25:42

A 30. betöltése okán rámtörő agónia idején majd előkapom ezt az írást, áttanulmányozom, és mosolygok egy hatalmasat, boldogat! ;)

noirp 2011.04.28. 17:36:03

@neccharisnyás útonálló: Az, remélem, nem agónia lesz, hanem másnaposság.
Amúgy ki lehet bírni; elkönyveled, hogy "csezmeg, háromismeretlenes lettem" jót röhögsz és ennyi :-). Majd 40-nél lehet, hogy agónia lesz...kitudja, az még messze van

gigacherry 2011.12.29. 13:16:47

Én most leszek 40. Ha elnézem a tizenöt évvel ezelőtt kipeimet, fogalmam nincs, miért nem volt önbizalmam huszonöt évesen és miért kerestem mindig vissazigazolást, mikor olyan helyes csaj voltam. Talán az is számít, hogy éppen harmincéves voltam, amikor rátaláltam arra a férffira, akivel a mai napig együtt vagyok. Ma már idősebb is vagyok, fel is szedtem néhány kilót (a ráncok szerencsére elkerültek), mégis boldog vagyok a házasságomban és érdekes módon mindig akadnak olyan fiatal férfiak, akik bókolnak, udvarolnak nekem.

gigacherry 2011.12.29. 13:31:03

*képeimet és férfira

rdi 2012.01.16. 22:51:06

Life begins at thirty.

És ez tényleg így van, bár 30 alatt senki nem hiszi el.

Joe69 2012.05.15. 17:51:27

Kár, hogy sokára vettem ezt észre..Csak annyit, hogy ugye ez a blog a nemszingli harmincasokra, a desperate wifes-ekre vonatkozik. Ami ma már talán csak a fele ennek a korosztálynak, a Ratkó-unokáknak. Mert a többi az idegbeteg szingli, akinél felejtősek a posztoló bátortalan pre-MILF szerző dumái.

dinuscica 2012.09.13. 22:51:28

Én rdi-vel illetve gigacherry-vel értek egyet.36 éves leszek,but the life begins at thirty" teljes mértékben helytálló.Egy csinos 30-asra minden férfi felnéz,főleg ha okos van kisugárzása és elégedett magával.Egy húsz éves pipit nem dicsőség elcsábítani,a legtöbb magától dől a pasi karjaiba,főképp ha jóképű,jó testű,de legtöbb esetben még akkor is ha nem.Egy 30-as nőt már nehezebb elcsábítani,főleg ha van egy kis esze is,könnyedén az ujja köré csavarja a pasikat,a huszasoknak ebben még kevés a rutinjuk.Mivel is lehet egy férfit könnyedén elcsábítani?Legyél csinos,de legfőképp ápolt,mosolyogj sokat,játssz az adottságaiddal,legyél nyílt,őszinte de azért kicsit megközelíthetetlen,ne add magad könnyen,és légy igényes a partnereddel szemben is,de legfőképp légy önmagad,ha nem játsszod meg magad és ezt a pasi is látja,az hihetetlenül szexi.Egy igazi 30-as nő pontosan tudja hogy kell hódítani és megtartani egy férfit,ha nem így van,akkor vagy keveset élt,vagy picit buta.

Gerilgfx 2012.10.20. 21:23:40

nos. ez a bejegyzés... tapasztalataim szerint kb 10%-ban igaz. gondolom valami 30-as nő megbízásából készült, amolyan reklám gyanánt a korosztálya számára. makes NO sense.
süti beállítások módosítása