Olvasói rovat - Hazánk új álompárja

2011/04/27. - írta: Modor Tibi

Helló Tibi,

„igaz történet ihlette”.

balage_81



Hazánk új álompárja

Még csak két hónapja ismerik egymást, mégis kicsattan a boldogságtól Magyarország két ismert arca, Harangozó Zsolt üzletember és Kunfi Mariann, a Celeb vagyok, nyald meg a talpam műsorvezetője. Miután több étteremben és színházban is együtt látták őket az utóbbi hetekben, úgy döntötték nem titkolóznak tovább, megtörik a hallgatást, és felkeresik lapunkat.

"Így legalább mindenki megismeri az igazat, nem kell többé alaptalan pletykákat olvasnunk magunkról" – tisztázta a helyzetet a Hab TV háziassszonya, aki a szereplés tekintetében fiatal kora ellenére tapasztaltabbnak tűnik Zsoltnál. Míg ő a kérdésekre válaszol és magabiztosan pózol fotósunknak, Zsolt nyugodtan dől hátra a bőrkanapén, hogy kedvesét interjú közben is támogassa. Nem kérdés, egymásnak teremtette őket az élet.

Mint korábban megjelent, Mariann gyermekkori szerelmét hagyta el nemrég, Zsolt első házassága pedig az utolsó napokat éli. Jelenleg is folyik a válóper, amelyről a Harangozó Informatics Kft. milliárdos tulajdonosa nem szeretett volna részleteket elárulni.

"A szakításainknak természetesen semmi közük a jelenlegi helyzethez" – jegyzi meg Mariann, aki rosszul viselte párja exnejének a sajtóban megjelent nyilatkozatait és a közvélemény által sulykolt pletykákat, melyek szerint kedvese miatta hagyta el gyermekei anyját. "Mindketten nehéz döntést hoztunk" – teszi hozzá elcsukló hangon, de büszkén vallja, hogy jó viszonyban váltak el korábbi barátjával, akivel a mai napig tartja a kapcsolatot.

"Annyi közös van bennünk, mégis olyan mások vagyunk – és pont ezért jó együtt!" – mosolyodik el Mariann, akinek kedvese csak később kezd bekapcsolódni a beszélgetésbe. "A média Mariann világa, én inkább az üzleti életben érzem jól magam" – mondja lapunknak Harangozó.

Valóban, Mariannak nincs könnyű dolga, hiszen fontos eseményeken, bálokon és üzleti vacsorákon kell bizonyítania választottja mellett. 

"Még kicsit szokatlan nekem ez a világ, de ő mindig a segítségemre van, ha öltözködésről vagy etikettről van szó. A tévés bulik sokkal lazábbak, ehhez pedig Zsoltnak kell hozzászoknia, bár szerencsére egyből megtalálta a közös hangot a többiekkel. Fülöp Tibivel például (a műsor másik arca – a szerk.) mindig hatalmasakat hülyéskedünk és ezt a stáb is nagyon élvezi" – avat be a kulisszák világába. A korábbi híresztelésekkel, melyek Mariann és a kétes múltú marcona Fülöp kapcsolatáról szóltak, már nem is foglalkozik, így erre vonatkozó kérdésünket hárítja. "Jelenleg Zsolttal vagyok, a korábbi pletykák nevetségesen alaptalanok".

S valóban, mintha semmi sem létezne számukra: Zsolt idén tölti be 36. életévét, míg Mariann csak 26 éves, mégis minden téren megértik egymást - remek párt alkotnak. A szerelmeseknek nincs könnyű dolguk, hiszen eleinte titokban szerették volna tartani kapcsolatukat, tévés berkekben azonban mindenki érezte, hogy "izzik a levegő" kettejük között, így most már minden mozdulatukat kíváncsi szempárok figyelik. Kevesen tudják, hogy a pár egy jótékonysági eseményen ismerkedett meg, melyet a televízió és Zsolt cége szponzorált. "Elsőre látszott, hogy nem tudnak elszakadni egymástól" – kommentálta a megismerkedést egy neve elhallgatását kérő forrásunk. "Szinte elválaszthatatlanok, mióta megismerték egymást" – teszi hozzá.

Még korai lenne házasságról beszélni, hiszen mindketten komoly kihívásoknak néznek elébe a munka terén, Mariann mégis huncut mosollyal válaszol a jövőt firtató kérdésünkre: "nem szeretnénk semmit elsietni, de azért nem mondanék nemet egy bizonyos kérdésre" – jegyzi meg huncutul a szőke tévés, aki jelenleg színészi álmokat sző: "egy napon szeretném bizonyítani, hogy több van bennem, akár drámai szerepeket is kaphatnék, ha már unom a műsorvezetést. Zsolt mindenben támogat, nekem csak az a fontos, hogy Ő hisz bennem".

Az idei szilvesztert együtt töltik a szerelmesek Aruba szigetén, de előtte mindketten bemutatják párjukat saját családjuknak. Nem lesz nehéz dolguk, neveltetésük majdnem azonos: az FHN múlt havi címlaplánya vidékről, egy borsodi kis faluból származik, akárcsak Harangozó, aki a szomszéd megyében nőtt fel. "Milyen fura, hogy szinte egymás mellett éltünk, mégis csak most találkoztunk" – mondja örömmel arcán Mariann. Mielőtt azonban külföldre utaznak, együtt keresik fel az egyik budapesti kutyamenhelyet, melyet Harangozó évek óta támogat. "Zsolt és én ebben is közös véleményen vagyunk, imádom az állatokat, de eddig sajnos semmit sem tehettem az elhagyott, kivetett kutyusokért" – adja tudtunkra a műsorvezető.

S bár elfoglaltságaik miatt kevés idejük van, szabad perceiket kivétel nélkül együtt töltik. Zsolt nap mint nap kemény üzleti döntéseket hoz, míg Mariann a felvételeken próbálja legjobb formáját nyújtani, munka után azonban közösen hajtják álomra fejüket a top 20 kelet-európai üzletember közé választott Harangozó budai villájában. Akárhogy is, hazánk új álompárral gazdagodott, minden bizonnyal számos hír és jelentős érdeklődés fogja övezni minden lépésüket. Kérdés, hogy szerelmük kibírja-e a hatalmas nyomást, vagy úgy végzik, ahogy a futballista Májer Norbert és kedvese, a nemrégiben Londonba költözött ex-villalakó, Lackovics Szilvia.

Mi, a Szívhez szól Magazin szerkesztősége mindenesetre sok sikert és kitartást kívánunk a szerelmeseknek. 

49 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

esomedve 2011.04.27. 10:07:30

persze, kitartast... meg esemeny utani tablettat es par ramenos ugyvedet a vegjatekhoz :D

paha · http://paha.blogspot.com/ 2011.04.27. 10:07:41

Szerintem ha ez így szóról szóra megjelenne valamelyik bulvárlapban, az olvasók 95%-a keresné a Hab TV-t a csatornái között. :-)

migueldiez 2011.04.27. 10:12:30

A valóságban egy ilyen cikket simán szkippelnék,
ez annyira életszerű és hozza ezt tenyérbemászóan semmitmondó ömlengést - hogy ehhez nekem még mindig nagyon reggel van.
Mondjuk, a Modoros hagyományoknak megfelelően, még elférne a legjobb, "kebelbarátnő" Meiszler Szabina említése is, aki mindenben támogatta a párt, és egész végig mellettük állt.

Szocio Pata (kikvogymukblog) 2011.04.27. 10:15:00

Ütős, bár a poszt címe alapján valami romantikus honosítási történet flashelt be. Egy pakisztáni menekült és egy andalúz grófnő a Gellért téri házasságkötőteremben, vagy ilyenek. A focista Májer gyerek meg gondolom a fiatalon elhunyt UEFA döntős Májer Lala fia lehet, gondolom ő is a Vidiben csapatja.

Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke 2011.04.27. 10:15:41

Nnnna, első... és persze három hónap múlva megint egy nagy médiahájp arról, hogy az álompár (a sztárműsorvezető és a csilliárdos üzletember) szakítottak, de annak semmi köze ahhoz, hogy újabban a sztárműsorvezetőt és Zsdinzsdák "Aranylábú" Gézukával látták feltűnni szórakozóhelyeken és a plázában is. A csilliárdos üzletember nem nyilatkozik, mert méltóságán alulinak tartja, de a Blank riportere éppen lefilmezte, ahogy a csilliárdos üzletember sötétített ablakú Audija kikanyarodik a volt családja háza elől...

Héttörpe (törölt) 2011.04.27. 10:24:44

@migueldiez: Hogy Szabina támogatja őket? Miazhogy! Hiszen két évvel korábban volt egy kéthónapos kapcsolata Zsolttal, ami sajnos nem tudott kiteljesedni bizonyos dolgok miatt, de Szabina azóta is Zsolt legjobb barátja, szabadnapjaikon együtt repülnek Milánóba, NY-ba bevásárolni. Most Mariann is a csapat tagja lesz, hiszen ő 26 éve minden érettségével kezelni tudja ezt a helyzetet, mára Szabina lett a legjobb barinője. Holnap egyébként együtt mennek a Happy Dogs nevű kutya wellness centrumba, ahol Szabina kiskutyája Miss Pracli megkapja élete első púzópircingjét. A családhoz közel álló, nevük elhallgatását kérő személyek kiszivárogtatták, hogy Zsolt egy ugyanilyen Yorkicorgie kiskutyával lepi meg Mariannt szerelmük 50-ik napján.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.04.27. 10:30:47

@Héttörpe: "volt egy kéthónapos kapcsolata Zsolttal, ami sajnos nem tudott kiteljesedni bizonyos dolgok miatt,"

magyarul: zsolti tolta alá a milliókat, szabina meg egy laza análra is azt mondta, hogy nem.

Mitya Ivanov 2011.04.27. 10:36:43

azthittem Meszliner Szabináról fog szólni a poszt.
aki végleg révbe ért és megtalálta élete párját. Akivel megosztotta azt is, hogy titokban fosóba is engedte a brét. De azok az idők elmúltak, de le nem tagadhatja sohasem.

purga · http://horrormirror.blog.hu 2011.04.27. 10:38:05

ez övön aluli volt:)
annyira élethű, hogy bennem fel is merül a gyanú, hogy ez valahonnan ki lett kopizva:)
az ilyen "álompárok" esetében meg 5-ből 4 szakítással/válással végződik.
és a gyerekek? a kis hat éves Harangozó Ricsi fel tudja már fogni a körülötte lévő dolgokat? Mellesleg hamar ki fog derülni, hogy nem is Zsolt az apja, akinek persze mindig is gyanús volt a kölyök fekete bőrszíne...:)

2011.04.27. 11:01:38

Ez melyik újságból lett kiollózva?:)

totyizselé 2011.04.27. 11:03:53

Ettől most hánytam.
úgyhogy asszem tetszett

bagolybagoly 2011.04.27. 11:28:55

Ah, ez úgy az igazi, ha a sikeres üzletember 50+, ám a saját korosztolyával "valahogy nem találja a hangot". A 26 éves Cuncinszki Micike pedig képtelen felnézni saját koroszályának férfiaira, hiszen olyan gyerekesek. Neki egy férfi legyen mackós, kopaszodó, és a pocakot is kimondottan imádja.

2011.04.27. 11:29:52

@totyizselé: nekem is ez volt az első gondolatom.

Valaki lefordíthatná, most nincs tul sok időm. Számomra az derült ki, hogy bizonyos összeghatár felett már nem kurvának hívják az ilyent.(Kíváncsi lennék a tarifa határokra, ha tudja valaki.)

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2011.04.27. 11:51:26

"Nem tudunk egymás nélkül élni.." nevet hangosan Kati és öblöset fingik. Egy szikra begyújtja, hamarosan lángba borul a stúdió, mindenki fejvesztve menekül...

Mimas 2011.04.27. 11:56:26

Majdnem tökéletes, hiányoltam kicsit az "amikor elcsattant az első csók" című, gyomorforgató kitételt. Ettől, és az "izzik közöttük a levegő" modorosságtól szabályszerűen hullik a hajam.

Héttörpe (törölt) 2011.04.27. 12:03:36

@Mimas: Az "izzik köztük a levegő" kifejezést napjainkban felváltani látszik a "megvan (köztük) a kémia" modormány.

Winston Smith 2011.04.27. 12:11:37

@Frengi: Kategóriafüggő.

Ha Kunfi Mariann maradt vola borsodi kisvárosban a szolispicsa, akkor egy meglepi 8-10 éves használt Opel Corsa után már dúl a love.

Ugyanez Bp-re felköltözve már néhány éves "cukiautónál" (pl. Fiat 500) kezdődik.

Ha meg nem szimpla szolispicsa az illető, hanem celeb Playboy/CKM/FHM múlttal, akkor vadiúj cabrio Audi vagy Mini dukál, plusz ingyennyaralások (nem Paralián, busszal), bevásárlóhétvégék, vacsorák elit helyen, stb.

Egy ilyen Kunfi Mariann drága hobbi, bár kétségkívül mutatós biodíszlet az autóban/díjátadón/gálavacsorán. És egyéb hasznosítási lehetőségei is vannak (nem a konyhában, jobban mondva ott is, de nem pörköltkészítési célra).

korrektormalac 2011.04.27. 12:53:16

@Héttörpe: @Frengi: a megszokott életszínvonalad szorozva 3,72-vel és egy súlytényezővel, ami a faszi rondaságából kalkulálható ki.

Pl. ha eddig Baján éltél tanítóként havi 87 bruttóból, akkor egy ronda 50-es vállalkozó már elég, aki egy tisztességes családiházba költözteti, alárak egy 12 éves kadettet és havi 150-200+ költőpénzet. Egy évben egyszer görög vagy olasz, meg pár hosszúhétvégés zalakaros.

Budapesti jogészcsemete angolszakos amerikaiösztöndíjas partianimal eredetinagymellű 20 éves szőkénél a tarifa egy-két nullával komolyabb:)

korrektormalac 2011.04.27. 13:13:35

@Modor Tibi: "A könyv, amit ma bemutatunk korunk 30 legjobb regényéből az egyik. Minimum"

UI. szarka voltam, csak a munkásköpenyem rajtam maradt, hehe.

coucou 2011.04.27. 13:32:31

"Fülöp Tibivel például (a műsor másik arca – a szerk.) mindig hatalmasakat hülyéskedünk"

mármint Fenék Tibivel, és marhulunk, nem? :DDDDDDD

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.04.27. 13:56:17

@korrektormalac: A budapesti jogészcsemetével van egy kis baj.
Egyszer Talleyrand-t megkérdezték, hogy miért veszi magát körül gyönyörű, ám földbuta dámákkal. Talleyrand erre csak annyit válaszolt, hogy egy buta nő legfeljebb önmagát tudja kompromittálni. Egy okos meg őt is.

easytiger 2011.04.27. 14:34:37

a címből azt hittem, hogy Szabina ment végre férjhez.

a poszt végén meg van egy hiba: ex-villalakóknak nincs vezetékneve (by definition), szóval helyesen VV Szilvia. sztem.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2011.04.27. 14:38:37

ma-gán-ügy. ki a fasz kíváncsi más _magán_életére?
...
jahogy erre egy ipar is épült?

medvedr 2011.04.27. 16:28:11

Ez nagyon jó! Szerintem bármelyik bulvár lapban /műsorban szó szerint mehetett volna.

Styxx 2011.04.27. 16:31:15

Hja kérem ha a szerelem múlik, akkor az egójában tiport manager-ököl, vasököl oda csap, aminek a vége az lesz, hogy az Úrhölgy Hajdú Péter mélyfilozófiai talkshowjában mutogatja az összedrótozott álkapcsa röntgen felvételeit. Az FHM-ben a zsírúj szolikontölis cicik azért gusztábbak.

Momina 2011.04.27. 16:56:56

@Winston Smith: Fiat 500-as? Rossz nyelvek szerint CKM/Playboy múlttal Bájos Ferenc nagyvállalkozónál Audi 8-ast és kislakást lehet kapni búcsúajándékként :)

theo 2011.04.27. 17:18:42

@Professor Pizka: A jogászcsemeteség - de még az elvégzett jog se - nem predesztinálja, hogy nem sötét az egyed mint a fekete föld.

2011.04.27. 17:28:04

"A tévés bulik sokkal lazábbak"

Olyasmit kell ezen érteni, hogy pl. onnan nem néznek ki, ha kólától szétcsapva telehányod a mosdót?

magyar ember teli szájjal 2011.04.27. 18:01:06

Anyám, a közel nőttünk fel egymáshoz rész tíz pontos. Harangozó meg teszi a dolgát. Harangozik. Van miben.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.04.27. 21:07:00

@theo: ez igaz. mindössze arra céloztam, hogy ott könnyebb olyan kurvára akadni akinél nemcsak a BIOS fut, hanem esetleg holmi üzletrészek meg ilyenek is a nevén vannak, mire a dürrögő hím észreveszi magát.

yenoee 2011.04.27. 22:28:13

"Miután több étteremben és színházban is együtt látták őket az utóbbi hetekben, úgy döntötték nem titkolóznak tovább, megtörik a hallgatást, és felkeresik lapunkat."

És elmondjuk a szitut csak nektek, csak most, csak ingyen nem.

Disznó Úr 2011.04.27. 23:06:40

Katarzist váltott ki bennem a poszt. Mostanában már csak hetente egyszer sírom el magam minden ok nélkül a villamoson, erre jön ez és újra belémönti a világ elviselhetetlenségének, primitívségének érzését. Hát megérdemel ez a világ egy ilyen gyönyörű disznót?

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.04.27. 23:33:29

@Disznó Úr: engem is elkapott ez az érzés, hogy kikapott Selby és O'Sullivan is. Ezzel próbálok korrigálni:

www.youtube.com/watch?v=U3ju5Z_r22I

Pisze Matyi 2011.04.28. 00:45:29

Mariann legjobb barátnője természetesen az anyja...

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.04.28. 08:19:52

Mielőtt közli valaki, hogy "ezérttartittezazország", megjegyezném, hogy William és Kate sokkal undorítóbbak. Ráadásul Zsolt és Mariann kalandjait nem kötelező olvasni, ha nem érdekel, a "világ új álompárja" meg még a vécépapírról is a pofádba vigyorog. Persze a folytatás lehet még érdekes is, ahogy Apuci és Anyuci esetében is az volt.

Nadiposzi (törölt) 2011.04.28. 08:30:40

Sokkal szívesebben lapozgatnék egy kis, színes képriportot a tolerancia, a másság elfogadása jegyében, mely a Jó Lacibetyár és a nemrég hazatelepült Steiner Kristóf beteljesedett románcáról tudósít.
Hajnali disznótoros koccintás, a Jó Lacibetyár hetyke bajusza, párja, Kristóf szerelmetes pillantást vett az ő emberére, erre az igazi dúvadra, a háttérben asszonyok virágmintás nájlon otthonkában, vájdlingok, egy halott sertés.

Erzsebet 2011.04.28. 16:44:17

A Mariann az egy szép, komoly név. Az ilyen celeb p@csákra a Szandi, Vivien, Evelin, Zsani, Viki, Betti, Cintia nevek illenének. Általában idegen hangzású művész neven szerepelnek.

A Tyne folyó déli partja 2011.04.28. 19:46:16

@altoid: a Vilit meg a Katát se kötelező olvasni. van ott cím, amiben nagy valószínűséggel benne lesz a nevük, vagy a királyi esküvő szókapcsolat. azt a részt ugord át, ha nem érdekel:)

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.04.28. 21:18:13

@Animacs (a Tyne folyó déli partja): Ha ez ilyen egyszerű volna... Pl most is éppen egy film megy a tévében a megismerkedésükről, tömény nyáltenger! (mielőtt még rákérdeznél, a zasszony kapcsolt oda... :)

A Tyne folyó déli partja 2011.04.28. 22:49:03

@altoid: na és? vonulj félre egy könyvvel, mondjuk....
vagy nálatok is az a policy, hogy ha anyu néz valamit, neked is kell? (exem így gondolta, nézzem vele a forma1-t, meg a billiárdot, mert az "közös tevékenység", olvasni ne olvassak, mert akkor nem rá figyelek.)

dzsenerésön 2011.05.01. 21:19:06

@korrektormalac:
tán csak nem odavalósi vagy?
full reality :D

korrektormalac 2011.05.02. 11:09:43

@dzsenerésön: én nagyonvidéki ergya parasztgyerek vagyok, értelmiségi pályán vagymi. Csak jó vagyok a létezés ismétlődő mintázatainak felismerésében.
süti beállítások módosítása