A kreatív blogger

2011/02/17. - írta: Modor Tibi

-Édesapám, mekkora ötletem van, csináljuk már meg. Figyelj ide. Sőt, rengeteg ötletem van, a Platinablogon lerámoljuk a polcot, megmondom én neked előre.

Az első: a Kitántorgott. Óriási ötlet. A vendégmunkás magyar mindennapjai. Álláskeresés, albérlet, hivatali ügyintézés, átlagfizetés, tippek-trükkök, magyar fodrász, magyar bolt, magyar bulik, hogy lehet a legtöbb pénzt félretenni, költségkímélés kvázi, ilyesmi. Szerintem nagyon menne, és kis energiabefektetéssel aztán keresni is lehetne vele. Tanácsadás, persze nem ingyen. És ez nem lehúzás: mindenki jól járna a végén. Szerinted?

Aztán ez: ez maga a szórakoztatás. Egy képzeletbeli panelkocsma valahol Pesten, állandó figurákkal. A nép nagyon szereti az ilyesmit. Géza bá, a csapos. Erzsike, az alkesz félcsöves, Pityuka, a húszéves autószerelő, de kinéz negyvennek, tíz foga maradt elszórtan. A körzeti megbízott, aki benéz néha, és csak ejnyebejnyézik, aztán lennének a környéken cirkáló védelmi pénzt szedő srácok, övék lenne a játékautomata. Hatalmas szövegek lennének, minél több geczivel, bazdmeggel, sírvaröhögős-riszpektes poénokkal, na? Autótuning, suttyóság, azért röhög rajta mindenki, mert legbelül mind ilyenek vagyunk. Na? Figyelj, írunk pár posztot, aztán te is tolathatsz párat, kialakul a törzsgárda, egymással fognak beszélgetni a kommentek között, udvarolnak egymásnak, mikroposztokat írnak, kiegészítik, istenítik egymást, mi beemeljük a legjobbakat, olvasói levelek, önjáró lenne az egész blog, na? Szerzünk hirdetőket, pl. a Globe Royal krimó a Kökinél, vagy bármi. De lehetne egy falusi kocsma is, egy lakótelepi szépségszalon vagy egy vidéki műhely, asztalosüzem, bármi. Állandó figurák, minél bunkóbbak, az nagyon jó lenne. Esetleg egy budapesti multi. Ott lehetne a P2P-s Hajni, a bitumexes Reni, beemelhetnénk a Hőbét meg a Körnert a Józsitól, bármi. Céges buli, mítingek, fénymásoló, kalandok a menzán, ilyen izgalmas dolgok. Vagy valami sokkoló. Mondjuk minden napra egy poszt egy közszereplőről, hogy milyen genitáliája lehet. VV Trixynek lapozós-fazonírozott, harangozós - BB Hozénak meg görbe, balrahordós, tömzsi, soklövetű. Óriási lenne nézni a habzó szájú kommenteket, a nép erre vevő. Meg hát az internetben az a jó, hogy ott is kibeszélhetjük mindazt, ami a tévében megy. A tévében is már csak ez a jó.

Vagy a másik: mobilos játékok, de szigorúan egy vonalra kéne ráállni. Tematikus! Nem szabad csapongani. Nagyon fontos a tematikus blogolás, ehhez érteni is kell. Mondjuk legyenek az androidos vagy a szifonos játékok, pult alatt kicsit okosba is mehet. Hatalmas pénzeket lehet hirdetéssel összeszedni, hallod. Konkrét célcsoport megvan, ajánlatokkal kell bombázni a szolgáltatókat, áruházakat, de a sima guglis hirdetések is nagyon pörögnek az ilyen oldalakon, mesélte a haverom, aki keresőoptimalizálással foglalkozik. Nagy szakember, ebből él meg mellékesen.

Még egy, annyi ötletem van, csak győzzem őket megvalósítani! Szinte zsong a fejem! Beküldősblog, panaszláda! Mondjuk legyen egy olyasmi, hogy "Taxisok áldozata", vagy "A kormány áldozata", szóval bármi! Itt összegyűjtenénk a legdurvább történeteket az olvasóktól, garantált címlap, garantált kommentáradat, érdekvédelem, nekünk meg max. az első 5 posztot kéne valahogy kitalálni, hogy ráharapjanak. Szerintem óriási ötlet, aztán egy idő után esetleg tényleg komolyan is vehetnénk. Lehetne mondjuk Magánnyugdíjpénztár-figyelő, vagy Médiatörvény-figyelő, kormánybuktatás, bármi. Utánunk meg az özönvíz, bár jobbnál jobb pártok várnak a bársonyszékre, végül is tök jól nyomták 8 évig. "Ennyit vett el tőlem a Gyurcsány-kormány"-számláló. Ott pörögne, mint Amerikában a nemzeti adósságszámláló. Nem muszáj értenünk hozzá, majd megtanuljuk. Átbasztak.blog.hu. Szerintem hatalmas siker lenne. A kommentelők egyik fele bebüffentené, hogy úgy kell annak, aki visszalépett, a másik meg lehazaárulózná a másikat, vagy fordítva. Devizahiteles.blog.hu, nem? Úgy kell nekik, ne az én adómból, de igenis az állam fizesse meg, vállalja át, aki hülye, haljon meg, ilyesmi.

Esetleg valami elvont-vicceset? Nagyon szereti a blogolvasó közönség a képes blogokat, legalább nem kell annyit olvasni. Figy, nem véletlen, hogy ennyire pörögnek a mikroblogok. A netes közösség egyszerűen már nem tud befogadni egy fél flekknél többet. Minden napra egy vicces kép, akár saját rajz vagy egy vicces mondat, na? Twitter, Tumblr, bármi. Pl. lehetne egy olyan, ahol elgondolkodtató képrejtvényeket jelentethetnénk meg játékos szóviccekkel. Pl. egy mászó ló valami piramis felé, és az lenne a megfejtés, hogy Maslow-piramis, szerintem kurva jó, nem? Elég eredeti ötlet volna. De aranyos állatos-kisgyerekes képeket, kulináris kreációkat, étteremkritikát, bármit csinálhatnánk. Kapnánk ingyenvacsorát, ingyensört, máskülönben lehúzzuk a helyet, nem? Dehogy nincs ingyenebéd.

Politikai megmondóblog! Na az egy nagyon hálás terület. Az éppen aktuális kormányt kellene szarrá fikázni. Bármit mondanak, bármit tesznek, azt darabokra szedni, kiforgatni, vicces csúfneveket kitalálni a politikusoknak - és persze azért itt-ott az ellenzéknek is beszólhatunk a kiegyensúlyozottság látszatának megőrzése érdekében. De lehetünk akár elfogultak is, mindegy. Itt is lényeges a címlapra kerülés, trollmágneskedés, és persze moderálhatunk is. Javaslom az előmoderációt - magunkat meg elnevezhetjük valami fiktív Intézetként, pl. A Szabad Szó Független Civil Demokraták Elemzőintézete. És akkor lehetne valami Mankiewiczúgylátja.blog.hu, na? Egy húzónév mindig kell, és 1-2 tévés-rádiós vagy bármilyen pubikálós referenciával komoly véleményformálók lehetnénk. Tudod, olyan ez, mint a reklámokban a fehér köpenyes orvos vagy a kezeslábasos szerelő. Neki elhiszik, hogy ez a gyógyszer a legjobb, vagy hogy az a vízkőoldó faszább, mint a citromsav.

És persze kötelező lenne a csúcson abbahagyni, mert tudod, az ember egy idő után hiteltelenné válik. Önismétlés, ilyesmi. Egyvalamit nem csinálhatunk: őszinte énblog-szerűséget, arról, ami tényleg érdekel. Amit tényleg tudunk, vagy amit magunk is élvezünk. Az sajnos azonnali lebukást eredményezne, illetve nem érdekelne többet, mint átlag 20-30 ember. A hirdetések meg a pénz pedig nagyon jól jönnek, hiszen napi csupán 5-6 órás munkával annyit össze lehetne szedni egy-két hónap alatt, amennyit mondjuk egy fél nap alatt megkeresünk az irodában, nem? Hát nem megéri?

Na melyik lesz jó? Írok a Zúzó Rolinak, hogy promózzon rendszeresen, hiszen a legjobb bor is megecetesedik cégér nélkül. Aztán majd odaszokik néhány udvarias balfasz a kommentelői közül.

81 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2011.02.17. 07:20:32

ja, de ezeket egy kocsmában a 2. sörtől kezdve kell számolni, másnapra el is párolog a fejfájással meg a húggyal

Jancsa Jani · http://burger.blog.hu 2011.02.17. 07:22:25

bevallom, nekem is szoktak ilyen nagyszeru otleteim lenni :D

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.02.17. 07:25:05

hozzájárulnék két ötlettel:

1) egy 16. századi németalföldi falu mindennapjai. Érdekes karakterekkel: a kis falu reformált (kálvini vonal!) hitű és flamand, míg ugye a szomszéd falu pápahitű és vallon. Az ebből adódó zsigeri ellentétek alig bújtatottan áthallásosak és vonatkoztathatók tetszés szerinti mai problémákra. A történeteket összefogó karakter egy megfáradt és cinikus dalnok, gyanúnk szerint enyhén bipoláris személyiséggel, mániás-depressziós hajlamokkal.

2) növény- és állatfajok vicces leírása ürügyén szinte bármiről lehet értekezni: celebek, trollkodás a neten, önismeret és mélylélektani önelemzések.

sokat segít, hogy mind a kettő fut már (kacsint):)

L'eau fasse · http://intogyujtemeny.blog.hu 2011.02.17. 07:43:03

Hát a mi tapasztalatunk az, hogy hiába kurva jó az ötlet, hiába a többszöri címlap, meg hiába van terjedelmes saját anyag és tapasztalat a témában, a beküldözgetős dolog nem működik, ha a gép előtt seggelésen, és a saját sztori elmondásán kívül egy minimális erőfeszítést is igényel a dolog :D Még szerencse, hogy nem blogolásból akartunk meggazdagodni :D

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.02.17. 07:59:09

@vészmadár (pica pica): ajánlom figyelmedbe Louis Pergaud: Gombháború c. művét :-)

Lehetne orgonablogot csinálni! Minden nap bemutatni egy templom orgonáját szerte az országban sőt a nagyvilágban, nem beszélve a koncerttermi orgonákról! Szerintem erre mostanában még állami támogatás is lenne, persze nem Xavér lenne a blog arca, hanem a Borbás Marcsi. Biztos, ami zicher, a Tabernacle Organ lenne az első rész, utána meg Cavaillé-Coll fontosabb hangszerei öt-hat részben, majd a Flentrop amerikai munkái, így mire visszavonják a támogatást, addigra azért kiutazgattuk magunkat.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.02.17. 08:19:20

@altoid: én az önálló olvasóban hiszek:) a profilom segítségével sztem nem nehéz eligazodni:)

Mitya Ivanov 2011.02.17. 08:28:42

tegnap azon gondolkodtam, hogy van egy baromi kreatív ötletem a modorosblogra. A buszon találtam ki, nagyon faszának tűnt meg minden, aztán elkezdtem gondolkodni azon, hogy hogyan lehetne megvalósítani, mi kellene hozzá, és így a lelkesedésem kicsit alábbhagyott.
De majd elővezetem Tibinek, miután kicsit finomítottam rajta, és kidolgozom a munkarendet is és a timetableTot

virágelvtárs 2011.02.17. 09:24:56

Amiből sosemelég, csinálni kéne egy egyfajtacsajképgalériás blogot! Te letöltöd a képeket, én feltolom őket, hallod, olyan rakás képünk lesz, hogy az egész lakótelep feljár majd dvd-re írni.
Lehetne mondjuk a perui csajokról, esetleg kifejezetten a szeplős burmai némberekre mehetnénk rá! Mekkora ötlet, jönnek majd ide is a különböző izlésűek, meg a trollok a kongoicsaj.blog.hu-ról, de az a lényeg, hogy szélesítsük a látókört. Esetleg lehetne valami speckóbb, modjuk gördeszkás, vagy galaxytabos csajokról! Na?

Boglarka 2011.02.17. 09:26:24

Hallod, tudod, mit kéne csinálni? Egy olyan közösségi oldalt, mint az iwiw, meg a fészbúk. Múltkor volt egy riport azzal a Cukkermannal, vagy hogy hívják, bazki tök fiatalon csinálta meg fészbúkot, mára már milliomos. Hát igen, mondjuk ő tudod, másvallású, biztos megvolt hozzá a pénze is, de figyu, mi is megcsinálhatnánk, mi sem vagyunk hülyébbek. Szépen lassan áthívnánk a havarjainkat, ők is az övéiket. Nekem van kábé nyolcszáz ismerősöm, azoknak is fejenként legalább négyszáz, az kábé olyan...huhh, nem kevés, gondolj bele! Aztán pár hónapon belül már jönnének a reklámozók is, jajj, de meg kéne csinálni! Kitalálunk egy jól hangzó nevet,regisztrálunk egy doméjnt vagy mit, és bele is csaphatnánk. Van egy csomó ötletem, például a háttér egyénire szabható lenne, nem úgy, mint a mostaniakon. Gondolkozz valami jó néven, mittomén, mycontact, vagy nexus, szóval valami tökös neve legyen, aztán holnap ugyanitt, majd kidolgozzuk a továbbiakat. Na, még egy ugyanilyet?

Mitya Ivanov 2011.02.17. 09:38:29

@Boglarka: bakker mekkora ötlet, emeltdíjas SMS-ben lehetne regisztrációs kódot kérni, pénzdíjas MMS-ben küldjük vissza, dőlni fog a lé hallod. Neked van 400 ismerősöd, nekem 1600, ez így már hatvanezer, megazdaxunk nemsoká.

Boglarka 2011.02.17. 09:44:49

@Mitya Ivanov: ezt magyarázom, látod, jönnek az ötletek. Lehetne olyan zenei oldalt is csinálni, ahol a zenekarok fizetnek, hogy fenn vannak, a felhasználók meg fikázhatnák meg éltethetnék őket, sőt, kapcsolódna hozzá zeneletöltős oldal is, persze pénzért. Meg lehetne az oldalon belül olyan napiszar-os rész is, ahol egymást lehetne kiröhögni, meg cigányokról lenne fénykép. Meg csajos, hallod, buliszervezős. És lenne benne olyan cset, ami nyitott, és bárki felmehet rá. Persze ott is futnának a reklámok. Eleinte olcsóért adnánk a reklámhelyet, aztán meg majd, ha befut, jó drágán. És a Nemzetbiztonsági Hivatalról is leszedhetnénk egy kis pénzt, hogy nézhessék, így állami támogatást is kapnánk, na?

2011.02.17. 09:56:52

Én csinálok egy oldalt ami tök fehér lesz, minden nap lesz egy újabb tök fehér oldal. Téli tájak a nagyvilágból lesz a címe!

Zorita 2011.02.17. 10:07:04

@Blassius: most nemazért, de ez volt nekem is az első gondolatom...
"Na jól van Tibikém, gyere, meghívlak egy sörre, azt holnap minden megy tovább" :))

Nadiposzi (törölt) 2011.02.17. 10:39:04

szomszedcsj.blog.hu
Érted, ilyen hétköznapi kis suncik, mindennap más.
Meg tehetnénk ki ilyen "sunáznám" gombot, meg sunométert, meg ilyenek, hogy jobban lehessen látni, mennyire lájk.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2011.02.17. 11:18:37

átbasztak még van is, a többit azonban regelni kell.

"a blogok süllyednek, már nem trendi. kommentelni is csak az őstrollok nyomják.
a faszbúk a menő, öcséim! arra ír a zúzó gyerek is appokat, ami szépen lelopja a lúzerek (háhá) személyes adatait, azt meg jól felhasználhatjuk marketingcélokra (spam)."

Sand Lover 2011.02.17. 11:27:34

@Professor Pizka: Erről eszembe jutott, hogy lehetne egy birdoftheday.blog.hu is, egyik nap madarakat lehetne határozni, másik nap meg csöcsöscsajokat lájkolni. Vagy fordítva.
:)

Nekrológ · http://nekrolog.blog.hu 2011.02.17. 11:30:30

Jú, csupa elnök ötlet. Amikor meg már pörög a blog, letiltjuk a sok csírát, akik trackbacken dörgölődnek. A kurva anyjukat, ne má' a mi hátunkon szerezzenek olvasókat!

2011.02.17. 11:31:09

@Hadrian77: Én csinálok egy oldalt ami csont fekete lesz, minden nap lesz egy újabb csont fekete oldal. Éjszakai tájak a nagyvilágból lesz a címe!

El Topo (Sgt. Elias) 2011.02.17. 11:32:53

@Morgan LeFay:
De sirály ne legyen benne, mert azt utálom.

Boglarka 2011.02.17. 11:33:05

aha, megnéztem, na mindegy, szóval ilyen is van. Attól még mi is csinálhatnánk olyat, nem? Bazki, elment a kedvem, de semmi vész, rengeteg ötletem van, majd máskor, de tuti meggazdagszunk az internetből valahogy.

2011.02.17. 11:33:58

Lesz egy pár span, aki regel 4-5 nicket, ha nagyon nagy lenne a csend, témától függetlenül bedobnak valami bevált összeugrasztós témát (kutyások-gyerekesek, fű legalizálók-ellenzők, autósok-biciklisek, liberálisok-jobberek, stb.), egyből címlap és dőlnek a kommentelők! Pár hónap és iszonyú látogatottságunk van, onnantól meg csak várjuk a hirdetőket!

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.02.17. 11:34:14

@Morgan LeFay: a madaras blogot a szarka már megcsinálta... de a csöcsös csaj jó ötlet, megtisztelnéd a blogot a fotóddal? :-)

2011.02.17. 11:37:10

Arra gondoltam drágám, hogy megírhatnád a mindennapokat a gyerekekkel. Te jól tudsz fogalmazni, általánosban is mindig 4-es, 5-ös voltál... Annyi vicces, megható sztori van, néha lehetne csak a srácok aranyköpéseit felrakni, ott a rengeteg aranyos fotó - ezt biztos szeretnék! Lehetnének ötletek, tippek játékokról, főzésről, erről-arról...
Ott az a nőklapjás csaj, az még könyvet is írt erről, vitték mint a cukrot.

2011.02.17. 11:41:13

@Professor Pizka: Baszki, ha én azt a sok szar ügyedet megírnád! A sok barom ügyfél, idióta bíró, egyebek, érted!
vagy ott volt az a sztori, amikor a B. megyei bíróság elnökét a rendőrök szedték ki a kocsiból, úgy be volt baszva, hogy összehugyozta magát!
És a cigány, aki ellopta a klímát ház faláról, de azt hitte hűtőszekrény? A rendőr, aki egy rekesz joghurtért engedte el a gyorshajtó furgont?
Szerintem ezt rengetegen olvasnák!

Sand Lover 2011.02.17. 11:44:10

@Professor Pizka: A nevezett bloghoz én mint ötletgazda gondoltam hozzájárulni, a domborítást meghagyom a hm, feltörekvő hölgyeknek. :)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.02.17. 12:05:35

én a kvantumfizikát, kémiát keverném a csöccsel, valahogy így, egyszer sikerült, asszem címlapos is volt:)

tartalmaskor.blog.hu/2010/08/17/mire_jo_egy_izopentil_metil_keton

hehe

Püspök utcai gombaszedő · http://valogatott.blog.hu 2011.02.17. 12:12:38

"...suttyóság, azért röhög rajta mindenki, mert legbelül mind ilyenek vagyunk."

Csak belecsempésződött a Modoros ars poeticája valahogy.

De csinálhatnánk olyanokat, mint az Ás-És brigád is, mondjuk lehetnénk mi a Suk-Sük brigád vagy mittomén. Hidralika. Ja, ez is egy jó ötlet, Szalacsi-blog, ahol a híreket kommentálnánk Szalacsi-stílusban. Apropó, emlékszik valaki még Szalacsira? Ezek a mai fiatalok biztosnem, lehetne olyan blog, ahol az ilyen mémeket vagy miafaszom megőrizzük a jövő generációinak. Időkapszula.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.02.17. 12:23:46

@Püspök utcai gombaszedő: az ásésbrigádot ne másolja senki: tipikusan az, amit a puszta formaisága tesz olvashatatlanná, akármilyen jó a tartalom, 2 mondat után annyira idegesítő, mint mondjuk az eszperente...

Püspök utcai gombaszedő · http://valogatott.blog.hu 2011.02.17. 12:26:15

@vészmadár (pica pica): Nem tudom, megfigyelted-e, de mindegyik ötlet, amit felvetettem, rém idegesítő. Egyébként én szerettem az Ás-És brigádot annak idején, még blog se volt, csak három-négy suta iskolai történet.

Mitya Ivanov 2011.02.17. 12:50:40

@Zorita: ja. Mondjuk én még mindig gondolkodom, hogyan lehet pontosan leírni azt a helyzetet, amikor egy közös irodai brainstorming során először csak egy ember figyelme fordul másfelé, azaz elkezd netezni, majd a másik ásítozik, és a telefonját babrálja, végül az egész ötletelés motorját jelentő személy sóhajt egy nagyot, hogy: "na jó, menjünk vissza dolgozni". Ez tényleg annyira kellemetlen, még nekem is - mert én vagyok mindig az, aki először unja meg - hogy van valaki, aki előremutató javaslataival vinné előbbre a dolgokat, a többiek meg mindig csak azt keresik, hogy hogyan NEM lehet ezeket megoldani.

la paloma de la rosa 2011.02.17. 13:15:44

Há gyerekek, há Tibi beszót nekünk, és ezt mi hagyjuk? :D

"Figyelj, írunk pár posztot, aztán te is tolathatsz párat, kialakul a törzsgárda, egymással fognak beszélgetni a kommentek között, udvarolnak egymásnak, mikroposztokat írnak, kiegészítik, istenítik egymást, mi beemeljük a legjobbakat, olvasói levelek, önjáró lenne az egész blog, na?"

Most jön a kommentek olvasása, hogy isteníthessek valakit.

Hal Stanton 2011.02.17. 13:43:32

Pont ezeket írom bele a blogomba, és működik!!!

Zorita 2011.02.17. 14:58:55

@Mitya Ivanov: igen, jó esetben egyvalakinek tényleg van valami ötlete, amit meg szeretne valósítani, groteszkebb (ám valamiért mégis gyakoribb esetben), senkinek sincs semmilyen ötlete, de megpróbáljuk eljátszani, mintha lenne.
mondjuk, a "jó eset" is csak relatíve jó, erről szól pl. az Úri muri :)

Nándusz 2011.02.17. 16:11:05

Senki sem lehet próféta a saját blogjában.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2011.02.17. 16:24:40

Szerintem a matematikai sejtésekről kéne blogot indítani. Kezdhetnénk a Riemann-féle sejtéssel:

A Riemann-féle ζ-függvény minden nem triviális gyökének a valós része 1/2.

Folytatásként jöhetne a Poincaré-sejtés, a Grothendieck–Katz-sejtés, a Quillen-Lichtenbaum-sejtés...

És minden blogger beküldhetné a bizonyítását, vita, címlap, reklámbannerek, lóvé, világhír...

nikopol · http://nikopol.blog.hu 2011.02.17. 16:35:14

a világbéke a lényeg, arról kell blogot írni

Styxx 2011.02.17. 16:35:44

@tiboru:
Röhögni fogsz, de van egy jó kis matekblog, amibe olykor bekukkantok:
nemlinearis.blog.hu/
pedig nekem már a háromszánjegyű természetes számokkal végzett alapműveletek is magasszintű matematika.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2011.02.17. 16:42:22

@Styxx:

Igen, két konteó között szoktam olvasgatni :-)

Fapuma (törölt) 2011.02.17. 16:47:54

de hisz ez rolunk szol meg a modorosrol.

Styxx 2011.02.17. 17:05:14

@Fapuma:
Nem mondod!
Különben meg minden rólunk szól.

Daenerys 2011.02.17. 17:15:36

@vészmadár (pica pica): Lehetm, hogy neked olvashatatlan, én jobban szeretem, mint ezt. Ide akkor jövök, ha az összes fórumon punny van és mindenki nekem lóg reaggal. Az ÁSÉSre röhögni járok, milstoryra szintén.

Püspök utcai gombaszedő · http://valogatott.blog.hu 2011.02.17. 17:27:54

@tiboru: Micsoda parázs viták lennének a kommentekben.

Előbb-utóbb persze valaki úgyis benyögné, hogy a funkcionálanalízis libsi tudomány, és akkor aztán végképp eldurvulna a hangulat.

(Erről jut eszembe a legjobb falfirka, amit a saját szememmel láttam, a buszpályaudvar vécéjében az Árpád hídnál: "FIGYELEM! A mátrixszorzás nem kommutatív!")

SlafRock · http://holdontul.wordpress.com/ 2011.02.17. 17:44:22

@Brother Love: Olyan képeslapot már vettem a nyolcvanas évek végén, Berlin by night felirattal!:)
Egyébként a poszt rettentőn hajaz egy csomó on-line marketing blog pénzért adott tuti tippjeire!:D

tiboru · http://blogrepublik.eu 2011.02.17. 17:55:06

@hornos:

Rosszul tudod: a punci a lényeg, a világbéke csak a második.

szellőláb 2011.02.17. 18:14:37

@Hadrian77: "Minden fehér. Mint amikor az albínó eszkimó kiveri a hóra"

szintiboly 2011.02.17. 18:21:37

Hallod, van egy jó 5letem blogra:

na ebből lesznek a milliárdok:)

kreativbutor.blog.hu/2011/2

2011.02.17. 18:42:52

@Brother Love: én már nem lepódök meg semmin.

Egyébként allig hiszem hogy van még olyan téma, amirül ne blogolna valaki, legtöbbet a kutya nem ovassa, ha az index vagy más ki nem teszi cimlapra.

2011.02.17. 19:15:47

"Figyelj, írunk pár posztot, aztán te is tolathatsz párat, kialakul a törzsgárda, egymással fognak beszélgetni a kommentek között, udvarolnak egymásnak, mikroposztokat írnak, kiegészítik, istenítik egymást, mi beemeljük a legjobbakat, olvasói levelek, önjáró lenne az egész blog, na?"

Tibííííí, most lerántottad a leplet Ny. József tokodi lakos zseniális modelljéről, hogy ezért mit fogsz te kapni... Én a helyedben most hanyagolnám egy darabig a gmailes fiókomat. :))

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.02.17. 20:21:49

@3aTi3: hát ez bizony ipari mennyiségű csöcs

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.02.17. 20:23:05

@la paloma de la rosa: á, hagyd, nem érnek annyit, az enyémek a legjobbak úgyis :-)

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.02.17. 20:24:59

@tiboru: és az baze milyen lenne, hogy ezt a könyvet, ahol ezeket olvastad, Fajkasházy Tivadaj mondta tollba "a Miminek" és valójában disznófajtákról szól?

la paloma de la rosa 2011.02.17. 22:02:48

@Professor Pizka: Azért a kontextus kedvéért a többiekét is el kell olvasnom ;)

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.02.17. 22:08:11

@la paloma de la rosa: hát jó, legalább jobban látszik zsenialitásom :-D

la paloma de la rosa 2011.02.17. 22:11:40

Nomeg a műveltséged, nyelvtudásod és nem utolsósorban felülmúlhatatlan szerénységed :D

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.02.17. 22:53:15

@la paloma de la rosa: no igen. Én vagyok a világ második legszerényebb embere.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.02.17. 23:25:39

@vészmadár (pica pica):

Köszi, ezt mindig tudni akartam.

Más: biblia.blog.hu van, de üres. Ide lehetne mindenféle sztorit berakni, meg se kéne írni, mert már készen van, csak copy-paste.

Mégmás: ellenmodoros.blog.hu. Egy olyan kommentelőnek kéne indítania, aki itt kapott sokat a fejére. És ugyanúgy csinálná, mint Tibi: nagyon sok multinick, fenntartva azt a látszatot, hogy van egy közösség. Lenne vészmadár_, Professzor Pizka_, Frengi_ stb.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.02.17. 23:26:37

@la paloma de la rosa: nem fedhetem fel a nevét, mert annyira szerény, hogy megbántanám vele. Pedig a fater az :-)

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.02.17. 23:30:43

@Levéltáros: á, szarrá perelném. Professor Pizka csak egy van.

Professor Pizka_ 2011.02.17. 23:33:43

@Professor Pizka:

Most postáztam neked az idézést te névbitorló!

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.02.17. 23:37:26

@Professor Pizka_: sajnos postát merő lustaságból csak hétfőn veszek át a fiókból. Amúgy meg mint tudjuk, ügyvédet perrel, kurvát fasszal ijesztgetni nem lehet.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.02.17. 23:41:21

@Professor Pizka:

Akkor majd az ukrán kollégákkal fenyegetünk. Gyenge pontja mindenkinek van, és egy jó maffiózó megtalálja azt!

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.02.17. 23:42:38

@Levéltáros: nicket kellett vón váltani Herr Witzmajszter :-)

SkL · http://livefast.blog.hu/ 2011.02.17. 23:48:46

Elég jó ötleteid vannak! :D

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.02.18. 00:01:05

@Professor Pizka:

Ááá, nincs közöm a másikhoz, csak szimpatizálok vele :)

Ormótlan · http://bogaras.blog.hu 2011.02.18. 00:34:45

@Brother Love: Ilyen már van: www.twanight.org
De nem fekete :) Érdmes megnézni.

Judea · http://roleplay.blog.hu 2011.02.18. 22:53:59

És a hobbiblogger, aki pusztán az érdeklődési körében, minden anyagi megfontolás nélkül szolgáltat?
süti beállítások módosítása