Disznó férfiak

2010/10/04. - írta: Modor Tibi

-Most nézz oda, Ildici: erről beszélek. Itt áll a zsákban a halom vasalatlan ruha már egy hónapja, és nem veszi rá magát. Azt mondja, majd ha a vasaltak elfogynak a szekrényéből, majd akkor. Én meg meg nem csinálom helyette, az hétszentség. Utálok vasalni. Mondjuk a Zsolti nem is hagyná - azt magyarázza folyton, hogy csak ő tudja, hogy kell. Nem normális ez az ember.

-Férfiak meg a házimunka, na ne is mondd. A Laci is ilyen rendetlen volt. És tudod, őt valahogy nem zavarta, hogy még harmincévesen is anyukája mossa a szaros gatyáját. Akkor valamiért mindig tovatűnt az a legendás férfiúi büszkeség! Persze ellátni meg képtelen saját magát, még egy tojást se tud megfőzni. Mert tudod, azt mondják, hogy már nincs hátrányos megkülönböztetés se a munkahelyen, se otthon. Na persze - mese habbal! Mert ugye, mivel ő a családfenntartó, akkor ő természetesnek veszi, hogy hazajön a melóból este, és a gőzölgő leves már várja. Hogy akkor ő ledobja a mocskos zokniját a szőnyegre, felrakja a büdös lábát a dohányzóasztalra, kibontja a sörét, távirányító kézbe, és onnantól a fingáson-böfögésen-zacskóigazgatáson kívül nem hajlandó másra. És elvárja, hogy kiszolgáld, mint valami cseléd. Csak azért, mert ő keresi a pénzt. Hát nekem ebből lett elegem, és a sarkamra álltam, tudod. Ahogy ott a tévé előtt zabált, ölében a tányér, én meg lestem minden kívánságát... és mennyire kihasználta, hogy szeretem. Néha olyan dolgokra vett rá, hogy ma is szégyellem magam miatta. Egészen megundorodtam saját magamtól, pedig csak azt akartam, hogy neki jó legyen - a kedvében próbáltam járni. És aztán meg utána mindig elvárja, nem elég neki kivételes alkalmakkor...

Ahhoz persze van eszük, hogy összehugyozzák a vécét, aztán úgy hagyják a deszkát.  Otthagyja a poharat az asztalon, a papucsát a szoba közepén. Komolyan mondom, kifordul az ember lányának a bele néha. Jó, velem is előfordult, hogy borotválkozás után mondjuk ottmaradt a kádban valami kis semmiség, vagy elfelejtettem lehúzni magam után, vagy esetleg megvolt és utánam látszott valami, de hát azért férfiaknál az ilyesmi sokkal visszataszítóbb. Ők úgyse érzik át, milyen nőnek lenni: bárcsak minden férfi CSAK EGY NAPIG menstruálna az életben, hát rögtön több megértést mutatnának! Csalódtam bennük, nagyon nagyot.

És nehogy azt hidd, hogy ez csak ott van így, ahol otthon van a feleség vagy a barátnő. Nem! Ahol rendesen, napi 8 órában dolgozik a nő, a férjecske bizony ott is kőkeményen elvárja, hogy kiszolgálja az asszony. Nem elég, hogy ott van a 2-3 gyerek - akiket oviba-isibe kell vinni, elhozni - urasága meg csak bejárogat, dolgozgat, elmegy inni a haverokkal... aztán az esti fürdetésre nem lehet rávenni. Az a baj - és minden kutatás meg felmérés erről szól -, hogy ma, Magyarországon a férfiak egyáltalán nem veszik ki a részüket a házimunkából meg a gyereknevelésből. És kurvára elegem van abból, hogy nem kapok rendes állást meg fizetést csak azért, mert nő vagyok. Állásinterjún volt olyan, hogy konkrétan rákérdeztek, hogy ebben a korban nem tervezek-e már végre gyereket. Ilyen kis HR-es picsa volt, a kis affektáló hangján mondta, hogy (eltúlozva utánozza a hangját) "jálánlág szájnosz nám tudunk Önnák szerződészt kínálni".

Szóval szerintem ezekkel a mai magyar pasikkal valami nagyon nincs rendben. Már rendesen fel se áll nekik a sok ital meg cigi miatt. Tejfakasztó buli, legénybúcsú, sörözés, hazudozás, egymásnak falazás, bántalmazás, családon belüli erőszak. Haverok, hobbik, számítógép, internet. Erre vágynak, nem az asszonyra! És elképesztő, hogy milyen kis főiskolás kurvák után kajtatnak kopaszodó, sörhasú férfiak, elszomorító ez a kapuzárási pánik. És persze tőled meg elvárják, hogy 30-40 évesen és három gyerek után is lapos hasú meg rugalmas seggű legyél, mint a Seal felesége. Igaz, ő se német férjet választott végül, hát megértem.

-Na igen, vannak a Zsoltinak is hibái. De bevallom, én nem is nagyon tudok főzni - ő főz. Meg hát ugye a vasalást is ő intézi, de meg is tud szerelni sokmindent, meg tök tiszta. Ha mondjuk nem törlöm le a morzsákat az étkezőasztalról, ő mindig kedvesen figyelmeztet és megcsinálja helyettem. Még a pisiléshez is leül, és utána lecsukja a tetejét. Egyedül ezek a tiszta ruhák, na ezektől megyek a falnak.

-Ja, hát igen. Volt ilyen házias pasim is. De hát azért nekem ez már egy kicsit visszás. Látszik, hogy mennyire felborultak már a nemi szerepek. Sok gyerek úgy nő fel, hogy csak az anyját látja egész életében. Nem csoda, hogy elnőiesedik a társadalom. Hát nekem egy ilyen széplélek nem nagyon kéne, már most így konkrétice nem rátok célzok, hanem úgy általánosságban. Hogy érezzem magamat így nőnek bárki mellett?

Címkék: férfiak nők párok
315 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2010.10.04. 07:41:51

Ó de szépen összeszedted, van ebben minden mint a búcsúban.

Mitya Ivanov 2010.10.04. 08:26:20

ez egy jó poszt Tibi, giga-gratula, elolvasni még nem volt időm.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2010.10.04. 08:41:49

ajánlom a témához elolvasásra polcz alaine rend és rendetlenség című könyvét.

Ernoke 2010.10.04. 08:49:27

a modoros egyre keményebb, exponenciálisan! ez a poszt kb. annyira vérlázító, mint az előző 10 együtt.

bagolybagoly 2010.10.04. 08:50:09

Ez ilyen végtelenített magnoszalag. gyakran fél évszázadig is fut egy elemmel.

Hal Stanton 2010.10.04. 09:02:11

Én az összes férfit kivégezném, utána meg kiirtanám a nőket. Éljenek a kutyák!

doszy 2010.10.04. 09:09:23

Ezeknek is kéne egy kis beszélgetés Szabadszájú Jutkával.

noirp 2010.10.04. 09:12:20

Összekarmoltam magam :)
Sűrített nőmagazin-kocka, kemény. És az a hihetetlen következetesség az asszonka szövegében, hát igen.

"kis semmiség a fürdőkádban" aha :) az az igénytelen lina, aki nem takarítja ki a kádból a pinaszőrt maga után, az mit is vár el a másiktól?

"vagy elfelejtettem lehúzni magam után, vagy esetleg megvolt és utánam látszott valami, de hát azért férfiaknál az ilyesmi sokkal visszataszítóbb"

duhhva :) de a probléma létezik
Felirat az ajtón, Veszprémi Egyetem Sunkapác Tanszék, női WC, 2000 körül: A kefe használata még mindig ingyenes.
Egy egyetemen azért már nem kicsit égő, szvsz...

"nem zavarta, hogy még harmincévesen is anyukája mossa a szaros gatyáját."
ez tényleg nem zavarja egyik férfit sem...:P de ki kényeztette el a csimotát, csak mert fiú? hm? 'Kisfiam, neked semmire se legyen gondod, te csak tanulj, diplomázz le, anyukád majd mindent megold, gyuszkómuszkó.' aztán gyuszkómuszkó élete végéig azt hiszi, h a tiszta ruha a szekrényben terem (osztódással)

Csak egy napig menstruáljanak? Jézusisten ne adja, nézhetném a szívrehatónak szánt haldoklási jeleneteket (aka férfihiszti) :P :)

Ilyenek vagyunk. Meg még hülyébbek is. Mégse halt még ki az emberiség :D

ui. előre félek, mi lesz, ha megjönnek a nyulak.

noirp 2010.10.04. 09:13:24

@doszy: Füstölgő romok maradnának Jutka után a pár kicsiny _fészkéből_. :))

2010.10.04. 09:17:45

Sándor György szavaival élve:
- Rend és körlet tisztaság!
:)

Midbár 2010.10.04. 09:29:24

Na, megint egy nő, aki nem szereti, ha korpába teszik.... Szomorú.

virágelvtárs 2010.10.04. 09:36:53

Nem győzöm hangsúlyozni mennyire a modorosság netovábbja, alfája és omegája, szuperlatívusza minden "ma, Magyarországon"-nal kezdődő mondat. Már ezért is megérte.

noirp 2010.10.04. 09:38:01

@Laku Karadzsa: szemetelj máshol, kicsi csillag,mert itt nem szokás :PP

Coyote82 2010.10.04. 09:42:46

kussoljál te liba, és húzzál vissza mosni-főzni! :-)

dukeekud 2010.10.04. 09:50:21

"Hogy akkor ő ledobja a mocskos zokniját a szőnyegre, felrakja a büdös lábát a dohányzóasztalra, kibontja a sörét, távirányító kézbe, és onnantól a fingáson-böfögésen-zacskóigazgatáson kívül nem hajlandó másra."

A problema ket reszbol all, es mind a kettoert a nok a hibasak. Eloszor is, miert el valaki egyutt egy igenytelen taploval, egyaltalan miert ismerkedett meg vele ?
A masik, hogy a nok azok akik elkenyeztetett mama kedvencenek nevelik a fiaikat. Es ezert van az, hogy meg 30-40-50 evesen ugy viselkednek mintha csecsemok lenenek, akikre vigyazni kell akiket el kell latni.

Szoval, a nok okozak a sajat problemaikat, mi errol nem tehetunk :)

Sand Lover 2010.10.04. 09:50:28

10/10 a poszt. :)
„de hát azért férfiaknál az ilyesmi sokkal visszataszítóbb.”
Lósz*rt, mama. Nők után is az.
Melóhelyi női mosdóban néha hihetetlen állapotok uralkodnak, pedig errefelé nem a tanulatlanabb réteg dolgozik.

vincere 2010.10.04. 09:54:14

ez mennyire jó, Tibi :))

rdi 2010.10.04. 09:57:04

Címlap! És meg sem állunk 300 kommentig a hagyományos férfi-női szerepekről, meg hogy régen a férfi, de bezzeg a nő se!

Styxx 2010.10.04. 09:58:12

Ez a "kis semmiség" a képernyőmön 10/10!:-)
Nem tudom, hogy Modor Tibinek, ennek az elkényeztetett fingós-böfögős-zacskónyitogatós herének melyik bók esne jobban?
Felváltva kapkodtam a szívlapát és a hányózacsakó után:-)

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2010.10.04. 09:58:25

Azért a női logika itt-ott megmutatkozik: "tényleg ilyenek, DE ez a mi hibánk" :))

noirp 2010.10.04. 09:58:42

@dukeekud: háppersze apppám(hikk)! :))

Escobar888 2010.10.04. 09:59:35

Nem értem minek erőltetik az emberek az együtt élést. Egyszerűen nem működik.

Jerky_Master 2010.10.04. 10:02:54

"Csak azért, mert ő keresi a pénzt." - CSAK?! akkor miből lesz a drága ruha és a kis Toyota, bazzeg?
A magyar nők lettek elb@szva, mert mindent akarnak egyszerre, és alig várják sokan közülük, hogy behálózzanak egy papucspasit, felcsináltassák magukat, de amikor törődni is kéne a kölökkel, az bajos. Meg az is baj, ha a pasi nem vágja el a barátaitól magát - előírás lenne, hogy havonta max 1szer találkozhassanak valami puccos helyen, szigorúan az asszony jelenlétében, délután 5-6 óra között.

2010.10.04. 10:03:47

@Bachterman: Polcz Alain könyve KÖTELEZŐ OLVASMÁNY!

qwertzu 2010.10.04. 10:03:52

10/10

A legütősebb a befejezés:
"Hát nekem egy ilyen széplélek nem nagyon kéne, már most így konkrétice nem rátok célzok, hanem úgy általánosságban."

Tipikus. Ha szarik bele a házimunkába akkor disznó, ha nem, akkor nem férfias, papucs és elhagyja egyért ,akire lehet panaszkodni (veri, büdös, stb...). A legtipikusabb.

Styxx 2010.10.04. 10:04:04

@Escobar888:
Jaja, mint az amazonoknak úgy kellene. Évente pár napra fogadni a szomszédos férfitörzs férfiait, aztán a serdült fiúgyerekeket a tisztáson leadni nekik:-)

Roberto1 2010.10.04. 10:06:38

Addig ne hápogjanak a nők, amíg kevesebb az ilyen pasi, mint az olyan nő, aki 25 évesen egy rántottát se tud összerakni, vasalásról már nem is beszélve... és még büszke is rá! :o) Mert ma már inkább ez jellemző...

jewdi76 2010.10.04. 10:09:51

Sosem szűnő ellentét ez a párok 80-90%-nál. Vicces. :o)

MagyarZizzi (törölt) 2010.10.04. 10:12:15

Nagyon jó poszt, minden benne van! Szégyen-gyalázat, de sok mondatban magamra ismertem; hát semmi se jó nekünk, nőknek?! "...bárcsak minden férfi CSAK EGY NAPIG menstruálna az életben, hát rögtön több megértést mutatnának!" -- ezzel viszont egyet kell értenem.

esomedve 2010.10.04. 10:13:00

@Midbár: Na, megint egy nő, aki nem szereti, ha korpába teszik.... Szomorú.

LOL :D :D :D

2010.10.04. 10:16:39

Mert biztos elkényeztette a kedves mamája, persze mindig az anyós a hibás: itt írtam erről, akit érdekel.

frengi.blog.hu/2010/03/06/nonap_2050

Jerky_Master 2010.10.04. 10:18:01

@Roberto1: az átlag magyar kiscsaj-lány-nő-asszony élete: 20 éves koráig felejtős, mert minden lyukába dugják neki az emós-drogos-punk csótányok. örülj, ha nem kapsz tőle valami ocsmány-folyós nemi betegséget. ezek után egyetem a kukorica jancsi főiskolán, megvan az első nemibeteg gondozása. 25 fölött gondolkodóba esik, majd jó lenne férjet fogni, de még mindig a hálivúdi sztárok bűvöletében él, közben konstans a pin@magazinok áldása. 28 körül már férjet keres, ami 35-ig össze se jön neki, de még mindig a szőke-porschés hercegre vár. ha összejön neki, összejön egy kölök, majd elválik a pasijától/férjétől, mert az "fatökű". A többit a kávézókban sírják el a hasonló bnőiknek, miért olyan ocsmányak a magyar férfiak, bezzeg DUBAI. Ott lehet duhajkodni, ha még nem túl fonnyadtak a nők. STB..

Ernoke 2010.10.04. 10:24:20

egyébként vesszek meg, ahogy idősebb leszek, egyre kevésbé értem, mi ez a "férfiak nem szobatiszta mocskos állatok" duma. én összesen kettő darab rendetlen férfit ismerek, ebből is csak az egyik ápolatlan is egyben. de ez nem nemi kérdés, bárhogy is akarják a hülyepicsák beállítani. normális ember normális mértékben elvégzi a házimunkát és rendet tart maga körül, akár férfi, akár nő.

Styxx 2010.10.04. 10:25:03

@MagyarZizzi:
"bárcsak minden férfi CSAK EGY NAPIG menstruálna az életben, hát rögtön több megértést mutatnának!" -- ezzel viszont egyet kell értenem."
no para, a gép előtt tespedve sokan összegereblyézünk egy izmos aranyeret, oszt' az is guszta.
Igaz, olyat ti is tudtok, úgyhogy 2:1 :-9

Pierr Kardán 2010.10.04. 10:25:44

Magának bontja a sört? Akkor ez nem is igazi macsó! Ha igazi macsó lenne, akkor csak kiabálna, hogy Cicám, hozzál nekem egy sört :-)))

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2010.10.04. 10:28:51

Ujsagiro ismerossel esett meg az alabbi sztori:

Az illeto fiatal srac, egyszer egy buliban epp egy csajt fuzott. Jol is ment a dolog, latszott, hogy a vonzalom kolcsonos, mignem a csaj meg nem talalta kerdezni, hogy mi a srac foglalkozasa.

-Ujsagiro- hangzott a valasz, mire a csaj hisztizni kezdett, miszerint ot minden pasi hulyenek nezi, es te is csak olyan diszno vagy, mint a tobbi, aki mindenfele meno dolgot kamuzik magarol, csak hogy ot lefektethesse.

A srac probalta bizonygatni, hogy de o tenyleg ujsagiro, de a csaj csak megjobban lehazugozta, es kozolte vele, hogy egy _igazi ferfi_ vallalja onmagat. Vegul a tag megunta a dolgot, es toredelmesen bevallotta, hogy o tulajdonkeppen arufeltolto a Tesco-ban.

A lany rogton mosolyogni kezdett, hogy ugye nem is olyan nehez igazat mondani, es o amugy is atlat a pasik olcso trukkjein. - Hat jo,- mondja a srac - akkor randizunk?

-Kerlek ne vedd rossz neven, tenyleg helyes vagy meg minden, de en diplomas lany vagyok, hogy venne ki magat, hogy a baratom arufeltolto?

noirp 2010.10.04. 10:29:43

@Pierr Kardán: á, nem hoz az, megissza előled :-)

Akvyr 2010.10.04. 10:34:09

EZ meg hogy mászott ki a konyhából ?!

:P

Ernoke 2010.10.04. 10:35:20

@Styxx: szerintem Zizzi a fájdalom megismerésére célzott: ha a férfiak csak 1 óráig megtapasztalnának egy menstruációs görcsöt, nem mondanák, h "mit kényeskedsz".
félreértések elkerülése végett: én ilyen férfiakat sem ismerek. csak normális, megértő, rendeseket. lehet nem is vagyok igazi nő!:D

Silent Bob 2010.10.04. 10:39:11

Mondjuk az elgondolkodtató, hogy a legtöbb férfi magának szereti az ingét vasalni, akkor is ha nős. :) Én mondjuk a konyhába se nagyon engedek nőt, rossz nézni, ahogy bénáskodnak. :D

Con_Sole 2010.10.04. 10:44:35

mostakkor gáz a zacskóvakargatás?

Ernoke 2010.10.04. 10:44:48

@altoid: hátulról bazinagy lapáttal tarkónbaszni, majd ájulása alatt lobotómiát végezni rajta, ezek után értelmesebb létforma lenne, mint most.:D

ezen azért is röhögök, mert én is diplomás vagyok, és az én barátom is pont árufeltöltő volt, amíg munkanélküli nem lett.:D

harcsaparcsa 2010.10.04. 10:46:15

"egyébként én úgy gondolom, hogy ma Magyarországon ez az egyik legjobb modoros-blog"

Styxx 2010.10.04. 10:47:14

@Ernoke:
"én ilyen férfiakat sem ismerek. csak normális, megértő, rendeseket."
Ezek szerint a felületes, kommentelői ismerősség nálad nem is számít?:-)
Menstruációs görcsöm valóban még nem volt, valszeg nem is lesz, de azért szerintem egy tökönrúgás elég jó szimulátor:-)

2010.10.04. 10:47:54

Hát, ez nagyon odabasz!

Ilyen gyönyörű párbeszédeket a lusta, igénytelen férfiakról a játszótéren lehet kihallgatni.

Általában 2-3, lenőtt hajú, filctollal húzott szemöldökú pronyó picsa nyomja, hájas seggükön megfeszül a suhogós jogging, arcbőrük ronda, a színek harsányak, ízléstelenek, nem illenek össze, a gyermekkel való törődés kimerül néhány pávarikoltással előadott fegyelmezéssel:
"Szebasztián, ne piszkáld a Noelt! Játszatok Dominikkal is!"

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2010.10.04. 10:48:08

@Ernoke: Az ilyen csajok szoktak aztan a leghangosabban sirni, hogy "nincs egy normalis pasi sem"

FPéter 2010.10.04. 10:49:38

@gazdag lettem megoszom onnel: ha gazdag vagy, regisztrálj egy domain nevet mert így csak röhejes maradsz.

2010.10.04. 10:52:44

@Morgan LeFay: Ezt többször hallottam már hölgyektől, de sajnos soha senki nem részletezte még! Könyörgöm, milyen egy munkahelyi női WC?

A kefehasznáélat mellőzése férfi WC-ben alap, azon már meg sem lepődöm. Egyet nem értek: hogyan lehet egy WC-csészét totál összefosni? Egészen a pereméig? Föléáll?

Szőkebácsi 2010.10.04. 10:55:03

Kötelező olvasmánnyá tenném minden nő számára...
Utána eldöntheti mennyire szar a szar, és meddig süllyedt benne.

Silent Bob 2010.10.04. 10:56:26

@Brother Love: Én egyszer a józsefvárosi pályaudvaron olyat láttam, hogy 20 centivel a perem fölé tornyosult a kulahegy.

semmicicoo 2010.10.04. 11:00:18

Anyuci, te egy szerencsétlen lúzer vagy, hogy egy ilyen tahót fogtál ki. Mégis miért vagy még mellette? Talán csak nem azért, mert annyi pénz keres, hogy abból téged is eltart? Tudom, minden csajszi olyan pasiról álmodozik, aki amellett, hogy Porschét vesz anyucinak, még a háztartási munkát is megcsinálja, nehogy a kedvese körme megsérüljön. De sajnos nem mindenkinek juthat ilyen főnyeremény, hiszen kevesen vagyunk.

Sand Lover 2010.10.04. 11:00:22

@Brother Love: Pl. nem mindenki ismeri a wc-kefét. Szerintem sokan úgy vélik, azért van ott, hogy ne legyen túl kietlen a fülke. :) Aztán: a tampon celofánját nem a kisszemetesbe dobják, hanem a csészébe, hadd duguljon el. A wc papír széthajigálva. Nagydolog után az ajtó gondosan becsukva, nehogy véletlenül kiszellőzzön a fülke – gondolom, megszökne a szaggal együtt a csí is. :( Mosdó szomszédsága úszik a vízben, kézmosófolyadék mindenhova szétcsurgatva. Tükör összefröcskölve.

kida 2010.10.04. 11:04:29

grat, a vége a legjobb

JayJay 2010.10.04. 11:11:06

Tapsvihar a cikk írójának !!! :)) Komolyan mondom, annyira érdekes, hogy a negatívok mindig folyamatosan visszhangzanak, de ha persze jót csinálsz, akkor az így félvállról, "jahh.... megcsináltad... köszi" de ez úgyis alapfunkciónak számít születésnél fogva :))

soldat 2010.10.04. 11:11:54

Na, ezt a posztot rólam írták. Különösen a fingós-böfögős részt.

2010.10.04. 11:26:15

@Morgan LeFay: Nekem egyszer kifejtette egy nagyokos, hogy a WC kefe használata a takarító dolga... (Ami igaz, ha a takarító csíkozza meg a csészét, de más esetben nem.)

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2010.10.04. 11:32:24

@altoid: az ismerősödnek van újságíró-igazolványa? Én a helyében elővettem volna. Tessék, ez az igazolványom, saját, ez a foglalkozásom, nem kamu.
Ez meg a kocsim kulcsa/vagy ha az nincs, akkor ez meg a bérletem.

IV. (Parkoló) Béla · http://aparkolokiralyai.puruttya.hu 2010.10.04. 11:35:52

"hogy akkor ő ledobja a mocskos zokniját a szőnyegre, felrakja a büdös lábát a dohányzóasztalra, kibontja a sörét, távirányító kézbe, és onnantól a fingáson-böfögésen-zacskóigazgatáson kívül nem hajlandó másra."

Meló után hazamegy a férj, bemegy a szobába TV bekapcs és kiordít a feleségének:
- Hozz egy sört mielőtt kezdődik!
Asszony rohan be a sörrel, emberünk egy húzásra megissza, majd megint szól a fehérnépnek:
- Hozz egy sört mielőtt kezdődik!
Asszony érkezik, sör érkezik, emberünk megissza, újra kiabál:
- Hozz egy sört mielőtt kezdődik!
Asszony és sör érkezik, a férj megissza, majd megint kikiabál:
- Hozz egy sört mielőtt kezdődik!
Ezt már nem bírja tovább az asszony és elkezdi a mondókáját:
- Hazajössz, nem csinálsz semmit, csak nézed a kib. TV-ét és vedeled a sört én meg majd megbolondulok a sok munkától...
megszólal a férj:
- Nnna. Kezdődik...

NoNight · http://anothernonight.blog.hu/ 2010.10.04. 11:35:59

A durva az, hogy én ezeket a dumákat nagyrészt az elkényeztetésre szintén hajlamos anyámtól hallom vissza...

Nekem ez a mondat fájt a legjobban:

"aztán az esti fürdetésre nem lehet rávenni"

Már csak azért is, mert a megfelelési kényszeres apukákról már ebben a blogban is volt némi szó...

Dr.Traktor 2010.10.04. 11:43:42

jó lett.

néha ökölbe szorult a kezem egy kissé...

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2010.10.04. 11:46:22

@Névtelen betelefonáló: Ha ja, csak eppen ezek utan ki a francnak lett volna meg kedve a bigehez? Kar volt mar a gozert...

anyahajókabinajtóhajtogató 2010.10.04. 12:05:34

Ez jó lett! Haza jön az asszony , bele verek a fejébe:))

jaj csak nehogy elolvassa:)

Noked-Lee 2010.10.04. 12:05:42

zsolti az ülve pisilésért megérdemel egy kurvanagy pofont.

Gizi a laborból 2010.10.04. 12:10:46

Na még jó, hogy nem engedem, hogy ő vasalja az ingjét. Egyszer vasalt ő, olyan ráncos lett a gallér, hogy nem engedtem többet neki. Még mit mondanának rólam?

Ő főz, ezt igazán megteheti, az eredeti szakmája szakács. Takarítás egy héten csak egyszer van: Amire szombaton megjön a piacról, addigra ragyog a lakás.
A megfelelő férjet kiválasztani nem könnyű dolog, de egy egész életre kifizetődő a jó választás.

[c] 2010.10.04. 12:12:47

@Jerky_Master: Megjegyezném: nem minden nő várja el, hogy "a férfi keresse a pénzt".
Ezzel kapcsolatban a nőknek is van nyüszögnivalója a kettős elvárások terén, ugyanis ha a nő keveset keres, az a baj, ha jól keres, az a baj. Tudniillik ha sokat keres, akkor azzal degradálja a férfiegót, ugye.
Nyuszika meg a sapkája.

[c] 2010.10.04. 12:15:19

@altoid: Hm. Kérdezzetek meg néhány _apát_, hogy szerinte a diplomás lányához való-é egy árufeltöltő. Nyakamat rá, hogy tízből kilenc nemmel válaszolna.

Parajpuding 2010.10.04. 12:16:17

Hasonló írást lehetne csinálni a mai magyar semmitérő, lusta és retkes nőkről is.
Címszavak: nulla főzéstudomány, elhanyagolt lakás, plázázás, műköröm, döglégy napszemüveg, nagy valag,
karrierista, rongyrázás, egyenjogúság, szingliség, unatkozás, nulla gyereknevelés-anyaság...

Bejgli 2010.10.04. 12:18:23

Baltaarcú anyut a pasik helyett is szájonvágnám. csak hogy igazi nőnek érezhesse magát :P

[c] 2010.10.04. 12:21:22

@Parajpuding: Hm. Az egyenjogúság mit keres a negatív jelzők között? Önmagában csak tán nem rossz dolog, nem? (Persze ha túlzásba viszik/eltorzítják, akkor igen.)

[c] 2010.10.04. 12:24:15

@Morgan LeFay: Ez stimmt, de az ilyesmit mindig néhány igénytelen idióta műveli, nem a többség - viszont ez a néhány igénytelen idióta is elég ahhoz, hogy mocskos, büdös legyen a vécé.

Férfiaktól viszont sokat hallom, hogy nem használnak vécépapírt és/vagy nem mosnak kezet. Nem tudom, ez mennyire jellemző.

/tmp 2010.10.04. 12:29:03

@altoid: Újságíró? Az "menő dolog"?

Hepciás 2010.10.04. 12:34:07

@antiszociális exlúzer:
"Férfiaktól viszont sokat hallom, hogy nem használnak vécépapírt"
?
Most ez így hogy? ez azért nagyon durva. Milyen közegben mozogsz?

lárvalányhaj 2010.10.04. 12:40:16

@altoid:

@antiszociális exlúzer:

Vagy mondok jobbat. Jöjjön csak össze a diplomás csaj és a tecsós árufeltöltő. Szerintem nem a diplomás csaj lenne az, aki elkezdene hisztizni a pasija végzettsége miatt, hanem az árufeltöltő, akit végtelenül nyomasztana, hogy a nője okosabb, és magasabb végzettségű, mint ő. Egy idő után szerintem odáig fajulna a helyzet, hogy föl se állna neki, és az önbizalma növelése végett kénytelen lenne műkörmös csajokat kefélgetni, akik felnéznek rá a széles válla és a fejlett nagytételbenlopási és seftelési készségei miatt.

[c] 2010.10.04. 12:42:56

@Hepciás: Többségében tanult emberekről van szó.

lárvalányhaj 2010.10.04. 12:43:31

@Midbár:

"Na, megint egy nő, aki nem szereti, ha korpába teszik.... Szomorú."

Szerintem itt a korpa fel se merült, a szopás az, amire az asszonyka az Istentől elrugaszkodott dolgok netovábbjaként gondol.

Behajtó70 2010.10.04. 12:44:51

@Parajpuding: 100000%-ig igazad van!

+amit a reklámokból tudunk:

A nők finganak, büdösek, hüvelygomba, lábgomba, kövérség, protézis....uramisten!

:)

Szóval, előbb a saját házatok táján, hölgyeim!

niyabinghi 2010.10.04. 12:45:17

És az milyen, amikor egy jónevű győri általános iskola tanári(!) vécéjében ki van írva, hogy kérik a kedves kollegákat, tiszteljék meg egymást azzal, hogy mindenki olyan állapotokat hagyjon maga után, amit ő is elvár amikor bemegy? Amikor megláttam, nem hittem a szememnek. Kérdezem a takarítónőt (már csak ő volt ott), hogy ezt komolyan ki kell írni egy tanári vécében? Azt mondja persze, ha tudnám, miket találtak, nem csodálkoznék egy cseppet sem...

[c] 2010.10.04. 12:45:42

@lárvalányhaj: Nos, igen, ez a "szabály" mélyen beégett a társadalom tudattalanjába. Ha egy kicsit megkapargatjuk a felszínt, látjuk, hogy nem a fiatal lányok találták ezt ki, hanem gyakran a szüleiktől tanulják, akik szintén a szüleiktől tanulták, akik szintén a szüleiktől tanulták.

lárvalányhaj 2010.10.04. 12:46:03

@noirp:

"Felirat az ajtón, Veszprémi Egyetem Sunkapác Tanszék, női WC, 2000 körül: A kefe használata még mindig ingyenes.
Egy egyetemen azért már nem kicsit égő, szvsz..."

Megnyugtathatlak, így volt ez a Tyúkológia-lófaszisztika tanszék vécéjében is, ahol nekem volt szerencsém lediplomázni.

Püspök utcai gombaszedő · http://valogatott.blog.hu 2010.10.04. 12:48:05

@Morgan LeFay: Az nem csí kérem szépen, hanem a Keleti Sárkány Lehellete. Feng shuit csak pontosan.

Prophet 2010.10.04. 12:48:39

@noirp: A felirat a Pannon (Telenor) Egyetem férfi WC-jében is megtalálható, talán az N épület első emeletén, jól eldugva.. persze annak politikai tartalmat is adott valaki vörös filccel, mert eredetileg annyi volt felírva, hogy "a WC-kefe használata ingyenes", csak később került mellé, hogy "Még".

Ezek után azon gondolkozom, vajon lehetséges-e, hogy egy bölcsészkaron a logika tanszéket nő vezesse.. illetve lehetséges, mert oktatják is.. mégis, ebben valami fura ellentmondást látok:)

2010.10.04. 12:53:56

Van egy barátnőm, egy igazi emanci punci, na ő aztán nem fog egy férfit kiszolgálni, neki egyébként sincs semmi praktikus érzéke,meg amúgy is neki egy férf nem dirigál.

Most 60 éves, az demens anyjábal él, és arról ábrándozik, hogy kellene keresni valakit, egy férfit, mert mégis csak rossz egyedül. De azért akárki nem jó, és sorolja az igényeit, hogy azért lakás, kocsi legyen, vigye őt színházba, koncertre. Ne legyen kövér, ne legyen kopasz, és csak modja vég nélkül.

Szerintem már nem csak a mama a demens.

niyabinghi 2010.10.04. 12:56:01

@lárvalányhaj:
Há persze, mer' hogyan csókolgatná utána a gyerekeit? Ezt se tudod? Ezt a gondolatot tökéletesen levezette Robert De Niro a Csak egy kis pánikban. :D

2010.10.04. 12:57:46

@antiszociális exlúzer: Nem, csak hogy WC papírt, használok, de egy komplett neszeszarral vonulok be a munkahelyi WC-be. Benne: nedves seggtörlő, WC-ülőke papír, stb., de még így is takarítással kezdek. Vizes papírtörölközőre folyékony szappan és ezzel először letisztítom az ülőkét.

Viszont a kézmosás-hisztériát már kezdem unni. Már ott tartunk, hogy egy pössentés előtt is kezet kell mosni, mert jajmilesz, ha csúnya, baktériumos kézzel fogjuk meg a Főnököt...

Egyébként meg nőben is van alulápolatlan, hogy finoman fejezzem ki magam. Erősebben szólva büdöspinájú.

2010.10.04. 12:58:33

@lárvalányhaj: És nem volt büdös a záróvizsgán? ;-)

niyabinghi 2010.10.04. 12:58:44

@Püspök utcai gombaszedő:
Először aszittem, a csíkra gondol, csak elírta. o.O

materia 2010.10.04. 12:59:44

@antiszociális exlúzer: Az enyémet nem degradálná:))

A mű 10/10:))

Zabalint (törölt) · http://sznobizmus.blog.hu 2010.10.04. 13:05:28

@lárvalányhaj:
Ez marhaság. Csak akkor igaz, hogy ha a csaj érzékelteti a felsőbbrendűségét(ami nem létezik, hiába okosabb/magasabb végzettségű). Egyébként mivel több lány megy egyetemre, mint fiú, és a lányok nagyobb aránya megy büfé szakra, ezért a huszonéves generációban már most több a diplomás nő, mint férfi. Akkor ilyen alapon x%-nak eleve esélytelen a párkapcsolat.

[c] 2010.10.04. 13:07:23

@Frengi: "De azért akárki nem jó, és sorolja az igényeit, hogy azért lakás, kocsi legyen, vigye őt színházba, koncertre."

Tehát NEM emancipunci. Az ilyen nők miatt vált szitokszóvá az "emancipált" és a "feminista", holott az, amit képviselnek, nem egyezik az emancipáció alapelveivel. Az emancipáció ugyanis nem arról szól, hogy a nőknek több joguk van, mint a férfiaknak.

doszy 2010.10.04. 13:07:39

@lárvalányhaj: "És utána azzal a szájjal adjak a gyereknek puszit?!"

[c] 2010.10.04. 13:08:19

@Zabalint: Örülök, hogy itt többen is így gondolkodtok. De nem minden férfi gondolkodik így.

trinidadi 2010.10.04. 13:18:43

Hülye kurvák! Húzzatok vissza a konyhába a fazék mellé! Még jó, hogy a férfiak meló után teli torokból böfögnek és alsóhasból ráfeszítve izmos-büdöset finganak. Ez azóta így van, mióta világ a világ. Ha ez nem tetszik a sok emancipuncinak akkor lehet szinlgént élni, szex és nyújorkot bámulni a tv-ben és álmodozni a királyfiról, aki soha nem jön el!!!

XxanaduU 2010.10.04. 13:19:32

Csak néhány kedves emlék:
10 éve történt egy elég jó nevű gimnáziumban, ahol osztálytársam a rendszertelen vérzéseit úgy palástolta, h szünetben táblatörlő szivaccsal felitatta a széken keletkezett tócsát. Gondold el, te vagy a hetes... ezért kaptam fenyítést, h "nem láttam el a hetesi kötelezettségem"
- válasz gyanánt: törölj te, ezzel a szivaccsal.
Vagy h lehet az h a kisasszony gondol egyet és mellész***ik a wcnek? Asszem ezen még gondolkodni sem gondolkodtam.
Szal mindennek megvan a teteje és a vonzata.
És persze midnenki azt kapja, amit érdemel, kivétel az árvák.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2010.10.04. 13:22:36

@lárvalányhaj: Csak finoman utalnek ra, hogy az eredeti komment _nagyon_ nem errol szolt...

mostoba (törölt) 2010.10.04. 13:26:01

egyébként az 'acskót néha meg kő lengetni, hogy hűdözzön, különben annyi az apaságnak.

mocc 2010.10.04. 13:33:07

váááá :D Ilyenkor nagyon érzem, hogy szerencsés vagyok, ritkán fordulnak meg a környezetemben ilyen "nők" vagy minek nevezzem őket...illetve időnként tömegközlekedés közben futok bele ilyenekbe, ott viszont élvezet hallgatni :) Viszont: ha férj belefut ilyen beszélgetésekbe, mindig elmondja, mennyire szerencsésnek érzi magát mellettem :)

Ernoke 2010.10.04. 13:33:51

@Zabalint: azért ez az "érzékeltetés" nem egészen így van. pl. én tudok angolul, ő nem - mivel azonban szeretnék vele megosztani sok dolgot, ami csak angolul található meg, kénytelen vagyok megkérdezni sokszor, h "keressünk szinkronos változatot? vagy ezt még érted?". ebbe viszont aki akarja, beleláthatja azt, h én őt "lenézem, mert nem tud angolul", ezért kérdezgetek tőle ilyeneket (volt már rá példa). vagy kicsúszik a számon egy idegen szó (agglomeráció, paranoiás pl.), amit ő nem ért, és ahelyett, h megkérdezné, h ez mit jelent, megintcsak azt gondolja, h ezt csak azért mondtam, h őt lealázzam. szerencsére a mostanitól nem tapasztaltam még ilyesmit, pedig neki érettségije sincs.

bastian 2010.10.04. 13:34:00

A poszt kiváló.
Egyébként nekem az a tapasztalatom, hogy inkább a nők lettek az utóbbi 1-2 évtizedben rendkívül igénytelenek higiénia és viselkedés szempontjából, a férfiak maradtak olyan "disznók", mint korábban. A nők felzárkóztak ebben is.

Sand Lover 2010.10.04. 13:40:24

@mocc: Nyilván nem kell általánosítani, nem minden nő ilyen. Igen, biztos vannak igénytelenek is, de az ismerős lányok egyike sem az. Ahogy az ismerős fiúk sem viselkednek disznó módra.
Szerintem mindenki olyat kap, amilyet megérdemel. :)

Hepciás 2010.10.04. 13:42:53

@Ernoke:
"szerencsére a mostanitól nem tapasztaltam még ilyesmit, pedig neki érettségije sincs."
mi lesz a következő fejlesztés? Maszály harcos?:-)

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2010.10.04. 13:44:26

@altoid: nagyobb égés lett volna a csajnak, ha az ismerősöd megmutatja az igazolványát, majd közli h köszi nem kellesz, mert neked csak a pénzem meg az egzisztenciám kell :D

lárvalányhaj 2010.10.04. 13:46:16

@Ernoke: És ez nem okoz gondot ennek az áthidalása?

noirp 2010.10.04. 13:48:44

@altoid: :OOO
hát ha a hősnő diplomás is, attól még vakunak érzékeli a feje fölött a varnyút.

Princess of Darkness (törölt) 2010.10.04. 13:49:21

Istenem hogy mekkora hülyék vannak... Nem itt kéne kiteregetni a szennyest. Én ezekre a dolgokra nem lennék büszke, te meg még világgá is kürtölöd. Gratulálok.

Én nő létemre, ha visszamehetnék az időben rögvest főbelőném azt aki kitalálta ezt a baromságot. Női egyenjogúság.. az összesnek a kezébe az 50 kilós cementes zsák ha annyira dolgozni akar. A nőnek az a dolga h elvégezze a házimunkát, a férfinak meg az h keresse a pénzt a családja eltartására. Ez így oké. Minek mész hozzá egy igénytelen bunkóhoz? Olyan férfivel legyél együtt, akit szeretsz annyira, hogy hajlandó vagy megcsinálni a házimunkát. A haverokról meg anynit, hogy bztosan neked is vannak "barátnőid", azokkal biztos nem találkozol soha...

Jöhet a duma: A mai világban nem tud annyit keresni h eltartsa a családot... nekemis dolgozni kell. blablabla. Ígyvan.. és? nemkell gyereket vállalni ha nem vállalod a vele járó gondokat, meg nincsen meg az anyagi háttered. Ez van. Ahelyett h széjjelkürtölöd a baromságot el kéne gondolkoznod... Mindenki tisztában van vele, hogy a gyerek pénzbe és időbe kerül, és az emberek szívesen költenek a gyerekükre pénzt és időt, mert szeretik. Ahelyett h itt nyavajogsz a nagyvilágnak, örülj hogy ennyi időt tölthetsz a gyerekeddel. Attól hogy itt leírod neked semmivel se lesz jobb, maximum sokan hülyének fognak nézni miatta. Szép kis család lehettek, ha ilyen egyszerű dolgokat sem tudtok megbeszélni egymással...

Gratulálok.

Különben a nőknél sokkal visszataszítóbb az igénytelenség. Elég sok helyen látható, hogy sajnos a nők igénytelenebbek mint a férfiak, az, hogy bemész egy nyilvános rendezvényen egy NŐI WC-be vagy zuhanyzóba és azt látod hogy véres betétek, tamponok szét vannak dobálva és hadd ne soroljak további undormányokat, hát ez kritikán aluli.Még hogy a férfiak igénytelenebbek.. Hát akkor ez mi, ha nem igénytelenség? Mindkét nem tagjai közt vannak igénytelenek és normálisak. Nem kell általánosítani... Jó emberek között élhetsz, ha arrafelé minden férfi ilyen...

Szocio Pata (kikvogymukblog) 2010.10.04. 13:49:43

@Frengi:
Én megértem (és ezt férfiként mondom!). Attól, hogy ...korosodik, miért adná alább az igényeket? A külseje romlik az embernek, nem a látása :)

noirp 2010.10.04. 13:50:48

@Ernoke: Erre mondtam, hogy haldokolnának. Csak egy műszak nekik talpon, csomóra kötött belszervekkel: menne a jaaaaaaaaaaaajj cicám, éééééééééééneztbaszkinembíííírom :)

Zabalint (törölt) · http://sznobizmus.blog.hu 2010.10.04. 13:53:14

@Ernoke:
Persze elhiszem, hogy létezik a paranoiás típus is, de a legtöbb esetben nem csak az számít, hogy mit mondasz, hanem hogy hogyan, az is. Mondtál pár példát, ezeknél a példáknál simán lehet az, hogy nem te, de egy másik nő olyan hangsúllyal mondja, amellyel már érzékelteti, hogy bizony ő felsőbbrendű. Egyébként normál esetben el kell fogadni, hogy mindegyik fél tud olyat, amit a másik nem tud.

Amúgy az angolos példát azért nem értem, mert nem látom, hogy az idegen nyelv ismeretének lenne valamiféle státusza itthon. A másik példát meg azért nem értem, mert míg az olyan egyszerűbb idegen szavakat, mint agglomeráció, 1 mondatban el lehet magyarázni, addig a szakmai szókincsre meg nincsen szükség a hétköznapi életben. Ma Magyarországon köszönhetően részben a médiának, részben más jelenségeknek, a kukás is 90%-ban ugyanazt a szókincset használja a hétköznapokban, mint az egyetemi professzor.

GERI87 2010.10.04. 13:53:27

"És elvárja, hogy kiszolgáld, mint valami cseléd. Csak azért, mert ő keresi a pénzt. "

Hát a mai válságos világba:)

"Hát nekem ebből lett elegem, és a sarkamra álltam, tudod."

És itt véget is ért ahogy kimondta..

"bárcsak minden férfi CSAK EGY NAPIG menstruálna az életben,"

Kitörne a világháború mindenki hadat üzenne mindenkinek majd együtt sírnának.

"Hát nekem egy ilyen széplélek nem nagyon kéne,"

De azért panaszkodni kell.

"már most így konkrétice nem rátok célzok, hanem úgy általánosságban"

Dehogynem.

"Ahhoz persze van eszük, hogy összehugyozzák a vécét, aztán úgy hagyják a deszkát. "

Piszuár!
Drága egyetlen csillagom egy kurva piszuárt kéne venni már.
(Ez mindenkinek szól!)
Hogy egy lakásba itt a XXI sz. ne legyen már ALAP a piszuár hát felháborító!
(De most komolyan)

"Még a pisiléshez is leül, és utána lecsukja a tetejét."

Hehe kis buzija:D

Princess of Darkness (törölt) 2010.10.04. 13:54:32

Az ilyen nőnek nemhogy férfi meg gyerek nem való, de még kutya vagy macska sem.

Az ilyen igénytelen férfi meg örülj is hogy nem megy a gyerekedért oviba meg isibe meg stb. még a végén eltanulja tőle és ő is olyan kötöznivaló barom lesz

De lehet hogy csak az a bajod, hogy amint írtad a kedves uradnak nem áll fel rendesen...

noirp 2010.10.04. 13:54:41

@Prophet: ja há persze, azóta Pannon(Telenor) :PP dehát én veszprémiegyetemista vagyooook :)
eszerint a poén 10 év alatt feljutott a C-ből az N-be is.

A kefe használata pedig lehet h nem lesz már ingyenes, de lesz regisztrációs jegy.

Nő és logika: figyejjmá, ha arra gondolsz, h tanítsa az, aki műveli is: annyi férfi nőgyógyász van ellenpontnak! :DD

lárvalányhaj 2010.10.04. 13:55:40

@Zabalint:

Hogyha valaki komplexusos alkat, akkor olyasmit is lekezelőnek érezhet, amit abszolút nem annak szánok. Például elhagyja a számat egy idegen szó, amit ő nem ismer, és egyből azt gondolja, hogy ezzel a saját felsőbbrendűségemet akarom éreztetni, pedig lehet, hogy csak azért használom, mert más dolgokkal is foglalkozom, mint ő, így olyan dolgokkal is kapcsolatba kerülök, amit ő nem ismer.

mocc 2010.10.04. 13:55:54

@Morgan LeFay: hát persze, hogy nem minden nő ilyen, ezért s van, hogy ritkán találkozom a faj képviselőivel, de azért előfordulnak, és időnként szórakoztató hallgatni őket buszon-villamoson. Ahogy a posztot olvasni is szórakoztató volt. Néhol ugyan ökölbe szorul az ember keze, de azért vicce, na!

Silent Bob 2010.10.04. 13:56:46

@lárvalányhaj: Ne járjatok kreténekkel. :)

lárvalányhaj 2010.10.04. 13:57:28

@altoid:

Igen, tisztában vagyok vele, hogy az én kommentem csak lazán kapcsolódott hozzá ;)

noirp 2010.10.04. 13:57:56

@Brother Love: Igyál meg 2 liter mustot egy nap, és megtudod a nagy titkot :)

Mitya Ivanov 2010.10.04. 13:59:28

én csak azt tudom mondani, hogy mióta van mellettem oldalborda, én még nem mosogattam. Viszont porszívózásból nem engedek, azt csak én tudom jól csinálni és kész. Persze erre megkaptam, hogy annyit sem bízok rá, hogy felporszívózzon. Mit lehet erre mondani? azt hogy tényleg nem.

Princess of Darkness (törölt) 2010.10.04. 14:00:00

igen? eltaláltam hogy ellátok a sok sötét barom felett? örülök hogy feltűnt

Jerky_Master 2010.10.04. 14:00:13

@antiszociális exlúzer: nekem bejön, ha egy nő sokat keres, vagy nálam többet. miért is ne? nem degradál senkit. legalább kifizeti magának, amit akar.

@Brother Love: kell a féknyom, baze'!:-D

@Morgan LeFay: még jobb, hogy egy fikarcnyi papírért képesek 25 liter (ivó!)vizet leereszteni.
hány milliárd liter ivóvizet lehetne megspórolni, ha nem minden sz@rért folyatnánk a WC-t, pl. a férfiak is pisilhetnek a csapba (kis vízzel leöblítve).

@Princess of Darkness: jókat írsz. manapság itt k-Eu-ban, vagyishát Mo-on nincsenek meg a feltételei a gyerekvállalásnak, és mellette nyavalyognak, h fogy a magyar. naná h fogy, amikor egy sz@ros lukat sem tudnak megvenni a fiatalok, vagy nyögik 20 évig a terheket, szénné b@sztatják őket az alig fizető munkahelyen, ha van egyáltalán.

Püspök utcai gombaszedő · http://valogatott.blog.hu 2010.10.04. 14:02:39

Már csak az érdekelne, hogy németbe hogy mennek ezek a dolgok.

dukeekud 2010.10.04. 14:03:02

@Hepciás:
"Férfiaktól viszont sokat hallom, hogy nem használnak vécépapírt"
?
Most ez így hogy? ez azért nagyon durva. Milyen közegben mozogsz?

Ezt a Fabri musoraban tanultak. O mesel minden musorban a vonalkodos gatyajarol, es nagyabol az egesz humor keszlete arra epul, hogy mikor, hol, hogyan szarta, hugyozta ossze magat. Es hogy ez nem igenytelen taplosag, hanem buszke ferfiasag. Szerintem inen tanuljak az emberek, nem kell torodni meg alapveto higieniaval sem.

Nagykevély 2010.10.04. 14:03:53

@lárvalányhaj:
"Például elhagyja a számat egy idegen szó, amit ő nem ismer"

Pl. 'váccápávör' ?

noirp 2010.10.04. 14:04:22

@lárvalányhaj: :) Pedig ha jól emlékszem, a tyúkológia-lófaszisztika elit intézmény, nemám vidéki egyetem, mint a Sunkapác Tanszék anyja :)

off
10 napja szeretnék elfogni egy levelet ;-))

Hepciás 2010.10.04. 14:06:18

@Nagykevély:
Jajj, az de emekkora volt!

A szívlapátba torkolló feminizmus. Azt a "nőt" szerintem erről a posztról randomszerűen kiválasztott, normális kommentelőcsaj nőtársai is simán agyonvernék.

Zabalint (törölt) · http://sznobizmus.blog.hu 2010.10.04. 14:06:53

@lárvalányhaj:
Akkor ne kezdjél komplexusos alkattal. Miért gondolod, hogy az alacsony végzettségű férfiak nagy része ilyen lenne?

VaTi 2010.10.04. 14:07:27

@Princess of Darkness: ugye tényleg nem fogtad fel a blog nevének jelentését? Itt egyes embertípusok modoros viselkedését karikírozza egy-egy írás. Ennek fényében a hőbörgésed hmmmm... mondjuk úgy, hogy megmosolyogtató. De ha már ennyire az igénytelenségen lovagolsz, tudod van olyan is, hogy szellemi iénytelenség. Mondjuk, pl, hogy nem veszed a fáradtságot, hogy valóban megértsd, ami le van írva, csak hőbörösz :)

Silent Bob 2010.10.04. 14:08:01

@Püspök utcai gombaszedő:
Kérlekszépen ott az asszony nem dolgozik és nem takarít, 7000 euróból fussa 1 beyárónőre.

mocc 2010.10.04. 14:08:03

Címlap van, hogy már megint nem tudják, mit olvasnak? Vagy ennyire inteligencsek? Vagy?

Sand Lover 2010.10.04. 14:09:47

@Hepciás: „A szívlapátba torkolló feminizmus.”
Tévedés, _az_ nem volt feminizmus, csak valami egészen bornírt butaság.

noirp 2010.10.04. 14:10:05

@Frengi:
Miért kell összekeverni az emancipált nőt az ilyen lonyával? Ez nem emancipált, hanem tetű lusta, egy továbbfejlesztett Mindenváró Ádám.
Elkényeztetett, elnevelt, és valószínűleg tényleg nem százas nőegyén. Hogy mama demens, az rajta látszik.

Emancipált volt mondjuk az a nő, aki 1939-ben vegyészmérnöki diplomát szerzett, Mo.-on elsőként, és most emléktáblája van a Műegyetemen,
vagy aki (ilyenre is van példa) szilikátkémiából prof lett, majd több évtizedre tanszékvezető...

noirp 2010.10.04. 14:12:19

@trinidadi: Eridj haza az asszonkádhoz, már biztos nagyon vár, hogy felnézzen rád. Mert az ő ura olyan oooooooooooookos!

2010.10.04. 14:12:58

@noirp: Akkor nálunk valaki úgy két-három hetente szüretel...

MOndjuk nagy cég, furcs állatok vannak. Van pl. valaki, aki következetesen lekapcsol minden villanyt a budiban és úgy szarik. És biztos, hogy azt (is) teszi, mert dögletes bűzzel tölti meg a helyiséget.

Egyébként meg kurvaanyát az összes építésznek, akik olyan középületeket terveznek, ahol budik szellőzést egy egérlyuk méretű nyílás biztosítja, egy 00000000000000,1 m3/24óra levegőszállítású ventillátorral.
A Zeneakadémia budijában kb. 0,5x1,5 m-es ablakok vannak, akkor még tudtak valamit!

Hepciás 2010.10.04. 14:15:00

@Morgan LeFay:
A "freudi" elszólása nem, csak az egész protest manifestje (hogy ilyen szép hunglisül beszéljek, mint ő.

Merthogy kiment a gödörbe gondolom valami agyonfizetett CEU ösztöndíj-project keretében tiltakozni, hogy a hatalmas rúzsszobor, stb. mennyire dehonesztáló a nőknek, csak még nem eléggé felvilágosultak, hogy tömegesen tiltakozzanak.

Az a csaj a 'váccápávör' nélkül is nagyon gáz volt, ha nem is annyira látványosan.

vincere 2010.10.04. 14:15:59

@noirp: a dolgozó nők nevében köszönöm szépen a pontosítást :)

Jerky_Master 2010.10.04. 14:17:52

@R_Gábor: magasról a darabos fosit a vízzel teli edénybe.:-D

@Brother Love: ne vetíts már, hogy a rejszolástól dögletes bűz lesz a klotyóban!
csini munkatársnőkre amúgymeg ki kell verni. mármint a jelenlétükben, a mellük közé.

Ernoke 2010.10.04. 14:17:59

@lárvalányhaj: egyelőre nem, sőt, inkább én érzem butának magam mellette sokszor (és ennek nagyon örülök).

@Hepciás: remélem, semmi. amúgy a 8 általánososak is magyarul beszélnek, sőt, csomószor tudnak írni és olvasni is, képzeld!:D

noirp 2010.10.04. 14:19:08

@Brother Love: Nézd, ahol én dolgozom, oda rendszeresen feljár az egyik technikus kolléganő. Ő itt az analitikán, a szeparéban szeret reggelente tojni. Máshol nem jó.
Ami légkör az 1*1 méteres kutyaszorítóban marad utána, az még nekünk is sok, "pedig egy vegyésznek bírni kell a szagot" ugye.

szerella 2010.10.04. 14:19:30

@Szocio Pata (kikvogymukblog): szerintem általában már a látása is romlik 60 éves korára...

noirp 2010.10.04. 14:20:05

@vincere: hát nézd: eldörrent az agyam:)) Tibbeeee a megmondhatója, hányadjára :)))

noirp 2010.10.04. 14:21:01

@Brother Love: ja, a mustot azért mondtam, mert próbáltam. Kimerítette a locsolóf*sás fogalmát.

VaTi 2010.10.04. 14:21:17

Ugyan ritkán kommentelek, de úgy érzem eljött az ideje kifejezni örömömet. A posztoknál már csak az okoz nagyobb sírvaröhögős vígasságot, mikor a szó szerint sötét hercegnőcsék kommentjeit olvasom :)))

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2010.10.04. 14:21:29

@noirp: Nalunk otthon az asszony szerel meg mindent, en meg adogatom a szerszamokat. Gepeszmernok a dragam... :)

noirp 2010.10.04. 14:27:41

@altoid: És ha eltéveszted (nem hatos tiplit adsz, mikor pedig ő hatos tiplit kért!) nagyon fejbevág? :)))

Mitya Ivanov 2010.10.04. 14:28:50

most elolvastam és zsírkirály poszt

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2010.10.04. 14:30:04

Hajaj! Szabadidejeben ugyanis kick-boxol ;)

Sadist 2010.10.04. 14:31:32

@dukeekud: Ezen már én is gondolkoztam. A családon belüli erőszakot elszenvedő nőket sem értem, hogy a fenébe mentek hozzá egy agresszív vadbaromhoz? Amikor megismerkedtek akkor még kedves volt, udvarias, és egy legyet sem tudott volna bántani? Aztán egyik napról a másikra hirtelen elkezdett inni, és minden nap megveri a feleségét?

mocc 2010.10.04. 14:34:35

@Sadist: A szerelem vak. És az ember nem két hét alatt válik alkoholistává. Meg még egy csomó lelki izé, ami miatt ezek a nők ilyen véglényeket választanak be.

[c] 2010.10.04. 14:36:08

@Sadist: Nem egyik napról a másikra, hanem fokozatosan. Úgy kezdi, hogy letöri a nő önbecsülését és végül bebeszéli neki, hogy semmire sem jó és azt érdemli, amit kap.

Sand Lover 2010.10.04. 14:36:24

@Hepciás: „hogy a hatalmas rúzsszobor, stb. mennyire dehonesztáló a nőknek, csak még nem eléggé felvilágosultak, hogy tömegesen tiltakozzanak.”
Nos, láttam a kiállítást, szvsz az egész, úgy, ahogy volt, ostobaság volt.
A koronát meg ez a fogalmatlan idióta tette fel.

lárvalányhaj 2010.10.04. 14:38:58

@Nagykevély: Ez egészen pontosan 3 idegen szó, de igen, körülbelül erről van szó :D

2010.10.04. 14:39:01

@Ernoke: hehehe, nekem is volt 8. ált.-os nőm, de korántsem ő volt a legsötétebb, sőt! Nagyon kellemes, kedves teremtés volt, egyáltalán nem volt "ciki" vele megjelenni.

Más kérdés, hogy ha az lett volna, sem érdekel, mert a (saját) "legjobban szopók" listámon (ha jól emlékszem, az iwiw-en valami álságos "sporttársak" csoportként szerepelnek) minimun dobogós volt, de lehet, hogy 2.

Szerintem inkább jól főzzön-szopjon, mint, hogy háromdiplomás, "nagyonokos" legyen. Persze én egy hülye, igénytelen paraszt vagyok.

lárvalányhaj 2010.10.04. 14:43:26

@antiszociális exlúzer:

+1

Én ismertem egy ilyen srácot, iskolatársam volt, ránézésre teljesen ártalmatlan feje volt. Nagyon szeretett programozni, és ez már első ránézésre is látszott rajta :P Csak elég fura volt a családi háttere, és begyűjtött mindenféle defektet, amit aztán a barátnőjén vezetett le.Ott is az volt az alapprobléma, hogy a barátnő okosabb és tehetségesebb volt nála, csak ezt a srác nem tudta elfogadni, ezért bebeszélte neki, hogy értéktelen, és nem jó semmire, némi lelki és testi terrorral súlyosbítva.

lárvalányhaj 2010.10.04. 14:44:44

@Brother Love: "Szerintem inkább jól főzzön-szopjon, mint, hogy háromdiplomás, "nagyonokos" legyen. Persze én egy hülye, igénytelen paraszt vagyok."

Nem biztos, hogy ez a két jellemzőcsoport kizárja egymást :)

[c] 2010.10.04. 14:45:55

@Princess of Darkness: "A nőnek az a dolga h elvégezze a házimunkát, a férfinak meg az h keresse a pénzt a családja eltartására. Ez így oké."

És ez hol van megírva, a Világegyetem Nagykönyvében?

Tulajdonképpen ki kényszerít rá, hogy emancipált nő legyél? Senki. Ma is lehet választani, épp erről szól az egyenjogúság, nem arról, hogy minden nő legyen "karrierista".
Nekem nem fáj, ha ti otthon a hagyományos munkamegosztást követitek, én nem akarlak rákényszeríteni az ellenkezőjére, úgyhogy te se tedd.

lárvalányhaj 2010.10.04. 14:47:10

@Sadist:

Ebben az is benne van, hogy amíg tart a rózsaszín korszak, addig az emberek el vannak bűvölve egymástól, és erősen pedáloznak, hogy elnyerjék a másik elismerését. Aztán amikor már érzik, hogy a másikat megfogták, akkor elkezdik elengedni magukat, és egyre jobban leszarni a másikat is, meg azt is, ami körülveszi.

A családon belüli erőszak viszont összetettebb probléma, például családi minták is bejátszhatnak sokszor.

[c] 2010.10.04. 14:47:37

@Brother Love: "Szerintem inkább jól főzzön-szopjon, mint, hogy háromdiplomás, "nagyonokos" legyen"

Nem mintha ezek kizárnák egymást.

noirp 2010.10.04. 14:49:23

"Szerintem inkább jól főzzön-szopjon, mint, hogy háromdiplomás, "nagyonokos" legyen. Persze én egy hülye, igénytelen paraszt vagyok."

Te mondád :)

amúgymeg: ha megvagytok jól, akkor jó, nem a diploma teszi. De azért attól se kell falnak menni, ha a nő okosabb, mint a férje :)

2010.10.04. 14:50:46

@antiszociális exlúzer: Valóban így van, amint ezt észrevettétek, azonban én itt most a kifejezett választás lehetőségéről szólottam... :))))

noirp 2010.10.04. 14:51:13

@antiszociális exlúzer: Hagyd, leragadt ott, hogy kinder, küche...
Rengeteg ilyen van, és ahol lehet, tolják a frankót.
Kb. mint a "tanulni? minek? én [apád] se tanultam".

vincere 2010.10.04. 14:52:20

@antiszociális exlúzer: exactly. pont a választás szabadsága itt a lényeg

@lárvalányhaj: nekem a húgom pasija volt ilyen. pedig nem ivott, semmi ilyesmi. mikor a lelki terror fizikai terrorrá fokozódott, a húgom kidobta, pedig van ott gyerek is, nem is egy.
nem sok nő merné ezt megtenni sajnos

VaTi 2010.10.04. 14:53:45

@Sadist: hú, a tesóm állandóan kifogott ilyen agresszív barmokat. Volt olyan, h a pasi azért verte meg, mert meló után nem ment egyből haza, csak fél órával később, mert a cukrászdában a barátnőivel megettek egy sütit. Végül tesót magamhoz költöztettem és asszontam neki, hogy ezen túl csak olyan pasival kavar, akit lemeóztam. Odahozza, bemutatja. Nekem nagyon jó orrom van ehhez, valahogy nagyon megérzem a pasikon, ha hajlamosak az erőszakosságra... Elegem volt már, hogy 2 ilyen marha próbálta megölni. Mert ez a lüke meg elhiszi neik, hogy megváltoznak...

Jerky_Master 2010.10.04. 14:53:47

@Sadist: nem úgy. eleinte macsó volt, keménykezű, bátor és igazi férfi, aztán sörhasat eresztett, elkezdett inni és verni az asszonyát. ennyi. mehehehe.
Made in Pannónia

@lárvalányhaj: nem a maffiózónak kinézni akaró alakoktól kell félni, hanem akik egyáltalán nem úgy néznek ki, mert azok, tényleg azok.

Jerky_Master 2010.10.04. 14:55:10

@VaTi: a rendes pasik nem kellenek a nőknek egészen 40 éves korukig, de akkorra már erősen fonnyadónak induló nőstények.:-P kivéve, aki eleve rendes pasit fog ki magának, vagy papucsot.

2010.10.04. 14:55:13

@noirp: Sőt, én azt sem bánnám (sőt!), ha jobban, sokkal jobban keresne, mitn én, feltéve, ha megvenne nekem jó sok mindent, motort, Bosch szerszámgépeket, jó cuccokat meg egy családi házat hamuszürke macskával.

Hepciás 2010.10.04. 14:56:56

@Morgan LeFay:
Akkor afféle totális roncsderbi volt?
Megnyugtatlak, mi férfiak is tudunk ab ovo faszok lenni.

Pl. olaszautósokat fikázó németautósok és viszont.
Nemrég itt is volt.

Hepciás 2010.10.04. 14:59:22

@Brother Love:
Kis szerény.
Meg jól zavarja be minden este a strap-ont, 7/24-ben szolgálnád, ahogy a Nagykönyvben meg vagyon írva. Szóbeli megalázás, testi fenyítés, kényszerfrancia, szájbavizelés:-)

noirp 2010.10.04. 15:00:14

@Brother Love: Pont hamvas cica kell? :))) (am azok nagyon szépek, a cirmos és a hamvas macska rulez)

Boschból gondolom _te_választod a gépet, nehogy az asszon talicskát vigyen haza elektrosztatikusporfestő robot helyett. vagy herlidévidszon helyett nyelevesztett fándlit :)

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2010.10.04. 15:00:50

@noirp: Hat igen, az en egyetlenem egy igazi tuzrolpattant amazon, aki az epitkezesen nala ketszer nagyobb (ferfi) melosokat dirigal. Veszettul onallo, emellett eszveszejtoen csinos is. Meg is kerdeztek paran, hogy sikerult megfognom, mikor nem egy jo pasi koslatott utana hiaba. A valaszom: nem kell megijedni a kihivastol! ;)

noirp 2010.10.04. 15:05:25

@VaTi: "Mert ez a lüke meg elhiszi neik, hogy megváltoznak..."

sajnos.
Ha a nő össze akar pakolni, jön a letérdelés-nyáladzás-esküdözés-virágcsokor-megjavulok. Hányan bedőlnek ennek.
:(
Aztán megy minden a régiben, az asszony arra kell, h legyen, akinek a zsíros kezet a hajába lehet törölni.

Alaptermészetedet a partnered nem v kurva nehezen programozza át szvsz. Introvertált könyvmolyból nem lesz az éjszaka császára, primitív baromból se lesz lovag.

VaTi 2010.10.04. 15:06:23

@Jerky_Master: szóval az én naív is húgom a hibás, mert ilyen agresszívekkel akadt össze? Az a baj, hogy ő tényleg mindeniről a legjobbat feltételezi, azt hiszi, hogy az emberek normálisak :) Hidd el, kellene neki rendes pasi. Kár így sarkítanod, hogy a nőknek nem kell... Egyszerűen rossz emberekben bízott meg. Van ilyen. Én sem általánosítok, hogy a pasik mind agresszív állatok. Láttam nagyon sok igenis rendes, normális pasit. Az egyik ilyen példánnyal össze is házasodtunk és már-már "modoros" boldogságban nevelgetünk egy kölköt :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.10.04. 15:09:10

Tibikém, már a Cosmóba is írsz? Agyrohasztó! Pedig nő vagyok.

noirp 2010.10.04. 15:09:24

@altoid: Hát, ha kalandozhatnékod is támadna netán (az aztán kihívás) ajánlom figyelmedbe az ország egyetlen női hídmesterét, H. Tímeát! Az EU egyetlen síkföldi viaduktjának hídmestere! A Szabad Föld készített vele sztárinterjút.
:)))

noirp 2010.10.04. 15:10:56

@neccharisnyás útonálló: tévedni tetszik, nem a Cosmóba, hanem a Jenők Lapja _Mi fáj? Gyere, mesélj!_ rovatába írt.

Tomi1973Wien 2010.10.04. 15:11:46

buli a poszt, döcögök a röhögestöl :-DDD

a nok is eldonthetnek vegre, mi kell nekik.

a 'regi' ertekrendben nevelkedett, vagy abban hivo csajok is kivesznek lassacskan...

en igenis hazahordom a zsét, az asszony meg koltse nyugodtan, csak legyen rendben korulottem minden (mindezek ellenere ezt+azt azert neha besegitek)...

...de ez nem jo, inkabb menne dolgozni, es nyomja az emancipunci dumat... najo, egyik nap megcsinaltam otthon mindent, s mikor a kedves hazaert, kozoltem vele, hogy hozza fel az uj szekrenyt a kocsibol, es rakja ossze / furja fel... nesze neked emanci....

segitsen a ferfiember a hazimunkaban, de miutan eltorolgetett, hallgassa egy oran at, hogy semmit sem pontosan oda tett, ahova kellene? akkor meg minek pakoljon?

vendeglatos leven nekialltam, es atrendeztem a konyhat, hogy logikailag passzoljon, elhetobb legyen... persze, nem volt jo, mert minek nyulok hozza...

eh, csak somolyogni tudok az ilyenen, aztan büffentek egy egeszsegeset, s megvakarom a tokeimet... :-P

noirp 2010.10.04. 15:14:18

@altoid: "amazon, aki az epitkezesen nala ketszer nagyobb (ferfi) melosokat dirigal."
eszerint nem is egyszerűen gépész, hanem épületgépész? Nem mondom! Miket hallgathatott már az egyetemen (nem a műszaki áramlástanra gondolok)??? :)

ja (ezért tuti, hogy virtuálisan szájonvágsz) lehet, hogy 30 év múlva a fiatal mérnökök és az öreg munkások csodált Jutka nénije lesz a kedves? :)))

noirp 2010.10.04. 15:15:55

@Tomi1973Wien: Vakarjad, urbi et orbi, ahogy szokás, de aztán ne fintorogj, ha egy véres bugyiba botlasz ellenpontként. :P

VaTi 2010.10.04. 15:20:00

@Tomi1973Wien: Régi értékrend szerint nevelt lány vagyok :) A nagyikám azt mondta, hogy rendben, tanuljak csak, de a férjem, mikor hazaér a melóból, nem azt fogja kérdezni, milyen diplomád van, hanem hogy mi a vacsora. Így aztán megtanított háztartást vezetni: csirkét bontani, tésztát gyúrni, keresztszemest hímezni, stb. Hála egyen neki! Így aztán tudok dolgozni a diplomámmal, de vacsorát is tudok főzni! És nincs kedvem emancipáltkodni, mert én igenis szeretek főzni és szeretem ha tisztaság van, kitakarítva minden és a befőtt szépen sorakozik a spájzban. És a férjem is besegít a háztatásba, vagy a gyerek altatásába, így ezen sem kell vergődnöm :) Azt hiszem, csak a szándékon múlik, hogy normálisan együtt tudjanak élni az emberek. Hagyományos szereposztás vagy sem, osszuk el a tennivalókat és becsüljük meg a másik munkáját.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2010.10.04. 15:24:37

@noirp: Ja, bizony hogy epuletgepesz! Es kapaszkodj meg: nem volt egyedul lany az evfolyamon!

Jutka neni effektus: hat nem is tudom... ahhoz azert o tul _finom lelek_, karomkodni pl. nem nagyon szokott. Meg nem is hiszem, hogy Jutka ferjezett lenne.

2010.10.04. 15:26:29

@noirp: Az általam elképzelt, mértéktartó, praktikus, szerény családi házhoz alapvetően a cirmos cica passzol, a hamucica csupán egy enyhe különcködés.
De egye fene, azon nem vesznék össze, még talán egy fekete is beleférne...

2010.10.04. 15:27:57

@Hepciás: Hát ez a legutolsó már bezony ajándék herlidévidzont feltételez... A többivel meg mi a baj?!? :)))

noirp 2010.10.04. 15:30:12

@Brother Love: Csak át ne rohanjon előtted, mert akkor mi lesz az aznapi motorozással.

[gonosz kuncogás:D]

lárvalányhaj 2010.10.04. 15:30:23

@noirp:

"Ha a nő össze akar pakolni, jön a letérdelés-nyáladzás-esküdözés-virágcsokor-megjavulok. Hányan bedőlnek ennek.
:( "

Az igazán gonosz és geci emberek általában nagyon megnyerők és elbűvölők tudnak lenni, ha valamit el akarnak érni.

Jerky_Master 2010.10.04. 15:31:04

@VaTi: jó, ágyba vinni lehet a nőt, aztán hitegetni, de akkor sok nő nem lát át az ilyenen? igenis sok nő sz@rik a normális pasikra, és csak akkor kapnak a fejükhöz, amikor már a normális pasik mindegyike megházasodott, ezek a nők meg ott állnak 35 évesen, ostobán, átejtve, senki nélkül. mert kellett 20-25 évesen a test, a mámor, a menőség és macsó, menő-manó.
nem lehet hamar kiszűrni, akár külsőleg is az agresszív férfiakat? mondjuk susogó, BMW, borostahaj, ordibálás a telefonba, harsánykodás, hmmmm?! :-)

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2010.10.04. 15:31:27

@VaTi: sajnos hibás. Szakirodalom szerint az is hibás aki elköveti (51%) és az is aki eltűri(49%) a ganéjságokat. Mert ehhez kell egy alany.

És akik ezeket eltűrik, lhet, hogy értékes emberek, és kár értük, márcsak azért is, mert a ganéjságok elkövetői miatt a normális hímek megítélése is romlik, jönnek az általánosítások.

Kytia 2010.10.04. 15:36:43

A poszt elején még mérgelődtem kicsit, mert állítólag ezek valós problémák, és nem illik cikizni a szegény, nyúzott, kihasznált nőket, stbstb. De a végén ez a "hát, nekem ilyen széplélek nem kéne"...:DDDDDD Azt kell mondjam, király.:)

Pont van egy ilyen barátnőm. 43 évesen még pasi közel, s távol se. Beszélgetünk, aszongya: márpedig egyik férfi sem hűséges. Mondjuk barátnőmmel, hogy érdekes, mi ismerünk. Nem a mi párjaink, mert hát arról sosem tudhatod, ugye, de tűzbe mernénk tenni a kezünket néhány ismerősért...
Erre lemezcsere: peeeersze, mert a mai pasik puhapöcsök, meg papucsok, meg mittómén.

Na, szép.:)

2010.10.04. 15:36:49

@noirp: Egyébként nemrég hunyt el - szüleimnél - a család kedvenc cirmosa. Sniff, hüpp-hüpp...

Pompás kandúr volt, akkora fejjel, mint egy kézilabda. Nem is emlegetem, mert mindjárt előjön belőlem a modoros macskabarát...

noirp 2010.10.04. 15:37:33

@altoid: Gondoltam, h egyedüli lány volt, azért mertem feltételezni, h nemcsak áramlástant hallgatott.
(Nálunk az évfolyam 2/3-a lány volt-tán a vegyipar mint kutyulás nőiesebb? :))-ami röfögésben részünk volt oktatóinktól, ihaj)

Amúgy ha jól tudom, a Péterfy-kórház főmérnöke a 2000-es évek elején szintén egy épületgépész nő volt; vez.nevére nem emlékszem, Piroska. Lehet h feleséged ismeri, hisz nincsenek sokan :)

Jutka néni pedig igenis férjezett. A férj mondjuk darus, kamionos (hétközben ezért nincs), _targis_, v markológépet vezet satöbbi. egy biztos: nem (pl) történetfilozófus. Az meglátta/hallotta jutkanénit és elszaladt :))

F79 2010.10.04. 15:38:01

@VaTi: az első ütésig nem hibás, azután az ő felelőssége is ha marad

noirp 2010.10.04. 15:38:24

@Brother Love: Én is macskás vagyok, nekem is volt kiépült fejű cirmosom, ne, itt a vállam, hüppügjél :)))

noirp 2010.10.04. 15:39:59

@Brother Love: bocs, a smiley a "mindjárt kijön belőlem a modoros macskabarát"-nak szólt, nem a macskád halálának örülök, értelemszerűen...
hülyenő módra gépelek, igen. [:)]

Silent Bob 2010.10.04. 15:41:32

@phaszfej: Hát bazmeg, tőled el kéne venni az internetet.

VaTi 2010.10.04. 15:46:10

@F79: az igaz, hogy én sem értettem soha, hogy miért hisz neki? Hogy miért nem lát át rajta. Én mindíg azt mondtam, hogy az ilyen pasikkal soha egyetlen nőnek sem kellene szóba állnia, majd csak kipusztulnának a génjeik :) Végül el kellett fogadnom, hogy ez van. Vannak ennyire hiszékeny, vagy inkább jóhiszemű nők, akik ezáltal már a maguk ellenségei.

2010.10.04. 15:46:35

@noirp: Jó. Ciiirmíííhihiihiiiii....

2010.10.04. 15:53:19

@Mitya Ivanov: Én amikor elváltam, azonnal vettem egy mosogatógépet.

VaTi 2010.10.04. 16:00:25

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és: Nekem a nő és gyerekek bántalmazásának ügyében az a megoldás tetszik, hogy az adott pasi karját szilánkosra zúzni, így nem tudja többet ütésre emelni. De valszeg csak túl sokat láttam már ilyesmit, ezért vagyok ez ügyben ilyen agresszív...

2010.10.04. 16:01:08

@doszy: Csak egy kis pánik, emlékszel De Niro?

F79 2010.10.04. 16:01:49

@VaTi: Ez már nem jóhiszeműség, ez a szörny etetése, azzal hogy tűri( megbocsát!haha!) biztatja az agresszív viselkedésűt hogy agresszív maradjon. Persze midez oké, amíg gyerek nincs, mindenki úgy rontja el az életét, ahogy akarja.

Zorita 2010.10.04. 16:03:07

minden férfi disznó, és minden nő kurva, késsz.

lárvalányhaj 2010.10.04. 16:07:51

@VaTi:

Annál a konkrét párnál, akiket én ismertem, a lány kifejezetten bevédte a srácot. Például próbálta bagatellizálni a problémákat, sőt, kifejezetten megsértődött rám, ha kritizáltam a célszemélyt, vagy azt mondtam neki, hogy hagyja ott a fenébe. Szerintem ennek az áll a hátterében, hogy az erőszaktevő függésben tartja az áldozatot.

misbelief · http://tevhit.blog.hu 2010.10.04. 16:19:44

...még nem olvastam el az összes kommentet, de a "FŐZŐK-MOSOK-TAKARÍTOK!" (közben ujjakkal számolás 1-től 3-ig) vagy ennek valamilyen ragozott formája nagyon hiányzik a posztból! :))

gulasZuppe 2010.10.04. 16:28:15

a szomszed hazba lakik egy gyerek az se mosogat, ha rosszkor megyünk át minden szana szét de ha jóidőben akkor rend van: bejárónője van aki mos és takarit. kivesz a gyrerek egy pohart iszik, aztan azanp nem használja ugyan azt se, a mikrot nem tudja hasznalni, kajat vagy rendel vagy etterembe megy. ja es munkája sincs, de nem az ősök tarták el, minden szombaton új növel jelenik meg...már évek óta, ja es persze nagy verda.
még nem jöttünk ra hogyisvanez :)

dukeekud 2010.10.04. 16:29:31

@VaTi: "szóval az én naív is húgom a hibás, mert ilyen agresszívekkel akadt össze? "

Az elet olyan, hogy addig kapunk ujra es ujra vissza egy problemat, amig azt meg nem oldjuk. Amig a hugod, meg nem old magaban valamilyen lelki konfliktust, addig ujra es ujra ilyen tipusu emberekkel fog talalkozni. Ahogy mondani szoktak bevonzza az oket.
Szoval nem teljes artatlan a csaj. :)

bajor gizella 2010.10.04. 16:41:39

benyit. örömmel konstatálja hogy nincs itthon senki. ledobja a táskáját, és úgy kabátban, sapkában cipőstül beront a nappaliba. ilyenkor örül hogy a tante nettitől kapott koszos szőnyegen semmi se látszik. sajnos már előre tudja hogy a leolvadó hólé milyen kellemetlen lesz mikor felszívja a szőnyeg, ő meg csupasz, vagy zoknis lábával átgyalogol rajta. egyenlőre ez se érdekli. a pillanat ahogy lerogy arra a dikóra, amit valaki költözés után hagyott maga után a gangon, hát mindennél többet ér. tegnap ettek, sok a morzsa, egy hevenyészett mozdulattal mind a földön van. ül egy darabon, mire rászánja magát hogy levegye a lábbelit. majd a kabátot. kezd rámelegedni. az meg nem jó. kinyitja a tévét, bekapcsolja a laptopot, és a tegnapi vacsora után megmaradt mosatlan kések egyikével ken magának egy humuszos, vagy valami más tupperben tálolt new ages konyvalékos kenyeret. meg egy mogyoróvajasat. csak egyet, mert kiüti a ragya a sok mogyorótól.
na újra visszatér a kiinduló pontra, már javában fent van a sztatoszférában az épp aktuális légikatasztrófák szerencsétlenül járt gépe, hatvanszor rányom a nortonra hogy nem akarja most telepíteni, mert még ahhoz is lusta hogy ezt az egész korrupt szart leszedje a gépről. alapvetően nem. de ilyenkor igen. gyorsan zabál, mogyoróvajas újvégeit lenyalogatja, majd tovább tapogat mindent a nyálas ujjaival. igen a klaviatúrát is. meg a távkapcsolót is.
meg a kanapét is.
aztán megszólal a telefon, és azt is. de akkor már lejött a kosz, mert mire előhalászta a táskájából még két szerződést, és egy sálat is összetapogatott.
mire felvette letették. kedvetlenül hajítja el a telefont, persze megpattan a karfán, és lezuhan a földre. szétesik.
Nem tudja a pin kódot. nem baj, legalább nem hívja senki. szundíthat egyet. azzal a lendülettel átpasszolja a laptopot a mocskos, poharakkal, zoknikkal, összehajtogatott ruhákkal, és papírokkal teli dohányzóasztalra. kicsit elmosolyodik, hogy hogy fog ez a halom, tetején ezzel a mózesi bölcsességgel ülő laptop az ő férjének tetszeni, mikor hazajön. majd rádobja ő is a táskáját, vagy a pulóverét, miután berúgja az ágy alá a szétesett mobil tartozékait.mire előszedik tiszta kosz lesz mindkettőjük haja a sok pókhálótól, meg pormaszattól.na de azzal a lendülettel betakarózik a keze ügyébe vetődött nagykabátba, és mély álomba zuhan. mikor felébred már elmúlt 25. sőt több is. gépiesen szedi össze az ágy alól a zoknifélpárokat. és ugyan megfogadta hogy sose lesz házsártos, de odavonaglik a férfi elé, aki meg láblóblva az economistot olvasgatja, és közli hogy ő az úr napját nem zoknipárosítgatással akarja elpocsékolni, és legközelebb nem lesz kimosva semmi az ágy alól, és punktum. az ember felpattan, és tudomására adja a nőnek hogy kész vele együtt takarítani. kéz a kézben takarítanak, este összevesznek valami hülye mustáron. ahelyett hogy kirándulni mentek volna, vagy csak feküdtek volna egész nap mint régen. mikor még nem számított semmi.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2010.10.04. 16:45:22

@noirp: Rohogni fogsz, de az a no, aki az ismeroseim kozul a leginkabb (ertsd: egy az egyben!) olyan, mint Jutka (karomkodassal meg minden), egyetemi professzor! (es a ferje is az)

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2010.10.04. 17:10:59

A legrosszabbak a magazinok. Ezek szerint nekem a nyakamon erogén zóna van. Nincs. Élvezem, ha háromezer forintért árult lingam-csipesszel csippentik hozzá a fitymámat a zacskómhoz. Nem élvezem. Nyilas jegyű vagyok, ezért gerjedek a pörgős tánczenére. Nem.
A női magazin szerint nem is jó recept az olyan, amibe nem kell grammonként háromezer forintos bálnageci-pelyhet rozspalánta-turmixba keverni.

noirp 2010.10.04. 17:25:41

@altoid: Hoppáré!! :)
Gondolom, több becenevük van az egyetemen, mint kurzusuk. (Ez az ismertség, népszerűség vagy "népszerűség" egy jele --legalábbis nálunk az volt.)

:))

noirp 2010.10.04. 17:26:43

@Professor Pizka: No úgy látom, előkerültél :D

bajor gizella 2010.10.04. 17:28:16

@Professor Pizka:
Nyilas a jegyed, tehát nem hiszel senkinek, és semmiben önmagadon kívül:) nyilván a női magazin sem kivétel. Jézus meg vízöntő volt. tehát minden vízöntő olyan mint jézus. nem mert számít az aszcendens. én egy napon születtem john lennonnal. kicsit később. művészi hajlamaim határtalanok. és balkezes is vagyok, meg szemüveges is.
művészi hajlamaimon alig tudok uralkodni. viszont nem szeretem a galambszürkét, hiába állítják. meg az ölebeket sem. mégis uszkárom van. kényszerből. így hozta az élet. mondhatni galambszürke uszkárom van.

noirp 2010.10.04. 17:35:39

@bajor gizella:
_Oroszlán_fazonra nyírott, ugye?

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2010.10.04. 17:38:48

@noirp: O a diakok altal adott "becenevek" milyen kedvesek is szoktak lenni! Nekem anno volt egy iskolaigazgatom, akinek egy baleset folytan mulaba es uvegszeme volt. Mindenki csak "Robotzsaru"-kent ismerte... :))

noirp 2010.10.04. 17:43:33

@altoid: Á, nálunk (egyetemen) a laborvezető néni volt Mária főhadnagy, Charlie néni, ciánanyó, Láger néni, ...[nem merem leírni]anyó. De akadt olyan művelt elme is, aki azt mondta rá: Baba Jaga.
:))
nyugdíjba ment már, azt hittük, ez sosem történik meg, hisz "ha nyugdíjba megy, összedől a C épület" (ez is egy évf.-társ szövege)

Ált isk.-ból nem emlékszem már ilyen nevekre. Meszesedem.

bajor gizella 2010.10.04. 17:44:33

@noirp: nem. szép göndör bundájából vétek lenne sövénykerítésre hajazó idomokat faragni.
egy igazi kis bohóc. nem illene hozzá az urizálás. nagyon okos is, és a család többi tagjához hasonlóan ő is tud zongorázni. a zeneakadémiánál mindig megállt, és hangosan ugatott. szerinted ez mire vall? egyértelmű a zsenialitás. de persze ez nálunk mindenkire igaz. miért pont a kutya lenne egy egyszerű szürke uszkár? nemigaz?

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2010.10.04. 17:46:17

@bajor gizella: én Jim Morisson-nal születtem egy napon, viszont a születésnapomon lőtték le John Lennont.

noirp 2010.10.04. 17:47:41

@bajor gizella: ó, hát gondolhattam volna.
És, gondolom, a zongorán kívül idegennyelvet is beszél. Szfinxmacska-dialektust, tengelicenyelvet, stb. minimum felsőfokon, gondolom.

Gordonkázik is?

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2010.10.04. 17:48:33

@noirp: Egyszer gimiben egy osztalytars behozott egy Popo magazint. Volt benne egy meztelen urge, akinek a himtagja szo szerint a terdet verdeste. Az ujsag szerint a neve Vologya volt, a feje pedig egy az egyben olyan, mint a fizikatanarunke. Kitalalhatod, hogy ettol kezdve mi volt a fizikatanar nickje...

vincere 2010.10.04. 17:48:45

@Professor Pizka: én George Harrison-nal születtem egy napon.
egy volt osztálytársam John Lennon születésnapján született, és a halála napján van a névnapja. természetesen Beatles-rajongó lett belőle

noirp 2010.10.04. 17:49:02

@noirp: mínusz egy "gondolom"

noirp 2010.10.04. 17:49:44

@altoid: Sokat kellett gondolkodnom :))

Püspök utcai gombaszedő · http://valogatott.blog.hu 2010.10.04. 17:51:50

@Professor Pizka: Mondok magamnak, most már én is megnézem, kivel is születtem egy napon.

Kyla Cole, Slovak pornographic actress

Tovább inkább nem is nézem, a csúcson kell abbahagyni.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2010.10.04. 17:52:58

@noirp: nem, hanem az ilyen többszakos buzgómócsingok összhangzattan meg partitúraolvasás órákat szoktak felvenni. Meg zeneszerzést. Utóbbi keretében (akkor is ha kutyák) macskazenét szereznek.

bajor gizella 2010.10.04. 17:57:43

@noirp: mivel én a zenei pályafutásomat külső kényszerítő elemek hatására gordonkával kezdtem, saját tapasztalataim alapján úgy döntöttünk hogy némi szolfézs után zongoristát faragunk belőle.
nyelvi készségei sajnos nem a legjobbak, középszinten ért angolul véleményem szerint. a férjem engem okol, szerinte többre is jutott volna, ha nem hívnám 5 néven, és annak az ötnek nem lenne meg az angol megfelelője, illetve most már német is, illetve ha a nagyszüleim nem Buksikának hívnák folyton, mikor ott tartózkodik nyári szabadságát töltve.

noirp 2010.10.04. 17:58:21

@Püspök utcai gombaszedő:
Aztahétszázát, nekem nagyon kijutott. Lugosi Béla, Snoop Doggy Doggs és Rimbaud. Úri társaság.

Püspök utcai gombaszedő · http://valogatott.blog.hu 2010.10.04. 18:07:35

@noirp: Tiszta sor: híres művészek, akik az élet sötét oldalához vonzódtak. (Lám, tudat alatt már a nickválasztásodat is befolyásolták a csillagok. És még mondják, hogy az asztrológia kamu.)

Én még nem tudom, mihez kedjek Luther Mártonnnal, Kalasnyikovval és Eddie Irvine-nal.

doszy 2010.10.04. 18:11:20

@Jerky_Master: Tisztára, mint a Tanú. "Az gyanús, ami nem gyanús." :D

scsaba1 2010.10.04. 18:22:49

@lárvalányhaj: Csak általában ezek a nők ritkán állnak szóba halandó emberrel. Olyan, mint az a autószerelő, aki egyszerre dolgozik jól, olcsón és gyorsan. Állítólag létezik ilyen, de az ember általában egyszerre csak két opciót választhat a három közül.

noirp 2010.10.04. 18:26:32

@Püspök utcai gombaszedő: A nickválasztásom, hátigen.
Megmondom, mi van: ez az eredeti nickem anagrammája. Miért? Mert ahány verzió, annyiszor felejtettem el a jelszavam. Ez maradt :DDDD

Én még nem tudom, mihez kedjek Luther Mártonnnal, Kalasnyikovval és Eddie Irvine-nal.

Szerintem semmit, engedd el magad ilyen társaságban :))

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2010.10.04. 18:28:25

@bajor gizella: "You are just sitting there with that magnificent instrument between your legs and all you can do with it is just scratching it..."

scsaba1 2010.10.04. 18:28:31

@noirp:

Volt valami róla szó valami kommentelhető oldalon is. A csúnya és gonosz évfolyamtársak szerint Timike koránt sem akkora géniusz, viszont világ életében jól tudott helyezkedni.

scsaba1 2010.10.04. 18:34:35

@Frengi:

Egyébként a mosogatógépet én is emberiség egyik legnagyobb találmányának tartom a kerék, a belső égésű robbanómotorok és az ismétlőfegyverek mellett.

scsaba1 2010.10.04. 18:39:49

@bajor gizella:

Röhögni fogsz, de az egyik idióta pinamagazin (talán a Kiskegyed) megcsináltatta Jézus személyi horoszkópját vagy aszcendensét (vagy mi isten haragját) a születésnapja alapján. Mégpedig így: 0. év, december 25.
Két oldalas cikk volt, keményen....

bajor gizella 2010.10.04. 19:02:06

@scsaba1: már miért lenne baromság.:)nekem volt vízöntő palim, hát tiszta jézus volt egy az egyben. néha próbáltam megkeresni hol rejtegeti a kersztet. tele volt világmegváltó ötletekkel, csak jézustól eltérően elég szar családi háttere volt, így hedonista kicsapongásba menekült, ahelyett hogy szektát alapított volna.
én csak vízöntőkkel, nyilasokkal és ikrekkel jártam eddig, na ez se véletlen a párhoroszkóp szerint ezekkel illek össze. volt egy halak faszim is, ő egyértelmű tévedésnek bizonyult, nem is illik az egyenletbe, és különben is, vele nem maradtam szárazbaráti kapcsolatban mint a többivel. mert ha rá gondolok mindig az a jelenet ugrik be mikor bemondtam az unalmast állt a jégszekrény elött, kinyitotta a fagyasztót, és minden fagyott portékát kivágott a konyhakőre. csak röpködtek a szülei által gondosan lefagyaszott marhalábszárak, és egyész csirkék. micsoda halak jellem...

vincere 2010.10.04. 19:31:08

@scsaba1: a mosogatógép nálam is ilyen, a lézeres szemműtéttel együtt

2010.10.04. 19:47:22

@scsaba1: Én is azt gondoltam, hogy ezzel minden god megoldódik, de nem.

A fiúk sosem rakják be a szennyest, mert általában soha seki nincs aki kipakolja. Megy a vita, ha én kipakolok te bepakolsz, tegnap is én pakoltam.

A fiam egyszer egy zsidó lakást bérelt a haverokkal, ott 2 mosogató gép volt, mindig mind a kettő vagy félig üres, vagy félig tele, vagy épp ment mind a kettő. Áh, férfiak, nem jó ezeknek semmi. Reménytelen.

A menyem álladóan panaszkodott a fiamra, hogy ő soha, és midig, gondoltam adok nekik lóvét vegyenek egy mosogatógépet, és akkor végre nyugalom lesz. Erre mit csinált a megyem? Vett egy új kanapét, mert a régi már kényelmetlen. Hát normális?

2010.10.04. 19:58:29

Utálok vasalni.

Erről mindig a Bostoni fojtogató jut eszembe, ott is utált vasalni a csaj, fülhallgatóval hallgatta ai istentszteletet közben, no de jött a Toni Curtis a seprűnyéllel, és annyi.

Vasalni veszélyes.

A Tyne folyó déli partja 2010.10.04. 20:26:22

@lárvalányhaj: egyetértek. voltam hasonló helyzetben.

A Tyne folyó déli partja 2010.10.04. 20:29:38

@Zabalint: tévedsz. nem egyszer voltam olyan helyzetben, (munkában is, társkapcsolatban is), hogy a másikat zavarta, hogy nekem magasabb a végzettségem.és ehhez semmit nem kellett tennem, elég volt megtudnia, hogy diplomám van, rögtön úgy érezte, hogy lenézem. mert kisebbségi komplexusuk volt.

A Tyne folyó déli partja 2010.10.04. 20:33:15

@Princess of Darkness: na és amelyik nő mondjuk nem megy férjhez? vagy mindenki menjen, csak azért, hogy eltartsák. tök jó, tényleg. kösz, inkább nem. hogy aztán az legyen, amit a mostohaapám gondol, hogy a nőnek kuss a neve, mi? örüljön, hogy eltartják. na ne.

A Tyne folyó déli partja 2010.10.04. 20:35:48

@Zabalint: pedig bizony én pont ugyanezt tapasztaltam. véletlenül mondtam valami idegen szót, a másik meg rámförmedt, hogy biztos azért mondom, mert nagyzolok előtte.

A Tyne folyó déli partja 2010.10.04. 20:46:14

@VaTi: igen, csak tudod, ebben a gond inkább az szokott lenni, hogy a férfi (lásd a mostohaapám) elvárja a kiszolgálást, meleg vacsorát, stb. azzal a felkiáltással, hogy ő dolgozott, elfáradt a munkahelyén. csak azt felejti el, hogy manapság a feleség szintén a munkahelyén tartózkodik napközben, és nem otthon üldögél. Magyarul, ugyanúgy nem ért rá ezt mind megcsinálni, mint a férfi, szimplán azért, mert ő is dolgozik, és ő is most ért haza...

A Tyne folyó déli partja 2010.10.04. 20:51:50

@Frengi: én is utálok vasalni. leginkább csak még több ráncot csinálok a ruhába...

niyabinghi 2010.10.04. 20:54:35

@Frengi:
A világ legjobb találmánya.
Egyszer próbált nekem udvarolni egy olyan tipikus mélynövésű nagyokos, (városi hegymászóruhás, bőr telefontokkal az övén), aki mindent erőből akart megoldani. Bőszen nekiállt bizonygatni, hogy ha ő egyszer megnősül, nem vesz mosogatógépet, mert milyen nő az, aki nem tud elmosogatni a családja után. Miután megjegyeztem, hogy akkor nálatok mosógép is biztos azért van, mert azon tartja anyád a teknőt, már nem gondolta úgy, hogy nálam érdemes próbálkoznia.

A Tyne folyó déli partja 2010.10.04. 20:57:51

@niyabinghi: na, ez a tipikus. szerinte a nő arra van, hogy kiszolgáljon, mi?

niyabinghi 2010.10.04. 21:10:44

@Animacs (a Tyne folyó déli partja):
Én szívesen szolgálom ki a Szent Embert, szeretek főzni-mosni-takarítani, halálra gondozni a szeretteimet. (Tudom, mintaszerű jiddise máme leszek egyszer.) Otthon is ezt láttam, nekem is ez a természetes. Alapból esélytelen volt a kis törperős, de az a magabiztosság és mindent (jobban) tudás hihetetlenül ellenszenvessé tette.

A Tyne folyó déli partja 2010.10.04. 21:28:23

@niyabinghi: na de ha olyan munkahelyed van, ami totál kifáraszt, kétlem, hogy annyira boldogan állsz neki este nyolckor mondjuk a nagytakarításnak, míg ő elterpeszkedik a kanapén, és meg akar halni, mert ő szegény dolgozott.

szellőláb 2010.10.04. 21:30:57

@scsaba1: "Az emberiség legnagyobb találmánya az űrrakéta és a füles sapka" mondta kedves századosunk, aki kurvára tudott télen fázni.

niyabinghi 2010.10.04. 21:51:55

@Animacs (a Tyne folyó déli partja):
A munka és a fáradtság nem magyarázat az igénytelenségre meg a koszra. Sem akkor ha sokat dolgozol, sem pedig akkor, ha otthon vakarod egész nap. Fogalmazzunk úgy, hogy az embernek saját magával szembeni elvárása, hogy a környezete ne disznóólhoz hasonlítson. Persze hárítani meg a másikra mutogatni, hogy ki mikor mit csinál/nem csinál sokkal könnyebb.
Ja és nem, nem az a típus, aki kanapén terpeszkedve halni készül munka után.

A Tyne folyó déli partja 2010.10.04. 21:59:28

@niyabinghi: nem az igénytelenségről beszélek. a kiszolgálásról. merthogy én pont ezt láttam, a férfi hazaér, ledől a kanapéra, és "én dolgoztam" felkiáltással elvárja a kiszolgálást a nőtől, aki pont ugyanúgy munkával töltötte a napját. sőt. utána még elment a gyerekért, bevásárolt. de ahogy beesik az ajtón, jön a férfi, (a kanapéról) hogy mikor lesz már kaja,stb. én ezt láttam otthon is, meg a szomszédban is. totál nem számított a "háziuraknak", hogy a nő is most esett haza,ő is dolgozott és elfáradt. hogy ők megmozdítsák a kisujjukat? ugyan már. pl. mostohaapám szerintem azt se tudja, hol van a mosógép. életében nem pakolta se be, se ki. de olyat is megcsinált, hogy pl. szüksége volt egy darab tollra, kocsiba vágta magát, és elment érte. hogy körülnézzen, hogy esetleg nem kell-e kaja, mosószer, akármi a háztartásba, az eszébe se jutott. az a nő dolga. anyám meg cipekedik a buszon, mert ő nem vezet...

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2010.10.04. 22:00:22

@niyabinghi: mondd, hogy össze volt nőve a szemöldöke, és Recdong márkájú cipőt hordott és számológépes Casio órája volt :-)

niyabinghi 2010.10.04. 22:06:46

@Animacs (a Tyne folyó déli partja):
Az tényleg gáz, de nem minden férfi olyan egoista faszkupak. Ezek szerint nekem szerencsém van.

niyabinghi 2010.10.04. 22:09:52

@Professor Pizka:
Ezt honnét tudtad? De azért mondom: össze volt nőve a szemöldöke, és Recdong márkájú cipőt hordott és számológépes Casio órája volt. Sőt, ünnepnapokon nem olyan tudományos anyagú sokzsebes nadrág volt rajta, hanem kordbársony. De a sok zsebből nem engedett. :D

noirp 2010.10.05. 06:57:29

@Animacs (a Tyne folyó déli partja):
És ez még milyen sokáig így lesz, uramisten.
De hát még most is úgy nevelik a fiúgyerekeket (a mai anyukák is!!) hogy a seggük is ki van nyalva, mert ők anyuci pici fiai.

:P

lárvalányhaj 2010.10.05. 08:28:07

@Animacs (a Tyne folyó déli partja):

Az a baj, h a férfiak azért nem tudnak sokszor igazán jól besegíteni a háztartásba, mert fogalmuk sincs, hogy éppen milyen állapotok vannak. Meg nem is érdekli őket. Pl. simán elmennek a madarasteszkóba úgy, hogy 12 guriga vécépapíron kívül nem hoznak haza semmit, miközben a hűtő meg tök üres.
Persze most nem a saját férjemről beszélek, mert ő nagyon házias :)

scsaba1 2010.10.05. 08:51:00

@lárvalányhaj:

Viszont a nők meg simán elmennek a madarasteszkóba 12 guriga vécépapírért meg egy doboz margarinért és hazajönnek vagy 4 hajléktalanszatyor cuccal + egy lapra szerelt sarokpolccal. "Apja, nem is segítesz? Nekem kell hazacipelnem ezt a sok cuccot? Nem szégyelled magad, hogy férfi létedre... (műkönnyek, durca, dugás ma nem lesz, de az elbaszott pénz miatt csekkbefizetés sem)
"Szerencse, hogy nálam volt a bevásárlókártyám, mert csak 5k-t vittem magammal" (igazán remek, hogy fizethetjük az Uzsora és Tsa. pénzintézettől felvett 40%-os THM-ú kölcsönt is. Tudom...tudom, ha 31-ig befizetjük, akkor nincs rajta kamat. Csak még soha nem sikerült, drágám. Illetve ha ránézel a naptárra, akkor láthatod, hogy 29-e van)

scsaba1 2010.10.05. 08:57:59

@noirp:
Egyébként ez rólatok, nőkről is szegénységi bizonyítvány, mer' ugye egyszer ti is anyák lesztek remélhetőleg.
Illetve érezve a kommentekből áradó sértettséget és E/1-es érintettséget, ott a nagy kérdés: miért áldoztatok az életetekből egy-kettő-sok hónapot/évet egy mamakedvence komplexusos bumburnyákra, aki még egy kibaszott tojásrántottát sem tud megsütni magának. Ja, hogy majd én megváltoztatom, majd én megnevelem? Mert jó srác egyébként, de... ;)

El Topo (Sgt. Elias) 2010.10.05. 09:06:45

@scsaba1:

És a négy hajléktalanszatyorban nem ám alapvető élelmiszerek vannak, hanem illatos mécses, műorchidea a fürdőszobai kispolcra, meg kispolc, ugyebár a műorchidea alá.

noirp 2010.10.05. 09:13:12

@@lárvalányhaj: Anno (1980 k.) apám mindig kunkogott, hogy hogy a francba megy el az a sok konyhapénz. Anyám felkapta az iszapot, és a következő hónapban mama pici fia járt bevásárolni.
Nem volt több kunkogás.

noirp 2010.10.05. 09:16:25

@scsaba1: Kösz, de én dobtam a mama kedvencét.
De hát öcsém és unokaöcsém is az. Én hátizsákkal költözködtem, mikor egyetemre mentem. öcsi teherautóval. Nagyot röhögtem rajta.

Amúgy meg úgyis mindig találtok magatoknak pótanyukát/madarat, úgyhogy hol itt a probléma? :DD

noirp 2010.10.05. 09:18:53

@scsaba1: amúgy meg nem lehetnek jó tapasztalataid a nőismerősökkel kapcs. :)

noirp 2010.10.05. 09:19:55

@El Topo (Sgt. Elias): :DDD
jogos :))

Kihagytad a lovacskaforma, fémnek kinéző (de műgyanta) levélnehezéket.

noirp 2010.10.05. 09:21:36

@scsaba1: még egy: anyámnak megesküdtem, ha fiúgyerekem lesz, baltával nevelem.
Más kérdés, h ezt szakestről frissen hazaérve jelentettem ki, tehát eléggé elázva.

scsaba1 2010.10.05. 09:26:48

@El Topo (Sgt. Elias):

Jah, hát ez alap. Annyira nyilvánvaló, hogy le sem írtam.

kida 2010.10.05. 14:02:26

szerintem a legjobb a "miért nem hajtják le a férfiak az ülőkét" című történet. erre van egy elméletem (most attól eltekintve, hogy nekem miért kötelességem, nekik miért nem): egy nőnek nem kell ülőkefelhajtás után megfognia a nemiszervét ahhoz hogy pisiljen, egy férfinek igen. Mégis nekünk kell pöcsfogás előtt jól letapizni az ülőkét. Én épp tréningelem magam, hogy átszoktassam magam és bal kézzel nyúljak az ülőkéhez, de jobbkezesként ez nem olyan egyszerű. Szóval ez is egy olyan dolog ami tök értelmetlen de elvárják.

Lygia 2010.10.05. 15:19:20

@kida: Na hát erre most muszáj írnom, mert ez az án saját vörös posztóm. :-)

Tehát elöljáróban: általában a deszka tiszta, mert van aki letakarítja. Bár gondolom erről a tényről te is csak másodkézből szerzel tudomást. Emellett neked a világon semmi bajod nem lesz, ha véletlen lehajtott ülőkével találkozol, nekem azonban rendkívül kellemes az éj közepén félálomban kioperálnom magam a WC-csészéből... Uff.

scsaba1 2010.10.05. 16:49:42

@kida:

Én nem fogom meg kézzel. Lábbal felrúgom és kész... Utána meg úgy hagyom. Egyszer sem kell hozzányúlni...

Vagy meg kell állapodni a ház asszonyával, hogy este nyolc után mi majd a csapba hugyozunk, a vécét nyugodtan használja csak ő.

A Tyne folyó déli partja 2010.10.05. 19:25:59

@niyabinghi: tudom, a múltkor pl. a tesóm (öcsém van, itt lakik nálam) szabadnapos volt, és közölte, mikor hazajöttem, hogy kitakarított, és ha már a kezében volt a törlőrongy, akkor az én szobámban is letörölgetett, aztán meg ki is porszívózott. szokott kaját is csinálni, meg mosogatni is. de a mostohaapám egy idióta.

A Tyne folyó déli partja 2010.10.05. 19:28:04

@noirp: nem, tesóm már fejlődött. igaz, kiskoromban én is dührohamot kaptam, mikor rámszóltak, hogy rendetlenség van a szobámban, és mikor mondtam, hogy az öcsémnél kétszer akkora, rá mégse szólnak, mindig az volt a válasz, hogy "de te vagy a lány". de azért őt se kényeztették el, csak neki ritkábban szóltak házimunkák hanyagolása miatt, mint nekem.

A Tyne folyó déli partja 2010.10.05. 19:35:10

@lárvalányhaj: ja, tesóm is rendben van, meg a volt barátom is képes volt bevásárolni (naná, előbb lakótársakkal lakott, aztán egyedül - ha enni akart, kénytelen volt körülnézni, mi is kell). utóbbinál inkább azt vettem észre, hogy házias hiszi magát, mert imád főzni, viszont simán benthagyja az edényeket a mosogatóban napokig, meg nem veszi észre pl, hogy a csapot le kéne törölni, meg arra mondja, hogy rend van, ami szerintem egyáltalán nem az. pedig én se vagyok éppen házitündér, de úgy látszik, bizonyos dolgokhoz tényleg nőnek kell lenni.

A Tyne folyó déli partja 2010.10.05. 19:37:16

@scsaba1: na, ez rám megint nem jellemző. nekem exem volt ilyen (nem az előbb írt, egy másik), hogy szórta a pénzt. pedig férfiből volt. én meg nőből, és nagyon is spórolós vagyok.

A Tyne folyó déli partja 2010.10.05. 19:42:16

@Lygia: meg az is tök kellemes, mikor éjjel felébredsz, hogy ki kell menned, és félálomban ráülsz a hideg csészére, mert persze miért is hajtotta volna le...javaslom a hím egyedeknek, próbálják ki.

lárvalányhaj 2010.10.05. 19:45:57

@scsaba1:

17 évesen az ember nem feltétlenül látja előre, hogy a mamakedvenceség miben áll, és milyen következményei vannak. Ott áll előtted az _álompasi_, hollófekete haj, görögös arcél, kockahas, 20+ centis farok... ilyen feltételek mellett nem azon kezdesz gondolkozni, hogy vajon hova dobálja a szaros gatyát :P

lárvalányhaj 2010.10.05. 19:48:55

@Animacs (a Tyne folyó déli partja):

Nemisazhogy nőnek kell lenni, hanem ha valamilyen témával sokat foglalkozol, akkor az valamilyen módon a környező világ észlelését is átszervezi. Sherlock Holmes egy pöttynyi lehullott Vogue-hamuból megállapítja, hogy ki kólintotta fejbe a vécéülőkét nem lehajtó férjet, mi meg azt vesszük észre, hogy mikor jött el a perc, hogy kitöröljük a mosdókagylót.

lárvalányhaj 2010.10.05. 19:52:08

@kida:

Nem tudom, engem ez sose szokott zavarni, mint ahogy a közepén megnyomott fogkrém és társai sem. (Zavar viszont, ha valaki fokhagymásat főz abban a lakásban, amelyben tartózkodom, mert a fokhagyma megpucolásának pillanatában rozsdás lándzsaként hasítanak a szaglóhámomba a felszabaduló illóanyagok.)

niyabinghi 2010.10.05. 19:59:11

@Animacs (a Tyne folyó déli partja):

Legalább nem veletek él. _Az is valami._ :)

El Topo (Sgt. Elias) 2010.10.06. 11:39:09

@neccharisnyás útonálló:

Ne röhögj, amikor megvalósul kurvára nem vicces.:)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.10.06. 15:28:23

@El Topo (Sgt. Elias): Jóvanna! Csak mindég magamból indulok ki. Folyton elfelejtem, milyen tapasztalatokkal rendelkező emberek lézengenek erre.

BTW műorchidea alá hímzett kisterítő is dukál a sarokpolcra. Az úgy gics.... akarom mondani, szép!

Intizar 2010.10.07. 16:38:34

@Midbár: Kár egyenkint számolgatni. Nyugodtan kiindulhat kb. nyolcvan százalékból. Önnek több esélye van, hogy élvezzen egy ilyen aktust, hiszen van prosztatája (föltételezem).
Ja, és hadd áruljak el még egy szörnyű igazságot: a szájukkal sem tudnak jobban élvezni, mint Ön vagy akárki más. A nénik a filmeken csak úgy csinálnak. Ha érti, hogy mondom.

A Tyne folyó déli partja 2010.10.08. 20:07:52

@noirp: na, most olvasgatom újra: a mostohaapám konkrétan azért nem hajlandó semmit se elvégezni, mert egyrészt ugye, ő dolgozott (kit érdekel, hogy anyám is, ezt totál figyelmen kívül hagyja), valamint, mivel a háború után volt gyerek, egyedül maradt anyukával, aki kénytelen volt dolgozni, és négy darab lánytestvérrel, bizony befogta anyuci a házimunkába. és ez neki borzasztó nagy válságot okozott, hogy mi az, hogy neki mosogatnia kellett gyerekként, pedig ő férfi...

cd-r 2010.10.08. 22:05:00

@lárvalányhaj: angol tudósok megállapították, hogy sajnos az esetek túlnyomó részében kizárják egymást.

lárvalányhaj 2010.10.09. 08:56:48

@cd-r: Elképzelhető, hogy az angol tudósok nem reprezentatív mintán végezték a felméréseiket. :P

niyabinghi 2010.10.09. 20:34:36

@neccharisnyás útonálló:

Kéremszépen, az úgy van, hogy vitrin, aminek az összes polcán - a nippek és az aranyozott szélű mokkáskészlet alatt - horgolt terítő van. A vitrin tetején megint horgolt terítő, erre kerül a DVD-lejátszó, amit egy újabb - túllógó - horgolt terítő követ. Ennek a tetejére kell elhelyezni a görög szuvenírvázát, amibe rózsaszín műrózsa kerül. Az az igazán szép pillanat, amikor a DVD-lejátszó becsípi a váza alatti kis alátétet és szépen magával rántja a görög isteneket ábrázoló műalkotást.

A Tyne folyó déli partja 2010.10.09. 23:11:38

@niyabinghi: élvezet lehet ott port törölni...mire lepakolod a sok szirszart, aztán meg utána vissza, az tovább tart:)
süti beállítások módosítása