Olvasói rovat - Vegyesfölvágott 10.

2010/08/28. - írta: Modor Tibi

Na ez már tényleg kellett, mint galambnak a tiszta búza. Elképzelhetetlen mennyiségű egy-kétmondatos modorosságot, cikket, képet, meghívót küldtök - de hát a napi 3-4 facebookos bejegyzésnél több nem nagyon fér el ott.

Így kaptok hát egy (illetve még jó pár) meganetszemét-posztot - ti küldtétek, olvassátok ti :-))

Volt pár olyan, ami a személyiségi jogok és méltóság miatt inkább nem fog kikerülni - megnéztem, jó volt, köszi. 

 


 

Tomitól az első:

Hello Modor Tibi!

Ezt a kommentet láttam ma youtubeon:

 

"TÖKÉLETES VHS. Zseniális, hibátlan, csont nélküli. Nem csak, hogy sárbatipróan tehetségesek vagytok szakmailag, no meg iszonyatos tempójú felzárkóztató divatdiktátorok, Bori tökéletes femme fatale, ráadásul úgy néz ki, ordas mód élvezitek is amit csináltok. Magyarország tetején 1989-ben. És ez most nagyon fontos. Ez mindig nagyon fontos. Gigatonna inspiráció és mentális kalória. Köszönjük szépen."

 

Nem tudom te hogy vagy vele, de én fejbedobnám egy tortával.

playdog kommentje innen:

https://www.youtube.com/watch?v=HS8TdNjuqjQ

és ahogy a fodrászom szokott elköszönni: "Csiríó"

 

Következő nadivereb:

Üdv!

Rendszeres olvasó vagyok, de írásra egész eddig nem késztetett semmi. Ma viszont találtam a postaládában egy szórólapot, amit valami kajaházhozszállító cég követett el. Címlapon (narancssárga-sárga színösszeállításban): "Hiányzik Anyu főztje?" Nem tudom, miért nyitottam ki.

 

"Ide süss, Drága Lányom, Édes Fiam!

A futárokat reggel szalasztom, legkésőbb fél kettőig megkapod az adagod. Rendelni tudsz így is, úgy is: telcsin, faxon, neten vagy a gyorsjárásúaknál. Mint látod, szinte ingyen főzök Neked, hogy megteljen gelebed. Az árban minden benne van, mi nem szokatlan. A cehhet kedvenc futárodnál gombolod, hogy megvehessem jövő hétre az anyagot. Azt szeretem, ha rendesen eszel, 400 ruppó alatt okos nem leszel."

 

"Asszondom Neked:

Egész hétre vonatkozó rendelésedet a megelőző hét utolsó munkanapján délután 16-ig várom. Hétközben egy napra vonatkozó rendelésed leadási határideje előző nap délután 14 óra. Netán ha nózid folydogál és lemondanál, előző nap délután 14-ig telefonálj. Boldoggá teszel, ha Q1 menüt eszel, 5% kedvezményt magadnak így szerzel. Ha rögtön nem a böndődbe teszed a tápot, a hűtőt kell használnod. Mikor kedved úgy tartja, onnan a mikróba dobálod, néhány percig födő nélkül adjusztálod."

Az ételek kategóriái is kreatívan lettek elnevezve. Ezt is leírom, mert lenyűgöző.

A: Egyszerű leveim
B: Gazdag leveim
C1: Főzike, feltét nuku
C2: Ez feltéttel dettó...
D: Házikós sertés, marha
E: Friss szárnyasok
F: Bundás molyolós 1
G: Bundás molyolós 2
H1: Tésztások, figyelem
H2: Közkívánatra
I: Kedvencek
J: Fitness + sali
K: Vega kajcsik
L: Kicsi Zukker ch: max. 100 g/adag
M: Egyveleg
N: Mindenféle pala
O: Sütimüti pogácsa
P: Savnya
Q1: Ma jóllakoma
Q2: Pici-poci
R: Éhes-édes


Ezek után főzhetnek akármilyen jól, nincs az az isten, hogy náluk egyek. Inkább veszem éhen.

nadivereb

 

 

sDm egy elképesztő szülinapi meghívót osztott meg velünk: 

A NAGY SZÜLETÉSNAPI ELVÁRÁSLISTA

A Nagy Születésnapi Elváráslista /továbbiakban: NszE/ egy bonyolult és többször ellenőrzött szabályrendszer remeke, melyet - egyfajta hagyománytiszteleti alapon - minden olyan személy köteles betartani, aki ellátogat az épp aktuális születésnapi partira. Az ősi szabályok értelmében minden születésnapos 5 / öt/ elvárás támasztására jogosult az év e jeles napjának alkalmából. Az NSzE a becsületre, odaadásra, de mindenek előtt feltétlen szeretetre épül, mely - koncentrálódjék az ünnepelt, vagy épp az alkohol köré - bearanyozza varázsával a születésnapi hangulatot.

A - már említett - ősi szabályrendszer szerint elváráslistát KIZÁRÓLAG születésnap alkalmából lehet felfedni a meghívottak kíváncsi sereglete előtt. Minden más alkalom elenyésző és szánalmas kísérlet csupán az elváráslista varázslatának előcsalogatásóra.

Jelen NSzE - mely egyben az első is a sorban - Olivér és Dániel születésnapjának alkalmából íródott. A szabályrendszer hitelesítéséért András elváráslista-ügyi biztos felelt. Utóbbi személy tiszte egyúttal az elvárások maradéktalan betartatása a rendezvény alatt. Erre a célra bármilyen eszköz a rendelkezésére áll. Az NszE hivatalos elváráslista-ügyi betartatója Norbert, kinek feladatköre az elváráslista-ügyi biztos teljes vállszélességgel történő támogatása.

Az NSzE varázslatához elengedhetetlen, hogy a megjelentek anyagi javaik egy jelképes részét (200 forint) az elvárások misztikus oltárán áldozzák fel. Az est folyamán A Varázslatos Nyolcasgolyó segítségével az elváráslista-ügyi biztos precíz szempontrendszer szerint értékeli a vendégek teljesítményét. Így egy pontszámítást követően az est végén kikiálthatja az elvárásokhoz leghűbben alkalmazkodó személyt, a mulatság győzteseként.

Az NSzE győztese abban a kegyben részesül, hogy az elvárások misztikus oltárára helyezett anyagi javakkal megtömvén zsebeit a két ünnepelt társaságában kötelező jelleggel ellátogathat a privát afterparty-ra. egy sztriptíz bárba.

 

1. ELVÁRÁS - NYITÓBESZÉD

A MULATSÁG AL PACINO EDDZŐBÁ' MEGINDÍTÓ BESZÉDÉVEL VESZI KEZDETÉT, MELYET MINDEN JELENLÉVŐ KÖTELES VÉGIGHALLGATNI.

2. ELVÁRÁS - A MULASZTÁS MEGTORLÁSA

AKI LEKÉSI AL PACINO NYITÓBESZÉDÉT, MEGKÍSÉRELHET EGY LELKESÍTŐBB BESZÉDDEL KEDVESKEDNI DÁVIDNAK ÉS KOPPÁNYNAK (TOVÁBBIAKBAN: ÜNNEPELTEK). AMENNYIBEN A KÉTTAGÚ ZSŰRI - MELY AZ ÜNNEPELTEKBŐL ÁLL - ÚGY ÍTÉLI MEG, HOGY A MONOLÓG NEM VETEKSZIK AL PACINO MEGINDÍTÓ BESZÉDÉVEL, ÚGY AZ ILLETŐ KÉNYTELEN 1 /EGY/ ÜVEG SÖRT VÁSÁROLNI AZ EGYIK - ÁLTALA VÁLASZTOTT - SZÜLETÉSNAPOSNAK. AMENNYIBEN A ZSŰRI KÉPTELEN DÖNTÉSRE JUTNI, A VARÁZSLATOS NYOLCASGOLYÓ HOZZA MEG A VÉGSŐ HATÁROZATOT.

 

3. ELVÁRÁS - BOHÓKÁS SAPKA

A MEGJELENÉS BOHÓKÁS SAPKÁBAN TÖRTÉNIK!

(AZ A SAPKA MINŐSÜL BOHÓKÁSNAK, MELYET AZ ILLETŐ UTCÁN NEM VENNE FEL],

4. ELVÁRÁS - RIVERSIDE VERETÉS

VALAHÁNYSZOR AZ EST FOLYAMÁN FELCSENDÜL A MÉLTÁN HÍRES RIVERSIDE C. TÉTEL MELBOURNE SÁMUEL ELŐADÁSÁBAN, A MEGJELENTEKNEK - TEGYENEK ÉPP BÁRMIT - KÖTELESSÉGÜK LENDÜLETES TÁNCBA KEZDENI, MELY MÁR-MÁR AZ ESZEVESZETTSÉG HATÁRAIT SÚROLJA. TERMÉSZETESEN ILYEN NEMŰ MULATOZÁSRA ÜLVE SORT KERÍTENI CSAKNEM LEHETETLEN, AZ EFFÉLE PRÓBÁLKOZÁS A 2. ELVÁRÁSBAN EMLÍTETTEK ALAPJÁN BÜNTETENDŐ.


S. ELVÁRÁS-DEKOLTÁZS

A RENDEZVÉNYEN MEGJELENŐ HÖLGYEK SZÁMÁRA JAVALLOTT A MÉLYEN DEKOLTÁLT RUHA VISELETE. EZ A GYAKORLATBAN TÚL KELL, HOGY TEGYEN A HÖLGY EGYÉNI MEGÍTÉLÉSE SZERINTI ÁTLAGOS DEKOLTÁZSON. AMENNYIBEN VALAKI KELLEMETLENNEK ÉREZNÉ A MÉLYEN DEKOLTÁLT RUHA VISELETÉT, AZ 5. ELVÁRÁSNAK MAXIMÁLISAN ELEGET TEHET A HARISNYA ÉS RÖVID SZOKNYA VARÁZSLATOS KOMBINÁCIÓJÁNAK ALKALMAZÁSÁVAL IS. TERMÉSZETESEN AKI MINDKÉT LEHETŐSÉGGEL ÉLNI KÍVÁN A MULATSÁG ALKALMÁBÓL, BÓNUSZ PONTOKBAN RÉSZESÜL.


6. ELVÁRÁS - MISS ÜSZŐ ÉS MR. PRESIDENT

A MEGJELENTEKNEK SZÁMOLNIUK KELL ANNAK LEHETŐSÉGÉVEL, HOGY AZ ÜNNEPELTEK ÉS A VARÁZSLATOS NYOLCASGOLYÓ DÖNTÉSÉNEK EREDMÉNYEKÉNT KVALIFIKÁCIÓT NYERNEK AZ EST SZÉPSÉGVERSENYÉRE, AHOL MEGVÁLASZTÁSRA KERÜL A RENDEZVÉNY LEGMEGNYERŐBB MR. PRESIDENTJE ÉS LEGELBŰVÖLŐBB MISS ÜSZŐJE IS.

A VERSENY LETISZTÁZOTT SZABÁLYOK ALAPJÁN, A VARÁZSLATOS NYOLCASGOLYÓ JÁTÉKVEZETÉSÉVEL ZAJLIK. A VERSENY HITELESSÉGÉÉRT AZ ELVÁRÁSLISTA-ÜGYI BIZTOS FELEL

7. ELVÁRÁS - HÓFEHÉRKE ÉS A HÉT TÖRPE

A SZÜLETÉSNAPI ZSÚRON MEGJELENT SZEMÉLYEK KÖZÜL A HÉT LEGALACSONYABB KÖTELES ÖSSZEÁLLNI EGY KÖZÖS FOTÓ EREJÉIG, MÉGPEDIG NÖVEKVŐ SORRENDBEN. A MAGASSÁG NEM BEFOLYÁSOLHATÓ OPTIKAI CSALÓDÁST ELŐIDÉZŐ LÁBBELIK VISELETÉVEL. A MAGASSÁG FOGALMA CIPŐ NÉLKÜL ÉRTENDŐ.

8. ELVÁRÁS - A VARÁZSLATOS NYOLCASGOLYÓ

A KÉT ÜNNEPELT AZ EST BÁRMELY PILLANATÁBAN FOLYAMODHAT KÉRDÉSSEL A VARÁZSLATOS NYOLCASGOLYÓHOZ - ÉRINTSEN AZ BÁRKIT. A VARÁZSLATOS NYOLCASGOLYÓ ÁLTAL HOZOTT DÖNTÉS SZENT ÉS SÉRTHETETLEN. AKI ELLENSZEGÜL A VARÁZSLATOS NYOLCASGOLYÓ AKARATÁNAK, AZ ÜNNEPELTEK - ÉS NEMES NORBERT - HARAGJÁT VÍVJA KI MAGA ELLEN. AZ KÉRDÉSEK/KÉRÉSEK ETIKAI HATÁROKON BELÜL TARTÁSÁÉRT A ELVÁRÁS LISTA-ÜGYI BIZTOS FELEL.

9. ELVÁRÁS - A LEGRÉSZEGEBB VIGADÓ

AKIT A KÉT ÜNNEPELTBŐL, ELVÁRÁSLISTA-ÜGYI BIZTOSBÓL ÉS A VARÁZSLATOS NYOLCASGOLYÓBÓL ÁLLÓ NÉGYTAGÚ ZSŰRI AZ EST LEGRÉSZEGEBB SZEMÉLYÉNEK ÍTÉL MEG, LEHETŐSÉGETNYER.HOGYASZÜLETÉSNAPI PONTVERSENY GYŐZTESÉVEL ÉS AZ ÜNNEPELTEKKEL EGYÜTT ELLÁTOGATHASSON A SZÜLETÉSNAPI AFTERPARTY HEYSZÍNÉRE. A SZTRIPTÍZBÁRBA.

VÉGSŐ ELVÁRÁS - ÖLTÁNC

A RENDEZVÉNYEN RÉSZTVEVŐ HÖLGYEK KÖTELESEK ÖLTÁNCOT LEJTENI A KÉT ÜNNEPELTNEK, AKIK BEKÖTÖTT SZEMMEL IGYEKEZNEK MEGHATÁROZNI A TÁNCOSOK KILÉTÉT. A SZABÁLYZAT ÉRTELMÉBEN MINDKÉT SZÜLETÉSNAPOST MEGVICCELHETIK AZ ÜNNEPLŐK EGY-EGY FÉRFI ÖLTÁNCOS BEVETÉSÉVEL IS. ÜNNEPELTENKÉNT MINIMUM 5-5 ÖLTÁNCOS MUTATHATJA BE TUDÁSÁT A HAJNALI ÓRÁKBAN. AKIKET TERMÉSZETESEN A VARÁZSLATOS NYOLCASGOLYÓ SORSOL KI A TÖMEGBŐL. A DÖNTÉSNEK ELLENSZEGÜLNI TILOS.

 

Benci küldte be a Class FM egyik reklámplakátjáról származó szöveget (valahonnan ismerős):

Ugye milyen Class kutyaszánon utazni, megtalálni egy rég elfeledett tárgyat, érezni a frissen vágott fű illatát, felkelni a napfelkeltével, teljes erőből szaladni, rossz álom után felébredni, viccet mesélni, összemosolyogni egy idegennel a metrón, kinyitni a szemed a víz alatt, kártyavárat építeni, még meleg kenyeret enni, este 8-kor a lemenő nap fénye, a kakaó tetején a tejszínhab, ha nem csörög a telefonod tárgyaláson, mikor eléred az utolsó metrót, ha egyszer sem fagy le a számítógép, hóvirágot kapni valakitől, ha téli hidegben meleg marad a kezed, ajándékokat csomagolni, mezítláb sétálni a füvön, hallani a hóesést, perceken keresztül kacagni?

 

És jöjjön megint egy meghívó cs.-től:

Kedves Emberek, akik a Roberta barátai vagytok!

Legnagyobb örömünkre, vagy sajnálatunkra kedves, szépséges barátunk Zs. C. Roberta megint egy évvel öregebb lett ”és bölcsebb is talán”. Őt idézem, ”ezek csak számok, és semmi jelentősége” mégis úgy gondolom, hogy egyszer végre ennek a nőnek is legyen egy nagyszabású bulija. Tekintet nélkül arra, hogy hány éves is lett valójában. Talán nehéz lehet elsőre átérezni, de a mi Robertánk igenis egy szentimentális, és nosztalgiázó hölgyemény, aki szeretne titeket (minket) egyszerre, egy helyen látni, megölelgetni és egy kicsit együtt lenni.

Az alkalom, remélem egyértelmű.

A részletekről:

A helyszín: Dob utca 8. A hely neve: Pinyő (A Blahától / Astoriától gyalog 5 perc)

A hely adottságai: Van olcsó pia. (Például: Ászok 350; Dreher 400; Jager 600…) Kapható chips ropi és zsíros deszka a KRIMÓban. Két szint, így a dohányzást, pusmogást, táncot és egymásra figyelést is intelligensen meg tudjuk oldani. A mellékhelység nagyon kulturált.

Program: beszélgetés, táncolás (saját kedvenc zenéinkre, szóval, ha van külön kedvenc zenéd, hozd el mp3 formátumban), csocsózás, és eszegetés, kisebb csoportokban és / vagy egymásnak örülés.

Most mit kell tenned?:

- Írd be a naptáradba. Ha programod lenne, gyere késve, vagy ess be fél órára, csak gyere!!!!, mindenképpen szeretettel leszel látva.

- Hozd magaddal kedvesedet, legjobb barátodat, szüleidet, testvéredet vagy gyermekeidet, vagy akár mindenkit, akit szeretnél elhozni.

- Feltétlenül olyan ruhában gyere, amilyenben akarsz, amihez kedved lesz, amiben jól érzed magad, és amiben szívesen tündökölsz majd a fényképeken.

- Az ajándék miatt ne stresszelj, én se viszek, mert az a fontos, hogy együtt legyünk!

- Hozz viszont, ha időd és kapacitásod engedi valami kis finomságot. (pl: süti, pár szem pogi… én például szeletelt, friss répát hozok rágcsának, mert az a helyen nincs, de ha hozol rágcsát, akkor lesz, és meg is esszük).

Ha bulizni esetleg nincs kedved, gyere kávézni egyet, vagy "csak" dumálni!

Ha valakit kifelejtettünk volna, az csak a véletlen, hívd meg nyugodtan! :)

Várunk szeretettel!

 

Na, itt pedig egy új kis Földlakó érkezését ünnepelhetjük (már 6 milliárd 1-en vagyunk!):

hello Tibi,

nem mertem kirakni a fácsebúkra, de annyira modorosnak találom, hogy a következő "baba született-örvendjünk" sms.t, hogy muszáj átküldenem.
A következő vegyesfelvágottba, vagy vegyesbe mindenképp posztold ki.
És akkor itt a gyöngyszem.

 

"hóha-hó halihó! a ma hajnali hűvös estén egy szőka kis csöppség született.nem túl nagy, nem túl kicsi 3600 gramm a pici. 53 centi hosszában 33 centi mellkasban. császárral jött a világra de a mama, és a baba is jól bírta. mindketten jól vannak és pihennek. Megyek is be hozzájuk, hogy együtt lehessen a Kis Családádunk."

 

Itt még egy régebbi hír, de jópofa:

Tibibá!

Mária egyfajta modorbányára bukkant, sztem érdemes lenne megnézned, odabasz!

http://maria.blog.hu/2010/02/28/fuxos_iwiw

Üdv:

4TUN3

 

Nem kritizálni kell őket, hanem közéjük kerülni! Erről jut eszembe: Marque küldött egy elég modoros linket arról, hogy férfitársainknak mi is a jó.

Sok nő úgy gondolja, hogy nekünk annyi a lényeg, hogy durr bele minél hamarabb, mint a nyulak, aztán köszi puszi csókolom. Ki kell, hogy ábrándítsam az effajta tévhitben élő hölgyeket…
...

 

Aztán újabb meghívó egy határon nagyon túli magyar diákszervezet levelezőlistájáról. Figyelemreméltó - az írók személyétől függetlenül - a jó helyesírás, de az ékezetek tökéletes hiánya. Kedvenc témánk :-))

Melyentisztelt Holgyeim (es mostmar egyuttal Uraim is), kedves Vendegek!

Mint, ahogy azt megszoktak, ismet batoritom onoket, hogy szoljanak hozza a pentek esti ifjusagi kulturalis rendezveny zenei mivoltanak a kibontakozasahoz.

Kulonoskeppen felkernem a holgyemenyeket, hogy becses kacsojukkal pottyogjek be kedvenc dallam-alkotojuk nevet es adott esetben az iment emlitett artistak egy-egy szerzemenyenek a nevet is.

Csutortok delutanig varom visszajelzesuket.

Barati, meleg olelesekkel elore is megkoszonve bucsuzom,

--------------------------

 

Tisztelt Holgyeim es Uraim, Kedves Vendegek!

Ezuton szeretnem tiszta szivbol megkoszonni, hogy az amugyis keves idejukbol sikerult par percet a levelezesre is aldozni, es ekeppen hozzajarultak az ifjusagi rendezveny sikeres megvalosulasahoz.

A ma esti gatyaszakito talalkozasunk remenyeben bucsuzom,

 

Aztán a felsőoktatás...

Szia,

A korábbi Pesti Bölcsész Újsághoz és az egyik kommentelőhöz kapcsolódva bemásolok egy rövid „vallomást” az ELTE filozófia szak egyik kurzusfórumáról, ami: "nem feltétlenül modoros nyelvi attitűdöt mutat, hanem inkább egy jellemrajz arról, aki írta - az pedig egy bölcsész: kész a sztereotípia”

Íme:

 

„Nehéz dolog lehet metafizikusnak lenni... az ember hamar rájön, hogy rajta kívül mindenki hülye... Illetve begyöpösödött.. A Valódi kérdések feltevése nélkül élni, majdnem teljesen érdektelen. Ezt pontosan ott kezdődik, vagy oda tart, hogy minek-hogyan-miért élek? És lehet, hogy (látszólag) ennél messzemenőbb kérdések jönnek ezután, de ha már feltételezzük, hogy élünk, akkor és minthogy minimum a halál, de célunk van (akár tudatunkon kívül), konvergálunk valami fele, ez az, ami igazán számít. Vagy ami az életünket konkrétan befolyásolja. Ez eddig még csak filozófia, hát akkor, hogy lehetne beszélgetni olyasvalakivel, akit nem érdekel az introspekció, és tehát, nem jut el a metafizikáig? Szörnyű lehet metafizikusként ébredni minden nap, majd beülni reggelizni egy bárba,, és olyan emberekkel találkozni akik egyetlen lehetségesben hisznek ,abban, hogy holnap reggel is itt fognak kikötni, (ergo nem aludtak, és nem estek ki az időből, de a ,,világból" igen) és ez valóban annyira törvényszerű, hogy szinte megkérdőjelezhetetlen. Vajon mekkora az esélye, hogy az a részeg a bárban egy volt metafizikus? Bele lehet -e őrülni? És az, hogy hányan őrültek bele, adhat-e pontos választ erre? SEMMI SEM BIZTOS.” 

Címkék: vegyes
42 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Motorpenis 2010.08.28. 08:19:58

Jajj, Péterfy Bori modorgyűjtemény. Eleve a keresztneve becézett változatával fut, ami manapság mintha divat lenne:Mónik, Orsik, Vikik, Andik, Katicák, Katik, meg ilyen rémségek.

Emellett a "művésznő" igazi antinő, kb. annyira nőies, mint Ozzy, és az értelmiségi tyúkok majmolják, mert ők aztán mások, mint a lenézett "plázacicák".

scsaba1 2010.08.28. 08:31:23

Áááá, gecc... A Dob utcai meghívó nem fotosop? Van olyan ember, aki ilyet leír és még jópofának is tartja?

Motorpenis 2010.08.28. 08:34:27

Nadivereb-nek igaza van. Meg kell becsülni az olyan kifőzdét, pizzeriát, amelyik a szórólapon nem erőltet versikéket, rímeket, modoros ételneveket, bikinis nőket. Csak néhány ilyen van.

Zolika1212 2010.08.28. 09:04:43

Pár korsó sör után nincs is jobb mint a friss, szeletelt répa...:D

Penya666 2010.08.28. 09:17:13

@Motorpenis:
Megneztem guglin ezt a peterfiborit. Hat tenyleg szornyu.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.08.28. 09:51:55

@Motorpenis:

Majd mindjárt jőn Styxx, és szétrúgja a valagad!
Egyébként szerintem sem antinő.

lekvárosbukta 2010.08.28. 10:54:27

Sajnálom Tomit, hogy nem vágta le playdog kommentjéről, hogy irdatlan nagy troll. Innen szeretnék playdognak gratulálni, remek!

Ernoke 2010.08.28. 11:53:54

a csajokról pasiszemmel blog egy irdatlan nagy modoros közhelygyűjtemény úgy, ahogy van. a "pasiszemmel"-t megkérdőjelezném:D

cd-r 2010.08.28. 12:11:32

ez a bori annyira krézi ! tiszta dili a csaj

2010.08.28. 12:55:58

Régen úgy volt, hogy a hülyék szerettek volna hasonlítani az értelmes emberekre, és őket mejmolták, manapság az értelmes emberek is képesek hülyét csinálni magukból, csak hogy nem lógjanak ki túlságosan a sorból, és hogy a hülyék társadalma befogadja.

Amíg nem olvastam a modorost, azt hittem én vagyok a hülye, és már már ott tartottam, hogy kötelezően felveszek néhány alürt, de azóta rá jöttem, hogy nem én vagyok a hülye, a begyepesedett, a világgal haladni képtenen, őskövület, másoknak sem tetszik ez a folyamatos gügyögés, ez a jópofi minden áron.

Mégis mindig megdöbbent, amikor azt látom, hogy képesek vagytok minden különösebb erőlködés nélkül előkaparni ennyi szemetet.

Olyan érzésem van, mintha az egész ország rajtam kívül mind a Cosmopolitant olvasná.

Gratulálok a beküldőknek.

Mc_Fly 2010.08.28. 12:58:26

Magyar alter"zene", phöjj..

Az álbölcsész gecinek üzenném, hogy EGYVALAMI BIZTOS, márpedig az, hogy kurvára nem tudja, hogy a magyar nyelvben hová szükséges a szavak közé vesszőket tenni.

Emide Buda 2010.08.28. 13:07:28

Nádiverébnek. Üdvözöllek a horkák, keverlények áldósok,mézlények és táltosétkek világában.
Tetszeni fog! :-)
nomadetel.hu/?categ=29&struct=5
A reklámfilmet feltétlenül nézd meg, még nem is ettél,
de már kifekszel!
www.youtube.com/watch?v=t3-JBgYmL7M&feature=player_embedded
Ehhez képest "Anyu főztje" visszafogott, komolyan.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.08.28. 13:09:15

Azt mondja a mai Malackarajon a Péteranna:
"Ha már húskenyér, a Fény utcai piacon az emeleten, a kávézó mellett van egy kis húskenyeres, jó cuccal. Ugyan nem párizsi, de hasonló karakterű, nyammogi termék."

Nyammogi az anyád picsája, csillagom!

4TUN3 2010.08.28. 13:14:17

Tibibá!

Kösz, hogy kiposztoltad a fuxos iwiw-et - már el is felejtettem, hogy valamikor beküldtem. Viszont hibás a link, valamiért az "üdv" szócska is részét képezi. Lehet, hogy azért, mert az is modoros? ;)

Szocio Pata (kikvogymukblog) 2010.08.28. 13:23:12

@Emide Buda:
Jáhh, ez a nomádétel ez büntet!
A somlói galuska az a legdurvább, mitől táltos? Durumbúzás? Vagy nyereg alatt verték a habot?
De jók az árai, lehet, hogy kipróbálom.

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2010.08.28. 13:29:56

@4TUN3: hohó, és tényleg! Javítottam, kessz. Az üdv szerintem akkor nagyon modoros, amikor ODAköszönésnél használják - akár szóban is :))

bajor gizella 2010.08.28. 15:33:10

a nagy elváráslista ikrei vajon hány évesek lettek ennyi agyalás mellett?
nálam a születésnap tortával kezdődik és ott is ér véget. sosem ünnepeltem alkohollal a születésnapomat. általában azok ünneplik bebaszással, akik az év további részében is elég sokat isznak, és ezt a napot azzal teszik különlegessé hogy répát is esznek mellé.

A kifőzdének meg asszem Pötyi mama kifőzdéje a neve, stilizált nagymamával, és szines állatfigurákkal a lap szélén.
és azt tippelem hogy a menük mellé a bojtorján együttestől a vigyázz magadra fiam című maxicd-t is mellékelik.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2010.08.28. 15:47:21

és a csimotázás? az nem modoros?
meg a perli szót használni a pereli helyett.

2010.08.28. 15:47:41

@bajor gizella: minden olyan vendéglőt elkerülök, ami valamilyen mama, papa, vagy néni vendéglője, kifőzdéje.

Styxx 2010.08.28. 15:59:33

@El Topo (Sgt. Elias): @Motorpenis:
Kössz Topo:-) Figyu MP, ízlések és pofonok, de azt ne feledd, hogy az a csaj 40+. Van egy csomó nő, aki nekem egyáltalán nem az esetem, de azért elismerem, ha a Zillető nem leammortizált bringa.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.08.28. 16:19:28

@Styxx:

Van amiben hasonlít a -hogyismondjam- izlésünk...

Thresher 2010.08.28. 17:04:42

A babaszületős sms borzalamas... a heréjét tépném ki az ilyennek, nehogy többet csináljon.

kanyaró 2010.08.28. 17:35:43

@Zolika1212: Most már tudom mér' van minden hányásba' répa! :)

tyberius 2010.08.28. 17:46:34

Sztem ami még modorosblogra kívánkozik, az a weboldal, ahol a tartalom 480 pixel szélesen terpeszkedik az 1280-2560 pixel széles monitorokon.

Meg még azok a helyes kis kommentdobozok, amik képregényre emlékeztető szövegbuborékokba teszik a felhasználó nevét.

ElPadre 2010.08.28. 18:01:35

a kajahirdetés az anyucikáé. mármint az anyucika.hu ételfutáré. nem rosszak egyébként, de ez a szórólap tényleg kritikán aluli.

ergerberger 2010.08.28. 18:38:04

@Motorpenis: "kb. annyira nőies, mint Ozzy,"

Én Ozzy Osbourne-t sokszor néztem már öreg nyanyának, szóval ez nem volt a legjobb hasonlat.

ergerberger 2010.08.28. 18:40:25

@tyberius: "Sztem ami még modorosblogra kívánkozik, az a weboldal, ahol a tartalom 480 pixel szélesen terpeszkedik az 1280-2560 pixel széles monitorokon."

Meg azok a júzerek főleg, akik ilyenkor nem képesek CTRL és + billentyűkombinációval, vagy CTRL és felfelé görgetéssel megnagyítani a weboldalt a saját kényes ízlésük szerint.
Meg aki szerint a webdesignernek tudnia kell, hogy neked otthon a putriban mekkora monitorod van.

kafferbivalybalamber 2010.08.28. 19:04:50

@ergerberger: Ja. Meg a keskeny szöveg amúgy is trendy. (Esetleg cuki.)

röntgenszeműlány 2010.08.28. 19:39:33

@El Topo (Sgt. Elias): Igen-igen, ez a nyammogi nekem is feltűnt, zseniális!

scsaba1 2010.08.28. 19:44:34

@röntgenszeműlány:

Itt az Index-birodalomban két dologtól jön rám a hányinger. Péter Anna posztjainak a 90%-tól és a Poronty törzskommentelőitől. Nagyon kemény...

röntgenszeműlány 2010.08.28. 19:52:42

@scsaba1: Nálam hosszabb a lista (pl. mcs, sixx), de péterannát bármikor modorkirálynővé választanám. Egy poronty nevű rovatra sajnos fizikailag képtelen vagyok kattintani.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.08.28. 19:55:04

Gyerekek, kínzó gyanúm támadt!
Geszti plasztikáztatja a képét, vagy botoxot használ?

scsaba1 2010.08.28. 19:59:34

@röntgenszeműlány:

Pedig a poronty ám a büntető. Érdekel egy-két gyerekes cikk, de utána vagyok olyan önsanyargató perverz állat, aki függönycsipeszt rak a heréjére, hogy elolvasok 10-20 kommentet is. Pf... ami ott megy...

CernaGeza 2010.08.28. 21:21:28

A mai nap legundorítóbb szava megint a "csimota" lett, de a "földlakó" se semmi.

gyilkos fűegér 2010.08.28. 21:31:03

A kiposztolt példák elkövetőit méltóképpen és pontosan egyedül Thomas Bernhard tudná jellemezni, de ő sajnos már nincs köztünk...

v2peti 2010.08.28. 23:00:30

@Motorpenis: "Eleve a keresztneve becézett változatával fut, ami manapság mintha divat lenne:"
Aha, persze! Régen meg volt: Kovács Katalin, Koncz Zsuzsanna, Kovács Erzsébet, Nagy Ferenc, Dankó István, Lakodalom Lajos...

Fagyees 2010.08.28. 23:22:52

Először is, nagyszerű válogatást sikerült összeollóznod Tibi!
Az elváráslistás szülinapi meghívóval szerintem nincs nagy baj, vannak benne egészen szórakoztató megmozdulások is, pl. a varázslatos nyolcasgolyó mindenhatósága, riverside veretés :D
A kajafutáros szórólap érdekesen ötvözi a falusi anyuka szöveget, a csajos szóbecézést és a szlenget. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem nem túl bizalomgerjesztő az "Egyszerű leveim", a "gazdag" változatról nem is beszélve...

Dr. M. · http://t7.hu/f2c 2010.08.29. 03:06:46

@El Topo (Sgt. Elias): Lélekben ő még mindig Mézga Aladár...

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2010.08.29. 09:02:57

@v2peti: lakodalom lajos lánykori neve galambos lajos.
süti beállítások módosítása