Tibiék üzennek - Webkettes tippek

2010/03/13. - írta: Modor Tibi

 

Misbelief barátunk, a Tévhitek radikális szerteoszlatója már élvezettel taglalta a webkettő túlértékelt mivoltát - de mi most mégis adunk 1-2 tanácsot, mivel lehet a blogokat - köztük a Modorost is - még hatékonyabban követni.

Napi 4-6 ezer RSS-lekérésünk van már így is - aki még nem használ RSS-feedet, annak leginkább a Google Readert tudom ajánlani. Nem kell folyton a főoldalt frissítgetni, itt a saját felhasználói fiókodba magától beérkezik minden új posztról - sőt, akár hozzászólásról is - az értesítő.

És bár most már - a pontosabb jelentések elkövetését elősegítendő - nem lehet a teljes posztokat elolvasni a feedben, az első 1-2 bekezdés alapján el tudjátok dönteni, hogy akartok-e kattintani vagy sem. Ha tetszett (és kommentálni lusták vagytok), ezt a tetszik/like gombbal a tudomásunkra juttathatjátok, és másokkal közvetlenül meg is oszthatjátok a cikket. És akkor mi még boldogabbak leszünk.

 

Következő hatalmas tippünk az a Facebook oldal. Valaki csak simán örül, hogy tartozhat valahova - de itt is van pár plusz, amit a sima blogon nem találsz.

Aki körülményesnek tartja az RSS-olvasót használni és egész nap a fácsebukkon lóg, az itt mindenképpen értesülni fog az új posztokról (még ha néha megkésve is) - ráadásul esténként szokott lenni a másnap reggeli írásról beharangozó.

Más esetekben hetekkel, hónapokkal előre megszellőztetek 1-2 témát, amire a tagoktól királyságos hozzászólások érkeznek - Irénke, a jómódú nagynéni alakja és lakása is így válhatott véglegessé. Irénkének köszönhetem amúgy az első lezsidózásomat is itt a blogon :))

 

Egyszóval: iratkozz fel RSS-re, csatlakozz a csoporthoz, és lájkolj sokat. Köszöntem!

3 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Styxx 2010.03.13. 10:11:49

Asztittem mindenki tudja, hogy zsidó vagy. Szül Mordeháj Tivadar:-)

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2010.03.13. 13:34:22

nekem bőven elég az rss. a faszbúk meg maga a modorfertő.
akinek meg nincs greadere, az lájkolhatná a poszt egy alá rakott savazógéppel egytől ötig.

misbelief · http://tevhit.blog.hu 2010.03.14. 14:03:10

Megtisztelő egy poszt legeslegelején viszontlátni a nevemet - hálás köszönet! :)
süti beállítások módosítása