Azért, mert ad magára, máris buzi..?

2012/06/22. - írta: Modor Tibi

Helló, Világ!

Kicsit el vannak tévelyedve az emberek még 2012-ben is, de talán-talán ezzel a posttal kicsit helyre tudjuk tenni a dolgokat. Teljesen idióta módon úgy viselkedik mindenki, mintha még mindig a XIX. században élnénk, pedig illene haladni a korral, és bizony a jó dolgokat átvenni egymástól.

Ugye milyen igazságtalan, hogy egy pasi megfektethet bármennyi nőt, akkor csak macsó lesz - de ha egy lány próbálja kiélvezni az életet és nem megfelelni a többségi társadalom dogmáinak, máris büdös kurvának bélyegzik meg? Ugye?

Hát hasonlókat érzünk át mi pasik is, egyre gyakrabban. Hiszen ki ne akarna jól kinézni, tetszeni másoknak, irigy pillantásokat bezsebelni? A férfiaknak miért nincs joguk az ápoltságra, az igazi szépségre? Miért lehet még mindig férfiideál a szőrös-mackós típus? Jegyezzük meg: a stílus ma már nem csak a művészek kiváltsága!

Ha korrektort vagy alapozót merek használni, ferdén néznek rám. Ha kicsit kiszedem a szemöldökömet, rögtön melegnek néznek. Szőke melír, fekete csíkok, hajfestés - esetleg körömlakk: miért csak a csajoknak jár? Ez így nem fair. A csajszik bátran hordhatnak fiúsan rövid hajat, vagány farmert, pólót - ugyanúgy bomlanak utánuk a hapsik. Mi meg egy kis szájfényről se álmodjunk, nemhogy egy eszelős sminkről, egy igenis hasznos és szükséges férfimelltartóról vagy egy sexy fiútangáról. Igen, jól olvastad. És nem kell megijedni, ezek teljesen normális dolgok. 20-30 éve a lányoknál is ugyanígy ráncolta mindenki a homlokát, de kivívták maguknak a jogot, hogy szexin nézhessenek ki. Mi miért ne nézhetnénk ki szexin..? Alig 100-200 éve az arcszőrzet - neadjisten szakáll - nélküli férfi nem számított férfiembernek, kinézték. Akkor miért pont itt állnánk le? Kinek érdeke a status quo fenntartása?

De most tényleg! Szerintem nekünk, pasiknak is tök jól tud állni egy kis diszkrét fogékszer, egy ízlésesen epilált, izmos vádli kidudorodó erekkel, vagy akár egy hanyagul, köldök fölött összekötött kis top. A köldökpiercing vagy az orrbavaló csakis női kiváltság lenne? Attól, mert el-eljárunk kozmetikushoz vagy manikűrre, szeretjük a kicsit dallamosabb, táncolhatóbb, "limonádébb" R&B-számokat, akkor máris "buzik" (sic!) leszünk? Nem nézhetek meg feltűnően egy kisportolt srácot, nem mondhatom egy másik pasira, hogy jóképű vagy helyes, mert akkor is melegnek néznek. Bezzeg a lányok mondhatják egymásra, hogy jól néznek ki... sőt, el is várják egymástól..!

Igenis merjünk elmenni a fodrászszalonba és a szokványos konfekciófrizurák helyett valami extravagánsat, valami innovatívat csináltatni! Ne szégyelljünk kicsit több pénzt kiadni genuine designer táskákra, őket alkalomtól, hangulattól függően váltogatni, ruhánkat, cipőnket és a kiegészítőket egymással harmonizálni. Merjük felvállalni egyéniségünket, a szürke egyenhamuból valami kis vivid pimaszsággal, valami kis flambojánssággal kitűnni! Aki kinevet, az valójában csak irigy és magáról állít ki szegénységi bizonyítványt. Azért küzdenek egy életen keresztül, hogy olyanok legyenek, mint a többi - és aki ki merne emelkedni ebből a posványból, azonnal visszarántják. De nem hagyjuk.

És nem, senki nem születik divatdiktátornak, a jó ízlést is meg lehet tanulni. Merjünk kérdezni, merjünk a jobbaktól tanácsot kérni!

Egy fergetegesen szép napot és egy őrjítően partys hétvégét kívánok mindenkinek!

166 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szandeeekahh · http://twod.blog.hu/ 2012.06.22. 12:03:31

@Emmanuel Goldstein: Miniszterelnök Úr iránymutatásával így is azok leszünk! Én hiszek benne, hogy legyőzzük az aljas kisebbségeket. Fognak még sírni Jerevánban!!!

2012.06.22. 12:05:53

@Brother Love: és szűrt hordunk, hogy még szőrösebbnek és macsóbbnak tűnjünk.

[c] 2012.06.22. 12:05:58

@Emmanuel Goldstein: Figyimár.
Azt mondod, hogy elterjesztik a férfiatlan férfiideált a tudjukkik. Rendben, tegyük fel, hogy így van.
A következtetéseddel, amelyet ebből levonsz, tudniillik hogy kihal a fehérember, vagy mi a szösz, két gondom van.
Egyrészt, attól, hogy a férfiak leborotválják a mellkasukat, sem tesztoszteronszintjük, sem nemzőképességük nem csökken.
Másrészt, ha "divat" a borotvált férfitest, akkor a nők is erre buknak, ugyebár; ergo a "meztelencsigáknak" nem jut kevesebb szex (és megtermékenyíthető petesejt), mint amennyi akkor jutna, ha szőrösek lennének, mert a szőrös test volna divatban.

randomuser1 2012.06.22. 12:06:49

@Szandeeekahh: miért fognak sírni, elissza előlük az összes ötcsillagos ararátot?
:)

Szandeeekahh · http://twod.blog.hu/ 2012.06.22. 12:10:38

@Emmanuel Goldstein: nem figyelsz... Még ennél is királyabbak leszünk, mint amilyenek most vagyunk.

randomuser1 2012.06.22. 12:13:58

@tea fan: az emberek fokozatosan elveszítik a nemi jellegüket, a borotválás nem közvetlen összefüggésben áll a nemzőképességgel, hanem egy gondosan megtervezett folyamat lépése. nézd végig, a hetvenes években megcsinálták a fogamzásgátlót, a nyolcvanas években elterjesztették a mácsóbuzi ideát, a kilencvenes években bejött a metroszekszuális csírastílus, most hódítanak az egyforma emotidok, akik még szaporodni se akarnak. neked van családod, gyereked? elmúltál harminc? akkor miről beszélsz? össze vagy zavarva, de ez nem a te hibád, negyven éve erre kondícionálják a világot!

KürtiT (Tromb74) 2012.06.22. 12:21:08

@tea fan: Lényeg, hogy a nők valamire biztosan buknak. Ha esetleg az összeesküvést szövögető sumák alakok ármányainak köszönhetően a férfiak 90%-a behomárosodna. A maradék 10% könnyedén teljesíti a népesség fenntartásához szükséges aktust.
Nehéz, embert próbáló feladat lesz, de egy igazi férfi nem futamodik meg a kihívásoktól.

[c] 2012.06.22. 12:22:24

@Emmanuel Goldstein:
Ez a válasz nem elégít ki; egész pontosan _hogyan_ segíti elő a szőrtelen férfiideál a fehér rassz szaporodóképességének csökkenését?

Emotidok, mármint emósok? Éppen annyira kell félni tőlük, mint anno a gótoktól és a punkoktól. Hány negyvenéves cure-ost látsz szaladgálni az utcán? Na, pont ennyi negyvenéves emóst fogsz látni x év múlva.
Az akkori gótok, cure-osok, punkok etc. rég beleszürkültek az életbe, és pocakos, aktatáskás, megfáradt családapák.

[c] 2012.06.22. 12:35:35

@KürtiT (Tromb74): Na ja; tudtommal az ókori Rómában is divat volt a szőrtelen férfitest.

Natalienewmann 2012.06.22. 12:42:14

a poszt írója valóban nem meleg, hanem transznemű, az tényleg más.

j.gabi 2012.06.22. 12:52:56

@tea fan: Bukta is lett a vége. Jöttek a szőrösek és legyakták őket.

Elijah_Baley 2012.06.22. 12:53:35

no, lejárt a Két Perc Gyűlölet...

[c] 2012.06.22. 12:59:46

@j.gabi: De csak azért, mert szőrtelenek voltak, nyilván.

2012.06.22. 13:00:07

@KürtiT (Tromb74): Ahogy jeles barátom kevésbé cizelláltan fogalmazta meg: nem bánom, ha sok a buzi, nekem több nő marad!

Nekem is eszembe jutott, hogy a rizsporos parókás, sminkelt, harisnyás divat ugyan mennyire volt macsó?

2012.06.22. 13:02:37

@Brother Love: Aramis vs D'Artagnan:)

a_fater 2012.06.22. 14:59:22

"Jegyezzük meg: a stílus ma már nem csak a művészek kiváltsága!"

Na igen, régen csak a művészeket tartották buzinak, most már azért az emósokra, hípsterekre is simán lehet mondani :-D

GarneTT 2012.06.22. 16:57:26

elnézést, de az ebben a szövegkörnyezetben: (sicc!)

2012.06.22. 17:16:55

Ha egy férfi az R&B zenét szereti, ott már azért tényleg erősen rezeg a léc.

Orszag 2012.06.22. 18:23:10

@keptelen kepkeret: Én 2m vagyok és 100 kiló, de pocakom nincs. Az már jó? :D

trudy és gémkapocs 2012.06.22. 18:41:33

Ha látok tangában, festett körmökkel egy férfit, valahogy nem az merül fel bennem, hogy művész!
Egyes zenészeknél sem értem, hogy mi szükség a körömfestékre. Netán jobban tud akkordot bontani a súly hatására, esetleg az esztétikai behatást próbálja erősíteni? Melírozott haj, vastagtalpú cipő, vérellátást nem jó irányban nagyban befolyásoló nadrág, póló, mind, mind az egyre jobban kifordult világnak köszönhető! Persze ez csak az én véleményem, aki jobbára a természetes dolgok híve, ezért maradok az avalon hajviselet mellett. :D A hétvégi jókívánságot köszönöm, neked is viszont kívánom! De sietek is, mert most láttam egy szupcsi ciklámen színű izom-trikót, amivel biztosan nagy sikert aratok a ma esti zenés,táncos eszméletvesztésen!

pincze 2012.06.22. 18:51:24

A fodrász lány csodálkozva nézett rám , amikor nem kértem szemöldök igazítást . Jó amíg lehet választani , és nem alakul elvárássá mondjuk a szőrtelenítés .

2012.06.22. 20:04:31

szerintem egy férfi nyugodtam lakkozhatja a körmét szintelen lakkal (megjegyzem nem is biztos, hogy lakk, mert körömgomba ellen is van szintelen lakk, amit hetente 2x kell ujra lakkozni, és pont úgy néz ki mint a szintelen) Ugyanis cipőben úgy sem látni, egy férfi nem vesz fel szandált, kivéve treking szandált vizitúrához, de oda meg buzok úgy sem járnak.

Mitya Ivanov 2012.06.22. 21:46:52

mivel én nem vagyok konformista, ezért lázadásból heteroszekszuális életet élek, és azóta csak az arcomat borotválom. És sokkal jobban érzem magam, mert az izzadtság nem folyik le a heréimen, hanem felfogja a szőrzet.

A Tyne folyó déli partja 2012.06.22. 21:54:14

@Ernoke: mit csinálsz te három órán át a kozmetikusnál? én negyedórát töltök ott összesen. (szemöldök igazítás és festés, szempillafestés). de amúgy vannak olyan bőrgondok, amelyeken egy kozmetikus tud segíteni, szóval, nyugodtan mehet a férfi is. és miért ne használjon arckrémet, ha mondjuk extra száraz a bőre? körömlakkról: a tesómnak volt valami körömgombája (vagy mi a tök volt az, elszíneződés), amire a gyógyszer pont ilyen körömlakkszerű izé volt. sminkelésre példa:
www.youtube.com/watch?v=49ZJqqrr6jk

mennyire tűnnek buziknak? mellesleg, ez a sminkelés elég megszokott mondjuk egy színésznél, zenésznél.

A Tyne folyó déli partja 2012.06.22. 22:14:39

@Brother Love: ugye ugye. ha ő elvárja, akkor ő miért nem csinálja? én se akarok szőrszálakat köpködni. @keptelen kepkeret: szerintem hagyd ezt az emmanuelt, a múltkor is kifejtette, hogy nála nem pisilhet a nő, mert hogy képzeli:))@Hadrian77: és a szőrösödésre hajlamos nő meg férfi?:) amúgy most olvastam valahol, hogy a szőr hűtőbordaként működik kánikulában, szóval, ahogy megyünk lefele, egyre szőrösebbek a népek. hogy védje őket a kánikulában. szóval, északon nincs férfi ezek szerint, délen meg csak az van:P@Emmanuel Goldstein: felette meg zsírdisznó. van még ilyen ökörséged?

A Tyne folyó déli partja 2012.06.22. 22:54:36

@Emmanuel Goldstein: tehát, amikor az ember a negyven fok kánikulában izzad, anélkül, hogy megmozdulna, férfias lesz? és a hímnemű meg, mikor megfürdik, és felöltözik a házépítés után, akkor nővé válik?

sorica123 (törölt) 2012.06.22. 22:55:30

@A Tyne folyó déli partja: Emmanuel, bruhaha, ahol epilálunk, pisilünk, kakálunk, gyugni (randizni stb) készülünk, ott ő azonnal ott van szörnyülködni:) és ha jól hallom persze van elve a testsúlyra is, jaj de bírom ezeket a dumákat:) Ő meg levitál, nincs is súlya. Nyissunk egy ablakot, hátha kiviszi a huzat:D
Ami az ilyet illeti, hogy kézkrém stb - száraz a bőre, vegyszerrel dolgozik, akármi, most miért ne tehetne rá krémet? Nem puhány vagy buzi, csak épp még akar melózni azzal a kézzel. Tudom, milyen szar, mikor valósággal zörög rajta a bőr, szobrász vagyok. A sminkelés: általában kamera elé szoktak, azért látványosan kifestett férfit én nem láttam, de furcsán is néznének ki az egyébként is vaskosabb vonásaikkal plusz festve:) de biztos van, aki valamit csinál az arcával, a pattanásra tesz festéket, vagy ilyesmi, nincs azzal semmi baj. A piperkőcség az más, de az meg egy stílus, nem tetszhetsz mindenkinek.
Amúgy jó kérdés ez a szőrösebb emberekkel. Akik nyilván nem fognak a fűnyíró alá feküdni, csak mert most az a menő, hogy az ember csak a haját felejti fenn kb. Biztos tök jó érzés, meg más tisztálkodni (nyilván egyszerűbb, egyet húzol a szivaccsal és kész az adott testrész), de ha pl egy nőnek olyan a szőrzete is, mint a haja, akkor azt is lehet formázni, visszanyírni, ahol vékonyabb (láb, bikinivonal, hónalj stb) ott leszedni, de nem lesz az ilyen ember soha porcelán pucércsiga. Viszont ezzel párhuzamosan a haj is olyan, hogy úgy kell ritkíttatni a végét, hogy ne vigye el a súlya:) Pasasoknál meg aztán még parább a helyzet, mert náluk van olyan, akinek a melle, háta stb nagyjából mindene szőrös, vagy pihés (az ilyen embernek csak az arca sima, már ahol nincs szakállhagyma, illetve az oldala). Na, azt hogy porcelánosítod. Egyes hardcore divatficsúrok szerint tajgetosz, szerintem meg találjanak más témát... van ilyen típus, viszhall. Ahogy szöszke, kétszálbajszú, háromszakállú, négy szál tökszőrzetű krapekok is rohangásznak a világban, boldogan, hogy nem kell egy nap kétszer letolni az arcukról a szénkefét:)

2012.06.22. 23:16:47

@keptelen kepkeret:

"es egy szolibarna, kigyurt, piercinges, borotvalt macso valamiert nem vonz."

Erre egyszerű a magyarázat, hogy miért nem vonz: valószínűleg a kigyúrt macsó ismerkedésnél szóba sem állna veled, mert ő meg a max. 23 éves, tökéletes testű, salátán, csirkemellen és proteinen élő fitneszbabákhoz vonzódik. És te gondolom nem ilyen vagy, mert ha ilyen lennél, akkor a kigyúrt macsóhoz vonzódnál.

Tehát akkor minek vonzzon, ha úgysem jönne vele össze a dolog? :))

pocaklakó minimanó 2012.06.23. 03:15:11

Szeretném, ha "brittudósok" elmagyaráznák azt, hogy minek köszönhető a következő: Amikor egy férfi elkezd kopaszodni, akkor tulajdonképpen a szőrszálak összmennyisége ugyanaz marad, csak a fejről átvándorolnak a fülbe, az orrba és a hátra.

Egy igazi férfi pedig ilyen: www.youtube.com/watch?v=XjikAdipJJ4

LenaLondon 2012.06.23. 10:47:20

@pocaklakó minimanó: "A DHT-hormon hatására a 30. - 40. életévük körül a halántéktáji, homloktáji szőrtüszők anagén fázisa fokozatosan lerövidül, és a szőrtüszők elkezdenek sorvadni.

A fej egyes területein megszaporodnak a faggyúmirigyek, és ezzel párhuzamosan leáll a hajhagymák működése.

A fej bőre vékonnyá, fénylővé válik. A bőrön hajszálértágulatok figyelhetők meg, azonban a szőrtüszők kivezető nyílása már nem látható.

A hajszál szőrszerűvé válik. Ezzel egy időben, ugyancsak a DHT hatására, elkezd erősödni az arc szőrzete is."

punciuspilatus 2012.06.23. 11:48:04

@Emmanuel Goldstein: mégis a vikingek tolerálják leginkább a melegeket.

LenaLondon 2012.06.23. 12:04:59

Igazi férfi az Bud Spencer.
Ezek a hipster srácok olyan kis cukik, de fél fogamra nem lenne elég egy.

Beygir Gücü 2012.06.23. 12:20:21

@sorica123: Ismerős amit írsz, a kőműveseket figyeltem én is, hogy milyen száraz a kezük, úgy issza be a krémeket, hogy szinte volt, nincs. Már amelyik használja. Az öregek mindig valami hugyos kendőt emlegettek, de természetesen használni ilyet senkit nem láttam. :)
Ahol meg én dolgozok, ott krémezi magát minden faszi szorgalmasan, pedig elég férfias munkahely (hehe), sok baltával faragott arcú ember, meg kérges f*szú dzsiájdzsó dolgozik (mozdonyt vezet/karbantart/stb.) és, hogy elkerülje a napi hússzori Ultra Derm-es kézmosás hatásait kénytelen így elbuzulni. A különbség csak annyi, hogy ehhez a feltételeket (kamillás kézkrém) a munkáltató biztosítja, tehát mi az adófizetők - vagyis a te pénzeden és kötelező jelleggel vagyunk buzik.

mrbateman 2012.06.23. 13:59:57

Tybo!

Egyszerűen csúúúcs vagy, naggyon szupi a posztocskád, mindent visszaszívok!

Hatalmas pusza!

/nincs is jobb aNál, mint achilles-intól végignyalni egy izmos férfilábat, majd az út végén egy egészségeset harapni az egyik farpofába!/

Erzsebet 2012.06.23. 17:10:21

Milyen a férfi melltartó? Ezeknek hájmellük is van? Annak idején a nőket vegzálták, hogy kínoztatjuk magunkat holmi szemöldök szedéssel, gyantázással, most ők is csinálják. Az én kozmetikusom nem vállal férfi vendéget, pedig soknak a pattanásos arcbőr miatt szüksége van kezelésre. Egy férfi legyen tiszta, ápolt, jól öltözött, de amit a mai fiatalok csinálnak ez már sok. A fiamra alig kaptam egy normális színű, fazonú pólót. Általában rózsaszínek és sárgák virítottak. Nem minden szakmában engedik, hogy metró szexuálisok legyenek.

csi szi 2012.06.23. 17:35:07

A hipster divat éppenséggel nem a szőrtelenség, hanem srácoknál kötelező az arcszőrzet, kikunkorodó mellszőr, bundás alkar is menő, de a vastag keretes SZTK-dizájnszemüveg is kötelező és ajánlott a hobbit-szerű testalkat.

LenaLondon 2012.06.23. 18:45:41

@csi szi: Említve volt itt valahol a hozzászólásokban ez a hipszter divat meg szoros gatya, azért írtam. Cukik, de akiket én ismerek itt, azok többnyire büdösek is. Mosdatlan szaguk van a ruháik meg olyanok mint amikor vizesen hajtogatod be a szekrénybe.

pocaklakó minimanó 2012.06.23. 19:20:17

@LenaLondon:

Köszcsike!

Ezt a részét értem, azt viszont továbbra sem, hogy ezzel a folyamattal egyidejűleg miért kezd el a többi említett helyen fokozódni a helyzet.

Mert milyen furi is már, amikor valujevhátú-gálvölgyiszemöldökű bácsit néz az ember, akinek törpemókus bújt az orrába.

LenaLondon 2012.06.23. 19:40:10

@pocaklakó minimanó: Szivcsi!
Asszem a fülmókusnál, orrmókusnál undibb dolog nem nőhet szőrből férfiarcon.

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2012.06.23. 20:21:30

Petrezselyem a seggvágás fölött illetve a vállak környékén! JESSSSZ!

LenaLondon 2012.06.24. 18:02:01

@Öblös: Mmmm, igen, amikor még sportoló volt. Azért nekem nagyon tetszik a későbbi Bud is.

keptelen kepkeret 2012.06.24. 18:28:51

@tff: Egyetertek alapvetoen, de azert hozzateszem azokat az infokat amiket ugye egy blogon nem lehet latni:-)A protein, salata, heti 4-szer edzes megvan (hetvegen persze csoki),viszont nincs piercing, se szoli, se pothaj, se festett szemoldok.

Hozzam ez a macso kigyurt elmebeteg tipus vonzodik, illetve a 17-25 eves korosztaly laza sracai.

Gyorsan elmondok egy rovid sztorit (de minek?) es ugy erthetobb, h miert taszitanak a macso urefeju szoliremek.
Kb 15 eves koromotol 19-ig (most 30 vagyok)valami elkepesztoen kover tini voltam.Ok,nyilvan volt nalam dagibb leven en meg ki tudtam menni a hazbol:-)Persze mindennek az volt az oka, h nem mozogtam, es napi 2 neha 4 liter colat ittam.Ehhez jott a Nagyi sutije, hiaba mondta neki Apu h ne adjon nekem mert dagi vagyok, o csak sutott, mondvan "az en kisunokam nem dagi". Anyu sosem tett megjegyzest, viszont Apu mindennap elmondta,h iszonyu kover vagyok lany letemre, meg teleaggatott mindenfele jelzovel, en pedig csak ittam a kolat, amitol nott a fejem es a pattanasaim is:-))Aztan az egyik ismerosom aki sokkal dagibb volt mint en, o valami 100-120 kg volt, en meg 75 hirtelen total lefogyott.Megkredeztem, h mit sportol?Mondta semmit, csak nem iszik kolat (neki is 4 liter volt az adagja).19 eves koromban ittam utoljara kolat es utana soha tobbet.Elkezdtem edzeni es persze engem senki nem vett eszre, en voltam a "labda", a szepseghiba a matrixban es meg a meglevo pasim is folyton a merlegre allitott, h mennyit fogytam.Aztan lefogytam,egy deka haj nincs rajtam azota sem, nem volt jo-jo-m, mert a kola letevese utan kiderult, h en alapvetoen egy vekony lany vagyok, konnyu csontozattal, szoval ez nem alkati kerdes volt.

Szoooval ezek a pasik-a szolis kigyurtak-rajzanak en pedig ignoralom oket, nincs kivetel. Raadasul nem vonzanak mi tobb, perverz modon imadom az arckifejezesuket amikor nem ertik e csodalkoznak, h valakit nem erdekelnek:-)A ferjem egy olyan ferfi, aki szerintem vegtelenul jokepu es jo pasi, de a sulyfelesge miatt nem igazan veszik eszre a nok. En benne talaltam meg mindazt a szepseget, amit kerestem, szamomra o tokeletes, plusz velem egyutt edz es fogyogat.Sok ember ha ramnez azt hiszi h vegigkoplalom az eletem, de a helyzet az, h siman eszem csokit sult krumplival,nem hizom el, mert nem tudok belole annyit enni:-) hat roviden ennyi.

tudom, most trollok celpontja leszek as usual, de ezt most jolesett kiirni magambol:-)

2012.06.24. 18:39:12

@keptelen kepkeret:

Ok., a korábbi előítéletes hozzászólásom visszavonva. :)

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2012.06.24. 19:24:14

hoppácska, ideje kinyírni a szőrt a fülemből, sebaj majd megkérem asszonypajtit!

Bicepsz Elek 2012.06.24. 19:53:59

@keptelen kepkeret
Szoval ne igyink kolat es akkor lefogyunk?
Ennyi???

LenaLondon 2012.06.24. 20:06:10

@Bicepsz Elek: Írta, hogy edz is mellé.
Meg rendesen étkezik.

csatika 2012.06.24. 21:06:13

@Beygir Gücü: hűt ez az. Hogy ennek a cuccnak funkciója van, nem megjátszásból rakja magára az enba. Másfelől mondjuk eleve mekkora okosság a buzit mint becsületsértést mondani, holott aki meleg, az az és kész, aki meg nem, az legyen boldog azzal, hogy legalább ez a plusz csavar nincs meg az életében.

lárvalányhaj 2012.06.25. 01:45:07

@Emmanuel Goldstein:

most ez hogy van? a pasinak lehetnek büdös váladékai, a csajnak meg nem? nem kettős mérce ez?

mrbateman 2012.06.25. 08:22:45

Aki kólát iszik az buzi!

Egyáltalán minek azt a szar sidó mérget inni, mikor van kisfröccs is!

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2012.06.25. 09:52:37

hmmm... hotwaxos ánuszgyanta :))))) nyami... beveszem a férfiszadizós szexuális perverzióim listájába, úgyis férfigyűlölő femináci vagyok :)

RRRRRIIPPP... TING! :)))
www.youtube.com/watch?v=Av4O2_lor8Y

Ernoke 2012.06.25. 10:20:16

@A Tyne folyó déli partja: mostmár semmit, 12 éve kb. annyi ideig tartott az arc- és háttisztításom. egy ideig tartottam magam, csak kb. 2,5 óra múlva sírtam el magam a fájdalomtól (plusz állítólag nehezen alvad a vérem, ezért mindenhova jutott belőle). fél év múlva azt mondtam, h ezt nem csinálom tovább, inkább legyek rusnya, aztán pár év múlva kínzókamra nélkül is nyomtalanul eltűntek a pattanásaim. (szemöldökszedéshez minek kozmetikus...?)

@lárvalányhaj: igennem. Mr. Goldstein amúgy viccel, de kurvajól csinálja, egy darabig én sem jöttem rá.:)

@keptelen kepkeret: vkit a súlya miatt baszogatni nagyon gáz, kamaszkoromban azt gondoltam, h majd ha felnőtt leszek, békén fognak hagyni, de ez mind a mai napig nem történt meg, és még mindig meg tudnak vele bántani.

Pan Modry 2012.06.25. 11:48:16

@keptelen kepkeret:

Ha zavar hogy a machok bamulnak, vegyel egy Chanel tatyot, es hordj Burberry, Theory stb.. brandeket, az legtobb kigyurtnak nem a tehetos nok a celpontjai. Nekem van par ilyen ismerosom es ok altalaban a jol kinezo, de csorobb csajokat reszisitik elonyben, mert akkor ott ok lehetnek valakik.

2012.06.25. 14:35:25

keptelen kepkeret 2012.06.24. 18:28:51

"mi tobb, perverz modon imadom az arckifejezesuket amikor nem ertik e csodalkoznak, h valakit nem erdekelnek:-)"

Ez legalább olyan szórakoztató, ha ezt az ember afféle szilikonbombázóval játsza el, férfiként. Igaz, akkor rögvest buzinak tartanak, mert micsoda dolog, hogy valaki nem díjazza a szilikoncsecsüket meg a tapétázókefe-műszempillát.

De nem is ez a lényeg, hanem hogy hol a rákba' van már Topo és Piszka? No, nem mintha hiányozna a két jómadár, de mégis!!! :)

keptelen kepkeret 2012.06.25. 15:25:03

@Ernoke: Oooo igen, hidd el amig van rajtad egy deka felesleg ennek nem lesz vege:-))En ezt a "dagi vagy lanyom" cimu lemezt 4 evig hallgattam, mi tobb apu anyukaja is folyton ezzel jott, ugyhogy amikor atmentem hozza, nekem szimplan nem adott tortat, ehettem helyette szolot.A csalad korusban rohogott, a nagybatyam mondta,h: nem akarlak megbantani,de olyan vagy mint egy kotozott sonka.Keresztapam noje ugyanez, miert nem fogysz le bla bla...

Aztan lefogytam, es mindenki boldog volt, de rosszabb napjaikon jon a "tul vekony vagy lanyom" orokzold, amit mivel csak evente egyszer jarok haza, nem hallok meg-)))

Szoval egy modszer van erre: ne vedd a szivedre, nem ellened mondjak-hanem erted.

keptelen kepkeret 2012.06.25. 15:43:25

@Pan Modry: Tudtam en, h ez a baj, nekem Murberry-m van,azt nem ismerik fel:-))Tudom ez most biztos sznobul hangzik, de Chanel, LV,Burberry taskat sosem vennek, ezeket a markakat lejarattak amikor elkezdtek hamisitvanyokat gyartatni ami szomoru, mert a Burberry alapveten egy jo marka, de itt mar a nyolcvan eves neninek is fake Burberry sal log a nyakaban:-))A joleti tarsadalom:-)

Nem tudom, h naluk ki a celcsoport azon kivul,h minden no aki vekony es kidolgozott teste van.Fogalmam sincs mi alapjan valogatnak, viszont azt tudom, hogy mivel vonzom be a 17-25 eves korosztalyt, akaratom ellenere. Mivel poziciom megkoveteli,h elegans legyek, igy hetvegeken neha kielvezem a szabadsagot es DC cipot huzok, haspoloval es baseball sapival.Joooo tudom oreg vagyok en mar ehhez, de tok kenyelmes:-)Na es ilyenkor jonnek a tinik, a kov dumaval: Hi, nem szoktam csajokat leszolitani meg minden, de gondoltam megkerdezem, van kedved deszkazni?Egesz masok: megnezni ahogy deszkazok?Mindegy a vegen oda lyukadunk ki h elmondom h 30 eves vagyok, oreg es unalmas, deszkazni sem tudok, es egyebkent is a fiataloknak elni kell fiatal csajszikkal es nem mammutokra vadaszni:-)Ilyenkor mindig beut a kinos csend, aztan van aki elnezest ker es lelep, de van aki marad es megprobalja elmagyarazni, h o valojaban sokkal eretteb a koranal, belul negyven eves muhahahaha.

Ez a tipus is zavar, de korantsem annyira mint a szolis macso, mert ezekben a kolykokben van valami oszinte a benasagukkal egyutt, mig az izomcsodakban nincs.

Nyilvan nem mindegyik agyhalott, tehat igazsagtalan lenne azt mondani, h mindenki aki a gym-ben tolti az idejet zero IQ-s, mert ez egy fura vilag,mindig van kivetel, de a veluk kapcsolatos tapasztalataim ..ize...kimondottan rosszak es alapvetoen erdeklodesi koromon kivul esik ez az embertipus:-)

Pan Modry 2012.06.25. 18:32:52

@keptelen kepkeret:
Ertem amit irsz, de ne emlitsd egy lapon a burberryt es a chanelt az lv vel. Szamomra az LV tipikusan a felkapaszkodott izlestelen prolik es prolicelebek brandje.
Ha peldaul meglatok egy csajt lv vel rogton lejon hogy valoszinu nincs egy nagy izlese, csupan osszekapargatta a penzt arra a tatyora amit a legtobb proliceleb hord.

LenaLondon 2012.06.25. 19:26:05

Nekem ikeás táskám van, az menő, nem?

A Tyne folyó déli partja 2012.06.25. 20:23:04

@Ernoke: "(szemöldökszedéshez minek kozmetikus...?)
"
mert én nem tudom megcsinálni magamnak. a kozmetikus meg szépen, gyorsan, nem túl fájdalmasan megcsinálja, gyantacsíkokkal. mikor először mentem, a keresztanyám is azt mondta, hogy minek fizetsz ezért, megcsinálom neked. megcsinálta. na, utána azt mondtam, inkább fizetek.

A Tyne folyó déli partja 2012.06.25. 20:41:14

@keptelen kepkeret: hát, nekem az angolok mondják folyton, hogy túl vékony vagyok, pedig a francokat. normál vagyok, nem túl vékony, mégis, 160 centihez legyek 60-70 kiló??? lentre 10-es méret kell, fentre 8-10, szabástól függ, a boltokban meg 12-estől van választék. ők a nagydarabok, nem én túl vékony. Ernoke meg nem súlyfeleslegről írt.

@LenaLondon: nekem meg noname márka:) egészen kb. tavalyig volt egy marha jó táskám, volt, hogy odajöttek hozzám a buszon, hogy hol vettem (különleges volt, kerek aljú, bőr, rojtos). nos, Bulgáriában vettük, 1983-ban....sajnos,véglegesen elhasználódott, de jól ki is használtam.

keptelen kepkeret 2012.06.25. 21:12:12

@A Tyne folyó déli partja: Nekem a magyarok mondjak, h tul vekony vagyok,angoloknal pedig mindenki vekony 70 kg alatt:-)Szerintem ha 160 cm-hez 10-es vagy az normalis, ennel tobb-kevesebb nem is kell, en 165-hoz hordok 6 ost, de ez nem mervado.

Egyebkent valamit nagyon felreerthettem Emokevel kapcsolatban, mert egy masik kommentelo is felhivta ra a figyelmem...visszaolvastam...ize...es nem ertem:-)Komolyan, ha nem sulyfelesgre gondolt, akkor nem tudom mire?

"vkit a súlya miatt baszogatni nagyon gáz, kamaszkoromban azt gondoltam, h majd ha felnőtt leszek, békén fognak hagyni, de ez mind a mai napig nem történt meg, és még mindig meg tudnak vele bántani".

A megoldast megkoszonom.

keptelen kepkeret 2012.06.25. 21:33:23

@Pan Modry: Egyetertek, habar nekem nalam a Chanel es a Burberry nem jelenti a minoseg csucsat. LV tenyleg gaz, es meg annal is gazabb-)A kedvenc taskam az Tory Burch, imadom,es legalabb meg szaz evig szeretnem hordani:-)A Murberry-k jok es idotalloak, siman tulelnek 10 evet meg leharcoltan sem adjak meg magukat:-)Amit soha nem ertettem-es veleholeg nem is fogok-az a Hermes-ek iranti rajongas.Ok,a hires Birkin bag jol nez ki, ahogy a Kelly is, de nem erzem azt a "huuuuuu ez a TASKA".

Raadasul ahogy elnezem, egyre inkabb az LV sorsara jut a hamisitvanyok elterjedese miatt.Sok ember azert vesz draga taskat, mert van rajta emblema, Prada,Dior, Fendi etc, en azert, mert igy x ideig nem kell taskat vennem. Anyagilag szerintem jobban megeri, 3-4 taskaval el lehet navigalni sokaig, nem kell attol felned, h kiszakad, tonkremegy,es ha nem a leghivalkodobbat veszed meg, ami az aktualis trendet tukrozi, akkor nem kell valtogatni mert nem megy ki a divatbol:-)

sdani 2012.06.25. 22:04:09

@keptelen kepkeret: Nálam táskákban a Deuter a csúcs. :-D Időtálló, dizájnos, ergonómikus, pont megfelelő mennyiségű zsebbel.... visszafogottan elegáns viselet.

A Tyne folyó déli partja 2012.06.25. 22:06:32

@keptelen kepkeret: szerintem azért, mert nem jársz ide régóta. de már többször leírta, hogy ő pont nagyon is vékony. mondhatni, túlságosan is. annyira, hogy nem adhat vért, pl. (magyarul, 50 kiló alatt van.)

A Tyne folyó déli partja 2012.06.25. 22:33:02

@keptelen kepkeret: ja, és erre az jutott eszembe, amit a múltkor egy levelező feltett az újságban: hogy az tapintatlanságnak számít, ha valakinek azt mondod, hogy kövér vagy, az viszont nem, ha azzal jönnek, hogy túl vékony vagy. szóval, ha a kövért cseszegeted, hogy fogyjon le, az bunkóság, a soványt csesztetni viszont nem.

KürtiT (Tromb74) 2012.06.25. 23:01:23

Szent derelye! Ilyen, amikor nők egymás közt önfeledten trécselnek?

Lényegében megbeszéltétek, hogy jól néztek ki, és kiváló az ízlésetek, ami a divatcikkeket illeti. :D :D :D

keptelen kepkeret 2012.06.25. 23:19:57

@sdani: En a Deuter-hez nem vagyok eleg sportos oltozkodesileg, de teny, h jo taskak:-) Nekem Vaude van, es egykoron rohadt sokat hasznaltam az elozo ferjemmel.Akkoriban nem tunt soknak, de pont nemreg mutattam meg par baratomnak par kepet, es mast sem lehet latni mint engem 30 kilos zsakkal, pampalini kalapban, folyon atkelve, menetelve, kifulladva esoben, aztan sziklat maszva es pont azon rohogtunk, h anno miert nem mondtam, azt, h"figyelj, en ezt nem akarom megmaszni,lefutni, vegigyalogolni.." Nem akarok ugy tunni, mintha valami fanatikus hegymaszo, tulelo turazo lennek oszinten szolva u-t-a-l-o-k maszni, caplatni a sarban hatalmas malhaval a hatamon...elkovettem anno azt a hibat szerelemtol sujtva, h a kezdeti idokben lelkesedest mutattam mindenfele maszas, meg tulelo turazas irant csakhogy talaljunk valami kozos hobbit.Aztan elmentunk tulelotaborba kulfoldre amit o nagyon elvezett-en viszont utaltam es az egeszet ertelmetlennek ereztem.

Ha visszagondolok, ez az egesz egyfajta megfelelesi kenyszerbol fakadt, masfelol pedig ugy eretem, hogyha elmondom, h en ezt ugy utalom, akkor leir mint valami kenyes tyukot aki csak magassarkuban erzi jol magat, lehetoleg varosban, Champs Elyseen ha kerhetem:-)

30 evesen mar nem jatszom meg magam, mindenfele turat messzirol kerulok, rendes hegymaszo bakancs ezer eve nem volt a labamom, elmult az a korszak amikor tele voltam karabinerrel, meg katonai kiskes logott a nyakamban. Inkabb vallalom, h en szeretek kis utcakat felfedezni, elmenni olyan helyekre aminek erdekel a tortenelme, kis kavezokban Francia zenet hallgatni, vasarolni, es setalni a folyo parton, beszelgetni, fotozni etc..

A ferjem ugyanezeket szereti, konformistak vagyunk, es nem kell eljatszanom a "tulelot":-)Persze edzes mindennap, de lassuk be, ez nem olyan mint amikor maszol a helgyre (ez esetben gyalogolsz) terdig ero hoban, bottal a kezedben, kes a nyakban (ez oriasi, nem ertem miert ott hordtam) es attol rettegni, h mikor jonnek a farkasok. Nyaron pedig a medvek.
Ahigy ezeket a sorokat irom..komolyan olyan erzesem van mintha mindez nem is velem tortent volna:-)

sdani 2012.06.25. 23:27:26

@keptelen kepkeret: Hát igen, őszinteséggel mindenki csak időt és kellemetlenséget spórol... lásd őszinte randi. :-D

LenaLondon 2012.06.25. 23:48:02

@KürtiT (Tromb74): Ez nekem is feltűnt. Én szarul öltözködöm és nem is nézek ki jól. Nem tudok bekapcsolódni sajnos.

keptelen kepkeret 2012.06.25. 23:50:41

@A Tyne folyó déli partja: Koszi, igy mar ertem. Szerintem mindketto serto, nem ertem miert tesznek kulonbseget. Engem mar nem zavar a vekonyozas, de egyszer elmondtam apunak, h ok, 4 evig volt a dagi lemez, aztan bejott a sovany vagy, megis milyennek kene lennem, h o boldog legyen?:-)Azota nem erdekel.

Viszont utalom amikor masokra jelzoket raknak.

KürtiT (Tromb74) 2012.06.26. 00:04:16

@LenaLondon: Ugyanmá' az ikeás táska totál szexi.

LenaLondon 2012.06.26. 00:10:31

@KürtiT (Tromb74): Képzeld kettő is van belőle, egy fekete oldaltáska meg egy hátizsák is.
Maxiszexi lehetek :)

Ernoke 2012.06.26. 10:17:17

@keptelen kepkeret: ez ismét érzékeny aktualitás lett nálam, mert mostanában fogytam (mérés szerint 162/42 vagyok), és ettől hatványozottan áraszt el a környezetem "jóindulata", egyszerűen nem hagynak nekem békét (úristen, menjek orvoshoz, ittegyhízókúrásrecept). egy idő után ez erőteljes agressziót vált ki bennem, ami kb. nekem a legrosszabb, mert utálok bántani másokat. de b+, 25 éve hallgatom, h nem vagyok normális, biztos beteg vagyok, erre pedig az egyetlen bizonyíték egy kurva szám, semmi más. és ha már annyira foglalkozunk egymás egészségi állapotával, akkor az én rakenroller életmódommal miért jobb a vérképem, mint Neked, Egészséges Embernek. ezt az Én-Ti szembeállítást is utálom, de belekényszerítenek a folyamatos privátszférámba gázolással, amire az jogosítja fel őket (megint ez az "Ők", ehh), h egy paraméterem eltér az átlagostól. végeredményben nem szeretem én a társadalmat, azt hiszem.:D

KürtiT (Tromb74) 2012.06.26. 11:38:41

@Ernoke: Szerintem inkább magas vagy, mint sovány :D
Másrészről ha nagyjából ennyi volt a súlyod mióta felcseperedtél, akkor ez van, ezt kell szeretni.

LenaLondon 2012.06.26. 12:27:14

@Ernoke: Ez egy speciális nemzeti sport. Belemászni a másik privát szférájába mint pénz, egészség, gyerekek.
Szerencsére nem mindenki űzi ezt a játékot, de elég szar amikor hazamegyek és minden harmadik ember belepofázik abba mit csinálok és hogy nézek ki.

Ernoke 2012.06.26. 16:41:05

@KürtiT (Tromb74): @LenaLondon: amúgy már tök unalmas lehet, h mindig ezt szajkózom, dehát erre van a modoros, h az ember a komplexusos hülyeségeit kiírja magából. mint vészmadár a majomkodás-dumájával, úgy vagyok én ezzel, lehet ezért ő az egyik kedvenc hozzászólóm.:)

Szandeeekahh · http://twod.blog.hu/ 2012.06.26. 19:46:59

basszameg, végigolvastam az utolsó kb. 50 kommentet. Régen röhögtem ilyen jókat, bár a vége felé már inkább azon gondolkoztam, hogy főbe lövöm magam. Mi azoknak a szaroknak a neve, ahol a gazdag férjük által beültetett kurvák szokták azt hinni, hogy ők most dolgoznak, meg üzletasszonyok? Ilyen öltönyökkel, meg esküvői ruhákat, meg modellekre ráaggatott borzalmakat szoktak csinálni? Nem szabó, annál konzumidiótább, divatstúdió, vagy mi szokott ezeknek a neve lenni? Na kb. az volt az érzésem, hogy ilyeneknek a "tulajdonosai/vezetői/divattervezői" beszélgetnek...

LenaLondon 2012.06.26. 20:27:12

@Szandeeekahh: Egyébként nekem is sokkoló volt, azt sem értettem milyen táskákról beszélnek.

blur7 2012.06.27. 06:15:21

@Szandeeekahh: A minap olvastam egy nőt arról keseregni, hogy mi férfiak milyen tájékozatlanok vagyunk, még a Mulberry táskáját sem ismerjük fel, így szinte kár jól öltöznie. Én egészen tájékozott vagyok a témában, de magam se ismerném fel. Minél tájékozottabb vagyok, annál jobban tudom értékelni a szolid és minőségi ruhákat, kiegészítőket viselő nőket.

LenaLondon 2012.06.27. 11:16:38

Biztosan szívesen járnék szolid és minőségi ruhában, ha terepre jó lenne és ha lenne rá pénzem.
Én nem tudok értékelni valakit pusztán azért, mert jó ruhája van.

j.gabi 2012.06.27. 11:52:28

@LenaLondon: Van akinek ez a hobbija, van akinek a WH40000. Én spec. egyikért sem vagyok oda.

LenaLondon 2012.06.27. 12:02:32

@j.gabi: Engem sem zavar, csak amikor ilyeneket olvasok " Minél tájékozottabb vagyok, annál jobban tudom értékelni a szolid és minőségi ruhákat, kiegészítőket viselő nőket" akkor valami furcsa émelygés tör rám.

j.gabi 2012.06.27. 12:29:29

@LenaLondon: Ezt hívják sznobságnak. Anglia az őshazája. Szerintem muris. Az angolok sok vicces dolgot művel(tek)nek. :-)

LenaLondon 2012.06.27. 12:45:01

@j.gabi: Persze, teljesen igazad van.

blur7 2012.06.27. 17:06:35

@LenaLondon: Nem értettél meg. Éppen azokkal szemben tudom őket értékelni, akik a külsőségekre, a feltűnésre helyezik a hangsúlyt.
Ha így sem világos, akkor nyugodtan kérdezz!

LenaLondon 2012.06.27. 18:44:21

@blur7: Ja értem, csak szar napom van és morcos vagyok alapból.

A Tyne folyó déli partja 2012.06.27. 19:31:12

@LenaLondon: vigasztalódj, nekem se mond semmit. nekem csak noname márkájúak vannak, esetenként a turiból:)

blur7 2012.06.27. 19:32:00

@LenaLondon: Rendben. Akkor egy szebb estét kívánok!
(A szolid és minőséginek tartott márkák közül pedig tudom ajánlani ezt a kettőt, talán még terepre is jók: uniqlo.co.uk, howies.co.uk.)

LenaLondon 2012.06.28. 09:03:24

@blur7: Köszi a tippet, megnézem, bár most nincs vásárlós pénzem.

@A Tyne folyó déli partja: Köszi. :)

Nem voltunk valami tehetősek gyerekkoromban. Mindig kaptunk használt ruhákat ismerősöktől, máltaiból vagy a karitaszból, gyűlöltem. Ezért ahogy lett keresetem, megfogadtam, hogy soha többet turi (mondjuk nem így lett, de mindegy).

Belagezapista (törölt) 2012.07.23. 14:28:05

@Brother Love:
Pedig csak férfi magasság kell hozzá :-)

shaw_nyomaiban 2012.11.18. 14:07:11

Aki piercinget, fülbevalót, egyéb szarságot hord, az csakis tetves buzi állat lehet! Férfiember NEM hord ilyeneket!!!
süti beállítások módosítása