Olvasói rovat - Másnaposok IV. rész

2011/10/20. - írta: Modor Tibi

 

Styxx bácsi ismét, rég láttuk.


 

Másnaposok 4. rész – budapesti szín; e-mail edition

From: r.zuzo@bitumex.hu

To: loser.laca@freemail.hu

C.c:

B.c: sabine.m@beauty&carreer.huITbandee3.14csa@gmail.com, kovacs12istvan@brfk.hu


Subject: Bocs, be voltunk baszva

 

Hi Laca,

Kössz, hogy kölcsönadtad a kecód, amíg Caminóztál, jó arc vagy, mint mindig.

Ne harizz az IT-s Bandira, tudod, hogy kijön belőle a hekkerállat, ha öt sör után gép elé ül.

Már több hónapja mondogatod, hogy tele a hócipőd a munkahelyeddel, úgyhogy hosszútávon nyilván nem bánod, hogy kibasztak, mert az a hülye Bandi seperc alatt kreált egy kajmán-szigeteki e-mail-címet és tolt a főnöködnek egy: „Köcsög, tudom, hogy évek óta sikkasztasz, de én egy húzással tízszer annyit toltam át a számlámra!” –tartalmú e-mailt.

Szerintem pár nap múlva a csajod is kibékül veled és nagyokat röhögcséltek azon, hogy a Bandi a Facse, meg az Iwiw-profiljába, az „Eljegyzésünk” mappába a „Jáki templom előtt az egyházkórusos barátosnéimmal” fényképet lecserélte a Meszliner Szabi tangájára.

Te írtad, hogy etessük meg a guppikat, baszod bekáfolva egész jó ötletnek tűnt, hogy beleöntünk a gömbakváriumba egy fazék húslevest. De no para, nem szenvedtek, amikor lehúztuk a cuccot a klotyón, már egyik se mozgott. A hülye Zalán látott valami túlélős filmet a Nemzeti Földrajzon, amiben a rágcsálókat tesztelték, hogy simán tűrik a sugárzást. Baszod, a hörcsögöd úgy néz ki nem tévézett, mert két perc után szétdurrant a mikróban. De no para, egy kicsit kaparta az üvegajtót, mint egy bolhás veszett róka, aztán gyorsan lement alfába. Mielőbb szerzünk neked egy cserepatkányt.

Azt meg a fasz se gondolta volna, hogy az összes válaszfalad gipszkartonlap és hogy tényleg olyan geciegyszerű szikével kivagdosni. Amúgy is a legcoolabbak az egyterű penthouse kecók, ráadásul szarás közben is nézheted a meccset, hát nem zsír? Gondoltad volna, hogy ilyen atomkreatív lakberendezők a spanjaid?

A másodikról az a vén kurva, özvegy Kapolcsiné csak vetít, hogy lángokban állt a fél lépcsőház. Csak egy kis konyhatűz volt, a Lánglovagok seperc alatt lenyomták. Ezt a vén ávós Kapolcsinét nem tudnátok valahogy kiiktatni a házból?

Feltolt minket a Yardon, mert a Bandi fogadásból keresztre feszíttette magát a gangon, és ugye egy ilyan fless szart se ér, ha nem toltunk volna alá full hangerővel egy ütős Marilyn Manson-számot.

De nem is voltak annyira rossz arcok a zsaruk. Fényképeztek, jegyzőkönyveztek, lefoglaltak pár szál okos cigit, oszt ennyi. Szerintem max. tanúnak idéznek be, meg legfeljebb pár házkutatás még befigyel, de no para, semmi sorozatgyilkossági-ügy. Az a Kokó őrmester meg egész jó arc. A következő bulájra meg is hívtuk.

Az idióta Bandi beteg ötlete volt a vesekőműtétjét követően otthon lábadozó apádhoz házhoz küldeni a Domina Helgát. Bocs, lehet, hogy kicsit bunkóság, de még most is rám jön a kuncogás, amint elképzelem a lefagyott oprendszeres muterodat, amikor köpni-nyelni nem tudott és még a Herendit is lelökte, miután Helga Úrnő így nyitott:

Akkor mondom a repertoárt: Szóbeli megalázás, testi fenyítés, kényszerfrancia, szájbavizelés. Kisanyám, ha kukkolsz, filmezel, vagy beszállsz az ugye tudod, hogy extra!
Természetesen együttérzésemre és baráti diszkréciómra most is számíthatsz. Ne gondold, hogy a hátad mögött kiröhögünk. Mivel állítólag én voltam a legjózanabb, a többiek megkértek, hogy írjam meg neked ezt a bocsesz-levélkét, de a részletekről még nekik sem mondok egy mukkot sem.

Spanod: Roli

 

P.s.: Te, most, hogy kirúgtak a melóhelyedről, meg hogy a kocsidat is ki kell, hogy kalapáltasd, mert a tetején ugrálva afteroztunk, az a Hülye Budakalászfalvy meg annyira be volt baszva, hogy fejben teljesen elkúrta a dátumot és „Gyurcsány takarodj!” felkiáltással egy féltéglával bezúzta a szélvédődet, gondolom nem vet fel a della és pár hétig fel sem újítod a kéglidet. A Bandinak két hét múlva lesz a legénybúcsúja, Szabina a szakmai kapcsijaival le tudna szervezni 7-8 ukrán táncművésznőt, ha érted ahogy mondom. Mi lenne, ha nálad tartanánk a hepjajt, ott már úgy sincs mit legyalulni? Ha ráérsz és van kedved, te is maradhatsz.

74 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hipok Rita 2011.10.20. 06:31:06

Váááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!

nyuszy 2011.10.20. 07:12:32

Még nem olvastam el, de biztos, hogy nem lesz jó, el van írva Laca mailcíme. Helyesen: looser.laca@freemail.hu

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.20. 07:19:41

nekem ilyenekkel csak egy bajom van: ezek a bulik fejben történnek. Az eredetük valahova 5-12 évvel ezelőttre nyúlik, amikor valaki ivott három üveg sört, egy másik meg titokban becsöngetett a szomszédhoz és elszaladt. Aztán 10 év alatt ilyen történet lesz belőle.

Mi egy bulin bezárkóztunk a fürdőbe és reggelre leszedtük az összes csempét, majd takaros rendben a kád mellé stócoltuk.

Hehe.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.10.20. 07:43:48

hát ez most olyan hácsésra sikerült.

2011.10.20. 08:06:41

@vészmadár (pica pica): Van benne valami, bár azért az akváriumba vizelés, vagy házi kedvencek basztatása (kutya felöltöztetése, stb.) eléggé alap, magam is nemegyszer láttam.
Abban meg semmi különös nincs, ha kijön két rendőr, igazoltatnak mindenkit, majd szólnak, hogy kicsit csendesebben, akkor ez már néhány hónap múlva úgy szól, hogy "kijöttek a kommandósok, mindenkit megfektettek, stb., de szerencsére a spanom egyikükkel együtt járt óvodába, így végül nem volt semmi..."

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.10.20. 08:13:43

@Professor Pizka: "10 e-mail, amit nem szívesen találunk az inboxunkban"

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.10.20. 08:15:55

@altoid:
"10 tárgy, amely nagyon nagy fájdalmat okoz, ha feldugják a seggünkbe"

mrbateman 2011.10.20. 08:31:40

@Brother Love: Mondjuk én sajnos voltam egy olyan buliban, ahol az igazoltatás során a magát nagyon erősre ivó tájbokszos gyerek lekent egy sallert a rendőrnek, a másiknál meg egy lábsöprést alkalmazott. Ezután a rendőrök odabilincselték az ajtó gombját a korláthoz, így elhagyni a tetthelyet nem lehetett, majd erősítést hívtak, én az erkélyről néztem teljes pánikban, h. két németjuhász+8 rendőr érkezik, kezem-lábam remegett.
és ekkor történt a csoda: apám féltestvére xy fhdny vezette az akciót, akit életemben 3szor láttam, az igazoltatásnál felfigyelve a ritka vezetéknévre, áthívott a másik szobába szevasz-szevasz, mi volt hogy volt, én elmondtam, na jól van menj haza, ezek után már csak a thaiboxert verték szarrá.
Utána ő még ragaszkodott, h. köztünk legyen egy kis matek, sort kerítettünk rá és ezzel az ügy lezárult.
Bizarr sztori volt, de azóta megválogatom kivel megyek el bebaszni!

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.10.20. 08:32:58

"Kedves Roli! Lassan véget ér zarándoklatunk, csodálatos felemelő élmény volt! A buli miatt ne izgassátok magatokat, jó keresztények vagyunk, megosztjuk amink van, meg osztottam a Facebookon egy gyönyörű idézetet az Igaz Barátokról. :-)

By the way, megismerkedtem a Caminon egy hihetetlenül jó fej, fiatal spanyol jezsuitával. Domonkos-rendi barátjával együtt már harmadszorra járják végig az Utat, mezítláb, darócruhában, ahogy a régi időkben! Szeretnék feltámasztani az igazi, tiszta katolicizmust, amilyen a modern világ züllesztő hatása előtt volt. Képzeld, Tomas Torquemada a példaképük! Oltári arcok, imádni fogod őket. Azért írom, hogy fogod, mert meghívtam őket Peste! :-)

Úgy volt, hogy nálam fognak lakni, de most hogy a kéró nem fogadóképes, gondolom nem probléma, hogy nálad fognak héderelni addig a pár hónapig, amíg maradni szándékoznak. Azt mondták, szeretnék jó útra téríteni a Bűn mocsarába süppedt pestieket :-)

Keresztényi szeretettel,

Laca

U.i. Azt hiszem jobb lenne, ha a Szabcsit most egy ideig hanyagolnád, tudod Eusebio testvér kissé érzékeny a "babiloni szajhákra", ahogy ő mondaná... :-)

2011.10.20. 08:39:50

@altoid: szépen körül írtad, hogy jön a szent inkvizíció:)

@mrbateman: én meg olyan buliban voltam, ahol a szomszéd kihívta a rendőröket és azzal nyitottak, hogy sajnálják a zavarást, de muszáj volt kijönniük a bejelentésre:)

Amúgy jó lenne a poszt, csak kicsit túl...:)

KürtiT (Tromb74) 2011.10.20. 08:52:08

Buli rendőrök nélkül eleve lapos (persze csak tizenévesen, a szülői kéróban). Ezek a saját ingatlanban szervezett párék már jóval visszafogottabbak szoktak lenni.

A másnap hazaérő szülők kérdéseire feladott kreatív válaszok viszont megérnének egy posztott.

Töltse ki a következő kérdőívet! Lehetőleg egy mondarban adja meg válaszait!

Mi történt a függönnyel?

...........................................................
Te, nem tudod mi a baja a szomszéd Icának? Reggel nem köszönt vissza.

...........................................................
Ennek a macskának nem hosszabb szőre volt? Esetleg más színű?

...........................................................
Csak nem egy melegszendvics van a képmagnóban?

...........................................................
Te, nemláttad azt a 300 db papírzsepit, 6 guriga wc papírt, amit 2 napja vettem az ábécében?

...........................................................
Nahát, magadtól eszedbe jutott lecserélni az ágynemüket?

...........................................................
Ez a srác, aki itt fekszik az ágyneműtartóban, velünk reggelizik?

...........................................................

Ez a valami a mosógépben az, amire gondolok?

...........................................................

Nadiposzi (törölt) 2011.10.20. 08:52:18

@altoid:
:DDD
Kispajtásaimmal alkotott kanonoki közösségünk is hasonló okokból ment szét, t.i. én már melózni jártam, míg a cimborák ráérőbb része -jó néhány nem is a mi kecónkban lakó inszurgenssel kiegészülve - Jedi tanácsot játszott a konyhában, hajnali 3-kor, míg én megpróbáltam álomba mérgelődni magam. (Jedi tanács: egy bizonyos alkohol szint után mindenki "Mester", mondatonként min. 3-szor hangsúlyozva. Tisztára mint Yodáék, csak midikloriániok helyett etil-alkohol molekulák úszkáltak a vérükben.)

El Topo (Sgt. Elias) 2011.10.20. 08:57:55

Hehe, hehe, annak idején, hülyegyerek koromban én is jártam házibulikra, de azért igyekeztem legalább a lakásban nem kárt tenni. A berendezésben néha sikerült azért.
Egy alkalommal ilyen táncizásra került sor, sötétben, színes 25-ös izzók fényénél botladoztunk valami Hungáriára, vagy mire, mikor a háziasszony (na most nem valami 40 körüli housewife-ra kell gondolni, lehetett vagy 25 éves, én meg mondjuk 23) rajtaütésszerűen azzal a kérdéssel fordult hozzám, hogy én kifejezetten utálom őt, vagy csak haragszom valamiért. Néztem, mint a juh, mert meg sem fordult a fejemben ilyesmi. Na és akkor mondta, hogy nem hagyhatjuk, hogy ez a rossz érzés így gennyedjen köztünk, beszéljük ezt át alaposan a fürdőszobában! Én meg mentem vele naivan. A férje meg ott pofázott a sarokban a népi Kína növekvő gazdaságpolitikai befolyásáról.

Mitya Ivanov 2011.10.20. 09:00:03

a poszt, mint szöveg jó, csak nem a modorosra való.
Amiről szól, az erősen a képzelet szüleménye és mint viselkedés: idiotizmus és üldözendő gátlástalanság.

brutuska 2011.10.20. 09:52:20

Boldogult huszonvalahány évedik szülinapomon fél három tájt becsöngetett a bérelt lakásba a második szomszéd 80+-os bácsi járókerettel és a hasonló korú nejével kiegészülve. Már éppen kezdtem volna bele a szánom-bánom kánonba (lehalkítjuk, elnézést, tecciktudni-amúgy ki volt előre írva, hogy szombat este szülinap, kérem türelmüket a T. szomszédoknak)amikor is úgy nyitott, hogy így ku...vaisten, amúgy a k...anyám. Amilyen az aggyonisten alapon (nem lévén már teljesen józan) felszólítottam az azonnali távozásra, amíg ezt még a járókerettel teheti, mert 30 másodperc múlva már csak anélkül csúszhat, stb. Hát nem rámszabadították a yardot meg a köz. képviselőt? Hogy én fenyegettem, meg megölöm, meg ilyenek. Két fiatal rendőrsrác volt, jót röhögtek, amikor elmondtam, mi is volt a fenyegetés tárgya. Mindez egy nőnapon éjjelén.

Winston Smith 2011.10.20. 10:31:13

Jogász haverom legénybúcsúján voltam, ahová szintén kivonult a yard. Érdekes volt látni a bamba fejüket, amikor az igazoltatás során kiderült, hogy a 30 emberből 4 bírósági fogalmazó, 10 ügyvéd(jelölt), 5 ügyész, 2 rendőrtiszt és 1 jegyző és 1 közjegyző-helyettes van.

Egy 'ábazmeg'-gel inkább hazamentek. Mi pedig azért kicsit lejjebb vettünk a hangerőből.

Mitya Ivanov 2011.10.20. 10:41:59

@El Topo (Sgt. Elias):
én már régen rájöttem arra, hogy ha egy csaj egy buliban azt kérdezi tőlem, hogy : "te miért utálsz engem?", vagy "valami bajod van velem?", akkor az azt jelenti, hogy....
az egyik legnevetségesebb női trükk.

brutuska 2011.10.20. 10:46:28

Tihanyban, jogászbulin, éjjel plusz borért menet, igazoltatás. Sok ilyen-olyan jogász igazolvány. Rendőr: Valaki vegye át bíró úrtól a volánt, mer' nagyon részeg!

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.10.20. 10:50:17

Ha Camino, ha nem, hazafele jövet csak beugranék egy shotgunboltba :)

yenoee 2011.10.20. 10:55:07

@Möff CAT: Bizony. Még egy kör kinéz ebből, őszinte megbánással, meg minden.

dömötör 2011.10.20. 11:37:38

Ó, igen.
Olyan tíz éve szilveszteri bulit rendezett a barátom egy olyan lakásban, amit valami távoli rokon bízott rá, amíg külföldön van egy fél évig. Nos, meg lettek hívva a barátok, azok meghívták a koleszos haverjaikat, azok meg a tökismeretlen haverjaikat. Ők egy kicsit elengedték magukat az este folyamán, és például jó ötletnek gondolták, hogy éjfélkor a pezsgősüveg rázásával távolítsák el a dugót, mint valami a Forma-1 bajnok. Továbbá minden lehető helyen elnyomtak pár csikket, virágcserépben, szőnyegen, parkettán, ilyesmi. Valamint letörték a 80 centi magas Szent Antal gipszszobor fejét. Végül elégedetten távoztak.
Másnap leírhatatlan volt a látvány. A falakon, a képeken, a bútorokon, a könyvespolcon minden elázva, ragacsosan a pezsgőtől, a szőnyeg több helyen kiégetve, Szent Antal két darabban, az egér és a billentyűzet a pezsgőtől odaragadva az asztalhoz, a házigazda barátom pedig kissé befordulva.
Pár nap múlva diszperzittel és hengerekkel felszerelkezve elkezdtük a rekonstrukciót, minden képet levettünk a falról, lemostuk, amennyire lehetett, és kifestettük az egész lakást. Végül visszagipszeltük Antal fejét, de persze nem lett százas. Mai napig nem tudom, hogy a tulaj mit szólt végül, mert az kizárt, hogy ne vette volna észre a nyomokat.

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2011.10.20. 11:50:13

hát én kiszoktam pisálni az ablakon mire bandibácsi megjegyezte a lányainak, hogy "te móni, én mindig tudtam hogy a bazsi nem normális"

mrbateman 2011.10.20. 11:57:12

@dömötör: lehet, h. gazdag embert csináltatok a tulajból...övé az egyetlen Szt. Antal szobor ami hátrafelé néz!:-)
Nem tudom, de én sosem tudtam állat módjára viselkedni, és jelentős károkat okozni, kezdetben vissazfogott vagyok, majd hangosra iszom magam, majd megint egyre csöndesedek, ahogy nő a véralkoholszint, régebben egészen a nirvanaig...na már ha elkezdek túl okos és hangos lenni inkább hazamegyek, az ölelkezős nagy egymásratalálásokig már el sem jutok!:-)
És igazából másokon is azt láttam az ilyen károkozásoknál, h. nem az fékevesztett jókedvben, felszabadultságban rombolnak, hanem tudatosan, piti, sunyi geciségből

2011.10.20. 12:05:15

@mrbateman: üresen álló raktárakat ki lehetne adni ilyen célra, természetesen az árban benne lenne a másnapi takarítás is:)

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.10.20. 12:46:23

@El Topo (Sgt. Elias): Tádddámm, El Topo még egy nőt elkapott :-)
@Winston Smith: micsoda jogászbulik vannak...

Én egyszer voltam ilyen buliban, semmi érdekes nem volt benne, gyakorlatilag szétszedtünk egy hétvégi telken álló faházat. Azóta nem voltam ilyenen, mert erre se emlékszem, ugyanis filmszakadós részeg vagyok, a hatodik sör és a hajnal négy közötti időszakkal nem szoktam tudni elszámolni.

Sokkal szofisztikáltabb genyóság volt, amikor egy nőgyógyász gyerekének házibuliján a benga bárszekrényben minden üveget kibontottunk, és minden piát csak megkóstoltunk. Ott se volt többet házibuli...

Ernoke 2011.10.20. 12:58:42

@Hadrian77: 10 évvel ezelőtt az akkori pasim egy autószerelő műhely melléképületében egy 25 nm-es kis lakásban lakott. Este természetesen már nem dolgozott az udvaron senki, az autók százezer lakattal biztonságosan elzárva, fél km-es körzetben pedig semmi nem volt, csak gyárak, engem a Harcosok klubjára emlékeztetett. Annál ideálisabb bulihelyszínt még nem láttam, csak az út nevét kellett megmondani, a számot már nem, a fényről-zenéről odatalált boldog-boldogtalan. Lehetett a falon sörösüvegekkel darts-ozni, meg ilyenek, egyszer meg szétvertünk egy régi Trabantot.:) Mondjuk azt már furcsállottam, mikor az univerzum keletkezését akarta megmagyarázni a drága, és fekete szprével nemhogy az aktuális ünnepelt összes születésnapra kapott virágát, hanem a saját falait is összefújkálta rejtélyes kacskaringókkal.:)

Annak pedig, aki más lakásában rombol, a földre hamuzik, meg ilyesmi, ugyanezt kívánom a saját lakásával, csak azt józanul, szisztematikusan kell véghezvinni a legértékesebb dolgokat kipécézve, és lehetőleg rejtett helyekre ocsmány dolgokat elrejtve.

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2011.10.20. 13:07:52

Tapasztalataim szerint az emberek 60-70%-a alkohol és kellő társaság hatására idegen lakásban bármikor képes prosztó állatként viselkedni.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.10.20. 13:11:40

Az öcsém egyik szülinapi bulija után a szüleim csak azt nem értették, hogy a francba kerültek sáros bakancsnyomok a PLAFONRA?!

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.10.20. 13:24:46

@altoid: Amikor a szkinhedek megtudták milyen buliba keveredtek, ijedtükben falra másztak.

(azon mondjuk csodálkozom, hogy a mértékadó Boris Vian-mű még miért nem került elő)

yenoee 2011.10.20. 13:35:00

Párbeszéd egy laza fröccsös este másnapján, a legenda születésének reggelén:
- Úúúúh... Képzeld, azt álmodtam, h láncfűrésszel levágtuk a Wartburg tetejét.
- Öeehh... Bazze! Én is pontosan ezt álmodtam!!!
Kimentek az udvarra, hát, nem álmodták.

eastern sugar 2011.10.20. 13:42:30

a szent antal szobron azért hülyére röhögtem magam, és eszembe jutott róla barátaim legendás ismerőse, ákos, aki véletlenszerű bulikon tűnik fel, leittja a házigazdát, és a legválogatottabb szemétségeket műveli. mivel én csak a sztorit hallottam, hogy ákos egy rotációs kapával felszeletelte a kerti locsolóberendezést, és a biedermeier komódot kihajította a csukott ablakon, majd lement ésd egy kisbaltával felhasogatta, így sajnos kurva vicces, bármennyire is nem szeretném, hogy az én nemlétező biedermeier komódommal is hasonló történjen

Öblös · http://modoros.blog.hu/2009/05/12/az_oblos 2011.10.20. 13:46:33

Ezek a mai fiatalok csak rombolni, pusztítani bírnak…

2011.10.20. 14:00:11

@Ernoke: mi a legjobb bulikat egy anyagvizsgáló laboratóriumban tartottuk:) a klímakamrában volt az italtárolás, majd buli után szobahőmérsékletre állítottuk és ott aludtunk:) egyszer az egyik kolléga fáradtságában az 1kg-os gúlába rakott betonkockákon aludt el:)

mrbateman 2011.10.20. 14:00:52

@eastern sugar: vicces gyermek ez az Ákos! Ha velem történne hasonló, amint kijózanodnék az első dolgom lenne felkeresni és kezet szorítani vele, megkérném, h. ugyanmár nekem is mesélje el a történteket, mert megbocsásson, de rossz házigazda voltam, így nem tudtam követni az eseményeket. Nagyokat kacagnánk!

Utoljára 11 éve ütöttem meg embert, az szinte ugyanez a sztori volt, haverom házigazdaként elvonult aznap megismert menyasszonyával társalogni a modern képzőművészetekről, mialatt számomra ismeretlen jófejek sebbenzinnel akarták eltávolítani a szerző szignóját egy 200*100-as olajfestményről, azon ötlettől vezérelve, h. utána majd odaírják, h. "Munkácsi Miháj". Én esküszöm próbáltam lebeszélni a művészt...kimentem cigizni (már mindenki bent dohányzott, csak én jártam ki a menyasszonyjelöltemmel)...visszajövet láttam, h. nem használt a szép szó és bőszen dörzsöli sebbenzines pzs-vel...szegény kisbuzinak csúnyán felrepedt a szemöldöke, magam sem gondoltam, h. ez ennyire tud vérezni.
Nem voltam túl jó kémiából, lehet, h. túlspiláztam a dolgot és nem is oldja a sebbenzin az olajfestéket?! De nem bántam meg, azt bántam volna, ha nem teszem meg!

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.20. 14:04:53

@mrbateman: a szemöldök nagyon tud vérezni, de igazából a sebbenzines vattát kellett volna vele megetetni.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.10.20. 14:08:57

@vészmadár (pica pica): és adni neki egy SBSZ-t (Sport Beton Szofi, aka Barna Tigris)

KürtiT (Tromb74) 2011.10.20. 14:17:49

@mrbateman: Terpentinnel hatékonyabb a művelet, de ha csak fertőtleníteni akarta, akkor a sebbenzin is megfelelő.

2011.10.20. 14:19:42

@vészmadár (pica pica): jó keresztény módjára odaver, majd utána a sebbenzinnel fertőtlenít:)

mrbateman 2011.10.20. 14:29:10

@KürtiT (Tromb74): ez is elég hatékony volt ahhoz, h. a rendezői jobb alsó sarkot egységes sárgásbarna színre hozza.

Nekem a kishölgyet nem sikerült meg...ismernem, mert nem akartam megvárni egy esetleges hivatalos eljárás megindulását. A haver azóta feleségül vette a lányt, két gyerek, azóta is röhögünk, h. ha akkor nem a farkával gondolkodott volna, most lehetne egy Munkácsijuk!

Styxx 2011.10.20. 14:30:52

Szilveszteri házibuli kertes házban. Hajnalban már mindenki kint csapatta, az egyik részeg tag a tetőcsatorna függőleges levezetését ölelgette, és, hogy-hogy nem megrántotta az illesztésnél, ami mint egy törött pálca, szétállt. A házigazda még elég józan volt, anyázott egy sort, majd egy baltával a kezében jelent meg.
A részeg csatornarángató meg letérdelve kezdett könyörögni:
- Megjavítom, kifizetem, csak ne ölj meg!
a házigazda a balta tompa felével csak vissza akarta ütögetni a csatornát.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.10.20. 14:35:47

@Styxx: Ja, van a hollywoodi részeg típus, aki amúgy általában egy csendes-rendes gyerek, de ha iszik egy kicsit, Iulius Caesar, Napóleon, Frédi és Béni (egyszerre) vagy Angelina Jolie válik belőle, és az így előadott magánszámai aztán évekig a haveri kör száján leendenek.

KürtiT (Tromb74) 2011.10.20. 14:35:57

@mrbateman: Hagyományos eljárás a zavaróan felesleges részletek "elkenése" a fő téma hangsúlyozásának érdekében.

KürtiT (Tromb74) 2011.10.20. 14:42:17

Off
Hoppá, meghalt Kadhafi. Ő is egy gödörben bújkált. Diktátor modor.
On

2011.10.20. 14:47:45

@KürtiT (Tromb74): ott is házibuli volt a napokban, sőt utcabál...

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2011.10.20. 14:48:43

@KürtiT (Tromb74): és kik állnak az egész mögött? Na kik? A tudjukik. A konteók jolly jokerei... Ritittti titti ritt.

KürtiT (Tromb74) 2011.10.20. 14:52:23

@Blassius: :D :D :D
Húúú, erről aztán vannak kiváló konteóim, de megkíméllek titeket. A tudjukkik meg legfeljebb közvetve sárosak benne, szóval nem is annyira érdekes.

mrbateman 2011.10.20. 15:01:23

@KürtiT (Tromb74): Azért a nagy kapkodásban elfelejtették a szükséges kellékeket bekészíteni (egymillió dollár táskában, 1 kalasnyikov, 2 tár lőszer, mint annál a másik hasonmásnál) hiába már Langleyben is lanyhul a fegyelem!:-)
Egyébként a magyar III/1 nagyon erős volt (állítólag Moszad/CIA/KBG szintű szervezetekkel vetekedő kapcsolatrendszerrel, sőt asszem a ruszkiknál többet is tudtunk) a térségben, jelen esetben állítólag Farkas Szilvia nevű szeretőt/ápolónőt sikerült beépíteni.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2011.10.20. 15:05:16

zúzó úr hatékonyságát már a brfk is teszteli, bűnelkövetési célzattal.

KürtiT (Tromb74) 2011.10.20. 15:07:29

@vészmadár (pica pica): Nyilván. Leszünk mi még olaj nagyhatalom. A pina még a demokráciánál is kellendőbb árucikk.

eastern sugar 2011.10.20. 15:08:02

@mrbateman: ebben neked teljesen igazad van, de sajnos, akármennyire is így van, nem tudtam visszatartani a röhögést a munkácsi mihájon. akkor is, ha egy gyenge alak vagyok. tudom, hogy csak akkor vicces, ha a huszadik emberen keresztül hallom vissza, és ha becsületes ember lennék, akkor se tartanám viccesnek, de nehéz :)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.20. 15:10:02

@KürtiT (Tromb74): csak elég rövid a szavatossági ideje. Viszont szakképzetlen munkaerővel is nagy tömegben termelhető...

mrbateman 2011.10.20. 15:10:15

@vészmadár (pica pica): Nem tudom, de a Bódyx Sylvi, lassan-lassan beérik Manipeni (írjuk így fonetkiusan) szerepére.
Hazánk intellektuális James Bond-ja pedig Garamvölgyi László, aki megfejti a József Attila -és még sok más több évszázados ügyet!:-)

KürtiT (Tromb74) 2011.10.20. 15:18:38

@vészmadár (pica pica): Ez a Közel-Keletre exportált demokráciákra is igaz. Elsőre nagyon trendi, de aztán eszükbe jut, hogy az a több, mint 60 000 USD sem jönne rosszul, amit a diktatúrában kaptak a friss házasok, vagy a 30 Ft-nak megfelelő benzin ár, kamatmentes hitel.

A házigazda ebben a buliban se jár jól.

Püspök utcai gombaszedő · http://valogatott.blog.hu 2011.10.20. 15:38:17

@mrbateman: Nézd a dolgok jó oldalát, legalább volt kéznél sebbenzin az ápoláshoz.

2011.10.20. 16:58:38

@mrbateman: na bazmeg, tele vagyunk női Arábiai Lawrecekkel:)

Sand Lover 2011.10.20. 16:58:47

@Professor Pizka: 15 évesen, amikor olvastam, a baszobán még csak röhögtem. Pedig.
:)

2011.10.20. 17:14:45

Megfigyeltem, hogy többnyire olyan emberek tartanak a saját otthonukban összejövetelt, akik nem engehetnek meg maguknak egy bútorcserét, akik megengedhetnék azok vendéglőbe mennek - és szerintem nekik van igazuk.

mrbateman 2011.10.20. 17:24:16

@Frengi: Esküszöm nem értem! Nem fordítva?...bár akkor se automaikusan.

Mondjuk vendéglőben nehezebb feltűnőtlenül vizipipázni, meg persze hányni se lehet csak úgy elegánsan, méltóságot megőrizve:
_ Hol voltál Robika, de sápadt vagy?!
_ Á, csak fent az emeleten, megetettem a halakat!

KürtiT (Tromb74) 2011.10.20. 18:02:14

@Frengi: Azért a házibuli és az éttermi csapatás között van egy leheletnyi kölönbség.

Stronci 2011.10.20. 20:38:53

én (mi) egyszer tartottunk szilveszteri bulit... Pécs, Keró kb 1991. 3 középiskolás albiban, III. emelet. Amikor a haver sportársai megjöttek eldurvult a helyzet: a sunyin ledobált és széttaposott könnygáz ampullák miatt kimenekültünk a teraszra, amikoris a merőlegesen álló panelház oldalán lévő konyha ablakát akarták kidobni üres pezsgős üvegekkel... a kaputelefon letépéséről, illetve a lakás bejárati ajtó tokjának kimozdításáról (lábbal) nem is beszélek... A rendőröket inkább az éjfélkor a katonaságtól szerzett ködgáz meggyújtása utáni füst érdekelte, igaz ez legalább az utcán történt (ha vki vegygépbe járt, akkor valószínűleg a seregben VV-s osztagos lesz...)
A másik durvulás egy bevonuló buli volt amikor egy ún. kulcsos házat elrendeztünk. Igaz megtérítettük az okozott kárt kp-ban... megúsztuk ügyészi megrovással. Ajtók, ablakok, berendezés, csatorna stb. Ha jól emlékszem még a DN cikkett irt az esetről (rólunk), persze már akkor se voltunk rá nagyon büszkék.
ave

2011.10.20. 22:28:16

@Öblös:

Meg különben is, minek iszik, aki nem bírja?

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.10.21. 00:15:07

@Morgan LeFay: Ez az egész baszobás-kimegyünka fürdőbe kefélni-a bokorban baszunk mint a nyulak dolog tőlem mindig nagyon távoli volt. Azután is így maradt, hogy már feltaláltam magam egy ruha nélküli nő társaságában. Persze mondanom se kell , hogy mindig irigyeltem azokat a fiúkat akik egy perc alatt meghódítottak egy nőt, de az ilyen típusú sztorikból gyököt vonok.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.21. 08:13:06

@Professor Pizka: az egy perc alatt meghódított nő általában nem: józan/beszámítható/szép.

2011.10.21. 10:05:56

@mrbateman: @KürtiT (Tromb74): épp ez a lényeg. Amikor én fiatal voltam akkor volt értelme a házibulnak, mert máshová nem mehettünk, dugni meg egyszerűen nem volt hol, mert lakása nem volt senkinek, albérletbe szállóra, szülőkhöz pláne nem lehetett felvinni senkit.

Most nincs értelme, hiszen a házibuli költségének (és az azt követő felujjításnak tördékéért bérelhetsz bárhol bármit, étterem, panzió, vendégház, és utána hazmász a puha ágyadba pihenni.

Ettől eltekintve mindig mindenben van rizikó: egy alaklommal a rendezvényhez elkértem a Megyeháza Dísztermét (haver volt a főjegyző, oda adta), de véletlenül valaki belehányt a "susogó" koloniál garniturájába. Másnap beballagtam, megkerestem a takarító szemályzetet, és megvesztegettem őket, nem csak eltakarítják, de nem is szólnak.
A pénzt később behajtottam a károkozón (újságiró volt a szerencsétlen, hogy ne is mondjam külön, de sajnos már nem él, mint ahogy a jegyző sem - régen volt, a szép 90-es években)

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.10.21. 10:16:11

@vészmadár (pica pica): de azok a kittenbergeri és Sz. Zsigmondi, nádlerherberti magasságokban szárnyaló vadászkalandok!

Haver házibulija, nem ismerek senkit, mert ezek a haver békéscsabai tűzoltócimborái. De nem baj, bemegyek a konyhába, ott van Szilvi (vagy tán Mariann?) ki tudja azt ma már, és dacára a jelen levő markáns arcú lánglovagok tucatjainak, bedobom a Csajozós Dumát, amit Edina (lehet hogy mégis Saci volt?) igéző mosollyal bekajál és elmondja, hogy a szomszédban lakik és a hátsó kertjükben egyszerre virágzik a naspolya és a hibrid josta (igazából nem, persze ez a kedves papa szövege lenne, ha mégis feleségül venném imádott Katalinkáját (vagy mégis Márti volt?)

Szóval hátralopózunk, miközben a többiek a viárdöcsempiönszre hullámoznak a verandán, átbújunk a sövény alatt, és ott a garázsfeljáró melletti puha füvön, görög hérószok vagy ógermán ritterek modorában megvan a csaj (puha gyep és csak deréktól lefele vetkőzök le, ez azt jelenti).

Másik alkalommal lakótelepi hetedik emeleti egypluszkétfél, keskenykonyhás fajta az Örstől nem messze, az akkori munkahelyről az egyik pénzügyes csaj hív el. Persze neki közbejön valami, de ha már ott vagyok ott van a csaj (ennek már a nevére se emlékszem, akit a linóleumozott, muskátli-teleltetésre használt szemétledobó-helyiségben csinálok meg, másnap a házigazdát a nénik rituálisan feláldozzák a letördelt muskátli-hajtások fanyar füstje felett.

Jászberényben járva (mikor anyagbeszerző voltam a Pátria nyomdánál) a papírnagyker pénztáros csajával csak egymásra néztünk, és egy raklap CMR fuvarlevélen rendeztem le, ezután havonta kétszer, amikor csak arra jártam. Hatodjára voltam ott amikor a bátyja meg az (akkor még létező) hokicsapat megkergetett, mert a csaj amúgy a kapus menyasszonya volt.

Járt egyáltalán Kittenberger Afrikában?

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.21. 10:35:48

@Professor Pizka: a josta, ami magyarul (?) állítólag riszméte, ezen szétköhögtem magam. Az öszvért ezentúl meg lómárnak vagy szamlónak fogjuk hívni, ehh

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.10.21. 18:11:37

@Professor Pizka:
Angelinajoliesra hogy kell inni magad? Segíccsé!

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.10.21. 21:49:39

@neccharisnyás útonálló: Kenyérlyuk (bread pit) kell hozzá, meg csalán, az ajkak megduzzasztásához. Eddigi hozzászólásaid alapján minden egyéb tekintetben olyan vagy jobb nő vagy, mint Angelina, így csak a felsoroltakat kell beszerezni. :-)

escargot 2011.10.21. 23:58:14

@Professor Pizka: Olyan mértékben nem hittem az ilyesmiben, hogy amikor egyszer - nem egész józanul - mégis hasonlóba keveredtem, sajnos nem tudtam túl nagy meggyőződéssel hajtogatni, hogy barátnőm van, mert tesztelni kellett, hogy nem álom-e. Azért semmi olyan nem történt, amit utána ne bocsátott volna meg a 'zasszony, de azóta is húz a sztorival. (Mondjuk ennyit megért.)

Édy, aki Endre 2011.11.05. 09:53:28

@escargot:

Nekem is volt egyszer ilyen álmom és azóta sem tudom eldönteni, hogy álom volt-e. A másik fél meg nem hajlandó elmondani. Ha nem álom volt, akkor frankó. :)

escargot 2011.11.05. 17:39:55

@Édy, aki Endre: Te legalább tudod, ki volt a másik fél. Nekem csak az maradt meg, hogy szőke.
süti beállítások módosítása