Azelőtt még az Ellenzék is jobb volt

2011/10/01. - írta: Modor Tibi

 

Akkor még igazi ellenzék volt. Megvolt bennük az a jó értelemben vett csibészség, az összekacsintás. Az emberek megtanultak a sorok között olvasni, mindenki tudta, miről van szó. Pult alól szereztük az összes indexre tett művet, Istenem... a diMarchi Karcsiék nyomdagépén készültek a kis tacepaók, le is foglalták neki szegénynek - ha nem a faterja a kerületi párttitkár, akkor még ma is ülne talán.

Aztán 2002-2010 között is mekkora bulik mentek, te jó ég... polgári körök, sejtek - tüntetésről tüntetésre jártunk. Persze, hát akkor is voltak szavakat kiforgatós hülyeségek, például amikor a "telepre viszem a kutyákat" mondta a Feri, akkor jó, hogy ugattunk neki. Dehogy sértődött meg bárki is, csak kapóra jött. Ugyanaz, mint a köteles szöveg, csak nekünk nem volt Werberünk. De azért hatalmas buli volt kimenni a 301-es parcellához október 23-án sípolni... "a gyűlölet sípjai", ilyet szól valamelyik öreg kommer, hát a kurva anyját. Volt pofájuk ott "ünnepelni" - hát ezek csak ne ünnepeljenek, amikor húsz évvel azelőtt még ugyanezek vitettek be ugyanazon a napon. Az NSDAP se tart Oswiecimben megemlékezéseket.

Kétezerbe és háromba.. azon belül karácsonyba...

Fasza kis tüntetések voltak, na. Amikor kétmillióan voltunk a Kossuth-téren, jó volt az százezernek is, teljesen mindegy. Azóta is ezen kattognak, meg a Kaya Ibrahimon. Látod, ez a baj ezekkel a balibekkel - unalmasak és gyávák. Mindig kipécéznek maguknak egy beszólást, és azon rugóznak évekig, és képtelenek leakadni róla. De az, hogy kiálljanak kicsit magukért fizikálisan is, na azt már nem! Pedig megérdemelne ez az ország egy normális ellenzéket.

Nézd meg, egy május elseje a németeknél hogy zajlik? Kivonul a neonácik meg a kommunisták színe-java, és hatalmasat balhéznak. És ott bizony van, hogy a balosok nyernek, annyira kemények. Ezek meg? A vattacukrot alig bírják el a Dzsínó-majálison, le vannak lakva nagyon. Könyvelőbicepsz, sörcsöcs. Hőbörögni csak addig tudnak, amíg kevesebb jut nekik a koncból, de tízezer forintért eladnák az anyjukat is.

2006-ban milyen volt már... tévészékház, október 23... na azt még egy Atalanta-Brescia után is megsüvegelték volna az olaszok. Autóborogatás, Molotov-koktélok, rendőrattak - kaptunk elég rendesen. Hála az égnek, nem vittek be - de ott páran elég szarul jártak. Főleg pont azok, akiknek semmi közük nem volt az egészhez.

De hát akkor legalább történt valami. Ma meg?

Pofázás, siránkozás, rinyálás - miért én, miért pont tőlem, miért nem a gazdagoktól veszik el, oszd meg, küldd tovább, stb. Nevetséges. Egész nap ott basszák a rezet a facebook előtt és hergelik egymást a sok megmondóblogon, de alternatívát kínálni nem tudnak - valódi társadalmi támogatás mögöttük meg nulla. Kimennek jó időben pár ezren "tüntetni" - valójában kicsit ajvékolni meg siránkozni, aztán ennyi. Hogy fognak ezek itt bármit elérni? Erővel? Ugyan. Demokratikus úton? Hát ahhoz szavazni kellett volna, ugye. És bár biztos sokan voltak, de nem elegen. Visszanyalt a fagyi, höhhö.

Erre meg megnyitsz egy zenitet, és egymást éri ez a sok jajgatás. Az a legrosszabb, hogy ilyenkor azt hiszik, valami hatalmas történelmet írnak, és ők az intelligencia egyedüli birtokosai, a progresszív, középutas ellenzék. Azt hiszitek, az elmúlt húsz évben nem jártak mások egyetemre vagy mi? Á... na mindegy.

Semmi stílus, semmi elegancia, semmi fantázia... uncsik. Csak a fika, a rombolás, a keresztbetevés. Inkább nyerjen megint a Maszop, mindenki jobban járna. Legalább nyugalom lenne négy évig, meg valami normális ellenzéki mozgalom.

118 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Putyilov gyári melós 2011.10.02. 14:42:35

Hajléktalan haveromnak napi 5000et fizettek Lázárék 2006ban, + kaja-pia a közeli CBAból volt a mellékjavadalmazása a Kossuth téri hugyos kempingezésért.

Ezek szerint te ezeket hiányolod, no meg a szétivottagyú, Fradi zászlók alatt felvonuló bérverőlegényeket, akik akkoriban Orbán barátai voltak.

Esetleg az amerikai underground szubkultúra szemétdombjáról kikukázott, Hell Angelst majmoló milliomos hülyegyerek motorosokat, Kósa és aláíró Pali bácsi haverjait?

Putyilov gyári melós 2011.10.02. 14:47:15

@Hadrian77:

Azért erre igencsak készülnek az elvtársak!
fegyverével akarja ellátni Orbán zsolodosait:

index.hu/belfold/2011/09/30/matol_falhoz_nyomva_is_bilincselhet_a_rendor/
"Új fegyverek jöhetnek
Új lőfegyverekkel javasolja kiegészíteni a rendőrségnél rendszeresíthető kényszerítő eszközök sorát a belügyminiszter. A Terrorelhárítási Központnál szolgálatot teljesítő mesterlövészek hatékonyságát növeli, ha lehetővé válik, hogy speciális szolgálati feladataik ellátása során 22-es kaliberű tölténnyel működő puskát és pisztolyt használjanak, olvasható a kormany.hu-n közzétett jogszabálytervezet indoklásában."

Putyilov gyári melós 2011.10.02. 15:01:31

@Öblös: @Putyilov gyári melós:
A népszámlálás 2000 adókivetésre és a katonaságba való besorozhatók felméréséről szól.

A lakásszámláló rész lehet majd az ingatlanadó alapja.

Bell a Donna 2011.10.02. 15:37:23

@Modor Tibi:
Nem spontán várnéző túrán?

Öblös · http://modoros.blog.hu/2009/05/12/az_oblos 2011.10.02. 15:41:20

@Modor Tibi: Ja, a pénzt tüntetik elfele…

@Putyilov gyári melós: Gyerek, én katonaviselt ember vagyok. Igaz, még ma is messzebbre dobnám a gránátot, mint ezek a kehes, gizda köcsögök a zselézett hajukkal.

Öblös · http://modoros.blog.hu/2009/05/12/az_oblos 2011.10.02. 15:44:15

@Öblös: Nyilván nem a hajukkal dobják, csak a mai sörények annyira kiakasztanak, hogy muszáj voltam azt is megugatni.

klacus 2011.10.02. 15:45:10

A németes videón, nem a balosok a kemények, hanem a rendőrök. Gusztustalan provokáció volt az egész.

Újlaki 2011.10.02. 15:45:32

"...Volt pofájuk ott "ünnepelni" - hát ezek csak ne ünnepeljenek, amikor húsz évvel azelőtt még ugyanezek vitettek be ugyanazon a napon..."

Csak a rend kedvéést bátorkodnék jelezni, hogy az egyház is méltóztatott a saját legjobbjait először máglyára küldeni, majd amikor már nem veszélyeztették a meglévő hierarchiát, nagylelkűen "megbocsátottak" nekik, sőt akár szentté is avatták őket. Akkor most "ugyanaz" a pápa beszélhet-e mondjuk Jeanne d'Arcról, Giordano Brunoról vagy Galileiről?

2011.10.02. 16:12:01

@Putyilov gyári melós: nem baj, az utcakő akkor is megmarad, igaz már ne ma proletároknak.

A katonaságot visszaállíthatnák nyugodtan, az ingatlanadót meg már rég ki kellett volna vetni.
De most majd azt is jobban lehet látni, hány adókerülő van.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2011.10.02. 16:19:19

ha mar itt jarok es szoba kerult...
kulfoldon elo magyar allampolgarnak meg kell szamoltatnia magat
mert itt amerikaban van parezer, legalis is illegalis is...

Putyilov gyári melós 2011.10.02. 16:25:55

@Hadrian77:

És mit akarnál a katonasággal?
Személyes tapasztalataim szerint a katonaságnál legfeljebb lopni, csalni, hazudni, no meg mindenféle kutyult piát tanul meg az ember.
Az elmúlt 100 évben a magyar hadseregek legfeljebb ágyútölteléknek voltak jók valamely nagyhatalom csicskásaiként.

"De most majd azt is jobban lehet látni, hány adókerülő van."

Hehe, nálunk a politikiai-gazdasági elit a legnagyobb tolvaj, csaló, adókerülő. Nem hülyék az elvtársak saját magukkal kiszúrni.
Erre ott vagy te,én, mi, a folyton nyúzható birka nép!

Angyal Gábor 2011.10.02. 16:26:46

@Újlaki: Jeanne d'Arc esetében mocskocs politika volt az egész, és mint mindenben, itt is az angolok keze volt a dologban...
Giordano Bruno viszon megátalkodott, veszélyes eretnek volt, Galileit pedig soha sem égette meg senki...

HowAreYouOneAVetésün? 2011.10.02. 16:27:44

"Ostobának nincs hazája"
Vadai Ágnes MSZP 2011

Putyilov gyári melós 2011.10.02. 16:29:41

@Öblös:

Broaff, akkor majd téged küldenek a következő világháborúban a NATO golyófogójaként legelőre :O)))
Kézigránáttal a kezedben fogsz hősi halát halni egy new yorki vagy rajnamelléki bankárért.

Putyilov gyári melós 2011.10.02. 16:37:57

@Angyal Gábor:

Jézust is az eretnekségéért feszítette meg a korabeli hatalom.
Aztán rájöttek,hogy mekkora biznisz a vallás.

HowAreYouOneAVetésün? 2011.10.02. 16:42:44

@HowAreYouOneAVetésün?: Ja és még csak annyit, hogy ez a "bonmot" akkor hangzott el a hölgy szájából afféle hetyke sebezhetetlenség fíling érzetét keltve, amikor szembesítették a balsai-jelentésben szereplő megállapítással, miszerint valószínű hogy a 2006-os rendőrterror magyarázatát Gyurcsány és az akkori rendőri felsővezetés közötti kapcsolatban kell keresni.

Angyal Gábor 2011.10.02. 16:45:45

@Putyilov gyári melós: "Jézust is az eretnekségéért feszítette meg a korabeli hatalom.
Aztán rájöttek,hogy mekkora biznisz a vallás."
ÁÁÁ, már értem honnan a perverz vonzalom a Rákosira hajazó portrék iránt. Üsd a klérust!!!

Angyal Gábor 2011.10.02. 16:46:31

Ahol éred, ezzel is a békét véded! :S

2011.10.02. 16:52:13

@Modor Tibi: hát úgy látom a helyzeten a címlap sem javított:)

Putyilov gyári melós 2011.10.02. 16:54:56

A Vatikán, a klérus, a sok pedofil, homo és végtelenségig kapzsi internacionalista papjával már rég megérett egy kis atombombázásra :O)))

Asszem megteszik ezt a szivességet 30 éven belül az iszlám fanatikusok :O)))
Akkor majd biztos bontok egy pezsgőt, ha lesz még olyan a kőkorszakban :O)))

A képet itt megnézheted nagyban:O)))
kuruc.info/r/2/78106/

2011.10.02. 16:58:45

Istenem, de jó volt kicsit nosztalgiázni. Micsoda bulik voltak.
Nem írom le mégegyszer, mert már elmondtam itt, hogy miről szóltak ezek a jó kis tüntetések.

Amikor legutójára voltam, már elmultam 50 , és körbe vettek Orbán Viktor imádó 70-es mamák, na az már nem volt jó, szörnyű volt.

Találkoztam mág ismerőssel, de már ott volt mellette a feleség, hát bizony, már a tüntetések sem a régi.

2011.10.02. 17:05:27

@Öblös:

Régen nem is politizált ennyit a Tibi, mester.

Angyal Gábor 2011.10.02. 17:17:00

@Putyilov gyári melós: És te az ilyen Novák Elődökkel vállalsz közösséget? Nem ciki ez egy kicsit? Naa, csak úgy négyszemközt kérdezem...
Iszlám fanatikusok és az atombomba? Ugyan már... A svájci gárdisták még 30 év múlva is bal kézzel fogott tőrrel herélik ki őket, az kiegyenlített küzdelem jegyében.

Putyilov gyári melós 2011.10.02. 17:29:54

@Angyal Gábor:

A kép nem Novákot ábrázolja, hanem Rákosi Viktor elvtársat, a Kárpátok felcsúti Géniuszát :)))

A svájci zsoldosok a bicskáikkal majd jók lesznek romeltakarításra.
Persze csak ha túlélik az atomrobbanást vagy piszkos bombát.

Csak azt ne mond, hogy látsz valami értelmet a kereszténységben a harácsoláson kívül?
Hitler, Sztálin, Goebbels mind egyházi iskolába,egyházi egyetemre járt...
A papok 2000 éve megáldják a fegyvereket, a népirtó hadseregeket és üldözik az értelmet.

Remélem hamar kijut nekik egy kis iszlám áldás. Ez lesz az isteni igazságszolgáltatás a népellenes xarkavarásaikért.

Öreg borász és a tender 2011.10.02. 17:35:41

így is van, hibátlan kis írás ez
egy sztori az ellenállásról még a kommunizmusból, mert mi azért keményebbek voltunk, mint a mai gyerekik;
mindig pénteken adtak a gyári menzán rántott húst, a sok suttyó proli ott falták a húst, hogy majd megfulltak, de mi nem eszünk pénteken húst mert tartsuk a hagyományt, azt akkor odajött a párt-titkár, az a kis simulékony barom, és mondja: na, mi lesz a hússal ? erre feleltem neki: a kutyának viszem haza ... hát köpni-nyelni nem tudott az a kis kommunista féreg
ez 1987-ben történt, azért mondom, hogy mink keményebben harcoltunk az vörös bandák ellen !!!

HowAreYouOneAVetésün? 2011.10.02. 17:38:09

@Öreg borász és a tender: Mi bajod volt a hússal, csak nem az hogy disznóból van?

A bóvli kormány most már a lottóval is csal!! 2011.10.02. 17:40:24

Páva Zsolt még pécsi fideszes polgármester távmunkában (épp Olaszországban van, ha jók az infóink) rájött, hogy a szocik több mint, hárommilliárd forintot kifizettek ki hét év alatt jutalomként. Arról bölcsen hallgattak, hogy 2009 óta ők mennyit pengettek ki egymásnak, mert azt mondta Páva, hogy ő 2009-ben leállította a jutalmazást. Szerintem alkossanak 2/3-os törvényt arról, hogy nem volt jutalmazás és kész. Így szokás igazságokat gyártani manapság az országban. Na de visszatérve a sztorira szépen, haveri alapon kiszivárogtatták a listát (a város pénzéből fizetett hirdetésként, ahogy ilyenkor illik), aztán a szocik előkapták a hibádzó két év adatait és egy homokozó lapátot, hogy Zsoltéknak legyen mivel játszaniuk. Na ekkor puhult fel a városházi vonal és csak találtak némi jutalmat, de az tévedés volt. Meg nem is Páva osztotta ki a nagy részét, hanem más. Mondjuk a jegyző, akit pár hónapja csak sikerült kipakolniuk a városházáról. Nagy Csaba alpolgármester például háromszor kapott véletlenül jutalmat, de ő amikor meglátta a bankszámláján gyorsan elutalta karitatív célokra. Ha önök véletlenül kapnának a munkahelyükön jutalmat és továbbdobná a pénzt, mondjuk a Vöröskeresztnek, akkor a főnöke visszakérné a pénzt? Kicsit felköp és alááll...

Ilyen a fideszes erkölcs, jellem, gerinc!

Putyilov gyári melós 2011.10.02. 17:40:40

@Öreg borász és a tender:

Mi 82ben úgy álltunk ellen, amikor a párttitkár kizavart bennünket kommunista műszakban templomfelújításra, hogy megittuk a misebort, aztán elzavartuk a papot sörért :O)))

Öreg borász és a tender 2011.10.02. 17:52:21

@Putyilov gyári melós: MI VAN ???

gerinctelen ringyó vagy, ezért lettél suttyó gyári proli !!

Öreg borász és a tender 2011.10.02. 17:58:40

ORBÁN ÚR !

ha olvassa eztet, szívlelje meg EGY tanácsomat !!
2/3-unk van, hatalmas győzelem, de nem szabad feladni a harcot ! ezek miatt PUSKAPOROS A LEVEGŐ !!!
TELEPÍTSÉK KI A KOMMUNISTÁKAT !
legyen miénk az országunk 2/3-a !
az pontosan a NYUGATI VÉGEKTŐL a Tisza folyóig tart, oda menjenek a vörös banditák a TISZÁNTÚLRA !!! NE JÖHESSENEK VISSZA, MERT NEM BÍRUNK VELÜK, HOGY MINDENT FELZABÁLNAK !!!
üdvözli ÖNT a BOR-ÁSZ !

Putyilov gyári melós 2011.10.02. 18:06:15

@Öreg borász és a tender:
Né mán a vén kommunistáját, hát nem tovább darabolná ezt a maradék kis országot is?

Faterkám, fogadjunk, hogy nem kell magának zokni,mert szőrös a talpa!

Putyilov gyári melós 2011.10.02. 18:09:43

@Öreg borász és a tender:

Azért jól jellemzi ám ez a hozzászólás egy öreg szektás sztálinista IQját :O)))

A titkárságára írj vazze, ha nyalni akarsz, talán a nagyobb nyelvcsapások eléje is kerülnek :O)))

Öblös · http://modoros.blog.hu/2009/05/12/az_oblos 2011.10.02. 18:10:41

@tff: Sokáig azt hittem, a politizálás a felnőtté válás jele. De egyre inkább úgy látom, hogy a demencia jele. Mindegy, a lényeg csak annyi, hogy a Tibi gyerek feje fölött is múlnak az évek.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.10.02. 18:13:05

Tisztelet? Ezekben? Ugyanmár. Hol vannak ezek már attól. Bezzeg a régiek. Azok tudták mi fán terem. Hát a Rajk Laci temetésén is annyian voltak,az egyik elvtárs már a tömeg sírjából feltámadt halott általi oszlatását vizionálta. Akkor még a zellenzék is tudta, hogy rend a lelke mindennek.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.10.02. 18:17:06

@Hadrian77: ugyanmár, fogtunk egy szép klerikális idióta példányt.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.10.02. 18:18:49

@Öblös: Hidd el, ez már II. József idején is így volt. Csak akkortájt a birodalmi számlálóbiztos alól a lovat lőtték ki állandóan. Ki is maradt 3 falu, amiből a székelyek a hegyek közé menekültek. Gyűlölték is őket rendesen a környéken, mikor következő évben nem mentek hozzájuk adószedők, nomeg gyereket a német iskolába terelők.

Öreg borász és a tender 2011.10.02. 18:18:57

MOST LÁTOM, HOGY MEGJELÖLT EZ A KOMMUNISTA PUTYI NARANCSSÁRGÁVAL !!!
AZT HISZED MEGIJEDEK ???
HÁT NAGYOT TÉVEDSZ !!!

próbálsz kiemelni a narancssárgával ?
ne kóstolgassál, EZT AJÁNLOM !!
ne nyomozzál UTÁNAM, mert külömben megismerkedsz a MURCI ÚRRAL, az én hűséges KAUKÁZUSI JUHÁSZOMMAL !!!
KOMMUNISTA SZAGRA BEINDUL !!!
ha bepróbálkozol valami kis szaros trükkel, LETÉPI A TÖKEIDET ÉS ÚGY BESZARSZ, HOGY OLYANT MÉG A VILÁG NEM LÁTOTT !!!!

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.10.02. 18:20:37

@neccharisnyás útonálló: ...és ha a legenda igaz, két öreg ávós aki a menetben ballagott arról beszélgetett: "Hej, ha Laci élne most biztos közénk lövetne!"

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.10.02. 18:21:54

@neccharisnyás útonálló: Statisztikus induló: Hej a mi lobogónkat fényes elek fújják! (elnézést)

Öreg borász és a tender 2011.10.02. 18:22:13

MEGFUTAMODOTT A szakszervezet !
biztos rossz idő volt, AZÉRT HAGYTÁK EL A TÜNTETÉST !!!
MUNKATERÁPIÁT AZ ÖSSZES ULTRABALOS GERILLÁNAK,
EGY ILYEN TÖRVÉNYT KELL CSINÁLNI AZONNALI HATÁLLYAL !!!

Putyilov gyári melós 2011.10.02. 18:22:45

@Öreg borász és a tender:

A franc a gusztusodat "megjelölt" öreg töki, Murci úr rád indul be :O)))

Putyilov gyári melós 2011.10.02. 18:25:38

@Öreg borász és a tender:
Ne félj fater, Orbán elvtárs már tervezi az új munkatáborokat, az új Recsket, tán még a Hanságot is lecsapoltatná, ha nem előzi meg ebben Rákosi mestere.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.10.02. 18:28:05

@Professor Pizka: Hát tényleg úgy érzem, hogy a hozzáállás mit se változott 230 év alatt. Fel, fel, előre apáink dicső útján!

Putyilov gyári melós 2011.10.02. 18:30:33

@neccharisnyás útonálló:

Még hogy anonim, amikor még azt is leellenőrzik,hogy nem-e kamu válaszokat ad az ember fijja:
"Nyilvánvalóan hamis válaszok esetén azonban a jegyző ugyanúgy eljárást indíthat, mint válaszmegtagadásnál.
Közjegyző esetleges bevonásának költségeit az adatszolgáltatónak kell állnia."

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.10.02. 18:35:10

@neccharisnyás útonálló: csökönyös kuruc banda vagyunk, ez van. Ez a nyakasság ugyanazzal az erővel áll ellen a hülyéknek és a reformereknek.

Öreg borász és a tender 2011.10.02. 18:41:41

SAVANYÚ A SZŐLŐ PUTYILOV ???
MŰVELD MEG MAGAD, AZTÁN LEGYÉL KIVAGYI !!!

Öreg borász és a tender 2011.10.02. 18:45:00

MEGFUTAMODOTT AZ ÉLCSAPAT !!!
PUTYILOV ELVTÁRS BAJTÁRS PAJTÁSSAL AZ ÉLEN !!

mert MI ellenezékben is tettük a dolgunkat, de EZEK IMPOTENSEK, EZEK CSAK A MAZSOLÁS KALÁCSOT MAJSZOLJÁK A HÚSOSKONDÉR KÖRÜL !!!
FŐLEG PÉNTEKEN, HOGY NEM SÜL LE A BŐR KÉPÜKRŐL !!!

ez az ÉN indulóm:
MIÉNK AZ ORSZÁG
VIKTORÉ A KORMÁNY
NEM RONT TÖBBÉ A VÖRÖS ÁRMÁNY
SZOMORÚAN LÓG AZ ORRUK MINT EGY ORMÁNY !!!!

Putyilov gyári melós 2011.10.02. 19:08:07

@Öreg borász és a tender:
Nézzed csak öreg sztálinista!
Ezek a kiskrapekok egy héten hatszor nem esznek húst, mert ellopja tőlük a mocsadék magyargyűlölő tolvajkormányod!

index.hu/belfold/2011/10/02/csak_heti_egyszer_jut_hus_a_soproni_gyerekotthonban/
"A soproni, a lenti, a pásztói, a kisújszállási, valamint a makói gyermekotthon étkezési normatívája nem éri el a napi ötszöri étkezésre jogszabályban előírt minimális összeget (684 forintot), olvasható az ombudsman közleményében. Sopronban hetente csak egyszer van hús, a gyerekek egyhangú és főleg szénhidrátdús ételeket kapnak, derült ki. A vizsgált intézmények többségében kevés a gyümölcs és a zöldség, a közlemény szerint "az intézmények a szükséges pénz híján akár az egészséges táplálkozás követelményeinek figyelmen kívül hagyásával kénytelenek dönteni az étlap összeállításáról".

2011.10.02. 19:11:21

@Putyilov gyári melós:

És hivatalosan mi alapján azonosítják a válaszadót? Csak mert a személyazonosító adatok közül egyedül a születési időre kérdeztek rá, aláírni sem kell semmit, és a netes kérdőívhez tartozó kódot sem személyre szólóan adják ki.

Amúgy nem tudom, hogy szabad számlálóbiztos választás van-e? Mert én 0:24-nél a kékséggel szeretnék elmélyedni a demográfia rejtelmeiben, ha értitek... :)
www.nepszamlalas.hu/index.php?article=1303&langcode=hu&menu=1237

Putyilov gyári melós 2011.10.02. 19:13:05

@Putyilov gyári melós:

Bezzeg Lázár elvtársnak fussa, ő Budapest legdrágább szállodáiba jár reggelizni.
Alkalmanként 10 ezret hagy ott csak reggeli zabálásra, a vásárhelyi disznóólból az uborkafára felkapaszkodott büdös kommunista kurafija!

RaSHaWeRaKH 2011.10.02. 19:15:10

Grat! Nagyon jól sikerült hozni a modort!
Tipikus zavart osztályöntudatú, nemzeti érzelmein keresztül félrevezetett, valójában kollektivista (balos) alapbeállítottságú alsó proli, aki jobboldalinak képzeli magát.

Putyilov gyári melós 2011.10.02. 19:20:05

@tff:
A cím, név adott.
A személyi szám alapja is a pontos születési dátum.

Ezek után lepkefing problémát okoz a pontos beazonosítás.

Mit gondolsz, a jegyző mi alapján fog megqrni ha kamuzol?

Öreg borász és a tender 2011.10.02. 19:25:44

jól van, gyerekek

ennyi vót a móka mára
zárul ufó trollkodása :)

ha valakit megbántottam,
akkor ezer bocs meg egy anyamedve :-)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.10.02. 19:27:58

@Professor Pizka:
Nem is való ide okostelefon. Kalamáris, plajbász, nomeg abakusz. Bonyolítunk itt mindent a végletekig.... Kockakő, mi? Mikor öreganyámnak még jó volt a vasserpenyő is a dobtáras puskás ruszkik nevelésére.
De a rózsaszínpólós handabandázó hímutánzatoknak már ruhához színre stimmelő díszkő kell. Mer ebben a fene globalizmusban még a végin kinézik őket a zangol meg flanszia hitsorsosok. Jó hogy már nem nyújtanak be tendert, hogy aszongya "Kockakő-készlet forgalmazását követeljük!". Ezek se bírnák már megvédeni Eger várát a töröktől a sufniban talált cuccokból, az hétszentség! Teccettek vóna tán MacGyvert nézni!

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2011.10.02. 19:28:02

így is van

ha nagyon gáz, vagy xar volt az Öreg bor-ász, akkor majd a tibor úr törli a commentjeit :-)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.10.02. 19:29:21

@Öreg borász és a tender:
Legközelebb hozzál bort, ha már borásznak csúfoltatsz. :-)

Putyilov gyári melós 2011.10.02. 19:29:27

@Öreg borász és a tender:

Azért titkon reménykedtem,hogy ennyire debil nem lehet valaki, bár a Fidesznyikeknél sohasem lehessen tudni, ők különös anyagból lettek kimicsurinozva :O))))

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.10.02. 19:33:25

@Putyilov gyári melós: @Öreg borász és a tender:

ez a párbeszéd olyan, mint amikor egy:

-bukkake jelenet végén a csaj, és a legaktívabb prosztatájú férfi szereplő
-a bokszmeccs végén a két bokszoló
-ülésnap végén két frakcióvezető

elbeszélget, hogy bazmeg, ez a mai se volt gyenge, még jó hogy mindketten tudjuk hogy nem is úgy gondoljuk.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.10.02. 19:35:02

@neccharisnyás útonálló: meg régen azért az ilyesmit is irodalmian csináltuk. Eb ura fakó, Ugocsa non coronat, recrudescunt inclytiae gentes Hungariae vulnera... ezek a maiak bunkók.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.10.02. 19:36:31

@Professor Pizka:
Remélem lesz belőle egy Népszabó hiszti-cikk is! Az tenné fel a csörtére a koronát.

Putyilov gyári melós 2011.10.02. 19:38:20

Hogy süljön le a bőr a pofájáról annak, aki rabszolgaságot törvényesítette és MINTAPROGRAMNAK nevezi azt, hogy embereket gyarmati sorban tart a saját hazájában.
Remélem egyszer lámpavasra kerül!

Heti 13 ezerért túrhatják a dzsuvát a határokon a közmunkások

Az MTI úgy fogalmaz, hogy a határnyiladék tisztítási Startmunka mintaprogram 492 közfoglalkoztatottja a vonatkozó kormányrendelet előírásainak megfelelően heti utólagos munkabérben részesül. Ez pedig tudjuk, hogy mennyi. A szakképesítést és középfokú iskolai végzettséget nem igénylő munkakörök betöltése esetén teljes munkaidőben 13120 forint. (Egyszerű matek: az órabér 328 forint)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.10.02. 19:40:27

@Professor Pizka:
Pedig erre is van megoldás. Kocakőre reá az üzenetet (te Petya, ne ilyen Mizu-stílusban írjá má az öltönyös csókának! Mámémá! jólesszaz igyis annak a félanál.. béta majomnak) madzaggal rágombolyítani, azt ablakon bé.

Putyilov gyári melós 2011.10.02. 19:43:50

@neccharisnyás útonálló:

El vagy te varázsolva, az élet tele van manapság témával a Népszabónak, köszönhetően Pártunk és Kormányunk napi töketlenkedéseinek, nem fog egy ócska blog klaviatúra karatésaitól meríteni :O)))

Putyilov gyári melós 2011.10.02. 19:52:01

@Professor Pizka:

Sajna nincs itthon Babette anyó, mert elment a Prücsökkel a bálba, különben kölcsön kértem volna a lavoárját egy kis modorosságra:O)))

Putyilov gyári melós 2011.10.02. 19:54:20

@Putyilov gyári melós:

Ezért tüntibüntiztetek pár éve a Vezérürü karmesterpálcájára, vazze!

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.10.02. 20:01:59

@neccharisnyás útonálló: á, ezek a maiak inkább gravíroztatnak a kockakőre meg okostelefonról feltöltik a fácséra a dobás pillanatát.

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2011.10.02. 20:05:11

@neccharisnyás útonálló: Legközelebb hozzál bort, ha már borásznak csúfoltatsz. :-)

kvázi bort hoztam, ui. a MURCI az nem egy kutyanév hanem "erjedésben lévő, vagy félig kierjedt zavaros szőlőlé, átmenet a must és bor között )tejszerű, szénsavas, még édes élesztő ízű)"
lényegében egy koktél-szerű édes cucc, de azért üt is, amolyan _kontyalávaló_, érted :)
voltam szüreten meg szüret után is, azé tudom eztet, hogy szüret után van a murci fesztivál, idén egyébként elég yo termés volt szőlőből, úgyhogy képzelem, hogy az orbáni szőlő-bányákban mi folyik mostanság :-)

Sörzeti megbízott 2011.10.02. 20:30:04

@HowAreYouOneAVetésün?: a következő ilyen fedő-nickem ez lesz majd, de pszt, ne áruld el senkinek :))

NA YA! 2011.10.02. 20:35:11

@Modor Tibi: "Autóborogatás, Molotov-koktélok, rendőrattak - kaptunk elég rendesen."

Most mééééééé vetítesz Tibcsi?! Hááá nem együtt ittunk aznap a csengeryben, azt délután háromra úgy bebasztál, hogy össze szartad hugyoztad magad! Milyen Molotov-koktél, neked max. kóla-bor koktél! Bruhaha!

2011.10.02. 20:36:29

@Putyilov gyári melós:

Erre lennék én is kíváncsi... A név nem adott, személyi számot sem tartalmaz. A személyazonosságod sehol nem kell igazolnod a népszámlálás során, aláírással sem kell igazolni semmit, sem felelősségi nyilatkozatot, sem azt, hogy tényleg te közölted az adatokat. Az internetes kód átvételéhez sem kellett igazolni a személyazonosságot. Mindezek után hogyan akarják visszaellenőrizni és bizonyítani, hogy valótlan adatok esetén ténylegesen ki közölte azokat?

2011.10.02. 20:42:28

@ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget: murci, jó hogy nem vízmiskát hozol:)

@Professor Pizka: életünket és vérünket, de zabot azt nem, ez mindig ment:)

Putyilov gyári melós 2011.10.02. 20:59:29

@tff:
Névre címre megy ki a kérdezőbiztos, ha neten töltöd ki, akkor nevet címet adnak meg neki, hova nem kell hogy kimenjen.

Mi mást kéne még az azonosításhoz?
Ujjlenyomat, fogsor minta?

Putyilov gyári melós 2011.10.02. 21:08:59

Hehe,már több mint 4/5ünk van!

"Szinte bizonyos, hogy érvénytelen lett a vasárnapi időközi országgyűlési képviselő-választás a Hajdú-Bihar megyei 6-os számú körzetben, miután az urnazárás előtt másfél órával a jogosultaknak még mindössze 18,75 százaléka adta le szavazatát - mondta el a választókerületi választási iroda vezetője az MTI-nek."

Lassan illegitim ez az egész elqrt politikai rendszer!
Vajon a következő lépésként bevezetik az elvtársak a kötelező szavazást?
Vagy egyszerűen azt mondják, hogy a lakóság 81,25%a elégedett a Fityisszel.

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2011.10.02. 21:10:57

@Hadrian77: ma trash-be küldöm, hogy ne legyen xar a 7fő holnap :)
www.youtube.com/watch?v=U7iwi5jN_oQ

@Putyilov gyári melós: Putyi, a fosóka az egy ilyen kis sárga gyümölcs [kökényszilva, asszem], abból pálesz lesz, kőkemény
nekem a murcival nem volt baj pedig tartáros rántott sajtot ettem előtte :)

2011.10.02. 21:23:11

@ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget: nekem is segít kitisztítani a gondolataimat:)

Putyilov gyári melós 2011.10.02. 21:33:44

@Öblös:

A nyolcvanas években megboldogult csöveskoromban a Durbints Sógort Dianával nyomtam, de fél liter Szatmári szilva se jelentett problémát :O)))

Te gondolom a repszeszt nyomtad két elvtársi kézigránát hajítás közt :O)))

Öblös · http://modoros.blog.hu/2009/05/12/az_oblos 2011.10.02. 22:50:22

@Putyilov gyári melós: Sőt, egyszer annyit, hogy még a gránátot is elfelejtettem eldobni. Igaz, kibiztosítani is.

Szigi. · http://depechemode.blog.hu 2011.10.03. 08:06:20

Nem Atalanta-Brescia, hanem Roma-Ascoli :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.10.03. 15:00:29

@ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget:
Istenem! A Plázák Népe már a boriparba is betört?!!! Murci, vazze! Mifelénk van a must, meg a bor. Amiről te beszélsz az az erjedt must, ami még nem bor. De mi nem becézzük. Mi ilyen komolyak vagyunk. Szigorúak. Mindig összevont szemöldökkel járunk. Egyesek szerint harapunk is, de.... de-a-o-e az hogy a Zsiga a szomszéd utcában emberi harapástól veszett meg korántsem bizonyított.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.10.03. 15:02:47

@Professor Pizka: Nem, nem. Köztudott, hogy az okosteló jóval okosabb a gazdájánál. Jobban mondva, most kezd elterjedni a köztudatban, mikor egyre több esetben derül ki, userünknek halvány gőze sincs, mit is csinál a masina a kezében. Aztán felkapja a vizet, és előkerül még a kalapács.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.10.03. 15:06:15

@neccharisnyás útonálló: esetleg maga a telefon lesz a kalapács, hiszen egy dühös ember kezében minden az.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.10.03. 15:53:52

@Professor Pizka: Na, látod ez tény! Ezért kell ész is a méreg mellé, mert ha egy papírköteget vágsz hozzá a delikvenshez, az haggyán, hogy célba se ér a csomag, de ráadásul félúton szétesik, beterítve a padlót, amit persze neked kell majd összeszedni. Ahhoz meg le kell nyugodnod. Mert mérgesen max. rálocsolnál némi benzint és meggyújtanád. Rendrakás címén.

Édy, aki Endre 2011.10.04. 12:31:37

"Istenem... a diMarchi Karcsiék nyomdagépén készültek a kis tacepaók, le is foglalták neki szegénynek - ha nem a faterja a kerületi párttitkár, akkor még ma is ülne talán."

Ó, mennyire üt a modoros még így, valóságtartalmilag is. :)

És bezzeg - szavam ne feledd -, a Karcsi mellett még a Hundertzwanzig Andrét is, hogy meghurcolták. Kemény két évig nem publikálhatott és elvették az útlevelét is és három évig semmi nyugati út. Nuku! Kész kínszenvedés volt az a kádári népi demokrácia.

Édy, aki Endre 2011.10.04. 12:51:52

@ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget: A kökényszilva-fosóka az a mirabell(a)szilva (vagy mirabolán) lesz. Van sárga, piros, kék. Cseresznye nagyságú és elég édes, de csak a fáról/bokorról lehet igazán jól enni, mert nem áll el. terebess.hu/tiszaorveny/gyumolcs/mirabolan.html

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.10.04. 13:35:11

@Édy, aki Endre: Jaaj, azt ismerem! Utca végén, kocsiforduló melletti telek csücskén nőtt olyan fa, az ágai jól kinyúltak az útra, mi meg kis lütyő gyerekként ettük, míg fért belénk!

Édy, aki Endre 2011.10.04. 13:55:31

@neccharisnyás útonálló: Jól be tudta durvítani a belső perisztaltikát. Soxor köllött gyorsba' vágtázni a gondolkodóhelyre. :)

Édy, aki Endre 2011.10.04. 15:59:45

@neccharisnyás útonálló: "Murci, vazze! Mifelénk van a must, meg a bor. Amiről te beszélsz az az erjedt must, ami még nem bor. De mi nem becézzük." Szigorúan csak MURC. :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.10.04. 18:15:57

@Édy, aki Endre: Nofene! A végén még csak összejön az az akadémiai plecsni édes anyanyelvünk megnyugtató gömbölyűségének fenntartásáért.

Morc a murc.

Újlaki 2011.10.12. 13:12:38

@Angyal Gábor: "Jeanne d'Arc esetében mocskocs politika volt az egész, és mint mindenben, itt is az angolok keze volt a dologban..."

Ó, hogyne, tudjuk. A kereszténység a 3.-4. század óta üzlet és mocskos politika.

"Giordano Bruno viszon megátalkodott, veszélyes eretnek volt..."

Remélem, ezzel nem azt akarod mondani, hogy megérdemelte a sorsát?

"Galileit pedig soha sem égette meg senki..."

Ezzel takarózni nagyon, nagyon gyenge érv. Valami erősebbet kell kitalálni, ha midnen áron védeni akarod a védhetetlent.

(És még egy szóra, de ez már messze vezet: "...mint mindenben, itt is az angolok keze volt a dologban..."

Furcsa megtudni, hogy kivételesen sem nem a zsidók, sem nem a kommunisták... Ennek az országnak az a baja, hogy mindig mindenért mást hibáztat. Amíg nem tudunk szembenézni a saját hibáinkkal, amíg mindig másra toljuk a felelősséget, nem lesz változás, csúszunk tovább lefelé a trutymóba.)
süti beállítások módosítása