Bűn-e állatainkkal hálnunk?

2015/07/05. - írta: Modor Tibi

Rohan a világ, és egyre jobb irányba. Pár éve csak megvetés és fizikai agresszió érhette a melegeket Budapest utcáin - mára már aki kimarad, az válik közmegvetés tárgyává - és ez így jó. Örvendetes, hogy egyre inkább coolabbá válik profilképünket szivárványszínűre festenünk, és hovatovább égő, ha tizenöt éves fiúként még nem próbáltuk fiúval.

Győzött a szerelem, győzedelmeskedett a szeretet!

 

Mondják sokan naivan, holott még számtalan bigott és falsul berögzült feudális, álszent korlát béklyóját nyögjük - amelyek amíg csak állanak, nem beszélhetünk szabad szerelemről.

Mert nem szabad a szerelem. Szerethetek akárkit, akármit büntetlenül, korlátlanul? Hát korántsem. Megmondja a törvény, ítélkezik még mindig a társadalom afölött, hogy ÉN kivel szeretem egymást? Diszkriminál életkor, származás, faj szerint - el akarja dönteni helyettünk, hogy hány éves kortól dönthetünk szabadon, saját belátásunk szerint? Igen.

Ilyen megvetett és üldözendő még egyelőre - példának okáért - a bestializmus. Még a szó is csúnyának tűnhet elsőre, pedig ez is csak egy rossz megbélyegzés eredménye. Hiszen kedvenceink, az ember legjobb barátai büszkén lehetnek teljes jogú családtagok - de miért is lennének szörnyek?

Bevalljuk, mindannyian bevalljuk, hogy mára már jobban bízunk az állatokban, mint az emberekben. Jobban szót értünk állatainkkal, mint embertársainkkal. Ki az, aki sosem árul el, sosem hagy cserben, és mindig feltétel nélkül szeret? A gondnok, vagy a kiskutyánk? Hát persze, hogy az utóbbi.

Büszkén hirdetjük, hogy bizony a kutya helye a szófán van, és a fintorgó vendéget kitessékeljük. Ha nem tetszik, hogy nálunk a loncsos, barátságos, vidám kutya családtag, akkor lehet máshova menni vendégségbe. De ne hozzánk. Kutyamedence, kutyakabátka, kutyapszichológus, csókolózni a kutyussal - mostanra (nagyon helyesen) mind-mind teljesen normális és elfogadott.

De miért idegenkedünk még mindig attól, hogy beteljesedjen szerelmünk a kutyussal?

Természetellenes? Ugyan! Azért, mert pár szemforgató, hamis pap ezt mondta? Az, aki sohsem hált nővel, az beszél természetellenességről? Azok akarnak beleszólni, mi zajlik a hálószobánkban, akik keresztesháborúkat folytattak évszázadokon keresztül tűzzel-vassal, a kereszt nevében? Ráadásul olyanok hivatkoznak a Bibliára, akik azt sosem olvasták. Én igazi, hívő keresztény, valódi keresztény ember vagyok, és aki fölöttem ítélkezik, az maga is megítéltet.

Állatkínzás lenne, nem egyezett bele a kisállat? Mert ugyan abba beleegyezett, hogy tömegesen tenyészd, elszakítsd anyukájától, kasztráltasd, hogy semmi öröme ne maradjon az életben, csak te és az étel? Láncon tartani, verni, apportíroztatni, fedeztetni mind-mind normális, de dédelgetni, becézgetni, testének legrejtettebb zugaiba beférkőzni, valódi örömöt szerezni neki embertelen? Megvonni tőle a valódi élvezetet, az igazi szerelmet-szeretetet, kijelölni neki előre a párját - vajon tényleg ez nem lenne állatkínzás? Koszos, nem higiénikus, betegségeket terjeszt? Tudod te, ha csak az Ötkerben körbe nézel, milyen betegségeket terjesztenek a kikent-kifent spinék? Hát a kiskutyám - ide a rozsdás bökőt - ezerszer tisztább és higiénikusabb, mint egyes munkatársaim. Állatkínzás? Hát jobb lenne telepre zárni, sterilizálni, kísérletezni rajta, elaltatni - mintsem, hogy egy valóban szerető családba, szerető Társ mellé kerüljön? Na ugye.

Netán: MEGENNI őket, iparszerűen tenyészteni, növelni, tömni őket, vágóhídra tartani, levágni és elfogyasztani őket az totálisan erkölcsös - míg valódi, kölcsönös élvezetet kínálni nekik embertelen?

Holott a bestializmus egyidős az emberiséggel, továbbá az állatvilágban is megfigyelhető. De ne, ne is nevezzük bestializmusnak vagy zoofíliának: nevezzük csak simán szerelemnek!

Gondoljunk csak a szfinxre, a kentaurokra - számtalan népmese szól a hétfejű sárkánnyal háló királykisasszonyról, a békát csókolgató leányról, a szépségről és a szörnyetegről.

Szóval nehogy azt hidd, hogy a kutyusomnak nincs szabad akarata. Ha nincs kedve hozzám, akkor elhúzódik, kimutatja. Máskor meg ő dörgölőzik, jön hozzám a szeretetért. Ő se hülye! Én pedig nem erőszakoskodom vele, csakis mutuális konszenzus alapján bújhatom össze vele. Hány erőszakoskodó férj, apa, feleség, pap meg politikus található akár csak kishazánkban is? És engem ítélsz el, mert néha megadom a kiskutyámnak, amit annyira kis bociszemekkel KÉR?

Hát álszent vagy, és valószínűleg látens bestialista.

Legyen végre tényleg szabad a szerelem!

23 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Firestarter.18 · http://firestarter-18.blog.hu/ 2015.07.05. 18:11:52

Mit fogsz te itt kapni Tibi... leugrok a CBA-ba popkornért...

CheTamás · http://rascasse-f1.blog.hu 2015.07.05. 18:15:36

Ez készen van, nem lehet hozzátenni semmit. Lehetne tényleg bestiális prájd, BESTial Pride vagy Bestivál névvel.
Hozom a négydecis sörömet és várom a dzsihádot, az olyan régen volt. Remélem a bociszemű kiskutyákra harap a sok álszent prűd.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2015.07.05. 18:31:32

@CheTamás: igen, az egész tök demagóg érvelés, illetve analógia AZÉRT ül, mert az állat PONT OLYAN intellektussal, személyiséggel, önálló akarattal bír, ugyanolyan magas rendűvel, mint bármely meleg. A pedofíliára való utalás is tökéletes analógia, HISZEN a gyerek pont ugyanolyan önállóan dönteni képes, kialakult személyiség, aki valamennyi tettéért átgondoltan tud és akar felelősséget vállalni, mint egy felnőtt. Meséljetek, légyszi...

tralalala 2015.07.05. 19:33:09

@vészmadár (pica pica): Ha jól látom, akkor szerinted az ilyen anya+fia vagy apa+lánya (persze mindketten 18 felett!!!) hozzáállás teljesen rendben van. Felnőtt emberek, hadd döntsék el ők.

Lopos Tóni 2015.07.05. 19:33:29

@vészmadár (pica pica):
60 éve a meleg"házasság" mellett szóló érvek is ugyanolyan demagóknak hatottak volna (érthetően) mert akkor még tudták miről szól a házasság (családalapításról).

Vannak felvételek ahol a nő odatartja a "pica picáját" egy kutyának, az meg ráveti magát. Férfiakkal is próbálkozik némelyik. Tehát világos, hogy meg van a "mutuális konszenzus" (xD) és egyértelmű, hogy a szeretett lény akarta a dolgot. Ez lesz az érvelés 60 év múlva :D

120 év múlva pedig jöhet az állat feminizmus (nőstényizmus :D). Bár addigra kihalnak a fehérek ha a feminizmus ilyen erős marad, a többi fajra meg valamiért nem nagyon hatnak ezek a baromságok (irigylem is őket) :D

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2015.07.05. 19:34:07

@CheTamás: és megenni őket erkölcsösebb, mint Szeretetet Adni? Ezt magyarázd meg.

Donjon 2015.07.05. 19:39:10

Tibi a régi formában, szinte könyörgött a téma, hogy feldolgozzák. Boci szemekkel bámult és lőn itt a beteljesedés. :)

CheTamás · http://rascasse-f1.blog.hu 2015.07.05. 20:22:17

@Modor Tibi: Nem vagyok én képzett ideológiailag!

Mitya Ivanov 2015.07.05. 22:24:07

amióta a Google gorilláknak taggeli a feketéket, azóta szabad az út az animalsex előtt. Szóval a kérdés, már nem is kérdés

Spiritmonger 2015.07.06. 07:36:09

Korrekt poszt, gratula érte :-)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2015.07.09. 14:16:27

@Lopos Tóni: tehát a meddőktől el kell venni a jogot, mert nem lesz belőle család. Meg azoktól is, akik amúgy nem akarnak gyereket. És a házasságnak már a magyar neve sem arra utal, hogy elsősorban az életüket összekötő felek és esetleges utódaik JOGAINAK (elsősorban a vagyoni öröklésnek) a rendezésére szolgáló INTÉZMÉNY.

Jóléti Dán Kekszesdoboz 2015.07.09. 20:13:22

Ha engem kérdezel Tibi, csak azt tudom mondani, amit a Wanky Shit Demon:
"BUT OF COURSE!"

Az igazi Trebitsch 2015.07.10. 08:36:15

Tibi! Évek óta olvasom a blogod, de most először írok. Ez akkora, de akkora, de akkora, hogy gratula. Tudnod, kell, nagy vagy!

Amok 2015.07.10. 14:01:40

És aki mindezzel ellentkezik, az bestiofób! Az antiszemita, homofób és iszlamofób után ez a #4 bűn.

Bicepsz Elek77 2015.07.13. 17:04:58

Röhögök ezen a 18 éven felüliek felnőtt emberek!!! Lattam 40 évest is 15 éves szintjén, es 15 évest is két gyerekkel...

Amentig 2015.07.13. 17:05:15

@vészmadár (pica pica): cizelláljuk: ha egy tanár lefekszik a diákjával, ott is kialakult személyiségeg közötti, egyenlő erőviszonyú, felelősségteljes stb. kapcsolatról van szó? Véletlenül se arról, hogy a kis tapasztalatlan, éretlen diák "ámulva" néz fel a "hihetetlen okos", tapasztalt, sikeres profra, aki ezt gátlástalanul kihaszbálja?

Jóléti Dán Kekszesdoboz 2015.07.15. 22:09:25

Én most csak neked Tibi elmondom férfiasan, hogy nekem ettől az állatos pornótól tökre izé, szóval érted. Még az is lehet hogy kivasaltatom a heréimet mint a berkikrisztián, neked erről "konkrétan" mi a véleményed? Van ilyen spanod aki kivasaltatta? És mit szólsz úgy ámblokk a grexithez? És az omega blokk, ami a hőséget okozza? Nem kicsit durva mi? A plakátháborút már nem is hozom szóba. Lényeg az hogy ma mindent meghekkelnek a jóeszű, nagyfejű, kisgyerektestű, rozéivó hipszterek. Persze nem idehaza hanem ausztráliában, kánektikátban.

Trónkövetelő 2015.07.16. 07:44:05

@Jóléti Dán Kekszesdoboz:
Connecticut nem Ausztráliában, hanem Ausztriában van, te tapló :)
Onnan hoztuk az indesit mosogatógépet 88-ba. Meg a gorenje fritőzt, amit a mai napig használunk. Meg a fagylaltgépet, amit sosem tudtunk használni.
Sajnos a cikk viszont túlságosan is a gerincesekre hegyezi ki a tartalmát, pedig pl. egy polip okosabb, mint egy kutya, és nagyon dévaj jószág.

Taxomükke (UK) 2015.07.17. 14:16:09

Hát ez borzasztó!!!
.
.
.
Izé... madárpókkal próbálta már valaki?
Nem azért kérdezem... csak hogy izé, értitek?

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2015.07.23. 22:17:15

@Amentig: kiváló kérdés, nyilván nem véletlenül: mivel 20 éves és KORÁBBI tanítványról van szó, egyértelműen az első eset.
süti beállítások módosítása