Szexuális ajánlat egy bloggergroupie-tól (+18)

2014/11/01. - írta: Modor Tibi

Ez megint olyan poszt, amit lécci, inkább ne olvass el. Korhatáros, de még afölött se. Ha azt gondolod, hogy jófej vagy, mert olyan vicces dolgokat, mint pl. a Trollfocit, Puzsért, Tibi atyát, Ponciusz Pilátuszt, Fehér Pólóst, Tékasztorikat, bárakármit követsz, akkor se olvasd el ezt - de ellenkező esetben sem.

Jó? 

Menj máshova.

Ne ide, mert baj lesz.

Ez egy öreg, fáradt blog, ami már az elején is szar volt, ráadásul elment egy irányba, és ez egy elég rossz irány, pedig mennyi ötletem lett volna még.

Tibiék már kapuzárási pánikolnak.

Szia Tiby.

Sokat tépelődtem, hogy megírjam-e neked ezt a levelet, de már hónapok óta kínlódom, éjjelente is csak álmatlanul forgolódom, muszáj kiírnom magamból az érzéseimet. Biztos vagyok benne, hogy női olvasók, rajongók állnak sorban nálad, csak hogy egy órácskára is el tudjanak csalni valamikor, de ha nem válaszolsz, akkor se haragszom, mert ezt nekem el kellett most mondanom, és talán így könnyebben teszem túl magam rajta.

Nem tudom, ismered-e azt az érzést, amikor valakibe ismeretlenül is beleszeretsz. Kérlek, ne ijedj meg! Azt hiszem, hogy nálam is hasonló történt, bár még nem merem teljesen bevallani magamnak, inkább csak szoktatom magamat a gondolathoz. Jó pár hónapja, talán egy fél éve küldte át nekem az egyik barinőm az Őszinte állásinterjú c. posztodat, és könnyesre röhögtem magamat rajta! Aztán ahogy a Wikipédián is csak kattintgatsz tovább és tovább, úgy kezdett fokozatosan behálózni a Blog. Nem tudom, milyen istenadta tehetség ez, de úgy forgatod a szavakat, olyan szinesztézikus eszközökkel operálsz itt-ott, hogy annak nyomtatásban lenne a helye, és ezt most nem nyalizásból mondom! Valamit nagyon TUDSZ.

Keveset tudok rólad, és nem tudom, nem is nagyon érdekel, hogy van-e valakid, de egyvalamit mondhatok: ha úgy döntesz, hogy hajlandó lennél velem összefutni, akár csak egy délután, én valami egészen mást, valami egészen újat tudok neked mutatni. Olyat, amit eddig egyik lány se.

Talán túl ijesztő vagy nem túl bölcs rögtön ennyire a tárgyra térni, de konkrétan bármikor olvaslak, benedvesedik a bugyim. Ott lent, az ágyékom táján valami melegséget érzek, aztán bizsergést, végül kész a baj, nem bírok magammal! Bármit megadnék, hogy találkozhassak veled!

Én nem olyan vagyok, mint akiket eddig ismertél, én egészen biztosan új dimenziókat tudnék nyitni feléd. Egy doromboló, gyengédségre vágyó kis vadmacska vagyok, de ha akarod, tigris. Én nem kérek semmit, nem kell, hogy elkötelezd magad. Nem kérem a szerelmedet, nem kérek kötelékeket, papírt, házasságot, családot... magyarul nagyon nehéz ezt körbeírni, szóval no strings attached... nem kérek hűséget, nem kérek beszámolást, csak egy találkozót. Olyan nagy kérés volna ez? Szerintem nem.

Magamról pár szót! Nem sok pasival voltam eddig, de mindegyiknek tudtam valami újat mutatni... ;))) nálam nincsenek tabuk. Nálam minden kapu nyitva áll, még az is, ahova eddig csak a kiválasztottakat engedtem be... de az a Gyönyörök Kapuja, senki se bánta még meg, biztosíthatlak! Én nem fogok rinyálni, nem szólok bele, ha kocsmázol vagy meccsre mész, sőt, az se fog zavarni, ha inkább a szüleidnél töltenéd valamikor a hétvégét. Csak szólj, és hagylak. De ha szólsz, jövök. Megkaphatsz bármikor. Beveszem tövig, mélytorkozás elejétől a végéig, le is nyelem, amit csak akarsz. Ha szeretnéd, én is kényeztetlek hátulról orálisan, prosztatamasszázsban részesítlek. És nem kell felhúznod semmit, vigyáznod se kell, a Tiéd vagyok teljes valómban, ahogy meg vagyok teremtve! És biztosíthatlak: nem fog fájni a fejem, nem foglak drága ékszerekért, éttermezésért, szolibérletért meg gyerekekért nyúzni.

Viszont tudom, miről álmodnak a pasik... nem vagyok hülye. Imádom a sexy fehérneműket, a leheletnyi kis tangákat, harisnyákat, intimékszereket és diszkrét tetkókat - és a sminket se viszem túlzásba.

Sőt... Ha nagyon szeretnéd, a kis szöszi ikertesómat is bevehetjük a buliba... na, hogy hangzik? Hancúrozás két sportos szőkével?

Csak kérd, és megadatik.

Epedve várom válaszod.

Puszi:

Joci.

10 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ADIZS 2014.11.01. 18:39:29

Baszki, a vége, A VÉGE :DDDDDDDD

Trónkövetelő 2014.11.01. 22:12:44

De Tibit az ilyen levelek nem izgatják, már évekkel ezelőtt ELJEGYEZTÉK EGYMÁST A PÁRJÁVAL, akivel nem a neten ismerkedett meg, hanem kutyasétáltatás közben:
Eleinte a lány úgy tett, mintha nem venné észre Tibi közeledését, de időnként szándékosan mutatott apró jeleket, amelyből Tibi észlelte, hogy a lány szívének ajtaja, ha csak résnyire is, de kitárult: leheletfinoman megérintette Tibor izmos vállát, ahogy melegedett az idő, egyre nagyobb gonddal válogatta össze a sexy, sokat sejtető, mégis izgatóan eltakaró kutyasétáltatós melegítőit, észrevétlenül tárult fel előtte Tibi élete: a sok hangos szakmai siker, a rengeteg pénz, a sok sztárismerős, nagy, modern lakás és kocsik, és mégis a lány megérezte, hogy Tibor a szíve mélyén magányos. Először Tibi akkor járt a lány lakásán, amikor a kutyáik labdajáték közben egymás torkának estek, és Tibi dán dogja félig széttépte a lány vesztijét, és sürgősen állatorvoshoz kellett vinni, ekkor Tibi a felfelé nyíló ajtajú lamborghinijébe szálltak, és Tibi egyenesen Bécsbe száguldott Bp.-ről 35 perc alatt, ahol egy specialista (Tibi személyes jó ismerőse) ellátta a szerencsétlen félholt kis állatot. A lány ekkor látta Tibi félelmetes, kidolgozott mezítelen felsőtestét először, mivel kiderült, hogy Tibi vércsoportja azonos a lány kutyájáéval, ezért Tibitől kapott vérátömlesztést. Persze eddig is sejteni lehetett, hogy Tibi nem mindennapi külsővel rendelkezik, ám a lányt teljesen lenyűgözte a valóság, mellyel most szembesült első alkalommal. Az összevarrt és ellátott kiskutyával aztán újra Tibi kocsijába ültek, és immár megnyugodva 50 percig tartott hazaérniük. Az úton hazafelé az események hatása alatt egy szót sem szóltak egymáshoz, de a lány úgy érezte, hogy immár eltéphetetlen kapocs fűzi őket egymáshoz. Amikor megérkeztek a lány lakására, Tibi felvitte a kiskutyát a 9. emeletre (a lift rossz volt éppen). Ekkor Tibi megadta a számát, mondván, hogy "ha bármi van a kutyával, hívj nyugodtan", és némileg félszegen ő is elkérte a lány számát, és nem várt sikerként a lány megadta! Akkor a lány köszönetképpen egy csókot lehelt Tibi jobb orczájára. Tibi természetesen nem az a típus, aki ilyenkor ajtóstul ront a házba, udvariasan elköszönt és hazament.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2014.11.02. 08:56:17

csak egy kérdés: férfi groupie létezik egyáltalán?

Hipok Rita 2014.11.02. 08:56:19

@Trónkövetelő: "kiderült, hogy Tibi vércsoportja azonos a lány kutyájáéval, ezért Tibitől kapott vérátömlesztést." Sírok.

2014.11.02. 10:14:30

Tehát nem kér semmit és bármit megtesz.
Igazán nem tudom miért gondolja, hogy ha hozza az elvárható minimumot, akkor már van esélye. Egy ilyen kaliberű alkotónak, mint a Tibi, _minden ujjára_ tíz ilyen ajánlat jut. De ne legyenek illúzióink, Tibi azért gondosan válogat, talán én voltam az egyetlen, akinek habozás nélkül mondott igent.

CheTamás · http://rascasse-f1.blog.hu 2014.11.02. 10:14:38

"A siker mindig csak egy pillanatnyi állapot, és ha azt akarod, hogy tovább tartson egy pillanatnál, akkor még többet és még többet kell tenned érte."

Éterfy Robi

@Trónkövetelő:
"Akkor a lány köszönetképpen egy csókot lehelt Tibi jobb orczájára." Orcza, mesteri.

Benzoylmethylecgonine 2014.11.02. 16:56:10

@Trónkövetelő: szar volt a befejezés. A többi szódával elmegy.

tralalala 2014.11.02. 20:42:54

@Benzoylmethylecgonine: Viszont ezzel szemben ez a komment gecijó volt!
süti beállítások módosítása