A hisztérikus, kutyaóvó védőszent (A legjobb kutyás kommentek)

2014/01/12. - írta: Modor Tibi

Aki unja, attól elnézést - pedig nekem is rengeteg kutyás barátom van, meg hát nem is a kutyákat utálom, hanem a felelőtlen kutyatartókat; igenis hasznos állatkák tudnak lenni pl. házőrzéskor, vadászatkor - sőt: szórakoztatóak is pl. agárfuttatásokon, EU-szabvány, állatbarát kutyaviadalokon, stb.

Wind Callman tér 2014.01.02. 15:05:19

A hisztérikus kutyaóvó védőszent

Korra, nemre való tekintet nélkül bárki elnyerheti a Hisztérikus kutyaóvó védőszent státust, amennyiben képes gyenge idegrendszerének köszönhetően kedvenc kutyusaival kapcsolatban transzközeli állapotba juttatnia magát, ha a legcsekélyebb bántódás is felmerül a dögökkel kapcsolatban. Ilyenkor mozgósítja a többi hisztérikust is, webes élőláncot, fórumos nagytanácsot tartanak és elmondják újból és újból, hogy mennyi olyan rossz, gonosz "ember" él ezen a földön, aki nem hajlandó a tündibündi csipás nyálgépek hűsége, barátságossága és játékossága előtt a szaros sárga porban csúszni.

A legelszántabbak nem átallanak azonnali kirohanásokat eszközölni, úgymint "FIGYELJ BAZMEG HA EZT AZ ÉN KUTYÁMMAL CSINÁLOD MÁR HALOTT VAGY GECI!"

Ilyenkor a fő hangadó által feltüzelt többi hisztérika is vad ordítozásba, rikácsolásba fog, elragadja őket a primitív untermensch csordaszellem, hiszen kutyáik túlzott imádata nem a kutyát emeli föl az emberi szellem magasságába, hanem épp fordítva, az elidegenedett, kutyáiban menedéket kereső al-ember süllyed le a kutyafalka állati szintjére.

A kutyaóvó védőszentet tehát a jeges ráció és kristálytiszta szellem fénye nem járhatja át, hiszen olyan szoros kötelékben él állataival, hogy immár ő is eggyé lesz velük, kutyává lesz, legszívesebben kutya lenne. Ez a modern kor korrupciójában tengődő emberének egy súlyos degeneráltsága a többi elfajzások mellett, amelyekre most ehelyütt nem térünk ki.

 

Még öt év főárami blogolás után is folyton meg tudok lepődni. A trollok megint életre keltek, pedig pár nappal előtte pont kevés buta, ám hangos és magabiztos embert kívántam magunknak. Gyalázkodás, posztolót és olvasóit meggyilkolni kívánók, privátban fenyegetéseket és magukról fényképeket küldő hölgyek, miszerint ők nem is olyanok - beszéljenek helyettem Ők!

Az első válaszposzt és legjobb kommentjei: A kutyátlan, férfiatlan férfi (aztán volt még egy)

pisi.jpg

 /A képet egy kedves idős hölgy készítette külön erre az alkalomra. Nagyon szép - köszönjük Neki./

Ez a MODOROS vagy ki komoly szellemi fogyatekos,tulajdonkeppen egy GETHEDéK”

Ennyire önző ember nincs vagy mégis??? Mindenesetre nagyon silány gyermekkora lehetett, hogy ilyen lett belőle. Az ember szót nem érdemli! Vau spongyát rá, de jó vizeset minuszokban FÁNI és gazdái.

A „modoros” nagyon általánosít, de annyira primitív, rosszindulatú (orvosi eset), bunkó, hogy ezt képtelen lenne belátni. Szerintem is az lehet a problémája, hogy megtetszett neki egy „állatvédő” vagy „kutyás nő”, de a nő nem volt kíváncsi rá. Ráadásul, ha már megírta ezt a marhaságot, akkor legalább a blogját egy kicsit többen megnézik, mint egyébként. Nyilván sikertelenül próbált társaságot szerezni, és nincs más szórakozása, ezért mocskolódik, provokál másokat.Szerintem nőies nő vagyok. Abban igaza van, hogy nem járok fodrászhoz, mivel a fodrász jár hozzám (ezer hála és köszönet neki, mert nem vagyok gazdag nő, aki egymás után csináltatja vele a gyönyörű alkalmi frizurákat). Nincs rövidre vágva a hajam (sosem volt „tüsire” nyírva), és legtöbbször kiengedve hordom (kivéve, ha nagyon fúj a szél, vagy dolgozom…). Nagyon szeretem a túrabakancsokat, de nem csak azt hordok. Szerintem tényleg jó végzettségem van. Arra költöm a pénzem, amire én akarom, és inkább a kutyáimra, macskáimra, állatvédelemre költök cigi, alkohol, meg hasonlók helyett…

Ez a kretén,tuti találkozott egy állatvédő nővel,belezúgót a hölgyemény meg koccoltatta :D DDDDDDDDDDDD

Az a baj ezzel a görbe tükörrel, hogy qrva sokat kell inni ahhoz hogy görbének tűnjön. Normális állapotban innen is onnan előtűnik az egyenesség, ellentétben mondjuk a macskással. Egyértelmű az érzelmi érintettsége a kutyásokkal kapcsolatban, és gyenge alibi a reggeli ugatás, hihetőbbnek tűnik az irigység, mondjuk arra aki megnyert egy blog versenyt?

Kedves Demény és Deményisták! Megnéztem ezt a “modorosblogot”. Nekem az a véleményem: Deménynek egyre nagyobb a rajongótábora, egyre többen figyelnek fel erre a kis kakamániás töpivadászra :) aki a Gazdi által :) képes volt egyre több ember figyelmét ráirányítani a bajba jutott, szerencsétlen állatokra és sikerült növelni ezt a tábort, gyűjtött rengeteg töpirevalót a kenelsori kutyáknak… Nos ezt látván ez a “modorosember” gondolván felturbózza kicsit a több mint 5 éve írogatott blogjának olvasását…így megírta ezt a marhaságot, amit vagy az váltott ki, hogy valaki inkább a kutyáját választotta helyette, vagy kitaláció és provokáció az egész… Egy biztos…soha nem volt ennyire látogatott a blogja és most biztos boldog ezért, mert végre vele foglalkoznak… Lehet ezek csökevényes kis életének legboldogabb napjai… legyünk nagyvonalúak, mi akiknek kutyáink, macskáink egyéb kisállataink minden napunkat boldoggá teszik, legyen neki pár boldog napja… azután pedig kerüljön oda ahová való…a feledés homályába. Nem éri meg mérgelődnünk rajta…

Gyerekek, látom magam előtt amint írja a blogot a konyhaasztalnál..:)Kicsit még részeg a Szilveszter bulitól, ahová egyedül ment, mert nyilván ilyen pondrónak nincs társa. Nem akarta az estét egyedül tölteni, ahogyan a többit sem, ezért néha a kocsmába tér be, néha a “haverok”-hoz ugrik át (akik a pokolba kívánják, de csak a háta mögött röhögik ki szerencsétlent), Szilveszterre meg befizetett valami “MuzsikaTV”-s helyre, merthogy az az ő világa.:) Miután ledöntött pár pezsgőt (üveggel), és sikertelenül próbált társaságot szerezni, még többet ivott, hiszen ilyennek csak ez lehet a szórakozása, mert nem ismeri a “szeretet”, “felelősség”, “kultúra”, Uram bocsá’: “intelligencia” fogalmát. Nem lehet vele beszélgetni, mert fröcsög a gyűlölet belőle. Utálja a nőket, férfiakat, gyerekeket, időseket, kutyákat, pingvineket – egyszóval a világot, amiben él. Társtalan, magányos, gonosz, embernek nem nevezhető, nem Deményista. Szegénynek nincs más szórakozása szabad napjain, minthogy belerúgjon abba, akit ér. Azt hitte, majd ezzel a bloggal téma lehet- ne legyen. Lapozzunk, felejtsük el a szerencsétlent. Szánalmas, béke poraira. Hajrá, Demény! :) Ui: direkte nem olvastam el a modorost. Nem is fogom, sajnálok rá 2 percet.

Én erre csak annyit tudok mondani:-Kívánom hogy ez a humanoid soha NE tudja meg milyen az mikor egy kis kobold reggel “kitúr” az ágyadból, mert ideje felkelned, a nedves nóziját az arcodhoz érinti (megment az elalvástól), páros lábbal dobbant a mellkasodon, néz bele az arcodba mire végre ,hajlandó vagy kinyitni a szemed ,Kisebb hurrikánt idéz elő egy farokcsóválással mikor hazaérsz, de ha ránézel az is elég, mikor szinte sír örömében mert sétálni megyünk, mikor békésen fotogénen tűri hogy fényképezed, mikor a végtelenségig sípol a plüssös játékával,mikor kutyás, állatos film nézése közben izgatottan le-föl ugrál és egyáltalán…..na ezt SOHA NE tapasztalja meg ez az elvetemült !!! Ja, és pocsék a hajam! :)

Hát barátom, neked két bajod volt gyerekkorodban az egyik, hogy nem úsztak cápák a magzatvizedben a másik meg hogy levegőt szivsz!

Elolvastam a cikket, és elképzeltem Modor Tibikét. Asztal sarkára könyökölve, sörét szürcsölve, itt-ott böfögve egy jót, egy jól irányzott fingás közepette kinyilatkozta ezt a pompás gondolat hányását. Aztán túrt egyet az orrán. Kb ezt képzelem róla. Gratulálok hozzá.

Ez a cikk eléggé kiborított..Egy éve van újra kutyám (az előző inkább szüleimé volt, de sajnos elpusztult) és imádom őt, de nem tartom ilyennek magam. És igen, puszilgatom őt, és ő is megnyalogat engem néha, mert ezzel jelzi nekem hogy szeret engem. És ha esetleg megnyal utána le tudom mosni magam, van víz itthon, nem halok bele. És járok fodrászhoz, legtöbbször kiengedve hordom a hajam, és nem tartom magam egyáltalán olyan igénytelennek amilyennek leírták a kutyatartókat. Mellesleg 21 éves leszek, 4 éve van párom, de ennyi idősen nem kell nekem gyerek. A kutya nem gyerek. Lehet hogy annyira szeretem (bár nem volt még gyerekem, nem tudhatom milyen érzés) őt, de ahhoz neki mi köze?Fáj neki esetleg? Szerintem a kutyám normálisabb és értelmesebb, mint ez a “férfi”. Ja és nem utolsó sorban a párom is legalább annyira imádja a kutyámat/kutyánkat mint én!

Gyorsan rákerestem erre a balfékre… Megtaláltam a blogját, olvasom… Nagyon általánosít… Ezek után szerintem megnéznénk páran ezt a remek “férfit”…

Jézusmária, ez a “férfi” lenne a TÖKÉLETES egyén, aki így fröcsög a KUTYÁS NŐKRE?: https://www.facebook.com/modortibi Szerintem ne kapjátok fel a vizet. Ez egyszerű provokáció! Ennyire hülye, ekkora TaplóBunkó a való világban nem létezik……

Sz@arni rá, sajnos ilyen és hasonló rossszindulatú kétlabúak mindig is voltak és sajnos lesznek is! Átkozódni nem szoktan, így rosszat nem kívánok az “úr”-nak, de remélem a sorsa -bár azt hiszem az már most is- megpecsételi!

Elmebeteg,vagy provokátor…mindenképp orvosi eset…kár,hogy bezárták a Lipótot, annak is a legzártabb zárkájába való, élegyfogytig….

Na, ez az igazi köcsög!

Gazdi is olvasta… gondolta, kommentel egyet oda… kb. azt, amit te olyan jól megfogalmaztál itt… de aztán meggondolta magát, nem áll le vitatkozni olyanokkal, akiknek ez a szellemi színvonala… Meg különben is… a k*ki alap… én mentolos fogkrémet kapok utána, amit annyira nem szeretek…

No erre mondom en, hogy minel jobban megismerem az embereket, annal jobban szeretem az allatokat. Szanalmas!!!

Ne szeresse az àllatokat,nem szamit,valoszineg ot az egesz vilagon senki sem szereti.Az ilyen “ember/t/-eket” nem is lehet,nincs is miert. Nekem az egyik legnagyobb boldogsag a kutyaimmal( anyukam kutyaival) lenni, es hihetetlen modon van parom,hosszu a hajam,SŐT kiengedve is hordom,jarok magassarkuban(is)-nyilvan nem kutyasetaltatashoz es BLASZFEMIA: fodraszhoz is jarok :D a blog elmes iroja novesszen ket ÓRIÁSI golyót es tömje csak szepen a szajaba…Deményéknek meg szép estét ;)

Aztán a facebookról:

evvel nem kell foglalkozni...biztos petárdázott is - ergo - kicsi a ceruza...és csak ilyen bunkóságokra fog 

Ezt a véleményt ebben az említett blogban valószínű egy hím soviniszta írta, aki ráadásul állat gyűlölő is. Iszonyú méreg és rosszindulat van benne. Szégyen! Ha kutya lennék, biztos lepisilném a lábát! 

Demény, sajnos az emberi faj annyira túltenyésztett, hogy rengeteg ilyen korcsulat előfordul benne. Namármost vannak kétlábú egyedek, akiket szintén ivartalanítanék, nehogy szaporítsák az elfajzott genetikai állományukat. Ő egy ilyen, rá se ránts. tudod, amikor kétlábú celebekkel kezdünk dolgozni, az első, hogy elmagyarázzuk nekik, hogy sose olvassák el a róluk szóló blogbejegyzéseket, mert azok 90%-át gyépés trollok írják, elolvasásuk pedig csak arra jó, hogy egy szánalmas, nyomorult, közutálatnak örvendő féregnek érezze magát az ember.

Ez a blogger pasi egyértelműen egy bántalmazó személyiség, aki lenézi a nőket, és azt gondolja a nők azért vannak, hogy szórakoztassák a férfiakat, és örökké kellessék magukat ,a féfiaknak. A férfi úgy jó ahogy van, szakadt pólóban és szakadt viseltes farmerben is, na de a nőknek örökké úgy kell öltözniük mintha kifutóra igyekeznének.... A legtöbb bántalmazó életében megtalálható az állatkínzás, ezért a legtöbb fejlett országban az állatkínzást társadalomra veszélyes tettként kezelik!

Kijez a büdös gyökér aki ekkora sutyerák módon közelíti meg az állattartás kérdését? úúúúristen! Hol élünk????? Szánalmas. Demény! Jól megmondtad! Állj ki a kutyákért, a gazdákért! Mind egy csapat vagyunk!!!!!!!!

Ahogy olvastam, szépen elkezdett fekúszni a vérnyomásom. Aztán egyre inkább elképedtem. A vége az lett hogy ez a fröcsögő blogger : beteg. Ennyi. Nem is kellene vele foglalkozni ha aztán nem ezekből lenne a "gombostűvel töltött kolbászt kiszoró". Így kissé tanácstalan és elgondolkodó lettem...

Sajnos,-én végigolvastam. Ez egy barom. Röviden ennyit tudok hozzászólni,-mindazon a megaláztatáson túl,-amit magamon is érzek."nőietlen nő",-stb. De s@ggberúgnálak!!!!

ha beütném a gugliba biztos meg lehetne találni, de még arra se méltó. Egy kis kakával azért összekenhetnénk. Egyébként van utcáról befogadott kutyánk (is), de 90%-ban magassarkú cipőt hordok és rendszeresen járok fodrászhoz, sőt! szoliba is. Akkor most én vagyok rosszul bekötve. Ja és a cikk írójának van a legkisebb pöcse!

Ettól a véglénytól mit vársz Demény? Pedig "ez" a nők álma,nem?

Ez egy véglény,féreg. Nem is érdemes szót vesztegetni rá! Minden szavaddal egyet értek Demény,akinek nem tetszik,hogy emberek nagy része szereti a kutyákat az költözzön az erdőbe és éljen ott egyedül. Különben meg őt kellett volna vízbe fojtani, meg kővel agyon ütni mikor erre a világra jött,meg a hasonló gondolkodású férgeket,sokkal jobb lenne a világ!

Nem ér annyit , mint amennyi indulatot kelt. Valószínűleg szegényke egy genetikai hulladék és így próbál elégtételt venni azért mert a kutyának se kell. Demény még arra se méltasd hogy lepisiled a lábát.

Ezzel nem kell foglalkozni,van elég baja egy beteg ember csak,akinek nincs senkije és semmije főleg lelke nincs,és biztos komplekszusa van mert kicsi mindene és lenézi mindenki.sajnáljuk őt:)ezzel bosszantod őt fel Demény:)

Érdekes, nekem van 3 kutyám, ideiglenes is volt már egy pár, szakmámból adódóan naponta kutyaszart/hányást takarítok, de semmi sem jellemző rám azokból, amiket ez a gyökér írt! Örülhetne ez a kispöcsű, ha ilyen csaja lehetne, mint pl. én!

Áruld már el lécci ki ez a F@SZ?

Aki Hulye az haljon meg !Ne foglalkozz ilyennekkel sajnos nem tudjak mi az a feltetel nelkuli szeretet !!!

Petárdázó. Ennyi.

Elképzeltem ezt a megkeseredett palit: retekbánya kecóban, eldobált mekis maradékok közt cikázó patkányokkal. Ez a környezet. A véglény maga cca. 120-130 kg, szürke, pacás trikóban ül a gépe előtt és SZTK keretes szemüvegén keresztül vizslatja a világhálót gyűlölnivaló után. Mellesleg zsír- és kakaszagú. Állatvédő vagyok, rossz csaj: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4...

vaze!-privátban kérem a blog elérhetőségét...ezzel a farokratával tárgyalni kell!-régebben lelökték őket a Taigetoszról, mint életképtelen példányokat! Mivel ez az eljárás már megszünt a társadalomnak kell kivetnie magából minél előbb, mert most egy kutyára fröcsög, holnap már akár az anyja ellen fordul! Nagy az isten állatkertje! Kicsit szelektálni kéne végre!

Nagyon komoly!!! Orulok, hogy reagaltal, allj is ki Gazdi mellett!! Annyit elarulok, hogy itt, a tengerentulon majdnem mindenki allatvedo, es az ilyen ostoba kutyaellenesen gondolkodokat eleg konnyen tomlocbe vetik!

ez az írásmű még egy kommentet sem érdemel. szánom szerencsétlen hülyét...de azt kell mondjam (tisztelet a kivételnek) ezt csakis egy hímsoviniszta pasi írhatta.

Hogyan lehet, hogy ezt a gyökeret még nem verte meg senki? Én simán falhoz állítanám és lőnék. Az ilyet még bottal sem piszkálnám. Milyen lelkivilága lehet egy ilyen mocsadéknak? Akkor tenné a legnagyobb szívességet ennek a társadalomnak, ha az EGO-járól leesne az IQ-ra, ami egyenlő az öngyilkossággal.

Csak le sajnálni tudom ezt az embernek nevezett képződményt.Az ő baja hogy ilyen,vajon őt hányan szeretik?Undoritó mocsadék,az ilyenek miatt vannak a háboruk.Jól megmondtad neki Demény,csak az a baj hogy nem érti.

cifrakat nagyon cifrakat de akkor en se lennek jobb. Igy csak egy jo kiados arcon nyalogatast ajanlanek fel neki a kakazabalo valagnyalogato kutyamtol hatha ettol beindul nala a szeretet.

Aztaqva de vágnám ketté azt a kretént.

A blogger nyilvanvaloan egy suttyo,ezen nem is erdemes vitatkozni. Viszont irasa bennem az ellenszenven kivul egyeb gondolatokat is gerjesztett,peldaul azt,hogy vajon miert valik lassan de biztosan a magyarokbol intolerans nemzet,lassan de biztosan. Most a kutyas no a baja,aztan majd jonnek a melegek,zsidok, nyomorekok....mittudomen... Egyre tobb magyarnak van baja a "massaggal" legyen az barmilyen mas is. En ugy erzem hogy ez korabban nem volt igy. A szegenyseg teszi?

Hú azt a leborult szivarvégit! Ez az ember valóban korcs, valószínűleg kicsi a micsodája, és valószínűleg egy jó nagy visszautasításban volt része nem oly régen. Gyanítom hogy a párkapcsolatában nem jött ki a kutyával - miért kis jött volna ki??? - és a nő a kutyát választotta teljesen jogosan. Demény rá se ránts, a Gazdi meg egyáltalán ne is olvasson ilyeneket.

Nem akarok politizálni, nem is teszem, de ez durván belefér a mostani trendbe, nagyon "okos" bejegyzés. Idős vagyok, kutyás vagyok, de leginkább ember vagyok, le a Taigetosról az ilyenekkel, sajnos nekik az ész, de leginkább a tolerancia kimaradt a fejlődésnél. Persze, lassan, gyorsan már én sem tudom tolerálni ezt a sok vadbarmot.

Pont az ilyen emberek miatt becsülöm,ès tisztelem egyre jobban a kutyámat.Hihetetlen mennyire primitív emberek vannak sajnos 

ez az "ember" egy valódi köcsög!

Vajon ki ez a hímsoviniszta pöcs?

Azt hiszem ezt a ketlabut kikosarazta egy loncsos , , melegitoben kutyasetaltatos torott bakancstalpu gyonyoru lelku es egyebkent igen noies allatvedo ketlabu!

Az ilyenekből és a kölykeikből lesznek az érzelmi fogyatékos állatkínzók,akiket egy magunkfajta nő bottal sem piszkálna meg,maximum husánggal.

mert a macskas no is egyertelmuen "maganyos, randa", hallottam mar, de mikor parkapcsolatban eltem eppen ennyi szamu macska es kutya szaladgalt korul, szoval kapjak be:-) ....szerintem akinek nincs allata, azokkal van a komoly problema........

Háhh...megfáradt,élőlénygyűlölő,megkeseredett,megnemértett,singli,pöcs csak sajnálni tudom  Nekünk (még) nincs kutyánk,de van nyuszi,cica...megmutatnám neki a kolléganőmet,aki NŐ! ...hát fiacskám,elcseppennél tőle!  ennyit arról,hogy senkinek sem kellesz  

Szerintem egy kutyás jó nő visszautasította... és most aztán jól bosszút állt. Hüjjjje!!!!

Férfi vagyok (házas) Kopasz vagyok van kutyánk macskánk  sőt felháborító a kutya még velünk is alszik  ja néha a macska is (persze van amikor le is harcolják  Ez a buzi meg kapja be a kis p..csét 

Valószínűleg irigy a kis "dögökre", mert sokukat jobban szeretik, mint ezt a megkeseredett, önző barmoarcút. Azért valahol sajnálom, mert nem tapasztalta és soha nem is fogja megtapasztalni, milyen, amikor önzetlenül, feltétel és ellenszolgáltatás nélkül szeretik őt magát. Nem tudja és nem is fogja megtudni. így éli le az életét, magányosan. Sose cserélnék vele 

Ez a szerencsétlen tényleg nagyon frusztrált duplán, utálja nőket, és utálja a kutyákat! Szerintem soha nem járt még kutyás társaságban, ahol azonos arányban vannak a nemek. Minden esetre a blog eredeti helyén is megkapta a magáét, mert hogy szidja a nőket ... hát istenem nem Ö az első. De a KUTYÁKAT na azért kapott hideget-meleget!! a karikatúra karikíroz, nem mocskolódik, és főleg nem ilyen szexistán bántóan!!

Kompenzál! Kicsi a pöcse!

Na az a "férfi" tényleg egy köcsög!!!Bunkó,paraszt.......

Bocsánatot kérek. Kedves Gazdi !!!! Ez első megbántódáson túl , nézd már meg ezt a traktorhuszárt :-)))) Pofám leszakad  Kit érdekel ez a tornából felmentett csökevény, aki a Bud Spencer filmekből maradt vissza, amikor "bunkó vagy Bugsy" szerepért állt sorba /de arra se volt jó /. Az írása visszataszító, bántó, ha csak úgy névtelenül látjuk, NADEÍGY képpel ! :-))))))))))))))Gazdi ! Nemá! Ez a rambo bugyis igazmondó, egyszerűen annyira nevetséges, annyira gáz :-)))). Gazdi mosolyogj!!!!!!!!!Ilyeneken mást nem lehet 

Ez egy nyomorult féreg

Ez a blogíró ritka nagy barom! Arra sem méltó, hogy lepisild! 

Jó nagy büdös paraszt, érzelmi defektes, hímsoviniszta a szerző, gratulálok..

Szerintem ezt a fazont egy kutyaimádó nő úúúúúúúgy otthagyta, hogy nyekkent, és most azért fröcsög, mert nem tudja magát túltenni rajta úgy kell neki!!!

Most tényleg ha vki ilyet le bír írni, akkor tényleg ott tartunk hogy az emberiség megérett a pusztulásra. Ennél nagyobb hányingert már rég olvastam....

Imádom amikor meghalják ezek a parasztok, hogy Tapi mennyibe kerül egy hónapban... :-))))) Akkor még jobban utálnak Minket :-)))

Ez az egész blog ilyen. Mindig mindenkit leszól.

Szegény. Gondolom, huszonegyévesen odavolt egy csajért, aki ré se hederített, viszont volt egy spániele. Kábé innen fakadhat a gyűlölet. Tegnap zsidózott, tegnapelőtt meg buzizott. Ja nem, tegnapelőtt petárdázott Csak egy átlagos, frusztrált magyar srác, aki sosem keresett egy fillért se, sosem volt csaja, a szüleivel él, az egész napot a gép előtt tölti, és álnév mögül hányja a sok trágárságot... Kit érdekel? Foglalkozz inkább a töpivel, mert Max mindjárt felzabálja. Alap.

Pffff.... Ehhez még pszichológusi végzettség sem kell, hogy bárki megállapithassa, aki ezt irta, beteg. Nagyon beteg... Mindenekelött sajnálatraméltó, mert gyógyithatatlan. Egyetlen öröme és kielégülése most, hogy a müvére adott reflexiókra mered. De egyszer ezek is kifogynak és akkor?

Nem tudom végig olvasni führerem.... A lelkem facsarodik.... Nekem is van véleményem (mert a vélemény szabad). Ami eszembe jut ilyenkor: "Jószág" nélkül lehet élni! De minek??? Aki nem szereti a lompos, loncsos és loboncos jószágokat... az mehet a p*csába. Mert az nem szereti a kócos, sírós beteg Gyerekeket sem... stb. S az aki nem segít azért a másiknak mert nem felel meg az Ő ízlésének... az nem EMBER csak homo sapiens-sapiens. UFF

Sajnálom szegényt. Nagyon sivár élete lehet. Szívemből kívánok neki nagyon hosszú szeretetmentes, sivár életet 

nem is kell foglalkozni vele ez magyarország ahol mindenki lehúz mindenkit. akinek tetszik azzal érdemes foglalkozni, de ezek az idézetek abból az irományrol minősíthetetlen. egyen kakát az ilyen. egyébként nagyon jó a blog és csak így tovább, az ilyeneket meg meg sem kell említeni mert arra se méltó...

Ráadásul milyen véleménye van a nőkről is!!! Családos emberként és két szép lány apjaként mélyen le vagyok döbbenve... http://modoros.blog.hu/2013/07/20/a_notartasrol_diohejban

Egyet mondok Demény, ez a p.cs még csak nem is csirkefej.... Még jó, hogy mi, ennyi sokan vagyunk nemnőies, játszós ruhában kutyázós, sőt kutyátölelő állatvédők, mint Az....

Ekkora egy f***kalapot, aki azt a blogot írta...komolyan én kérek elnézést...ég a pofám, hogy ugyanazzal a számmal kezdődik a személyi számunk...és hogy a szavazata is pont ugyanannyit ér, mint egy normális emberé!!!

Hová tart ez a világ?? Felháborító....

Hm. Jómagam is ismerek ilyet. A pasim szeretett volna lenni. Választás elé állított. Ráb*szott.

Sajnálom, hogy a Modor Tiborban egy ember veszett el, mert,hogy sosem volt az, az biztos ! Őszinte farkcsóválásom....és én egy férfiatlan nő, akinek kettő kölke is van...

A téma akár igaz, akár csak "provokatívan boncolgató", ma biztosan látványosan megugrott a látogatottsági statisztikája...szerintem nem is volt más célja vele Vaúúúú.

Lehet, hogy viccesnek szánt blog, hogy görbe tükör, de akkor is..túlzás...röviden ennyi a véleményem. Demény, a kötsög Te drága kutya, ide figyelj: Te sem vagy ám jobb, mint a kakát szóló emberek, ha mély igazságok között mindig szapulod a Gazdit. Ejnye-bejnye! Úgy is tudja minden deményista, hogy imádod Őt, tök feleslegesen írsz róla butaságokat. Hö! 

Ez egy lelkileg kiégett sekélyes,rosszindulatú.......SEGGFEJ....ilyenek kötik autó után a kutyát,holott az efféle nemembereket kellene......nem is folytatom,mert háborog a lelkem!

Ki ez a töketlen pöcsfej lúzer? Sajnálatra méltó élete lehet, ehh. Demény gazdi: ne etesd a trollt:-) etesd inkább Deményt sok-sok-sok töpivel!

Ivartalanítsd ezt a köcsögöt Demény! JÓT TESZEL AZ EMBERISÉGGEL,HA NEM SZAPORODIK.HARAPD SZÉT A TÖKÉT!!!

Ez a legocsmányabb írás amit eddig olvastam .Modor blog íróját kellett volna" kiskorában a nagymama módszerével ártalmatlanítani( kő víz)"

Erre csak azt tudom mondani, hogy idióták mindig is voltak, és mindig is lesznek. Neki ez az öröm, hogy ilyen hüjjeségeket írkál, nekem meg minden olyan pillanat, amit a kutyámmal tölthetek. Olyankor az sem érdekel, hogy néhányan hüjének néznek, ahogy kergetőzünk, játszunk a parkban, vagy nyakig sárosan, csapzottan battyogunk hazafele egy egy esős séta után. Ilyenkor látszik, hogy egy hiperaktív, maszatmuki vizslám van, aki minden boldog pillanatát és sárfoltját megosztja velem. Hálás minden percért, engem meg egy boldog vizslavigyor vagy vizslabújás kárpótol mindenért. Az ilyen nyomoronc szüljön sünt és inkább ne írkáljon. Neki ez az öröm, nekünk más. Na ki járt jobban? 

tetszik az írás Demény! de túl kíméletes voltál  nézd meg légyszi a pasas fotoját egy hozzászólásban! érdemes ! 

Megkérdeztem több ebben a témában is járatos doktort és mindenkinek az volt a véleménye, hogy bloggerünknek erős "P" vitamin hiánya van!

Van másik: https://www.facebook.com/lovasok.hu (Még mindig magasan töbre értékelendő egy olyan nő aki a lovaknak szenteli a szabad idejét!! Mint amelyik egy plázában riszál félnapokat és azért nincs meleg abrak vacsorára!!)

Egyszerűen nem tudok napirendre térni! Már egy órája is kommenteltem, de nem hagy nyugodni a dolog, hogy ilyen féreg hogy létezhet? Milyen anya szül és nevel fel ilyen embert??? Milyen lelke van ennek? Van egyáltalán? V csak egy kielégületlen frusztrált farok? Az ilyen nem lehet hasznos tagja a társadalomnak csak rohasztja azt! Valamit tegyünk már az ilyenek ellen! Tüntessünk vagy valami!!!!!

Beteg, szánalmas, ostoba féreg!!!

Én màr rég nem próbálom megfejteni az ilyeneket, csak beverném az arcát! Mondom ezt én, aki 50ezer forintos cipőben jár, műkörme van és edzőtermi bérlete, ja meg egy boldog kapcsolata. Igen, meló után hazajövök és arcon nyal a 7 hónapos vizslàm, ami jól esik egy hosszú nap után, amit s...fej kétlàbúakkal kellett töltenem.

Az ilyen ember nem és az állat jelzőt sem használnám! Uram isten ilyen tényleg létezik? Kezeltesse magát! Ez hihetetlen. Őt kéne megfolytani meg beverni a fejét egy kővel!

HOL VEHETŐ POÉNNAK AZ A KITÉTEL HOGY A KUTYÁK FERGEK???????????? HOL VEHETŐ POÉNNAK AZ HOGY A KÖLYÖK KUTYÁK FEJÉT KŐVEL KELL BEVERNI VAGY HOGY VÍZBE KELL ŐKET FOLYTANI???????????? Ezen ti, akik modorost veditek, mulattok???????? Képzeld már a kutya szó helyébe pl azt h árva gyerek / cigány / menekült, stb, bármi és bárki aki a többiektől, tőlünk függ!!!!! Ez még mindig poén?????????? Maximum a beteg nyomorult elmétekben!

Beszaras ez a fasz!... Nekem az idezetekbol mar lejott hogy itt valsmi srac posztol, akit vagy dobott az allatvedo csaja vagy valami hasonlo... legalabbis hogy csak allatvedo nokrol ir..... Arrol meg nem is beszelve, hogy talan irigy is lehet, hogy ezeknek a kutyaknak jobb sora van mint ennek a modoros idiotanak, illetve hogy egyaltalan szereti valaki.... Dumal itt a kutyak mocskossagarol, de lefogadom hogy tipikusan az a fajta, aki ha elmegy hugyozni, sem elotte, sem utana nem mos kezet... ehh... szanalmas paraszt.. Ugyes Demeny! Jol megmondtad!

a modoros blog egy okádék és kurvára nem vicces.pedig nekem fergeteges humorérzékem van.

...még vmi: ez a fazon szólja le a kutyás nőket, aki a képen a vézna testével ül azon a fűnyírón?!?! Hogy menne át rajtad párszor, te kis b...zi.

Vegytisztán irigy az állatokra ez a személyi száma szerint hímneműként nyilvántartott lény, mert nyomorult élete vágyott női mindazon alapvető emberi tulajdonságokat sokkal inkább megtalálni vélik a kutyákban, mint benne. Nevezetesen: hűség, kedvesség, humor, találékonyság, kitartás.

Vélhetően teljes elkeseredésében vetette "papírra" ezeket a sorokat, mert kiverte nála a bisztit, hogy még egy "ilyen" nő is elhajtotta, mert egy szarf...ú, férfiatlan, de maximálisan öntelt "ideasörömetéskényeztessmerténvagyokaFÉRFI" típus! Pont olyan akik miatt inkább 6 kutyát tartanánk, ha módunk lenne rá...Ja és mellesleg ápoltan, friss frizurával, igényesen is tudjuk Őket sétáltatni!!! Szóval nagyon szar Neki, ha már a kutyákkal szemben is kisebbségi komplexusa van...Nekünk viszont jó, mert van kutyánk, sőt VIZSLÁNK! 

Te, érted az irónia lényegét? Segítek. Ha a modoroson mulatsz akk a közelébe se vagy a szó jelentésének. A kérdésem még mindig ugyanaz: hol kell keresni a humort abban hogy vízbeöljük vagy agyonverjük a kölyök kutyákat???? Vagy hogy a kutyák férgek? Valaszolj erre! Mert a többi fölösleges fecsegés!

Én szoktam olvasni modorost. Sokszor tetszik amit ír. De mint blogíró, tudatában kellene azzal lennie, hogy ha belesz..ik valaki szájába, nem várhatja el,hogy az mosolyogva lenyeli. Ráadásul az állatvédelem olyan, mint a hit, szeretetből és meggyőződésből fakad.. témának vékony jég. Tibor, ha már rátévedtél, akkor durci nélkül álld a sarat! A humorérzékből pedig Demény is jól el van engedve. Kedves kommentelők! Tibor saját bevallása szerint meleg. (Erre mondhatja az ellentábor, Demény meg kötsög! Viszont, nem köcsög!) Tehát a csajos hasonlatok itt nem találnak célba!

Úgy látszik, hogy a blogíró már észrevette, mert belinkelte a Demény, a kötsög blogot az alábbi szöveggel: "Update - itt érdemes még olvasgatni: Demény a köcsög, és akik még felháborodtak" Legalább a KÖTSÖG-öt tudná helyesen leírni Üzenem a blogíró férfinak, hogy válasszon hasonló gondolkodású férfit társául! Biztos jól megértik majd egymást

Én csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy szerintem több szeretetet és elfogadást kaptam a háziállatainktól, mint a környezetemben élő kétlábúaktól (tisztelet a kivételeknek, mert azért vannak!).

Kedves ... pont olyan gaz vagy,mint a szemuveges,sapkas idetlen fenykeped a facen!!!

Hihetetlen hogy még le is írja.. 

El
Ne
Hidd
Már,hogy viccesnek szánta és még a végén Te vagy a hülye. Én ezt előbb olvastam,mint ahogy Te reagáltal és engem is felhuzott. Pedig van humorom. Egy rövid másodpercig sem jutott eszembe,hogy ez a barom viccel.

Aki ezt leírta,-mert valaki leírta-egy senki- az jó eséllyel egy kispöcsű koszosnadrágos megkeseredett vénember.Ha még nem az,majd az lesz minden bizonnyal.Üzenem neki,hogy a teljesség kedvéért kutyás vagyok.Nem dagadt,de még lehetek.És ami kimaradt,de tippelte a szerencsétlen, az alsóneműm Victoria's Secret.És a világért nem tolnám le egy ilyen stílustalan bunkónak,de látens kinyalhatja a fenekem.Na.

Lehet az is, hogy sokan nem tartják épp gusztusosnak egy kutya puszilgatását, de kérdem én, mennyivel gusztusosabb esetleg egy sörtől, cigitől bűzlő pasi csókolgatása? Hogy hogyan nézek ki kutyasétáltatás közben? Hát igen, nem a legjobb ruháimban megyek le! Igen, előfordul, hogy én is nyakig sáros vagyok, akárcsak a kutyáim, annak ellenére, hogy sokszor hetente 2x is kimosom a kabátomat. Viszont sokkal fontosabbnak tartom, hogy a kutyáim hozzám bújhassanak, akár fel is ugorjanak rám, ha éppen így akarják kifejezni a szeretetüket, minthogy a legutolsó divat szerint öltözve sétáljak velük, és hozzám sem érhessenek. A pénzemet pedig, amit én kerestem meg, arra költöm, amire akarom. Ha akarom, eliszom, elszórakozom, ha pedig azt akarom, akkor a kutyákra költöm. Ebbe maximum 1 embernek, a férjemnek van beleszólása. Ja, és mellékesen szinte az összes állatvédő ismerősömnek vagy kapcsolata, vagy férje van, akik egyáltalán nem balekok. Sőt minden tisztelet nekik – a férjemnek is – akik sokszor ugyan nem teljesen értenek egyet vele, de elfogadják, és támogatják a párjukat. Szóval, mélységesen egyet értek Veled Demény, és sok állatvédő és állatbarát nevében is köszönöm, hogy megírtad a véleményedet!

Betegesen féltékeny mert valaki jobban szeretett egy kutyát, mint őt.

úgy vélem, hogy modortibor eddigi életében csak a lapostetű állattal találkozott. Jó lenne ha szélesítené egy kicsit a látókörét, elmehetne pl. önkéntesnek egy menhelyre, vagy eljöhetne a legközelebbi deményista sétára, ott ugyanis senkinek eszébe nem jutott, hogy a másikat mustrálja, pedig a részt vevők nagy része nem is ismerte egymást, most találkoztak először.

Szegény bácsit elhajtott egy néni, mert meglátta, hogy belerúg egy állati lénybe, ezért a bácsi nagyon mérges lett a nénire és az állati lényre is, úgyhogy a fejlődésben visszamaradt humorérzékének összes apró morzsácskájának segítségével megpróbálta lejáratni őt - de magát sikerült. Hogy pontosítsak: nem csoda, hogy csak pénzért kapsz szexet...

Ajànlom figyelmetekbe ugyanenek az aranytollú bloggernek a " miért nem adom àt a helyem a buszon" című szösszenetét, ahol még azt is meg "tudja" magyaràzni, hogy miért nem kell àtadni a helyet egy kismamànak. Az ember súlyosan szociopata, sajàt magàn kívül mindenkire magasról szarik és fröcsög. Ezek szerint ő valami mindenki és minden felett àlló "emberpéldàny" lehet. Kàr érte, hogy létezésével szennyezi a Földünket...

Húúúúúúúúúúúh, aki "féltékeny" egy vagy több kutyára, annak oka van, és valószínű az önértékelési zavara is (túl-, netán alul értékeli önmagát)....lehet jogosan, pl. jött az életébe a Nő, aki benne nagyon nem találta a Férfit és inkább a Kutyáját "választotta". Halkan teszem hozzá, nincs bennem a kérdés, "vajon miért????"

Valószínűleg blog írónk,úgy képzeli el a nőt ahogy a magazinokban látja! Felhívom szíves figyelmét,hogy pölő:Shakira is büdöset sz@rik reggel. Tehát ajánlom figyelmébe a ma már jó minőségben kapható guminőkre! Mindent elfogad(befogad),nem beszél és mindig tökéletesen néz ki!

Hát, az az igazság, hogy szerintem ez egy igen szubjektív vélemény. Igen, van ilyen, amit az úriember leír csak ezzel az a baj, hogy szerintem ilyen típusú nők és férfiak is többen vannak a nem kutyások között. A csicska szájú szerintem nem is tudja hogy mit jelent tényleg normálisan ebet tartani. A kutyára úgy kell vigyázni, mint a gyerekre. A gyerek is feleszi a szart az utcán, ha nem figyeli szülő minden mozdulatát. Nem nő vagyok, és mikor elolvastam ezt a cikket azonnal az futott végig az agyamon, hogy ezt vajon milyen beteg, torz személyiségű állat írhatta. Akit gondolom folyton ki akar lökni a társadalom. Gondolom mekkora alfahím lehet, és mennyire buknak rá a csajok. Egy örök vesztes, aki be akarja bizonyítani magának, hogy nem is akkora hulladék ember mint amiket tapasztal, és keresi az emberek hibáját, hogy a saját hibáit palástolja. Gondolom egy kövér, nemzőképtelen, fogyatékos lehet és szívesen bucira csapnám azt az egyébként sem esztétikus fejét.  Nekem és a barátnőmnek van közös kutyánk, és nem hagyjuk, hogy felegye a szemetet az utcán, mert ugye nem ember. Bár valószínű, hogy hamarabb lehetne azt mondani rá, hogy ember mint rád, te csicska, és valószínű, hogy tisztább is, és arra varrjál gombot, hogy ha megversenyeztetnénk a dolgot, valószínű, hogy több csaj szeretne inkább a mi kutyánk szájára puszit adni mint a tiédre. Sokat járunk kiállításra, kutyás rendezvényekre, versenyekre. Azt kell hogy mondjam, nem jellemző az a típus amit leír ez a degenerált. Nem azt mondom hogy nincs ilyen, de 100-ból 1. Tehát matematikailag is csak a nagy számok törvényével lehet igazolni ezt az állítást, de akkor is csak az jön ki, hogy a leírt típus is tart kutyát. Ha kimegy az ember egy nagy vasúti vagy buszállomásra, sokkal több ilyen típusú hölgyet talál, akik többségének nincs se kutyája, se macskája, de a profil stimmel. Gondolom anyukáddal is lehet találkozni néha, aki pont ez a típus, és te utálod őt is, meg a kutyáját is. Szerintem vess véget az életednek mert nincs értelme élned. Ha pontosan tudnám ki vagy, nem sajnálnám a pénzt, időt és energiát, hogy felkeresselek és a szart is kiverjem belőled amit utána az általad leírt kinézetű anyukád és a kedves nagytestű kutyája szép nyugisan elfalatozhatna.

Köszi Demény, hogy reagáltál erre a nem is tudom mire ill. kire! Olyan jó, hogy te a magasságos ilyen szépen és higgadtan tudod megaszondani, amit mondjuk én csökött kétlábú válogatás nélkül borítanék a fejére... Ilyenkor nem lennék egy centivel sem jobb nála... Ezért vagy Te nekünk!!!  Nagyon szomorú, hogy vannak ilyen agyonfrusztrált emberegyedek és nem ő az egyetlen! Soha nem ismerte a szeretetet valószínűleg az önzetlen szeretetet még hírből sem... Valószínű, hogy soha nem látta még a kutyás csajokat, mert meg kell mondjam, sokszor szégyellem magam én is, hogy basszus nekem is legalább ennyire csajosnak kéne lennem. No meg az is valószínű, hogy egy csajszi jól a pofájára ejtette és esetleg még kutyával is rendelkezett, akit jobban szeretett (érthető módon) nála. Ez van! Aki valaha is élt már úgy egy állattal, hogy megtapasztalta annak minden csodáját, az nem fogja osztani ezt az igazán érdekes véleményt a többiek meg majd eldöntik. Egyébként nagyon szívesen befizetném az urat egy önismereti tréningre és akár tanulmányt is készíthetnének az írásából a pszichológus tanoncoknak! Éljen Demény!!! Alap! 

Én pont ma futottam bele egy érdekes helyzetbe. Szokásos reggeli séta a parkban, kócos kutyi + gazdija és vizslalány + gazdija és az én pincserem + én  -> kutyák ugrálnak, játszanak, majd felugranak először a kócos gazdijára, aki nevetve közli, mikor bocsánatot kérek, hogy jah, az ő kutyája magasabbra ugrik a térdénél, szóval hozzá van szokva, meghát a téren van, no para. Vizsla gazdija is kapott egy térdmagasságnyi ugrást, mire felkiált: NE UGRÁLJ RÁM, BASSZA MEG (szó szerint ezt mondta)! - én elköszöntem, megjegyeztem a kutyának, hogy elmegyünk oda, ahol szeretik a kutyákat és még elmenőben közöltem a vizsla gazdijával, hogy én Zara kabátban, velúr csizmában nem nyafogtam két perccel azelőtt, mikor az ő kutyája rám ugrott és ő rá se szólt a kutyájára, mert ez ilyen, hogy aki kutyával indul valahová és tudja, hogy ott is kutyák lesznek, ahova megy, az ne csodálkozzon ha kutyás lesz, szőrös, nyálas, koszos és olykor még le is hányják. De mindegy, mert gondolom, a gyerekének is ezt mondja, mikor fel akar kapaszkodni a nyakába, hogy ne ugorj rám bassza meg és biztos a beteg kutyáját se emelné fel a földről, nehogy bepiszkítsa a kutyasétáltatósnak látszó kabátját meg a fekete farmerét... áááááááááááhhhh... -> Mi pedig szépen arrébb ballagtunk oda, ahol aki lemegy kutyát sétáltatni, az tudja, hogy ott aztán még koszos is lehet az ember és ha a legjobb ruhájában megy le, bizony az is koszos lehet. Mert a kutya koszol, igen. Általában szeretetből. És mindenkinek saját választása, szíve joga eldönteni, hogy akar-e a szeretet miatt koszos lenni vagy sem. Mégis... hazafelé jövet végig azon gondolkodtam, vajon ez a nő megöleli-e a kutyáját néha, vagy a gyerekét, ha esetleg koszos. Vagy bárkit... és arra jutottam, nem. Még akkor sem ölel meg senkit, ha tiszta az illető (ember, kutya, egyre megy nála), mert ő volt az egyetlen, aki nem mosolygott ott még akkor se, amikor látta a kutyáját játszani a többiekkel. Ettől pedig elszomorodtam. 

ez egy elmebeteg, frusztrált, impotens balfasz, aki a modorosblogra ezt a förmedvényt írta.

ne lájkolgassál, modor tibike vaze, ne lájkolgassál, hanám bújj a föld alá a szégyentől. képes voltál EZT kiokádni magadból? kretén.

Aki még nem szeretett igazán egy kutyát az el sem tudja képzelni, hogy milyen a feltétel nélküli szeretet talán Önnek is ki kellene próbálnia.

Áh, millió ilyen csöpp p*csű, frusztrált, IQ-zárlatos, nőt csak tv-ben látó szerencsétlenséggel találkoztam már.Sajnos nem kezeltetik magukat, aztán jön az ámokfutás! Szánalmas!

nem kell ahhoz iq bajnoknak lenni, hogy erről az oldalról modortibor nem fog tudni saját blogjának olvasókat toborozni, hiába próbálkoznak itt modorbértollnokok provokatív hozzászólásokat megjeleníteni. Ennyi volt modortibor, még erőlködsz egy kicsit, de már a levezető köreid futod. Ide te nem kellesz, ebbe a közösségbe te kevés vagy.

Csak csúnyát tudok írni, előre is elnézést! Folytál volna le Apád lábán, Te szerencsétlen barom. A szánalmas életed remélem ugyanolyan szánalmas marad, mint volt és örülök, hogy egy 4lábúra sem kényszeríted rá magad.Kívánom, hogy sose tapasztald meg, hogy milyen szeretet tud adni egy 4lábú. Magassarkúban járok, hetente fodrászhoz, szép ruhában, van pasim, néha több is mint kellene vagy illendő lenne, és tisztaság van a lakásunkban. IMÁDOM A KUTYÁIMAT!

Drága Tibor, akkor húzzál el a fenébe egy szigetre. Te nem zavarod a környezetedet a böfögéseddel, fingásoddal, orrtúrásoddal stb? Én nem voltam kutyás, véletlenül lettem, amit nem bántam meg!!!!!!!! Ilyen szeretetet, aggódást amit a kutya ad azt ember nem tudja adni. Az együtt élés szabályait jó lenne, ha te kezdenéd el betartani. és csak utána kérd, követeld a környezetedtől.

Kedves Modor Tibor! Elolvastam az általad posztolt linket is, és rádöbbentem, hogy én Téged tartanálak örömmel háziállatként. De csakis láncon és kenyéren, vízen, de azt is ritkán...

Modor Tibor: Aki játszótérre hordja a kutyáját, az bunkó. A kutyaugatás pedig ugyanannyira zavaró, mint a szomszéd csattogása klumpában, az ajtócsapkodása, a gyerek bömbölése, az esti bulizások, veszekedések, hegedű-, klarinét-, zongora nyiszogtatása, a kukásautó csörömpölése, a mentő-, rendőr-, tűzoltóautó-, riasztó szirénája, a madarak csivitelése hajnalban... Soroljam még? Van megoldás, több is. Füldugó, költözés lakatlan szigetre, erdő közepébe, tanyára... 

lehet, hogy ő is nő. egyébként Teczár Szilárdra még emlékeztek? nekem ő ugrott be erről a Modoros blogbejegyzésről. 

Ja, és még valami: Mondd "kedves" Tibor, Te hol élsz? Hogy lehet szerinted kutyát sétáltatni a négy fal között? Igazi okoska vagy lelkem. Társadalmi együttélés szabályai? Igen, vannak ilyenek. Mi be is tartjuk. Vagyis igyekszünk. De már bocs, ha hajnali ötkor (mert hatra megy dolgozni) támad a Gazdimra, a Mamára valaki, aki taj részeg, vagy narkós, akkor ne haragudj, ha támadok és eközben ugatni is merészelek. Mert beszélni nem tudok. De sokkal jobban ugatok, mint Te.

Remélem büszke vagy rá, hogy így neveztelek.Mert általában - a falkámon, családomon kívül - nem foglalkozom a kétlábúakkal. Túl egyszerűek, ostobák számomra,- bántottak, utcára zavartak kölyökként, - meg büdösek is. Bár, ha nem hiszed, hogy az én Gazdim tényleg mániákusan felszedi utánam, akkor add meg a címedet és a jövő heti termést bezacskózva a lábtörlődre helyezzük örömmel. Üdvözlettel ..., a volt menhelyi ebzet

Ja, hogy a posztodat 221-en tetszikezték, Deményét pedig 731-en és ez fáj! fáj, férfiúi önérzetedbe tiport, hogy egy helyes vizsla népszerűbb, mint te, muszáj volt be-beszólogatni, növelni a népszerűséget.

Ez olyan, mintha blogolnék a nyamvadék, viselkedni nem tudó, sikítozó, gyerekekről, a slampos anyukákról, pocakos apukákról, ezt nyakon önteném egy kis gyűlölettel, meg demagóg általánosításokkal, aztán kibuknék, ha (jogosan) anyáznak. Meg még generálnék olyan kommenteket is vele, hogy "én is agyonütöttem, amint kijött belőlem". Ez ilyen, ezért vállalnod kell a felelőséget, nem érzékenykedni, hogy bántanak a csúnyák.

Na, ennyi megyek aludni, mert holnap sulink van "féreggel" (a kis büdilábútündérmackóval).

Jobbnál jobb pasikkal lehet összejönni kutyázás közben,amúgy játszóruhában,szaros bakancsban.

Vidor Midor ... már tudom , kinek a baromságait nem fogom olvasni. Nem is ajánlom senkinek. Micsoda hülye. Nyilván a szar gyerekkora és a még szarabb felnőttkora miatt ilyen negatív... A petárdázó szarcsimbókokkal került nálam egy szintre Modor Vidor, az impotens, csökevényes farkú seggfejek szintjére. A továbbiakban még említésre sem érdemes.

Demény csillagom csak két dolog van amit szeretnék szép nagy betűkkel megírni neked: ENNEK A GENETIKAI HULLADÉKNAK A MOSLÉK ÍRÁSA MIATT IS SAJNÁLOM, HOGY EMBER VAGYOK... másik: FEGYVERTELEN EMBERREL NEM VÍVUNK SZELLEMI CSATÁT. Van némi fogalomzavara a tisztelt senkiházinak, amit a gyerekek már négy öt éves korban kinőnek, még az oviba járás alatt. Ámde ennek a tudatlannak minden apró sejtje primtív szinten maradt, egészen az egysejtűek közelében, szerintem inkább sajnálom, és tanácsolom neki, a google-ba keressen magának egy számára alkalmas klinikát. Bár nem tudom totális agy és elme transzplantáció lehetséges-e, mert az övé elég speciális. Már csak az a kérdés, milyen egyed agy alkalmas erre a tranzakcióra. Megvan. Egy félig elszáradt kaktusz már szerencsésebb, illetve az intelligenciája ebben az esetben máris az első hat hét lábadozás után a többszörösére nőne... Nos gyűjtsünk a nyomorult műtétjére, és keressük az alkalmas kaktuszt... 

A kakaevésről ennyit: a kutyánk a kutyaszart békén hagyja ,kizárolad emberi ürüléket fogyszt ha talál, és talál az utcán, minden parkban, bokorban..... Úgyhogy szerintem kicsit magába kéne nézni a sok parasztnak aki egyáltlán különbséget tesz önmaga és egy állat között, hogy előbb ne szarja össze az utcát... És igen teljesen "leszarom" hogy hajléktalan vagy hajlékony az illető...

Neked nincs kutyád. Bunkó vagy egy kutyához. Ez van

Azt gondolom,hogy valami olyanról írtál,amiről fogalmad sincs. Bunkóságból viszont jelesre vizsgáztál, mert amit az állatvédő nő külső jellemzőiről írtál, az szerintem egyáltalán nem vicces...ráadásul nincs is így. Ennyi erővel bármely bölcsészre ís illene a leírásod az évtizedes sztereotípiák alapján. Ha pedig szeretnél a témával esetleg foglalkozni is, nem csak írni róla, akkor először menj el pl. egy menhelyre 3-4 napra önkéntesnek.

"Kedves" Blogger! Önnek a víz és a szikla még nem késő!

Egyet értek veled. De azt gondolom hogy ez nem harmatos hanem egyenesen sértő a hölgyekre nézve. És ha már ott tartunk hogy sokan kiábrándultak az emberekből, annak is oka van. Talán pont egy ilyen ember miatt.

Ez annyira szar hogy nem is erdemes kommentalni. Az iras stilusabol mar latszik mekkora suttyo irta.

Betámadtak. Engem. a tüneményest. Pontosabban a Mamát támadták, aki enni ad, tehát "egy test, egy lélek." A Mama, minden ellenkezésemre ellenére úgy döntött, hogy nem tiltja le ... (nagyon egyszerű, mint a faék) és ... kétlábú hozzászólásait. (Lásd : " A Kedves petárdázó Kétlábúaknak) Mert tanulhatunk belőle. Ti biztosan, én nem. Tán magasabbra emelném a lábamat, ha odapisilhetnék rájuk. Mert mit értek el az ugatásukkal? Az én oldalamon? Ha megvették volna a ... könyvet és egy kritikát írtak volna, azt elfogadtam volna. Mert ezt volt az első könyvem. Belefér az építő jellegű kritika. Vagy, ha arról csaholnának, hogy hogyan segítenek az ASKA menhelynek, vagy bármelyik menhelynek, gyepinek. De nem. Ők támadnak, jó emberi módra, miközben semmit sem tesznek. Sem a kétlábúakért, sem értünk. És akkor a Mamát kérik számon? Az én Mamámat, az én oldalamon? Ez itt a fertő. Üzenem minden aljas támadónak, - anti kutyás kétlábúnak - hogy itt, ezen az oldalon nem lesz forradalom. Mert itt a Mama önkényuralmat tart, de keményen. A demokrácia máshol van. Itt én vagyok, ..., a tüneményes ebzet. És akinek ez nem tetszik, az húzzon innen. Mert alhatnék végre..."

Megnéztem Modor Tibor /blog író/oldalát és fél éve nem írt oda semmit és Románia a lakhelye. Valami szemétkedés ez

Ez egy vadbarom Nem kell vele törődni. Így éli ki a szeretethiányát.

Ez egy nevetséges törpepöcsű, akit valószínűleg páros lábbal rúgott ki egy állatbarát kutyás bombázó csaj! A nyomorultja!

Pont azt akartam irni mint...  Biztos ki lett kosarazva.Egyebkent is szanalmas az aki mar az allatokat is betalalja mint zavaro tenyezo.Szebb jovot neki...

Asszem meghívom magunkhoz 

én is:))))))))))))))) azt lekötözöm és bedobom a kutyaszobába, kutyapelenka helyett

nem jó a cím. " A kutyátlan, férfiatlan, pöcsetlen" lenne a helyes...

De a legjobb https://m.facebook.com/modortibi?id=100000334926325&_rdr Ez a csávó Fb profilja Így azért már sok minden érthető.

román.. ez mindent elárul.. utolsó gyökér aki nem tud olyan szépeket és jókat írni mint Te Deményem..

Másrészről nem irigylem az ilyen és hasonló férgeket, szar lehet ilyen aggyal és szívvel élni...

ez undorító. asszem ez is malacakolban nevelkedett

engem nyugodtan meg lehet lincselni, de vállalom, hogy sokszor bizony egy hangyát előbb megmentenék mint az embereket, csókpuszi kedves ...

Egy olyan lelkibeteg, komplexusokkal küzdő hímnemű, akinek komoly önértékelési problémái vannak. A pszichológiában ezt a jelenséget projekciónak hívjuk, ez egy énvédő mechanizmus, amikor az egyén a saját, el nem ismert érzelmeit másoknak tulajdonítja. Ők ezek az "utálom emberek", akik belekötnek az élő fába is és megmagyarázzák saját maguknak is, hogy miért van igazuk. Azok az emberek, akik ilyen intenzitással gyűlölik a kutyákat (és kutyákat) valójában nagyon komoly kötődési problémakkal küzdenek. A blog írója pedig valószínűleg egy sértődött szerencsecsomag, akit a barátnője kidobott, mert ilyen volt a hozzáállása, mikor a csaja kutyája megbetegedett. Szánalmas, szerencsétlen véglény. Az ilyen "emberekre" szokott eljönni az az idő, mikor már senki sem foglalkozik velük, csak egy büdös-loncsos-ázott kutya, aki viszont az életét odaadná érte...

Nyilván dobták szegény párát egy kutya miatt és azért ilyen paraszt módon nyilvánul meg a kutyás nőkről....

Végül néhány privát jókívánság:

Te címeres barom! Küldök neked két képet. Jegyezd meg a mondást, igen rád fér te ökör! A másik meg az én (igénytelen) fényképem. Mivel éltél a szólás szabadságoddal, én is azt teszem most. Olvastam az írásodat...jobb lett volna ha inkább meg sem szólalsz ilyen kinézettel! Hol hordod te az agyadat, a gatyádba? Hogy nézel te ki egyáltalán? Néztél tükörbe amióta felcseperedtél? Az én meglátásom az, hogy te vagy egy igénytelen,gusztustalan faszfej! Mi az a gatya rajtad te, fecske? Hánynom kell tőled komolyan! A kapa-kasza potyog a szádból az már látszik, maradj te csak csendben bölcsebb maradsz!!! Őrizd a kecskéket itt ahol laksz!

Kedves Traktorhuszár! Ma jót mulattam. Köszönöm.

Kedves Tibor! Sikerült. Elolvastam. Well done, szép kis szösszenetet írtál rólam is, mint ápolatlan lábai közt már már falloszt hordó, az igénytelenségtől és a fanatizmustól elvakult kutyát tartó nőről. Köszönöm szépen, csak azért nem sértődőm meg, mert valószínűleg téged meg most hagyott el a nőd, 1.: vagy egy kutyáért,, 2.: vagy egy szimpatikus kutyust tartó normális férfiért, 3.: Vgy egy ugyancsak hozzám hasonló ápolatlan, büdös koszos szakállas kutyás nőért. Annyit még elmondok, hogy te meg azzal a kézzel érsz hozzá bármihez és bárkihez, amivel előtte a legnemesebb szervedet tapogattad. Legjobbakat!

Te egy igazi barom vagy! Szép napot. Én egy nőies nőnek érzem magam akinek családja van gyereke kutyája.... Ahogy így elnézlek.... Hát. Bottal nem piszkálnálak meg. Akkor inkább a kutyaszar Messengerből küldve

Mégse aludja már. Válaszolj!! Most komolyan Rám küldted a pittbuljaidat, ahelyett, hogy vállaltad volna önmagad? Ennyit Rólad... Nem értél semmit. Leugattam őket csuklóból. Mondom, hogy okos ebzet vagyok. Veled ellentétben, aki csak ugatja a kutyákat...

65 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chocco channel 2014.01.12. 13:40:18

Tupontos jellemzes, ok pontosan ilyenek ezert soha, semmilyen korulmenyek kozott nem allok le vitatkozni veluk:-) Megdobbenni nincs min, mert en ezt a szart nezem es hallgatom 24 oraban a feszbuk hirfolyamon, kutyak macskak, neha boldogan neha megkinzottan orias betukkel "uvoltve", h ird ala, kulonben nincs szived, szoval oket tiltom, illetve "elrejtem".

Kicsit ugy vagyok veluk mint a fanatikus politizalokkal mindeket oldalon, ugyanaz a "betegseg" es ugyanaz a "diagnozis".

2014.01.12. 13:40:57

Van egy kulcsmondat, fordulat, amely szinte minden kutyavédő-rajongó kedvence: "az a feltétel nélküli szeretet, amelyet csak egy kutya tud nyújtani..." Ehhez általában még jön a "Soha nem árul el, nem csap be, stb." - ami mondjuk szimpla hazugság, még az én kutyám is húzta a lábát - szánalmat keltendő - ha rossz fát tett a tűzre (lopott, rongált).

A legtöbbet az árulja el a kutyavédőről, hogy ő a kapcsolatban "feltétel nélküliséget" vár el, vagy dicsőít. Neki nem társ kell, hanem alávetett. Aki szereti őt akkor is, ha amúgy egy szociopata barom, sikertelen, megkeseredett szerencsétlen vagy éppen büdös, elhanyagolt.
Nem fog ellentmondani, vitatkozni, nincs önálló véleménye és akkor is a gazdit imádja, alázatos tekintetű, farkcsóváló alázattal, ha az előző nap belerúgott egyet. A kutyával nem kell megvitatni semmit, nem kell kompromisszumos megoldást keresni, végső soron mindig az van/lehet, amit a gazdi akar. Ha kényelmetlen, fárasztó, a helyére lehet parancsolni, ha a gazdinak van lelki baja, lehet vakarászni a füle tövét.

Akinek az ideális kapcsolat ez, nem csodálom, hogy kutyabuzivá válik, mivel a rabszolgatartás ma már nem legális.

nyuszy 2014.01.12. 13:41:01

Tibor, azt hiszem, most kell befejezni a blogot. Ez egyértelműen a karriered csúcsa. Asszem, letagadom a kutyámat innentől.

sírjatok 2014.01.12. 13:59:51

Valahol linkelték a bthebest blog idevágó részét, azon is vinnyogva feküdtem. Megosztom mással is

bthebest.blog.hu/2010/02/02/hazi_allatok

fzoli415 2014.01.12. 14:20:53

Az intelligencia egy magasabb foka, amikor valaki a szövegével úgy vezet vadidegen embereket, hogy eleve pontosan tudja, mit fognak reagálni, és emellett ők ezt észre sem veszik, csak szimplán kialakul a hülyeség. (Én nem tudok ilyet, de társalgásban már láttam.)

Rich.mond 2014.01.12. 14:21:09

Édes Istenem... :(
Én ezen nem tudok röhögni.
Brother Love kis összegzése telitalálat.
A sok "jóember" - a fentiek alapján szilárd meggyőződésük, hogy szellemi fölényben vannak - elidegenedésről és az emberi kapcsolatok kiüresedéséről klaffog. Ezért aztán beleszeret a kutyájába inkább.
Két hete láttam egy nőt, akit öt kutyát próbált pórázon vezetni - próbált.
Ennél még akkor is normálisabb Tibi, ha történetesen kicsi a farka és a nője otthagyta egy vizsla miatt.

Paraphone 2014.01.12. 17:57:40

Sajnálom, de nem tudtam végigolvasni, kb az egyharmadáig ment. Az ilyen emberek nem látják kívülről magukat? Nincs semmi önképük, vagy ilyesmi?

Amúgy pedig:

"Petárdázó. Ennyi."

Ocel0t 2014.01.12. 17:57:50

Modor Tibor - Master troll 2013

tényleg ez a blog csúcsa

CheTamás · http://rascasse-f1.blog.hu 2014.01.12. 17:58:50

Aki egy ilyen szövegkörnyezetben csak úgy nagybetűvel dobálja a "blaszfémia" szót, megérett a faszkorbácsra rég.

Tegnapi tokodi jelenet: negyvenes vállalkozóné rámolja be a kihányt bagolyköpethez hasonlító kutyáját a'ikszötbe, szöveg: "pupikapupikapupikaaa, megyünk Lettihez a kozmiba, éééééjgeeeeeen!"
Minden szava modorlavór, baszomalássan...

Herbert Putzenschramm 2014.01.12. 19:16:19

Ezekről nekem is az ugrik be elsőre, hogy az mond hasonlókat, aki egy másik embertől még soha életében nem kapott szeretetet.
Ez mondjuk valahol elég szomorú.

(Láttam ma egy nőt, aki lakótelep közelében sétáltatott két, szépen kifejlett bernáthegyit. Abban a lakásban vajon milyen szag lehet?)

sdani 2014.01.12. 19:59:58

Nagyon műveletlenek ezek a kutyabarátok... komolyan azt hiszik, hogy Tibi van a traktoron, azt se tudják, hogy kicsoda String Emil. :D (Azért ez a téma igencsak ki lett maxolva. )

@CheTamás: A falusi vállalkozónék már csak ilyen egyszerű teremtések.

sdani 2014.01.12. 20:00:10

"valószínűleg téged meg most hagyott el a nőd, 1.: vagy egy kutyáért,, 2.: vagy egy szimpatikus kutyust tartó normális férfiért, 3.: Vgy egy ugyancsak hozzám hasonló ápolatlan, büdös koszos szakállas kutyás nőért."
Ezt nem a Demény gazdija írta? Úgy ránézésre sanszos. :D

Disznó Úr 2014.01.12. 20:00:30

Lemaradtam a kutyás poszt utóéletéről, na most bepótoltam. Tényleg vicces. Azért Eva von Königsberg kultikus művésznő (a zseniális festményeivel) is megérdemelt volna pár sort, de lehet hogy csak elsiklottam felette, elég tömény volt.

Eddig csak röhögtem a kutyát nyalófaló népeken, de ezeket olvasva, most már inkább félek tőlük.

De lehet, hogy csak a frusztrált, pörköltszaftos pólós, pattanásos, szarul kereső srác beszél belőlem.

Ha pedig a kutyakommandó olvassa ezt a hozzászólást és még mindig nem jött rá, hogy mi ennek a blognak a profilja, akkor ezúton üzenem annak a Baskerville-i eb gazdájának, amely elémtoppant a turistaösvényen, hogy kapja be.

hajdulaszlo (törölt) · http://hajduriverkotidzslaci.kinja.com/ 2014.01.13. 06:11:38

@Herbert Putzenschramm: "(Láttam ma egy nőt, aki lakótelep közelében sétáltatott két, szépen kifejlett bernáthegyit. Abban a lakásban vajon milyen szag lehet?)"

Már megszokták a kutyák:-)

Opus Pocus 2014.01.13. 06:11:46

Minden vicc nélkül tényleg szívesen meghallgatnám, mit mond egy pszichológus a jelenségről.

gusson 2014.01.13. 06:12:12

Az erős pöcs fixáció igen szembetűnő ezen ebugatta lyányoknál és legényeknél. :D

Celtic 2014.01.13. 07:39:21

@Paraphone: +1. Felelmetes, mennyi idiota van, aki "kijelent". Nem vitazik, csak megmondja a tutit, mert mar fel eve van intenettye otthon es minden tud a vilagrol .

bolcslazado.blog.hu/2010/06/16/engedelykoteles_internet_a_videki_magyaroknak

Hozzatennem, hoyg inkabb a kutyatartoknak.

Sátán meg a Jocó 2014.01.13. 10:22:49

Hát igen, ismét kiderül, hogy a kedves, jószagú, állatSZERETŐ emberekről derül ki, hogy tulajdonképpen tökéletes kápóivadékok. Ahogy csodálkozunk, mikor olyanokat olvasunk, hogy az egy hete együtt bbqzó más nemzetiségű szomszédok hogy hentelik/nyúzzák meg a másikat elevenen a hadüzenet másnapján, esetleg derül ki a jóvágású szomszéd fiatalemberről, hogy az évtizedek óta szűzlányokat sütöget... mert mindig "olyan jóravalónak tűnt, hátkihittevolna'"

@Celtic: a széndék becsületes, csak rosszul fogja meg a kérdést: odáig kellene visszamennünk, amikor a számítástechnikát a hozzáértők használták csak. Minek a plebsznek net? Semmi szükségük rá. Egyáltalán Gutenberg.

Jóléti Dán Kekszesdoboz 2014.01.13. 15:19:49

Tulajdnoképpen a modorosra lángszórókkal érkező kutyás trollok hozzáállásában az volt kiváltképp sértő és irritáló, hogy úgy rontottak rá a blogra mint egy felbőszült Jakobinus horda egy finom párizsi szalonra, ahol az egybegyűltek felhőtlen jókedélyét ez a pimasz és arrogáns csürhe egy csapásra tönkretette minősíthetetlen állatiasságával.

Keresztény szellemiségű luxuskurva 2014.01.13. 20:33:56

"...vagy kitaláció és provokáció az egész…"

Valakinek azért csak derengett. Sztem érdemes lenne nevesíteni és külön levélben gratulálni, megérdemli.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2014.01.13. 21:09:18

a kutyásokon kívül még a bölcsész-mérnök összecsapás tud ilyen lenni, bármelyik oldalról is hecceled a másikat: megmondod előre, hogy most sarkítva fogod őt figurázni, megmondod előre, mit fog rá reagálni, megnyomod a gombot, és lám: pontosan azt és úgy teszi, amit előre megjósoltál. Bármennyit tanulmányozom, képtelen vagyok megérteni a lélektanát.

purga · http://horrormirror.blog.hu 2014.01.13. 21:09:31

Félelmetes. Ezentúl kerülöm a kutyatartó nőket (jó, általánosítás, de a fentiek tekintetében elég nagy a ráció egy ilyen fanatikus kifogására).

Amúgy igen, ez a blog karrierjének a csúcsa. Ez így előre el lehetett tervezve-->a hosszú tiltott kommentelés megágyazott ennek az epikus gyűlöletáradatnak?

Celtic 2014.01.14. 07:21:30

@Sátán meg a Jocó: Neha boldogan gondolok azokra az idokre, amikor a fel fizetesem net+tszamla volt es ot percet vartam, mire egy kep bejott...Sokat duhongtem akkor, de teny, hoyg messze ennyi ember nem logott a magyar neten.
a) vagy olyan helyen dolgozott/tanult, ahol hozzafert
b) vagy annyira fontos volt neki, hogy elofizetettt ra.

Meg emlekszem az elso Sulinetes seggfejek feltunesere a freemail-chat levlistan :( Azota csak egyre romlik a helyzet.

Trónkövetelő 2014.01.14. 07:21:45

@purga:
Pedig ha belegondolunk, az eléggé abnormális, ha valakinek a kutyája legközelebbi társa. Ennél még a magány is egészségesebb.
@vészmadár (pica pica):
Van még egy remek célcsoport: a hivatásos táncosok, artisták. Ha rosszat merészelsz róluk szólni, megdöbbentő milyen düh és gyűlölet szakad ki belőlük, hát nem látod, milyen kemény munka van ebben!? Persze, kemény munka a vájároké és a kohászoké is, az is körülbelül annyira érdekel, mint a te ugrándozásod, csak az még hasznos is ;)

Trónkövetelő 2014.01.14. 07:22:01

Hogy ne csak a kutyásokat basztassuk, íme egy pusztító ostobaság, ezúttal egy macskától (egyes szám első személyben, magától értetődően):
paramoral.eu/news.php?extend.4131.5
Megdöbbentő módon azzal a nem várt tanulsággal zárul, hogy a macskák ERKÖLCSILEG magasabbrendűek az embernél. Az ember azt hinné, hogy ezek a szerencsétlenek legalább Konrad Lorenzől hallottak, de nem, és ezek szerint nem tudják, hogy mit mondott ő az állatok "erkölcseiről" (de még ezeknek az atyaúristene, Csányi László _etológus_ is). Aki ilyesmiről kezd halál komolyan beszélni, attól tényleg menekülni kell...

zzmouth peangp 2014.01.14. 08:34:59

@Wind Callman tér: Jakobinus horda ellen a legjobb fegyver a dobócsillag.

Jóléti Dán Kekszesdoboz 2014.01.14. 11:29:41

@Celtic: ma már ezek a netre rászabadult műkörmösnők ilyen videókat készítenek: www.youtube.com/watch?v=DCbkkNkrlrU

Jóléti Dán Kekszesdoboz 2014.01.14. 11:29:47

@zzmouth peangp: de olyan mint az elízium című filmben: robbanós!

Celtic 2014.01.14. 16:03:33

@Trónkövetelő: Meg a nyugdijasok....Vannak azert joparan a neten, miota ilyen olcso az adsl/cable

hvg.hu/itthon/20131120_Kiss_Zoltan_nyugdij?FullComment=true#comments

Es mindegyik azt hiszi, hogy az egesz gazdasagi mizeria csak OELLENE szovetkezik, a GDP meg jobb, mint a csirkefarhat, csak neki nem jut belole.

Jaigen, meg a vegak. Egyszer valaki megkerdezte, mi a velemenyuk rola, hogy az ember azert (is) tart allatot, hoyg megegye. Mindegyik rogton atment tamadasba, hoyg az o szent es serthetetlen zoldseg-imadatat tamadjak. Pedig a kerdezo tenyleg csak azt kerdezte, hogy mi a velemenyuk....

Jóléti Dán Kekszesdoboz 2014.01.14. 23:50:35

Kifejtem kiket utálok:
-kutyások
-macskások
-mindenkit aki feltétel nélkül állatbuzi és
csipás, koszlott dögöket babusgat illetve értük pityereg, sóhajtozik és kifakad mint egy kelés
-bringások, őket ám blokk
-autósok
-babakocsis anyukák
-kisgyerekek
-kamaszok
-huszonévesek
-hipszterek
-fiatal prolik
-alkoholista fejű fiatal nők
-árusok
-közértesnők
-takarítónők
-vécésnénik
-zöldségesek
-öblösök
-fegyverbuzik
-gyúrós parasztok
-ketrecharcosok
-autóbuzik
-mindenki aki technikai sportért rajong
-sakk
-bölcsészek, filozófusok, szociológusok
-indexes politikai blogon veszekedő trollok pártállástól függetlenül
-bkv ellenőrök!
-rendőrök
-militánsbuzik
-repülőgépbuzik, ejtőernyősök, vitorlások, szörfösök
-okoskodó programozók, IT szakemberek, rendszergazdák
-bankban dolgozó nagyvalagú nők
-minden alaktalan zsírfejú embert, aki valamit nyammog
-az utcán magában beszélőket
kb ennyi.

Noked-Lee 2014.01.14. 23:50:46

no, érdemes volt visszaállítani a kommentelést, így jönnek az igazi gyöngyszemek! :)

SzJ1982 2014.01.15. 08:03:48

Mennyi sérült ember van ezen a világon, te jó ég...

Sátán meg a Jocó 2014.01.15. 11:22:41

@Wind Callman tér: hadd passzoljak át egy literes krigli sört, köszönöm, így, reggel :)))

Én is érzek hasonlót, főleg közelkedés közben:
-amikor gyalog vagyok: kibaszott biciklisek, kibaszott autósok
-amikor biciklivel vagyok: kibaszott gyalogosok, kibaszott autósok
-amikor meg autóval vagyok: kibaszott gyalogosok, kibaszott biciklisek

Uff!

Jóléti Dán Kekszesdoboz 2014.01.15. 16:03:28

@Sátán meg a Jocó: Rendes vagy, de alapvetően boros vagyok. Van viszont egy édes sztorim.
Állok a kis büfénél, hallgatom az alkoholistákat, ahogy a bringásokat szidják. Aszongya az egyik: te, amikor még itt volt a telefonfülke és olyan viharos szél volt, hát néha úgy kivágta az ajtót, a bringás meg BUMM bele bazmeg.

2014.01.15. 16:03:54

@Wind Callman tér: Király vagy, brada, legalább 3-4 okból tudnál utálni csak engem! :-)

De, ha már:

- szép képeket, idézeteket megosztók, lájkolók, falra ragasztgatók
- hájas ötvenes fazonok Harley-n, makulátlan bőrruhában
- edzőtermi nejlonkurvák
- kivénhedt, randa, agyontuningolt pitchák X5-ösben, Q7-ben
- őszülést leplezni szándékozó, hollófeketére festett hajú férfiak
- szoláriumozott emberek
- divatozó férfiak/stylistok
- dohányosok
- magukat facebookon min. 300 képen mutogatók
- Schobert Norbi

Jóléti Dán Kekszesdoboz 2014.01.15. 19:56:03

@Brother Love:
A vaskos George R.R. Martin könyveket olvasók megvannak?
A tüzes trónok seregei.
Százfenevad vára előtt összegyűltek Jégpuszta barbár hordái. Huhú!

Megjegyzem, hogy ma már házikészítésű videókat is készítenek a leleményesebbek. Ezekbe a videóklippekbe szép idézeteket, madarakat, cicusokat, kutyusokat, menyasszonyi ruhás, csillámló ékszerektől roskadozó gyönyörű fiatal hölgyeket helyeznek el ízlésesen a készítők, s az unalmat kerülendő, repkedő pillangókkal, csinos vízesésekkel gazdagítják, ékesítik bájosan megszerkesztett kreációkat. Bizony az internet ma már nem pusztán a kiváltságos nagyszakállú rendszergazdák önző birodalma, hanem egy nagy közösségi tér, ahol mindenkinek van mondanivalója!

Trónkövetelő 2014.01.15. 23:29:23

@Brother Love:
@Sátán meg a Jocó:
@Wind Callman tér:
- Azok az emberek, akik az agyonhajszolt, túlórákkal és stresszel terhelt munkavégzést "pörgés"-nek hívják, és élvezik.
- őrző-védők, a metró mozgólépcsőjénél és a tescóban ácsorgó érszűkületes nagydarab tahóktól a szétkokszolt In-kalosokig.
- azok az egyetemista férfiak és fiúk, akik visszajárnak a gimibe csajozni, illetve azok az egyetemi tanárok, akik az aktuális pártnereiket az egyetem alsóbb évfolyamainak nőiből válogatják
- azok a gimnazista és egyetemista lányok, akik az előző pontban leírt férfiak partnerei.
- a bizalmaskodó pincérek, fodrászok, pénztárosok, taxisok és egyéb bizalmaskodó szolganépek.
- hostessek, virágárusok, és mindenféle szart marketingcélból rendezvényen rámtukmáló lányok, akik csak azért kedvesek hozzám, mert ez a munkájuk
- a gyerekek úszó-/karate-/kajak-kenu-/vívó-/stb-edzője, akik dugja a gyerekek édesanyját, derült pillanatokat okozva, és remek szívatási alkalmat szolgáltatva velük szemben a többi gyereknek az öltözőben
- öregek, akik keskeny járdákon, szűk folyosókon totyognak, mint lúd a jégen, akadályozva ezzel a normális emberek közlekedését

Abbahagyom, mert egy kis gondolkodással reggelig írhatnám, és nem maradna olyan csoportja, szelete, alrendszere, szubkultúrája a társadalomnak, akikről ne derülne ki, hogy valójában mindig is halálos ellenségeim voltak :)

zzmouth peangp 2014.01.15. 23:29:39

@Celtic: Ha valakik, akkor a vegák tudnak még agresszívak lenni. Néha még jobban mint a kutyások. A vega azért ideges mert valahol mélyen tudja, hogy az állatokat jó megenni, a kutyás meg azért mert azt tudja, hogy nem normális az állatokkal egy ágyban aludni meg nyalakodni.
A legrosszabb felállás a vega kutyás. Az optimális: zöldséget szerető de húsevő, normális emberi kapcsolatokkal rendelkező, toleráns, nagyfaszú kutyatartó.

Sátán meg a Jocó 2014.01.16. 18:25:52

@Wind Callman tér: @Trónkövetelő: Uraim, Önök a felelősei, hogy a monitorra köptem a joghurtot, de cseppet se bánom!!!
Zseniális :))
Egyedül az edző bá'-t nem értem... saját tapasztalat? Mert én szoktam dugni más anyukákat, pedig nem én vagyok az edző, csak az egyedüli férfi a szülők között, aki viszi a kölkét úszásra. (hm, most jövök rá, hogy talán ez lehet kulcs, hmmm)

@zzmouth peangp: ó, igen, a vegáááák :)
Azt tudtátok, hogy a kutatások kimutatták, hogy a vegánok 10-15évvel tovább élnek, mint húsevő társaik?
Ennek oka, hogy stílusuk miatt nem hívják meg őket olyan helyekre, ahol mulatni, inni, jóétvággyal enni szokás, így ezek sem rombolják egészségüket.
Ehelyett otthon ücsörögnek üres herbateát kortyolgatván, de gondosan ügyelve arra, hogy nehogy belecsöppenjenek a könnyeik, hisz azok is állati szenvedésből erednek, ugyebár!

2014.01.17. 21:27:32

@Trónkövetelő: természetgyógyász-bioeledel hívő, léböjtkúrás-jurtában nyaraló, hobbiból néha kecskét fejő, sámánkodó-őshitű darócruhás, orvos- és gyógyszergyűlölő természetgyermeke.
Aki természetesen igazi városlakó, modern lakásban él, stb. és a modern orvostudomány nélkül már rég halott lenne az összes gyermeke, rokona, de talán ő maga is.

Trónkövetelő 2014.01.17. 21:27:37

@Sátán meg a Jocó:
Igen, edzőbá' saját tapasztalat :) Szerencsére nem az én anyukámmal, hanem egy szintén oda járó testvérpár anyukájával történt. Mi csak basztattuk szerencsétleneket 13-14-évesen... Meg akkoriban még nem volt ismert a MILF szó, de azt az anyukát mi is szívesen megdugtuk volna :)
Edzőbá és anyuka meg rohadtul nem zavartatták magukat, volt, hogy edzés kellős közepén vonultak félre 15-20 perce az edzőbá' szobájába...

komiszkumisz 2014.01.17. 21:27:46

"az ilyenek miatt vannak a háboruk" (sic!) - hát itt abba kellett hagynom. egy kicsit. de aztán olvastam, amikor a kutya nevében, egyes szám harmadik személyben ír saját magáról a "gazdi", na az sem volt ám gyenge. mindig tud újat nyújtani ez a blog, köszönöm ezt a csodaszép élményt is! :)

flakk 2014.01.19. 22:55:04

Olvastam a kutyás nős bejegyzést, és nekem úgy tűnt, hogy az egyaránt kifigurázza a kutyamániás és a kutyagyűlölő embereket. Itt a kommentekben meg azt látom, hogy a gyűlölők úgy értették, hogy ők különbek, mint a mániások. A mániások meg úgy, hogy ha valaki kifigurázza őket, az már egyenesen istenkáromlás. De miért is? Ilyen őrjöngő viták mennek nap mint nap egyedül élők és párban élők, gyerekesek és gyerektelenek,fiatalok és öregek, fizikai és szellemi munkások között. És mindezt azért, mert minden táborban vannak maguktól elszállt, szélsőséges idióták, akik osztják az észt, miközben nekik is alig van...

Jóléti Dán Kekszesdoboz 2014.01.21. 20:15:03

Tibi, miért van az hogy a közösségi médiáKban az emberek egy csettelés befejézeskor nem tudnak normálisan elbúcsúzni, hanem egy csomó ideig megy ez az idegesítő "helló... ühm, ok, jó, szia,ühm.. még annyit hogy én is, hihi.. jó, csá, csokibácsi, csőváz, csőtészta, most már tényleg helló, okszigén..."

Jóléti Dán Kekszesdoboz 2014.01.22. 11:25:36

@csivava ellen dobócsillag nuncsaku: legalább bejegyezted volna a domént te idétlen fajankó. Gondolom annyi eszed már nincs. Meg pénzed sem.

csivava ellen dobócsillag nuncsaku 2014.01.22. 14:23:09

@Wind Callman tér: Mekkora balek vagy te! :-))
Komolyan vetted. :-)) Rákattintottál!
Reménykedtél az ingyen pelusban,mi?

tintamin 2014.01.24. 22:04:22

Leghosszabb post ever, baszki!

Trónkövetelő 2014.01.24. 22:04:53

"A szégyen nagyon magas fokú érzelem, nagyon összetett szociális viszonyok kifejeződése az embernél, és nemigen hiszem, hogy a háziasítás során erre a kutyáknak szükségük lett volna. Sokkal fontosabb volt számukra, hogy megértsék a gazda nemtetszésének apró jeleit, és ezekre azonnal az alávetettség jeleivel válaszoljanak."
/.../
"Arról sem hallottam, hogy a kutyák az undorukat valamilyen módon kifejezzék. Erre sem igen volt szükségük: a ragadozók gyomra és szervezete amúgy is sokkal jobban bírja a romlott ételeket.
A meglepődés kifejezése szintén hiányzik a kutyák viselkedéskészletéből. Ha valami váratlan dolog történik, megijednek vagy agresszívek lesznek, de azt a fajta meglepetést, amely az embert jellemzi bizonyos helyzetekben, nem találjuk meg náluk, a kutyáknak erre sincs szükségük"
/.../
"Darwin úgy gondolta, hogy a kutyák egyes egyedei ennél magasabb rendű érzésre is képesek. Némelyik kutya rendkívül hűséges, mások különös szeretettel fordulnak gazdájuk felé. Ez az érzés valamiképpen az előformája annak, amit az emberek istenük iránt éreznek. Darwin azt hangsúlyozza - én is ezt szeretném kiemelni -, hogy az emberi erkölcs elsajátítása igen magas fokú, nagyon összetett szociális viszonyok eredménye, hagyjuk meg ezt a lehetőséget magunknak"
/Csányi Vilmos: A kutyák szőrös gyerekek (bazmeg, micsoda cím...) Libri kiadó, 2012-es kiadás, 100-102 oldal/
Tehát az a szomorú igazság, hogy minden, amit Tibi leírt, bizony igaz, tudományosan megalapozott, és bár elsőre nem feltétlenül hangzik logikusan, de a kutyásoknak nem lesz azért igazuk, mert széttépetnének minket a kutyáikkal...

Jóléti Dán Kekszesdoboz 2014.01.25. 09:51:55

@Trónkövetelő: "na, aki ilyeneket leír annak sosem volt kutyája!"
Kutyások körében megcáfolhatatlan, első számú arany betűs, cirkalmas iniciáléval ellátott főszabály.

Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe 2014.01.26. 23:53:30

nem mellesleg az kutyas alaptetel, hogy del-koreai husleves, meg hogy a gyesznyo intelligensebb nagyon sok kutyafajtanal
de hogy ezeket kihagytad es meg igy is ekkora fogasod lett, hat az nagyon kemeny

mellesleg en nem ennek meg barmilyen kutyat hanem csak azt amit erre a celra tenyesztenek, mert annak a husa az fincsi :)

Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe 2014.01.26. 23:53:47

Tibikem, a vakkomondor / hircsarda / gyuloltellensegeink modjara csinalod ezt es akkor fel lennel haborodva ha jonnek a trollkodasodra a kis halacskak?
ugye hogy nem!

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2014.01.28. 19:47:09

@flakk: ez egy jól átgondolt, intelligens, érvelésen alapuló, komoly és felelősségteljes hozzászólás volt. Töröld kérlek.

Ernoke 2014.02.01. 14:03:18

ez nem volt vicces poszt, inkább ijesztő.
legközelebb talán a "macskások vs. kutyások" téma jöhetne.

Niki Suta 2014.03.15. 19:34:44

@Sal Colman: Ezzel a hozzászólásoddal teljesen egyetértek, ellenére annak, hogy én is kutyatartó vagyok. Viszont véleményem szerint senkinek nem kéne fröcsögni a másikra. A kutyásoknak a nemkutyásokra és fordítva sem. Tehát, ha valaki ilyet ír a kutyát tartó nőkről, az ne csodálkozzon a hasonló szintű hozzászólásokon. (Egyébként nem tudom, milyen kutyásokkal találkozott a kedves blogíró, meg, hogy mit tud az etológiáról és mit nem, de igen szívesen elbeszélgetnék vele erről :D )

Edina Babai 2014.12.12. 22:30:57

Szerintem te bolond vagy!
Szedjed a gyógyszereid ha már anyád kiváltotta őket!

megasün 2015.01.04. 21:43:46

Tibikém te egy fasz vagy, de nem hétköznapi, hanem vasárnapi. Meglovagolod a mai gyűlöletkeltő divathullámot, vidáman fellengzősen, arrogánsan szörfözöl rajta és lenézed azt, akinek más a véleménye, ezzel a gyűjteménnyel pedig megpróbálod őket ledegradálni, alázni. Közlöm: nem sikerült. Az írásaidra hevesen bólogató birka haverjaid és te is csak a szólásszabadság pöcegödrében turkáltok és dobálóztok bődületes baromságokat. Nyomjátok csak nyomi gyűlölködők. Mindegy én szeretlek titeket lelki sérült, agy mosott barátaim.

A sportág nagy és színes egyénisége 2015.01.05. 17:51:33

Tegnap is jött egy ilyen kutyaóvó poszt a fácsén, hogy: LEZÁRATTÁK bazmeg az M3-ast, mert valami spániel rohangált rajta keresztbe-hosszába. A képen meg szépen látszik az álló kocsisor. Kérdéseim:

- Csoda-e, ha ezután a dugóban szopó autós legközelebb rárántja a kormányt a schpánielre?
- Miért van az, hogy egy ilyen nyomi kis szőrgombolyagra ezrek ugranak rá, hogy "JAJDEÉDES REMÉLEMMÁRJÓLVAN A KISDRÁGA HŐSÖK VAGYTOK" de embrek simán halálra fagynak, éheznek, stb az országban?

Cave Nick 2015.01.06. 19:32:59

@A sportág nagy és színes egyénisége: ennek megvan a pszichológiája, valamiért az ártatlan kis állatkák szenvedését nehezebben viseljük, mint ismeretlen emberekét, nem tudom miért, de tény, hogy így van.

Trónkövetelő 2015.01.07. 07:15:28

@Ernoke:
Különben is, kit vennél öledbe inkább: egy szakállas, büdös, részeg hajléktalant, vagy egy kedves gügyögő kölyökkutyát? :)

A sportág nagy és színes egyénisége 2015.01.08. 22:01:37

@Cave Nick: azt értem, de mindennek van határa. nem izgat fel, ha jönnek a körlevelek a mentésre váró állatokról, satöbbi, de basszus ezt hogy egy ilyen egy autópályát lezáratnak és a bazmeg a rendőrök bazmeg asszisztálnak ehhez, na ez ha nem kamu, akkor viccnek durva :)

@Ernoke: nyilván, ez alap.
süti beállítások módosítása