Bojkottálási útmutató

2013/11/17. - írta: Modor Tibi

Szerencsére napjaink emberének számtalan eszköz áll rendelkezésére ahhoz, hogy kifejezze nemtetszését: tüntethet, ellentüntethet, blogolhat, kommentelhet, akárhova hozzászólhat, szavazhat, elköltözhet.

Az egyik, sajnos bántóan ritkán alkalmazott módszer erejére szeretném felhívni figyelmeteket: a bojkottra. Most, hogy lehullt a lepel és kiderült az évtizedes sunyiság, miszerint a CBA a kormány szekerét tolja, természetesen sok civil, ellenzéki és független világnézetű, eleddig megvezetett CBA-törzsvásárló határozta el: eddig, és ne tovább! Mától bojkottáljuk a munkavállalói körében agitációs propagandát folytató és kényszerítő eszközökhöz folyamodó üzletláncot.

Na de hol lehetne még keresgélni? Kapirgáljunk csak tovább... akad bőven bojkottálnivaló.

Cipőm és általános ruházat: alapvetően mindegyiket bangladesi, illetve szegény sorban tengődő gyerekek varrják össze fillérekért, holott mennyivel jobb dolguk lenne az utcán, vagy mondjuk ha fegyverrel a kézben harcolhatnának a szabadságért! Lévi Strauss ráadásul zsidó volt, Adolf Dassler, Tommy Hilfiger meg a Puma náci - a Nike-t pedig köztudomásúlag a Ku Klux Klan üzemelteti. Mától bojkottálom mindet.

Okostelefonom: távol-keleti kizsákmányolás, a marketing mintapéldája, vallássá emelt fanatizmus, NSA-lehallgatás, rengeteg öngyilkos munkavállaló, tervezett elavulás. Mától bojkottálom.

Autóm: a német gyárak nácik, az olaszok lusták, az amerikaiak benzinzabálók (kivéve a Fordot, de az antiszemita), az ázsiaiak pedig embertelenek - ráadásul magyar munkásokat bántalmaznak a Suzukinál. Az Otto-motor a világ legrégebb óta fenntartott, elavult technológiája a világméretű kőolajmaffia lobbiereje nyomán. Mától bojkottálom. Ja, a Saab meg a Volvo svédek, és róluk tudjuk, hogy mindent megtettek azért, hogy nemzeti ünnepünket bemocskolják, miközben dekadens világképüket próbálják ráerőltetni a még romlatlan nemzetekre. Őket különösen bojkottálom (kivéve a klasszikus svéd pornót, az jó).

Tejtermékek: a magyar köztudottan szar, az olasznak túl nagy az ökológiai lábnyoma, a szlovákokat pedig utálom, ráadásul az emberi szervezet még képtelen rendesen feldolgozni, még a juhtúrót is. Danone: tönkreteszik az országot, dolgozók ezreit teszik az utcára. Mától bojkottálom, termékeiket szétroncsolom a közértben.

Aldi, Lidli, Tecsó, stb.: a multik kizsákmányolják a magyar beszállítót undorító 180, lassan már 360 napos fizetési feltételekkel, nevetséges követelményszintekkel - a munkavállalót megalázzák, a vásárlóval nem törődnek, embertelen pénztárgépekhez kényszerítenek, az étel felét kidobják, külföldiek. Mától bojkottálom.

CBA: rohadt fideszes oligarchák, mától bojkottálom. Tuti tönkremennek, ha elegen bojkottáljuk, csak nehogy megint a fideszesek legyenek többen!

OTP: fideszes uzsorás, bár mostanában a Csányi szimpatikusabb, de ettől még kizsákmányoló rohadt bankár (a Nemzet uzsorása), bojkottálom.

Külföldi bankok: őket is bojkottálom, főleg, mert nincs kedvem visszafizetni a devizahitelemet.

Match: szerencsére őket annyit bojkottáltam, hogy elhúztak a picsába. Amúgy köcsög, országcsonkító franciák, utálom mindet.

Őstermelők: nem adnak nyugtát, meg amúgy is a Lidliben szerzik be a portékát reggelente. Mától bojkottálom őket.

Rotschild: őket elvből bojkottálom.

Index, Prezi, Google: buziskodnak, lehallgatnak, uszítanak, ferdítenek, könyvtolvajok. Mától mindet bojkottálom.

Facebook: amerikai, CIA, NSA, Zuckerberg-féle - bojkottáld, és mindenképpen közöld és oszd tovább a Facebookon, hogy minél több emberhez eljusson!

Bojkottálj Te is, és minden megváltozik!

17 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cave Nick 2013.11.17. 11:49:45

Mint tudjuk, a modoros is a kormány szekerét tolja! Bojkottálom! (ja nem)

2013.11.17. 14:26:56

Erre mondaná anyám, hogy most aztán összeszarták magukat.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2013.11.17. 14:27:08

ezeket a szarokat bojkott és más hangzatos lózungok nélkül is lehet kerülni. a pénzed szavazat! nem mindegy, mire vagy kire baszod el.

csak nehogy úgy járjál, mint az előző posztban tyler durden korcs fattya.

Cave Nick 2013.11.17. 18:14:09

Tibor! Mit mutatnak a számok, mióta újra lehet kommentelni, mondhatjuk, hogy a modoros JOBBAN TELJESÍT?
(vagy még nem telt el ehhez elég idő)

Trónkövetelő 2013.11.17. 18:14:26

Nincs mit tenni, marad az origo és a life.hu, ez utóbbiban olyan sztárszerzőkkel, mint Müller Péter és Ördögh Nóra (bár Nórika az utóbbi időben bántóan keveset ír a manócskáról)

Jóléti Dán Kekszesdoboz 2013.11.17. 18:14:43

Ezentúl csak 13. kerületi szatócsoknál vásárolok és távozáskor halkan szabadkőműves jelszavakat sutyorgok és idétlenül kacsingatok majd. Amúgy nem tűnt még föl senkinek, hogy új-zsélandban tényleg kurvasok a izé arc?

Suni dékán 2013.11.17. 19:14:48

A borászokat, mindenek előtt! Rosszabbak, mint a kokainbárók odalenn. Utánuk jönnek a legrosszabb drogdílerek, a borkereskedők a finomkodó, de jelentés nélküli filozófiájukkal. Ez a két réteg szerintem borzasztóan káros és visszataszító. Ne vegyetek bort! Beledarálnak minden szemetet, aztán étel mellé, vagy beszélgetésekhez ajánlják a filléres költséggel előállított, de drágán mért idegmérgeket. Tegyünk már ellenük valamit! Bor-, és borászmentes Magyarországot!

Toeck Filkow 2013.11.17. 19:35:00

@Wind Callman tér: Mit gondolsz, miért nevezik azt a környéket Golán-fennsíknak?

Trónkövetelő 2013.11.18. 07:25:45

@Suni dékán:
Nagyon helyes, támogatom! De nem állhatunk meg csupán a bojkottnál: fűrészt, fejszét a kézbe, és irány Badacsony, Tokaj, döntsd a tőkét, ne siránkozz!

Ernoke 2013.11.18. 21:40:29

gyanús vagy, modoros, mostanában egymás után ontod a jobbnál jobb bejegyzéseket, azt hiszem, bojkottállak, mielőtt nagyobb baj lesz belőled.

noirp 2013.11.22. 21:18:30

Mnnmmmnna látom, itt a régi banda, én meg szokásom szerin elkéstem.
Nem baj, majd bojkottáltok.

@Suni dékán: TÁMOGATOM
(egy meg nem nevezett hevesmegye meg nem nevezett székhelyéről, ahol mindenki játékos tanninokkal van elfoglalva)

CheTamás · http://rascasse-f1.blog.hu 2013.11.23. 21:13:27

Tibi, őszinte szívlapátom a "Lidli" szóért! Modorország jobban teljesít!

comad 2013.11.24. 15:28:50

No és a trafikok bojkottja hol marad? Gyanús!

Trónkövetelő 2013.11.25. 07:18:43

@comad:
Mondom én, hogy Tibi trafikot kapott az ezen a blogon előadott folyamatos fideszes uszításért cserébe :)

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2019.08.05. 15:01:43

@Trónkövetelő: én ilyen gagyi kis iparágakban nem utazom.
süti beállítások módosítása