Amire párunk mindig vágyott, de félt kimondani

2012/02/24. - írta: Modor Tibi

 

Hogyan gondozd a pasidat? - Atergó Annamari férfikezelői rovata

Ugyan már, te pont így vagy jó, ahogy vagy; téged így szeretlek; mások lehet, hogy csak mondják, de én komolyan gondolom; én csak azt akarom, ami neked is jó, csak a többi pasi vágyik ilyesmire; stb. - ugye ismerősek a pasik hazugságai? Pedig sajnos ahogy múlik az idő, ahogy a szerelem szeretetté, majd megszokássá válik - elhagyjuk magunkat, slamposak leszünk, felszaladnak a kilók - ugyanúgy marad izgalom és valódi élvezet nélkül a sex is. De mi ne féljünk újítani, ne féljünk az ismeretlentől! Adjuk meg magunknak és egymásnak újra a felfedezés gyermeki örömét! Soha nem tapasztalt élményekben lesz részünk, ha betartunk pár aranyszabályt.

De ne rontsunk ajtóstul a házba, annak tényleg káros következményei lehetnek. Első lépés, hogy a fejünkben kell legelőször felkészülni és rendet tenni: valóban akarjuk-e? Valóban képesek vagyunk partnerünk és szerelmünk kedvéért egy kis kellemetlenséget, áldozatot - netalántán fájdalmat, szenvedést - bevállalni? Ne féljünk megbízható, vagányabb barátnőinktől tanácsot kérni! Első kézből azért csak jobban esik a lelki támogatás.

Nagyon fontos a megfelelő felkészülés, bemelegítés: az ellazulás és a szakszerű bejáratás. Ne legyünk mohók, türelmetlenek! Az izomzatot fokozatosan kell az egyre nagyobb terheléshez hozzászoktatni - ez bizony nem megy egy nap alatt. Hosszú napokat-heteket kell rászánni arra, hogy a foglalkozások után először akár bizony napokig is érzett fájdalom előbb kellemes kínná, majd megszokott, egyre élvezetesebb izgalmi - szinte önkívületi - állapottá fejlődhessen. Először bizonyára járni-ülni is nehezünkre esik, de idővel és a megfelelő fokozatosság elvét betartva - ahogy már akár a kisebb súlyokkal is elkezdhetünk dolgozni - egyre inkább vágyunk a felszabaduló boldogsághormonokra, a kemény, duzzadó, forrón lüktető, kidagadó eres izmokra.

Azt akarjuk, hogy pasink minket egyfajta otthonülő házvezetőnőként, netán főállású anyaként tartson - titokban meg más nők után ácsingózzon? Egyet jegyezzünk meg: amit mi nem tudunk neki megadni, azt bizony másnál fogja keresni. Nincs de, nincs kivétel - sajnos a férfi by definition kalandra vágyik, mindegyik.

Nosza csajok, fitneszre fel! Tegyük magunkat újra izgalmassá, ellenállhatatlanná! Égjen a zsír, izzadjunk együtt!

143 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.02.24. 12:06:09

@oldalazó gnóm: nem vagyok fácsén, mert az egy összeesküvés, hogy megfigyeljenek minket.

2012.02.24. 12:08:27

@shitgun: Akkor meg úgysenem tudod megnézni a hölgyet...

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.02.24. 12:25:41

@Réka ‎: @Brother Love: amit írtam, az csak annyit jelent, hogy a szexualitás minden formája teljesen bevett és normális egy kapcsolatban, bármi, amit mindkét fél akar, miért, könyörgöm, miért kell ezt misztifikálni, akár az anált, akár a közös makramézást, akármit? baszki, hát nem az a teljesen normális, hogy azt csináltok egymással, ami mindkettőtöknek jólesik? ne már, baszod, hogy vissza kell mennünk azokba az időkbe, amikor szemérmesen nem tudtunk róla, hogy létezik szex, akár még világosban is? ehhh

Stephania 2012.02.24. 12:25:41

@chipshop: Dehogynem kapsz pozitívat.
Az elhízás az egészségügyi kérdés először, aztán esztétikum.
Dagadtnak lenni NEM trendi. (mert nem trendi pl. zsírosodó szívvel, szuszogva felérni a lépcső tetejére, vagy igen?)
A posztban meg az nem tetszik, hogy magában hordoz egy szoft fenyegetést, hogy ha nem teszed meg ezt vagy azt, akkor garantáltan be leszel csapva.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.02.24. 12:29:05

@Brother Love: pláne, miután

1. minden komment mellett ott a név.
2. a név profilja mellett ott van a blogok neve, ahol publikál az illető.
3. Ha a blog fent van facebook.on, akkor elég könnyen lehet látni, ki az admin, pláne nem túl látogatott blogokon meg még egyszerűbb kisakkozni, a 3-4 lájkolóból kié az oldal
4. Pláne, hogy a blog profilja általában össze van kapcsolva egy létező személy profiljával

nem akarok személyeskedni (bár lehet mégis), de néhányatoknak kulccsal sem sikerülne bemenni egy ajtón.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.02.24. 12:32:43

@Réka ‎: miért, ebben mi volt az intim? megtudni egy emberről, aki feltehetően betöltötte a 18-at, hogy szexel? na ne már...

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2012.02.24. 12:34:14

ne felejtsük el, hogy korai tornatermi és tornatanári traumáinkat előtte igyekezzünk pszichoterápiás vagy pszichodrámás, de méginkább családfelállításos-hellinger terápián feldolgozni, melyben belátást nyerhetünk, hogy igenis meg kell bocsájtanunk apánknak, amikor tornaórára és testnevelésre kényszerített minket, és el kell fogadnunk őt, mint partnert, és meg kell neki adnunk a partnernek megjáró tiszteletet.

igyekezzünk az életmódváltásnak mentálisan és pszichésen is megalapozni, hogy befogadóbbak legyünk, hogy partnerként tudjuk kezelni a testünket, valamint a tornaórára járó összes többi embert, megadva nekik a nekik megjáró tiszteletet, még akkor is, ha ők sosem adnak meg nekünk semmilyen tiszteletet. az ebből fakadó frusztrációnkat nyugodtan éljük ki házastársunkon, munkatársainkon, családtagjainkon.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.02.24. 12:38:12

@shitgun: te egyelőre sztem agyalj azon, mi a poén abban, hogy nemzeti léggitárságot...

2012.02.24. 12:39:03

@vészmadár (pica pica): ezzel semmi baj nincs, de más az, hogy a saját szexuális életemet, annak részleteit megosztom-e a nyilvánossággal.
Az szerintem egy intim dolog, részletei nem tartoznak senki másra.
Természetesen te (és partnered) ezt gondolhatjátok másképpen.
De hidd el, a részletek közlése nélkül sem gondolta volna senki, hogy te kizárólag sötétben, elölről és csakis gyermeknemzés céljából...

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2012.02.24. 12:42:20

@vészmadár (pica pica): a szemérmes elhallgatás és a privát részletek otromba stílusban való kiteregetése - főleg önigazolási indokból - között azért van jónéhány fokozat, de nem várom el tőled, hogy érezd, miért kínos és gáz a hozzászólásod és mekkora integritáshiányról árulkodik. Csak leírtam, mert nekem így jobb.
Én egyébként úgy állok hozzá a dologhoz, hogy senkinek semmi köze. Találgatni lehet, nem érdekel - nem érzem szükségét, hogy bármit bizonyítsak pár internetes nyikhajnak.
Ha viszont a nőnek sincs igénye a nemi élet kiteregetésének és az alpári jelzők használatának mellőzésére, akkor természetesen nem szóltam egy szót sem.

2012.02.24. 12:42:59

@vészmadár (pica pica): már odaírtam, hogy leesett:)!

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.02.24. 12:43:47

@Brother Love: semmit nem osztottam meg, sztem másként definiáljuk a megosztás szót, a puszta tényközlés, hogy létezik, az mennyiben megosztás?

amúgy shitgun: követtem pár nyomot, van egy ötletem a nevedre, beírhatom ide, sztem hogy hívnak?

2012.02.24. 12:44:29

@Réka ‎: nédd, má' ugyanazt írtuk, más szavakkal! :-)

Pan Tau 2012.02.24. 12:46:38

@vészmadár (pica pica): Érdemes átgondolni azt a síkot is, h. nem a tescoban vagy pénztáros!

2012.02.24. 12:48:37

@vészmadár (pica pica): már nagyon rég nem. Az nem én vagyok.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.02.24. 12:50:25

@Pan Tau: blogkolléga, ebben biztos igazad van, deén azt sem szeretem, amikor bizonyos foglalkozásoktól azt várják el, hogy tulajdonságok, nemi élet, emésztés és anyagcsere nélküli lények legyenek... mindegy, máris túl van az egész ragozva, én felnyomtam az agyam egy majmon, és elgurult a gyógyszer, kész, Megkérem Tibort, törölje a hozzászólásaimat, a többiektől meg elnézést, NEKTEK van igazatok, én meg bunkó voltam, sorry.

akion 2012.02.24. 12:54:29

OT: anno a netikett szigorúan megkövetelte, hogyha megtudod valakiről, hogy ki bújik meg a nick mögött a valóságban, akkor is kussolsz róla, és még csak nem is utalgatsz, hogy: "bibibííí, én tudom, persze nem mondom el, de kis segítséget adok ;)". Egyrészt régebben kurvára senkit se érdekelt, másrészt nem véletlenül használ az ember nicket az interneten. Ha ki akarom írni, hogy ki vagyok, majd akkor megteszem én magam.
De hogy a posthoz is hozzászóljak:
Nem tudom más hogy van vele, de nekem már a "párom" és "pasi" szavaktól is feláll a szőr a hátamon. Bevállalom, modoros vagyok: párja a faszom galamboknak megy nyulaknak van, rendes _férfinek_ barátnője, menyasszonya, felesége stb.
Ráadásul csodálatos az a bicskanyitogató felütés is, ahogy a fiktív cikk indul: "gondozd a pasid" és "férfikezelő", aztán persze gyengédséget vár el az állattá degradálttól :D Priceless!
Kár, hogy a második blokkban elárulja magát, hogy nem az análról van szó... ott nem "lelki támogatásra" van szükség, hanem orvosi tanácsokra :D

2012.02.24. 12:55:24

@vészmadár (pica pica): negatív. Valaki ilyen névvel tolja a CS-t? zsír!

2012.02.24. 12:57:30

@vészmadár (pica pica): nyomjad privátban, éárdekel, hogy ki lehet-e találni.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.02.24. 13:00:33

@shitgun: nem, a shitgun név a counter strike-kal közvetlenül nem kapcsolható össze:)

Pan Tau 2012.02.24. 13:01:50

@vészmadár (pica pica): biztosíthatlak, h. nem várja el a társadalom egy tanártól, h. fadarabként éljen, de bizonyos magatartásoktól való tartózkodást igen.
A jövő nemzedékének egészséges jellemfejlődéséért komolyan aggódó tudatos állampolgárként kérem...mit kérem, KÖVETELEM...hogy a jövőben tartózkodni tessen az efféle verbális kirohanásoktól!

Mindez egyébként nem zavart senkit, felhúztuk a szemöldökünket és mosolyogtunk egyet fejünket ingatva, h. ejj-ejj ez a szarka...csak soha nem tudhatod, h. a mai világban - ott ahol laksz ez szempont - kinek a rokonának kell a helyed, és egyszer csak előszedik, h. az Oktatási Központ jó híre, stb, stb!

Ciki a konformizmus, de ha ez kell a nyugodtsághoz!?!

Silent Bob 2012.02.24. 13:06:06

@oldalazó gnóm:
Na csatlakozok is. :D A tanár úr csaját már láttam ugyan, de őt magát még nem.

öszödi szenesember (törölt) 2012.02.24. 13:08:02

Ha nem mászol bele a politikába, majd a politika mászik beléd. /Gabriel Garcia Márquez/ Erről szól a poszt, ugye?

Pan Tau 2012.02.24. 13:12:08

@vészmadár (pica pica): Jól írta akion fentebb, h. azért használunk nick-et, h. ne derüljön ki a személyi számunk.

Ha egész nap választékosan kell fogalmaznod, felelősen, jó pógár módjára megnyilatkoznod, akkor itt ki tudod ereszteni az állatot és elmondani régi vágyad, h. rátérdelnél a főnök mellkasára, szilánkosra vernéd az orrcsontját, majd a székbekötözve a szemgolyójába fúrt 6-os lukba beütött 8-as tiplin keresztülvezettett katéteren az agyába vezetnéd a rohadéknak a saját vizeletét! Csak, h. az igazán durva részekbe ne menjek bele!:-)

Persze lehet baszni is, nem tilos!

2012.02.24. 13:12:57

@vészmadár (pica pica): igazad van, máshogy értelmezzük, de végülis kár is ezen rugózni, neked így, nekem úgy, evvan.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.02.24. 13:21:23

@Pan Tau: a net játszótér, nyilván, de nem lenne kevésbé álságos, ha inkább elfogadnánk, hogy az emberben olykor elbődül az állat, és ezt természetesnek vennénk? Ahol született Tank Arankaként el lehetne mondani, hogy ma annyira felbaszta az agyvérzsíromat a főnököm, hogy majdnem pofán vágtam?

És tudnánk, hogy ez normális, mert alkalmanként mindenki gondol ilyet?

Pan Tau 2012.02.24. 13:35:01

@vészmadár (pica pica): ez utópia! te is tudod, h. nem működik és soha nem is fog.

A személyes szóbeli koMONikáció során már bizonyára észrevetted, h. ez nem működik (nyilván nem a csatorna miatt), most azt mondod, h. vállaljuk fel magunkat és mondjuk ki nyíltan, bele a közepibe, h. mit gondolunk éppen!

Ha ez az életben nem működik itt miért működne!

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.02.24. 13:45:10

@Pan Tau: kérdeznék én valamit: szted az úgy van hogy az ember napközben megjátszós, álarcot hordó, kontrollált lény, aztán hazamegy, és a kedves párjával meg a küszöb átlépése pillanatától őszinte és mély emberi kapcsolatra képes? Vagy itt van elbaszva az egész szájbakúrt rendszer, hogy ezt az elvárás-tömeget már otthon is alkalmazod, azzal szemben is, aki állítólag fontos meg szereted, aztán majd a 10. év végén derül esetleg ki, hogy ő szarul szopik és utálod a bablevesét, ő meg ki nem állhatja, ahogy a hajad hordod? Az aztán lélekmelengető lesz, gondolom... ehhh

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2012.02.24. 14:08:52

@oldalazó gnóm:
Azt nagyon jól érzed, hogy ez bizony egy nyilvánvaló másodnick, de sztem ez most kivételesen nem Modortibi, mi meg Gudeával nem szórakozunk ilyen marhaságokkal. Remélem segítettem.

Hertelendi 2012.02.24. 14:12:47

@vészmadár (pica pica): Működhet így is de minden két emberen múlik...Az análon és a mélytorkon kívűl millió variáció létezik...

Pan Tau 2012.02.24. 14:16:43

@vészmadár (pica pica): Az élet nem arra van, h. te mindig faszán érezd magad!
Szarul szop (ha esetleg olvasnád Andikám semmi gond nnincs, csak a példa kedvéért) de dícséred, viszont te sem kúrsz úgy mint a tévében oszt mégis úgy néz rád, mintha te lennél Konan a barbár. Ezt a részét (is) egyébként mi megbeszéljük és széles körben alkalmazzuk a nyíltságot egymással szemben, de nyilván vannak a léleknek olyan terhei, amit nem adunk ki, hanem egyedül dolgozzuk fel.

Hidd el nem lenne jó az, ha mindent a másik szemébe mondanánk!
Az őszinteségben a megfelelő arányokat kell megtalálni, melynek neve: MŰKÖDŐ PÁRKAPCSOLAT!:-)))

mrs.starkey 2012.02.24. 14:20:02

@vészmadár (pica pica): felébredt bennem a női szolidaritás a csajod felé.
szégyen vagy, de komolyan.
szerintem nézd meg fészbúkon hogy kapcsolatban vagy-e még....

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.02.24. 14:24:37

@Hertelendi: nyilvánvalóan.

@Pan Tau: fárasztó dolog az érzelem meg a tekintettel levés meg a hasonló faszságok, azt kell mondjam.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.02.24. 14:26:43

@mrs.starkey: még egyszer mondom, mert talán nem tartasz még ott a kommentekben: nagyjából igazatok van, vannak témák, amik kapcsán elgurul bennem az indulat... nem véletlenül utálom az érzelmeket mint a szart, az embernek mindig csak a baja van belőle...

Hertelendi 2012.02.24. 14:30:27

@vészmadár (pica pica): de megtérűl, mert visszakapod...:))) egy nő nagyon hálás tud lenni minden elélvezésért:)))

mrs.starkey 2012.02.24. 14:33:33

@vészmadár (pica pica): de de, végigolvastam, elmentem hányni, majd visszaültem válaszolni neked.

A Tyne folyó déli partja 2012.02.24. 14:35:27

@Frengi: nekem se, de igy, hogy mondjak, mar ertem, hogy miert. na de en ehhez biztos tul szuzies vagyok:P

A Tyne folyó déli partja 2012.02.24. 14:38:40

@chipshop: o hogyne, bezzeg a pasi meg mindig fess, otthon is oltonyt hord, abban nezi sorozve a meccset. sorhasa persze nincs. vagy ra nem vonatkozik ez a "legyel mindig otthon is szupercsinos, takarits kisminkelve, estelyiben?"

Hertelendi 2012.02.24. 14:39:14

@mrs.starkey: nagy vagy!:)))

nő létedre még humorod is van:))))

Styxx 2012.02.24. 14:41:57

Ki gondoltolta volna, hogy a mai nap a Big Törzskommentelői Fosógate-ként vonul be a Modoros történelmébe?
Ilyesmi lehetett, amikor Luther kiszögezte a vártemplom kapujára a maga 95 pontját és meddig fosozódott, pardon:fokozódott a nemzetközi helyzet?

A Tyne folyó déli partja 2012.02.24. 14:42:09

@Pan Tau: meg a nevet. veszmadar teljes nevet meg en is tudom, felfedte mar itt. ezek utan nem hiszem, h. nehez lenne azonositani a holgyet, csatlakozom azokhoz, akik szerint eleg bunkosag igy kitarni a nyilvanossag ele...

elkoltozott. 2012.02.24. 14:43:31

Nagy itt a belterjesség.Ti össze is jártok ?:) A nők részéről pedig a naivitás:)

mrs.starkey 2012.02.24. 14:44:04

@Hertelendi: aha, ezek szerint te még nem voltál itt, mikor a két lángész leleplezett, h valójában biztos férfi vagyok...... hiszen hogy lehetne nő létemre humorom....

Styxx 2012.02.24. 14:46:08

@Pan Tau:
Bár ez a durva, történelemhamisító csúsztatás ilyen lényeges kérdésben azért nem kellene. Nem almáspite volt az, hanem palacsinta:-)

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2012.02.24. 14:46:45

Ne rinyáljatok már, EZEK a pica-féle kommentek sokkal viccesebbek, mint a semmitmondó fecsegés. Persze nem mintha itt lenne bármi ilyesmi. Fogom a gyönyörű arcomat a nyavalygáson.

Zorita 2012.02.24. 14:52:14

@Modor Tibi: pont valami ilyesmire gondoltam ebben a pillanatban, asszem meggyógyultam, már nem zavarnak a pica-féle kommentek, a szemem sem rebben (bezzeg régen)

Hertelendi 2012.02.24. 14:53:37

@mrs.starkey: azt nem tudom, hogy nő vagy-e, de kétségtelenül bejön, amiket írsz:))))

de tudod mit? ha egyszer arra járok benézek a szoknyád alá:)))

Styxx 2012.02.24. 14:59:24

@Hertelendi:
Szerintem elég egyértelmű a kommentjei alapján, hogy mrs starkey tényleg nő.
Én Vinceréről gondoltam anno, hogy pasi. Kissé feminim, udvarias srác, majd kiderült, hogy csaj. Meg a kutya vacsoráján is meglepődtem, hogy csaj, bár ő nem itt törzskommentel.

Pan Tau 2012.02.24. 15:01:23

@Styxx: Áljunk csak meg egy pinanyalatra! Az írástudó ember felelőssége szólal meg bennem, mikor azt mondom: ÁLLJ! Hát, h. a lófaszba lett volna palacsinta, bizony pite volt az...na jó max lepény...vagy rétes?
Mikor ér haza Eszterünk a munkából, kiváncsi lennék már az ő véleményére is, lehet, h. a tanár úr visszaél valami vélt intellektuális fölénnyel és presszió alatt abuzálja a párját.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.02.24. 15:05:41

@mrs.starkey: valójában nem a humorod miatt kételkedtünk nőiségedben, ezt még rosszindulattal sem feltételezheted, hanem mert explicite állítottad, neked bejövős Kurtz.

Hertelendi 2012.02.24. 15:07:48

@Styxx: Nem olvastam végig a kommenteket, csak a kirívóan jókat és rosszakat....
apropó, te csaj vagy?

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.02.24. 15:09:12

@Hertelendi: "nő létedre még humorod is van"

édesapám, ez a mondat önmagában hímsovinisztább, mint triplaXL-es termosszal seggberakni egy részegen alvó csajt.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.02.24. 15:12:18

@Styxx: tehát akkor egy kissé maszkulin, udvariatlan lány lett?

Styxx 2012.02.24. 15:14:20

@Hertelendi:
Nem, egy semleges nemű szoftverrobot vagyok és te? Az avatarod stimmel?
@Pan Tau:
Okés, bocsesz ha én néztem be.
Mint az alapvicc:
-Őrnagy úr ,igaz, hogy ön veri a feleségét?
-Kikérem magamnak, már két hónapja alezredes vagyok!

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2012.02.24. 15:15:43

@vészmadár (pica pica):
De ezt már azután írta nektek, miután az e.szterem lett.

Styxx 2012.02.24. 15:17:04

@vészmadár (pica pica):
:-)
Nem, mindkettő jóarc lány, udvarias, nem maszkulin.
A mai napról remélem tolsz egy ütős posztot a blogodon.

Hertelendi 2012.02.24. 15:17:10

@Styxx: az avataron nem én vagyok:)))

egészen másképp nézek ki:))

2012.02.24. 15:31:56

@lariflari: jaj, a számból vetted ki a szót, én szoktam ilyeneket irni.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.02.24. 15:42:10

@Kurtz ezredes: ettől függetlenül úgy kommentel, mintha magaddal beszélgetnél:)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.02.24. 15:45:19

@Styxx: egyszer már megtörtént, inkább bemásolom, nem linkelem, mert talán egy fél fokkal kevésbé modoros. Aztán eltűntem főzni, faszom azt. Utálom, amikor a legrosszabbat hozza ki belőlem valaki, meg persze én is.

Tahát:

"A Határ mocskosan aláhömpölygő vizében, egy-egy csendesen rothadó beszögellés öblében szerencsésebb napokon a borítókassal zsákmányra leső semmirekellő dalnok vöröshasú, álmatag pontyokat lephet meg tétlen ábrándozásukban. A reájuk boruló kasba alányúlva ijedten tátognak a pontyok felfelé, de vaksi szemüket elhomályosítja a reájuk törő hirtelen fájdalom. Amelyek aztán a nyári lakomba vezető utat iszákomban élve átvészelik, egy régi, csepegő hordóban lelnek enyhülést végül, hűs esővíz mossa kíntól izzó kopoltyúikat, s egy szőke gyereklány puha keze simítja kövér hasukat napra nap, s eteti őket omlósra főtt darával lankadatlan.
S mikor már csöppnyi eszük legmélyebb, leginkább gyanakvó szegletében sem lakozik a bizalmatlanság szikrája sem, egy langyos reggelen felrúgom a hordót, s nézem, ahogy a felfelé kúszó nap forralta, vérvörös kövön, immáron semmit sem értve, egyre lassulón lüktető kopoltyúkkal, kínok közepette csaholó kutyáim eledelévé főnek. És aztán a marcangolt testeket kitépem kutyáim pofájából, az acsargó ebeket a kerítés mögé rúgdosom, s míg sírgödröket ásva könnyeim a mozdulatlan, vértől iszamós kopoltyúkat mossák, egy pillanatra úgy látom, még mozdul egy utolsót a testben az élet, s én tiszta szívemből könyörgök, újra és újra, hogy ne úgy, csak ne úgy legyen."

pocaklakó minimanó 2012.02.24. 15:51:49

Izé... elvesztettem a fonalat. Most tulajdonképpen miről is foly' a fecsegés itten?

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2012.02.24. 15:52:27

@Szandeeekahh: nem én voltam, mert én olyankor nem vagyok hajlandó felkelni még pénzért sem. Te viszont én vagyok.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2012.02.24. 15:56:14

@Modor Tibi:
Ne próbáld elterelni a figyelmet, csomó nick te vagy itt. Stefánia mondjuk tényleg nem, tudjuk ki szokott elsőként kommentelni...
@vészmadár (pica pica):
Hát mert teljesen összeforrtunk, te tényleg teljesen érzéketlen vagy a női lélek iránt...
(Becs szó, mrs starkey tényleg olyan cicalány, mint amilyennek mondta magát)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.02.24. 16:07:42

@Kurtz ezredes: viszont nem sovinizmus, mert minden más iránt is pont ilyen érzéketlen vagyok, ehh. Csirke a wokban, annyit mondok, és a szezámmag is pirul.

Styxx 2012.02.24. 16:18:52

@Kurtz ezredes:
Kössz, most öszeállt.
Ez a legújabbkori renick-dömping kissé követhetelenné teszi a who is who-t, bár meg van az előnye is.

Nekem a kedvenc friss renickem (mármint nem én vagyok, és tippem sincs kiforrott) Egyiptomi Ugróegér, a kedvenc friss trollom (bár ő nem annyira ezen a blogon aktív)Közbiztonság Szilárd

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2012.02.24. 16:29:00

@Styxx:
Ugróegér az Modor Tibi, teljesen egyértelmű.
Közbiztonság Szilárdot én is imádtam, ne haragudj, hogy elűztem tőletek, de legalább kiderült mihez nem ért.

Styxx 2012.02.24. 16:38:41

@Kurtz ezredes:
Ne gondold, hogy elűzted, szimplán beesett a címlapról és tivahusssant, mint a legtöbb oldschool-troll. Teljesen korrekt volt az oltogatásod.
Remélem a Tibi nem veszi sértésnek, de nem tudok belőle kinézni oylan zsigeri, gátlástalan parasztságot, mint ugróegér zseniális zászlófeldugós kommentje. Én inkább rád v Encire tippelnék (ill a Modor titeket parodizál). Persze lehet külsős is, mondjuk Blassius,de szerintem ő meg nem rencikekkel szarakodó tipus.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.02.24. 16:38:57

@Styxx: ő már egy vagy fél évvel ezelőtti karajos kommentben is szerepelt, fel-felbukkan alkalmanként itt-ott...

Szandeeekahh · http://twod.blog.hu/ 2012.02.24. 16:44:03

@Modor Tibi: biztos vagyok benne, hogy felkelsz. Miniszterelnök Úr igaz magyar rajongói koránkelők, szorgos ember lévén. Értem én, hogy a blogodon kommentelő cionliberálisoknál akarsz ezzel bevágódni, de hidd el nekem, nincs szükséged rá.

mrs.starkey 2012.02.24. 16:46:39

@Hertelendi: jól van, majd akkor olyan rövidet húzok, hogy ne kelljen mélyre hajolnod. :)

@Styxx: köszönöm szépen, végre valaki!! :D

@vészmadár (pica pica): ezt egyáltalán nem tartom hímsoviniszta kommentnek, inkább dicséretnek.

@Kurtz ezredes: sosem leszek az, te is tudod. :D

Styxx 2012.02.24. 16:50:43

@mrs.starkey:
jó, mondjuk nekem az alapján esett le, ahogy a gimidre emlékeztél stb, de úgy "EN BLOC" 8mégis modoros, szerintem max kb 80%-ra megtippelni egy kommentelő nemét.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.02.24. 17:23:23

@mrs.starkey: pedig az, ha belegondolsz (kb. mint azon verni a nyálát, csupa jószándékkal, hogy "Ilyen fiatal nő, és máris szóvivő!" Jó hogy nem már azon örül, hogy nő létére tud olvasni a másik. Mindegy, ha neked dicséret...

blur7 2012.02.24. 17:37:04

@Kurtz ezredes: @Styxx:
Nekem elég nyilvánvalónak tűnik, ki is az. A szöveg tagolása és a ponttal végződő felszólító mondatok arulkodóak.

Styxx 2012.02.24. 17:40:17

@blur7:
régebben hallttam ilyesmiről, d emár felejtettem sokat. Tudsz egy linket, ahol ez elég jól összeszedett, nem nyelvész számára is érthetően? ksz előre is

blur7 2012.02.24. 18:04:38

@Styxx: Nem vagyok nyelvész. Fogalmam sincs igazából ennek a tudományos hátteréről. Viszont a történelmet és a jogot tanulmányozva rengeteget olvastam, meg korábban is szépirodalmat és újabban e blogot. Szóval inkább intuíción alapul a megállapításom. Simán tévedhetek. De szerintem ezúttal mégsem. :)

combo 2012.02.24. 21:45:00

Most lehet, hogy bunkó hímsovinisztának fogtok tartani, de kerül, amibe kerül, kimondom: Az összes feslett erkölcsű fehérnépet pofán kellene baszni egy méretes péklapáttal. A férfiember elmegy egy top class szórakozóhelyre, ott a kiszemelt leányzó teszi neki a szépet, gyűrögeti a haját, mélyen a szemébe nézve mosolyog, a bal lábát nyeglén hátraveti, miután karikát rajzolt vele a padlóra, táncolunk, utána meg lepattint. Dumáljunk a semmiről, szórakoztassuk egymást, meg édesfaszom. Mit kell itt ennyit bonyolítani? Most akkor járunk, vagy nem járunk? Esetleg alkalmi szex (azon belül is fontos megbeszélnivaló, hogy ki mit vállal be)? Ha meg nem, akkor szevasz. Kisangyalom, nem azért táncolok veled, mert szeretek táncolni (nem vagyok buzi), és így eresztem ki a gőzt! Úgy meg nehéz ám szórakoztatónak lenni, ha nincs humorérzéketek. Szerintem a "megtippelhetem a korodat plusz-mínusz 40 év hibával?" tök vicces. Nem én találtam ki, a neten olvastam, de akkor is. Apropó, ha arcról 1 mondat után nem állapítod meg a jellememet (és a vagyoni helyzetemet, nektek ez fontos), akkor kezdő vagy. Szóval az ideális ismerkedés az, hogy 1 mondat után elhangzik a dömöckölünk/járunk/kopj_le ítélet. Persze tudom, ti a Romantica TV-n nevelkedtetek a Pampák királyán.

Különbenegyébként a szórakozóhelyeken nemi diszkriminációt figyeltem meg. Az odáig OK, hogy ti a legtöbb "iszombat"-hoz hasonló kreatív fantázianevű partyba ingyen bejöhettek, mi meg fizetünk, mint a katonatiszt, de a biztonsági őrök viselkedése bicskanyitogató. Ha beszól nekem egy nálam egy fejjel alacsonyabb csíragyerek, és ezután kiütöm, akkor mindkettőnket kidob a szekrényajtó színpadias tesztoszteronfitogtató mozdulatok közepette. Deviszont ha egy nálam egy fejjel alacsonyabb hölgyemény szól be, és őt ütöm ki, akkor csak engem dob ki. És ezt most így hogy, kérem szépen?

A hosszabb ideje együtt élő párokról ne is beszéljünk sokat, részvétem. Ha szegény faszi egész hétvégén mosogatott, porszívózott, füvet nyírt, akkor talán hajlandóak vagytok bot végére szerelt csipesszel hozzányúlni az ezredeséhez (ha már 1 hónapja nem szexeltetek).

AdamBast · http://soundcloud.com/adambast 2012.02.25. 16:02:41

@Stefánia kisasszony: aki ezt direkt félreérti ls megsértődik miatta azt elég modoros

@vészmadár (pica pica): legközelebb kérdezd már meg hogy érdekel-e valakit

évuska 2012.02.25. 23:03:11

@Stefánia kisasszony: Ez nem helyesírási hiba volt, hanem ragozási, annak is egy stiláris válfaja, én nem tekintem hibának, és nem is javítom. Röviden ez a véleményem az általatok feszegetett témákról.

Na jó. Meg az is, ha egy 30+, intelligens, nyitott párnak, aki nem csak képernyőn látott a misszionárius póztól eltérő formákat, bármilyen forma szokatlan, gyomorgörcsös tabu, ott valami nagyon nem stimmel. Mert mondhatom, hogy "én ezt nem szeretem", vagy "miért kötelező elem már szinte ez és ez?", de az ilyen jajfúj, hallani sem akarok róla, az mindig a játék és a kísérletezés ellen hat. Értem ezen a tisztelt úrközönség viszolygását is bizonyos nem férfiasnak tartott módozatoktól.

mrs.starkey 2012.02.25. 23:23:21

@vészmadár (pica pica): mindenesetre nagyobb dicséret annál, hogy valaki többezer ember előtt leírja rólam hogy szeretem ha seggbek*rnak.

Péntek Esti Bankrabló 2012.02.26. 02:57:06

@mrs.starkey: És mennyivel jobb így, hogy magad írtad le?

mrs.starkey 2012.02.26. 03:27:34

@Péntek Esti Bankrabló: nem, én itt magamat nem dicsérem. valamit biztosan félreértettél.

évuska 2012.02.26. 09:52:03

@vészmadár (pica pica): Ez viszont nem ikes ige. Hacsak nem csecsemő.

Brother, igazad van amúgy, értelek, de nem-e az-e a probléma-e, hogy nincsen csajod?

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.02.26. 16:02:37

@mrs.starkey: ilyet amúgy sem mondtam, de hát ugye aki már a maci olvasból tanult olvasni...

Amint látom, akkor a feminizmus annyit már elért, hogy a felszínen sikerült kijavítania néhány csúnya penészfoltot, bár az még nem zavarja, ha ereszt a tető.

lárvalányhaj 2012.02.27. 11:30:22

@mrs.starkey:

ez olyan, mintha azt írnák neked, hogy "ahhoz képest, hogy nő vagy, nem is vagy olyan retardált".
emögött az a rejtett feltételezés húzódik meg, hogy "a nők retardáltak".

la paloma de la rosa 2012.02.27. 12:23:51

@lárvalányhaj: Azért tekinti bóknak, mert ő ezzel a mondattal csak addig lát, hogy a bókoló szerint ő különb a többi nőnél. Ez pedig sok nőnél bejön, függetlenül attól, hogy valójában mi van mögötte.

blur7 2012.02.27. 14:01:53

@la paloma de la rosa: Érdekes sokaknak ez a hozzáállása. Ha valakinek az intelligenciájáról gondolkodok, akkor a neme elég mellékes számomra. Az én szemszögemből nézve intelligens és kevésbé intelligens emberek széles skálájából áll a világ. Vannak közöttük nők és férfiak hasonló arányban. Hozzá kell tenni: a pszichológusok szerint a két végleten nagyobb a férfiak aránya (ha azóta nem döntötték meg e megállapításukat).

mrs.starkey 2012.02.27. 14:15:29

@lárvalányhaj: @la paloma de la rosa: persze, hazudtam. nekem is az a kedvenc bókom, hogy "milyen szép a szemed".

la paloma de la rosa 2012.02.27. 14:29:55

@blur7: Szerintem is ez a normális hozzáállás, oszthatnák többen is ezt a nézetet.
Nem tudok róla, hogy megdöntötték volna ezt az elméletet.

Pan Tau 2012.02.27. 14:38:38

@la paloma de la rosa: Amíg egy bizonyos populáció nem érti meg a les, mint kialakult játékhelyzet jellegzetességeit...nos az inkább hozza be a sörömet, mert értelmes párbeszédet úgysem lehet folytatni vele!

évuska 2012.02.28. 10:21:05

@Pan Tau: És az a rövidnadrágos pap mit szaladgál a játékosok között?

Apukám, te meg azt nem tudod, mi a különbség a szájfény és a rúzs, a balerina és a körömcipő, a császármorzsa és a tejbegríz között, mi?

[c] 2012.02.28. 22:44:21

@oldalazó gnóm: Azé' nekem kellett vagy 5 perc.

[c] 2012.02.28. 23:04:11

@vészmadár (pica pica): Nem intim volt, hanem kissé lekezelő. Mármint a megfogalmazás.
Bár, gondolom, nem annak szántad.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.02.29. 10:54:00

@tea fan: szándékosan biztos nem, mélyebb lelki folyamataimról meg én nem tudok. Biztos vannak. Amúgy beszéltem vele erről, és elmondtam neki, mit írtam.
süti beállítások módosítása