A erősember

2012/02/23. - írta: Kurtz ezredes

Csíragyerek! A sok nyavalygásod után most már tényleg itt az ideje, hogy helyre legyél rakva a kurva anyádat! Unlak már!

Folyamatosan pofázol, ugatsz, pedig ÉN meg a többi haverom gecire nem kíváncsi a siralmaidra.


Állandóan elsírod, hogy a politikusok átbasznak, pedig négyévente egyszer nagyon lelkes vagy. Szavazol rájuk, mégis szidod őket, mint a bokrot. Áthintálják a naiv kis búrádat? Hát én őket baszom át öcsém. A kurva adóhivataluk mindig megnyalhatja a heréimet, sosem bírtak még túljárni az eszemen. Aztán gecire nem szavaztam ám senkire soha.

Rinyálsz, hogy tömött a békávé és körbevesz négy ellenőr, ráadásul még a jegyedet is kérni merészelik? Képzeld engem még nem vettek körbe, és sosem kértek még tőlem semmit. Tökre meg vannak lepődve, ha jegyet vagy bérletet mutatok nekik. Alázatos hangon, messziről biccentve köszönik meg ezt a kegyet, eszükbe nem jut velem kekeckedni. Igaz, hogy hetedikben voltam akkora, mint te most, te kis gyíkszájú. 

Face-en osztod, hogy betámadtak a cigányok hazafelé? Megvillogtatták a bökőt, aztán máris beszarva adtad nekik oda a telódat? Engem még sosem támadtak be. Nem én tehetek róla, hogy a vádlim kerülete nagyobb, mint a vállaidé. Gecire nem álltam eléd, amikor le lehetett volna menni kondizni. Azt ezek után még a yardot szidod, amiért nem húztak ki a szarból, ráadásul elkérik az izzókészleted, meg megbasznak 50-nel a 30-as táblánál? Nekem mind spanom baszd meg! Na és szerinted hol spanoltunk le? Bizony ott, te gyökér! A negatív padnál igaz barátságok szövődnek, ha hiszed, ha nem.

Egy gyík kis csíra vagy baszd meg! Nézzél már magadra. Egy férfi nem így néz ki mint te. Falod a főzeléket meg állatok jogaiért tüntetsz mi? Azok azért vannak, hogy NEKEM minél több fehérjét sikerüljön kinyernem belőlük. Nagyobb ketrecet szeretnél nekik, meg vadállatnak nézel, amiért szeretem a disznóölést? Tudod az az állat igazi tiszteletben tartása, ha jó körülmények közt tartjuk, nem az, amit te csinálsz. Na most az állat ÉN vagyok, és nekem az a jó körülmény, ha csak úgy zubognak az ereimben az aminosavak. Biztos azzal vigasztalod magad, hogy Einstein nem büszkélkedett nagy testtel, ahogy Tamás Gáspár Miklós sem büszkélkedik. Nyilván olyan okos vagy, mint ők, csak benned már inkább egy újabb Sebeők János veszik el.

Már csak azon töröm a fejem, hogy vajon legfőbb példaképednek megfelelve te is ragaszkodsz a „No sports!” gondolathoz, vagy esetleg van valami kedvenced? Röpi/strandröpi? Vagy csak nem az FC Barcelona? Biztos megbabonázva nézed a sok kis labdazsonglőr töpörtyűt, pedig ha libikókáznánk, a teljes középpályájuk felül lenne ellenem. Egy szaros punter kettébaszná az egész csapatot, mivel a rendes footballt olyan férfiak játsszák, akik nem kapnak sírógörcsöt, ha kikötődik a cipőfűzőjük.

Az a legröhejesebb, hogy ezek után még te kacarászol rajtam. KoNpenzálok baszd meg ja, kurvára okos vagy. Örülj, hogy nem olyan klasszikus már ez a civilizáció, és nem küldtek egyből a tajgetoszra faszom. Addig is told csak a kötött pulcsis szőrös pináidat, de szigorúan sötétben, misszionáriusban, versfelolvasós pettinggel te gyík!

108 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.02.23. 07:05:26

remélem ez az arc csakis a képzelet szülötte...

lárvalányhaj 2012.02.23. 07:41:15

Nahát, most egy kicsit csalódott vagyok... azt hittem, h a Kurtz-félék ezeket a nagydarab, sportos, férfias figurákat tartják az ideáljuknak. Ezek az Igazi Férfiak, nem? Még a végén kiderül, hogy valami cingár, nyápic kis liberális posztolgat itt álnéven...

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.02.23. 08:20:43

@lárvalányhaj: félek, ez megint az a poszt, ami úgy gúnyol, hogy végülis tényleg egyetért vele...

oldalazó gnóm 2012.02.23. 08:27:24

Annak ellenére, hogy elég jól megy a visszaszólás, beégetés, ignorálás, stb. az ilyen kis okoskodó, fölényeskedő, csajok előtt pontot szerezni próbáló nyeszlett gecikkel szemben (tehát hazai pályán is megverem őket), azért ha a törvény nem állna az utamba, én is szívesebben használnám a testi és technikai erőfölényemet az ilyenek lerendezésére :)Szóval részben egyetértek a típussal :)

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2012.02.23. 08:42:05

Csak azért reg-eltem, hogy ezt elmondhassam. Post író, most itt nem akarok nagyon hetvenkedni, de én 197 centi vagyok 103 kilóval és tiszta színizom. Kétszeres ifi bajnok súlyemelésben, diákolimpia arany birkózásban, manapság pedig szabadidőmben kempózgatni meg tájbokszolgatni szoktam, fekve 160-al szériázok, a gugolást meg 200-al csinálom.

Úgyhogy a neten annak mutatod magad, akinek akarod, de leinformállak, elkaplak és kegyetlenül megruházlak. Az biztos.

Nekrológ · http://nekrolog.blog.hu 2012.02.23. 08:50:55

Hát ez baromi jó lett. Kurtz, hozd a bizidet, csillagos ötös! "Vagy csak nem az FC Barcelona?" Ááá, b+, ez még Bolíviában is fáj a kis tudálékos pondrónak:-)))

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2012.02.23. 08:53:39

csak azért regeltem! :))) rendes football :D birkózás, az is de szép. tegnap véletlenül átszaladtam egy kézimeccsen, éppen valakinek bibis lett a térde. remélem, egyszer megértem, hogy miért nem tök halál mindegy ki nyer.

Pan Tau 2012.02.23. 08:57:30

@Modor Tibi: Úgyvan! Ennek a típusnak, illetve érvelésnek a leggyakoribb előfordulási helye az autós blogok, cikkek kommentoldala.
"Arra azért ügyelj, h. ha esetleg velem űznéd a kisded játékaidat Pl: megelőzöl, aztán befékezel előttem, akkor lehet, h. a szádon át huzigálom ki a vékonybeledet, mert lehet, h. csak egy 3-as golffal járok, de közel két méter vagyok és a versenysúlyom 125 kiló!"
Tibikém ezzel a 103-al alálőttél, hát nem a 80-as években vagyunk már apukám!

lárvalányhaj 2012.02.23. 09:02:17

@vészmadár (pica pica):

azt hiszem, hogy azért nem találkozhattál velük, mert ezek az emberek egy bizonyos átlagIQ fölött nem fordulnak elő. nem hinném pl., hogy Csányi Vilmos professzor úr a kutatócsoportjával ilyen "mi van, köcsög?" stílusban tárgyalná meg, hogy mire kérjenek TÁMOP pályázatot.
Szerintem az ilyeneknél való interakció során Csányi professzor úr inkább kísérletvezetőként jöhet számításba, ha érted, hogy mondom. Rögzíti az eredményeket, aztán a legügyesebbeknek kiporciózza a banánt.

Styxx 2012.02.23. 09:07:12

@lárvalányhaj:
Csányi Vilmos hmm nem feltétlenül jó példa. Ahogy hallottam, szakmai körökben egy elképesztően túlértékelt lufinak tartják. Önmarketing, kapcsolati tőkeépítés, "jófej tudós"-imágó tetszelgés. Persze Bukfenc és Jeromos mindezt lehet, hogy másképp látja.

Szandeeekahh · http://twod.blog.hu/ 2012.02.23. 09:11:23

@Pan Tau: igen, totalcar-os kommentposztokat egyrészt emiatt, másrészt a csordaszellem csodáiért érdemes elolvasni. Tegnap pont gyalogosfikázás volt, me' le mert lépni a köcsög a zebrára, mikor jött a vezérürü a svéd nagyvassal.

Drago Brutic 2012.02.23. 09:50:53

Ezredes bazmeg, ez eddig a legjobb posztod!
A rendes fódbal az nem ilyen Messi féle hülyegyerekek buzis tekergése, az a rögbi, az izzadó szőrös férfitestek egymásnak feszülése, mi.

Styxx 2012.02.23. 09:53:41

@Szandeeekahh:
Ráadásul tegnap a posztolót kóstolgató egyik trollt pont egy modoros poszttal oltottak vissza:

"Dezső bácsi 2012.02.22. 18:00:54
Priceless?..igen?
Price az ár, a less fosztóképző..de ekkora paraszt vagyok, nem tudom mit próbál kifejezni a szerző.

Palóc úr én olyan szívesen elolvastam volna a cikket. De tényleg.
De elment a kedvem,mert magának - aki a magyar nyelvvel is gyakran keveredik konfliktusba - tényleg muszáj ezt a szóhasználatot erőltetni? Ez így olyan, mintha a féllábú fényezné magát,hogy ő a kengyelfutó gyalogkakukk.
Bosszantó ez a konzumidiotizmus"

"ommm 2012.02.22. 18:04:34
@Dezső bácsi: Tanár úrnak szeretettel:
modoros.blog.hu/2009/11/16/az_angoltudor_2_priceless "

Az mekkora lenne, ha a túlvilágon minden anonim trollnak hatalmas táblával kellene sétálnia: "Itt és itt trollkodtam..." és rajta a linkek

Eclect 2012.02.23. 10:04:39

@Pan Tau: Ezeknél az izom-autós kommentelőknél még keményebbet szoktak alkotni szájhősködésben a kisautós KRESZ-náci megfelelőik: feltehetően öntudatos Clio, Swift, Kia Picanto, Matiz tulajok: "Rohadjon meg mindenki, ha lehet 60-al menni az autópályán, akkor én a biztonságosnak ítélt 70-el fogok hajtani, leszarom a mögöttem dudáló kamionokat és az előzési tilalmukat... ha 50 a megengedett, akkor 50-el beállok a belső sávba, mindenki bekaphatja, tartsák be." - a házunkban is lakik egy ilyen pár. A múltkor az udvaron dudáltak, hogy nem férnek ki az autómtól (előtte egy Ducato simán abszolválta centizés nélkül, nekik meg Corollájuk van). Amikor lementem hozzájuk, kioktattak h nem városba való a benzintemetőm és ki fognak tiltatni a ház parkolójából, mert tűrhetetlen h ekkora autóval (sima régi Merci)parkolok. Ők tanáremberek(!), úgyhogy velük nem lehet szájalni és nézzem meg a várandós feleségét, aki nagy idegességében miattam fog elvetélni.:D Igazi akadékoskodó férgek, egy erősember megnevelhetné őket.

Spiritmonger 2012.02.23. 10:12:46

a posztban alapvetően örök igazságok vannak megírva, a legtöbb része simán vállalható, úgy van, ahogy Kurtz mondja. ez persze nem mentesít senkit a napi testedzés elmulasztásának vétke alól. a lényeget az alábbi mondat tökéletesen kiemeli:

"Gecire nem álltam eléd, amikor le lehetett volna menni kondizni."

esetleg boxolni, birkózni, egyéb küzdősportokat űzni, miért nem jön a sok kis gyík? naponta látom a sok kölköt, akik edzés és/vagy tanulás helyett csak lógnak, cigiznek, páwáskodnak, aztán meg nethuszárként megy a rinyálás, hogy nem jó az élet.
valamit valamiért, tudom, hogy az edzés fárasztó, már nekem is az, és a szélességem kezdi beérni a magasságomat, de a posztban leírt előnyök azért a 25 év befektetett meló miatt megvannak

az, hogy valaki már fizikuma alapján olyan, hogy elkerülik a bajkeverők, nem korrelál azzal, hogy agyatlan pöcs.

a kajarészhez pedig egy kiegészítés:

ami/aki vegetáriánus, nem iszik alkoholt, gyalog jár a helyett, hogy autót vezetne, és mindezeket a saját akaratából teszi, az ehető állatnak minősül, különösebb jogok nélkül...

Pan Tau 2012.02.23. 10:14:42

@Styxx: Ha van 2.0 menyország, akkor már a kapuban vizsgálni fogják az előéletet, aki bebocsátást nyer, azok békében fórumozgatnak, arab és izreali rakétatudósok - immár tét nélkül - cserélnek tapasztalatokat.
Aki viszont vét a nyugalom ellen azt a webi kitiltja, és irány a pokol...na ott lesz a testre tetoválva a korábbi munkásság
"Igeen baszdmeg, te fenyegettél, h. megtalálsz az IP alapján és mokkáskanállal eszed meg az unokahúgom agyvelejét, jó sok bugaci mustárral (persze előtte szúrtad volna a fosóját)? Te tanácsoltad 2008-ban, h. 7ezren vegyek otépét?"

Élelmes informatikusok figyelem: álljatok össze egy korrupt pappal (most nem feltétlen csak katolikusra kell gondolni), szerezzetek kórházi kapcsolatot és jó pénzért vállaljatok takarítást!

Szandeeekahh · http://twod.blog.hu/ 2012.02.23. 10:20:58

@Styxx: tényleg, a helyi trollokat kifelejtettem a felsorolásból. Érdekes lenne egyszer kideríteni, hogy miért ott gyűlik össze a legütősebb kommentgárda

noirp 2012.02.23. 10:32:14

@Spiritmonger:

"ami/aki vegetáriánus, nem iszik alkoholt, gyalog jár a helyett, hogy autót vezetne, és mindezeket a saját akaratából teszi, az ehető állatnak minősül, különösebb jogok nélkül..."

Ezt még gondold át. Húsevő vagyok, de gyaloglábú és absztinens. Rossz hír, hogy mint természtejárónak valószínű kurva rágós a húsom. Valamint elég sok benne az epe. Kevéssé alkalmas magadfajta állatok élelmezésére.

2012.02.23. 10:33:44

Az ilyen erős ember is csak egy kis buzi, ha nem reggel 6 óra előtt kel.

Styxx 2012.02.23. 10:37:54

@Szandeeekahh:
A Totalcarnak be kellene nevezni egyik évben a Budapest-Bamako rallyra. Szervezni egy trollcsapatot, aztán meg otthagyni őket a rákba a bamakói piacon, hogy szórják az észt a vasakra machetékkel alkudozó helyi autógurukkal.

Szigi. · http://depechemode.blog.hu 2012.02.23. 11:05:27

"pedig ha libikókáznánk, a teljes középpályájuk felül lenne ellenem" - :DDDDDDDDD

lárvalányhaj 2012.02.23. 11:11:54

@noirp:

csodálkozom, hogy a haversrác kihagyta a listájáról, hogy az igazi férfi rendszeresen kurvázik, pedig máshol azt is rendszeresen propagálja.

crazygránát 2012.02.23. 11:21:13

Mintha magamat hallanám. Hiába, már Rippetoe is megmondta, az erősebb emberek hasznosabbak mivel nehezebb őket elpusztítani.

Pan Tau 2012.02.23. 11:46:00

@lárvalányhaj: az alap, nem kell külön jelezgetni folyton!
Aki nem kurvázik, az csóró, szerencsétlen, komplexusos kisbuzi!

d.z. · http://masikmagyarorszag.blog.hu 2012.02.23. 11:47:06

Az a baj, hogy valahol van némi igazság a dologban...

Kovácsné · http://kovacsne.blog.hu 2012.02.23. 11:50:46

Jó ez a poszt, jó, de az ellegendásult "Buzi-e vagy" azért jobb (: (: (:

xxyati 2012.02.23. 11:57:32

Hegyen megyek fel 30-al, olyan utcában ahol csak egy autó fér el. Beláthatatlan kanyar jön ahol évi két-három csatt van emiatt.
A mögöttem jövő félméterrel a seggemben tol le az útról. Megállok, kiszállok, mondom - Miért nem anyád seggébe mész?
De hát ő siet. Mondtam a csávónak szálljon ki. Nem fűlött a foga hozzá, hanem visszatolatott és elhúzott.
Az ilyen köcsögökkel mit kellene csinálni? Csak azt amiről a poszt szól.

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2012.02.23. 11:57:45

@Kovácsné: nekem még a Lefejellek, köcsög is jobban tetszik. De ez se rossz:

modoros.blog.hu/2010/09/08/hogy_nezel_ki_mar

gnme 2012.02.23. 12:01:08

Tibi, izét szedtél már a' ..miafaszt, nem jut eszembe a neve.. megvan: HMB

dobjál be pár dobozzal, baszki olyan erőszint növekedést okoz, keményszarral sörétesre lövöd a kagylót, durva szer

áhh.. mindig ezek a rötyi témák

kifordított nagyanyó 2012.02.23. 12:23:33

Basszus!Ha ilyen hülye lennék,boldog lennék!

Érték Elek · http://nyaralunk.blog.hu 2012.02.23. 12:33:53

Ez ugyan nem esőember, de szenilis a vén fasz :)

ttp://faszkivan.blog.hu/2012/02/23/felreertes_61

Bicikliző medve 2012.02.23. 12:36:09

@Spiritmonger: Akinek az IQ-ja egy bizonyos ertek alatt van, az kiloni valo kartevonek mnosul. Mar ha erted, mire celzok :)

Mindfield 2012.02.23. 12:41:30

@Drago Brutic: "az a rögbi, az izzadó szőrös férfitestek egymásnak feszülése, mi. "

És ez még véletlenül sem homoerotikus. Ahogy a pankrációs sem az. Hanem férfias. LOL!:)

Plumper_ 2012.02.23. 12:44:21

Az utolsó mondat nagyon ott van!:-D
mert ezek az erősemberek már csak a többi erősember felfogása miatt is kizárólag a vékony, esetleg vékonyan izmos, szőke/vörös, pucérpin@ cicababákat hajtják, de egy szőrösmuff soha nem állna szóba velük.

pjm 2012.02.23. 12:45:25

Csak nem a rogánnak írtátok a blogot? Mer arra nagyon ráillik, még szerencse, hogy a mozgólépcső korlátja felett kilátszana, ha egyáltalán járna metrón. Szerintem a főnökével nem beszállnak, hanem felmásznak a vw transponderre:-)) A szöveget azt megértik, az boztos...

Nevem Earl 2012.02.23. 12:56:52

Ehhe-ehhe. Ez jó volt így ebéd után. :)

vauvauvau 2012.02.23. 13:10:05

Bicepszem 65-ös, úgyhogy ne ugassatok nekem, én a kondiba járok gyúrni, ráadásul a legdrágábba! Energy drinket is iszok, beszállhatok?

Fapuma (törölt) 2012.02.23. 13:12:17

Klasszikus, b+! Sírógörcsöt kaptam olvasván, pedig a cipőfűzőm se oldódott ki.

Ps. Külön pirospont TGM beemeléséért.

L0mpos 2012.02.23. 13:17:56

Én nem vagyok sem erősember, sem vega, sem absztinens, viszont autót vezetek és bár magas vagyok ugyanakkor kissé vékonydongájú.
Diplomás, ám mégsem teljesen hülye.

Egy kérdésem van: most akkor nekem pompásan, avagy épphogy szarul kellene magam érezni a poszt olvasása után?
Egyébként az erősembereknél nincs olyan mint a fodbalistáknál a "sokat fejelt" kategória?
És akkor ez így már kettő.

2012.02.23. 13:41:59

Nekem ezek a fazonok a gyengéim, mint Mikey Ruorke a mostani filmjeiben.
A Bunyós Pityuval készült közös fotó is nagy becsben van nálam.
Természetben a félművelteket kerülni kell, de lagalább nem kell velük vitatkozni, hogy Nádas vagy Eszterházy, minden politikust egyformán köcsögnek tart, pártállásra való tekintet nélkül.
A történeteik szórakoztatóak, ha a valóság alapjuk nem is szikla szilárd. (Egyszer úgy magyarázta el nekem egy ilyen, hogy kiről van szó, hogy tudod, olyan egy pofonos pasi az illető.)
Hosszútávra nem érdemes tervezni velük, mert vagy bevarrják, vagy valami távoli országban kényszerül lakóhelyet változtatni a hitelezezők elől.
Szóval inkább egy ilyen hústorony, mint egy egypofonos, 170 centis költészet rajongó.

konen_a_fegyencjarat 2012.02.23. 13:53:30

Sok esetben az ilyen ember azért nagydarab, mert alapvetően _dagadtnak_ született. Genetikailag min. 100 kg, de a 30-40 év alatt megevett napi fazék pörökölt rátesz 10-20 kilót.

E mellett lejár edzeni persze, de általában 50-60 percet tölt a teremben, abból fekvenyom 100-120 kg-al (az emlegetett 160 kg valójában...) 4-5 szériát, de ez amúgy kisebb mint a testsúlya. Aztán bicepsz, néha nyom vállra is. Lábra félévente, max lábgépen, mert a guggolás fárasztó. Futás? Esetleg séta 5 percig egy futógépen. Minden gyakollat között 5 perc beszélgetés a pultnál, ügyelve, nehogy más hasznáéhassa az aktuális eszközt.

50 max 60 perc után végez, _zuhanyzás nélkül ahogy van melegítőben_ cipőváltás (sokszor táskát sem hord csak egy övtatyót) még 10 perc duma a pultnál, egy peférjekoktél mellett. Hétvégén diszkó, izompóló, feszítés, azt gondolván, hogy mekkora nagy állat is ő, de alapvetően genetikailag dagadt, és a minimális edzése óvja épp a szétfolyástól.

Még jó, hogy FIDESZ! 2012.02.23. 14:04:06

Igaza van nagyon! A sok beesettmellű, szakállas, liberális senkiházi! Végre megkaptátok! Gratulálok!!!!!!!

ajatrollah 2012.02.23. 14:44:39

rendes football? ahol izzadt, izmos férfitestek egymásnak feszülnek? muha! :D

évuska 2012.02.23. 14:46:20

@Szandeeekahh: ezt linkeld be, légyszi!!!

Thug 2012.02.23. 15:15:24

Jaj, én olyan jókat mosolygok mindig ezeken a kurva nagydarab erős embereken. Főleg mikor faszra szaladnak, mert azt hiszik tőlük mindenki fél. :D
Vagy 5-6 éve lehetett mikor egyik haverommal belevetettük magunkat az éjszakába és ránk kötöttek ezek a "tudjátokkik"...Az egyik 203/115-ös barom 2 pislogás között lett úgy fültövön rúgva a haverom által, hogy 3 percig nem volt magánál. A másik jobban járt, mert ő csak a könyökébe szaladt bele lendületből. Igaz a doki utána azt írta a látleletre, hogy az első 2 fogát, mintha kalapáccsal verték volna be. :D
Voltak még ott páran, de azok már nem is próbálkoztak. ;)
Aztán persze ment a sírás, meg a bírósági tárgyalás, ugyanis a kemények feljelentettek bennünket. A haverom simán azzal védekezett, hogy nézzenek már rá, 185/85, hogy a picsába verhetne le 2 ekkora szteroidagyút? :D
Mondjuk azt nem tudták, hogy 10 évig boxolt, utána 10-et kempózott még és 2 évet közben próbálgatta magát a K1-ben is.
Most így 30 fele már nyugodtabb, de látni rajta, hogy néha odabaszna még 1-2 magát keménynek érző legénynek.
Egyébként ezekkel a hegyomlások tök erősek, meg minden. De ha egy 50 kilós krumplis zsákot kell elvinni 50m-re, kiköpik a tüdejüket.

Szóval, lehet, hogy a NAV, meg a rendőrbácsik félnek tőlük, de az nem minden...

Ja, és régen voltunk együtt kurvázni is. A szomszéd szobából lehetett hallani, hogy dugja a csajt, vagyis felállt a farka. Ellentétben sok szteroidagyú balfasszal. :D

évuska 2012.02.23. 15:28:28

@Spiritmonger: szépen is volnánk. Ne haragudj már, hogy erre a túlzsúfolt, büdös, veszélyes városra nem szabadítok újabb autót.

Opifex 2012.02.23. 15:40:44

vitaindítónak jó :D
egyébként meg tényelg gáz hogy manapság egy "hímnemű egyed" nem képes egy nőt felkapni, mert sérvet kap közben... Arról meg nem is beszélve hogy hány "szétgyőrtizomagyú" haverom van aki IQ szintje 150es átlagot ver plusz diplomaátlaguk is nagyobb mint 1 (nemfoximaxi szarok hanem közg bme elte nemzetvédelmi)
Ha meg lemegyünk bulizni akkor azért mert szélesebb a melkasunk mint a hasunk, máris taplónak néz a sok kis csíra féreg.

Mainframe · http://mainframe.blog.hu/ 2012.02.23. 15:44:56

Jó a poszt, csak a helyesírása és a gondos megfogalmazása nem tükrözi a valóságot.

évuska 2012.02.23. 16:03:37

Csak engem zavar, hogy elég sokszor a férfiak, bunyó, kurvák a téma? Vicces, meg minden, csak elindít egy olyan kommentözönt, amihez nincs kedvem hozzászólni.
Felállt a farka? És megdugott egy kurvát? nahát...

Én a vékony, Krisztus-alkatú (középmagas, kirajzolódnak a kis izmai) fickókat szeretem, TGM-szintű intellektussal, jóindulattal és iróniával. Van is egy ilyenem. És irtózom a széttartott kézzel járóktól. Nagyon kevés valóban intelligens erősembert ismerek.

bőrmók 2012.02.23. 16:04:01

@Mainframe: Én ott bizonytalanodtam el, hogy "Már csak azon töröm a fejem, hogy vajon legfőbb példaképednek megfelelve te is ragaszkodsz a „No sports!” gondolathoz, vagy esetleg van valami kedvenced?"

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2012.02.23. 16:04:54

ez nem más, mint modor tibor távoli rokona, igazságos izom tibor. no meg a túrós, az ogre és társai, tardáról.

ezanicknevem 2012.02.23. 16:15:48

@Frengi: "Nekem ezek a fazonok a gyengéim, mint Mikey Ruorke a mostani filmjeiben."

Nem kell szégyenkezned, nem tehetsz róla. A poszt tárgyát képező australopithecusok testesítik meg az őstípust, amelyik iránt a nők a peteérés idején logikátlan, de heves vonzalmat kezdenek érezni. Aztán amikor a ciklus ezen szakasza véget ér, az ízlésük újra ráhangolódik a kompromisszumos a férfiakra, akik egyrészt még beleférnek az igényeikbe, másrészt szexért, házvezetésért meg saját gyerekért hajlandóak részt venni a nem saját gyerekek nevelésében. :)

bőrmók 2012.02.23. 16:20:46

@évuska: Mondjuk attól mert okos valaki még eljárhat gyúrni. Pont ezabaj az okosokkal hogy aszthiszik nekik nemkell.

Tibinek meg űzenem hogy mostmár írni akarok megint és ne játtszon az idegeimmel mer ha bepípulok akkor itt baj lesz,
kis buzi

Bicepsz Elek77 2012.02.23. 16:42:36

"Pan Tau 2012.02.23. 08:57:30
@Modor Tibi: Úgyvan! Ennek a típusnak, illetve érvelésnek a leggyakoribb előfordulási helye az autós blogok, cikkek kommentoldala.
"Arra azért ügyelj, h. ha esetleg velem űznéd a kisded játékaidat Pl: megelőzöl, aztán befékezel előttem, akkor lehet, h. a szádon át huzigálom ki a vékonybeledet, mert lehet, h. csak egy 3-as golffal járok, de közel két méter vagyok és a versenysúlyom 125 kiló!"
Tibikém ezzel a 103-al alálőttél, hát nem a 80-as években vagyunk már apukám! "

belsoseg.blog.hu/2009/03/02/tenyleg_rasszista_a_magyar

LD Zsolt 2009.03.02. 23:31:40
Naná, h mindenki elfogult. Aki azt állítja, h nem, az hazudik. ?indenki hazudik:)

Ez a szép az egészben, miden relatív.
Az, h ki milyen autót szeret v nem szeret, valamilyen szinten a személyiségére utal.

Személy szerint egyet értek azzal a hozzászólással, h az Alfák a világ legszebb autói. Némelyik példány nem is autó, hanem művészet. Ebből adódik, h ami művészet, az nem szolgálhatja teljes mértékben a funkcionalitást. Ezért lesz a tanulmányautókból csúfság, mident a funkcionalitás érdekében... Érdemes megnézni a Top Gear-ben az Alfa Romeo 8C tesztjét.

Nálam a távolkeleti autók ált. szóba se jöhetnek. Autók... ezt a kifejezést ki kell érdemelni:) Valamiért ezeket csak rizsszóróknak hívom.
Valamiért nem érdekel a megbízhatóság, az se, h mennyit fogyaszt.
Legyen benne egy tiszetességes benzinmotor, az is minimum 5 henger és 4 kerékmeghajtással kombinálva, de mégjobb a rear wheel drive:] És szigorúan manuális váltó! No meg minél kevesebb az elektronika, annál jobb. Dízel meg traktorba való és kamionba. Dízeles autókba beülve szoktam megjegyezni, h ahhozképest, h traktormotor, elég kulturált. Csúnyán néz a tulaj:]

Számomra midennnél fontosabb a feeling. Pl. amikor unokates 75-ös Ford Taunus Knudsen-ét vezetem(2.9 V6, RWD) az emberek bámulása, a V6 mormogása, a hátsókerékmeghajtás minden pénzt megér. Az, h ezer a hibája, mert már öreg, megállásnál imbolyog, mint egy hajó, de kit érdekel?
A szivem másik csücske az amerikai izomautóké('69 Camaro, Challenger, Plymouth Cuda, a Mustang meg túl szokványos, a Tolvajtempó óta midenki azt akar:/), illetve az európai kistesóké, pl Taunus, Granada, Capri. Az Opel valamiért nem smakkol:P
Egy V8-as Hemi motor rotyogása...

Na és ott a tökéletes családi autó, a BMW, hátulkaparós, a soros hathengeres motorok a világ egyik legkiegyensúlyozotabb motorjai, és hogy pörögnek... A futóműről meg csak annyit, h minden autógyártó arról álmodik, h egyszer olyan futóművet hoz össze, mint a BMW-nek van. Az egyik TC részben a Winkler és Karotta is egyetérett abban, h a BMW az BMW:)

Megint csak Jeremi Clarcksont idézem: Ha feloszthatnénk az autókat testrészekre, akkor a Toyota lenne az agy, az Aston Martin az arc, a Cadillac a has, az Alfa Romeo pedig szív és lélek.

Szubjektív, elfogult? Persze. Mindenki az, én se vagyok kivétel:) Valakinek a fogyasztás a fontos, v a megbízhatóság, vagy a kényelem. Nálam a feeling a legfontosabb. Mindenki azt vesz, amit akar. Maximum szörnyűlködni lehet.

Ernoke 2012.02.23. 16:45:33

@Drago Brutic: nemrég láttam először rögbi-közvetítést, először azt hittem, a túl a barátságont nézem:D
www.youtube.com/watch?v=w4iOsoiEuvw

@Alf: nekem is nagyon tetszik, az a régi hír az argentin Hátborzongató Gnómról még ma is megnevettet, ha eszembe jut:)

@Frengi: én nem bírom a nagydarabokat, csak a szíjas, egyenként látszó izmúakat szeretem 185 alatti magassággal. de az agresszív fellépés valamiért vonz, talán mert olyan rettenthetetlennek tűnik tőle a férfi. nagyon szeretem az olyan embereket, akik rá tudják kényszeríteni az akaratukat másokra.:)

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2012.02.23. 16:58:37

@bőrmók: mi a baj, aranyoskám? Nem értelek.

/tmp 2012.02.23. 17:17:11

@lárvalányhaj: Teljesen nyilvánvaló, hogy Kurtz kicsi és nyápic, azt koNpenzálja az ilyen posztokkal, ilyen szeretne lenni csak nem tud, mertugye nyápic.

bőrmók 2012.02.23. 17:35:41

@ezanicknevem: nem kell de ha akarod hogy buzinak nézenek akkor csak ne gyúrjál. Meg neked úgy is mind egy kisköcsög!!

Alpha Wolf 2012.02.23. 17:41:58

Rátaláltam erre a bloggra, és azt mondom szar. Figyelj már az a gond hogy valaki erőt sugároz ahejett hogy azt mutatná hogy üss itt. Miért tartod lentebb a másikkat mind magadat he...
Bennünk kondisokkban legalább wan annyi testwéri összetartás, hogy egyszer elkapjunk és megmotyorékuljuk a szádd
Ne kurwa gép eltt legyél nagymenö hanem a valóvillába puliszkagyurka

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.02.23. 17:49:51

@Modor Tibi: a "két komment elküldése között várnod kell néhány percet" mondatot tulajdonítja személy szerint neked. Nyilván mert olyan okos és még gyúr is:)

Néma Bob · http://kriptid.blog.hu/ 2012.02.23. 17:53:34

Jó kis poszt, régi modoros minőség, amit szeretünk.:D Ismerem ezt az embertípust, csak focistában, kb. a falum focicsapatának a 99.999% ilyen.:D

@Alpha Wolf: Segítek: Rátaláltam erre a blogra, és azt mondom, hogy szar. Figyelj már az a gond hogy valaki erőt sugároz ahelyett, hogy azt mutatná hogy üss ide. Miért tartod lentebb a másikat, mind magadat. He?
Bennünk kondisokban legalább wan annyi testvéri összetartás, hogy egyszer elkapjunk és megmotyorékuljuk a szádat
Ne kurva gép előtt legyél nagymenő hanem a valóvillába puliszkagyurka

Bicikliző medve 2012.02.23. 17:57:26

@Néma Bob: Most elrontottad a Wolf szoveget, igy nem fogja erteni, mit irtal...

bőrmók 2012.02.23. 18:01:08

@Modor Tibi: azhogy fél órája várok hogy beszolhasak kis traktoros Ugy akadájozod meg hogy lebuzizanak hogy nem engeded hogy, ha be szóltam másnak akor be szoljak utánna nekedis!?

évuska 2012.02.23. 18:19:11

@vészmadár (pica pica): Most megint szívesen tiltakoznék, de ez sokkal viccesebb annál...

Rich.mond 2012.02.23. 19:15:56

Hehhehe :)
Genetikailag garantált, hogy a büdös életben nem leszek egy mázsa, de ez akkor is egy szerethető Erősember.
Az egyetemen rengeteg bajom volt a sok kis nyápic, vagy éppen dagadt egyedekkel való beszélgetésekből.
Mindig megállapítottam, hogy elvből gyűlölnek mindenkit, aki veszi magának a fáradtságot, hogy ne legyen gizda/dagadt.

A másik kedvencem az a nőtípus, aki szerint aki sportol, ne adj' Isten gyúr,nek már a látványa is annyira felbőszíti, hogy csak egy jól megválasztott idézet nyugtatja meg -a Mestertől.

eastern sugar 2012.02.23. 19:16:43

@évuska: nem csak téged zavar. már csak azért sem, mert lehet hogy ebben szélsőséges vagyok, de hányva röhöghetnékem támad az olyan pasasoktól, akik a kurvázástól tartják magukat férfiaknak, mi több, kis buziknak tartják azokat, akik nem olyan gusztustalanok, hogy arra kényszerüljenek, hogy szégyenszemre vásárolniuk kelljen a szexet, mert ingyen nem kapják meg, aztán perdig azzal dicsekszenek, hogy hű de leszopatták és seggbekúrták ötezeré'. aki kurvázik, az a férfiak szégyene, ha itt egy-két olyan is kurvázik, akit egyébként kedvelek, akkor elnézést, de akkor is ezt gondolom. egyébként ez csak a szokásos, ez amúgy is a leggázabb típusú ember, aki ugye belehajt a zebrába me' lehet, na azon is röhögnöm kell, autóstul olyan erős vagy, mi?

Pan Tau 2012.02.23. 19:30:30

@eastern sugar: Ne haragudj, de nincs igazad!
Ötezerből ma már nem lehet jól szórakozni, eleve ugye - mint ahogy az köztudott - az alap úgy 10-15-ről indul, erre jön rá az anál, mint extra tetemesnek mondható, mintegy 5000 forintos költsége. Ez bizony egy huszas. Legközelebb ezeket ajánlom átgondolni, mielőtt felelőtlen kijelentésekre ragadtatja magát az ember!

eastern sugar 2012.02.23. 19:36:19

@Pan Tau: :)

@Rich.mond: óó, csak nem coelho mestertől? :)
ja mert amúgy a kisportolt ember szép, és főleg tiszteletreméltó. de azért akikkel délelőtt lehet egy konditeremben találkozni, azk *általában* nem igazán azok.

2012.02.23. 19:55:53

@A Tyne folyó déli partja:

Fej felé lejtő pad:
bodysport.hu/testepites/negativ-nyomas

Haladó testépítők szokták használni, mert állítólag jobban terheli a mellizom alsó részét, ha így nyom fekve az ember.

A Tyne folyó déli partja 2012.02.23. 20:10:52

@noirp: engem megehet, rám mind stimmel:) ok, alkoholt iszom néha. úgy évente két-három alkalommal:) @ezanicknevem: na, már megint rá kellett jönnöm, hogy nem vagyok nő. én se peteéréskor, se máskor nem szoktam vonzódni a kigyúrt állatokhoz...juj, viszont járok súlyemelős edzésre, meg a konditeremben is előfordulok (ha valamiért kimarad az edzés), akkor ez most ellentmondás?:)@bőrmók: miért, ha valaki nem gyúr, az mindenképpen azt jelenti, hogy buzi? mást nem sportolhat? @Néma Bob: benne hagytad a dupla w-t a "wan" szócskában.

Rich.mond 2012.02.23. 20:18:12

@eastern sugar: Ez egyébként tény. Engem mindig is csudabogárnak tartottak ezekben a külvárosi szocreál konditermekben, de valami oknál fogva kedveltek a "bennszülöttek". Éppen ezért mindig kötelességüknek érezték, hogy meséljenek valamit a hétvégéjükről:

"Hallod, Srác! Aszt' a gyerek még mongya nekem, hogy izé...de olyan paraszt volt, vágod? Na, azért nem vertem rá tiszta erőből, mert abba bele is halt volna, vágod?"

Ettől függetlenül meglepően sok értelmes, intelligens, vagy éppen jószívű és eszes Öblössel össze tud futni az ember egy konditeremben, vagy valamilyen küzdősport-edzőteremben.

pocaklakó minimanó 2012.02.23. 20:30:51

@Ernoke:

"nagyon szeretem az olyan embereket, akik rá tudják kényszeríteni az akaratukat másokra.:)"

Friedrich Dürrenmatt: Az öreg hölgy látogatása.

Majd erre gondolok holnap kora reggel kardió után. :)

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2012.02.23. 20:34:04

@bőrmók: nono, aki olyan fasza kis olvasói posztot tudott összerittyenteni, mint te pár éve, az csak ne trollkodjon ;))

A Tyne folyó déli partja 2012.02.23. 20:35:55

@tff: ja, asszem erről beszélt a barátnőm a hétvégén. de valami hasonlót mi is csinálunk a súlyzós edzésen, csak nem padon, hanem a - nem tudom magyarul- stepboardon.

pocaklakó minimanó 2012.02.23. 20:44:49

@A Tyne folyó déli partja:

Negatív pad: bodysport.hu/files/image002_1.jpg

Nem én vagyok rajta, hanem valami kis gyík tol pár dekát épp. :)

pocaklakó minimanó 2012.02.23. 21:08:38

"...nem álltam eléd, amikor le lehetett volna menni kondizni."

Mélyen igaz. :)

ezanicknevem 2012.02.23. 21:18:54

@bőrmók: "nem kell de ha akarod hogy buzinak nézenek akkor csak ne gyúrjál. Meg neked úgy is mind egy kisköcsög!! "

:D Hetero vagyok, de ha ezek szerint homonak látszom, akkor megvallom, egy kicsit sértve érzem magam, mert eddigi életemben még egyetlen homo ajánlatot sem kaptam. Hát én már ilyesmire se vagyok jó? Persze nem kellene, nem azért mondtam, de most összezavartál. :(

@A Tyne folyó déli partja: "na, már megint rá kellett jönnöm, hogy nem vagyok nő. én se peteéréskor, se máskor nem szoktam vonzódni a kigyúrt állatokhoz...juj, viszont járok súlyemelős edzésre, meg a konditeremben is előfordulok (ha valamiért kimarad az edzés), akkor ez most ellentmondás?:) "

Hát nem tudom, de ezt az interneten olvastam, és hát te sem akarod azt mondani, hogy az internet téved!

2012.02.23. 21:31:34

@A Tyne folyó déli partja:

"miért, ha valaki nem gyúr, az mindenképpen azt jelenti, hogy buzi?"

Hehe, helyenként a gyúrás is tud kifejezetten buzis lenni. Mert a lelkünk mélyén szerintem a felhúzástól meg a döntött törzsű evezéstől is sokan azért ódzkodunk, mert az olyan ratyi, pucsítani, mint valami Woodman-castingon egy hotelszobában. Nem is szólva a férfiöltözőről, de hát ugye arról már múltkor mindent elmondtak.
Valljuk be, azért szeretjük a gyúrást, mert minden férfi kiélheti társadalmilag elismert körülmények között a feminin lényét. :)

ezanicknevem 2012.02.23. 21:39:56

@Ernoke:

"nagyon szeretem az olyan embereket, akik rá tudják kényszeríteni az akaratukat másokra.:)"

Nem vagy kimondottan ezó alkat, igaz? :)

"4. A negyedik felismerés: harc a hatalomért, hogy energiát szerezzünk
Az energiát látva felismerjük, hogy ez emberek elvágják magukat ettől a spirituális forrásuktól, az energiától. Az ember ettől gyengének érzi magát és sose érzi magát igazán biztonságban. Ezt a bizonytalanságot és energiahiányt másokból próbálja pótolni: elkezdi a másik embert dominálni, így szerezve energiát. Ez a küzdelem a dominanciáért az oka minden emberi konfliktusnak. Amikor sikerül másokon uralkodni, akkor átmenetileg erősnek érezzük magunkat, de azon az áron, hogy a másik ember elgyengül és gyakran vissza is vág. A szűkös emberi energiáért való versengés az oka minden konfliktusnak az emberek között."

pocaklakó minimanó 2012.02.23. 21:42:23

@tff:

Aki meg nem gyúr, annak marad a vascső. Mint a "néhai" Gyulabának, amikor a Putyi nevet hallotta. :)

Zorita 2012.02.23. 21:44:21

@Eclect: jájj, igen, az is egy szimpatikus típus: "Ők tanáremberek(!), úgyhogy velük nem lehet szájalni és nézzem meg a várandós feleségét, aki nagy idegességében miattam fog elvetélni."
Meg hogy mindig akkor üti el egy kerékpáros, amikor a kétéves kisfiát / tolószékes nagymamáját sétáltatja, és különben is három diplomája van, de sajnos most munkanélküli :)

Amúgy, szimpi ez az erősember, hogy megalázkodik előtte mindenféle beléptetőrendszer.

pocaklakó minimanó 2012.02.23. 21:49:53

A tzákodi excalibur mesterének gyúrása, ahogy azt a szentírás mondja...

"- Kőnig vagy, bratyó, benézek majd én is ahhoz a taghoz jövő héten, pöccentek neki egy nokiásdobozt előlegként. Gyorskocsiba voltá?
- Jah…
- Öreg srác megvan még?
- Nem hiszed el: gömbölyödik mellre-bicóra ezerrel, apám…
- Miafasz, az a siklótestű vén alkesz?! Fotosopp, ne szopass…
- Mondom, geci! Megyek be az öreghez, belátni a fogdarészre, hát beszarsz. Ott pumpálja öklön a fekvőt ágyra feltett lábbal a vén szarfaszú, mintha darabra fizetnék, baszki. Aztán meg a stokikon befekszik két ágy közé, fogják a seprűnyelet, ráül a nyélre egy ilyen nagy benga dinnyés korvald gyerek, az öreg meg ötször totál szabályosan kinyomja, mint a weider nagykönyvben, geci. Itt hajoltam le az államért a földre, apám. Na aztán beszéltem az öreggel, a Kar is látogatja, viszi be neki a bitang protkót kilószámra, azt úgy tolja reggelire az öreg, mint a müzlit, zsíros tejjel felöntve. Mondtam, hogy átnézt…zati anyagot…felj…megv…Líbig…
- Te várjál, Kálmi, laggolsz ezerrel, meg itten téma van, a gyíkagyú Tónióra ráborították a melósok a tojtojt, mennem kell. Este úgyis ütközünk, csá."

combo 2012.02.24. 01:24:13

Könnyesre röhögtem magam, ez a poszt csillagos ötös.

(Kösz, hogy nem vagyok kimoderálva.)

combo 2012.02.24. 02:08:47

Miután egy szafaládéujjú kövér csaj felvázolta a férfiideálját (Brad Pitt + Schwarzenegger kombó), és közölte, hogy a jó felsőtest csak akaraterő kérdése, nekiálltam kondizni. Keményen tolom, napi 30 fekvőtámasz, 60 felülés (bocsánat, hasprés), és formás alakú csajjal illusztrált kézisúlyzókkal a bicepszre is rámegyek, azaz ellentmondást nem tűrve edzek. Izomláza is szokott lenni az államnak a sok erőlködéstől eldeformálódott arckifejezésem miatt. A jól végzett munka után a fehérjebevitelről is gondoskodom egy 3 tojásos rántotta formájában (ha nagyon kifáradtam, akkor 4 tojást is le bírok tuszkolni, de az a maximum). Soha nem tekintettem még ennyire pozitívan a jövőre. Hosszú várólista után végre megműtik a tölcsérmellkasom (kinyomják egy pajszerrel, és az bennmarad 3 évig). Kurvára fog fájni, mivel már túlkoros vagyok hozzá, de szerintem megéri. Persze nem lesz probléma, hiszen a jó felsőtest csak akaraterő kérdése...

mojoking77 2012.02.24. 05:20:20

@Ernoke: Mar meg ne haragudj draga leany, de ha a rugby-ben te homoerotikat vizionalsz, akkor ott nagyon nagy bajok vannak. Es nem a rugby oldalan.. Valoban sokkal komolyabb sport mint a foci, es lenyegesen embert probalobb, mint az Amerikai Football. Amugy a legtobb hozzaszolasbol sut a kissebbsegi komplexus. Valoban, a nagydarab ferfiak egy jelentos resze nem okos. De ha ugyanezt az analogiat a szoke nokre, vagy a ciganyokra (hoppa, bocsanat kimondtam.. hihi) vetitem, akkor rogton kocsog, meg rasszista leszek nem?
Kulonben is. Mi a fenenek kell nekem magyarazkodnom? Ket diplomaval jarom a vilagot, olyan dolgokat ertem el, es lattam, amirol az atlag magyar egesz eleteben csak almodik. Mind emellet en tenyleg 190/103 vagyok. Es nem zsir, hala az egnek.
Ugyhogy hajra Kurtz, jol nyomod :))).
Ez a "No sports" kulon tetszik. Nem tudom, le van mar vedetve?

2012.02.24. 06:47:50

@Ernoke: bírom - nem bírom ez van, 3 fiam van 187-198 között, 90-110kg súllyal, sportolnak, diplomások szépek, bár remélem sosem lesz belőlük olyan szétcseszett arcú Mickey Rourk, de nem is boxolnak hozzá.

De ízlésektről nem érdemes vitatkozni...

2012.02.24. 08:22:19

@mojoking77: Pontosan így van! A köztudatban még mindig él a klisé, miszerint kigyúrt=(agresszív) bunkó, amely természetesen nem előítélet, hanem tapasztalat...
Természetesen ezek az emberek legtöbbször életükben nem jártak konditeremben, de az nem baj. Úgy képzelik, hogy a testépítés még mindig valami megvetendő, underground műfaj, ami a külvárosi proligyerekek sajátja, meg persze izomfejlesztéssel foglalkozni primitívség (hajat festeni, sminkelni, körmözni - gondolom - nem), meg jönnek a f***gokkal, hogy nincs állóképessége, leveri egy thai boxos, stb.
Teniszpályák környékén épp annyi bunkó található, mint a konditermekben és mára ez utóbbiak közönsége nagyjából keresztmetszetét adja a teljes társadalomnak: tetovált nehézfiúktól kezdve a (akiket csak én ismerek) közgazdász, jogász, matemetikatanár is rendszeresen jár le, és komolyan edz, nagydarab, kigyúrt, sőt akár kopasz is akármelyikük.
Amúgy húzzál bele testvér, mert én 183 cm és 100 kg vagyok és még csak most kezdem a komoly edzéseket, megfelelő étkezéssel és megfelelő kiegészítőkkel, már ha érted, mire gondolok! :)

Amúgy egy érdekes link, korabeli cikkek a konditermekről, testépítésről: body.builder.hu/cikkek.htm4?id=96

indapass90210 2012.02.24. 09:02:16

@Alpha Wolf: "Bennünk kondisokkban legalább wan annyi testwéri összetartás, hogy egyszer elkapjunk és megmotyorékuljuk a szádd
Ne kurwa gép eltt legyél nagymenö hanem a valóvillába puliszkagyurka"

Random kínzó kérdés: mennyi beszari kondis kell egy rendszergazda megveréséhez? :D

Dzsoni Kráncs 2012.02.24. 10:48:51

Azért érdekes,hogy itt az összes férfi kommentelő szép magas és izmos.Bevallom én 25 éves koromig 55 kiló voltam és soha nem kellett verekednem,viszont a hasonló súlyú csajomat simán ölbe kaptam.
A sportot szeretem,szívesen focizom,pingpongozom,teniszezem,korcsolyázok,túrázok,vagyis csinálok olyat,ami önmagában is szórakoztató,de csak azért nem nyüstölök különféle gépeket,hogy meglegyen a napi mozgásadag:unalmas.
A verekedésről még eszembe jutott egy régi sztori:egyszer vmi buliban,már nagyon részegen,egy kiscsajnak tettem a szépet,egy haverom meg odajött nyavajogni,hogy menjünk már.
-Nyugi már,hadd beszéljek ezzel a kis kurvával.
A csaj persze meghallotta,és ahogy visszafordultam hozzá szó nélkül felpofozott,(jogos volt,ez tény).
Szégyenemben bementem(a teraszon voltunk)és leültem egy asztalhoz,egyszer csak látom,mindenki rohan kifelé,elkaptam egy csávó karját:
-Hova megy mindenki?
-Balhé van,valaki lekurvázott egy lányt,de elkapjuk!
Kicsit még üldögéltem az üres teremben,aztán jobbnak láttam kimenni a teraszra,a spanjaim már javában veszekedtek a csajjal és cigó emberével.
-Szerinted a barátnőm egy kurva?-kérdezte.
-Nem,dehogy,bocs!
-Koszos,vagy úgy néz ki mint egy ribanc?
-Tényleg nem,sajnálom,amit mondtam,kedves lány.
-Bizonyítsd be!
-Hogyan?
-Adj neki két puszit,de szájra!
Végül az arcára adtam két puszit,a tömeg rajongó szeretetétől körülölelve és békében elváltunk.

Mc_Fly 2012.02.24. 13:48:20

@Brother Love: ex-kondisként azt látom, hogy bár nyilván nem igaz az általánosítás, de azért van benne valami.

4-5 év tapasztalatából azt láttam, hogy minél inkább az izomtömegre ment valaki, annál egyszerűbb személyiség volt. Egyetlen darab barátom van, aki rendkívül művelt, és gyúr.

(Valaki már megfogalmazta egy előző poszt kommentjében, hogy igazán jó testépítő az tud lenni, akiben megvan az a bizonyos primitív önpusztítási hajlam:D)

Nyilván bennem van a hiba, de úgy látom ezt, mint valami függőséget. Mert az ember egy idő után bezáródik ebbe, hogy heti 3-4 nap ott tölt több órát, és az edzés meghatározza az egész életét, szabadidővel, étkezési norbifasizmussal kiegészítve. Soha többet nem fogok szerintem az életben annyira unatkozni, hogy felvállaljam azt, hogy ennyi időt eltöltsek egy ilyen monoton, ingerszegény környezetben.. hiába ipod, meg faszom, ennél még egy futópályán körözés is százszor izgalmasabb..
Kövezzetek meg, de a konditerembe járás inkább páváskodás, mint sport.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.02.24. 14:07:01

@Mc_Fly: sztem is ugyanolyan testképzavar, mint a másik vége...

A Tyne folyó déli partja 2012.02.24. 14:32:36

@Mc_Fly: "de a konditerembe járás inkább páváskodás, mint sport"

az attol fugg. ha a fenti esetet nezzuk, aki tenyleg csak azert jar, hogy jo kigyurt legyen, akkor igen. de mondjuk en is jarok neha, meg ugye, sulyos edzesre is, meg a barataim is (ok leginkabb edzoterembe). de egyikunknek se az a celja, hogy jo kigyurtak legyunk, hanem, nekem pl. hogy kulonbozo testreszeink erosodjenek, formalodjanak. nem kigyurt testepito formara.

Mc_Fly 2012.02.24. 15:11:10

@A Tyne folyó déli partja: persze, nyilván, az úszótól a kosarasig mindenki jár. Én pl. táncolok, bár csak hobbiszinten, és még oda sem árt a "szárazedzés"

Ha fácsésbölcsesség-szagúan akarom kifejezni: A lényeg valahol ott van, hogy az izmaid vannak érted, vagy fordítva..

pocaklakó minimanó 2012.02.24. 15:55:18

@Mc_Fly:

"Egyetlen darab barátom van, aki rendkívül művelt, és gyúr."

Nem, nem ismerjük egymást. :)

Szandeeekahh · http://twod.blog.hu/ 2012.02.24. 16:49:17

@Styxx: áh, a tc tipikusan az a médium, amely megérdemli a trolljait. Összenő, ami összetartozik...

A Tyne folyó déli partja 2012.02.24. 18:32:38

@Mc_Fly: hát, én csak azért kezdtem el járni, mert akkor nagyon sűrű volt a napirendem, és az edzőterem nem volt kötött, mint az órák. plusz, jobb volt a nyitva tartása is, mint az uszodának (ott nem mindig lehet rendesen úszni, hol tanfolyam van, hol edzés, hol gumiváras gyerekprogram, az úszok meg kénytelenek bezsúfolódni két sávba). az edzőterem nyitva tartása volt a legideálisabb, bármikor lehetett menni. szóval, nem igazán kiegészítésként. de tudok olyat, lásd tesóm, aki életében nem járt edzőteremben, viszont 13 évig taekwondózott. az mellé nem igazán volt szükség edzőteremre.
süti beállítások módosítása