Az altesti poéngyáros

2011/12/15. - írta: Kurtz ezredes

Annyi tömény nőgyűlölő, fikázó, lesajnáló poszt után most végre minden simulékony, „Az én kis feleségem más, ő nem olyan mint a többi nő”-lelkű olvasónk boldog lehet, hiszen minden idők egyik legirritálóbb modoros jelenségéről, a pajzán viccelődésről lesz szó. E sorok írója alapból is fokozottan érzékeny a jópofa viccelődésre – ami egyébként a harmadik alkalom után kurvára nem jópofa, és az ötödik után kurvára nem vicces – hiszen erre rendkívüli mértékben alkalmas keresztnévvel verte meg a sors. A nem vicces vicceknél pedig csak az a szörnyűbb, ha szexualitással is átitatódnak. Gondoljunk csak bele, lehetne-e szörnyűbb rémálmunk egy remek kis pajzán kuplénál, melynek előadójaként csillogó bohócmaskarájában maga Sas József/Csala Zsuzsa énekli körül nekünk rendkívül finoman, hogy szívesen létesítene szerény személyünkkel alkalmi szexuális kapcsolatot.

Persze jelenség megértéséhez nyilván sokat segít, hogy minden férfi volt kiskamasz, melynek emlékként megszépült, de valójában kifejezetten ínséges ideje alatt képes volt saját ejakulátumát fantáziálni nők előtt álló tejszínhabkelyhekben, könnycseppekben – fokozottan pattanásosok akár fehér festékpettyekben is – de legtöbb férfinél ez a korszak hamar véget ért. Akiknél ellenben különféle testi-lelki-életkori hiányosságok esetén esetleg mégsem, egyszerűen nem bírják magukban tartani ezt a humoros köntösbe csomagolt roppant férfiasságot. Az első adandó alkalommal zúdítják rá az omegahímek vonzáskörzetébe keveredett szerencsétlen hölgyekre a szellemesebbnél szellemesebb bókokat, fallikus utalásokat és aktuskészségi felhívásokat. Rendezett nemi élet esetén ilyesmi nyilvánvalóan elképzelhetetlen, de hála nekik, se szeri, se száma a nők irányába elsütött (igen, itt most ez egy ilyen vicces célzás volt, mert bizony a fasz is elsül :)))))))) kacagós-baszós célozgatásoknak.

Ennek a sajnálatos jelenségnek legkézenfekvőbb oka, hogy a nők jelentős része bizony vevő az ilyesmire, és próbálja humorosan, nem elpirulva és nem megsértődve fogadni. A nők jóval kisebb része talán még ennél is rosszabbul reagál, hiszen a nyugatos/feminista irányvonal által diktált elvárásoknak megfelelően sértettséget színlel. Csupán elenyésző számú nő reagál helyesen az ilyen helyzetekben, és ennek maguk a nők isszák meg a levét (igen, most megint ARRA célzunk, hehe). Minden áron, semmi áron, drága áron, jutányos áron, kedvezményes áron-szintű poénlavinának teszik ki magukat minden egyes kolbásztöltésnél, Fürge Ujjak-olvasásnál, biliárdozásnál, üvegből sörivásnál, banánevésnél, jégkrém elnyalásánál, ceruza elővetetésénél, a dug/nyel/szop/ver igék használatánál, hogy az ennél-anál szintű egyéb nyelvi bravúrokról már ne is szóljunk.

A dolog gyakorlati síkját megvizsgálva is lesújtó a helyzet, hiszen azt a nőt, akit ilyen poénokkal le lehet nyűgözni, valószínűleg még ennél egyszerűbb módszerekkel is ágyba lehet vinni. A többiek bizonyára nem fogják foggal lehúzni sliccünket. Ráadásul ha valaki pusztán szexuális aktusra vágyik, akkor nagy szerencséje van, hiszen minden jópofázás nélkül, könnyedén lehet kurvákat vagy kedvtelésből szexelő nőket találni az interneten. A swingerklubok is tárva-nyitva várják a kellő bátorságot tanúsító delikvenseket, szóval a dugásért ma már hál’ Istennek szükségtelen ennyire jópofának lenni. Egyébként általunk le nem fektetett nőnek a pinájára célozgatni, faszunkat, gecinket kínálgatni elég nagy parasztság, fokozottan igaz ez, ha társaságban tesszük. Általunk lefektetettnek pedig teljesen értelmetlen. Társaságban pláne az, hiszen mindenki számára evidens, hogy barátnőnket/szeretőnket dugjuk, szopatjuk, nyeletjük, nyaljuk, ujjazzuk. A társaság többi férfija is ezt teszi, és a társaság többi nőjével is ezt teszik.

Még egy egészen picikét sem vicces. 

116 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.12.15. 07:03:20

"Még egy egészen picikét sem vicces."

Ez a poszt összefoglalója volt, gondolom. Mindamellett a poszt igaz, csak nem vicces. A tartalom ismeretében nyilván nem véletlenül.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.12.15. 07:34:36

Ennek a Kurtznak kellene már egy kiadós baszás.

2011.12.15. 08:10:13

@vészmadár (pica pica): ez már kezd szociológiába fordulni.

Sas Józsi ellenpéldájaként fel lehetne hozni Boncz Gézát, aki időnként komoly mélységekbe tudott leereszkedni ilyen téren.

2011.12.15. 08:13:29

Az altesti poéngyáros az, akit esztergált alumínium bézbólütővel vernék agyon.
Bár ha jobban belegondolok, egy rosszabb napomon ez szinte mindenkire igaz. Idézetküldözgető, kutyás, dohányos, autós, stb.

Szocio Pata (kikvogymukblog) 2011.12.15. 08:35:45

Most hallottam egy altesti poéngyárostól:
És a kedves anyuka mit csinál?
Zenész vagyok.
És milyen hangszeren zenél.
Fagotton.
No és otthon, höhö, otthon ki játszik a hangszeren, höhö?

Szerencséje volt a nőnek, hogy nem oboázik.

2011.12.15. 08:43:23

@Szocio Pata (kikvogymukblog): miért nem beszéltek a zenéről? Dugtak-e már zongorán?

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2011.12.15. 08:45:38

@Szocio Pata (kikvogymukblog): Igen!

-Furulyázol, fuvolázol, szaxizol? Hihihihi!
-A zenetáborban? Hihihihi!
-Fogd rendesen azt a dákót, nehogy eltaláld a golyóimat, érted ;))
-Hova mész, franciaórára, júúúúúj, hihihihihi! Én tudok franciául, csak pont a nyelvet nem, illetve de, hihihihi!
-Finom krémes a süti, mi, hihihihi!
-Elütöttétek az időt kettesben, mi? Hihihihihi!
-Marikám, és megmutattál ugye mindent a kisfiúnak, érted MINDENT? :)))

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2011.12.15. 08:53:03

bea? milyen bea, há a kabbea
itt vót a feri, aki a faszát a szádba veri
kimostad a tálat? milyen tálat
a büdös picsádat te állat!

Styxx 2011.12.15. 08:57:36

@Hadrian77:
Az altesti poéngyárost csak a halállal viccelődő múlhatja alul (MÚLHATJA, ALUL, érted?)Boncz Géza már méteres mélységbe ERESZKEDETT LE (érted,)

2011.12.15. 09:02:09

@Blassius: szólt az oszkár? aki a faszával a szádban motoszkál!

@Styxx: altesti feketehumor...

mrbateman 2011.12.15. 09:05:05

@Blassius: Jani a hegyről, ki beteszi egyből

Amúgy ha a nők olyanok lennének, mint a férfiak (azaz az ellenkező nemű, tágan értelmezett kortársaik 80%-ával testi kapcsolatot létesítenének)...nos akkor nem kellene az önbizalomhiányos hímeknek ilyen félig komolyan gondolt poénokkal próbálkozni.
Mert így a "Na menj te a picsábamár Lajos!" című eltasítottságot fel lehet oldani "Mi van Katikám, rossz napod van, nem érted a viccet?" formulával...amit később a hölgy háta mögött tovább lehet fokozni egy "Hülye frigid picsa! Most tényleg azt hiszi, h. meg akarom húzni? Hát nézzen már tükörbe! Ha könyörögne se!" és lám máris alfahímként kerül ki a vesztes pozícióból.

clfo 2011.12.15. 09:18:26

@Modor Tibi: ezek nagyon gázosak Tibor. Tipikus arcomat a tenyerembe temetem poénok (TEMETEM, ÉRTED???)

Szocio Pata (kikvogymukblog) 2011.12.15. 09:25:10

@Modor Tibi:
No és miért szexi a tutajos?
Miért, miért! Hát mert ő a faszállító. Érted? A fasz állító, hehe!

Elnézést, szabad egy mellnézést?

Szocio Pata (kikvogymukblog) 2011.12.15. 09:30:48

Ez azért jó poszt, mert a törzstrollok (mint én) tízre már ellövik az összes szar poénjukat, és átadják a helyet a jóérzésű kommentelőknek.

2011.12.15. 09:43:05

Az altesti humorizáló legrosszabb fajtája aki, ezt még megfejeli az intimpistás lapogatós-simogatós stílusával.

Ugyanilyen féreg, aki szexuális kaladjaival dicsekszik el, amit legkésőbb középiskola végére illik elhagyni.

Érett férfiember max. azzal dicsekszik, hogy tud már félkemény f***al is tud b***ni. (Vigyázz édes, ki ne csússzon, mert ezt már cipőkanállal sem gyömöszölöm vissza!)

2011.12.15. 09:45:53

@Brother Love: egy kollégám kedvenc mondása, hogy a pöcsével egy kamiont is el tudna húzni, de eltolni már egy gyufás skatulyát sem.

mrbateman 2011.12.15. 09:51:12

@Brother Love: Azért ilyen puha, h. ne okozzak fájdalmat! (nyilván nem saját élmény ugye, hanem csak úgy hallottam)

2011.12.15. 09:54:55

@Szigi.: az sem kizárt, sokunknak van Hofitól eredő kedvenc mondása:)

@mrbateman: szakik szokták mondani, hogy várj egy pinanyalatot amíg idehozom a kalapicsát.

2011.12.15. 09:59:13

@mrbateman: Illetve azért ilyen kicsi.

Urban Gorilla · http://urbangorilla.blog.hu/ 2011.12.15. 10:01:56

@Modor Tibi:

tizenéves koromban jöttek hozzánk vendégek, és apám megkért, hogy dugjak össze két VHS magnót, hogy a vendégeknek át lehessen venni valami filmet, és azt fűzte hozá (Ilyen indíttatás nélkül, hiszen apám egyházi ember), hogy a fiam tudja, mit hova kell dugni. Erre a vendégek férfi tagja: "Na akkor nagy baj nincs hahahahahahah!!! Még az a szerencse hahahahaha!!!!!! KÉPZELLD EL, HA NEM TUDNÁ HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! .......

Pusztába kiáltott Emil 2011.12.15. 10:14:11

@Modor Tibi: Nem csináltok egy modoros kommentgyűjteményt? Szinte kimeríthetetlen anyag. Főleg az olyan remek helyeken mint a véleményvezér, vastagbőr és társaik.

Addig is jó teázást nektek!

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.12.15. 10:19:53

@Urban Gorilla: ha a papa egyházi ember akkor biztos sikeres vagy a nőknél, éééérted :-)))))) háháháhá

www.youtube.com/watch?v=dp4339EbVn8

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2011.12.15. 10:20:21

szépen megírtad a bevezetőt. a többit majd a kommentelők?

Ottó Pál 2011.12.15. 10:24:25

@Bachterman: Ezek ennyire igénytelen barmok.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.12.15. 10:27:25

@Modor Tibi: Na igen, a másik gáz dolog ezekben a szexuális célzásokban az, hogy az esetek 90%-ban rendkívül fantáziátlanok. Adott, hogy mindenről ami folytonossági hiány bármin (lyuk, hasadék, nyílás, bejárat stb.) lehet a pinára és bármilyen rúd alakú dologról a faszra asszociálni, de az ilyen poéngyáros ezt fantáziátlanul teszi.
Van egy Hahota 18+ különkiadásra váló poén, és azt kívülről tudja. Szerintem ez idegesítőbb annál, mint hogy szerencsétlen amúgy dugni akar, hiszen az mégiscsak a természet parancsa. (tudom, ne mondjátok)

Nagyanyám, mikor 14 éves és nagyon pattanásos voltam csak ennyit mondott: "eridj oda egy kislyányhoz, verd oda neki a vernivalódat, oszt majd elmúlik"

wirth6 2011.12.15. 10:29:45

Fagylaltozó nőtöl kérdezni: "Elnézést, nem szeretném, ha félreértene, de kaphatnék egy nyalást?" majd amikor a fagylaltot nyújtja, szomorúan konstatálni, hogy félreértett.

Ha valaki a hosszú munkanapokról panaszkodik, bizalmaskodva megkérdezni, hogy "legalább kemény is?".

Mi még szerencsések vagyunk, angolul gyakorlatilag bármilyen mondatra rávághatja (höhö rávágja) valaki, hogy "that's what she said". Szerencsére nem ismerek ilyen poéngyárost, legalábbis mióta eljöttem az általános iskolából, így nem kérdezgetik tőlem, hogy lehet a majomcsapdát másképp mondani.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.12.15. 10:32:47

@Ottó Pál: Egészen borzasztó, amiket megengednek maguknak. Ki engedélyezte ezt?

2011.12.15. 10:32:53

@wirth6: kutyasétáltató nőnek:
- Remélem nem ért félre, megsimogathatom?
- Persze, nem harap!
- Tudtam, hogy félreért!

WB_Tom 2011.12.15. 10:33:48

Szerintem ez megint fasza volt. Én nagyon bírom az Oberst írásait.

eastern sugar 2011.12.15. 10:41:07

@mrbateman: na ez a kedvencem. ez az amiért nem érdemes megsértődni ilyeneken. bár van körülbelül ötven darab altesti poéngyáros van alám /hihihi, ééérted/ beosztva, hogy tessek irányítani őket, nem egyszerű. immunis vagyok. hogyne lennék, amikor nem tudok lehajolni egy húú de feszül a kis nadrágja hihihii nélkül, illetve nem mondhatom ki, hog ezt a dobozt tegyük be abba a konténerbe anélkül, hogy és még mit tegyünk be hová hihihi, márpedig ezt a melót elég nehéz elvégezni enélkül a mondat nélkül :) csak egy biztonsági őrtől kapok tényleg dührohamot, akinek már szépen, kedvesen, kevésbé szépen, kurva rondán, viccesen, nem viccesen, stb, felhívtam a figyelmét, hogy a gusztustalan cuppogást és zaklatásba hajló kellemetlenkedést fejezze be, illetve ha nincs kielégítve a mozgásigénye, bátran álljon be rakodni, amire kivétel nélkül még kellemetlenebb válaszok érkeztek olyan formában, miszerint nem értem a viccet, savanyú picsa vagyok, ő nem is mondott semmi ilyet, ne higgyem, hogy rólam van szó stb, róla kénytelen voltam közölni a főnökömmel, hogy szeretném, ha a továbbiakban nem lenne jelen, osszák máshova, de akkor meg lelkifurdalásom volt, hogy még a végén kap valami figyelmeztetést.
@Brother Love: autós dohányossal van-e baj? ma felbaszom az agyad akkor :)
@Hadrian77: a kalapicsát még nem hallottam, de azért egyszer vicces :)

2011.12.15. 10:52:37

@eastern sugar: te ilyen utcai cuccokban dolgozol? azt hittem neked is fel kell venni valami munkavédelmis melósruhát.

eastern sugar 2011.12.15. 11:00:41

@Hadrian77: fel kell, de a gatyám, az tényleg nagyon szűk. igazából azért, mert kicsi rám. csak a kabátom utcai, mert a céges az akkora mint egy sátor, és mozdulni se tudok benne, és olyan vagyok, mint a jeti. de az se ilyen ilyen szép szövetkabát, tudod olyan rövid bőrdzseki, abban legalább tudok működni :) egyébként tök mindegy, ha a melósruhám olyan is, mint egy zsák, ezeknek az is mindegy, lényeg a poén, hahaha.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.12.15. 11:00:44

nem megdöbbentő, mondhatnám, unalmasan közhelyes és a várakozásnak teljes mértékben megfelelő tapasztalás, hogy senki nem érzi saját magára nézve találónak a bejegyzést. Nyilván mert az itten szexuális utalásokkal operálók nem altesti poéngyárosok, hanem kiemelkedő intelligenciájú és kifinomult humorú, IGAZI férfiak, hehe.

virágelvtárs 2011.12.15. 11:02:12

A kötelező igefélreértők azok ám:
- Már mész is? Ilyen gyorsan elmész? Elment, haha érted nem úgy.
- Milyen a víz? Fasza! Akkor seggest ugrok (strandon 1O-ből 1O-en ellövik).
Az altesti SOHA nem hagy ki az alkalmat, ha valahonnan egy nő és egy férfi együtt jön ki, be vagy valahova együtt megy be, mert a szituáció remek mókákat szül: "Hátti holvoltatok? De összevagytok gyűrődve!" "Együtt mentek el?" (befűzve a már említett poént is)

2011.12.15. 11:07:15

@vészmadár (pica pica): Helyes a bőgés, oroszlán, az igazi férfi nem operál ilyen szánalmas-átlátszó poénkodással. Megmondja a frankót: "De beleverném tövig a szádba, egy jó kis köpködős-csapkodós szopás alatt!" vagy egyszerűen csak "De megbasználak!"

virágelvtárs 2011.12.15. 11:11:20

Na meg a HUGOM! Ezt is MINDIG el kell lőni: "Reggel hugom, este dugom, mi?"

virágelvtárs 2011.12.15. 11:16:44

@Brother Love: Az altesti ezért szeret külföldre kiszabadulni, hogy minden nőnek a szemébe mondhassa, aztán elmesélhesse.
Persze keleteurópában meglepődik, hogy megértik, és csak néz, de ebből lesz aztán a nagy sztori.

Mitya Ivanov 2011.12.15. 11:16:51

én azt hittem, hogy a szarásról meg a fingásról szóló poénokról lesz szó

A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél · http://www.planetside.blog.hu 2011.12.15. 11:21:10

From an evolutionary perspective, considering other social species on this earth, it is remarkable that a bunch of unrelated adult males can sit on a plane together for seven hours in the presence of fertile females, with everyone arriving alive and unharmed at the end of it." - David Lahti

"Viselkedéstudományi szempontból lenyűgöző, hogy a többi, csoportban élő faj egyedeitől eltérően, fajunk - egymással egyébként rokoni viszonyban nem lévő - nemzőképes hím egyedei képesek akár hét órán keresztül összezárva ülni egy repülőgépen, termékeny nőnemű egyedek jelenlétében; mindezt ráadásul úgy, hogy a végén mindenki külsérelmi nyomok nélkül távozik." David Lahti

Namármost fajunk hímjei nem vetkőzhetik le 100-150-500 vagy 1000 év alatt azokat a genetikailag kódolt viselkedésmintákat, amelyek számára előírják részint a domináns viselkedést, illetve ezzel összefüggésben saját nemzőerejének fitogtatását - úgy a jelen lévő termékeny korú nőstények, mint már nemzőkorú hímek irányába.

Ennek az örökségnek a szánalmassá csökevényesedett formája a posztban bemutatott viselkedés. Ilyenformán tehát az emberi vakbélhez, vagy a lábatlan gyíkok lábcsökevényeihez hasonló evolúciós szempontból.

Nadiposzi (törölt) 2011.12.15. 11:21:14

@wirth6:
Maki verem?! (Érted: Ma ki verem.)
Baszki, magamtól rájöttem.
Hogy én milyen okos vagyok.

mrbateman 2011.12.15. 11:23:54

@eastern sugar: ezt dobta a gép!
Az csak a filmekben működik, h. odalépsz a nagypofájúhuz, gatyán keresztül megmarkolod, majd csalódottan, hangosan megállapítod, h. azt hitted találsz majd valamit! Nem hiszem, h. működne!

Vígasztaljon, h. van szarabb is...pécsi focimeccs, B-középben lévő büfé...vörösesszőke csajszi a pultban. Ó baszki az a szerencsétlen mit kap, mondjuk neki szerintem tetszik, mert viháncol és évődik!

@vészmadár (pica pica): Egyetlen bűnöm, h. baráti sörözéseknél (az este folyamán már a sokadik helyen) előszeretettel sütöm el azt a poént a csinos és fiatal pincélányok irányába (teljesen öncélú, már mindenki unja a társaságból)
-Sziasztok! Mit hozhatok?
-Szia! Egy brómos teát és az itallapot!...de először a teát, mert addig úgysem tudok az italokra koncentrálni!

A nagytöbbség nem érti, fogalma sincs, a talpraesettebje sejti, h. sikamlós, mivel a többiek röhögnek (mire valók a barátok, ha nem arra, h. röhögjenek az ember szar poénjain is)...volt olyan aki megkérdezte a kollegáktól (az végül ciki volt)...de meglepő, h. aki érti annak általában tetszik!

Na ennyi az én bűnöm a témában! Te jössz! Hogyan lehet verbálisan bekergetni 17 éves diáklányokat a szertárba?

2011.12.15. 11:25:53

@eastern sugar: Miután felvetetted (nyilvánvalóan gazdag és tartalmas) házasságunk lehetőségét, te már természetesen kivétel vagy... :)

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2011.12.15. 11:29:12

"Társaságban pláne az, hiszen mindenki számára evidens, hogy barátnőnket/szeretőnket dugjuk, szopatjuk, nyeletjük, nyaljuk, ujjazzuk. A társaság többi férfija is ezt teszi, és a társaság többi nőjével is ezt teszik."
Pont ettől sértődnek be az ilyen szexpoéngyártó díszfaszogányok, ha ezt így elmondod nekik. Durva és trágár alaknak hívnak ha nyíltan kimondod az ilyen dolgokat, mert a szexről csak suttyó "virágnyelven" szabad beszélni, há' nem igaz Zsuzsikám? És akkor a Zsuzsika jó hurutosan rötyög a lányokkal.

mrbateman 2011.12.15. 11:30:09

@Brother Love: Pécs, tömegközlekedés, csuklós busz forgójában cicababa álldogál, vele szemben két suttyú c.gyerek.
Majd az egyik jó hangosan:-Ej úgy megbasznám, h. két hétig g.cit fosik!

Nem tetszett a jánynak, a fene se érti a nőket, ezeknek semmi se jó, ha vicc az a baj, ha komoly akkor meg az nem tetszik.

2011.12.15. 11:34:00

A "sok nő kedveli az effélét" adalékhoz hozzátenném a magam kedvenc sztoriját (elnézést, ha már volt), az edzőtermmi pultosfiúhoz intézett kérdéssel induló, bájos, finom erotikával átszőtt csevej volt:

- Attila, adnál egy ásványvizet, de ne legyen jeges!
- Csak a hűtőből tudok adni, hideget.
- Ajj, azt nem szeretem.
- Told fel a lyukadba üvegestől, majd megmelegszik!
- hihihihihi... oda inkább mást toljunk, neeem? hihihihihihi

Nadiposzi (törölt) 2011.12.15. 11:39:35

A " de kinyanálak" verbális évődésre adott csattanós, "mér baszni nem tudsz" riposzt volt már?

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.12.15. 11:57:42

@Nadiposzi: egyszer egy olyan igazi nagypofájú alafanőstény típusú csajtól hallottam, ahogy a folyamatosan ilyen poénokkal operáló pasast valamelyik szopós célzás után úgy szerelte le: csikket nem szívok. Ez nem volt nagyon vicces, mert persze a csaj egyébként se dohányzott de az omegahím (legalább egy időre) leállt a dologgal. Ismétlem, ez nem volt vicces.

Püspök utcai gombaszedő · http://valogatott.blog.hu 2011.12.15. 12:00:06

A poszt főhősének himnusza pediglen a Zsákmányállat.

"Sok hal úszik a vízben kukacra vadászva,
De az én kukacomat nem kaphatja be más,
csakis a maga halacskája.

Érzékelted benne a finom szexuális utalást?"

vincere 2011.12.15. 12:03:44

az előző munkahelyemen a főnök rendszeresen úgy invitált be a szobájába minket, női munkaerőket, h. tessék befáradni, derékig levetkőzni.
ugyanitt egy másik, természetesen szintén házas kollégám minden nőnek ilyen vicces altesti poénokkal fárasztotta az agyát egész nap, plusz állandóan hozzánk ért, simogatott minket, leplezetlenül bámulta a mellünket. persze mindezt azzal a jelszóval, h. ő milyen vicces ember. egyszer odáig fajultak a dolgok, h. megmondtam neki, h. ha ezt folytatja, feljelentem szexuális zaklatásért a munkahelyen (és olyan helyen dolgoztam, ahol ezért szinte garantált kirúgás járna). ezután hónapokig hangját se hallottam, behúzta fülét-farkát, láthatatlanná vált. de persze szépen lassan visszaállt minden...

itt "Nyugaton" ez teljes mértékben elképzelhetetlen, és egyáltalán nem is hiányzik, és elég sokkolóan hatnak rám ezek a poénok, mikor hazalátogatok...

2011.12.15. 12:08:13

@Nadiposzi: majomcsapda bazz:)

@eastern sugar: szakmailag meglátogatnám már egyszer azt a helyet, nagyon izgat, ha érted..:)

Püspök utcai gombaszedő · http://valogatott.blog.hu 2011.12.15. 12:08:33

Hörö, Kurtz ezredes, értitek, remélem. Meg Hans Regenkurt.

Jajanyám, törnek elő az általánosiskolai emlékek.

2011.12.15. 12:13:15

@vincere: na erről beszélek, a poénos, simogatós-lapogatós!

Nadiposzi (törölt) 2011.12.15. 12:14:20

Én omegahím koromba halk, röfögő hangokat adtam ki magamból, ha egy kívánatos nőstény egyed került a közelembe, és sajna be kell vallanom, hogy kissé bandzsa tekintetem nehezen tudtam felemelni a cicik feszülő halmairól. Ez teljesen önkéntelen módon következett be, megnehezítve azt, ami amúgy se oly egyszerű. Egyszer egy új, jó típusú fehérszemély került bevezetésre társaságunkba, orosz szakos, akinek a szovjet korszak szerelmese, Marci barátom kiguvadó szemekkel csak annyit hebegett, nyálát félre nyelve: orosz? Azt mondod orosz szakos vagy? Rengeteg közös témánk lesz! (Kicsit előre szaladt a lelkem.) Én meg ott röfögtem önkívületben eggyel arrébb. A csaj annyit mondott a cimbinek az eset után, hogy több haverodnak ne mutass be, légy szíves.

/tmp 2011.12.15. 13:39:57

@A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél: Azért hogy valami okostojás majd kioktathasson, hogy az evolutionary az nem viselkedéstudományi.

Édy, aki Endre 2011.12.15. 13:57:25

@eastern sugar:

"...de az se ilyen ilyen szép szövetkabát, tudod olyan rövid bőrdzseki..."

Áááááá...!!! Az ilyen-olyan kombó hallatán jobban tikkelnek a szemeim, mint Thomas Lievennek.

2011.12.15. 13:58:22

Na megjött a könyvem az Alexandrába, A behatolás művészete.:)

Kevin Mitnick írta.

2011.12.15. 14:08:42

@Püspök utcai gombaszedő: meg, nem felejtettem el Kelenföldön kiszállni és mielőtt elmentem anyámra gondoltam.

Dr. Kevorkian 2011.12.15. 14:16:05

Klárika, jöjjön már egy pinanyalatra! Látom az ikrei is jól vannak(hehehe érted)

Püspök utcai gombaszedő · http://valogatott.blog.hu 2011.12.15. 14:25:29

Nem tartozik ide, de ha valaki nem talált elég modoros karácsonyi ajándékot szeretteinek:

www.novumverlag.hu/backlist/8/

"Történései időrendi sorrendjét követve a nyitó versek a szerelem múlhatatlanságát, és az érzés euforikusságát hivatott éltetni, amelyet megfelelő költői eszközökkel mutat be a Szerző."

vincere 2011.12.15. 14:54:26

@Dr. Kevorkian:
Icuka, MELLesleg hogy vagy? he-he :)

@Brother Love: a simogatást, érintést nőktől is nehezen veszem munkahelyi környezetben, férfitól meg zaklatás. ja, és mikor emiatt beszólunk, mi vagyunk a b@szatlan picsák.

A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél · http://www.planetside.blog.hu 2011.12.15. 15:20:33

@/tmp: Azt én is tudom, viszont nem-szakértő közönségnek jobban átjön így a lényeg. Ugyanis itt nem az agresszívebb hímek fitnesse és az ezzel járó magasabb utódszám hatására beálló lassú változáson van a hangsúly, hanem a hímek társas viselkedésén! :)

Előre készültem, hogy egy "okostojás" úgyis felveti majd ezt! :)

eastern sugar 2011.12.15. 17:12:14

@Édy, aki Endre: igazán nagyon sajnálom, hogy pongyolán fogalmaztam, és nem feleltem meg a nemmodoros írásmód követelményrendszerének. vagy tudja a faszom, hogy minek.

@vincere: mindig ez van, ez biztos valami önvédelmi mechanizmus, hogy nehogymá őt visszautasítsa egy nő, mert az szar az egójának, mittudomén. a mellesleg hogy vagy sem gyenge, valamint megfigyeltem, hogy a legirritálóbbak ilyenkor a "más" szót tartalmazó mondatok, mint "az oda mást tegyünk hihihi" "inkább mást csinálnék hahaha", és ez kivétel nélkül elhangzik ezekben az esetekben. kurva fárasztó, és soha nem történik meg, hogy valaki elnézést kérne.

lárvalányhaj 2011.12.15. 17:18:45

@eastern sugar:

Az lenne a jó büntetés az ilyen vicceskedő figuráknak, ha bekerülnének egy csupa nőből álló munkahelyre, akik aztán jól bezaklatnák az illetőt. Ugyanilyen kétértelmű megjegyzésekkel, hogy jó kényelmetlenül érezze magát tőlük, és jó nagy dózisban.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.12.15. 17:22:19

@lárvalányhaj: kizártnak tartom, hogy férfit ilyennel ki lehetne akasztani...

lárvalányhaj 2011.12.15. 17:24:17

@vészmadár (pica pica):

attól függ, hogy ki csinálja, és mennyire agresszíven.

eastern sugar 2011.12.15. 17:27:13

@vészmadár (pica pica): szerintem ha kellően gusztustalan, kellően jelezve van, hogy csak egy dugógépnek tartják, és kérésrwe nem marad abba, ellenben ha szól ellene, akkor mindjárt elkezd terjedni, hogy egy kis fatökű nyomorék, akkor szerintem dehogynem

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.12.15. 17:56:48

@lárvalányhaj: Nekem az szokott eszembe jutni (16 évesen ébresztett rá egy kellően nagyszájú csaj) hogy mit csinálna töki, ha a csaj azt mondaná, hogy "na fiacskám, ott a takarítószertár, itt a kulcs, gyere befele, mutassad mit tudsz".

sTormy 2011.12.15. 17:57:45

@eastern sugar: Na, az volna az első férfi a történelemben, aki sérelmezné, hogy dugógépnek tartják.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.12.15. 18:04:08

@eastern sugar: amúgy a szarkának igaza van, a férfi hozzátok képest fordítva van bekötve, nem azzal kell zaklatni, hogy dugógépnek tartják, mert az. Meg persze egy csomó minden más, de ha egy férfinak azt mondod, hogy "te csak a szexre kellesz" nem azt fogja mondani, hogy "ó, te lelketlen szajha, hát nem is értékeled bennem a ..." hanem azt, hogy "ezek szerint jól tudok baszni, ugye mindenki hallotta?"
Az a munkahely ahol fizetést adnak és csak baszni kell, az minden férfi álma, az iszlám (némi egyszerűsítéssel) még a mennyországot is így ábrázolja.
Férfialázás kizárólag szexuális teljesítményének becsmérlésével lehetséges.

KürtiT (Tromb74) 2011.12.15. 18:32:42

@eastern sugar: Egy próbát megérne, de szkeptikus vagyok. A férfiakat ritkán zavarja, ha szexuális tárgyá alacsonyítják őket, sőt.
Viszont egy feminista spotban hatásos lehetne egy ilyen szerepcsere.

- Kitöltené nekem ezt a hézagot, kedves János! Na nem úgy gondolom ám.
- Van magánál szerszám, Béla? Tudja használni is? Hihi
- Tegye már be nekem, Lajos! Az iratokat a fiókba, mégis mire gondolt?
- Nézze Ottó, én szívesen beveszem magát, na nem projektre gondoltam. Haha

Egy férfi szinte minden esetben csípőből reagálna az ilyen utalásokra, gond nélkül.

János: Klárika, ahhoz a hézaghoz egy raklapnyi purhab se lenne elegendő.
Béla: Hogyne vóna, Icukám. Csak be kéne kicsit olajozni. Magának meg az a specialitása, ugye?
Lajos: Ildikém, azt a fiókot már úgy megpakolták a kollegák, Inkább máshova tenném, ha meg nem sértem magácskát.
Ottó: Helga, ha engem bevenne, akko' szóhoz se jutna, tökéletesen BETÖLTENÉM a pozíciómat.

Gusztustalankodással meg pláne nehéz kielégítő hatást elérni, a férfiak ebben verhetetlenek.

eastern sugar 2011.12.15. 18:37:22

nem lenne elegetek, ha folyamatosan kellemetlenül zaklatna egy harmincfős női banda, akiből huszonhattól elhnyjátok magatokat, és ennek ellenére az istennek sem hajlandók abbahagyni? nem is úgy értettem, hogy csupa gyönyörű cicababa...a nőknek se a tökéletes, gusztusos férfiak szólogatnak be, hanem azok, akik azt hiszik, hogy majd ettől fog menni, mert egyébként nem megy

brutuska 2011.12.15. 18:39:11

Azért egy női börtönben, speckollos kiránduláson sikerült elpirulnom, pedig nem az a fajta vagyok. Amit ott a huszonéves jurátusok kaptak verbálisan (orálisan, ééérted?)azt nem tettk a kirakatba.

KürtiT (Tromb74) 2011.12.15. 18:49:38

@Professor Pizka: Szerintem, azzal se egyszerű.

- Lajoska, ha a maga kis himbilimbijén múlna az ország népességének növekedése, szarban lennénk.
- Ugyan má Marika, az én "kis" himbilimbimtől maga könnyes szemmel fuldokolna, és nem a meghatottságtól. érti hogy mondom?

- Pistikém, úgy hallottam, hogy a felesége szerint maga nem egy Beethoven az ágyban.
- Tecukám, hülye lennék én otthon zongorázni, amikor országos turnéra is van lehetőségem.

- Ede, maga még életében nem látott pinát, mit célozgat itt nekem?
- Erzsikém, vegye megtiszteltetésnek, hogy a magáé lesz az első!

Tehát, maradjunk annyiban, hogy fordítva vagyunk bekötve, ahogy mondtad.

KürtiT (Tromb74) 2011.12.15. 19:02:50

@eastern sugar: Az a helyzet, hogy nekünk az ötvenéves, teleszart búvárruhától kapott szexuális utalás is csak az egónkat erősíti.
Gondolj csak bele (próbálj)! 30 nő piszkál altáji utalásokkal, ebből 4 dugható. A többi ugyan kurva ronda, de éppen ezért nem dugja őket senki, vagy csak ritkán. Soha szarabb helyzetet.

Másrészről ha egy jó Pasi mondja neked, hogy szétkúrná az orrlyukadat is a munkatársi kapcsolatotok elmélyítése okán, az kevésbé szexuális zaklatás?

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2011.12.15. 19:11:36

ÄÄÄÄ! Ez a legdurvább amit ma a műszakban a fiúkkal találktunk, google up: penis docking (safe mode off)

A Tyne folyó déli partja 2011.12.15. 19:14:21

@vészmadár (pica pica): dehogynem. ha elég kitartóan csinálod, és mondjuk pont olyan stílusban, ahogy az útépítők szokták, elérnénk a célt.@Professor Pizka: azért, szerintem ha úgy nyolc órán keresztül azt hallgatja kb. harminc nőtől, hogy hú, de jó a segged, meg úgy elkapnálak, stb. nem hiszem, hogy nem kezdene el lázadozni.@KürtiT (Tromb74): jáááj, erre allergiás vagyok. honnan a nyavalyából szeditek, hogy ha jópasi bunkó, akkor az nem szexuális zaklatás??? ez így van kódolva a férfiakban, vagy mi? (gyanítom, legfőképp azokban, akik meglehetősen távol állnak a "jó pasi" fogalmától.). nem, ha bunkó, akkor se fog kelleni, és utálni fogom, ha ilyen utalásokat tesz, ha ő a Brad Pitt.

A Tyne folyó déli partja 2011.12.15. 19:21:47

@eastern sugar: dehogynem lenne elegük, csak még sosem volt ilyen élményük, és el vannak tájolódva:P

KürtiT (Tromb74) 2011.12.15. 19:24:05

@A Tyne folyó déli partja: Eastern kisasszony mondandójából vontam le a következtetést. :D :D :D
Pont azért reagáltam rá, mert én is úgy látom, hogy a bunkóság a lényeg, nem a kinézet ebből a szempontból.

(Ha már így rákérdeztél, jó pasi vagyok. :D)

Higyjétek el, hogy máshogy működünk!

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2011.12.15. 19:53:18

@eastern sugar: én dolgoztam ilyen munkahelyen. 40-50 körüli elvált adminisztrátornők csorgatták a nyálukat ránk, 25 év körüli ifjú IT titánokra. Ilike gömbölyded testére simuló selyemblúzán keresztül is jól kivehető sötétbarna karfiolmazsoláit a mai napig nem hevertem ki. És arról beszélt a "lányoknak" hogy amikor a kisfia "fütykösét" kenegette krémmel babakorában az bizony megmerevedett.

KürtiT (Tromb74) 2011.12.15. 20:16:35

@Blassius: Valamiért EZEK mindig LÁNYOK, a nevük pedig -ka v. -ke végződést kap.
sokszor arra gondolok, hogy milyenek lehettek lány korukban. Ezekre az 50-es zsírbicepszekre, méteres vállszélességre, egyenként 30 kilós combokra nem találok magyarázatot.

doszy 2011.12.15. 21:20:32

@Blassius: szleng.blog.hu/2008/12/19/kozak_kucsma

A témához meg:
- Mi újság?
- Semmi, csak a szopásos.

Valaki tüsszent, köhög:
- Mi van Katika, kitakartak az éjjel?

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2011.12.15. 21:29:02

@KürtiT (Tromb74): úgymint: Ilike, Zsóka, Erzsike, Marika, Katika, Jolika, Julika, Icuka, Katica, Pirike illetve BABI.

Nadiposzi (törölt) 2011.12.15. 21:57:23

@Blassius:
Bazz, a Babi a legsúlyosabb. A tarjáni ásatáson a cserepeket mosó falusi asszonyságot Babikának hívták. Hu.

eastern sugar 2011.12.15. 22:08:05

@A Tyne folyó déli partja: neem, rosszul mondtam, de bizonyos szintig a nők is úgy vannak vele, hogy a nekik tetsző pasitól az elején azért még tetszik, nekem legalábbis mindenképp legyezi a hiúságomat, csak nem teljesen mindegy, milyen stílusban. ha meg valaki kurvára nem jön be, és ezt egyszer, kétszer, tízszer értésére adom, és akkor se hagyja abba, persze bunkóságnak ugyanakkora bunkóság, de gyorsabbn lesz kellemetlen, mert nulla kölcsönösség van benne, tehát nem kellemes játék, hanem idegesítő nyáladzás. és azért így mondtam a pasiknak itrt, hogy ronda csajok, mert szerintem így jobban átérzik, mintha húsdz überszexuális cicababa nyomatná a dolgot, akkor nehezebben hinnék el, hogy ezt is megunnák, meg az is lehet, tényleg, hogy ezt nem unnák meg. egyszerűen ronda nőkkel szemléletesebb a példa.

KürtiT (Tromb74) 2011.12.15. 22:14:04

@Blassius: Inkább Babikám.
Icukáról pedig a napközis konyhás néni jut eszembe, feldolgozhatatlan trauma. Kb. 180 cm magas 120 kg. Dauerral agyon égetett hajkorona egy akkora fejen, mint a bográcsunk. 50-es karok, Pingpongasztalnyi hát, két strandlabdányi emlő, akkora segg, amire 1:50 000 arányban rá lehetne tetoválni Európát. Lábak helyett két dór oszlop. Extraként szemölcsök, bajuszka, 3 cm-es szőrszálak a végtagokon. Nagyjából az elhízott Növényi Norbertet kell elképzelni.
Úgy tudta felszolgálni a főzeléket, hogy a gyerekeknek az élettől elment a kedve.
a gesztus egy indulatos löttyintés volt, amiben a világ összes gyűlölete és keserűsége benne volt. Amikor odacsapta a pulthoz a tányért, arra is figyelt, hogy kicsit kifolyon a moslék összekenve a tányér szélét is. Pfej!
Az étel, ami az egész iskolai étkeztetést a legjobban szimbolizálja a FINOMFŐZELÉK.

KürtiT (Tromb74) 2011.12.15. 22:32:26

@eastern sugar: Inkább a stíluson múlik a dolog. Persze van az a külső paraméter, ami kivételezésre adhat okot.
Az útépítők fütty koncertje még a sajátságos bók kategóriájába bele paszol, de a "kinyalnálakangyalom" már kicsit közvetlenebb az elviselhetőnél.
Nőtől egy hasonló megnyilvánulás a szokatlansága miatt sem tud annyira megalázó lenni. Ahhoz nem csak ezt a szituációt, hanem az egész nő-férfi szerepet kéne felcserélni.

Amikor belemelegedtek a Nő-férfi témába, ne várjátok el tőlünk, hogy komolyan vitatkozzunk veletek!
Mivel általában igazatok van, nem fogunk értelmes ellenérveket felhozni, de mivel férfiak vagyunk teljes egyetértésről se lehet szó. Az árulás lenne :D

Szóval marad a heccelés.

A Tyne folyó déli partja 2011.12.15. 22:42:04

@eastern sugar: hát, ha tahó stílusban "udvarolnak", akkor nekem holtmindegy, hogy hogy néz ki. azt már észre se fogom venni. @Nadiposzi: anyám munkatársai közt volt egy "Baba néni". akkor, gyerekként fel se tűnt, hogy ez milyen idiótán hangzik. csak most. egyáltalán, hogy lehet egy felnőttet Babának hívni?

KürtiT (Tromb74) 2011.12.15. 22:50:49

@A Tyne folyó déli partja: Alapvetően ez nem udvarlás (remélem). Még az árokásó cigány csávó sem valószínű, hogy azt mondja a célszemélynek, hogy megcsöcsörésznélek babám.
Engem ez inkább a trollkodásra emlékeztet. Ott az inkognitó és a fizikai távolság szolgáltatja az indokot a parasztkodásra, itt pedig az aktus kivitelezésének esélytelensége. Se súlya, se tétje, akkor bunkóskodjunk.

A Tyne folyó déli partja 2011.12.15. 22:52:30

@KürtiT (Tromb74): hát azért mondom, hogy az a kitétel, hogy "Másrészről ha egy jó Pasi mondja neked, hogy szétkúrná az orrlyukadat is a munkatársi kapcsolatotok elmélyítése okán, az kevésbé szexuális zaklatás?" nem állja meg a helyét. mert nem, nem kevésbé az. akkor se ha mr gyönyörű mondja.

KürtiT (Tromb74) 2011.12.15. 23:05:47

@A Tyne folyó déli partja: Igen, pont ezért hoztam fel szélsőséges példát, ráadásul kérdés formájában.
A szélsőségesen ordenáré megnyilvánulás mindig ellenérzést vált ki, de mi van akkor, ha egyszerűen valaki a kelleténél több udvarias bókkal halmoz el?
Mi van akkor, ha ez az ember jóképű? Mi van akkor, ha nem?
Ha ezt végig gondoljuk, zaklatásról akkor lehet beszélni ha valaki túl lépi azt a határt, ami a társadalmilag elfogadott bókon túl mutat (pl. megfogja a melledet), v. nem lépi át (naponta töbször megjegyzi, hogy jó lábad van), de a te kérésed ellenére se hagyja abba a kedveskedést.

eastern sugar 2011.12.16. 00:09:49

nem úgy értettem, hogy a jó csávó mondja, hogy szétkúrná az orrlyukamat, mert az nyilván ugyanúgy tirpákság. ellenben, ha egy jó csávó kezd nekem bókolni, ami nekem tetszik, és bizonyos szintig belemegyek,az flört, és nem lépi túl a határt. ha meg olyan aki nem tetszik, ezért bele sem megyek, de folytatja, és az istennek sem hagyja abba, ha megkérem se, az kellemetlenkedés és zaklatás, és a végén nekem nincs humorérzékem és savanyú picsa vagyok. ha a jó csávót kérem meg, hogy állítsa le magát és nem teszi, az ugyanolyan zaklatás, de mivel az nekem tetszik, és belementem mondjuk, akkor valószínűleg előzőleg nem kértem meg hogy állítsa le magát, na remélem így érthető. ha a nemjócsávó bepróbálkozik, az nem zaklatás természetesen, mert ugyanolyan esélyekkel indul az elején, gondolja ő, tehát flörtölni akar velem, semmi baj, nyilván, csak én valahogy értésére fogom adni hogy kösz nem, nem úgy, hogy eridj és baszd meg magad, hanem nyilván indirektebb eszközökkel, és ha ennek ellenére mindennap nyomatja, hogy de jó seggem van és menjünk el valahova blablabla, az meg már zaklatás. mármint nálam.

lárvalányhaj 2011.12.16. 00:38:40

Szexuális zaklatás: szerintem alapvetően nem az a lényeg, hogy mit mondanak, hanem hogy hogyan mondják. A szexuális zaklatásnak van egy agresszív, leuraló jellege. Tulajdonképpen egy hatalmi gesztus, a másik ember a fölötted érzett dominanciáját érezteti ezen a módon. Tulajdonképpen behatol a (lelki vagy fizikai értelemben vett) személyes teredbe, úgy, hogy te azt nem akarod, erős ellenállás van benned az egésszel szemben, de ez a zaklatót nem érdekli.
Mivel a dolog elsősorban a hatalomról szól, ezért simán elképzelhető olyan felállás is, ahol nő a zaklató és férfi az áldozat. Történik is ilyen, egyes kommentelők beszámolóiból is kitűnik. Max. ezek a dolgok nem kerülnek nyilvánosságra, mert a férfi nemi szereppel nem fér össze az, hogy áldozat képében jelenjen meg.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.12.16. 09:17:12

Most jöttem rá, hogy kimyxfaradt ennek a típusnak egy érdekes rokona. A menfstruációs bennfentes.
Van az a fajta, amelyik a nők hangulaxctváltozásait fogja a citcxklus különböző időszakaira. "Gizi már megint hisxíztis, nem tudom, hogy miért tartozik az egész hivatalra hogy szivárog alul" esetleg sikeres/sikertelen ertpizódjait hozza ezzel összecxvfüggésbe. "Láttad milyen csábosan mosolyog a Vera, na igen, lassan teylihold..." van a szemfghbemondó: "Ne kaffogjál itt nekem Mariann, majd egy-két nap, elmegy a télapó és belátod hogy igazam van"
A másik fő vonulat a bizahjklmas-buzoid, aki végtelen szinovcxnima-szótárat tud az egyszerűbb télapótól a vendégeid vannak-on át a kódosdflt női szövegekig. tisztában van az ilyen, az olyan és az amolyan betét-tampon félék használatával, mintha bizony néhanapján a gatyába is befigyelne egy, hogy értse milyen dolog is az. Ez a pasas kerül a zs-hasdfím státuszba, bár ki tudja lehet, hogy ilyen alapon is összejöhet valami csaj.

Édy, aki Endre 2011.12.16. 10:46:49

Csodálkozom, hogy nem voltak még a Tóni "barátom" által hangosan röhögcsélve elsütött "klasszikusok."

Végre itt az alkalom,
Pélóm, mint az alkarom.

Teleengedem a kádat,
Mutasd hát a mókuskádat.

Hopp, erről jut eszembe,
Ma hátulról teszem be.

Nem volt kifejezetten sikerember. De legalább omegahímnek elment ez az "egy-patront-megér" jellegű ismerkedős dumával operáló senkiházi.

danesdzsu2 2011.12.16. 10:48:34

@Professor Pizka: Látod, mégse igazán menet közben érintőképernyőn gépelni.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.12.16. 10:51:32

@danesdzsu2: á csak nem akartam vesződni vele, hogy melyik szót nem szereti a szűrő.

Édy, aki Endre 2011.12.16. 10:54:44

@KürtiT (Tromb74):

"- Tegye már be nekem, Lajos! Az iratokat a fiókba, mégis mire gondolt?"

Ennek a reklámverziója a

- Lenne kedve egy Schweppeshez? Csak maga, meg én.
- Elnézést, de ugye a szexre gondolt.
- Neeem.
(csodálkozás)
(Schweppes legördül apró kortyokban, majd...)
-Miért, mire gondolt?

danesdzsu2 2011.12.16. 10:59:11

@danesdzsu2: ...igazán jó...

ugye, telefonálás közben se jó:)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.12.16. 13:42:11

@A Tyne folyó déli partja: nem és nem, állítom, hogy nincs igazatok. Ahogy a Prof is mondta, ha csak 1 jó nő lenne az 50ből, már akkor is azt vennénk le, hogy hűha, akkor szexuálisan vonzó vagyok. A másik ok: titeket érdekel, mit gondol rólatok valaki más. Engem és a legtöbb férfit pedig nem.

Ernoke 2011.12.16. 14:02:31

@KürtiT (Tromb74): én titokban mindig irigykedtem a Babikákra medveszerű erejük miatt.
a munkahelyi altesti poénzsákokat pedig buta, kimeredt szemű nézéssel és félig nyitott szájjal szerelem le. ez elég undorító, úgy bírok tőle kinézni, mint egy fogyatékos, úgyhogy be szokott válni.:D amúgy kedves vagyok velük, úgyhogy nem agresszív ellenálló fapinának, hanem kissé együgyűnek gondolnak, de szerintem ez vicces.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.12.16. 14:25:08

@Ernoke: a faszikról birtokolt belső infóim alapján legalább 4,7%-uk tutira gerjed a fogyatékos kinézetre.

A Tyne folyó déli partja 2011.12.16. 15:02:35

@vészmadár (pica pica): hat, engem kicsit sem erdekel, ki mit gondol rolam. viszont a bunkosagot akkor se birom. keretlen udvarlast se.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.12.16. 15:46:08

@A Tyne folyó déli partja: ha a burkot lehántom a mondatodról, akkor így szól: engem nem érdekel, de érdekel.

A Tyne folyó déli partja 2011.12.16. 18:48:17

@vészmadár (pica pica): nem. azzal, hogy bunkón "udvarol", nem "gondol valamit" rólam. hogy mit gondol, azt meg leszarom. ezért bunkósággal is fogok felelni, és leszarom, hogy mit gondol róla...

Celtic 2011.12.16. 21:08:52

Kapd be a csiklomat! - mondhatnam, ha no lennek, de igy csak a szokasos maradt :(

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2011.12.16. 22:37:21

a könyvelőm tolószékben ül mert leukémiája volt de már meggyógyult, cserébe tolószékben ül, rátalált Istenre aki cserébe elküldte hozzá Jarri-Pekkát akit JíPének hív és parancsolgat neki, Jarri Pekkának (JíPének) vastag kötött gyapjúzoknija van ami kissé csámpásan lecsúszva figyel be, és amikor elköszöntem tőlük Pszihofalván, akkor Jípé szeméből azt olvastam ki hogy "légyszi te különös idegen, vigyél magaddal..."

csi szi 2011.12.17. 12:36:25

@Blassius: Jesszus, svéd gyerekmesék felnőtteknek, vagy miez?:)

nemértekhozzá(m) 2011.12.17. 18:30:19

multhéten, egy kicsi visszafogott(nak tűnő) lánytól hallottam azt a viccet, amire nem voltam felkészülve( ismerni kell hozzá a maggi leves omlós-omlósz reklámnájt)

-Gecis az arcod!
-Én úgy mondom, hogy ondósz!
süti beállítások módosítása