Olvasói rovat - Modoros társkeresés II.

2011/11/17. - írta: Modor Tibi

Hello Tibi!

Rövid szösszenetem (ez még viccnek is rossz - M.T.) révén szeretném a blog közönségét az internetes társkeresők világába kalauzolni.

Női adatlapok szubjektív értékelése alant. Többségük a szerző által megtekintett 18-32 éves punetti, többnyire egyetemista, vagy irodista (plusz a jobb MILF-ek szövegei). Az elemzés szubjektív, de igaz, mivel én írtam. - balage_81


 

Társkereső csajok típusai:

Aki a „FÉRFIT” keresi – így írja a lelkem, csupa nagybetűvel….vagyis neki bármilyen manus már nem lesz jó. Már kamaszkorában negyvenes partnere volt, de az is lehet, hogy elege lett a lakótelepi surmókból és előre akar lépni. Kissé túlzóak az elvárásai, vagyis az arc legyen gazdag, domináns, sikeres, ugyanakkor türelmes és megértő, ha a csajra 40 percet kell várni, mert elcsúszott a smink. Az ilyen bigék akár 1 évig is kénytelenek a társkeresőkön próbálkozni, míg feladják és csalódottan távoznak. Ezután ismeretlen a sorsuk, talán még durvábban kezdenek éjszakázni, bárkit felszednek, hogy mégis nőnek érezzék magukat. Ezek az alanyok már nem felelnek meg a FÉRFI iránti elvárásoknak, de nem is ez a szerepük. Később eséllyel lesz belőlük XXI. századi Budai anyuka, illetve már most részei a Multis klikk női csapatának.

A luxusnő: unalmasan beképzelt, de nélküle nem lenne szórakoztató a netes társkeresés. Műtermi, vagy nagyon beállított képet tesz föl. Már a bemutatkozásban megjegyzi, hogy akárkivel nem hajlandó találkozni, de még a levelekre sem válaszol, ha úgy tartja kedve. Sokban hasonlít a FÉRFIT kereső nőre, csak még szemforgatóbb. Egyébként alakra, kinézetre nem lenne rossz, tipikusan dönteni való, de a stílusa és a modora ezen blogra, vagy a NEM MENŐ cikkekbe való. Ha egyáltalán megéri foglalkozni vele. Nem éri meg.

A Coelho-idéző: már volt róla szó a blogon. E sorok szerzője még nem merte bevállalni, hogy találkozzon egy ilyennel. Félt, hogy a közhelyek könyörtelen világa és a partner által sugárzott középszerűség végleg beszívja és fontolóra veszi a homoszexualitás valamely formáját. A típus egyébként sem érdemel alaposabb elemzést - ismerjük főiskoláról, munkahelyről, egyéb fórumokról. Többnyire nem vállaljuk be, hogy megszúrjuk, pedig mindig gondolkodtunk rajta.

A semmilyen: automatikusan generált szöveg látható az adatlapján. Képtelen volt leírni magáról három eredeti sort. A szerzőnek komoly fejtörést okoz eldönteni, hogy melyik a rosszabb: ez a típus, vagy a Coelho-idéző.

Az ostoba: átkozottul buta, ez már a bemutatkozó címsorban látszik. Helyesen írni nem tud, a szövege értelmetlen. Két alfaja van: az egyik a szokásos „ciao, csajszi, party” és egyéb fogalmakkal operál, a másik megpróbál okosnak tűnni – bár ne tenné. Többnyire dugni való, jók a fotói, de az istennek se akarja beadni a derekát. Két levélnél többet meg hát nem ér, így nem próbálkozunk vele többet.

A fiatal: többnyire 18-23 éves, jellemzően nincs felsőfokú végzettsége. Nem is szorul a netes társkeresőkre, eleget mozog a buli-kúrás-alkalmi járás vonalon ahhoz, hogy ne érezze szükségét ennek, mégis regisztrál. Nem találkozik senkivel, de kíváncsi, hogy milyen leveleket fog kapni. Néhol elsőző is, vagyis sosem használt ilyen oldalt. Nem ijed meg a „megkúrnálak” típusú levelektől, azonban többnyire röhög egy jót és törli őket.

Végül az eredeti: aki miatt érdemes társkeresőzni, megéri a találkozást. Átlagos lány, átlagos elvárásokkal, ezzel semmi baj nincs. Humoros, bátor, nem mutogatja magát, mégis van benne fineszesség, hogy flörtöljön, ha időszerűnek érzi. Ami még jó benne, hogy ha fotókon nem is mindig, az életben többnyire vonzó, jó stílusú csaj kívül-belül. Az adatlapján feltünteti a főbb személyiség-jegyeit, van önismerete, ír a munkájáról, vagy bármiről, amiről megjegyzed. Sajátos jellemzője, hogy kevés van belőle, minden tíz adatlapból egy ilyen.

Összességében levonható, hogy van értelme társkeresni, de óvatosan kell programozni az elvárásokat. A szerző szerényen megjegyezné, veszettül sok próbálkozás és idő, de a végén megéri az energiát. Ugyanakkor sikeres, gazdag, feltörekvő férfiak Budai anyuka és más, a modoroson már leírt típusokba igen könnyen beleszaladhatnak, így nem árt az óvszer és az óvatosság sem. De azért Carpe diem! :) /tiszta őrület ez a szöveg - és persze ne hagyjuk ki azt a fajtát, aki a Modoroson próbál nőzni :)) - M.T./

217 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

migueldiez 2011.11.17. 15:54:10

Ja egyébként én is alapból a csöcsös / gépágyús / dimenziókapus / mutáncsos / és minden egyéb olyan filmre szavazok, amelyekre a Markos-Nádas-Boncz jelenetben (még a videotékás időszakból) egyszerűen csak Jó Filmekként :) hivatkoznak.
www.youtube.com/watch?v=QyLH2gtC2bU )

El Topo (Sgt. Elias) 2011.11.17. 15:55:44

Ja egyébként azt hiszem, az IGAZI NŐ-t is ismerem.
Jól gondolom, hogy ő az az alkalmazkodásra képtelen, önző, idomíthatatlan, elviselhetetlen perszóna, aki saját jócsaj mivoltát abból vezeti le, hogy bármelyik szórakozóhelyen akad legalább egyvalaki, aki hajlandó egyszer megkúrni? Persze ez is cak addig megy, amíg -jellemzően harmincas évei első felében- el nem kezd nagyon meglátszani rajta a minden esti koktélozás.

mrbateman 2011.11.17. 15:56:28

@Nadiposzi: Eltűnt? Lehet meghalt AIDS-ben...nem lenne csoda tekintve, h. Pécstől B.csabáig végigtagelte az összes pályaudvart, egyetemi WC-t telefonfülkét, stb. (tényleg baszki ez volt a gyengéje a szőrös comb, fenék)
az is lehet, h. a neten nyomul a homár...emlékszem régen a 90-es években nem jelentehett meg mérvadó illusztrált magazin Attila fényképes hirdetése nélkül

Prophet 2011.11.17. 16:02:03

Karsai Dorottya, Dúró Dóra titkos története - egy ágyban az ellenséggel... egy szenvedélyes sajtókonferencia története. Először csak ketten játszadoznak, aztán véletlenül rájuk nyit a "szerencsés" főszereplő (én).

migueldiez 2011.11.17. 16:10:01

@altoid:
Na, ez jó meghatározás (ilyen szempontból az Amelie a nők Pulp Fictionje.)
Én itt a "nem egyszerű" alatt arra gondolok - levezetve az általad leírtakból; hogy ezt "vidámnak", "bohémnak", "őrültnek" tartják - hogy esetükben folyamatosan pillanatnyi hangulatingadozásaitól és szeszélyektől kell tartani; mert hiszen egy Igazi Szenvedélyes Nő Meg Meri Élni az Érzelmeit, egyáltalán, Mer Élni - pont, mint a mi kis Amelie-nk.

Édy, aki Endre 2011.11.17. 16:13:08

@Ernoke:

Az Amélie jó film. És pont.

Mondjuk, nagyon gáz szerelmi próbálkozások vannak benne (nem egy kifejezett José Luis Torrente a férfinak tűnő főhős) és csak a törpe képeslapjai mentik meg a filmet, de azok a bánatos bociszemek! :)

El Topo (Sgt. Elias) 2011.11.17. 16:15:07

@Prophet:

Fúj, bazdmeg! Karsay Dorottya? Jó. Azt mondom: rendben. Két nő? Jó, azt mondom: rendben.
De aki képes Dúró Dóráról fantáziálni, azt kényszergyógykezelésre utalnám azonnal.

666E 2011.11.17. 16:15:19

általános semmitmondás következik: a társkeresőnek van egy hátránya, hogy felszínes az egész. le van írva minden. eleve úgy kell levelet írnod, hogy valahogy kitűnj a többi író közül akiktől a kiszemelt még levelet kap vagonszám, magyarul: meg kell játszanod magad.
már a találkozás is színpadias, megrendezett, szerepjátszás, mindenki tudja miért van itt és mire megy ki az egész. minden előre megtervezett, nincs véletlenszerűség.
míg ha egy ilyen szereplő találkozik valakivel valahol és a helyzet kommunikációt követel, úgy bármi lehet. nincsenek elvárások, kötetlen és őszinte az egész.
és ez sokkal inkább megmarad az emberben, sokkal többre fogják tartani egymást mint azokat akikkel otthon levelezgetnek a monitor előtt. a társkereső arctalan, kockázat nélküli kamu ami a nagy számok törvényéről szól. viszont az élő ismerkedés valós időben zajlik, hiteles és személyre szóló.
a társkeresőn lévő kedvenc levelezőpartnered is a tegnapi sorban álláskor megismert pasira fog gondolni miközben a huszadik senkinek válaszol a neten.

2011.11.17. 16:16:52

@migueldiez: előadták ők azt is, milyen az igazi férfiember, minden társkereső nő álma:
www.youtube.com/watch?v=_zX-nqjfmlQ

Édy, aki Endre 2011.11.17. 16:29:59

@El Topo (Sgt. Elias):

Mindkettő csinoska. Mi lehet a probléma akkor?

KürtiT (Tromb74) 2011.11.17. 16:33:42

@666E: Viszont megajándékoz a "tettem valamit a magánéletem rendezése érdekében" érzéssel. Úgy maradhat valaki szingli, hogy nem kell magának bevallania, ez kényelmes neki.

El Topo (Sgt. Elias) 2011.11.17. 16:37:37

@Édy, aki Endre:

Dúró Dóra? Most konkrétan a Nováknéról beszélünk? Mert lehet hogy van egy másik Dúró Dóra, aki csinoska, és akkor én nem vagyok képben. Az a Dúró Dóra akit én ismerek, egy hegyes orrú, malacpofájú, vastag bokájú, irritáló hangú cseléd.
Jó hogy nem Wittner Mária, basszátok meg!

Prophet 2011.11.17. 16:43:27

@El Topo (Sgt. Elias): Talán most. Szóval az ellentétek miatt (is) választottam őt - tűz és víz, anyag-antianyag, stb. Szerintem jobb választás, mint pl. Selmeczi G., vagy Morvai K. De nem akarok személyeskedni. Lehet, hgoy csak tájékozatlan vagyok, de ez nem Olaszország, Berlusconinak legalább a személyzet kiválasztásához volt érzéke: www.telegraph.co.uk/news/picturegalleries/worldnews/5406658/Silvio-Berlusconis-women-the-top-10.html Még ikrek is vannak, könnyebb lett volna.

2011.11.17. 16:51:36

@El Topo (Sgt. Elias): igazi kemény húsú magyar honleány, ha neki ez jön be...

Édy, aki Endre 2011.11.17. 16:58:53

@El Topo (Sgt. Elias):

Személyesen nem ismerem, képen utánakerestem és van róla ilyen kép is, meg másmilyen is. Meg arról a másik hölgyeményről (sicc!) is.

El Topo (Sgt. Elias) 2011.11.17. 17:00:28

@Prophet:

Hát így, mint sci-fi elképzelést értem, de azt kell mondanom neked, hogy arra kényszerítettél, hogy elképzeljem azt a náci parasztpicsát meztelenül, és ez nem tett jót az egészségemnek.

@Hadrian77:

A húsánál már csak az a beton feje borzalmasabb.

2011.11.17. 17:07:51

@El Topo (Sgt. Elias): ha jobbat szeretnél akkor ott van Budai (Bugyik) Bernadett, igaz az büdös komenista.

(Itt most direkt megy a szórakozás a válaszidőkkel?)

El Topo (Sgt. Elias) 2011.11.17. 17:19:55

@Hadrian77:

Kicsit már fölötte is elrepült az idő vasfoga, de százszor inkább ő, mint Novákné. Annak olyan a hangja, hogy vasalóval verném agyon.

(A kommentgátló Tibi játéka)

2011.11.17. 17:26:22

@El Topo (Sgt. Elias): hiába vannak nálunk a legszebb lyányok, ha a parlamentbe nem jut belőlük.

A témához alapmű a Folytassa sorozat Folytassa a szerelmet! (Carry On Loving, 1970) c. fimlja.

(Tudom, csak próbálok hatni rá, hátha elszégyenli magát.)

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2011.11.17. 17:29:25

@El Topo (Sgt. Elias): nem kell ez. Egyrészt nem akarok megint ügyvédi felszólítást, másrészt azt a zsidózó köcsögöt úgy egy éve ki kellett tiltanom. Érted, akkor viselkedjünk már normálisan.

KürtiT (Tromb74) 2011.11.17. 17:41:00

@El Topo (Sgt. Elias): Volt ilyen poszt. :D
modoros.blog.hu/2011/09/18/igy_harcol_apu_es_anyu_a_zold_pardonert
Egyébként tényleg óvatosan a politikusokkal, maffiozókkal. Szólásszabadság van, csak most másképp.

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2011.11.17. 17:45:30

@KürtiT (Tromb74): hüháhá, a cettpé menedzsmentje az az említettek közül melyik kategória? :)

KürtiT (Tromb74) 2011.11.17. 18:02:11

@Professor Pizka: Bazzmeg. IMF-el igazad volt, mint kacsa a nokedlit.
Bocs,Tibi! Töröld ha már idegesítő. Vagy tedd tiltólistára :D

@Modor Tibi: Mindkettő? Csak vélelmezem, igazából megnemerősíthető forrásokra sem hivatkozom. Az ügyvédem száma: 06 20 5555 555
ööööö hiba kiigazítás: A ZP kiváló vezetősége természetesen mind egy szálig fedhetetlen üzletember. Minden politikai összefonódás, mutyizás csak a képzelet és a rosszhiszeműség szüleménye.

A várakozási időt nem lehetne a felére csökkenteni? Cserébe fél pina, fél kocsmapolitika? Csapj bele!

El Topo (Sgt. Elias) 2011.11.17. 18:05:29

@KürtiT (Tromb74):

Vagy úgy! A Szalai Annamári Hatóság megbassza esetleg Tibit, ha szerintem nem elég jó nő a Dúródóra?

2011.11.17. 18:13:33

@KürtiT (Tromb74): fedhetetlen = jól le van fedezve minden oldalról?

KürtiT (Tromb74) 2011.11.17. 18:20:22

@El Topo (Sgt. Elias): Hát nem pont így. Igazából polgári peres eljárás elébe néz, ha mi egy közszereplő családanyát a nemmegengedhető szexuális viszonylatba helyezzünk és le nácizunk.
Annamária legfeljebb akkor kerül képbe, ha ezt felszólító módba helyezzük. Ebből a szempontból irreleváns, hogy mennyire jó nő Dúró Dóra v. Vittner Mária.

Az enyhítő körülmény reményében megjegyzem, mindketten nagyon csinosak ;)

El Topo (Sgt. Elias) 2011.11.17. 18:42:05

Rohaggyak meg, pereljen be az a szörnyeteg!

KürtiT (Tromb74) 2011.11.17. 18:51:13

@El Topo (Sgt. Elias): Nem téged fog, a blog gazdát. Ezt a politikus pornót már párszor előadtuk itt. Nem rossz móka, de azért én nem vagyok rá büszke.

A Tyne folyó déli partja 2011.11.17. 19:17:57

@Ernoke: hát, én valahogy kétlem, hogy egy netes társkeresőn -ahol eladni akarja magát, végtére is - túlságosan ki lehetne ismerni az embereket. azt hazudik, amit akar.@Nadiposzi: azért én nem vagyok száz százalékosan biztos abban, hogy ez a bizonyos keresztlány tudta, hogy neki párt keresnek. meg főleg, hogy örült neki...

2011.11.17. 19:22:22

@Animacs (a Tyne folyó déli partja): lehet, hogy nem is keresztlány volt az illető, egy ravasz sadhen próbálkozott így:)

KürtiT (Tromb74) 2011.11.17. 19:26:39

@Hadrian77: Nézd meg a lányát, vedd el a (kereszt)anyját! Feltételezem, az első randit a kereszttel kellett volna összehozni. Ha nem válik be a jelölt, nosza, jöhet a következő pályázó.

A Tyne folyó déli partja 2011.11.17. 20:05:54

@El Topo (Sgt. Elias):
hát ez ugyanaz a kategória, mint a keresztanyuci:) ott ő a sadhen:)

amúgy, ki nem állhatom ezt, amikor össze akarnak hozni két embert.

2011.11.17. 20:33:53

@Animacs (a Tyne folyó déli partja): én régebben jártam egy szállítmányozócégnél, a diszpécseri irodában kb. 6-8 csaj dolgozott, családi vállalkozás volt, anyuka (50-es) irányította őket. Nagyon büszke volt, hogy mindegyiket kiházasította, egy kivételével, de hamarosan annak is lesz férje:)

A Tyne folyó déli partja 2011.11.17. 20:59:53

@Hadrian77: és nem voltak allergiások a csajok arra, hogy anyuci kerítőnőt játszott? én tuti az lennék.

2011.11.17. 21:06:55

@Animacs (a Tyne folyó déli partja): a lányok jól érezték magukat:) Persze ez egy faluban volt, a lányok is mind a környező falvakból jöttek, sztem érettséginél magasabb végzettségük nem volt, szóval ők ilyenben nőttek fel szerintem, azért sem volt ellenükre.

eastern sugar 2011.11.18. 01:06:17

szerintem egy kicsit erős az, hogy minden tíz regből egy ilyen normális. tudom, hogy ósdi nézet, és majd kapok a pofámra, de néhány kivételtől eltekintve általában az akar neten ismerkedni, akinek valamitől nem megy élőben. ez lehet azért is persze, mert annyira félénk, de általában nem azért. mert azért valahogy a net előtt is alakult az ilyesmi, az ember megfordult helyeken és kialakultak dolgok. persze még egyszer hangsúlyozom a kivételeket, de már csak azért is fura nekem ez az egész hirdetésesdi, mert hát mást nem zavar, hogy olyan direkt a dolog? hogy komoly kapcsolatra keresek embert, ez olyan mint hogy kórházi takarításra keresek embert, aztán jön az interjú, és valahogy nekem ilyen kiábrándító, hogy úgy ültök egy kávézóban, hogy az volt a hirdetésben, hogy komoly kapcsolatra keresek, és mindketten tudjátok, hogy a másik tudja, hogy most ez egy ilyen megfelelési teszt, értitek, na...

Bicepsz Elek77 2011.11.18. 01:55:31

Gyerekek!

Én annó kigyűjtöttem egy-két gyöngyszemet. Itt az ideje megosztani veletek!!! (a neveket igyekeztem kitörölni, mégiscsak személyiségi jogok...). Pontokkal választottam el egymástól az igényeket..

Nem csevegek, msn-en sem...
Magamról? Egyszer egy sárkány, egyszer egy királylány.....

A csevegon kívüli lehetoségek: a levél és a flört

A 80 kg határt nem véletlenül húztam meg. 47-49 kg körül mozog a testsúlyom, nem érzem jól magam egy 100 kg-os férfi társaságában. Bocsi srácok, de akkor se, ha az színizom.

Mi emberek bonyolulttá tesszük a dolgokat:
hiányzik? hívd fel...találkozni akarsz valakivel? hívd el...akarod hogy megértsenek? magyarázd el...kételkedsz? kérdezz...nem tetszik? mondd meg..tetszik? még inkább mondd meg...kedved van hozzá? tedd meg..akarsz valamit? a legjobb megoldás az hogy kérj...hisz a "nem" már úgyis a tiéd, de talán kapsz egy "igent"..

"Kommunikáció - az elso dolog, amit ez életben megtanulunk, és a vicc az, hogy mire felnövünk, megno a szókincsünk, és tudnánk beszélni, mégis egyre nehezebb kitalálni, hogy mit mondjunk, vagy hogy miként kérjük azt, amire tényleg szükségünk van. A nap végén akadnak olyan dolgok, amikrol nem lehet nem beszélni. Akadnak dolgok, amiket nem akarunk meghallani, és akadnak olyanok is, amiket azért mondunk ki, mert nem akarunk többé hallgatni. Akadnak dolgok, amik többet érnek a szavaknál, ezek a tetteink. Akad olyan is, amit azért mondunk, mert nem mondhatunk mást. Bizonyos dolgokat magunkban tartunk, és nem túl gyakran, de néha-néha a dolgok önmagukért beszélnek."

Tedd meg és bándd meg mielott megbánnád, hogy nem tetted meg!
Pikkpakk, nem is tudom mit lehet ide írni...
Ha valami érdekel kérdezz nyugodtan,nem szeretem magam jellemezni.Úgyis mindegy én mit gondolok magamról,az a lényeg,hogy te mit gondolsz,nem?
Valószínuleg a nagy O-t nem neten fogom megtalálni,de ki tudja...Próbálkozni lehet Annyi mindenkinek sikerült már.. Hátha szerencsém lesz nekem is
NEEEEM SZEXPARTNERT KERESEK!!!!
"Ideál" menüpontot tessék elolvasni,nem viccbol van ott
Ha már "csevegni" hívsz egy képet rakj ki magadról. Látatlanba nem nyomok igent,minek?!

Nem szeretem sem a bólogató kiskutyákat, sem az üvölto majmokat, én azt szeretem ha csendben lépked mellettem a tigris!
Kedves Teremtés Koronái!

Néhány észrevételemet és kérésemet szeretném megosztani veletek:

1. Mielott rám írsz, vagy csevegni hívsz, kérlek olvasd el az adatlapomat! Nem véletlenül lett kitöltve ez a sok nagyon "fontos" kérdés. Számomra tényleg fontos a magasság! Nem hiszem, hogy csak én álltam egyedül sokat az esoben.

2. Ha már írsz, kérlek tedd azt helyesen! Vagy ma már nem divat helyesen írni? Na igen, és a "Szeva' Cuna! Ko Kóla?" stílus nálam nem jön be! Ez is egy szint,...Valakinél!

3. Mindig azt mondjátok, a Nok az elonyösebb képeiket teszik fel magukról. Ti talán nem? Nagyon tetszenek a torzó képek (Aki nem tudja mi az, sürgosen nézzen utána!) Egy pasi nem csak a kocka hasából áll, elvileg tartozik hozzá egy fej, két kar, és két láb is. Jobb esetben! Nem azt mondom, hogy nem szép, az, és én sem arra a hasra vágyok, amin még a sörcsap is megáll! Vannak Nok persze akiket leköt a kockák számolgatása, de nem árt ha némi ész és intelligencia is szorult a torzóhoz tartozó fejbe!

4. Privát képek: ha már egyszer nem vállalod be profilképnek, akkor ne olyat tegyél fel, amin alig vagy felfedezheto. A kedvencem a korhatáros képek! De tényleg! Ha már felteszel a Nagy Tesóról, Király Kobráról (kinek mi) képeket, legalább tartsd karban. Miért hiszitek, hogy a Nok szeretik a dzsungel harcot?

5. Majd' el felejtettem. Engem nem zavar, ha más a szexuális beállítottságod mindaddig, amíg nem engem célzol meg vele! Maradnék a hetero pasiknál!

Köszcsi, Puszcsi, Szaszcsi! ......... Na ez csak vicc volt!

Üdv! Szilvi

...................................................................................................
Szeretném, ha a szívekben ne lenne hazugság, és egymáshoz nyíltan szólhatnánk.
Kedves Uraim!
El sem hiszem, hogy ennyi magányos férfi szaladgál a Világban. Vagy esetleg az a baj Bennetek, hogy elvárjátok, hogy Mi keresünk Titeket.

Annyi férfi írja azt, hogy szeretne gyereket. Nem csak mondani kell, hanem tenni is érte. A legszebb Dolog a Világon: a Gyerek.

Én kívánok Nektek sok sikert. Találjátok meg azt a Valakit , akit kerestek. Legyetek bátrak, nyíltak, oszinték. És a legfontosabb, hogy merjetek SZERETNI.

Legyetek jók! Üdvözletem Mindenkinek.

.....................................................................................................

...fájhat még a Te szíved is, és kemény sziklán Te sem törhetsz át...
"Csak" a Páromat keresem..
Megkérnék Minden kedves férfit, ha otthon Feleség várja , NE akarjon engem.
Nem harmadik, hanem ELSO, /esetleg ha gyermeked van 2./
akarok lenni..!
Ha nem tetszik, NEM sajnálom.
Keress tovább.
Ha 18.és 30. év közötti vagy , keress mást. Nem akarok az anyukád lenni , van már gyermekem....És csak egy kicsi önkritikát gyakorolj!!!

Kiegészíteném...
Én egy 175cm magas,63 kg no vagyok...ha lehetne kérni,a Te adataid legyenek ennél magasabbak!!!
KÖSZI!

Csak azért ide írom ezeket a kéréseket,mert az"IDEÁL"részt,senki el nem olvasta...

...................................................................................................

Csillogjon, csörögjön...? Ha nem vagy eredeti, még ne másokat írigyelj
Üdvözöllek!

Elso körben szeretném leszögezni, hogy nem szexpartnert, nem kalandot, nem mókát keresek! Sokan pont ezekért vannak itt, de én komoly kapcsolatra, ha lehet igen hosszú távra keresem társam, legjobb barátom, szeretom és párom... Persze mindezt egy személyben, ha lehetséges. Hiszem, hogy az!

Sokan úgy gondolkodnak: "Élj a mának!" Ebben nem hiszek. Azaz csak részben, de az a rész nem a testiség, nem a párkapcsolat. Hiszem, hogy lehetoségeimet ki kell használnom, de nem hiszem, hogy ez a lehetoség az egy éjszakás kalandokat fedi, vagy az érzelmektol mentes szexuális kapcsolatokat.

Gyakran mondanak naivnak, mert hiszek a fent említett gondolatokban. Oket igazán tudom sajnálni. Ma sajnos nem merik az emberek felvállalni azt, hogy egy másik emberi lény iránt éreznek valamit. Sot, nem is keresik az érzelmeket, mondván, mindent csak bonyolítanak az érzelmek. Nem hiszem. Érzelmeink helyett mi magunk bonyolítjuk saját életünket. Pedig lehetne azt egyszeruen, tisztán, becsülettel élni. Ahol az intelligencia, a talpraesettség, a kitartás nem olyan tulajdonságok, amiket más emberek lenéznek, vagy semmibe vesznek. Ahol az értéket felismerik, és képesek értékelni az emberek.

Olyan kapcsolatra vágyom, amely bizalmon, megértésen, oszinteségen és kölcsönösségen alapszik. Ahol mindkét fél tiszteli a másikat, kimutatja érzelmeit. Ahol a realitás és az ésszeruség mellett helyet kap a szenvedély, a romantika és a humor is!

Ha a fenti gondolatokkal Te nem értesz egyet, ha nevetségesnek tartod, vagy mai divatszóval élve "nyálasnak", akkor kérlek, inkább állj tovább!

Akinek mondott ez a pár sor valamit, írjon bátran!

Köszönöm, hogy elolvastad!

Ezt ajanlom mindenkinek... Foleg azoknak, akikre igaz...
www.youtube.com/watch?v=gwue5xjVt-w&NR=1

Ezt meg azoknak ajanlom, akik hisznek meg benne...
www.youtube.com/watch?v=5XAd86FCRuk&feature=related

Ne azzal élj, akivel tudsz, hanem azzal, aki nélkül nem tudsz....
Még, pár hétig 39 éves vagyok, és ismét rávetemedtem arra, hogy regisztráljak egy társkeresoben.

Nem ragaszkodom ahhoz, hogy itt találjam meg a páromat, csak adok egy esélyt, hát ha mégis itt leledzik.

Szerintem elég sokoldalú vagyok és nyitott a legtöbb új dologra.
Jó lenne egy olyan társat találni, aki humoros, megbízható és esetleg még szeret táncolni is.

Senki sem ismerheti meg teljesen egy másik ember lényegét, csak akkor ha szereti, ha meri szeretni. A szeretete teszi képessé arra, hogy meglássa a szeretett személy alapveto vonásait és tulajdonságait; sot mi több, meglássa a benne rejlo lehetoségeket is. Viktor E. Frankl

"Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek kedves arca eluzi lelkünk bánatát, akinek egyszeru jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk " Hemingway

"Minden pillangó addig repül, míg színes marad a szárnya." Szeleczky A.

Bármilyen gazdag is vagy, ha meghalsz, a pénzed nem jelent semmit. És mit ér a státusz, a hírnév, ha senki nem áll melletted? Más szavakkal: a pénz és a tekintély nem feltétlenül kellenek ahhoz, hogy tartalmas életet élj. Mi az hát, ami valóban számít nekem? Könnyu kérdés volt. Tenni valamit másokért, a társadalomért. Törodni a többiekkel. Megérteni és megértetni magunkat annyi emberrel, amennyivel csak lehet. Egyik sem könnyu dolog, de tudtam, ha elérem céljaimat, büszkén mondhatom, hogy boldogan élek. A lényeg: meg kell tanulnom magasra értékelni önmagam.

Sodródom az élet tengerén, és szeretném ha lenne valaki aki csatlakozna
Londonban élek nem is olyan régóta, de nagyon tetszik, remélem sokáig maradhatok itt....
Szeretnék megismerkedni olyasvalakivel, aki hasonló beállítottságú mint én, és ha úgy alakulna akkor együtt élvezni az élet örömeit.
Néhány beszélgetés alkalmával pedig majd kiderül, hogy TE vagy e az az illeto....
.......................................................................................................................

Ok. The New is ..............I am in London 2 years ago. Nem feltétlenül párkeresés céljából lepek fel az oldalra, barati kapcsolat szempontjaból esetleg, de mirol is beszélek férfi no közt ilyen nem létezik. Nekem van , ennyit errol. Légyszives mielott még bárki irna üzenetet nézzen mélyen magába és gondolkozzon el azon h milyen célból ir bármit is mert túl fárasztó olvasgatni a hülyébbnél hülyébb üzeneteket. Én ha bárkivel is megismerkednék ezen az oldalon , mint partner annak a személynek minimum 12o% -os IQ val kell rendelkeznie. illetve alkatilag is perfectnek kell lennie, lehet most néhányan azt mondjatok.............a blond bla bla bla.........nem érdekel mert igazam van.... nagyon fontos számomra a belso és a külso egyaránt.....a megfelelo személy érdekel ha van ilyen ezen az oldalon......thanx

Magamról téves a kép, sok pasi like this blond girl.....ahhhhhhhhhhhh.....yes yes ............kiábránditás végett , már rég nem vagyok szoke ........barna hajam van...............ORIGINAL ............

Ne haragudjatok meg a szavaim miatt , azokra az emberekre gondolok akik hasonló véleménnyel vannak a ....hu ról , az ido drága.......ami meg nincs in this world......................

Én egy kedves lány vagyok, fun I think...............de nem érdekelnek a felesleges témák...........Sorry

A mosoly a legrövidebb út két ember között
Egyedülálló, átlagos 32 éves no vagyok. Szeretek nevetni, viccelodni, emberekkel ismerkedni, barátkozni.
Természetkedvelo vagyok. Szeretek fürdobe, strandra járni, felfedezni uj helyeket, kirandulni, utazgatni,olvasni, viszont moziba nem annyira.
Sportok is erdekelnek, viszont a focit egyenesen utalom

A hülloktol írtózom, egyébként állatbarát vagyok.

Nem tökéletes pasit keresek, hanem olyat aki hasonló beállítottságú és nem féltékeny tipus.

Life is too short, to be shy.
.. eves eletvidam, kozvetlen no vagyok. ... evig Londonban eltem, aztan mult nyaron Valenciaban, majd Belgiumban es egesz mostanaig Monte-Carloban, es most par honapja ismet Londonba elek. Szeretem a pozitiv embereket es a pozitiv gondolkodast. Keresem a masik felem. Orok abrandozo tipus vagyok. Szamomra nincs lehetetlen, csak olyan amiert nem akarok eleget tenni. Szeretem ha szeretnek es viszont szerethetek. Fontos, hogy oszinte legy!!!!

Szabadidomben szeretek jokat beszelgetni az elet nagy dolgairol, nevetni, bulizni, mozizni es Londonban a szinhazat is kedvelem. Imadok utazni, amikor tehetem bejarom ez a csodas vilagot. Ha tobbet szeretnel tudni akkor irj batran!

Mosolygos szep napot mindenkinek!

Par idezet tolem :

"A vilagban barhol elsz, mindenhol talalhatsz ertekes embereket, csak nyitottnak kell lenned."

"Ne jatsz masok erzelmeivel, mert az elettol visszakapod a replayt."

"Az elet egy hullamvasut, neha fennt, neha lennt, neha egyedul, neha tarssal."

"Soha ne varj masokra, mert mig masokra varsz a lehetosegek elillannak."

"Egy szivbol jovo oleles mindig mindenkinek jolesik."

"Inkabb merulj ki szeretkezesben, mint vitazasban."

Ha már csináljuk, akkor nagyon
2008 augusztusaban ugy hozta a sors hogy kaptam egy lehetoseget hogy uj eletet kezdjek a duci nok es gusztustalan pasik orszagaban. A beka popsija alol kezdtem mint altalaban minden `idegen` itt a szigeten, de mara mar felkuzdottem magam a cseresznyefa also agaira. Batrake a cseresznye Tehat eletem ezen reszevel meg vagyok elegedve, sikeres vagyok es szabad, megkuzdok mindenert, amit a fejembe veszek veghez viszem, nincs elottem hatar. Mindent akkor es azonnal!!! Magabiztos, talpraesett, eros belso kisugarzassal aldott meg a jo isten, 2 draga fiu testverem mellett naprol napra edzettebb leszek. Abbol a jooo nagyszaju, cserfes, bolond es orult kategoriaba tartozom

Hogy elhetnenk tul humor nelkul?
kisse ido-latta/ette/nyutte, de meg mindig jo allapotban levo, univerzalis haztartasi robot-gep elado baratsagos aron (esetleg ingyen elviheto)
Szemelyes atvetellel.

Egy tisztesseges uriembert keresek a vevo szemelyeben. Hahooooo! Van ott valaki?ki?ki?ki? Leteznek meg ilyenek a Fodon?don?don?don? Hallotok?tok?tok?tok?tok?
Semmi... Csak a nagy batar echo.
Cafoljon ra valaki, kerem.

Elvarasaim mindosszesen:

legyen szorakoztato es sziporkazo, de ne csabitson. Engem lehet. Mas noket lehetoleg ne.
Ismerje a szerelmet. Hangsulyozom: s z e r e l e m. Nem valami mas eltevelyedes. Ha ez ismeretlen fogalom szamara, akkor sajnalom, ne eroltessuk.
Legyen t i s z t e s s e g e s. Azaz megbizhato, huseges, tiszteletteljes (ugy ertem, tisztelje a noi nemet)

Hat olyan sokat kerek?

En magam: 3. (mindjart 3.)eves, keson ero, de mar jocskan kamaszodo no vagyok, par fustbement tervvel a hatam mogott, es sok igeretes otlettel magam elott. Csak az a ferfi tudja folkelteni a fantaziamat, aki meg tud nevettetni. Csalodtam parszor, de nem adom fel, mig elek, es azert is megtalalom a masik felemet. Jelenleg Del-Angliaban elek. NEM tervezek a UK-ben maradni tul sokaig. Kerem, csak olyanok irjanak, akik - ha itt is vannak az Egyesult Kiralysagban - nem akarnak huzamosabb idot itt tolteni. 2005 ota vagyok kint, valoban helyszint szeretnek valtani mihamarabb. Ha minden jol megy, legkorabban ugy 2010 masodik feleben lenne jo tovabb lepni.

...................................................................................................................

Szio!
... Londonban elek, mar 3eve. Alapvetoen egy vidam lany vagyok. Foleg ha a nap is sut. Imadok mindent, ami erdekes. (Erdekes informaciokkal mindig ellehet kabitani. Egyebkent szeretek mindent, es mindenfele dolgot csinalni.
Nyitott vagyok mindenre, es mindenkire.
Vagyis ha beszelgetni szeretnel, akkor is megtalalsz.

Keresem azt az embert, aki szeret viccelodni, konnyed, szereti a sportokat (vagy hajlando lenne velem jonni sielni), szeret szeretni, kettesben nyaralni, es szeretne velem felepiteni a jovojet! Fontos, hogy nalam magasabb legyen a ferfi! A lany nem szamit

Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél
Nos hat, nem is tudom hol kezdjem?!
Egy atlagos 16 eves lazado lany vagyok, atlagon feluli hulyeseggel.
Szeretem az eletem, s szeretek elni, meg akkor is ha sokszor szar.
"Mosolyogj akkor is, ha belulrol rohadsz!" :d
Nem tartom magam egy hamar kudarcba fullado csajnak, szeretem a kihivasokat. Ezert is vagyok itt.
Na akkor picit meselek magamrol.
Ugy erzem, miota eszemet tudom tuti rocker ver folyik ereimben.
De sajnos csak 12 evesen kezdtem sejteni azt amit a legelejen kellett volna tudnom: Rockernek szulettem.
Habaar... 6 evesen is eleg szepen eljatszottam legkedveltebb leggitarommal. Na mind1.
Nehany banda akik felnyitottak a szemem: Iron Maiden, Kalapacs, Akela, Korn, Korpiklaani, Linkin Park, Depresszio, Nightwish, Pokolgep, Ossian. Plusz meg sok mas amit nem sorolok fel, mert reggeltol estig itt sorolnam.
Sok ember mindig megkerdezi tolem, hogy a rockerseg, kinezetre is kihat e?!
Nos, errol csak annyit, hogy igen... Add meg a modjat annak, hogy kinezetre is kimutasd a stilusodat, de ne vidd tulzasba. Nem igazan csipem, az olyan embereket akik full feketebe oltoznek, borgatya, bordzseki, acelbetetes meg kutyalanc mindenhol, de kozben Tokio Hotelt meg No Thankset hallgat. Hat, No thanks, en nemkerek belole.
2010. marcius 20-a ota elek itt kint Londonban. Forest Hill reszen...
Klassz kis kornyek, klassz emberekkel, de sokszor unalmas...
Keresztanyammal, baratjaval meg hugommal elek itt.
Hugom az oruletbe kerget, a 30 evesekkel meg mar a tokom kivan...
Ezert elonybe vannak a Londonban elo, ismerkedni vagyoak :d
Mondjuk... Vicces... Elonyben...
Ugyan annyi az eselyuk mint a Londoniaknak :d
Csak veluk nehezkesebb lenne a tali :d
No mind1. :d
Aszem a vegere ertem a "bemutatkozas" resznek.
Ha valami kerdesed van vagy nem ertessz barmit, varom leveled.
Igerem nem harapok. Max ha kered :d
Tovabbi szep reggelt/napot/delet/delutant/estet/ejszakat/hajnalt. :d
A Rock'n'Roll szelleme legyen veled na es persze 1 rekesz sor :d
The End.^^

Egy érzékeny ember vagyok egy Bohóc lelkével...aki a kritikus pillanatokban mindig rávesz arra,hogy elszúrjam.
Szorult belém némi rafkó...
"Kurva az ágyban,mester a konyhában,úrino a társaságban"

"Az igazi csajok nem tökéletesek,mert a tökéletes lányok nem igaziak."

Mért jelöl valaki barátnak,ha azt sem tudja,ki vagyok???
NE JELÖLJ BE!!!!

Megkérem azt a pár leszbikus és biszex hölgyet,akik folyamatosan próbálkoznak,hogy ne tegyék!Lányok,rossz ajtón dörömböltök.Mert ez már nem egyszeru kopogás...

"-Téged mi idegesít jobban,a tudatlanság vagy a közöny?
-Nem tudom és nem is érdekel..."

Imádom az ilyen 50 kilós,önmagát tükörbol,lehúzott zippzáras pulcsiban fényképezo kis majmokat. És bejelentik,hogy komoly kapcsolatot szeretnének. Gyerekek,ez egy feladat,ehhez fel kéne noni...

A muszáj még mindig J, nem LY! Az egy 1 gy és a mindig 2db rövid I!!! Szabad idotökben ne magatokat fényképezzétek a tükörben, hanem nézzetek bele a helyesírási szótárba, sokatokra ráférne!!!

Aki playboy kislányt keres, rossz ajtón kopogtat, én az értelmes nok közé tartozom, aki megválogatja, kivel kezd el beszélgetni. És igen, sokat tanultam életem folyamán, több értelmes mondatot is össze tudok rakni egymás után anélkül, hogy lenne benne Oooo vagy hosszas gondolkodás. Nekem volt helyesírási szótáram és idom is arra, hogy megtanuljak pár alapveto dolgot. Hogy a vagyok az nem vok és a megyek az nem meek...stb. Ez az ütodöttek nyelvjárása, én nem vagyok iskolázatlan...

Komoly kapcsolatot keresek!!!
Megkérném a kedves urakat, hogy olvassanak elobb, mielott bármit is szeretnének. Ha nem vagy képes 1 értelmes mondatot sem leírni helyesírási hiba nélkül, akkor nem egymást keressük. Remélem elég értheto voltam.
Csak normális bemutatkozó levélre vagyok hajlandó válaszolni.
Köszönöm.

Angliában élek, és a személyes találkozás híve vagyok, aki ezt nem tudja teljesíteni azzal nincs mirol beszélnem.
Nem hiszek a távkapcsolatban sem.
Mint írtam, elegem van az 1-2 mondatos bemutatkozó levelekbol, a levél nem itt kezdodik szerintem. El kellene gondolkoznod mielott bármi lépést is tennél felém. Köszönöm, hogy elolvastad.

Nem adom fel! Küzdök, ha kell, szembeszállok mindennel!
"Fontos, hogy megtanuld: nem szerethet Téged mindenki.
Lehetsz te a világ legfantasztikusabb szilvája, érett..., zamatos...,kívánatosan édes,és kínálhatod magad mindenkinek,de ne feledd:lesznek emberek akik, nem szeretik a szilvát. Meg kell értened: hogy te vagy a világ legfantasztikusabb szilvája, és valaki, akit kedvelsz, nem szereti a szilvát,megvan rá a lehetoséged,hogy banán legyél. De tudd, ha azt választod, hogy banán leszel, csak középszeru banán leszel. De mindig lehetsz a legjobb szilva. Vedd észre, hogyha azt választod, hogy középszeru banán leszel, lesznek emberek, akik nem szeretik a banánt. Töltheted életed további részét azzal, hogy igyekszel jobb banán lenni, ami lehetetlen hisz te szilva vagy, de megpróbálkozhatsz megint a legjobb szilva lenni..."- Ezért nem kell megváltozni...Felesleges.

Jelenleg angolt tanulok, épp ezért vagyok most au pair egy családnál, de késobb szeretnék majd itt kint dolgozni gyógytornászként.

A másokkal megosztott élmények fuszerezik meg az életet.

Mielott megfogalmazódna a kérdés, Londonban élek...újra.

Imádom a zenét; a kutyákat kivételesen--> ami mindig volt, van és lesz..
Nagyon szeretek vezetni, motorozni, biciklizni, síelni, hajókázni, a csajokkal csacsogni, jönni menni, kertészkedni, túrázni, ping-pongozni, teniszezni, jókat enni, sétálni, koncertre, színházba járni; továbbá a jó könyveket és a társasjátékokat is.
Jó emberismero vagyok. Nem keresem görcsösen mr BIG-et, elvagyok, de az egoista liliomtipró és "trófeagyujtogeto"-re nem pocsékolom az energiám, azonban ha találok olyasvalakit akivel nagyon szupi jól érzem magam és ez kölcsönös, természetesen nem utasítom el...próbálkozom, na

Minden nap tiszta lappal indul, és sosem tudhatod ki firkálja össze
Nem vagyok egyszeru és nem vagyok átlagos, nem vagyok tökéletes, és nem vagyok álszent!
Sok minden nem vagyok amit szeretnél,hogy legyek. Én én vagyok, képes vagyok kompromisszumokra, de megváltoztatni ne akarj, én sem akarlak!

Azt gondolom, hogy mindenkinek van egy félbetört szívecskéje, és attól még, ha a két fél nem illeszkedik tökéletesen egymással,attól még képesek összecsiszolódni és eggyé válni! Ez természetesen sok munka, kompromisszum és miegymás.

Valóban Angliában élek, méghozzá Londontól 50 perce D-felé, Edenbridge közelében.Nem tervezem,hogy a közeljövoben hazamegyek,de ki tudja, kérlek ha Magyarországról írsz, akkor ezt vedd figyelembe!

Szép napot Neked

................................................................................

Élj úgy, hogy ha lepereg elotted életed filmje, legyen idod kimenni sörért
Ha nincs feltöltve publikus képed, akkor ne is próbálkozz...Esélytelen. A másik pedig, hogy a magasság igenis számít....Jahh és ne zaklassatok "webcamsex-szel", mert sztem ez beteg dolog...Vagy éloben, vagy sehogy
És a tajparasztok is kíméljenek...Aki nem tud normálisan ismerkedni, az ne tegye... Jah és akit nem érdekel, ami ide van írva...az ne olvassa

Ideje lenne bemutatkoznom...talán akad 1-2 normális fazon is itt
Tehát. Ismerkedés céljából vagyok itt, ez azt takarja, amit jelent. ISMERKEDNI. Ha szexpartnert keresnék, esküszöm azt jelölném be No persze nem vagyok semmi jónak az elrontója
Általában hagyom, hogy sodorjon az Élet amerre akar...majdcsak kisül belole valami jó is néha. Egyébként nem vagyok kapcsolatban, mert ahhoz kell az a bizonyos...nagyon megfelelo partner
Kedvelem a magas, kedves pasikat, foleg ha a közelemben lakik az illeto
Na szóval, ha ezek után még van kedved, írj bátran, max nem válaszolok

"Nekem van életem, csak helyet csináltam benne neked."
"A nok nem szeretik sem az ordító majmokat, sem a bólogató kutyákat. A nok azt szeretik, ha csendben lépked mellettük a Tigris."
Ja igen, az élet nem tövig marcipános csokikuki....

"Mama ANULU mumu ámen ooooo nyik-nyik-nyik-viiiiiiii"
Portsmouth-ban élek, (egy kis segítség: messze Londontól, délre....) szóval ezzel spórolok nem kevés embernek egy felesleges kört.....

Ha dohányzol, vagy egy szétszteroidozott gyúrós gyökér vagy (és extrában még borotválod a karod-lábad-hátad-segged), vagy gondolataid csak a kekszelésen-drogozáson-balfaszkodáson járnak, vagy csak szimplán nem tudsz 3 értelmes mondatot egymás után összerakni, kár írnod! Ha reggelente/buli elott min. 30 percet igényel, hogy emberi formát alakits a fejedbol, vagy egész nap a tükör elott nyálazol magadnak, szintén felesleges idopocsékolás irnod...

Nem gerjedek a nokre!!!!!! Egyáltalán!!!!!! Párokra pedig mégkevésbé.......

Nem vagyok már 16, és nem esek hanyatt egy "Mondták már, h szép a szemed?" - féle süketeléstol...

Ha nem tudod, hogy mit akarsz az életben, és/vagy "Anyucipicifia" vagy, hanyagolj!

Nem szexpartnert keresek, és ne fárassz, légyszi az efféle debilségekkel!

Én - sokakkal ellentétben - relatív becsületesen kitöltöttem az adatlapomat. Értem ezalatt, hogy tettem fel képeket magamról, továbbá megadtam nem kevés infot magammal kapcsolatban. Hatalmas hátrányt jelent számomra, ha ez Nálad nincs meg! Mondhatni, ha nincs legalább 1 használható képed MAGADRÓL (amit nem a gugliból szerváltál vmi atomhelyes hapsiról), továbbá "nem vetted észre" a Bemutatkozás/Adatlap fülecskéket, válaszra sem foglak méltatni. Minden egyéb esetben igen.

Ha levelet írsz Nekem, kérlek elotte legalább futtasd át a leírtakat egy Word-ös helyesírás-ellenorzon! Nyilván az angol klaviatúrára nem lehet mindent ráfogni....

Tolem mindig az igaz véleményem kapod, mégha fáj is...Sokszor vagyok akaratlanul is sérto, sot, néha már-már bunkó...De igyekszem moderálni magam...De nem lehet rám haragudni, mert egyetlen mosolyommal leveszlek a lábadról!

Megorülök a krumplistésztáért és a hortobágyi húsos palacsintáért.

Ha rossz kedvem van, semmivel nem lehet felvidítani, csak felbosszantasz, hogy ezt megkísérled.

Na, ezek tudatában várok csak leveleket!!

Mint említettem, mindenkinek válaszolok, ha van képe, és közölt némi háttérinfót magáról...Ha nem vagy az esetem, meg fogom mondani, nagyon kedves-bájos-tündér formában, de ez a lényegen nem változtat. Tehát kérlek, fogd fel, és ne kezd el égetni magad, h droid üzenetekkel fárasztasz utána.

Szalonnassy Albin urfi 2011.11.18. 05:56:34

@vészmadár (pica pica): you lucky bastard! csak nem egy tanitvanyod bokod? (vagy tanitvanyod bok?:))

Ernoke 2011.11.18. 08:58:06

@Bicepsz Elek77: a 80 kg-os dumával mi a baj? nekem is ez volt a max súlyhatár, és külön ki is írtam, h efelett senki ne írjon. a csajnak teljesen igaza van. (mondjuk ezt biztos nem én írtam, a 47 kilót se sűrűn érem el, 49 pedig még életemben nem voltam...)

a többi se annyira gáz sztem, bár csak az elejét néztem meg a kommentednek, teljesen indokolt pl. a „nem szexpartnert keresek”. irgalmatlanul sok levelet kap az ember pucér faszokkal, fétisekkel, vagy csak szimplán nős köcsögöktől, akik „kényeztetnének”.

A bólogató kiskutyás meg tök rendben van, ha sokan választják a tigrist, több marad nekem az üvöltő majmokból, mert én őket szeretem.:D

Bicepsz Elek77 2011.11.18. 09:57:26

Vannak azért visszatérő elemek.

pl.
"Nekem ne dicsekedj a pénzeddel, mert az nem számít"

"Anyucipicifia" vagy, hanyagolj!" És ez miért baj?????

"CSak ismerkedni akarok". Én meg b...ni!!!!

"Általában hagyom, hogy sodorjon az Élet amerre akar...majdcsak kisül belole valami jó is néha" DE TŐLED ELVÁRJA, HOGY "Ha nem tudod, hogy mit akarsz az életben..hanyagolja".

"az egoista liliomtipró és "trófeagyujtogeto"-re nem pocsékolom az energiám" dehogynem....

""Szeva' Cuna! Ko Kóla?" stílus nálam nem jön be!"
Na Persze...

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.11.18. 10:48:27

@Bicepsz Elek77: "Nekem ne dicsekedj a pénzeddel, mert az nem számít"

Itt a lényeg az, hogy ne DICSEKEDJ vele. De azért csak legyen, jó sok.

ezabloghunickmarfoglalt 2011.11.18. 12:45:12

@migueldiez:
sosem ertettem ezt az Amelie-rajongast, engem kiver tole a viz. Mar a plakattol is felall a szor a hatamon, ranezesre 15 ev gyogyszeres pszichoterapia!

Bicepsz Elek77 2011.11.18. 13:21:36

@altoid: Modoros ember nem dicsekszik. De ugye ez olyan, mint a "Szégyen a futás, de hasznos" elv. Sajnos modortalan világban élünk.

A finnyas csajoknak meg üzenem
www.youtube.com/watch?v=LHSpO_oERtI&feature=related

Ernoke 2011.11.18. 13:29:30

@ezabloghunickmarfoglalt: Az amélie szirupos, de továbbra sem értem, miért utálja ennyire mindenki, sztem arról szól, h a szerencsétlenek is lehetnek boldogok, meg h az emberek többsége pszichés eset (ami igaz). (mondjuk jeunet maradhatott volna a steampunk-látványoknál, az elveszett gyerekek városához képest az amélie tényleg kalap szar)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.11.18. 15:14:01

@Ernoke: mert ez a kis malackafejű picsa a nagyra nyílt boci szemeivel meg a "hűdeeredeti vagyok és ártatlan meg édibédi" affektáló, picsoid bölcsésznyaffogásával csakis arra ingerel, hogy addig basszam seggbe, fejét jégcsákánnyal ütve, míg a vérrel keveredő szar a szemén folyik végre ki...

ehh...

A Tyne folyó déli partja 2011.11.18. 18:41:13

@eastern sugar: igen, nekem is ez vele a bajom. na meg, hogy semmitmondó általánosságokat mond (bár én csak újságban olvastam ilyen társkereső rovatot, de feltételezem, hogy a neten is ugyanezt mondják.)
hogy x. éves vagyok, hajam-szemem színe ez és ez, foglalkozásom ez, lakhelyem ez, keresek kapcsolatot. ez alapján az összes résztvevő írhat mindegyik másiknak.

A Tyne folyó déli partja 2011.11.18. 18:42:55

@eastern sugar: meg a másik, ami engem idegesít(ene, ha ilyesmire vetemednék), hogy én elbeszélgetek akárkivel. na de az nem jelenti azt, hogy akkor már van egyébre is esélye. engem is baromira idegesítene, hogy azért beszélgetek valakivel, hogy hátha kapcsolat lesz belőle.

A Tyne folyó déli partja 2011.11.18. 18:51:44

ja, még valami, a poszt első mondatáról. hogyaszongya:
"Aki a „FÉRFIT” keresi – így írja a lelkem, csupa nagybetűvel….vagyis neki bármilyen manus már nem lesz jó"

hát bakker, még jó, hogy "bármilyen" nem lesz jó. vagy a lányoknak tilos visszautasítani valakit, el kell fogadni akárkit, vagy mi?

Bandibacsi34 2011.11.18. 22:59:36

@Animacs (a Tyne folyó déli partja): Na ja ezek a csajok assziszik ok a sved hercegno, akik meg a Levente kiralyt is visszautasithattyak.....(helyes nem iras csak a stilisztika miatt)

eastern sugar 2011.11.18. 23:39:47

@Animacs (a Tyne folyó déli partja): igen, mert szerintem ennek az egésznek pont az a varázsa, hogy járkálsz a világban, beszélgetsz emberekkel /már ha/, és a dolgok alakulnak maguktól, ennél talán csak az a rémesebb, hogy barátot keresek ilyen és olyan feltételekkel, elveszi az egésznek az ízét szerintem

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.19. 14:03:09

Felnőtt nő már rég nem királylány. Max. míg édi-bédi, aranyhajú, csillogó szemű, ártatlan kisleány volt. Aki mást állít, az egy ordas nagy hazug. Aki meg elhiszi neki..... no comment.

Az Amelie-összefoglalóért köszönet az illetékesnek. Már értem, miért ugrottam fel rendre a kanapéról a 3. mp után, minden egyes alkalommal, mikor elhatároztam, hogy én márpedig megnézem ezt az ótvart. Egyébként ezen a téren valami gond lehet a franciákkal. A "Hosszú jegyesség" is egy kínszenvedés volt. Bekapcsoltam, hogy Nagy Háború flanszia szemmel, ojje, erre valami hibbant némber road movie-ja meg 2,5-3 órás agonizálása bizarr látványvilágú képeken. Van egy gyanúm, hogy tőlük indult ki ez az egész Keresztanyus-FejősÉvás-Ulpiusos hazai rettenet. Brr.
Mondtam már, hogy múlt héten pótoltam az Apocalypto-t? Éjnek évadján? És nem is olyan borzalmas, mint mondták? Passióhoz képest meg végképp. Bár attól a kútbéli agonizálástól igazán megkímélhetett volna Gibson papa. Az ereimet vagdaltam már szinte, hogy a mindenórás csaj 6x esett a hasára, és semmi baja nem lett. Életképtelen, hatásvadász időhúzás. Inkább akkor néhány jelenet, ahogy tüskével kivert kötéllel áldoz vért a nyelvéből Quetzalqoatl-nak az uralkodó neje.

Ja, társkereső működhet olyannál, aki ránézésre szeret bele az emberekbe? :-D

A Tyne folyó déli partja 2011.11.19. 16:45:06

@neccharisnyás útonálló: "Ja, társkereső működhet olyannál, aki ránézésre szeret bele az emberekbe?"

szerintem pont azoknál működik. mert ki más döntene el egy találkozó után, hogy van -e értelme folytatásnak?
amit meg mellesleg én nem értek. egy találkozásról mi derül ki valakiről? hogy jó lesz-e társnak, az tuti nem. ilyen alapon viszont az összessel meg kell ismerkedni, és egy csomót randizgatni...én se értem ezt.

és úgy látszik, én vagyok a világegyetemben -de legalábbis a modoroson - az egyetlen, aki nem látta az Ameliet...(sem).

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2011.11.19. 17:18:26

én bírom az amélít és milyen jó az a fülbemászó melódia, a franciák különben is ilyenek, bájosan együgyű, felfingott modoros ripőkök

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2011.11.19. 17:26:19

@vészmadár (pica pica): Azért ez a komment egy nagyon szép és őszinte komment. Egy igazi Úr vagy! :)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.11.19. 17:39:49

@Modor Tibi: ne haragudj, nah... van, amikor egy adott passzban épp az adott kérdés talál meg... általában azért még az állatvilágtól elválasztó kerítésen innen vagyok...

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.11.19. 17:45:21

@Professor Pizka: MESTER!!! Ezt a mondatodat, ha megengeded, használnám Ars Poetica-féleségként!
"jó film, az ott kezdődik, hogy van benne csöcs és/vagy gépágyú. A többi nem jó film."
Zseniális, baszki, majdnem teleköptem a notit sörrel!!! :D:D:D

Celtic 2011.11.20. 10:28:56

@Nadiposzi: AAAAA, most kapcsolok, ki azaz Attila :) Erre en is emlekszem, akkoriban gyakran utaztam Pecsre es barmelyik kocsiba szalltam, ott volt a hirdetese tagelve a kocsi falara :)

Celtic 2011.11.20. 10:52:05

@Animacs (a Tyne folyó déli partja): Nyugi, en sem lattam. Meg nagyon sok mindent sem (es Bud Spencer filmjeit is utoljara 25 eve elveztem)

[c] 2011.11.20. 23:09:34

@Nadiposzi: Jujj.
"35 éves, erkölcsös, keresztény szellemiségű hajadon" - vagyis egy szűz 35 éves?

[c] 2011.11.20. 23:23:44

@El Topo (Sgt. Elias): Szerintem az IGAZI NŐ Jane Austen-filmfeldolgozásokat néz és gyakran kifejezi vágyódását e világ iránt, amelyben "még tisztelték a férfiak a nőket", illedelmesen udvarolnak nekik blablabla. Persze arról megfeledkezik, hogy nem született mindenki arisztokratának.

[c] 2011.11.20. 23:39:33

@Bicepsz Elek77: "És ez miért baj?????"

Mert anyucipicifiának nincsen saját véleménye, vagy ha van is, képtelen kiállni az igazáért (pláne a szeretett nőért) - ebben semmi férfias nincs.
A másik, hogy egy az imádott anyához képest az "új nő" soha semmiben nem lehet elég jó.

[c] 2011.11.20. 23:43:45

@neccharisnyás útonálló: "És nem is olyan borzalmas, mint mondták? Passióhoz képest meg végképp."

m1? Mer' én nem most láttam, de szintén tévében, és a legdurvább jeleneteket tudtommal kivágták. (Azóta még nem pótoltam...)

2011.11.20. 23:50:50

@tea fan:

Mint a 9/5 Randiban: "- Ja, és szűz vagyok. - Aha, szóval érdekel az asztrológia?"

A Tyne folyó déli partja 2011.11.20. 23:55:14

@tea fan: hehe, most vitáztam épp valakivel, hogy szerinte minden férfi pátyolgatásra vágyik, mert anyucit keresnek a nőben. mind, kivétel nélkül. (persze férfi az illető). én meg nem vagyok hajlandó pátyolgatni, voltam olyannal, elég is volt.

A Tyne folyó déli partja 2011.11.20. 23:59:48

@tff: hehe, akkor rám majdnem passzol, csak én már 36 éves Szűz vagyok. remélem, nem az én keresztanyám volt a hirdetés feladója:)

Ernoke 2011.11.21. 09:15:41

@Animacs (a Tyne folyó déli partja): Sztem ez igaz, ugyanannyira, amennyire az, h mi nők apapótlékot keresünk a férfiakban. Mindenki vágyik arra, h pátyolgassák.

@neccharisnyás útonálló: A Hosszú jegyesség sztem kiváló film, az Apocalypto pedig annál is jobb. Nem tudom, egy filmnek mit kellene nyújtania a bizarr látványvilágon meg a hatáson kívül, a hatásvadászat a művészet lényege, aki csinál bármi művészit, az tudja. (Amúgy Mel Gibson bármennyire is egy faszkalap, kiváló rendező, hogy lett volna már borzalmas egy filmje is…? Na jó, a Passió egy kicsit unalmas, de az Apocalypto gyönyörű mese lett, még az emberek is egytől egyig gyönyörűek benne.)

1 találkozás pedig csak azt dönti el, h lesz-e _bármilyen_ kapcsolat kettőtök között a jövőben vagy nem. Ránézésre meg hogy lehet beleszeretni bárkibe? Mert érezhetek erős vonzódást egy kreol Willem Dafoe iránt, de ha ránézek, azt speciel nem látom, h önálló világnézettel és megfelelő élettapasztalattal rendelkező férfi, vagy mondjuk egy divatmajom Parov Stelar rajongó, akinek az Instant a kedvenc helye, és szabadidejében Greenpeace-zik...

Ernoke 2011.11.21. 10:39:20

@vészmadár (pica pica): nem is malackafejű, a szemei meg _őzikék_ bakker...
de ez olyan szép volt, h elképzeltem a kolléganőmre alkalmazva, és jól esett, köszönöm:D

[c] 2011.11.21. 14:09:48

@Bicepsz Elek77: Ugyanmá.
A férfiak folyton szidják az anyósukat, ti tudjátok, miért. Na, ez pont ugyanolyan.

[c] 2011.11.21. 14:22:20

@Ernoke: "Mindenki vágyik arra, h pátyolgassák."

Szerintem nem egyről beszéltek/beszélünk. A pátyolgatás egy apa- ill. anyapótlék típusú kapcsolatban infantilizálja a pátyolgatottat, vagyis megfosztja felnőttségétől, azaz döntési képességétől, lehetőségétől és felelősségétől - nyilván ez utóbbi bizonyos emberek számára a fő nyeresége ennek a dolognak.
Amire te gondolsz, szvsz, az egyszerű odafigyelés, kedvesség, empátia, segítőkészség. Ti. mivel fontos nekünk a másik, érdekelnek az érzései és a problémái. Ebben nincs infantilizálás, a szülő-gyermek viszony alá- és fölérendeltsége, a "pátyolgatásban" mindez jelen van.
Legalábbis számomra ezt jelenti a "pátyolgatás", erről írt Animacs is, szvsz.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.21. 16:03:09

@tea fan: DVD volt.
@Ernoke: Filmje válogatja. Most konkrétan Kiefer Sutherland sorozatára kaptam rá, ami másról sem szól, csak hogy 2 ember ül egymás mellett egy 2 m2es dobozban a sötétben, és beszélget.
Hangulattól függ, hogy ezt akarom látni, vagy azt, hogy az Empire State Building hogyan omlik le, mert egy óriásrobot rátenyerelt.

Benyomásai, érzései vannak az embernek azzal kapcsolatban, akivel találkozik. A szeméből pedig szintén kiderül 1-2 dolog. Ha más nem, az, hogy mennyire lehet eladni a halpiacon. Az, hogy hogy' szereti a kávét, persze nem, de ahhoz, hogy ezt megtudd, több időt kell rászentelned egy találkozásnál, és egy olyanra, akitől már az első alkalommal is visítva menekülnél, nem fogsz.

Ernoke 2011.11.21. 16:56:45

@tea fan: akkor az úgy gáz, valóban, csak körülöttem nincsenek ilyen emberek.

@neccharisnyás útonálló: a visítva menekülés kevés kivétellel kiderül a netes profilból is, de neked is igazad van, meg nekem is kicsit nincs.:)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.21. 17:23:53

@Ernoke: Jó, figyelj, mondtam az elején, hogy nem próbáltam soha és nem is fogom. Részben azért, mert sok mindent fel lehet írogatni egy netes felületre, amiből ki tudja mi az igaz. Szal amit mondok az a személyes találkozókból merített tapasztalat. ;)

A Tyne folyó déli partja 2011.11.21. 21:11:26

@Ernoke: nem, nem vágyik mindenki arra. én utálom, ha meg akarják oldani helyettem az életemet. a pátyolgatásra vágyó ex viszont erre várt, mindenhova együtt kell menni, kísérjem el ide-oda, stb.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.11.22. 01:51:03

@neccharisnyás útonálló: ha a filmen gondolkodni kell, már baj van. Azt hiszem a gondolkodós filmekkel (legalábbis az eddig általam látottakkal) az a fő baj, hogy nagyon jelezni akarja, hogy ez itt most egy gondolkodós film, nem ám olyan, amelyikben Jack megdugja Jillt és mindenkit lelő a picsába. Az utóbbi évekből egy jó gondolkodós filmre emlékszem, egy híres színész magányos pisztolyhőst játszott benne és a végén felakasztották.
Megkímélendő magam a didaktikus filmektől, én bizony maradok a csöcs/gépágyú vonalon. Esetleg mutánsok, ahogy Szarkafalvy ig. h. úr azt találóan kiegészítette.
Amit még rühellek, az az ún. emblematikus vígjáték. Nemrég hatodjára is nekifutottam, hogy megnézzem a Ford Fairlane kalandjai (vagy mi) című filmet, hogy abban milyen jó szövegek vannak. Azt hiszem az a baj, hogy tizennégy évesen nem láttam. Tehát megintcsak: csöcs/gépágyú/mutánsok/autósüldözés.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.11.22. 06:18:15

@Professor Pizka: Azért mondjuk Fellini csinált jó filmeket is. Csöcs például eléggé megbízhatóan volt bennük.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.11.22. 07:42:41

@altoid: klasszikus olasz vagy francia rendező nem ér :-)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.11.22. 07:48:21

@Professor Pizka: én az autósüldözést nem szeretem, mert nincsenek érzelmi kötődéseim a géperejű járművek iránt, illetve csak 3,7 tonna önsúly felett, azzal már megbízhatóan lehet szoborparkot, városközpontot vagy üveg felhőkarcolót amortizálni.

Autó helyett jobban szeretem az idegen bolygók faunájának tagjait (azaz bármit, amit elmaszkírozott rinocérosz játszik a filmben)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.11.22. 07:53:38

@Professor Pizka: sztem a törvényen kívüli Josey Wales is gondolkodós. Én pl. sokat gondolkodtam, hogy akkor most tényleg mindig a háta mögött van a nap? és mi van, ha épp arra kell mennie, és váratlanul szembetámadják? mert ha megfordul, akkor hátba lőhetik...

vannak ilyen megválaszolatlan kérdések

Ernoke 2011.11.22. 09:03:58

_minden_, ami deep south-os vagy vadnyugatos: jó film. jó film még a magashegységes tibetis nembeszélős, meg a végtelen tajgás oroszos nembeszélős. ebből következik, h a jó filmet a táj határozza meg.:)

El Topo (Sgt. Elias) 2011.11.22. 09:26:25

@Ernoke:

Tudnék erről csinálni egy szép, negyed órás, fekete-fehér nyersanyagra forgatott svenket, ahogy biciklit tolsz a feneketlen, szibériai sárban. Persze csak akkor, ha te magad nem vagy feneketlen, érted hogy mondom.

Ernoke 2011.11.22. 09:52:47

@vészmadár (pica pica): a csöcs fogalma számomra nem bír értékkel, ezért filmben értelmezhetetlen, sajnálom...

@El Topo (Sgt. Elias): gizda vagyok, de azért elfogadhatóak a méreteim. ha szibéria helyett meg tudjuk dumálni mondjuk új-mexikót, és mindent fizetsz odáig, hát egye fene.:D

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.11.22. 10:01:50

@Ernoke: jójó, de a csöcs is táj, nem? oké, testtáj, de akkor is. Mi az, hogy nem bír értékkel? csak az bír, más dolgoknak ahhoz képest alig-alig van értéke...

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.11.22. 10:02:49

@Ernoke: "de azért elfogadhatóak a méreteim"

azt hiszem, közel a pillanat, amikor konkrét és kézzel fogható centimétereket kell majd megadnod a díszes úri társaságnak:)

El Topo (Sgt. Elias) 2011.11.22. 10:04:16

@Ernoke:

Engem a végtelen tajgás mondatod ihletett meg. Új-mexikó teljesen felborítja a művészi koncepciómat.

El Topo (Sgt. Elias) 2011.11.22. 10:14:03

Különben is, mi a franc van Új-Mexikóban?
Kurva sok homk, még egy kis homok, rengeteg kő, kibaszott csörgőkígyók, meg homok, meg Albuquerque.
Utóbbi 5, azaz ot darab toronyházból és a köréjük épített 10 Érdből áll.

Ernoke 2011.11.22. 11:21:58

@El Topo (Sgt. Elias): új-mexikóban _meleg_ van, kérlek. ez szibériában nincs. amúgyis mi akarsz lenni, Második Tarkovszkij?:D

El Topo (Sgt. Elias) 2011.11.22. 11:47:28

@vészmadár (pica pica):
Aki táborozott már dunai, tiszai homokpadon, az tudja, mitől jön a homokfóbia.
Második nap már semmid nincs, amiben ne lenne homok. A frissen felbontott konzervet is beleértve.

El Topo (Sgt. Elias) 2011.11.22. 11:50:28

@Ernoke:

Ma már nem lehet sajnos Tarkovszkij filmeket forgatni. Tudod mikor jönne össze a matek egy három(!!!) évig forgatott filmre?

demisec · http://thepit.blog.hu 2011.11.23. 18:11:17

nagyon-nagyon jó szöveg!!! Köszönöm!
süti beállítások módosítása