Hogyan fogjunk magunknak gazdag pasit?

2011/10/18. - írta: Modor Tibi

Egyre többen osztják azt a nézetet, hogy az igazi profi prostitúció nem is a szemétégetőnél, a 10-es úton, a lányosházakban vagy akár Dubajon zajlik - hanem civilizált, társadalmilag is támadhatatlan mintacsaládokban: legyen az lakótelepen, polgári lakásban vagy villában. 

Mert ugye lehet pénzért kisebb-nagyobb szolgáltatásokat alkalmi jelleggel vagy rendszeresen nyújtani egyfajta üzleti tranzakció keretében ott, ahol a kínálat és a kereslet találkozik - de mi van akkor, ha valaki az egész életét köti össze a másikkal elsősorban anyagi megfontolásból, a másikkal közös jövőt, gyerekeket, családokat vállalva? Ez az életvitelszerű kurválkodás (szándékosan kerülöm az angolból feleslegesen átvett aranyásás szót): itt nincs munkaidő vagy szabadnap, itt folyamatos gazdasági érdekkapcsolatban (ld. Csernus) élnek a felek.

Természetesen nem hibáztathatunk ezért senkit: a nőknél ez (állítólag) ugyanúgy genetikailag kódolt, ahogy a férfiaknál a vadászösztön: az anya életét és a gyermekei jövőjét biztonságban szeretné tudni, erre törekszik a párválasztás során tudat alatt is - majd ebben a megközelítésben idővel akár egyfajta érzelmi kötődés, szerelem is kialakulhat. Talán nem is veszi észre évekig saját számítóságát, aztán mire tudatosulna benne, addigra már késő. Vagy mégsem. Ja és igen, a férfiak között is van ilyen.

 

A falusi kislány

Gazdagon menni férjhez (micsoda modoros kifejezés már) - bár inkább gazdaghoz menni férjhez. Persze sokaknál ez nagyon is tudatos terv a kezdetektől fogva, amit társadalmi helyzettől és szerencsétől függően akár egy ugrásban - de azért a többségnél apránként haladva - hajtanak végre. Nem kell azonnal milliárdos vagy miniszter, kezdésnek nagyon jó lesz egy városi balek - de még oda is hosszú út vezet. Nem hiszünk a Hamupipőke-sztorikban, ugye.

A vidéki kislány nem hülye, és miután túllépett azon, hogy a község fiatalságának fókuszpontjainál (pizzéria vagy videotéka) motorral, később autókkal összeverődő, jasszozó gyerekek közül húzzon magára valakit, rájön, hogy ebben azért nincs akkora perspektíva. Lehet itt is valami viszonylag jól kereső, dolgos férfit találni, aki élete végéig eltartja őt, anyját meg a gyerekeket - de azért faluhelyen problémásabb dolog lelépni az embertől, ha valami közbejönne. Megszólják, kinézik. Mennyivel kézenfekvőbb megoldás inkább a városba, vagy inkább A Városba (Budapestre) menni dolgozni vagy tanulni!

Kollégium, társbérlet? Egyik se nagyon tetszik neki: sok mocskos nő (mindegyik olyan gusztustalan dolgokat művel a fürdőben meg amúgy is, csak ő nem), így saját albérlet kell neki. Lehetőleg jó helyen, jó állapotú és olcsón. Ez egyféleképpen fog csak menni (a pénzt azért sajnálja): be kell költözni valami lakásos faszingerhez.

Itt a nagyvárosban már könnyen megy minden: féléves-éves ritmusban lehet teljesíteni az üzleti tervet, még akár kis élvezet is lehet a dologban eközben. Főiskolán szintén vidéki srác, utána pesti srác, tanársegéd, majd szórakozóhelyen pesti vállalkozó, középvezető. Munkahelyen munkatárs, szenior munkatárs, felettes, felettes felettese. Véletlenül terhesek maradunk (Isten és a fogamzásgátló eszközök útjai kifürkészhetetlenek) Most már akár házasodni is lehet. Vigyáztam Drágám, de hát ha egyszer ilyen jó anyagod van..! Okos, mert tudja, hogy lehet hatékonyan élősködni másokon, de annyira azért nem, hogy saját magának egzisztenciát tudjon teremteni. Rafinált és érdekes módon sokkal inkább talpraesettebb, mint a nagyobb arányban a szépségiparban kikötő lakótelepi sorstársnők.

Visszatérve: nem kell rögtön felettes felettese, elsőnek nagyon jól megteszi a szorgalmas, ambiciózus balek. Neki legalább lehet akár élete végéig is mondogatni, hogy hát Drágám, látod, hozzád nem a pénzedért mentem, pedig olyan kérőim voltak... Aztán hátha mégis pénzes lesz közben, ráérünk utána dobbantani. Szóval kell egy szerencsétlen fasz(nak tűnő) szolgalelkű arc, aki elvállalja az esti-éjszakai műszakokat, a túlórát, a másodállást, csak hogy a kurvácskának meg minden zsarolás fő tárgyának és ütőkártyájának: a Gyereknek meglegyen a napi betevője. Az Okos Nő, mire oviba adja a második manócskát huszonsok évesen, már majdnem rendelkezik egy év munkaviszonnyal - ezzel aztán még több munkára késztetve urát, hogy ő vagy HTB-ként maradjon otthon, vagy végül kiegyezzen valami négyórás állásban. Bezzeg a Gyöngyiék most költöztek fel a hegyre, olyan szép lakásuk van - hát igen, a Peti IT-menedzser...

Pár év után aztán ha nagyon elidegenednek egymástól, kialszik a régi tűz, ráadásul a férje is iszik, veri meg félrelép (mindez bármilyen előzmény és ok nélkül történik, a Magyar Férfi genetikailag ilyen), akkor jöhet a válóper, a közösen szerzett tulajdon, a javak és persze a Gyerek igazságos felosztása. Kis szomorkodás, közösségi oldalakon magunkról kicsattanó boldogságról és felszabadultságról árulkodó barátnős-bulizós fotók, aztán jöhet a következő szerencsétlen. Egyedül mégse szép az élet.

 

Az au-pair

Azért lássuk be: aki egyszer járt már külföldön, az mind tudja, hogy a magyar pasiknál sokkal jobbakat találni kint - ráadásul még biztonságosabb, kiszámíthatóbb életet tudnak nyújtani porontyainknak és nem utolsósorban nekünk.

Amelyik kishölgy elegendően korán került ki a mesés Európába, abban ez kellően fiatalon tudatosodott - ő ennek szellemében is fog majd továbbtanulni, pályát választani. "Nekem amerikai/angol/holland/német/osztrák/olasz/spanyol/francia" férjem lesz." Vannak persze javíthatatlan romantikus alkatok, akik mondjuk szlávokra vagy türkökre vágynak, de ők nem számítók - csak valami álomvilágban élő kis szerencsétlenek. Magyarnak exit only, választott népnek open 0-24. Szóval megtervezik a leendő férj nemzetiségét, és tényleg meg is csinálják. Durva. Ott van a Jean-Philippe, a Ciarán, a Lorenzo - és már itt is jön a gyerek. Persze, ha megszületik, két nyelven fogjuk megtanítani, és még angolul is!

A végeredmény az lesz, hogy a büszke anyuka tört idegen nyelven beszél majd a kis Angelóval (hadd szokja az akcentust), Nagyiékkal meg majd nyolcéves korában évente egyszer mutogatva kommunikálhat otthon - ha kimondja két hét után, hogy "köszönöm", akkor tapsot kap. Ahogy minden külföldi Magyarországon. Ja, és az au-pair még hajlamos az évek során kioktatni a magyar szülőket, hogy ideje lenne most már tényleg megtanulni valami idegen nyelvet, hogy Pablitóval, családjával meg a gyerekekkel valahogy szót tudjatok érteni..! 10 évetek volt rá...

Áthidalhatatlan kulturális különbségek, felesleges stressz és ingázás, kiszolgáltatottság, anyjuk akcentusát szégyellő gyerekek, összeveszés az otthoniakkal - de legalább a jövőm és a jólétem biztosított. Ja, meg a gyerekeké, persze az övék főleg. Ők már egy boldogabb, szebb világban fognak felnőni, hacsak nem dől össze az egész pénzügyi rendszer.

 

A klasszikus gazdag

Gábor Zsazsa meg a többiek: na itt már azért nem árt egy biztos alap és háttér. Legalább származás, nemesi cím - de nem árt, ha egy kis tőkével (amit esetleg az előző férjtől sikerült örökölni-kizsarolni) is rendelkezünk. Itt is biztos szükség lehet törtetésre, de anyagilag túl rosszul járni nem: itt csak jól vagy jobban lehet járni. Bekerülni a születésen túl csak elképesztő politikai-, sportkarrierrel vagy csodaszámba menő művészsikerekkel lehet. Aki itt akar a semmiből hosszú távon kitartottá válni, annak valami nagyon különlegeset kell alkotnia.

E sorok írója nem is kíván ezzel a réteggel mélyrehatóbban foglalkozni: a realista hölgy inkább a fenti két életpálya egyikét válassza követendő modellként!

Sok sikert kívánunk!

672 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Tyne folyó déli partja 2011.10.19. 20:30:16

@dH2K: "mivel a gyermek külföldön született, külföldi állampolgár"
az nem biztos, az országfüggő. pl. errefele nem lesz automatikusan brit, csak mert itt született. ha az egyik szülő brit állampolgár, akkor kérhetik persze, de automatikusan nem lesz az.

amúgy meg: nem vihetné haza? EUn belül szerintem bárhova.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.10.19. 20:33:56

@Mc_Fly: Amúgy ha el akarod kerülni fentebb felvázolt sorsodat, ne vegyél el olyan nőt (akkor sem, ha nagyon hiányzik a dugás), aki:

- sokkal butább nálad
- lusta
- nem tudná magát eltartani nélküled
- BÁRMIBEN hazudott neked, akár egy alkalommal is

Az utolsó pont az, ahol sok férfi elcsúszik, főleg az Aranyos Srác típusú, mert azt hiszi, biztosabban magához köti a nőt, ha az függ tőle anyagilag. Pedig éppen az ellenkezője igaz: ha tudod, hogy a csaj amúgy simán ellenne nélküled, jó eséllyel tényleg kedvel.

dH2K · http://dh.squidcode.com 2011.10.19. 20:34:38

@Animacs (a Tyne folyó déli partja): Hát itt nem EU-n belüli, hanem a nagy víz két partján átívelő történetről volt szó.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.10.19. 20:34:53

@dH2K: @Animacs (a Tyne folyó déli partja):
Ezekből van a balhé, hogy aláírt Mo. valami nemzetközi egyezményt, aminek a tartalmát a józan paraszti eszemmel úgy bírtam felfogni, hogy a gyerek állampolgársága azé az országé, ahol már kicsit élt (születése után) és azzal, hogy anyuka önkényesen (vagy nem)hazacipeli az Ő szülőhazájába, emberrablást követ el, miniben.
De majd a jelenlévő jogot végzettek biztos kiokosítanak, hogy mégse olyan kerek az az alma, mint aminek gondolom. :D

dH2K · http://dh.squidcode.com 2011.10.19. 20:37:01

@altoid: A hazugságnak vannak kifinomultabb formái is. Például amikor három fasszal a szájában gurgulázik egy kapualjabn egy sarokkal arrébb miután elment tőled, hogy ki tudja fizetni a parkolóórát mert épp nincs nála apró, és arról nem beszél, akkor az nem hazugság, hanem egyszerűen nem tudsz róla, fel sem merül benned, ezért rá sem kérdezel, ezért hazudni sem fog róla sosem.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.10.19. 20:37:33

@altoid: Javítás: utolsó ELŐTTI pont. Még annyi, hogy persze megdughatod az ilyen csajt is, csak nagyon figyelj oda a gumi épségére...

Mc_Fly 2011.10.19. 20:43:23

@altoid: Igyekszem követni az instrukciókat!:D

Másrészt annyit már megfigyeltem, hogyha valami miatt elegánsabb ruhában csapatom a mulatozást, rögtön előkerül egy-két "italért beszélgetek veled" egyed, szóval valahol most tarthatok az átalakulás közepén. Viszont rájöttem, hogy megér nekem egy-két sör árát az, hogyha a kedélyes beszélgetés közbe be-beszúrhatok valami érdekes hullámtani problémát, és figyelem közben a reakciókat:D

dH2K · http://dh.squidcode.com 2011.10.19. 20:47:09

@Mc_Fly: Semmi sem áll ugye olyan jól egy férfinek, mint egy csinos nő az oldalán. Általában erre jön a többi is automatikusan. Kicsit huszonkettes csapdája ez is, olyan ez mint a hitel, először bizonyítanod kell, hogy nincs rá szükséged, és akkor utána kaphatsz amennyit nem szégyellsz.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.10.19. 21:20:37

@neccharisnyás útonálló: mintegy száz komment szólt róla, ó te Pasasokat Egy Pillantás Alatt IQ-Tesztelő Kommentmúzsa :-D

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.10.19. 21:28:53

@neccharisnyás útonálló: Két jogelv van, a ius sanguinei (a "vér joga") és a ius soli (a "föld joga"). Valamennyi állam az egyiket fő, a másikat kisegítő elvként alkalmazza. A ius soli szerint működő országban állampolgár az, aki az állam területén született, míg olyan embernél akiről nem tudni hol született, amíg ez ki nem derül a ius sanguinei ,vagyis a szülő állampolgársága alapján állapítják meg.
Magyarországon elsődleges a ius sanguinei, a szülő nélkül Magyarországon talált gyerek pedig ellenkező bizonyításig magyar állampolgár. Ha előkerül a szülő, aki külföldi, akkor a gyerek külföldi állampolgár lesz.
Ha a két szülő nem ugyanazon állam polgára, akkor megszerezheti akár mindkét állampolgárságot is a gyermek, feltéve ha az államok jogai ezt megengedik (nem lehet valaki pl. iráni-izraeli kettős állampolgár, akárhogy is akadt össze Avram és Fatima)
Az egyezmény családjogi döntések kölcsönös kikényszerítésére van, tehát nem kell Magyarországon külön gyermekelhelyezési pert eljátszani, ha a másik részes államban jogerős gyermekelhelyező határozat van.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.10.19. 21:32:27

@Mc_Fly: miközben azon agyalsz, hogy a kis cuncit úgy longitudinálisan, mint transzverzálisan, frekvencia- és amplitúdómodulációnak is alávetnéd? :-) Sőt, a két cunci által keltett interferencia sem zavarna :-D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.10.19. 21:59:33

@Professor Pizka:
Velem kekeckedsz, te Inszomniás Paragrafus-Huszár? Elkötötték a hőn szeretett lovaidat holmi filléres zsiványok, azért vagy morcos?
:D

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.10.19. 22:03:41

@neccharisnyás útonálló: nem azért.
"Csókolom az igazolványon amit át tetszett küldeni, nem az Ön neve van. Hát kié? XYZ. Jaj, hát az a menyem! üvédúr az övé nem jó?"
De jó. Hogyne. Elegem van.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.10.19. 22:23:58

@Professor Pizka: Dzsízösz! Épp most küldtek át fészen egy kézzel(!) lerajzolt postai csekket. Még a rubrikák keretét és a pecsétet is berajzolta a ráérős delikvens. Versenyezhet a tieddel?

Egy ideje keresem azt a helyet, ahol az emberek értelmesek és minden úgy működik, ahogy annak kellene. Ha megtalálom, küldjem a címet?

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.10.19. 22:27:43

@neccharisnyás útonálló: Ja, újra terjed az a kép, én is megkaptam. (dzsízösz, ahogy te mondanád, vannak közös ismerőseink???)

Nem, ez nem ilyen hülye. De órákat tudnék mesélni a fajtájáról.

A helyet Mórus Tamás megtalálta de utóbb piás lett.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.10.19. 22:46:11

@Professor Pizka: Kétlem. Anno egy mérföldkő zenei feldolgozást 2 embertől is megkaptam, akik egyáltalán nem is ismerik egymást.

Svájc ér?

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.10.19. 22:52:09

@neccharisnyás útonálló: a válaszom Zürichben kipróbált kürtökről szólt és cenzúrázódott. Kár érte, kiváló ügynök volt.

Hazamegyek, eleget túlóráztam. Bringára fel.

egyáltalán 2011.10.20. 09:55:10

Férfitársaim, mit zavar titeket, hogy olyan nők, akik 'hülye pénzéhes szukák', tehát a gyomrortok forog tőle, -ha mégoly jó nő is- milyen gazdag pasikkal kezd? Megérdemlik a nyűglődést aztán, nem?
Az én páromnak eszébe nem volt soha a pénzt nézni, nem is állt volna akkor szóba velem, annak ellenére, hogy a legtöbb "jó nő" is irigy lehet a külsejére.

Circus 2011.10.20. 11:37:21

@egyáltalán: az nem zavar, ha olyan és olyannal (mással) nyűglődik, legyen az ő(k) baja(juk).
Az viszont igen, ha előtte bepalizott, majd anyagilag és/vagy érzelmileg kisemmizett (melyik a rosszabb, egyébként?) ENGEM. Gondolom a többi klubtárs itt feljebb is hasonló véleményen van :)

Drága tanulópénz. Sajnálom azt az időt, amit rá pazaroltam (na, ez már kellően modoros, úgy-é? :D ).

Valaki itt feljebb már megfogalmazta hasonlóan, első esetben még utána minden kurva szar, sokadiknál meg már előre mind szar kurva. És ez a legnagyobb gáz :)

Öblös · http://modoros.blog.hu/2009/05/12/az_oblos 2011.10.20. 13:22:30

Engem mindig is a bársonyos hangomért, dús mellszőrzetemért, dagadó bicepszemért és legendásan tekintélyes péniszméretemért imádtak a nők.

Amúgy meg gratulálok a poszthoz, Tibikém, nagyon rárepültek a címlapról érkezett nagyvilági nők. :D

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.20. 13:25:01

@Professor Pizka: gyerekeiknél ugyanez:

Az irányítószám 4 kockájába be van nyomorgatva a születési helyhez, hogy "Komlo". Meg is jegyzi, hogy "milyen hülye űrlap, csak 4 betűt hagytak, mi lenne, ha mondjuk sátoraljaújhelyi lenne? (halkan megjegyzem magamnak, mivel öreganyámék újheliek, akkor valszeg rokon lenne a debilem). Mondom neki (mert mit lehet erre mondani...): "az űrlapot PÉCSről (4 betű) rendeltük."

Ebben megnyugodott, hogy akkor érthető.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.10.20. 13:28:29

@vészmadár (pica pica): Ennek a csúcsa amikor Amerikába tartó repülőn kiosztják a belépési adatlapot (I-94 nyomtatvány, ha jól emlékszem) az ugye ráadásul angolul van.

mrbateman 2011.10.20. 17:12:54

Tibikém bakker!
Te aztán ráérzel még a holnapi aktualitásra is!:-)
Íme:velvet.hu/sztori/2011/10/20/agyonverte/

hogy rohadjon meg a velvet is, nem tudták volna egy nappal korábban lehozni!

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2011.10.20. 18:20:30

@mrbateman: Kristina Pongracz :)))) legyen is ennyi elég!

A Tyne folyó déli partja 2011.10.20. 18:46:09

@Modor Tibi: igaz szerelem:)

én meg, azt hiszem, végérvényesen elszalasztottam a lehetőségemet erre, mikor nem igazán vettem a Kanadából hazaköltözött, hatvanéves szomszéd "udvarlását" (mit vegyek neked karácsonyra, meghívlak színházba, stb.) 16 évesen. a fenébe:)

dH2K · http://dh.squidcode.com 2011.10.20. 23:32:05

Na, hát így futnak be honleányaink külföldön... :)

Azt hiszem ez a kedvenc képem:

www.infamoushotties.com/picpages/kristina-pongracz-0010.html

Circus 2011.10.20. 23:35:25

Látom, mindenki látta Kristinánkat... :)

Szép ez a név amúgy...

Magyar Vitéz · http://objektivmagyarsag.blog.hu 2011.10.21. 07:32:48

Csodálom hogy senki nem vette a fáradtságot hogy tömören, érhetően válaszoljon a címben feltett kérdésre (beleértve a post íróját is!).

Tehát a válasz:

feszes pinával és feszes seggel, nagy csöcsökkel, helyes pofikával, rugalmas gerinccel, jó szimattal és erős gyomorral!

Akik meg lekurváznak, hátat fordítanak, leköpnek, megszólnak a hátunk mögött, azokra nem kell figyelni: ők is ugyanezt tennék, csak irigykednek, amiért mi ilyen jól ki tudjuk használni a jó adottságainkat, amiért rátermettebbek vagyunk!

Magyar Vitéz · http://objektivmagyarsag.blog.hu 2011.10.21. 07:37:17

Szerintetek egyébként az elkurvulás az olyan egyirányú folyamat, mint ahogy valaki pl. vallásos lesz?

Mert olyat már láttam, hogy valaki megkattan, és onnantól rámakkan valamelyik vallásra, és aztán soha többet nem jön le róla, de a fordítottját, hogy valaki kijózanodik egy kemény vallásból, sosem láttam még.

Amikor valaki megkurvul, és túlesik az első néhány (tucat) érzelemmentes baszáson, amikor öreg ráncospöcsű taták szörcsögve nyomják a seggből-szájba akciót velük, aztán odavetnek egy kis dodót, tehát aki ezen testben-lélekben átmegy többször, abból lehet még normális nő?

Szerintem, ahogy a vallásba belerokkant emberekből sem nagyon lehet már beszámítható, normális ember, úgy az egyszer már megkurvult, a kurvaság ízét megtapasztaló nőstényből sem lehet már soha megbízható, kedves, értelmes nő.

Talán aki volt olyan gátlástalan már eleve, hogy el tudott jutni odáig, hogy mások eres farkát rázza ki unott képpel pénzért, az sohasem volt igazán értelmes vagy kedves.

Magyar Vitéz · http://objektivmagyarsag.blog.hu 2011.10.21. 07:39:29

Nekem mesélte egyszer egy csaj, hogy az apja tudta nélkül az apja nála 25 évvel idősebb családos barátja kúrta a csajt heti 1x és előre megállapodtak egy összegben is és néha még elvitte vacsorázni is.

Azóta évek teltek el, de akárkivel kúr a csaj, még akkor is ha ő akarja nagyon, utána mindig úgy érzi, hogy tartoznak neki.

Pénzzel.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.21. 08:01:16

@Circus: hát, ez a kristina azért nem egy szuperszexi csaj, inkább egy gyenge harmadvonal.

Ernoke 2011.10.21. 08:55:39

@Magyar Vitéz: Azért abból, h 25 évvel idősebb, nem következik az, h a csaj _csak_ a pénzért csinálta.:) Én legalábbis mindig buktam az öregebbekre, a nő bizonyos életkora alatt 25 év korkülönbség tuti nyerő. Egy 45 éves faszi nem hasonlítható össze egy 25 évessel semmilyen szempontból. Szóval, értem, h az adott sztoriban a csaj pénzt is kapott érte, de azért, mert a pasi sokkal idősebb, nem kell automatikusan azt feltételezni, h nem akarja őszintén.

Magyar Vitéz · http://objektivmagyarsag.blog.hu 2011.10.21. 09:50:45

@Ernoke: Igazad van mert mondta a csaj, hogy "45 éveshez képest jól nézett ki", de hát baszod, ez egy CSALÁDOS EMBER volt, az APJA LEGJOBB BARÁTJA, aki suttyomban a legjobb barátjának a 20 éves LÁNYÁT DUGTA üzletszerűen, PÉNZÉRT, rendszeresen, egy éven át!

Akárhogy is nézzük, kurvát csinált a legjobb barátjának a lányából.

Erre szokták mondani, hogy ilyen barátok mellett ellenségekre már nincs is szüksége.

Ernoke 2011.10.21. 10:13:40

@Magyar Vitéz: Biztos, hogy a kislány erőteljesen csábította, 20 évesen egy 45 éves igazi főnyeremény. A huszas éveim elején több 40-50 közötti pasim is volt, annyival jobban néznek ki meg többet tudnak a fiataloknál, h le se lehet írni. A pénzt meg hülye lett volna nem elfogadni. Tehát kölcsönös megállapodásról beszélünk, amivel a kiscsaj nyert többet. Ezen így önmagában képtelen vagyok felháborodni, ne haragudj.:)
Szerintem ez az egész a pasi családja miatt gáz, semmi másért, egyedül velük szemben görénység. Az meg, h a legjobb barátjának a lánya, ez egy szubjektív apaszempont, mivel apa sose leszek, nem tudom értelmezni.

Circus 2011.10.21. 10:25:59

@vészmadár (pica pica): már nem keresem vissza a hírt, mert nem ér annyit, de azt hiszem, sok évig voltak együtt, akkor még olyanabb lehetett, csak 'kiöregecskedett' :). Egészen 29-ig.

Circus 2011.10.21. 10:31:14

@Magyar Vitéz: van visszaút, csak kib&@@#>˘°tt nagy pofon kell hozzá az életben.

Mondjuk, ha aranyásónk kiöregszik az eladó korból, megasszonyosodik, a fickója meg keres magának egy ropogósabbat, és inkább oda kezdi szórni a pénzt. Megasszonyosodott aranyásónk meg másikat már nem tud magának fogni, oszt koppan egy nagyot (főleg, ha tartásdíjat sem tud szerezni eleget).

Na, akkor jön a kijózanodás.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.21. 10:40:18

@Ernoke: te baszod, édes húgom, a szexuális eltévelyedéseknek nevezett érdekességek állatorvosi lova vagy:)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.21. 10:42:50

@Circus: azt akkor sem hiszem, hogy 5 évvel korábban lényegesen nagyobb melle volt:)

El Topo (Sgt. Elias) 2011.10.21. 10:55:04

@vészmadár (pica pica):

Nem azért mondom, de ha ilyen fejet látok, csak azt nézem, merre van a vészkijárat.

t7.hu/myg

Ernoke 2011.10.21. 11:04:40

@vészmadár (pica pica): Nemár bátyó, mi abban az eltévelyedés, ha a férfias férfiak tetszenek, nem a tejfölösképű kamasz-szagúak…? (Amúgy nyugi, nem csak az öregekre bukom, inkább arról van szó, h a fiatalokra nagyon nem. Többek között ezért is jó 30 felett lenni, ilyenkor már magától értetődik, h a pasi szintén 30 felett van.)

El Topo (Sgt. Elias) 2011.10.21. 11:18:18

@Ernoke:

Várjá' már, várjá'!

Én most 42 vagyok. Ha mondjuk három év múlva elkezdek a villamoson tizenéves csajokkal kokettálni, akkor nem pedofil leszek, hanem létező igényt elégítek ki?

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.21. 11:21:09

@El Topo (Sgt. Elias): erre írta valami Vészmadár a blogjában (hehe), hogy "lónak kissé emberfejű".

@Ernoke: én nem nevezem eltévelyedésnek.

Magyar Vitéz · http://objektivmagyarsag.blog.hu 2011.10.21. 11:22:32

@Circus: 10 évig voltak együtt.
Tehát a kislány 19 éves (!) volt amikor a 67 éves (!) bácsival "összejött".
Nem csodálom, hogy az élő szart is kiverte a 77 éves tatából, hiszen a bácsi gyakorlatilag abból a házból akarta kiverni a ringyót, ahol az a kislány gyakorlatilag felnőtt. Gondolom fűvel fával csalta, de az öregszagot és a ráncos puha erjedt fasz szagát soha nem tudta lemosni magáról meg kiöblíteni a szájából rendesen, még bulikon sem. Én nem tudom egyébként hogy adta elő magát, vagy hova pozicionálta magát, illetve kik lehettek a barátai amellett hogy a vén szivart szopta. Gondolom azok is hasonló cipőben járó fiatalok voltak, ahogy a rabszolgákat néha összeeresztik, vagy a kutyák futnak egy kört a parkban egymás seggét szaglászva.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.21. 11:25:03

@El Topo (Sgt. Elias): látod, sosem hitted volna, hogy közös tulajdonságaid vannak a kurucinfoval...

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2011.10.21. 12:08:26

Na tessék, a Gugli is már ráérzett, mit jelent releváns kontextusban hirdetni:

Külföldi Házasság
Külföldi Esküvő, Házasság, Nászút - Profi, Teljes Körű Ügyintézés!
wwwponthoneymoonponthu per KulfoldiEskuvo

Ernoke 2011.10.21. 12:14:01

@El Topo (Sgt. Elias): Egyrészt huszonéves, másrészt előtte azért mérd fel, h kinél létezik ez az igény, mert nem mindegy, h végreeegyérettférfi vagy, vagy pedofilvénfasz.:D

@Magyar Vitéz: Senki nem kényszerítette pisztollyal arra, h kurva legyen, ez nem egy Oczy téri striciterror kategória. Kezdettől fogva tudnia kellett, h ha “kiöregszik” (=fiatalabb, mint én…), kidobják, lehetett volna annyi esze, h összegyűjt magának egy kényelmes egzisztenciára valót. A bipoláris depresszió sem mentség semmire. Én csak abban reménykedem, h a börtönben kap vmit abból a pszichopata féreg azt, amit ő tett az öreggel (de sajnos nem fog, a pszichóktól általában félnek).

Magyar Vitéz · http://objektivmagyarsag.blog.hu 2011.10.21. 12:16:53

@Ernoke: Egyébként nem tudom volt-e már szerencséd bipolarokhoz, nagyon súlyos pszichopaták. Mindenféle érzelemtől mentes, számító, hidegfejű gyilkológépek, zéró empátiával. A bőrt is lerágja rólad csontig ha éhes anélkül hogy egyet pislantana. Nem csoda hogy a legtöbb golddigger bipolar lesz egyébként, olyan szinten hasonulhatnak meg önmagukkal az elején, hogy aztán ezt évekig, évtizedekig nyomni tudják. Kemény meló ez, és nemigen lehet kijönni belőle. Azok akik dobbantanak, azok örökre sérültek maradnak. Vagy pénzre nedvesednek már csak be, vagy pedig lehányják magukat folyamatosan és nem tudnak a büdös életben normális kölcsönös szerető kapcsolatot kialakítani, mert a múltjukkal csordultig tele van fosva már a fejük.

El Topo (Sgt. Elias) 2011.10.21. 12:17:47

@Ernoke:

És ezt honnan lehet eldönteni egy csajról vizuálisan?

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.21. 12:18:15

@Magyar Vitéz: nem keveritek a dolgokat? a bipoláris az a skizofrén egy enyhébb változata, ingadozó (hullámzó) személyiséggel (én plö ilyesmi vagyok, de tudja a faszom)

Ernoke 2011.10.21. 12:24:14

@Magyar Vitéz: az első főnököm az volt. amúgy senki nem "lesz" az külső körülményektől, ez egy agyműködési zavar ugyanis.

@vészmadár (pica pica): hát remélem, nem vagy az, a bipolárisok kiszívják a vért a környezetükből, erősen pszichopata vonásaik is vannak. amióta másfél évet lehúztam mikrovállalkozásban bipoláris főnökkel, azt gondolom, bármit megérdemelnek, leszarom, h betegek.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.21. 12:25:40

@Ernoke: most mit mondjak? engem sem kedvel mindenki. hehe. de persze én tudom, hogy ez csak irigység, amiért ilyen szép és okos vagyok.

Ernoke 2011.10.21. 12:36:07

@vészmadár (pica pica): ha tényleg bipoláris lennél, alkalmatlan lennél egy komlói szakiskola igazgatóhelyettesi posztjára, mert senki nem díjazná, h rosszabb napjaidon vagy nem kelsz fel, vagy üvöltve bántalmazod a diákokat.:D

dH2K · http://dh.squidcode.com 2011.10.21. 14:17:47

A cikkben szereplő Kristina is több különböző tipusú elmezavarban szenved. Én az összes golddiggernél akikhez volt "szerencsém" súlyos elmezavarokat tapasztaltam szintén (rá is kérdeztem, volt amelyik pszichodokihoz járt, papírja is volt róla). És igen én is úgy vagyok vele, ahogy fent írta valaki, hogy leszarom hogy beteg, meg bipolar, pusztuljon el az ilyen, irgalmatlanul abúzív és exploitív, mindenkit bántalmazó, kihasználó, beteg nyomorult állat. Nem fogom sajnálni őket...

A Tyne folyó déli partja 2011.10.21. 17:44:40

@vészmadár (pica pica): azért szerintem a bipolaritás egy "kicsit" több annál, hogy simán hullámzó kedélyű. volt egy ilyen nő a mozgássérült otthonban, elég kemény volt. nem csak hullámzó kedélyű.

Circus 2011.10.21. 22:54:57

@El Topo (Sgt. Elias): sehogy nem tudod eldönteni, megtapasztalod.

Amúgy a bipolaritásnak van egy rosszabb verziója, a borderline. Ne akarjátok megtudni. Illetve ha igen, inkább kérdezzetek, mesélek - nem kívánom senkinek, az én aranyásóm ilyen, sokszorosa a bipolárnak.

Mintha skizofrén lenne, este óriásit szerelmeskedsz (nem szeretkezel, azt megérzed), reggel kirúg egy. Majd egy hét múlva megint felhív, ... Megcsal ok nélkül, mert olyan kedve volt, majd zokog, hogy mit tett. Téged akar, de mással él, naponta többször hív, hogy de szar neki úgy. Na mindegy.

Circus 2011.10.21. 23:06:47

@Ernoke: nem pedofil > türelmetlen!

Magyar Vitéz · http://objektivmagyarsag.blog.hu 2011.10.22. 04:42:16

@Circus: Ez a változat megvolt. Józan paraszti ésszel csak annyit mondanék erre hogy "hülye, primitív kurva", de a "borderline" valóban sokkal elegánsabb, udvariasabb.

kék madár 2011.10.24. 05:43:29

@dH2K: te ha a felet elhiszed annak a sok hulyesegnek amit irsz, orvosi eset vagy. McDonaldsban mosogatsz?

dH2K · http://dh.squidcode.com 2011.10.24. 06:36:03

@kék madár: már ne is haragudj, de amíg olyan stílusban beszélsz, mint egy sértődött, kötözködős kurva, addig mégis milyen választ vársz?

kék madár 2011.10.24. 06:46:44

@dH2K: semmilyet. sajnalom, ha zavar hogy neha atlatnak a bena hazugsagaidon

dH2K · http://dh.squidcode.com 2011.10.24. 22:00:02

@kék madár: nem szemelyeskedesnek szanom, de nalad meg egy golddiggerrel is szivesebben allok le beszelgetni, azok legalabb mernek nagyot almodni, es kepesek grandiozusan, pozitivan gondolkodni, es en inkabb azt hallgatom, mint ezt a kispolgari, komplexusos, csolatasu lehuzos faluszeli tempot amit produkalsz.

dH2K · http://dh.squidcode.com 2011.10.25. 06:34:32

na, a témáról már csontig le lett rágva minden, de azért egy dolgot még hozzátennék, mert ez ma történt. a fentebb már szereplő, tételes számlát produkálni képes szőke szülinapja nemrég volt, és feltünően csendes volt, két hétre eltűnt, facsén is alig frissített.... na, ma derült ki, hogy mindennek a hátterében az állt, hogy szülinapjára kapott ÚJ CSÖCSÖKET az aktuális cukoraputól! igen, ez egy őszinte szép ajándék, bármelyik kurva megirigyelné az tuti!

dH2K · http://dh.squidcode.com 2011.10.25. 06:39:12

@altoid: " Ne a "vállalkozókkal" futó bombanő luxuskurvákra gondoljatok, nekik egy középosztálybeli Aranyos Srác tényleg nem pálya."

Hát meg most képzeld el, hogy egy szerény, de akár vagány normális fiatal srác mellett, akinek normális, tanult, dolgozó baráti köre és munkatársai vannak, hogy mutatna egy ilyen félig műanyagból álló szilikonszörnyeteg-kurva. Ezekhez a nyilvános, bérelhető baszógépekhez csak a sutyerákfejű bmw-s szolis tirpákképű, ostobafejű paraszt bumszli barom passzol.

dH2K · http://dh.squidcode.com 2011.10.25. 06:44:57

@dH2K: egyébként a legtöbb nő legbelsőbb vágya, hogy igazán kurvásan, "szexisen" (slutty módon) öltözzön fel és vonulhasson végig mintha mi sem történt volna, és ha ehhez egy brutálisképű bumszlifejű geci kell aki mindenkire olyan csúnyán néz közben hogy az illető összefossa magát, akkor az a nő, aki megteheti, beszerez egy ilyen barmot maga mögé. ugyanakkor, amellett, hogy a nők imádnak kurvásan viselkedni, amit a legkevésbé bírnak, ha lekurvázzák őket.

Ernoke 2011.10.25. 11:37:21

@dH2K: végre valaki, aki valóban ismeri a nőket, köszönöm!

Ernoke 2011.10.26. 09:27:44

@vészmadár (pica pica): :D
reménykedtem, h ezzel a kommenttel előcsalogatom ezt a balfaszt még több nőértő okosságra, de nem gyün, pedig tök jókat nevettem rajta:( sztem ő az, akinek az iwiw-profiljában az iskolákhoz az van írva, h „Az Élet”:D

blur7 2011.10.26. 10:24:06

@Ernoke: A fényképei alapján nem tűnik azért olyan elveszettnek: www.flickr.com/people/dh2k/

Ernoke 2011.10.26. 10:43:25

@blur7: attól még, h sikeres és csini a pofija, ha komolyan gondolja, amit itt leírt, akkor bizony ő egy méretes balfasz, már ami a nőket illeti... bár lehet, friss a traumája, azért írja itt ki ennyire szélsőségesen, mert látszik, h rohadtul betrafált nála a téma.:)

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.10.26. 10:48:41

@Ernoke: Na ja, ha valaki magyar programozó az államok egyik legdrágább városában és még nagyon north cal-stílust is akar nyomatni... az nyomasztja az embert.

blur7 2011.10.26. 11:02:07

@Ernoke: Nem tudok vitatkozni veled. Valahogy tényleg nem a harmónia sugárzott azokból a hozzászólásokból.

Ernoke 2011.10.26. 11:12:48

@Professor Pizka: tök jó neki, h gazdag és jóképű, tényleg. de a hozzászólásait olvasva én mosolyogtam, annyira tipikusan nyomja az extraumatizált, neokemény omegahím dumát...

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.10.26. 11:17:21

@Ernoke: amikor valaki szemüveges kis programozóból gazdag szemüveges kis programozóvá válik, akkor történnek ám csuda dolgok :-)

lárvalányhaj 2011.10.26. 13:22:58

@Ernoke: @Professor Pizka:

Egyeseknek egyszerűbb összeszedni egy rakás pénzt, mint felépíteni egy egészséges önbizalmat.

mrbateman 2011.10.26. 13:48:05

Most nem értem minek cifrázzátok?!
Baszódjon meg amiért jól él, meg sok pénze van, amúgymeg ilyen szar Mustangba bele se hánynék, nem hogy vezessem!
Egyébként tuti, h. zsidó, sőt látens buzi!:-)

(bocs 2hdk, csak vicceltem...vagy hogy a phassba hívnak, ilyen nevet is ki választ?)

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.10.26. 15:52:32

@derelye vágó: "De a hírek szerint mostanában már nem ment olyan jól az üzletembernek, és az imádott nő is másba szeretett bele." - így kell két egymástól _teljesen_ független tényt összemosni. Mocskos újságírók! :)

A Tyne folyó déli partja 2011.10.26. 20:19:48

@altoid: nahát, nem hiszel Böbike igaz szerelmében? mindkét üzletember iránt (akik nála jóval idősebbek,ez is nyilván véletlen. meg az is, hogy tízmilliót költött rá...
de legalább nevet nem változtatott, figyelted, hogy mindkettő László? (biztos, hogy ne kelljen sokat gondolkodni a néven:)

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.10.26. 22:48:21

@Animacs (a Tyne folyó déli partja): Ó, én kérem már Malek Andreáról is készséggel elhittem, hogy Princ Gábor elbűvölő mosolyába és utánozhatatlan sármjába szeretett bele!

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.27. 07:13:02

@mrbateman: nem tartom különösebben magvasnak a kolléga elővezetett életbölcsességeit, de én is úgy érzem, túl van reagálva... sztem Pizka látja a legtisztábban: kis gizda gyerekből lett menő gyerek, ami jó. És lett tapasztalása is, ami szintén jó, amit meg akar osztani másokkal, ami nem baj. Az meg, hogy ez még a témának is csak egy kis szelete, azt vegyük neofita buzgóságból eredő beérkezettségi póznak.

lárvalányhaj 2011.10.27. 07:15:53

@Ernoke:

eleve szánalmas a flickr accountja. kiérződik belőle egy izzadságszagú törekvés, hogy tökéletesnek mutassa a saját életét. ugyanaz a kategória, mint amikor valaki a facebookos hírfolyamában marketeli a "sikeres" életét (aki közelről ismeri, persze tudja, hogy elég súlyos problémák is vannak, de azokat valahogy nem tárgyalja olyan részletesen a hírfolyam).

btw vajon a csinos _pofijú_ leányzó, akit a képeken látni, még az aranyásó-e, vagy már az _új eresztés_?

Nadiposzi (törölt) 2011.10.27. 07:48:46

@lárvalányhaj:
A csinos pofijú leányzó valójában a Honolulu Star nevű gőzös tranzvesztita maláj kazánfűtője. Kérdezd csak meg bátran Fülig Jimmyt, ő is ismeri! De csitt! Barátunk még nem tudja, lesz ám majd meglepi.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.10.27. 08:29:42

@dH2K: én egész idáig azon filóztam, mit jelenthet a "slutty" öltözködési stílus. Most jöttem rá, hogy ezt angolul kell kiejeteni, így már világos. Viszont magyarul kiejtve SOKKAL jobban hangzik, ezentúl így fogom használni!

dH2K · http://dh.squidcode.com 2011.10.27. 08:56:44

@altoid: Haha, nagyon jo, orulok h sikerult egy uj szot kreativan importalni edes anyanyelvunk szo-sztrimebe.

Az ekezetek hianyaert elnezest kerek, ezen a terminalon nincsenek ilyenek.

@larva: a fenti, szoban forgo hardcore gd-krol nem tartok fotot, rossz emlekekkel minek tapetazzam ki az internetet? csak a gyomrom fordulna ki toluk. amikor valaki mar annyira leplezetlenul es pofatlanul penzehes, mint azon nehany celgepkent kitenyesztett peldany akiket fent emlitettem, akkor kulsotol fuggetlenul mar csak egy beteg szornyet latsz benne, akkor is, ah esetleg masoknak csorog a nyala meg ra. nemreg az edzoteremben egyebkent osszefutottam az egyik ex-golddiggerem egyik uj aldozataval. oszinte, bajtarsias sajnalatot ereztem szerencsetlen ficko irant, valoszinuleg meg elkepzelese nincs mifele lecsoba csapott bele. remelem, viszonylag vastag penztarcaval, katonasan fog kilepni a tortenetbol, nem pedig egy golyoval a fejeben ahogy Lajos batyja tette miutan a kis kitartottkaja lelepett egy nagyobb kutyaval.

orulok hogy felfedeztetek a fotoalbumom, azert van, publikus, hogy a szep fotokban mindeki gyonyorkodhessen. sajnos van, amelyik inkabb szemelyes jellegu, es nem lehet mindenkinek olyan erdekes, de azert sok olyan is van, mely pusztan a fenyek, filterek, kamera, kompozicio miatt akar muveszi szempontok alapjan is elvezheto lehet.

egyebkent amire nagyon buszke vagyok, az a polip sarkanyos videom a legutobbi burning manrol:

www.flickr.com/photos/dh2k/6131736929/in/photostream

Koszonom a szellemes velemenyeket es fantazialgatasokat a velt eletemrol/eletutamrol. Hozza kell tennem, hogy minden, amit fent leirtam elozoleg, csak a jeghegy csucsa, ennel bizony sokkal melyebb szinten is elemezhetnem a temat.

Nagyon orultem ennek a posztnak, es a hozzaszolasoknak is. Valamelyik elso posztomban irtam h hirtelen felindulasomban leforditottam angolra hogy a helyi kis barataim is elvezhessek ezt a posztot, es ez igy is volt.

Sokat irhatnek a ram vonatkozo felmerult kerdesekkel, elkepzelesekkel kapcsolatban, megerosithetnek, bizonygathatnek es akar cafolhatnek bizonyos dolgokat nevetve, de ne kanyarodjunk el a poszt eredeti temajarol - viszont ha barkinek szemelyes kerdese van felem, kuldjon privat uzenetet, szivesen valaszolok, akar a polip sarkannyal, akar massal kapcsolatban =)

ps: a 'dh2k' nev meg a kilencvenes evek kozepei demoscene, illetve az internet elotti bbs-es korszakbol ered, mar aki emlekszik meg arra =)

dH2K · http://dh.squidcode.com 2011.10.27. 09:02:56

ps2: egyebkent a fenti sztorik folytatasahoz meg annyit hozzatennek, erdekessegkeppen, hogy az a gd, amelyiknek ajanlottam egy gazdag ismerost, es azota diggeli, meg most kapott uj csocsoket is tole, szoval vele - egyetlen kivetelkent - viszonylag joban vagyok, koszonhetoen annak, hogy o legalabb oszinte volt (teteles szamla, stb, ahogy fent irtam), ami eloszor meghokkentett, de aztan megkoszontem neki, hogy legalabb nem sunyi modon probalkozik felmerni az ember 'lehetosegeit', hanem kerek perec uzletet ajanl. szoval tegnap valtottunk par szot, es mondta, hogy mar nagyon belefaradt az aranyasasba, meg unja is, es tudja hogy 10 ev mulva mar ezt nem is fogja tudni csinalni, es szeretne mar vegre valami ertelmeset csinalni. mint mindig, most is mondtam neki, hogy en barmilyen ertelmes elkepzelesben szivesen tamogatom - bar tudom, hogy a realitas az lesz ugyis, hogy 2 het mulva mar egy ujabb nagy eres faszt fog ket kezzel markolni, mikozben szivoszallal szivja a kis piramisba rendezett kolat az ezust tanyerrol, aztan a ciklus kezdodik elolrol. Neha van egy-ket jozan pillanata, amikor valamiert par napig nem jut cucchoz, vagy valami kisebb atmeneti betegsege van, de aztan hamar visszatalal osztonosen a kemenyvonalas aranyasashoz, egyszeruen abban profi, valoszinuleg a genjeibe van kodolva.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.10.27. 10:03:45

@dH2K: Hát őszintén szólva nem irígyellek, ha ilyen körökben forgolódsz, Mustang ide vagy oda. Viszont az a polip tényleg kúl, ha te készítetted, le a kalappal!

dH2K · http://dh.squidcode.com 2011.10.27. 10:14:57

@altoid: tudod, olyan ez, mint amikor egy egzotikus tropusi orszagba mesz, kaptal mar ugyan oltast/immunitast egy csomo bacilus ellen, de esetleg valami ujfajta virus csak betalal, ket hetig tusszogsz meg lazas vagy, aztan meggyogyulsz, es lesz mar immunitasod az ellen is. Na ilyesmi az is, amikor kulfoldon, idegen kulturaban betalal nehany szemrevalo golddigger - nem mozogsz 'ilyen korokben', csak egyszeruen johiszemu vagy, es nem szurod ki a selejtet azonnal. Aztan jo esetben szerencsesen atesel egy-ket ilyen torteneteten, jot rohogsz, es megszerzed az immunitast, es megegyszer nem fordul elo veled ilyesmi.

Szoktam mondogatni, hogy pl. otthon, ahol alapvetoen egy eleg szuk keresztmetszeru genetikai/kulturalis allomanyban elunk (ertsd: lakossag kilencvenakarhany szazaleka magyar, magyarul beszel, Magyarorszagon szuletett es feher ember), emiatt aztan otthon viszonylag hamar kialakul az immunitas, altalaban mar 15 masodperc alatt tudod, hogy milyen novel beszelsz es milyen perspektiva van a dologban.

Itt, amikor a diverzitas olyan szintu, hogy hihetetlen tortenetekkel, sorsokkal, rendkivul kulonbozo hatterekkel talalkozol, a burmai menekultektol az indiai programozokon at az ir kurvakon es az orosz marketingesektol keresztul mindenkivel, es mindennek a kombinaciojaval, szerintem teljesen termeszetes, hogy az embernek kell egy kis ido, amig atlatja ezt a rendszert is.

En kifejezetten orulok hogy viszonylag hamar - bar nem ertem miert, de - betalalt nehany golddigger, mert igy olcson es hamar megszereztem az immunitast ebben a kornyezetben is. Ha ez 50 evesen tortenik lehet ugy jarok mint Laci bacsi aki a fenti cikkben volt es golyoval a fejemben vegzem.

Autoval 8 eve nem rendelkezem, biciklivel jarok mindenhova. Otthon volt egy szep 70-es evekbeli camarom, a mustang amit emlegettek meg egy berelt auto, amugy egyetertek, egy rakat szar az egesz (kiprobaltam tobb verziot is), foleg az uj 6.3literes, V8-as, felgomb egestero, HUD-os camarohoz kepest, amit winkler is nagyon szepen dicsert a totalcarban:

totalcar.hu/tesztek/2011/10/20/izomauto_az_evszazad_vetele/

A mustang ehhez kepest egy szarul osszerakott skoda, sosem vennek olyat...

Amit tenyleg szivesen vennek, az a hivatalos, gyari, 100% elektromos delorean, ami 2013-tol jon:

delorean.com/2011/10/electric-delorean/

A polip sarkanyt nem en gyartom, de magam is forgalmazom, mivel kibaszott jo moka:

laughingsquid.com/octopus-kites/

nos, mindenkinek minden jot, mindenkinek kivanom, hogy talalja meg elete parjat, akivel a jogosan elvart testi-lelki es anyagi harmoniaban elhet =)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.27. 15:53:10

@dH2K: én 5 évesen a laktanya parancsnokának fiával lógtam sokat, akinek volt egy diagépe. Hálás vagyok neki, mert így nagyon hamar immúnissá váltam a vetítésre.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.10.27. 16:11:47

@dH2K: "Szo-sztrim"?!!!!
Édesapa, gőzöm sincs, ki segített neked annak idején, hogy a magyar legyen a 2., 3. anyanyelved, de péklapáttal kellene megnevelni, ahogy téged is, az ilyenekért.
Nem is pénzéhes némberek felhőjében szenvedsz te, hanem ostoba kamasz csitrik gyűrűjében.

A Tyne folyó déli partja 2011.10.30. 14:50:06

@altoid: na, újabb cikk. (legalábbis, most láttam meg. )
velvet.hu/blogok/gumicukor/2011/10/29/csezy_kulon_gyaszmiset_mondat_halott_exenek/

különösen az "Amikor elfogyott Laci pénze, Böbe lelépett egy másik milliomossal. " kitétel. őszinte szerelem, mi?:)

Circus 2011.10.31. 09:54:30

@Animacs (a Tyne folyó déli partja):
tökéletes példa, nekem is eszembe jutott belinkelni, csak azt hittem, már besült a poszt :)

'külön gyászmisét mondott halott exének'
...
no komment

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.10.31. 10:22:54

@Animacs (a Tyne folyó déli partja): Az Élet gyakran jobbakat ír, mint a Modoros. Itt egy másik példa, a "partvonalon túlról" poszthoz:

velvet.hu/celeb/hcdb/napcelebje/2011/10/27/alexandra_diamon_norvegiaba_koltozik/

Daenerys 2011.11.11. 18:36:47

Bázz, a vidéki kislány egy az egyben Lynesse Hightower, bár ő beszopta, mert módos déli család sokadik, felesleges lányaként hozzáment egy jóval idősebb északi lordhoz, oszt' csődbe vitte a szerencsétlent. De aztán a száműzetésben leakasztott magának egy pénzes kereskedőt vagy mit, jelenleg az ő kurvája.

Kytia 2013.10.30. 15:28:12

Megint valami frusztrált balek nem talál nőt magának?
*nagyon ásít és csendben kuncog*

Öblös · http://modoros.blog.hu/2009/05/12/az_oblos 2013.10.30. 15:59:02

@Kytia: Tündérke, te sokkal jobbat érdemelsz, hiszen te egyszerre tudsz ásítani és kuncogni.

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2013.10.30. 17:00:27

@Kytia: már két éve nem... :( pedig nem kérünk sokat a popsin kívül :(

Kytia 2013.10.31. 08:17:11

@Öblös: Nem adhatok mást, csak mi lényegem.:)

@Modor Tibi: És az nem sok? Ha így ledegradálod, ne csodálkozz. Jó, mondjuk a poszt is erről szól.:P

Bicepsz Elek 2014.04.28. 20:47:21

Idezet: "Zita
„Egy mezei kétgyerekes édesanya vagyok a 30-as éveim közepén. Van három neszesemmifogdmegjól diplomám egy olyan szakról, ami engem nagyon érdekel még mindig, bár megélni belőle nem tudok.
Nekem olyan fura az, hogy ti, akik mindenfélében jeleskedtek, szorgalmasak vagytok, pénzetek is van és úgymond „éltek”, a legalapvetőbb dolog nem esik le. Mégpedig, hogy első perctől kezdve arra vagytok kódolva, hogy a párkapcsolat rólatok szóljon. Titeket tegyen ragyogóbbá. Meg kell tanulnotok odafigyelni a másikra. Meghallgatni az ő sztoriját. Az ismerkedésnél a másikat kinyitni és az egót egy kicsit elhallgattatni. Mert nem a tudásotok döngöl földbe, nem a magabiztosságotok, vagy a pénzetek, hanem a mód, ahogyan önmagatokat tálaljátok. Egy igazán intelligens ember ezzel tisztában van és talál is magának partnert, mert akar. Mert legbelülről fölkészült az önfeladásra, a szolgálatra, a kontrollvesztésre. Arra, hogy saját életét és energiáit valóban megossza valaki mással. Ez az egyik legfontosabb döntés. Ugrás egy szakadék széléről a mélységbe védőháló nélkül. Egy életen át tartó zuhanás. A tökéletlenséggel való megbarátkozás. A folytonos önigazolás helyett meg kell tanulni a világra és a párunkra napról-napra rácsodálkozni, megbecsülni, fölemelni. Minden élethelyzetben. Ez a szeretet lényege. Ez a legnagyobb bölcsesség és a páros élet valódi és örökös próbája. Ezt hiányolom minden Z-s beírásból.”
süti beállítások módosítása