Hogyan fogjunk magunknak gazdag pasit?

2011/10/18. - írta: Modor Tibi

Egyre többen osztják azt a nézetet, hogy az igazi profi prostitúció nem is a szemétégetőnél, a 10-es úton, a lányosházakban vagy akár Dubajon zajlik - hanem civilizált, társadalmilag is támadhatatlan mintacsaládokban: legyen az lakótelepen, polgári lakásban vagy villában. 

Mert ugye lehet pénzért kisebb-nagyobb szolgáltatásokat alkalmi jelleggel vagy rendszeresen nyújtani egyfajta üzleti tranzakció keretében ott, ahol a kínálat és a kereslet találkozik - de mi van akkor, ha valaki az egész életét köti össze a másikkal elsősorban anyagi megfontolásból, a másikkal közös jövőt, gyerekeket, családokat vállalva? Ez az életvitelszerű kurválkodás (szándékosan kerülöm az angolból feleslegesen átvett aranyásás szót): itt nincs munkaidő vagy szabadnap, itt folyamatos gazdasági érdekkapcsolatban (ld. Csernus) élnek a felek.

Természetesen nem hibáztathatunk ezért senkit: a nőknél ez (állítólag) ugyanúgy genetikailag kódolt, ahogy a férfiaknál a vadászösztön: az anya életét és a gyermekei jövőjét biztonságban szeretné tudni, erre törekszik a párválasztás során tudat alatt is - majd ebben a megközelítésben idővel akár egyfajta érzelmi kötődés, szerelem is kialakulhat. Talán nem is veszi észre évekig saját számítóságát, aztán mire tudatosulna benne, addigra már késő. Vagy mégsem. Ja és igen, a férfiak között is van ilyen.

 

A falusi kislány

Gazdagon menni férjhez (micsoda modoros kifejezés már) - bár inkább gazdaghoz menni férjhez. Persze sokaknál ez nagyon is tudatos terv a kezdetektől fogva, amit társadalmi helyzettől és szerencsétől függően akár egy ugrásban - de azért a többségnél apránként haladva - hajtanak végre. Nem kell azonnal milliárdos vagy miniszter, kezdésnek nagyon jó lesz egy városi balek - de még oda is hosszú út vezet. Nem hiszünk a Hamupipőke-sztorikban, ugye.

A vidéki kislány nem hülye, és miután túllépett azon, hogy a község fiatalságának fókuszpontjainál (pizzéria vagy videotéka) motorral, később autókkal összeverődő, jasszozó gyerekek közül húzzon magára valakit, rájön, hogy ebben azért nincs akkora perspektíva. Lehet itt is valami viszonylag jól kereső, dolgos férfit találni, aki élete végéig eltartja őt, anyját meg a gyerekeket - de azért faluhelyen problémásabb dolog lelépni az embertől, ha valami közbejönne. Megszólják, kinézik. Mennyivel kézenfekvőbb megoldás inkább a városba, vagy inkább A Városba (Budapestre) menni dolgozni vagy tanulni!

Kollégium, társbérlet? Egyik se nagyon tetszik neki: sok mocskos nő (mindegyik olyan gusztustalan dolgokat művel a fürdőben meg amúgy is, csak ő nem), így saját albérlet kell neki. Lehetőleg jó helyen, jó állapotú és olcsón. Ez egyféleképpen fog csak menni (a pénzt azért sajnálja): be kell költözni valami lakásos faszingerhez.

Itt a nagyvárosban már könnyen megy minden: féléves-éves ritmusban lehet teljesíteni az üzleti tervet, még akár kis élvezet is lehet a dologban eközben. Főiskolán szintén vidéki srác, utána pesti srác, tanársegéd, majd szórakozóhelyen pesti vállalkozó, középvezető. Munkahelyen munkatárs, szenior munkatárs, felettes, felettes felettese. Véletlenül terhesek maradunk (Isten és a fogamzásgátló eszközök útjai kifürkészhetetlenek) Most már akár házasodni is lehet. Vigyáztam Drágám, de hát ha egyszer ilyen jó anyagod van..! Okos, mert tudja, hogy lehet hatékonyan élősködni másokon, de annyira azért nem, hogy saját magának egzisztenciát tudjon teremteni. Rafinált és érdekes módon sokkal inkább talpraesettebb, mint a nagyobb arányban a szépségiparban kikötő lakótelepi sorstársnők.

Visszatérve: nem kell rögtön felettes felettese, elsőnek nagyon jól megteszi a szorgalmas, ambiciózus balek. Neki legalább lehet akár élete végéig is mondogatni, hogy hát Drágám, látod, hozzád nem a pénzedért mentem, pedig olyan kérőim voltak... Aztán hátha mégis pénzes lesz közben, ráérünk utána dobbantani. Szóval kell egy szerencsétlen fasz(nak tűnő) szolgalelkű arc, aki elvállalja az esti-éjszakai műszakokat, a túlórát, a másodállást, csak hogy a kurvácskának meg minden zsarolás fő tárgyának és ütőkártyájának: a Gyereknek meglegyen a napi betevője. Az Okos Nő, mire oviba adja a második manócskát huszonsok évesen, már majdnem rendelkezik egy év munkaviszonnyal - ezzel aztán még több munkára késztetve urát, hogy ő vagy HTB-ként maradjon otthon, vagy végül kiegyezzen valami négyórás állásban. Bezzeg a Gyöngyiék most költöztek fel a hegyre, olyan szép lakásuk van - hát igen, a Peti IT-menedzser...

Pár év után aztán ha nagyon elidegenednek egymástól, kialszik a régi tűz, ráadásul a férje is iszik, veri meg félrelép (mindez bármilyen előzmény és ok nélkül történik, a Magyar Férfi genetikailag ilyen), akkor jöhet a válóper, a közösen szerzett tulajdon, a javak és persze a Gyerek igazságos felosztása. Kis szomorkodás, közösségi oldalakon magunkról kicsattanó boldogságról és felszabadultságról árulkodó barátnős-bulizós fotók, aztán jöhet a következő szerencsétlen. Egyedül mégse szép az élet.

 

Az au-pair

Azért lássuk be: aki egyszer járt már külföldön, az mind tudja, hogy a magyar pasiknál sokkal jobbakat találni kint - ráadásul még biztonságosabb, kiszámíthatóbb életet tudnak nyújtani porontyainknak és nem utolsósorban nekünk.

Amelyik kishölgy elegendően korán került ki a mesés Európába, abban ez kellően fiatalon tudatosodott - ő ennek szellemében is fog majd továbbtanulni, pályát választani. "Nekem amerikai/angol/holland/német/osztrák/olasz/spanyol/francia" férjem lesz." Vannak persze javíthatatlan romantikus alkatok, akik mondjuk szlávokra vagy türkökre vágynak, de ők nem számítók - csak valami álomvilágban élő kis szerencsétlenek. Magyarnak exit only, választott népnek open 0-24. Szóval megtervezik a leendő férj nemzetiségét, és tényleg meg is csinálják. Durva. Ott van a Jean-Philippe, a Ciarán, a Lorenzo - és már itt is jön a gyerek. Persze, ha megszületik, két nyelven fogjuk megtanítani, és még angolul is!

A végeredmény az lesz, hogy a büszke anyuka tört idegen nyelven beszél majd a kis Angelóval (hadd szokja az akcentust), Nagyiékkal meg majd nyolcéves korában évente egyszer mutogatva kommunikálhat otthon - ha kimondja két hét után, hogy "köszönöm", akkor tapsot kap. Ahogy minden külföldi Magyarországon. Ja, és az au-pair még hajlamos az évek során kioktatni a magyar szülőket, hogy ideje lenne most már tényleg megtanulni valami idegen nyelvet, hogy Pablitóval, családjával meg a gyerekekkel valahogy szót tudjatok érteni..! 10 évetek volt rá...

Áthidalhatatlan kulturális különbségek, felesleges stressz és ingázás, kiszolgáltatottság, anyjuk akcentusát szégyellő gyerekek, összeveszés az otthoniakkal - de legalább a jövőm és a jólétem biztosított. Ja, meg a gyerekeké, persze az övék főleg. Ők már egy boldogabb, szebb világban fognak felnőni, hacsak nem dől össze az egész pénzügyi rendszer.

 

A klasszikus gazdag

Gábor Zsazsa meg a többiek: na itt már azért nem árt egy biztos alap és háttér. Legalább származás, nemesi cím - de nem árt, ha egy kis tőkével (amit esetleg az előző férjtől sikerült örökölni-kizsarolni) is rendelkezünk. Itt is biztos szükség lehet törtetésre, de anyagilag túl rosszul járni nem: itt csak jól vagy jobban lehet járni. Bekerülni a születésen túl csak elképesztő politikai-, sportkarrierrel vagy csodaszámba menő művészsikerekkel lehet. Aki itt akar a semmiből hosszú távon kitartottá válni, annak valami nagyon különlegeset kell alkotnia.

E sorok írója nem is kíván ezzel a réteggel mélyrehatóbban foglalkozni: a realista hölgy inkább a fenti két életpálya egyikét válassza követendő modellként!

Sok sikert kívánunk!

672 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.10.18. 07:06:35

Remélem a követekző poszt címe: gazdagon nősülni.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.18. 07:45:17

olyan nagyon nem tudom azért megszólni az ilyen csajokat. Sajnos nálam a pénz nem játszik, így én plö. kénytelen voltam a végtelenül kedves modorommal hódítani, pedig a végtelenül vaskos bukszámmal könnyebben ment volna. Evvan.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.18. 07:53:31

És akkor a posztra vonatkozó, ősi vicc:

- Miért nem lehet szexuális kapcsolat egy nő és egy gorilla között?
- Mert a gorillának nincs pénztárcája.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.18. 08:42:36

@Grigorij Melehov: nem ismered te a női lelket. Olyan ez, mint az Apple-rajongó. Az ilyen nők egy része (mondjuk olyan 33-56%-a) persze belül a hányingerrel küszködik, valahányszor a muki hozzájuk ér. De több mint a fele ezeknek hidd el, érzi is azt, amit mond, hogy érez. Ha nem így lenne, az meghasonlottság lenne, olyat pedig egy nő nem visel el, inkább meggyőzi magát (bezony, és tényleg úgy is érzi), hogy ő tényleg szerelmes. Fura dolog az agy. Még a női is.

El Topo (Sgt. Elias) 2011.10.18. 08:52:50

@vészmadár (pica pica):

Annak idején Malek Andi is milyen átéléssel tudott mesélni őszinte és belülről fakadó szerelméről Princz Gábor iránt. Vagy nézzétek meg, milyen jóképű srác ez az Andy Vajna!

mrbateman 2011.10.18. 08:55:12

Hát rohadt egy vilgában élünk, ezek a szemét férfiak kihasználtatják magukat!:-)

Tudom, h. nem kívánságműsor, de nem lehetne inkább a pre-paid szegmensről beszélni, márcsak a genetikai kódolásom miatt is!

A poszt egyébként nagyon karaj, de kár ,h. nem tesz említést az anya szerepéről, aki leányának csak jót akar, egy olyan férjet, aki mellett nem kell nélkülözni, gürizni egy életen át, mint neki a Lajos mellett. Azt persze pontosan tudja, h. nem csak megszerezni, meg is kell tartani a gazdatestet, így - a lány képességeihez képest jelentősen alulpozicionált - igazi balfaszválogatottat erőltet folyamatosan.
"Ott van például a Petike....hogyhogy milyen Petike?...hát akivel 15 éve együtt voltunk Trogirban...az anyja a fodrászom, az apja meg könyvelő volt a Tsz-ben, nefélj tudta hova kell nyúlni!"
Namost ez tökéletes választás lenne, mert apa Schmalenbach-nál nagyobb spíler volt számivetlből, így van mit a tejbe aprítani, a Petike kétgyerekes apaként nem fog érni semmit a másodlagos piacon, így ideális választás. Az hogy a lánya nem fogja tudni mi az az orgazmus (otthon) az nem releváns!
Ugyanennek megvan a városi/polgári irányzata (itt ügyvéd v. orvosházaspár gyermekeihez kell férjhezmenni) elsőgenerációs vállalkozóknál pedig a tevékenységi kör horizontális/vertikális bővítésének opciója befolyásolhatja a párválasztást.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.18. 08:57:16

@El Topo (Sgt. Elias): nem szép. De hidd el, ő belül és tényleg is úgy éli meg, hogy nem, nem a pénzért... hanem mert van benne valami nem is tudom mi, valami megfoghatatlan. Hidd el: te meg én, mi el tudunk számolni a lelkiismeretünkkel, ha kurvák vagyunk (szakmailag is lehet az ember kurva), és elismerjük: kurvák vagyunk, de ebből élünk. egy nő nem, ő nem érezheti magát kurvának, ezért inkább ténylegesen úgy érzi, ő igazán szerelmes. Mondom: gondolj az Apple-hívőkre, olvasd el a hozzászólásaikat a róluk szóló poszthoz.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.18. 08:59:53

@mrbateman: azt nem érted meg, hogy

a ronda, ostoba, gazdag fiúból 45 éves korára lesz egy ronda, ostoba, gazdag férfi.

egy jóképű, okos, szegény fiúból meg 45-60 éves korára lesz egy ronda, elhülyült, szegény férfi.

érted?:)

El Topo (Sgt. Elias) 2011.10.18. 09:02:46

@mrbateman:

Azám, a Mama!
Ismertem olyan nőt, aki rendkívüli büszkeséggel viselte, hogy a 15 éves kislányának már olyan nagy művész udvarol, mint a (akkoriban olyan 45 körüli)Pataki Attila.

El Topo (Sgt. Elias) 2011.10.18. 09:05:13

@vészmadár (pica pica):

Hát, basszus, nem akarom megtudni, milyen lehet az, mikor az ember úgy érzi, hogy szívbéli szerelemből mászik Princz Gábor alá.

mrbateman 2011.10.18. 09:08:14

@vészmadár (pica pica): értem én. A boldog békeidőkben az ember a gyerekének még talán adna is ilyen tanácsot, de magam soha nem élnék ezen logika mentén!
Az, h. kiből mi lesz, az a 20. sz.-i magyar történelem ismeretében elég bizonytalan. Egyvalami biztos, ha valaki okos és megvan benne az ambíció és kitartás, az valahogy előre fog jutni, míg a gazdag hülye a két ismérvből valószínűleg, h. csak az egyiket fogja megtartani hosszú távon.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.18. 09:27:45

@mrbateman: nem ez a kérdés. hanem hogy hosszú távon a boldogságot kereső nőnek mi a fontos: hogy legyen egy okos párja, vagy hogy legyen egy olyan párja, aki 40 év múlva is elég gazdag ahhoz, hogy megadjon neki mindent? Én csak annyit mondok, nem kárhoztatok senkit, aki az utóbbit választja

spontan · http://erdekessegek.info 2011.10.18. 09:29:41

A világ mindig is arról szólt, hogy az emberek nem gürcölni akartak, hanem viszonylag könnyen élni, úgyhogy ebből a szempontból érthető, hogy az aranyásók sem pénztárosok akarnak lenni a Tesco-ban. Cserébe persze be kell vállalni, hogy az ember leküzdi az émelygését, az öreg pasi iránt, úgyhogy azért ez sem könnyű munka ám. :P

Az írásról eszembe jutott ez a videó, amin a lány a nyelvét tornáztatja. Ugyan ez nem kifejezetten a szexről szól, de kapcsolódó illusztrációnak megfelel. :D

erdekessegek.info/lany-jol-banik-a-nyelvevel-256.html

Szocio Pata (kikvogymukblog) 2011.10.18. 09:37:40

bejött a poszt, vág, mint a penge.
És van még egy örök típus: a "rangon aluli". Egy nőstény entellektüel, művészkedő széplélek, aki feltörekvő faszit választ, elsőgenerációs vállalkozó jámbor faszt. Az ilyenek büszkék rá, hogy a nő milyen éteri jelenség, tenyerükön hordozzák, finanszírozzák minden ostobaságát. Szülnek 2-3 kölyköt a jámbornak (persze otthonszüléssel a gerébáginál), aztán ha elunják magukat, dizájnerkedni kezdenek vagy mesekönyvet írnak, amivel persze csak bukni lehet, de a jámbor szívesen pénzeli ezt is, mert jobb, mintha a széplélek otthon hisztizne és szedné a depigyogyót.

Ernoke 2011.10.18. 09:38:51

Én megértem a kurvákat, ha szegény családból jöttek. Alapvetően leszarom a materiális dolgokat, de az a szint már idegesítő, mikor lelkifurdalásom van, ha eszem egy levest ebédre a főzelék mellé vagy veszek egy 100 ft-os jégkrémet, és a telefonom feltöltése komoly érvágás, amit máshonnan kell átcsoportosítani. És ez még nem is szegénység. Megértem, ha valaki nem akarja az életét katonai fegyelemben (mert a pénzhiány azt követel) eltölteni, és keresi a menekülőutakat.

Akiket viszont sugárban hánynék le, azok a középosztálybeli kurvák, mondjuk a poszt is róluk szól. És rengetegen vannak, én is ismerek csomót. Bár igazából a kurvákat sértem meg, ha ezeket a férgeket hozzájuk hasonlítom, a kurva ugyanis szolgáltat a pénzért. Bennük pedig a robotoló férj irányában cseppnyi emberség, tisztelet, szeretet sincs, az egyedüli szeretett lény ők maguk, és itt már nem az étel a tét, hanem a luxus, ami nekik alanyi jogon _jár_, ahogy azt anyjuk szépen beléjük nevelte valami idejétmúlt antifeminizmus jegyében. Az én anyám is próbálkozik néha nálam a „30 éves vagy édes lányom, igazán kereshetnél magadnak egy megfelelő státuszú és keresetű embert végre” dumával, sőt, egyszer azt is kifejtette, h gyereket szülni ilyen embernek kell, aztán mikor kirepültek a gyerekek, nyugodtan ott lehet hagyni és lehet érzelmi alapú kapcsolatokat kötni. Én ekkor mosolyogni kezdek, ugyanis pont én vagyok a lelki szemetesládája, amikor azon bőg, h apám mellett milyen nehéz volt neki, és ő mennyi mindent eltűrt, és ő mennyire szerencsétlen most ezért (kizárólag a professzor státuszáért ment hozzá). Nesze neked megfelelő státusz és kereset. Bár én meg a másik véglet vagyok, arról álmodozom, h egyszer olyan pasim lesz, akinek lesz munkája és keresete, és talán nyaralni is elvisz pár napra valahova.:D Lehet engem önsorsrontó lúzernek meg gyenge nyuszinak nevezni, aki képtelen a férfiakat megnevelni (a nyuszis szintén anyám-duma:D), de az biztos, h az ilyeneknél boldogabb leszek mindig. (Meg persze azért van annyi józan eszem, h felmérjem, meddig akarok elmenni az anyagi áldozatokban.)

Elnézést a litániáért, de ez a típus undorít, nagyrészt ők a felelősek a nőket sújtó sztereotípiák terjedéséért is. Magyarán a saját fészkükbe szarnak, és észre sem veszik.

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2011.10.18. 09:39:47

Tibi, kérjem neked a kivánságműsor 2-5igben a Tibi te bitangó című számot?

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.18. 09:40:00

@Szocio Pata (kikvogymukblog): tudom uncsi, de megint: ECO és a Foucault-inga részlet: Garamond úr és a vanity press.

Vonatosi Márió · http://konzervatorium.blog.hu 2011.10.18. 09:47:04

Külföldre szakadt hazánkfiaként jöttem haza legutóbb Bécsből, busszal, oszt mögöttem a magyar kislány (hát persze, hogy a bécsiegyetemrejárközgazdásznaktanulni) egy idősebb magyar nővel beszélgetett, és elmondta, hogy svájci a vőlegénye (!!, kb. 21 lehetett), az asszony majd lefordult az ülésről, hogy látod, mondtam én, megérdemled te, megérte várni az igazira, neked ilyen kell, mondtam én, mindig mondtam. Amúgy meg Johnny! La gente esta muy loca... What The Fuck ?!

Morca 2011.10.18. 09:50:15

Már bocs, de a kurva nem az, aki éveken át csak egyvalakivel. Van itt egy kis fogalmazászavar.
A másik meg, hogy ha a szegény, de becsületes legkisebb legényt választaná minden valamirevaló nő, akkor hová lennének szegény randa, kövér, öreg milliomosok?
Kereslet és kínálat egymásra talál, ennyi.

Latin Szerelő 2011.10.18. 09:53:37

@Ernoke:
"de az biztos, h az ilyeneknél boldogabb leszek mindig."

...és valószínűleg a párod is.

"Az ész nem sokáig tudja játszani a szív szerepét."
/La Rochefoucauld/

Circus 2011.10.18. 09:54:35

Húbazmeg.
Telitalálat, szóval +1

Üdv
egy ambiciózus balek
akit simán kivágott a pénzes pasi miatt a falusi kislányba oltott szépségipari segédmunkás. És ahogy írtad, már jön a baba is (a vicces az, hogy állítólag 'apuka' terméketlen :D ).

Szinte már várom a percet, amikor majd rádöbben... :)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.18. 09:57:36

@Morca: te vagy fogalomzavarban. A kurvát nem a mennyiség teszi. Aki mondjuk nomfomán hajlamaitól vezérelve mindenkivel összefekszik, az kikapós, nimfomán, stb., de nem kurva. A kurva kérlek szépen anyagi haszon reményében nyújt szexuális szolgáltatásokat. Hogy ezt hányszor és hány embernek teszi meg, az már csak a tapasztalatán és rutinján módosít, nem a besorolásán.

Bellagio 2011.10.18. 09:59:19

Multkor lattam a Kedves Ferit egy bevasarlokozpontban kozvetlen kozelrol. A megtestesult antiferfi, aki raadasul meg rosszul is oltozkodik. El nem tudom kepzelni, hogy ez jonne be egyetlen nonek is. Dehat van penze eleg es ez a lenyeg :)

Ernoke 2011.10.18. 10:00:20

@Latin Szerelő: mondjuk én sajnos tényleg balek vagyok, nem követendő példa.

comad 2011.10.18. 10:00:50

Még egy ilyen pénzre bukó luvnya is jobb a semminél!
Higyjétek el egy szegény és csúnya fickónak :-)

2011.10.18. 10:02:57

Láttam én már dögös alfa hímeket buta kis penészvirággal frigyre lépni. Persze az induláshoz ott volt apuka vagyona és kapcsolatai.

Mindenki azt teszi a pultra amije van. Nem hibáztatok én senkit.

Csak egy ismert példát emlitek, ott van minjárt a Gyurcsány-Dobrev páros. Az anyós nélkül Ferike ma is csak egyszerű kisvállalkozó lenne.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.18. 10:03:16

amúgy a legviccesebb a dolog puszta logikája. Mert milyen férfiak dohognak azon, hogy a szép nők csak a pénzre hajtanak, ellenben ugye a belső értékek... hát nyilván a szegények. No de kérem, hát a szegény férfiak miért nem a belső értékekben gazdag nőkre nyomulnak, akiknek amúgy semmi esélyük a sekélyesen csak a szépeket imádó gazdag pasiknál? jah, mert a szegény faszik is sekélyesek, és ők is a szépet akarják. Ki van ez kérem találva.

mrbateman 2011.10.18. 10:03:19

@Bellagio: Van még egy szempont, a megabiztosság/dominancia!
A nők imádják, ha egy férfi magabiztos, márpedig általában a sokszámjegyű bankszámla magabiztossá teszi az emebereket.

Circus 2011.10.18. 10:03:41

Juteszembe, nem kellene itt a 'munkahely' címkét is bejelölni?

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.18. 10:05:12

@comad: így van, egyesek túl nagy jelentőséget tulajdonítanak a motivációknak. Most őszintén: ha egy dögös fiatal csaj főz, mos, takarít, azaz kiveszi a részét a házimunkából, dolgozik és mellette istennő az ágyban, komolyan érdekeljen, miért van pontosan velem?

Mitya Ivanov 2011.10.18. 10:05:17

nem az a gáz, ha valaki normálisan akar élni, és emiatt úgy választ jövendőbelit, hanem az, ha valaki
gazdag akar lenni
ezért semmit nem tesz
ambíciója kimerül a kapcsolatkeresésben
+1 önző büdös számító kurva

Többet nem is írok, mert minden leírt karakterrel megy fel a vérnyomásom.

Bellagio 2011.10.18. 10:07:13

Amugy engem is "megaranyastak" mar parszor. Eloszor undorodtam tole, duhitett, aztan rajottem, hogy nagyreszt (csak, hogy ne altalanositsak) ilyenek a magyar lanyok es betudom az adom melle. Kevesebb stressz :)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.18. 10:07:54

@mrbateman: az én bankszámlám kétszer nyolc számjegyből áll...

chipshop (törölt) 2011.10.18. 10:08:42

Az en kedvenc sztorim a videki,egyszeri 30 eves lany,aki megismerkedett egy 61!!!!waaaa,eves pasival.A pasi jofej,fiatalos,jo humor etc,es persze kogazdag.Ugy elnek,hogy a pasi x osszeget havonta leszamlaz a csajnak minden honapban igy a lany nem dolgozik.Belerangatta a pasit abba,h legyen gyerekuk,igy most probalkoznak.Ekozben vilagot jarnak,ceget vezetnek( a pasi 3 ceget)es mivel ismerem a pasit tobb eve elhiszem h boldog.Viszont az h a csaj boldog e?Nos,abban nem lennek biztos,leven barmilyen jofej es intelligens a pasi,nem jokepu es oreg.OREG.Tokmindegy h mit vesz fel,mennyire fiatalos,nem lehet vele satrzani,kirandulni,futni,reaumaja van es gyogyszerekre szorul,es eh telleg hiszek az oszinte szerelemben de nem tudom h ebbol a lany mit prosperal a penzen kivul.Egyebkent a csaj a penz egy reszet hazaadja a vdeki szuleinek.Olyannal is talalkoztam,aki kimondottan kulfoldi pasira utazik,ezt sosem ertettem.Szerintem tok mindegy h ki milyen nemzetisegu,a lenyeg az h a lelektarsad e vagy sem?Soha nem tudtam volna elkepzelni,h egy kulfoldiben talalom meg a tarslelkem,viszont aki kulfoldon el nagyobb aranyban szocializalodik kulfoldivel mint magyarral(munka,osszejovetelek).Csak azert nem jovok ossze valakivel,mert legalabb magyar.A parommal jokat rohogunk,szerinte a magyarok komcsik,en mindig azzal jovok h a britek egymast kozt szaporodtak,plusz gyarmatokat foglaltak el nemi teaert szoval psszt:-)))Ezeken jol elrohogunk,mindig ugratjuk egymast,tanulgat magyarul,pl; kivaloan mondja,hogy rozmaaaaar:-)))Szeretem.Nagyon.Nem,nem milliomos,egy kicsit sem,ugyanannyit keresunk,tokjol elvagyunk mint ket gyerek es szerintem ez szamit.Anno,nyomi gazdagok probalkoztak nalam,es telleg NYOMIN neztek ki,es ha valamit utalok az az,amikor egy asi felvag a penzevel.Soha nem jottem ossze milliomossal sem otthon,sem itt.Volt olyan aki baromi jomodu volt,de volt olyan is aki egy bambira nem tudott meghivni,olyasn is megesett h valakit en tartottam el:-)Tudok elni:-)Nem minden gazdag pasi nyomi ez is teny.Sosem ertettem azokat a noket akik feladjak az eletuket nehany nyaralasert es designer cuccokert,es elnek bekes boldotalansagban.A lenyeg a boldogsag,legalabbis szamomra,leven csak egyetlenegy eletem van.

Morca 2011.10.18. 10:10:50

@vészmadár (pica pica):

köszönöm néked, hogy rávilgítottál a fogalomra, s méghozzá ily frappánsan. akkor tán világíts rá kérlek arra is, mert tényleg érdekel, hogy ezek a szegény, szegény becsapott férfiak miért nem találtak maguknak másmilyen nőt? oh jaj,csak nem az időhiány volt az oka? kérdem én,aki kétszer is a szegény, átlagost csíptem meg és szültem nekik x gyerekeket, és nyújtok úgymond szolgáltatásokat a mosogatástól az orálisig...mondjuk utóbbit legalább szívesen teszem, de mosogatni spec. utálok

Ernoke 2011.10.18. 10:11:37

@vészmadár (pica pica): inkább fogalmazzunk úgy, h hagytam magam megaranyásni, mert két ember kell hozzá.:) csak sajnos együtt lakni valakivel baromi jót tesz, megszünteti az alvás- és alkoholproblémákat, leviszi a vérnyomást, és nem kell több betegszabi sem. tehát a mérleg két oldalú, kérdés, mikor lesz végleg elegem. (valószínűleg nemsokára...)

Advanced Flight 2011.10.18. 10:11:39

Világos, mint a nap. Ha a csinos nő hozzámegy a gazdag faszihoz, akkor számító, aljas kurva, riherongy, rosszabb még a kamionsoron pucsítóknál is.
Természetesen, mikor a gazdag faszi kizárólag mellméret vagy lábhosszúság alapján választ feleséget, az bezzeg igaz szerelem.

Bájos.

Circus 2011.10.18. 10:13:12

@vészmadár (pica pica): nos, ez is igaz.

Rövid távon persze, hogy a szép számít - a szépségével adja el magát a másik, mert a belső tulajdonságokat nem egy perc alatt tapasztalod (mert akkor az csak egy felvett szerep).

KürtiT (Tromb74) 2011.10.18. 10:16:15

@Advanced Flight: Hát ezekbe a tulajdonságokba azért bele lehet szeretni :D

Circus 2011.10.18. 10:17:47

@Advanced Flight: szerintem az egy másik posztnak a témája, és az se jobb.

Amúgy, az nem választ, hanem VESZ magának egy feleséget (bár KürtiT-nek van némi igaza :) ).

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.10.18. 10:18:22

@Advanced Flight: "kizárólag mellméret vagy lábhosszúság alapján választ feleséget" - egy férfinél kérlek ez az Igaz Szerelem _definíciója_!

mrbateman 2011.10.18. 10:20:54

@chipshop: Na erről van szó kérem! Társat kell találni egy életre, akire mindíg számíthatsz és jól érzed magad vele (nyilván kölcsönösen) ezek az elsődleges szempontok...ha ez megvan, akkor az sem baj ha emellett gazdag!:-)
Őszintén gartulálok, és jó egészséget kívánok nektek!

TGabi 2011.10.18. 10:22:51

Undorítónak tartanám csak a pénze miatt választani valakit-lett volna már lehetőségem ilyesmire, de nem tettem meg, mert normális ember vagyok. De azért valljuk be, hogy az ideális férfi (elméletben) szép is, jófej is, okos is, gazdag is, normális is és álszentség tiltakozni, hogy nem, nem, nem.

Amúgy a haszonelvű némberek akkor koppanak csak igazán nagyot, amikor kiderül, hogy a 2 lábon járó pénztárca fukar, mint a fene, és egy fagylalt árát is menedzser tréninggel kell belőle kiimádkozni ;)

KZsuzsa · http://deepindata.com 2011.10.18. 10:23:36

erősen hiányolom a posztból azt a kifejezést, hogy "jó parti". (néha "jó párrti" ejtéssel)
Hányszor mondogatta nekem ezt nagyanyám, hogy jó partit kell keresni...
mindenesetre azért nem panaszkodhatok. :)

Mitya Ivanov 2011.10.18. 10:23:40

@Circus: ó dehogy, az én történetem egy másik poszthoz kapcsolódik

modortalan 2011.10.18. 10:26:34

A kedves mamád melyik kategóriába tartozik Tibi?

2011.10.18. 10:26:57

nekem volt egy csajom, jó sokáig, na az volt ilyen vidéki wannabe, az anyja nevelte belé, aki ritka ocsmány volt, a férje megcsalta és a lányaiba azt nevelte bele, hogy minden férfi rohadt szemét, ki kell használni őket. Nyilván ez csak a végén derült ki. Én voltam a jóképű, szellemes, társaságba hordásra alkalmas, de csóró mutogatós pasasa, meg mindig volt egy ocsmány, de gazdag fószerja mellettem. (Nyilván ez is csak utólag derült ki.) Amikor "ajándékba" kapott a főnökétől 600 ezer forintnyi bambuszpadlót a kecónkba, akkor kezdett derengeni, hogy valami nem kóser. Aztán kidobtam, ő meg a főnöke mellett kikezdett az egyik kollegájával (ő lett az új mutogatós faszi), a főnök erre mindkettejüket kidobta, a smukkokról meg a padlóról benyújtotta a számlát. Úgyhogy pengettek, hazaköltöztek vidékre, a csaj fatelepen titkárnő Bivalybasznádon, a csávó valami pincérféle lett, lebabáztak, és nyomatják a falusi sztájlt. A főnök meg infarktust kapott és hazaköltözött Olaszba', a céget felszámolta. Végül mindenki megkapta:)

B-rocker (törölt) 2011.10.18. 10:27:21

A világ sosem változik. Ez mindig is ilyen volt. Ez a nő egyik alapfeladata, hogy az ívadéknak megágyazzon.

Morca 2011.10.18. 10:27:32

Ja, akartam már írni, hogy ha már ez a poszt címre, ami, akkor kérjük a tanácsokat a gazdagférjfogásban tehetségtelen lányok nevében!!!

céerem 2011.10.18. 10:27:35

Jááájjj. Ilyenkor mindig rájövök, hogy nem vagyok ebbe a világba való. nem nagy dolog összeszedni "pénzes" pasit, de olyannal együtt élni, aki ennek nem mozgat meg érzelmileg, nem tudnék. Főleg, ha magamnak is tűrhető egzisztenciát tudok teremteni.

Advanced Flight 2011.10.18. 10:28:38

@Circus: miért lenne másik poszt témája? Az ilyen pasi pontosan az, akiről ebben a posztban szó van: aki elveszi feleségül a "számító némbert".

Advanced Flight 2011.10.18. 10:30:46

@KürtiT (Tromb74): persze, a pénzbe/hatalomba is. Egyszer egy nő azt mondta valami riportban, hogy neki azért tetszik az amerikai elnök (akkor éppen Clinton volt asszem), mert izgatónak találja, hogy a fickó a kezében tartja szinte az egész világ sorsát.

hajdul (törölt) · http://hajdulaszlo.wordpress.com/ 2011.10.18. 10:31:01

No most a "vidéki lány" szerintem egy kicsit másképp működik. Ő azt hiszi, hogy Pesten egzotikus, sosem hallott szakmákat űzők vannak, akiket biztos fel is vet a pénz. (pénzügyi tanácsadó, reklámgrafikus, junior kontroller stb). Szóval, ő akinek családja kilóra megvehetné a kollégiumot, ahol a lány lakik, pedig a család csak egyszerű falusi gazdálkodó. Szóval az ilyen lány összeszed valami pesti lúzert, akik az egész család szájtátva vizsgál. (pesti fiú udvarol a Julcsának.) Az első családlátogatásra a fiú marutijával mennek, s olyan ebédet stb-t kapnak, aminek a bekerülési értéke több mint a fiú kocsija újkorában.
Utána összeházasodnak, Pesten kezdik az életet, holott vidéken komplett, berendezett ház van, a lány szüleinek könyöradományából élnek, amiről a fiú nem is tud. Meg van győződve arról, hogy a nettó 100.000 Ft-jából élnek meg, amiből 80 ezret a saját hülyeségeire költ. Mert vidékre nem mennek, mert ott csak a hajtás van, s ők többre hívatottak, így Pesten laknak valami szutyok helyen, ahol senkit nem ismernek, néha csak a srác, facéran maradt ismerősei nézik meg őket. Napi 12 órát tologatják az excelt, s további 3 óra megy el az életükből közlekedésre.

Winston Smith 2011.10.18. 10:31:13

@El Topo (Sgt. Elias): És akkor Kedves Ferencről még nem is beszéltünk, akinek akkora sármja van, hogy Bódy Szilvi és Debreceni Zita is megvolt neki.

Valamint Dzsudzsák Balázsban is lehet valami rejtett szépség, amit én nem látok, de Zimány Linda megtalált benne.

Pénzkereskedő · http://www.nedolgozz.hu 2011.10.18. 10:31:31

Az fel sem merül, hogy egy nő saját magának is teremthet egzisztenciát, sőt akár az egész családjának is, beleértve a férjet? Én sok ilyet ismerek. Néha az az érzésem, hogy nemcsak a nőket, hanem a nők saját magukat is lenézik, amikor nem is hisznek benne, hogy a saját erejükből is boldogulhatnak.

Az ugyanakkor valóban nagyon erős genetikai kód, hogy a nő az erős férfit keresi. Régen az volt az erős, aki meg tudta ölni az ellenséget, ma pedig az, aki mindent ki tud fizetni. A vonzerő pedig tényleg szubjektív dolog, a külsőn és a szárnyaló elmén kívül a stabil anyagi háttér okozta magabiztosság is nagyon szexis tud lenni.

Rengeteg olyan párt látok én is, akikről a poszt szól, és mindkét felet őszintén sajnálom. A férfit azért, mert nem veszi észre, hogy élősködnek rajta, és nem elég erős, hogy rendet tegyen, a nőt pedig azért, mert kiszolgáltatottan, és minden külsőség ellenére elégedetlenül vegetálja végig az életét ahelyett, hogy kezdene magával valami értelmeset.

adhuvbeigiqe upiugtqeőoqőoqqe 2011.10.18. 10:31:31

Tökéletes leírás:)

Azért két kiegészítést tennék.

1.) Budai jócsaládból származó (gerincspecialista apuka, pszichiáter anyuka, II. kerületi családi ház) de észt sajnos nem öröklő hőgy.
Apuka praxisából meríti első állását (egy kereskedelmi bank PR vezetőjének titkárnője) romantikus kapcsolat nem alakul ki, ezért egy év után skandináviába távozik au pair-nek. Romantikus kapcsolat ott sem alakul ki, ezért hazajön és itthon kezd férjvadászatba.
Kedvenc ismerkedős kérdései:
- Szia. Én xy vagyok és az Endrődi Sándor utcában lakom. Te mivel foglalkozol? Saját lakásod van? Merre laksz? Kocsid van?

Több éven keresztül jár egy szintén budai mérnök jelölttel eközben persze kis szünetekkel mást is teszttel (ezt ő következetesen se veled se nélküled kapcsolatnak nevezi). Dolgozni ternészetesen nem dolgozik helyette apuka magánpraxisában asszisztál (értsd. telefonál és bio üzenetrögzítőként funkcionál).
Évek múlva immár többgyermekes anyaként él immár mérnök férje mellett, dolgozni továbbra sem dolgozik de még mindig (mostanra már idős) szülein lóg és hagyja, hogy azok havonta jelentős gazdasági segítséget nyújtsanak neki. Férje erről persze nem, vagy csak keveset tud, fizetését rendben hazaadja és csak kicsit furcsálja, hogy a hazadott 300-400 nettóból (középvezető) hogyan tud a felesége hitellel kiegészített autót vásárolni, eltölteni 2 hónapot a gyerekekkel a Balatonnál, barátnőkkel hétvégente kiruccani Bécsbe, szoli, fodrász, kozmetikus hetente, stb.
A vasárnapi ebédeken a szülők leereszkedően mosolyognak rá és miközben hangosan dícsérik, arra gondolnak, hogy:
- Szegény kislányunk ennél sokkal jobbat érdemelt volna, de manapság már a férfiakat nem érdeklik azok a polgári erények amelyek kislányunk képvisel.

2.) A vidéki kislányt kiegészíteném még a következőkkel:
- Sikeresen veszi a férj akadályt (nála fél fejjel kisebb, 30 éves korára már erősen ritkuló hajú, nem kevéséé korpulens vállalkozó, aki Vágási Feri mintájára beszállt az Internetbe) és rövid időn belül megajándékozza n gyermekkel. A gyed lejárta után visszamegy a multihoz dolgozni aminek köszönhetően megismerte férjét. Baráti körben tudni vélik, hogy élete párja és a multi vezetője testi lelki jóbarátok, ám ő ezt nem cáfolja csak sokat sejtetően hallgat.
Kedvenc társalgási témája:
- Az én férjem annyit keres, hogy nekem igazából nem is kéne dolgoznom... csak unatkoznék otthon.

Pernahajder Viktor 2011.10.18. 10:31:39

Ami még érdekes, hogy tanárnéniknek is rendszerint jómódú párjuk van.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.10.18. 10:33:57

@Advanced Flight: Monica meg Bill sorsát tartotta a kezében (meg a szájában).

okostojáska 2011.10.18. 10:36:24

Érdekes poszt :) Na szóval.

A nők és férfiak aránya körülbelül minden korcsoportban 50%, idővel a nők persze többségbe kerülnek, mert a férfiak 10 évvel hamarabb halnak.

A gazdag vagy tehetős férfiak aránya, akik képesek egy nőt eltartani viszonylag csekély a férfi populációhoz viszonyítva, szerintem a 10%-ot nem éri el, de legyen 20%.

Ebből részben az is következik, hogy a fiatal csinos lányok nagy többségének sosem fog jut tehetős férj, mert ahhoz 1 gazdagabb férfinak 2-3 nő kéne hogy jusson. Persze álmodozni lehet róla, legfeljebb vénlány lesz belőle és szépen elmúlnak a 20-as, majd 30-as évek is, aztán a több is.

Amúgy, ha a saját tapasztalataimat nézem, akkor a pénznek egyáltalán nincs akkora jelentősége a nőknél, mint sokan állítják. Persze vannak olyan nők is, de zsák a foltját.
Ahogy én látom sokkal nagyobb jelentősége van a jó megjelenésnek, jó fizikumnak, vonzó külsőnek. Ezek persze igényelnek némi pénzbeli befektetést, hiszen a jobb ruha pénzbe kerül és a sportolás sem ingyenes feltétlen (nem gyúrásra gondolok!), de ez szerintem ma minden átlagos anyagi körülmények között élő férfi meg tudja engedni magának.

Arról ne is beszélve, ha egy kicsit jobban kereső egyedülálló férfi vagy, ugyan miért ne vinnél haza egy butácska, csöcsös, vidéki fiatal lányt, akit nem csak hogy kedvedre használhatsz, és jó eséllyel főz és takarít is rád :)

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2011.10.18. 10:39:10

@modortalan: te is csalódtál, mert tippeket vártál, mi? :)

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.10.18. 10:39:24

"Ebből részben az is következik, hogy a fiatal csinos lányok nagy többségének sosem fog jut tehetős férj, mert ahhoz 1 gazdagabb férfinak 2-3 nő kéne hogy jusson." - mégis tudhatnak valamit az arabok!

Circus 2011.10.18. 10:39:46

@céerem: de hát ha egyszer egyszerűbb ezt az egzisztenciát némi 'szolgáltatással' megvásárolni, hiába tudnám magam is megteremteni, de egy kisujjat sem mozdítva kényelmesebb élni és elviselni, hogy 'apuci' büdös, kártyázik és iszik, időnként ver is...

:)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.10.18. 10:41:30

Aztakurva, de sok nyominger lelkű pasi van...

Na mi lenne, ha megfordítanánk a dolgot?
Ez a sok "számító kurva" miatt kesergő pasi nem lehet,hogy rossz helyen vadászik? Túl magasra teszi a mércét magához és a képességeihez képest?
Eleinte tetszik,hogy feszes a segg, formás a mell, lehet villantani a haverok előtt a nővel...de az már kevésbé, ha a dekoranyag karbantartásáért tenni is kell?

Egyébként pedig lehet órákat írogatni a számító nőkről, de tessék már észrevenni,hogy évszázados társadalmi szokásrendszerről, szerepfelosztásról beszélünk.

És csak szólok,hogy vannak ám dolgozó nők is, akik eltartják magukat és nem tartanak igényt a pasasok pénzére.
Na persze a férfiaknak ez sem tetszik, mert a nő ne legyen már annyira önálló és határozott, meg ugye nem érzik ilyenkor eléggé férfinak magukat.

A fene sem megy el a pasikon.

Winston Smith 2011.10.18. 10:43:28

@TGabi: "Amúgy a haszonelvű némberek akkor koppanak csak igazán nagyot, amikor kiderül, hogy a 2 lábon járó pénztárca fukar, mint a fene"

Vagy amikor az előtte bombanő csajszi érzi az idő vasfogát (egyre kevésbé feszes popsi, kevésbé lapos has, a gravitációnak engedelmeskedő cicik), és elkezd követelőzni hogy házasság, gyerek meg ilyenek, és erre a gazdag pasi dobja egy 23 éves, tökéletes alakú Playboy-cicáért.

De ez fordítva is megeshet, például ha balul üt ki pár üzlet, a cicababa ritkán követi a "sármos, okos" pasiját a XIII. kerületi albérletbe.

Mert ez is egy üzlet, csak nem olyan nyílt és tisztességes, mint a k*rvák a 4-es út mellett, hogy azonnali készpénzfizetés ellenében jár a szaxi. Itt elvileg szerelem van, amibe a pasi sörhast és Audit apportál, a csaj meg tökéletes popsit és igényt a Louis Vuitton táskára. Ettől függetlenül ha a szolgáltatás-ellenszolgáltatás egyensúlya vészesen megborul, általában rövid időn belül vége a lamúrnak.

céerem 2011.10.18. 10:43:40

Amit végképp nem értek, hogy minek szülnek a nők gyereket csak "úgy"? Az egy dolog, hogy így pénzt lehet kicsikarni az (állítólagos) Apából, de minek, ha pénzt én is tudok keresni és legalább nem szivatom magam egy olyan gyerekkel, aki miatt egy idióta(=Apja) vonásait nézegetem életem végéig, plusz magamat is elintéztem, mert onnantól - elvileg - a gyerek az első.

Circus 2011.10.18. 10:46:06

@Pénzkereskedő: lásd a fenti beírásom céeremnek.
Hogyne teremthetne, de így egyszerűbb.

(túl közeli példám van - a közös saját vállalkozás helyett, ahol mindketten dolgozunk kellett volna, pánikszerűen dobva lettem olyasvalakiért, aki mellett nem kell dolgozni, de persze aranykalitka az megvan)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.18. 10:46:33

újra megkérdezem, nem részletezve, mert fentebb megtettem: HA egy nő a kapcsolatban azt adja, amire szükségem van (és mindegy, hogy az szted hülyeség, vagy neked nem arra van, te keress olyat), szval ha egy nő a kapcsolatban pontosan azt adja, amire szükségem van, miért érdekes, hogy miért adja azt?

Mzee1000 2011.10.18. 10:46:41

Teljesen egyetértek az íróval.

céerem 2011.10.18. 10:47:38

@Circus: Én enél többre tartom magam minden szempontból, hogy egy ilyen lúzer mellett megalkudjak :-) Mostanra eljutottam odáig, hogy inkább egyedül, mint egy rossz kapcsolatban, anyagiak ide vagy oda. (Most is kapcsolatban élek, de ha javíthatatlanul megromlana, nem maradnék benne, megállok a magam lábán is.)

chipshop (törölt) 2011.10.18. 10:48:09

Nekem az egyik ex-legjobb baratnom okozott hatalmas csalodast azzal a kijelentesevel,hogy o nem jon ossze olyan asival akinek nincs onallo lakasa,kocsija,diplomaja,es egziszetnciaja.WTF???Egyebkent sosem ertettem h ezek miert elofeleteteli egy parkapcsolatnak,azt pedig vegkepp nem h minek a diploma??Kit erdekel,h diplomas e vagy sem,az intelligencia nem diploma fuggo,sot.En anno kileptem az egyetemrol ket eve utan,ezen intervallumon belul annyi muveletlen kultursznobbal talalkoztam,h orom volt nezni.Persze velhetoleg azert fontos a diploma,h otthon el tudjak ujsagolni,hogy Jozsi kommunikacio szakos,oooo hat megfogtam az isten labat:))))

multi84 2011.10.18. 10:48:28

Nem az a baj hogy léteznek ilyen nők mert kereslet kínálat találkozik egymással, hanem az hogy a mai fiatal nők 18-30-ig szinte mindegyike így gondolkodik már, amit a remek gazdaságunk csak táplál mert azt látja hogy kurvára nincs jövő ebben az országban és egy jó férjjel megvan oldva minden gondja....

de ez is csak azért zavar szerintem mert nem keresek úgy hogy kitartsak egy nőt ha úgy keresnék valószínűleg leszarnám és megvenném neki a bundát de van egy olyan érzésem hogy ez sose fog kiderülni úgy hogy elítélem őket - mocskos k. :DDDDD

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.10.18. 10:48:44

Egyik ismerősöm mondta volt (hozzáteszem: pasi az illető), hogy azok a férfiak akik a pénzéhes nők miatt picsognak, pusztán saját tehetetlenségük és "húspiaci" értéktelenségük felett keseregnek.
A pénzes pasas nyilván nem fog, mert a pénzével talál magának nőt. A helyes, fiatal pasas meg a küllemével fog, tehát ő sem panaszkodik.

Ergo, aki ilyeneken ugrál és filozofál, az egyik fenti kategóriába sem tartozik bele.
Van viszont egy jó hírem: a nők 80 %-a szintén se nem jómódú, se nem szép, sem nem celeb, szóval azért annyira nem rossz a helyzet.

Advanced Flight 2011.10.18. 10:48:49

@Alfonzina: "feszes a segg, formás a mell, lehet villantani a haverok előtt a nővel"

Ezt nevezik a pasik szerelemnek, írták itt többen is. :-(

Kovácsné · http://kovacsne.blog.hu 2011.10.18. 10:49:04

Némileg függetlenedve az alapproblémától:
Mikor az egyik férfi elkezd köpködni a másik férfira, hogy "öreg, lottyadt, undorító, szőrös talpú" az semmiben nem különbözik attól, mint mikor az egyik nő leszólja a másik nő frizuráját. Egyszerűen nem releváns információ. Az egyetlen, ami számít, hogy adott egy darab férfi adott egy darab nőnek tetszik-e, meg a Vica averziója. Ha nem így lenne, az emberiség csupa Adoniszból meg Angelina Jolieból állna, az összes többi genotípus már rég kiszelektálódott volna.
Arra akarnék kilukadni, hogy nekem is volt nálam 20 évvel idősebb "csúnya, vénséges, lottyadt, kopasz" barátom, aki ráadásul gazdag volt. Valamint jó humorú, intelligens, kedves, valamilyen meghatározhatatlan módon fizikailag vonzó a maga kétségtelenül amorf testével (és ez nem puszta személyes benyomás, nyüzsögtek és azóta is nyüzsögnek körülötte a nők, pedig a gazdagságnak semmilyen látható jelét nem mutatja, se Gucci táska, se Jaguár). Ötszáz részes brazil filmeposzt tudnék írmi arról a sok szépről és jóról, amit abban a két évben az együttérző emberiségtől hallottam. Az illetővel akkor szakítottam, mikor olyan jellegű ügynökösködési akciókba kezdett, amiktől hihetetlenül sok pénze lett, viszont egy büdös szót nem lehetett vele többé beszélni, csakis az adott ügynöki tevékenység szépsége és jósága volt a téma. Azóta saját szakmámban magam is viszonylag sikeres üzletasszonyállattá lettem (nem, nem kaptam tőle végkielégítést, se nercet, se egy kis házat a Genfi-tón). Soha nem vártam el, sőt, soha nem is tűrtem el, hogy bárki eltartson. Bár készséggel elhiszem, hogy az "konszolidált öregúr-núbiai párduc" jellegű párok egy jelentős részét a pénz tarja össze, azért hiszek a kivételekben is. (A férjem szerint pedig egy javíthatatlan gerontofil vagyok (: )

fekete kefe 2011.10.18. 10:50:27

Az a nagy büdös igazság, hogy minden férfinak van egy nagy "tragédia" a puszta létezésében...(!)

A csóró férfinak: A FÁJDALMAS BIZONYOSSÁG TERHE...
A gazdag férfinak pedig: AZ ÖRÖK KÉTELY TERHE...

Persze az utóbbit kicsit könnyebb elviselni, ha kellő cinizmussal éljük az életünket

céerem 2011.10.18. 10:51:09

@vészmadár (pica pica): Nem ez a hülyeség, csak tudni kell, hogy mennyi agya van a nőnek és milyen alapon hoz meg döntéseket. Ha nem érzelmek miatt van Veled, egy szép napon arra ébredsz, hogy majd egy gazdagabbnak adja azt, amire szüksége van és nem Neked.

Arbet 2011.10.18. 10:51:13

Találkoztam ilyen nővel. 29 évesen egyedülálló, 8 általános végzettség, bolti eladó, albérletben lakik, vékony jó test csinos. Elvárásai: aki 800 nettó alatt keres az csóró. 800 nettó az átlagos.. 1.2 milla felett már jól keres valaki. Ő csak ilyennel hajlandó. A barátnőit már elvitték mind külföldre hasonló pasik. Ő meg itt van még egyedül és izgul, hogy mikor jön el érte is a herceg.

De hová tűnt Columbo felesége? 2011.10.18. 10:52:15

@vészmadár (pica pica):

Tökéletes meglátás, grat!

A poszt egyébként kiváló, bravo. +1.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.10.18. 10:52:25

@Advanced Flight: ez a baj.
a szexuális vonzalmat, egy alapvetően fizikai vágyat, összetévesztik az érzelmi alapon nyugvó szerelemmel.

nincs ezzel baj, csak fogadják már el, hogy egy Lexus nyilvánvalóan többe fog kerülni (még megvétel után is), mint egy Skoda..

Circus 2011.10.18. 10:53:30

@Alfonzina: try walking in my shoes...

nem teregetem a szennyest tovább a magam védelmében, mert még megtalál valaki, akit már felejtenék legszívesebben, így röviden: a hozott gyerekeit magaménak fogadva el, a tartozásai kiegyenlítése után aranyásott meg valaki. A mai napig fontolgatom, hogyan lehetne akár peres úton visszakapni dolgokat illetve az erkölcsi kárt orvosolni, hamár az éveim végleg odavesztek. Nagyon úgy tűnik, drága tanulópénz volt, semmi több.

Sokkal több ilyen eset van, mint gondolod. Főleg manapság, ahogy elkurvult a világ.

adhuvbeigiqe upiugtqeőoqőoqqe 2011.10.18. 10:56:08

@chipshop:

Nekem volt egy ausztrál tanárom aki a következőket mondta a diplomáról:
- A diploma olyan mint jeggyel utazni a vonaton. Kényelmesen eljutsz messzebre, gyorsabban és persze legálisan. Jegy nélkül is felszálhatsz a vonatra de egész úton rettegni fogsz, hogy jön e a kalauz, ledob e a vonatról és ha ledobott addigra meddig jutottál és milyen gyorsan?

Nem. A diploma tényleg nem kötelező és van akit diploma nélkül is többre becsülök mint pár "több diplomás" seggfej akit ismerek. De ettől még a diploma inkább előny mint hátrány.

KürtiT (Tromb74) 2011.10.18. 10:57:08

@céerem: A gyereknek sok funkciója lehet. Pl. trendi, mert az ANGELINÁNAK is van. Lehet vele zsarolni a pasit akkor is, amikor már nem olyan feszes a fenék. Jól jön a válópernél is. Babakocsival utat lehet törni a tömegben.
A legfontosabb funkciója talán az, hogy a nem teljesen ostoba cicababa felismeri, hogy a kiváló testi paraméterei megegyeznek kb. 50 000 hasonló versenyző adotságaival, sőt. Ezért kénytelen komolyabb érveket is bevetni a hosszantartó siker érdekében.

Peetee 2011.10.18. 10:59:27

Nagyon jó!
10pontos!
Való igaz és reális kép.

escargot 2011.10.18. 10:59:40

@céerem: Ha hinni lehet az evolúciós megközelítésnek, ilyen esetekben az okos nő megfelelő génállományú donort választ a gyerekhez, nem kockáztat az "apával".

Circus 2011.10.18. 11:01:04

@fekete kefe: szép volt, csak ugye van egy nagy bajom ezzel a kettős dologgal:

Honnantól 'csóró' valaki?
Nettó 3k pl még az? Vagy ha ilyen paraméterekkel csórózzák le az embert, akkor a másik oldal lelkében valami meg van szakadva? Lásd itt feljebb Arbet példáját...

Amúgy meg MINDIG van egy nagyobb hal :)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.18. 11:01:57

@céerem: érdekes, mert a kapcsolatok nem csak úgy maguktól mennek ám tönkre. Rendszerint mindkét érdekelt fél valamiképpen ludas benne. Amúgy férfiként sem értem, miért alávalóbb dolog szeretni valakit az örökölt pénzéért, mint az öröklött intelligenciájáért vagy öröklött megjelenéséért?

(mondom itt a védőbeszédet, miközben kábé a legcsóróbb vagyok a kommentelők között, de nah, nem ezzel függ össze a véleményem)

céerem 2011.10.18. 11:02:12

@KürtiT (Tromb74): Igen, sok szép nő van, csak ha a 99,9%-uk megszólal, akkor derül ki, hogy már nem is olyan szoros a verseny. Amúgy meg a legszebb nő is uncsi egy idő után. Nőként mondom: nagyon szeretnék családot, több gyereket is, de azért nem szülök, hogy csak úgy legyen gyerekem, mert magamat szivatom meg vele. Az én testem változik, én szülöm meg, velem marad, és adott esetben én töltöm ki rajta az élet keserűsége miatti mérgemet. Ezért nem kell gyerek, aki első körben amúgy inkább próbára tesz egy kapcsolatot, mint erősíti.

Winston Smith 2011.10.18. 11:02:59

@céerem: "Amit végképp nem értek, hogy minek szülnek a nők gyereket csak "úgy"?"

Nem "csak úgy" szülik. Érzik, hogy telik az idő, a szépségük múlandó, és nem érzik biztonságban magukat a gazdag pasi oldalán, akiért még mindig rajonganak a pénzéhes fiatal csajok. Félnek, hogy a kapuzárási pánikkal birkózó felsővezető/nagyvállalkozó pasijuk lecseréli őket egy fiatalabbra, mint ahogy az előzőekkel is tette, csak akkor még ő volt az a fiatalabb évjárat. A megoldás nyilvánvaló: házasság és gyerek. Ha ez megvan, akkor az anyagi biztonság már egy esetleges válás után is garantált.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.18. 11:04:12

@Alfonzina: baszod, a vágy az biokémia, elszabadul az agyadban a megfelelő hormon. Na most, ha eddig újdonság volt, akkor elmondom: az ÉRZELMEID, amin a szerelem szerinted alapul, az is biokémia. Egy másik hormon. Értem én, hogy neked az egyik kémiai szerkezete szimpatikusabb, mint a másik, csak ne hidd, hogy valami egészen és alapvetően eltérő dolog a kettő.

indapass90210 2011.10.18. 11:05:09

@okostojáska: "Arról ne is beszélve, ha egy kicsit jobban kereső egyedülálló férfi vagy, ugyan miért ne vinnél haza egy butácska, csöcsös, vidéki fiatal lányt, akit nem csak hogy kedvedre használhatsz, és jó eséllyel főz és takarít is rád :)"

Jancsi hazamegy a munkából, leül az asztalhoz és megkérdi:
- Töltöttkáposzta van?
Julcsa elé teszi a töltöttkáposztát, Jancsi megeszi, majd Julcsa eléjetérdel és leszopja.
Így megy ez öt éven keresztül. Egyszer, mikor Jancsi megint hazaér, Julcsa megkérdezi:
- Te Jancsi! Miért van az, hogy hazajössz, mindig megkérdezed van-e töltöttkáposzta, megeszed, én leszoplak, de soha sem beszélgetünk?
- Jó - mondja Jancsi, és hátradől. - Mi a véleményed Baudelaire költészetéről?
- Ki az a Bódler?
- Töltöttkáposzta van?

KürtiT (Tromb74) 2011.10.18. 11:05:16

érdekes tanulmány lenne ha összevetnénk a "nők többsége ilyen" nézetet valók, és a becsajozásra képtelenek halmazát.

másik érdekes összevetés a "bezzeg a férfiak", és az anyagiakért cserébe megalkuvók halmazának vizsgálata lenne.

Circus 2011.10.18. 11:05:46

@KürtiT (Tromb74): kérdés persze, hogy a taktikailag bevetett hosszútávú kapcsolatromboló stratégiai fegyver (= gyerek) az meddig nem tűnik annak, és mikortól az?

Egyébként pl azért is kellhet, hogy mutassuk, MENNYIRE, DE MENNYIRE SZERELMESEK VAGYUNK A MÁSIK( pénztárcájá)BA.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.18. 11:06:35

@céerem: és ha a szerelemért van velem? akkor nem ugyanígy ébredhetsz egy nap arra, hogy már nem szeret és másnak adja? jah, dehogynem. Ugyanaz, másképp...

Arbet 2011.10.18. 11:06:54

@céerem: Tévedsz :) A gyerek azért van, mert a legjobb poén és a legjobb hobbi. Ha megvan és mondjuk meg is tudtok kényelmesen élni, akkor már nem érdekelnek hiú és drága dolgok. Onnantól kezdve már csak a gyerek van. Még a férjet is le lehet szarni :) Jobb mint a Barátok közt vagy a paprika tv vagy a barátnők unalmas fecsegése vagy a plázaakciók. Mindig leköt, mindig kitalál valami újat és folyamatosan fejlődik. Meglep és szórakoztat. Mindennél jobb :)

Winston Smith 2011.10.18. 11:08:18

@céerem: "Nőként mondom: nagyon szeretnék családot, több gyereket is, de azért nem szülök, hogy csak úgy legyen gyerekem, mert magamat szivatom meg vele."

De ha jól értem neked nem is az az életcélod, hogy egy kőgazdag pasit fogj ki magadnak aki eltart. Te a gyerekvállalás öröméért szeretnél szülni, nem a cél elérése (gazdag pasi beszerzése és hosszú távú megtartása) érdekében.

céerem 2011.10.18. 11:08:36

@vészmadár (pica pica): Én az egész embert szeretem, nem bizonyos tulajdonságait.

2011.10.18. 11:08:40

@Arbet: nekem egy jóbarátomat hálózta be egy hasonló, a csaj 6 év alatt nem volt képes lediplomázni, a srác szerzi neki a melóhelyeket, de a nő otthagyja őket, mert bunkók, ostobák, taplók a munkatársak, most épp a srác vállalkozásába dolgozik be (e-maileket irogat tetszőleges juttatásért), egyebekben bunkó és sznob, és a csaj hordja a srácot a nővére kölkéhez babázni, mer' az olyan ari, szóval pár hónap és megfogan Lukas Gumi.

2011.10.18. 11:08:44

Először is tisztázni kellene mi a szerelem. Egy könyvben olvastam ezt a meghatározást, mely jónak tűnik.
A szerelem egy olyan érzelem, amelyet az iránt érzel aki kitudja, vagy várhatóan kitudja elégíteni legtitkosabb vágyaidat.
Ezek alapján bárhány emberbe lehetsz szerelmes egyszerre, ha azok mind képesek megadni neked, amire vágysz. A legtitkosabb vágyad pedig igen sok minden lehet. Pl. 2 gyerek, 30 centis f..., 90 D mell, 10 millió a bankszámládon. Tehát kétségbe vonni bárki szerelmét nem szabad, mert nem tudni, miért is szereti valójában az öreg hapsit.
A szerelem akkor múlik el, ha kiderül, hogy mégsem képes megadni neked azt, amire titkon vágysz.
Ezek alapján nem létezik nagy Ő, az egyetlen.
A házasság pedig egy gazdasági közösség, amely az utódok felnevelésére jön létre. Nem kell élethosszig tartania, mert nem ez a célja. Ha a gyerekek felnőttek, és már nincs szerelem, nyugodtan váltani kell, mert szerelmet lehet találni később is.

Circus 2011.10.18. 11:09:46

@Winston Smith: "Félnek, hogy a kapuzárási pánikkal birkózó felsővezető/nagyvállalkozó pasijuk lecseréli őket egy fiatalabbra, mint ahogy az előzőekkel is tette, csak akkor még ő volt az a fiatalabb évjárat."

Ez akkor is meg fog történni, ha gyerek lesz, SŐT, méginkább! Az említett amúgyis stresszes életmódot folytató apuci egyre kevesebb türelemmel fog viseltetni, hogy nem Ő az első és legfontosabb odahaza, ráadásul az állandó kupi meg zűrzavar meg egyáltalán...

Menekülni fog otthonról - egy fiatalabb karjaiba.

Gyerekkel NEM tudsz megfogni senkit.

céerem 2011.10.18. 11:12:19

@Winston Smith: Miért, mi másért akarnék szülni? AMúgy, ha most teherbe esnék és mennék gyesre, akkor is jól meglennék magamban (anyagilag) csak nem szeretnék.

Circus 2011.10.18. 11:14:02

@céerem: lehet, hogy nem kellene olvassam a hozzászólasaidat, mert még a végén irigykedni kezdek valakire... :)

KürtiT (Tromb74) 2011.10.18. 11:14:03

@céerem: Ez is egy szemlélet. Lehetne itt mélyebb lelki összefüggéseket, érveket taglalni, eredménynek akkor is csak az önzőségnek egy kevésé elterjedt formájáról van szó.
Annyiban különbözik a szokásos, családban gondolkodó férfi és nő önzőségétől, hogy elrettentő minta, rossz tapasztalat okán negligálja az egymásba vetett bizalmon vagy érdekeken alapuló biztonság lehetőségét. Erős önbizalom és kiábrándultság kell hozzá. Esetenként elég a kiábrándultság is.

céerem 2011.10.18. 11:14:20

@Arbet: ősanya típusnak tűnsz, nem szeretnék ilyen lenni.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.10.18. 11:14:33

@vészmadár (pica pica): a stílus maga az ember. ez jutott eszembe a kommentedet olvasva.
ha ilyen stílussal mész neki közvetlenül egy nőnek akár csak egy blogon, arctalanul is, akkor vajon irl hogyan? és akkor miért csodálkozol,hogy olcsókat vonzol be?

a szerelem a vágynál összetettebb valami. a vágy az, amikor a testét akarod. de nagyjából mindegy,hogy Piri, vagy Ili.
a szerelem, amikor a testét akarod, de nagyon nem mindegy,hogy Piri, vagy Ili.
remélem, sikerült árnyalnom a különbséget...."baszod".

@Circus:
nekem erről az jutott eszembe,hogy nem hiszem el,hogy nem voltak jelek,hogy a nő lenyúlós.
a tanulópénzt mindenki megfizeti, hidd el. van, aki jobban rábaszik, van, aki kevésbé. és habár tudom, ez nem vígasztal, mégis ezt az egészet később hasznosíthatod. ha mást nem pl. egy házassági szerződéssel.

Father Justice (törölt) 2011.10.18. 11:14:50

@Ernoke: "..aztán mikor kirepültek a gyerekek, nyugodtan ott lehet hagyni és lehet érzelmi alapú kapcsolatokat kötni."

A gyerekek nem 6 évesen szoktak kirepülni, így kis matekozás után kijön, hogy anyukád javaslata teljesen életszagú. 30 + 18 = 48. Egy 50 körüli nővel már nem 'minőségi sunáért sok zseton' típusú kapcsolatot alakítanak ki a pénzesfaszik, így akkor már tényleg színre léphetnek az érzelmek is. Jobb híján jobb később, mint soha..

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.18. 11:15:34

@céerem: "Igen, sok szép nő van, csak ha a 99,9%-uk megszólal, akkor derül ki, hogy már nem is olyan szoros a verseny."

Megint valami olyasmi, amire úgy utalunk, mint valami orákulumra. Hány ember elfogadható számodra, hogy szexuálisan kielégítsen? Gondolom egyszerre egy. Az legyen az alkalmi vagy tartósabb párod. És hány ember elfogadható, hogy szellemileg kielégítsen? egyszerre akár tucat is, és nem kell, hogy a párod legyen. félre ne érts, JÓ, ha a partnered IS társad lehet intellektuálisan IS. De azért ne csináljunk már úgy, mert az képmutatás és álszentség, mintha az ember azért keresné a kapcsolatokat, hogy legyen kivel beszélgetnie... ugyan már...

fekete kefe 2011.10.18. 11:15:58

Állítólag egy amsterdami kupleráj "vendégkönyvében" a következő volt beírva:

" A gazdag férfi évekre(évtizedekre) meg tud hódítani egy nőt. A szegény férfi meg csak egy fél órára.."

céerem 2011.10.18. 11:16:51

@KürtiT (Tromb74): Erős önbizalom? Inkább komoly önértékelési zavarok.

Circus 2011.10.18. 11:17:32

@Alfonzina: hogyne voltak jelek, csakhát ugye a rózsaszín köd... meg az 'őnemolyan'... nem a fenét :)

Amúgy meg házassági szerződés... basszus, nem a BIZALOMról szól ez az egész 'Kapcsolat' c. játék????

KürtiT (Tromb74) 2011.10.18. 11:17:59

@roli101: Na ha valami, akkor ez nem a szerelem.

hammer 2011.10.18. 11:18:48

Óriási a cikk. Minden szava igaz.

mrbateman 2011.10.18. 11:19:02

@Circus: Akit nem lehet "megfogni" a saját gyerekével, az egy ostoba fasz!
Amúgy fasza, h. a tisztelt hölgyek azon swot alanizálnak, h. a gyerekszüléstől megereszkedik a mellük!

indapass90210 2011.10.18. 11:19:17

@Alfonzina: "azok a férfiak akik a pénzéhes nők miatt picsognak, pusztán saját tehetetlenségük és "húspiaci" értéktelenségük felett keseregnek.
A pénzes pasas nyilván nem fog, mert a pénzével talál magának nőt. A helyes, fiatal pasas meg a küllemével fog, tehát ő sem panaszkodik.

Ergo, aki ilyeneken ugrál és filozofál, az egyik fenti kategóriába sem tartozik bele."

Szerintem a normálisabbját - anyagi lehetőségektől függetlenül - zavarja, ha hitelkártyának nézik. Nyilván meg lehet ettől még sunázni ezeket a csajokat (aztán lelkiismereti problémáktól mentesen kihajítani), majd emiatt máshogy hangzik a picsogás, mint azé, aki sohasem dugott, de ettől függetlenül ez még egy undorító tulajdonsága a női nemnek :)

PanDaNaci 2011.10.18. 11:19:34

Kezdem hülyén érezni magam, mert még nem nyúltam pasit.

Segítene valaki, mit jelent a HTB? Tényleg hülye vagyok.

Nagyon jó írás, és jó kommentek, gratula.

céerem 2011.10.18. 11:19:55

@vészmadár (pica pica): Ezt ki mondta? Azt szeretném, ha lehetőség szerint mindkettő meglenne, de ha csak ez egyik fele stimmel, nem bonyolódom kapcsolatba. Én legalábbis.

Rothstein 2011.10.18. 11:20:22

Ez de rohadt jó lett! :)
És mennyi ilyet látok/láttam nyugaton élő emigránsként!
Fogni egy jó gazdag nyugati férjet, mindegy csak ne magyar legyen.
Mert ugye kiderült hogy csak itthon hangzik jól az az összeg amit baby sitterkedéssel meg pincérkedéssel meg lehet keresni. :)
Szeretőnek meg ott lesz majd egy Giovanni vagy Alejandro később, akire párás lehet a bugyi 2 másodperc alatt.
Na, ez a felettéb széles osztály az igazán kurva, aki nem a testét, a lelkét adja el egy életre, megideologizálva hogy ő persze nem az.

shamir 2011.10.18. 11:21:22

Egyébként a magyar nők mekkora hányadának jut gazdag (úgy igazán pénzes) férj? Mert ha tényleg mindegyikük ezen az alapon házasodna, akkor kihalna az ország. De nem ez van, lehet, hogy a végén nagy kínok közt mégis beérik egy átlagos keresetűvel? Vagy mégis megtalálják az igazit a kevésbé tehetősek között?

Arbet 2011.10.18. 11:23:01

@céerem: Pasi vagyok :) De a párom ősanya típus :) De mellette egész jó karriert fut be és nekem is jó egzisztenciám van. Szerencsére nem esünk át arra az oldalra, hogy minden a pénzről szól. 5-600 kilóból kijövünk havonta és tudunk mindennek örülni :)

céerem 2011.10.18. 11:24:13

@Circus: :-)
@mrbateman: mi értesz "megfogás" alatt? Tudod, kinek van szüksége arra, hogy megtűrjön egy férfi az életében, mert egyereket szültem tőle. Nem neki, nem nekünk, hanem csak úgy tőle...

KürtiT (Tromb74) 2011.10.18. 11:24:14

@céerem: Vagy helyzetértékelési zavarok, de még sokféle zavar lehet, ami nem mond ellen az önbizalomnak.
Ez a nőknél általában!!! 30 körül következik be, akkor errősen elkezdenek gondolkodni a családalapításon, de ha túlzottan be vannak pánikolva akár annak elvetésén is.

céerem 2011.10.18. 11:26:34

@Arbet: Az ősanyát arra értettem, hogy a kommentben az volt: "Onnantól kezdve már csak a gyerek van. Még a férjet is le lehet szarni :)"
Szerintem ez nem normális.

nexialista · http://nexialista.blog.hu 2011.10.18. 11:26:35

az élősködés valamilyen szinten mindig kölcsönös,
mert nincs szerep kiegészítő szerep nélkül,
(legalábbis párkapcsolatban nincs)...

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.18. 11:28:54

@Alfonzina: nem. A stílus nem az ember. A stílus egy görög íróvessző. Meg a stílus az a ruha, amit magadra aggathatsz. Bárki megteheti, a legnagyobb tapló is. Meg is teszik, hidd el, kisfiús mosollyal, pikk-pakk öltönyben, kifogástalan úri modorral bassza át a fejed. De a stílus az ember... kurva vicces, hogy ezt valaki el is hiszi...

Ha olvastad, amit írtam, én csóró vagyok, ha valamiért, akkor a pénzemért biztos nem szeretnek, tehát amit mondok, az nem önigazolás, hanem a véleményem a társadalmi képmutatásról...

KürtiT (Tromb74) 2011.10.18. 11:29:01

@PanDam Aci: HázTartásBeli.
@céerem: Na de hány éves vagy? Az se mindegy.

Édy, aki Endre 2011.10.18. 11:31:25

@TGabi: "De azért valljuk be, hogy az ideális férfi (elméletben) szép is, jófej is, okos is, gazdag is, normális is és álszentség tiltakozni, hogy nem, nem, nem." NEM, NEM, NEM, NE MONDJ ILYET, KÉRLEK. :)

okostojáska 2011.10.18. 11:32:31

@Rothstein: De azért ezeket mégsem irigyli senki.

Sajnálom azokat az embereket, akinek a pénz ennyire központi szerepben van az életükben, igazából soha nem lesznek boldogok, az egész életük egy kirakat, egy rongyrázás, egy üres élet. Ezt az ürességet próbálják anyagiakkal megtölteni.

chipshop (törölt) 2011.10.18. 11:32:49

@adhuvbeigiqe upiugtqeőoqőoqqe: Ebben egyetertunk,de nem ertem,h ez hogy lehet kitetel egy parkapcsolatban?:-)En belehalnek ha fuggenem kene valakitol,tokmindegy milyen gazdag az illeto.A milliomos jobaratom a kivalo pelda arra,hogy az ilyen jellegu parkapcsolatok uzletek.O leszamlaz a csajnak 3 kilot,a csaj pedig gondoskodik rola,vegulis igy is lehet-de nem erdemes.Masreszt el nem tudom kepzelni,hogy beallitsak a barataimhoz egy 61 eves bacsival..nem szuklatokuruseg,egy idoben oda voltam az idosebb pasikert,aztan radobbentem,hogy van egy korhatar ami felett nemhogy perspektiva nincs,mindossze egy generacios-fizikalis szakadek tatong.Egyebkenta jobaratom tavolrol sem hulye,annak ellenere h csinal hulyesegeket.Elkepesztoen sok no volt(amig nem jott a 30 as)korulotte,ebbe beletartoznak a modell lanyok,playboy nyuszik(elkepednetek h ki mire kepes x osszegert:-))es a videki bombanok.Egyszer a baratom csinalt valamit egy lannyal,amivel abszolut nem ertettem egyet.A csaj 23 eves volt,iszonyu nagy szuksege volt alberletre pesten,es persze penzehes volt bla bla.A jobaratom ajanlatot tett neki,mondvan o kap egy albit,ha cserebe o kap testiseget.Aztan leultem a jobarattal beszelgetni,es elmondtam neki,h ertem en h a csaj aranyaso,haszonleso,de szerintem ezt nem kene csinalnia vele-mert alapvetoen csak egy elesett lany.Erre a valasz vaami olyasvalami volt,hogy ez a csajnak is jo,o pedig addig fizeti a csaj alberletet amig neki jo,ergo a csaj barmelyik pillanatban az utcara kerulhet.Valahol itt tort el bennem valami,mert az en ertekrendem szerint ilyet egy jo ember nem csinal.Velem sosem probalkozott,koztunk egy amolyan mester-tanitvany,apa-lanya baratsag volt,mindenfele ketyvasztol mentesen,tobb mint 10 even at.Engem ezek az ugyek sosem erintettek-valahol pedig megis,mert allatira sajnaltam ezeket a kolkoket.Ma mar nem vagyunk baratok,igaz,ellensegek sem,en felnottem,megtalaltam a boldogsagomat,o lehorgoznyott egy fiatal csaj mellett eshat az evek soran tul sok olyan dolgot tett mas emberekkel,amit nem tudtam toleralni.Igy mulik el a vilagnak dicsosege:-)

Bartush 2011.10.18. 11:33:07

Mákom van, hozzámentem egy fiatal, jóképű és jól kereső férfihez (igen a család is jól szituált). A háttérinfó, hogy jól keresek és jobb nem elfogadni a családjától a támogatást.

Ernoke 2011.10.18. 11:33:12

@Alfonzina: te eléggé hülye vagy, baszod. mondom ezt nőként.:D

@Father Justice: igen, csak azon keményen szívnak a gyerekek, h anyu utálja aput és ennek minden adandó alkalommal hangot is ad a 20 év alatt. aztán kalapáld ki magadban a mintáidat, ha tudod.:D

@céerem: ez egy ostobaság, h a szép nők buták. sokkal több csúnya és buta nővel találkoztam már életemben, mint széppel és butával.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.10.18. 11:33:18

@Dövan: a probléma ott van, hogy honnan kezdődik a "hitelkártyának nézés".
van pasi, aki már egy vacsorameghívást is hatalmas jótéteménynek vél, amiért minimum cidázást érdemel.
megint másnak nem jelent gondot, ha több körös randin keresztül ismeri meg a nőt és nem érzi azt anyagi áldozatnak.
(kimondhatjuk,hogy anyagi helyzet kérdése. egy jobb anyagi helyzetű pasit nyilván nem visel meg annyira, ha kétnaponta vacsorázni viszi a nőjét)

jó érzésű nő egyébként sem nézi tétlenül,hogy a pasi fizessen feszt. engem pl. egy idő után zavar. olyankor felajánlom,hogy most én fizetek, vagy, ha látom, hogy ez nála elvi kérdés, kellemetlenül érinti, akkor vagy felesben próbálom rendezni az anyagiakat, vagy kevésbé pénzes programot választunk.

én személy szerint azt tapasztaltam,hogy a jobban kereső férfiak nem szoktak az anyagias nők miatt morogni. egész egyszerűen, mert nem téma számukra.
akik keseregnek és szidják a nőket feszt, azok általában nem túl jó anyagi helyzetben vannak, vagy megszivatta őket valaha, valaki igen keményen, tehát szintén nem jó anyagi helyzetben vannak.:)

céerem 2011.10.18. 11:33:22

@KürtiT (Tromb74): Miért? Amúgy 30.
@vészmadár (pica pica): "pikk-pakk öltönyben, kifogástalan úri modorral bassza át a fejed" :-))))

Globetrotter2014 2011.10.18. 11:33:35

hatás(komment?)vadász poszt...

Circus 2011.10.18. 11:34:13

@mrbateman: "akit nem lehet megfogni a saját gyerekével, az egy ostoba f@sz!"

Aki nem veszi észre, hogy csak meg akarják fogni és csak azért lesz gyerek, nem pedig mert közösen szeretnének, szerelemből, azt én ostobábbnak tartom. Bár akkor már kb mindegy, amikor kiderül az 'áldás'...

Miért kellene valakit 'megfogni'? Ha szerelmes, és ő is akarja azt a közös valamit, akkor NEM akar elmenni!

---------------
Ugyanitt, bár OFF, de már annyira mégse, értelmezést kérnék az EDDA népszerű, A hűtlen c. slágerének gondolatára:
"aki szerette, őt el miért engedte"
B+, a hűtlent nem elengedik, hanem ő megy el magától! Tipikus, 'másra kenem a felelősséget' duma... Vagy valamit félreértek.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.18. 11:35:00

@Alfonzina: amúgy az inkriminált mondatban az egyetlen, amit egy faszt is szalvétával megfogó úrinő kifogásolhat, az a baszod szó, ami amúgy nyelvtanilag egy ún. rémakiemelő partikula, és köztudottan semmi köze a szó eredeti jelentéséhez. SEMMI mást nem kifogásolhatsz benne, mert tényszerű és igaz (a szerelem, mint minden érzelem, egy sima hormonális hatás az agyadban. A megfelelő anyag befecskendezésével el lehet érni ugyanezt a hatást.) Az meg, hogy ez az igazság fájó, az nem az én stílusom hibája.

céerem 2011.10.18. 11:35:23

@Ernoke: Ezt nem is mondtam, hanem azt (akartam), hogy ritka az intelligens, normális nő, legyen akár szép, akár nem, csak itt most az előbbi típusról volt szó.

Édy, aki Endre 2011.10.18. 11:35:55

@Advanced Flight: "Egyszer egy nő azt mondta valami riportban, hogy neki azért tetszik az amerikai elnök (akkor éppen Clinton volt asszem), mert izgatónak találja, hogy a fickó a kezében tartja szinte az egész világ sorsát." Ez smafu! Miss Lewinsky a szájában tartotta a világ sorsát. :)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.10.18. 11:36:29

@Circus: bíztál, rábasztál. eldöntheted, hogy miként mész tovább.
a döntés joga legalább még a Tiéd.

@Ernoke: ha már így összetegeződtünk, akkor kifejthetnéd,hogy miért gondolod ezt.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.18. 11:37:03

@okostojáska: " az egész életük egy kirakat, egy rongyrázás, egy üres élet". Miért, a tartalmas élet az milyen? Bodajkfélegyházán veteményezni a Józsival, esténként Heideggerről beszélgetve? Lássuk be, kevesen vágynak ilyesmire...

Lady.Vengeance 2011.10.18. 11:37:23

@céerem: ezt úgy mondod, mintha az érzelmek örökké tartanának...

az a helyzet, hogy anyagi problémák a legerősebb érzelmeket is kikezdik.
az érzelmek ráadásul hajlamosak elmúlni, kicsit megfakulni, megváltozni, átalakulni.

céerem 2011.10.18. 11:38:51

@Bartush: nálam is ilyen helyzet van alakulóban :-)
@Alfonzina: így van.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.10.18. 11:39:34

@vészmadár (pica pica): nem fáj a tény.
tisztában vagyok a szerelem hátütőivel, hidd el.
én meg leírtam,hogy szerintem mi a különbség a puszta szexuális vágy és a szerelem között és ezt tartom.

ami a stílust illeti: not my business. én pusztán megjegyeztem,hogy nekem ezzel kapcsolatban mi jött át. ennyi.

Advanced Flight 2011.10.18. 11:39:45

@Alfonzina: nem, valójában nem tévesztik össze. Csak imádnak az erkölcsi fölény birtokosának szerepében tetszelegni, és minden nőt lekurvázni; azt meg véletlenül sem elismerni, hogy ebben az egészben ők bizony partnerek, és pont olyan undorító, amit művelnek, mint a nők gazdagférj-keresése.
Nézd meg a kommenteket: a nők így, a nők úgy, mindenről a nők tehetnek, még a vulkánkitörésről is.

ökocsaj 2011.10.18. 11:40:18

@altoid: ez mindent elmond a férfiak szellemi szintjéről :-)

KürtiT (Tromb74) 2011.10.18. 11:40:19

@vészmadár (pica pica): Na azért a stílus nem teljesen független az embertől.
Valaki a morózus értelmiségi stílusát gyakorolja, rámutat a felszín mögött rejtőző összefüggésekre stb. Azért mert erre van kapacitása, és mert ez számára az érték.
Más meg az ügyeskedő gengszter imédzsét építi mondjuk egy x6-os beszerzésével, mert neki az a valami, azt tudja felmutatni.

Mindenki a saját értékrendjét próbálja közvetíteni. Ebből mondjuk nem nagyon derül ki, mennyire sikeres, de azért nem jellemző, hogy a zavarosban halászó vállalkozó a vidéki tanár szerepében próbálna tetszelegni.

céerem 2011.10.18. 11:40:40

@Lady.Vengeance: Persze, nyilván, de itt most nem a kapcsolatok elromlásának/megmaradásának okait fejtegetjük, hanem azok megkezdésének miértjét.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.18. 11:45:32

@céerem: de azért nem semleges a kérdés, mert úgy állítjátok szembe az anyagi megfontoláson alapuló kapcsolatot az érzelmi alapú kapcsolattal, mintha nem ugyanolyan múlandó és saját érdekeiden alapuló lenne mind a kettő. Mondjátok már meg: ha egy férfivel azért vagy, mert az intelligenciájával, megjelenésével, természetével, vagy ahogy elmondtad, az egész személyiségével boldoggá tesz, akkor nem pontosan ugyanazért vagy vele, mintha a sok pénzével boldoggá tesz? Miért akarod a te összetett és nehezen kielégíthető boldogságodat magasabb rendűnek feltüntetni, mint az egyszerűbb boldogságot? Aki elmegy egy falura és kertészkedik meg szívja a friss levegőt, és ettől boldog, aki az ilyen bukolikus erények által éri el a boldogságot, az alacsonyabb rendű lény, mint az, aki körmönfont bonyolultsággal, egy nyüzsgő, lüktető nagyváros forgatagában, intellektuális kielégültségében éli meg?

Circus 2011.10.18. 11:46:49

@Lady.Vengeance: a pénzügyi helyzet is változhat, nem kicsit... főleg mostanában. Főleg vállalkozói oldalon.

Egyébként egyetértek, mennyi példa van az épülő családi fészkekkel, amelyek, mire készen lesznek eladásra kerülnek szétköltözés miatt.

KürtiT (Tromb74) 2011.10.18. 11:47:25

@Advanced Flight: Ha tényleg megnézed a kommenteket, akkor bizony itt a férfiak az elfogadóbbak. :D
"
@céerem: A 30 csak azért fontos, mert kb. ilyenkor szokás a "biológiai óra" ismeretében lejebb adni az elvekből. Persze nem mindenkinél, és nemfeltétlenül.

endike · http://barathendre.wordpress.com/ 2011.10.18. 11:47:27

újabb modoros írás a modoros blogon

az olvasók nagy része is szerintem olyan mint akiről az írás szól

főleg a nők

okostojáska 2011.10.18. 11:47:27

@vészmadár (pica pica):

"a szerelem, mint minden érzelem, egy sima hormonális hatás az agyadban. A megfelelő anyag befecskendezésével el lehet érni ugyanezt a hatást"

- ezt mire alapozod? Milyen tényekre?

Az emberi agy kutatásában az ismereteink, ennek az állításnak a bizonyítását tekintve a messzi távolban sem látszanak, sem ennek ellenkezőjére. Borítékolható, hogy a probléma 1000x bonyolultabb, mint pár hormon befecskendezése.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.18. 11:48:17

@KürtiT (Tromb74): a lényeg az, hogy a stílusomon megakadva szőnyeg alá söpörni a mondandómat, nah az is egy stílus, és meg is ítélem belőle az embert, de meg ám:)

molnibalage · https://militavia.blog.hu/ 2011.10.18. 11:48:36

@vészmadár (pica pica): Hát igen. Múlt héten szakorvosi rendelőben töltöttem el cirka 1 órát. Három leányzó - bár a hülyepicsa megfelelőbb szó - hangsoan beszélegetett arról, hogy hogyan is kell bliccelni és ellenőrnek sírni meg arról, hogy a lánybúcsújuk - ha egyszer lesz - akkor az Las Vegasban lesz.

Mikor kifejtették azt, hogy a héten többet volt az egyik orvosnál mint egyetemi előadáson - itt már tényleg alig bírtam ki röhögés és fejvörösödés nélkül - akkor majdnem fennhangom megkérdeztem, hogy "uramatyám, MILYEN egyetemen és HOL?"

Egy időre elég pesszimistává tett párkeresés terén. És a bibi az, hogy ez terjed. Tényleg szépek a csajok, de amíg olyan elképesztő arányban sötétek, mint az éjszaka és olyan módon terveznek élni ahogy. No offense, de kurvázni olcsóbb és ott legalább nem basszák át az embert annyira. Persze annak is vannak kockázatai, de azért a házamat és kocsimat nem viszi el egy kurva sem...

Ernoke 2011.10.18. 11:49:16

@Alfonzina: azért, mert sablonos előítéleteid alapján sztereotipizálsz, ráadásul rosszul.

lásd pl. ezt "Egyik ismerősöm mondta volt (hozzáteszem: pasi az illető), hogy azok a férfiak akik a pénzéhes nők miatt picsognak, pusztán saját tehetetlenségük és "húspiaci" értéktelenségük felett keseregnek."
Ezt úgy írtad, mintha egyetértenél vele, pedig hülyeség. én is picsogok miattuk pl., egyszerűen azért, mert basszák az agyamat. a "stílus maga az ember" című szintén hülyeséget meg nem kommentálom, vészmadár már megtette.

KürtiT (Tromb74) 2011.10.18. 11:49:37

@vészmadár (pica pica): Magasra teszed azt a mércét, tesó! Aki boldog, annak könnyű ezt belátnia. Nem így annak, aki boldogtalan.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.18. 11:51:00

@okostojáska: nem is tudom. Szívtál te már füvet? Ittál alkoholt? Gyógyszerre ittál? Bonyolult, mi?

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.10.18. 11:53:18

@Advanced Flight: elmondanám Neked, hogy társkeresőn tíz pasiból 7 megemlíti az adatlapján az anyagi helyzetét.

ha van pénze, akkor kitolja a verdát, mocit, nyaralós ibizás képet.
ha nincs pénze, akkor hosszú anekdotákat arról,hogy ő a belső értékeket keresi és hogy pénzéhes nők kerüljék.

hogy mi volt előbb, a tyúk, vagy a tojás, ergo a pénzéhes nők, vagy az őket erre szocializáló férfiak, azt nem tudni, de tény,hogy mindig is egyszerűbb volt a nőket szapulni. ha máshogy nem tudta a felsőbbrendűségét demonstrálni, akkor legalább így..

amit én tapasztaltam, az az,hogy közel tíz éve kereső, diplomás, független, önálló egzisztenciával rendelkező nőként a velem egy szinten lévő, vagy hátrébb tartó faszikat zavarja az önállóságom, és a tény, hogy effektíve nem vagyok rájuk utalva. (kisebbségi érzésük van)
az előttem lévőket, jobb anyagi helyzetben élőket pedig ugyanez zavarja, csak másért. (nem tudnak a pénzükért cserébe irányítani, és rángatni dróton, mint a szegényebb, butább csajokat.

úgyhogy mondhatni pasizási szempontból a legszarabb helyzetben vagyok.
ugyanakkor a saját szempontomból viszont az egyik legjobban. (saját élet, függetlenség, önállóság)

meghasonult állapot ez, mert akárhogy is, hosszú távon minden arra mutat,hogy ketten jobb, mint egyedül, és társadalmi mintaként is ezt látom. plusz nyilván van egy biológiai kód, ami bennem is ott van. az ember társas lény, és a fajfenntartás sem mellékes, amihez nyilván két ember kell.
viszont az egyéni boldogság megtalálása is hatalmas ajándék.

a kettő közötti határmezsgyén lenni sok bizonytalanságot szül.
a titok olyan valakit találni, aki hasonlóan boldog az életében, magában, és társkapcsolatban nem alá-fölérendeltségi, hierarchiális szkandert lát, hanem két, felnőtt, érett ember szövetségét.

na ez a legnehezebb.:)

céerem 2011.10.18. 11:54:46

@vészmadár (pica pica): Nem értem, hogy miért kaptam a kérdést, de hogy megértsd az álláspontomat: 2,5 éve kezdődött az életemben egy nagy szerelem, mindkettőnk részéről, óriási érzelmek, boldogság minden szinten. A srác okos, intelligens, jó egisztenciájú (én is), jóképű, mi voltunk a barátaink szerint az álompár. De valahogy mégsem működött a dolog. A társaldalmi normáknak és az állítólagos genetikai kódolásnak engedve (meg hogy már 30 vagyok), elkezdtünk családot tervezni (ő mindig is nagy családra vágyott), lehettem volna HTB, biztonságban, nyugiban egy jó férj mellett, akivel egy "tisztességes" kapcsolatban életünk végéig eléldegéltünk volna, ez a nők 99%-ának álma, de úgy éreztem, hogy ennél nekem több kell, mert hiába minden meglévő körülmény, valami hiányzik a kapcsolatunkból. Egyszerűen nem egy nyelvet beszélünk. Lényeg, hogy már a leendő szülész-nőgyógyászom is megvolt és a jeggyűrű is, de fél éve mégis kiléptem ebből a kényelmes nihilből, a világ nem dőlt össze, azóta is megvagyok (jobban) és kész. Ezek után úgy gondolom, jogosan képviselem azt a nézetet, amit.

molnibalage · https://militavia.blog.hu/ 2011.10.18. 11:57:09

@Alfonzina: Én csak 3 éve dolgozok, de engem nem zavarna...

Ernoke 2011.10.18. 11:57:27

@vészmadár (pica pica): azért nem ugyanaz, mert az anyagi megfontoláson alapuló kapcsolatban a másik fél kurvára semmit nem ad cserébe, csak manipulál. mindegyik aranyásó nő, akit ismerek, hideg, mint a jégcsap, az egyetlen tehetsége, h bűntudatkeltéssel sakkban tartsa a gyenge férfit. egyszerűen erre képezték ki őket gyerekkoruk óta.

céerem 2011.10.18. 11:58:08

@KürtiT (Tromb74): Éppen most gondolom, felelősségem teljes tudatában, hogy az elvekből lejjebb adni hülyeség, úgy úgysem leszel boldog. Viszont, ha valaki megérdemli: hajrá kompromisszum :-)!

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.10.18. 11:58:28

@Ernoke: ahogy látom, itt nem elvi kérdésről van szó, pusztán arról, hogy képtelen vagy elviselni, ha valaki, valamit másként lát a saját szűk keretek által határolt felfogásodon kívül, és arra egyből bélyeget nyomsz, lehülyézed...magyarul sztereotipizálsz. (nocsak!?:))

Ezek után viszont igen viccesnek találom, hogy pont te tartasz előadást sztereotípiákról és előítéletekről.

KürtiT (Tromb74) 2011.10.18. 12:00:17

@céerem: A világ valójában összedőlt, ha nem is véglegesen. A fél év feltehetőleg arra volt elegendő, hogy (egyébként egésszségesen) eltávolodj a légvártól, amit felépítetettek. Azért azt ne gondold, hogy nem lesz következő stádium! Szinte biztos, hogy lesz.

Circus 2011.10.18. 12:00:29

@vészmadár (pica pica): erre van egy rövid, meg egy hosszú válaszom.

A rövid: a szerelem az kettő ember emberi tulajdonságai, értékei (külső+belső) alapján alakul ki, köze nincs az anyagi helyzethez (semleges körülmények között). Romantikus/idealista/maradi/balek (nem kívánt törlendő) nézőpont szerint a kapcsolat, házasság meg a gyerek itt és így kellene kezdődjön. A pénz meg egyrészt csak egy ma már erősen túlértékelt egyszerű általános csereeszköz, másrészt meg univerzális pótszer, ami mindenre, azaz semmire sem jó. Hülye közhely, de szerelmet nem vehetsz, csak szexet, meg a posztban kitárgyalt lényeket.

céerem 2011.10.18. 12:00:37

@Ernoke: "erre képezték ki őket gyerekkoruk óta" :-DDDDDD

Édy, aki Endre 2011.10.18. 12:00:42

@okostojáska: "Sajnálom azokat az embereket, akinek a pénz ennyire központi szerepben van az életükben, igazából soha nem lesznek boldogok, az egész életük egy kirakat, egy rongyrázás, egy üres élet. Ezt az ürességet próbálják anyagiakkal megtölteni." Életcél. :)

freemind93 2011.10.18. 12:02:10

@Alfonzina: vagy csak egyszerűen nem az anyagi helyzetedel van szoros összefüggésben a párkapcsolati sikertelenséged. lehet még pár variáció.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.10.18. 12:02:17

@mrbateman: ah, és amikor a lányos anya megállítja anyámat a plázában (épp egy inget akart nekem venni, ott voltam én is) és gyakorlatilag termékbemutatót tart :-)

Debasszátokmeggyerekek hogy ti mit össze bírtok moralizálni. Tibor, ím élesztőt hajítottál a pöcegödörbe te pernajhajder és tudtad mit fog okozni...

okostojáska 2011.10.18. 12:02:30

@vészmadár (pica pica): Milyen a tartalmas élet? :) Hát ez egy jó kérdés, de ha sokat olvasol, nagy költőktől és íróktól, és van némi intelligenciád, akkor rá fogsz jönni. Ezt nem lehet 2 sorban leírni, mert mindenkinek más és más, de azért vannak benne közös dolgok. Barátság, szerelem, boldogság, család és ezer olyan apróság, ami pénzben nem kifejezhető. Persze meg lehet próbálni ezeket relativizálni, mert manapság minden valódi értéket megpróbálnak relativizálni és pénzre váltani, előtérbe rakni az egót, mint vallást és pénzben mérni mindenkit.

Aki a pénzben keresi a tartalmat az nagyon nagyot fog csalódni, sokkal hamarább mint gondolná. Nézd meg a kőgazdag és híres amerikai sztárokat, celebeket vagy gyerekeiket. A nagy részük egy szerencsétlen, élete értelmét veszett, alkoholista, drogos.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.10.18. 12:02:55

@freemind93: ki beszélt sikertelenségről..?:)
régen rossz, ha valaki így áll hozzá.

céerem 2011.10.18. 12:03:16

@KürtiT (Tromb74): Vadiúj kapcsolatban élek 3 hónapja, boldogok és őszinték vagyunk egymáshoz, igazad van, lett új stádium :-)!
Egy légvártól már másnaptól eltávolodik az ember.

Ernoke 2011.10.18. 12:03:37

@Alfonzina: te általánosságban beszélsz, én viszont annak alapján, amit személyesen megtapasztaltam és átéltem. te nem tudod, milyen eltartani valakit, én igen, és azt is pontosan tudom, ez mitől zavaró. neked fogalmad sincs róla. röviden ennyi.

Édy, aki Endre 2011.10.18. 12:04:35

@vészmadár (pica pica): Nem is beszélve a drogosokról, akik meg mindenféle szerekben találják meg a boldogságot. Kik vagyunk mi, hogy bárkinek bármit a szemére vessünk?

céerem 2011.10.18. 12:05:40

@Professor Pizka: Termékbemutatót :-)))??? Feltételezvén, hogy jó fogás vagy?

okostojáska 2011.10.18. 12:05:51

@vészmadár (pica pica): Alkohol és drog nélkül már nem is tudsz feldobódni?

KürtiT (Tromb74) 2011.10.18. 12:05:55

@Circus: :D :D :D Aranyos. Én nem rombolnám le benned az illúziót. Csak arra kérlek, hogy ha esetleg közben kiderülne, hogy a szerelem ettől kicsit eltér, akkor se legyenek fenntartásaid, mert jó dolog.

freemind93 2011.10.18. 12:06:14

@Alfonzina: bocs, eszerint félreértettem a fenti "ha többet keres az a baj, ha kevesebbet, akkor az" kommented.

KürtiT (Tromb74) 2011.10.18. 12:08:23

@céerem: Akkor ügyes vagyol, ha egy nap alatt(?) sikerült. Sok szerencsét!

barli 2011.10.18. 12:08:27

A posztról a következö jelenet jutott eszembe a Lángoló Minnesota (?) címü filmböl:
Báty beszél az öccsel
- És? Szerelmes vagy, vagy csak úgy kamatyoltok? ... Persze egy jó sz*pás meghozza a szerelmet is...

Lehet, hgoy van egy ilyen faktor a gazdag pasikkal is. A jó élet meghozhatja a szerelmet is. Persze vannak számító ribancok is, de egy gazdag pasi könnyebben tud érdekes és figyelmes lenni, mint egy csóró. Meg egy Hawaii kirándulás is lehet jobb, mint a telek Ercsiben. Meg már mondta valaki, hogy a nök imádják a magabiztos férfiakat, a gazdag meg jó eséllyel az.
és nem vagyok nö, se buzi :)

céerem 2011.10.18. 12:08:30

@KürtiT (Tromb74): Nagyon nagyot csalódhattál valakiben.

dr.pupak30 2011.10.18. 12:08:49

"aki egyszer járt már külföldön, az mind tudja, hogy a magyar pasiknál sokkal jobbakat találni kint"

Gyere írországba, itt bármikor találsz magadnak alkoholista, büdös, koszos faszit, akivel a sporton és alkoholon kívül semmiről sem lehet beszélgetni és még a budit is összekeni szarral.

Bellagio 2011.10.18. 12:09:29

@Alfonzina:

"én személy szerint azt tapasztaltam,hogy a jobban kereső férfiak nem szoktak az anyagias nők miatt morogni. egész egyszerűen, mert nem téma számukra.
akik keseregnek és szidják a nőket feszt, azok általában nem túl jó anyagi helyzetben vannak, vagy megszivatta őket valaha, valaki igen keményen, tehát szintén nem jó anyagi helyzetben vannak.:)"

Nos elmagyarazom miert nincs igazad. Egyszeru, mindig lesz egy nagyobb hal. Ha hetszamjegyu fizetese van a pasinak, akkor majd jon egy masik, akinek nyolcszamjegyu. De addig a no marad, mivel olyan mint a najom, addig nem engedi el az elozo liant, amig meg nem fogta a masikat. Elmelet borult.

Circus 2011.10.18. 12:09:32

@céerem: majd úgyis megkerülöd, meg lejjebb adod, meg kiskapuzol az elveiddel, hiába tartod meg őket. Nem azért, mert elvtelen vagy, hanem mert rájössz, hogy van, hogy saját magad miatt szükséged lesz bizonyos kompromisszumokra (hölgyeknek nem írjuk, hogy öregszel :) ).

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.10.18. 12:09:47

@céerem: pusztán családi hátterem alapján jó fogásnak számítok. Az hogy egyébként depresszióra vagyok hajlamos, beilleszkedési zavaraim vannak, pattanásos arcbőröm, túlsúlyom és elviselhetetlenül szarkasztikus humorom, már igazán nem lehet akadály egy igazán szerető arának :-)

mrbateman 2011.10.18. 12:10:05

@céerem: nem akarok belepofázni, mert nem gondolom azt, h. nálam a bölcsek köve.
de párkapcsolat kell? kell! társ kell? kell!...ezekben a kérdésekben elvi szinten általában egyetértés van.
a probléma az, h. a mai ember minden mondata és gondolata úgy kezdődik, ÉN..., Én..., Én
Márpedig egy párkapcsolatban folyamatosan kompromisszumokat vagy kénytelen kötni, és ha szereted a másikat akkor ez bár ott és akkor teher, de örömmel megteszed, vagyis háttérbeszorítod az egod egy részét.
Az igaz, h. régen a nőknek csak bólogatni kellett és alájátszani a férfi akaratának, de mára ez szerencsére megváltozott, annyira, h. frissen szerzett jogként erre a nők jelentős része dafke nem képes (kár volt ebbe belemenni, mert ez egy másik teljes téma lenne)
Amit ki akarok hozni belőle, h. nincs ab start tökéletes kapcsolat...ha van olyan párkapcsolat, amiért érdemes küzdeni (háttérbeszorítani az egot), akkor sokszor nyelni kell, mert hosszú távon megéri.
Nekem életem legnagyobb teljesítménye, h. rátaláltam a feleségemre, akivel számtalanszor szakíthattam volna az első években, de hálát kell adjak a sorsnak, amiért megmaradtunk egymás mellett és olyan a kapcsolatunk ami számomra mindennél fontosabb!
(nehéz ezt így kommentben comingoutolni, lehet, h. nem is jön át, sorry)

Édy, aki Endre 2011.10.18. 12:10:55

@okostojáska: "Milyen a tartalmas élet? :) Hát ez egy jó kérdés, de ha sokat olvasol, nagy költőktől és íróktól, és van némi intelligenciád, akkor rá fogsz jönni." Valamelyik (már nem emléxem, ki lehetett) híresebb írónk mondta, hogy amikor először bocsáttatott be a magasirodalom szentélyeibe, ahol annak felkent papjai üldögéltek (kávéház volt, az tuti), akkor arra számított, hogy magasröptű csevegés fog hallani, ahol nap mint nap sok okulásban lesz része művészetileg és miegymás. Ehhez képest a beszélgetés zöme abból állt, hogy ekézték a szerkesztőket és nyavalyogtak a honorárium miatt. Bálydövély: Miért éppen az írók és költők mondják meg a tartalmas élet receptjének titkát? Miért nem, mondjuk, a Putyilov-gyár marósa?

céerem 2011.10.18. 12:10:57

@KürtiT (Tromb74): Amikor fél éve própálsz valamit rendbe tenni, akkor egyszer elszakad a cérna és rájössz: ez már régen nem az, aminek látszik és nem tudsz sírni. Főleg, ha a másik fél minősíthetetlen stílusban kezeli a dolgot.

Lady.Vengeance 2011.10.18. 12:13:02

@chipshop: sajnos ez nem ennyire egyszerű, hogy eldöntöm, hogy márpedig én nem akarok függeni senkitől...
a mai magyar valóság az, hogy egyedül nehéz egzisztenciát létrehozni: lakásvásárlás, fenntartás, + az élet költségei. Szóval ehhez (családalapításhoz) többnyire muszáj egyfajta gazdasági közösséget alkotni. Innentől fogva meg függés az egész,szinte mindegy, hogy a nő mennyit keres. Válás esetén többnyire a nő marad a gyerekkel, rá hárul a legtöbb meló, ami a gyerekneveléssel kapcsolatos, többnyire a saját fizetése kevés egy új, önálló élet megteremtéséhez, innentől megint csak függés van, hogy apa utalja-e időben a gyerektartást, elmegy-e néha a gyerekért stb.

Egyre inkább nem tudom elítélni azokat, akik alkut kötnek az élettel és az eszükre hallgatva mennek férjhez. PErsze nem arra gondolok, hogy férjhez mennek egy kőgazdag vén csókához, aztán 30 éven keresztül utálkoznak rajta, hanem inkább arra, ha valaki nem a lángoló érzelmektől vezéreltetve megy férjhez, hanem egy 3 szobás családi házat választ az albérlet helyett.

GGG77 2011.10.18. 12:13:27

Szerencsére én már megtaláltam a páromat, de nem volt könnyű. A magyar nőnél számítóbb, pénzéhesebb fajta nem létezik.

céerem 2011.10.18. 12:14:11

@Circus: @mrbateman: Feljebb írtam: ha van olyan, akiért megéri, hajrá kompromisszum! ...és hogy boldog párkapcsolatban élek.

@Professor Pizka: :-)))))))))

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.10.18. 12:14:37

@Bellagio: általánosítasz. nem mindenki liánozós.
a másik,hogy nem mindenki anyagi alapon liánozik, akit pl. én ismerek.

Komolyan az jutott eszembe itt jó pár pasi kommentjét olvasva,hogy kurvára nincsenek könnyű helyzetben a nők ilyen férfi-felhozatallal.
Fröcsög belőlük az indulat, az utálat, a frusztráció. Tisztelet a kivételnek. Nyilván sokan még az oviból hozzák ezt a mentalitást, vagy pusztán "magyarok", de nem irigylem azt a nőt, aki az ilyen pasasok párja lesz. Ha zsák a foltját, az más tészta, de egy normálisabb csaj ezt a hozzáállást hosszú távon biztosan nem fogja tolerálni, viszont ez újabb indokot fog generálni a "szemét,számító nők" elleni kirohanásokra, és a kör bezárul.

Circus 2011.10.18. 12:14:51

@mrbateman: betű szerint egyetértek, nekem átjött :)

KürtiT (Tromb74) 2011.10.18. 12:16:07

@céerem: Több mindenkiben is csalódtam már, de az eredmény a lényeg. Tehát ne aggódj miattam.
Inkább fogadd el, hogy a szerelmet sok minden kiválthatja, és ezeknek az okoknak se az erkölcshöz, sem pedig a racionális mérlegeléshez nincs közük.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.10.18. 12:17:12

@Ernoke: örülök, hogy két komment alapján így megismertél és tudod, hogy én hogyan élek.
mindig is szerettem a nagyvonalú, általánosító, mindent jobban tudó embereket.
hitelesek, na.:)

cipeld a keresztedet tovább, én meg cipelem a magamét.

Idet 2011.10.18. 12:17:51

@PanDam Aci: Háztartásbeli. Az, akit mindenki sz@roz, de aki nélkül nem mennek a dolgok.

freemind93 2011.10.18. 12:17:53

@Édy, aki Endre: el kell fogadni a tényt, hogy fszfejek is tudnak zseniálisat alkotni. egyébként nemcsak az irodalom fogyasztása világíthat rá fontos dolgokra, hanem más művészeteké is.

céerem 2011.10.18. 12:18:59

@KürtiT (Tromb74): Én is ezt írtam le, csak más szavakkal.

okostojáska 2011.10.18. 12:19:58

@Édy, aki Endre: Bárki megmondhatja természetesen. De az aki olyat mond, tesz, hogy 1000 év múlva is emlegetik, azért az tudhat valamit. Legalább érdemes megfontolni a gondolatait.

Szóval én itt a nagy klasszikusokra gondoltam, nem mindenféle írócskára.

dr.pupak30 2011.10.18. 12:20:20

@Alfonzina: a magyar féfriaknak sincs könnyű dolga. a magyar nő gyorsan szétteszi a lábát ha

1. külföldiről van szó (még ha a világ legigénytelenebb alkoholistája is)
2. van "társadalmi" státusza.

ez megfigyelés útján szerzett tapasztalat. a kelet-európai nők eléggé kedveltek nyugaton, legalábbis amíg meg kell őket húzni, mert tudják, hogy könnyen kaphatók. jó pár lenygel és magyar már lebabádzott itt ír tuskó favágóktól, akik két egész számot nem nagyon tudnak összeadni. ilyen az ízlésük na. de hogy hogy fekszik be mellé az ágyba amikor hetente kb. kétszer zuhanyozik azt nem tudom.

mrbateman 2011.10.18. 12:20:30

@céerem: Ok! azt nem láttam!
hogy még bonyolultabb legyen az amúgy sem egyszerű probléma: melyik az a kapcsolat, amiért megéri küzdeni?
A saját előbbi példámból, amikor az első években befejeztem (de nála is volt ilyen) volna, akkor ott és akkor reáis, jó döntést hoztam volna az akkor ismeretek, érzések birtokában.
Ezzel szemben, ha a mostani helyzetből indulok ki?...húúúbazmag, nem tudom mit csinálnék ha elveszíteném!
10 év alatt tökéletesen egymáshoz csiszolódtunk!

Idet 2011.10.18. 12:20:43

@GGG77: És a magyar pasinál önzőbb, bunkóbb, érzéketlenebb sem.

freemind93 2011.10.18. 12:22:18

@Alfonzina: be kell látni, ez egy szar ország, szar emberekkel, nem véletlenül tartunk ott, ahol :) ezt konkrétan modorosblogra merem csak kommentelni, nem mintha nem lenne benne valamennyi iagzság. az általánosítás persze semmiképp sem tartozik ebbe a körbe.

KürtiT (Tromb74) 2011.10.18. 12:24:23

@KürtiT (Tromb74): jáj, a második bekezdés circusnak szól, összekevertelek titeket.

Circus 2011.10.18. 12:25:20

@Alfonzina:
liánozás: nem gusztustalan eleve az valahol, hogy addig nem adod fel a másikat (hitegeted, húzod, stb,), amíg nem biztos a másik? Ráadásul se itt, se ott, így magadhoz sem vagy őszinte?

A másik alapvető dolog meg az, hogy Neked, nő lévén tényleg nincsenek ilyen irányú tapasztalataid (max a posztban megénekelt szereplő lehetnél, de úgy tűnik, szerencsére, Veled nem ez a helyzet). Vannak okos beszólások is, persze, de azért az indulat, frusztráció, utálat az tapasztalatokon alapszik, amit sajnos itt többen (ahogy lejött idáig) megszenvedtünk.

Nem MINDEN nőről ez a vélemény, ha ezt írta valaki, az többszörösen megégett! Ráadásul, aki többször is megégett, az pont többször is adott esélyt annak, hogy a vélemény ellenkezője bebizonyosodjon, de belebukott, és mást tapasztalt. Ez alapján, mégannyira sem kellene leszólni őket, nem?

Megint csak azt tudom mondani, try walking in my shoes, vedd fel az enyémet, sétál benne pár kilométert, aztán meglátjuk, mint mondasz. Persze, ez visszafelé is működik.

Dobtak már úgy valaki miatt egyébként, hogy az életedet raktad rá egy kapcsolatra?

céerem 2011.10.18. 12:25:46

@mrbateman: Nem tudom, én úgy éreztem, hogy talán még nem tettem meg mindent azért, hogy a dolog működjön. Aztán rájöttem, hogy de, igen, sokkal többet is, valahol még önmagamat is elhagytam félúton, szóval el innen, még akkor is, ha korrekt életem lenne. (Hozzáteszem az exem is megtett mindent, önmagához képest, de nem volt elég - nekem -, és ilyenkor hagyni kell, hogy ő is rátalálhasson a nagyobb boldogságra más mellett, mert mellettem nem fog. Ezt nem értette, kiakadt.)
A Ti helyzetetekhez grat :-)!

Édy, aki Endre 2011.10.18. 12:25:48

Okulásképpen az érdeklődőknek: Hogyan hemperegjünk EGYMILLIÓ FONTOT érő bankjegyekben?

Így: omg.yahoo.com/blogs/now/billionaire-heiress-rolling-in-dough/242

Bellagio 2011.10.18. 12:26:22

@Alfonzina:

Ilyen férfi-felhozatallal? Fröcsög belőlük az indulat, az utálat, a frusztráció?

Nem volt ez mindig igy. El lehet gondolkodni mi vezetett ide. Elarulom, a nok irrealis igenyei, amiknek a ferfiak tobbsege nem tud megfelelni. Dehat sok a vadasz es keves a foka, tehat jo sok egyedulallo venlany varhato a kovetkezo evtizedekben, hiszen nem ugy tunik, hogy jobb idok varnak Magyarorszagra.

Egy ismerosom fogalmazta ezt meg nagyon jol. Ezek a nok nem adnak le az igenyeikrol csak nagyon lassan. Viszont amikor egy szinttel lejjebb adnak, akkor mar a koruknal/kinezetuknel fogva kisebb az ertekuk a piacon, igy az adott igenyszinthez tartozo kereslettel mar nem talalkoznak. Tartjak egy ideig ezt az igenyszintet, majd ujabb lejjebb lepnek egy lepcsot. Igenam, de addigra a piaci ertekuk meg lejjebb vandorolt, igy ismet nem talalkoznak a hozza passzolo kereslettel.

Szamtalan lany van igy sajnos.

Es ne tunjon ugy, hogy ezek egy luzer csunya ferfi szavai mert egyik sem igaz, ugyanakkor voltak az eletemben olyan idoszakok, amikor nem tehettem meg, hogy leszarjam, hogy mennyit koltok egy nore.

Circus 2011.10.18. 12:27:08

@KürtiT (Tromb74): azaz a szerelem vak.

...és süket, néma, mozgásában és agyi kapacitásában korlátozott.

Édy, aki Endre 2011.10.18. 12:28:32

"De az aki olyat mond, tesz, hogy 1000 év múlva is emlegetik, azért az tudhat valamit. Legalább érdemes megfontolni a gondolatait." Ejsze, akkor Sztálin elvtárs büszkén kihúzhatja magát. :)

céerem 2011.10.18. 12:28:51

@Circus: Ezt tényleg így gondolod? Visszanézve, szinte minden esetben bennem volt az a kis hang, amelyik figyelmeztett a bajokra, csak nem akartam róluk tudomást venni. De ott voltak.

freemind93 2011.10.18. 12:28:53

@pupak30: mondjuk ez a "kik teszik szét a lábukat leggyorsabban" verseny erősen függ attól, milyen közegben mozogsz. pont az említett országban (ír, emellett UK) voltam meglepődve a frekvencián - magas volt, a magyarhoz képest. aztán ugyanott, más környezetben ugyanúgy fikázták, nemtől függetlenül az ír és angol hölgyeket. nehéz azért egyéni tapasztalatok alapján általános következtetéseket levonni.

Idet 2011.10.18. 12:29:13

@Alfonzina: Egyetértek. Sok oka van annak, hogy ilyenek lettünk (férfiak-nők egyaránt), megoldás csak egyéni van, meg a balsaja frusztrácija.

Betévedtem már egy-két német párkereső oldalra, és egy-két magyarra is. Zongorázni lehet a hozzáállásbeli különbségeket, a küllembelieket és még sok más kritériumot. Az egyik legnagyobb különbség, hogy a magyar férfi nem macsó, hanem pasa. Balsaja deprimácija...

grufftipunk (törölt) 2011.10.18. 12:29:22

@céerem:
Szóval ezelőtt három évvel kezdődött a két és fél éves kapcsolatod, ami cirka fél évvel ezelőtt véget ért. Aztán láss csodát 3 hónapja van egy jól alakuló kapcsolatod egy jól szituált 30-as úrral (pénzes meg minden).

Nekem csak az jön le, hogy a cikk rólad szólt, egy igazi wannabe trash vagy, ha tényleg boldog lennél, akkor nem offolnád szarrá a kommentoldalt a hülyeségeiddel. Bartush kommentelő kurva hasonló cipőben jár, so menjetek el szépen valami partira, ahol megértitek egymást a fehér abroszról fehér port szívva...

Circus 2011.10.18. 12:29:34

@KürtiT (Tromb74): kit a kivel és melyik második bekezdés, csak, hogy képben legyek? :)

newtehen (egyszerű mint a faék - de működik) · http://avie.freeblog.hu/Files/tehen.jpg 2011.10.18. 12:29:38

Az még a jobbik eset, amikor az áldott asszonyt kell csak eltartani. De van, amikor jár hozzá a drága mama is.

B-rocker (törölt) 2011.10.18. 12:31:33

@céerem: Na ezzel a mentalítással fogunk kihalni, nézd mega cigók 8-12 pulyát is összefúrnak. Multkor volt nagymama (55) akinek 44 utódja volt. Ez 110 évre vetíve 1936 utód. Minnek szülnek gyereket csak úgy, mi?

dr.pupak30 2011.10.18. 12:31:47

@Bellagio: sok ilyen van. sokszor én is meglepődök, az ismerősi körömben mennyi ilyen található. ha rájuk mosolyogsz vagy mondasz nekik egy bókot, akkor meg csak néznek a nagy boci szemeikkel.

céerem 2011.10.18. 12:34:12

@grufftipunk: Óriási szerencsének gondolom azt, hogy belefutottam a mostani páromba (az látom nem jött át, hogy én is "jól szituált" vagyok).
"Pénzes meg minden" Ilyen hülyeségeket ne írjál már légy szíves, nem is értem, hogy miért ez a fene nagy rosszindulat, de nem is akarom.

KürtiT (Tromb74) 2011.10.18. 12:35:52

@Circus: Nagyjából az. De ami ennél érdekesebb, hogy azokat a bizonyos biokémiai folyamatokat a kiszemelt áldozat külső, belső tulajdonságai, társadalmi státusza, jó dumája vagy ezek katyvasza váltja ki. Az okok nem igazán rendeződnek erkölcsi, racionális, önző vagy akármilyen egyéb halmazokba.

céerem 2011.10.18. 12:36:19

@B-rocker: Ok, de a gyereknek Apa is kell, ez talán konzervatívan hangzik, de így gondolom. Szuverén jogom erről dönteni. Feljebb ezt is leírtam: szeretnék családot.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2011.10.18. 12:37:14

a poszt remek, amennyiben a megelhetesi kurvakrol filozofalgato balekot figurazza ki.

Idet 2011.10.18. 12:38:05

@Édy, aki Endre: Egyrészt, mert Putyilov gyár már nem létezik. Másrészt, ha létezne, az illető az élet tartalmának a kispörköltöt és a vegyespálinkát tartaná, és ha a zasszony valami ilyesmivel zavarná meg az emésztését, úgy betakarná, mint annak a rendje.

KürtiT (Tromb74) 2011.10.18. 12:39:07

@Idet: mondjuk azért a párkereső oldalakra való betévedésed ténye kicsit magyarázza az eléggé sarkas véleményed kialakulásának okait.

Circus 2011.10.18. 12:40:12

@céerem: ezért jó a párhuzamos társalgás, mert már nem tudom követni, hogy mire kérdeztél vissza... :)

Édy, aki Endre 2011.10.18. 12:40:25

@Idet: Ugyan már, a trubadúrlíra meg nem szólt semmi másról, mint a beteljesületlen vágyakozásról. Oszt' mennyivel jobb ez? :)

grufftipunk (törölt) 2011.10.18. 12:41:10

@céerem:
Pont erre akartam kilyukadni. Sok nőnél nem az "óriási szerencse" játszik ilyenkor közre, hanem a fene nagy kigyó természetük.

Ha te nem ez a kat. vagy, akkor ezer bocsánat.

Circus 2011.10.18. 12:42:54

@Réka ‎: nocsak?
Besípolt a találatjelző?

KürtiT (Tromb74) 2011.10.18. 12:43:14

@Circus: Céeremmel, de lényegtelen, így is reagáltál rá.

@Réka ‎: Azt a célt a kommentek teljesítik be. :D

Advanced Flight 2011.10.18. 12:44:56

@KürtiT (Tromb74): persze, saját magukkal szemben roppant elnézőek és elfogadóak....

Zorgo 2011.10.18. 12:46:36

Nem rossz az írás,kicsit csapongó de a lényeg benne van.

Viszont sokkal jobbat is tudok ennél mondani!

Egy új "divat" van kibontakozóban, és közvetlen ismeretségi körből is hallom az infókat.
Sok csaj egyszerűen otthoni "kurva" életet választ.Adott egy fix összeg, amiért meg lehet dugni.Nem hírdetik, dehogy.Csak a fiú barátok egymás között.Sokan csinálják, még magam sem hittem mennyire megy ez mostanság.

Ide vezet,hogy nettó 100 egy fizetés, és még ezért is puncsolni kell.Elkurvul az ország.

grufftipunk (törölt) 2011.10.18. 12:48:02

@Réka ‎:
És az is balek, aki sikeres a nőknél, jó csaja van, és mondjuk csak havi 130-at keres?

De az nem balek, aki napi millát keres, de csúnya és dagadt mint a bűn, de kilóra veszi a plázacicákat?

Most ki a balek igazából? :) Mert eddig ezt senki nem árulta el még érthetően! :):):)

Gyugyuba 2011.10.18. 12:48:09

jo par evet kulfoldon elve detto copy paste ugyenezt a magyar noi viselkedest tapasztaltam meg.Magyarnak exit only - kulfoldi open 0-24 7 days a week.amugy nemis szepek a magyar nok. nem szamitott csak kulfoldi legyen a faszi.igy ezeket latva,es mennyire talpas egyesek mind en se magyart valasztottam magamnak es mar lassan 5 eve tokeletesen elvagyunk egymassal es a parom is csak rohog a magyar nokon.igyenytelenul oltozik, varangyosbeka a bore, fekete a haja (csakugy mint 1 spanyol ciganyno) 5 centis mukorme es muszempillaja van es ribancrendszama.ez a kep el benne a magyar nokrol. a kulfoldi faszikat akikkel beszeltem mindnek azt mondtam,h orulj,h nem beszelsz magyarul mert ha ertened,hogy mirol tudnak beszelgetni a nyomorultak a percen nem kene neked egy se.
jellemzo:szingli magyar no kimegy kulfoldre, az elso honapban mar vagy min. 2 helybeli megis rakja es X eves kintlete alatt min. 10-15en atmennek rajtuk.aztan majd talal valami nyomorultat, akinek szul 1-2 kolykot.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2011.10.18. 12:48:24

@Circus: igen bazdmeg, én vagyok az aranyásók archetípusa.
@KürtiT (Tromb74): majd elolvasom, kicsit későn érkeztem.

zmbn 2011.10.18. 12:48:41

Elovastam az összes hozzászólást. @céerem! Szeretlek! :)

Circus 2011.10.18. 12:50:14

@Réka ‎: ez igen kultúrált visszaszólás volt az otromba gyanúsítgatásomra.

Idet 2011.10.18. 12:51:15

@KürtiT (Tromb74): No, annyiban igazad van, hogy az első alkalommal tényleg párt keresni mentem oda. Aztán már csak nézelődni, okulni, meg minden. (Néha röhögni...)

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2011.10.18. 12:51:29

@grufftipunk: azt nem tudom, hogy objektíve ki a balek; saját definícióm szerint olyasvalaki lehet, aki baleknak érzi magát, az örökös áldozat szerepében tetszeleg és ezért másokban keresi a hibát és a saját sikertelenségének okait.
Soha nem néztem senkinek a pénztárcáját, eddigi legnagyobb szerelmem egy bádoglemezekből összetákolt, kocsinak csúfolt valamivel érkezett az első randira (három évig lehettünk együtt), de az önsajnálatot sosem bírtam senkiben.

freemind93 2011.10.18. 12:52:01

@grufftipunk: nem tudom, de mashogy hangzik a keplet igy:

130 + nok

vagy

milla + nok

dr.pupak30 2011.10.18. 12:53:05

@Gyugyuba: annyit a védelmükben elmondanék, hogy a lenygelek még erre is egy lapáttal rátesznek, de azok között azért lehet látni olyat, akitől tátva marad a szád. de nem kéne, mert tökéletesen igaz rájuk az e posztban leírtak.

Idet 2011.10.18. 12:54:30

@Édy, aki Endre: Egy frászt volt az beteljesületlen...csak így szebben hangzott, meg osztán az vót a trendi.

Zorgo 2011.10.18. 12:54:31

@Réka ‎: De gondolom a következő pasiknál már figyeltél rá,hogy ne bádog dobozzal jöjjenek randizni. :)

A csajok csak az első pár pasinál nem anyagiasak, utána egyre jobban kiélesedik eza reflex bennük.
Tudom.Ismerem a feelinget,hogy milyen kikönyökölni a BMW kabrióból, hát, mit mondjak, tudják a csajok melyik lóra kell tenni. :) Ennyi.

orient 2011.10.18. 12:55:09

@Vonatosi Márió: Hát érdekes valóban. Én környezetemben jóbarátunk "idős" 19 éves lánya most ment hozzá egy szintén sokkal nyugatabbra lévő EU-s ország nagy IT szakemberéhez. Jó fizetés, kinti élet...stb. A srác jött sokszor ide és jól összehaverkodtunk vele, szimpatikus lett, teljesen belezúgott a kiscsajba és elhitte hogy ez a viszonzott igaz szerelem amit megtalált Magyarországon. Néha köhintettem egyet és kiköptem olyat hogy: 'öhömpassport' , meg finoman utaltam rá, hogy a kiscsajnál nem biztos hogy annyira a személyisége volt a döntő. Aztán végül bele kellett mondanom az arcába, hogy na figyejjé, ez a csaj az útleveled miatt megy hozzád, akármelyik honfitársadhoz hozzámenne 30 alatt. De hát nem hallgatott rám, elvette. Mindez pár hónapja és most hozzám jön a csávó panaszkodni hogy igazam volt,nem működik a dolog. A kis csaj le sem szarja csak élvezi a kinti életet és veri a lóvét. Szerencsétlen meg bevette hogy a kis csaj tényleg szereti és örökre együtt élnek majd 6 gyerekkel, aztán valszeg egy évet sem húz a dolog. Családjának gratulálok, hogy tolták bele a csajt a "jóba", megfogtad az isten lábát dumákkal, közben meg 20 évesen lesz egy elvált lányuk, és nem szegény családról van szó, csak nehogy már egy szar magyar prolihoz menjen hozzá a mi kis hercegnőnk...és ezek nevezik magukat szülőnek.

Magyarnaba 2011.10.18. 12:55:29

Az au-pair további életpályájához kiegészítés:

Miután a külföldi férjuram megunta az egzotikus magyar nejét, elválik. Hm. Igenám, de az a mocskos külföldi bíróság általában (már csak a "mi kutyánk kölyke" elve alapján is) nem a vagyontalan, külföldi, hazasomfordált anyucinak adja a gyerekeket, hanem az apának.

Aztán ebből készülnek a Fókusz-riportok, amikben el lehet sírni, hogy mekkora jogtalanság már elvenni az anyától a gyereket és Barabás Éva meg felháborodhat, hogy ez embertelen...

Ja, az, de képzeljünk el olyan felállást, hogy magyar apa és moldáv anya válik...

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2011.10.18. 12:55:54

@Aerius: gondolhatsz, amit akarsz - ez rólad többet mesél, mint gondolnád.
Utána ezidáig egyetlen barátomnak se volt kocsija. A mostaninak sincs. Pedig én is szeretek kabriózni (ki nem?), ha majd nagyon kell, megveszem magamnak.

Bambano 2011.10.18. 12:56:25

Gábor Zsazsa a háztartás nagymestere. Akárhányszor elválik, mindig megtartja a házat :)

Pan Modry 2011.10.18. 12:57:05

@Alfonzina:

Szerintem nem ezert nehez neked, gondolom dagadt es ronda vagy, es ezen meg a penzed sem segit :::)))

Ahogy te akarod magadnak magyarazni a bizonyitvanzt, gondolom azt hivjak kognitiv disszonancianak....

Egyebkent meg az anyagi fuggetlenseg meg nem gazdagsag, MO-on mar azt is sokan gazdagnak tartjak aki evi 150 ezer ojrot keres...

grufftipunk (törölt) 2011.10.18. 12:58:00

@Réka ‎: OK.

@freemind93:
Akkor én ezt választom:

Inkább jól nézzek ki + 130 + bármikor nők (nem a pénzemért, vagy az ajándék piáért, hanem a két szép szememért).

Zorgo 2011.10.18. 12:58:13

@Réka ‎: Én bevállalom,hogy egy seggfej vagyok,aki kihasználja az anyagias nőket, és még élvezem is!

De akkor most melyik is volt előbb, a tyúk, vagy a tojás? :)

Amelyik nő azt mondja,hogy nem számítanak az anyagiak neki, nos, az nem mond igazat.Mindegyiknek számít, csak más szinten.Attól függően,hogy milyen prioritások vannak az életében.Neked nem a kocsi fontos, akkor a lakás, ha az sem, akkor legyen menő munkahelye a srácnak.Valami mindig kell Nektek.

Idet 2011.10.18. 13:00:35

@grufftipunk: Figyelj, sztem ez az egész igazából az intelligenciáról szól. Similis similissime similis, vagy hogy a fenében van, azaz, a hasonló hasonlónak örül.

]{udarauszkasz 2011.10.18. 13:00:36

Reka: ez egy normalis no hozzaallasa. A parom is hasonlo felfogas, csak sajnos a magyar nok tobbsege nem az. Sot, a nok 80%a nemzetkozi viszonylatban csak a penzre utazik,
Orient: az ilyen "szulok" az en szotaramban a "strici" felirat alatt szerepelnek.

Circus 2011.10.18. 13:01:24

@Réka ‎: szabad kérdezzek, vagy összevesztünk ab start?

Balek: tehát ha valakit egyszer csúnyán megszívatnak (bizott valakiben, de átcseszték), az csak másban keresi a hibát, csak sírdogál és magának köszönheti?
(ha többször, akkor sanszos, ez kétségtelen, én is esetem ilyen hibába).

Önsajnálat - pontosan mit értesz alatta?

grufftipunk (törölt) 2011.10.18. 13:03:18

@Idet:
Igen, ezt az elvet én is osztom.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2011.10.18. 13:03:22

@Aerius: figyi, ha szeretnéd, elbeszélgethetünk, hogy megismerj (nem úgy), mert kicsit szomorúnak találom az előítéleteidet a nőkről - lehet, hogy eddig csak a rossz fajtával találkoztál, hogy ennyire beléd száradt a keserűség és a gyanú. Igen, valami mindig kell nekünk: hűség, szeretet, ilyesmi.

freemind93 2011.10.18. 13:03:48

@grufftipunk: a millas meg valaszthatja azt, hogy a humoraert, az intelligenciajaert :)

fent mondta vki, h minegy miert klappolnak a dolgok. sztem van benne vmi.

szivatnakanyám 2011.10.18. 13:06:56

A kurva csak a becsületét veszti el, de a szerencséjét soha.

grufftipunk (törölt) 2011.10.18. 13:06:58

@freemind93:
Jó valamit mindig hozzá lehet tenni, de vegyük alapul azt, hogy eleve értelmes, humoros, jófej emberek vagyunk, akinek keresik a társaságát. Annak ellenére, hogy csak a partihely előtt tudunk berúgni, mert bent már drága a pia..

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2011.10.18. 13:08:30

@]{udarauszkasz: erre azt tudnám mondani, hogy a pasik 80%-a a külsőre utazik - lehet azért lettem én is 'normális felfogású', mert soha nem voltam se szép, se csinos és senki nem lóbálta előttem a kabriókulcsot, hogy gyere bébi elviszlek egy körre, vagy amit az ilyen bébiknek mondani szokás :)
gondolom, ha csini vagy, könnyebben csábulsz el a luxusélet délibábjának, és ugyanez pepitában, ha sok pénzed van, megteheted, hogy a csinibabák között válogass. Megtalálja a zsák a foltját :)
@Circus: én nem vesztem össze veled :) akinek életfelfogássá vált mindig másban keresni a hibát, aki egy átcseszés miatt a teljes női nemet elítéli, aki nem tesz erőfeszítést (igen, kemény munka és erőfeszítés) a saját helyzetének átlátására és javítására az szerintem balek.
Egyszer hallottam egy előadáson egy mondatot, amit soha nem fogok elfelejteni: 'az ember összes tulajdonsága lehet vonzó valamilyen helyzettől függően, egyet kivéve, amelyet soha senki nem talál vonzónak: a keserűség'. Ez néha eszembejut :)

barbie83 2011.10.18. 13:08:31

Úgy látom, a szerzőgyereknek nem áll a cerkája, ha a nők sötét oldalát látja csak. Szar ez az írás is, mint a többi, ahogy már megszokhattuk ezen a felületen.

orient 2011.10.18. 13:08:45

@Aerius: Ismerek én olyat a házban (20 körüli a csaj) akihez rendszeresen járnak az ilyen max. 20-30 körüli fickók. Szép lány valóban nyilván azért vállal csak fiatal srácokat akik igényesnek tűnnek, mert valszeg megkéri az árát a dolognak, és magyar lányról van szó mielőtt valaki itt másra gondolna.

És most jön a csattanó: Mindezt otthon csinálja a szülői házban a szülei tudtával. Az első 1-2 srácnál még ordibáltak vele a szülők, hogy erre neveltünk taníttattunk, hogy k**va legyél és pénzért járjanak ide du**ni..etc. Aztán most mi van? Az egész család ebből él most. Persze a csaj dolgozik is, csak kiegészíti a fizetést. Most meg már biztatják otthon, hogy milyen jó is ez. Ezek is szülőknek nevezik magukat...

KürtiT (Tromb74) 2011.10.18. 13:09:09

@Advanced Flight: Hát én nem így látom.

A kommentek közül kétféle az érdekes. Kiteljesíti a poszt lényegét. :D :D :D

1. Azok a férfiak, akik megerősítést látnak a minden MAGYAR (na de miért pont?) nő számító kurva elméletükre.
2. Azok a nők, akik valamiért megszólítva érzik magukat a posztban, vagy a kommentekben, ezért elmondják, hogy milyenek a (magyar) férfiak.

Ez a poszt róluk szól, de nekünk.

B-rocker (törölt) 2011.10.18. 13:10:45

@orient: Cimet. Megyünk. :)
Különösen perverz lehet akinek ez bejön.

Zorgo 2011.10.18. 13:10:55

@Réka ‎: Kedves Réka. :)

Köszönöm meleg hangú soraid.Viszont semmiféle keserűség nincsen bennem, sőt!Azt hiszem,sokakkal ellentétben, jogosan, és hitelesen nyilatkozhatok ebben a témában.
Igen, fontosak azok az értékek amit említettél, ez kétségtelen.
Most viszont arról beszélünk hogyan működnek a Lányok.
Nos, a 3 legjobb barátommal együtt ezres nagyságrendben csajoztunk, és a randik számát még közelíteni sem tudnám.Tehát azt hiszem van tapasztalat ilyen téren.Megosztjuk egymással a sztorikat, ha érdekes.Egyetlen dologban tökéletesen egyetértünk:a Lányoknak nagyon nagyon fontos,hogy milyen az anyagi háttere egy srácnak.Nem mondom,hogy nicsen kivétel, de az max 10%.Ennyi, és nem több.

Tehát vihetjük együtt a feminizmus zászlaját, én is besegítek, de ami igaz, az igaz.A tényeket ne kelljen már vitatnunk könyörgöm.

Végezetül egy szösszenet:ha nem lennének Nők a Földön, akkor nem lenne értelme a pénznek.:)

mrbateman 2011.10.18. 13:11:09

Kezd ellaposodni a szarvihar, pedig címlapos a poszt, még az ebédről visszajövő bitumexes excelhuszárokat megvárom, hátha lesz még csúcspont!:-)

A férfiak korábban halnak, ott a sok nyugdíjas özvegy, akik vadásznak az egyedülálló jó nyudíjjal rendelkező bácsikra! Meeeecsoda kurvák! Phöjj! Az sem zavarja őket, h. már nem áll fel, csak a nyugdíj meglegyen! Mer nektek nőknek csak az számít, a péz, mindig csak a péz!

Globetrotter2014 2011.10.18. 13:12:01

Azért a hölgyek védelmében, néha minden férfi nézzen magába hogy mégis mi az amit egy nőnek perpektívikusan kínálni tud: értelem és inteligencia, problámamegoldó képesség, anyagi biztonság? Lehet hogy egy kedves lúzerrel is boldog (sőt akár boldogabb) lehet egy nő de akkor figyelembe kell vennie hogy ő viszi majd a prímet, van olyan nő aki erre hajlandó sőt vágyik, van aki viszont nem. És van olyan férfi aki ezt nem is nézi jó szemmel.

Sok példát láttam hol az amúgy kedves és jóvágású legény tanulás és tudás, ill vagyon (ezek következményeként pedig boldogulás) hiányában folyamatosan alakul át más jellemű férfivá aki féltékeny mind másokra mind a felelségére.

Bizony nyugatabbra gyakran egyszerűbb a boldogulás de ez nem cak anyagi előnyt jelent hanem mentesíti a feleséget attól hogy végignlzze a család (vayxga családfő) megnyomorodását.

Másrészt láttam jópár példát ahol egyszerű sorból de értelemmel kiküzdik magukat a fiatalok, sak ahhoz értelem (gyakran releváns diploma) is társult.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2011.10.18. 13:14:12

@Aerius: ja kérem, nem ismerem a 'csajozós' helyeket, ahol ezerszámra szedetik fel magukat a csajok (nem a nők)- de az ilyen helyen megforduló egyéneken kívül vannak más szegmensek is. Amíg nem felejted el a lehetőséget, hogy talán épp egy kivétellel beszélsz (ahogy velem szemben tetted), addig nincs baj.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.10.18. 13:15:02

@céerem: de ugye nem az otthagyta mert nem smakkolt valami és megkereste a tíz évvel ezelőtti töltött káposztát melegítés céljából típusú dolog lett a vége?

barbie83 2011.10.18. 13:15:07

Ez egy iszonyat szar blog. Rendkívül ostoba és buta a szerző, és sajnos szorgalmas. Azt hiszi, ha már ír, akkor okos is. Faszparaszt egy gyerek ez. Szívesen megverném, olyan jó borsodiasan, ahogy szoktam az ilyen csirákat.

Zöldsárkány 2011.10.18. 13:17:57

Ez a blog nem a pénzről és a pénzhajhász csajokról szól, mégcsak nem is a prostitúcióról, nem is a pecsétes papírral vagy dínom-dánommal megerősített prostitúcióról szól.
Klasszikus önértékelési para megjelenési formája a lehúznak-e engem a csajok, csak a pénzemre utazik, ha nincs pénzem már elég jó sem vagyok, stb?

Önbecsülés és önértékelés. Erről szól.

Persze a pénzzel kapcsolatos ügyeket ebben a világban mindenkinek le kell rendezni. Ki kell venni az értékmérő - a pénzem mennyisége mutatja, hogy milyen értékes vagyok - helyről és át kell rakni a közvetítő szerepbe, mindig van annyi, amennyire szükségem van, hogy megkapjam amire szükségem van.

Amíg az értékmérő szerepben van a pénz, addig jönnek a csajok vagy pasik, akik a pénzéére hajtanak, üzletemberek remek jó ajánlatokkal, ami vagy bejön vagy nem.
Ha a helyére kerül a zseton, akkor mindig van annyi, amennyi kell és nem téma az sem, ha drága helyre mennek és az sem, ha olcsóra. Mert akármilyen gazdagság is vagyon, a szeretettel készített, finom házikoszt a leggazdagabbaknál is nagyon értékes, és a bizalmon alapuló, békés otthon a legbecsesebb kincs.

És természetesen van, akinél a szeretet helyére a hatalom és pénz áll, az hadakozhat a világgal, köztük a családdal is kedvére.

Circus 2011.10.18. 13:17:58

@Réka ‎: ennek örülök, mármint, hogy nem vesztünk össze, na :)

A keserűségről mondott dolog az jó és igaz, ettől függetlenül azért van alapja a mondandónak, szerintem. Persze a neten, arc nélkül könnyen színez meg nagyszájú az ember, de legtöbbünknek nem az összes hölggyel, csak azzal a párral, akit ilyen oldalukról volt 'szerencsénk' megismerni, van baja. Az már egy következő lépcső, ha/hogy egyre több az ilyen, ahogy egyre inkább csak a pénzről szól minden.

Én pl nem sírok, csak röhögök, mert egyszer azért nem voltam jó, mert túl sok volt a pénzem, a közvetlen utánakövetkezőnek meg túl kevés :).
Fene se igazodik ki a nőkön :( :D

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2011.10.18. 13:21:32

@Circus: jójó, csak olvasd vissza a nekem írt 1. válaszodat - ez nem annak a jele, hogy ott is kurvát látsz, ahol nem kellene? Szar érzés lehet átcsesződni (illetve szar érzés, volt benne részem), de az is szar érzés, ha valaki ismeretlenül is meggyanúsít, mert akkor ugye lényegében hiába mosakodsz, csak még jobban besározod magad vele :)

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.10.18. 13:22:36

@freemind93: semmi gond nincs ezzel, Mr. 130 tartja karban Mr. 1.000.000 nőjét is.

Zorgo 2011.10.18. 13:23:40

@Réka ‎:

Félreértettél.Nem csajozós "helyekről" beszélünk, hanem egy folyamatról.
Természetesen MINDEN csaj kikéri magának, felháborodva,hogy Ő nem.Amit én készségesen el is hiszek,akár Neked is. :)

grufftipunk (törölt) 2011.10.18. 13:24:02

@barbie83:
Van néhány rettentő ócska, és triviális írása is a szerzőnek, de ez szerintem pont telibe talált, tökéletesen leírja a valóságot.

Nem értelek, akkor lehet te nem is ebben az országban, sőt nem is a Föld nevű bolygón élsz, vagy mi van veled?

newtehen (egyszerű mint a faék - de működik) · http://avie.freeblog.hu/Files/tehen.jpg 2011.10.18. 13:24:25

A volt feleségem pont ezt csinálta. :-D Kellett a biztonság, az anyagi javak. Aztán "véletlen" becsúszott "a gyerek". Akit szeretek, mert a gyerekem, csak ugye nem terveztük. Onnantól kezdve majdnem minden mondat így kezdődött: A gyerek miatt... A gyereknek kell... A gyerek érdekében...
Aztán amikor kiderült, hogy a gyerek érdekében keféli még két pasi, és nem azért nincs szex már két hónapja, mert tányleg fáj a feje, hanem csak velem, akkor válás.
Természetesen egyből a "kitaszított" anyává vált, aki bár egy napot nem dolgozott még, de "magára maradt".

A bírónőben megértő párra lelt, szóval a "gyerek érdekében" az anyjánál helyezték el, mert egy gyereknek az anyjánál a helye... Ja, de, hogy nincs lóvéja eltartani? Nem baj, elvesszük apukáét. A gyerek érdekében.

Azóta a karrierjében az összes sikert mellbedobással érte el, és az anyagi gondjait is férfiak fogadásával oldja meg. Ami nem számít, de erre neveli a lányomat is. A gyámhivatal persze nem lát olyan okot, ami miatt meg kellene változtatni a gyermekelhelyezést.

Mindezt ugye a gyermek érdekében.

Azóta nyitott szemmel járom az utcát, és mindenhol a gyermeket pajzsként maguk előtt tartó nőket látok. Nem az összes ilyen, de nagy részük.

A közlekedésben isten mentsen a gyerekét egyedül szállító anyától. A buszon ne adj isten, hogy felszálljon egy ilyen! Ha beállok valahova sorba, tuti, hogy legalább egy előre tolakszik.

Persze csakis a gyerek érdekében...

A GYEREKÉBEN, aki viszont már így nő fel, hogy az egész világ az ö érdekében van.

3F2k5s 2011.10.18. 13:24:26

háboroghat a női önérzet, másra úgy sem jó, meg mehetnek a megmagyarázós okoskodások, de ennek a posztnak AKKOR IS minden szava igaz xD

szokásos - akinek nem inge, stb, ha meg nem ért egyet az ember, el lehet sétálni emelett a poszt mellett is, szó nélkül, ahogy a csövesekkel teszed az utcán

hétmilliárd emberből, vajon hány volt szerelem gyerek? xD

AlbaZen 2011.10.18. 13:25:54

A számító K-k megérik a pénzüket, de most a férfiak (én is az vagyok) tegyék szívükre a kezüket első randi előtt:

Ha sikeres "vállalkozó" vagy, és ott áll az M5-ös a garázsban, kölcsön fogod kérni anyád Suzukiját, hogy ne tűnj pénzesnek csajozás közben?

Ha ott van a szekrényben a Tommy Hilfiger és a Hugo Boss, bemész a Tescoba F+F ruhákért, hogy ne tűnj pénzesnek a hőn áhított nő előtt, hogy a belső értékeidért szeressen beléd?

Várom elsősorban férfiak válaszát.

Circus 2011.10.18. 13:26:19

@Zöldsárkány: nem biztos, hogy önértékelési para, ha az egyik 'szerelmes' otthagyja a másikat anyagi javak miatt, egyik napról a másikra.

A hozzászólás többi részével egyetértek.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.10.18. 13:28:30

@mrbateman: azt a perverz fajtádat, aztat :-) (én már a kajakómánál tartok. egyáltalán volt időm ebédelni, sőt reggeliztem is. ünnepnap, hogy a teljes napi kalóriaadagot nem este 11kor tolom be a Szerájban...)

dr.pupak30 2011.10.18. 13:28:34

a legnagyobb probléma tisztelt elvtárspolgártársak, hogy sajnos a zemberek nem arra fókuszálnak ami fontos. ugyanis a pénz megkönnyíti az életet de az igazi problémákat (lelki) nem képes megoldani. egy párkapcsolatban a legfotnosabb a harmónia, egyetértés, tisztelet, közös tehervállalás, vidámság és nem utolsósorban szeretet. ez működhet pénz nélkül is, de csak pénzen nem vásárolható meg. ami elkeserítő az az, hogy ma a média által agymosott társadalom annyira ostoba, hogy szem elől téveszti ezt.

La Pantera 2011.10.18. 13:28:38

Nekem az tetszik a legjobban, amikor a magyar csaj így használja a házasság utáni nevét, hogy pl.
Kovács - White Réka, mert miiiiindenkinek látni kell, hogy ő külföldihez ment feleségül...

KürtiT (Tromb74) 2011.10.18. 13:28:52

@Aerius: Érdekes tények ezek. Az az ezres nagyságrendű csaj, akiket felszedtetek egyben biztos hasonlítanak egymásra, veletek jöttek össze.
Ti meg, gondolom a reprezentetív mintvétel céljából időnként pénzes fickónak, máskor meg segédmunkásnak maszkíroztátok magatokat.

Én is csináltam hasonló statisztikát, abból arra a következtetésre jutottam, hogy a MAGYAR nők a magas barna szemű férfiakat kedvelik, akik kékszeművel járnak nyilván valami aljas kompromisszumot kötöttek az elveikkel. Oké, biztos van 10%, aki a kékszeműekre bukik, de ők csak a kivétel, aki...

3F2k5s 2011.10.18. 13:30:51

@albazen

természetesen a legjobb ruhámat veszem fel a csajozáshoz, ahogy azt a természetben élő összes élőlény teszi párválasztáskor. tetszik, nem?
hülye kérdés volt?

és az is természetes, hogy egy póklányka felzabálja a férjét a sikeres aktus után. Tetszik? NEM?
XDD

newtehen (egyszerű mint a faék - de működik) · http://avie.freeblog.hu/Files/tehen.jpg 2011.10.18. 13:30:52

@pupak30: Sajnos jelenleg az anyagi problémák az igazi problémák.
Inkább szomorkodok kicsit a zsír kecóban lóvésan, mint tök vidáman számolgatom, hogy előbb halok éhen, vagy megfagyok a híd alatt...

dindl 2011.10.18. 13:31:09

@GGG77: de a német nő!!! én kint élek németországban és a német! pasiktól mást sem hallok mint hogy nem akarnak a német nők dolgozni, nem tudnak főzni, a gyerekeiket is az ou-perek nevelik stb. ja és még rondák is és rendkívűl prűdek......

Di622 · http://www.microglobe.co.uk/nissin-di622-digital-flash-for-canon-eos-ttl-ii-camera-p-5535.html 2011.10.18. 13:32:18

A posztban bizony van igazság.
Én is ismerek jópár ilyen aranyhal vadászt.
Elég vicces hogy mindíg tök véletlenül full pénzes pasikba bírnak bele szerelmesedni... :-)
A legdurvább az volt amikor a csajra ketten is pályáztak és végülis a bankszámla záró egyenleg győzött... :-)
Tekintettel arra hogy a kishölgy bankban dolgozott és mindkét pályázó amúgy bejáró ügyfél volt.

Félreértés ne essék nyilván a szempontok között szerepel az is hogy a férfi el tudja-e tartani a családot ha anyuci gyesre megy meg ilyenek.
Csak nem mindegy hogy az anyagi szempontok hányadikak a listán.
Mert ugye más a leányzó fekvése ha az első 10 a pénz és ha emelett jóvágású a csávó meg nem bunkó az nem baj.
Mintha mondjuk az 10 ben az van hogy legyen normális, családszertő megértő, stb.
És ezek után ha van valami egzisztencia nem baj de nem kizáró ok.

Martian (törölt) 2011.10.18. 13:34:05

Hmmm... ismerek egy vidéki mercis vállalkozót, akire buktak a jóval fiatalabb csajok... miután jól összemelegedtek, az aktuális csaj be lett állítva az üzletbe, hogy reggel nyolctól este hétig foglalkozzon az ügyfelekkel (hogy ne csak a pénz elköltésébe, hanem a megkeresésébe is szálljon be).
Ha a csajnak nem tetszett ez a műsor, jöhet a következő... :)

mrbateman 2011.10.18. 13:34:52

@Professor Pizka: hiába perverz, látod észre sem veszik, mondjuk benned ezúttal sem kellett csalódnom!:-))))

amúgy érdekes ez az egész, h. a genetikai kódolást és a társadalmi szokásokat a pre-paid kurvák esetében mennyire ellenezték, míg most az intézményesített verziónál vannak engedékenyebb hangok, miszerint az aranyásás természetes jelenség, mer a nő feladata a biztos támasz megtalálása, aki anyagi biztonságot nyújt a fészekaljnak.

én egyébként vagyok annyira konzervatív, h. mindkét irányzatot elfogadom!

Drogon 2011.10.18. 13:35:03

@La Pantera: Ugyan már.
Dr. Kovácsné Kis Katalin is úgy használja a nevét, csak, hogy mindenki lássa, hogy egy doktorhoz ment férjhez. Ha el elvált, akkor is.

A poszthoz - igen, igen. Klasszikus gazdag ismym nincs sajna. Pedig gyűjtő vagyok.

KürtiT (Tromb74) 2011.10.18. 13:35:21

@AlbaZen: A Hugo Boss, Hilfiger, M5 kombó inkább az ízlésről (annak hiányáról) árulkodik, mint a valós anyagi helyzetről.

@Professor Pizka: Az élet egyensúlyra törekszik! :D :D :D

Zorgo 2011.10.18. 13:35:41

@KürtiT (Tromb74):

Nos, mivel mindannyian mások vagyunk, és más a célközönség is, azt hiszem elég reprezentatív a felmérés.

Persze, lehet ezen keresni a fogást, de a tapasztalat akkor is tapasztalat marad.Én elmondtam az enyémet, kendőzetlenül.

Persze lehet ezt egy rózsaszín vattacukros álomba is csomagolni.Ahol fiú, lány kéz a kézben andalog a rózsamezőben, de a realitás nem éppen ebbe az irányba mutat.
Itt nem diszkóban felcsípett butácska tinikről beszélünk, nem.Olyan nőkről akik lefedik a teljes női vertikumot, fiatalabbak, milfek, tehetősek, szegényebbek.Mindenféle.

Majd ha Neked is sikerül a második lány után a harmadikat is megismerned, elkezded sejteni,hogy miről is beszéltem eddig.Addig inkább csak szemlélődj, tanulj.

Circus 2011.10.18. 13:37:34

@AlbaZen: Tessék a válaszom: én nem (tudom, élhetetlen vagyok).

Első randi tömegközlekedéssel megközelíthető, nem flancos helyen, lehetőség szerint nemhazavinni, még, ha autóval is vagy*. Miután nem 'olyan' randiról beszélünk, tökéletes első szűrő! Ha emiatt többé szóba sem áll, c'est la vie!

* elhúzódó beszélgetés esetén nyilván más lép életbe, de ilyen esetben már 'működik valami kémia'

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.10.18. 13:37:50

@AlbaZen: magam részéről azt tudom mondani, hogy a drága autóval randizás nekem a parkolási paráról szól, kocsiban meg utoljára másodéáves egyetemista koromban keféltem, plusz ha kocsival mentem, nem tudom adni az urbán-szommeliét fitymálva a Tekenőháti Pinot Moir aktuális évjáratát ahhoz a faja 2006-oshoz viszonyítva ami az egyik legjobb magyar vörösbor volt, ever. Vagy nem tudok huncut mosollyal venni fél deci pálinkát annyiért, amennyiért máshol három liter benzint adnak, hogy a csaj megmutathassa, hogy le tudja húzni egy szuszra, aztán köhögjön és eljátszhassa a gyönge nőt a pálinkapiáló nagy kan mellett. Tiszta szívás kocsival menni, már ha az ember betartja az iszik vagy vezet elvet.
A ruhatárról annyit, hogy a Tesco F+F ruhák között meglepően jók vannak. A legjobb Oxford-shirt típusú ingeket pedig tavaly a C&A tartotta, partiban vannak a GANT-tel és a Hilfiger Itchaca kollekcióval, kár hogy csak egyet vettem, mert bolond 7000 volt egy.

Szóval tudja a fene :-)

La Pantera 2011.10.18. 13:38:15

@perpetum: igen, nekem ez is nevetséges. Persze lehet büszke arra, hogy a férje doktor, de a cím nem a feleség érdeme.

KürtiT (Tromb74) 2011.10.18. 13:39:27

@Professor Pizka: Bazzmeg, profikkal vitázni. Legalább maradj csöndben, kérlek!

Kirani 2011.10.18. 13:40:30

30 feletti nőként nem volt annyira rálátásom arra, hogy ez a pénzes párválasztás hogyan működik, náluk sem a családban, sem a baráti körben nem volt a pénz vagy az egzisztencia szempont. Bár néha rácsodálkoztam egy-egy sztorira, akár egy volt osztálytársnőmre, aki tényleg úgy ismerkedett, hogy van-e kocsid, lakásod, és mennyit keresel (megjegyzem megtalálta a balekot, aki oltárhoz vezette és azóta is eltartja), akár egy jó barátnőmre, aki az átlagnál jobban keresett, és vidáman, látszólag önkéntesen tartotta el évekig a vele élő barátját, cserébe viszont mindig kapott pár rossz szót és néha egy-két ütést is.
Aztán gyanússá vált a dolog, hogy valamit nem jól csinálok, amikor a volt barátomat az új barátnő két hónap alatt kiismerte annyira, hogy rájöjjön, dolgos, megbízható férfi, nosza, otthon is maradt eltartva, aztán egy év múlva a leány felvetette, hogy összeházasodhatnának (nem egy klasszikus lánykérés volt, hiába), ez meg is történt, és a srác most, pár év múlva kezd eszmélni, hogy mire is adta a fejét. Persze indok és ürügy azóta is van, miért nem dolgozik az (immár) asszonyka...
A megvilágosodás akkor jött el, amikor megismerkedtem a jelenlegi barátommal (jaj, a modoroson inkább azt kellett volna írnom, hogy a kis párocskámmal), aki talán a második vagy harmadik randinkon, amikor már kezdett körvonalazódni, hogy éppen egymásra van szükségünk, kissé félve közölte velem, hogy "de én nem vagyok gazdag". Aztán még elmondta párszor az első hónapban, meg motyogott régebbi csalódásról. Végül kiderült, az egyik volt barátnője is aranyásó mesterségű volt, és pillanatok alatt kiebrudalta őt egy idősebb, vastag bukszájú vállalkozóért...
Hát én nem bánom, hogy az előző barátnő így gondolkodott, mert így mi egymásra találhattunk :).
Azóta figyelem a tágabb környezetem és egyre több ilyen "kapcsolatot" látok. Klassz lehet nekik ;)

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.10.18. 13:43:54

@KürtiT (Tromb74): de miért? polgár pukkasztva, kurva aranyozva, vagy hogy van a közmondás :-)

KürtiT (Tromb74) 2011.10.18. 13:44:01

@Aerius: Barátom, én már 3 éve nős vagyok, és nem az elsőt vettem el feleségül elhiheted.
Ha tanulni akarsz, figyelj Pizkára!
Tudod lehet nyavajogni, hogy a csajok miért, meg hogyan, de lehet élvezni is az életet. Ha minden nő egyforma, akkor tényleg ne szarozzál, vedd el a következőt.

Zorgo 2011.10.18. 13:46:41

Kiegészítés:az "aranyásó" csajt soha nem az igazán pasis pasik mellett találod.Nem.Nekik a balek a tökéletes férfi, aki a vagyonán kívül a szabadságát is szépen beáldozza.
Igazi rémálom egy ilyen kapcsolat, és mennyi ilyet látni.Az "egy reklámszatyros" menyecske nem csak nyírja a balek pénzét, hanem még ugráltatja is szerencsétlent.

A nőkkel tudni kell bánni, ennyi az egész.Aki ezt nem tanulta meg, annak sokba kerül a sztori.

mrbateman 2011.10.18. 13:46:49

@AlbaZen: Én M5-el mennék, de randi előtt beugranék a gazdaboltba venni 2 zsák nyúltápot, azt bebasznám a hátsó ülésre, majd blazírt pofával előadni a csajnak, h. figyelj cica - remélem nem sietsz - mert meg kellene etetni a nyuszkákat kint a telepen, hú ilyen cipőcskébe jöttél, na ezt majd az ágyba le ne vedd, de addig adok egy 40-es gumicsizmát, mert át kell menni a hízók közt. Oszt ha végeztünk miénk az egész este, elviszlek a Makk7-esbe, csocsózunk egy párat a fiúkkal, meg legurítunk pár sopronit. Na?
Ha jön akkor őszintén szeret, jó anyja lesz a 3 pulyának...idővel majd az állatokat és a korán kelést is megszokja!

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2011.10.18. 13:48:05

@Professor Pizka:

líber pizka,

ikk mussz dir etvasz gesteen, alsz vir lectesz mal cuzammenvaren, habe ikk knoblauh alsz ferhűtung benucct, alsz ikk dejn bankkonto angeblikkt habe... du virszt bald fater. biszt du glükklikk?

Zorgo 2011.10.18. 13:49:59

@KürtiT (Tromb74):

Már 3 éve???Fantasztikus!! :)

Ember, az első pár évben minden csaj hozza a maximumot, majd beszélgessünk 6-7 év múlva, ha még együtt lesztek!

Komolyan ez egy kicsit most olyan, mintha az óvodából mondanák meg mi legyen az egyetemi tananyag.
Öregem, Neked még lövésed sincsen az Életről.

zavaros 2011.10.18. 13:50:12

A postot rólam írták. Vagy legalábbis majdnem,lásd a végét.
36 évesen vettem el a 22 éves lányt, aki pont olyan volt mint..lásd a postot.Nem várt terhesség becsúszott, majd szülés után nemsokára ő beadta a válópert és vitte a lakást meg a többit. Kommentár a válóper után:" jobban meg kellett volna téged kopasztani".
Mit tegyek, szeretem a hagyományos családot, feleséget, gyerekeket, ezért számtalan rosszul sikerült randevú és kapcsolat után ismét megnősültem, immár 50 évesen, az új feleség 30.
Azóta eltelt jó néhány év, a gyerek itt is meglett,bár itt sem lett tervezve, öröm a háznál.
Hogy ennek mi lesz a vége? Nem látok a jövőbe, tény hogy most szeretem hinni hogy én vagyok(leszek) a kivétel (ami a szabályokat erősíti, persze.)

Circus 2011.10.18. 13:51:23

@mrbateman: :D SZÉÉÉÉÉÉÉP

@Réka ‎: nédd csak:
@Aerius: "Nekik a balek a tökéletes férfi, aki a vagyonán kívül a szabadságát is szépen beáldozza"

Mai napig azon gondolkodom, hogy én-e vagyok a nagyobabb balek, mert kirúgtak a pénzeszsákért, vagy az pénzeszsák, aki majd önti bele a pénzt anyuciba meg a közös gyerekbe mérték nélkül?

orient 2011.10.18. 13:52:31

@AlbaZen: én megtettem. Nem vagyok sikeres vállalkozó és Audim sincs, de nem élek rosszul.
A magyar nők márpedig ilyenek(kelet európaiak pontosabban)és aki ilyet vesz el az meg is érdemli, ha utána átverik. Nekem nem magyar a feleségem szerencsére mert a magyar nőkkel befürödtem. Mindegyiknek az első pár randin fel kellett vetni az anyagi és egyéb hátteremet amit persze jól elferdítettem csak a poén kedvéért (anyámékkal élek, a szakmám lakatos..stb.), mert kíváncsi voltam, hogy mennyire őszinték aztán utána jöttek az ilyen dumák, hogy: jaj hát nem illünk össze meg hasonlók, de nem miattad, miattam :)))

Aztán szakítás után megtudták, hogy mégsem bádogos vagy kéményseprő vagyok, vagy valami kamu amit kitaláltam (amik nagyon becsülendő szakmák, munkák, csak sajnos ebben a rohadt rendszerben nem fizetik meg őket), akkor jöttek vissza, hogy mégis meggondolták magukat. Addig persze kiderült mástól, hogy éppen mondjuk valahol nyugaton vagyok fél évig üzleti úton, akkor rögtön szerelmesek lettek megint. Szánalmasak.

Aztán kint előadtam, hogy én egy egyszerű csóró kelet európai vendék munkás vagyok nyugaton, és érdekes senkit sem érdekelt, még a munkám sem, max. a külsőm és személyiségem számított, ahogy annak egy normális kapcsolatnál lennie kell. Minden külföldi lány akivel jártam sosem foglalkozott az anyagi hátteremmel. Ha előadtam nincs pénzem étterembe vinni mondjuk akkor azt mondta mindegy menjünk akkor egy parkba, és érdekes nem szakított. Aztán az egyik ilyen lányt pár év után elvettem, igen külföldön. Azt gondolta csóró vagyok, de nem izgatta, azóta meg boldogan élünk. És 100% biztos vagyok, hogy nem anyagi okok miatt van velem. Mikor 2008-ban a válság alatt elvesztettem a munkámat (5 hónapra) akkor végig dolgozott, nem panaszkodott és az ő fizetéséből éltünk. HA kaptam egy állásajánlatot ahol jól kerestem volna, de sok utazással, akkor azt mondta ne vállaljam el mert a család fontosabb ő dolgozik addig, megélünk és találok majd olyat amivel együtt lehetünk. ÉS találtam is csak 5 hónapba telt. Most ott tartunk, hogy neki már nem kéne dolgoznia, de dolgozik, mert nem bírja a semmittevést és szorgalmas, ugyanakkor 8 óra után még hazajön és mindennap friss ételt főz. Na kíváncsi lennék hány ilyen nő van ma MO-n, ja és mellette nagyon szép is. Kocsink nincs mert mikor venni akartam azt mondta minek, pénzkidobás, jó a közlekedés Budapesten :))) Na magyar nők, kíváncsian várom hány ilyen van kis hazánkban...

]{udarauszkasz 2011.10.18. 13:53:14

Akar rolam is irhattak volna... Remelem a mostani parom nem lesz ilyen.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.10.18. 13:53:59

@mrbateman: Mindezt a tortúrát kihagyhatod Malizia Uomo illetve Axe Cool Cedar dezodorok alkalmazásával, amelyek minden gumicsizmánál ékesszólóbban (már amennyire ékesen szól egy szartaposó) árulkodnak szakmádról.

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és: ó já ikk bin zér glüklih und alsz zeit unzere letzte randevú nur ejne vohe vergangen iszt verde ikk deine abortusz bezálen :-)

dr.pupak30 2011.10.18. 13:55:07

@newtehen: sajnos ez is tipikus magyar gondolkodásmód. ülsz otthon, mereszted a segged és azon töröd a fejed, hogyan kaphatnál milliós vállalkozót, persze rengeteg hazugsággal, önámítással. e helyett inkább keresnéd meg azt az egyszerű gyereket, akit képes vagy szeretni és majd együtt valahová eljuttok. a legnagyobb baj, hogy ezt a legjobban majd a gyereked fogja megszívni.

AlbaZen 2011.10.18. 13:55:40

@Circus: @mrbateman: Professzor Pizka: Hehe, de amikor betoppan ő, és olyan gyönyörű, hogy olyat még életetekben nem láttatok, el is felejtitek, hogy mit is akartatok csinálni, és orrodnál fogva csinál veletek azt, amit akar. Lehet, hogy éppen egy számító nő lesz, de ti erről nem fogtok tudomást se szerezni, csak a formáiról ábrándoztok. Pofára kell esni párszor, mire a férfiember átveszi az irányítást saját maga felett.

lárvalányhaj 2011.10.18. 13:56:12

Az én családomban több aranyásó is van, egészen közeli rokonok is. És nem, ez az életforma egyáltalán nem vonzó. A hosszú évtizedek alatt semmi követésre méltót nem sikerült benne találnom. Boldogságot biztosan nem hoz, megkeseredettséget, érzelmi nyomorúságot viszont annál inkább.

Ezért nem értem egyébként, hogy miért ágál sok férfi a női emancipáció ellen. Egy emancipált csaj a saját karrierjét építgeti, ezért nem szorul rá arra, hogy a férjén / pasiján keresztül valósítsa meg saját magát.
Nekem sose volt fontos, hogy mennyi zsetonja van a pasinak, ez a kérdés egyszerűen nem merült fel.

KürtiT (Tromb74) 2011.10.18. 13:56:47

@Aerius: azt elfelejtettem mondani, hogy nem az első napon vettem feleségül, és nem csak azóta élünk együtt.

Egyébként roppantul nagy a tudásvágyam. Tényleg nem volt ezer csajom, de még csak száz sem. Azt a naív következtetést, hogy a nők 90% sem egyforma, feltehetőleg a tapasztalatlanságomból adódóan vontam le.

Na de mindegy, beszélj, mert öröm hallgatni!

Circus 2011.10.18. 13:56:59

@Réka ‎: egy elvarratlan szál elvarrására (hamár kezd eltraccsosodni a dolog) lásd az 1. válaszodra adott válaszom.
Félreértelmeztem a hozzábeszólást, ezennel elnézést kérek :)

Zorgo 2011.10.18. 13:57:02

@zavaros:

A kulcsszó:Házassági szerződés!

Hiába megy a rinya,hogy erre mi szükség van.
Hiába fújja,hogy nem tiszteled a szerelmünket.
Hiába hallgatod, hogy mit gondolsz rólam, én magadárt szeretlek.

Házassági szerződés, és legalább azt nem viszik el amit még előtte Te kerestél.

Barátom, milliárdos szegény, most próbálja felvezetni a csajánál,hogy papírozzák le ki mit visz a sztoriba.Óriás sértődés, hiszti, vagdalkozás.
Ha nem égne a ház, akkor nem kiabálna ennyire a Menyecske!Szokásos sztori.
Én csak annyit mondtam neki, kezd el számolni mennyit fizetsz majd gyerektartásra, mert ennek ez lesz a vége.

Circus 2011.10.18. 14:00:19

@AlbaZen: ez sajnos nekem nem újdonság, sajnos az aranyásóm ilyen volt, szóval teljesen egyetértek.
Mostmár.
Mindazonáltal a tanulópénz megvolt.

mrbateman 2011.10.18. 14:00:23

@Professor Pizka: ezeket ki se tudom mondani!
Én a barna Bac szprére (igen így: szpré) esküszöm...az hozza autentikusan a kimosakodott bányász illatot!:-)

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.10.18. 14:00:26

@AlbaZen: de addigis megdugott egy pár jó nőt, az első után tengermély depresszió, a második után mély, a harmadik után bebaszunk, kellett a francnak a büdös kurvája, van másik ,lyuk van minden nő alatt, több is... :-)

Globetrotter2014 2011.10.18. 14:01:20

Azért a hölgyek védelmében, néha minden férfi nézzen magába hogy mégis mi az amit egy nőnek perpektívikusan kínálni tud: értelem és inteligencia, problámamegoldó képesség, anyagi biztonság? Lehet hogy egy kedves lúzerrel is boldog (sőt akár boldogabb) lehet egy nő de akkor figyelembe kell vennie hogy ő viszi majd a prímet, van olyan nő aki erre hajlandó sőt vágyik, van aki viszont nem. És van olyan férfi aki ezt nem is nézi jó szemmel.

Sok példát láttam hol az amúgy kedves és jóvágású legény tanulás és tudás, ill vagyon (ezek következményeként pedig boldogulás) hiányában folyamatosan alakul át más jellemű férfivá aki féltékeny mind másokra mind a felelségére.

Bizony nyugatabbra gyakran egyszerűbb a boldogulás de ez nem cak anyagi előnyt jelent hanem mentesíti a feleséget attól hogy végignlzze a család (vayxga családfő) megnyomorodását.

Másrészt láttam jópár példát ahol egyszerű sorból de értelemmel kiküzdik magukat a fiatalok, sak ahhoz értelem (gyakran releváns diploma) is társult.

Zorgo 2011.10.18. 14:01:33

@KürtiT (Tromb74):

Barátom, Te a tipikus sztori leszel.Együtt éltek,minden rendben (vagy úgy tűnik),összehozol egy szép kecót, jön az első gyerek, majd még egy.A szex már nem olyan otthon, és leépültek a barátok is(a lányok szeretik ezt is letudni).Mennek az évek, valaki félrelép a megszürkült kapcsolatból, jön valaki, ide vagy oda.Válás.A ház az Asszonynál, Ő neveli majd a gyerkőcöket, és Te kezded elölről az egészet, 35-40 évesen.Csak ilyet látok.

Még ahol azt hinni,hogy minden rendben, ők a kivételek, na ott is őrületes belső problémák.Csak kifelé nem látszik.

A normálisan működő párkapcsolat egy illúzió, ami keveseknek adatik meg.Hja, és senki se gondolja,hogy na pont Ő lesz a kivétel.Nem.

Circus 2011.10.18. 14:03:38

@Professor Pizka:
olyan ihatnékom támadt hirtelen :)

@Aerius: KürtiT-nek válasz
+1
kívánva szívből, hogy mégse

mrbateman 2011.10.18. 14:03:57

@AlbaZen: Az Isten áldjon meg! Most akkor baszni akarsz, vagy inkább feleséget keresni?
Teljesen máshogy kell ugyanis nekiállni a dolgoknak! Randi előtt kivered, aztán beszélgethettek a művészetekről!:-)

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.10.18. 14:06:07

@Aerius: ciántabletta és jó minőségű műszálas kötél (több színben, csomókötési útmutatóval) nálam kapható.

Prof. Pizka, az "Értsük meg háztartási gépeinket, nyissunk a gázcsap felé" c. mű szerzője

@mrbateman: én a zöldre :-D

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.10.18. 14:06:31

@Andrejko: így van, egyszerű barátom. dagadt vagyok és ronda. még magamtól is megijedek reggel, ha a tükörbe nézek. akkora seggem van,hogy jó bele pakolni, csak ciki utazni és mikor megszülettem és kérdezték a nevemet, anyám annyit tudott kinyögni,hogy "pap...papírzacskó". a nővér igen hülyén nézett, mire anyám: "húzzanak a fejére egy papírzacskót...kérem".

anyukád nem tanította meg,hogy ne személyeskedj nőkkel blogokon arctalanul?

@newtehen:
én ilyen "gyerekérdekében" ideológiában nőttem fel.
arra jó volt, hogy tudjam, mi az, amit soha a büdös életben nem fogok elkövetni.
előbb köttetem el a petevezetékem.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2011.10.18. 14:06:52

@Circus: nemas problemas, már korábban tisztáztuk mi ezt :)

egyébként egy szempontból vonzók nekem a sikeres (nem feltétlenül pénzes) pasik: amiatt, amit itt páran írtak félig viccből a nyuszietetésről meg a boltba munkába állításról: gyakran ezek az emberek igen komolyan veszik a munkát, van egyfajta munkamoráljuk, fegyelmük, céltudatosságuk, amivel azonosulni tudok - egy ilyen mellé szívesen beállnék a boltba, míg az anyuci pénzéből vett kabrióba, a dologtalan aranyifjú mellé nem feltétlen volna gusztusom beülni.

mrbateman 2011.10.18. 14:06:57

@Aerius: Ne mondjunk már ilyeneket! még a végén beteljesül.

Zorgo 2011.10.18. 14:08:44

@mrbateman:

Azért mondjuk ki őszintén,hogy ne teljesüljön be.

A tabukról igenis beszélni kell, mert komoly tévhitek vannak emberekben.

grufftipunk (törölt) 2011.10.18. 14:11:02

@orient: Ezt így kell csinálni. Minden jót nektek!

Zöldsárkány 2011.10.18. 14:11:32

@Circus:
Minden egyes párkapcsolati szituáció többféle leckét hordoz mindkét félnek. Ha valaki akár tudatalatt azon parázik, hogy elég jó-e, elég pénze van-e ahhoz a partnerhez, annál elő fog állni a nagyobb pénzű, magasabb beosztású, jobb karosszériájú, fiatalabb évjáratú (ki-ki a saját paráját kapja meg) versenytárs, amire a partner saját érettsége szerint ad választ.

Nem hiszek a vak szerelemben. Azt gondolom, hogy ilyen esetben nem a szerelmét látta az elhagyott fél, hanem rávetített egy képet a partnerre és nem figyelt oda rá, és persze a jelekre, mindig talált a furcsaságra mentséget. Klasszikus önbecsapásos szituáció, amiben nagyon könnyű a másikat hibáztatni. Kemény, orrbavágós lecke, nehéz belőle kijönni. Különösen gyakori fiataloknál és az áldozattípusoknál.

chipshop (törölt) 2011.10.18. 14:11:59

@La Pantera: Kesszzz ilyet en is lattam a feszbukon,pl: Ekatarine Klaminsko Butcher,de a legjobb amikor a sajat magyar nevuk utan teszik az angolt.Felvenni a kulfoldi ferj akkor erdemes,ha kulfoldon eltek es dolgoztok,mert akkor CV-n vagy barhol mashol egyszerubben leirhato/betuzheto,h Rebeka Smith,plusz senki nem keri majd h betuzd le:-)Annak viszont semmi ertelme,hogy Rebeka-Halasi-Griffiths legyen valaki.

KürtiT (Tromb74) 2011.10.18. 14:14:20

@Aerius: :D :D :D
A picsába, én meg azt hittem, hogy életem hátralévő részét rózsaszín ködben fogom leélni. Na de ilyenek ezek a nők, nincs mit tenni.

Zorgo 2011.10.18. 14:14:54

@Professor Pizka:

Talán tudnék meglepetést okozni Neked, sokkal jobban tisztelem a Nőket mint a nagy magyar átlag.De csak azokat akik ezt megérdemlik.
Vannak jelenségek, valós, működő jelenségek, amiről igenis kell beszélni.
De ne az legyen okos, aki egész életét egy kapcsolatban húzta le.

rattusi 2011.10.18. 14:16:18

Ó, ezt a posztot elküldöm egy pár ismerős csajnak, akik pont ilyen vonalon ismerkedtek.

Az egyik Erasmus ösztöndíját használta fel, hogy fogjon magának egy púpos francia srácot. De hiszen mindegy is, hogy csúnya, a lényeg, hogy franciaaa passsiiii :P
A másik ugyanezt egy hordóhasú osztrákkal játszotta el, aki most eltartja és szerzett neki egy nem túl megerőltető munkát is.
A harmadik egy iráni dugópartnere volt itthon, de az csak meghágta amikor rájött, amúgy sok mindenre nem számíthatott tőle a jövőben, majd "hatalmas karriert" épített Angliában mint au-pair, leszopikálta a felvigyázott gyerekek apját és szeretői minőségben dolgozott tovább.
A negyedik pedig fogott magának egy vénülő, de gazdag hollandot, akivel elvetette magát és most a vállalkozásának könyvelésébe kontárkodik bele, annyit lopva, amennyi csak akar.

Egy a közös bennük: beleültek a készbe.

Zorgo 2011.10.18. 14:17:18

@KürtiT (Tromb74):

Nyugodj meg, mindegyikünk így kezdi, ahogyan Te is. :)

Hna búcsúzom, mennek ebédelni a férfi soviniszta állatok, és beállok én is a sorba közéjük.
Ma frissen szedett ropogós Lány lesz, magyaros terítékkel, és illúzió szósszal.Imádom.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.10.18. 14:17:41

@Aerius: jogos, követni fogom a logikádat. Ha én leszek az orbánviktor, akkor majd rendeletileg kihirdetem, hogy úszást kizárólag legalább kéthónapos vízihullák taníthatnak, motorozást csak olyan aki legalább két éve tolószékben ül a ZZR-1100R eldobása után.

Archenemy 2011.10.18. 14:18:45

Rám érdemes hallgatni, hogy mitől lesz tartós egy kapcsolat, hiszen nekem már több száz volt. Akinek csak egy az egész életében, az mit tudhat erről a témáról?

Dökvín 2011.10.18. 14:18:52

Hát, lehet hajigálni a köveket a pénzes kapcsolatra hajtó ribikre, de akármilyen szánalmasan sekélyesek is, az igazság mégiscsak az, amelyik férfi arra panaszkodik, hogy "ilyen minden magyar nő", az csak magára vethet: ő maga válogat ebből ebből a körből - ergo pont ugyanannyira szánalmas és sekélyes, mint az adott nőtípus. Ez pedig korántsem szépséghez kötött dolog, hanem igényességhez, tartáshoz - a nő és a férfi oldaláról is!

Bizonyos szintű anyagi biztonság abszolút reális elvárás, igen, mindkét fél részéről! Családalapítás értelmesebbeknél meg eleve csak akkor jön szóba, ha van rá kellő anyagi háttér. A kulcsszó szerintem az együttműködés. Nem kell, hogy egyenlően keressenek, és mindegy, a nő vagy a férfi hoz többet haza, de mind a ketten tegyenek bele a kapcsolatba annyit és azt, amit tudnak: legyen az pénz, ügyintézés, házimunka, gyereknevelés, stabil érzelmi háttér.

És egyszerűen nem hiszem el, hogy több heti-havi együttjárás - hátmég együttélés során ne derülne ki, ha az pár egyik tagja a cikkben említett sekélyesebb fajtából való! Elárulok egy titkot: aki viszolyog attól a típustól, elég hamar megérzi, és el sem kezd vele egy komolyabb kapcsolatot, aki meg bmw kulcsot pörgetve szokott csajozni, az inkább ne csodálkozzon...

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.10.18. 14:20:05

@zavaros: 36 évesen 22 éves lányt?
ember, ugye te sem gondoltad,hogy ez hosszú életű lesz, ekkora korkülönbséggel?

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.10.18. 14:20:22

@chipshop: és ha Katalin Kis-ből lesz Mrs. Fergus O'Callahan-Shaughnessy?

tipante 2011.10.18. 14:21:03

@vészmadár (pica pica): "Miért, a tartalmas élet az milyen? Bodajkfélegyházán veteményezni a Józsival, esténként Heideggerről beszélgetve?"

Szerintem fordítva jó. Nappal heideggerezni, este pedig veteményezni:-)

rattusi 2011.10.18. 14:22:01

A magyar nők az ukránokkal, moldáviaiakkal és románokkal egy szinten vannak ezzel a "gazdag külföldi pasit fogunk" mentalitással.

Zorgo 2011.10.18. 14:22:18

@Professor Pizka:

Ez elég kifacsart logika. :)Csajos.

Az én logikám szerint az beszéljen a női kapzsiságról, akinek van ebben tapasztalata.Aki látott már élő nőt a saját kedvesén kívül is.Ennyi az egész.

Nem a békés együttélésről hirdetek igét, talán azért mert tudom,hogy ebben kurvára nem lennék hiteles.

Vision 2011.10.18. 14:22:49

@zavaros: Te egy igazi, véridióta balek vagy. Bocs! :)

Nezumi 2011.10.18. 14:22:51

@orient:
mostmár kifúrja az oldalam milyen nemzetiségű lehet a feleséged :) áruld el...

KürtiT (Tromb74) 2011.10.18. 14:25:03

@Aerius: Nem, barátom! Ezt hívják logikának errefelé.

Feltételezed, hogy aki éppen elégedet a párkapcsolatával az még sohasem szívta meg, viszont aki mindig megszívta, az mindent tud a párkapcsolatokról.

Szerinted?

Apafarkas 2011.10.18. 14:25:12

@Édy, aki Endre: A pénz csak annál nincs központi helyzetben, akinek van belőle bőven. Mindenki másnak a megszerzése tölti ki az életét. Pl munkába jár, amit nem igazán kedvel. Akinek meg van pénze bőven, az meg azt csináhatja, amit szeret.

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2011.10.18. 14:25:35

@Professor Pizka:

ikk habe dir dokk gezagt, dassz du dén knoblauh némen zollszt!!!

(ú bammeg, ez kezd elfajulni egy közepesen népszerű dél-amerikai tévésorozatba. tisztelt nézőink, a következő részben vérnyúl megvádolja pizkát, hogy nem volt úriember, amikor negligálta a megegyezett ferhűtungszmittelt, amely csabai kolbászból és fokhagymából áll. pizka felháborodottan meséli altoidnak, hogy a femináci hogyan átverte a háta mögött, hiszen ő azt hitte, hogy vérnyúl veszi be a knóblaut. noirp kiáll vérnyúl mellett, ezzel lelkiválságba kerül, mivel úgy érzi, hátba támadja pizkát. altoid felajánlja vérnyúlnak, hogy kifizeti háromhavi knoblau adagját, csak hagyja békén pizkát. vérnyúl felháborodottan elutasítja altoid megvesztegetési ajánlatát, és kijelenti, hogy pizkához örök, eltéphetetlen, és nemes érzelmek fűzik, melyekhez nem férhet hozzá egy ilyen alantas ajánlat - igazából csak 12 havi knoblau adagot akar, de ezt nem árulja el, ahogy azt sem, hogy titokban már szíve alatt hordja pizka ikertestvérének a szomszédjának a tanárának a gyermekét, aki igazából nem más, mint noirp tanárának az unokatestvérének a fodrásza.)

AlbaZen 2011.10.18. 14:26:23

@mrbateman: Te hogyan különíted el élesen a kettőt? Mert a valóságban egyikből következik a másik. Ha valami jól működik, akkor újra és újra akarod, és végül azon veszed magad észre, hogy nyakig szerelmes vagy :P

Édy, aki Endre 2011.10.18. 14:27:13

@AlbaZen: "Ha sikeres "vállalkozó" vagy, és ott áll az M5-ös a garázsban, kölcsön fogod kérni anyád Suzukiját, hogy ne tűnj pénzesnek csajozás közben? Ha ott van a szekrényben a Tommy Hilfiger és a Hugo Boss, bemész a Tescoba F+F ruhákért, hogy ne tűnj pénzesnek a hőn áhított nő előtt, hogy a belső értékeidért szeressen beléd?" Ha valaki M5-ösben feszít és közben Hilfiger/Boss márkájú ruhákat visel, már önmagában árulkodó. :)

KürtiT (Tromb74) 2011.10.18. 14:28:16

@Édy, aki Endre: Ha példaként hozza fel, már az is. :D

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.10.18. 14:30:50

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és: háhá, ikk háb doh genúg knoblauh genommen. venn du svanger biszt kann esz nur von noirp oder altoid zejn.

Zorgo 2011.10.18. 14:35:08

@KürtiT (Tromb74):

Hhhhh(nagy sóhaj).

Tehát:szerinted én azért írtam amit irtam,mert megszívtam?Igen, persze, én is szívtam párszor, de 20 évesen!

A logika szerintem ott kezdődik,hogy egy olyan dologról beszélünk amihez emberismeret, és széles mintavétel szükséges.
Ergo, akinek kevés kapcsolata volt nőkkel, az keveset tud erről mondani.Akinek sok kapcsolata volt, és még használja is az eszét, az sokat tud erről.

Eddig érted?Rendben vagyunk?

Aki elégedett a párkapcsolatával az legyen boldog, és élvezze.De ne zárjon ki ezzel egy olyan véleményt ami ennél sokkal szélesebb tapasztalati alapon nyugszik.Nem csak az enyémen, szerencsére.

Konkluzió:Te örülj neki,hogy van egy rendes csajod, élj vele szépen, boldogan.
Én pedig, kérlek, hadd mondjam el a Világnak,hogy szerintem a csajok nagy részének igenis borzasztóan számítanak az anyagiak!!

Talán Neked (ez nem személyeskedés) soha nem volt annyid, amit megkívántak volna tőled.Ez valahol jó,mert így nem azzal a közeggel találkoztál, akinek ez fontos.

Ámen.

mrbateman 2011.10.18. 14:36:21

@AlbaZen: félig vicceltem csak, igazából nem tudom, h. lehet elkülöníteni.
Nekem már megvan életem párja, most már "csak" azzal kell törődnöm, h. a család boldog legyen és megadjak nekik mindent!
Annak idején viszont volt akit csak meg akartam...és volt akit bár szintén megakartam, de előtt/utána próbáltam vele minél többet beszélgetni, megismerni, mint embert is, ez nyilván közben derül ki, ha valaki erre alkalmas, mert ne legyünk álszentek a férfiak sajnos úgy működnek, h. először a külső adottságok lényegesek, aztán ha az rendben akkor úgy haladunk befelé...szerencsés esetben testi és szellemi síkon egyaránt. (na az egyik ilyen volt a feleségem, aki utólag semmiképpen sem csak az egyik, hanem a NŐ és a TÁRS, a másik felem, akit meismerni életem legnagyobb teljesítménye)

Nadiposzi (törölt) 2011.10.18. 14:38:32

@Édy, aki Endre:
Jaj, ne is mond. A múltkor a Florián Kisvendéglőben ismerkedési est volt, ilyen batyus bál jelleggel. Éreztem én, hogy hülyén mutatna a metálfényes bömös, meg nem az a kimondottan kiöltözős buli, de szerencsémre befűztem egy régi iskolatársat, akinek nem jött össze annyira az élet, úgyhogy az ő szuzukijával mentünk, én meg előtúrtam apám pár régi göncét. Jól állt rajtam a kávébarna zakó a halszáka mintás nyakkendővel, végre érezhettem, hogy nem csak a pénzemért szeretnek.

adhuvbeigiqe upiugtqeőoqőoqqe 2011.10.18. 14:40:08

@barbie83:
...akkor talán jobb is ha borsodban maradsz...

Archenemy 2011.10.18. 14:41:08

@Aerius: "A logika szerintem ott kezdődik,hogy egy olyan dologról beszélünk amihez emberismeret, és széles mintavétel szükséges."

*pislog pislog*

"A logika az érvényes következtetések és bizonyítások illetve az ezzel összefüggő filozófiai, matematikai, nyelvészeti és tudománymetodológiai kérdések tudománya."

Amit mondani akartál szerintem, az a tapasztalat, vagy a témában való hitelesség...

newtehen (egyszerű mint a faék - de működik) · http://avie.freeblog.hu/Files/tehen.jpg 2011.10.18. 14:41:39

Mindenki, aki teljesen biztos, hogy szerető párkapcsolatban él a kis feleségével, ejtsen el próbaképp hasonló mondatokat:

-A/az első/következő gyerekkel majd én szeretnék itthon maradni GYES-en.

-Beiratkoznék egy suliba, előre láthatóan két éves, addig főleg a Te keresetedből kellene élnünk.

Érdemes...

Bellagio 2011.10.18. 14:42:13

@lárvalányhaj:

Amit emlitettel szerintem mar a multe. Ma mar nem sok ferfi agal a noi emancipacio ellen, sot tamogatnak. Eppen a fenti tobbszaz sorban leirtak miatt.

Zorgo 2011.10.18. 14:43:00

Még egy tévhitet szeretnék eloszlatni.
Nem kell BMW-vel menni a randira ahhoz,hogy egy csaj pontosan képben legyen az anyagiakról.
Egy rutinos csaj a cipőd talpából tudni fogja mire számíthat.Egyetlen pillanat alatt felmérik mennyi az annyi, a slusszkulcs pörgetés duma, csak amolyan proli szlogen.

KürtiT (Tromb74) 2011.10.18. 14:43:30

@Aerius: Attól mert elégedett vagyok a párkapcsolatomban, miért ne szórakozhatnék azon, hogy más elméleteket gyárt a nőkről, anyagiakról, kapcsolatokról.

Egyébként meg merem kockáztatni, hogy nem is volt 1000 nőd, legfeljebb 500.
Persze 20 éves korodig ez se rossz teljesítmény, de csaltál a statisztikánál, azért azt beláthatnád.

Nagyon örülök neki, hogy mára már elégedet vagy a kapcsolataiddal, remélhetőleg egy nő mellett.

Zorgo 2011.10.18. 14:47:26

@@KürtiT (Tromb74):

Miért ne szórakozhatnál?Csak éppen mi a fenének írsz olyasmiről, amiről fogalmad sincsen? :) Időpazarlás.

Az 1000-es szám nem egyéni teljesítmény, ha figyelmesebben olvasol, akkor láthattad volna.
A szám pedig kizárólag a mintavétel komolyságát volt hivatott alátámasztani.

mrbateman 2011.10.18. 14:48:27

@Aerius: Na keverjünk még egyet a szarosüstön!

Az átlátszó geci pénzszívást én is utáltam!

DE
Ha volt komoly csajom, akivel együtt terveztünk (aztán később valamiért nem jött össze), annak megpróbáltam mindent a segge alá tolni és bele sem gondoltam soha abba, h. elvárja/nem várja egész egyszerűen nekem kellett az érzés, h. valakinek átadom a kabátom ha fázik, ajándékot veszek, nyaralni viszem, stb. Úgy éreztem mindig, h. ez az én dolgom...azóta sem bántam meg, mert belülről jött és általában öncélú volt!
Az meg, h. a nő fizessen az étteremben, felesbe, stb. szóba sem jöhet soha!

Nem lehet, h. másban is megvan ez az érzés (nevezhetjük gyerekes férfiúi hiúságnak akár ha úgy tetszik) csak aztán ha nem jön össze a dolog a nővel, akkor utána varázsütésre pénzéhes ribancá változik?
No offense! tényleg csak kérdezem, h. nincs-e ilyen faktor?

[c] 2011.10.18. 14:48:56

Emberek,

kínzó ellentét feszül bennem... Akkor most milyen nőre vágynak a férfiak, olyanra, aki a tőlük való anyagi függésben (=eltartás) képzeli el az életét, vagy olyanra, aki önállóságra törekszik?

Mert az az érzésem, hogy egyik se jó... Előbbi mert kurva, utóbbi mert nem lehet irányítani.

A poszthoz: egy expárommal úgy jöttem össze, hogy nem tudtam, van egy élettársa. Későbbi feleségével ez a delikvens szintén úgy jött össze, hogy az élettársát eleinte vele csalta. Aztán lebuktak, illetve a későbbi felesége teherbe esett. (Állítólag a szerelem azóta is nagy.)
Nagymamám reakciója: látod, az a lány (a későbbi feleség) okos volt!
Hát bzmeg... Igaz, ő nem az anyagi érdekeket szem előtt tartva mondta ezt, hanem a férjes asszony státuszt tartja - némileg sarkítva - "rangnak", mert őt így nevelték. Mindenesetre jól mutatja a dolog eredetét.

Megjegyzem, a fiúkat/férfiakat is ugyanezzel vegzálják: vedd el az XL lányát, mert gazdag!

j.gabi 2011.10.18. 14:49:05

Nagy találmány ez a címoldal.

Átköltözött ide a csajokéspasik,
meg az a másik, a megcsalós?

Az eleje még szórakoztató volt,
de már kicsit uncsi a sok komolykodó
mázsom.

A törzsgárdának azért szokás
szerint gratula.

Ernoke 2011.10.18. 14:50:17

@KürtiT (Tromb74): önt elhagyják, becsapják, kihasználják, porba sújtják, kerék alá kötik, onnan is kiveszik. mutatja a kártya. 06-90-123-456, ZeldaLeila, Budapest TV

@newtehen: ha szárátát van, minden van, azt meg lehet enni, azzal betakarózhatsz, és fűti is belülről a testedet, te érzéketlen disznó!

@Aerius: végre egy igazán okos, tapasztalt ember kommentel itt. sok büdös nő, anyagi elvárásaik vannak, menjenek a rákba. pedig a pénztelenség kegyetlen nagy buli, én először nem hittem el, aztán kipróbáltam, és öcsém, leviszi a fejedet, akkora. ha ha pénzes pasim lenne, vasvilláznám ki a pénzit az ablakon, hogy ne legyen neki, és jobban szerethessem ezáltal őt. ja, elfelejtettem, hogy MNK!

Édy, aki Endre 2011.10.18. 14:51:55

@mrbateman: "Nekem már megvan életem párja..." ÉLETEM??? PÁRJA??? Mekkora modorosság ez mán e! :)

grufftipunk (törölt) 2011.10.18. 14:53:47

Felnőtt emberek vagytok, és elhiszitek egymás hülyeségét??

Casanovának sem volt több nője 120-nál (saját emlékiratai szerint).

Amúgy meg kell végezni egy kis számolást, statisztikát, és kijön, hogy egy átlag embernek 3-4 csaj jut életében. Akit meg is dug.

Ha valaki tényleg nagyon csajozós, ott már óhatatlanul előjönnek a nemi betegségek (igen, még gumival is).

Nem lehet ezt csak úgy pörgetni, maga a 8 órás alvási ciklus, a regenerálódás, és sok minden egyéb is gátja annak, hogy valaki akár csak 100 nőt is elérjen életében Magyarán szólva egy nagy hazugság! XD

Itthon ha valaki 10+ csajjal volt (megdugta őket), mondjuk 25 éves koráig, az már Macho.

KürtiT (Tromb74) 2011.10.18. 14:54:09

@Aerius: Komoly kis parti lehetett, hallod. Hányan hoztátok össze az ezres nagyságrendet? :D

Az idő pazarlás stimmel. Te meg gondolom azért írsz, mert már kiegyensúlyozott kapcsolatban élsz, de fel akarod hívni a figyelmet a többi, nagyon tapasztalatlan versenyző számára, hogy ez csak illúzió, vagy a nagyon kisszámú kivételek egyike.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.10.18. 14:54:20

@tea fan: XL lánya gazdag? LX-nek hússzal több van! :-)

mrbateman 2011.10.18. 14:55:30

@newtehen: Ennyi?
Akkor nálunk minden rendben!
Egy fél éve ő ajánlotta fel a gyes-t!
két hónapja meg én mondtam, h. tele a phaszom és lehet elmegyek szakmunkásképzőbe asztalosnak...két-három évig amíg be nem indul a megtakarításainkból kell élnünk szűkösebben...erre azt mondta neki mindegy csak boldog legyek, majd megleszünk valahogy!

Hát lehet egy ilyen családért nem megszakadni?

[c] 2011.10.18. 14:59:45

@Aerius: Nekem egyik sem, csupán a felelősségtudat minimumát várom el, azaz: egy kallódó, ide-oda sodródó, alkalmazkodni képtelen művészléleknek nem szülnék gyereket, mert fontosabb volna neki a saját körülpárnázott lelke, mint a gyereke.
Egyébként meg arra vágyom, az a célom, hogy az anyagi biztonságot magam teremtsem meg. De úgy látom, sok férfinak ez sem tetszik.

KürtiT (Tromb74) 2011.10.18. 15:00:51

@mrbateman: ne hazudozzál már itt, ilyen nincs. Legközelebb azt próbálod majd beadni, hogy szeretitek egymást. Pedig ha látnád a jövőt, akkor össze se házasodtatok volna, mert lefostad volna a bokádat a rémülettől.

[c] 2011.10.18. 15:02:12

@newtehen: "A/az első/következő gyerekkel majd én szeretnék itthon maradni GYES-en."

Nálunk jó eséllyel ez is fog történni :)

Archenemy 2011.10.18. 15:02:22

@newtehen: Sőt ha valaki azt hiszi, hogy megbízható az autója, akkor próbálja meg, hogy kicseréli a kereket a kormánnyal! Megdöbbentő, hogy egyszeriben milyen szar lesz az addig megbízható autó, mi? Na így bízzatok meg az autókban, feleim!

[c] 2011.10.18. 15:04:20

@Professor Pizka: :) Mekkora lebukás, mi? :) XY-t akartam írni egyébként. Habár az XL jelenthet farokméretet is. Ammá' meggondolandó.

KürtiT (Tromb74) 2011.10.18. 15:05:00

@tea fan: Ki mondta neked, hogy jelenthet mást? :D

mrbateman 2011.10.18. 15:05:16

@KürtiT (Tromb74): szerti a faszom, de ha odaadtam a 80 birkát az aptyának, akkó marad.
80 birka az sok ám a mai világba...nem lehet csak úgy ugrálni!

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.10.18. 15:05:28

@tea fan: na igen, a nők XL-es farokra vágynak, a férfiak XS-es puncira. A természet egyik nagy talánya :-)

Édy, aki Endre 2011.10.18. 15:06:20

@Nadiposzi: "...ismerkedési est volt..." Jesszusom! Ennél lejjebb már csak a netes ismerkedés van (csak vicc.) :)

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.10.18. 15:07:51

@KürtiT (Tromb74): negyven év múlva majd valami fogatlan vénasszony lesz belőle, fujj. Na nem baj, akkorra majd egy Continenta R-rel fog járni, és lecseréli egy fiatalabbra :-)

mrbateman 2011.10.18. 15:09:17

@Professor Pizka: egy ideális társadalomban a nők az első tapasztalatot a kisfaszúakkal szerezhetnék, majd 10 évente méretet váltahatnának felfelé. mindenki elégedett lehetne!

Édy, aki Endre 2011.10.18. 15:09:17

@Professor Pizka: Wilt Chamberlain állításáról egy jóbarátja azt mondta, hogy úgy jött ki a 20000 (igen, HÚSZEZER) hölgy, hogy egyszer pár nap alatt volt 23-mal, majd leátlagolta és az élete első alkalmától kezdve az állítás megtételéig számolt minden napot megszorozta az átlagolt számmal. Így persze könnyen összejön a 20000. :)

mrbateman 2011.10.18. 15:12:25

@Professor Pizka: Hülyének nézel!
Tudod mennyi idő volt betanítani, h. ne haradjon! Bár még most is nagyon tüzes, látnád hogy futosgál, komolyan mondom, szinte játszik az emberrel!

chipshop (törölt) 2011.10.18. 15:12:47

@Professor Pizka: Nem semmi:-))En imadom a nevemet,magyar vagyok a nevem megsem tipikus magyar nev,es M.orszagon ilyen vezetekneve csak a csaladtagjaimnak van:-)A nevemre rakerestem a feszbukon,es csak egy talalatot dobott ki ra:engem:-))Mar voltam ferjnel egyszer,most decemberben lesz a masodik eskuvom,de az elsonel nem valtoztattam nevet,a mostaninal elgondolkoztam rajta,h talan egyszerubb lenne eshat a masik felem elmondta,h ugyan ez az en dontesem,de ot nagyon boldogga tennem ha felvennem a nevet:-)Szerencsere nem Smith,Butcher,Parker szoval meg meglatom:-)

vázkulcs 2011.10.18. 15:12:53

Nem kell ennyit variálni ezen a témán már Goethe, vagy Schiller is megmondta " Két dolog van mi a férfinek fontos, az arany és az asszony öl, egyik farkatok elnyeli, másik szívetek megnyeri"

Vagy mondhatnám úgy is saját szavaimmal mi kell egy férfi önbecsüléséhez, sok szex, és pénz. Persze vannak más fontos dolgok is , de ezekből nem baj ha sok van, jót tesz a közérzetnek.

Ahhoz pedig nem kell nagy ész szerintem ha valaki együtt lakik egy csajjal rájöjjön, hogy csak a pénze miatt van vele.

Ha meg valaki megbolondul és házasságra adja a fejét kössön házassági szerződést.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.10.18. 15:13:38

@mrbateman: én meg dughatnám a sok nyolcvanéves mamát, na persze.

Zorgo 2011.10.18. 15:14:33

@tea fan:

Az nem tetszik amikor a saját anyagi biztonságát egy Nő a pasik jövedelméből szeretné fedezni.Ennyi az egész.Erről szól a blog.

KürtiT (Tromb74) 2011.10.18. 15:16:15

@mrbateman: Megnyugodtam, ez is csak egy érdek házasság volt.

@tea fan: Ti meg állandóan emancipálodtók itt, rontjátok a statisztika hitelességét. Nem lehetne, hogy okosan bólogattok, vagy eljátszátok a cicamica szerepet?
Csak a poén kedvéért.

Édy, aki Endre 2011.10.18. 15:16:43

@Professor Pizka: Wilt Chamberlain állításáról egy jóbarátja azt mondta, hogy úgy jött ki a 20000 (igen, HÚSZEZER) hölgy, hogy egyszer pár nap alatt volt 23-mal, majd leátlagolta és az élete első alkalmától kezdve az állítás megtételéig számolt minden napot megszorozta az átlagolt számmal. Így persze könnyen összejön a 20000. :)

mrbateman 2011.10.18. 15:16:48

@Professor Pizka: mit panaszkodsz, addigra ismernék a testi szerelemnek minden csínját-bínját (hogy írják ezt?így)

Zorgo 2011.10.18. 15:16:49

@KürtiT (Tromb74):

Soha senkinek sem írtam ilyet, de Te tényleg egy looser farok vagy.Ennyi. :)

Képtelen vagy felfogni,hogy más is létezik a kis világodon kívül.Nem baj, őrizd, szeresd,mert legalább ez a tiéd.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.10.18. 15:20:59

@Aerius: ööö, nem erről szól, de mindegy :-)

Ernoke 2011.10.18. 15:22:33

@KürtiT (Tromb74): szégyelld magad, kifolyt a számból a tea miattad:D

Nadiposzi (törölt) 2011.10.18. 15:22:47

@grufftipunk:
Én a másodikat szaggatom, ezek szerint még kéne 2, hogy meg legyen a statisztika. Az a baj, hogy már a francnak se hiányzik az újabb nősténnyel járó stressz. @Édy, aki Endre:
A szállón a szobatársam nagy szakértője volt az ilyen ismerkedési esteknek, báloknak. (Veszprém, Helyőrségi Művelődési Otthon, röviden: HEMO) Ott jó negyvenes, ötvenes szépasszonyokkal lehetett táncolni, ismerkedni. Persze szigorúan kúrási szándékkal, ami miatt meg is kérdeztem egyszer az öreg Víget, hogy hogy dönti el a lehetséges kufirc csapásirányát. Kiokosított, hogy csak olyan nőhöz érdemes odamenni, amelyik dohányzik. Amelyik dohányzik, az iszik is. Amelyik iszik, az meg baszik is, no. Lehetett benn valami, de a nagy, mindent elsöprő, fészekrakó románc csak nem akart rá találni öreg (37) barátomra, viszont remekül szórakoztam az olyan sztorikon, h. a legutóbbi ismerkedési bálon felcsípett Marika párosával hörpölte az unikumokat a Kistücsökben.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.10.18. 15:22:57

@KürtiT (Tromb74): szeretnéd magad okospasee-nak érezni, mi? :-)

Sand Lover 2011.10.18. 15:24:43

@mrbateman: Erről eszembe jutott az a buddhista irányzat, ahol a meditációs gyakorlat egy idő után önfeledt szexbe torkollik. Igaz, - mondta G., buddhista ismerősöm, hogy addigra a gyakorló, sok időt töltvén a lelki felkészüléssel, a 70-es éveit tapossa, de annál intenzívebb az élmény.
(csak azt nem sikerült megtudnom: mihez képest?)

mrbateman 2011.10.18. 15:28:43

@Nadiposzi: Na jó, de honnan tudja, h. amelyik baszik, az jól tud táncolni?:-)

KürtiT (Tromb74) 2011.10.18. 15:29:27

@Morgan LeFay: Figyelj, ők 70 év tapasztalata alapján állítják, hogy intenzívebb. Most mit szőrözöl?

@Professor Pizka: Hát tényleg nehéz mellettük, de nem kellemetlen. Csak közben nagyon sérül az egóm. Egyetlen vigaszom, hogy biztosan leszbik.

mrbateman 2011.10.18. 15:32:13

@Morgan LeFay: ha ő 70 évet vár rá akkor biztos, h. intenzív lesz...én 16 és felet vártam és már az is elég volt!:-)

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2011.10.18. 15:34:47

@Circus: Egyszer a rádióban Attis elmondta, hogy a dal a határon túli magyarokról meg a területek elcsatolásáról szól. Pestre mentem épp, autóval, ritka alkalom volt, ezért emlékszem. Volt egy ilyen rovat anno a Danubiuson, hogy "Saját szavaikkal", és a dal előtt fél percben mesélt valamit, ami nekem kicsit már akkor is zavaros volt. (2003-2004?)

Ernoke 2011.10.18. 15:36:48

@Zorgo: ezek még nem tudják, Bugsy, hogy az élet egy harc. vagy ölsz, vagy téged ölnek meg. nem baj, majd mi megmutatjuk nekik!

Nadiposzi (törölt) 2011.10.18. 15:36:48

@mrbateman:
Izé, egy pocakos, 160 centis Fredastert képzelj magad elé, szóval a remélt dugás előtt szerintem beszűrtek pár koktélt, mintsem hogy lerúgták volna a lampionokat valami akrobatikus rakkendroll keretében. Szóval ki a fenét érdekel, hogy ropja, nem? Drága barátom tudta, hogy az amilyen a táncparketten, olyan az ágyban is dumák csak a kevésbé célirányos omegahímek hivatkozási alapjai.:)

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2011.10.18. 15:40:51

@barli: Féktelen Minnesota vagy Lángoló Mississippi? =D

KürtiT (Tromb74) 2011.10.18. 15:48:16

@Zorgo: Ez most mi, az esti nicked?

Figyelj! hajlamos lennék a looser szerep felválalására, ha ez enyhítené a kínjaidat, de nem hiszem, hogy segítene rajtad.

Szerintem keríts magadnak egy csajt, aki megfelel az igényeidnek. Leírhatod százszor is, hogy a nők 90%-át csak az anyagiak érdeklik, de ettől még nekünk nem lesz rosszabb. Elég nekünk a maradék 10% is.

Sand Lover 2011.10.18. 15:57:46

I’m a loser for being looser, sálálá

2011.10.18. 16:00:11

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és: jo a berlini akcentusod.

Nagyon jó, mindenki megmagyarázza, pedig a lényeg (és ezt már mondtam itt párszor) hogy férfi is nő csupán 2 dolgora vágyik, de arra nagyon: sok pénz és nagy fasz, lehet ezt ragozni 500 kommentben, de akkor is ez a lényeg.

Édy, aki Endre 2011.10.18. 16:10:50

@Nadiposzi: "A szállón a szobatársam nagy szakértője volt az ilyen ismerkedési esteknek, báloknak. (Veszprém, Helyőrségi Művelődési Otthon, röviden: HEMO)..." Nekem az már meredek hely volt. Meg messze is volt az egyetemtől. Maradtak az egyetemista szórakozóhelyek. Főleg a NEVIKI. :)

Elijah_Baley 2011.10.18. 16:15:57

asszem nem értem mire referál ez a cikk, vagy ez már igazi szocioblog lett, esetleg csak szegénységem ürügyén nem találkoztam ilyen célcsoporttal soha?

dr.pupak30 2011.10.18. 16:23:16

@Frengi: te is arra vágysz? 18
mármint annyi éves voltam valaha

2011.10.18. 16:42:49

@pupak30: naná, az is bolond aki nem, legfeljebb nem vallja be, de nem is kell, mert ez evidencia.

KürtiT (Tromb74) 2011.10.18. 17:01:47

@Frengi: Te pornófilm kasztingolással foglalkozol mellékálásban? :D

Advanced Flight 2011.10.18. 17:06:17

@KürtiT (Tromb74): ugyan már! Senki nem állította, hogy nincsenek pénzhajhász nők. A gond a kettős mércével van; a nő motivációját számon kérik, aztán elítélik (btw tényleg szörnyű, amikor valaki nem akar egy koldusból kettőt, sőt hármat csinálni), de ha a férfi motivációja annyi, hogy a nő segge feszes és "jól szopik", akkor arról nem beszélünk, vagy elnézően mosolygunk. Mert az olyan fennkölt dolog.

Btw: itt sajnáltatja magát a sok áldozat férfi. Megkérdezném: talán ők akaratnélküli bábok ebben a történetben? Kötelességük volt elvenni a számító kurvát és majmot csinálni magukból? Vagy ilyen könnyű átcseszni a férfiakat? Akik állandóan azzal jönnek, hogy mennyivel okosabbak, erősebbek, racionálisabbak a nőknél. Aztán meg egy vidéki, ostoba, anyagias liba röhögve átveri akármelyiket? A diplomásat, a cégvezetőt, bárkit? Hogy is van ez?

kalekukko 2011.10.18. 17:28:19

Szerintem a posztíró most szakított egy ilyen lánnyal, és most esett le, hogy a kapcsolat a másik fél részéről mire is ment ki. Vagy csak nekem tűnik így? No mindegy is, alapjában véve egyetértek.

klacus 2011.10.18. 17:37:37

Az evolúciós motivácíók megváltoztak. 10000 éve az volt a menő, ha a faszi lebaszott két nagyot a medvének, a fogát a mellén hordta. Csajban az volt a menő aki minimu 120 kiló, mert kihúzza a telet.

Nna jött a pénz és szép lassan eljutottunk odáig, hogy az a menő aki sok mindent meg tud szerezni kurvára kevés munkával. Ezen egyedek a technológiai civilizáció vadállatiasan kívánt alfa hímjei. Ezen persze lehet szomorkodni, de attól még ez a helyzet. Azért lekurvázni valakit mert megy az árral, nem túl erkölcsös dolog, amikor lelkünk mélyén :
- nagyobb ház kell
- jobb meló kell
- nagyobb kocsi kell

mert ahhoz adják gyárilag a dögös vörös bögyöst.

2011.10.18. 17:43:04

@KürtiT (Tromb74): jaj, dehogy, de miért kell ezt magyarázni?
Kevés olyan férfival találkoztam aki elégedett lett volna a méretével, vagy a bankszámlájával, mindig lehet egy kicsivel több, vagy nagyobb. ritkán jön össze a kettő.

A nők is erről álmodoznak, és nekik is ritkán jön össze.

de akkor is ez a főszabály, a többi csak üres szócséplés, lehet magyarázni, hogy a szép lelked, meg a rengeteg eszed, de egy életen át nagyon nehéz hazudni.

McK (törölt) 2011.10.18. 17:49:27

@klacus: maximum a te sekélyes lelked mélyén..

Tóth Ágas 2011.10.18. 17:49:44

ez az írás telitalálat. csak azt nem értem, hogy ennyi kombinálással és színészkedéssel még a munka világában is lehetne eredményeket elérni, de az mégis ki van zárva. nem semmi minta.

McK (törölt) 2011.10.18. 17:51:49

@Frengi:hogy férfi is nő csupán 2 dolgora vágyik, de arra nagyon: sok pénz és nagy fasz, lehet ezt ragozni 500 kommentben, de akkor is ez a lényeg.

Aham,amikor megkapja,akkor meg vonyít,hogy inkább mégse...

klacus 2011.10.18. 17:56:47

@McK: Hát nem tudom te melyik bolygón élsz de én ezt látom, bármerre nézek.

Ez a szar folyik mindenhonnan, bár te biztos valami Tibeti hegyoromról nem ezt látod...

McK (törölt) 2011.10.18. 18:00:49

@klacus: Erre az emberek csak addig vágynak,amíg csórók..
Ha van pénzed,rájössz,hogy nem kell nagyobb ház,nem kell nagyobb,drágább kocsi,csak egy bizonyos intelligencia szint alatt.
Ott hiszik,hogy ez értékmérő..
A többség 30 éves kor felett akkor sem vesz drágábbat,nagyobbat,ha pénze van rá.

Anni* 2011.10.18. 18:05:59

Lányok, fiúk... hölgyek, urak... nem játszanánk egy olyat, hogy esetleg azt gondoljuk végig, hogy ott hagyja a sok pórul járt pasi rászedni magát, ott szúrja eleve el, hogy túlságosan bedől a sztereotípiának, hogy a mutatós, saját megjelenésükkel szemben igényes nők a pénzéhes ribancok? Merthogy gyakran van, hogy a férfiak önként és dalolva elvesznek egy szürke kis egeret, kvázi megfordítva a ha szép akkor biztos buta sztereotípiát, mondván, ha nincs külcsín, akkor biztos nagy a belbecs, aztán pár év múlva csak néznek a kis lúzerjeink, hogy hogyan lett ebből a lányból és mikor ekkora számító ribanc? Pedig olyan kedvesnek és rendesnek tűnt...

****
Más. Ha már elgondolkoztunk pár percet a fentebbi lehetőségen is, azért térjünk csak vissza a mutatós pipi -motívumhoz.

A vidéki közepes méretű városka helyi gimnáziumának legmenőbb csaja típus megvan? Amelyik kifog magának egy balekot, aki hajlandó kb 50-55 éves koráig, míg bele nem rokkan legalább két ember helyett is gürizni, hogy az otthon "királynősködő" kicsi feleségének, meg a három rosszabb esetben négy gyereküknek (akiket azért szült a kedves gimimenőcsaja, hogy a házasság első 15 évében legyen alibi, hogy miért nem dolgozik, utána meg már minek, hisz eddig is elvoltak az ő keresete nélkül) mindent megadjon, mert akkora nagy mázlistának hiszi magát egész életében, hogy pont ő tetszett meg a legmenőbb csajnak a suliból.

lobaszopiatej 2011.10.18. 18:06:18

érdemes lenne szakemberekre hallgatni, bár úgy látom hatalmas a felfordulás, egy átmeneti korszakban vagyunk nem tudom hová. a régi erkölcs már múltidő és ma csak a média meg az öregek sulykolják, de ezelőtt 100 évvel a nőnek még szabadsága is korlátolt volt.

klacus 2011.10.18. 18:27:37

@McK: Hát én sem a saját esetemet írom, de én ezt látom. Amikor elkezdtem több pénzt keresni, valahogy megszépültem.... :-)

McK (törölt) 2011.10.18. 18:37:40

Én is.
Csak nem erről beszélünk,hanem arról,hogy:
" amikor lelkünk mélyén :
- nagyobb ház kell
- jobb meló kell
- nagyobb kocsi kell"

Nem kell. Vagy inkább csak egy bizonyos rétegnek.
Hidd el,nem csak azért jár valaki Opel Astrával,mert nincs pénze BMW-re..
Ha van pénzed,te is tudod,hogy azzal kérkedni csak egy "lúzer" tud,akinek esze is van,használja,élvezi,és nem mutogatja.

barbie83 2011.10.18. 18:45:39

csupa ostobaság ez a szöveg. akit érdekel, annak megindoklom, miért.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.18. 18:49:47

ennyi képmutató faszit és csajt, baszki...

drágáim, ha az ujjadnak a pina meleg, akkor a pinának az ujjad hideg. amint ezt belátod, megszűnhetsz görcsölni.

ehhh...

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.18. 18:52:05

@Frengi: nemhiába, Tibi fél éve megírta, benned több a spiritusz, mint a legtöbb 20 évesben:)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.18. 19:03:13

@barbie83: te baszki kurva sok időt tölthetsz szar blogokon, hogy beírogasd, ezek milyen szarok. Ajánlj már nekünk pár jót is. Köszi.

Joaquin 2011.10.18. 19:03:52

Savanyú a szőlő, srácok? :)

KürtiT (Tromb74) 2011.10.18. 19:14:41

@vészmadár (pica pica): "drágáim, ha az ujjadnak a pina meleg, akkor a pinának az ujjad hideg. amint ezt belátod, megszűnhetsz görcsölni."

Nem rossz!

2011.10.18. 19:15:01

@Anni*: tudod mit, én inkább dolgoznék egy sóbányában, mint otthon 3db 0-16 éves korú gyerekkel. Nekem szinte felüdülés volt amikor az utólsó kölket is bölcsödébe adtam, és végre napi 8 órában a melómra tudtam koncentrálni. Emlékszem eleinte az volt a furcsa a melóhelyen, hogy nem kellett mindent 10 percenként félbehagyni.

Tehát amíg nem jártál ebben a cipőben, addig viccből se példálózz ilyenekkel, mert ha ezt olyan kellemesnek hiszed, az isten meghallgat és megjutalmaz vele.

Joaquin 2011.10.18. 19:20:50

Jut eszembe, South Park:
- Maga azt mondja, hogy egyes férfiak csak azért lesznek sikeresek és gazdagok, hogy minnél több nővel lefeküdhessenek? Ez hihetetlen!

www.southparkstudios.com/full-episodes/s14e01-sexual-healing

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.10.18. 19:51:12

@Frengi: Na igen, ha 36 pontos Ariallal felmegy a számlaszámom a farkamra (IBAN és SWIFT kóddal, naná) akkor itt a Kánaán :-)

@KürtiT (Tromb74): Konfuciusz, bazmeg, Konfuciusz. :-)

odamondó 2011.10.18. 19:54:04

@Anni*: ÁMEN! Az első résszel totál egyetértek. Vigyázni kell, amikor az ember alá választ szépségben, mert amikor elkezd nagyszájú lenni a csúnyácska lány akkor jön ám a döbbenet. Szerencsére ez bőven esküvő előtt történt :)

A Tyne folyó déli partja 2011.10.18. 19:59:19

@chipshop: na jó, de miért érdekes, hogy Józsi diplomás, ha speciel nekem is van? vagy ez csak azoknál játszik, akiknek nincs (és ezért felnéznek rá?)

A Tyne folyó déli partja 2011.10.18. 20:01:55

@Alfonzina: egyetértek az ismerősöddel. szerintem is azok nyavalyognak ilyenen, akik nem túl sikeresek a másik nemnél. így van mire fogni...

KürtiT (Tromb74) 2011.10.18. 20:08:18

IBAN és SWIFT esetén egyszerűen sortörést kell alkalmazni.

KürtiT (Tromb74) 2011.10.18. 20:12:18

@Professor Pizka: :D :D :D Az Arialnak nincs kurzív verziója, nem túl szexi betűcsalád. Amilye neki van azt szigorúan véve csak dőltnek lehetne hívni.

flippant 2011.10.18. 20:12:23

Na és ezért nem kaptak a nők szavazati jogot az athéni demokráciában..

A Tyne folyó déli partja 2011.10.18. 20:15:35

@vészmadár (pica pica): ez ugyan nem tartozik ide, de ennek fényében nem értem, hogy állítólag egyes kommenteket nem enged át, pl. a "kánya" szó használata miatt, akkor ezt hogy?:)

KürtiT (Tromb74) 2011.10.18. 20:20:54

@Animacs (a Tyne folyó déli partja): Mert nem egyes kommenteket, hanem egyes szavakat nem enged át. Tádááááám!

A Tyne folyó déli partja 2011.10.18. 20:24:51

@vészmadár (pica pica): hát, én ezek közül ugyan csak az egyiket csináltam, azt se gyakran, de valahogy nem volt olyan érzésem, mint ha szerelmes lennék:)

A Tyne folyó déli partja 2011.10.18. 20:37:50

@Zorgo: "Valami mindig kell Nektek."
naná, az azért nem lesz elég, hogy férfiből van...
amúgy, meg képzeld, nem feltétlenül pénz kell. ha el tudom magam tartani egyedül is, akkor miért is kéne? nem mindenki szeret függeni.

amúgy meg, ez a "valami mindig kell a nőknek" dologhoz: miért, a férfinak nem? nekik se szokott elég lenni, hogy az illető nőnemű.

Bandibacsi34 2011.10.18. 20:42:21

hajjajjjj. Látom uborkaszezon van. Ez egy örökzöld téma. Azért mint már említették, férfiakból is van hasonló, főleg a négerek a mesterei az önbizalomhiányos, buta (és többnyire csúnya) nők becserkészésének, de ismerősi körömben is van egy rakás magyar is, aki nagyon ügyesen taktkázik, még meg is fenyegeti az öregecskedő feleségét, hogy bármikor lecserélheti fiatalabbra, így az kötődik hozzájuk.
Mondjuk szerintem igenis számít a pénz, de úgy mint autóban a benzin. Nincs mindig szem előtt, de anélkül nem működik a dolog. Ha valaki minimálbérből él, akkor igencsak megcsappannak a lehetőségei a csajozás terén is (főleg ha még túlórázni is kénytelen). pl. autó nélkül eléggé macerás bárhova is utazni, az se túl jó pont egy nőnél ha anyukáddal laksz (régen meg ma a cigányoknál ez még természetes állapot és elmegy). Azért kell reprezentálni is-öltözködés, életstílus-pl. leugrani a Balcsira két hétre bulizni, sörözni, házat bérelni stb. stb. ez se két forint manapság. Másrészt a férfiaknál nagyobb a konkurrenciaharc( 40 éves korig 5-10% al több férfi van, csak utána fordul át. Másrészt sok 60 as öreg is fiatal nőkre bukik-nekem vagy négy olyan ismerősöm van, akiknél ez a helyzet). Na nem okoskodom, de nem egyszerű pénz nélkül.
(Ez a nem számít a pénz a csórók önigazolása, persze nem csak az számít de számít!!!!!).

lárvalányhaj 2011.10.18. 20:44:02

@Advanced Flight:

Egyszerűen arról van szó, hogy mindenki úgy érvényesül, ahogy tud.
Sokáig úgy nézett ki a dolog, hogy a férfiaké volt az egész pálya, a nők kb. mindenhonnét ki voltak szorítva. De köztük is voltak ambíciózusabb példányok. És az ő számukra az ambíciózusak kiélésének terepe a pasiválasztás és a család volt. Aki nő volt és ambíciózus, az két dolgot tehetett, vagy választott egy olyan pasit, aki már eleve gazdag, vagy pedig keresett egy balekot, akiben látott fantáziát, és kipréselte belőle a sajátcéget, a nagyházat és a nagykocsit. (ld. még: "Minden sikeres férfi mögött egy nő áll.")

Manapság már egy nő is lehet politikus, egyetemi oktató, cégvezető, felsővezető stb., a nők nagy része mégsem az eszével és az egyéb képességeivel próbál érvényesülni, hanem a testi adottságaival. Hogy miért? Azért, mert ma Magyarországon még mindig ez az, ami elfogadottabb szociálisan. (Nem a Modoros törzskommentelőiről beszélek, hanem az egész országról.) Egyrészt sok férfi tart az ambíciózus nőktől -- ismerek olyan csajt, aki eltitkolja, hogy saját lakásban lakik, mert az állítólag elriasztja a pasikat. Emellett egy csomó nőt ismerek, aki a felsőoktatásban dolgozik, vastagon harminc fölött van már, és nincs tartós kapcsolata (de még csak kilátása sincs rá).

Másrészt sok nőnek az érvényesüléshez olyan tulajdonságokat kell felvennie, amit (ma, Magyarországon) nem tartanak nőiesnek. Szóval választhatsz, vagy sikeres leszel, vagy (jó) nő. És a legtöbb nő a jónőséget fogja választani, és ezen keresztül fog érvényesülni, mert gyerekkora óta alkalmazkodásra nevelték, és ezért a kisebb ellenállás irányába fog haladni. Sokan nem is látnak mintát arra, milyen az, ha egy nő nem a teste piacra dobásával érvényesül, hanem egyéb készségekkel (ész, kommunikációs készség stb.).

téridő 2011.10.18. 20:51:55

Bocsika, kívülállóként:
4 féle nőt tudok elképzelni:
1) szelektíven szopó szemét szajha: kizárólag érdekeivel összhangban, jól megválasztott pasival használja testét, és a számlát utólag, akár évtizedeken át nyújtja be
2) kurva: tisztességes ember, előre közli a szolgáltatás árát, s jó esetben jól is végzi a munkáját.
3) ribanc: az örömért szexel, s nem pénzért, nem érdekből.
4) 7köznapi nő: dolgozik, alkot, figyel, van benne öntudat, önérzet, alázat, segítőkészség, és egy icike-picikét még a szexet is kedveli, és a ffival is együttműködő, társ és partner.
Arányok (kis hazánkban): 40-10-10-40%.
:)

KürtiT (Tromb74) 2011.10.18. 20:55:13

@buggyant: "és egy icike-picikét még a szexet is kedveli, és a ffival is együttműködő, társ és partner"
Na, most pont ez a kategória fog téged szétcincálni mindjárt. :D :D :D

@lárvalányhaj: "(Nem a Modoros törzskommentelőiről beszélek, hanem az egész országról.)" Édi vagy! :D

A Tyne folyó déli partja 2011.10.18. 20:56:07

@chipshop: na és ha hol külföldön élnek, hol meg otthon? van egy barátnőm, akinek angol a férje, és igen, felvette a férje nevét is, a saját vezetékneve mellé. és nem azért, hogy lássák, hogy neki angol férje van, hanem mert így tetszett neki.
alapban Magyarországon ismerkedtek meg, aztán kint éltek pár évig, aztán megint Magyarországon laknak. most akkor folyton változtassa hol magyarra, hol angolra a nevét, vagy mi?

A Tyne folyó déli partja 2011.10.18. 21:00:50

@Nezumi: szerintem thai. tudod, mindent az uramért, csak akkor szólok, ha kérdeznek, munka után még mosolyogva kiszolgálom a szegény, megfáradt uramat (az nem számít, hogy én is dolgoztam, én arra vagyok, hogy kiszolgáljam:P

Bandibacsi34 2011.10.18. 21:02:51

"keresett egy balekot, akiben látott fantáziát, és kipréselte belőle a sajátcéget, a nagyházat és a nagykocsit. (ld. még: "Minden sikeres férfi mögött egy nő áll.")"

Amúgy a történelem ennek éppenséggel ellentmond. Minden balek férfi, aki mögött egy erős nő állt, az elveszett vagy egy nagy csőd volt az, amit maga mögött hagyott (Justinianus, II. Miklós, Gorbacsov,Honecker, Ceausescu, Milosevics), miközben azok a királynők, akik férfiakra támaszkodtak (többnyire nem egyre), egészen sikeresek voltak (I. Erzsébet, II. Katalin, Mária Terézia). Én még nem hallottam olyan üzletemberről, ahol a feleségének köszönhette a sikert(az más, ahol a nő saját nevén vitte sikerre az üzletet), persze olzan van, hogy a feleség is be tud segíteni. Erről is lehetne hosszasan vitázni.

lárvalányhaj 2011.10.18. 21:07:51

@buggyant:

"az örömért szexel, s nem pénzért, nem érdekből."

Azt nem értem, hogy ezeknek a pozitív tulajdonságoknak az összességéhez miért kell egy meglehetősen negatív csengésű elnevezést (ribanc) társítani.
" és egy icike-picikét még a szexet is kedveli" Ezt meg úgy tünteted fel, mintha jó tulajdonság lenne.

Na az ilyen hozzáállás miatt van az, hogy egy csomó nő nem tudja normálisan megélni a saját szexualitását, a férfiak meg panaszkodnak, hogy a feleségük nem szeret velük kefélni.

A Tyne folyó déli partja 2011.10.18. 21:12:37

@Zorgo: csak halkan megjegyzem, hogy azt angolul LOSER-nek írják...minek vágsz fel angol szavakkal, ha nem tudod őket?

HVC 2011.10.18. 21:13:54

A klasszikus örömlányok legalább őszinték.

A Tyne folyó déli partja 2011.10.18. 21:19:24

@KürtiT (Tromb74): tudom, arra utaltam. hogy néha a kommentet totál ártalmatlan szavak miatt nem engedi át, csúnya szavakat meg igen.

lárvalányhaj 2011.10.18. 21:27:31

@Bandibacsi34:

"Én még nem hallottam olyan üzletemberről, ahol a feleségének köszönhette a sikert(az más, ahol a nő saját nevén vitte sikerre az üzletet), persze olzan van, hogy a feleség is be tud segíteni. Erről is lehetne hosszasan vitázni."

Nem úgy kell elképzelni a dolgot, hogy van egy cég, amit papíron a férj vezet, de a feleség a szellemi vezető.
A feleség azért kell, hogy megteremtse azt a fizikai és érzelmi hátteret, aminek köszönhetően a férj fel tud töltődni otthon annyira, hogy utána a munkahelyén helyt tudjon állni. Például van otthon meleg kaja, rend van és tisztaság, gyakori és kielégítő minőségű a szex stb. És ehhez társul egy pozitív, elfogadó érzelmi légkör.
A másik komponens az, hogy a nő emellett azért szoftosan tolja a férjének, hogy kéne bunda, nagyobb kocsi, nagyobb ház stb. Az igazán profik nem erőszakosak, hanem elérik azt, hogy még a férj érezze magát szarul, ha nem tudják megadni a szemük fényének azt, amire az vágyik. A férj aztán egyre keményebben hajt, egészen addig, amíg ötven-hatvan felé be nem bólint nála az infarktus / sztrók.

A családomban számos példát látok erre. Az egyik nagyanyám pl. maximális hatékonysággal űzte ezt, pedig nem különösebben okos, sőt. El is érte, hogy magasan az átlag fölötti egzisztenciája legyen, nemcsak neki, de lényegében az egész családnak. Csak az a szomorú, hogy ebbe a nagyapám belehalt.

KürtiT (Tromb74) 2011.10.18. 21:42:47

@Animacs (a Tyne folyó déli partja): Tibiék állítják be, hogy milyen szavakat szűrjön a cucc, a pl. a kányára érzékenyek. :D

Bandibacsi34 2011.10.18. 22:57:52

@lárvalányhaj: Na igen:-( Ez a papucs. Ilyen ismerosom/rokonom nekem is van de ezt azert pozitivnak nem mondanam. Most utalja egymast a ferj es a feleseg(bar inkabb csak majomkodnak ezzel a se vele se nelkule hozzaallasukkal). Ez a "Bezzeg a Lajos mar GMK vezeto volt, amig az en hulye uram csak besegitett blablabla..." megy mindig. Kozben nyaraltak Jugoban, NDK ban, kocsi a picsaja alatt, telek, nagy barati hazibulik stb. a kolyoknek mindenbol a legjobb(hangszer, iskola, sajat lakas a szuloktol). Mondjuk szerintem ez hasonlo, mint a tarsadalmi ellentetek. Egy utcasepro hasznosabb munkat vegez mint egy focista vagy vizilabdas vagy Valo vilagos stb. aztat megis szar penzt kap hozzajuk kepest. Ha a feleseg ezt bejaronokent vagy kurvakent vegezne, akkor se biztos, hogy tobbet kapna. De ha az idegeire megy a ferjnek az se jo. Inkabb legyen az ember Mezga Geza mint Maris szomszed, Hufnagel Pisti vagy Papucs Bela...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.10.18. 23:05:30

Egy volt "ismerettségem" gyönyörű példa. Apuka-anyuka anno Gorenje-kaszt, aztán egy csapásra beütött a krach, mindez nemrég. Hölgyemény sikeresen kipecázott egy frissen végzett, irodistává avanzsáló krapekot 300as nettó kezdőfizuval. Nem lenne gond, mert passzol a személyiségük, csak az ilyen szövegektől kímélt volna meg, hogy a "srác mellett megint olyan szinvonalon élhet, amit kicsi korában megszokott", "meg is bolondulna, ha nem mehetne évente külföldre nyaralni".... XY utcában elköltött ebéd mióta olyan hűde nagy dolog?
Nomindegy. Nem sajnálom én tőle, köztudott milyen élhetetlen nőszemély vagyok, és még képes vagyok ITT, EBBEN AZ ORSZÁGBAN MEGROHADNI, ha a fene fenét eszik is, max. egy tyúkkutricában éhen dögölve, de akkor is zokszó nélkül.
Bajom véle ami volt a személyiségében keresendő, mert én meg arra megyek rá nagyon keményen, mint sószóró a fagyott kutyára.

Ja, a groupie az még ONTOPIC. Volt már? Mondta valaki? 500 kommentet az úristenbe nem fogok ilyenkor végiglapozni.

II. Miklóst meg lehet, hogy a felesége kézivezérelte, de a kedves cárinát meg Raszputyin a kisfián űzött praktikák segítségével. Szóval őt szerintem húzzuk ki. Mostanság volt egy műsor róluk, felnevettem, mikor a cár feleségét egy kutató egyszerűen csak "borzasztóan ostoba libá"-nak titulálta.

dH2K · http://dh.squidcode.com 2011.10.18. 23:24:45

Azt hiszem, ez talán az első hozzászólásom ezen a blogon (melynek az értelmét sem láttam tisztán sokáig).

Először is szeretnék gratulálni a cikk írójának: Ez egy mindannyiunkat érdeklő, roppant izgalmas téma, mely át- és átjárja a kisemberek, kispolgárok, nagypolgárok, meg a többiek életét is; a "ki is voltaképpen a kurva" kérdéskör önmagában is lebilincselő, és számos vitára adhat okot (főleg ha hölgyek is vannak a társaságban).

A cikkel alapvetően teljesen egyetértek, és bevallom, annyira tetszett, hogy le kellett hogy fordítsam angolra (és külföldi barátaimmal, ismerőseimmel, nőismerőseimmel megosszam). Véleményükre egyelőre még várok.

Itt, Kaliforniában, ahol jelenleg élek, bizony sokféle variációban volt szerencsém-szerencsétlenségem találkozni a fenti tipusokkal, így méltán állíthatom, hogy nyilván ez a viselkedésmód nem csak a magyar honleányokra jellemző (nem akarom ezzel védeni őket, inkább csak felhívnám a figyelmet, hogy a kurválkodás intézménye messze túlmutat országunk határaink, nem véletlenül létezik az angolban a már fent is említett "golddigger" szó).

Ami számomra eleinte nehéz volt, az az, hogy a nagyfokú diverzitás miatt kiszűrjem a profi, kitenyésztett, finomhangolt golddiggereket itt a nyugati parton. "Azért ilyen mert... Ez Amerika? Ez San Francisco? Vagy mert ázsiai? Vagy mert a családi háttér? Vagy az előző kapcsolata(i)? Vagy a drogok? Vagy mindez együtt?" - Bizony, időbe telt, amíg félretéve a fölösleges filozofálgatást, és a "keep open minded" bullshitet egyszerűen és tömören realizálni voltam képes az alábbiakat: "bullshit, ez egy szutyok KURVA!".

Bizony, ez időbe telt, hiszen otthon, a homogén génfürdőben ha egy lánnyal (személlyel) találkozom, akkor az öltözködésből, a testbeszédből és az első három szóból amit és ahogy kiejt, nagyon közelre be tudom lőni azonnal az intelligencia-hányados, a szociális háttért de még a tájegységet is.

Itt, a vadnyugaton, bizony a sokféle származású, fajú, hátterű ember közül kiszűrni a néhány értékest, és úszni hagyni a víz tetején a szart, nem volt egyszerű vállalkozás, de azt hiszem röpke két év alatt sikerült kiépítenem valamiféle védettséges a pénzéhes, kitenyésztett, fehér emberre vadászó ázsiai sunyi kurvákkal, valamint a fehérbőrű, sokkal egyenesebb, akár adott esetben konkrét részletes fenntartási költséget emailben elküldő amerikai kurvákkal szemben is. Mivel vannak köztük igen csinosak, ezért ez eleinte nem volt könnyű, főleg, mivel - ahogy ez már fentebb is ki volt fejtve nagyon helyesen - az utolsó dolog, ahogy magukat láttatni, látni akarják, az az, hogy kurvák - hiába öltöznek akár úgy - ők Önálló Nők, Függetlenek, Nincs Szükségük Senkire, Sikeresek.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.10.19. 00:03:08

@neccharisnyás útonálló: az 500 komment vgigolvasása pedig igen veretes barmokkal ismertetne meg. De szerintem se kocsijuk, se lakásuk, szóval számodra, mint vékony és babaarcú (továbbá kiváló emlékezőtehetségű) nő számára teljesen érdektelenek :-D

Bandibacsi34 2011.10.19. 01:07:29

@dH2K:
..és nemzetközivé lesz a világ!!!!!

Hát mit mondjak. Ilyen a világ. Én anno Angliában találkoztam ilyenekkel-fiatal ázsiai(ugye főleg kínaiféle, mert indiaiak, arabok, pakisztániak meg is ölik a család nőtagját ha ilyet tesz)öreg vagy balfék csávókkal, négerek ronda, kövér, öreg nőkkel. A különbség az az, hogy a helyi q..ák balfékebbek és maguknak se vallják be, hogy azok. Az ázsiaiak rafináltak, a néger csajok meg a kettő között: van, aki buta és már 15 évesen felcsinálják, van, aki csak esküvőre 7-8000 fontot (2-3 millió forint) lehúzott a csóriger pék vőlegányáről(ezt kb. 1,5 év kemény munkával tudta összeszedni). Van, ahol legalább 40 év korkülönbség.
Önmagában nem probléma ez, csak aki az, az vallja be. Aki picnér az nem hazudja magát szállodamenedzsernek, aki pénzért házasodik, az ne játsza meg a független nőt. NA ennyi.

""Azért ilyen mert... Ez Amerika? Ez San Francisco? Vagy mert ázsiai? Vagy mert a családi háttér? Vagy az előző kapcsolata(i)? Vagy a drogok? Vagy mindez együtt?" - Bizony, időbe telt, amíg félretéve a fölösleges filozofálgatást, és a "keep open minded" bullshitet egyszerűen és tömören realizálni voltam képes az alábbiakat: "bullshit, ez egy szutyok KURVA!".
Ilyen olyan mindenhol van, minden rasszban. Bár a jóléti államokban inkább az államon élősködnek.

dH2K · http://dh.squidcode.com 2011.10.19. 03:36:19

Itt az álmok országában, Kaliforniában velem konkrétan megesett az, hogy két golddigger (egy roppant csinos, de nagyon rafkós, számító, kicsit bipolar-pszichopata, fehér férj által egykor importált, nyelvet, pénzügyi ismereteket kitanuló majd elvált és azóta is keményen törekvő, de igen megnyerő külsejű és testű és helyes, különösen áramvonalas és esztétikus arcú ázsiai, valamint egy helyi, amerikai, upper-middle class családból származó magas, fehér, szőke) szinte szó szerint egymásnak esett és majdnem átharapták egymás torkát mielőtt az egyikkel elutaztam egy trópusi szigetre, hogy most melyiknek is jár az az út valójában. Szerintem egyébként ez a helyes bánásmód velük, egymással kell versenyeztetni őket, hátradőlni, és röhögni. Arra azért vigyázni kell, hogy érzelmi kötődés semmiképpen ne alakuljon ki, ugyanúgy, ahogy erre ők is nagyon ügyelnek.

dH2K · http://dh.squidcode.com 2011.10.19. 06:17:40

@Bellagio: Igen, a számító büdöskurvákkal az csak a baj (nem csak az állítólagos barátnő, hanem az élettársként - feleségként futó változatokkal is), hogy gyakorlatilag mindenféle érzelmi kötődés nélkül kell kezelni ezeket a hidegfejű, kitenyésztett, számító ribancokat, mert biztos lehetsz benne, hogy ha véletlen elesel a lépcsőn, előbb fog lehajolni a zsebedből kieső pénztárcádért és előbb kérdezi meg a hitelkártyád kódját hogy az ATM-ből egy kis pénzt vehessen ki amivel aztán majd talán mentőt is tud neked hívni mintsemhogy a mobcsijáról hívjon neked egy mentőt ingyen, a saját számlájára.

A bizonytalanság is egy jó kérdés, hiszen bárki, a leggazdagabb ember is kerülhet olyan pénzügyi, egészségügyi, akármilyenügyi helyzetbe, amikor egyszerűen néhány hétig, hónapig nem tudja finanszírozni a kurvácskája (megintcsak, nem így hívja, hiszen a kurvácska barátnő, élettárs vagy feleség munkakör alatt fut hivatalosan), nos ezalatt a néhány röpke hét, vagy hónap alatt kurvácska valószínűleg át fog igazolni egy másik csapatba, ami a kedves férj/barát üzlettársa, barátja is lehet, a lényeg csak az hogy hasonló szinvonalat tudjon biztosítani, vagy akár egy kicsivel többet is.

Kurvácskában nem lesz semmi empátia vagy együttérzés, egy könnycseppet sem fog hullatni, hiszen éppen eleget dolgozott azon, hogy a kedves barát / férj mellett legyen, lendületesen, tisztességgel és ritmusosan szopjon, mosolyogjon, megjelenjen, felöltözzön, egy ágyban aludjon vele, nemtől, kortól, szimpátiátától függetlenül, ráadásul 24/7 még úgy is tegyen, mintha örömét lelné ebben.

Ez kemény meló, két ilyen meló között persze lehet kell egy kis kikapcsolódás, amikor bekólázva végre ő is jól bepasizhat/becsajozhat (nem leszbikus, csak irigységből, ki akarja próbálni milyen gazdag pasinak lenni).

Törődés, együttérzés híján kurvácska általában csak nyüszít, elégedetlenkedik, sopánkodik, panaszkodik, semmi de semmi nem elég neki, semmit nem köszön meg, semmiért sem hálás, minden rossz, bánatán sem egy hawaii út, sem egy új autó, sem egy új hifi nem enyhíthet.

Kurvácska mindazonáltal listát vezet a következő lehetséges kliensekről, velük folyamatos kapcsolatot ápol, időnként kicsit szorosabbat is, ami ha szóba kerül, akkor az aktuális barát/férj lesz keményen lebaszva, és esetleg még annyi szex sem lesz egy darabig, amennyi pedig már le lett dolgozva, ki lett fizetve.

Ezért rossz igazából hosszútávú, állandó kurvát tartani, mert nagyon oda kell figyelni arra, hogy egyrészt az emberben ne alakuljon ki érzelmi kötődés, másrészt ne nyisson kiskapukat azáltal hogy túl sokat mond el magáról, harmadrészt észben kell tartani, hogy kurvácskára az ember nem számíthat, és az első adandó alkalommal váltani fog egy másik szerencsétlenre.

Szerintem mindazonáltal jobb ezen az élményen fiatalon, gazdagon átesni, mint 50 évesen, mert a védettség hamarabb alakul ki, és tisztábban lát a férfiember idősebb korára, amikor - megfelelő immunitás hiányában - talán már igen nehezen venne egy ilyen akadályt.

Jelenleg én is dilemmában vagyok, mert már őszintén nem tudom, hogy hol a határ, nyilván nem szeretném azt hinni, hogy minden nő kurva.

De azért, egy dologban biztos vagyok: Az, hogy ha kurva gazdag vagyok, semmiképpen nem baj. A kétellyel könnyebb együtt élni mint a kilátástalansággal.

És amint már fentebb írtam, ha az ember megteheti, akkor a legjobb szórakozás az aranyásó kurvácskákat egymás ellen futtatni, jobb, és humánusabb is, mint mondjuk a kakasviadal.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.19. 07:26:04

@barbie83: "barbie83 0 bejegyzést írt és 241 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban."

én azt nem értem soha, ha ennyi szar blog van, jó meg nincs, mert ráérsz mindenhova beírni, milyen szar, ellenben nem érsz rá sehova beírni, hogy ez tetszett, szóval akkor miért nem csinálsz nekünk, parasztoknak, egy kurva jó blogot?

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.10.19. 08:04:03

@dH2K: Üdvözöljük Sugar Daddyt a köreinkben, már csak te hiányoztál, hogy teljes legyen az állatkert!

Kedven hímsoviniszta barátaink, XY kromoszómás sorstársatokként tapasztalatból, bizton állíthatom, hogy nem minden nő kurva! Naná, hogy van ilyen is, nekem is volt dolgom a típussal, és hanyatt-homlok menekültem tőle, amint kiderült a dolog, pedig még bele is voltam zúgva egy kicsit. De pont ez a lényeg: aki nem kurvákra vágyik, az nem kurvákkal kezd, ennyi. Még akkor sem, ha amúgy tutajos külsejű az illető. Ha viszont valaki kifejezetten az ilyenekre specializódik, akkor nem csoda, hogy kalapácsos emberként minden(ki)t szögnek néz. Ez nem az nőket minősíti, hanem őt: kurvázós pasi, tehát nem meglepő, hogy főként kurvákkal lesz dolga.

Ernoke 2011.10.19. 08:26:00

@vészmadár (pica pica): nana, azt én írtam a kedvenc kommentelőszavazásra magyarázatként, Tibi csak idézte:)

mrbateman 2011.10.19. 08:31:48

@altoid: Mindig mondtam, h. rendes nőt csak könyvtárban, vagy a gyülekezetben lehet összeszedni! Aki korcsmában próbál ismerkedni, ne csodálkozzék, ha az ara bagót rág!

Jut eszembe kollega! Mi a helyzet a latino-knál? Na ott még lehetnek sztorik...vigyázni kell az indiánnal, mert a szemük sem áll jól!

dH2K · http://dh.squidcode.com 2011.10.19. 08:35:07

@altoid: Kedves Altoid,

a meglátásod jó, én nem szerettem volna arra a közhelyre célozni, hogy minden nő kurva. Ez egész biztosan nincsen így, hiszen mind Magyarországon - de még Japánban is - volt szerencsém olyan barátnőkkel hosszú ideig együtt lenni, akik valóban csodálatos és egyenrangú társak voltak mindenben. Nem csak jó csajok, de a legjobb barátok és partnerek is egyben.

Ez egy fura tapasztalat volt itt a nagy víz túlsó partján, ami történt, de alapvetően, ahogy írtam, jól szórakoztam ezeken a némbereken itt.

Tapasztalataim, amit férfitársaimmal megosztanék, a következő:

1. Csak azért, mert valaki kurvának öltözik egy bulin és kurvásan viselkedik, csak azért még nem biztos, hogy nem kurva.
2. (Az elsőből következik): Ha valaki úgy néz ki, úgy öltözik, úgy viselkedik és úgy beszél, mint egy kurva, akkor az nagy valószínűséggel kurva
3. A kurvulásnak egy hatalmas spektruma létezik, nem könnyű sokszor felismerni az első percben, hiszen még ha van is valamiféle bejelentett állásuk, az általában csak amolyan mellékes, a főállásuk az a pasizás, kapcsolatteremtés, szerencsétlen kliensek behúzása, és mivel ezt mesterfokon űzik - nem szabad őket alábecsülni, valószínűleg ezerszer ügyesebbek, mint akinek van egy fő állása-hobbia, és csak mellékesen csajozik/pasizik, hiszen nekik az életük, a megélhetésük múlik ezen
4. Mindezek ellenére, nem minden nő kurva.

Ernoke 2011.10.19. 08:41:05

@dH2K: pár lyukért egész életedben ugrásra készen állsz, hát hallod, jó nagy szerencsétlen balfék vagy:D

dH2K · http://dh.squidcode.com 2011.10.19. 08:45:12

Az egyik legviccesebb jelenet itt az volt, amikor az egyik nemkurva, hanem öntudatos, önálló nő, szóval ültünk a jakuzziban, és elkezdte sorolni, hogy az hogy ő ilyen jól nézzen ki mindig, az egy csomó pénzbe kerül neki, és ha én szeretnék a barátja lenni akkor az nekem X ezer dollárba fog kerülni havonta, mert az előző pasijai is ennyit fizettek.

A legnagyobb vicc az egészben az volt, hogy mondta ezt azután, hogy 5 hónapig futott utánam és alig tudtam levakarni. Mivel ilyen "ajánlatot" még nem tettek nekem sosem (60 éves még nem vagyok, a fele is alig múltam), nem tudtam mást csinálni mint ott helyben a képébe röhögni. (Később ezt zokon vehette, mert küldött emailben egy TÉTELES listát a havi költségeiről!).

Mivel amúgy egy vicces karakternek tartottam alapvetően, ezért adtam neki egy tippet, hogy a baráti körből ki az a (kissé idősebb) fickó, aki egy valag pénzt csinált most a cége eladásával, ráadásul a fickónak be is jön a leányzó.

Képzeljétek, hamarosan összejöttek, és azóta is együtt vannak, nagy a boldogság, hát nem fantasztikus? :)

Ne mondjátok hogy nem vagyok segítőkész.

Egyébként azt még közölte, hogy ha beköltöznék az egyik öbölparti toronyházba (amit akkoriban terveztem) akkor ő ott lakna majd nálam.

Ez meg azért volt különösen vicces, mert a büdös életben nem invitáltam oda, de még csak nem is gondoltam ilyemire.

Mindenesetre, a klasszikus kínai mondással zártam, ami a halról meg a tanításról szól, mire elsírta magát, másnap meg kiposztolta fészbúkra a mondást.

És azóta is diggeli a szerencsétlen fickót, úgy hallottam szerencsétlen már kemény hiteltartozásokba verte magát az utóbbi fél évben, de hát mindenki a saját hülyesége által vész el.

Ne gondoljátok, hogy ez a nőszemély egy szegény családból származú bevándorló. Ősamerikai, fehér, szőke, középosztálybeli, ráadásul örökség révén dolgoznia SEM kell SOHA, és jobban él alapjáraton a kamatokból mint bárki más. Mégsem tud meglenni sugardaddy és fasszopás nélkül.

Szerintem kurvának születni kell, valakiben vagy megvan ez a gén - és akkor jó is benne nagyon - vagy akkor sem tud pénzért faszt szopni, ha bottal ütik.

MACx 2011.10.19. 08:47:57

Minden szava igaz.

Nadiposzi (törölt) 2011.10.19. 09:29:36

@dH2K:
Asszem én vagyok a te embered. Küldesz nekem némi cash-t (listát a költségeimről később küldök), és cserébe - most figyelj! - le se kell velem feküdnöd. (Egyikünk sem élvezné igazán, meg a feleségemnek se tetszene a dolog.) Sőt, találkoznod se kell velem. Semmi vizet sem fogok zavarni, ígérem. A többi kő gazdag pasi meg csak hagyja hogy jó testű puncik szívják a vérét.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.19. 09:30:28

@Ernoke: bocsi, azt tudtam, hogy melyik cikkben jelent meg, de ugye nem láttam, hogy kitől idézte (vagy nem írta, vagy nem vettem észre). Megkövetlek, drága húgom:)

dH2K · http://dh.squidcode.com 2011.10.19. 09:37:30

@GGG77: "Szerencsére én már megtaláltam a páromat, de nem volt könnyű. A magyar nőnél számítóbb, pénzéhesebb fajta nem létezik."

Egészen úgy beszélsz, mint ha még nem lett volna amerikai, vagy kínai csajod. Vagy, ne adj isten kínai-amerikai, no az a legsúlyosabb olaj a tűzre effekt, amikor az ősmaterialista kínai szülők betolják a fehér farang balek amerikai férjen át a kicsi lányukat az individualista amerikába, a kínai szegénycsaládok ősbrutál pénzéhsége és materializmusa az amerikai nők lehetőségeivel (jogilag leginkább védett környezett és a legtöbb lehetőség talán nőként érvényesülni), nos ha a csemete nem teljesen hülye, és még jól is néz ki, akkor ahogy meg van az állampolgárság és dobta a balek férjet, akkor egy irgalmatlan erejű, feltartóztathatatlan, könyörtelen és vérszomjas emberevő démonná fog válni.

A "számító, hideg, elvtelen pénzéhes lehúzós kurva" kifejezés egy nagyon finom, gyermekkönyvbe illő szoftos kifejezés ahhoz képest, amit egy ilyen teremtmény általában művel - tisztelet a kivételnek (mert mint minden szabály alól, ez alól is van kivétel).

KürtiT (Tromb74) 2011.10.19. 09:40:32

@dH2K: én csak azt nem értem, hogy felhasználói oldalról nem gazdaságosabb az alkalmi szolgáltatók igénybevétele? mert ez a bérelt barátnõ amikor nem szolgáltat, akkor csak útban van. persze én nem ismerem a kõltségeket, csak találgatok.

dH2K · http://dh.squidcode.com 2011.10.19. 09:49:23

@KürtiT (Tromb74): szerintem biztosan olcsóbb, bár nem tudhatom pontosan, mert én a büdös életben nem fizettem még szexért. sőt, még a fent említett golddiggerekkel is rendszeresen kifizettettem a kaja, stb felét az étteremben (ezt az egyik nagyon zokon is vette, hogy milyen sóher vagyok már, mire közöltem vele, hogy félreért, én éppen azért engedem meg hogy felesben fizessünk, mert tisztelem benne az individualista nőt és nem akarom megalázni - hahaha :).

A helyzet az, hogy mindig is távoltartottam magam a prostituáltaktól, bármilyen formában is jöjjenek, de ahogy írtam, néha egész közel került egy-egy, egyszerűen azért, mert nem mondta meg, hogy kurva, és nem volt a homlokára írva, sőt, szerintem magának sem vallotta be, szóval volt olyan, a leghosszabb idő talán, amikor egy 4-5 hónap alatt esett le, hogy dehát ez egy pénzremenős ringyó-kurva (a számlabenyújtós fentebb), addig nagyon profin tolta az önálló, független nő szerepét. Számlával akkor jött elő, amikor végső elkeseredésében belátta hogy más trükkökkel egyszerűen nem tud belőlem pénzt kisajtolni (eleve nem tudom miért engem szemelt ki erre a célra).

Viszont ugyan ma még megengedhetem magamnak azt, hogy ingyen és büszkén dugjak meg bárkit, de azért azt látom, hogy 50-60 évesen ez már nem biztos, hogy így lesz.

És jó érzés ezért a fenti kommenteket olvasni, mert így már előre láthatom, hogy amire egy öreg, öregszagú, löttyedt, bűzös, retkesfogú kopasz gusztustalan geci vén fasz leszek, addigra csak egy kis pénzt kell összegyűjteni, és mindig lesz valami kis 20 éves feltörekvő ribi, akinek a száját kitörölhetem a szotyvadt, hernyós faszommal, sőt krákogva-felköhögve még a slejmet is beleköhöghetem a hajába, azt is mosolyogva fogja tűrni.

Tehát jó érzés látni, hogy öreg koromban is fogok majd jókat dugni, csak akkor már nem a külsőmet, meg az eszemet, hanem egyszerűen csak a pénzemet kell majd használnom, és sohasem leszek magányos.

dH2K · http://dh.squidcode.com 2011.10.19. 09:51:55

Talán még meg sem született az a kis ribanc, akinek 60 éves koromban először fogok majd a melle közé szorított friss diplomájára élvezni.

mrbateman 2011.10.19. 10:04:25

@dH2K: bazdmeg ez olyan gyönyörű, h. már költészet!

Amúgy a fent leírt jakuzzis példánnyal semmi gond nincs. Ő felajánlott egy terméket, tételes árajánlatot is csatolva, ezek után már csak árazási kérdés, h. neked megéri-e azt az összeget az ő "társaság", ha igen akkor jogok és kötelezettségek tisztázása, teljesítési igazolás, számla, pénztár.
Arra figyelj, h. a pótmunkák és hibás teljesítések tárgyköre megfelelően legyen definiálva!

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.10.19. 10:13:03

@mrbateman: Pizkától kérhet szerződéstervezetet. Persze nem ingyen.

mrbateman 2011.10.19. 10:17:43

@altoid: Na ja, az sem lesz olcsó, és még élvezet sem lesz benne!
Amúgy nőben, brókerben és jogászban soha nem szabad bízni!:-) (állítólag kurva mindegyik...a kommentelők persze kivételek)

Circus 2011.10.19. 10:30:19

@dH2K: hinyje, be szépen megírtad :)

a kulcsa az egésznek, hogy sokszor nincs a homlokára írva, tehát, az ember még akár szerelembe is eshet, és ez a borzalmas a végén (mármint, ha aranyásó kiderül és odébbáll szenvtelenül).

Vagy ha menet közben jön meg az étvágya, hiszen az evolúció is a folyamatos fejlődésről szól, és véletlenül találkozik valakivel, akiben megvan a telér...

Amúgy a klasszikus amerikai sztereotípia, a HTB anyuci (akinek nem kell dolgoznia) unatkozik és mellémegy az működik még?

A kínain leakadtam kicsit, de igaz lehet, volt idő, amikor elgondolkodtam, hogy onnan keresek valakit, lehetőség lett volna rá :)

lárvalányhaj 2011.10.19. 10:33:33

@dH2K:

"És jó érzés ezért a fenti kommenteket olvasni, mert így már előre láthatom, hogy amire egy öreg, öregszagú, löttyedt, bűzös, retkesfogú kopasz gusztustalan geci vén fasz leszek, addigra csak egy kis pénzt kell összegyűjteni, és mindig lesz valami kis 20 éves feltörekvő ribi, akinek a száját kitörölhetem a szotyvadt, hernyós faszommal, sőt krákogva-felköhögve még a slejmet is beleköhöghetem a hajába, azt is mosolyogva fogja tűrni."

Úgy írsz erről, mintha valami nagyszerű és irigylésreméltó dolog lenne az, hogy valami feltörekvő kiscsaj a pénzedért cserébe undorral elviseli, hogy a közelébe menj.

dH2K · http://dh.squidcode.com 2011.10.19. 10:35:18

@Circus: A kínai (golddigger) nőkről pedig egész könyvtárnyi anyagot írtak már, ezzel érdemes talán kezdeni: middlekingdomlife.com/guide/narcissistic-types-chinese-women.htm

dH2K · http://dh.squidcode.com 2011.10.19. 10:38:12

Itt ugyan még csak nem is említik a golddigger kifejezést, de a táblázat első oszlopából idézve, nem tudom, hogy hova tehetném ezt a jellemzést leginkább:

"Consciously feels and maintains a grandiose self of self-importance. Knows she is special and both expects and demands special treatment from others. Is extremely hypersensitive to criticism and perceived disapproval of any kind and will not tolerate it. Surrounds herself with other beautiful or special people who can reflect back or mirror her own grandiose sense of self. Is extremely manipulative and exploitive of others. Is often jealous or envious of others and believes others are jealous or envious of her. Has constant fantasies of unlimited success, money and power. Lacks genuine empathy and can only relate to or “love” others who provide her with ongoing narcissistic supplies."

Sajnos belefutottam élőben ilyenbe is, súlyos élmény volt. Szép volt, okos, számító, hideg, rafinált, nagyon profin végezte a munkáját.

Természetesen ismerek kedves, okos, aranyos ázsiai nőket is, nem csak ilyen rihe-tipusúakat, de hát sajnos ilyenbe is belefuthat az ember.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.10.19. 10:46:45

@mrbateman: Az ügyvédi iroda pénzért szolgáltatást nyújt és ha jól csinálja valóban közel áll a prostitúcióhoz. Vannak egyéni ügyvédek, akiknél fizetsz, megírja a szerződésed, levizsgáztatja a kutyád, megnyeri a pered. Fizetsz, elmész, nem tartoztok semmivel, ha jó volt visszamész és fizetsz megint. Vannak a nagy társas irodák, millióegy fixet kapó jelölttel és junior ügyvéddel, ahol a principálisnak fizetsz, azt hiszem ilyen intézmény is van a prostitúció világában :-) És aztán van a szerető, akit Szacsvay László szokott eljátszani, a család idős ügyvédje, belső titkok tudója, szegény nagyapa régi vadászcimborája személyében. Van háremhölgy, ezt in-house lawyernek hívjuk, ő ugyan egy független nő, de koszt-kvártélyért árulja jogi bájait. Eltérően a kurvák világától, a kirendeltek, pártfogók és ügygondnokok személyében van szociális szolgáltatás, kevés pénzért, de egyezően a kurvák világával az ilyen szolgáltatás vagy szar, vagy meg kell rendelni a magánrendelést. :-)

dH2K · http://dh.squidcode.com 2011.10.19. 10:51:33

A fenti kínai blogról ezt még beidézném, jó kis sztori:

"I first met 23-year old Candy through an online dating service. I was frankly surprised at how quickly she answered my private message to her. We exchanged Yahoo Messenger IDs and then spent about two hours chatting online. She told me that all she was interested in was meeting a good man who could love her: that’s all. She wasn’t interested in a man’s wealth or his possessions, she wrote. She indicated that she had broken up with her first and only boyfriend about six months ago, another American who was 42 years older than her, and that she was ready to start a new relationship. Aside from all that, she was also probably the prettiest girl I had ever seen in China, so all of this was really hard for me to believe. But I wanted to believe, so I agreed to pay for a ticket for her to fly her up to meet me.

When I met her at the airport, I couldn’t believe my eyes: She was even prettier in person than she was in her photos. Inside the taxi, on the way to back to my apartment, I got the distinct impression that something was wrong, that she was distracted somehow, but I tried not to attend to that—I hoped that maybe I was just imagining it because I was so nervous and excited.

When we finally got to my apartment, she simply dropped the bags she had been carrying right next to the door and broke some bottle containing a liquid that then proceeded to leak all over the floor. She didn’t seem the least bit concerned by it and I was the one who would eventually clean it up the next morning.

After she was settled in, and we were both seated at the dining room table, I asked her to tell me what was really going on. I commented on how I realized a girl like her could get any man she wanted, so why would she be interested in a 30-year old guy like me who hadn’t accumulated much wealth and only had a four-year college education? After starring at and sizing me up for what felt like an eternity, while weighing all her options, she then proceeded to tell me the truth. As it turned out, she had lied about everything. She had not broken up with her 65-year old boyfriend at all. She was with me because they had a big fight after he had refused to marry her again. She admitted that her only interest in me was to get a visa to America. She wanted me to marry her and bring her to the states as soon as possible (she seemed to have no real idea about the length of time it took to get a marriage visa). She even offered me $20,000 USD if I would agree.

It’s hard to describe, but I don’t think I had ever been more heartbroken and disappointed than I was at the particular moment in time. I had never been married before so I was looking for a real wife, not a business deal, and I told her so. I then asked her to book a return flight back to her 65-year old boyfriend the next day. That was my third and last try with a Chinese girl. Although I remained in China for another two years before returning back to the states, I never dated another one again. I wouldn’t dare.

I recently received a message from Candy. Leonard finally agreed to marry her and her big dream came true: She has been living in California for the past five months. She also asked if I would come visit her because she wanted to have sex with a much younger man. When I told her that I wasn’t interested, she replied that she had already found a much younger and richer man to marry her after she gets her Green Card and divorces Leonard.

I actually felt sorry for the poor bastard. He probably has no idea."

dH2K · http://dh.squidcode.com 2011.10.19. 10:59:48

Tibi, Sajnálom, azt hittem, egészen témába vág. De abbahagyom, mert hajnali két óra van már itt.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.10.19. 11:02:02

@Circus: "a kulcsa az egésznek, hogy sokszor nincs a homlokára írva, tehát, az ember még akár szerelembe is eshet, és ez a borzalmas a végén" - Az a helyzet, hogy itt is kettőn áll a vásár. Két férfitípus van, aki ideális préda az aranyásók számára:

1, A pénzes geciláda - ez minden szempontból méltó partnere a pénzéhes ribancnak, kapcsolatuk egyenlő felek párbaja, a végén az erőviszonyok alakulásának megfelelően szívatja meg az egyik a másikat.

2, A szerencsétlen balek - na ő az igazi áldozat, az aranyásónak pedig az igazi főnyeremény. Általában súlyos pinahiányban szenvedő Aranyos Srácról van szó, aki 25-30 éves koráig legfeljebb szárazbarátként jöhetett szóba a jobb csajoknál. Viszont emellett jól tanult, és az egyetemet elvégezve, egy multis állással hirtelen jó parti lett belőle. Amikor lecsap rá az első viszonylag vállalható külsejű ribanc, az Aranyos Srác azt sem tudja, hová legyen boldogságában, hogy végre ő is kell valakinek. Innentől kezdve bármit megtesz az "igaz szerelme" kedvéért, akinek csak arra kell ügyelnie, hogy továbbra is megfelelően alacsonyan tartsa a tag önbizalmát, nehogy az rájöjjön, hogy most már akár más nőt is találhatna. Ezt a húzdmeg-ereszdmeg taktikát az első gyerekig nehéz csak alkalmazni, utána már megy magától is a dolog. Ilyen egyszerű ez, még különösebb ész sem kell hozzá, csak némi önfegyelem.

Circus 2011.10.19. 11:05:32

@Modor Tibi: ez már Neked is sok(k)? :)

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.10.19. 11:06:54

@altoid: na igen, óvni kell a többi nősténytől, főleg a munkahelyen mert ha megérzik a pinaszagot rajta, vége a dalnak :-)

dH2K · http://dh.squidcode.com 2011.10.19. 11:10:10

@altoid: Már aludnom kellene, de ez egy nagyon szép hozzászólás volt. Alapvetően mindkettőre láttam példát a környezetemben. Ami még eszembejutott az életvitelszerű kurválkodást űzők körében az a fantasztikus készség, ahogy kiszagolják és felmérik az áldozat vagyonát és adakozási kedvét. Ideig-óráig lehet őket hülyíteni egyébként ezen a vonalon (ha már felismertük hogy milyen kis materialista ringyócska próbálja éppen felmérni a bankszámlánk méretét), de amint bizonytalanságot, anyagi zavart, félelmet észlelnek - igen kifinomult szaglásukkal - azonnal dobbantanak a következő ügyfélhez, vissza se nézve. Persze ha később eljut hozzájuk a hír, hogy a már egyszer hátrahagyott balek éppen a világ másik oldaláról jön vissza nyaralásból, akkor foguk között szisszenve bazmegelnek egyet magukban, visszaírják a listájukba a balek nevét, és a legédesebb negédes nyájaskodó hangjukat bekészítve már tárcsázzák is a számát.

Circus 2011.10.19. 11:11:37

@altoid: 2. típus jelentkezem :)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.19. 11:28:07

@dH2K: mivel nem érted, elmagyarázom: nem az idézéssel van baj, hanem hogy egy az egyben, fordítás nélkül angolul raksz be egy idézetet. Lehet, nem érted, miért gáz ez, de nem baj...

lárvalányhaj 2011.10.19. 11:35:46

@altoid:

Azt nem értem, hogy hogy van az, hogy egy olyan ember, aki az élet minden más területén sikeres, a csajokkal ilyen nehezen boldogul. A siker önbizalmat ad, és kisugárzik az élet minden területére... vagy nem?

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2011.10.19. 11:38:16

@dH2K: a primitív angol nyelvet leszámítva témába vág.

Amúgy jók a kommentek, úgyhogy én csak a szépre emlékszem ;))

modoros.blog.hu/2011/10/18/hogyan_fogjunk_magunknak_gazdag_pasit/fullcommentlist/1#c14728798

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.10.19. 11:52:53

@lárvalányhaj: Az a baj, hogy a sikeres élethez nem feltétlenül ugyanazok a tulajdonságok kellenek, mint a sikeres csajozáshoz (legalábbis 17-25 év között). Az ember könnyen lehet egyszerre jó parti és szexuálisan kiéheztetett lúzer...

lárvalányhaj 2011.10.19. 12:00:44

@altoid:

Azért fura a dolog, mert pl. ahhoz, hogy az ember érvényesülni tudjon egy multinál, határozott fellépés és jó kommunikációs készség kell. (Persze IQ és szakmai kompetencia sem árt, de nem szükséges feltétel.)
Hogy lehet az, hogy egy ember az élet egyik területén képes határozottan fellépni és jól kommunikálni, a másik területén pedig nem?
(Nem baszogatás, kíváncsiság.)

Az általam ismert szárazaranyos srácok zöme azért olyan, amilyen, mert egyik tulajdonság sincs meg bennük.

Sand Lover 2011.10.19. 12:34:41

@lárvalányhaj: “Hogy lehet az, hogy egy ember az élet egyik területén képes határozottan fellépni és jól kommunikálni, a másik területén pedig nem?”

Egy tipp: EQ
Ahhoz, hogy valóban sikeres legyél, nem elég az IQ, mert intelligens emberből sok van, de akik érzelmileg is intelligensek, sikeresen alkalmazkodnak, felismerik, hogy helyzetekben hogy kell viselkedni, mit kell mondani, széles a kapcsolati hálójuk, stb. Érdeklődőek, empatikusak, vagy ha nem, meggyőzően tudják ezt mutatni.

Csak egy példa: van egy pár ffi ismerősöm, akik teli vannak sérelemmel, mert a nők “kicsesztek” velük, meg “minden nő k*rva”. Sajnos ők nem ismerték fel – pedig mondogattam nekik egy időben – hogy sérelmei mindenkinek vannak, de panaszkodásból meg vádaskodásból nem lesz szex szombat este. Mézzel könnyebb legyet fogni, mint ecettel.
Aki érzelimleg is intelligens, felismeri, hogy az általánosítás hülyeség, hogy maga is részese volt a játéknak, tehát ő is hibás a történtekben, helyére teszi a dolgokat és továbblép.
Aki meg képtelen erre, az hiába jó a munkájában, hiába tud kommunikálni a főnökével, külföldi partnerrel, stb., valahogy nem fog jól járni. Ugyanazokat a köröket fogja végigjárni, persze sosem fogja megérteni, hogy miért.

Urban Gorilla · http://urbangorilla.blog.hu/ 2011.10.19. 12:46:15

@dH2K:
A világ egyik leggennyesebb modorossága magyar nyelvű blogra vagy fórumra angol nyelvű írást hosszan idézni mindenfajta fordítás vagy magyar tartalmi utalás nélkül.

Az illető nagyon is jól tudja, hogy az emberek jórésze nem érti tökéletesen, van, aki sehogy, de ha adna segítséget, akkor nem tudná azt a látszatot fenntartani, hogy neki az angol nyelv olyan természetes, mint a magyar, és neki gyakorlatilag teljesen mindegy, milyen nyelven fórumozik, blogol, kommentel. Ő már egy haladó, a nyeelveket játékosan és könnyen kezelő új világ letéteményese. És nem habozik ezt a pór nép tudtára adni ilyen eszközökkel.

Anni* 2011.10.19. 12:54:25

Hű, eszembe jutott, hogy a témában az anya (ill. később anyós)-típusokat is meg lehetne nézni. Például mikor anyuka a panel/lakótelepi miliőből egész életében azt sulykolja a lányába, hogy jó partit kell fogni, jó partit kell fogni, aztán ha a lánykának sikerül valami belvárosi úrifiút kifognia, akkor meg jön a sírásrívás anyuka részéről, hogy de hát a veje lenézi őt, meg a lányát is ellene fordítja, az unokáját tőle visszatartja, stb.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.19. 12:55:05

@Urban Gorilla: amúgy régóta mondom, igazán cool arcok már csakis latin/francia/óbelga idézetekkel operálnak.

mrbateman 2011.10.19. 13:05:12

@vészmadár (pica pica): én már bekészítettem az 1001 lovári közmondás c. művet, amivel biztos vagyok benne, h. a témák 99%-hoz passzoló frázist tudok majd alkalmazni/ pl: nem mind árány ámi fénylik/

Édy, aki Endre 2011.10.19. 13:09:32

@lárvalányhaj: "Hogy lehet az, hogy egy ember az élet egyik területén képes határozottan fellépni és jól kommunikálni, a másik területén pedig nem?" Egy ismerősöm lehet egy példa erre. Alapból nagydumás fickó - művészlélek -, de amikor odakerül, hogy befűzzön valakit, aki neki bejön, csak a korábbi sablonjait tudja puffogtatni. Fél óra ezek összesített időtartama. Ha a hölgy szűkszavú és jó hallgatóság, akkor rövid időn belül elfogynak ezek a bevált sablonok és jön az ööööö... :) Avagy: Másutt sem olyanok mindig, csak olyannak tűnnek. Persze ez tanulható és fejleszthető.

Édy, aki Endre 2011.10.19. 13:14:28

@vészmadár (pica pica): Ej és ha tudnánk, hogy a belgák milyen nyelvet beszéltek, sokkal könnyebb dolgunk lenne tőlük idézni. :)

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.10.19. 13:15:25

@vészmadár (pica pica): színes pina non dextróza, ahogy a cukoripari mondás tartja.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.19. 13:20:51

@Édy, aki Endre: vannak belső infóim, de erről bővebben... hisz tudod...

a jövő a mindentbírás reményének emlékezete. hehe

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.10.19. 13:21:47

@Édy, aki Endre: írd le franciául és flamandul is, zeker ist zeker.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.10.19. 13:24:16

@lárvalányhaj: ezért írtam a "17-25 év között" kitételt. Sajnos ebben a korban a legerősebb a libidó, viszont ugye Aranyos Srác még diák, tehát nincs della, amire ragadnak a csajszik. Márpedig della nélkül szexinek kéne lenni, márpedig egy okos, illemtudó tanulógép nem az. Így az Aranyos Srác 25 éves koráig akkora kudarcélménytömeget halmoz fel, hogy utána már a sikeres karrier sem feltétlenül ad neki önbizalmat. Ezt használják ki az aranyásók, akik "nagy kegyesen" megengedik neki, hogy elhalmozza őket minden földi jóval.

Édy, aki Endre 2011.10.19. 13:27:56

@Professor Pizka: Ja, hogy "ezek a belgák"!? Vazze, én még leragadtam óbelgailag Cézár idejében. :)

Édy, aki Endre 2011.10.19. 13:32:46

@vészmadár (pica pica): "vannak belső infóim, de erről bővebben... hisz tudod..." Nem ér a konteótopicból másolni. :)

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.10.19. 13:41:06

@altoid: ezért van az, hogy amit ma férfiaknál is mint a "szüzesség elvesztését" emlegetnek, azt régen felszabadulásnak mondták, mint a mesterlegénynél. Onnan hogy egyszer működött, már mindig fog működni. Legalábbis én így hallottam :-)

KürtiT (Tromb74) 2011.10.19. 14:08:40

@dH2K: "Talán még meg sem született az a kis ribanc, akinek 60 éves koromban először fogok majd a melle közé szorított friss diplomájára élvezni."

Ez olyan szép. Megpróbáltam versbe foglalni.

Most még mag se az a kedves,
De keble majd magomtól nedves.
Tanulmányait fényesen megkoronázva
Lesz kéjesen nedvem a diplomára rázva

mrbateman 2011.10.19. 14:29:41

@KürtiT (Tromb74): Valószínűleg 60 éves korra már csak a fáradtságos kimaszírozás marad, de ez mit sem von le az élvezeti értékből, elvégre a számla ki lesz fizetve. Nehogymár kemény faszt is akarjon a ribanca! Az én pénzeméééé?

KürtiT (Tromb74) 2011.10.19. 14:45:32

@mrbateman: Fene tudja, 60 év még nem a világvége, ha jól karbantartja magát valaki. Azért havi két alkalomnál többel nem igen kell terhelni a büdzsét.
Inkább az az érdekes, hogy valakinek ez elég ahhoz, hogy ne érezze magát magányosnak.

mrbateman 2011.10.19. 14:57:35

@KürtiT (Tromb74): Úgy legyen! Meg az is kérdéses, h. milyen az a papír...én nem akarom lefitymázni senkinek sem a végzettségét, de egy PTE-FEEFI-s papír seggtörlésen kívül mésra nem jó. Ellenben egy Károli Gáspár/Pámány papírra verni, már mámorítóan perverz képzettársításokat generálhat. Pannonhalmi érettségi pláne, bár - lévén fiúiskola - az másik sportág!

KürtiT (Tromb74) 2011.10.19. 15:24:44

@mrbateman: Hát ezen a megközelítésen még nem gondolkodtam el. Talán egy közgazdasági - jogi kombináció lehet a legütősebb, valamelyik nagynevű egyetemről.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.10.19. 18:25:18

@Professor Pizka: Kihagytad a magas, combos, homokóra alkatút. Egyébként meg én Múzsa vagyok! Csak hogy tudd. Szóval úgy forgasd a mondandódat.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.10.19. 18:29:47

@neccharisnyás útonálló: hát, ha ilyen bitang jó nő vagy, akkor szegény művésznek nemcsak a műve lesz aere perennius :-)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.10.19. 18:44:25

@Professor Pizka:
Ahova az Ördög nem ér el, oda nőt küld.

Egy sem kurva, mind királylány. Volt már?

Valaki mesélje már el nekem, mi a jó egy 70 rugós manikűrben! Hol lehet olyat kapni? Tán jobb is, hogy nem tudom. Így nem kell áfás számlát adnom a zuramnak a havi szépészeti beavatkozásokról.

Najó, és még egy. Volt szó itt a "pénzt kiszagoló némber"-ekről. És mi van azokkal, akik meg a jelölt IQját mérik fel fél perc alatt? Nomeg a kocsmában-könyvtárban megtalálható jányokról? Ideális randi az uraknak? Könyvtárban ismerkedés betetőzése egy kocsmai iddogálás közepette? :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.10.19. 18:47:23

@mrbateman: Hefner papa megoldotta. Bár ő mintha már rég nem 60 lenne.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.10.19. 18:56:01

@neccharisnyás útonálló: a 70 rugós manikűrről fogalmam sincs, eddig minden nőm saját kasszán szépítkezett, és ezen már vén vagyok változtatni. Meg nem is akarok. :-)

A másik témában is szűkös felvilágosítást tudok csak adni. A könyvtárban is bele lehet nyúlni a nemjóba, ezt tapasztalatból mondom, de nem mennék részletekbe mert atyámtól úgy tanultam, hogy: ha szidunk egy nőt akire egyszer már ráfeküdtünk, magunkat minősítjük, miért feküdtünk rá újra?

Az erkölcsök és az ész között nincs valami erős korreláció. Lehet buta ám erkölcsös teremtést kifogni és intelligens, számnító kígyót is. Talleyrand-tól kérdezték meg egyszer, hogy miért veszi körül magát nagyon szép ám nagyon buta nőkel. Az abbé így válaszolt: mert a buta nő csak magát tudja kompromittálni...

Azt meg Szerb Antal írta, hogy az okos nőnek az esze előtt kell földig hajbókolni. Az ilyen nő magának azzal bókol, hogy az IQ-t méri fel percek alatt. Ez így van. Miután megnézte legalább nagyjából a külsejét :-)

Mc_Fly 2011.10.19. 19:23:48

@altoid: azt a b.k. életbe, jó tudni, hogy mire számítsak, eléggé stimmel a deskripció, életkor is pont 25:D

Én azért valahogy úgy képzelem, hogy egy 2-300 közötti normálisabb diplomás (mérnök/infós/multis) fizetéssel kishalnak számít az ember ezeknek. Mármint ha a hölgy nem hajlandó dolgozni, csak vinni, ennyiből nem lesz rendszeres külföldi nyaralás meg luxusélet

dH2K · http://dh.squidcode.com 2011.10.19. 19:32:12

Na, gondoltam lefordítom a fenti hosszú angol idézetet, hogy ne csak az au-pair családba született Angelok és a felsőértelmiségi kávéházban a kiadókat fikázó réteg legyen képes megérteni. A fordítás béna, és szabados lesz, de bennem - mint megannyiszor - alapjában véve a jószándék dolgozik most is.

"A 23 éves Candy-vel egy online társkeresőn keresztül találkoztam először. Őszintén meglepődtem milyen gyorsan válaszolt a privát üzenetemre. Megadtuk egymásnak a Yahoo Messenger azonosítóinkat és majd két órát cseteltünk online. Azt mondta hogy őt csak az érdekli hogy találkozzon egy tisztességes emberrel akit ő szeretni képes, ez mind. Azt írta nem érdekeli hogy az illetőnek mennyi vagyona vagy tulajdona van. Jelezte hogy az első (és egyetlen) barátjával kb. 6 hónappal ezelőtt, egy másik amerikaival aki 42 évvel volt idősebb nála, és hogy ő a maga részéről készen áll egy új kapcsolatra. Mindemellett, talán ő volt a leghelyesebb lány akit valaha láttam Kínában, úgyhogy elég nehéz volt ezt az egészet elhinnem. De szerettem volna elhinni, szóval beleegyeztem hogy kifizetem neki a repülőjegyet hogy meglátogathasson.

Amikor találkoztam vele a repülőtéren, alig hittem a szememnek: élőben még sokkal szebb volt mint a fotókon. A taxiban, ahogy a lakásom felé mentünk, különös érzésem volt hogy valami nincs rendben, valahogy zavartnak tűnt, de próbáltam nem figyelni erre - reméltem hogy csak képzelődöm mivel olyan ideges és izgatott voltam.

Amikor végre megérkeztünk a lakásomba, ő egyszerűen ledobtam a táskáit amiket hozott közvetlen az ajtó mellé mire eltört néhány üveg benne és valami folyadék kezdett szivárogni a padlóra. A legkevésbé sem látszott rajta hogy érdekelné a dolog, és én voltam az aki végül a következő reggel feltakarította ezt.

Miután letelepedett, és mindketten az étkezőasztalnál foglaltunk helyet, megkértem, hogy mondja el, mi történik valójában. Megjegyeztem hogy tudom, hogy egy olyan lány mint ő akármelyik fickót megkaphatja amelyiket csak akar, szóval miért érdekelné őt pont egy 30 éves fickó mint én aki nem gyűjtött össze túl nagy vagyont és csak egy négy éves egyetemi végzettsége van? Miután jól megbámult és felmért, ami egy örökkévalóságnak tűnt, mérlegelte a lehetőségeit, majd beleegyezett hogy elmondja nekem az igazságot. Amint kiderült, hazudott mindennel kapcsolatban. Egyáltalán nem szakított a 65 éves barátjával. Azért volt csak velem, mert összevesztek mivel a pasas egyáltalán nem akarta feleségül venni őt. Bevallotta, hogy az egyetlen dolog ami miatt érdekes voltam neki hogy kapjon egy vizumot Amerikába. Azt akarta hogy vegem el feleségül és hozzam az államokba amilyen gyorsan csak lehetséges (úgy látszott nincs valós ismerete arról mennyi időt vesz igénybe egy házassági vizum beszerzése). Még 20.000 dollárt (5 millió forintot) is felajánlott ha beleegyeznék.

Nehéz szavakkal leírni, de nem tudom hogy törték-e jobban össze a szivem vagy voltam-e csalódottabb valaha mint abban az adott pillanatban ott. Sohasem voltam házas előtte és én egy igazi feleséget kerestem, nem egy üzleti ajánlatot, és ezt meg is mondtam neki. Ezután megkértem hogy foglaljon egy visszafele repülő járatot a 65 éves barátjához másnapra. Ez volt a harmadik és utolsó próbálkozásom kínai lánnyal. Bár továbbra is kínában maradtam még két évig mielőtt visszatértem az államokba, sohasem randiztam többé. Már nem volt hozzá bátorságom.

Nemrég üzenetet kaptam Candy-től. Leonard végül beadta a derekát és elvette feleségül és az ő nagy álma valóra válhatott: Már öt hónapja Kaliforniában él. Továbbá megkérdezte hogy meglátogatnám-e őt mivel szeretne lefeküdni egy fiatalabb férfivel. Amikor megmondtam neki, hogy engem nem érdekel a dolog, azt válaszolta hogy már talált egy jóval fiatalabb és gazdagabb férfit aki el fogja őt venni feleségül amint megvan a zöldkártyája és elvált Leonardtól.

Éppenséggel sajnáltam a vén nyomorultat. Neki talán fogalma sincs az egészről."

A Tyne folyó déli partja 2011.10.19. 19:35:18

@mrbateman: tiltakozom! én jó kislányként jártam anno kocsmába!:) (meg könyvtárba is. gyülekezetbe csak addig, míg kényszerítettek a hittanórákra.)

dH2K · http://dh.squidcode.com 2011.10.19. 19:39:15

@Mc_Fly: Igy van, Mo-i viszonylatban az ilyen cicák elsősorban az étterem/szolitulajdonos/bártulajdonos vállalkozói rétegre buknak. Ráadásul ezen vállalkozói rétegnél az oldalbarbie státuszszimbólum is egyben, kell hogy mutatós legyen, tehát természetes, hogy ugynaúgy költ rá, ahogy a fekete sötétített ablakú bmw-jét is rendszeresen elviszi a tisztítóba. Egyébként itt San Franciscoban is ismerek rengeteg olyan charmos, jóképű 50-es bártulajdonost, akinek huszonéves barátnőik vannak (akik általában náluk kezdtek dolgozni a bárban és onnan lettek kiszelektálva). Egyébként ezek sokszor diplomás, kitaníttatott egyedek (persze itt az egyetemi hitelt azt éveken át törlesztik vissza hitelből, jobb ha ezeket a számlákat cukorapu fizeti, a kedves, fiatalos, jó fej 50-es csóka).

A Tyne folyó déli partja 2011.10.19. 19:45:18

@altoid: ha apuci pénzét használja, akkor lehet neki, nem? vagy akkor már nem lesz aranyos srác?

dH2K · http://dh.squidcode.com 2011.10.19. 20:01:29

@Mc_Fly: Így van, egy kitenyésztett ribi az nem fog beülni a marutiba, meg egy 10 éves kocsiba sem, főleg amikor a barátnőit a kopasz kigyúrt barátaik mind nagy fekete bmw-vel viszik bulizni, ahol a csajok egymás seggéről szívják fel vihogva a kokaint - a csóró pályakezdő mérnök / egyetemista / multis egy bejelentett, leadózott 2-300-as keresetből örül ha maga meg tud élni és egy kicsit félre tud tenni, nem való az olyannak az ilyen vérszomjas puma, kicsinálná a srácot két perc alatt egy tapasztaltabb kurva, aki már 19 évesen rutinosan egyensúlyozott három vállalkozó faszt a szájában.

dH2K · http://dh.squidcode.com 2011.10.19. 20:04:30

Végszónak annyit írnék, hogy "aki kurvaként él, kurva által vész el". Mert igen, férfiben is van olyan férfikurva, meg vállalkozókurva, aki ugyanolyan gennyes vehemenciával fog (nagyon helyesen) visszagyakni az ilyen aranyásó nyomorultakra, ahogy azt ők kigyakorolták és tökélyre fejlesztették már hánytatott, sokat nélkülözött gyerekkoruk során.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.10.19. 20:11:03

@Animacs (a Tyne folyó déli partja): Ha apuci pénzét használja, akkor nagy valószínűséggel nem Aranyos Srác, hanem pénzes kis geciláda lesz.

@Mc_Fly: @dH2K: Ne a "vállalkozókkal" futó bombanő luxuskurvákra gondoljatok, nekik egy középosztálybeli Aranyos Srác tényleg nem pálya. Inkább a külsőre egy-két fokozattal gyengébb, de még mindig mutatós kis ribikre, akik vagy nem voltak elég jók a BMW-s kasztnak, vagy már lecserélték egy fiatalabb évjáratra, és "meg akarnak állapodni". Kereslet-kínálat törvénye ugyebár.

dH2K · http://dh.squidcode.com 2011.10.19. 20:11:31

Még egy fordítással tartoztam:

(A narcisztikus kínai nők jellemzése)

"Saját fontosságát mindennél tudatosan nagyobbra értékeli és érzi. Tudja hogy ő különleges ezáltal különleges bánásmódot vár el és követel másoktól is. Borzalmasan túlérzékeny a kritikára és semmiféle ellentmondást nem tűr. Más szép és különleges emberekkel veteti körül magát akik visszatükrözhetik az ő saját nagyságát. Borzasztó manipulatív, kihasznál másokat. Gyakran féltékeny másokra és úgy hiszi hogy mások féltékenyek rá vagy irigylik őt. Folyamatosan fantáziál végtelen sikerről, pénzről és hatalomról. Híjján van bármiféle őszinte empátiának és csak olyanokhoz tud tartozni vagy olyanokat tud "szeretni" akik folyamatosan kielégítik a saját narcisztikus szükségleteit."

No, akkor kellemes napot mindenkinek! :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.10.19. 20:22:31

Az megvan, mikor hőgyemény hozzámegy külföldi pasashoz, mert... khm KÜLFÖLDI. Kiköltözik, gyerek. 3-4 évvel később egymásra unnak, elválnak, anyuka hazahozza Mo.-ra a gyereket. Aztán csodálkozik, hogy egy nap kommandósok teperik le a tanya udvarán.
VAGY
Gyerekkel akar maradni, ezért nem jön haza, és egyedül, kiszolgáltatottan tengődik egy vadidegen országban.
Ejj, beszép a passport-szerelem!

dH2K · http://dh.squidcode.com 2011.10.19. 20:26:14

@neccharisnyás útonálló: Én ennek egy olyan változatát ismertem, hogy (leendő) anyuka már nagyon nagyon akar osztódni, biológiai óra kattogásától már szétpattan a feje. Külföldön, menő helyen dolgozik, az első szerencsétlen géndonorral beindíttatja a láncreakciót, osztódik, gyerek. Kevesebb mint egy év után csúnya összeveszés, anyuka hazamegy Mo-ra. Apuka a tengerentúlon, Anyuka viszont nem mehet oda többet, legalábbis gyerekkel biztosan nem, mivel a gyermek külföldön született, külföldi állampolgár és többet nem vihetné haza. Így most Mo-n ragadt a külföldi állampolgár gyerekével, aki aput a büdös életben nem fogja látni valószínűleg soha. De küldetés teljesítve, genetikai kód lefutott, kettes pálya (gyereknevelés) elindult. Igaz, egyedül, szingliként, de hát a modern világban ez amúgysem ciki, hanem inkább elvárás.

A Tyne folyó déli partja 2011.10.19. 20:30:16

@dH2K: "mivel a gyermek külföldön született, külföldi állampolgár"
az nem biztos, az országfüggő. pl. errefele nem lesz automatikusan brit, csak mert itt született. ha az egyik szülő brit állampolgár, akkor kérhetik persze, de automatikusan nem lesz az.

amúgy meg: nem vihetné haza? EUn belül szerintem bárhova.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.10.19. 20:33:56

@Mc_Fly: Amúgy ha el akarod kerülni fentebb felvázolt sorsodat, ne vegyél el olyan nőt (akkor sem, ha nagyon hiányzik a dugás), aki:

- sokkal butább nálad
- lusta
- nem tudná magát eltartani nélküled
- BÁRMIBEN hazudott neked, akár egy alkalommal is

Az utolsó pont az, ahol sok férfi elcsúszik, főleg az Aranyos Srác típusú, mert azt hiszi, biztosabban magához köti a nőt, ha az függ tőle anyagilag. Pedig éppen az ellenkezője igaz: ha tudod, hogy a csaj amúgy simán ellenne nélküled, jó eséllyel tényleg kedvel.

dH2K · http://dh.squidcode.com 2011.10.19. 20:34:38

@Animacs (a Tyne folyó déli partja): Hát itt nem EU-n belüli, hanem a nagy víz két partján átívelő történetről volt szó.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.10.19. 20:34:53

@dH2K: @Animacs (a Tyne folyó déli partja):
Ezekből van a balhé, hogy aláírt Mo. valami nemzetközi egyezményt, aminek a tartalmát a józan paraszti eszemmel úgy bírtam felfogni, hogy a gyerek állampolgársága azé az országé, ahol már kicsit élt (születése után) és azzal, hogy anyuka önkényesen (vagy nem)hazacipeli az Ő szülőhazájába, emberrablást követ el, miniben.
De majd a jelenlévő jogot végzettek biztos kiokosítanak, hogy mégse olyan kerek az az alma, mint aminek gondolom. :D

dH2K · http://dh.squidcode.com 2011.10.19. 20:37:01

@altoid: A hazugságnak vannak kifinomultabb formái is. Például amikor három fasszal a szájában gurgulázik egy kapualjabn egy sarokkal arrébb miután elment tőled, hogy ki tudja fizetni a parkolóórát mert épp nincs nála apró, és arról nem beszél, akkor az nem hazugság, hanem egyszerűen nem tudsz róla, fel sem merül benned, ezért rá sem kérdezel, ezért hazudni sem fog róla sosem.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.10.19. 20:37:33

@altoid: Javítás: utolsó ELŐTTI pont. Még annyi, hogy persze megdughatod az ilyen csajt is, csak nagyon figyelj oda a gumi épségére...

Mc_Fly 2011.10.19. 20:43:23

@altoid: Igyekszem követni az instrukciókat!:D

Másrészt annyit már megfigyeltem, hogyha valami miatt elegánsabb ruhában csapatom a mulatozást, rögtön előkerül egy-két "italért beszélgetek veled" egyed, szóval valahol most tarthatok az átalakulás közepén. Viszont rájöttem, hogy megér nekem egy-két sör árát az, hogyha a kedélyes beszélgetés közbe be-beszúrhatok valami érdekes hullámtani problémát, és figyelem közben a reakciókat:D

dH2K · http://dh.squidcode.com 2011.10.19. 20:47:09

@Mc_Fly: Semmi sem áll ugye olyan jól egy férfinek, mint egy csinos nő az oldalán. Általában erre jön a többi is automatikusan. Kicsit huszonkettes csapdája ez is, olyan ez mint a hitel, először bizonyítanod kell, hogy nincs rá szükséged, és akkor utána kaphatsz amennyit nem szégyellsz.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.10.19. 21:20:37

@neccharisnyás útonálló: mintegy száz komment szólt róla, ó te Pasasokat Egy Pillantás Alatt IQ-Tesztelő Kommentmúzsa :-D

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.10.19. 21:28:53

@neccharisnyás útonálló: Két jogelv van, a ius sanguinei (a "vér joga") és a ius soli (a "föld joga"). Valamennyi állam az egyiket fő, a másikat kisegítő elvként alkalmazza. A ius soli szerint működő országban állampolgár az, aki az állam területén született, míg olyan embernél akiről nem tudni hol született, amíg ez ki nem derül a ius sanguinei ,vagyis a szülő állampolgársága alapján állapítják meg.
Magyarországon elsődleges a ius sanguinei, a szülő nélkül Magyarországon talált gyerek pedig ellenkező bizonyításig magyar állampolgár. Ha előkerül a szülő, aki külföldi, akkor a gyerek külföldi állampolgár lesz.
Ha a két szülő nem ugyanazon állam polgára, akkor megszerezheti akár mindkét állampolgárságot is a gyermek, feltéve ha az államok jogai ezt megengedik (nem lehet valaki pl. iráni-izraeli kettős állampolgár, akárhogy is akadt össze Avram és Fatima)
Az egyezmény családjogi döntések kölcsönös kikényszerítésére van, tehát nem kell Magyarországon külön gyermekelhelyezési pert eljátszani, ha a másik részes államban jogerős gyermekelhelyező határozat van.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.10.19. 21:32:27

@Mc_Fly: miközben azon agyalsz, hogy a kis cuncit úgy longitudinálisan, mint transzverzálisan, frekvencia- és amplitúdómodulációnak is alávetnéd? :-) Sőt, a két cunci által keltett interferencia sem zavarna :-D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.10.19. 21:59:33

@Professor Pizka:
Velem kekeckedsz, te Inszomniás Paragrafus-Huszár? Elkötötték a hőn szeretett lovaidat holmi filléres zsiványok, azért vagy morcos?
:D

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.10.19. 22:03:41

@neccharisnyás útonálló: nem azért.
"Csókolom az igazolványon amit át tetszett küldeni, nem az Ön neve van. Hát kié? XYZ. Jaj, hát az a menyem! üvédúr az övé nem jó?"
De jó. Hogyne. Elegem van.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.10.19. 22:23:58

@Professor Pizka: Dzsízösz! Épp most küldtek át fészen egy kézzel(!) lerajzolt postai csekket. Még a rubrikák keretét és a pecsétet is berajzolta a ráérős delikvens. Versenyezhet a tieddel?

Egy ideje keresem azt a helyet, ahol az emberek értelmesek és minden úgy működik, ahogy annak kellene. Ha megtalálom, küldjem a címet?

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.10.19. 22:27:43

@neccharisnyás útonálló: Ja, újra terjed az a kép, én is megkaptam. (dzsízösz, ahogy te mondanád, vannak közös ismerőseink???)

Nem, ez nem ilyen hülye. De órákat tudnék mesélni a fajtájáról.

A helyet Mórus Tamás megtalálta de utóbb piás lett.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.10.19. 22:46:11

@Professor Pizka: Kétlem. Anno egy mérföldkő zenei feldolgozást 2 embertől is megkaptam, akik egyáltalán nem is ismerik egymást.

Svájc ér?

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.10.19. 22:52:09

@neccharisnyás útonálló: a válaszom Zürichben kipróbált kürtökről szólt és cenzúrázódott. Kár érte, kiváló ügynök volt.

Hazamegyek, eleget túlóráztam. Bringára fel.

egyáltalán 2011.10.20. 09:55:10

Férfitársaim, mit zavar titeket, hogy olyan nők, akik 'hülye pénzéhes szukák', tehát a gyomrortok forog tőle, -ha mégoly jó nő is- milyen gazdag pasikkal kezd? Megérdemlik a nyűglődést aztán, nem?
Az én páromnak eszébe nem volt soha a pénzt nézni, nem is állt volna akkor szóba velem, annak ellenére, hogy a legtöbb "jó nő" is irigy lehet a külsejére.

Circus 2011.10.20. 11:37:21

@egyáltalán: az nem zavar, ha olyan és olyannal (mással) nyűglődik, legyen az ő(k) baja(juk).
Az viszont igen, ha előtte bepalizott, majd anyagilag és/vagy érzelmileg kisemmizett (melyik a rosszabb, egyébként?) ENGEM. Gondolom a többi klubtárs itt feljebb is hasonló véleményen van :)

Drága tanulópénz. Sajnálom azt az időt, amit rá pazaroltam (na, ez már kellően modoros, úgy-é? :D ).

Valaki itt feljebb már megfogalmazta hasonlóan, első esetben még utána minden kurva szar, sokadiknál meg már előre mind szar kurva. És ez a legnagyobb gáz :)

Öblös · http://modoros.blog.hu/2009/05/12/az_oblos 2011.10.20. 13:22:30

Engem mindig is a bársonyos hangomért, dús mellszőrzetemért, dagadó bicepszemért és legendásan tekintélyes péniszméretemért imádtak a nők.

Amúgy meg gratulálok a poszthoz, Tibikém, nagyon rárepültek a címlapról érkezett nagyvilági nők. :D

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.20. 13:25:01

@Professor Pizka: gyerekeiknél ugyanez:

Az irányítószám 4 kockájába be van nyomorgatva a születési helyhez, hogy "Komlo". Meg is jegyzi, hogy "milyen hülye űrlap, csak 4 betűt hagytak, mi lenne, ha mondjuk sátoraljaújhelyi lenne? (halkan megjegyzem magamnak, mivel öreganyámék újheliek, akkor valszeg rokon lenne a debilem). Mondom neki (mert mit lehet erre mondani...): "az űrlapot PÉCSről (4 betű) rendeltük."

Ebben megnyugodott, hogy akkor érthető.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.10.20. 13:28:29

@vészmadár (pica pica): Ennek a csúcsa amikor Amerikába tartó repülőn kiosztják a belépési adatlapot (I-94 nyomtatvány, ha jól emlékszem) az ugye ráadásul angolul van.

mrbateman 2011.10.20. 17:12:54

Tibikém bakker!
Te aztán ráérzel még a holnapi aktualitásra is!:-)
Íme:velvet.hu/sztori/2011/10/20/agyonverte/

hogy rohadjon meg a velvet is, nem tudták volna egy nappal korábban lehozni!

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2011.10.20. 18:20:30

@mrbateman: Kristina Pongracz :)))) legyen is ennyi elég!

A Tyne folyó déli partja 2011.10.20. 18:46:09

@Modor Tibi: igaz szerelem:)

én meg, azt hiszem, végérvényesen elszalasztottam a lehetőségemet erre, mikor nem igazán vettem a Kanadából hazaköltözött, hatvanéves szomszéd "udvarlását" (mit vegyek neked karácsonyra, meghívlak színházba, stb.) 16 évesen. a fenébe:)

dH2K · http://dh.squidcode.com 2011.10.20. 23:32:05

Na, hát így futnak be honleányaink külföldön... :)

Azt hiszem ez a kedvenc képem:

www.infamoushotties.com/picpages/kristina-pongracz-0010.html

Circus 2011.10.20. 23:35:25

Látom, mindenki látta Kristinánkat... :)

Szép ez a név amúgy...

Magyar Vitéz · http://objektivmagyarsag.blog.hu 2011.10.21. 07:32:48

Csodálom hogy senki nem vette a fáradtságot hogy tömören, érhetően válaszoljon a címben feltett kérdésre (beleértve a post íróját is!).

Tehát a válasz:

feszes pinával és feszes seggel, nagy csöcsökkel, helyes pofikával, rugalmas gerinccel, jó szimattal és erős gyomorral!

Akik meg lekurváznak, hátat fordítanak, leköpnek, megszólnak a hátunk mögött, azokra nem kell figyelni: ők is ugyanezt tennék, csak irigykednek, amiért mi ilyen jól ki tudjuk használni a jó adottságainkat, amiért rátermettebbek vagyunk!

Magyar Vitéz · http://objektivmagyarsag.blog.hu 2011.10.21. 07:37:17

Szerintetek egyébként az elkurvulás az olyan egyirányú folyamat, mint ahogy valaki pl. vallásos lesz?

Mert olyat már láttam, hogy valaki megkattan, és onnantól rámakkan valamelyik vallásra, és aztán soha többet nem jön le róla, de a fordítottját, hogy valaki kijózanodik egy kemény vallásból, sosem láttam még.

Amikor valaki megkurvul, és túlesik az első néhány (tucat) érzelemmentes baszáson, amikor öreg ráncospöcsű taták szörcsögve nyomják a seggből-szájba akciót velük, aztán odavetnek egy kis dodót, tehát aki ezen testben-lélekben átmegy többször, abból lehet még normális nő?

Szerintem, ahogy a vallásba belerokkant emberekből sem nagyon lehet már beszámítható, normális ember, úgy az egyszer már megkurvult, a kurvaság ízét megtapasztaló nőstényből sem lehet már soha megbízható, kedves, értelmes nő.

Talán aki volt olyan gátlástalan már eleve, hogy el tudott jutni odáig, hogy mások eres farkát rázza ki unott képpel pénzért, az sohasem volt igazán értelmes vagy kedves.

Magyar Vitéz · http://objektivmagyarsag.blog.hu 2011.10.21. 07:39:29

Nekem mesélte egyszer egy csaj, hogy az apja tudta nélkül az apja nála 25 évvel idősebb családos barátja kúrta a csajt heti 1x és előre megállapodtak egy összegben is és néha még elvitte vacsorázni is.

Azóta évek teltek el, de akárkivel kúr a csaj, még akkor is ha ő akarja nagyon, utána mindig úgy érzi, hogy tartoznak neki.

Pénzzel.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.21. 08:01:16

@Circus: hát, ez a kristina azért nem egy szuperszexi csaj, inkább egy gyenge harmadvonal.

Ernoke 2011.10.21. 08:55:39

@Magyar Vitéz: Azért abból, h 25 évvel idősebb, nem következik az, h a csaj _csak_ a pénzért csinálta.:) Én legalábbis mindig buktam az öregebbekre, a nő bizonyos életkora alatt 25 év korkülönbség tuti nyerő. Egy 45 éves faszi nem hasonlítható össze egy 25 évessel semmilyen szempontból. Szóval, értem, h az adott sztoriban a csaj pénzt is kapott érte, de azért, mert a pasi sokkal idősebb, nem kell automatikusan azt feltételezni, h nem akarja őszintén.

Magyar Vitéz · http://objektivmagyarsag.blog.hu 2011.10.21. 09:50:45

@Ernoke: Igazad van mert mondta a csaj, hogy "45 éveshez képest jól nézett ki", de hát baszod, ez egy CSALÁDOS EMBER volt, az APJA LEGJOBB BARÁTJA, aki suttyomban a legjobb barátjának a 20 éves LÁNYÁT DUGTA üzletszerűen, PÉNZÉRT, rendszeresen, egy éven át!

Akárhogy is nézzük, kurvát csinált a legjobb barátjának a lányából.

Erre szokták mondani, hogy ilyen barátok mellett ellenségekre már nincs is szüksége.

Ernoke 2011.10.21. 10:13:40

@Magyar Vitéz: Biztos, hogy a kislány erőteljesen csábította, 20 évesen egy 45 éves igazi főnyeremény. A huszas éveim elején több 40-50 közötti pasim is volt, annyival jobban néznek ki meg többet tudnak a fiataloknál, h le se lehet írni. A pénzt meg hülye lett volna nem elfogadni. Tehát kölcsönös megállapodásról beszélünk, amivel a kiscsaj nyert többet. Ezen így önmagában képtelen vagyok felháborodni, ne haragudj.:)
Szerintem ez az egész a pasi családja miatt gáz, semmi másért, egyedül velük szemben görénység. Az meg, h a legjobb barátjának a lánya, ez egy szubjektív apaszempont, mivel apa sose leszek, nem tudom értelmezni.

Circus 2011.10.21. 10:25:59

@vészmadár (pica pica): már nem keresem vissza a hírt, mert nem ér annyit, de azt hiszem, sok évig voltak együtt, akkor még olyanabb lehetett, csak 'kiöregecskedett' :). Egészen 29-ig.

Circus 2011.10.21. 10:31:14

@Magyar Vitéz: van visszaút, csak kib&@@#>˘°tt nagy pofon kell hozzá az életben.

Mondjuk, ha aranyásónk kiöregszik az eladó korból, megasszonyosodik, a fickója meg keres magának egy ropogósabbat, és inkább oda kezdi szórni a pénzt. Megasszonyosodott aranyásónk meg másikat már nem tud magának fogni, oszt koppan egy nagyot (főleg, ha tartásdíjat sem tud szerezni eleget).

Na, akkor jön a kijózanodás.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.21. 10:40:18

@Ernoke: te baszod, édes húgom, a szexuális eltévelyedéseknek nevezett érdekességek állatorvosi lova vagy:)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.21. 10:42:50

@Circus: azt akkor sem hiszem, hogy 5 évvel korábban lényegesen nagyobb melle volt:)

El Topo (Sgt. Elias) 2011.10.21. 10:55:04

@vészmadár (pica pica):

Nem azért mondom, de ha ilyen fejet látok, csak azt nézem, merre van a vészkijárat.

t7.hu/myg

Ernoke 2011.10.21. 11:04:40

@vészmadár (pica pica): Nemár bátyó, mi abban az eltévelyedés, ha a férfias férfiak tetszenek, nem a tejfölösképű kamasz-szagúak…? (Amúgy nyugi, nem csak az öregekre bukom, inkább arról van szó, h a fiatalokra nagyon nem. Többek között ezért is jó 30 felett lenni, ilyenkor már magától értetődik, h a pasi szintén 30 felett van.)

El Topo (Sgt. Elias) 2011.10.21. 11:18:18

@Ernoke:

Várjá' már, várjá'!

Én most 42 vagyok. Ha mondjuk három év múlva elkezdek a villamoson tizenéves csajokkal kokettálni, akkor nem pedofil leszek, hanem létező igényt elégítek ki?

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.21. 11:21:09

@El Topo (Sgt. Elias): erre írta valami Vészmadár a blogjában (hehe), hogy "lónak kissé emberfejű".

@Ernoke: én nem nevezem eltévelyedésnek.

Magyar Vitéz · http://objektivmagyarsag.blog.hu 2011.10.21. 11:22:32

@Circus: 10 évig voltak együtt.
Tehát a kislány 19 éves (!) volt amikor a 67 éves (!) bácsival "összejött".
Nem csodálom, hogy az élő szart is kiverte a 77 éves tatából, hiszen a bácsi gyakorlatilag abból a házból akarta kiverni a ringyót, ahol az a kislány gyakorlatilag felnőtt. Gondolom fűvel fával csalta, de az öregszagot és a ráncos puha erjedt fasz szagát soha nem tudta lemosni magáról meg kiöblíteni a szájából rendesen, még bulikon sem. Én nem tudom egyébként hogy adta elő magát, vagy hova pozicionálta magát, illetve kik lehettek a barátai amellett hogy a vén szivart szopta. Gondolom azok is hasonló cipőben járó fiatalok voltak, ahogy a rabszolgákat néha összeeresztik, vagy a kutyák futnak egy kört a parkban egymás seggét szaglászva.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.21. 11:25:03

@El Topo (Sgt. Elias): látod, sosem hitted volna, hogy közös tulajdonságaid vannak a kurucinfoval...

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2011.10.21. 12:08:26

Na tessék, a Gugli is már ráérzett, mit jelent releváns kontextusban hirdetni:

Külföldi Házasság
Külföldi Esküvő, Házasság, Nászút - Profi, Teljes Körű Ügyintézés!
wwwponthoneymoonponthu per KulfoldiEskuvo

Ernoke 2011.10.21. 12:14:01

@El Topo (Sgt. Elias): Egyrészt huszonéves, másrészt előtte azért mérd fel, h kinél létezik ez az igény, mert nem mindegy, h végreeegyérettférfi vagy, vagy pedofilvénfasz.:D

@Magyar Vitéz: Senki nem kényszerítette pisztollyal arra, h kurva legyen, ez nem egy Oczy téri striciterror kategória. Kezdettől fogva tudnia kellett, h ha “kiöregszik” (=fiatalabb, mint én…), kidobják, lehetett volna annyi esze, h összegyűjt magának egy kényelmes egzisztenciára valót. A bipoláris depresszió sem mentség semmire. Én csak abban reménykedem, h a börtönben kap vmit abból a pszichopata féreg azt, amit ő tett az öreggel (de sajnos nem fog, a pszichóktól általában félnek).

Magyar Vitéz · http://objektivmagyarsag.blog.hu 2011.10.21. 12:16:53

@Ernoke: Egyébként nem tudom volt-e már szerencséd bipolarokhoz, nagyon súlyos pszichopaták. Mindenféle érzelemtől mentes, számító, hidegfejű gyilkológépek, zéró empátiával. A bőrt is lerágja rólad csontig ha éhes anélkül hogy egyet pislantana. Nem csoda hogy a legtöbb golddigger bipolar lesz egyébként, olyan szinten hasonulhatnak meg önmagukkal az elején, hogy aztán ezt évekig, évtizedekig nyomni tudják. Kemény meló ez, és nemigen lehet kijönni belőle. Azok akik dobbantanak, azok örökre sérültek maradnak. Vagy pénzre nedvesednek már csak be, vagy pedig lehányják magukat folyamatosan és nem tudnak a büdös életben normális kölcsönös szerető kapcsolatot kialakítani, mert a múltjukkal csordultig tele van fosva már a fejük.

El Topo (Sgt. Elias) 2011.10.21. 12:17:47

@Ernoke:

És ezt honnan lehet eldönteni egy csajról vizuálisan?

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.21. 12:18:15

@Magyar Vitéz: nem keveritek a dolgokat? a bipoláris az a skizofrén egy enyhébb változata, ingadozó (hullámzó) személyiséggel (én plö ilyesmi vagyok, de tudja a faszom)

Ernoke 2011.10.21. 12:24:14

@Magyar Vitéz: az első főnököm az volt. amúgy senki nem "lesz" az külső körülményektől, ez egy agyműködési zavar ugyanis.

@vészmadár (pica pica): hát remélem, nem vagy az, a bipolárisok kiszívják a vért a környezetükből, erősen pszichopata vonásaik is vannak. amióta másfél évet lehúztam mikrovállalkozásban bipoláris főnökkel, azt gondolom, bármit megérdemelnek, leszarom, h betegek.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.21. 12:25:40

@Ernoke: most mit mondjak? engem sem kedvel mindenki. hehe. de persze én tudom, hogy ez csak irigység, amiért ilyen szép és okos vagyok.

Ernoke 2011.10.21. 12:36:07

@vészmadár (pica pica): ha tényleg bipoláris lennél, alkalmatlan lennél egy komlói szakiskola igazgatóhelyettesi posztjára, mert senki nem díjazná, h rosszabb napjaidon vagy nem kelsz fel, vagy üvöltve bántalmazod a diákokat.:D

dH2K · http://dh.squidcode.com 2011.10.21. 14:17:47

A cikkben szereplő Kristina is több különböző tipusú elmezavarban szenved. Én az összes golddiggernél akikhez volt "szerencsém" súlyos elmezavarokat tapasztaltam szintén (rá is kérdeztem, volt amelyik pszichodokihoz járt, papírja is volt róla). És igen én is úgy vagyok vele, ahogy fent írta valaki, hogy leszarom hogy beteg, meg bipolar, pusztuljon el az ilyen, irgalmatlanul abúzív és exploitív, mindenkit bántalmazó, kihasználó, beteg nyomorult állat. Nem fogom sajnálni őket...

A Tyne folyó déli partja 2011.10.21. 17:44:40

@vészmadár (pica pica): azért szerintem a bipolaritás egy "kicsit" több annál, hogy simán hullámzó kedélyű. volt egy ilyen nő a mozgássérült otthonban, elég kemény volt. nem csak hullámzó kedélyű.

Circus 2011.10.21. 22:54:57

@El Topo (Sgt. Elias): sehogy nem tudod eldönteni, megtapasztalod.

Amúgy a bipolaritásnak van egy rosszabb verziója, a borderline. Ne akarjátok megtudni. Illetve ha igen, inkább kérdezzetek, mesélek - nem kívánom senkinek, az én aranyásóm ilyen, sokszorosa a bipolárnak.

Mintha skizofrén lenne, este óriásit szerelmeskedsz (nem szeretkezel, azt megérzed), reggel kirúg egy. Majd egy hét múlva megint felhív, ... Megcsal ok nélkül, mert olyan kedve volt, majd zokog, hogy mit tett. Téged akar, de mással él, naponta többször hív, hogy de szar neki úgy. Na mindegy.

Circus 2011.10.21. 23:06:47

@Ernoke: nem pedofil > türelmetlen!

Magyar Vitéz · http://objektivmagyarsag.blog.hu 2011.10.22. 04:42:16

@Circus: Ez a változat megvolt. Józan paraszti ésszel csak annyit mondanék erre hogy "hülye, primitív kurva", de a "borderline" valóban sokkal elegánsabb, udvariasabb.

kék madár 2011.10.24. 05:43:29

@dH2K: te ha a felet elhiszed annak a sok hulyesegnek amit irsz, orvosi eset vagy. McDonaldsban mosogatsz?

dH2K · http://dh.squidcode.com 2011.10.24. 06:36:03

@kék madár: már ne is haragudj, de amíg olyan stílusban beszélsz, mint egy sértődött, kötözködős kurva, addig mégis milyen választ vársz?

kék madár 2011.10.24. 06:46:44

@dH2K: semmilyet. sajnalom, ha zavar hogy neha atlatnak a bena hazugsagaidon

dH2K · http://dh.squidcode.com 2011.10.24. 22:00:02

@kék madár: nem szemelyeskedesnek szanom, de nalad meg egy golddiggerrel is szivesebben allok le beszelgetni, azok legalabb mernek nagyot almodni, es kepesek grandiozusan, pozitivan gondolkodni, es en inkabb azt hallgatom, mint ezt a kispolgari, komplexusos, csolatasu lehuzos faluszeli tempot amit produkalsz.

dH2K · http://dh.squidcode.com 2011.10.25. 06:34:32

na, a témáról már csontig le lett rágva minden, de azért egy dolgot még hozzátennék, mert ez ma történt. a fentebb már szereplő, tételes számlát produkálni képes szőke szülinapja nemrég volt, és feltünően csendes volt, két hétre eltűnt, facsén is alig frissített.... na, ma derült ki, hogy mindennek a hátterében az állt, hogy szülinapjára kapott ÚJ CSÖCSÖKET az aktuális cukoraputól! igen, ez egy őszinte szép ajándék, bármelyik kurva megirigyelné az tuti!

dH2K · http://dh.squidcode.com 2011.10.25. 06:39:12

@altoid: " Ne a "vállalkozókkal" futó bombanő luxuskurvákra gondoljatok, nekik egy középosztálybeli Aranyos Srác tényleg nem pálya."

Hát meg most képzeld el, hogy egy szerény, de akár vagány normális fiatal srác mellett, akinek normális, tanult, dolgozó baráti köre és munkatársai vannak, hogy mutatna egy ilyen félig műanyagból álló szilikonszörnyeteg-kurva. Ezekhez a nyilvános, bérelhető baszógépekhez csak a sutyerákfejű bmw-s szolis tirpákképű, ostobafejű paraszt bumszli barom passzol.

dH2K · http://dh.squidcode.com 2011.10.25. 06:44:57

@dH2K: egyébként a legtöbb nő legbelsőbb vágya, hogy igazán kurvásan, "szexisen" (slutty módon) öltözzön fel és vonulhasson végig mintha mi sem történt volna, és ha ehhez egy brutálisképű bumszlifejű geci kell aki mindenkire olyan csúnyán néz közben hogy az illető összefossa magát, akkor az a nő, aki megteheti, beszerez egy ilyen barmot maga mögé. ugyanakkor, amellett, hogy a nők imádnak kurvásan viselkedni, amit a legkevésbé bírnak, ha lekurvázzák őket.

Ernoke 2011.10.25. 11:37:21

@dH2K: végre valaki, aki valóban ismeri a nőket, köszönöm!

Ernoke 2011.10.26. 09:27:44

@vészmadár (pica pica): :D
reménykedtem, h ezzel a kommenttel előcsalogatom ezt a balfaszt még több nőértő okosságra, de nem gyün, pedig tök jókat nevettem rajta:( sztem ő az, akinek az iwiw-profiljában az iskolákhoz az van írva, h „Az Élet”:D

blur7 2011.10.26. 10:24:06

@Ernoke: A fényképei alapján nem tűnik azért olyan elveszettnek: www.flickr.com/people/dh2k/

Ernoke 2011.10.26. 10:43:25

@blur7: attól még, h sikeres és csini a pofija, ha komolyan gondolja, amit itt leírt, akkor bizony ő egy méretes balfasz, már ami a nőket illeti... bár lehet, friss a traumája, azért írja itt ki ennyire szélsőségesen, mert látszik, h rohadtul betrafált nála a téma.:)

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.10.26. 10:48:41

@Ernoke: Na ja, ha valaki magyar programozó az államok egyik legdrágább városában és még nagyon north cal-stílust is akar nyomatni... az nyomasztja az embert.

blur7 2011.10.26. 11:02:07

@Ernoke: Nem tudok vitatkozni veled. Valahogy tényleg nem a harmónia sugárzott azokból a hozzászólásokból.

Ernoke 2011.10.26. 11:12:48

@Professor Pizka: tök jó neki, h gazdag és jóképű, tényleg. de a hozzászólásait olvasva én mosolyogtam, annyira tipikusan nyomja az extraumatizált, neokemény omegahím dumát...

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.10.26. 11:17:21

@Ernoke: amikor valaki szemüveges kis programozóból gazdag szemüveges kis programozóvá válik, akkor történnek ám csuda dolgok :-)

lárvalányhaj 2011.10.26. 13:22:58

@Ernoke: @Professor Pizka:

Egyeseknek egyszerűbb összeszedni egy rakás pénzt, mint felépíteni egy egészséges önbizalmat.

mrbateman 2011.10.26. 13:48:05

Most nem értem minek cifrázzátok?!
Baszódjon meg amiért jól él, meg sok pénze van, amúgymeg ilyen szar Mustangba bele se hánynék, nem hogy vezessem!
Egyébként tuti, h. zsidó, sőt látens buzi!:-)

(bocs 2hdk, csak vicceltem...vagy hogy a phassba hívnak, ilyen nevet is ki választ?)

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.10.26. 15:52:32

@derelye vágó: "De a hírek szerint mostanában már nem ment olyan jól az üzletembernek, és az imádott nő is másba szeretett bele." - így kell két egymástól _teljesen_ független tényt összemosni. Mocskos újságírók! :)

A Tyne folyó déli partja 2011.10.26. 20:19:48

@altoid: nahát, nem hiszel Böbike igaz szerelmében? mindkét üzletember iránt (akik nála jóval idősebbek,ez is nyilván véletlen. meg az is, hogy tízmilliót költött rá...
de legalább nevet nem változtatott, figyelted, hogy mindkettő László? (biztos, hogy ne kelljen sokat gondolkodni a néven:)

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.10.26. 22:48:21

@Animacs (a Tyne folyó déli partja): Ó, én kérem már Malek Andreáról is készséggel elhittem, hogy Princ Gábor elbűvölő mosolyába és utánozhatatlan sármjába szeretett bele!

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.27. 07:13:02

@mrbateman: nem tartom különösebben magvasnak a kolléga elővezetett életbölcsességeit, de én is úgy érzem, túl van reagálva... sztem Pizka látja a legtisztábban: kis gizda gyerekből lett menő gyerek, ami jó. És lett tapasztalása is, ami szintén jó, amit meg akar osztani másokkal, ami nem baj. Az meg, hogy ez még a témának is csak egy kis szelete, azt vegyük neofita buzgóságból eredő beérkezettségi póznak.

lárvalányhaj 2011.10.27. 07:15:53

@Ernoke:

eleve szánalmas a flickr accountja. kiérződik belőle egy izzadságszagú törekvés, hogy tökéletesnek mutassa a saját életét. ugyanaz a kategória, mint amikor valaki a facebookos hírfolyamában marketeli a "sikeres" életét (aki közelről ismeri, persze tudja, hogy elég súlyos problémák is vannak, de azokat valahogy nem tárgyalja olyan részletesen a hírfolyam).

btw vajon a csinos _pofijú_ leányzó, akit a képeken látni, még az aranyásó-e, vagy már az _új eresztés_?

Nadiposzi (törölt) 2011.10.27. 07:48:46

@lárvalányhaj:
A csinos pofijú leányzó valójában a Honolulu Star nevű gőzös tranzvesztita maláj kazánfűtője. Kérdezd csak meg bátran Fülig Jimmyt, ő is ismeri! De csitt! Barátunk még nem tudja, lesz ám majd meglepi.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.10.27. 08:29:42

@dH2K: én egész idáig azon filóztam, mit jelenthet a "slutty" öltözködési stílus. Most jöttem rá, hogy ezt angolul kell kiejeteni, így már világos. Viszont magyarul kiejtve SOKKAL jobban hangzik, ezentúl így fogom használni!

dH2K · http://dh.squidcode.com 2011.10.27. 08:56:44

@altoid: Haha, nagyon jo, orulok h sikerult egy uj szot kreativan importalni edes anyanyelvunk szo-sztrimebe.

Az ekezetek hianyaert elnezest kerek, ezen a terminalon nincsenek ilyenek.

@larva: a fenti, szoban forgo hardcore gd-krol nem tartok fotot, rossz emlekekkel minek tapetazzam ki az internetet? csak a gyomrom fordulna ki toluk. amikor valaki mar annyira leplezetlenul es pofatlanul penzehes, mint azon nehany celgepkent kitenyesztett peldany akiket fent emlitettem, akkor kulsotol fuggetlenul mar csak egy beteg szornyet latsz benne, akkor is, ah esetleg masoknak csorog a nyala meg ra. nemreg az edzoteremben egyebkent osszefutottam az egyik ex-golddiggerem egyik uj aldozataval. oszinte, bajtarsias sajnalatot ereztem szerencsetlen ficko irant, valoszinuleg meg elkepzelese nincs mifele lecsoba csapott bele. remelem, viszonylag vastag penztarcaval, katonasan fog kilepni a tortenetbol, nem pedig egy golyoval a fejeben ahogy Lajos batyja tette miutan a kis kitartottkaja lelepett egy nagyobb kutyaval.

orulok hogy felfedeztetek a fotoalbumom, azert van, publikus, hogy a szep fotokban mindeki gyonyorkodhessen. sajnos van, amelyik inkabb szemelyes jellegu, es nem lehet mindenkinek olyan erdekes, de azert sok olyan is van, mely pusztan a fenyek, filterek, kamera, kompozicio miatt akar muveszi szempontok alapjan is elvezheto lehet.

egyebkent amire nagyon buszke vagyok, az a polip sarkanyos videom a legutobbi burning manrol:

www.flickr.com/photos/dh2k/6131736929/in/photostream

Koszonom a szellemes velemenyeket es fantazialgatasokat a velt eletemrol/eletutamrol. Hozza kell tennem, hogy minden, amit fent leirtam elozoleg, csak a jeghegy csucsa, ennel bizony sokkal melyebb szinten is elemezhetnem a temat.

Nagyon orultem ennek a posztnak, es a hozzaszolasoknak is. Valamelyik elso posztomban irtam h hirtelen felindulasomban leforditottam angolra hogy a helyi kis barataim is elvezhessek ezt a posztot, es ez igy is volt.

Sokat irhatnek a ram vonatkozo felmerult kerdesekkel, elkepzelesekkel kapcsolatban, megerosithetnek, bizonygathatnek es akar cafolhatnek bizonyos dolgokat nevetve, de ne kanyarodjunk el a poszt eredeti temajarol - viszont ha barkinek szemelyes kerdese van felem, kuldjon privat uzenetet, szivesen valaszolok, akar a polip sarkannyal, akar massal kapcsolatban =)

ps: a 'dh2k' nev meg a kilencvenes evek kozepei demoscene, illetve az internet elotti bbs-es korszakbol ered, mar aki emlekszik meg arra =)

dH2K · http://dh.squidcode.com 2011.10.27. 09:02:56

ps2: egyebkent a fenti sztorik folytatasahoz meg annyit hozzatennek, erdekessegkeppen, hogy az a gd, amelyiknek ajanlottam egy gazdag ismerost, es azota diggeli, meg most kapott uj csocsoket is tole, szoval vele - egyetlen kivetelkent - viszonylag joban vagyok, koszonhetoen annak, hogy o legalabb oszinte volt (teteles szamla, stb, ahogy fent irtam), ami eloszor meghokkentett, de aztan megkoszontem neki, hogy legalabb nem sunyi modon probalkozik felmerni az ember 'lehetosegeit', hanem kerek perec uzletet ajanl. szoval tegnap valtottunk par szot, es mondta, hogy mar nagyon belefaradt az aranyasasba, meg unja is, es tudja hogy 10 ev mulva mar ezt nem is fogja tudni csinalni, es szeretne mar vegre valami ertelmeset csinalni. mint mindig, most is mondtam neki, hogy en barmilyen ertelmes elkepzelesben szivesen tamogatom - bar tudom, hogy a realitas az lesz ugyis, hogy 2 het mulva mar egy ujabb nagy eres faszt fog ket kezzel markolni, mikozben szivoszallal szivja a kis piramisba rendezett kolat az ezust tanyerrol, aztan a ciklus kezdodik elolrol. Neha van egy-ket jozan pillanata, amikor valamiert par napig nem jut cucchoz, vagy valami kisebb atmeneti betegsege van, de aztan hamar visszatalal osztonosen a kemenyvonalas aranyasashoz, egyszeruen abban profi, valoszinuleg a genjeibe van kodolva.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.10.27. 10:03:45

@dH2K: Hát őszintén szólva nem irígyellek, ha ilyen körökben forgolódsz, Mustang ide vagy oda. Viszont az a polip tényleg kúl, ha te készítetted, le a kalappal!

dH2K · http://dh.squidcode.com 2011.10.27. 10:14:57

@altoid: tudod, olyan ez, mint amikor egy egzotikus tropusi orszagba mesz, kaptal mar ugyan oltast/immunitast egy csomo bacilus ellen, de esetleg valami ujfajta virus csak betalal, ket hetig tusszogsz meg lazas vagy, aztan meggyogyulsz, es lesz mar immunitasod az ellen is. Na ilyesmi az is, amikor kulfoldon, idegen kulturaban betalal nehany szemrevalo golddigger - nem mozogsz 'ilyen korokben', csak egyszeruen johiszemu vagy, es nem szurod ki a selejtet azonnal. Aztan jo esetben szerencsesen atesel egy-ket ilyen torteneteten, jot rohogsz, es megszerzed az immunitast, es megegyszer nem fordul elo veled ilyesmi.

Szoktam mondogatni, hogy pl. otthon, ahol alapvetoen egy eleg szuk keresztmetszeru genetikai/kulturalis allomanyban elunk (ertsd: lakossag kilencvenakarhany szazaleka magyar, magyarul beszel, Magyarorszagon szuletett es feher ember), emiatt aztan otthon viszonylag hamar kialakul az immunitas, altalaban mar 15 masodperc alatt tudod, hogy milyen novel beszelsz es milyen perspektiva van a dologban.

Itt, amikor a diverzitas olyan szintu, hogy hihetetlen tortenetekkel, sorsokkal, rendkivul kulonbozo hatterekkel talalkozol, a burmai menekultektol az indiai programozokon at az ir kurvakon es az orosz marketingesektol keresztul mindenkivel, es mindennek a kombinaciojaval, szerintem teljesen termeszetes, hogy az embernek kell egy kis ido, amig atlatja ezt a rendszert is.

En kifejezetten orulok hogy viszonylag hamar - bar nem ertem miert, de - betalalt nehany golddigger, mert igy olcson es hamar megszereztem az immunitast ebben a kornyezetben is. Ha ez 50 evesen tortenik lehet ugy jarok mint Laci bacsi aki a fenti cikkben volt es golyoval a fejemben vegzem.

Autoval 8 eve nem rendelkezem, biciklivel jarok mindenhova. Otthon volt egy szep 70-es evekbeli camarom, a mustang amit emlegettek meg egy berelt auto, amugy egyetertek, egy rakat szar az egesz (kiprobaltam tobb verziot is), foleg az uj 6.3literes, V8-as, felgomb egestero, HUD-os camarohoz kepest, amit winkler is nagyon szepen dicsert a totalcarban:

totalcar.hu/tesztek/2011/10/20/izomauto_az_evszazad_vetele/

A mustang ehhez kepest egy szarul osszerakott skoda, sosem vennek olyat...

Amit tenyleg szivesen vennek, az a hivatalos, gyari, 100% elektromos delorean, ami 2013-tol jon:

delorean.com/2011/10/electric-delorean/

A polip sarkanyt nem en gyartom, de magam is forgalmazom, mivel kibaszott jo moka:

laughingsquid.com/octopus-kites/

nos, mindenkinek minden jot, mindenkinek kivanom, hogy talalja meg elete parjat, akivel a jogosan elvart testi-lelki es anyagi harmoniaban elhet =)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.27. 15:53:10

@dH2K: én 5 évesen a laktanya parancsnokának fiával lógtam sokat, akinek volt egy diagépe. Hálás vagyok neki, mert így nagyon hamar immúnissá váltam a vetítésre.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.10.27. 16:11:47

@dH2K: "Szo-sztrim"?!!!!
Édesapa, gőzöm sincs, ki segített neked annak idején, hogy a magyar legyen a 2., 3. anyanyelved, de péklapáttal kellene megnevelni, ahogy téged is, az ilyenekért.
Nem is pénzéhes némberek felhőjében szenvedsz te, hanem ostoba kamasz csitrik gyűrűjében.

A Tyne folyó déli partja 2011.10.30. 14:50:06

@altoid: na, újabb cikk. (legalábbis, most láttam meg. )
velvet.hu/blogok/gumicukor/2011/10/29/csezy_kulon_gyaszmiset_mondat_halott_exenek/

különösen az "Amikor elfogyott Laci pénze, Böbe lelépett egy másik milliomossal. " kitétel. őszinte szerelem, mi?:)

Circus 2011.10.31. 09:54:30

@Animacs (a Tyne folyó déli partja):
tökéletes példa, nekem is eszembe jutott belinkelni, csak azt hittem, már besült a poszt :)

'külön gyászmisét mondott halott exének'
...
no komment

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.10.31. 10:22:54

@Animacs (a Tyne folyó déli partja): Az Élet gyakran jobbakat ír, mint a Modoros. Itt egy másik példa, a "partvonalon túlról" poszthoz:

velvet.hu/celeb/hcdb/napcelebje/2011/10/27/alexandra_diamon_norvegiaba_koltozik/

Daenerys 2011.11.11. 18:36:47

Bázz, a vidéki kislány egy az egyben Lynesse Hightower, bár ő beszopta, mert módos déli család sokadik, felesleges lányaként hozzáment egy jóval idősebb északi lordhoz, oszt' csődbe vitte a szerencsétlent. De aztán a száműzetésben leakasztott magának egy pénzes kereskedőt vagy mit, jelenleg az ő kurvája.

Kytia 2013.10.30. 15:28:12

Megint valami frusztrált balek nem talál nőt magának?
*nagyon ásít és csendben kuncog*

Öblös · http://modoros.blog.hu/2009/05/12/az_oblos 2013.10.30. 15:59:02

@Kytia: Tündérke, te sokkal jobbat érdemelsz, hiszen te egyszerre tudsz ásítani és kuncogni.

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2013.10.30. 17:00:27

@Kytia: már két éve nem... :( pedig nem kérünk sokat a popsin kívül :(

Kytia 2013.10.31. 08:17:11

@Öblös: Nem adhatok mást, csak mi lényegem.:)

@Modor Tibi: És az nem sok? Ha így ledegradálod, ne csodálkozz. Jó, mondjuk a poszt is erről szól.:P

Bicepsz Elek 2014.04.28. 20:47:21

Idezet: "Zita
„Egy mezei kétgyerekes édesanya vagyok a 30-as éveim közepén. Van három neszesemmifogdmegjól diplomám egy olyan szakról, ami engem nagyon érdekel még mindig, bár megélni belőle nem tudok.
Nekem olyan fura az, hogy ti, akik mindenfélében jeleskedtek, szorgalmasak vagytok, pénzetek is van és úgymond „éltek”, a legalapvetőbb dolog nem esik le. Mégpedig, hogy első perctől kezdve arra vagytok kódolva, hogy a párkapcsolat rólatok szóljon. Titeket tegyen ragyogóbbá. Meg kell tanulnotok odafigyelni a másikra. Meghallgatni az ő sztoriját. Az ismerkedésnél a másikat kinyitni és az egót egy kicsit elhallgattatni. Mert nem a tudásotok döngöl földbe, nem a magabiztosságotok, vagy a pénzetek, hanem a mód, ahogyan önmagatokat tálaljátok. Egy igazán intelligens ember ezzel tisztában van és talál is magának partnert, mert akar. Mert legbelülről fölkészült az önfeladásra, a szolgálatra, a kontrollvesztésre. Arra, hogy saját életét és energiáit valóban megossza valaki mással. Ez az egyik legfontosabb döntés. Ugrás egy szakadék széléről a mélységbe védőháló nélkül. Egy életen át tartó zuhanás. A tökéletlenséggel való megbarátkozás. A folytonos önigazolás helyett meg kell tanulni a világra és a párunkra napról-napra rácsodálkozni, megbecsülni, fölemelni. Minden élethelyzetben. Ez a szeretet lényege. Ez a legnagyobb bölcsesség és a páros élet valódi és örökös próbája. Ezt hiányolom minden Z-s beírásból.”
süti beállítások módosítása