Minden nő kurva

2011/02/04. - írta: Kurtz ezredes

- Odassál, Jancsi bácsi!

- Ne örüljél ezen Zolikám, inkább elég szomorú. Ha Klári néni így lett volna régen, akkor az olyan tisztességes ember, mint én, feléje se néz. Az a baj, hogy ti már ezt láttátok fiatalon mindenütt. Ránk szakadt ez a fene nagy szabadság, azt mire mentünk vele? Nem tudtunk kezdeni vele semmit, én azt mondom. Te is már ebbe’ nőttél fel. Tutti Frutti Party meg ÖKM. Amikor még ipari tanuló voltam, tánciskolában meg kultúrban ismerkedtek a fiatalok. Akkor még volt udvarlás, nem puff bele a közepibe. Fabulon meg Füles, az volt a finom erotika. Ma meg akárhova nézel csak zúdul rád a pornó. Meg is látszik ám a magyar lányokon.

- Ne is mondd, Jancsi bácsi. Emlékszel még a Szabinára? Aki alsóban előttem ült. Mesélték most osztálytalálkozón, hogy felnőttfilmezett, azért nem jött el. Rákerestem baszd meg és tényleg. Pierre Woodman Casting, Rocco meg Anabolic Gangbang. Nagyon durva volt.

- Ja ez a Vúdman gyerek nagy franc. Valami rendőr volt a csigazabálóknál, azt egyszercsak elkezdett ilyeneket fotózni. Szerintem amúgy tutira buzi az ipse. Nézzél csak rá, de ezeknél a franciáknál nagy divat. Tudod, ez ide járt állandóan. Ezeknek ez a paradicsom. A magyar lány szép, buta, és a külföldinek azonnal szétteszi mindenét. Itt tartunk…

- Ja, hát most hogy mondod. Én is néztem ilyen izéken. Eurobabeindex meg freeone. Annyi magyar csaj van, hogy nem hinnéd. Volt má ilyen, hogy egyszercsak megszólal a csaj magyarul. Tényleg durva.

- És ne tudd meg, miket nem vállalnak ám be. Áll előtted a közértben, aztán látod másnap, hogy lenyeli valami olasznak a pisáját is. Kis szende aranyos átlagos magyar lányok. Megáll az ész. Tudod nem szeretem a Viktort, de igazuk van, hogy ide rend kell a médiákba. Mit látnak a fiatalok? Ezt a Valló Világot is be kellene tiltani úgy ahogy van. Mennyi kurva volt ebben? (méltóságteljes lassúsággal számol az ujjain) Ági, Anikó, Sziszi, Kismocsok, Pandorra, Szilvi, Ágica, Marcsi, Anett, Szandika, Gigi, Zsuzsi. Hát ezeket már direkt így válogatják. Meg az az Évi, aki először dugott élőben a tévébe, tudod, aki megbolondult.

- Az a Big Brother volt, Jancsi bácsi.

- Bánom is én. Hát ezekbe már a műsorvezetők is mind voltak a playboyba. Hát milyen világot élünk? Hol volt ilyen régen, hogy a Tamási Eszter meg a Takács Marika a picsáját mutogassa?

- Mesélte a Krisztián is, hogy a Blahán leállította egy csapat seggrészeg angol, hogy tud-e eszkortot. Meg, hogy nagyon tetszik nekik Budapest. A lányok szépek, kedvesek, olcsók és készségesek.

- Hát most mondd meg. Ezek a szemetek ide járnak legénybúcsúra. Ezért kellett nekünk ez az unijó? Idejönnek, leszállnak a gépről, bebasznak, összehányják a fél várost, majd elmennek kurvázni. Az eszem megáll. Hát régen te, próbáltál volna meg ilyesmit itt. A szovjet kiskatonák olyan illedelmessek voltak nagyanyáddal, hogy az csuda. Feltették a biciglijét a teherautóra és hazahozták kézcsókkal a végén. Ezek a szemét angolok meg…

- Ja hát ez meg, Jancsibácsi. Meg mondták, hogy sok lány meg ki Dubaiba is. Meg olaszba. Aranyásásnak hívják. Volt az a Brigitta Bulgari. Az is ment a sittre, meg a Keletthy lánya is. Kurvákat közvetített.

- Pedig az egy rendes manus. A szociknál volt hommvédelmis még 94-ben. Sajnálom szegényt, hogy ilyen kurva lánya lett.

- Hát tényleg durva, de a magyar lányok már csak ilyenek. Belengetik nekik, hogy pénz meg kocsi meg ilyenek és már borulnak is a gazdag faszra. Mesélte egy haverom is, hogy ezeken a helyeken a magyar a kurvát jelenti gyakorlatilag. Az ilyen olaszok meg dubaiok között. Bezzeg azoknál még van értéke a nőnek. A sajátjaikat megbecsülik. Ott még nincs össze-vissza kefélgetés. Itt meg ha bármi komolyan akarsz egy csajtól, abból nem lesz semmi. Anyagias, beképzelt buta libák a magyar nők, hiába szépek. Kocsi, ékszerek, telefon, vagy mi van mostanában... Samsung Galaxy Tab, kimondani se tudom, ilyenek. Megveszed a legújabbat, fél év múlva jön egy még hiperszuperebb.  Ez az igazság.

- Nem akarnak már anyák lenni a magyar lányok, ez a baj. Pedig micsoda kincs is az. Nem tudják értékelni milyen szép, amikor nevelgeted a gyereked. Elvette az eszüket ez a nagy amerikanizálódás.

- Kérsz még egy fröccsöt, Jancsi bácsi?

- Persze hozzál, de azért ne felejtsd ám el, hogy minden nő kurva!

253 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Motorpenis 2011.02.04. 06:18:26

Megéreztem, hogy hozzá fogok szólni ehhez a poszthoz.

Azt hiszem, a fiúknak savanyú a szőLLő, de valószínű az is, hogy Klári néni olyan rút, hogy ezért nem volt alkalma a nemi kicsapongásokra, könnyű úgy erkölcsösnek lenni, hogy nincs kísértés.

Azt különben én is hallottam, hogy a nyugatiak azért IS szeretik Magyarországot, mert itt megspórolják a kurvázás költségeit, hiszen a mi leányaink igen készségesek a külföldiekkel, mondván: "a magyar férfiak nem tudnak udvarolni, bezzeg a külföldiek tudják, mi kell egy nőnek".
Ezért éri meg az angoloknak is itt tartani a legénybúcsút, mert a catering olcsón kijön, a nő meg ingyen van.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.02.04. 08:01:22

Külön gratula Tibinek az egyre fantáziadúsabb product placement betétekért! Elképzeltem Jancsibát, mint a Samsung új reklámarcát... :))

Ugyandehogy (törölt) 2011.02.04. 08:02:26

mondjuk mindamellett igazsága vagyon

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.02.04. 08:04:51

Elvirával a Széchenyi Könyvtár mikrofilmtárában ismerkedtem meg. Kislányos termetét (mert nimfácska volt, Lo volt, elvarázsolt) skótkockás poncsó fedte, okkerszín sálja sejtelmesen kanyargott alabástrom hattyúnyakán. Mosolyával az ódon falakat is zöldellő erdőkké változtatta, és a zöldellő erdő egyik fáján vidáman csicsergő madarakként üldögéltünk. Ő sinológus volt, én germanista. Naphosszat szavaltunk egymásnak, bújtuk a mikrofimek édes mérföldjeit. Hazasétáltunk, ő a Futó utcában lakott, én a Svábhegyen. Azért elkísértem. Az anál fistingnél kisit visított, dehát így jár, aki lapátkezű bölcsésszel kezd.A végén megadón tűrte, ahogy az arcára élveztem.

Hát igen, a magyar lányok, nincsen párjuk. Csak alkalmi. Hozzatok nekem is egy fröccsöt.

migueldiez 2011.02.04. 08:05:50

Azt hiszem, megint sikerül maradandót alkotni, címlap-gyanús. A mai gyöngyszem a "Hol volt ilyen régen, hogy a Tamási Eszter meg a Takács Marika a picsáját mutogassa?"
Ők mindig hivatkozási alap. De ha azt vesszük - és ahogy azt "drágajómegbodogulthofigéza" is számba vette, a maiak között tényleg vannak párszor olyanok, akik még beszélni sem tudnak.

migueldiez 2011.02.04. 08:12:37

@altoid:
Az utolsó éveiben a műsoraiban volt egy blokk, amiben a - leginkább az akkoriban új kereskedelmi televíziók - beszédhibás műsorvezetőit karikírozta ki - ha ez így jobban megfelel. ;)

2011.02.04. 08:17:46

Hát ez gyönyörű, nekem különösen a szovjet kiskatonák felemlegetése tetszett.

De míg Jancsi bácsinál valahogy könnyebben elnézem, addig van ennek (korábban itt a Modoroson is kivesézett) fiatal változata, aki szerint a magyar nők, már amelyik jó, az kivétel nélkül mind anyagias ribanc, és hiába művelt-okos-aranyos, stb. valaki, ha nincs pénze, esélye sincs...

Na ezeket ütném szívlapáttal.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.02.04. 08:18:07

Egy volt egyetemi évfolyamtársam a Magyar Nemzeti Bankhoz ment dolgozni. Mivel ő volt az egyik legfiatalabb, neki kellett a hazánkba látogató IMF, Bank of England, FED, stb. delegációkat esténként szórakozni vinni. Elmondása szerint a gentlemanek első kérdése mindig a "hol vannak azok a hires magyar kurvák?" volt...

Ja, a posztbol kimaradt, hogy "Budapest Ejrópa Bangkokja"

El Topo (Sgt. Elias) 2011.02.04. 08:19:11

@altoid: Hát, ezt most speciel Kurtz ezredes postolta, de attól még frenetikus, szerintem is.

Hogy képben van Jancsi bá' ahhoz képest, hogy nem nagyon kedveli az ilyen laza erkölcsöket. Szerintem ő lett volna az első, aki Tamási Eszter szoknyája alá kukkantott volna, ha lehetett volna.

migueldiez 2011.02.04. 08:22:46

@altoid:
Külföldi vendégeknél szoktam gondolkodni, hogy belőjem-e a "Budapest iz dö porn kapitál of Hángeri" fordulatot, de aztán inkább hanyagolni szoktam.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.02.04. 08:23:24

@El Topo (Sgt. Elias): világos, de a reklám Tibi műve! (tudom, mert az én posztomba is ő szúrt be egy ilyet...)

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.02.04. 08:28:20

@altoid: Egyszer valaki megírhatná (még a végén n írom meg) a hetvenes-nyolcvanas években keletre járó külkerest. UGye a nyugatra járó, az neylonharisnya-toblerone-mecsboksz vonalon utazott, és a mindennapi betevő puncit legfeljebb itthonról vihette ki valamelyik kikapósabb kolleganő képében, de erről ugye nem illik mesélni, mert mostanra ellenségek vagy még mindig összejár a két család grillezni.
Ellenben a keletre járó! Eladott két kereklámpást meg egy röntgengépet, de utána a druzsba jegyében mentek vodkázni, kiitták a város mellett állomásozó gárda-vadászezredet a szeszkészletéből, majd jött a szauna, és végül, de nem utolsó sorban Szvetlána, aki nagyon nagy mellű volt, fehér bőrű és egyszerűen megőrült a magyar faszért, főleg ha egy szép neylonharisnya is vol mellé készítve.
Ezt a sztorit egy öregeskedő külkereskedő Zakarpátye Oblasttól Moszkván és a Szverdlovszkon át Pertopavlovszk-Kamcsatszkij-ig minden jelentősebb szovjet várossal el tudja mesélni.
Orosz pornószínésznő is sok van, ergo ott is minden nő kurva :-)

2011.02.04. 08:33:17

@altoid: egy cimborám taxizik, ő is rendszeresen szállít bebaszott angolokat kurvákhoz. (Elmondása szerint ez jó üzlet, nem csak a fuvardíj és jutalék miatt miatt, de még pluszban jól meg is szokta csöcsörészni a művésznőket, akik ezt túlságosan nem kifogásolják, mintegy hálaképp a jól fizető vendégért.)
Azért az angol nőket elnézve némi megértést tanúsítok az ide kúrni járó britekkel szemben.

Azzal együtt túllihegett szerintem ez a magyar kurva kérdés, egy volt kollégám arról regélt folyton, hogy Ukrajnába járnak kurvázni, mert gyönyörű lányok vannak fillérekért...

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.02.04. 08:35:03

@Professor Pizka: A modoros külkereskedő önmagában is zeniális poszt lehetne. Kár, hogy a fiatalabb olvasók már nem sokat értenének belőle. Azt hiszem, lassan mi is elkezdhetünk öregecskedni...

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.02.04. 08:36:38

@Brother Love: Úgy latszik, hogy az ország gazdagsága és a nők szépsége fordítottan arányos.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.02.04. 08:37:10

@altoid: ne is mondd engem tegnap középkorúztak le a fészbúkon egy gyerekkori foróm kommentjeiben...

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.02.04. 08:39:19

@Professor Pizka: hát súlyos eset lehetsz, ha már a gyerekkori fotódon is középkorúnak nézel ki... :)

2011.02.04. 08:43:53

@altoid: Lehet, én oroszcsaj-rajongó vagyok. Meg a lengyelek, a csajok, természetesen.

El Topo (Sgt. Elias) 2011.02.04. 08:44:53

Egyébként tényleg fura világot élünk. Nem akarok itt a blog hivatalos jancsibácsija lenni, de évek óta ámulattal figyelem ezt a vircsaftot.
A kertévék csak annyit szerepelnek az életemben, hogy kapcsolgatás közben néha látom őket. Bulvármagazinokat kéthetente maximum egyszer veszek a kezembe, anyáméknál. Nem nagyon kattingatok a velvet cikkeire. Mégis valahogy olyan érzésem van, mintha tízmillió pornós-kurva országában élnék. Egy csomó ember-nő abból él meg évekig, fényesen, hogy egyszer már volt a tévében a csöcse, bránere. És aztán így egymásnak adják őket a tévék, újságok. És akkor celeb. Meghívják eseményekre. Effektíve ők az ország elitje, hiszen őket ismeri mindenki. Őket tekinti példaképének egy csomó fiatal, hiszen nyilván vonzóbb dolog partikra járni folyton, mint reggel hatkor blokkolni és indítani az esztergát.
És ez így végiggyűrűzik az egész társadalmon akkor már, hiszen mindenki inkább jacuzziban üldögélne, mint a villamoson a tömött szatyrokkal.
Tulajdonképpen kurvára örülök, hogy nem mostanában kell csajoznom, mert hát a lányok is úgy vannak vele, hogy akinek egy árnyalattal kerekebb a segge az átlagnál, az már ebből szeretne megélni, és lehetőleg minél jobban!
Naná, hogy nem akarok mindennőkurvázni, de gondoljatok utána, mikor láttatok olyat utoljára, hogy egy dekoratív nőt láttatok rozzant kocsiban?

Nadiposzi (törölt) 2011.02.04. 08:47:35

Gyönyörű volt.
Mondjuk ezt a minden nő kurva vonalat megfigyelésem szerint a legreménytelenebb recskahuszárok emlegetik folyton. Egyszer megkérdeztem, hogy ha akkora kurvák mán' ezek a bájaikat pénzért felfedő pillangócskák, akkor gondolja már végig, mire csapatná az egyszeműt, ha ez a sok luvnya mind visszaülne a varrógép mellé, vagy hátrányos helyzetű gyerekeket oktatna apácaként.

Nadiposzi (törölt) 2011.02.04. 08:50:16

@El Topo (Sgt. Elias):
Kb. a múlt hétvégén. Hazafelé anyáméktól a feleségem vezetett. Tudom, le kéne cserélni, de mostanában nem futja rá. Amúgy se annyira rozzant még. (mármint az autónk)

El Topo (Sgt. Elias) 2011.02.04. 08:55:31

@Nadiposzi:

Na nyilván nem kedves mindnyájunk párjára gondoltam, ők nyilván alapból csudaszépek.

2011.02.04. 08:59:19

@El Topo (Sgt. Elias): Hááát, a Corollánk már elég ütött-kopott, de a feleségem szerintem dekoratív nő.

Az is benne lehet, hogy egy Q7-es, X5-ös önmagában vonzza a tekinetet, feltűnő, míg egy Suzukiban lehet, hogy jő nő ül, de az autót észre sem vesszük.

Meg azután nem azonos a feltűnő picsa, meg a dekoratív, jó nő sem.

El Topo (Sgt. Elias) 2011.02.04. 09:00:29

@Brother Love:

Ne magyarázz, Brada! Az egy dolog, hogy én tudom, miről beszélek, de te is.:D

szellőláb 2011.02.04. 09:08:05

Amúgy az idősebbek már tudják értékelni a belső szépséget. Persze időnként eljátszanak a gondolattal, milyen jó lenne, ha ki lehetne őket fordítani!

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.02.04. 09:08:55

@El Topo (Sgt. Elias): legutóbb, mikor golfozni voltunk már csak egy elég ócska cart jutott, kénytelen voltam az asszonyt azon furikázni.

Pedigré Pál 2011.02.04. 09:08:59

@El Topo (Sgt. Elias): Én láttam olyat! Elvittem randizni egy Istennőt (azóta se értem, hogy sikerült odáig eljutni) - gondoltam belecsapok a lecsóba és a '88-as ezüst-rozsda színvilágú 1.8D Ford Escortommal gördültem a megadott helyszínre méltóságteljesen kerregve, diszkrét fekete füstfelhőket eregetve.
Láthatott bennem valami pórias vidéki sármot, mert beszállt (azóta kivettem az anyósülést és házioltárként használom) és elmentünk kávézni majd este italozni. Az utóbbiban kissé elvethettem a sulykot, mert behunytam a szemem a szórakozóhelyen és amikor kinyitottam világos volt, sütött a nap én pedig otthon feküdtem egyedül, donaldkacsa felszerelésben. Másnap közös megegyezéssel(haha) könnyes búcsút intettünk egymásnak, szerintem nem az autóval volt problémája... :D

2011.02.04. 09:13:37

@El Topo (Sgt. Elias): MOst látom csak, hogy itt mindenki talpig úriember! :)

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.02.04. 09:14:16

@El Topo (Sgt. Elias): Én számlacelebeknek hívom őket. Kérdés, hogy mi a gazdagság meg a jólét definíciója. Ha az, hogy nincs (megélhetésed veszélyeztető) hiteled, 24 órán belül legalább tízmillió forintot anélkül ki tudsz tenni az asztalra, hogy zálogba csaptad volna a nagyi műfogsorát, akkor nincs olyan túl sok gazdag, főleg nem a tévécelebek között.
Egészen nevetséges, szakadt csórók vannak köztük, pogácsagyűjtők, meg aki kér elvitelre a lagzi húsleveséből. benyújt számlát harminc plusz áfa plusz benzinről, ennyiért egy félórán át hülyíti a parasztot. De ha százezerről nyújtja be vagy negyedmilláról, messze van ám az is a kurva nagy jóléttől, mert két-három év és mehet a Takonypalkonyai Szent István Multitöbbcélú Kulturális Centrumba (Régebben: Szamuely Tibor Művelődési Ház) harmincér' haknizni, plusz húszért a helyi tőzsért leszopni.

El Topo (Sgt. Elias) 2011.02.04. 09:18:48

@Professor Pizka:

Lehet ebben valami, de a tévében nem a lepukkadós rész a látványos, hanem a pár év dzsakuzzi, meg limuzin rész.

Nadiposzi (törölt) 2011.02.04. 09:23:13

Celebnek lenni szar lehet. A kertévékben tündöklő majmok* pontosan tisztában vannak a Pizka által írott dolgokkal. 1-2 év alatt próbál valamit összébb kaparni magának - a vacsoracsata jobban fizet, mint a hakni. Amúgy nem lennék meglepve, ha némelyik versenyző a celeb főzőcskénél elpancsolt kajákról gondosan benyújtaná a számlát a tévének. Vagy költségként leírná.
*A Jó Laci Betyár kivétel. Cimboráim összeakadtak vele a balatoni éjszakában, valami haknija után. Meghívta őket magához, és hajnalig pálinkáztak az öreg harcossal.

Styxx 2011.02.04. 09:25:06

Kurtz ezredest dandártábornokká előléptetni!
Kovács Kovi István hadseregparancsok

@migueldiez:
Ja, a Takács Marika, meg a Tamási Eszter picsája, de az olasz pisáját ivó is megalol, meg cca az egész poszt.

@El Topo (Sgt. Elias):
Igen Jancsi bá speciális lexikális tudása bámulatos, pengébb a straight filmművészetben, mint a bólyi plébános a kiskorús filmremekművekben.

De hát az erkölccsőszök, cenzorok, stb. gyakran a legkélyesebb fogyasztók.

Mint az "átkosbéli" viccben:
Két bíró beszélget:
-Te, milyen politikai viccet hallottam!
-Na meséld.
-Hülye vagy! Most adtam érte nyolc hónap letöltendő fogházat.

Ja, és Topokám, a jancsibácsis monológodat szerintem Semjén Zsolt, meg az IKSZ beemeli a KDNP-s kiksátéba!:-)

@Brother Love:
Ja, a szovjet kiskatonák különösen 45-ben voltak előzékenyek a hölgyeinkkel. A gantlemanus randevút követő kilenc hónapra tömérdek kis csomagot aktiváltattak. A biciGliket meg olyan késszégesen felsegítették a vonatra, hogy több vasúti szerelvényt is megtöltöttek velük, karórákkal nem különben.

@altoid:
Szerintem a Jancsi bá' karakter simán lehetne a Samsung Galaxy arca, és ezt a legkomolyabban mondom.
Lefikázná, hogy juszlesz-fos, haszontalan úri huncutság, majd kiderül, hogy jobban ért hozzá, mint SzáSz Marcia a C64-eshez, és annyi fícsörét használja, hogy ha csak egy napra nélkülözné, durvább elvonása lenne, mint Ewan McGregornak a Trainspottingban.

El Topo (Sgt. Elias) 2011.02.04. 09:28:01

@Nadiposzi:
Ahhoz képest azért elég sok van belőlük. És nyilván egyiküket sem kényszerítette két géppisztolyos munkásőr, hogy menjen celebnek.
Azon a jelenségen szoktam még elmerengeni, mikor ilyen felnőttfilmes művésznők leállnak a hivatással, és akkor hirtelen példás anyák lesznek.
Na de a kisbábú nem marad ám mindig pólyás, és ha iskolába megy egyszer, biztosan lesz egy jótét lélek, aki az orra alá nyomja anyukája életművét.
Na ilyenkor mit csinálhatnak?

Mitya Ivanov 2011.02.04. 09:31:26

@El Topo (Sgt. Elias):
Michelle Wild is Vad Katává változott vissza, de amikor a gyerekének a Vad Málna nevet adta, akkor véglegesen lehullt a lepel.

El Topo (Sgt. Elias) 2011.02.04. 09:31:37

@Styxx:
Semjén inkább bevehetne a KDNP frakcióba. Jól mutatnék ott, és a média is szeretne, mert plenáris ülésen verném a képviselőtársakat, oldalfüggetlenül.

Mitya Ivanov 2011.02.04. 09:35:41

amúgy nem szoktam Jancsibácsival sok mindenben egyet érteni, de ez a fröccs melletti kocsmai terefere nyomokban igazságot tartalmaz. Nem is a mindennőkurva és magyar=kurva típusú megállapítás, mert az úgy baromság ahogy van, hanem a mai 11-12 éves korosztály milyen lesz 14-15 éves korában.
Én előre félek attól, hogy majd a gyerekem azt fogja normálisnak tartani, hogy a tévében szereplő majomcelebek élete, életvitele, viselkedése a normális.

El Topo (Sgt. Elias) 2011.02.04. 09:36:34

@Mitya Ivanov:

De abba a szituációba gondolj bele, hogy elvettél egy ilyen pornós nőcit! Jó, lelkileg feldolgoztad, meg minden, kurvából lesz a legjobb feleség, meggyőzted magad, minden oké. Mondjuk hogy tényleg úgy is van, boldogan éltek.
Aztán egy hurutos délután éppen teszel-veszel otthon, mikor megjön a kissrác az iskolából, és neked szegezi a kérdést, hogy anyu tényleg nyolc négerrel, meg szamárfaszt is szopott? Apa hogy volt ez?

G_P 2011.02.04. 09:39:32

Jó poszt!

Amúgy durva, hogy az egyik fél szerint minden nő kurva, a másik fél szerint pedig savanyú a szőlő. Valahol mindkét fél beismerte, hogy rohadtul nincs igaza.

De nem kell senkit irigyelni, aki pénzért rakja szét a lábát, annak legkésőbb középkorára romokban lesz az önértékelése, és egy hisztis rongy lesz, aki senkinek nem kell.

Aki meg a gép előtt ülve prédikál, hogy minden nő kurva, az meg nem nézett még igazán körül. :)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.02.04. 09:41:26

@Professor Pizka: mivel imádok pitlicsári szarokon szőrözni, megjegyezném, hogy a Széchenyi Könyvtár az persze Széchényi:)

Mitya Ivanov 2011.02.04. 09:43:18

@El Topo (Sgt. Elias): inkább nem gondolok bele:D

ebben az a szörnyű, hogy a gyereknél az a kor, amikor ez a kérdés elhangzik, egyre korábban eljöhet.

2011.02.04. 09:44:26

@El Topo (Sgt. Elias): Fiatal és meggondolatlan voltam, kellett a pénz (ezt mondjuk elhiszem), továbbá minden filmjénél leitatták, benarkózták, stb.

MIndazonáltal kellemetlen lesz a gyereknek, hiszen a gyerekek nagyon kegyetlenek tudnak lenni, ennél jóval alacsonyabb labdát is lecsapnak. Emlékszem, elég volt egy-egy szegényebb vagy rosszabb küllemű szülő, és az osztály bunkóbb tagjai már ezért piszkálták az érintetteket.

Ehhez képest mire számíthat a kis Michelle? "Láttad ezt a filmet, amiben anyád arcára verik öten, seggbedugják és utána megszopatják?" Kínos, kínos még akkor is, ha manapság határozott erőlködés figyelhető meg arra, hogy elfogadtassák a pornózást, mint rendes, polgári szakmát...

2011.02.04. 09:45:57

@vészmadár (pica pica): Én is. Jeles kollégám épp ezért rögvest a kovetkező kommentben javította is...

Styxx 2011.02.04. 09:46:47

@El Topo (Sgt. Elias):
Jaja, Topót a parlamentbe! Kétkamarás parlamentet, ahová modoros kommentbajnokként simán életfogytiglani tagság járna neked:-)
Jaja, a "megkomolyodó" ritájörd pornósztárok. Röhögök, azon, hogy Mishelle Wildot úgy promózták, a Menza IQ-banjnok, hiperintelligens pornósztár.

Ha olyan kib@szott inteligens lenne, akkor mi a ráknak adott a lányának olyan extrém feltűnő nevet, mint Málna és nem valami tucat neve, mint az ő polgári neve, a Katalin.

Űberziccer-magaslabda, hogy szopassák a társai a suliban a kiscsajt: "Nevem Málna, anyám kurva."

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.02.04. 09:47:34

@El Topo (Sgt. Elias): Állítólag kurvából lesz a legjobb feleség. Miután volt már pár kurva ügyfél, és láttam a szemükben, hogy az én pocakos-szemüveges lényem is perspektíva lenne nekik, ha főzhetnének reggel nekem kakaót, meg vasalhatnák az ingeimet, csak bánjon már velük végre nőként valaki...hát elhiszem ezt a mondást.
Persze hepiend nincsen, semmilyen értelemben, nem vettem feleségül kurvát.
És van az a másik mondás, hogy aki kurvának megy, ne sírjon, ha basszák. Kegyetlen, de igaz, mert a sajnálat után, amit az egyedül, a társadalmon kívül küzdő nő iránt érez az ember, rögtön ott a következő hang: ő választotta, a pénzt meg elteszi.
Persze jellemzően ez a pénz, ha nem stricináél landol, mert a lány okos, akkor valami egyéb bűnözőnél, aki fölött anyáskodik egy sort, látogatja akár a sitten is, de utána a hála rendszerint az, hogy a csávó megpattan, a nehezen összekefélt néhány millió forinttal.
Aki ebből úgy tud kitörni, hogy felesgül megy egy "rendes" emberhez, arról el tudom képzelni, hogy fehéredő ujjakkal kapaszkodik a biztonságba.

2011.02.04. 09:49:01

@Mitya Ivanov: Nem fogja. Ha te normális vagy _és_ figyelsz is a gyerekedre (azaz nem csak az osztályzatai érdekelnek), akkor 13 éves korára (minden naivitásuk, tapasztalatlanságuk ellenére) már tudnak helyesen értékelni dolgokat.

Tudom, mert épp ennyi a lányom és egyáltalán nem tekinti példaképnek a majomcelebeket.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.02.04. 09:49:04

@vészmadár (pica pica): olvassa el a következő hozzászólást is az igazgatóhelyettes úr

El Topo (Sgt. Elias) 2011.02.04. 09:49:38

@Brother Love:

Az remek magyarázat lehet a gyerek előtt, hogy "Sajnos édesanyád azért került ebbe a rendkívül megalázó helyzetbe, hogy két feka ráhúzta egy szamárcsődör faszára, mert akkut intoxikált állapotban volt. Ezért ne próbáld ki soha a drogokat, kisfiam!"

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.02.04. 09:49:40

@Styxx:
Látod a vén geci tuti kicsattintotta volna a két bemondóhölgyre valami japán anchorbukkakéban. Gondolom a kscansre csak véletlenül akadt rá, de azért ott is elvolt egy darabig.

El Topo (Sgt. Elias) 2011.02.04. 09:52:19

@Styxx:

Azzal mekkora politikai celeb lehetnék, ha mondjuk a Lázár Janit lerúgdosnám a parlamenti széksurok közt, a bársonyszékekig?

2011.02.04. 09:52:35

@Professor Pizka: Sohasem értettem, hogy miért lenne jó feleség abból, aki kurva volt?

Az még hagyján, hogy valószínűleg jól tud szopni, stb., de azért ezen kívül a kurvaság még milyen olyan kvalitásokat fejleszt ki, ami a "jó feleség" státuszhoz" szükséges.

Jól szopni ugyebár meg nem csak a kurvák tudnak...

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.02.04. 09:54:25

@Kurtz ezredes: az anhor bukkake az világ egyik legvidámabb műsora. Maria Ozava különösen jó a műfajban :-)

2011.02.04. 09:54:28

@Professor Pizka: Hehe, én is egyből kiszúrtam, hogy alászaladt most a szarkánk.:)))

Egyébként úgy helyes, hogy massima culpa? Nem maxima?

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.02.04. 09:55:52

@Brother Love: terémszetesen maxima, csak olaszos temperamentumot akartam bele csempészni :-)

El Topo (Sgt. Elias) 2011.02.04. 09:57:07

@Professor Pizka:

Nem tom, haver. Azért nem biztos, hogy zökkenőmentes az átállás.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.02.04. 09:57:10

@Professor Pizka:
jaja, jó kis punetti
annál már csak az étkezések közbeni bukkake vidámabb, most adott jancsi bá párat

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.02.04. 10:00:52

@Kurtz ezredes: a legferdébb az, amikor a csaj arcáról egy serpenyőbe csorgatják, kisütik rántottának és megetetik vele.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.02.04. 10:02:58

@Professor Pizka:
Hát az - ha szabad így mondanom - geci egy poén volt, ott hallottam először ilyen műfajú filmnél a "nem" szót.

vincere 2011.02.04. 10:11:06

ezért tart itt ez az ország!!

ez k. jó lett, Tibi, igazi klasszik modor :)

vincere 2011.02.04. 10:17:59

@El Topo (Sgt. Elias): és ez remélem a kommentelőkre is vonatkozik, nemcsak a párjukra :)

Mitya Ivanov 2011.02.04. 10:26:45

@Brother Love: jó de az enyém 3 hónapos, és nem tudom mi lesz 12 év múlva. De majd valami kitalálok

Sand Lover 2011.02.04. 11:03:31

Jó lett a poszt, grat. A Professzor könyvtáras kommentje nemkülönben. :)

Ez a „kurvából lesz a legjobb feleség” sztem csak arra utal, hogy mivel a csaj boldog, hogy végre valami normális kapcsolata van, aki nem tűnik el dugás után, _mindent_ meg is tesz annak érdekében hogy ez meg is maradjon. Hogy mondjam…készségesebb.
De el tudja valaki képzelni, hogy Kelemen Annához vagy VV Anikóhoz megy haza nap végén? Na ugye…

Sand Lover 2011.02.04. 11:05:08

@Morgan LeFay: Nagy ööö Anikóra gondoltam, a szőke démon gigászi mellekkel.

2011.02.04. 11:31:48

@Morgan LeFay: Hát igen, jól jellemzi ez az általános férfifelfogást a házasságról: a nő tegyen meg mindent a 'zura kedvéért, az a dóga!

Nadiposzi (törölt) 2011.02.04. 11:35:59

Kelemen Anna mackónadrágosan leviszi a szemetet, kirázza a porzsákot. Hálóban viszi haza a kenyeret, a tejet a kisboltból. Nincs rajta smink. Brrr. Ezeket a képsorokat csak 21+ jelzéssel merném leadni.

Püspök utcai gombaszedő · http://valogatott.blog.hu 2011.02.04. 11:53:06

@El Topo (Sgt. Elias): Jaja, a valóvilágos kurvák enumerációja (ehehe) volt a legjobb.

Kacagó gerle · http://hobbitippek.blog.hu/ 2011.02.04. 12:21:50

Azért a Jancsi bácsi tolta a flikkflakkot az esztergaműhelyben a jó kis szőröspuncis NDK-s csajokra. Nimm in deinen Mund!! Du Schwein :)

Most meg itt prűdködik ;)

eastern sugar 2011.02.04. 12:43:09

hát ez gyönyörű, bár az olyanokat, akik ezeket teljes komolysággal mondják, na, azokat azért tényleg szájonvágnám egy nagy kampós mikulásbottal. a velveten lehet sok ilyen monitorfejű recskahuszárt látni a kommentelők között, akik megfellebezhetetlenül osztják az igét a mindenmagyarnőkurva-csakapénzszámít témában, olyankor azért felgerjed szittya vérem, és odasóznék néhányat. én főleg azokat kedvelem, akik a szingliséget mint jelenséget tartják a bűn melegágyának. főleg mert ezek azok az arcok, akiknek _szerény meglátásom szerint_ tényleg savanyú a szőlő, mert nem tudnak egy normálisabb küllemű/agyú nőt megdugni. de hát igaz ami igaz, vadmálnának tényleg nem lesz könnyű élete a suliban, szomorú dolgok ezek :)

szellőláb 2011.02.04. 12:55:19

@Brother Love: Néhány megfontolandó érv:
1. Nem éri se meglepetés se csalódás,
2. Nem valószínű, hogy félrekeféljen, mert már kielégítette a kíváncsiságát,
3. Ha úgy hozza a szükség, tisztes szinten el tudja tartani a családot.

szellőláb 2011.02.04. 12:57:20

@Professor Pizka: Ilyet már láttál, vagy forgatókönyvet is írsz?

2011.02.04. 12:59:06

@szellőláb:
1. Ez igaz lehet.
2. A félrekefélés korántsem csak kívácsiság lehet.
3. Talán, egy darabig. De ha már kurvának öreg, lónak gyenge, még azt sem... :)

Balance Of Power 2011.02.04. 13:03:11

Oszinten szolva inkabb a halal, mint hogy visszaterjen az oltonyben tanciskolaban ismerkedos kor. Tudom, hogy a pusztulas fele halad a vilag, de amig ez a tendencia marad oltozkodesileg, mint amit nyaranta latni a varosban, akkor boven megeri.

Egyebkent hol kezdodik az MNK? Mert ha nagyon akarjuk, az egyebkent huseges feleseg bociszemes "naaaaleeeeccci" megnyilvanulasait is vehetjuk annak.

Van ugye az a vicc, hogy "latod fiam, most elmeletileg van 300 000 forintunk, gyakorlatilag viszont 3 kurvaval elunk egy fedel alatt" ;))))

bagolybagoly 2011.02.04. 13:23:19

Nem rossz, de a szemétmagyarkurvákról sokkal modorosabban fröcsögnek a frusztrált huszasok, mint a Jancsibácsik.

2011.02.04. 13:34:27

Ha nem fekszel le vele: kurva vagy.
Ha lefekszel vele, de kevésnek bizonyul:kurva vagy
Ha lefekszel vele, jó volt, de ennyi volt: kurva vagy.
Ha nem akarod a liezont folytatni: kurva vagy.
Ha meguntad a hülyeségeit, és lépsz: kurva vagy

Tehát igazat kell adnom Jancsi bának, minden képpen kurva vagy.

Nem nyerhetsz.

2011.02.04. 13:39:20

@Brother Love: Kivéve az orális szexet.

A Csak egy kis pánikban mondja DeNiro: a szájával? Amivel a gyerekimet csókoljgatja?

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.02.04. 13:51:26

@Kurtz ezredes: na, végre valaki aki jót tud röhögni a japán bukkake filmeken :-)

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.02.04. 14:05:33

@szellőláb: még nem írtam, de most hogy mondod :-)...

a témáról már írtam:

raerunk.blog.hu/2010/03/30/hr_tanacsadok

KFV · http://korosfeltunesiviszketegseg.blog.hu/ 2011.02.04. 14:14:59

Nincs még a poszt Index főoldalon, így még egy elvadult feminista/agyatlan bólogató nem tévedt be, üdítő így olvasni a kommenteket.

A kiborító az, hogy valóban ezt láthatja példaként aki bulvár/kertévét olvas/néz...
Csak egy ékes példa a közelmúltból a drágalátos VV Gina -> korosfeltunesiviszketegseg.blog.hu/2011/01/26/kurvabol_feleseg_felesegbol_mediaprostitualt

Ernoke 2011.02.04. 14:22:25

biztos nem itt volt valami ilyesmi a kommentek között, de offtopik muszáj megjegyeznem: aki bizonyos életkoron túl olyat ír, h "30 felett a nők hamarosan gyereket akarnak, és ez riasztó lehet", az szopjon tövig egy gorillabránert.
az ilyen hozzászólók nem gondolnak bele, h a gyerek nem egy ilyen félelmetes lény, ami rémálmaidban üldöz, hanem egy nehéz és szép feladata az életnek? és ha ilyen a 30+ férfiak (bocsánat, kölykök) hozzáállása, akkor mégis kinek szüljenek a nők?
utálom az olyan hozzáállást is, amely szerint amelyik nő nem szült 25 éves koráig, az túlkoros vérszingli selejt, de amit leírtam, az is bicskanyitogató...

Sand Lover 2011.02.04. 14:35:14

@Ernoke: OFF
„és ha ilyen a 30+ férfiak (bocsánat, kölykök) hozzáállása, akkor mégis kinek szüljenek a nők?”
Jaj, ne is mondd. Ismerősi körömben egy csajt épp most tett “pihenőre” a 37 (!) éves pasija 2 év után, mondván, hogy “még nem kész az elköteleződésre”. Nem szakítottak, csak “pihentetik a kapcsolatot”.
ON

KFV · http://korosfeltunesiviszketegseg.blog.hu/ 2011.02.04. 14:38:15

@Ernoke: Magam példájából kiindulva igenis ijesztő dolog a gyerekvállalás. Most vagyok 25, fingom sincs, hogy mit kezdenék egy gyerekkel, többek között azért, amit te is írtál: mert _nehéz_ feladat (nyilván szép is, nincs még ilyen tapasztaltom).
Amikor itt is előkerül 5-10x, hogy a saját gyereked normális lehet-e egy ilyen aberrált világban, mint ami kialakulóban van, akkor szerintem komolyan megfontolandó az, hogy kell-e önmagad reprodukcióján stresszelni 30-35 éves korod előtt.
Kapom a főemlősfaszt orálisan? :)

bagolybagoly 2011.02.04. 14:42:32

@Ernoke: Nem innen vetted azt a nagy ijedtséges idézetet?
Ez ezen a héten a szakítóson is kint volt. Eszem azt a szentimentális hősszerelmét a posztolónak.
csajokrol.blog.hu/2011/02/01/ugy_erezte_en_vettem_el_gyermeket_olvasoi_level#c12443299

szellőláb 2011.02.04. 14:48:20

@Frengi: De hát ebben itt mindenki egyetért, nem?

szellőláb 2011.02.04. 14:53:31

@KFV: Ne csinálj belőle elvi kérdést, és ne parázz. Szerintem nem az a kérdés, hogy egy GYERMEK mennyi örömet hoz az életedbe, hanem inkább az, hogy akivel nevelned kell, képes leszel-e közben elviselni :-)

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.02.04. 14:53:38

@KFV: nem kell félni, az ezüsthátú hegyi gorilla pénisze erektált állapotban 4-6 cm. Deepthroat champion leszel :-)

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.02.04. 14:55:50

@Professor Pizka:
Láttál te már akkora disznót?
Hihetetlen egy állat, csak eszik, ül és növekszik. Ha fele ekkora lennék, engem sem érdekelne már a punci.

KFV · http://korosfeltunesiviszketegseg.blog.hu/ 2011.02.04. 14:56:25

@Professor Pizka: Na, ezek szerint mennyivel jobban jártam, mintha tapírpénisszel fenyítettél volna (www.youtube.com/watch?v=bDTrQoL1GwQ)

@szellőláb: a potenciális nevelőtárs most 22 és ő pont az a kategória, akit majd szidni fognak, hogy mindjárt 30 és még nem jön az ONOKA! :)

szellőláb 2011.02.04. 14:57:36

@Professor Pizka: Mester! Nézd el nekem, hogy eddig nem vettem észre, hogy te is blogolsz (jobb lett volna, hogy bocsátsd meg, csak nem tudom így hirtelen, hogy kell írni). Igen, valami ilyet kinéztem belőled :-)

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.02.04. 14:58:28

@KFV: a pesti állatkertben egyszer láttam egy nénit aki nagyobb adag leveszöldséggel álldogált a trópusi házban és bepárásodott szemekkel etette a kan tapírt. Amelyiknek közben az állát verdeste a pöcse.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.02.04. 15:00:00

@szellőláb: olvasgass bátran, az én blogom reklámmentes, ráadásul hétvégén megírom a leslie l lawrence regényem harmadik fejezetét :-)

KFV · http://korosfeltunesiviszketegseg.blog.hu/ 2011.02.04. 15:00:02

@Professor Pizka: biztos az Jancsibácsi neje volt és nosztalgikus emlékek szállták meg az orosz katonákkal kapcsolatban.

szellőláb 2011.02.04. 15:07:32

@Professor Pizka: Kösz a meghívást! Már úgyis kezd tele lenni a tököm azzal, hogy lassan minden blog ilyen reklámhordozóvá válik. Samsung Galaxy, meg Ekozacskó, vagy mi a bánat. Kurva nagy lett a reklámzaj.

KFV · http://korosfeltunesiviszketegseg.blog.hu/ 2011.02.04. 15:07:52

@Professor Pizka: Pedig már majdnem kisült a dologból egy potenciális bukkake forgatókönyv :)

szellőláb 2011.02.04. 15:08:52

@Professor Pizka: Olyan kicsi tapír márpedig nincs.

Sand Lover 2011.02.04. 15:11:32

@KFV: Egy csapat tapír vs mit sem sejtő állatkertlátogató idős hölgy, leveszöldséggel...?

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.02.04. 15:12:32

@Morgan LeFay
A japánokat ismerve tuti lenne rá piac

KFV · http://korosfeltunesiviszketegseg.blog.hu/ 2011.02.04. 15:13:19

@szellőláb: lásd a feljebb linkelt videót, meg nagyjából bármit a Youtube-on, amiben szerepelt, hogy "tapir penis" Esetleg a "king of the beasts" kulcsszó működik még :)

KFV · http://korosfeltunesiviszketegseg.blog.hu/ 2011.02.04. 15:14:44

@Morgan LeFay: Én simán a tapírbrével állcsapkodásra gondoltam, de ha te már történetet is kigondoltál köré... csak óvatosan, nehogy Kovi úr lenyúlja az ötletet!

2011.02.04. 15:19:25

@KFV: Mostanában megit túl pörgetik ezt a gyerek kérdést.(volt már ilyan korszak: csak egy gyerek, de abből urat nevelünk, meg hogy ne menjen szét a főd)

Nem az a kérdés, hogy mennyi örömöt ad egy gyerek, hanem nézz végig magadon, és ha úgy godnolod, hogy tovább tenyésztésre alakalmas vagy, akkor nosza!

Én úgy gondoltam, hogy annyira bolond ez a világ, muszály normális embereket is a világra szólítani, kár lenne pusztulni hagyni kiválló génjeimet. És nekem lett igazam igazán jó fejek a gyerekeim, pedig hát agyagilag mindig nagyon necces volt a helyzet, még most is csodálkozom, hogy hogy sikerült nem éhen halni közben, de itt vagyunk.

3 fiú: az egyik okos, a másik szorgalmas, a harmadik szép, van aki ezt összetudja hozni egyszerre, nekem 3 darabba sikerült.

És jól döntöttem, mert nekem kell szaporodni, mért én vagyok rá érdemes.

szellőláb 2011.02.04. 15:25:13

@KFV: Most, hogy megnéztem a linket, be kell látnom, hogy sokat nem tudok még e világról. Mondjuk, a mi időnkben a bolond Géza legendásan nagy tagjára irigykedtek egyesek (mások meg titokban vágytak rá), na de hogy tapír? Ez nekem új. Egyébként meg ahogy így elnéztem nem lehet valami praktikus: állandóan a földön húzni?
Jó, mondjuk a legyeket is lehet hessegetni vele, meg ha elér az öreg néni álláig is, bármi lehet.

Sand Lover 2011.02.04. 15:29:18

@Frengi: „ha úgy godnolod, hogy tovább tenyésztésre alakalmas vagy, akkor nosza!”

Ne menjünk bele az eugenikába. :)
Az a baj, hogy a gyerektéma azért értékelődött fel ennyire, mert fogy a magyar! Népességi kerekasztal és hű meg ha és 3 királyfi – 3 királylány program és rohadtszinglik.
Az nem probléma, hogy a már meglévőkre sem figyelnek eléggé: hányszor hallani, hogy egy hétvégén 10+ ember hal meg balesetben (és nem idősebbek hanem inkább a fiatalabb korosztály!) Nincs elég bölcsőde, se óvoda, iskola olyan, amilyen. Stb stb. Egészségügy és még lehetne folytatni.
De mindez nem baj, csináljunk száz gyereket, ezeret…aztán majdcsak lesz valami.
Hát ez nem így működik.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.02.04. 15:32:23

index.hu/belfold/2011/02/04/a_diakjait_ribancozo_kdnp-s_kirugasat_varjak/
Egyszer még Jancsi bácsi is meg fog bucskázni valami old fart-young pussy videó címszerepével a kocsma előtt.

KFV · http://korosfeltunesiviszketegseg.blog.hu/ 2011.02.04. 15:44:18

@Frengi: nem a túlszaporulat nálam a gát, hanem a saját töketlenségem (nem úgy). Egyszerűen nem tudnék mit kezdeni egy folyton evő-alvó-ordító dologgal (nyilván adnék neki enni, meg nem kelteném fel), mert elképzelni sem tudom, hogy hogyan tudnám a terveim, meg az elképzeléseim közé beilleszteni a létét.
Na, ez jó zavaros lett, egyes, leülhet.

KFV · http://korosfeltunesiviszketegseg.blog.hu/ 2011.02.04. 15:50:09

@Morgan LeFay: pár éve a 2-es metró vonalán volt kitéve citylight méretben valamelyik ilyen turul-szaklap címoldala, reklám gyanánt. Na, azon olvastam a következő sort: "Mária országa azoké lesz, akik teleszülik."
Lefotóztam, még mindig megvan a kép, ha nagyon rossz a kedvem, előveszem, hogy kicsit földerüljek.

KFV · http://korosfeltunesiviszketegseg.blog.hu/ 2011.02.04. 15:51:55

Amúgy elnézve az utcán rohangáló kismillió félkegyelműt, már hogyapicsábane gondolnám magam továbbtenyésztésre alkalmasnak? :) Pl. tudok kerek egész, bővített mondatokat leírni, sokszor helyesírási hiba nélkül is - ez már önmagában az átlag fölé emel! :D

KFV · http://korosfeltunesiviszketegseg.blog.hu/ 2011.02.04. 15:53:12

@Frengi: @Morgan LeFay:

Amúgy elnézve az utcán rohangáló kismillió félkegyelműt, már hogyapicsábane gondolnám magam továbbtenyésztésre alkalmasnak? :) Pl. tudok kerek egész, bővített mondatokat leírni, sokszor helyesírási hiba nélkül is - ez már önmagában az átlag fölé emel! :D

arlequin 2011.02.04. 15:58:53

@El Topo (Sgt. Elias): szevasz őrmi! rég láttalak. család jól van?

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.02.04. 16:02:23

@Morgan LeFay: á, ez csak a szokott konzervatív duma. A konzervativizmus az a politikai irányzat, amelyik célkitűzéseit a lányok bugyijában gondolja megvalósítani ezért folyamatosan ott próbál turkálni. Miután a lányok alapesetben egyszerre egy embernek szokták megengedni a bugyiban turkálást és abban is meglehetős válogatósak, nehezen tűrik a komplett politikai mozgalmak ujjazási szándékait, ezért szoktak az egyébként akár jól is kormányzó ókonzervatívok legkésőbb a második újraválasztáson megbukni, mert akkorra engedik oda az abortuszistákat, háziasszonyistákat, meg a családanyistákat a mikrofonhoz. Ezek után a nők szép csendben besétálnak a szavazófülkébe és parkolópályára teszik őket.

cd-r 2011.02.04. 16:08:49

@Ernoke: hát pedig tényleg riasztó, főleg annak, aki egyelőre saját magát is alig tudja eltartani, nemhogy egy vagy több pujárót. szerintem inkább az ellenkezője riasztó, mikor valaki potyogtat évente, közben meg rádől a pecó.

cd-r 2011.02.04. 16:15:10

@cd-r: na, szóval mindegyik riasztó, nem igazán vagyok itt agyban, csak felületesen ráreagáltam. egébként valahol érthető ez a női, düh, hogy "mi az, hogy ez neki teher???" hát pedig az, egy gyerek minden elképzelhető síkon teher, amellett, hogy örömet is okoz, ezt gondolom nem kell ecsetelni a gyerekeseknek. kevés férfit ismerek, akinek a gyerek lenne álmai netovábbja, más tészta, hogy hagyja magát rábeszélni, vagy sem.

Erzsebet 2011.02.04. 16:17:11

Ez egy régi közmondás. Megboldogult apósomnak ez volt a szavajárása. Abban a családban is két nőről tudok. A mostani menye és a sógornője tartozott abba a kategóriába. Nem itélték el őket, mert anyagi előnyökre tettek szert. A többieknek sajnos csak a gályázás, mackó nadrág és bevásárló szatyor jutott. A celebek egy idegen világ számunkra. @Frengi: Mi már 25 évesen gyerekes anyák voltunk, beletaláltuk magunkat ebbe a szerepbe. A mai fiatalok sokan alkalmatlanok szülőknek, inkább maradjanak szinglik.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.02.04. 16:19:13

@Professor Pizka: Hat igen, a szoclibek legnagyobb elonye az volt, hogy nem nagyon eroltették a tizparancsolatot. Legnagyobb hatranyuk ugyanez - lasd a "Ne lopj!" c. passzust

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.02.04. 16:21:24

@altoid: ja, a tíz parancsolat, atyátok már az elején elbaszta, hogy nem kért hiteles latin fordítást is, így most a katolikus meg a protestáns nem ugyanaz :-)

Sand Lover 2011.02.04. 16:22:22

@altoid: A konzik is csak _másokra_ nézve tartják követendőnek a tízparancsolatot.
A liberók legalább nem játsszák meg magukat. :)

2011.02.04. 16:28:05

@KFV: most hogy így mondod, hát én magam sem tudom, hogy voltam rá képes: arra emlékszem, hogy kb 3 éves volt a legkisebb gyerekem, mikor arra ébredtem, hogy reggel fél 9 van, és én egész éjjel nem keltem fel.
Na meg arra, hogy kenyereket szeletelek reggelente, gyömöszölöm bele az uzsi zsacskóba, meg hogy állandóan teregetek: naponta 3 gyatya 1 bugyi, mert a teméntelen piszkos zokni, aminek persze sosincs párja.

A baleseti sebészeten már előre köszöntek: no, most éppen melyiket kel varrni?

Most ha néha összejövünk, és nosztalgiáznak a fiak, csak nézek, hogy én ezeket mind nem tudtam. Jobb is anya, na meg amiket még most sem tudsz.

Fiatal voltam, egy fiatal mindent kibir, még többet is.

Na és ha az Isten báránykát ad, legelőt is ad hozzá. :)

szellőláb 2011.02.04. 16:30:04

@altoid: Szeva! Itt most a rossz lányokról kéne nyilatkoznod. Szépnek indult a péntek délután, de ha most ide be akarod húzni a k.. (kedves) politikát, rám ne számíts! Inkább mesélj, mi van kint ezen a vonalon?

szellőláb 2011.02.04. 16:39:36

@Frengi: Vagyis? Megbántad? Túl vagy rajta (még messze nem, mert ahhoz még fiatal vagy)
Te akkor azt választottad, ezért neked ez jutott.
Fognak még a báránykáid a legelőiden legelgetni.

2011.02.04. 16:42:25

@Professor Pizka: amikor legutóbb gyónni voltam, azt modja nekem az atya, hogy azt már meg sem melyik parancsolat ellen vétett.
-A szüleim már nem élnek atyám, marad a többi 9.

(Regen gyóntam utóljára, most az a módi, hogy ott ülsz szemben az atyával, nincs rács, csak 2 szék, és világos van, kis barátságos a gyónytató szék. Kurva kínos lett volna egyenként elszámolni a fiatal és jóképű ferences atyával.
Régen milyen jó volt, Egerben, Miklós atya sorolta helyettem is, és rács volt, nem égett a pofám. Na hát már ez sem a régi.)

szellőláb 2011.02.04. 16:44:19

@altoid: Pföjj! Ha ott sincs másként, minek mentél el?

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.02.04. 16:50:40

@szellőláb: Hat nem direkt a nok miatt, inkabb azert, mert ha minden no kurva, akkor nem art kisse megszednem magam... :)

szellőláb 2011.02.04. 16:54:05

@Frengi: Hát ahogy így nézem a híreket, lehet,hogy neki kínosabb lenne a gyónás. Főleg szemtől szembe. Őszintén: át tudna téged verni egy huszonéves atya, mélyen a szemébe nézve? (milyen oldalakat bukmárkol,atyám?)

szellőláb 2011.02.04. 16:57:37

@altoid: Na. Ez a beszéd. Részemről letudva a téma.

Styxx 2011.02.04. 17:44:00

@KFV:
Hú, durva, mint egy vasutas-kalapács, amivel a vonatkerekeket ellenőrzik. Ezen még inkább brutál:
www.youtube.com/watch?v=2R1fKCbXRmg&feature=related
Szvsz egy animal pornós "művésznő" is csak kemény felárral vállalná be.
megnéztem a blogjaidat, klasszak, és hajrá a fogyással.

Disznó Úr 2011.02.04. 17:53:40

Mivel legendásan kedvezőtlen külsejű vagyok és öreg is, így nem személyes tapasztalatból szólok, hanem egy amoroso ismerősöm véleményét fogom papagájként szajkózni, aki külföldiek között dolgozik és hasonlóakat mond. Mármint, hogy valóban nagyon olcsóak a magyar lányok. Én nem akartam elhinni és most sem fogom, csak úgy megmondtam.

Hintz ezredes 2011.02.04. 18:32:44

Jancsi bá' néhány évtizeddel ezelőtt még nem fröccsözött, hanem kurvázott. Mostanra viszont megöregedett és legatyásodott, ezért a jóval olcsóbb szórakozásnak bizonyuló fröccsözésre adta a fejét...

www.konyvline.hu · http://konyvline.hu 2011.02.04. 19:31:13

Lehet hogy csak az zavarja Jancsi bá-t, hogy a csajok nem neki teszik szét :)

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2011.02.04. 19:50:11

ahogy öregszik az ember ugy lesz a nők irányába egyre inkább megbocsájtóbb

[c] 2011.02.04. 20:04:55

@Brother Love: "Sohasem értettem, hogy miért lenne jó feleség abból, aki kurva volt?"

Leginkább azért, szvsz, mert a kurva látott már mindent - konkrét és átvitt értelemben egyaránt -, s nagy valószínűséggel nem fogja elkápráztatni pusztán az újdonság varázsa, míg azt, aki pironkodó szűzként ment férjhez, esetleg igen.

kela-bá 2011.02.04. 20:09:04

A TÉMA AMIRŐL ITT SZÓ VAN AZ ŐSIMESTERSÉG. MEGÁLLITANI NEM LEHET, DE LEGALÁBB MEGADÓZATNÁK A "SZAKMUNKÁSOKAT" NO MEG AKIK ABBÓL KURVA JÓL MEGÉLNEK.LEGALÁBB JAVULNA A KÖLTSÉVETÉS BEVÉTELI OLDALA, NEM IGAZ ?

tucano 2011.02.04. 20:19:48

Sajnos oroszoknal nem lehet eleg alszent az ember a temaban, mert az I. vh-t megelozo idokben kilatogato honfitarsnoink miatt a "vengerka" kifejezes konkretan kurvat jelent. Raadasul szeles korben hasznaljak es ez igen vidam felreerteseket eredmenyez.

huncsongor 2011.02.04. 20:22:27

Minden nőben van egy kevés kúrva,kivéve anyám de ő is volt fiatal..

@kela-bá: ez kéne!! Megadóztatni őket, mint állat. Nem bankadóból fog meggazdagodni az ország, hanem a kúrva adóból!!:D

Erzsebet 2011.02.04. 20:23:11

Apukám egy hentes barátja a háborút követő években, egy ún. "nagyházból" nősült. Nagyon meg volt elégedve a feleségével. Mancika 15 éves, ártatlan vidéki lányként került be ebbe a műintézménybe. A hentes a kuncsaftjai közé tartozott. Leánykereskedő útján vált prostivá. Az akkor még legény ember apukámnak is azt javasolták, próbálkozzon ilyen hölggyel. Az üzletben Mancika szolgált ki. Miskolc, akkoriban kicsi és pletykás város volt. Hamar híre ment, ki az illető. A tisztességes asszonyok nem akartak a keze után enni, így le kellett húzniuk a rolót. Pestre költöztek, ahol a kutya sem ismerte őket.

Erzsebet 2011.02.04. 20:29:33

@Tucano: Én is tapasztaltam, hogy a vengerkának az a szinonim szava. Annak idején oroszok között dolgoztam. Itt divatosabban öltöztek a nők. Akkoriban az ottani lakosság nem látott mini szoknyát, tiltva is volt a viselése. Meg kellett magyaráznom, hogy itt tisztességes nők is vannak. El lettek küldve a beszólogatók.

kela-bá 2011.02.04. 20:41:21

Médiatörvényen vannak kiakadva sokan . És az a sok-sok ponószenny nem zavarja az ágálókat ? Már álati disznóságokkal is szórakoztatják a nagyérdemüt ? Meg aztán hogy van az, hogy azt kapcsolják le aki állitólag pedafil "müsort" nézett , valahol Pécsett.(Németországból jött a feljelentés...) ? Mem azt kéne kiktatni aki olyanokat készit és elhelyezi az interneten ? További szép estét!

kela-bá 2011.02.04. 20:51:59

@huncsongor: Aztán az is elgondolkodtató a piszkos anyagiak kapcsán,hogy mi ez egyenjoguságtalanság ? Azaz, hogy mindig faszi fizet, vagy már, már ez is változott? Aztán meg törvény tiltja a szexhidetést, mégis tele vannak médiumok vele . Ezek könnyen megcsiphetők lennének ADÓÜGYILEG. Nem tiltani , fizettetni kelene. További szép estét !

KürtiT (Tromb74) 2011.02.04. 21:03:45

@kela-bá: Aztán hol látott ilyen rengeteg szex hirdetést, vagy csak halott róla? :D

felka 2011.02.04. 21:18:43

@El Topo (Sgt. Elias):

"mikor láttatok olyat utoljára, hogy egy dekoratív nőt láttatok rozzant kocsiban?"

hehe...én speziel bkv-val járok...

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.02.04. 21:22:22

@kela-bá: Én minden kefélésre kivetnék 50% adót, és a bevételből közgyógyra íratnám fel mindenkinek, aki igényli! További szép estét!

dH2K · http://dh.squidcode.com 2011.02.04. 21:26:05

Hát gyerekek, otthon még csak ez az amerikanizálódás megy, de ne tudjátok meg, mi megy amerikában... :P

dH2K · http://dh.squidcode.com 2011.02.04. 21:28:20

Egyébként nagyon jó, komprehenzív írás.

J. S. Bach / Pierre Bezuhov (törölt) 2011.02.04. 21:36:56

Megérkeztek trollbarátaink a címlapról.

Murderface 2011.02.04. 21:40:02

Jó poszt :)
Vannak akik szerint a magyar nők kurvák.
Vannak akik szerint minden nő kurva.
Szerintem meg mindenki kurva, csak az árat kell eltalálni ;)

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.02.04. 22:08:31

Eszrevettetek, hogy az index-cimlapon nemileg finomitottak a poszt cimen? Szerintetek ez mar az uj mediatorveny hatasa? :P

vincere 2011.02.04. 22:17:37

@altoid: ezt jöttem én is lecsekkolni, h. Tibi változtatta-e meg a poszt címét, vagy...
hát én még ilyet nem láttam

A válasz írója 11%-ban hasznos válaszokat ad. 2011.02.04. 22:17:39

Pedig tényleg kurva a nők többsége.

Amíg hazaadod a teljes lóvét és ő dönti el, hogy mire "költjük", addig nagy a szerelem, ha egy kicsit az ember magára költene, már egyből üvöltöznek, hogy miért nem rá költöttem.

Arról meg már ne is beszéljünk, hogy minimálbérrel bíró ismerőseim alig bírnak egy nőt is felszedni, bezzeg, ha valaki villant mondjuk egy nagyságrenddel nagyobb fizetést, kisvárosunkban azt kap meg, akit csak akar.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.02.04. 22:28:00

@A válasz írója 11%-ban hasznos válaszokat ad.: Hat valami alapjan csak donteniuk kell, nem? Nem kerhetnek meg a csajok minden udvarlot elso alkalommal, hogy toljak le a gatyajukat, csakhogy megnezhessek a felszereltseget... Nekunk ferfiaknak konnyebb, mi rogton fel tudjuk merni a terepet a dekoltazs alapjan!

Elstron 2011.02.04. 22:30:07

Mint minden modorosságnak, ennek is van 10%-nyi valóságtartalma, de nem sokkal több... :)

Nem is a kurvaság lenne itt a gond, inkább az irreális igények, amiket sok nő/férfi támaszt egymással szemben - legalábbis ezt látom a korosztályomban (húszon túli, diplomás), de nem jajongok, mert még a végén én is modorossá válok. :)

isssti 2011.02.04. 22:37:07

Végre egy kis igényes szépirodalom!

vénkujon 2011.02.04. 22:38:34

az én csajom egy kurva. bármit megtesz nekem...a világ minden kincsével felér.

kerdezoe 2011.02.04. 23:01:46

ez a poszt csak és kizárólag azért készült, hogy ez a mondat le tudja írni a tisztelt szerző: "Tudod nem szeretem a Viktort".

medvedr 2011.02.04. 23:25:45

@Professor Pizka: Erről a legszebb történeteket az átkos katonai diplomáciai szolgálatában megőszültek, (értsd akik fegyvereket vettek/állítottak rendszerbe )tudják. A mai időkig könnyes szemmel emlegetik a druzsbát.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.02.04. 23:34:54

@kerdezoe:
Hihetetlen hogy van aki ennyire élesen lát.
B+ most hogy mondod tényleg

bonanzaboy 2011.02.04. 23:44:49

Minden nő szakmával születik... :D

polcz 2011.02.04. 23:54:28

Három kurva volt az életemben. Ebből kettőt én választottam :(

vangogh? 2011.02.05. 00:09:40

"A szovjet kiskatonák olyan illedelmessek voltak nagyanyáddal, hogy az csuda. Feltették a biciglijét a teherautóra és hazahozták kézcsókkal a végén"

Lol...persze, volt ott anabolic gangbang, csak akkor még nem így hívták :)

proton1701 2011.02.05. 00:17:38

Az írás címe felháborító pedig nem vagyok csaj...Looser vagy apám ez a pálya

whiterose 2011.02.05. 07:21:23

Gecinek minden nő kurva. Ennyi.

puszták éhes vándora 2011.02.05. 07:22:49

@Tromb74: A bulvárlapok ezzel vannak tele, "társkeresés" címszó alatt.

Mr. Waszabi 2011.02.05. 08:07:01

@KFV: akinek 35 évesen születik meg az első gyereke, vén fasz/pina lesz, mire az kamasz lesz. Ő fogja a szemedbe mondani és fájni fog. Kurvára nem tudod majd tartani a lépést vele, mert öreg és rugalmatlan leszel már.
Nem értem ezt a parát, hogy sok a baj a gyerekkel. Szeret téged, felnéz rád, szüksége van rád. De önálló személyiség, nem a te tulajdonod, nem így kéne rá gondolni. Talán természetesebbnek kéne lenni, hm?

CsJP 2011.02.05. 08:08:35

HA mar azon aggodunk, hogy a gyerekeinknek milyen lesz az erkolcse, nem lehetne esetleg a blogot es a hozzaszolasokat olyan szavak nelkul, mint pl. ku**a, beba**ott, stb. leirni? Csak egy otlet es en kerek elnezest.

2011.02.05. 08:14:09

Most pedig kéretik megírni a MIDEN FÉRFI DISZNÓ című posztot!

nem nemsiker_s 2011.02.05. 08:40:42

@Morgan LeFay:
"De mindez nem baj, csináljunk száz gyereket, ezeret…aztán majdcsak lesz valami.
Hát ez nem így működik."

Hát a középkorban, vagy az ókorban, amikor sokkal szarabbak voltak a feltételek és mégis vállaltak gyereket az emberek ?
A gyerek egy öröm forrás, régen úgy mondták hogy isten áldása.
Komolyan mondom, a gyerekvállalás tényleg egy áldás, aki kipróbálta, az tudja miről beszélek, aki még nem próbálta ki, az csak tépi a száját, hogy hát az nem olyan egyszerű, meg problémás meg minden.

Judea · http://roleplay.blog.hu 2011.02.05. 08:55:51

@Elstron: Amikor annyit keresel, hogy a feleséged+anyós+após keresete haladja meg csak. (Ha csak kettőt veszünk ebből a körből már kevesebb.) Fizetsz, hogy ott lakj, mert segíteni akarsz. Ezenkívül a ház körül is segítesz. De mindezek ellenére elvárják, hogy 100%-ban a rendelkezésükre állj, házimunka, ház körüli munka, gyereknevelés.
Amikor direkt azért vállalsz különmunkát, hogy ne csesztessenek már a házimunkával, de kiderül, hogy az ő rendszerükben úgy képzelték el, hogy ennek ellenére az ő rendelkezésükre állj továbbra is 100%-ban. Úgy, hogy 24 órás munkarendben dolgozol és másnap neked frissnek, fittnek és munkaképesnek kell lenned. Úgy, hogy 120 km-ről jársz be. A gyerekhez akkor is kelj fel éjszaka, ha reggel 5-kor csörög a vekker. Meg akkor is ha 36 órája nem aludtál 2 óránál többet, azt is 2*1 felosztásban munkahelyi matracon.
Nincsenek nagy elvárások, csak amikor kimerülten üvöltözöl, hogy vegyék már észre, hogy nem ugráltathatnak úgy, ahogy ők szeretnék akkor megy a sértődés.
Segítek én, ha megkérnek, de ne a konyhából tegyenek megjegyzéseket félhangosan, hogy én is jó halljam. Jöjjenek oda és kérjenek meg szépen.

Otthoni krumplipucoláshoz nem veszek fel tangát! 2011.02.05. 08:58:43

@nemsiker_s:

Először fogadd örökbe az összes árvát és hajláktalant, utána beszélhetünk esetleg az igaz szeretetről.

portugéza 2011.02.05. 09:42:42

@Judea: hát igen, a többgenerációs együttélés egy külön műfaj, abszolút együtt érzek veled, de hidd el, sajnos van negatív példa is a családi házba "benősülők" között. Pláne, ha az illető panelban szocializálódott, megszokta, hogy magára csukja az ajtót, oszt a ház körüli teendők a közterület-fenntartókra tartoznak.

Adottnak, magától értetődőnek veszi, hogy ingyen kapott egy fél kertes házat, nem kell se törlesztőt se albérletet fizetnie, a ház körüli teendőkről folyton alkudozik, szerinte nem 1/2-ed jut rá (két család lakik itt), hanem csak 1/3-ad (3 férfi lakik itt), nem baj, de legalább ennyit csinálna. Van, hogy egyórai fűnyírásból 60 percig dumálja ki magát. Az irodában 8-16 óra között nyilván halálra dolgoztatják szegényt.

Miután beköltözött, nem igazán keperkedik, hogy a közös rezsibe beszálljanak, évek telnek el így, hogy ingyen laknak, de ez így van rendjén, a teremtés koronájaként nagy kegyet gyakorolt, hogy éppen a kedves mama és Józsi bácsi lányát választotta.

Sajnos ilyen is van.

ballikos 2011.02.05. 10:07:19

hát énszerintem ez egy durva általánosítás. mármint hogy minden nő kurva. mer van azok közt is rendes ember. én ismerek kettőt is. vannak a barátaim között. és egyiknek se mondtam még, hogy az ilyet mind ki kéne irtani. de azért tetszik, mert van benne igazság. csak tudni kell különválasztani. mert nem minden fekete-fehér. énszerintem. de olvasva a kommenteket, hát ez bazmeg ez olyan szinten durva. anyának lenni nem kötelesség, hanem méltóság. és igenis meg kell becsülni azokat, akik a mai világba gyereket szülnek. most mondjam azt, hogy a férfiak meg mind önzők? na, emberkék, én szóltam. uff. :)

pistibacsi · http://henkajpan.blog.hu 2011.02.05. 10:20:51

@ballikos: "benne igazság. csak tudni kell különválasztani. mert nem minden fekete-fehér. énszerintem. de olvasva a kommenteket, hát ez bazmeg ez"

Nakkéremszépen! Arról van itt nagyba szó, hogy a mai fiatalok túlnyomó többsége már azon a posztkommunista szociotraumák által determinált kommunikciós térben szocializálódott, amelyik nem érzékel semmit a nagy világértelmező elbeszélések érvényvesztésének relevanciájából. Ennélfogva ab ovo evidenciaként appercipiálja saját társadalmi beágyazottságának (vagy mondjuk inkább beágyazatlanságának) tragikumát. Ezért hívnám fel jelen blog (egybként rendkívüli módon éleslátó, és annak eredményét szórakoztatóan előadni tudó, pimaszul jótollú) szerzőinek figyelmét, hogy óvatosabban kellene bánni azokkal a szolid oldalvágásokkal, amelyek a kevésbé cizelláltan gondolkodó olvasók számára meglehetős félreértések táptalajául szolgálhatnak.

Judea · http://roleplay.blog.hu 2011.02.05. 10:39:55

@portugéza: Nem laktam ingyen, kivettem a részem a házimunkából.
A probléma ott volt, hogy 100%-ban rendelkezni akartak az időmmel. Olynok miatt is ekéztek, ha valaki megkért menjek el segíteni neki. (Számitógép miegyéb.) Amikor nem laktunk ott, azért panaszkodtak, hogy nagy nekik a 100nm+kert. Most is fizetek nekik sajnos. (A gyerek miatt, ugyanis az ott maradt az asszonnyal.)
Én is falun nőttem fel, tudom milyen egész nap kapálni meg gazolni, de én nem szeretném ezt csinálni egész életemben. Ezért próbáltam más munkát bevállalni a főállásom mellett.
Ha meg segítettem, mindjárt jött a kritika, nem jól nyírom a füvet, nem jól fűtök, nem jól porszívózok, stb.
Mindig az volt a lózung, hogy nagy a ház, nyugodtan megtalálhatom magamnak a feladatot. de nem nyúlhattam semmihez, mert nem tetszett nekik. A feleségem állandóan ötletekkel bombázta őket (meg engem), hogy hogyan kellene átalakítani a kertet, meg a házat szerinte. Csak hümmögtek és szép lassan megvétóztak mindent. Az más kérdés, hogy engem is az őrületbe kergetett az ötleteivel. Teljesen rendben van a ház, de örök elégedetlen az asszony, semmi sem jó neki.
Az a legnagyobb bizonyíték ellenük, hogy sógoromék, 6 hónapot sem bírtak ott, mentek a másik szülőkhöz. Nekünk elmondták, hogy ott is van probléma, de kb. 8 éve élnek ott. Igaz vettek házat, de olyan rossz állapotban van, hogy lassan megy a felújítás.
Szerintem az anyósok rosszabbak mint a feleségek. Nekik nem kell megfelelniük neked, nem kell, hogy jó fényben tűnjön fel előtted.

ballikos 2011.02.05. 10:40:13

@pistibacsi: már bocs, de ez például mitől motorosblog? engem az tévesztett meg, és közbe meg egész másról van benne szó. de amúgy ez is érdekel ez a téma, tehát nem értem, miért kell rögtön fröcsögni. ez is egy olyan jó magyar szokás. de mindegy. én mindenesetre a magam részéről a vitát lezártnak tekintem... csővári

sprenczl 2011.02.05. 10:54:37

És tényleg. Mi vagyunk az EU-ban Thaiföld....

Ecsedy Áron 2011.02.05. 11:15:52

Aki esetleg látta anno: az Ally McBeal c. sorozat első szezonjának első felében van egy rész, amikor egy escortot védenek. A fickó tök jól felvezeti, hogy _tényleg_ minden nő párhuzamba teszi a szexualitását valamilyen materiális ellentételezéssel (de ha nem munkával - pl. polc...). Ergo, már csak az árról vitatkozunk...

A magyar lányok laza erkölcseit pedig rosszul közelítitek meg: mindössze crowdsourceolják azt a lóvét, amiért tradicionálisan egy pasit hajtottak szét eddig. Ez lényegesen csökkenti a pasik terhelését, kielégíti a változatosság iránti igényüket (hiszen nem kell egy csaj mellett annyi időt tölteni) és közben még eséllyel növeli is az egy főre eső 'törődést', ergo a lányok is jobban élnek.

Ennek tetejében külföldi tőkét vonnak be egy ennyire mindennapi szolgáltatásért cserébe, ami miatt esélyes, hogy a nemzetgazdaság bevételének komoly százalékokban kifejezhető részét őt keresik meg. Gyanítom, hogy a saria jog és szokások bevezetése csak ennek a bevételi forrásnak a kiesése miatt úgy járnánk mint Argentína... :D

SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK 2011.02.05. 11:33:32

Csak a konklúziót hiányolom.Addig értem,hogy kigúnyolod az erkölcsös,korrekt és tiédtől eltérő értékrendű embereket.Miként én is köpök a buzi-,zsidó- és cigányseggnyaló liberálisokra.De mi a tanulság?

svájcinéger 2011.02.05. 11:39:31

Hát igen, nemcsak a nők kurvák, mindannyian azok vagyunk, de a magyar csajok akkor is nagyon szépek.Én mindennap megmentek legalább egyet a nemi erőszaktól....Uralkodok magamon.

svájcinéger 2011.02.05. 11:41:58

@sprenczl: azért nem éppen, itt kurva hideg van.És a Luppa szigeten kívűl nem nagyon van más szigetünk.
De jó a hasonlat.Sajnos

svájcinéger 2011.02.05. 11:46:50

@pistibacsi: "appercipiálja"-ez tetszik. Appercipiáltam és tetszik :))
Na de cirkumveneálni ki tud?

kela-bá 2011.02.05. 12:01:21

HÉ MINDENKI ! GYÖNYÖRÜEN SÜT A NAP ! "KURVA JÓ" IDŐ VAN, IRÁNY A JÓ LEVEGŐRE ... TOVÁBBI SZÉP NAPOT!

Sallalíz · http://globalicum.blog.hu/ 2011.02.05. 12:10:05

Nekem Nagymamam nem ezt meselte az orosz katonakrol:( Sot ott nem fizettek, elvettek amit akartak es urulni lehetett, hogy nem lottek le utana...
Es nem minden no kurva,mint ahogyan, nem minden angol reszeges
hulyeseg az egesz poszt
@kela-bá: 3 napja 50km/h szel fuj es csapkodja az esot:(

2011.02.05. 12:20:22

@Lewyke: nem tudom te hol vagy, de már nekem is tele van balett cipőm a széllel, meg az esővel, még engem is majdnem felkapott, pedig nem vagyok habkönnyű.

Victoorius · http://www.konzolcenter.hu 2011.02.05. 12:27:06

A minden nő kurva felütéssel kezdők elég komoly frusztrációkkal bírnak saját nemi identitásuk irányába...

Molinaseca 2011.02.05. 12:27:22

Én úgy látom, hogy nem csak a magyar, hanem az egész keleti blokk lányai olcsók, illetve tartják a nyugatról érkező túristák olcsónak. Oroszokat, szlovákokat,románokat, ukránokat és szerbeket, horvátokat is. Kicsit szégyelltem magam olykor, amikor utazásaim során a nemzetiségem szóba került, és azonnal a jó csajok ugrottak be a férfiaknak. Mindemellett, életemben először nekem is nem magyar párom van, de nem kurvázni jött ide, hanem egy harmadik országban találkoztunk :D
Nagyon tetszik benne, hogy az egyenrangúság (nem egyenjogúság!!!!) kérdésében kicsit előbb jár, mint azok a srácok, akiket itthon korábban ismertem. Elég sokat utazom, és ezt általánosan tapasztalom, nyugati országoknál, de nem szeretnék megsérteni egy magyar férfit sem ezzel.
Peace :)

2011.02.05. 12:31:18

@Judea: ne edd magad rajta, nem jössz be nekik.

Ha szeretnének, akkor akár mit csinálhatsz, langyos diós palacsintával törölgetnék a seggedet.

Így meg csak basztatnak állandóan.

Lelépni, de mihamarabb!

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2011.02.05. 13:12:38

@kela-bá: ezt ezeknek mondhatod, benn buddognak görbeháttal a büdösben és csodálkoznak, hogy folyton göthösek és buhognak

ibafaipap 2011.02.05. 13:32:10

A legnagyobb úr a szükség, az erkölcs és minden más csak ezután jön. Ha Svédországban lenne ekkora nyomor és kilátástalanság, akkor Stockholm lenne Európa pornó és kurvázó fővárosa.

punciuspilatus 2011.02.05. 13:39:44

"A szovjet kiskatonák olyan illedelmessek voltak nagyanyáddal, hogy az csuda. Feltették a biciglijét a teherautóra és hazahozták kézcsókkal a végén."

aaaaaaaaaaaa, ez mennyire durva!!!

Molinaseca 2011.02.05. 13:49:24

Mellesleg a nagymamám, aki tanyasi parasztasszonyként élte le az életét, beszámolt orosz katonák által falhoz csapott csecsemőről, néhány teherbe ejtett és magára hagyott falusi leánykáról, és nem feltétlen megkérdezett szexuális partnerről is az orosz katonák kapcsán..

És aztán, jönnek ide cégek által is szép számmal külföldiek, multik és minden egyéb cégforma vezetői, oktatói, nem csak legénybúcsúztató olasz és angol, takonypócként viselkedő májergyerekek..Vagy azok jöhetnek? Azokkal szabad szóba állni:D ?

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.02.05. 13:53:41

@Judea: Erre mondták a régiek, hogy nézd meg az anyját, vedd el a lányát.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.02.05. 13:56:54

@Blassius: ilyenek ezek a blogoló zsidógyanús egyének :-D (altoiiiiiiiiiiiiid!)

maim 2011.02.05. 14:01:19

Meg lehet kérdezni pl. az olaszokat,hogy miről híres
Magyarország.Hát a lányokról.Nem a jó erkölcsű lányokról.
Kanadából idejött egy ismerős fiatalember valamelyik
nyáron.Végigsétált a belvárosban és megkérdezte,hogy itt minden nő kurva?Csak ahogy a lányok fel vannak öltözve,az alapján ítélt.
Szerintem az önbecsüléssel van probléma.Az a lány,aki szinte kötelességének érzi,hogy szexuálisan
kiszolgáljon egy olyan férfit,aki nem a férje,az
nem ismeri a saját értékeit.

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2011.02.05. 14:03:17

Hát nem tudom milyenek a nők odahaza, de éhséget azt látok a szemükben. Az egész világ nem elég, kicsit olyanok mint a szomszédban az észtek.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.02.05. 14:03:33

@Molinaseca: Megalakul majd a Magyar Idegenfasz Minősítő Hivatal (MIMIH) ennek az lesz majd a punciója, hogy az ott dolgozó puncionáriusok bevizsgálják a hazánkba látogató küffődi férfiek életkörülményeit és faszát, hogy Magyar Pinába ne lehessen akármilyen alkalmi, kókadt külföldi pöcsöket lógatni. Alapvető, hogy 16-os garamond betűkkel elférjen a bevizsgált faszon a "Magyar Idegenfasz Minősítő Hivatal Által Szexuális Kapcsolatra Magyar Államopolgár Női Partnerrel Engedélyezett" felirat.

vénkujon 2011.02.05. 14:07:23

@maim: az a mi kurvanagy szerencsénk, hogy a ribancok kiteszik amit ki kell. az az ostoba kanadai hülyegyerek meg örülhet, hogy látott egyszer ilyet is ebben a rohadt életben.:)

Molinaseca 2011.02.05. 14:15:12

@Professor Pizka: Ha felkérnek, feltétlen vállald el a tekintélyes műintézmény vezetését, kivéve ha idegenkedsz az idegen férfiak idegen farkától :D
Nők lehetnek ott dolgozók? Mer' akkor baj van. Már a minősítés előtt találkoznak a "lehet hogy nem is megfelelő" (LHNIM) farkakkal.
Férfiakat a MIMIH-be!

Kytia 2011.02.05. 14:16:06

Hehheeeee!:DDDDD
Ez jó poszt

@SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK: Az a tanulság, hogy a magadfajta ostoba kretének még olvasni sem tudnak.:DDD

Molinaseca 2011.02.05. 14:16:35

Csak és kizárólag a hazai, nemzeti erkölcsű leányok biztonságának alapvető érdekében.

2011.02.05. 14:17:40

@maim: Ezt már másoktól is hallottam, akkor tehát nem a kurva sok, hanem az ízlés kevés.

És fordítva is igaz.

Azt tapasztalalom, hogy itt a nőknek 2 féle tuhatáruk van, és az aruházakban is jól el különül ez a kettő. 1. a napi viselet (itt találkoztam azzal a fogalommal, hogy Tageswäsche, olyan fehérnemű amit naponta hord az ember, és van ugye a Dessue,amit hát bevetésre) a 2. az alkalmi, amit buliba, vagy alkalomra vesznek fel.

Délelőtt 10-kor csak a kurvák tipegnek magassarkúban, a normális nők ezt meghagyják más alkalmakra.

Nálunk fordítva van: még munkahelyre is be lehet menni köldököt sem takaró shirtben, van mini szoknyában, hogy aztán egyes intézmények kétségbeesetten dresscodot legyenek kénytelenek bevezetni. (Vonatkozik ez persze a férfi menagerek rövidujjú ingére is)

Ezért aztán ha valaki kurvának öltözik, ne csodálkozzon, hogy kurvának nézik.

Kytia 2011.02.05. 14:19:42

@Professor Pizka: :DDD Szalai Annamáriát az élére mindenképpen. Nála jobban úgyse tudja senki, hogy mitől döglik...:D

Molinaseca 2011.02.05. 14:20:59

@Frengi: Kedvencem, a köldökpiercinget villogtató, beles pincérlány, a magát első osztályúként aposztrofáló étteremben.

Kytia 2011.02.05. 14:22:06

@maim: De most akkor aki úgy öltözik, az szexuálisan ki is szolgálta már az őt megnéző férfit? Te, nem kéne ezektől pénzt kérni ezért??:)

Sallalíz · http://globalicum.blog.hu/ 2011.02.05. 15:10:14

@Frengi: :)
Az esovel semmi bajom, en szeretem:) De ez az allando szellokeses, mindenfgelol jovo szel...:( Es menni kellene vasarolni:(
D-Ny:)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.05. 15:25:07

Sikeredett poszt ismét.

Hú, egyszer bepróbálkozott egy ír manus. Élmény volt pofára ejteni. Bár nem is volt nehéz. Olyan olcsón próbált kamuzni: óvodában jobb szövegeket hallottam.

belagezabela 2011.02.05. 15:34:08

mert a 80-as években, nem a dígók és magyar kurvákról szólt a bűnügyi sajtó? ja hogy azok 25-40 es csajok voltak, ma meg már 14-30 közöttiek. Fejlődik a világ, ennyi.

ergerberger 2011.02.05. 16:05:20

Nemcsak hogy minden nő kurva, de még némelyik férfi is!

kellemesest.hu/szexpartner/LOLLY/+36-30-436-9883/4329

Sadist 2011.02.05. 16:19:03

Lehet a poszttal ellenkezni vagy egyetérteni, de az tény marad, hogy az Eurobabeindexen a legtöbb pornós bizony magyar. Az egyes országok lakosságára nézve is toronymagasan vezet kis hazánk.

Judea · http://roleplay.blog.hu 2011.02.05. 16:21:24

@Professor Pizka: Megnéztem, nem volt vele baj, amíg be nem kerültem a családba.
Még azt is szokták mondani, hogy amilyet szakítasz olyat szagolsz. Ez baromira idegesít mindig.

2011.02.05. 16:38:06

@Lewyke: Én már tul vagyok rajta, de ez a vízszintesen fújó szél és eső 3 napja egy kicsit sok.
Most mégis azt hiszem ki megyek a kikötöbe, mert már kezd szoba szinem lenni.

Judea · http://roleplay.blog.hu 2011.02.05. 16:43:43

@neccharisnyás útonálló: Kifejtenéd a szaftos részleteket? Hátha tanulunk belőle. :)

ibafaipap 2011.02.05. 16:47:44

@Motorpenis: Ja a szétcsapott angolok, németek biztos tudnak udvarolni...

Judea · http://roleplay.blog.hu 2011.02.05. 16:48:14

@Frengi: Ahogy fentebb is írták itthon magyarhonban sütött a nap egész nap. Kint vágtuk a fát egész délután. Mindenki kirándult, a szomszéd néni metszette a fákat. Még motorost is láttam.
Lesz ennek még böjtje, lehet, hogy az a szél épp ide tart.

combo 2011.02.05. 16:48:35

@G_P: Ott a pont. ;-)

A poszt jó, én is nagyokat röhögtem rajta.

Kevésbé szórakoztatóan elmondom, hogy én hogy látom. Először is, nem szeretem az általánosításokat, ahogy a "kurva", úgy a "lúzer kocka" általánosítás is bosszant. Pláne az, hogy anonim nickeknek ez okoz örömet(?), hogy ilyeneket vágnak egymás fejéhez.

Nos, én ismerek "kurvákat", és "lúzer kockákat" is. Ha kicsit alaposabban megismerjük egymást, mindjárt árnyalódik a kép.

Kiderülhet, hogy a "kurva" baromira nem elégedett magával a külsején kívül (esetleg depressziós is), és lehet vele beszélgetni "nemkurvás" dolgokról is, úgy, hogy még érdekel is, amit mond.

A "lúzer kocka" (fizikus/matematikus stb.) meg nemhogy leszólja a nőket, hanem kiderülhet, hogy a maga antiszoc módján jobban megbecsüli a nőket és inkább romantikus filmekbe illő módon ábrándozik, mint a "nemkockák". Csak hát nem az a "csajozógép", és a nők unalmas antiszoc kockának tartják...

honeycutt (törölt) 2011.02.05. 16:53:30

@Motorpenis: szóval aki kicsit is jól néz ki az már ordas kurva, aki meg nem viselkedik 20 filléres ribancként, az csak ronda lehet? congratulation.

"A magyar lány szép, buta, és a külföldinek azonnal szétteszi mindenét. Itt tartunk…"
hááát ebben van igazság, csak a magyar lányok nem szépek.

savanyú a szőlő 2011.02.05. 17:11:54

Mi a baj a recskázással?

Helytelen és értelmetlen a recskázók diszkriminálása.

Brit tudósok rámutattak a recskázás kedvező hatásaira: ifjúkorban segíti az ejakuláció késleltetésének elsajátítását, valamint a naponta többször recskázók között szignifikánsan alacsonyabb az időskori prosztata betegségek előfordulása.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.05. 17:15:23

@Judea:
Szaftos részletek?
Rockkocsma, törzshely. Szt. Patrick nap volt, csesszék meg, és ez csak odaérkezéskor derült ki. Mindegy. Ismerőssel mentem, dumálni, abban ugyan nem akadályoz meg pár barna sört vedelő zöld ruhás kretén.
2 srác került valahonnan. Leültek beszélgetni... á, szubkultúrában hozzászoktam, hogy népekkel csak úgy dumálgatunk erről-arról pia mellett.
Egyik magyar volt, másik meg az állítólagos ír féltestvére.
Azzal kezdődött, ír gyerek elültette maga mellől ismerősömet, hogy ő neki nem tetszik, velem akar dumálni. Fura volt, de mindegy.
Na AAZTÁN elkezdte ontani a kamuhegyet magából (persze angolul) Jött azzal, hogy ő külföldi (ki a f****t érdekel, most őszintén) próbálkozott a "jaj, szomorú, mert van ám neki barátnője, de nem engedte ki a gonosz külügy a zusába hozzá" (reakció lásd fentebb)
Ott vetkőztem le magamról a jómodort -amit tartani kellett, mert másik srác, ismerős 10 centire voltak- mikor a világjárását bizonygatva elkezdte ócsárolni a svájciakat. De ez a "nem tudnak angolul-mindez 1 írtől felsőbbrendűen-, ott mindenki bankár, a bankárok meg mint köztudomású, bunkók"
Érzékenyen érintett a téma, mert pont pár hónappal előtte ismerkedtem meg néhány svájci illetőt, és pont az utolsó dolog, amit mondani lehetett volna róluk az, hogy bunkók. Éppen hogy ámultam, milyen szinten beléjük kondícionálták az alapvető illemet. No, vissza a főszálhoz. Szal svájci témánál elkezdtem izomból visszaszólogatni, mert szépen lassan sikeresen felhergelt Őbunkósága. Erre váltott, elkezdett szapulni, elhordott mindennek, amit én széles vigyorral nyugtáztam, néha bólogattam is, hogy "persze, persze". PSZICHOLÓGIAI HADVISELÉS 2. PONT: HA NEM TUDOD MAGAD BEHÍZELEGNI (1. PONT) OLTSD A VÉRBE, ÚGY TÖRD MEG Ciki, hogy hapsikánknak kevés jutott akaraterőből, kitartásból, mert a végén már üvöltött, míg én vigyorogtam. Igaz, piszkosul mérges voltam én is, mert kb. az este további részében hozzám se lehetett szólni, illetve mikor hapsikám újra előkerült, megkért, hogy ne nézzek rá ÚGY, mert fosik, mint a szarógalamb.

Node, ez a hosszadalmas verzió. Van egy gyorsabb is. Korom nem igazán látszik rajtam (előny-hátrány, mindenki döntsön ízlése szerint) így sokszor megtalált már néhány középkorú, tinikre szakosodott "úriember". Ekkor egy komoly, szigorú fejjel, jelentőségteljesen előadott "ha csitrit akarsz fektetni, keress mást" mondat sokat segít, hogy ne legyen oda az estém.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.05. 17:18:58

@neccharisnyás útonálló: Ja, és ír sztori vége: ismerős később összejött a magyar sráccal, aki később bevallotta, hogy nőt mentek keresni a haverjának aznap este. Ír pasast az este óta nem láttam.

Judea · http://roleplay.blog.hu 2011.02.05. 17:25:17

@neccharisnyás útonálló: Nem lehet egyszerű nőnek lenni egy full részeg kocsmában. :)
Korom rajtam se látszik 30 vagyok, de 40-nek látszom. Lehet, hogy én voltam aki leszólított egy kocsmában épp tinikre vadászva.
Persze nem valószínű, mert az utóbbi 7 évben nem jártam kocsmázni, hacsaknem alvajárva.

2011.02.05. 17:26:03

@Judea: Kiementem, azt hittem, csak én vagyok az a bolond aki ilyen időben kimegy a mólóra, de ezek szerint nem ismerem még eléggé a németeket: 2 kutyás, 1 gyerekes, 1 fotós, 2 lakóautós.
Az eső vízsitesen esik, és mint az üvegszilánk csapódik az arcba.
Most éppen dagály volt, és ezek nem is nagy hullámok itt, mert ez még csak az Elbe, Cuxhaven ide még egy százas a vizen.
A cuccaimat már haza küldtem, az irha kabátom szarrá ázott, mondanom sem kell, hogy csak én járok itt bundában 0° körnéykén.
Ez a szél nem szokott érinteni bennünket, csak az az idő megy oda, ami Hessenbe, meg Bajorba van. Ha otthon ilyen idő lenne csak egy fél napig akkor már elrendelnék a narancssárga riasztást, de itt ez senkit nem zavar napokon keresztül - észak-németek, jobb ha nem is mondok semmit (nagyon egy búval baszott társaság), de megyek vissza Münchenbe, addig valahogy kibírom.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.05. 17:35:51

@Judea: Neem szokott annyira sűrű lenni. Tán látszik rajtam. Vagy mittomén.
Inkább a magyar srácok néznek külföldinek a nagyobb bulikon.
Meg tudod az Élet belémokított jóadag fekete humort, cinizmust, hogy el tudjam viselni, nomeg bölcsességet, hogy annak lássam az embereket, akik, ne valami "dízni" hercegeket. Volt, hogy valakivel pont azon röhögtünk, mennyire nem reagálok ezekre az arcoskodó szövegekre.

Stronci 2011.02.05. 18:02:58

@Frengi: én most december végén voltam először Frankfurtban. Indulás Bécsből reggel repülővel, odaértünk 8-kor és totál éjszaka volt még... na ez borzasztó lehet. Haverom egyetemen tanult Brémában, ő is eléggé depisen jött haza. Én múlt 7en Balatonföldváron voltam a kikötőben, kibírt a jég pedig 70-75 kg vagyok. Igaz a nyílt víz nem volt befagyva. ave

Janossz 2011.02.05. 18:50:44

IGEN!

Nézelődtetek már társkereső-helyeken? Persze.
Amikor tucatjával bukkannak fel a kapcsolatban élő, házas, "más"?, házas, meg ilyen macák, mire gondolhat az ember fia???

Szomszéd mondja (merthogy ő ilyen ismerkedési estekre jár), egy tánc alkalmával az első kérdés: Mivel jöttél?, a második : Hol laksz?

Nem kell nagy fantázia hozzá, mik a helyes/helytelen válaszok.....

Egyszer volt szerencsém a helyen megfordulni, a Thyssen egy helyi igazgatójával, pusztán sörözési célzattal, azt a pillázást, pár németül elmondott mondatért, ilyen sikert életemben nem arattam, pláne semmiért.

A legnagyobb kurválkodás meg bizony a középosztály jólszituált, lefüggönyzött világágában dúl. Csak ott házasság a neve.

2011.02.05. 19:34:19

@Stronci: Frankfurt egy civilizált hely, a klima is teljesen OK, onnan pikk-pakk haza lehet ugrani cigiért bármikor, de ez itt a világ vége.

Egyszer karácsonykor kellett volna mennem egy szigetre Borchem vagy valami ilyesmi, Emdentől még 2 óra hajóval, hát megy a f.om, nem vállaltam.

Hamburgban nyáron voltam, az jó volt, hogy még este 11-kor is világos volt.Télen meg hát az ellentetje.

Brémán meg az eszem áll meg: szép város, de az hogy a városnak szinte a jelképe a brémai muzsikusok, akik a mese szerint nem is jutottak el oda soha, csak akartak oda menni, mint a 3 nővér Moskvába, de erről aztán 7 bőrt lenyúznak. Na ezt kellene valahogy eltanulni tőlük, hogy hogy lehet eladni a semmit, jó pénzen.

(A Csehek meg a jicsini erdőt mutogatják, hogy ott élt a Rumcájsz, és mennek a túristák és nézik a semmit, és fizetnek érte.)

(Mi miért nem tudjuk mutogatni a túristáknak a Pál utcát, egy grund nem kerülne semmibe? :))

Motorpenis 2011.02.05. 19:59:01

@honeycutt: "szóval aki kicsit is jól néz ki az már ordas kurva, aki meg nem viselkedik 20 filléres ribancként, az csak ronda lehet? congratulation."

Magadnak gratuláltál? Gratulálj is, mert nem akármilyen összefüggést hoztál össze az általam leírtból.

Motorpenis 2011.02.05. 20:02:12

@ibafaipap:
Az NLCafé fóruma biza tele van külföldipasis sztorikkal. Annyira szánalmasak...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.05. 20:59:48

@Motorpenis: Az ottaniak nem gyűrűzöttek, éppen otthon, gyesen a gyerekkel? Azt hittem...

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2011.02.05. 23:12:17

a modoros hímsoviniszta!!!! háháhá! KÖSZÖNÖM!!!!

Judea · http://roleplay.blog.hu 2011.02.05. 23:29:15

@Frengi: Nekünk csak a Terror Háza maradt, de az véres valóság.

Ormótlan · http://bogaras.blog.hu 2011.02.06. 11:06:33

@Ernoke: Az kb. 3 cm, nem lesz nagy meló vele :-)

Balance Of Power 2011.02.07. 11:01:22

@Judea: En azt nem ertem, hogy ha a sajat szuloktol valo elkoltozesnek az igenye a vilag legtermeszetesebb dolgai koze tartozik, akkor miert koltozik barki a maseihoz.

No offense, de az en anyosom bar csodalatos asszony, nyaralni sem mennek vele, nemhogy osszebutorozni. Sajat szuleim detto.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.02.07. 11:35:14

@Balance Of Power: már bocs, de ebben a közösségben én vagyok a mindenszar filozófiájának birtokosa:)

Judea · http://roleplay.blog.hu 2011.02.07. 13:01:34

@Balance Of Power: Nem ilyen egyszerű. Egy időben külön éltünk, de jött a gyerek és az asszony mindenképpen haza akart költözni a nagyvárosból. Tudom ultragáz, de az ember megtesz dolgokat a feleségéért, még ha az nem is értékeli.

Balance Of Power 2011.02.07. 14:47:39

@Judea: Nem gaz ez, az ember csinalja mert csak. De az furcsa, hogy korabban nem derult ki, hogy ilyenek. Mert ehhez nem kell egyuttelni, vannak into jelek, vannak tortenetek a multbol stb. Nem nagyon tudom elkepzelni, hogy egy korabban csupa bubaj anyosbol es jofej aposbol az odakoltozes napjan osszeferhetetlen despota valik.

Judea · http://roleplay.blog.hu 2011.02.07. 15:00:04

@Balance Of Power: Senki nem állította, hogy beköltözéskor lettek ilyenek. Ismertem őket valamelyest, különösebb meglepetést nem okoztak.
Azt hitték, hogy majd mindenbe befognak (Részben engedtem és segítettem is, de nem olyan mértékben ahogy ők elképzelték.) és meghatározzák a napirendem, mivel csalódtak ezért egyre ellenségesebbek lettek.

Fapuma (törölt) 2011.02.07. 18:54:02

Addig jutottam, b+, hogy moTorosblog... Hogy en eddig hol voltam? Edes Istenem, en meg azt hittem moDoros es ertem a dorgest, erre egy vilag omlott ossze bennem. Elo az ETZ-vel, Jawaval es a Pannoniaval, Tibikem kalandra fel, varnak az uj kihivasok, ne tespedj tovabb!

#szájbergyerek# 2011.02.28. 13:35:26

Nem igaz, hogy mind k...a de sok köztük az anyagias.
süti beállítások módosítása