Olvasói rovat - A Vendég tovább marad

2010/10/16. - írta: Modor Tibi

 

Bár a látogatottság töretlen növekedésével gyakran együtt jár a posztokat valódi értékkel kibővítő hozzászólások ritkulása - a törzsgárda mindig bebizonyítja, hogy nem kopott le, és tényleg érti, mit olvasott. Sőt, esetleg még jobbat is tud írni.

Scsaba1 óriáskommentje után kedvenc saját írásom, A Vendég legjobb hozzászólásaiból válogattam: bármikor kacajra fakasztanak ezek a mondatok. A tanulság: írjatok még hasonlóan jókat, és kikerülhettek a Modorosblog Nagyszínpadára!


 

 

dave_he 

Milyen médialejátszó ez? WdHD? Apám, fórumról szedek most hozzá hackelt firmware-et. Pendrive-od van? De kell ez, odabasz. Nincs kép? Faszom, nem bootol? Ááá, elviszem, Imikénél majd helyrehozzuk, addig nézitek a Békát, oké tesó?

Na ide süssetek mit hoztam... Apám vegyes törkölye. 86 fokos. Van huzatja. Ide rakom ebben a Naturaquás üvegben a tápszerek mellé a hűtőben. Kicsit lehűl, imádni fogjátok. Ez mi? Henessy? Jöhet.

 

scsaba1 

Ezmiez? Plazmatévé... pff... majd ebbe is jól be fog égni a vereskettes logója, és baszhatod. Csak LCD-t szabad venni, nem tudtad? Nekem ugyan most egy 55-ös CRT-m van, még anyáméktól kaptam 10 éve, de már ki van nézve az utódja: egy fullHD, ledes, 82 cm-es Samu. Most okosítok egy ósön-kártyát, arra meg is lesz véve karácsonykor. Illetve az Attis ígért még ilyen kamionról leesettet - ha érted, hogy mondom - fél áron. Csak az meg készpénzes buli, azzal meg most nem vagyok jól eleresztve. Látom, neked jól megy, majd lehet, hogy megkereslek, ha aktuális lesz. Csak adsz kölcsön két három tízest egy ilyen régi barátnak...

Looool, mekkora madár vagy öcsém... Hogy ez a nagy döhe tepsi még csak nem is fullHD? Megvettél egy HDReadyt? Mi az, hogy alig van rá tartalom? Most olvastam, hogy a Filmmúzeum is fullHD-ben fogja nyomatni a régi filmeket.

-"Önélzetes a kis latol... Mi? Latol..." Nem láttad? Bázz... ezt nem lehet kihagyni, az alapműveltség része. Van nálad pendrive? Rámásolom, beszarsz rajta...

-Nincs mivel megné...

Lófaszt nincs, számítógéped csak van, feldobok mellé egy kis médialejátszót is, rákattintasz, oszt' megy...

-Izé, céges cuccok vannak rajt...

-Pászmeg nem fér rá, az gond, ha ezt a kurvanagy evvegiosszesito.xls-t letörlöm? Majd rámásolod holnap újra...

-De én nem szeretem a Monty Pythont...

-Micsoda? Hogyhogy? Buzi vagy?

 

Brother Love 

Igaz ugyan, hogy a fikázós vendég idegesítő, de talán még ellenszenvesebb a seggnyaló sznob. Minden csodás és szép, az ízléstelen, rézszerelvényes kiwizöld-lila színekben pompázó, fürdőszoba (benne az obligát sarokkád) láttán "Vaóóóó!" felkiáltással áradozik, hosszasan tanulmányozza a külföldi nyaralásokból származó giccsgyűjteményt, valamint a házaspár falra aggatott, 27 db esküvői fotóját - gyönyörűek voltatok! A fél nappalit betöltő, ormótlan, ízléstelen mintás ülőgarnitúra (Budapesti Piac egynyolcados hirdetéséből) nem csak szép, de nagyon kényelmes is, a 800 lumenes projektor gyűrött vászonra vetített halovány képe „Tiszta Cinemacity!”, az IKEA-ból származó reprók láttán műveltségét is megcsillogtatja: „Te is szereted Rembrandtot? Ja, ez a másik belga, Van Gogh? Ezt a napraforgós képét én is mindig szerettem!”

A seggnyalás csimborasszója volt az, amikor egy céges bulin, ahol a házigazda főnök volt, 3-4 beosztott csaj a hűtőszekrény körül állt és a főnökasszony joviális mosolya közepette arról értekeztek 20 percen keresztül, hogy milyen "édik" a hűtőmágnesek…

 

scsaba1  

Viszont ugyanő a hátad mögött gusztustalanul lefikáz a közös ismerőseiteknek. "Síjjjj, csajok, voltam a Jutkáéknál... Az a fürdőszoba...Győzike elsírná magát örömében... az ízléstelenség és a kivagyiság csimborasszója.

Mutatta az esküvői képeit is, az a ruha...anyámnak különb volt '72-ben. Meg különben is: a májfoltos hátához ki az a hülye, aki kivágott ruhát vesz fel... A vajbőr ülőgarnitúrát meg ilyen kishibás outletben vették, majd biztos elhiszem, hogy 250k-t kiadtak érte a lúzer középiskolai tanár férjével...

 

bajor gizella 

Jaj, de jóó ez a felső. Hányas? Fenébe az a plusz tíz kiló rajtam. Azért felpróbálom, nem baj? Nemsokára esküvőre vagyok hivatalos. Fúú, de jó ez a ruha is, hordod? Sose láttam rajtad. Recccs. Pamut kitágul, szálak felfutnak.

Áh, nem az igazi rajtam. Eleve nem értem, hogy a Zarában miért olyan kicsi a méretezés. Baszki, de szúrós ez a pulcsi, hogy bírod ezt magadon?

Az ágyon a kukászacskókra emlékeztető petyhüdt textilek száma rohamosan nő.

Hú, ez a szoknya állati. A ceruzafazon nekem is bejön. Reeeccs. Elszakad a bélés. Faszom, ezek a silány anyagok. Meglátszik, hogy tömegtermelés. Aztán aki egy kicsit nem olyan testalkatú, már mehet a levesbe. (Én ekkorra már oda se merek nézni, csak némán tűrök.)

Figyelj, láttam rajtad azt az olajzöld, bársonybevonatú cipőt. Hadd  próbáljam már fel, csak hogy fazonra hogy áll. Nekem egy számmal ugyan nagyobb a lábam, de hátha belemegy, ha jól áll, veszek egyet én is. Fú,  közben látom ezt a sálat a fogason. Hordod? Sose láttam. Neked ez nem túl sötét? Na, most nézd meg rajtam IS (mennyivel) jo(bban) áll.

Úh, sajtos tészta? Kedvencem. De cuki kitűző. Megy a sálhoz. (Télleg?) Na figy, a héten még úgyis beugranék, akkor visszahozom mindkettőt. Vagy gyere át te, és válassz valamit tőlem.

Két hét múlva: fííígyeeelj, az van, hogy elhagytam azt a bulldogos kitűződet - tudod, amit a múltkor adtál kölcsibe. Bocsika. De most elkérheted azt a madarasat, ami a múltkor nekem is kellett...

 

Vérnyúl 

Vendég autóban:

Milyen kicsi ez az autó! Csak 1500 köbcentis? Hogy lehet egy autónak ilyen pisisárga színe? Hát ez egy szar, csak 190-et bír? Nyomjad már neki a gázt! Miért fékezel ekkorát? Piros! Zöld! Jobbra! Balra! Egyenesen! (Mi van bazmeg, szerinted nem ismerem a kreszt?) Mi ez a fos zene, én a Roxyt szoktam hallgatni. NINCSENEK MÉLYNYOMÓID? Hát milyen ember vagy te már? A dízel sokkal jobb. (beletúr a kesztyűtartóba) Mik ezek a szemetek? (letekeri az ablakot, kiüvölt egy nőnek az utcán) Jó a segged, kurva! Térképtartót kipakolja, kiteregeti a térképeket, bele a szélvédőbe, hogy még véletlenül se lásson a vezető: micsoda szarok ezek, nincs GPS-ed? Visszahajtogatja őket fordítva, nem hajtásirányban, majd begyűri őket a kesztyűtartóba. Ja, jövő héten majd kéne egy kocsi, meg sofőr. Cementeszsákokat kéne kivinni Dunakeszire. (Légy szíves, kérlek,  bazmeg? Esetleg kifizetem a benzinköltségedet? CEMENTESZSÁKOKAT EBBE A KOCSIBA?)

Ja, tudnál úgy fordulni, hogy hazavigyél? (Budaörsi úton vagyunk, otthon Pesterzsébet, illető Újpesten lakik). Te írod a szervizkönyvet? Minek? Ezt a szart úgysem venné meg senki, maximum a roncstelepen vennék be ingyen.

 

tff  

-Jó volt ez a vacsesz, gyújtunk, főnököm? ...Óbazz, a verdában hagytam a pakkot, szál cinyával megbüntetsz? Kínálós szofi? Ne rafkózzál, tesóka, tele van a hamus aranymalbi-dekkel, engem ugyan át nem versz...

-Kicsit laggol a Youtube... Mondjuk az is igaz, hogy én dual core prockóhoz vagyok szokva, bocsesz. Persze e-mailt írni meg újságot olvasni jó ez a tetű HP is, bár nekem nem kéne, de ez más kérdés. ...Vinyódon alig volt hely, rázavartam egy CCleanert, hopp, plusz öt giga rögtön beficcent... Ne nyüszítsél má, nem volt semmi fontos a lomtárban, azt a pár filmet meg, ha mégis kéne, seperc alatt leszeded majd újra. ..."Adria 2010" mappa, jóvanmá, nincs ebben semmi titkos, ne pattogjá. Röhejes ez a fecske, bár látom, nem éhezel az utóbbi időben. Nem kéne kicsit szálkáznod, apa? Bár Kingusnak biztos így is tetszel. Látom a bikinis képeken, amióta nekem megvolt az egyetemen, ő is sokat nőiesedett. Mondjuk nagy kufferbe jó is pakolni, hehehe... Hó-hohó, mi ez a rejtett mappa itten? Te beteg állat vagy, öregem, ha ilyenekre rejszolsz, theeee... Nyugi, tőlem aztán senki nem fogja megtudni...

 


darkmirjam  

Hamuzni hova lehet? Eddig ide nyomtam a cserépbe. Csak szét kell locsolni, a virág szereti. Ah, megiszok mégis inkább még egy jégert. Kár, hogy meleg. Amúgy is izzadok mint a ló. Azt mondjuk nem tudom miért. Klímához vagyok szokva. Engem nem érdekel, nálam ilyenkor be van állítva, állandó húsz fokra. Le van szarva a pénz, nem fogok megfőni saját levembe. Ti hova szoktatok kimenni, ha már itt nem bírjátok?

 

 

tff

-Óáuuuuu… Húbazz, elrepült az idő, aszem lassan indulok. Kidobsz a Kökihez, bratyó? Pöcsöm fog itt félórákat várni a buszra, távol minden civilizációtól. Tudod, a belvárosi ember hajlamos hozzászokni, hogy még 11-kor is ötpercenként jár a négyeshatos, szori.

.…Ez nagyon fal szöveg, apa, max ha négy-öt sörikét szopogattunk el, annyit ki se mutat a szonda. Különben is, ide Pestszentbasznádra -...Szentlőrinc? Tökmindegy, mucsaj az mucsaj…- még a zsaruk se járnak ki, a világon nincs annyi benzinkeretük. Tényleg, kocsit nem akarsz most már venni? …Kocsiról beszélek, ombre, nem az egypontkettes Swiftedről… Na hozd a slusszkulcsot és induljunk, mert még a végén azt hallgathatom majd, hogy alig akartam elmenni tőletek…

 

43 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sTormy 2010.10.16. 13:50:10

Mindezt én úgy védem ki, hogy olyan lakásban élek, ahol senki nem látogat meg szívesen.

persicsbalint 2010.10.16. 13:52:39

És persze mindig úgy köszön el:"Majd vmikor gyere át te is, iszogatunk stb. Majd csörgök!"

TradeMark 2010.10.16. 14:12:16

tff:DDDD
hú de régóta nem szagoltam blogokhoz...na de most majd lesz időm bőven:D

vangogh? 2010.10.16. 15:40:02

"Nyugi, tőlem aztán senki nem fogja megtudni..."

nyilván

2010.10.16. 16:52:09

Gondolom ide most bekellene másolni a saját akkori kommentjeimet, és akkor qittek vagyunk.

bobsys 2010.10.16. 16:53:32

Tobbsegere emlekeztem, de meg igy is okolbe szorult az arcom a sok tirpaktol. Szerencsere ide nem jon senki hivatlanul, hivni meg olyanokat hivunk akik nem ekkora gyokerek.

igorka10 2010.10.16. 17:06:16

5/5 a poszt, tisztelet nektek ;)

Presszós Laci 2010.10.16. 17:08:18

Az utolsót nem hazakocsikáztatnám, hanem elgázolnám.

Énbagoly 2010.10.16. 17:14:49

Húderohadtul idegesítenének az ilyen vendégek.
Még szerencse, hogy kicsi a lakás, és nem lehet vendégséget tartani. :)
Ütnék lehet, de nem kicsit. :)

Mainframe · http://mainframe.blog.hu/ 2010.10.16. 17:29:13

Az emberek hol szednek össze ilyen tahó ismerősöket? Ab start minek barátkoznak ilyenekkel? Aztán ha már igen, minek tesznek rá egy lapáttal, és hívják meg magukhoz? Szerintem aki egy ilyen embert beenged a lakásába, az megérdemli.

thehandsomest (törölt) 2010.10.16. 17:50:14

@Mainframe: az ilyenek általában, úgy kezdik, hogy:

"Hellószia, Borusszia Tomikám. Felugorhatnék hozzátok pár percre holnap este 8kor? Tudod a BL 3/4 9kor kezdődik, nekem meg addig nincs mit csinálni, félkor már lépek is le Csabival. Hova, ide a Marcipánba, mellettetek, tudod. Jah itt van DigiSport. Nálatok nincs?

Te figyu mingyárt megyek, de Csabi úgy néz ki nem fog eljönni. Ha már itt vagyok, nem nézhetném meg nálatok? Érted, haverok buli fanta. Meg te is szereted a focit, nem? Nahátakkor. Hogy a kölyköknek aludni kell, az asszony meg ötkor kel? Egy évbe egyszer kibírják. Hány évesek? 16 és 18? Hogy szalad az idő! Na bontsá már egy sört.

Esetleg ugyanez, csak nem is szól előre, hanem egyből piát hoz, és azt hiszi minden el van intézve. Nekem is volt egy ilyen ismerősőm. Gimibe még elment, mikor megjelent szombat este 9kor. De most munka mellett már kevésbé.

- SunDisc - 2010.10.16. 18:03:39

Kategória még a metrózás után mosatlan kézzel hűtődbe nyúlós fajtája.

Már nem jár hozzánk.

Hal Stanton 2010.10.16. 18:42:31

Én az összes vendéget megadóztatnám, majd börtönbe záratnám.

Prophet 2010.10.16. 19:07:49

Dr. Lecter tudta, hogyan kell bánni a vendégekkel!

Carpio 2010.10.16. 19:24:18

A fenti sorokat olvasva ismét rájöttem hogy az én baráti köröm angyali, és hibátlan!! :)))

csizáj 2010.10.16. 20:28:35

nem elfelejtendő amikor már ásítozik és azon morgolódik magában, hogy "mikor húzzák már el a belüket", majd bejelentik hogy indulnak. Ekkor a vendéglátó: "Hjajj hova rohantok?! Maradjatok még!"

Forest (törölt) 2010.10.16. 20:40:16

Én sem vagyok egy vendégváró típus. Mondjuk, engem sem várnak sehová, hál' Isten. Nyáron este buli kertben szalonnát sütni, kint sörözgetni, de bent a falak között nehéz eljátszani a bájolgást télvíz idején. Mondjuk nálunk kiskorúak vannak, aztán az eléggé jelzés értékű, hogy "most már le kell tenni a gyerkőcöket".
Persze volt már olyan aki lelkesen asszisztált a fürdetéshez (basszus) vagy megvárta "milyen édes fürcsi után törölközőbe csomagolva".
De szerencsére nem jellemző.

Raиdoм_ · http://miemva.blogspot.com/ 2010.10.16. 21:07:06

Felénk az a szokás ha kínálnak vissza kell utasítani elsőre és csak unszolásra szabad elfogadni másodjára vagy harmadjára.

Kinn Bajor ismerősöknél ez a módszer nem jött be. Ott kínáltak minket és mikor megszokásból elutasítottuk a kínálást akkor nem jött a második invitálás. Volt is pofáraesés. :D Aztán mondtuk, hogy jaj meggondoltuk magunkat és mégis kérünk abból a sütiből. :D

Volt egy vendégem aki nagy autóbuzi és elkezdte fikázni az autómat.

"- Hmm mi ez Focus? Ismerem a tipust híresen szar a futóműve. Ajánlom neked, hogy hároméves szervízre vegyél egy garnitúra lengéscsillapítót, de ne gyárit mert az szar hanem utángyártottat. Ismerős Ford szervízben dolgozik és mindnek elszáll a futóműve. A helyedben már most vennék egy garnitúrával.

- Nem tudom nekem nincs problémám vele. Ha mégis lesz majd megoldom.

- Na de mégis miért ilyen autót vettél hiszen a Fabia az istencsászár! Nézd meg mit építettem ide a hűtőrácsra fasza embléma mi? Meg ide a hátuljára is ragasztottam feliratokat és beépítettem fasza hangrendszert. Nem szarral guringázunk! A tiedben milyen szól? Ez gyári? Hát nem tudom haver, de te életed. Szerintem ami gyári az jó nem lehet. A lengéscsillapítókat meg tényleg fontold meg nem viccelek! Garantálom, hogy bajod lesz vele."

És ez ment egész este. Ő volt az első ember akit őszintén nem kedveltem. :)

bobsys 2010.10.16. 21:43:39

@BRandom: ilyen autos kocsog ismerosom (munkahely) nekem is volt, nagyon utaltam
addig amig meg nem nezte a szerviz szamlamat es nekem egy nullaval kevesebbe kerult mint az ove :)

Frucsasz 2010.10.16. 22:08:34

Ez jó volt. Ennél már talán csak egy idegesítőbb kategória van, az idős (de nem túl idős, tehát még aktív) női rokon látogatása. Pl anya, anyós, nagynéni.
"-kisfiam, hányszor mondtam már neked, hogy az ingjeidet ne így tedd el. Na persze, mióta az a... nő itt él, nagyon más itt minden. Régebben, míg otthon laktál, milyen szépen rendben tartottam a ruháidat. És mi ez a por a könyvek tetején? Derogál annak a lánynak a takarítás, mi? Látom, van fontosabb dolgotok is... Azért igazán áthívhatnátok többször... most miért mondod, igenis lehet 30 négyzetméteren is vendégeket fogadni. Fogadjunk, hogy Ritácska beszél ellene, nem szeret főzni az a lány. A múltkor is, hát igen, az a narancsos kacsa nem volt rossz, de a leves... nem tud egy jó hagymalevest se csinálni, nem lesz belőle jó asszony, na. Igen, talán kicsit váratlanul jöttünk, de ha igazi háziasszony lenne, ez nem fogott volna ki rjata. Ezt a kanapét is kidobhatnátok már, vehetnétek helyette egy étkező asztalt, akkor legalább elférnénk körülötte, nem nyomorognánk, mint a múltkor akörül a kis asztal körül... És az étkészlet... már ne is haragudj, de igazán vehetnétek már valami szép minőségi porcelánt... nem futja, persze, de nyaralni el tudtatok menni... jó igazad van, nem az én pénzem, de nem voltál te ilyen, amíg meg nem ismerted ezt a lányt... mi ez itt a fürdőszobapolcon? Arckrém, férfiaknak? Ritácska vette, mi? Tudtam... minek az neked? Egy rendes férfi borotválkozás után arcszeszt használ. Na majd veszek neked, úgyis jön a névnapod, és nem tudtam, mit adjak. Egyébként is megborotválkozhatnál, tiszta borosta vagy... Mi az, hogy szombat reggel van, és nem vártál senkit? És akkor már borotválkozni se kell?
És mi ez itt a fiókban? Itt, itt vagyok az ágy melletti éjjeliszekrénynél. Fogamzásgátló? Ezzel védekeztek? Hát ez édeskevés, nekem be ne csússzon valami baleset-gyerek! Aztán majd jön a szöveg, hogy hát biztos elfelejtette bevenni, vagy hogy kihányta, vagy hogy mekkora a hibaszázalék.
És miért nincs kirakva sehol az a szép porcelán tehenészlányka szobor, amit legutóbb hoztunk neked Svejcból? Hát ezért adunk neked bármit is? Bezzeg ez a sok dvd, ez kifér... És hol van a kis Fannika dekupázsa, amit karácsonyra adott nektek? Tudod, az a két kismacska, amik gombolyaggal játszanak. Mi az, hogy nem megy a szoba berendezéséhez? Jó, tudom, hogy még csak 6 éves és nem túl ügyes, de ahhoz képest nem is rossz próbálkozás, és mégis az unokahúgod, szeretetből csinálta. Itt a falon pont el is férne. Igen, itt az óra helyén pont el is férne. Ezt az órát amúgy is utáltam mindig, túl színes... hogy ez kézzel festett, egyedi rendelésre készített művészi darab? Na, biztos ezt is Ritácska találta ki, a sírba visz az a lány.... Látom, fogytál is.. Hogy híztál két kilót? Nem baj, rádfér, de így is nagyon soványnak, nyúzottnak tűnsz...teljesen üres a hűtő, mindjárt sejtettem. Jó, hát az a kis rakott krumpli, az semmi, nem elég az neked. Látom van felvágott meg kolbász, de egy férfi nem ehet hideget. Na majd legközelebb ha jövök, hozok egy kondér jóféle töltött káposztát, le is tudod fagyasztani adagokra bontva, hogy ha Ritácska megint dolgozik hétvégén, akkor se kelljen éhezned... jó, értem, hogy nem éhezel, de akkor is...Hogyhogy nem fér a fagyasztóba? Na, majd jól átnézem, lehet, hogy ki kell már dobálni azt a sok zöldséget, amit az a lány raktároz.. mint valami nyúl..."

bigthereal 2010.10.16. 22:38:01

az ilyen embereket miért nem lehet elküldeni a picsába?

az első mondat után?

Frucsasz 2010.10.16. 22:46:02

@bigthereal: hát, pl mert lehet, hogy rokon. A rokonait pedig nem maga választja meg az ember...

bigthereal 2010.10.17. 00:19:19

@Frucsasz: de elküldheti őket a picsába, akár udvariasan is...

persze, aki jobban szeret szenvedni, és utána blogokban kiírni magából a frusztrációt, tegye nyugodtan!:P

Void Bunkoid 2010.10.17. 01:38:03

Nagyon jó poszt, nagyon jó, mégcsak nem is karikírozott jellemleírásokkal.

A kedvencem a tévé-, illetve autófikázós ismerős, mert ezek TÉNYLEG ilyenek szoktak lenni. A legjobb az egészben az, hogy ezek a mindentudó, csak drága és minőségire adó emberkék csakugyan a szózat végén kölcsönkérnek vagy megkérnek némi fuvarozgatásra, mert habár ők tudják, hogy melyik tévé a jó, meg melyik autó az igazi, ám ők még késő harmincas éveikben is a szüleikkel élnek egy kilencedik emeleti panelben, esténként egy Junoszty vagy valami bóvli 50centis tévé előtt nézik a barátokköztöt, valamint biciklivel, vagy a 8-as busszal járnak melóba. De azért fikázzák a másik autóját :)

szcsongor 2010.10.17. 01:53:38

@bigthereal: pl. anyádat vagy anyóst (pláne ha jelen van a feleséged is) hogy küldöd el a picsába? :)

Stiel 2010.10.17. 02:04:06

@szcsongor: igen, itt van a kutya elásva. Ha burkoltan, ignorálják, ha nyíltan, megsértődnek. Nehéz ügy.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.10.17. 07:37:53

hala egnek felenk cak csaladi osszejovetelek johetnek szoba haznal
arra meg, hivnak es a csalad normalis
az ilyen haveri osszejovetelek, ha kellenek akkor az etteremben, kocmaban
az meg kizart hogy valaki csengessen meghivas nelkul
az meg meg kizartabb, hogy csaladtagon kivul hulyet meghivjak
valoszinu okosat sem
a lakasom nem vendehlatoegyseg

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.10.17. 07:41:06

@szcsongor:
anyat altalaban szeretjuk
anyost, ha nem, el kell viselni

bagamoyo 2010.10.17. 08:24:55

Az én egyik halálom a búcsúzkodás.. Mostmár mennünk kell tényleg! ..aztán 50 perc múlva még mindig az ajtóban áll, és mondja a magáét! Én kihajítom az effélét..vagy húzzál, vagy ülj vissza a seggedre! De én nem ácsorgok itt veled az előszobában!

gergo · www.indafoto.hu/ppgergo 2010.10.17. 09:53:19

egy idoben volt nehany alkalmi fotosmunkam egy kutyadealernek (tenyesztotol megvesz 1-2 kolykot, feljavitja, szep beallitott kep a honlapjara es mar nagy haszonnal tovabb is ad rajtuk kulfoldre)

pont akkor vettem a kocsim, kivul-belul patika allapot. felhivott a dealer fotozas elott, hogy lerobbant a kocsija es kutyat kell vinnie pestre, menjek le erte ide-oda, hogy ne 35fokban kelljen vonatoznia a kolyokkel. le is megyek erte a vasutallomasra, megdicseri a kocsimat hogy milyen szep, berakja a kutyakolykot a kocsiba, 20percig rendezgeti hogy ne mozduljon meg a ketrec (nyitott ajto, 35fok, klima bekapcsolt allapotban), majd beul a kocsimba, elindulunk es EGY HATALMASAT BELEFINGIK AZ ULLESEMBE! kielegult fejjel rohogve mondja, hogy mar nagyon kellett neki. bazdmeg, az en kocsimba belefingik, amikor meg en se fingtam ossze a sajatomat. es amikor megkerdezi hogy mivel tartozik a fuvarert, a fos iphonejan kiszamolja hogy mennyi benzint fogyasztott az auto

azota se vettem fel a telefont, ha keresett. szerencsere nem keres

Mitya Ivanov 2010.10.17. 10:04:50

@bagamoyo: Bandikám, töltsé' má egy utolsó szentjánosáldást, de a legdrágábból na

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2010.10.17. 10:16:22

kár, hogy az a vendégségbe menős, ottazbálós, leves lehetne melegebb após-anyósos komment nem jutott be.

A Tyne folyó déli partja 2010.10.17. 12:15:10

@Frucsasz: ez akkor a legjobb, amikor a férfi ezzel mind még egyet is ért, és ugyanezt hangoztatja a lánynak. hogy bezzeg anyukám nem így főzi X. kaját, meg anyukám (esetleg a nagymama, ha együtt laknak), bezzeg mindennap kiporszívóz, bezzeg te miért így csinálod (és itt jön bármilyen házimunka, illetve kajanév), ezt nem így kell, mert anyu így meg úgy csinálja.

A Tyne folyó déli partja 2010.10.17. 12:19:15

@bagamoyo: ez nekem is, bár szerencsére vendégségben nem igazán szokott megtörténni. viszont volt egy ismerősünk, aki a kocsmából nem tudott sose kitalálni az ajtóig (ez azért volt felettébb idegesítő, mert közel laktunk egymáshoz, így mindig az volt az elvárás - mármint tőle - hogy menjünk együtt/vigyük haza.)
ő volt olyan, hogy elkezdett órákig búcsúzkodott a kocsmában. slusszpoén, hogy olyanoktól, akikkel hetente találkozott...

Vegyi Ali 2010.10.17. 12:56:12

Nálam toptenben van még az a vendég, aki beszélgetés helyett a mobiltelefonjára letöltött viccességeket mutogatja, illetve az a rokon, akinek 50 kép van a telefonjában az elmúlt két év munkáiról (leburkolt fürdőszoba, felújított konyha, stb.), és mindet végigmutogatja, miközben "érdekes"sztorikat mesél mindegyikkel kapcsolatban. Legutóbbi vendégeink, miután kértek a kávéhoz (különböző kombinációkban)tejet, tejszínt, tejhabot,és whisky-t megjegyezték, hogy 3.6-os tej jobb lett volna...

mircibanán 2010.10.19. 14:31:27

Ugyan nem vendéges történet, de ettől a csajtól rosszul vagyok. Minden nap megiszom kb 1 liter kólát a munkahelyemen, és ez feltűnt neki. Hallgathattam, hogy ő ezzel takarítja a wc-t, szétmar belülről ez a szar, ki fognak hullani a fogaim, és csak méregnek hajlandó hívni. Amikor mondtam neki, hogy még lyukas fogam sem volt soha, akkor röhögés nélkül képes volt azt mondani, hogy majd akkor egyszerre fog kihullani az összes. (wtf?) Ezek után kért belőle egy kortyot, és mivel még új vagyok a cégnél, nem mertem elhajtani. Felálltam neki egy pohárért (tudom, hülye vagyok), és amikor visszajöttem, láttam, hogy beleiszik az üvegembe. broáf.. Azóta is ezt játssza, kiszolgálja magát az üvegemből, de legalább pohárba tölt, mindezt azzal a felkiáltással, hogy ő jót tesz velem, annál kevesebbet iszom meg én, és még csak nem is viccel, teljesen komolyan gondolja.
Ááááágrrrrrrrrrrrr!

niyabinghi 2010.10.19. 15:43:15

Engem meg az zavar, hogy mindenki azt hiszi, muszáj udvariaskodni, meg nem szabad senkit megsérteni. Azzal, hogy paraszt, ő is megsért engem. Attól, hogy rokon vagy ilyen-olyan haver jön látogatóba, csak azért, mert képtelen normálisan viselkedni, hadd ne én érezzem magam szarul. Ha valami nem tetszik, gondolkodás nélkül megmondom és ha megsértődik ezen, legfeljebb nem jön többet. Velem meg jót tesz, nem kell a hülyeségeit tolerálni. Nem feltétlenül jó ha otthon érzik magukat, mert még a végén nem akarnak hazamenni.
süti beállítások módosítása