És mit csináltok szilveszterkor?

2009/12/30. - írta: Modor Tibi

 

-Á, gyerekek, beszarás volt már megint ez a karácsony is, csupa modoroskodás. Család, rokonok, csajos családja. Azért örülök, hogy össze tudtunk ülni egy gyors Frustbierre (kb. sör az ijedségre, stresszre).

-Az, "modoroskodás". Amióta annyira nyomják ezt a Modoros Tibit, azóta divat mindenre rásütni, hogy "modoros". De amúgy értem, mire célzol. Mi is mindenkinek azt ígérgettük, hogy hát ha karácsony alatt nem is érünk rá, a két ünnep között mindenképpen összehozunk már valamit! De persze nem, meghalni se volt időnk.

-Tényleg, szilveszterre van már valami tervetek?

-Hű, semmi, az égegyadta világon. Nihil, niente. De nem izgulunk - ahogy karácsonyfát is huszonnegyedikén este szoktunk guberálni, úgy buli is mindig lesz - még sose maradtunk le. Hiszünk a spontaneitásban: az előzmény nélküli bulik szoktak általában a legjobban sikerülni.

-Osztom a nézetet. Te, emlékeztek, mekkora volt már, amikor a Jokóékkal heccből összeálltunk, aztán csak úgy ide-oda becsöngettünk?

-Jaja, alap. Mekkora volt már.

-Mi, ez micsoda? Meséljed csak hirtelen!

-Hát, olyan tíz éve lehetett. Az Ószy, a Pulsi, a Jokó meg én csak simán összeálltunk a Nyugatinál, minden terv nélkül - volt nálunk egy üveg jugoszláv pálesz, egy citromos Absolut vodka, no meg egy tálca sajtos pogácsa. Csupa faszkodás: a metrón a mozgólépcső vészleállítóját nyomogattuk, a Liszt Ferenc térnél ablakokat dobáltunk hógolyóval, sörösüvegekbe petárdát ejtettünk, de gyorsan ráuntunk - erre brahiból nekiálltunk házibulikat látogatni találomra. Írd és mondd: egy hely kivételével MINDENHOVA beengedtek, oltári volt. A legjobb az volt, hogy a Pulsaynak egyre haza kellett mennie, bazmeg, egyre!

-Akkor volt az tizenöt éve is.

-Ja, tényleg. Szóval a hülyegyerek hazavánszorgott kb. egy fél üveg tömény után - korábban még sosem volt részeg - máig se értjük, hogyhogy nem halt meg aznap este. Próbált egy kis havat enni a játszótéren, hátha attól jobban lesz, képzelheted. Hazaért éjfélre, de nem mert bemenni a muterjáék miatt, annyira kész volt. Erre lefeküdt aludni a lépcsőházba az emeleten - aztán arra ébred, hogy forog vele a világ, és kényelmetlenül érzi magát. Valahol belül érezte, hogy ez így nem lesz jó, próbált megindulni lefelé, de olyan szinten összeköpte a félemeletet két méter után, hogy a mai napig ki van ott marva a festék. Besunnyogott később a pecóba, meg próbált kampálni, hogy nem tudja, ki volt, de hát a bombere meg a dzsettája is teli volt okádva, másnap mehetett takarítani.

-Micsoda sikersztori. Hehhe, Forogj, világ! Ebből se tanult a hülyegyerek, gyorsan túltette magát rajta. Szóval holnap. Mi a Klószterbe megyünk szilveszterezni a Kingussal. Le van beszélve minden - öt rugó per koponya, állat menü, malacsült, hidegtál, minden. Zártkörű buli dídzsével.

-Pia is benne van?

-Jaja.

-Frankón, korlátlan?

-Nem teljesen. Egy pohár pezsgő fejenként.

-Hülyék vagytok ti, bazmeg.

-Hát ez van, a kaja nagyon jó lesz. Meg a társaság is.

-Kit érdekel a kaja..? Mi az Ószyékhoz megyünk, csupa párok. Lesz fondü, raklett, sok sör, panyolai ágyas, tokaji törkölyöcske. Meg jófajta bulizene: Véháká és Vágtázó Csodaszarvas.

-Betegek vagytok, baszki. Hát akkor már inkább a Mozdonyszőke az én babám a Horváth Pistától, az valami. Csucsu, ti?

-Ja, semmi konvencionális. Utáljuk a szilvesztert, a kötelező bulizást, hogy mindenki viselkedjen állat módjára - persze csak aznap. Sok prosztó. Mi nem szeretjük parancsra jól érezni magunkat, csinálunk bármikor máskor szilvesztert.

-Tehát köntös meg tollasbál?

-Majdnemhogy. A Rékivel tök jól megvagyunk. Megnézzük a műsort- persze a tavalyi mindig jobb, tudjuk - éjfélkor Himnusz, koccintunk a pezsivel, puszi, majd lehencseredünk és annak rendje s módja szerint, böcsülettel összegyűrjük az ágyneműt. Réki nagyon huncut, értitek!

-Az igen, apám. Végülis erre vágytál folyton, csupa pezsgődurranás.

-Hehe, "ez a mai nap kicsit más". Isten-Isten!

66 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

greggrant 2009.12.30. 12:44:58

hehe, jó lett nagyon, az elején az ön-beszólás külön pirospontot érdemel!

Blackrock (törölt) 2009.12.30. 12:51:11

Nekem a szilveszteri spontaneitások mindíg baszott szarul végződtek. Ez pont abból állott a 90-es évek legeljén, ami az írásban mondva vagyon, kérem szépen:

- Tipródás a Nyugati-tér - Deák-tér vonalon.
- Kurva hideg, közben piázás, ugrálás a petárdák
elől.
- Egymás kérdezgetése, hogy van-e valakinek ötlete,
mi legyen.
- Mivel akkoriban mobilteló még nem játszott, az
ismerősöket fülkéből hívogatjuk, tudnak-e valami
bulit.
- Marad a Váci utca. Továbbra is mocskos hideg,
sújosbítva a pofába beletrombitáló, kapucnikba
petárdát dobáló suttyókkal.
- Végül egyik ismerős elérése után nagy nehezen
eljutás egy házibuliba, ahol addigra kb. 10-en
vannak. A létszámból 7-en hímneműek, a 3 csajból
kettőnek ott a pasija, egy pedig a tulaj 13 éves
huga.
- Hazaérkezés éjjel 2-kor, majd 2 hét múlva
normális buli az egyik pesti dizsiben.

tubifex · http://tubesjanos.blog.hu 2009.12.30. 12:52:42

azt hiszem, telibe talált ez a szöveg, minden elképzelhető fajta benne van

Blackrock (törölt) 2009.12.30. 13:00:30

Nekem volt egyszer egy ilyen "be a paplan alá, nézzük a tévét" cimborám. Már nem a cimborám.:)

Jim 2009.12.30. 13:02:13

A barátnőre a "csajos", na ettől bazmeg képes vagyok akkorát hányni, mint Pulsay, hihetetlenül prosztó.

egyébként zsír a poszt, én mindig is rühelltem télen hidegben szabadban bulizni, tehát szilveszterezni is, ezért a büdös életben ki nem tenném a lábam, csak házibuli. A legszebb az volt, amikor a saját albérlőim hívtak meg az én lakásomban tartott szilveszteri házibuliba. Mondjuk igen vezér volt, meg kell hagyni, de azért van benne egy kis stikk, amikor te már nem laksz ott, és tulajdonosként hívnak buliba:)

Rich.mond 2009.12.30. 13:06:56

Hehe, ez tényleg jó:)
Nem tudom, nekem kevés jó szilveszteri bulim volt, talán a 99/2000-es Junkies koncert volt kivétel (jobb híján), amitől modorosabb "rock" bandát keveset találni széles e hazában.
Tavaly a frász jött rám a Vörösmarty Téren röpködő rakétáktól, petárdáktól.
A házibulikkal meg az a baj, hogy mindenki jön és megy ilyenkor, tehát a létszám soha nem ideális, mert a "jócsajok" ha éppen ott vannak, rögvest kapnak egy telefont.
"Szia Timiiii, nektek is BUÉK!....Jaaa, hát mi itt vagyunk a Petiéknél házibuliban...hogy hol?...az merre is van....jaaaa, nem ott voltunk mielőtt a múltkor mentünk a Morrisonsbaaa?...jójó, mindjárt ott vagyunk!" -és lelécelnek. "Bocsika srácok, Timiéket tök' régen láttam már, majd szerintem még beugrunk valamikor...!"

Zorita 2009.12.30. 13:22:18

"próbált egy kis havat enni a játszótéren" :D
bémeg, miért vagyok ilyen vizuális típus? :DD

víz tamás 2009.12.30. 13:39:12

és a csoda vhk-s bulin nem volt egy kis hazai? valamiféle jó törkölyöcske, patyolai ágyas eperfapálinka?

Styxx 2009.12.30. 13:48:57

@Zzz_:
Ja, nekem is ez volt benne a legütősebb. Legtöbbször azokkal a kiscsákókkal történnek a legzúzósabb balhék, akiknél otthon diktatúra van. Nekik kell záros határidőn belül, villámgyorsan bebaszni, mint a posztban, aztán meg megvan a baj.

misbelief · http://tevhit.blog.hu 2009.12.30. 14:03:39

:) Az e heti színes RTV (igen-igen, be is karikáztunk benne egy csomó mindent!) címlapján Azurák Csaba pezsgőt tölt Várkonyi Andrea poharába. Beljebb a közös interjúban Azurák ilyet szól:

"- Kiveszik a részüket a szilveszteri mulatozásból?

A.Cs: - Ha visszapörgetem az idő kerekét tíz-tizenöt évvel, akkor a féktelen haveri dorbézolások jutnak az eszembe. Ám amióta családos ember lettem, otthon, barátokkal tévézgetve-beszélgetve töltjük az évváltást."

Azurák és a féktelen dorbézolás, muhahahaha!!

Hal Stanton 2009.12.30. 14:07:38

Horváth Pista yesss! Hopp, te Zsiga 1977-ből, klasszikus. Füstösképű Roma - Kádencia vállalat, Így mulat a Horváth Pista - Kádencia szintén (zenész). És persze a Mozdonyszőke...Isten nyugosztalja.

Styxx 2009.12.30. 14:18:18

@misbelief:
"Azurák és a féktelen dorbézolás, muhahahaha!! "
én is azt hittem, de úgy 5-10 -évvel ezelőtt láttam a Cha-cha-chaból (akkor még a Kálvin-téri aluljáróban volt) kijönni BB1 Angival (akit BB1 Bálint qúrt a lepedőből rögtönzött sátor alatt)és egy gyomorszájig hatoló látványcsőrözésbe bonyolódni.

Ahogy a modoros mondás tartja: Csendes tóban lapul a béka.

Remélem senkinek se vált soraimtól szimpatikusabbá Azurák Csaba, ha mégis, akkor bcs. valamit rosszul csináltam:-)

Motorpenis 2009.12.30. 14:23:11

Utoljára 13 éve szilvesztereztem, akkor voltunk negyedikesek gimnáziumban, és muszáj volt "utoljára így együtt", persze nem mintha a 4 év alatt bármikor is együtt mulattunk volna...
De már ezt sem élveztem, igazából a gyerekkorom szilveszterei voltak jók, mindig valamelyik rokonhoz mentünk, vagy ők jöttek hozzánk, az utolsó ilyen normálisabb szilveszter 1993-ban volt.

Azóta mindig valamilyen vizsgaidőszak volt, én én inkább tanultam, mint szoktam, és időben lefeküdtem, hogy időben kelhessek.

Arra jó ez az egész szilveszter, hogy a megfélemlített családapák egy évben egyszer legálisan lerészegedjenek, ugyanez igaz a családanyákra is.

Bettie Page · http://90es.blog.hu 2009.12.30. 14:53:45

2000-ben a manhattannel buliztam. azóta nem tartom a szilvesztert.

bekbórd! 2009.12.30. 15:08:25

Nekem régen nagy kedvencem volt a Szilveszter, el nem tudtam volna képzelni, hogy dolgozzak olyankor (vendéglátásban voltam akkoriban). Aztán jöttek az évek, amikor már inkább dolgoztam volna jóarc kollégákkal, mert soha semmi normális program nem jött össze, csak tengés-lengés. Ivás ezerrel, mert úgy majd király hangulat lesz (nem lett), másnap rosszullét, fejfájás, még 2 napig depresszió. És egyszercsak azt mondtam, menjen a faszom szilveszterezni, hányingerem volt még a papírtrombita hangjától is. Előbb-utóbb talán újra elindulok, de nagyon nem érdekel.

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2009.12.30. 15:20:21

Ez nagyon jó lett. Évekig lógtam együtt egy lehetetlen társasággal, akikkel mindig a Deákon találkoztunk a Porse szalon elött és mire összeverödtünk meg nekiindultunk addigra már minden hely vagy megtelt vagy nyitva se volt, akkor valaki benyögött valami teljesen bizonytalan bulicímet "rákosborzasztón" ahol aztán kiderül hogy nincs is ott buli mert vagy az utca nem létezett vagy a ház egy teljesen romos kalyiba volt.

váj mí 2009.12.30. 15:27:57

Nekem a házibulis szilveszterek vannak meg, valamelyik haver szőlőházában, illetve pár éve egy pubban, amelyik egy másik haver tulajdona, és ahol amúgy is épp eleget lógunk évközben. Azt hiszem, idén kihagyom, sőt biztos.

Styxx 2009.12.30. 15:29:44

@Blassius:
"akkor valaki benyögött valami teljesen bizonytalan bulicímet "rákosborzasztón" ahol aztán kiderül hogy nincs is ott buli mert vagy az utca nem létezett vagy a ház egy teljesen romos kalyiba volt."

Van egy zseniális izlandi komédia, az izlandi maffiáról. B+, már ez milyen bizarr. Úgy kezdődik, hogy egy korosodó anyuka beejti a távirányítót az akváriumba. Amiért rímel a kommentedre, az izlandi "maffiózók" (muhaha) meg kisezer partiarc, mind-mind a klasszikus félreértéses komédia alapján egy full átlagos reykjaviki panel lakásban, a Dufnahollen 10-ben gyűlik össze.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2009.12.30. 15:47:26

angyalbőrben minden kicsit más. :D

ellenszenvesfigura 2009.12.30. 15:58:13

kétünnepközött (def.): vizes, unalmas időszak dec. 27-30-ig.

Blackrock (törölt) 2009.12.30. 17:26:12

A másik véglete a szilveszteri bulinak, amikor - figyelem! - jól sikerül! van ilyen is.::)

Az első ilyen buli 98/99 szilvesztere volt. Haverék balatoni kacsalábonforgó nyaralójában. Komolyan, az az évszázad bulija volt. Hívtunk egy DJ-t, rogyásig voltunk csajokkal (azóta sem tudom, honnan szedtünk ennyi punágert), tele volt minden piával, kajával. Épp akkor szingli is voltam, úgyhogy...nagyon megspiláztuk. Éjjel 2-kor a nők már meztelenül táncoltak az asztalon.

A következő 2001/2002 szilvesztere volt. Ekkor egy másik ismerős nyelviskolájában rendeztük a szeánszot. Ott is volt minden, mint a búcsúban. A fürdőszoba totálkárra ment, mert valaki azon dugott, a falról csorgott a pia, bömbölt a zene. Valamikor 3 környékén azt vettem észre, hogy egy csapat finn(!) diákkal smúzolok. Asszonták, hogy nagyon szimpatikus volt az üvöltözésünk, meg fáztak is, úgyhogy bejöttek és volt náluk 1 lityi Smirnoff is, amit rögvest el is fogyasztottunk.

És a tavalyi szilveszter sem volt rossz...

Blackrock (törölt) 2009.12.30. 17:28:40

@Motorpenis: én év közben is bulizgatok, és megfélemlítve sem érzem magam.:))

Szocio Pata (kikvogymukblog) 2009.12.30. 17:43:33

VHK- Jófajta bulizene, ez jó!
Egyébként modoros ivócimborák is lehetne, 30-40 közötti kissé befáradt arcok, akik minden sörözés közben a legendás berúgások emlékeit elevenítik fel, vagyis olyan perpetuum mobile ez a pia téma, ez köti össze őket.

afromagyar · http://afromagyar.blog.hu/ 2009.12.30. 18:29:44

Az elmult 2 szilveszter egy belga csaladnal telt(belgak, nigeriaiak es mi, magyarok, azaz a ket lanyom meg en). Vagy a holland, vagy a joruba karattyolast kellett hallgatnom, es kozben kb este 9-tol ejfelig hordta a haziasszony a kajakat. Kozben a TV-ben valami belga Kadlott Karcsi enekelt, szoval igazan kellemes volt a hangulat :).

Na, iden nem vagyok hajlando kimozdulni. Csinalok kajat, WII-zunk a lanyokkal es megnezunk az emberrel egy jo kis horrort ejfel utan.
Persze az is lehet, hogy 10-kor mar alszunk.
Semmi sem lehetetlen.

váj mí 2009.12.30. 18:43:42

@Szocio Pata: Jészusatyaúristen, ebben felfedezni vélem a Társaságomat! Hozzátéve, hogy a csajok közül már csak azok vannak ott, akik még nem mentek férjhez (mint szerénységem ;) ), a megnősült egykori srácok közül pedig néha hétvégenként tűnik fel egy-egy alak ;)

Blackrock (törölt) 2009.12.30. 19:03:53

@Szocio Pata: hát igen, ez bizony így van. A VHK meg egy kalap fos. Aki erre "bulizott" annak külön gratula...

Na, de hogy megosszak némi alapvetést is:

1. a szilveszteri buli egy esetben lehet jó, ha az
házibuli. A szórakozóhelyen való szilveszterezést felejtsd el. Dupla/tripla a befájás és azt kapod, mint egy normál hétvégén. Az "ingyen pia" mesék csak vendégcsalogatók. Mire odaérsz már réges-régen elfogyott, különben is ki a faszom kezdi el a szilveszteri bulit du. 5-kor(merthogy akkor még van a nagy ingyenpiából)?

2.az utcán való szilveszteri bulit felejtsd el.Akik azt mondják, hogy ez jó, azok vagy külföldi turisták, vagy sosem hívták meg őket normális partyba. Hideg van, fázol és a petárda durrogtatásban semmi élvezetes nincs. Ha ráadásul szingli vagy, akkor így már végképp zéró esélyed van arra, hogy aznap este betalálj.

3. és a legfontosabb: minden buli csak és kizárólag akkor jó, ha vannak NŐK! Pasiból mindíg mindenhol dömping van, de ha nincsenek csajok, akkor az a buli halálra van ítélve és éjjel egykor már csak a tajrészeg házigazda ténfereg majd a lakásban. Teljesen mindegy, hogy azok a csajok szinglik-e vagy sem, lényeg, hogy sokan legyenek. A szilveszteri mókák 90%-a ezért szar. A szingli faszik unatkoznak, a nem szingliknek nincs kit titokban stírölniük, az a maradék csak, aki mégis ott van, meg frusztrálva érzi magát, hogy egyedül van.

4. Ha pedig valaki, 20-35 közt még egyszer egy évben sem képes arra, hogy kicsit(nem kell úgy, mint egy állat persze) eleressze magát egy társasággal, akkor az drága feleim, menthetetlenül megöregedett.

bekbórd! 2009.12.30. 19:12:06

@Blackrock: "Ha pedig valaki, 20-35 közt még egyszer egy évben sem képes arra, hogy kicsit(nem kell úgy, mint egy állat persze) eleressze magát egy társasággal, akkor az drága feleim, menthetetlenül megöregedett."

Az, hogy vki nem ünnepli meg a Szilvesztert, még nem jelenti, hogy máskor nem ereszti el magát, akár mint egy állat :)

váj mí 2009.12.30. 19:17:55

@Blackrock:
3. Oszt, aki nem pasi, az mihez kezdjen ezzel a bölcsességgel? ;)

Blackrock (törölt) 2009.12.30. 19:35:57

@váj mí: talán menjen el bulizni, hogy legalább eggyel több nő legyen.:)

@bekbórd: azt mondtam, hogy ha valaki, aki év közben nem jár sehova, legalább egyszer nyomuljon egy jót szilveszterkor. Én sem a szilvesztert ünneplem, csak megragadom az alkalmat.:))

cd-r 2009.12.30. 21:00:30

szerintem mi az asszonnyal felszívjuk a maradék speedet a hűtőből meg betekerjük a sógortól karácsonyra kapott füvet, azt majd lesz valami. :D

doszy 2009.12.30. 21:17:06

Kitűnő írás, egy dolgot hiányolok csak:

- Ti vettetek idén tűzijátékot?
- Á, dehogy! Hülye gyerekeknek való az, meg aztán tavaly is hány embernek szállt el tőle az ujja. Én azt mondom, a kellemes, mértéktartó bulizáshoz nem kell ez a sok állatság. Meg aztán mi a jó benne? Szól egy nagyot, és kész.
- Én azért vettem párat, persze csak módjával. Nem vagyunk mi milliomosok, hogy az égnek eregessük a keservesen megkeresett forintjainkat, de azért évente egyszer belefér... Alles hat seine Zeit, ahogy a művelt angol mondaná.

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2009.12.30. 21:28:21

@perfor: megvan mind + Csűry Edittel a közös, Zsuzsi gyere be a putriba, Rúg a rigó, stb.

@Blackrock: ajaj, na ilyenben még sokan nem voltunk! :))

Vorg a Halhatatlan Báró 2009.12.30. 22:00:04

A haverok közölték, hogy most aztán senkinek nincs kedve sehova menni.
Mi itthon a két gyerekkel, a kicsi megfázott, nincs kedvünk lepattintani őket.
Erre mindenki ide jön, mondván, nincs kedvük elmenni :D
Úgyhogy holnap szerintem nagy need for speed bajnokság lesz a frankó új kormánnyal, meg harry potter cluedozás és koponya marokkó bajnokság :)
Nem bánom, hogy nem megyünk el, a buli házhoz jön, mint látszik :D

Mindenkinek boldogságos új esztendőt kívánok!
(éljen a modoros)

dru. (törölt) 2009.12.30. 23:39:58

"-Ja, semmi konvencionális. Utáljuk a szilvesztert, a kötelező bulizást, hogy mindenki viselkedjen állat módjára - persze csak aznap. Sok prosztó. Mi nem szeretjük parancsra jól érezni magunkat, csinálunk bármikor máskor szilvesztert."
Csucsunak teljesen igaza van. A szilveszter a konformista birkáknak való. nem menő.

dru. (törölt) 2009.12.30. 23:50:30

@Blackrock: gratulálok. nagyon kulturált és intelligens vagy.

Styxx 2009.12.31. 07:58:30

@fakk blog.hu in di essz:
Hú,súlyos. Amúgy aranyos gyerek, nyilván az anyuka is gondoskodó, jó családanya, de amennyi "eksön" van a cuccba, ne csodálkozzunk, ha a Terminátor 5 forgatókönyvében mindez visszaköszön:-). Nincs ezzel a videoval gond, ha elküldöm a nagyszülőknek, de feltolni a youtubra? Elsőosztályú trollcsali, lásd az egyetlen kommentet: "f*cking SICK :DDD"

lr 2009.12.31. 11:02:19

Jajjmár, ennyi lehúzós kommentet, gyerekek :P

Gumineaux 2009.12.31. 12:49:30

@Blackrock:
"és a legfontosabb: minden buli csak és kizárólag akkor jó, ha vannak NŐK! Pasiból mindíg mindenhol dömping van"
Nem, ez mindig FORDÍTVA van. Ha pasi vagy: kandömping. Ha csaj: női fölény. :)

Tituszazeb 2009.12.31. 15:30:23

Mint ahogy már sokan leírták előttem, a szilveszterben a bulizás kötelező jellege a legrosszabb. Szerintem az ilyen előre nagyon megtervezett bulik a legritkább esetben sülnek el jól. Mivel évközben nem igazán hagyok ki egy hétvégét sem, hogy kimozduljak az éjszakába, így a szilveszteri össznépi mulatság már kicsit erőltetett számomra. Az a legjobb amikor mondjuk hajnal 3-kor indulnék haza, azok az emberek marasztalnak a legjobban (persze nagyon be****va), akiket évközben nem látni sehol.

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én mindig a más szülinapi buliján érzem magam a legjobban..
szóval szilveszter szerintem szívás..

mybudapest · http://mybudapest.blog.hu/ 2009.12.31. 16:37:14

had kívánjak ismerősöm dadaista iwiw körüzenetével boldog új évet:

"BÚÚÚÚÉÉÉÉK Aztán legyen bulizás,partyzás,d vigyázzz éjfél elött ne aludj be:) ))Fogadalmakkal óvatosan tarsd is be:) ))Szal a lényeg érezd jól magad és érezd jól magad:)"

killercsiga 2009.12.31. 17:36:31

"...korlátlan?
-Nem teljesen. Egy pohár pezsgő fejenként"

Váhháháháhá!
:D:D:D

Ez a "nem teljesen" milyen jellemző.

Nyelvész Józsi · http://szleng.blog.hu/ 2010.01.03. 03:03:08

@dru.: Jól van. Csak azért gondoltam mert kúrni jó, fullos nőket meg még jobb.

Nyelvész Józsi · http://szleng.blog.hu/ 2010.01.03. 03:04:21

@Styxx: Youtube-on asszem be lehet állítani, hogy csak max 25 kiválasztott láthassa. Elég lenne annyi is ennek a videónak.

IndaMuncher 2010.01.03. 15:01:25

@Blackrock: Az 1-es és 3-as pont összeillik abból a szempontból, hogy csak a házibuliban fordulhat elő, hogy nincs csaj, szórakozóhelyen vannak.

Miért ne lenne jó szórakozóhelyen a buli, ha mondjuk pár kedvenc együttesed játszik, és nem a szomorú Himnuszt kell hallgatni éjfélkor?

taecleau 2010.01.03. 21:29:58

Mi Pásztón voltunk idén is.

balra 2010.01.04. 15:58:08

@Blackrock: Nem együtt szilvesztereztünk?

2010.01.05. 23:21:46

Életem legyjobb szilvesztere volt, amikor túrát vezettem a Bükkben, de abban az évben nem jött senki. Én - bedobtam a nagymellényt- és másfelé vettem az irányt. Persze éjszakára a Lendeczkin köd lett, csúszott is erősen, így kénytelen voltam hajnalig egy farakáson múlatni az időt. Volt nálunk minden - polifoam, kis főző, csoki, pálinka. Akartam tüzet is rakni, de az csak a filmeken van, hogy az idiánok esőben is 2 perc alatt.
6-kor már derengett, fél 7-re elértük a Lilafüredi utat, és ott leintettem egy semmiből elénk toppanó taxit, majd szállásunkra hajtattunk.

(nem tudom melyikünk örült jobban egymásnak, mi vagy a taxis, mert annak az esélye, hogy az erdő közepén uj év hajnalán utasokat vesz fel közelített a nullához, és viszont)

vincere 2010.01.06. 14:06:11

hehe, király :-)
én elmondhatom, h. a létező összes szilveszteri bulifajtát kipróbáltam már, most legutóbb a koncertes szórakozóhelyre előre jegyet váltós verzióval zárva a sort.
szerintem a legjobb az volt, mikor tavaly két (nyilvánvalóan rendkívül jónak ígérkező) házibuli helyett, mivel lebetegedtem, otthon maradtam egyedül, raktam a karácsonyra kapott puzzle-t, és hallgattam a Kossuthon a Rádiókabarét. ennyire jól már évek óta nem szórakoztam :-)
egyszer szívesen kipróbálnám, milyem egy meleg égövi országban bulizni ilyenkor.

vincere 2010.01.06. 14:11:55

@Blassius: off - végre valaki, aki Porsche szalonnak hívja az épületet, ami ma édességbolt, előtte outlet volt, a Porsche előtt pedig NDK-center (ezek valamelyikén ismeri a legtöbb ember, akivel eddig beszéltem). pedig sztem sokáig volt P-szalon, de nagyon régen hallottam már ezt a kifejezést, én a mai napig így hívom.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.01.06. 14:12:04

Szilveszterkor a házibulik voltak nagyon dulvák nekem.
A csúcs persze az volt, amikor egy idegen lakás szemétládáján ültem végig a szilveszter éjszakát, és tíz iszonyatosan jó csaj egymás után ült az ölembe sírni, csak sajnos egyik sem értem.
És még a pulóverem eleje is tiszta víz lett.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.01.06. 14:16:37

@vincere:

Naná, hogy Porsche szalon!
Most például nekem eszembe sem jut, hogy hívják jelenleg a felszab teret, és egész biztos, hogy élőszóban kétszer sem ejtettem ki a számon a 20 éves új nevét.:)

vincere 2010.01.06. 14:22:15

@El Topo (Sgt. Elias): én csak 98-ban költöztem Bp-re, úgyhogy akkor már Ferenciek terének hívták :-)
de azért az Andrássy-t csak nem hívod már Népköztársaság útjának...

El Topo (Sgt. Elias) 2010.01.06. 14:24:51

@vincere:

Na ez nem jutott az eszembe.:)
Az Andrássy utat viszont Népköztársaság útnak nem hívtam soha.:)

vincere 2010.01.06. 15:50:08

@El Topo (Sgt. Elias): ez már többszörösen off, az ünnepek alatt a rádióban bejátszottak a 20 évvel ezelőtti, 89-es szilveszteri Rádiókabaréból. az utcán kérdezték az embereket, h. tudják-e, ki volt a két nagy bp-i tér (Marx ér Engels) névadója.
megdöbbentően kevés ember tudta, általában szovjet politikusnak gondolták őket, ha egyáltalán volt róluk fogalmuk.
egyébként melyik volt a Marx tér? a Nyugati tér?

GAbica 2010.01.06. 15:55:39

@vincere: Erről Sándor György jut eszembe, amikor a szabásmintával kért útbaigazítást.
Amúgy a Marx tér a Nyugati, az Engels tér Erzsébet tér. :)

vincere 2010.01.06. 16:04:18

@Gabica [almighty]: az Engels-et tudtam, oda érkeztek vidékről a buszok :-)
az kemény volt, a Burdás jelenet...

GAbica 2010.01.06. 16:17:13

@vincere: Még egyszer tévedtem anno a Z+ tévére, ott éppen kérdezgettek fiatalokat ilyen tök evidens dolgokról, majdnem sírtam, annyira azt sem tudták mi van.
Az hagyján, de az én nagyanyám meg a Felszab téren lakott, meg én is ott laktam hatéves koromig. Mai napig nem tudom Ferenciek tereként emlegetni, csak ha nagyon megerőltetem magam. Meg ugye a Vörös Hadsereg útja és társai :)

dru. (törölt) 2010.01.07. 18:00:46

@Nyelvész Józsi: nem vagyok leszbi. ha meg kurva vagy az a te dolgod.
süti beállítások módosítása