Arany Farmermellény 2009

2009/12/07. - írta: Modor Tibi

 

Apa, kezdődik...

A tavalyi versengés után idén is tisztelettel megkérjük nyájas olvasóinkat, hogy segítsenek nekünk az újabb, színarany farmermellényt odaítélni az arra érdemes(ek)nek. Igény volna rá.

Több változatás is lesz a 2009-es szavazásnál:

 

  1. Google Formot, tehát online kérdőívet kell kitöltenetek rögtön az elején a javaslatokkal: vagyis a tavalyi nehézkes, kényelmetlen kommentelés helyett mi már rögtön egy szép listát fogunk kapni és konszolidálni.
  2. Kommentálni természetesen továbbra is szabad, ha a többi olvasó figyelmét bárkire fel szeretnéd hívni.
  3. A verseny menete (hú, mintha ezt már olvastam volna valahol): Év végéig gyűjtjük a jelöléseket, majd január elején zárjuk le és összesítjük a lehetséges indulókat. Utána már csak klikkelgetnetek kell a legtöbb szavazatot kapó szerencsésekre.
  4. A tavalyiakkal ellentétben nem fogunk részletes bejegyzéseket közölni a nyertesekről, mert kurvára fárasztó, és nem nézünk tévét meg ilyeneket. Ha esetleg közületek bárki szeretne írni a győztesekről; nyugodtan - szívesen leközöljük.
  5. A versengés és az agitáció folyjon a Modorosblog szelleméhez méltó, csipkelődő mederben - a gyalázkodást, politizálást (különösen azt, amivel én nem értek egyet), személyeskedést, fikázást kerüljük. Ennek megfelelően ne nagyon jelöljünk politikusokat vagy blogger bajtársakat - vagy ha mégis, akkor általánosságban, kategóriákra szavazzatok, pl. gasztroblogger vagy tumblr-felhasználó.

 

Na, egyelőre ennyi - máris várjuk a jelölteket, kérem szépen :-)) Külön öröm lenne számunkra, ha hasznosítanátok az eddig tanultakat, és az esetleges jelöléseket már létező posztokkal kapcsolnátok össze!

 

104 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fade 2009.12.07. 14:22:33

Komplett weboldalt lehet jelölni? Bár videójátékkal foglalkozó site, de olyan irritáló nyelvezettel hogy képtelen vagyok végigolvasni a cikkeket...
Néhány példa, just-for-fun:

"De mi a helyzet a menetrend szerint érkező játékadaptációval? Képes lesz arra a bravúrra, amit a jóemberek az ezüst vászonra álmodott matériától várnak?
A konzolokon landoló Avatarra nem kellett december második feléig várnunk, gyakorlatilag két héttel a film bemutatója előtt már a gépünkben tudhatjuk az Ubisoft stúdióiból ölünkbe pottyant lemezt. Ubiék logója pozitív előjelként bíztatta a tesztert, hiszen a kompánia egyszer már képes volt a lehetetlenre - a King Kong blockbuster mellé sikerült egy tisztességes, a mai napig minőségi referenciaként emlegetett licenszjátékkal előrukkolniuk, rekordidőn belül. Legutóbbi munkájuk viszont nem sikeredett ilyen fényesen..."

"a legtöbbek számára valószínűleg a most megjelent Lego Indiana Jones 2: The Adventure Continues is sokkal inkább tűnik egy újabb lehetőségnek pénztárcánk tartalmának leszipkázására, mintsem egy figyelemre méltó produktumnak."

"A vizuális örömök után persze maga a játékmenet a lényeg"

Mentségükre legyen szólva, az itt lévő modorsságok nagy részét ők maguk fejlesztették ki :)

Styxx 2009.12.07. 15:28:15

@El Topo (Sgt. Elias):
Nana, neked van blogod is, itt meg eljátszod a sima mezei kommentelőt? Nem vagy jelölhető. Ha büdös politikus lennél, akkor el se merem képzelni, hogy mi mindent felejtenél le a vagyonnyilatkozatodról.
Trabant + ózdi panel, that's all:-)

El Topo (Sgt. Elias) 2009.12.07. 15:35:05

@Styxx:

Hát bazmeg az én blogom az kb egy ózdi panel. Ja.

Mitya Ivanov 2009.12.07. 15:40:56

Egri viktor a legmodorosabb. a sportriporter, annyira próbál vicces lenni, de néha annyira szar, és annyira modoros.

raoul_duke 2009.12.07. 15:43:13

És mi van a Süveges Gergővel?

Styxx 2009.12.07. 15:51:51

@Mitya Ivanov:
Jó, de nálam Kolláth György instantjogász* a befutó.
*bármelyik Tévében, tetszőleges témában képes gondolkodás nélkül legalább öt perces jogi szakvéleményt adni. Benne legalább egy "jópofa" poén.+ csoki nyaki.
De Mityához hasonlóan Sport témában jelöltem. a Sport TV-n láttam egy megagáz műsort. Vujity Tvrtko, omegás Kóbor Jáűnos és ő kommenteltek "viccesen" olyan heti hetes klón stílusban sport és egyéb eseményeket. A saját vicceinek a poénját magyarázgatta kuncogva. Az a kínos érzés volt, hogy már én szégyelltem magam. Kb két percig bírtam.

malackarosszarc 2009.12.07. 15:54:39

@El Topo (Sgt. Elias): @Blackrock: szeretnétek nyerni mi? hát az nem ez a szavazás lesz :)

greggrant 2009.12.07. 16:10:10

@Mitya Ivanov: nem értek egyet, nekem bejön a stílusa. Ami ráadásul a sajátja, saját nyelvezettel.
Akkor már inkább Mezey Dániel, Czollner Gyula, Palik László, meg az a bárgyú vigyorú Léderer.
Amúgy meg @raoul_duke: tényleg Süveges az ultimate modoros, lásd még a nemrégiben megemlített honlapját is :)

Mitya Ivanov 2009.12.07. 16:10:57

@Styxx: Kolláth Györgynek valami más baja van, nem a modorosság.
Egyszer a Kossuth rádióban készítettek vele egy interjút, aminek semmi köze nem volt az alkotmányjoghoz. Kb olyan kérdéseket kapott, hogy mit csinál az ünnepek alatt, mit vásárol és hol, vagy hová megy nyaralni. A faszi konkrétan lefagyott, nem tudott ezekre az egyszerű kérdésekre válaszolni. Tőmondatokban válaszolt, nagyon zavarban volt, és olyan furán felvitte a hangsúlyt minden mondat végén, mint amikor egy ovodás gyerek affektál. Szörnyű volt.

Mitya Ivanov 2009.12.07. 16:13:23

@greggrant: nem értek egyet:)
akkor lenne igazad, ha a humorát nem álarcként használná. Ez leginkább az élő műsorokban van, ha egy saját maga által előre megírt összefoglalót olvas fel, akkor az tényleg vicces. De élő műsorban nem az.

nadivereb 2009.12.07. 16:16:33

A "nem nézünk tévét" ultramodoros.

malackarosszarc 2009.12.07. 16:18:47

akkor én jelölném:
- az összes Budai lakost - no comment, ők ab ovo modorosak, ezzel mindig lehet indítani
- az összes Pesti lakost - mert köcsögözik a budaiakat, de lenéznek minden fővároson kívülit
- a ker-városiakat - "hogyan bírtok élni abban a büdös városban" "itt csend van és nyugalom" " a gyereknek (kutyának, lónak) nem való a város" persze a városban jár dolgozni, szidja a közlekedést és a város lakókat, szmogriadó idején ő van legjobban felháborodva, hogy akkor most neki le kell tennie az autót (persze nem az ő háza előtt állt meg a szmog)
- a vidékről fővárosba költözőket - akik a munkahelyükön fennhangon szidják budapestet és persze a "pestieket", de ha hazamennek az otthoniakkal éreztetik, hogy ez csak unalmas, poros kisváros és bezzeg pesten
- a bor "nagymester" férfiakat - akik egy éve még VBK-t ittak Medinából, most meg megy a duma: hogy elől málna, hátul benzin - de továbbra sem tudja megkülönböztetni az olaszrizlinget a kadarkától, a jó bor egyetlen ismérve pedig, hogy drága (vagyis 400 és 1500 HUF közötti)
- a menedzser férfiakat - akik persze a "jó borok és a szép nők hódolói", a magas kultúra szeretői,
- a nőket akik páromnak nevezik a két napja ismert pasit
- tündi-bündi háziassznyokat, akiknek csak remek féjük-párjuk van, kis gazember de egy álodtt jó szívű fiúk és egy igaz királykisasszony lányuk van
- az ősanyákat
- a modoros blogon nyafogókat "ez nem is vicces" "hát ez a poszt nagyon szar volt" "én ismerek IT-seket, d eazok nem ilyenek" "nem értem mi a baj, ha egy anya az érettségi napján is szoptatja még a gyerekét"

és persze Sthal Juditot a duci fokhagymáival meg bors-pusziaival

Zorita 2009.12.07. 16:28:37

hát... Tibibá, ha minden kívánságom így teljesülne, hirtelen zavaromban nem is tudom, kit jelöljek??

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.12.07. 16:32:11

Jelölni akartam Soma Mamagésát, mint az ezotéria, pszichológia és párkapcsolati tanácsadás koronázatlan királynőjét, nemtőjét és nagyasszonyát, de mivel a nők alapból modorosak, ő hendikeppel indul a versenyben.
Attól még lehet, hogy jelölöm :))

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2009.12.07. 16:33:23

El Topo (Sgt. Elias) az én jelöltem, akivel már minden - és mindennek az ellenkezője is - megtörtént:)

IndaMuncher 2009.12.07. 16:33:54

@fade: A te példáid is kínosak, de modoros játékleírás témában ezt olvasd el!
Garantált vascső.
www.pclife.hu/ismertetok/testdriveunlimited
Még szerencse, hogy ilyen förmedvények a nyomtatott magazinokban ritkábban fordulnak elő.

nadivereb 2009.12.07. 16:35:02

Farkasházy Tivadar, aki szerintem a világon egyedüliként foglalta bele ugyanabba az egy mondatba azt, hogy "humorista vagyok" és azt, hogy "bizonyos dolgokkal nem szabad viccelni", mindezt úgy, hogy komolyan is gondolta.
Szavazzon Ön is hazánk első számú humorérzékmentes humoristájára!

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2009.12.07. 16:35:49

@nadivereb: ezt már megkaptuk, de tényleg nem nézünk. Nézni szerintem még modorosabb :-))

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2009.12.07. 16:37:11

@nadivereb: lehet, de ha tényleg nem nézünk? mert mondjuk nincs és nem érezzük hiányát?:)

nadivereb 2009.12.07. 16:43:54

@Modor Tibi: Nem köll beleírni a posztba, mert jelen helyzetben ez csak annyit céloz meg, hogy érzékeltesse (egyébként minden bizonnyal létező és szignifikáns) szellemi felsőbbrendűségeteket a tévénéző pórnéppel szemben. Elég lett volna egy "nem lesz hosszabb kifejtés, mert nem akarjuk, no".

vagy pedig írjátok bele, de akkor ne lehessen tévésekre szavazni, csak és kizárólag szitárművészekre, elméleti fizikusokra és klasszika-filológusokra.

nadivereb 2009.12.07. 16:49:40

@vészmadár (pica pica): az modoros. Még nem tudom, hogy miért, de majd kitalálom.

Styxx 2009.12.07. 16:51:15

@HRita:
"de mivel a nők alapból modorosak, ő hendikeppel indul a versenyben." ezzel nem értek egyet, szvsz a nők is ugyanannyira modorosak mint a férfiak, de a SomaMamaGésa 100%.

Belőlem a pszichopata állatot hozza ki. Legszívesebben szívlapáttal csapnám szét azt a tudálékos-fontoskodó-másokat fölényeskedve kioktató buta-busa fejét.
@nadivereb:
Neked meg 2005 igazad van (hadd modoros matematikai nonszenszeskedjek:-))
Én csak úgy hívom magamban: szánalmas, könyvelő humor (bocs a real könyvelőktől)meg az a Monthy Pithon: na még egy unalmas, érdektelen adat.
Egy rejtély az az ember. A világ egyik legunalmasabb papucsállatka kispolgára. A semmilyen fizimiskája meg a raccsolása már önmagában humorforrás lehetne, de nála csak lábszagú, kínos erőlködés. Ritkán nézek heti hetest, Hajós párszor nagyon oltogatta, de úgy tűnik, hogy ő is megsajnálta (v. szóltak, hogy netovább).
Egyedüli mentsége, a kilencvenes évek elején-közepén a Hócipőben a "Nem értem" heti összesítője néha nagyon ott volt.

El Topo (Sgt. Elias) 2009.12.07. 16:53:04

@malackarosszarc:

Egyem a szivedet, akkor melyiket fogom nyerni?

El Topo (Sgt. Elias) 2009.12.07. 16:55:07

Ha már Gésánál tartunk, akkor feltétlenül kerüljön már szóba Baki, aki mostanában a rádióban gésáskodik délelőttönként!

Zorita 2009.12.07. 16:55:14

női kategóriában Vincze Lillát jelölném (hogy a hölgyeket előrevegyem), az urak közt Sebeők Jánosra tenném a voksom, de még vacillálok egy cseppet

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2009.12.07. 16:55:40

@nadivereb: ez visszautalás volt egy korábbi posztra (már volt róla szó, és kijött, hogy modorosak vagyunk), lehet akár viccként is kezelni. De persze vállalom, ahogy a prolit is vállaltam ma reggel :)

Beleírtam a posztba, mert azt is írtam már, hogy tudok angolul meg németül, és hát ez is egyfajta megbélyegzése lehet azok számára, akik nem tudnak.

nadivereb 2009.12.07. 16:56:40

@Styxx: Hasonló kategória még Zacher Gábor toxikológus, akit a romlott gyöngyhagymakonzervtől az akut viperagyík-mérgezésig mindenről megkérdeznek a híradóban. Szerintem egész nap nem csinál semmit, csak tévéknek nyilatkozgat.

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.12.07. 16:58:09

@Styxx: Pont azt mondom, hogy a nők jóval modorosabbak a férfiaknál. De ezt már leírtam az egyik posztomban odaát, úgyhogy nem ismétlem :)

malackarosszarc 2009.12.07. 16:59:22

@El Topo (Sgt. Elias): hát írtál Te olyat le, hogy "tudom ez csak cseppben a tenger, de hát cseppekből áll össza az óceán"???
Na ugye...

malackarosszarc 2009.12.07. 17:01:02

elbasztam boccs csepp a tengerben...

El Topo (Sgt. Elias) 2009.12.07. 17:02:59

@malackarosszarc:

Hát az tuti, hogy ilyet nem írtam le. De nem is ez volt a kérdés!:)

nadivereb 2009.12.07. 17:03:51

@malackarosszarc: szerintem a cseppben a tenger is szépen hangzik. olyan coelhósan elgondolkodtató.

malackarosszarc 2009.12.07. 17:05:19

apropó jelölném még a liberál-demagóg és konzervatív-demagóg megmondó embereket
a Settenkedő, Orosz József, Bolgár György, Rákay Filip (vagy, hogy a francba írja): ez utóbbitól a kedvenc mondatom: az már önmagában katasztrófa, hogy borivó nemzetből sör ivó nemzet lettünk... ajvé ezt a córeszt

El Topo (Sgt. Elias) 2009.12.07. 17:09:56

@malackarosszarc:

Settenkedőt már jelöltem.:)
Na akkor szavazzunk rá!

El Topo (Sgt. Elias) 2009.12.07. 17:12:59

@malackarosszarc:

Az szép lenne.:) Na majd egyszer megmutatom az elektródámat.

Styxx 2009.12.07. 17:13:54

@HRita:
én meg azt, hogy egál, nektek van somamamagésátok, nekünk meg teddynk meg bakink, bö-bö-bö:-) De majd megnézem odaát, hátha meggyőzöl:-)

OK. Zacher modoros-nyilatkozókóros, de pókfasza-hidegvágó a modoros médiadoki kategóriában ehhez a dr. Szlávik Jánoshoz képest:
videoklinika.hu/video/szlavik_h1n1_tevhi_mellekhatasok/

Nem elég a kettőre kigombolt buzis ing-fux-hanghordozás kombó, hanem van egy tucat ilyen kis videója.

szvsz a fószer imád szerepelni.

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.12.07. 17:24:24

@Styxx: Rendben, akkor kiegyeztünk a döntetlenben :D

Férfiaknál pedig ezt az ezoterikus vonalat továbbgondolva: Müller Péter. A mindig ugyanúgy és ugyanarról szóló könyveivel és a jó hangulatú, remekbe szabott közönségtalálkozóival, a Nők lapja hasábjain nyújtott vitathatatlan jelentőségű gondolatcirádáival magyar nők ezreinek kedvence és szellemi tanítómestere.

malackarosszarc 2009.12.07. 17:29:53

@HRita: általánosságban az ezoterikus férfi, aki az első rendevún már bele lát a lelkedbe és ilyenekt mond: "egyszerre látszik a tekintetedben a gyermeki vidámság és, hogy valaki, valamikor nagyon megbántott" "a testi-lelki ikerpáromat keresem" "nekem nem a külső számít, hanem, hogy lelkiekben eggyé váljunk és együtt rezegjük" ez utóbbi konkrétan azt jelenti, hogy az ő izléséhez képest kicsi a melled, de azért meg akar dugni

El Topo (Sgt. Elias) 2009.12.07. 17:30:01

Jelöljük-e Dr. Ranschburg Jenőt?

malackarosszarc 2009.12.07. 17:31:19

@El Topo (Sgt. Elias): akkor már sokkal inkább a Müller Pétert

Styxx 2009.12.07. 17:37:39

@HRita:
de a nevelt fiával, mikrofonsérós "örökifjú" műmájer Sziámival csomagban jelöljük.
@malackarosszarc:
:-)))))
Ez mekkora duma! És tényleg van ilyen. Főleg olyan "romantikus" helyszínen, mint Ikea étterem. Ilyenkor a kellően ordas asztalszomszédok jó hangosan mérlegelik az esélyeket, hogy még aznap este megcsinálja a spinét, vagy fut még egy kört.
Ja, meg, hogy ekson után hangosan fog-e a faszi méltatlankodni, ha a Csé mégse nyeli le, merthogy ő már megszokta, hogy az neki jár:-)

Jaguar 2009.12.07. 17:37:40

Részemről jelölném Winkler Melírozotthaj Kamionosbajusz Róbertet. Régen komáltam, de aztán kikerült a látókörömből. Mostanában néha hallgatom utazás közben az Ezeröcsi (pfuah broáf) című műsort ahol osztja az észt. Tipikusan az az egykori "lázadó", aki nem képes továbbfejlődni, ezért mindenki alpári fikázásával próbál továbbra is jófejkedni de kibaszottul erőltetett.

(Nínó Karotta viszont továbbra is király.)

nadivereb 2009.12.07. 17:38:03

Címvédésre lesz lehetőség?

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2009.12.07. 17:45:25

@malackarosszarc: hoppácska, kisötös (a listáért és az ezoterikus férfiért is). Sőt, NAGYötös.

@nadivereb: ha mindenki a Gyulát akarja, tőlem lehet, de szeretnénk új arcokat látni :-))

malackarosszarc 2009.12.07. 17:48:22

@Styxx: hát én is inkább egy jokmok asztalt választottam...

óverdóz 2009.12.07. 17:52:55

Mikóczy & Fajkasházy

El Topo (Sgt. Elias) 2009.12.07. 17:53:08

@malackarosszarc:

A Hrösund ülőgarnitúrához remek választás!

Styxx 2009.12.07. 17:57:18

@malackarosszarc: @El Topo (Sgt. Elias):
a léyneg, hogy a feng-shui elveinek megfelelően a dohányzóasztalon se fogazzon:-)

Styxx 2009.12.07. 17:58:34

@óverdóz:
:-))) jó a nicked + az avatárod

kisebbik rokk 2009.12.07. 18:12:46

A női szakaszt megtoldanám Fejős Évával és Vass Virággal. _Bár nem olvastam tőlük semmit_. :)

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2009.12.07. 19:16:47

Hoppácska, véletlenül élesítettem a holnapi posztomat, úgyhogy ne lepődjön meg senki, ha nem találja. Visszavontam azon nyomban.

Holnap reggel hétkor viszont sírni fogtok.

Blackrock (törölt) 2009.12.07. 20:08:52

Én jelölném a kutyámat. Nagyon modorosan bír kaját kunyizni.

Ernoke 2009.12.07. 20:10:47

www.citatum.hu/szerzo/Sch%C3%A4ffer_Erzs%C3%A9bet

"Vajon hogyan tolják ki magukat a ragacsos burokból a vidám apró levelek? Honnan veszi az üzenetet a sötét verem mélyén a krumpli csírája, hogy áttörve héjat, műanyag hálót - induljon? A kotlós forró testtel üli fészkét, kotyogva igazgatja titka rejtegetőit, a meleg tojásokat... Ki küldte rá a lázat, a lázadó kedvet, hogy feledve szemet, gondtalan kapirgáló reggeleket, tüzes testtel életet adjon... És ki küldi a kába méheket a korai hunyor fürtös virágához? Beleájulni, belealudni, beleszerelmesedni az első édes, illatos pillanatba... Ki súg rigónak, cinegének, hogy füttyükre vár a fák között langyosodó levegőben minden, ami él. Tudják-e vajon a könnyű röptű szabadok, az eget a földdel összekötő pacsirta, a léha múltú kakukk, hogy hangjukat fájdalmasan nélkülözte, mint megbüntetett kisgyerek, a világ..."

666E 2009.12.07. 20:11:20

az egyik kereskedelmi tévén menő reflektor című adás összes műsorvezetőjét.
de főleg: akik írják a mindenféle női/pletyka magazinok előszavát. semmiről nem szól, de mégis egy oldal.

(ja mindkettőt nagyszülőnél láttam, szóval nekem tiszta a nevem)

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.12.07. 20:12:37

@Blassius: Már rég el akartam sütni, de csak most volt rá alkalom :))

vincere 2009.12.07. 20:12:44

@kisebbik rokk: tőled függetlenül én is Fejős Évát jelöltem. nem olvastam tőle semmit, olyan vagyok, mint a modoros Coelho-rajongót szidó kommentelők.
egy névtelen újságíró szponzorpénzből elutazik egzotikus helyekre, abból regényt ír, és mindjárt sztárcelebbestsellerírónak képzeli magát, a "csajok" meg veszik, mint a cukrok.
szívlapát

Zorita 2009.12.07. 20:15:06

@Ernoke: jááááj séffer erzsébet

kisebbik rokk 2009.12.07. 20:17:40

@vincere: :) Igazából épp elég megnézni a fejoseva.hu-t, és azonnal fáj.

El Topo (Sgt. Elias) 2009.12.07. 20:20:41

Havas henrik elsőrangú jelölt, juteszembe.

Ernoke 2009.12.07. 20:21:15

jó, Fejős Éva tényleg mindentvivős

El Topo (Sgt. Elias) 2009.12.07. 20:24:24

@Ernoke:

Megnézem már ezt a fejősnőt, esküszöm még életemben nem láttam.

El Topo (Sgt. Elias) 2009.12.07. 20:27:07

@El Topo (Sgt. Elias):

Azt a kurva!!!! Megnéztem róla egy portrét.
Most lehet, hogy soha többé nem lesz erekcióm!

vincere 2009.12.07. 20:29:10

@kisebbik rokk: én már akkor hányok, ha egy oldalon meglátom egy könyve borítóját. dehogy megyek az honlapjára! :-D

Ernoke 2009.12.07. 20:30:36

@El Topo (Sgt. Elias): most miért, sztem teljesen jól néz ki.
az írásai viszont bakker... elolvastam 2 fejezetet ebből a "Csajok" című remekműből, szerintem nekem a gyerekkori Vernéstarzanos nagyregényem jobb ennél.:S

El Topo (Sgt. Elias) 2009.12.07. 20:36:08

@Ernoke:

Szerintem nem néz ki jól.

A Csajok című könyvet nem olvastam, viszont megvan-e valakinek a Csajok c. film, Szabó Ildikótól?

kisebbik rokk 2009.12.07. 20:38:03

@Ernoke:
:D Ja, ugyanez a helyzet az én Gyűrűk ura paródiámmal is, amit tizenhárom évesen írtam. Innen már egyértelmű, miért jelöltük: "Csak az irigység beszél belőlünk! Mert mit tettünk le mi az asztalra?"

Ernoke 2009.12.07. 20:38:27

@El Topo (Sgt. Elias): azt többször megpróbáltam megnézni, de nem ment. komolytalan az én ízlésem ehhez, asszem.

apolka 2009.12.07. 21:37:42

Ha már Fejős Éva és Vass Virág (amivel egyetértek), akkor ne hagyjuk ki V. Kulcsár Ildikót (meg tképpen a Nők lapja egyben mehetne), na de ez az Ildikó ez nettó modorosság. Már aaz írásai is, de élőben maga akatasztrófa!!!

És szerintem a színészek, elsősorban a színésznők nagy része alapból modoros. nincs egy természetes gesztusuk sem többnyire.
Pl. az a vörös csaj (Orosz Barbara) elképesztő!

és sajnos iagazatok van aliberál-demagógok kapcsán. elkeseredve látom, hogy Bakáts, Winkler mivé lettek.
Néha úgy érzem, akkor már kelemen Anna, mert róla meg nehéz eldönteni, hogy valóban ennyire gáz, vagy csak beleállt ebbe, lázadásként, mert lázadni lassan már csak így lehet a sok belvárosi-hochelit, von haus aus (idézet Kukorellytől, aki modoros vagy sem?) felvilágosult, amúgy bazi unalmas és fárasztó ökör ellen....

na, félálomban ennyi

misbelief · http://tevhit.blog.hu 2009.12.07. 22:02:30

Réz András. Múltkor hallottam a rádióban nyilatkozni a "Köldök" című új regényéről.

kIára 2009.12.07. 22:19:49

Terdik László -- a Bartók rádióban az éjszakai Notturnós modorfolyam. A zene bejön, de a faszi és a dumája nagyon nem.
Mondjuk a hangjától korábban még nedvesedtem, de szerencsére elmúlt.

www.mr3-bartok.hu/izndex.php?option=com_content&task=view&id=1647&Itemid=31

Rich.mond 2009.12.08. 08:33:46

Juventus Rádió reggeli műsora -Simlis és a Szende.
Eleinte elment, főleg reggeli zombi mivoltomban, de az egymilliomodik "nagyon igazad van!" megjegyzésnél (telefonáljon bárki bármiről), és az olcsó, szexuális tartalmú megjegyzések (a simlistől szendének) miatt az igazán modoros Petőfire tekertem (reggel ott olyantájt híreket mondanak).

fade 2009.12.08. 09:02:14

@F.house: Zseniális, minden mondata tartogat valami apró kis "finomságot", még ízlelgetem kicsit a reggeli kávé mellett :)

Ernoke 2009.12.08. 09:11:56

@apolka: Orosz Barbara tényleg fantasztikus, ahogy a kúltvn Komoly Arccal boncolgat - amúgy nagyon nyíltan és szókimondóan, mert ő egy ilyen!!! - olyan témákat, amiket a legtöbb ember 14 éves korában már ken-vág.:D

fade 2009.12.08. 09:20:47

Nem lehetne "aktualizálni" a díjat? Tehát hogy NE életművekért ítéljük oda, hanem a 2009-es teljesítményért. Nehogy megint olyan díjazottak legyenek mint pl az Emberek. De mondjuk Réz András meg Farkasházy jöhet, azok minden nap beverekedik magukat valamelyik tv adásába. Soma is jöhet, hányok attól az embertől...

Mellesleg a "nincs itthon tv, nem nézném úgyse, csak letöltöm a filmeket/sorozatokat" übermodoros!

malackarosszarc 2009.12.08. 10:32:24

Mindenki az Excelgurura, ott vannak a jelöltek...

kisebbik rokk 2009.12.08. 11:05:42

@sertra linne:
Én nem őket, hanem a rajongóikat jelölném. :D

Zorita 2009.12.08. 16:11:54

Fásy Ádi is szóba jöhet még, bár lehet, hogy túl könnyű préda

nausea.freeblog.hu/files/fasy_adam_964_20080411221415_627.jpg

Wagner Úr 2009.12.08. 17:25:18

Rádió Q reggeli adásában volt az év első felében egy műsorvezető - Simicz Sándor - ő volt a 2009. év modorkirálya, már a hangja is ilyen aranyoskodó-mellényes.

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.12.09. 14:10:04

1. a legendás boros-bochkor páros

www.youtube.com/watch?v=bdsUaEiWEJE

2. gönczi gábornak ez a klipje mindent visz
akkora koppintás, hogy csak pfffff...

www.youtube.com/watch?v=3imwp0L2LsM

ifj. Farkas Gyula · http://kosbor.blog.hu 2009.12.09. 19:39:12

Kedves blogolvasók!

Én mint a tavalyi győztes, nagyvonalúan félreállok, hadd kapjanak lehetőséget az új arcok is! Hajrá, győzzön a jobbik!

Üdvözlettel:
ifj. Farkas Gyula
a BME mérnök-fizikus szakának ötödéves hallgatója kondenzált anyagok fizikája szakirányon

vincere 2009.12.09. 20:32:17

@ifj. Farkas Gyula: az utolsó mondata, kedves Farkas úr, kissé félreérthető...

ifj. Farkas Gyula · http://kosbor.blog.hu 2009.12.09. 22:42:16

@vincere: Kedves Kommentelő vincere!

Távol álljon tőlem mindenféle politizálás, ha erre gondol.

Jó szelet!
ifj. Farkas Gyula
a BME mérnök-fizikus szakának V. éves hallgatója kondenzált anyagok fizikája szakirányon (ANÁ)

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2009.12.12. 12:31:38

@Blassius: Testvérem, toltam neked méjlt tegnap, majd visszaszólsz? Egyik rajzodat - sőt többet - szeretném újfent felhasználni. Persze tudom, hogy áldásodat adtad rá, de azért érdekelne a konkrét véleményed is a témáról :)) Kiitos.

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2009.12.13. 03:08:37

@Modor Tibi: Üdv Tibi úr! Vettem az adást,
Már részben válaszoltam is, csak mingyár elalszom a gép mellett. Beraktam draftba, holnap azaz vasárnap megválaszolom.

dzsenerésön 2009.12.15. 23:38:51

Réz András filmestészta
süti beállítások módosítása