A munkahelyi udvarló

2009/10/20. - írta: Modor Tibi

A modoros kollégákkal és az aranyos srácokkal kapcsolatban is előjött már ez a típus, de szerintem több figyelmet érdemelnének. Az önismétlésért, átfedésekért elnézést kérek: én még nem unom :-))

Természetesen mindannyian tudnánk a saját környezetünkből legalább egy olyan szoknyavadászt mondani, akinek már számtalan sikeres, munkahelyi hódítás áll a háta mögött, de ők (ma) nem annyira érdekesek, mert általában kevésbé jellemző rájuk a modorosság. Egyszerűen összejön nekik, és kész.

 

Na de ott van a másik, a kitartó udvarló (kívülről fújjuk: lassú víz partot mos), aki számtalan aranyos jegyet felmutat:

  • negédesen, általában vékony, elhalós-rekedtes, affektáló hangon beszél
  • jellemző rá az eleve nyálas szájból eredő csámcsogós-köpködős beszédstílus és a száj sarkában összesűrűsödött, kocsonyás váladék
  • a lehető legkonzervatívabb, már többször kitárgyalt irányt követi a megjelenése: minden feltűnést kerülő hajviselet (sokszor ritkuló haj), betűrt kockás ing, elegáns, világosbarna bőrcipő

 

Milyen udvarlási módszerekhez szokott folyamodni?

  • e-mail természetesen, a már ismert viccmailek illetve partikon készült fotók körbeküldése
  • a kellő önbizalom megszerzése után minden előzmény nélkül "mosolyogj! ;-))", "ne lógasd az orrod! ;-)", "naja, hétfő van ;-))", "huhú, már péntek! ;-)" üzenetek küldése
  • ebből kiindulva állandó lelkisegély-szolgálat indítása: "nekem nyugodtan elmondhatod, ha bármi gáz van, tudod, a jó úttörő ahol tud, segít ;-))"
  • nagyon sok kacsintós szmájli használata, ezzel is aranyosságát hangsúlyozva
  • céges rendezvények, cigarettaszünetek megtervezése, kihasználása a hölgyhöz közelebb férkőzés érdekében
  • személyes megkeresésekkor előszeretettel ül rá a munkatársnő asztalára illetve hajol fölé az egeret markolászva
  • témái: az aktuális időjárás, a hétvégi tervek ill. beszámolók, tévéműsor, bátrabbaknál bókok, ritkán munkával kapcsolatos ürügy.

-Na helóka Kingus, mik a nagy tervek a hétvégére? Aproposz, karácsonyi bulira jössz? Nem mellesleg ma ragyogóan festesz! Figy, meg tudnánk nézni egy sorozatszámot gyorsan a zi54-ben?

 

Na, ilyenkor azt hihetnénk, hogy az udvarló megmarad az állandó próbálkozás szintjén, pedig nem.

Bizony, a kitartó ostromló a lelkisegély-szolgálat keretében felderített mosolyszünetet kihasználva néha mégis leakaszt magának egy-egy vigaszra vágyó nőt, sőt, meg is tartja.

Úgyhogy kedves férfitársaim: lehet, hogy érdemes elgondolkozni a stratégiaváltáson ;-))

62 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél · http://www.planetside.blog.hu 2009.10.20. 10:40:59

"Úgyhogy kedves férfitársaim: lehet, hogy érdemes elgondolkozni a stratégiaváltáson ;-))"

Nem. Ha pina jár érte, akkor sem!

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2009.10.20. 10:49:26

a gimis társaságomban volt egy ilyen srác, gyakorlatilag mindenkinek az exnőjét befűzte, ponbt ezzel a módszerrel: jófiú, megvígasztal, közel kerül, érzékeny időszakot kihasznál...

végülis működött, láthatóan.

Mitya Ivanov 2009.10.20. 10:51:00

"jellemző rá az eleve nyálas szájból eredő csámcsogós-köpködős beszédstílus és a száj sarkában összesűrűsödött, kocsonyás váladék"

és ezekután a kollegina beadja a derekát?
Ha valami undorítani tud az emberekben, akkor ez a szájsarkos nyál reggelóta felhalmozódó lepedéke

pera 2009.10.20. 10:55:54

Mint azt tudjuk: "Minden nő megkapható, csak a megfelelő időpontot kell kivárni" - mondta volt egy ismerősöm.
Azért én a stratégiaváltást nagyon nem javaslom!

G_P 2009.10.20. 11:10:52

De ez akkor is gagyi módszer, gagyi embereknek. Meg valahol sunyi és bátortalan is.

Ernoke 2009.10.20. 12:18:48

jaj istenem, de borzalmas ez a típus.:) még az öltözködés is stimmel.:D további jellemzők:

folyamatosan bókol, és "minden nő szép, ha szeretik" típusú kibaszott gáz bölcsességeket mond. ha emiatt kiröhögöd, azt hiszi, tetszik, amit mond, vagy ami még rosszabb: önbizalomhiányos, magányos lelkű _fiatal lány_ vagy, és ezért nem hiszed el.

meglepetésszerűen küldözget maileket, általában meghökkentő témával. "Drága Ernoke, ma spenót lesz ebédre, remélem, észrevetted." "Ernoke, szerinted milyen egy igazi-igazi kapcsolat?"

ha udvariasan reagálsz, felbátorodik. ha elutasítóan reagálsz, felbátorodik. ha tapló vagy vele, megsértődik, és "Ne haragudj, nem akartalak megbántani, de ha neked ez kell, soha többet nem kapsz tőlem semmit." leveleket küld -> "na végre" érzés, de másnap kezdődik az egész előlről...

eleve soha nem értettem, miért kell azt gondolni, h mert vkivel véletlenül egy többszáz fős munkahelyen dolgozunk, ettől lesz közös vonásunk... munkahelyen ismerkedni gáz.

lr 2009.10.20. 12:42:07

@Ernoke: Komolyan érdekelne, hogy szerinted ma hol lehet, még.

IndaMuncher 2009.10.20. 12:48:49

Azért mondjuk nőben is van az a fajta aki engem mostanában idegesít. A szemközt ülö pasival flörtölő állandóan idejáró, (szerinte, és bár baszatlan pasi szerint) jóízűen aranyosan nevető (rájátszó) csaj. Akinek még a neve is olyan, amit csak egy maximum 10 éves csajnak tudsz elképzelni. Inkább munkahelyen kívül kúrogassanak, de ne itt flörtöljenek.

Millabell 2009.10.20. 12:58:47

pfff...munkahelyi udvarló csakis 50+ lehet, PECSÉTGYŰRŰVEL (hányinger).

Ernoke 2009.10.20. 13:04:48

@lr: neten. baráti társaságban. buszmegállóban. kocsmában.
munkahelyen azért gáz ismerkedni, mert a kolllégáid azok, akikkel aztán _tényleg_ teljesen véletlenszerű, h vannak-e közös vonásaitok vagy sem... ráadásul mivel olyan helyen töltitek az időtöket, ahol muszáj "viselkedni", mégcsak reális képet sem kaphatsz a másik személyiségéről. a másik pedig, h ha összejöttök, gyakran titkolódzni kell a pletyka meg a fúrások miatt. ez kell a fenének.

Pernilla 2009.10.20. 13:15:01

de van másik változata is a munkahelyi udvarlónak,aki csak szórakozásból udvarol: aki tényleg jól néz ki, döglenek is érte a nők, persze köztudott, hogy teszi a szépet az összes kolleginának, csak mindegyik csaj azt hiszi, hogy ő a kivétel akivel komolyan gondolja.

virágelvtárs 2009.10.20. 13:15:26

Bár munkahelyi emlékeim már régiek, de az ilyen a cigiszünetekben keményen rámegy a témára. Ennek a jelei:

- Túlzott poénkodás (nem feltétlenül jó, de sok), leginkább a hódítás tárgyával, belső poénokra alkalmak keresése (közös élményből, munkatémából, közös beszélgetésből).
Poénkodás közben túlzott röhögés, még ha nagyon rossz is a vicce (pl. szééépreszállafüst!).
- Mások látványos ignorálása, mindig a csajhoz akar közelebb ülni, csak az ő szemébe néz, még ha nem is egymással beszélgetnek.
- Mások hibáinak keresése, poénkodás közben, vagy komolyan rosszindulatúskodva, ezek erősítik az előző két pont létjogosultságát.
- Szekszuális utalások keresése, amiket nagyon el tud ügyetlenkedni, de azsebaj.
- Máshol, vagy ha a csaj nincs ott a cigizésnél, leginkább hallgat.

IndaMuncher 2009.10.20. 13:25:16

@Ernoke: "neten. baráti társaságban. buszmegállóban. kocsmában."
Akkor hol az anyámban, komolyan?

sorica123 (törölt) 2009.10.20. 13:34:15

@Ernoke: bárhol lehet gázasan ismerkedni, meg normálisan is. Utóbbi ismérve, hogy nem emlékeztet vadászatra vagy csapdaállításra (pl ez a vigasztalós stratégia - szerencsétlen csaj meg elhiszi, hogy egy ember figyel rá).
Ebben a majomban meg az a bosszantó, hogy konzerv humort meg konzerv bölcsességet produkál, és nem emberi... mondjuk az meg a másik, hogy nálam eleve letagadta az ikúja felét az, aki mindennővel (vagy minden akármivel, de a nő a leggyakoribb) kezdődő hűtőmágnes aforizmákkal hajigálózik.

GAbica 2009.10.20. 13:42:53

@El Topo (Sgt. Elias): ismizni. áááááááááááá
Te is neten ismizel? :)

Ernoke 2009.10.20. 13:57:14

@El Topo (Sgt. Elias): amúgy szerintem tényleg.:D a legjobb barátaimat mind neten ismertem meg...

@sorica123: lehet, de van olyan hely, ahol a gázos túlteng.

Ernoke 2009.10.20. 14:01:50

@sorica123: hát igen, de munkahelyen szerintem túlteng a gázos. tapasztalataim szerint a legkifizetődőbb a net, ott tényleg van arra esély, h hasonszőrűekkel fusson össze az ember.

Ernoke 2009.10.20. 14:03:44

ismétlem magam, pedig csak aszittem, nem küldte el az előzőt, elnézést

GAbica 2009.10.20. 14:15:20

@Ernoke: a legfőbb alapelvem: munkahelyen sosem. ehhez tartottam is magam világéletemben.
amúgy tényleg lehet bárhol ismerkedni, a hely nem kizáró ok.

Vállfás Gyuszi 2009.10.20. 14:34:27

@Ernoke: munkahelyen viszont a(z esetleg) hasonló érdeklődés, életkor mellett ott lehet, hogy naponta látod, ismered a gesztusait, idő után a gondolatait is, hiszen több időt töltesz vele, mint a családtagjaiddal. Ez pl. kocsmában/buszmegállóban nem adott.

Ernoke 2009.10.20. 14:39:39

@Vállfás Gyuszi: pont munkahelyen nem fogod megismerni senkinek mégcsak a valós gesztusait sem... az ember ugyanis egész másképp viselkedik munkában, mint az életben. rólam a munkahelyemen pl. senki nem tud semmit, és nem is szeretném, h ez megváltozzon. nem mondanám, h sosem ismerkednék munkahelyen, de inkább elkerülöm az ilyesmit, ha lehet.

IndaMuncher 2009.10.20. 15:21:46

@Ernoke: LOL mert mit csinálsz magánéletben?
akkor hol érdemes ismerkedni? Pl egy buliban, ahol szintén nem pont az eredeti személyiséget látod, vagy csak meg van változtatva.

Szigi. · http://depechemode.blog.hu 2009.10.20. 15:42:55

ötvenes, rendkívül mély hang (vö: öblös), bajusz, pecsétgyűrű (jó észrevétel!), a témához nem illő perverzség határát súroló kifejezések használata.

"A tegnap küldött állománylistával kapcsolatos maszturbációimat jöttem megbeszélni"

"Látom, a telefonoddal éppen a szexuális forradalmat készülsz végrehajtani"

"Megint én vagyok, csókolom a kezedet, vagy ahol akarod... olyan vagyok, mint a rossz menstruáció, nem lehet tudni, hogy mikor jövök meg"

Minden ehhez hasonló, saját poénján hosszas, enyhén hurutos röhögés.

Ernoke 2009.10.20. 15:53:51

@F.house: leírtam már, h hol... gyakorlatilag bárhol.:) bárhol reálisabban látszik mindenki, mint a munkahelyén.
magánéletben semmi különöset nem csinálok a saját környezetemhez képest, de senkinek sem szeretném az orrára kötni bent, h melyik este hol voltam és mennyit ittam, pl. meg a kedvenc elfoglaltságaimat sem.

Pecséttörő 2009.10.20. 16:00:29

A Hivatal c. sorozat megvan nektek? Totál ez a leírás!

Klárensz 2009.10.20. 16:03:30

@Szigi.: akiről te írsz az egy másik típus, a perverz öblös

Klárensz 2009.10.20. 16:06:00

Amúgy a száj széli anomáliák tényleg durvák, van olyan is akinek nincs ott semmi nyálmaradék, ellenben buGYborékol a szája sarka beszéd közben, bár lehet, hogy neki is ott van a lepedék, csak a bugyborékok miatt nem látszik.

IndaMuncher 2009.10.20. 16:31:14

@Pecséttörő:
"A friend first and a boss second"
Naná... Főleg mikor interjúztatja a nőt, és mondja behízelgő modorral: "Meséljen magáról!" :D Persze nem a szakmai dolgokra kíváncsi.

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2009.10.20. 16:39:38

Ez a szájsarkában rezgö zöldes ragadvány nem hagy nyugodni. Olyasmi jelenség ez mint az oviban az a gyerek akinek az orrlikában büzös, zöld takonybuborék pumpál egész nap. A másik vége kb a gyerek agyábab van, onnan nöö ki, arra tekeredeik rá.

El Topo (Sgt. Elias) 2009.10.20. 16:48:58

@Ernoke:

Macskát nyúzol, vagy gyerekeket ijesztgetsz?:O

Prophet 2009.10.20. 17:00:01

A bulikban ott aztán tényleg lehet. 5 perc, és már mennék is haza. De ami nem öl meg:d... pl csapos: egy sört kérek - jó de akkor mosolyogj! (bazdmeg, itt a 300 forint azért a hugyért, adjad). Engem mindig az ilyen emberek találnak meg. Legutóbb nézelődök örbe, odalép valaki, és felgyűri a számat. Hogy ne búslakodjak, kézzel odanyúl, és felgyűri (nem Joker volt). De mindig visszamegyek. Biztos autista vagyok...

Klárensz 2009.10.20. 17:04:46

@Blassius: A száj sarkában rezgő ragadvány mitől zöld? Megpenészlesedett?

klingon 2009.10.20. 17:14:49

Hazinyulra nem lovunk, csak ha tamad!

2009.10.20. 17:18:09

@Ernoke:
"bárhol reálisabban látszik mindenki, mint a munkahelyén."

Szerintem meg éppen a munkahelyen jön ki az ember valós személyisége, azért napi 8 órában színészkedni éveken át, szinte lehetetlen szerintem. Ennek ellenére tényleg nem célszerű ott ismerkedni, legalábbis nagyon hajtós, társkeresős jelleggel nem, épp amiatt, amit leírtál utána.

A szórakozóhelyi ismerkedéssel a legnagyobb gond, hogy a szórakozóhelyen ismerkedő férfiak tapasztalatom szerint 99,99%-a elsősorban dugni szeretne egyet, és csak másodlagos, hogy lehet belőle akár tartós kapcsolat (vagy legalább rendszeres dugás) is.
Az utca is jó egy bizonyos korig, de 25+ korban kicsit ciki buszmegállóban leszólítgatni ellenkező neműeket, hacsak nem a PUA mozgalom "csoda" módszereit teszteled. :)

Tényleg, erről a csajozásiakadémia nevű fasságról hallottatok? Hölgyeknek mennyire szimpi, amit csinálnak? Szerintem elég égő, már ha értitek, hogy mondom... De rengeteg pénz lehet a dologban.

IndaMuncher 2009.10.20. 17:28:57

@tff: Pénz az van benne bőven, elképesztő összegekről hallottam.

Mondjuk utcán szóba elegyedni valakivel (úgy téve mintha nem akarnád fölszedni) azért még csak-csak lehet. Tiszteletem azoké akiknek sikerül.

Amúgy a mi munkahelyünkön (IT cég) a csajok 80%-nak (nem túlzok szerintem) ugyanott dolgozik a pasija.

Na ez az igazi WTF...
Ez azért lehet mert az infósoknak nincs életük? Fene tudja.

Maxim_Isayev 2009.10.20. 18:38:45

Az egyik ilyen fajta a reménytelen szerelmes. Általában öreglegény (nem szingli, az más), aranyos srác kategória, plátói kapcsolatot ápol valamelyik kolléganővel. Az sem baj ha kolléganő házas vagy tartós kapcsolata van. Soha nem felejti el a nő születés/név/nő- és akármilyen napját. A nő - legyen bármilyen jólelkű - egy idő után kihasználja a balekot és kisebb nagyobb szolgálatokra igénybe veszi. Kisebb bevásárlástól a személyi sofőrön át a ház körüli munkákig. Egy ilyen kapcsolat akár évekig eltarthat.

Másik, röptében a legyet is kategória: A fél gyárat meghágta. A rosseb tudja mit esznek rajta a nők, de képesek örök haragig összeveszni a csávón. Volt munkahelyemen volt egy ilyen figura. Műszakvezető (shift manager) volt. Egy ronda, girhes figura. Az ebédlőben úgy evett mint egy befogadott korcs kutya. Az ÖSSZES picsa odavolt érte. Éjszakásban lebukott mert a vécében kúrta valamelyik nőnemű droidot. Aztán valahogyan bekötötték a fejét. Szültek neki egy gyereket és felhagyott a vadászattal. Legalábbis úgy tűnt. Haljak meg, máig irigylem.
Ha még egyszer születnék röptében-a-legyet-is-girhes-nőcsábász szeretnék lenni.

Motorpenis 2009.10.20. 18:55:09

@Ernoke: Kocsmában??? Jó ég, a kocsmába járó nőktől rosszul vagyok, meg a kocsmáktól is, kezdő, illetve gyakorló alkoholisták járnak oda.

Netes ismerkedés? Na persze, ott aztán tényleg lehet vetíteni!

Buszmegálló? Odamenni idegenhez? Marhára sok közös vonás lehet közted, meg egy buszmegállóban álldogáló nő közt, nyilván több, mint a munkahelyen.

MortálWombat 2009.10.20. 19:11:01

@klingon:

Ez milyen szép : )
Megmondom életem értelmének, hogy tisztázva van a lelövésem, mert én támadtam.

Első férjem meg neten ismertem meg, még véletlenül sem társkeresőn (akkor még nem is voltak olyanok).

A munkahelyi románc akkor kellemetlen, ha egy kollégás bebaszós bulis kezdődik és ér véget. Egyébként értelmes ember tudja kezelni kapcsolatait, bárhol is kezdjen el bimbózni az.

A fentiekben leírt udvarlóm volt, bár nem munkahelyi, csak szakmabeli.
Megrémültem, mikor fehér vászongatyájában, gyanús anyagú ingében közeledett felém, szolizott arca izzadt az örömtől, de valójában csak akkor dermedtem le, mikor elkapta kezemet, arcához szorította, csókolt lehelt rá és végiglehelt a könyökömig. Azt a gyöngyöző homlokot és iszonyú műrajongó tekintetet nem felejtem. MIntha kötelező lett volna, vazzeg...

nyílméregbéka 2009.10.20. 19:22:18

Uhh, ez a típus is ismerős. Bár nem munkahelyről, hanem főiskoláról. De nehéz volt lerázni. Amit már leírt valaki: szépen szólok, felbátorodik, csúnyán szólok, felbátorodik; elküldöm a halál fülébe, megsértődik. De végül ez a harmadik bevált.
@Ernoke: szerintem igazad van, a munkahelyen én is totál zárkózott vagyok, és senkinek semmi köze a magánéletemhez. Ez persze nem mindig volt így, csak amióta nagyon is megbíztam a kollégákban és megosztottam velük a magánbajaimat, aztán gyakorlatilag a portás bácsitól hallottam vissza. A főnökről alkotott véleményemet pedig természetesen közölték a főnökkel. Azóta, hahaha! A néma levente hozzám képest Samantha a Sex & NY-ból. És ez így jó :-)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2009.10.21. 00:01:43

ismerkedni a középiskolában kell, és elég széles kört kell ahhot kiépíteni, hogy egész életedre kellő merítést jelentsen:)

Motor Tibi 2009.10.21. 00:50:36

Tipikus munkahelyi udvarlók a boltok, áruházak és plázák biztonsági őrei, illetve a mosó- és hűtőgépszerelők, akiknek a munkahelye – általában – a szingli nők otthonai. (A _férfiembert_ ugyanis nem zavarja, ha elromlik a mosógép, a hűtőt pedig megjavítja maga, nehogy megmelegedjen a sör.)

Munkahelyi udvarlók gyakran előfordulnak még az iskolai gondnokok között, akik a csinos, frissdiplomás és az _érettebb_ tanárnőkre is hangosan ráköszönnek, és mindig intéznek hozzájuk néhány kedves szót, esetleg bókolnak is.

_Candy_ 2009.10.21. 08:33:44

@tff: Tanulni az ilyet? Az milyen már, érted!
Látom magam előtt, ahogy a jól sikerült vacsora után, a kocsiban az úriember halkan motyogja, hogy "most pedig nyugodtan,de határozottan megfogom a kezét és közben mélyen a szemébe nézek! Vagy fordítva? Úristen,mi is volt a 2.pont?!"
Nagyon szenvedélyes, ha érted,mire gondolok.

_Candy_ 2009.10.21. 08:52:39

@tff: Tanulni az ilyet? Az milyen már,érted!
"Most akkor megfogom a kezét és aztán mélyen a szemébe nézek! Vagy fordítva? Úristen melyik is volt a 3. lépés?!"
Nagyon szenvedélyes, ha érted, hogy mondom!

_Candy_ 2009.10.21. 08:54:18

Tudtam, hogy ha megírom még egyszer akkor az előző is előkerül!
Nyomatékosítás, érted! :)

Ernoke 2009.10.21. 09:53:11

@Motorpenis: ja, aki pedig nem fekszik le este 10-ig, az milyen ember már, nem?:D
30 éves kor körül az emberek többsége kezdődő alkoholista, aztán ha gyereke lesz, úgyis befejezi a partiéletet.
az is látszik, h neten még nem ismerkedtél... semmivel sem lehet jobban vetíteni, mint irl.
nőkkel pedig köszönöm, nem ismerkedek.:D

@tff: nincs mit színlelni. bemegyek, elvégzem a munkámat, és hazamegyek. szerencsére senki nem szokta megkérdezni, h milyen volt a hétvégém, meg ilyen faszságokat.
csajozásakadémia... muha.:D szívesen szembenéznék egyszer az oktatók valamelyikével, kíváncsi lennék, hány perc alatt vágom le a hülye trükkjeiket és röhögöm őket ki a halálba.:D

Ernoke 2009.10.21. 10:35:14

@El Topo (Sgt. Elias): gyereknyúzással rémisztem halálra a macskákat.

Dr. No 2009.10.21. 13:14:07

Egyik munkahelyemen volt egy kollégám, rém egyszerű módszerrel csajozott, vegyünk egy példát:

- Ibike, készen van már a gépelés?
- Délutánra kész.
- Jól nézel ki ma, de már megígértem neked, hogy úgy megbaszlak, hogy egy hétig nem kapsz levegőt!
- Jaj, Gabikám, te mindig viccelsz!

Vagy:

- Magdika, tegnap rettenetesen beasztam, a hűtőből hozzál már be egy kis oldott oxigént, ha arra jársz!
- Rendben Gabikám, máris repülök!
- Ja, és a bugyidat ott is hagyhatod a hűtőben, mindjárt fölmelegítelek.

Bazmeg, és bejött neki, mindig!

cd-r 2009.10.21. 14:15:07

szerintem geci mindegy hol ismerkedik az ember. faszság, hogy munkahelyen gáz ismerkedni. nem kell a kollégák előtt smárolna, oszt annyi.

Erzsebet 2009.10.21. 15:17:58

A férfi vevők és az eladónők között is alakulhat ki szerelem, sőt házasság is. Volt munkahelyemen, kereskedelemben rengeteg nő dolgozott, pasik elvétve. Azok is öregek, meg szaki bácsi típusok. Több kolléganő ment már férjhez eladó srácokhoz, sofőrökhöz. Volt olyan vevő, aki a csinos eladólányok miatt járt be. Szakmunkás képzésünk Bp-en folyt. Itt színházakban, rendezvényeken megfordultunk. Sokan itt találtak párra.
Utána egy lakástakarék pénztárhoz kerültem. Egy 50-es úr felvételiztette az újonnan jötteket. Ide is zömében nők jöttek, ki akarta őket próbálni. Mint vezető rá erőltette magát, hogy menjenek együtt tárgyalni. Felajánlotta, hogy majd kocsival fuvarozza az illető hölgyet. Itt volt tanfolyam, ahol meg lehetett tanulni a tárgyalás technikát, nem volt mindig rászorulva az ember, hogy a vezetője kísérgesse. Sokszor az utcában lakott az ügyfél, ahova el lehetett menni gyalog is. Különböző ottalvós rendezvények is voltak, bulival egybekötve. Ez táptalaja a munkahelyi szexnek. Mondanom sem kell, a főnök bácsi nős volt, felnőtt lánya is volt. Azt hazudta, hogy csak anyagiak miatt vannak együtt. Ágytól-asztaltól már rég elváltak. Kövesden összejött egy szőke nővel, őt is felvette a céghez. Sokáig a szeretője volt. A férfi és családja tele volt adósággal, de rendszeresen szállodába hordta barátnőjét. A cégnél dolgozó szomszédasszonya buktatta le, oltári botrány lett.

cd-r 2009.10.21. 15:44:38

@Dr. No: szerintem jók ezek a dumák. amelyik nő nem pofoz fel azonnal, ha ilyet mond neki az ember, annak feltehetően ez tetszik/erre van szüksége. meg amúgy is a szex egy olyan téma a nőknél, ami azonnali lószerű nyerítéseket vált ki a legtöbbjükből, ahogy észrevettem.

Motorpenis 2009.10.21. 16:33:20

@Ernoke: De, kipróbáltam a netes ismerkedést, nem írtak vissza.

lárvalányhaj 2009.10.21. 21:01:55

@_Candy_:

alapvetően nem baj, ha az ember kommunikációs téren bevisz némi tudatosságot.

Vágási Matyi 2009.10.21. 21:38:01

Utcán véletlenül sem, neten: találka, chat, privi tele egyszerű (minden tekintetben) példányokkal, magas zsákolási faktor.
Az a csajozási akadémia meg úgy gáz, ahogy van.

@Dr. No: néha pont ez kell :D Persze ha rosszkor, rossznak akkor kellemetlen, nem elhanyagolható mértékben :)

Dr. No 2009.10.22. 17:12:30

@cd-r: @____hews: Mondom, MINDIG bejött neki. Ami azt jelenti egyben, hogy SOHA (értsd: SOHA) nem volt számára kellemetlen következménye.

Egyébként vidéki megyeszékhelyen volt megyei hivatalban középvezető, kb. 170 cm, kissé köpcös, volt focista, "társadalmiban" a helyi futballklub elnöke. Egy tipikus munkanapunk a következőképpen nézett ki:

Délelőtt 10 óra, szól a telefonom az asztalomon.
- Gabikám, bazmeg, gyere föl gyorsan, sürgős intézni valónk van. - Fölmegyek. - Druszám, nyisd ki az iratszekrényt. Ibikém, ne engedj be senkit, megbeszéljük az új jogszabályokat. Mi van rajtad már megint? Én komolyan mondom, hogy egyszer megbaszlak, amikor a férjed kiküldetésben van. - Közben kinyitom a szekrényt, szemmagasságban, pontosan velem szemben meglátok egy 1,5 literes ásványvizes üveget, tele vörösborral.

10.45-re elfogy a vörösbor. - Na most akkor menjünk át a focipálya büféjébe, mert 11-kor megbeszélés van a klub elnökségével. Ibikém, kimegyünk a gyakornokkal a klubba, ha van valami szóljál át, de egyszer még komolyan mondom, megbaszlak.

A munkanap további történéseit nem részletezem, az eddigiekből kitalálható.

Ormótlan · http://bogaras.blog.hu 2009.10.23. 06:14:28

@Motorpenis:
Volt hosszabb kapcsolatom buszon ismerkedésből.
Az első férjemmel egy cégnél dolgoztunk, bár más részlegen, de egy cég volt. Pár évig egész jól működött a dolog.
A második férjemmel kocsmában ismerkedtem meg, vele, úgy tűnik, mindig jól fog működni. :-)

Egy kapcsolat minőségét nem az ismerkedés helye kell meghatározza...

Erzsebet 2009.10.23. 20:46:08

Én is jártam már egy vevőmmel. Annak idején korlátoltak voltak az ismerkedési lehetőségek. Diszkóba, táncos szórakozóhelyre kellett menni, ha az ember fel akart szedni valakit. Én nem voltam egy diszkó királynő típus. Ha otthon maradok és olvasgatok, nem ismer meg a kutya se. Ciki volt a szingli életforma. Akkor még nem létezett internet. Ifjúsági lapokban is létezett levelezési rovat.

szenyo12 2009.12.10. 12:01:10

"Nem mellesleg ma ragyogóan festesz!"

Ez kifejezetten szobafestőknél jöhet be....
süti beállítások módosítása