A modoros Forma 1-rajongó

2013/07/27. - írta: Modor Tibi

Még az elején megkértek minket, hogy ne írjunk arról, amihez nem értünk. 

Úgyhogy nem is nagyon erőltetem ezt a témát (nem ismerem, és nem is akarom megismerni), de szeretném mindenképpen leszögezni, hogy a Forma 1 a világ egyik legszánalmasabb, szar sportága az összes többi autó- és motorsporttal - egy tévés Barca- vagy Premiership-meccsnézésnek is ezerszer nagyobb sportértéke van, mint ennek. Vagy lovaspóló-közvetítésnek. A Forma 1-rajongók ugyanolyan érthetetlen-szerencsétlen figurák, mint a tenisz- a műkorcsolya- az amerikaisport- vagy a színházfanatikusok. Akik képesek hétvégén reggel már a tévé előtt szurkolni egy kibaszott edzésen is, súlyosabb esetben OTTHON is felöltöznek a vörös vagy akármilyen maskarájukba és kajabálnak. Meg isznak!

Még súlyosabb a helyzet, ha a Forma 1-rajongó NŐ. Ők általában dohányoznak is, és szlim cigivel kecses kezükben szeretnek fényképezkedni, mert az úgy vagányabb, vagy nem is tudom. Eleve a női szurkolók minden sportágnál ijesztőek, hacsak nem az atléták barátnői vagy anyukái.

Jó, bevallom, 86-ban, kisiskolásként szorgalmasan rajzolgattam a Hungaroring amorf, Menő Manó-szerű kontúrját  (vagy hasonló, de a lényeg: a Hungaroringnek ARCA van) - sőt: valamelyik fegyveres erők napi-rendezvényen az MHSZ-sátorban két órán keresztül csak autóversenyes baleseteket nézegettem, de valahogy aztán rájöttem, hogy ez faszság.

De félre ne értsetek, a Magyar Nagydíj jó dolog. Költsék csak a pénzüket ezek a lámák, kurvázzanak, egyenek-igyanak, főjenek csak meg a forró betonon. Ráadásul nem is annyira a városban mozognak ezek az állatok, ott kint jó helyen vannak.

Köszönöm, hogy elmondhattam.

1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

S=klogW 2014.05.21. 18:03:31

"kisiskolásként szorgalmasan rajzolgattam a Hungaroring amorf, Menő Manó-szerű kontúrját (vagy hasonló, de a lényeg: a Hungaroringnek ARCA van) "

nos, ha nem tűnne fel, a Hungaroring egy versenyautót formáz, igaz le van csapva az orra jobboldalon, viszont balon a hátsó szárny és mellette a vezető sisakos kobakja is megvan
süti beállítások módosítása