Norwegian Wood

2011/07/28. - írta: Modor Tibi

-Odanézz Ferikém, ezek tuti már megint az iszlám szélsőségesek voltak - és hol máshol: egy olyan országban, ahol a lehető legkisebb ellenállással lehet védtelenekre támadni. Hangosítsál már egy kicsit...

 

Ja nem! Egy magas, szőke, törzskönyvezett, fajvédő norvég. De igazi norvég. Ennyi, megmondtam. Eddig csak gúnyosan legyintett mindenki, amikor a szélsőjobb-veszélyre figyelmeztettünk - most viszont talán páran elkezdenek végre gondolkozni. Akik eddig a demokráciára és a vélemény szabadságára hivatkozva, ezekkel visszaélve mentegették a nem titkoltan ordas, kirekesztő eszméket valló, illetve velük kokettáló és összekacsintó pártjainkat - talán ők is rájönnek, hogy a szélsőségekkel szemben mostanra már csakis a zéró tolerancia elfogadható. Gyűlölködő pártokkal együttműködni semmilyen cél érdekében nem megengedhető - kivéve persze, ha kormányra szeretnénk kerülni, de ne szaladjunk ennyire előre.

Olvastuk Breivik 1500 oldalas kiáltványát, ugye olvastuk? Egyértelműen, elsőre kitűnik - szinte kiÜVÖLT - belőle a hangsúlyos magyar szál, meg is nevezve azokat a hazai politikai formációkat, akiket szövetségesének tekint. Felismerik vajon ezek a szervezetek felelősségük súlyát? Felismeri-e miniszterelnökünk a norvég mészáros és saját ideológiájának megdöbbentően egyértelmű átfedéseit? A jóléti társadalomnak vége, éljen a jóléti társadalom; a képzetlen munkások juttatásai a legmagasabbak, terhei a legalacsonyabbak - ugye ismerős? Amit mondani akarok ezzel: Urbán félelmetesen közel került szélsőséges ideológiákhoz. Nagyon sok szélsőjobbos panelt átvett. Sokszor multiellenes, sokszor EU-ellenes, sokszor Nyugat-ellenes. Néha nem. Ahogy éppen őszélkakassága gondolja. De veszélyesnek ez akkor is veszélyes.

Sajnos Magyarország immár visszafordíthatatlanul felkerült Európa és a világ szégyenfalára, a gyalázatot semmi nem moshatja le. Azzal, hogy akár közvetett módon is felmerülhetett bármelyik magyar szélsőjobboldali szervezet Breivikkel kapcsolatban, mi is bűnrészessé váltunk. Azzal, hogy a magyar kormány nem határolódik el ezektől a csoportosulásoktól, ő maga is a gyilkolás támogatójává lép elő.

Emlékszünk a Képíró-tárgyalásra? Az egész világon minden normális emberben nyomot hagyott, hogy a budapesti bíróságon a hallgatóság egy része tapsban tört ki az ítélethirdetés után. Nem vagyok biztos benne, hogy ezt a tapsot nem hallotta meg Anders Breivik, mielőtt megölte azokat a fiatalokat Norvégiában... Sajnos oda jutott politikai elitünk és társadalmunk, hogy már a szerbek oktatnak ki minket - joggal - demokráciából és az emberi jogokból. Ők felül tudtak emelkedni évezredes sérelmeiken és szembe tudnak nézni múltjukkal, míg mi itt még mindig háborús bűnösöket mentegetünk és mossuk kezünket.

Természetesen ezt nem azért mondom most, hogy ízléstelenül összemossam egy zavaros ideológiájú - annak csupán elemeit kiragadva - gyilkos tettét politikai ellenfeleimmel, csak azt szeretném láttatni, hogy hova vezet a határtalan gyűlölködés. Az Igazi Demokratákra kell szavazni, hogy itthon hasonló soha ne történhessen meg!

 

-Értjük mi, persze-persze. Már csak maga hiányzott megint, meg ez az álszent szöveg. Úgy kellett maguknak ez a vadbarom, mint egy falat kenyér - most akkor soroljam fel egyenként a Bader-Meinhoffék tetteit és mossam össze a baloldali pártok ideológiájával?

Ez egy közönséges őrült, és semmi köze a magukat szélsőjobboldalinak valló csoportokhoz. Nézze meg: ez egy homoszexuálispárti, muszlimellenes, Izrael-barát, cionista, keresztény fundamentalista. De valószínűleg ki se mondom, hogy inkább micsoda. Azért, mert ő tudott ezekről a szervezetekről, az még nem jelent semmit. Ha elkezdett volna magának is csak úgy leveleket küldözgetni, akkor már Maga is bűnrészessé válik? Sőt, továbbmegyek: nem zárom ki, hogy a Norvég Munkáspárt szervezte meg saját maga ellen a támadássorozatot. Véletlen, hogy PONT aznap alig ment valaki is dolgozni? Véletlen, hogy pont a miniszterelnök egy karcolás nélkül megúszta? Emlékszünk még a Horn-féle "véletlen balesetre"? Kik is nyertek utána választást?

Nem mondom, a végrehajtás profira vall - de a célcsoport hiba volt, Jani bátyám. Kérdezhetett volna engem is ez az Andreász gyerek, tudtam volna neki helyből húsz jobb tábort vagy borsodi falut mutatni. De fehéreket halomra lőni? Nem normális az ilyen, komolyan.

Szóval szó sincs fajgyűlöletről vagy szélsőjobboldaliságról - én is mélységesen elítélek mindennemű szélsőséget. De ami még rosszabb: ez a sajátjait irtotta ki kegyetlenül és módszeresen. Hát, az élet nem habostorta. Skol, hvil i fred.

 

-Mondasz valamit, Ferikém. Na de helyzet van: beszóltak nekünk végre az amerikaiak is. Arról is gyorsan össze kéne dobnom valamit, hívom a szerkit.

 

Címkék: politika
61 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.07.28. 09:16:21

A Morvai meg belépett egy iszlámellenes, Izrael-párti euroszkeptikus pártszövetségbe . Hát mi van itt kéremszépen...

2011.07.28. 09:35:49

Ellopta a blogmotor a hozzászólásom, csak nálam szarakszik minden blog.hu cím?

KürtiT (Tromb74) 2011.07.28. 09:47:06

Áááá. Ezt a fickót egyértelműen a norvég baloldal bérelte fel, azzal a céllal, hogy lejárassa a magyar szélsőjobboldali pártokat. Máskülönben egy cionista, izrael barát álkeresztény minek lájkolná a facsén a jobbikot meg a hatvannégy vármegyéseket. Azon sem lepődnék meg ha a Gyurcsányi állna dolgok mögött. Északról próbál rátörni nemzetünkre, a norvég kommunistákkal karöltve.

Ez a Breivik meg nem is igazi jobbos. Hogyan is lehetne, amikor nem nemzeti alapokon utálja a muzulmánokat, hanem nyugat meg unio féltésből. Különben is szabadkőműves és homokos is egyben. Titkon még talán zsidó is.
Oké, le kell ülnie azt 21 évet (röhej) a böriben, de milyen körülmények között. Lapos tévé, szolárium, pléjsztésön. Na ide vezet az a fene nagy liberalizmus, meg jóléti állam. Nem azt mondom, hogy megérdemelték ezt a skandinávok, de azért ők keverték a főzetet, hát egyék is meg.
Én meg mondtam előre, ennek multikultinak nincs jövője. Ezek is beengedték az országukba az idegen kultúrát és tessék. Jó, nem a muszlimok terrorkodtak, de mindjárt több szélsőséges iszlám csoport is magára válalta a merényleteket. Idegen tollakkal ékeskedni azt tudnak, mert hát ilyenek ezek.

Ja, és persze megint mi, magyarok isszuk meg a levét. Persze ez a barom az összes európai jobboldali radikális szervezettel megpróbálta felvenni a kapcsolatot, de hát akkor is ciki, hogy pont a nándorfehérvári győzelem 555. évfordulójára időzítette a merényletet.

Szigi. · http://depechemode.blog.hu 2011.07.28. 09:49:59

"Gyűlölködő pártokkal együttműködni semmilyen cél érdekében nem megengedhető - kivéve persze, ha kormányra szeretnénk kerülni, de ne szaladjunk ennyire előre."

Zseniális :D:D:D:D "Igaz demokraták" :D:D:D

Fearzone 2011.07.28. 11:03:12

@Hadrian77: Nem. Én is csak most tudtam belépni.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.07.28. 11:15:33

Külön köszönet a belinkelt Beatles videóért! :)

2011.07.28. 12:08:12

@KürtiT (Tromb74): Ugyan, ez a szabadkőműves világuralom kezdete, a következő lépés az USA csődbevitele. ;)

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.07.28. 14:04:38

Anders Behring Breivik fejében a hangok magyarul szólaltak meg, Urbán Győző hangján. A sors tragikus fintora, hogy az észak-telemarki ónorvég dialektusban a "kocky" és a "sjaeller" szavak jelentése: "lelőni mint egy kutyát".

2011.07.28. 14:08:48

@altoid: a kåråmåş meg a robbantás...

2011.07.28. 14:27:25

opsz, véletlenül ó-svédül írtam, helyesen kärmäş!

Fapuma (törölt) 2011.07.28. 14:54:40

Igazi gyöngyszem. Minde szar benne van. Külön köszönet az orbáni-szálért és a Képíró párhuzamért. Legalább, mi anti-fasiszták, demokraták tartsunk össze! Még kéne valami ütős a végére, mondjuk 30 értelmiségi fogalmazzon meg egy levelet az ámerikai elnöknek, hogy ők nem érzik biztonságban a magyar demokráciát vagy ilyesmmi. Na, az kellene még!
Tibikém, egyre jobban nyomod.

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2011.07.28. 15:28:20

@Fapuma: imádlak. Az összes magyarázatot és következtetést a baráti szaksajtónak és kommentelőinek köszönhetjük, én csak ollóztam - a szó szerinti átvételeknél linkeltem is a forrást.

Azért remélem, mindenki eljutott a végéig és látja, hogy ez egy kiegyensúlyozott poszt: vannak benne fékek és ellensúlyok egyaránt!

bőrmók 2011.07.28. 15:32:49

@Modor Tibi: REspek
Én azért még szeretnék egy oldalsemleges szösszenetet hozzátenni:

Aki nem látja hogy miről szól ez az egész, az hülye!!!

2011.07.28. 15:33:49

Először is, kurvaanyát a blogmotornak, hogy eddig szarakodott!

Másodszor, a poszt zseniális, nekem személy szerint az "ordas eszmék" és a "kokettáló" kifejezések a kedvenceim. (Egy kicsit hiányolom az első bővebb változatát, a "a történelem szemétdombjára került ordas eszmék" alkalmazását.)

Patásorbán és Képíró megemlítése valóban különdíjat érdemel!

Fapuma (törölt) 2011.07.28. 15:47:03

@Modor Tibi: Igen, Igen, Igen. Konkrétan a fékek és ellensúlyok kifejezés az, amitől mindig hányok, rámjön az émelygés és elkap az agresszió. Addig ütnék bárkit XXL-es szeneslapáttal amíg lélegzik.

Némileg offolva ezt a csodálatot, amit mi demokraták modorosnak hívnak a blogmotornak üzenem a káromkodás genarátor által szponzorálva: Te szájbak**rt pu**ipöcök, annyit érsz, mint egy rothadó hulla amire ráverték a f**t, kiba***ttul ki**anám a családodat! Hogy a tele**rt anyád k**na s**gbe!
Olyan csúnya vagy, hogy anyád is csak azért simogatott kiskorodban, hogy a testvéred ne féljen tőled !!!

Utóirat: Ne ba**zál fel még egyszer, mert megleplek, mint Igort a tetvek!

bőrmók 2011.07.28. 16:00:56

Őrült volt ez az ember? Gonosz? Netán egy rossz útra tévedt zseni csupán? Nem tudhatjuk, mindez találgatás. Egy biztos: a világ amelyben élünk, soha nem lesz már a régi.

KürtiT (Tromb74) 2011.07.28. 17:06:30

@Modor Tibi: Már éppen megakartalak dícsérni a kiegyensúlyozottságért, de így sokkal szebb, hogy te hívod fel rá a figyelmet :D :D :D

A Posztért meg tényleg jár a legmagasabb állami kitüntetés. A valóság már olyannyira magasra tette a lécet, de sikerült átugranod.
Én már az index-nol-hvg cikkeken is erősen kuncogtam (Jeg unnskylder til ofrenes slektninger), pedig a jobbos média csak ezután következett, a kurucz infonál fordultam le a székről.

2011.07.28. 19:10:00

Azért elgondolkodtam, hogy hol marad az ártanság "védelme". Ítélet nélkül 40 nap magán zárka, nem találkozhat, nem nyilatkozhat, sőt még a bíróság előtt sem engedték neki felovasni az irományát.
Hol vannak ilyenkor az emberi jogok!
Jellemző a norvégokra. Jár a szájuk, de ha ők vannak érintve, akkor picsába a liberális eszmere rendszer.

Fapuma (törölt) 2011.07.28. 19:36:02

@Frengi: Ez milyen igaz már. Eszembe se jutott, g**i norvégok, mekkora nácik má'? Szarnak a jó öreg római elvre, ami kimondja: Quisquis paesumitur bonus, donec probetur contrarium. Az ártatlanság vélelme (bűnösség vélelmének tilalma) MINDNEKIT megillet.

KürtiT (Tromb74) 2011.07.28. 19:48:44

@Frengi: Szerintem is szabadon kellet volna engedni óvadék ellenében, vagy ha megígéri, hogy nem bújkál el.
Szavahihető ember, nem is tagadta, hogy mit tett. Megyek is a norvég követség elé tüntetni.

2011.07.28. 20:18:58

@KürtiT (Tromb74): ugyan, régen, mikor a norvégokat még vikingeknek hívták, ebből élt az egész ország. Népművész a srác, nálunk népi fafaragók vannak ott meg népi berserker.

2011.07.28. 20:31:37

"- Cionista, szabadkőműves... Csak a vak nem látja, hogy kik mozgatják a háttérből a szálakat. Öööö, hát igen, tudjukkik. Én mondom neked, Lacikán, annó domini Bázelban meg lett már tervezve ez a mostani merénylet, még 1897-ben. Az ilyen operettnáci balekok csak eszközök a kezükben."

vitaygeorgina 2011.07.28. 20:32:15

@Fapuma: Vagy alakíthatnának egy facebook csoportot: "egymillióan a náci magyarokkal és Urbán jobbik részével kokettáló norvég ellen."
"Tedd ki te is, ha eleged van a norvég-magyar koalíciós fasiszta veszélyből!

KürtiT (Tromb74) 2011.07.28. 20:42:40

@Hadrian77: Hát alakíthatott volna egy viking metal zenekart. A svédek már lefoglalták ugyan a Bathory nevet, de egy Kiss Béla Heavy Band még simán biztosíthatta volna a magyar vonatkozást.

mrbateman 2011.07.28. 21:33:58

@Frengi:
Milyen ártatlanságot vélelmezzünk, amikor a csákó elsimerte a cselekményt?
Egyébként érdekes dolgot figyeltem meg magamon az utóbbi fél évben,...már nem érdekelnek az ilyen aktuális szenzációk, fogalmam sincs a részletekről és nem is érdekelnek (valami hülye norvég robbantott aztán lövöldözött, meghaltak kb százan, azt ennyit tudok), nem tudom mi ez civilizációs ártelom, vagy csak egyedi igénytelenség?

vitaygeorgina 2011.07.28. 21:41:38

@mrbateman: ugyan Frengitől kérdezted, de ha adhatok egy tanácsot: szerintem itt érdemes irónia üzemmódba váltani.

2011.07.28. 21:49:34

@mrbateman: nem tudhatod, lehet, hogy csak magára vállalta, vagy kényszerítették, mert a háttérben a Moszad, (A FAtah, a Cia, a KGB, ízlés szerint szabadon választott) mozgatja a szálakat.

De gratula, mert ez is mekkora kodor már, hogy "fogalmam nincs a részletekről", legalább akkora mint a nem nézem a barátok közteteket.

mrbateman 2011.07.28. 23:17:54

@vitaygeorgina: OK! Alapvetően értem én, bár , h. ezt most miért tanácsoltad azt nem igazán.

@Frengi: Az is lehet, h. meg sem történt az egész, csak a Moszad má annyira profi, h. manipulálják az egész világot. Simán megtehetik, mer a médiák az ő kezükben vannak, meghát ismerjük a módszereiket na, nap, mint nap kitárgyaljuk őket részletesen.

A barátok köztet azért nézem, hétvégente, videóról, egybe.

Egyébként tényleg nem követem az eseményeket, mert egyre kevésbé érdekel, ugyanakkor ez frusztrál is..., na mindegy hagyjuk, nem elemezgetem magam.

Azon viszont jókat kacagok, h. az ilyen esetek mindenkiből kihozzák a látens pönológust és kurvára határozott álláspontja lesz azonnal egy olyan témában, ahol a tények és alapösszefüggések ismeretének hiánya nem zavarja a szabad véleményalkotásban.
" Luxus-wellnes börtön, lapostévé, szolárium, személyi edző? Besüt a nap az ablakon?és még rács sincs? Hát a faszomat, akkó most jutalmazunk, v. büntetünk!

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.07.28. 23:26:04

@vitaygeorgina: jaj ne is mondd, saját szememmel láttam az "ilyen egy igazi jobbant" mondatot a facebookon...

LionOfZion 2011.07.29. 06:43:03

Az első fele egy az egyben mehetne a holnapi Népszavába vezércikknek:D A második meg a konteoblogra kommentnek:D

2011.07.29. 07:53:24

@mrbateman: én ezen nem lepődök meg: otthon mindenki mindehez ért, sőt mindenhez jobban. Legyen az egy színházigazgató kinevezése, a foci, az autó, természetesen politika, itt mindenkinek csak per Viktor, vagy Feri.

ezenkívül mindenért a zsidók, a cigányok, bevándorlók, a kommunisták, a jobboldal, a finánc tőke meg a kinaiak tehetenek.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.07.29. 08:10:39

Szerintem eddig ez mindent visz:

"Tüntetni megy az izraeli nagykövetség elé a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom. Az indok vérfagyasztó, a Norvég tömeggyilkos Breivik ügyében vonul az érintett HVIM a zsidó állam nagykövetsége elé."

Fearzone 2011.07.29. 08:17:19

@Frengi: És az előző kormány mindig jobb volt, nekem az "aktálellenzéki" a kedvencem.

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2011.07.29. 08:31:04

@altoid: bűnösök közt cinkos, aki néma. Gondolj bele, hogy mindenki mutogat valakire, csak ők nem.

@Fearzone: hát igen. Megérdemelne ez az ország már egy európai értelemben vett, konstruktív ellenzéket végre :D a hőbörgő facebookforradalmároknál még az autóborogatás is jobb volt. Azelőtt minden jobb volt! Asszem, írok is egy ilyen posztot :D

Fearzone 2011.07.29. 08:37:49

OFF
Ki lehet kapcsolni a helyesírás ellenőrzőt? Mer az még OK hogy magyarra állítom az angol kalvit, de azzal már a nemlétező hímtagom tele van, hogy az összes magyar szót pirossal aláhúzza ez a fos, és nem látom mi a péket írok le. Az ott fenn pl. aktuál akart lenni.

ON

Disznó Úr 2011.07.29. 08:43:53

A Rétvölgyi Központ igazgatója, Czuró F. Ferenc kijelentette, hogy a norvég merénylő közvetlenül Georg Ofenhauser rettegett terroristavezértől kapta az utasításokat. Czuró F. már utasította is a hatóságokat Ofenhauser Kínának való kiadatása érdekében. Czuró F. nyilatkozata szerint azért Kína mellett döntött, mivel itt - Norvégiával ellentétben - halálbüntetés kiszabása is lehetséges.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.07.29. 08:54:18

@Disznó Úr: Modor Tibi az élő példa rá, hogy az ember úgy is lehet jobbos, hogy közben nem hülye. Van még mit tanulnod.

Fearzone 2011.07.29. 09:12:19

@Modor Tibi: Tibi most arra gondolsz hogy...bezzeg a hőskorban amikor még a csillagos eget nézhettük, nem ezt a semmitmondó tulipánt....bezzeg a tulipán a tavasz, a megújulás jelképe, szegfűt csak nőnapra kap az ember....bezzeg a szegfű egész évben virágzik, nem úgy mint ez a déligyümölcs....bezzeg a narancs milyen édes, azt legalább meg lehet enni, mit kezdjek egy virággal.....bezzeg amikor virágos réteken futhattunk szabadon, és nem rohadt ránk a gyümölcs.....bezzeg.....

Disznó Úr 2011.07.29. 09:21:56

@altoid: Nagyon sokat kell még tanulnom. Főleg tőled. Látom a humorban nem ismersz tréfát. Megérintett a dolog valamiért? Tudom, hogy a hozzám hasonló féreghez képest elméd fényes ragyogása betölt mindent. Csak hálás lehetek a sorsnak, hogy lealacsonyodtál hozzám. Írjál valamit ónorvégül, hadd röhögjünk. Imádom az ilyen nagyeszűeket, bárcsak a szemembe mondanád az átkaidat.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.07.29. 09:37:34

Az altoid (Raw) vs. Disznó Úr (Smackdown)

ultimate final revenge bloodshed massacre clash deathmatch-re nálam lehet fogadni

2011.07.29. 10:28:34

Amerikában kb. hetente történik tömegmészárlás (na jó, kevesebb áldozattal), ott is sokszor ilyen zavart politikai identitás áll a háttérben. Azok alig kavarnak fel port, bezzeg ha európai az ügy...

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.07.29. 10:29:19

@Hadrian77: ha téged kap el a cifrafosás, az ugyebár nem nekem kellemetlen :-)

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.07.29. 10:31:49

@Disznó Úr: hidd el, nem utállak én téged, csak szeretném, ha nem lenne a világ minden bajára a "rohadtzsidóktehetnekmindenről" című mantra a válaszod (tudom, nem vagy egyedül vele). Ha tényleg művelődni szeretnél arról, hogy mik is mostanában az IGAZI problémák, olvasd el ezt (sajnos csak angolul van meg):

www.economist.com/node/21524874

Amúgy ezt a cikket ugyanúgy ajánlanám okulásul a "baloldali liberális" kocsmapolitikusoknak. Nagyjából arról szól, hogy a nyugati világ éppen most kúrja el demokratikusan az eljövendő húsz évet (minimum). De erre nem feltétlenül egy despotikus elkúrás lenne a jó válasz.

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2011.07.29. 10:48:15

@altoid: hogy egy kicsit odanyaljak, az antiszemitizmus ugyanolyan zsákutcája a magyar nemzeti mozgalmak oroszlánrészének, mint az iszlám szopkodása vagy hőbörgés a buherfelvonuláson.

2011.07.29. 10:53:04

@altoid: szerintem egyértelmű, hogy amit most erőltetnek a világ vezetői az "a megmentlek még ha bele döglünk is" játék.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.07.29. 11:06:34

@Modor Tibi: Hát ja, ugyanúgy, mint a másik oldalon a válogatás nélkül való nácizás. Sajnos az egész főleg arra jó, hogy ne kelljen szembenézni azokkal a gondokkal, amitől minkét oldal csak öszzefosná magát, mert ötletük sincs rá, hogy kéne egyáltalán hozzáfogni a megoldásukhoz. És ebben Magyarország egyáltalán nincsen egyedül: pl Amerikában a republikánusok és demokraták pontosan ezt a tragikomédiát játszák most, némileg magasabb téttel.

yenoee 2011.07.29. 14:23:11

@altoid: Vágyom egy "Tessék, Amerika is elkúrta" bejegyzésre, hamarosan.

Fearzone 2011.07.29. 14:40:31

Mostanában úgyis divat az államcsőd.

2011.07.29. 15:27:03

@Modor Tibi:

Inkább ilyen azelőttös poszt legyen, mint krokodilos, már ha érted, mire célzok.
Jó, persze azelőtt krokodil sem volt. Azelőtt tényleg minden jobb volt.

Nadiposzi (törölt) 2011.07.29. 19:25:01

Akármilyen politika képtelen a gondok valós felismerésére, és kezelésére. Ez olyan, mintha egy profit orientált, profi sport biznisztől, mint az NBA v. NFL, vagy akármitől várnád, hogy a fiatalok fölálljanak a WOW elől, ne drogozzanak, és egyáltalán úgy nézzenek ki az emberek Cristopher Reeves szupermen korában. Nem, a politika elvan a saját szurkolókat kielégítő faszságokkal , hisz abból van pénz, paripa, költségtérítés. (Ordas eszmék v. bevándorlók)
Szóval ennyi. És ez a sajtójukon még jobban látszik.

Donna Anna · http://operahumor.blog.hu/ 2011.07.29. 20:26:44

Márpedig baszódjon az összes szélsőséges fasz. Nem érdekel, ki mit gondol, az én szememben mindenki, aki nem antifasiszta, hülye (vagy rosszabb).

Hazai viszonylatban meg csak annyit, hogy Jaime Lannistert a miniszterelnöki testőrségbe.

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2011.07.29. 20:32:24

@Donna Anna: szerencsére az nem sokat számít, hogy a te szemedben ki micsoda :) bár az lehet, hogy minél vagányabban fejezi ki magát valaki, annál inkább igaza van.

Rich.mond 2011.07.31. 17:25:57

Remek poszt. Ritkán kommentelek modorosblogot, de muszáj megjegyeznem, hogy az elmúlt egy hónapi termés egészen pazar lett.

Rich.mond 2011.07.31. 17:44:52

@Modor Tibi: Ezért a kommentért pedig külön jár egy virtuális ölelés. Elegáns, de határozott rendreutasítása a szószátyár fehércselédnek.
Mibe, hogy munkásőr vagy tanácselnök volt aszt' most azért nyomja ezt a liberális dumát?

blur7 2023.08.28. 17:48:23

"Urbán félelmetesen közel került szélsőséges ideológiákhoz. Nagyon sok szélsőjobbos panelt átvett. Sokszor multiellenes, sokszor EU-ellenes, sokszor Nyugat-ellenes. Néha nem."

Te egy jós vagy!
süti beállítások módosítása